Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ádám keresi Évát 1x01 - Átírjuk a Bibliát: három Éva jut egy Ádámra (18+)

2016. április 25. 21:30 - szabóZ_sixx

sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen, jóhogy. A műsor egyébként arról szól, hogy egy rakás férfit és nőt pucéron egy szigetre eresztenek, na nem egyszerre, csak adagonként, és megnézik, kik találnak egymásra úgy, hogy a reggelizőasztal mellett a szeméremdomb és a makk éppolyan szériatartozék, mint a zabpehely.

sixx: A fenti videóból okosabbak lettünk, vannak csábítók meg nem csábítók, egy faszi, két nő, választani köll. Az első szereplők:

Josie, az alpinista

1_10.png

Anett, az ügyintéző

2_9.png

Petra, a szoláriumszalonos asszisztens

3_8.png

Kezdés menten, addig is egy gyors kérdés:

szabóZ: A műsor készítői állítólag a Való Világ, sőt az Éden Hotel fölé lőttek: itt aztán tényleg nem Éden Jenniferek ismerkednek majd megannyi Alekosszal, hanem értelmes emberek beszélgetnek értelmes dolgokról értelmesen. Egy szál pöcsben. Nem tudom, hogy a castingon külön rákérdeztek-e a phd-számára, illetve az MTA-tagság kezdetére, de talán némiképp megnehezíti majd az értelmes beszélgetéseket, hogy egy alpinistának kell majd a világról eszmét cserélnie egy szoláriumszalon recepciósával.

sixx: Na, és akkor itt az Indiai-óceán egy meg nem nevezett szigete, ami lakatlan, csak egy tévéstáb és pár pucérember van rajta, meg egy kunyhó és pár pálmafa. Honnan volt áram? Úgy hozták ide a generátorokat? És a pucérembereket meg csak úgy lerakták az óceán közepén egy tutajon, hogy evezz, ha kedves az életed?

szabóZ: Fogalmam sincs, mégis honnan eveznek azