Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X26 – Elcsábította a szívem egy francia-olasz-porterorikóri!

2018. november 30. 13:10 - Bruti

borito_1.jpg

Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók, akik nem tudnak nemet mondani, mindjárt itt van pl. Pornóbajszunk, aki szintén hasonló cipőben jár. Ma egy cuki kis mintás ingecskében jelent meg, amin ezer apró figura látható, ettől kicsit olyan, mint az óvodás, aki nem tudja eldönteni, hogy mi a fasz legyen a jele, ezért minden ábrát magára hímeztetett.

vlcsnap-00006_3.jpg

A tematikus hét persze folytatódik, és ma nyert igazán értelmet számomra, a sötét középkor jelentése, hiszen itt aztán tényleg az orrunkig sem látunk a sötétségtől. Amíg a nyertes csapatok két pofára zabálják sülteket, Dzsinuék csapata még mindig paleolit diétán van, és rezignáltan rágcsálják a magvaikat. Tök fura látni, hogy ezzel kapcsolatban Lacikát is meginterjúvolták, és fél mondatnál többet vágnak be tőle. Sok tuja élt már a villában az évek alatt, de ő tényleg tökélyre fejlesztette a láthatatlanságot. Sokan már akkor se veszik észre, ha közvetlen hozzájuk beszél, és állítom, simán kimászhatna a villa kupoláján, egy kamera sem követné.
És hát itt van nekünk Rúdlénylány is, aki olyan szinten azonosult minden feladattal, hogy már rendesen félek tőle. Most éppen középkori style-ban táncol Csokival, Dzsinu megvető pillantásai kereszttüzében. Dzsinu egyébként igen szarul viseli, hogy még mindig a cro magnoni ember szintjén rekedt csapatával, míg a többiek már nagyvonalúan átugrottak pár ezer évet, egyenesen a középkorba. Persze értem én a szerkesztőket is, ezekből görög filozófusokat mégsem csinálhattak… Azzal kell főzni, amit találunk a kamrában. Szóval Dzsinu feladni készül a játékot, de aztán elszív Csokival egy cigit, és minden a helyére kerül. Küzd tovább, egészen a vasárnapi kieséséig.

vlcsnap-00007_3.jpg

Reggel korhű zenével ébresztik az elgyötört arcú, mindenféle betegségek által sanyargatott testű percemberkéket. Komolyan rossz nézni, ahogy görnyedt tartással előmerészkednek óljaikból, és morzsolgatják eseménytelen mindennapjaikat. Főleg Dzsinut és Adrit viselte meg a sors, mindketten kezdenek hajazni egy utolsó stádiumú kolerásra, akik a biztonság kedvéért még elkapták a bubópestist is. Ennek megfelelő a hangulatuk is remek, éppen csak nem vágják fel az ereiket egy aszott répadarabbal.
Kebab és Zsú napozni próbál, mert az segít a depresszió ellen, közben fejtegetik az elmúlt két (2) napot, amikor annyira csórók voltak, hogy már majdnem egymást ették. Zsú egyetértésében olyan hevesen bólogat, hogy attól félek, letörik a feje és begurul a műfűre. Megegyeznek, hogy nem hagyhatják el magukat, mert a többiek megérzik, és „Mint a farkasok, rájönnek”. Hát a farkasok, azok tényleg rájönnek az ilyesmire.

vlcsnap-00009_2.jpg

vlcsnap-00012_2.jpg

Mivel a középkorban központi szerepet játszott a vallás, így a lakók, most mehetnek bűnbocsánatot kérni a nyugiba. Kebab kezdi, és református lévén, kurvára nem tudja használni az imapadot, de a dolog nem kíván agysebészi kvalitásokat, így rövid téblábolás után rájön, hogy hová kell térdelni. Két dolgot bán nagyon, Era felé tanúsított viselkedését és azt, hogy „Zsút többször megbánta”. Szerintem nem véletlen az elszólás. :D
Miközben a villa négere a dohányzóban Michael Jacksonra szívta magát, érkezik gyónni Rúdlénylány, és itt már borítékolható a fetrengés.

„Bánom azt, hogy hagytam, hogy a szívem elcsábíccsa, egy francia-olasz- porterorikóri, nem… porteorikó…poertorikói ööö fekete csávó!”

- rebegi nagy átéléssel, majd kijelenti, hogy igazából azt bánja, hogy nem bán semmit. A dolga végeztével kimegy a kertbe és a párja által prezentált Smooth Criminal dallamára, olyan teátrális imádkozásba kezd a műfüvön, mint Stuart Mária, mielőtt lefejezték egy kurva nagy bárddal. Kész, bazmeg, kiégtem, nem bírom! El kell mennem, aludni. Reggel folyt köv.

vlcsnap-00018_3.jpg

vlcsnap-00004_2.jpg

Az emberrel csodát tesz pár óra alvás, mindjárt színesebben látom a világot, szóval folytassuk Zsúval. Egyem a szívét, neki sem sikerült elsajátítani az imazsámoly rendeltetésszerű használatát, de ez most nem is lényeg, mert a drága túl komolyan vette a feladatot, és sírva fakadt a saját hülye tulajdonságai miatt. Kicsit most megsajnáltam, mert az tiszta sor, hogy fekós a csaj, de legalább a maga üdítő módján csinálja azt. A következő Era, aki berogy a padra és csak annyit bír kinyögni: „Hát… sajnálom”. Ok, jöhet a következő, aki nem más, mint Csoki. Persze ő nem akar meggyónni semmit, hiszen minden faszán csinál, a négus egyszerűen hibátlan.

Újabb feladat érkezik, a két középkori csapatnak címert kell tervezniük. Rúdlényék maradnak, a „különlegesek vagyunk” vonalnál. A riportban el is mondja, hogy olyan ritkák ők, mint a fehér holló, meg a pegazus. A pegazus pl. tényleg kurva ritka, ezt aláírom, de ami még annál is ritkább az unikornis, így ezt választják. A végeredmény viszont egy haltestű ló lett, aminek beleállítottak egy rózsaszín tölcséres fagyit a fejébe, miközben ét kell úsznia egy zöld hulahopp karikán. Mutatom:

vlcsnap-00024_3.jpg
A másik csapat művészeti vezetője Csoki volt, aki egy kardokkal átdöfött vörös szívet alkotott, egyébként nem is bántóan rosszul. Miután elkészültek, új feladat várt rájuk. A fiúk hátán lovagolva, a két főnöknek kellett összeszedni valami karikákat. Kis csalással VV Ribiék nyertek, de a szerkesztők másképp látták, így Rúdlény csapata kapja a jutalmat, ami egy forró jaccuzis fürdés.

vlcsnap-00031_1.jpg

vlcsnap-00030_1.jpg

A következő feladat, zenészként olyan szintű fájdalmat okozott nekem, hogy most reggelre is csak kurva nehezen bírok róla írni. Gregorián éneket kellett előadniuk, de bárcsak ne tették volna. A Rúdlény csapat förtelmes hangon kvartyogott értelmetlenül, míg Dzsinuék, Lacika által, még egyszer leírom: LACIKA által rapba oltott förtelmet tettek le, mint produkciót. Ribi csapata egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy melyik volt az elbaszottabb, de végül kihozták Dzsinuékat gyóztesnek.
Az utolsó etapban a kiválasztás körüli történések kaptak helyet. Dzsinu állítólag örül, hogy ő lett a választott, Zsú bocsánatot kért a hülye viselkedéséért, VV Ribi meg Ánuszt masszírozza, hogy most akkor ők csak haverok, vagy lesz több is, mert, ha nem, akkor ő nem élné bele magát. Ánusz közli vele, hogy, ha visszaveszi a csaja, akkor offolja a picsába, majd egymáshoz bújnak szerelmeseink. Szép történet ez is…

Címkék: vv9
725 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:22:33

basszus, elfelejtettem, mit akartam írni az első olvasás után :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 14:22:42

Sixx és még két tucat posztszerelő dolgozott rajta és sikerült.

2018.11.30. 14:24:06

Nah, csak beindult mint a hígfosás...

Akkóóóó beírom ötödjére is:

Köszi Bruti ! Helyenként gurgulázva röhögős :))) Gratula és köszi !

2018.11.30. 14:24:11

@Bruti: es vegul mi volt a gond??

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:25:07

@Bruti: köszönjük :)

@Angora Cardi: az természetes. valamit Ánusszal meg Vivivel kapcsolatban, az tuti. mindegy, majd eszembe jut :D

BarBwire 2018.11.30. 14:25:42

Most komoly hogy a jaccusis fürdés volt a nyeremény???

2018.11.30. 14:28:44

Greg is sunyi kis féreg ! Zsu-val egyik nap ecet, másik nap méz...
Bocsánat ha keverem a VV-t a BV-vel, máááá nem tudom melyikben láttam

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:28:51

most már csak azt a rejtélyt kell megfejetenem, hogy ha Lacika a predátor, akkor ki az alien?

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 14:29:40

próba,próba...éééés?

hereverő heverő 2018.11.30. 14:30:35

Mindenkitől elköszönök egyelőre, talán este, ha meg nem akkor a holnapi adag. Legyetek jók és szobatiszták, engem várnak a debug logok. Otthon van sör, ez éltet.

BarBwire 2018.11.30. 14:30:39

@úgymond olvasó mmkk: van bent egypár, mondjuk, Greg, Ánusz...

bElannaTorres 2018.11.30. 14:30:39

köszi Bruti nagyon jó lett:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 14:32:19

@BarBwire: vannak benn kakukktojások, de azok mindig eltörnek, mondta vala a mesterpredátor a vlogjában. isteni :DDD

BarBwire 2018.11.30. 14:33:36

@úgymond olvasó mmkk: Kifelejtettem Pornóbajuszt is, az óvodás rucijában.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 14:35:10

Megtaláltam. :)
A hülye én vagyok, hogy evés közben olvasom. :)
Jó lett a poszt. :)

2018.11.30. 14:37:26

@hereverő heverő: idézet egy filmből:
"Ezt a gabonát az oktalanok felzabálják. Mi, dicsérjük a Urat és az Ő végtelen bölcsességét, hogy megadatott nékünk a SÖR!" :)))

Mit szisszentesz ? (jómagam egy Pilsner Urquell-t)

bElannaTorres 2018.11.30. 14:38:58

Bajusz a színházban tanulta ezt a kapálózást? Szóljanak már neki, hogy itt nem kell.

Maximista vagyok 2018.11.30. 14:39:32

Karácsonyig összegyűjtök annyi pénzt, hogy beszállhatok az internetbe. Ha ez nem sikerül, akkor is legalább haza tudok szólni, ha valami különmunka közbejön.

2018.11.30. 14:40:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: már számtalanszor megfogadtam, hogy SSKK nem fogok enni Hogyvoltozás közben, de mindig megszegem (megeszem)
És mindig porul jártam, de ebből a hibámból soha nem tanulok :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 14:42:29

@mentoros lecsó: vagy legalábbis meg kell válogatni, mit eszel. :) A rizs baromi nehezen jön ki az orromból, de talán könnyebben, mint a borsó. :D
A kólát most hagyjuk. :)

2018.11.30. 14:43:41

@bElannaTorres:

- Mondja csak, maga vmi gyógyszer hatása alatt áll ?
- Nem.
- Pedig nem ártana !

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:45:24

@Bruti: Köszi Bruti! Én jót szórakoztam! Örömmel konstatáltam nem csak én égtem ki tegnap! Biglike Neked! :*

2018.11.30. 14:45:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerencséd van, hogy kifelé "röhögted" :)))
a múltkor sikerült a marhapörit letüdőznöm :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 14:46:35

@mentoros lecsó: Nem ám bajod lesz, aztán hozzád is küldhetem a pijócás embert. Folyamatosan úton van napok óta basszameg! :D

2018.11.30. 14:48:42

@Nyuszomuszo83: semmi gond !
egy fej hagymát a hónom alá szorítottam és megittam vagy 4 liter szenTÖlt vizet...

2018.11.30. 14:51:02

De jó lábai vannak Ginunak....

2018.11.30. 14:52:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: háááá inkább vóóót hányós, mint bájos... :))

Kartontigris 2018.11.30. 14:57:24

A szerkesztők borzalmas idétlenségeket és nyomasztó marhaságokat kényszerítenek ezekre a szerencsétlenekre úgy, hogy még gázsit sem kapnak érte. Ezzel együtt egyre unalmasabb az egész, úgyhogy már csak az dobhatná fel a műsort ha Csoki kiesésével kicsit megzavarodnának bent. Vagy talán ez sem.

2018.11.30. 15:00:12

@Kartontigris: erre apellálok én is, mármint Csoki kiesésére. Nem kis átrendeződések kezdődnének... Erre nagyon kíváncsi lennék, remélem a Nézők is.

2018.11.30. 15:06:44

Azert hihetetlen, h Renyinek meg az 1 bit sincs meg, o alszik 1 honapja a niggerrel, megse tudja, h magyar-elefantcsontparti a csokifasz es koze nincs se franciahoz, se purto ricohoz...bocsanat, porterorikri-hoz (CR, mint copyright by Renyi), sot olaszhoz is csak annyi, h ott krtak vilagra s elt par evig ott.

Sargabogre 2018.11.30. 15:06:51

VV Vivinek a kretének a gyengéi. be kell látnom, hogy Ánusznál még ő is értelmesebb. A legjobb Ánusz válasza volt az 'akkor most mégis mi van' kérdésre, lovagiasan és elérzékenyülten ennyit mondott: 'nem tudom, bazmeg'.

2018.11.30. 15:08:08

purto=puerto
krtak=kurtak

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 15:08:25

@mentoros lecsó: biztos lenne kavar. FarÁnusz pislogna, mint hal a szatyorban, mire újrabootol, már ki is választják. Era sokkot kap, hogy kiszállt a szövetségből, és kapott cserébe egy jó nagy semmit. Reni ajvékolását hallgatjuk kb. két napig, aztán bedarálja az új tematikus hét. Vivi talán leszakad FarÁnusz farkáról, ami iránt többet érez, mint baráCCSág. Ginu magához tér, Hunor szintén pislog, Lacika Ginu mellé áll, Adri hangoskodik, Zsu meg Zsu marad. Kebab meg eltöpreng, hogy mijafaszvan?

2018.11.30. 15:10:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: en is kb igy vizionalom :-D ezert lenne jo, ha kiesne Csoki (foleg, h vissza akar menni) s visszamenne Gina (plane, h - allitolag - ki akar esni)

2018.11.30. 15:11:36

@Gonoszmostoha: a meglepő viszont (számomra), hogy Renyhének vannak igen jó és okos meglátásai, de ezt rögtön lerombolja 20 másik baromsággal...
Lenne esze a csajnak, csak nem hagyták...

BarBwire 2018.11.30. 15:12:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó is lenne, és eltöprengenének, hogy na akkor most ki az erős?

2018.11.30. 15:14:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: +1! EKG !
"Zsu meg Zsu marad" ezen nagyon felröhögtem :)))))))

2018.11.30. 15:16:56

@mentoros lecsó: igen, ezt irtam mar a 25. posztnal. Marmint a jo meglatasait olykor. Mert, h esze lenne az kb olyan tavol all tole, mint Mako Jeruzsalemtol. Viszont olykor diplomatikus is, pl mikor csoki hihsztizett a premruhak (vagyis parbaj) miatt, renyi vigasztalta "azert adtak neked ezeket a ruhakat, mert pontosan tudjak, h neked minden jol all!", en fetrengtem a rohogestol, Csoki meg bologatott, h igen ez igy van (hihetetlen milyen sotetseg lakozik a fejukben!)

Angora Cardi 2018.11.30. 15:17:02

Aki először írta, hogy FarÁnusz annak egy plusz pont a mai napomra szerzett röhögésért :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 15:17:04

@BarBwire: meg kiesnének a harsányabb hangadók, akik csak azért voltak műsorban, mert ordítoztak. Reni pl. tudná játszani, ha nem a Nugátszeletet keresné folyton. Vivi is tudna, ha nem a farok körül forognak. Era még nagggggyon visszavenne és kiderülne, tud-e játszani, vagy igazából ő is Mordorba való, csak megtévesztett mindenkit, hogy Rolival jött be.

2018.11.30. 15:18:42

@BarBwire: + vegyük hozzá, hogy a nézők megítélése is elég gyorsan változhat vkiről.
Ráadásként az RTL úgy manipulál minket ahogyan akar. Mit mutatnak meg és mit nem...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 15:19:41

@mentoros lecsó: tegnap úgy tűnt, Csokit szóltál fel. Aztán ki tudja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 15:19:57

Bruti
Kizártnak tartom hogy Puskást sztájliszt öltözteti, ő ilyen baba ruhákban érzi jól magát, baba-mama vásáron összeturizott cuccokban küldi.
Sztem partedlit is turizott magának.
És ide (zsákomba) a rozsdás bökőt hogy csak mintás zoknikái vannak, űrhajós, gyümis, hellokittys.

BarBwire 2018.11.30. 15:20:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: Megértem őket, nekem is el tudja venni az eszemet. Erának csak az a baja, hogy nem jut el az agyáig, amit Roli mond, és nem esik le neki, hogy nem ő győzött.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 15:20:54

@szociál: ha helókatis hajcsattal a hajrában érkezik legközelebb, én kiugrok az ablakon. :)

2018.11.30. 15:21:01

hat en sajnos egesz biztosan nem fogom tudni nezni a vvt, ha a villaprosti bentmarad. Sok mindent elviselek, de a ribancot 100% nem fogom tudni.

2018.11.30. 15:22:18

@Gonoszmostoha: igen, olvastam !
vegyük úgy, hogy most reagáltam rá :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 15:22:26

A gyónós epizódot többször vissza fogom nézni, ez tényleg olyan mint egy David Lynch film, nagyon jó volt a vágás :))

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 15:23:24

@mentoros lecsó: nagggyoooon helyes! Fontos a bőséges folyadékbevitel! A hagymaszagra pedig legjobb a fokhagyma ugyanis közömbösít és a vámpírkat is távol tarcsa! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 15:23:43

@BarBwire: nekem az a sanda gyanúm, hogy ez tévedés. Mármint Era. Ugye Rolival mentek be, majdnem a végén, ketten a diliházba, Roli értelmesen beszélt, ő megfigyelt, relatíve értelmesen válaszolt, Roli elkönyvelte értelmesnek, de valójában a másik oldal az ő közege. Pasit stoppol, kiabál, arcoskodik, leugat. Na, nekem az ilyen ember a halálom, aki kérdez, és válaszol is helyettem. Ütném, míg mozog.

BarBwire 2018.11.30. 15:23:48

@Gonoszmostoha: most éppen kire gondolsz, mert szerintem a villaprosti vvv

2018.11.30. 15:25:05

@Gonoszmostoha: úgy gondolom, ha Csoki most kiesik, akkor ŐkisaSSZonysága is hamar lapátra kerül, a "bikájával" együtt

bElannaTorres 2018.11.30. 15:25:56

@mentoros lecsó: :)))
@Sargabogre: Vivi az aki szeret szenvedni, Ánusz meg szívesen építgeti le az önbizalmát.

Angora Cardi 2018.11.30. 15:26:13

@szociál: zokni helyett szoknyát olvastam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 15:26:32

@Bruti:

Sixx nem vállalta túl magát, egyszerűen képtelen már nézni ezt a walkingdeadet :))
Kiégett a búrája az első két héttől.

2018.11.30. 15:27:41

@BarBwire: @Gonoszmostoha:
a villaprosti alatt én is Vivit értettem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 15:28:00

@Angora Cardi:

Eke Angéla lehet hogy ad neki egyet :)
Mondjuk az Angéla miatt irigylem Puskást, jó csajszi .

2018.11.30. 15:29:26

@Nyuszomuszo83: a vámpírokat és a zombikat a Halálcsillagom is távol tarCSa ! :)))

SZIGMA 2018.11.30. 15:30:12

VarÁnusz meg Gregorál ének, na ez is csak súlyosbítja a globális "felmelegedést"

2018.11.30. 15:31:48

@BarBwire: hol kire gondolok? Igen, a villaprosti sztem is vivien. Tobb, m 2 evig dolgozott Dubajban (nem tudom, mit, de sejtem), "jegygyuruvel" ment be a villaba <nekem komoly 2 eves kapcsolatom van!" (gondolom a dubajos stricijere ertette), aztan masnap megdugatta minden testnyilasat a radiccsal, majd mikor az kiesett, masnaptol a buzipornos anusszal. Hat ki masra gondolhatnek..? :-)

01,20-tol nem villaszex, hanem rendes porno:
www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5beedf29995f0

A video alatti kommentek legjobbjat idezve "két kibaszott cigány retek a természetes közegében teszi az egyetlen dolgot amire képes, nothing serious"

2018.11.30. 15:32:45

@mentoros lecsó: barcsak igazad lenne!!! Amen!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.30. 15:36:09

@SZIGMA:

Várjál még mert lehet Lacika is besegít a globális felmelegedésbe.
Eddig csendben osont.

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 15:36:56

@mentoros lecsó: :D :D :D :D Megnyugodtam, lelkemen viselem testi, szellemi egészséged. Nélküled sivár lenne kicsiny életünk virágzó mezeje! :D

Amúgy én is hiányolom Sixx mestert, de magvas teendői miatti távolmaradását igazolt hiányzásnak veszem. De mivel korai volt ma is a posztcsi így szavam nincs!
Cirkuszt és kenyeret a népnek!!!! :D Megkaptuk, basszameg! :D

2018.11.30. 15:39:08

btw, ugye tudjatok, a villaprosti meg nincs 18 eves? Tobb adasban is szobakerult, h (asszem) januarban lesz annyi. (bar en 50kozelinek latom) Vagyis radics es anusz 1 orszagos tvadoban kiskoruval szexeltek 9ami a torveny ertelmeben pedofilia) az rtl kozremukodesevel (ami jogi ertelemben bunteny) Csakmondom. Mert a tobbmillio arab Dubajban nyilvan ugyanezt tettek vele.

bElannaTorres 2018.11.30. 15:40:50

@Gonoszmostoha: most nem értem, Vivi Dubai-ban dolgozott? Valaki ide tette fel az 10.-es iskolai rajzát a múltkor

2018.11.30. 15:43:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: éééééénnnnmm mmmáááá semmmit senem értek !

2018.11.30. 15:44:26

@bElannaTorres: az a rajz egyaltalan nem biztos, h a ribi rajza volt, en azt olvastam. Csak ugy betettek, mivel azt is vivien nevu irta. A villaban a cimeruket csoki rajzolta, nem vvvribi - szoval ketes, h jol rajzolna.
A dubajos 2 ev kiruccanast is csak netes platformokon olvastam, meg bent a villaban kerult ez szoba mikor meg a kancigany bent volt (villaprosti 1 szoval se tiltakozott, csak sejtelmesen mosolygott, szoval valszeg igaz)

bElannaTorres 2018.11.30. 15:48:01

@Gonoszmostoha: fene tudja, kinézem belőle hogy prosti, de kicsit fiatal még hogy olyan nagyban űzze. Viszont a netnek se hiszek, mert rosszindulatból van bőven,
Ánuszt előbb hányom le amúgy. Vivi se túl szimpatikus, de inkább szánalom a csaj

2018.11.30. 15:51:53

@Gonoszmostoha: "aztan masnap megdugatta minden testnyilasat a radiccsal"
anált nem láttam a művésznőtől...

Vivike erősen Monique Woods-ra emlékeztet (a rendes neve nem ugrik be), aki a pornókarrierje fellendítése végett jelentkezett anno az Éden Hotelbe.
Meg is szaporodtak azóta a vele készült filmek.
Önmarketing kurváknak.

Én kérek elnézést !

2018.11.30. 15:54:06

@bElannaTorres: ő nem prosti ! még a feltételezés is sértő :)))))
ő ESCORT lány, ami nem kurva... Ja, de az !

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 15:55:29

@mentoros lecsó: Az nem az Ádám keresi Évában volt és Kovács Petra Petu néven mutatkozott be? Ő az aki öregemberekkel meg csajokkal csinált pornófilmeket, nem???

2018.11.30. 15:56:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: végig Ginut támogattam, és most is úgy teszek

2018.11.30. 15:57:26

Konkluzio:
anusz buzipornozik pumped gaboval aki meg somaval es ugy tudom soma vvt nyert. videok a pornooldalakon.
villaprosti allitolag 18, kozben meg csak 17, de majd'50nek latszik, mindenkivel megkuratja magat nagytotalban profikent, dubajozott 2 evet.
renyi 1ik videoban mondta, h o sztriptiztancos.
csoki a bemutatkozojaban mondta, h volt 2 ev elozetesben, azonkivul van hazipornoja valahol a neten.
kancigany radicsnak vannak pornovideoi (lanyokkal) az xnxx, pornhub, stb oldalakon, meg ismerte villaprosti multjat.
greg elcsabitotta villaprosti expasijat, aki ezexerint minimum bi, es ok is ismertek egymast a vv elottrol.
lacika ugyanott lakik & bandazik ahol csoki es a kancigany.
gina szexmasszor, ami tudjuk mit jelent (meztelenul olajosan masszirozol meztelen torz venembereket & szexualis szolgaltatast nyujtasz nekik).
mindegyik tele van tetkokkal, a nostenyek (kivetel Zsu es Adri) muhajjal, stb.
Kakukktojas eddig szvsz: debilZsu, napraforgoEra, fingos PRoli, "eppmostszartam" exzsaruHunor....bar ki tudja ezekrol is mi derul meg ki....

Szvsz a vv-be nem jelentkezessel casting alapjan kerulnek be, hanem a vv szerkik jol ismerik ezt az alvilagi szennykort, ezeket a nyomorult szexmunkasokat, es ismeretseg alapjan valasztjak be oket. Kiveve kakukkekat - bar lehet roluk MEG nem derult ki a kiderulnivalo. Uff, en beszeltem :-D

iTink 2018.11.30. 15:59:03

minden egyes alkalommal meglepődöm, hogy Ánusz szerint a csajánál még van esélye. És akkor is meg fogok lepődni, ha kiderül, hogy tényleg :D

www.youtube.com/watch?v=1ZLIiMoXaRw

2018.11.30. 16:00:53

@Nyuszomuszo83: Igen Ő az ! Köszi !
A f@szom se emlékszik ezeknek a nyomorék műsoroknak a címére...
És még b@szni sem tud, annyira tehetségtelen. Szexuális kultúrája gyakorlatilag 0.

ismét én kérek elnézést !

etikette 2018.11.30. 16:02:24

Bruti nagyon kiraly lett!!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:04:02

@Gonoszmostoha: Én kétlem hogy nem lenne 18, már csak azért is mert akkor viszont kell a szülői beleegyezés, bár ezt sem tartom kizártnak.
Az én véleményem, hogy a csaj 18-19 közt van valahol, csak elhasznált már most, ezért tűnik idősebbnek. A másik, hogy a dubajozás lehet nyáron volt, de az meg totál illegális. Amúgy míg pesti jány voltam a metrón itt ott nézegettem a fruskákat, én is jól néztem ki ennyi idősen, de ha erősebb volt a smink- nyáron- akkor apám úgy zavart vissza lemosni mint a sicc- nem is volt akkor a kedvencem. De nagyon korán kezdik, 13-14 évesen olyan szerelmi életük van, hogy nem győztem pislogni, mikor láttam őket...A fene nagy szabadosság itt is kiütközik. 14 évesen a 8-kos ballagásra műköröm van, meg műszempilla, festett haj stb. Akkor miért lepődünk meg hogy 18 évesen így néz ki???? Azt is kétlem, hogy a retek eladna nekünk egy 20-on éves bigét 18 évesnek, mert nem látom benne a rációt. Vagy felmerül a kérdés bennem, mint Ábelben: DE MIÉRT?????

2018.11.30. 16:04:27

@etikette: ki az a hoze armando? villalako?

Sargabogre 2018.11.30. 16:05:07

@iTink: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD imádom ezt a filmet

2018.11.30. 16:05:20

@Gonoszmostoha: ééééésssss MINK vagyunk a hülyék, hogy a műsor alá is gyártjuk itten a kontentet ! :)))))))))))))))))))))))

SZIGMA 2018.11.30. 16:05:53

@szociál: Lehet azért mászkál mindenfelé a villában, mert ő fűti fel a helyiségeket, így spórol a csatorna a gázszámlán. Más lehetséges funkcióját eddig még nem láttam, mert "játékos"ként értelmezhetetlen. Ja, valaki írta, hogy talán ő cserélgeti az elemeket a mikroportokban.
És szerintem nem a csatorna beépített embere, ahhoz nincs elég gógyija, biztos azt mondták neki, hogy ez a titkos feladata, ő meg elhitte.

etikette 2018.11.30. 16:06:01

Ja es lecci ne szidjatok mar pornobajuszt! Imadom ahogy mutogat, artikulal, hebeg, habog, dadog ❤️ Meg szulnek is neki ha legalabb 60 evvel fiatalabb lennek...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:06:17

@mentoros lecsó: EKG! Bár a munkásságát nem követtem nyomon, tud e baszni vagy sem, de nekem a csaj még női szemmel sem volt szép vagy különleges. Ha vgigmegy az utcán velem szembe jön egyedül a szőke hosszú, hullámos haja ami feltűnővé teszi, semmi egyéb. Tucat, ezret találok ilyet...

2018.11.30. 16:06:57

@Gonoszmostoha: hoze armando = Büdös putris Győzike a Belevaló "műsorvezetője"

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:07:25

@Gonoszmostoha: Hosé Ármándó becses nevén Gáspár Győzi!!! Vazzzeeee, ezt se tudod! :D :D :D

etikette 2018.11.30. 16:08:28

@Gonoszmostoha: ejnye hogy nem ismered! O kerlek a belevalo hires musorvezetoje

bElannaTorres 2018.11.30. 16:09:55

az arc nem lesz lelakott a szextől, én drogra tippelek, azzal könnyebb elviselni az ipart. Vivinek ritka neve van, Facebookon is három találat mindössze én elhiszem hogy övé a rajz.

2018.11.30. 16:12:29

@Nyuszomuszo83: az 1ik adasban a villaprosti maga mondta, h januarban (asszem) lesz 18 csak, a tobbiek bologattak es 1 orszagos adon azert ilyet hazudni megis mi a francnak? Nem tudom kell e szuloi beleegyezes (talan 16ig csak). Teljesen biztos vagyok benne, h kint profi prosti. De nem ezert utalom ennyire merhetetlenul, hanem az egesz lenye miatt. Minden irrital benne, o a noi kanciganyradics.
A mu dolgokat utalom (haj, szempilla, mell, segg, szaj, stb), de emiatt nem lesz kevesebb 1 villalako sem.
Eletkor szerint a vvribanc anyja lehetnek, megis magasan felette allok kulalakban (a belsot nem merem ossze, m az halalos sertes lenne), es nem feltetlenul azert, m olyan bombazo vagyok, hanem m o annyira vegtelenul elhasznalt rongy.

@mentoros lecsó: nem, szvsz, ez nem hulyeseg, hanem iranyitas ;-) ha megfogadjak 1-1 5letunk a szerkik, azzal csak mi jarunk jol. Ergo uzenem kuldjetek haza tablacsokit, s a kov. kivalasztott kieso a vvribanc legyen. Koszonjuk.

2018.11.30. 16:12:51

@Nyuszomuszo83: a klozetajtón fekve nagyobbakat lehetne élvezni, mint azzal a nővel (sic!)

Azért ívelt fel a karrierje, mert vékony (tini) teste van és engedi seggbe is. Ennyi. Pont.

halmozottan kérek elnézést !

2018.11.30. 16:14:26

obazmeg hat a retkes gyozo az :-O nem tudtam, nem nezem a BVt, pont miatta, es semmit nem is fogok amihez annak a lenynek koze van!
Meghogy hosearmando, bazmeg! Okadek.

2018.11.30. 16:20:33

@bElannaTorres: de bizony minden prosti, pornos, szexmunkas elhasznalt lesz a sok kurastol, arc-test egyarant, pont azert m a testuket hasznaljak munkaeszkozkent (nezz csak par extrem pornot, mikor a pasi feldugja konyokig mind2 kezet vagy akar a fejet is a kurvaba, brrr, nem is irom tovabb, m mar rosszul lettem), es a szexiparhoz nyilvan szorosan kotodik a droghasznalat is (nem fu, hanem a kemenydrog)

2018.11.30. 16:21:56

@Nyuszomuszo83: Vivike arca szerintem himlőhelyes. A szülei vagy akárki engedte neki a gyerekkori bárányhimlő szétvakarását. Sajnos egyre több ilyen fiatalt látni... :(((
Én is voltam bárányhimlős. A szüleim egy játék keretében oldották meg a legviszketősebb időszakot. Zsebre dugott kézzel kellett mászkálnom és feladatokat megoldanom...
Apám volt annyira ggghhhheeecchhii :))), hogy diannáscukrot kaptam lefekvés előtt, hogy álmomban se vakarjam szét a fejem...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:22:13

@Gonoszmostoha: EKG, de megjegyzem 18 év volt a jelentkezésben megadva! Nekem is lehetne ekkra kölköm, ha nem vagyok ügyes az első randikon. :D Én nem vagyok biztos a profi prostiban, de lehet naiv vagyok. Az internet pedig nem felejt, majd ha más nem idővel valaki felkapirgálja a szunnyadó szemetet és akkor kiderül ha mégis így van.
@bElannaTorres: De lelakott lehet, hiszen éjszakai műszakot kell végeznie és nem gyári munkásként, a drogot simán kinézem belőle.

Ide rittyentem egy sztorit amit az élet írt. A csaj nagyon jól nézett ki, rossz társaságba került, strigó réti niggerek közé. Kivitték kurvának olaszba, hipp-hopp lettek papírjai- megjegyzem, 17 voltam amikor ugyanezen "úriember" nékem is felajánlotta e kecsegtető nemes karriert, de valahogy nem éltem vele és leszállt rólam, annyira biztos nem voltam szép- persze hamisak. Két évet volt kinnt, olyan volt mint egy 40 éves. Majd beiratkozott vissza a középiskolába hogy megjavul, addigra már drogozott. 3 hónap után feladta. majd egy hideg téli januári éjszaka egy kihalt utcán találtak rá, megfagyott... Drog volt benne, túladagolva, valszeg kidobták az ucára mint egy pzs-t. Hogy hol voltak a normális szülei? Nem tudtak mit csinálni vele, kezelhetetlen volt! Pénz mindig volt...
Ergo mindent el tudok képzelni!

Én is elnézést kérek!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:23:48

@mentoros lecsó: Nem, még mindig kutyatámadás érte az arcán azért heges, az adatlapján ott van!
Te szegény. Engem cinkrázóztak, borzalom volt, én bizony az elsőt szétvakartam, azt hittem pattanás, meg is maradt a heg!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:26:54

@Gonoszmostoha: úgy biza, tegnap közölte légy jó mindhalálig Jókai Mór! Ott kiégtem feladtam! Minden edigi ismeretem kidobtam a szemetesbe! :D Mindez adásban! Ez a szomorú valóság!

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:28:48

@mentoros lecsó: Kedves egészségére! Ha meg 10 év múlva pelus kell mert még a vimes doboz is felcsúszik akkor jön majd a plasztikai sebész és majd az én tb-mből megcsinálják neki. Fassszom gheccciiii!

bElannaTorres 2018.11.30. 16:29:55

@Gonoszmostoha: nem nézek ilyeneket :D de szerintem főleg a drog miatt lesz leszakadt arcuk, és nem kell annyira nagyon kemény, szerintem ez a herbál is elég erős nyomokat hagyhat, végül is méreg. Reni arcán is látom ez a kis lecsúszást, a drog éjszakai kurvás élethez hozzátartozik.

2018.11.30. 16:30:13

@Nyuszomuszo83: a nagy Jokaitol en kerek elnezest! (szegeny, h foroghat a sirjaban)

Az rtl oldala "karbantartas miatt nem uzemel". Hol tudnam megnezni a mai vv-adast neten?

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:32:45

@Gonoszmostoha: Tegnap ugyanezt írtam, Jókai gy forog a sírjában mint a ringlispil!
Szerintem csak ott a retek oldalán. Applikáción nem tudom fenn van-e.

2018.11.30. 16:35:40

@Nyuszomuszo83: milyen applikacion?

Esetleg ha tudtok youtube-os linket hozza, megkoszonnem (hisz minden szart felnyomnak youtubera, radics is fent van)
Meddig tart kb 1 ilyen karbantartas?

2018.11.30. 16:36:18

@Nyuszomuszo83: +1 ! EKG !

Vmelyik Survivor poszt alatt kifejtettem, hogy elbeszélgettünk a fiaimmal.
Röviden: beígértem nekik, hogy ha bármelyik adásbéli "férfiúi" viselkedési formát meglátom bennük, legyenek akár 30 évesek is, olyaNT pofontot le fogok nekik b@szni, hogy 2 hétig egy irányba szaladnak...

2018.11.30. 16:39:21

@Nyuszomuszo83: én vmi mentolos szagú, fehér vakolatot kaptam a pofámra és a testemen lévő sebeimre... csak halványan emlékszem, 4 éves voltam...

Angora Cardi 2018.11.30. 16:39:59

@Gonoszmostoha: Kb a 4 kakukk lehetett aki hagyományos kaszting alapján jött, a többit összefogdosták azokban a körökben amit említesz szerintem.

2018.11.30. 16:44:15

@Nyuszomuszo83: és a kutyát hogyan hívták ? Lakatos Kolompár Ronaldo ?
mert akkor nagyjából el is hiszem ! :)))

exponenciálisan kell elnézést kérnem !

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:45:06

@Gonoszmostoha: RTL24 nevű applikáció Youtubon nincs még fenn a tegnapi rész!
@mentoros lecsó: Az az cinkrázó. Úgy néztem ki 12 évesen mintha Casper fröcskölve rám verte volna! :D :D :D
Ezt megbeszéltük, jól neveled a kölköket, számomra szimpin! :*

2018.11.30. 16:45:32

@Nyuszomuszo83: akkor ne nézzél meg HotKinkyJo művésznőtől filmeket ! :)))))

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 16:47:45

@mentoros lecsó: Jacob Black :D #sírok Ő ki a tosz? :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:00:14

@mentoros lecsó: Bocsánat rá értettem, hogy ő ki a tosz: HotKinkyJo!

2018.11.30. 17:00:34

@Angora Cardi: osszefogdostak oket bizony :-DDD

@mentoros lecsó: na, csak most latom, hianyoltad az analt. Hat ha megnezed a videot, eleg sotet van es akar analba is lehet, meg aztan a paplan alatti dolgokat sem lattuk. De aki ilyen hevvel es vehemensen szopik es ilyen utemben ul faszbol faszba, annak magatol erthetodo az anal is, szoval....talan csak fulben nem volt meg...
(en is elnezest kerek)

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:02:17

@mentoros lecsó: A kutyát lehet Jacob Black-nek hívták, aki az Alkonyatban a vérfarkas és szétszedi az ellenséges vámpirokat! Na csak kimagyarázom magam! Dikk!

Angora Cardi 2018.11.30. 17:06:13

@Gonoszmostoha: Dubaiban a kecske is a sor végére odaáll, hogy neki is jusson a jóból.

2018.11.30. 17:14:25

@Nyuszomuszo83: félve és hunyorítva keress rá és megtudod ! De csak óvatosan ! :)))

2018.11.30. 17:15:24

@Nyuszomuszo83: jahhh, hogy abban a sz@rban... egy részét nem tudtam végignézni...

2018.11.30. 17:17:46

a villaban el:
1 nigga, csokesz
6 cigany, gina, vvribanc, lacituja, anusz, renyi, kanradics
6 feher, oszlo adri, fingosroli, mostszartamhunor, debilzsu, buzigreg, zsu, napraforgo.
Tehat a feherek kisebbsegben vannak, es a "kisebbseg" folenyben van.

2018.11.30. 17:19:08

Ha nekem kene donteni, Roli nyerne meg.

2018.11.30. 17:19:27

@Gonoszmostoha: a "mai fiatalok" semmit nem tudnak a jó szexről...

hónaljba, fültő mögé, combok közé, nagylábujj közbe dugni a legjobb ! :P :))) és még a csajok is élvezik ! :))))

bocsi ! #elpirultam

2018.11.30. 17:22:51

@Gonoszmostoha: el kell hogy keserítselek, de Hunyor fogja megnyerni.
Ez kb. a 15. adás után teljesen nyilvánvaló volt, mint ahogyan a Survivor-ben is Dávid "irányított" győzelme...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:25:58

@mentoros lecsó: megvárom udvariatlanbolond leendő férjem hátha ő tudja!
Ááá nagyobb volt a kíváncsiságom, csúf öreglány leszek banyatankkal. De aztakurvaszéjjelbaszottkurvaanyját jobb lett volna nem nézek erre rá! De ma is tanultam vmit, bár ne tettem volna! :D
Összes Alkonyat filmet láttam és a könyvek is megvannak. Igaz a láz később kapott el mint amikor volt, de nekem bejött. A könyvet jobban szeretem! :)

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:27:17

@mentoros lecsó: valld be a hónalj kurást vv macitól láttad mikor Fannikával müvelte!

2018.11.30. 17:27:35

@Angora Cardi: a kecskék nevében kikérem ezt magamnak ! :))))

2018.11.30. 17:28:59

@Nyuszomuszo83: én csak a vállak eszelős tekintettel való nyalogatását sajátítottam el Macitól ! a Zasszony hálás is érte ! :P :D :D :D

Angora Cardi 2018.11.30. 17:30:51

@mentoros lecsó: Áh nem hiszek neked, ha kecske lennél te is sorban állnál Vivikiéért a sah és a szolgái meg a kutyák után. :DD

2018.11.30. 17:31:18

@Nyuszomuszo83: a vámpíros, zombis történetekkel az ismert univerzum széléig lehetne kergetni... és még azon is túl... :)))

2018.11.30. 17:31:33

@mentoros lecsó: ah, elkeseredni egesz biztosan nem fogok :-) Tokmind1 ki nyeri. Ezek hulladek selejt, 1ik se erdemelne meg.
Mondom HA nekem kene donteni, akkor Roli. O a legnormalisabb, eleg szereny (lsd bemutatkozo vidi), eleg ertelmes, eleg oszinte, eleg korrekt. Marmint a bentiekhez merten. Meg azt mondta, neki semmi sem sikerult eddig - hat jo lenne, ha ez most sikerulne.

Hunor nem szimpi, mert 1.nagykepu bekepzelt ('te is pont olyan jokepu vagy radicsom, m en", "rengeteget szexeltem, ragadnak ram a nok", "annyi ilyen csajt viszek haza, amennyit akarok", stb), 2.szenvtelen, erzeketlen ("nem erdekel mit erez era, kidegen hagy", "feladja a jatekot?hat leszarom", "ki van bukva? kit erdekel", "engem itt senki sem erdekel, mindenkit leszarok", "engem meg soha senki szavai nem tudtak meghatni, egyszeruen hidegen hagy amit masok mondanak", stb) 3.ocsmany ("bocs, h kestem, de epp szarni voltam" - jo, h az allagat, szinet, szagat nem reszletezte!, "a fingo en voltam, en fingtam tele a hagoszobat", stb), 4.gyanus, m 1 exzsaru minek van igy kitetovalva, miert ennyire felszines, stb.

Ps. a haGoszoba nem eliras, a halo mar egy ideje hago lett vvribancnak koszonhetoen.

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:32:16

@mentoros lecsó: nagyon röhögök! A hagyomámyos dugás mán nem is jó???

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 17:33:52

@mentoros lecsó: jó, engem is, utálom az ilyen zombis marhaságokat, de ez Alkonyat romi volt és szar passzban voltam! :D

2018.11.30. 17:35:33

@Angora Cardi: egy gyereklány SSKK nem hoz izgalomba... ha női formák alapján kellene választani, akkor Ginut vinném el 2-3 körre... Van kebel, van popó, van NŐIESSÉGES külalak...
pedig még ő is nagyon fiatal...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 17:37:07

drága Nagy Testvér,
köszönöm azt a végtelen mennyiségű türelmetlenséget, amit a mai nap folyamán belém tápláltál, és ezáltal hozzásegítettél ahhoz, hogy nettó 2 és fél óra alatt lerendezzük a heti nagybevásárlást. kérlek, jövő héten is tegyél így.
ámen
Én.

2018.11.30. 17:37:08

@Gia: de, keccer, fenebe nem lehet kommentet szerkeszteni!

bElannaTorres 2018.11.30. 17:40:59

@Angora Cardi: igen, meg Ginu nagyon görbe, rossz a tartása, vagy csak meghúzza magát?

Zsuzsinak drukkolok, kis csalamádé, de vicces ezek között a majmok között

Angora Cardi 2018.11.30. 17:42:34

@bElannaTorres: Lehet a magassága miatt nem húzza ki magát pedig a bemutatkozóban még férfiszívtipró volt.

2018.11.30. 17:44:30

@Gia: miért van a "sorry" ?

Gia 2018.11.30. 17:46:42

@mentoros lecsó: semmi fontos.Az előző üzimhez véletlenül odacsatoltam a neved.

2018.11.30. 17:47:03

@Angora Cardi: Tényleg... Era is finom áru ! :P :))))
Nahhhh b@@@zzdmeg, beiratkoztam miattatok az OKJ-s "Nők Tárgyiasítása" tanfolyamra Ratyicshoz... :)))))

2018.11.30. 17:47:34

@Gia: ok, értem ! #lávcsivan

2018.11.30. 17:51:04

@bElannaTorres: hasonló tartást úszóknál látni pl.
a fejlett hátizom előrenyomja a vállakat és ettől alakul ki ez a jellegzetes testtartás.

2018.11.30. 17:54:36

@mentoros lecsó: jo latod, sztem is Gina messzemenoen a legjonn ezek kozul a nostenyek kozul. Marmint alakra. Bar a segge lapos, a laba ikszes es pipaszar 9ezeket az elejen pont o maga is emlitette), az arca smink nelkul enyhen down-koros. de magas, sminkben mutatos, van dereka, formas, es jok a mellei.
Arcra a szerencsetlen Zsu a legjobb, akarmilyen drogosszemu is.
Erarol nincs is mit beszelni, kiveve, h neki vannak a legjobb labai.
Adri oszlasnak van indulva.
Reni szet van folyva, uszogumis, de neki is jok a labai.
Villaribancon semmi plane nincs, kiveve, h vekony es jo a segge (ugy utalom, h ezt is fajt leirni), de egybevan nincs se dereka, se melle, a feje meg kesz katasztrofa.

A belsorol nincs mit irni, mind ures.
Ertelmileg is nullak, aki kiemelkedik kicsit az pont Gina es regebb Era. Renyi 1szeru, m a faek, de vannak neha jo meglatasai.

Himek kozul anuszrol nincs mit irni, o a radics 0.2, a kanvivien.
Greg undorito panbuzi, semmi se jo a testen, kiveve a labait (1etlen szimpi benne, h tusolas kozben fogja a farkat s nem lengeti, m a tobbi.
A Tuja nem rosszkepu s az alakja sem rossz, de a tujasaga miatt nem vonzo.
Hunor jokepu, jo alaku, de fentebb irtam miert nem szimpatikus kicsit sem.
A nigger regebb vicces volt, de most mar nem, miota ok nelkul fujtat a Ginara. Bar teny, h nagyon jo alakja van es messzemenoen o mozog a legjobban (tancra ertem)
Roli uszogumis apatestu alacsony, ferfikent kicsit se vonzo, de fent irtam, h megis miert szimpatikus.

Ez az en velemenyem, a velemeny meg olyan, m krisztianusz (vagyis mint a segglyuk):mindenkinek van, de senki se kivancsi a masera :-DDD

2018.11.30. 17:55:39

@Nyuszomuszo83: kérlek bocsáss meg nekem ! néha előrébb jár a pofám, mint az agyam... :((

A srácokkal nézek tinidrámákat és vannak közöttük kifejezetten kellemes alkotások is.
Nagy kedvencem: Csillagainkban a hiba

www.youtube.com/watch?v=AOPMlIIg_38

2018.11.30. 17:57:17

legjonn=legjobb
9=(

Mier'nem lehet kommentet szerkeszteni?? :-/

Angora Cardi 2018.11.30. 17:58:33

@Gonoszmostoha: Lacika a bálvány :D hajrá laci

bElannaTorres 2018.11.30. 18:00:42

@Angora Cardi: amiatt lehet igen, hát azóta már ki lett utálva is, most tényleg azt látom, hogy nagyon nem érzi ott jól magát
@mentoros lecsó: :D ez igaz, csak ginu szerintem a magassága miatt görnyed:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 18:03:36

@Angora Cardi: Era nekem annyira nem nőies, lapos a hátsója.
Ginu meg sztem észrevétlen akar lenni és ez látszik a testtartásán.

KapitányG 2018.11.30. 18:04:00

@Gonoszmostoha: Nem egyszerűen "Vivien nevű", hanem BÉTÉRI Vivien nevű. Igen, "betettem" a rajzot, de azt is odaírtam, hogy fogalmam sincs arról, hány Bétéri Vivien mászkál Budapesten. Ha több, akkor viszont elég furcsa, hogy ebből a "több"-ből egyetlen egynek sem lehet a nyomát felfedezni az interneten. Legalábbis eddig senki nem talált olyan Bétéri Vivient, aki BIZTOSAN nem azonos a villában lévő Bétéri Viviennel..

Angora Cardi 2018.11.30. 18:06:16

@bElannaTorres: Többihez képest pedig akár maradhatna is..
@Gonoszmostoha: forver laci, én vezetem a rajongótábort itt a hv-n
@Csakazértis én vagyok a királynő: Egyik sem tökéletes de Erának pl szép formás mellei vannak, és szerintem nem rossz az alkata, én kifejezetten egy átlagos de normál alkatú lánynak látom. Ginuval kapcs igazad lehet, hogy most inkább elbújna.
@úgymond olvasó mmkk: és tényleg :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 18:08:59

@Angora Cardi: írjunk róla dalt. a clapping seal mindenképpen kerüljön bele

2018.11.30. 18:09:18

@KapitányG: nem ertelek miert vagy igy felhaborodva?! Azt sem tudtam ki tette be azt a rajzot, sem azt, h hova (indexen, fbn is van vv topik), sem, h mikor, sem, h irta e, h milyen vivien. Csak emlekeztem, h volt valamilyen rajz.
Egyebkent nem erdekel sem a neve sem a rajza...orulnek, ha eltunne a musorbol orokre.

============

Ez a Beteri nev eleg gyakori a ciganyoknal, nem..?

Angora Cardi 2018.11.30. 18:10:36

@úgymond olvasó mmkk: mmkk kellene egy pályázat lacika témában, kezdjük el hátha mások is kedvet kapnak, lehet csak esti adás alatt tudom hozni a pályaművet

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 18:11:03

@Angora Cardi: meg a let's go hunt is, ha mar Lacika egy predator

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 18:11:43

@Angora Cardi: mindjárt megfogalmazom a pályázati kiírást :D

Angora Cardi 2018.11.30. 18:15:07

Vivi a műsor előtt még barna műhajjal rendelkezett. Mi vitte rá vajon, hogy lecserélje a félmillás szőke műhajra?

Angora Cardi 2018.11.30. 18:15:35

@úgymond olvasó mmkk: Legyünk benne mindketten mint fő sponsorok.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 18:18:58

Feleim az Úrban!

A Lacika Rajongói Klub szintet lép: pályázatot hirdetünk a vella elsőszámú predátorával, Lacikával kapcsolatosan.
Klubunk ugyan már számos taggal büszkélkedhet, akik már kiváló pályaművekkel szórakoztatták a mélyen tisztelt úri közönséget, de úgy döntöttünk, ideje kilépni a fénybe! Várjuk önjelölt írók, költők, rapperek, szabadverselők, művészi vénával rendelkező kommenttársak alkotásait.
A biztosan rendkívül csodálatos remekműveket egy későbbi időpontban megadott emailcímre várja a még meg nem határozott zsűri. Adunk időt az alkotásban való elmélyedésre.
Köszönjük a figyelmet, és már előre izgatottak vagyunk:
@Angora Cardi: és én.

Angora Cardi 2018.11.30. 18:20:16

@úgymond olvasó mmkk: igen igen nagyon azok vagyunk :)))))

2018.11.30. 18:20:21

@KapitányG: "...Ha több, akkor viszont elég furcsa, hogy ebből a "több"-ből egyetlen egynek sem lehet a nyomát felfedezni az interneten. ..."

Pedig van tobb, ha utananeztel volna:
www.facebook.com/beterivivien?ref=br_rs
www.facebook.com/profile.php?id=100013942507966&ref=br_rs
stb.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 18:21:11

@Angora Cardi: én szeretem, ha egy csaj oldalról nézve nem csak elöl domborodik, hanem van kerek feneke is. Eztán nem látom. És dereka sincs. Vivinek az alakja még jó, de hát még fiatal. Ginu is fiatal.

bElannaTorres 2018.11.30. 18:21:45

@Gonoszmostoha: fogalmam sincs, de a Fb-on három darab van csak. Ezért írtam, hogy szerintem övé a rajz.
Különben nálam még ő is inkább nyerő mint bármelyik fiú, de ezt már írtam. És nem a fiúkra haragszom, hanem ez a kiszámíthatóság zavar, már most tudjuk hogy vagy fingós vagy a szarós nyer..
Mint ahogy azt is lehetett tudni hogy fosfej Dávid nyeri a suvivort.

evacat 2018.11.30. 18:22:33

Vajon miért van az, hogy mindig amikor egy hozzászólásban a BV-t olvasom,
elsőre a Büntetésvégrehajtás ugrik be, csak másodjára esik le, hogy Győzibevalót
emlegetitek?

2018.11.30. 18:25:12

@Nyuszomuszo83: akárhogyan is, most ezt dobta a gép:

www.youtube.com/watch?v=DRNyCP9_9n0

Minden kedves Hogyvoltoknak köszönöm a kellemes, és vidám perceket !
Kíváncsi leszek az éjszakai műszak termelésére :)))) #mindenkinekpacsi

Lecsó balra el...

Angora Cardi 2018.11.30. 18:26:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: Alakkal úgy vagyok, alakítható, a kerek is, a lapos is :)

KapitányG 2018.11.30. 18:29:11

@Gonoszmostoha:
Az első egy 2013-ben kiskamasz Bétéri Vivien. Nézd meg jobban. A fényképeket is. Főleg ezt:
www.facebook.com/photo.php?fbid=658024764228194&set=ecnf.100000620293456&type=3&theater
A második meg az a Vivien, akit VV Micike ajánl a tiisztes publikum figyelmébe, azon örvendezve, hogy bejutott a villába.
Ennyit a "több is van"-ról.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 18:29:38

na, ha nem viselkedtek rendesen, megbüntetlek titeket néhány PP videókópiával

2018.11.30. 18:31:07

@bElannaTorres: most, h a kapitany igy felhaborodott, utananeztem, es a betett rajzhoz ez a kep es profil volt mellekelve:
www.facebook.com/photo.php?fbid=658024764228194&set=a.149562185074457&type=3&theater
...es ez nyilvanvaloan nem a villaribanc (meg csak nem is hasonlit hozza), hanem 1 normalis kulseju lany, aki rajzolt 1 kepet s nyert vele.
A villaprosti profilja meg valszeg ez:
www.facebook.com/profile.php?id=100013942507966&ref=br_rs
...es o inkabb dubajozott iskola es rajzverseny helyett.

Mas vvt nem neztem, csak emellett ragadtam szegyenszemre igy le. De tudom, h vvt mind fiuk nyernek es ez valoban nagyon zavaro. Jo lenne, ha vegre lany nyerne, csak nehogy az istenert ez az undormany vvprosti! Barki csak o ne! Akkor mar nyerje Zsu vagy Gina, vagy Reni, de akar Era is.

A fingos meg a szaros kozul sokkal inkabb a fingosnak drukkolok. esetleg a tujanak.

KapitányG 2018.11.30. 18:33:12

@bElannaTorres: A harmadik:
www.facebook.com/profile.php?id=100007000335083
- ugyanaz, mint amit Gonoszmostoha elsőként mutatott. Nézd a profilképét.

KapitányG 2018.11.30. 18:40:41

@Gonoszmostoha: A betett rajzhoz én nem mellékeltem semmiféle FB profilt.
Nézd meg alaposan azt a "normális külsejű" lányt a képen. 2013-ban, vagyis 5 évvel ezelőtt, 13 évesen Vivike miért ne lehetett volna ilyen kis rendezett, "normális külsejű"?
És szerintem hasonlít...
De ezen nem fogok vitázni. Nyilván te tudod jól.

bElannaTorres 2018.11.30. 18:44:24

@Gonoszmostoha: Az egy 2014-es kép, akkor vivi 14 éves volt, még az övé is lehet hasonlít is

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 18:44:51

@úgymond olvasó mmkk: olyan lehet, hogy nem csak Lacika fan, hanem még Ginu? :)
Rajzolni tudok. :)

2018.11.30. 18:48:00

@KapitányG: Omg...nyilvan erre a rongy prostira nem fogok energiat vagy kommentet vesztegetni. Nekem o annyit se er, m por a cipomon, egyetlen dolog vele kapcs., h essen mar ki a francba, h tudjam nezni a musort.
Te csak nyomozgass, bizonygass, stb, ugy van, ahogy irod, neked van igazad, amen!
Csak engem hagyj beken a villaprosti-temaval, lecci.

bElannaTorres 2018.11.30. 18:52:03

@Gonoszmostoha: miért ne lehetne igaza? Valami megcsúszott a csajnál, az látszik, de 14 évesen még valószínűleg nem volt nagy gond.
Engem ánusz jobban irritál, amúgy meg azon kívül hogy undorító stílusban dobta cintikét, utána vivivel dug a közös hálóban, még mindig a szerelme után sír és egyfolytában döglik. Kíváncsi lennék Vivi ki mellé állna ha Ánusz kiesne ? :)))

KapitányG 2018.11.30. 18:52:32

@Gonoszmostoha: Már vesztegettél.
Amúgy te kezdted azzal, hogy azért lett betéve a kép, mert Vivien nevű rajzolta. Ez nem igaz.
De valóban kikerüllek ezentúl.

2018.11.30. 18:54:49

@bElannaTorres: hol irtam olyat, h nincs igaza..? :-O

anusz es vvribanc szamomra 1forman irritalo. Kar, h nem lehet parban kiesni.

Angora Cardi 2018.11.30. 18:55:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: Miattad a párbaj tippem nyertese Ginu.
Majd ha @" jön, bejegyzi. :)

2018.11.30. 19:07:02

@Nyuszomuszo83: egy pici szösszenet erejéig visszatérek... "kutyatámadás"

ennek az ellenszerét miért nem oktatják a sulikban ? pedig pár egyszerű lépésből áll...

A támadó kutya elől nem futunk el (mert az felerősíti a vadász ösztönét), hanem épp ellenkezőleg FELÉ kezdünk el rohanni. Baromira meg fog zavarodni és nem fogja érteni a szitut... és elsunnyog (közben persze dühösen csaholva).

Ez a taTTika egyedül a keményen "harci" kutyának képzett, valamint K9-es képzést kutyákkal szemben nem működik. De azok nem is mászkálnak szabadon általában !

Az elmúlt évek híreit olvasva, mindig egy tanfolyam képe lebeg a szemem előtt !
Egy 12 éves, 35kg-os csajszi le tud szerelni egy támadó 70kg-os nápolyi masztiffot. Ez nem fikció, hanem tény !

Ugyanez vonatkozik a szexuális / erőszakos támadásokra is ! Ezek kivédését miért nem oktatják, mondjuk tesi órán ??!! Erre az esetre is igaz, hogy egy 12 éves, 35kg-os csajszi le tud szerelni egy támadó, 80kg-os faszit minden gond nélkül.

Ha lenne kis plusz pénzmagom felhagynék a kedvenc állásommal, és ilyen tevékenységgel foglalkoznék...

Bocsánatot kérek az agyf@szmenésért !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:10:13

@mentoros lecsó: a kezemre csapok, és csak annyit mondok a szexuális támadásos részre, hogy van az a helyzet, amikor nem.

2018.11.30. 19:16:53

@úgymond olvasó mmkk: sokféleképpen értelmezhető amit írtál ! :)
ne haragudj, de most nem pontosan értelek mire is gondoltál...

nem szeretnék olyat írni reflexből (!), amit később megbánok Veled kapcsolatban...
Arra még emlékszel, hogy ölnék érted ?! Ez nem változott !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:18:27

@mentoros lecsó: nem minden esetben lehet kivédeni a szexuális jellegű támadást, ezt próbáltam volna halkan zárójelben megjegyezni

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:20:12

@mentoros lecsó: p én ezt értem, azt is hogy a kutya érzi a félelmet és még inkább vérszemet kap. De én rettegek a kóbor kutyáktól. Megvolt a fellépés, kiabáltam takarodj és támadott. Az volt a szerencsén hogy az utcában egy férfi s belsőnudvaron gereblyézett kirohant s kiabálásra és ő zavarta be a szomszéd pitbullját. A szomszéd fogadkozott, de ha megmar a kutya akkor baj lett volna. Aztán mást is támadott, így el lett altatva. Agyon szaporított állat volt szegény.

ételizésítő 2018.11.30. 19:21:42

"Dzsinuék csapata még mindig paleolit diétán vannak"
Itt sír fel a magyar nyelv, aki nem tud alanyt-állítmányt (csapata - vannak) számban és személyben egyeztetni, az miért akar írni?
Ez azért alap lenne.
A vesszőhibák tömkelegét nem sorolnám.

"a cro magnoni ember szintjén"
A cro-magnoni ember a homo sapiens sapiens, hétköznapi nevén a mai ember nem tudományos neve.

Itt fel is adtam az olvasást.

Maximista vagyok 2018.11.30. 19:22:01

@úgymond olvasó mmkk: aha, megfogom húzni a hajadat (bár a térdedig sem érek) és elveszem a kedvenc barbidat is dikk!

ételizésítő 2018.11.30. 19:22:41

@Nyuszomuszo83:
Minek az agyán szaporították?

2018.11.30. 19:23:52

Ezt lattatok mar..? Tok normalis video Ginutol. Mar sokadszorra tunik fel nekem, h a gina kemenykedo-beszolos megnyilvanulasai valojaban 1 erzo belsot takarnak.

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-ginu-konnyek-kozott-meselt-edesapjarol

Dehogy akar hazamenni. Csak osszecsaptak felette a hullamok, plane ugy, h joforman 1edul maradt, mivel Csokiek mindenkit ellene huztak. Kulonben Csoki is fel akarta adni, meg meg mas is. Bizonyara nagyon nehez lehet honapokig egyutt elni idegenekkel 1 villaban.
Remelem Gina megy vissza, ami erositene ot. Nem szurkolok neki, hanem azert szurkolok, h a nagykepuen magamrapakoltatomajeleket es kinthagyomapicsaba-stilusuak mindig kiessenek ;-)

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:25:09

@úgymond olvasó mmkk: igy igaz, nem mindig lehet vádeni, de abban egyetértek Lecsóval hogy miért a zsámoly ugrást meg a magasugrást és a nyomorult gerendát, gyűrűt, felemáskorlátot gyakorolják az iskolában. Az önvédelem ezerszer fontosabb lenne. Védekezéssel könnyebb lenne a megelőzés is! Mert átugrani nem fogom tudni, de lehet ha úgy ütök megfutamodik a kretén.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:27:06

@Nyuszomuszo83: ha leblokkolsz, akkor tökmindegy, mit tanultál a tesiórán, eszedbe sem jut megütni. ettől függetlenül abban egyetértek, hogy az önvédelem fontos.

2018.11.30. 19:29:43

@úgymond olvasó mmkk: ha jól csalódom, akkor most a mentális részére céloztál...
Ahhoz sajnos más szakemberek is kelleni fognak. Ebben nem vagyok jó !
Én előember (nem élőember!) vagyok ebben a témában.
Az EQ-m bevallottan alacsony szinten van.

Csontot és porcot török a szeretteim védelmében... Én ehhez értek !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:35:02

@mentoros lecsó: @Nyuszomuszo83:nak írtam, hogy ha leblokkolsz, akkor tökmindegy, mit tudsz az önvédelemről, nem fogod tudni alkalmazni. arról meg már nem is beszélek, hogy mi van akkor, ha tartósan ilyen szituációban/kapcsolatban élsz, meg tudnék vele tölteni öt könyvet. egyszer ki leszek b@szva az offolásokért, úgyhogy abba is hagytam.

bElannaTorres 2018.11.30. 19:35:05

@Gonoszmostoha: úgy lehetett érteni, akkor én értettem félre.

2018.11.30. 19:36:25

@Nyuszomuszo83: @úgymond olvasó mmkk:
a megelőzésről a TUDATOSÍTÁSRÓL ugatolok !

Gyerekkorban kell elkezdeni. A kutya, az kutya marad mindig is... Nem érdekel hogy 50dkg vagy 80kg. Egyszerűen kutya ! Így kell látni ! Látásmód kérdése...

Ugyanez igaz a 6-14 éves kislányokat vizslató szatírokra is !
Ált. isk-ban kellene az ÉRTELMES prevenciót legelőször alkalmazni. Nem csak a "cukros bácsi" mesével altatni a nebulókat...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:40:18

@mentoros lecsó: állambácsi 0, azaz NULLA forintot biztosít prevencióra. csupa szívjóságból meg nem lehet fenntartani a rendszert sokáig.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:42:39

@Maximista vagyok: nesze, lázadó pornóbajusz, és még kűfődiül is kornyikál benne
www.youtube.com/watch?v=oIQiXM7gO1U

2018.11.30. 19:43:55

@úgymond olvasó mmkk: ez nem OFF topik !

VV Renyhe és VVVivi "kapcsolatait" boncolgatjuk, abszolút ON topik !
Közben kitérünk társadalmi témákra is, ezért Téged nem fognak innen tiltani.
Azért fognak majd engem tiltani, ha megint nyíltan kezdek el bbbhhuuuzzzhhizzhhni ! :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:50:03

@ételizésítő: ne kötözködj, az agyon szaporitott állat azt jelenti hogy vérfertőző vonal. Lehetséges hogy a szuka kutya kölke volt az apa, olyan mint az embereknél. Úgyhogy a szó létezik és használatban van!
Én kérek elnézést!

2018.11.30. 19:50:21

@úgymond olvasó mmkk: végre vmiben egyetértünk ! :)))

a Zasszony engedélyezett számomra egy "atyai homlokpuszit" TeNéked !

tudom...., hogy elhúzod a fejed, de ezért szeretünk ! :)))
(igen, a Zasszony is puszit küld neked, napközben olvassa az írásaid!)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.30. 19:51:57

@ételizésítő: Tudod hajnal kettőkor belefutok néhány hibába, az általad kifogásolt mondatot egyszerűen átírtam, a "vannak", meg ottragadt. Az eredeti úgy szólt, hogy "Dzsinuék még mindig paleolit diétán vannak". De terészetesen javítottam. Meg persze biztos lesz még benne húsz másik, de erre én nem igazán érek rá.

Viszont!
A "cro magnoni ember szintjén" teljesen megállja a helyét, hiszen a cro magnoni ember, a korai Homo sapiens sapiens egyik típusa, akik kb. 10-36.000 évvel ezelőtt kihaltak.

Ezzel együtt, megelőlegezem neked a bizalamat, és nem tudatlanságnak, okoskodásnak veszem, a hozzászólásod, hanem mondjuk fáradtságnak, vagy figyelmetlenségnek.

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:52:16

@úgymond olvasó mmkk: egyetértek. Sajnos én leblokkolnék. De a témát ezennel lezárom, ha nem bánjátok. És most összeérintettem a tenyeremmel az ujjaim mint Buci! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:54:11

@úgymond olvasó mmkk: óóóó látom Brutit is belekóstolta. Ismét egy újabb trollal állunk szembe!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 19:55:00

@Bruti: hogy te milyen rendes vagy, válaszolsz neki, és így most tuti másodszorra is elélvezett :D

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 19:55:42

Naaa most meg átír a telefonom! Nem belekóstolta hanem BEKÓSTOLTA!

2018.11.30. 19:58:36

@úgymond olvasó mmkk: okééééé ! Akkóóóóó most VV9-esen fogok fogalmazni, mert az megérted ! A Zasszony nem azéééé "szeret" téGEDet meeeerrrr puncáááttt kíván nyalni !

Egyem a f@szodat TesssaNő !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 20:00:16

@mentoros lecsó: egy szót sem szóltam egyikőtök szexuális preferenciáiról sem, nem igazán értékelem, ha idegenek csókolgatnak, ennyi :D

2018.11.30. 20:03:12

@Bruti: Bruti hagyd ! :))))
Bejelentkezett a b@@@szott intelligens TROLLyka ! OssszCCSA az eszet, de fogalma se nem van, melyik műsor bámulja...

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 20:06:52

@Bruti: mi értettük, ez meg jött kötözködni! Agyon bassza most az ideg! (Nem, nem bmg, nem az agyadon, ha olvasod! )

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 20:07:37

Amúgy Radics te vagy az????

2018.11.30. 20:07:44

@úgymond olvasó mmkk: ok, megbeszéltük, megértettem !

én akkor is #öröklávcsi TeTégedet ! :)

Mentem hortyogni... Jó pihit Neked is ! (amikor arra kerül a sor)

2018.11.30. 20:10:46

@ételizésítő: "hétköznapi nevén a mai ember nem tudományos neve"

az a "mai ember" = "modern ember" TE nagyon nemtudomyányos TROLL f@szkalap !

maddam 2018.11.30. 20:12:04

Estét.

Lehet már volt téma, de én most csakis a két balfék, suttogó, kamera felé kapkodó, egyengesztikuláló, egyhelbyen táncoló műsorvezető miatt írok.
Kecire idegesítőek.

Konkrétan a félbolond Győzi, meg Baukó Éva veri pornóbajuszt, meg a másik csajét, mégis mi a fasz ez a suttogás, a hanghordozás, ezek be vannak tanítva hogy maximálisan irritálják a nézőt?

rant over

2018.11.30. 20:17:02

@ételizésítő: az "atomkor" sújtson le rád agyrákkal, hogy veszítenéd el azt a fényesen ragyogó elméd...

Gia 2018.11.30. 20:25:22

Ne kajáztassátok a trollt,már elmúlt a vacsi idő..

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 20:35:41

@úgymond olvasó mmkk: ezt sajna alátámasztom, megfogom a lecsapott kezed. :)

Cimili 2018.11.30. 20:38:25

ancsának hogy beolvasott most a séf.

etikette 2018.11.30. 20:39:42

Ugye azt mondtak hogy a heti nyertes csapat kaphat nezoi kommenteket (remeljuk tenyleg nezoit es nem szerkesztoit) mennyi az eselye hogy elcsopogtetik nekik anusz farkalandjait pumpeddel? Annyira szivesen megneznem hogy pl csokiteso mit reagalna ra...lattuk hogy gregtol is felt az elejen...

Pietrosz Abroszbatosz 2018.11.30. 20:39:51

@mentoros lecsó: Pedig nyakra-főre szoktál, amikor nem is kéne.
Most nem ártana.

2018.11.30. 20:39:56

@Gia: a haszonállatoknál szokik lenni olyan, hogy "etetési idő"... :))))
A fórum szempontjából egy TROLL is haszonállat lehet... Szerintem :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 20:47:06

@Cimili: és már megint nem ő esett ki

Cimili 2018.11.30. 20:49:30

@úgymond olvasó mmkk: zé kedvence, állandóan feldicsérte.

2018.11.30. 20:49:45

@etikette: az elmúlt szériákban a "hogyishívják" meleg kalandjai "izécskével" hírei hogyan jutottak be a Vijjjába ???

Megnézném az arcukat a hír hallatán ? (de még a kérdéses művészfilmet is be lehetne adni nekik "bejátszóba") :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 20:50:35

@Cimili: Jenőnél is jól fekszik (nem úgy! :D)

Cimili 2018.11.30. 20:53:07

@Pietrosz Abroszbatosz: és a vv9-ről mi a véleményed? van kedvenced?

bElannaTorres 2018.11.30. 20:55:08

@Cimili: arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kötik már össze a hajukat. Jázminnak azt nézem mindig mikor lóg már bele a haja a fazékba

Cimili 2018.11.30. 20:55:11

na végre elolvastam a posztot is, Bruti ismét jó voltál! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 20:56:05

@mentoros lecsó: gyorsan megnéztem én is, hátha ragad rám vmi. :)
De csak megéheztem. :D

Cimili 2018.11.30. 20:56:07

@mentoros lecsó: jaja. :) mondjuk én igaziból is, mert hajnalban kell indulnom melóba, a népek meg nem éhezhetnek itthon. :)

Cimili 2018.11.30. 20:56:55

@bElannaTorres: ekg, én is ezen hőbörögtem.

2018.11.30. 20:57:13

@Cimili: Egyem a Cirmos f@szodat TessssaNő ! A szabványosított válasz: NEM !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 20:57:32

@bElannaTorres: az b*szott idegesítő. Ott lebeg a sörény. Itthon is utálom, csajoknak vacsi csak copfban. :D #szigorúanya

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 20:58:45

@úgymond olvasó mmkk: tuTTam. :)
A baráccságkarkötő összeköt, vigyázz. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 20:59:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: ahogy a konyha felé megyek, automatikusan nyúlok a hajgumiért :D

2018.11.30. 21:01:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: naaahhhhh b@@@@zdmeg !
így jártam... a tojók elkezdtek főzőcskézni, én meg egyedül maradtam a mély filiozifám... foliziám... szóval érted... IZÉ

bElannaTorres 2018.11.30. 21:02:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen én is mindig összekötöm.
Amúgy meg én is csak éhes leszek a műsortól :D

2018.11.30. 21:03:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: emlékszem hogy 3 a pulya... de milyen az ivararány ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:03:39

@bElannaTorres: én nem mindig, vannak olyan tényérok, amik nem igazán nyerik el a teCCésem (pl. egyik nap Soma, amit összerakott, hát, öö, izé)

Pietrosz Abroszbatosz 2018.11.30. 21:04:14

@Cimili: Read only. Csak néha felmegy a vérnyomásom egyik-másik kommenttől.

bElannaTorres 2018.11.30. 21:06:23

@úgymond olvasó mmkk: jah igen vannak undorítóak, csak nemrég néztem a normál konyhafőnököt a mostról, ott azért voltak jók. Ez a mostani csapat még kicsit gyenge

2018.11.30. 21:08:17

@úgymond olvasó mmkk: ilyen kifinomult "kurv@ anyázást" is ritkán hallani ám ! :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:15:20

@úgymond olvasó mmkk: ha ugyanarra gondolsz, kitalálom, feltéve, ha az ablakra gondolsz. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:16:51

@mentoros lecsó: dehogy főzök. Hova gondolsz? :D
Csak gyorsan megvacsiztam. :)
Éhesen agresszív vagyok és ki tudja, mit hoz az öfi.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:17:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha azt mondom, arra gondoltam, hogy le kellene húznom a redőnyt, elhiszed? :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:18:45

@bElannaTorres: anyósom bombáz mindig szakácskönyvekkel. Mondtam, adjuk el, vegyünk belőle szakácsot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:19:25

@úgymond olvasó mmkk: hogyne. Nálam már le is van húzva. Mit szólsz? Elképesztő. Elképesztő.

Cimili 2018.11.30. 21:21:52

@Pietrosz Abroszbatosz: okéoké, csak feltűnt, h egyedül csak Lecsónak szoktál beszólogatni. Itt nem divat, h egymásnak beszólogatunk. :) hidd el, van olyan, h nekem se teccik egyik-másik hozzászólás, de olyankor tovább gögetek és nem foglalkozom vele. tiszteletben tartom, h ő ilyen, más a véleménye és eszembe nem jutna rendre utasítani.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:23:36

@úgymond olvasó mmkk: ugye? Én sem. De sokat tanultam Renitől. Többször megnéztem azt a részt. :)

2018.11.30. 21:28:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: egy puncisat lehetne kölcsibe kérni pár hónapra ??? :)))
Sajnos, nekünk már nem lehet több (meg kell elégednünk a két lökött fiúval).
Megpróbáltuk a béranyaságot, örökbefogadást... Falak, papírok, bürokrácia mindenhol...
Ez a nagy magyar "szaporodjatok" módi ?
Még az adás előtt hánynom kell... Kinél van konténer ???

Cimili 2018.11.30. 21:29:12

@Cimili: esetleg félre lehet érteni. szal nem Lecsóra értettem, h nem tetszene a hozzászólása. hanem egyik-másik komitársnak a hozzászólására. pont az a szép ebben, h sok vélemény ütközik az ilyen fórumokon, s mindenkit olyannak kell elfogadni, amilyen.

Cimili 2018.11.30. 21:31:04

@mentoros lecsó: kibírsz még 1/2 órát? minyá jön Mókica, már itt jár a kertek alatt. :)

bElannaTorres 2018.11.30. 21:33:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: :D én sem használok, de a neten mindent megtalálok ha nagyon újat szeretnék, de most karácsonyra kéne valami extra :))
Majd még kitalálom..

2018.11.30. 21:34:03

@Cimili: biztos egy régi IRL ismerős, aki megismert ITT a szófordulataim alapján... nem bánom, sőt kíváncsi lettem... :))))

2018.11.30. 21:34:38

@Cimili: ha bontok közben egy sört, az még belefér ?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:36:28

@mentoros lecsó: egyszer engem is megismerni vélt valaki

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:36:57

@Cimili: van itt egy vhol a sarokban, múltkor direkt hagyott a nappali műszaknak. :)

Cimili 2018.11.30. 21:37:16

@mentoros lecsó: jaja, most én is megkívántam. sztem legalább 2 éve nem ittam sört. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:38:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reninek már érdemes volt jelentkeznie a VVbe, ha tanított neked valamit :)

2018.11.30. 21:38:03

Itt mit jelent a "kontener"?

2018.11.30. 21:39:14

@Cimili: vizet nem iszom, abban a halak b@sznak... pfffeejjj....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:40:16

@mentoros lecsó: hát figyelj, boltolhatunk, de ezek ki vannak ám képezve. :) Tudod, vmiből élni kell és nekem olyan munkahelyem van, ahol szükséges a plusz pénzkereseti lehetőség. :)
Szóval megállapodott időn belül visszahozni kötbéres mind. :)
De sajna rövid időn belül fizetnek, csak visszaadhassák őket. :D
Ők a szőke, kék szemű angyali kinézetű ördögök.

Cimili 2018.11.30. 21:40:57

@mentoros lecsó: fújj, vizet meg gyerekkoromban ittam utoljára. tea-kávé-cola ❤❤❤

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:44:52

@Gonoszmostoha: abba hányunk. Leginkább a műsortól, illetve egyes szereplőktől, de vannak egyéni meglátásból elkövetett hányások is. Lásd Lecsó kartárs.
Korábban erre a célra Mókica virágládákat telepített, de a műsor egyre lejjebb csúszó színvonala megkövetelte a nagyobb terjedelemet
Ez ügyben Lecsó is intézkedett, a Csillagközi rombolóibak egyikét tartályhajóvá alakíttatta erre a nemes célra.
Egy szabály van: használat után tisztán visszaadni.
Illetve mi fog odaengedni mást. :)
Egyes kommtársak a homlokod is tartják közben, vagy hátrafogják a hajadat, csupa kedvességből. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:49:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem nézem az öfit, de azért a hajad hátrafogom, jó? *-*

2018.11.30. 21:49:24

@mentoros lecsó: pedig a dzsakuba azert most is lehetne hanyni, szvsz, foleg mielott olyan forrofurdot nyernek, m pl tegnap is, nem? :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:50:55

@Gonoszmostoha: a-a, a dzsakuba nem! a szauna az enyém, és a dzsakuba szoktam zavarni azokat, akik illetéktelenül ott tartózkodnak :DDD

2018.11.30. 21:51:39

Itt van olyan, h ha vki valamiert nem tudja nezni a musort, irasban online kozvetititek roviden-velosen az adast a HV platformon?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:52:27

@Gonoszmostoha: meg amúgy is, Maximista ott lakik.. lenne szívetek lehányni? :))))))

2018.11.30. 21:53:46

@úgymond olvasó mmkk: hat ezt se tudtam! Csak jo 5letnek tunt telibe hanyni a dzsakut mielott a nyertes torzs bemaszik unnepelni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:53:51

@Gonoszmostoha: szokták közvetíteni, igen. többször nem látom, mint ahányszor látom, de mindig tudom, mi történik, mert kommentálják :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:54:45

@úgymond olvasó mmkk: hát ezért nézem évről évre. ;)
Fejleszteni magam. :)
Mire eljutok a vv99-ig, be is költözök. :)

2018.11.30. 21:55:10

Aze' eleg kenyes banda vagytok, ha ennyit hanytok, nemdebar? :-)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 21:56:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha lenne egy hogyvolt kommentelőkből álló évad, neked szurkolnék :)))))

2018.11.30. 21:56:25

@úgymond olvasó mmkk: ez remek! Akkor varom a kozvetitesetek ;-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 21:57:07

@úgymond olvasó mmkk: bekérezkedhetek a szaunába kicsit? És be lehetne kapcsolni? Meg vagyok fázva, jólesne. :)
Kitakarítok magam után, ígérem, ha olyan az öfi. ;)
Majd szemmel tartom a dzsakut. :)

Cimili 2018.11.30. 21:57:42

@Gonoszmostoha: persze. sokan nem nézik. van, h szólnak is, h lécci közvetítsetek. régebben meg volt éjszakai onLÁNY adás, s aki nézte, (én majdnem minden éjszaka)az leírta a történéseket. De rájöttek a szerkik, h másnap hiába tesznek be valamit az öfibe, ha itt mi elspoilerezzük.:DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.30. 21:58:33

Jó estét! Lemaradtam vmiről! Delikát (a troll) itt van még?

csincsilla72 2018.11.30. 21:59:30

@Cimili: Persze, mert még az elszpoilerezés örömét is elveszik tőlünk :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:00:55

@Gonoszmostoha: szívesen. :)
Háááát, szarni még nem szartunk a konténerbe, de lehet némi igazságod benne, lehet, arra is kéne vmi talicskaféle.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 22:02:00

@Mók_Ica: szeva Mutti, ma én vagyok az ügyeletes homloktartó-hajfogó, pihenhetsz :*

2018.11.30. 22:02:16

@Cimili: akkor lecci kozvetitsetek!

Cimili 2018.11.30. 22:02:24

@tvbuzi: mindig röhögőgörcsöt kapok a zavatarodtól. :DDDDDDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.30. 22:02:57

Adri reggel csúnyább mint én

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:03:16

Hogy néz ki az a háló. Még az egész vella. Mint a disznóól.

2018.11.30. 22:03:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: jesszum! szartok is? olyanok vagytok, mint hunor :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 22:03:41

@tvbuzi: pedig te olyan szép vagy a kis helyes füleiddel meg a nagy szemeiddel

Mók_Ica 2018.11.30. 22:03:50

konténert hoztam :))) hajgumikat is ..... + beszereztem párnázott homlok-tartókat.....
ahogy indul a mai öfi...... pffffffffffffffffffffffffff
csoki beszélt artikulálatlan ősember módban???? ezek hol nőttek fel?????

Cimili 2018.11.30. 22:03:56

má milye tűnt el a reninek?

Cimili 2018.11.30. 22:04:48

reni: a nunusom után képes beletörölni az arcát a türcsimbe:DDDDDDDD

tvbuzi 2018.11.30. 22:05:12

Dzsedik Ányos:DDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.30. 22:05:18

bakker... ma áramot fognak fejleszteni...... inkább vezetniük kéne..... asszem..... (én kérek elnézést :)))) )

nicu71 2018.11.30. 22:05:27

Era.. Dzsedlik Ányos. Hát gratulálok bazdmeg

Mók_Ica 2018.11.30. 22:06:15

@mentoros lecsó: mindig csak a végedre érek ide..... pusssz :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:06:38

Mindenkinek normális ruha, Ginu miért halott falusi hálóruhát?
Zsuék meg megint visszamentek ősemberbe?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:08:02

Vivi: faszalakú szerkentyűnek a lyukait nyomd rá. Lényeges a szóhasználat. :) Tapasztalatból ered.

nicu71 2018.11.30. 22:08:12

Háttal egymásnak szerelnek csoki vivi

Mók_Ica 2018.11.30. 22:08:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: ginuék még korábbi korban rekedtek..... az ősember ruhát nem értettem én sem....

ezek sose nem szereltek semmit??? nem is legoztak???? pffffff

Cimili 2018.11.30. 22:08:58

@Mók_Ica: azt sose fogjamegtalálni.
csoki nem türelmes csávó. előbb amikor szerelt, aszittem minyá kidugja a nyelvét is a nagy alkotás hevében.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:09:52

hunyor kabátkája..... elég sz@rul néz ki... :)))

Mók_Ica 2018.11.30. 22:10:40

@Cimili: nyelv kidugás a koncentrálás jele :))) no, azt ő nem tud :)))

tvbuzi 2018.11.30. 22:11:03

Ginunak jó hangja van

Cimili 2018.11.30. 22:11:28

ginu annyira visszavett, h már nem is sminkel?

Mók_Ica 2018.11.30. 22:12:02

csoki zöld fényt csinált :)))

Cimili 2018.11.30. 22:12:20

csokiék fölényesen nyertek. mi a jutalom?

SzabadEzANév? 2018.11.30. 22:13:03

"Nagyon büszke voltam a csapat többi tagjára se"

-Vivien és a nyelvhelyesség

Mók_Ica 2018.11.30. 22:13:57

@Cimili: nem használhatnak sminket :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: vivike nem csak azért magyarázott így, mert ezeket a szavakat ismeri.... hanem mert csoki így értette meg :)))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:14:07

Hunyor most bunkó pletykafészek. Sztem.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:14:48

@Cimili: előnyt kapnak a szobabiciklizésnél..... kb 5 km-nyit :))))))))))))))

Mók_Ica 2018.11.30. 22:15:46

@Cimili: gondolom az fix és nem levehető.... kenhető sminket nem használhatnak

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:16:21

@Mók_Ica: nekem kifejezetten tetszik, hogy a másik szintjén magyaráz, meg szurkol.
Ginu meg most is Hunorról mond jókat annak ellenére, hogy Hunor hogy beszélt róluk, mint csapatról.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:16:26

csoki pákó stílusban beszél....öööööööö..... üvölt és mutogat.....

csincsilla72 2018.11.30. 22:16:45

Csoki nyertes csávó, vazze. Hát hogyne :-))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:18:08

@Cimili: az a szponzor miatt kell. Erán is van néha, míg el nem ferdül és el nem hagyja. :)

Mók_Ica 2018.11.30. 22:19:00

@Csakazértis én vagyok a királynő: persze, azért volt jó vivi és csoki párosa.... sztem egyik sem akart "okosabb" lenni a másiknál.... hasonló szinten vannak.....
a ginu és hunor párosnál nem volt ilyen összhang.....el is buktak
ginu sztem nem rosszindulatú

Mók_Ica 2018.11.30. 22:20:19

vmit elég bénán vágtak a szerkik..... vagy én néztem rosszul.....hunor tekert is és állva beszélgetett is???

tvbuzi 2018.11.30. 22:21:45

Zsuzsu tudja a legjobban mi az a túlkreálás

Mók_Ica 2018.11.30. 22:21:45

túl van már kreálva ez era - by zsu :)))))))))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:21:46

Erát ássuk el, léci. Miért nem drukkolhst Roli a Hunornak pl.?

Cimili 2018.11.30. 22:22:42

csoki elbukta. :DDD

Mók_Ica 2018.11.30. 22:22:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: hozok ásót......

csoki elbaTYta.... nem kicsit.... höhöhöhöhöhö

tvbuzi 2018.11.30. 22:23:45

Reni mint egy nagymama

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:24:08

@Mók_Ica: el. Nagyon kész volt már mindkét fiú. De Era részéről elég lett volna annyi, hogy ügyes voltál. Na. Sztem.

Cimili 2018.11.30. 22:24:11

basszus, csak nem szoknak le arról, h a reklám sokkal hangosabb. :((((((

Angora Cardi 2018.11.30. 22:24:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt én sem értem

Lacika még drukkolni is lusta. Vigasztalhatatlan vagyok.

csincsilla72 2018.11.30. 22:24:27

Jajjj, Era. Rettenet a csaj.

nicu71 2018.11.30. 22:25:23

Es nem is gratuláltak a nyertesnek... Ejnye. Lacika hihetetlen passzív ma is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:26:12

@Mók_Ica: Ginu sztem se. Szerencsétlen, mostanában folyton rágja a körmét. Már sajnálom.
Megpróbálta most is mondani, de mit ért egy rajzhoz? Hunor meg motyogsz közben, hogy inkább kilogikázom magamnak. Oda se figyelt. Mármint a szerelésnél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:28:37

@Angora Cardi: lehet, hogy nem esett jól Lacikának, hogy Ginu, mint főnök, a tekerésnél Hunorral gondolt, Hunor meg kedvetlenül ment, de nem mondott nemet. Talán Lacika akart menni. Ilyesmit hallottam, hogy minek drukkoljak, ha nem érdekli, ha fel akarja adni?

Angora Cardi 2018.11.30. 22:32:50

@Cimili: szörnyű :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Laci amilyen passzív sose tekert volna egyem a szívét. Megértem h Hunor fel akarta adni, mindent vele csináltatnak a többiek..

csincsilla72 2018.11.30. 22:32:57

Era már most akkora sárkány, hogy ijesztő

csincsilla72 2018.11.30. 22:34:29

Bagózó királylányok, de szép látvány :-)

Mók_Ica 2018.11.30. 22:34:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: most miért szállt bele hunorba??? nem értem én ezt a lányt.....
lehet ő is depis, mint ginu és rajta így jön ki a bezártság..... gondolom kint nem csinálna ekkora palávert

csincsilla72 2018.11.30. 22:35:11

@Mók_Ica: Hát, amilyen tyúkanyó, nem biztos.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 22:35:39

Mondtam,,egy hét és összemennek!!!

Cimili 2018.11.30. 22:36:07

@csincsilla72: pontosan. nem fogja fel, h ez egy játék, nem kéne vér komolyan vennie.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:36:26

lacika mondott 1 fél mondatot.... hallottam :)))

era is haza akar már menni.....

Rozsgyi 2018.11.30. 22:36:38

Era rettentő egy személyiség, mondjuk ez már az elején látszott, hogy ha valami nem úgy van ahogy ő gondolja akkor el kezd tekerni nagy hangon és képtelen abbahagyni.

Schlomo Goldberg 2018.11.30. 22:36:41

Era fullba tolja a kretént

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:37:25

Era sötét, idióta picsa, húzzon haza a gecibe.
Hunor adja fel a Csoki kedvéért, mert a Hunor csapata semmit se csinált.
Mijafaszvan? Minden feladatot végigcsinált a Ginu csapata is, csak nem nyertek.
Dobta volna fel a saját csapatát Hunor Eráért?
És mindezt rikácsta Ginutól öt centire.

Angora Cardi 2018.11.30. 22:38:24

Miért baj, hogy Hunor meg akarta nyerni?

csincsilla72 2018.11.30. 22:38:32

Era mi a fnacról beszél????

Mók_Ica 2018.11.30. 22:38:34

@Cimili: @csincsilla72: a bezártságtól van..... felfokozottan reagálnak...... elég hamar jött el az első hullámvölgy ginunál is és eránál is....

Schlomo Goldberg 2018.11.30. 22:39:28

nem igaz hogy nem tudják feltakarítani azt a mocskot a hálóban
kész vagyok tőle

2018.11.30. 22:39:46

Mennyé haza, Era!

Rozsgyi 2018.11.30. 22:39:48

A bent lévő csajok felvonultatjak az összes neurotikus típust ami Magyarországon elofordul. Hogy nem sikerült egy jofej csajt sem találni...

Mók_Ica 2018.11.30. 22:40:08

@csincsilla72: olyan érzésem van, mintha vmiről lemaradtunk volna..... én sem értem.....

Angora Cardi 2018.11.30. 22:40:12

Mindenkit Roli pátyol? Szarnék beléjük a helyébe.

csincsilla72 2018.11.30. 22:40:39

@Mók_Ica: Jó, értem én, de akkor menjen me a vellanővér és szedálja le őket.
Era nem gondolhatja komolyan, bezártság ide vagy oda.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:40:46

@Mók_Ica: menjen kongatni, mert én kongatom meg mindjárt. Fejbe*szom egy telehánxt konténerrel.
Adja fel. Menjen haza.

Udvariatlanbolond 2018.11.30. 22:40:58

Nincs kuri, balhé az van!!!

Rozsgyi 2018.11.30. 22:41:25

@Angora Cardi: Roli fel hogy bomlik a szövetsége és akkor ő lesz az első akit kiraknak

Schlomo Goldberg 2018.11.30. 22:41:27

@Mók_Ica: @csincsilla72: Era azt akarta hogy Hunor adja fel a versenyt, csak azért hogy Era csapata nyerjen, ne pedig a másik, amiben most éppena Humor van

Mók_Ica 2018.11.30. 22:41:28

óóóóó..... milyen barátságról beszélnek??? hunornak igaza van.....

csincsilla72 2018.11.30. 22:41:29

@Mók_Ica: Igen, nekem is ez a bajom. Ez túl hirtelen váltás. Lehet, Era parittyázott volna már, de Hunor nem. És most sírás van.

mindenévfoglalt 2018.11.30. 22:43:06

Ha olvasnak minket a szerkik: könyörgöm engedjék meg, hogy Erát szavazzuk ki Csoki és Ginu helyett!!!!

Mók_Ica 2018.11.30. 22:43:30

@csincsilla72: há' nem tudja kezelni..... villanővér pedig nem volt elég gyors..... de megyünk @Csakazértis én vagyok a királynő: -vel és elássuk erát :))))

@Schlomo Goldberg: köszi :))) sz@r műsort nyomott le.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:43:33

Nem tud önző lenni? Társam? Mivaaaaaan?
Era beteg.
Önző és Hunor nem a társa.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:44:36

@csincsilla72: era csokival parittyázott volna inkább..... sztem

tvbuzi 2018.11.30. 22:44:44

Reni meg csámcsog bele a mikroportba

Nbl 2018.11.30. 22:45:16

@Spitzbauer: totálisan elvesztette a realitásérzékét .. mondjuk egyébként is agyfaszt kapok már attól, h minden konfliktusát úgy rendezi, h darálja öt percig a baromságait, aztán amikor a másik válaszolna, akkor nem hagyja, mert ez le van zárva, meg légyszi ne ...

Cimili 2018.11.30. 22:45:42

jól bemutatkozott, a többiek legalább látják, h milyen gyenge. tattika hol van???????????

Mók_Ica 2018.11.30. 22:46:02

óóóó ennyi volt a civilizáció??? feltalálták dzsedlik ányos zöld fényét és kész???? hmmmmm....

SzabadEzANév? 2018.11.30. 22:46:45

Kiborult Era... oldalra... az alkohol hatására

Angora Cardi 2018.11.30. 22:47:56

@Rozsgyi: inkább rakják Erát, Roli most jól játszik

tvbuzi 2018.11.30. 22:48:23

Roli mondta már Hunornak, hogy gáz lesz az Erázásból

csincsilla72 2018.11.30. 22:49:44

Jól van, lapozzunk már. Erát ássátok el, lécci, és hajrá Hunor-Roli duó!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:50:29

És azzal magyarázza ez a debil nő, hogy az énekes feladatnál empátiából engedte őket az.

Oh my... 2018.11.30. 22:50:39

hányadék ez az Era, ritka gusztustalan féreg, broooáf!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:51:41

Én mondtam, hogy nem a Ginu a kétszínű, hanem az Adri. Szerencsére Lacika itt van és kijavította.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 22:52:33

Hunor ánusznak: engem furkál
Ánusz arca: engem pumped furkált, jó volt :D :D

Oh my... 2018.11.30. 22:52:35

okos fiú a Hunyor, remélem leesett neki, hogy ki kell álljon emellől a jellemtelen szarkupac mellől, mert télleg csak gyengíti a játékát.

Lynette21 2018.11.30. 22:52:54

Krisztian vagy fekszik vagy karomkodik vagy szart kever. Most mind a harmat egyszerre csinalta...

Angora Cardi 2018.11.30. 22:53:20

@úgymond olvasó mmkk: Nem sokat láttam ma de az legalább xar volt.

Mók_Ica 2018.11.30. 22:54:01

era a legközelebbi párbajon kiesik.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 22:54:01

Dombi a vv9-rol beszel a Showder klubban. azt mondja, hogy annyi dugas van, hogy ha romantikara vagyik, atkapcsol a Hustlerre. hulye

SzabadEzANév? 2018.11.30. 22:54:02

szövetség lefokozva megnemtámadási egyezményre

tvbuzi 2018.11.30. 22:54:02

@Angora Cardi: én sokat láttam, xar volt

Oh my... 2018.11.30. 22:54:10

wuhh, mekkorát csalódtam ebben a primkó nőben.....

2018.11.30. 22:54:13

@Nbl: Hát ja. Ratyisot kiejtette, oszt annyi. Ezt a jótettét már "ledolgozta", bőven.

nicu71 2018.11.30. 22:54:13

Lacika táncolt egymmeeg. Era egy undormány broáf

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:54:43

Holnap Era sapkában. Ott ütöttük Mókicával lapáttal, mert mindig ki akart jönni elásódás helyett. :D
De csak kimászott. :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 22:55:18

Eta azt hiszi ez egy szerelmes párkapcsolat?

Oh my... 2018.11.30. 22:55:29

@Mók_Ica: az is egy ratyis-szintű arcraesés lesz majd... ;))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 22:55:51

@Angora Cardi: en semmit, de a kommentek alapjan szar volt

ibsen 2018.11.30. 22:56:16

Jó estét

Hát Era ismét ámokfutott:(

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:56:34

@Mók_Ica: felrakja a lila kendőt jövő héten. Hunor meg leveszi. Kérdés, kit kérdeznek meg elsőnek, hogy akarja-e használni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 22:57:11

Kimondottan szimpi volt, hogy az ősemberek nem rinyáltak! Táncika, bakugrás :)

Mók_Ica 2018.11.30. 22:57:22

@Csakazértis én vagyok a királynő: majd az éjszaka leple alatt ismét megpróbáljuk elásni :)))

@oh..my..gosh!: koppanás lesz.... rájön, hogy nem ő volt erős :((((

ibsen 2018.11.30. 22:57:53

Hunor nagyon észnél van, de azért ő is tetszeleg kicsit a mindent én csinálok a csapatban szerepében...

Mók_Ica 2018.11.30. 22:58:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok, nyer 1 párbajnyi időt max..... de nem fog nyerni
hunor vagy lacika fog nyerni, de inkább hunor

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 22:59:23

@Udvariatlanbolond: Lacika ikertesója látta Zsutól, hogy ha nagyot akarsz mondani és figyeljenek rád, fel kell állni kanapéra. Középkorban tuskóra.

ibsen 2018.11.30. 22:59:53

Adri azt hittem megjavult hogy együttműködő volt, de visszatért a szarkavarós énje. Minimál hét, megvonások, feladatok, külön csapatban a haverok...még jó hogy van spangli :-)

Oh my... 2018.11.30. 23:00:30

@Hedo a szadista szexista anyuka: es ha az is lenne - persze nem az, de ha mégis az lenne - az azt jelenti, hogy Hunyornak gerinctelen módon el kellett volna árulnia a saját csapatát, akik megbíztak benne, kiállították a csapatért küzdeni? most komolyan, ez lett volna az elvárás? ha szerelmes vagyok vkibe, jellemtelenségre, kifordulósságra veszem rá? na nehogy már!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:01:15

@ibsen: mondjuk legalább mindenkinek ugyanazt mondja, és Ginu is alátámasztotta pár állítását, meg Lacika is. Nem mindent csinált ő. De mondták, mennyit tett.

ibsen 2018.11.30. 23:01:25

@Mók_Ica: Lacika nyerni??? Aki ennyire nem csinált semmit még arra is lusta volt hogy a csapattársának szurkoljon. Egy Zsu hamarabb bíztata a másikat mint EZ.

Oh my... 2018.11.30. 23:02:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: segíthetek? ;) szeretném kicsit megtaposni én is, lehetőleg a fejét, annak már úgyis mindegy... ;P

csincsilla72 2018.11.30. 23:03:06

@Hedo a szadista szexista anyuka: Igen, azt hiszi. Illetve valszeg azt gondolja, hogy Hunor már elvette:-)

ibsen 2018.11.30. 23:03:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: A csapattársait baszogathatta volna jobban ha már Ginu megbukott mint csapatfőnök.

tvbuzi 2018.11.30. 23:03:52

Ánusz miatt kérem szépen a konténert, köszcsi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:04:55

@oh..my..gosh!: Era szerint de.
Az énekes játéknál ráadásul nem is az ő szava döntött, hanem Vivié. Ok, döntetlen volt.

ibsen 2018.11.30. 23:05:19

Baukóhoz orvost gyorsan.... :_D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 23:05:43

Éva takarogggyá má, a lemmingeket mutassad tattikázni, meg parittyátni, pinát beretválni

Oh my... 2018.11.30. 23:06:04

@ibsen: és Ginué is... azonnal ott termett, ahol lehetett dagonyázni a xarban; ő és Adri egykutya, két hiéna.

tvbuzi 2018.11.30. 23:06:27

Baukónál nyomok egy mute gombot a távirányítón

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:06:49

@ibsen: ez is igaz. Adrinak volt néhány motivációs beszéde. Ginu leginkább be volt fordulva. Betudható betegségnek akár.
Arányaiban valóban Hunor tett a legtöbbet, de nem mindent. Az énekes játéknál mindenki beletett.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 23:07:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: era elszakadt a valóságtól :(
Ha naponta 4szer leszopja hunort, akkor is vége van, mint a botnak

Mók_Ica 2018.11.30. 23:08:17

@tvbuzi: hogy nézett ki, ugye? és a haja is milyen.... :)))))))))))))) gyere....

Lynette21 2018.11.30. 23:08:27

Lacika szellemgyogyasz. :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.30. 23:09:02

@Angora Cardi: vegre valamiben a legjobb vagyok :)))

tvbuzi 2018.11.30. 23:09:03

Adri megvágta a pináját?!

Mók_Ica 2018.11.30. 23:09:34

adri felfeküdt a műtőasztalra.... dr renyhe műti......

SzabadEzANév? 2018.11.30. 23:09:38

18-as karikával miért nem lehet egy vágási sebet mutatni, ha amúly full pornót igen?

Mók_Ica 2018.11.30. 23:11:01

a fiúk milyen közelről "asszisztáltak"...... baukó közönséges stílusa visszatért.... :(((

Mók_Ica 2018.11.30. 23:11:40

@SzabadEzANév?: mer' a vértől sokan rosszul lesznek....

Angora Cardi 2018.11.30. 23:11:50

@úgymond olvasó mmkk: mmkk az vagy :DDD
Unom Évát megyek a zombikhoz, jó éjt.

tvbuzi 2018.11.30. 23:11:53

@Mók_Ica: visszatért? valamikor elhagyta?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:12:32

@oh..my..gosh!: Ginu meg se szólalt. Mikor Vivi szembesítette Hunorral, nem ment szembe vele, egyformán mondták. A cigisben se szólt, és utána se. Adri volt az egyetlen, aki beszélt Hunor ellen. Lacika se. Szóval, ha nem baj, most nem értek egyet Ginu kavarásával. ;)

Oh my... 2018.11.30. 23:12:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: hát basszus, na, nem akarok csúnyát mondani, de ez a nő.... ennél valami rohadtnagy gáz van fejben.

Mók_Ica 2018.11.30. 23:13:05

@tvbuzi: az előző alkalommal viszonylag konszolidált volt.... de most megint előbújt a sutyerák énje

ibsen 2018.11.30. 23:13:45

@oh..my..gosh!: Ginu is ilyen Era a hülye mert ha már lejáratja magát erre a két banyára nem kéne hallgatni pont amiatt hogy a Hunorral való barátságát kikezdték.

Lynette21 2018.11.30. 23:14:12

Valamiert azt erzem, hogy azekbe a belevalos videokba tobb energiat feccolnek a szerkesztok. Tegnap is tok vicces volt az a karomkodasmentes ora, jo kis effekteket, meg kepeket, zeneket stb-t tesznek bele.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:14:29

@Hedo a szadista szexista anyuka: ott a bibi, hogy nem szophatott. Parittyázott volna ő, de Hunor a birizgáláson kívül nem piszkálta. Era viszont már párkapcsolatot vizionált.

Oh my... 2018.11.30. 23:14:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: merek én neked ellentmondani? (csak annyit mondok: sááárkányooook!;))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:17:40

@oh..my..gosh!: Mondj nyugodtan. :)
Én vhogy mindig a vesztesnek tűnő oldalra állok. :)
Nem szeretem a kirekesztést, meg mindig adok újabb esélyt. :)
Ginu most ezzel el. :)
Era is kapott, eljátszotta. Adri is.
Nevetni fogsz, Vivinek is adtam. :)

Oh my... 2018.11.30. 23:17:45

@ibsen: jahja, asszem, amikor elborul, teljesen elveszti a kontrollt, képtelen gondolkodni; sajnos ő sem egy éles kés abban a villafiókban...

ibsen 2018.11.30. 23:23:07

@oh..my..gosh!: Nagyon rá volt gyógyulva Hunorra. Ez sose jó ha két külön nemű összejön akár szexxel akár anélkül.

Mók_Ica 2018.11.30. 23:23:45

a kommentelők szerint nem tud éva beszélni, pedig kitűnőre éreCCSégizett..... hmmm.....
ki a f@szt érdekel hogy érettségiztél évi, nem tudsz disztingválni és ha "idegállapotba" kerülsz, beszélni sem tudsz.... sokszor vagy közönséges.....

Lynette21 2018.11.30. 23:23:58

Hjjaj de gyoker telefonalok voltak ma megint....

Oh my... 2018.11.30. 23:24:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: de cukker vagyol!! <3 amúgy egyébként én is - és én sem ;) kirekesztésre én is ugrom, sokáig Ginuval voltam, amikor Csokiék elkezdtek beleállni, csak egy idő után elkezdtem észrevenni, hogy tényleg kavarászik mindenfelé, arra pedig szintén ugrom...

ibsen 2018.11.30. 23:25:18

@Mók_Ica: Éva még mindig bizonygatja mennyire okos csaj... elvégre Havasnál dolgozott:-) Most ott tart ahol. Ez neki a mennyország.

Lynette21 2018.11.30. 23:25:40

@Mók_Ica: Ekg! Evaaaaaaa! Ma sem voltal jo. Olyan musorba ahol nincs 18-as karika, eselytelen vagy!

nicu71 2018.11.30. 23:27:16

Jajjj Éva anyánk mekkorát bakizott a végén. Felolvassuk a nap kérdését. Ja nem. Majd holnap. Sziasztok. Elotte meg lecsapta a telefont a betelefonálo nyomorultra.. Ejj de gáz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:28:12

@oh..my..gosh!: Én a beleállás oktalansága miatt álltam a pártjára. Mikor parittyázott, nem volt szimpi.
A kavarása nekem annyira nem alattomos, mint pl. Adrié. I kabb látom béna, puhatolózó taktikázásnak. Jó lenne, meggyógyulna, és visszamenne, mit tudna kihozni ebből.

Oh my... 2018.11.30. 23:29:35

@Mók_Ica: annyira röhögök, amikor halálkomoly arccal beszélnek az érettségiről úgy, mintha az valami presztizst jelentene ma még bárhol is.... oké, ez a fődbuta Somától még vicces is volt, mert a tojáshéj még a hátsóján volt, de bakker, Évike már egy anyányi nő, lehetne több esze.... vagy mittomén már. ehh, ennyi hülyét... azért ez már sok egy napra.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:32:16

@oh..my..gosh!: Lassan felér egy gyémántos gyűrűvel a megléte. ;) Mármint az éreccségi megléte. :)

ibsen 2018.11.30. 23:32:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: A barátja ecsetelte hogy mennyi arca van...Hát nem sokat láttunk ebből. És elég mocskos a szája láthattuk Cintikével, kisípoltak állandóan.Szerintem senki nem bízik meg már benne, elviselik. Adrival is inkább az hozta össze hogy az sem tudott 1-2 ember kivételével jóban lenni másokkal. Épp a stílusa miatt nem.

ibsen 2018.11.30. 23:39:13

Azért az érdekes hogy Krisztián nagy ívben leszarta az egész csapatjátékot, azon Erán kívül senki sem akadt ki. Vivike is kussolt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:41:43

@ibsen: ezt mind látom. :)
De sztem változhat ez. Lehet erősen indítani, mert azt hiszi, így kell. Aztán rájön, hogy nem tartható hosszú távon.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:42:44

@ibsen: navarj, Radicsos is azt mondta a barátja, és ő maga is, hogy vicces.

ibsen 2018.11.30. 23:43:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: Maga mondta hogy két taktikája megbukott az egyik 1 nap után. Mit akar ez még itt? Állítólag megváltozott...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:43:30

@ibsen: szimpátia alapján akadnak ki dolgokon.
Kettős mérce.

ibsen 2018.11.30. 23:44:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Gondolom akkora poént mondott hogy nem merték betenni a szerkesztők mert a showder klubbosok féltékenyek lettek volna:D

ibsen 2018.11.30. 23:47:09

Eleve gáz amikor valaki nyílvánosan elismeri hogy a taktikái nem jöttek be és most változat ezen. Mert mindenki hinni fog neki ezután és tiszta lap.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.30. 23:48:28

@ibsen: már bocs, de akit pumped kitágított az csak nagy ívben tud szarni! És ánusz a villában még egyszer aem volt olyan boldog, mint azon a forgatáson

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:48:45

@ibsen: az könnyen meglehet. :)
Lehet, még mindig azon röhögnek a szerkik. :)

ibsen 2018.11.30. 23:50:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ha ezt berakják a párbaján tuti visszamegy.Erre tartogatták:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:51:37

@ibsen: ő bevallotta, a többi csak forog, mint a szélkakas. :)

ibsen 2018.11.30. 23:52:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: Szerintem erre nincs konkrét bizonyíték hogy ő volt az a pali a videón. Ő maga elismerte, beszélt róla? Mondjuk nem érdekel, azt csinál amit akar.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:53:04

@ibsen: várj, még mindig Radics poénjáról beszélünk? :)
Biztos azért nem rakták be a szerkik, mert nagyon röhögtek és rossz gombokat nyomkodtak. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.30. 23:55:49

@ibsen: olyan jó lenne, ha lehetne látni a megválaszolt kommentet. :)
Azért el-elgondolkodtam, melyik válasz mire érkezett. :)

ibsen 2018.11.30. 23:59:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ezzel nincs gond csak valószínüleg a válaszok mellett írok is

Nbl 2018.12.01. 00:11:07

@Spitzbauer: Ratyisot valszeg bárki kiejtette volna ... Mondjuk Erában egyre inkább azt látom, h ő tényleg elhiszi, h Ratyis volt a legerősebb és mint egy hegylakóre, a kiejtésével átszállt rá az ereje ...
Elég hosszan muhaháznék, ha tovább mérgesedne Hunor meg közte a helyzet, aztán jövő héten kiválasztanák Erát, ő kijátszaná a képességét, Hunor is az övét, így mégis Era lenne a kiválasztott, aki persze bosszúból kivinné Hunort, ammeg 90-10 körüli arányban elkalapálná :)

d0oriii 2018.12.01. 00:29:00

csak én vagyok képzavarban, hogy Reni azt mondta a mai adásban, hogy "nunim" ? :D

Maximista vagyok 2018.12.01. 00:46:09

Kettő azaz 2 dologra szeretnék kitérni, utóbbi pár napban akik szarozták a sportot, stb, ők inkább görgessenek tova, az igazság az hogy nem látnak bele, és itt most ne a magyar "foci" válogatottra gondoljunk, azt inkább hagyjuk. Nos:

1. Csoki: amit ma láttam tőle csak engem igazol. Nulla jellem. Már ott ledobtam a láncot amikor a nem létező csuklyás izomzatát próbálta megmutatni ország világnak. Tipikus ordítozok majd belefulladok a saját szaromba. Nekem kurvára nem jön át ez az ordítok, csapkodok ha legyőznek. Senki nem szeret veszíteni, de ha ez mégis megtörténik akkor sem óvodás módjára kéne reagálni. Szóval ja...nálam nulla vagy. Mehetsz haza.

2. Era: még most sem értem. Mi a faszért kellett volna Hunornak feladni? Egy versenyt nem adunk fel! Ha a feleségem kérné sem (de nem is kérne ilyet). Bazdmeg, Era full kretén, nem kell itt sírni, már miért adná fel bárki aki tudja hogy nyerhet? Ez egy játék, én inkább erre lennék kíváncsi mint arra, hogy Adri elvágta a pináját.

Ui.: Volt ma egy fasz, aki itt beszólt Brutinak. Akkor most neki egy klasszikus (forrás YouTube használatával fellelhető): "szopd le az anyádat, már bocsánat"

Én nem kérek elnézést ;)

bElannaTorres 2018.12.01. 01:39:37

Azt nem értem, hogy Era meg Hunor miért barátozzák egymást, már rég túlléptek azon, kibukott hogy alig bírják elviselni egymást. Era már egy ideje érezte hogy Hunor leépítené, ez mintha egy próba lett volna -hogy feladja-e érte a játékot, ekkor jött rá , hogy mint nő nem érdekli Hunort. Hunor meg nem tudott a rázúdított negatív érzelmekkel mit kezdeni. Most meg nem ért semmit a hülyéje. Nem a samponról szólt, hanem arról, hogy Era többet akart, ő meg kevesebbet
Legalább szakítottak végre

2018.12.01. 07:35:08

@d0oriii:
@Hedo a szadista szexista anyuka:

Waah, "klasszikust" csak pontosan vagy sehogy! "kepes beletorolni az arcat a NUNUSOM utan!" - nah pont igy mondta a Csokine.
(erdekes, en tavolrol sem rokonyodnek meg ennyire, ha vki a....utan az arcat akarna torolni az ellopott torolkozombe - mivel a....mindig annyira tiszta, h utana akar arcot is! - muszaj, mert annyira magas labda volt :-D) Hihetetlen mennyire primitivek! En pl igazan kreativ vagyok, de ilyen akkor se jutna eszembe....vazzzz

Sabina Pohl 2018.12.01. 07:37:44

@bElannaTorres: pontosan erről van szó. Era rájött, hogy Hunor nem fog itt beleszerelmesedni. Plusz Era rohadt féltékeny is Adriékra, ezért is készült ki ennyire amiért Hunor nem adta fel.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 07:39:23

@Gonoszmostoha: amikor adri vérzet, neki mondta, hogy nunid.
De most megverhetsz, mert úgy viselkedtem.

2018.12.01. 07:45:20

@Hedo a szadista szexista anyuka: itt a video, pontosan a fentieket mondta s nem adrinak, hanem a riportban a villanovernek meg a nagypublikumnak (mirol is beszelsz te, joasszony?):

rtl.hu/rtl2/valovilag/a-ruhatolvaj-ismet-lecsapott-a-villaban

:-)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 07:48:49

@Gonoszmostoha: a kérdés az volt: tényleg azt mondta? Szó nem volt, hogy kinek mikor mondta!
Amikor adri elvágta a sunáját, akkor kérdezte tőle reni, hogy a nunid?
De nem számít, a hülye én vagyok.

2018.12.01. 07:50:48

A perverz vv szerkik DIREKT basztatjak a jonepet Adri oszlasnak indult fejevel minden egyes kurva reggel! Miota figyelem az adast, meg sose hagytak ki 1et sem, valszeg ugy gondoljak, ha nekik remalom, akkor legyen nekunk is az, de bazmeg titeket fizetnek ezert, minket meg NEM!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 07:54:12

@Gonoszmostoha: és nem, nem mondott ilyet renyhe adrinak. Roli kiáktott fel, hogy elvágta a punáját.
De geczi reggel van még, ráadásul meló. Bah

2018.12.01. 07:57:54

@Hedo a szadista szexista anyuka: Omg, asszem kurvara elbeszelunk 1mas mellett, te nem tudod, mirol irok, en sem tudom te mirol beszelsz, de nem baj, ilyen fos vv kapcsan nem is szamit semmi, peace, az ero legyen veled! Munkanap? Pfeeejjj, mit vetettel a sors ellen, joasszony? :-)

haeli 2018.12.01. 08:01:54

@Gonoszmostoha: Az egyik az összefoglalóban volt, a másik a belevalóban.

A törölköző meg gondolom, amiatt került szóba, hogy szerintem semmiféle tisztálkodószert nem használhatnak egy hete.

haeli 2018.12.01. 08:05:21

@Gonoszmostoha: A vétsége meg valszeg a karácsony, vagy nem azért kéne dolgozni ma?

2018.12.01. 08:05:57

@haeli: a bvt nem nezem a gyozo miatt, az osszefoglalot se lattam meg, csak a ruhalopos videot. Ott mondta ezt a reni. Aztan ujra lattam az adri reggeli fejet is! Bmeg, vegemvan....

2018.12.01. 08:07:55

@haeli: hat errol fogalmam sincs. Kulonbozo helyeken elunk, masok a szokasok, ugy hiszem.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 08:09:21

@Gonoszmostoha: béke van :) sose volt köztünk háború! Én a korán kelést rühellem ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:10:55

a szombati munkanap monnyon le

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.01. 08:11:24

@haeli: mentős, boltos, vasutas, múzeumi terem őr vagyunk egy páran akiknek nem különleges a szombati munkanap.
A rabbinak ne áruljatok be. Köszönöm

hannamontanna 2018.12.01. 08:15:53

:-))))))) Imádom a hogyvoltokat :-)))) bearanyozzák a napomat!

haeli 2018.12.01. 08:16:35

@Gonoszmostoha: Megnéztem, ma a huszonnegyedike helyett, aztán még egyszer lesz szombaton a harmincegyedike helyett. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez általában szokás-e. :)

hereverő heverő 2018.12.01. 08:18:22

@Gonoszmostoha: Ma dolgozni kell, hogy ne kelljen dec.24-én (mert itt magyarhonban az még nem ünnepnap). Aztán 31-én se dolgozunk, de az majd csak január valahanyadikán szombaton fogjuk ledolgozni. Én se kívántam volna vidám hajnalt, ha ma valódi szombat lenne, talán csak a reggeli kávémat kevergetném álmosan ilyenkor. Bár nem, nyolcig nem alszom hétvégente sem, de hogy nem lennék gép előtt az hétszentség. Épp eleget látok monitort a héten minden nap, a hétvége a pihenésé meg a hereborotválásé.

hereverő heverő 2018.12.01. 08:19:55

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én régebben ügyeletben voltam hétvégén, hogy az mennyire kurvára utáltam.. Most azért nem gáz a szombati munkanap (nemafasztnemgáz), mert csak én dolgozom, a multi többi része alszik és azt se tudom, hogy létezik.

Angora Cardi 2018.12.01. 08:21:30

@hereverő heverő: dec 15 dolgozzuk le a 31, két hét múlva veled ugyanitt :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:21:32

bmg, ket het mulvara elasom magam valami szimpatikus diofa tovebe, legalabb meguszom a ket unnep kozotti munkat is, nem csak az ujabb szombati felesleges baszakodast

haeli 2018.12.01. 08:22:24

@hereverő heverő: December 15-én, szombaton, szintén melózni fog, már aki általában hétköznap szokott. Annak akkor valami egyéb oka van?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:23:26

@Angora Cardi: legalabb a ho szakad. odaallok az ablak melle, es bambulom.

hereverő heverő 2018.12.01. 08:23:42

@Angora Cardi: Obazz, én azt hittem januárban... akurvaistenit, meggyalázták a csendőrséget!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:24:43

jovore csak 3 szombati munkanap lesz, megneztem a kormanyrendeletet. augusztus 10, december 7, december 14. egymas utani hetvege, hogy szakadna ra az eg arra, aki ezt kitalalta.

hereverő heverő 2018.12.01. 08:25:50

@úgymond olvasó mmkk: Nálad szakad? ah, a hanyatló nyugat... Itt csak elvétve egy-két pehely szállingózik, mint hunorfing a hálóban.

hereverő heverő 2018.12.01. 08:26:44

@úgymond olvasó mmkk: kitalálták már a permanens túlórát is :(((

Angora Cardi 2018.12.01. 08:44:14

@úgymond olvasó mmkk: teljesen felesleges mikor jönnek már rá odafent?

hereverő heverő 2018.12.01. 08:49:23

@Angora Cardi: Nekem piszok mázlim, hogy tudok itthonról dolgozni, ez most kishétvége nekem. Munka semmi, és a kassza mégis csörög :) Pedig ha tehetném, nem dolgoznék az szent.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:49:37

@Angora Cardi: csináljak neked videót, bébi? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 08:52:59

otthonról dolgozni, micsoda luxus. nekem fel kellett kelnem, ki kellett mennem letakarítani az ótót, be kellett jönnöm, itt kell ülnöm, és hazafele ugyanez lesz a műsor. mázliszta dögök!

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 08:53:06

Jóóó reggelt! A gályázóknak kitartást!
Lemaradtam ismét tegnap és ma is le fogok, de visszaolvastalak titeket, kb. képben vagyok. Mert azt a jelenetet pont láttam mikor Eravaz ágyra borulva hisztériás roham közepette rítt, a Roli pátyolta. Most mindez a Hunyor miatt van? Era ennyire belesüllyed a szerelem futóhomokjába???
Roli megmondta Huninak baj lesz ebből, hamar kiforrt a dolog.
Csokit láttam ordítani, dede egy kukkot nem értettem. Illetve az elején Renyhe kiakadását, hogy ő a nuniját töröli a törcsibe más meg az arcát... no komment!

hereverő heverő 2018.12.01. 08:54:07

@Angora Cardi: Ugye milyen jó itthonról úgy hazamenni, hogy csak lecsapom a laptopot a pics@ba? :))))

hereverő heverő 2018.12.01. 08:57:44

@Nyuszomuszo83: jóreggelt neked is. Ha Renyhével ez így van, azt nem értem. Nem neki kellene sírnia, hanem annak aki az arcát törölte az összenunizott törölközőbe. Vagy attól fél, hogy valaki arcáról baktériumok kerülnek be a megszentelt résbe? Tudom, hogy sok mindent el lehet kapni, de akkor miért nem takarítják a fürdőt meg a villát, nem kellene ezen kiakadnia.

Angora Cardi 2018.12.01. 08:58:00

@Nyuszomuszo83: reggelt :)
@hereverő heverő: és mindig hogy örülök, hogy hamar hazaérek munkából :DD

hereverő heverő 2018.12.01. 08:59:52

@úgymond olvasó mmkk: tudom, a tőlem balra eső legközelebbi tárgyat. Az éppen a kávésbögrém, fahéjas tejeskávéval. Megyek, leszopom...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 09:00:39

na jó, betömöm a szátokat maxikinggel, és sértődötten elvonulok dolgozni :))))))

hereverő heverő 2018.12.01. 09:02:25

@Angora Cardi: Nem tudom, még nme néztem végig. De akkor sem értem a kiakadást, ha kényes a tisztaságra, akkor másutt, az egész életterében miért nem kényes rá? Én nem bírnék ilyen dzsuvában létezni mint ezek. Testhezálló volt a barlanglakó időszak, na. Meg a sötét középkor.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 09:03:58

@hereverő heverő: reggelt! :) Egy szép napon megeszi ezeket a retek! Bocsánat az már beszippantotta őket, helyesbítek a kosz! Eszméletlen trehányak. Szerintem egymás bugyiját is felhúzzák. Én még a ruháim sem adogattam senkinek, nem hogy a törölközőm. Igénytelen hulladékok.
@Angora Cardi: lásd két sorral feljebb Nyuszó! Jó hogy otthon vagy te is. Voltam kinn cigizni befagyott a seggem! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 09:05:12

@úgymond olvasó mmkk: kööööszziiii, ne dolgozz sokat szombat van! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 09:07:25

@Nyuszomuszo83: az üffeleket nem érdekli, milyen nap van :(((

Angora Cardi 2018.12.01. 09:11:59

@hereverő heverő: Én is ma nézem végig de a gondolat is undi, mi lehet ez a közös törcsizés, tán nem kaptak eleget?
@Nyuszomuszo83: Én sem adok semmimet, sminket saját testvérrel nem osztok meg, elképesztő igénytelenek. Vigyázz seggecskédre, én a boltig tegnap befagytam, ma inkább eszek maradékot de nem megyek sehova.

hereverő heverő 2018.12.01. 09:12:42

@Nyuszomuszo83: Nálunk a bajnokság minden nyáron egy hétig tartott, minden nap 2-3 futam ha szerencsénk volt. Egyszer, kabalából és fogadásból nem fürödtünk amíg tartott a bajnokság (csak a balcsiban, de nem szappannal). Egyrészt meglepően kevés szagunk volt, bár azért én éreztem magamon, másrészről annyira hiányzott már a rendes tisztálkodás hogy megváltás volt a bajnokság vége. Na ezek meg így élnek, és szeretik.

jóképűkirály 2018.12.01. 09:16:57

Dzsedlik bmeg Dzsedlik.Jól van Era te is odavaló vagy.Nem láttam az esetet te gondolom senki nem javította ki ,hogy az nem Dzsedlik.Istenem.

hereverő heverő 2018.12.01. 09:18:09

@Angora Cardi: úúú csajok de jó hogy mondjátok, nekem is el kell ügetni a boltba. Majd mindjárt megsasolom, mi újság a fridzsiben, aztán rávetem magam a nyugdíjasokra a közértben. A múltkor egy néni válogatta a tojásokat, de úgy, hogy mindegyik dobozban volt bmg. nem nyitotta ki, csak nézte a dobozokat. De odaférni nem lehetett tőle.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 09:25:12

@Angora Cardi: megyek pepkozni, bainőmnek kell vegyek vmi tényleg apróságot, ki tudja nikor látjuk személyesen egymást megint.Én ma jót eszem, volt após ahol dolgozik ott kajálunk! Ugyhogy két nap kb koplalás után ma eszek rendesen. Vigyázok a popómra, ígérem!
@hereverő heverő: megértelek, én nyáron van hogy 3-szor igénylem a zuhit, volt már olyan hogy hulla voltam, beájulram, kimaradt, de reggel ugy húztam tusizni csak úgy füstölt a talpam. Amúgy miért fürödhettek??? A középkorban tisztátalanok, retkesek, tetüsek voltak! Neee fürgyééé le! :D

hereverő heverő 2018.12.01. 09:32:05

na elmegyek visszanézni meg visszaolvasni

bel ami 2018.12.01. 09:44:06

Kerek a Zsuzsu feneke,
jó lenne ha rapnibele!

Perah 2018.12.01. 10:03:46

Mindenkinek igaza van, aki kiakadt Erára a Hunoros esettel kapcsolatban. Konkrétan hányingerem lett a csajtól, amikor ma visszanéztem a tegnapi adást. Megdöbbentő, hogy azt hiszi neki van igaza abban, hogy Hunornak fel kellett volna adnia a bicajos versenyt az ő kedvéért. Meg, hogy szerinte az lett volna a sportszerű, ha nem húzza fel a csapatát a nyeréssel. Ez a nő totál fordítva van bekötve... Még a Reni sem várna el ilyeneket a Csokitól, pedig közöttük tényleg több van, mint barátság, és Csoki tényleg kedveli őt. Hunornak semmit nem jelent Era, semmilyen érzelmi kapcsolat nincs közöttük, csak Era teljesen vakon van. Remélem, hogy ezzel most végleg befejezték a barátkozást, mert Hunornak nem tesz jót az Era, és ez az egész "barátságosdi". El tudom képzelni, hogy az Era hogy viselkedne mondjuk a volt férjével, ha elválnának és miket mondana pl. a közös gyereknek az apjáról... Isten mentse azt a pasit, aki összejön vele komolyan!

Azt viszont nem tudom, hogy kire szavazzak, folyamatosan változik a véleményem. Igazság szerint néha bírom Csoki hülyeségeit és humorát, csak aztán elkezd üvöltözni valamin (bár Erára jogosan akadt ki a biciklis verseny után). Ginu meg szerintem nem szarkavaró, mert Vivi felkérdezésénél is kiállt Hunor mellett, viszont eléggé unalmas a műsorban. Meg amúgy is szeretne hazamenni, emiatt lehet, hogy Csokira fogok inkább szavazni. Adri viszont egy elég nagy kavarógép, most hogy egymásra találtak Erával és közösen szidják és kibeszélik Hunort. A sértett női hiúság mindkettőnél nagyban bejátszik, mert egyiknek sem jött össze, hogy megdugja őket Hunor.

Perah 2018.12.01. 10:14:06

@Bruti: Nehogy foglalkozz már olyan emberekkel, akik csak kötözködni jönnek ide! Az írásaid tök, az ő szegénységi bizonyítványa, ha úgy olvassa a szöveget, hogy mibe tud majd belekötni. Én is háklis vagyok a helyesírásra, de elnézem, ha valaki elüt vagy félreír valamit, mert ilyen mindenkivel megtörténhet néha. Azokra koncentrálj Bruti, akik dícsérnek a vicces posztjaidért, és ne a boldogtalan és elégedetlen trollokkal!

Perah 2018.12.01. 10:15:36

@Perah: Bocs, a "tök" után kimaradt a "jók" :)))

kúszó_lép 2018.12.01. 10:21:27

@nicu71: miiiiicsoda, az egy csodálatos Lexike feldolgozás volt, nem baki! A telefont tényleg rábaszta, amiért amúgy szintén adnék egy Emmy-t, imádom!

A BeleValó a legjobb műsor, nem viccelek.

Gia 2018.12.01. 10:22:50

@ibsen: A konkrét bizonyíték Krisztiánra a meleg vidiben a hátán lévő tetoválás.Először én is kételkedtem,de elmúlt.

,, 2018.12.01. 10:25:09

jó reggeltet! kicsit visszaolvastam, visszanézegettem, pár dolog:

@KapitányG: a rajzos linken, amit először linkeltél, ott van a felkészítő tanár neve, ha rákeresel FB-on, a tanárnő ismerősei között bizony ott van a felnőtt Vivi is. Mivel stimmel az életkor, a kommunikáció-média tagozat, a név, meg amúgy minden, részemről leigazoltnak tekintem Vivi erre vonatkozó sztoriját. A párkapcsolára vonatkozó sztoriban annyira nem hiszek, de nem is érdekel, viszont innentől a dubajozós részt is elvetem. Nekem annál, hogy valaki szerint dubajozott, ezért BIZTOS, hogy dubajozott, kicsit több kell;)

Más:
Ginunak tényleg szép a hangja, szépen beszél, szépen hangsúlyoz, nagyon kellemes, nyugodt a hangszíne, nem affektál, nem énekel, (khm, Ani, Ramóna). Ha elhagyná a szlenget, káromkodást, még bármi lehet.

Era: sztem még nincs lezárva a sztori, arra tipicskézek, hogy Era engesztelésül lepippantja Hunort az első adandó alkalommal:)

Angora Cardi 2018.12.01. 10:29:46

@úgymond olvasó mmkk: Let's all dance tudududududu
@,,: Láttad tipiztem Ginura?

,, 2018.12.01. 10:33:13

@Angora Cardi: be is írom hamarosan, bébibogyó!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 10:38:24

@,,: énisénis, Ginu! :)

@Angora Cardi: clapping seal tududududu

,, 2018.12.01. 10:42:56

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: a Lacika pályázatra küldöm az anyagomat:

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:49:49

@,,: én is leadom vojsom Ginura. :)

Jó reggelt a tisztelt publikumnak. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:55:36

@Gonoszmostoha: @Hedo a szadista szexista anyuka: @d0oriii:
A lényeg az, hogy Renit úgy meghatotta az egy óra csúnyaságmentes beszélgetés és a korhű jelmez, hogy a női elsődleges nemi jelleget nevező szavakkal, illetve finom megközelítéssel emlegeti. :)
Fejlődőképes. :)

(Mondjuk ha én nyilatkozom a saját jellegeimről, akkor se illetem FarÁnusz nevező szavaival

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:58:50

@úgymond olvasó mmkk: a szombati munkanapok legnagyobb gecisége, hogy szerencsétlen gyerekek is iskolába annak, mikor nekik ez a kettő már téli szünet.
Én meg nem dolgozhatok, mert kötelező elbombáznom ezekre az értékes szabadnapjaimat. Vááááá

Perah 2018.12.01. 11:08:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne is mondjátok ezt a szombati munkanapot, én is nagyon utálom! Mi is aludhatnánk a gyerekkel, de ilyenkor is 6-kor kelés van, ráadásul, ha jól tudom, akkor 2 hét múlva szombaton ugyanúgy suli és munka lesz :(. Nem tudom, hogy miért nem tudják ezt megszüntetni, mert ráadásul tanulmányok mutattak rá, hogy egyáltalán nem hatékony az ilyen napokon a munkavégzés. Amikor multinál dolgoztam még nekem is kötelező volt kivennem ezeket a napokat, de őszintén megmondom, azt jobban szerettem, mint a kötelező bemenetelt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:09:52

@mentoros lecsó:

"...így jártam... a tojók elkezdtek főzőcskézni, én meg egyedül maradtam a mély filiozifám... foliziám... szóval érted... IZÉ..."

De buta vagy, azt úgy kell mondani hogy folizofi....filizofi....bazdmeg, szóval érted.

@úgymond olvasó mmkk:
Mielőtt válaszolsz nekem, gumizd be a hajad bástya.

Tegnapi összefoglaló nagyon megindító volt, annyira gyönyörű és balzsamos.
Csak Erától kivert a ragya, rajta tényleg kijött a kabin láz, egy szaros samponért kinyírná a fegyverhordozóját is.
Azért annyit segítek, nem Hunor nyerte meg a tour de vv-t, hanem Csoki baszta el mert levette a kezét a tarkójáról.
Lassan jobban utálom Erát mint a többi tyúkot, hihetetlen mekkorát tud változni egy ember hetek alatt a bezártságban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:09:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem meg van tiltva a szabadnap az ilyen napokra :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:18:15

@szociál: össze van kötve a hajam tesa, most már válaszolhatok?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:20:16

@úgymond olvasó mmkk:

lökjed.
De vigyázz, mert olyat mondok amit Lacika se mondana ki a villában.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:21:53

@szociál: biztos a dix.. diszk.. dik.. izé.. hátrányos megkülönböztetést akartad mondani

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:26:31

@úgymond olvasó mmkk:

dik majdnem kimondtad csáje, menj vissza iskolába

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:28:01

@szociál: te engem csak ne küldözgessél sehova, tesa

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:28:47

@úgymond olvasó mmkk:

összefoglalóval kapcsolatban van valami mondandód szószátyár Lacika ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:32:27

@szociál: a tegnapival kapcsolatban nincs, nem láttam (felmutatom magamnak a kuss papíromat)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:37:59

@úgymond olvasó mmkk:

én is reggel néztem meg az rtl oldalán coffoskislány :)

bElannaTorres 2018.12.01. 11:40:50

@Sabina Pohl: igen, csak így kívülről nehezen érthető. Hunor nem az akiben úgy elindulna bármi ilyen rövid idő alatt, Era meg nem taktikából bújt mellé, hanem tényleg vonzódik - hunor jóképű, és tényleg era inkább csak átlagos. Sajnos Era egyáltalán nem gondolkozik, rájöhetett volna hogy ebből nem jön ki jól, a nézők úgyis Hunor mellé állnak, kb. Már most megnyerte a srác. Pedig jó nagy paraszt, mert kár volt belemennie az egész kapcsolatba ha úgysem akar semmit, de gondolom már megszokta hogy őt felszedik a nők. Azt sem nézem ki belőle, hogy öt percnél hosszabb kapcsolatai lettek volna, mert semmit nem ért az egészből. Csak annyit hogy le lett csicskázva :D
Most pedig ha szépen elbeszélgetne Erával, hogy neharagudj rám, én nem tudok belemenni kapcsolatba stb akkor bebiztosítaná magát megint jó pár hétre annyit ugrana a népszerűsége :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:40:52

@szociál: más dolgom volt reggel, fentebb már kisiránkoztam magam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:47:23

@bElannaTorres:

Tisztában van Era ezzel hogy snkivel se akar kapcsolatot a villán belül Hunor, ezt kifejtette mindenkinek, csak a hülyülés szintjén.
Jelezném hogy Era néhány napja már kiakart szállni a klánból, és oda húzott ahonnan kapta az ívet.
Vessen magára a csaj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:47:52

@úgymond olvasó mmkk:

mind a 36799357544988 hszt nem olvastam el :)

Gia 2018.12.01. 11:51:46

Pocsék a szombati meló,de a kereskedelemben itt van a bronz és egyéb vasárnapok is..Nem süti ám..Brühühü... :-(((

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:51:57

@Angora Cardi: majd ha hazaértem, elküldöm a videJót, amit csináltam neked

bElannaTorres 2018.12.01. 11:52:03

@szociál: igen, Era hülye. Hunor meg szépen letisztázta a dolgokat úgy hogy közben minden este összebújnak, szóval elég nehezen érthető. Mondjuk most legalább kiderült, hogy milyen felszínes :) Nem jobb semmivel a többinél, szerinte volt az első élő ember 1500 éve? :D

mobilos perpetuum 2018.12.01. 11:52:39

@szociál: Csoki arcán folyt a verejték, csípta a szemét, azért vette el a kezét a tarkójáról, hogy letörölje.
Nem bírta.
Nem tud veszíteni, utána tör-zúz, mint TivTivy, ha nem nevettek a kín-viccein.
Én tudnék nevetni, ha már most vasárnap kiesne, de még ezt megússza.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 11:53:45

@Angora Cardi: Nyusz megvolt, megint elbacarentottam egy csomó pénzt, pedig megigértem hónap végén visszafogom magam, ma is szoknya lett meg fölső. Ááá nőből vagyok! :D
@Perah: EKG, ugyanígy érzem. Majd holnapra megálmodom! :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó, pedig nem akartam szabin lenni, főnöki zsarnokság folyománya ez! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:54:47

@Nyuszomuszo83: most én is arra játszok, hogy elküldjön. olyan jó hallani :D

Angora Cardi 2018.12.01. 11:55:14

@Nyuszomuszo83: Én már kiköltekeztem idénre :DDD jól vásároltál :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:57:09

@bElannaTorres:

Trump mondja jól nem kell hinni a tudósoknak, elég az amit ő lát :)
Szerintem is 1500 éves az ősember :)

@mobilos perpetuum:
Azért ebben az összefoglalóban is nézhetőbb volt Csoki Ginunál, de én tartom magam Ginura szavazok, de Csokit várom vissza :)
Ha Csoki esne ki nagyobb csavar lenne a játékon, de ezt nem engedi el az RTL van benne még néhány jó hét.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 12:02:08

@úgymond olvasó mmkk: néha tényleg nagyon jó! ;)
@Angora Cardi: Nyusz előttem az este és ma parééé lesz, költekezés folytatás, még gondolkodom a müszempillám felrakjam-e vagy elég lesz ha sminkelek és 3 óra múlva pandamacivá válok. Ezek a dilemmák. Jaj szegény fejemnek!

bElannaTorres 2018.12.01. 12:18:56

@szociál: akkor hunor még sokra viheti :D

Perah 2018.12.01. 12:19:27

@szociál: Néha azért Erából már előtte is kijött a valós énje. Valaki írta, hogy Era úgy vitázik, hogy 5 percen át darálja, amit mondani akar, aztán lezárja azzal, hogy a másik véleménye már nem érdekli és kimegy. Sajnos az van, hogy Hunor klasszisokkal jobb pasi, mint Era nő, legalábbis ami a külsőt illeti. Belsőleg sem tudjuk, hogy pontosan milyenek, de az látszik, hogy a konfliktusait Era nem igazán tudja normálisan megbeszélni és megoldani. Radics ellen rá szavaztam, de amint kiviszi valaki legközelebb párbajozni, ellene szavazok, hogy maradjon kint.

@Nyuszomuszo83: Én kb. minden nap megváltoztatom, hogy Csokira vagy Ginura szavazok, attól függően, hogy éppen milyen hangulatomban vagyok, és mit láttam az öfiben :). Alapvetően egyikkel sincs bajom, Ginut néha sajnálom is, hogy ilyen kicsi az önbizalma, és azt külön utáltam, amikor kiközösítették - ezt az életben sem viselem el. Csokinak bírom a humorát, de azt nem, amikor nem tud szépen veszíteni, vagy amikor üvöltözik, mint a fába szorult néger. Bocsánat, de olyan szépen rímel az eredetire :D :D.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:23:57

Baukó meg tud beszélni, gondolom nyáron lebarnul a nyelve is, de ilyen műsorvezetéshez spontánabb ember kell - Zének pl. Milyen jól megy. Az a baj, hogy itt megvalósítják az álmaikat egyesek mi meg szenvedünk tőle
Konyhaséfben is hány olyan lassú, koszos ember van aki egyszer éttermet szeretne nyitni. Aztán majd kreatívkodnak ha odaég a hús :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 12:23:59

@bElannaTorres:

:)
De tudjuk hogy presidentből csak egy van, Lacika, tegnap is elnyomott mindenkit a one man showjával.

@Perah:
Ledarálja és a másik véleményére már nem kíváncsi inkább távozik a színről :)
Én is Era ellen fogok szavazni, csak akkor nem ha Ánusz megy vagy Greg.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:27:59

@szociál: :D
Erának nagy hibája, hogy egyáltalán nem kíváncsi a másikra, én is ellene szavazok, kivéve Ánusz és Hunor. Nem sokat számít, mert Hunor úgyis megnyeri, de szerintem ha nem akar semmit egy csajtól aki rá van pusztulva akkor ne is tipitapizza a paplan alatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 12:32:58

@bElannaTorres:

De a tipitapin kívül Erának se kell több én úgy tudom.
Mondjuk amikor nurse volt Era és gyógyítgatta Hunort az cuki volt, de ne legyen már ezért Hunor a csicskása, és tegyen meg mindent az érdekében.
És mint mondtam Rea akart kilépni a fehérek oldalárol, és most be is fog állni a mexikói válogatottba.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:44:11

@szociál: több kell neki, azért is bőg annyira, csak az a baj, hogy nagyon önző a csaj, csak magát nézi, egyébként Rolit is átverte ezzel az átállással, közben neki sír. Ááh. Nekem sem szimpi.
Csak Hunor sem az, és bárki másra szavaznék ha hunorral menne ki kivéve Ánusz. Most Reni is egyre szimpibb, annyira beleéli magát minden játékba, meg aranyos volt mikor leápolta Adri nuniját :D

bElannaTorres 2018.12.01. 12:45:43

Pedig annyira nem is bírja adrit, szóval Reni most jön fel

Angora Cardi 2018.12.01. 13:03:16

Era hiszti mögött ott a nagy adag elkeseredettség a haja miatt, néz ő tükörbe és csúfosan fest.

Nekem már az sem tetszett mikor Roli háta mögött csak Hunornak mondott dolgokat a szaunában, "de senkinek nem mondhatod el, Rolinak sem..."

,, 2018.12.01. 13:08:29

@Angora Cardi: eltűnt a pályaművem:)) tisztára mint Lacika, az álcázás nagymestere:)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:09:45

Számomra aggasztó, hogy nem vagyok kíváncsi az események folyására, míg az előző szériákban ez másként volt. Arra jutottam, hogy ez nem engem, hanem a résztvevők silányságát minősíti.
Ha nem volnátok, már húznám a rolót...Mint tudjuk kétféle ember van, aki szabad, kíváncsi, mozog, néz és figyel, és az, aki nem mozdul, merev és gyanakodva méregeti a másikat. Most
nem tudom hová sorolni magam...

Angora Cardi 2018.12.01. 13:14:34

@,,: ej a cica rúgja meg... én még lusta vagyok alkotni mint Laci drukkolni, de majd csak... ha újra alkotnád sztárolnálak érte

Angora Cardi 2018.12.01. 13:16:30

2 órái ismétlést nézi velem valaki?

Androido 2018.12.01. 13:22:06

@Angora Cardi: én nézni fogom, ha ez számít. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:26:28

@bElannaTorres:
Roli túl puha, nem értem miért áll mellé ha a spanját ekézi a nő, az a nő aki meg kiakar szállni a buliból.
Ha már kétszer átállt Csokiékhoz ne már pátyolgassa Roli mert agyvérzést kapok .

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:29:18

@Angora Cardi: Ezért szar! Úgy húzom oda a belem, hogy tudjam miről van szó...

Androido 2018.12.01. 13:29:55

@Angora Cardi: A héten nem nagyon követtem az eseményeket, aztán miközben eltakarítom a saját disznóólam, nézném az övéket :D

Maximista vagyok 2018.12.01. 13:29:57

@,,: Csokkert húzd be nálam pls (sajnos)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:36:34

@szociál: Itt semmi sem az aminek látszik, és mindent meg kell látás előtt forgatni, mint a kaleidoszkópot.... Roli jó hallgatóság, pont annyi a véleménye, hogy bólogatva jegyzetel.
Mondja csak a bolond varnyú, ezzel lépked a metróalagút mélyére...

bElannaTorres 2018.12.01. 13:40:16

@szociál: Roli úgy jött be hogy muszáj egy szövetséges, akivel végig kitartanak egymás mellett, és okosan erát választotta, mert ha a végén egy csajjal marad akkor ő nyer. Ez nem jött be, most kéne változtatni a terven :) meglátjuk hogy megy neki

RTL sokkal jobban is válogathatott volna, mi van már velük? Műsorvezetők is gyengék, suvivort is elbaszták, pedig ott is azt hitték milyen jól válogattak. Az első Vv-knél volt valamelyiknél, hogy IQ tesztet is írathattak velük, most mi lenne az eredmény? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:40:47

@Udvariatlanbolond:

Sztem Roli nyugodtan bele állhatna Erába, egy fejmosást megérdemelne, max leüvölti a fejét a nő, azt ezzel még jobban begyengíti magát a nézők előtt.
Túl tuja már a Roli, legyen már kemény a golyszija.
Egy utolsó esélyt se adnék már a nőnek, mert olyan mint egy dzsihadita, egyszer bemegy a nyugiba Roliékhoz és rányom a robbantós mellényére :)
Én már nem bízNÁK benne.

Angora Cardi 2018.12.01. 13:40:56

@Androido: Legalább eltakarítod, nekem ma munkát kell mímelni :D Úgyhogy marad holnapra a takarítás.
@Udvariatlanbolond: Ne fáradj, itt a hv :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:42:41

@bElannaTorres:

Nem tudom kik a kásztingosok de hogy egy alomból válogatnak az nem véletlen, az összes valamilyen szinten ismeri a régi villalakókat, ez nem kicsit gáz.
Egyedül Zsu a kakuttojci, ő csak bolond :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:43:13

jah meg Roli és Hunor, ők nem tartoznak a galeribe.

,, 2018.12.01. 13:43:19

@Angora Cardi: majd olvaslak:)
@Maximista vagyok: oké
@szociál: neked is csokit húzzam?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:44:58

@,,:

nem köpöm szembe magam, maradok ez elveimnél :)
Ginura szavaztam, de Csoki megy vissza.

etikette 2018.12.01. 13:45:20

Lattatok hogy nez ki a “haloszoba”? Fortelem mintha nem is emberek laknak...ill sok allat tisztabban tartja a kornyezetet... Esk en egy morzsa kajat sem adnek nekik addig amig ragyogo tisztava nem suroltak az egesz kocerajt! Tovabba ami meg felb*sz hogy nappal is fetrengenek az agyban ezt is betiltanam

bElannaTorres 2018.12.01. 13:49:11

@etikette: nem találják a seprűt, porszívót meg elvették tőlük :D

etikette 2018.12.01. 13:51:32

@bElannaTorres: ez komoly? Nemar errol lemaradtam mint villalako az ereccsegirol...

,, 2018.12.01. 13:51:42

@szociál: az a kérdés, hogy ki megy vissza:)

bElannaTorres 2018.12.01. 13:54:07

@szociál: jah biztosra mennek úgy látszik :( egyre gyengébb évről évre. Survivorben is az előző évad ismerőseiből mentek páran, Drjúdás ismerőse volt eszti, de hát attól még hülye volt szegény a játékhoz. De elég volt hogy ismerte Panyikot, az meg jóban van Klauval, aki ugye segített a válogatásnál. Sőt pont ő tette be Esztert. Reméljük még sok balfasz ismerősük van, akkor jövőre is lesz jó műsor.

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:54:29

@szociál: Valóban, pRóli belátta a tévedését Veroccsal kapcsolatban. A lányra épített szövetsége instabil konstrukció, amit valahogy kezelni kell. Ez a tűrés időszaka, a robbantós mellényecske miatt. A franca se akarja a némber süvöltését a puhatestű nyakán..,inkább behúzza a csápjait, a későbbiekben bármikor felhasználhatja az infót....

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:00:01

@etikette: Nekem a nyugiban tűnt fel a förtelmes retek...Még a Csoki pizza-est maradványok is ott szineletek a sarokban...Mikor volt? 3 napja?

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:03:06

@,,: Ugyan nagy az átmozgás, de a két tábor fennmaradása okán Csoki megy vissza.

KapitányG 2018.12.02. 00:41:34

@,,: Köszönöm, eszembe sem jutott a felkészítő tanár FB-ja :)
Szóval akkor ez a Vivien az a Vivien, és valóban 18 éves :)
süti beállítások módosítása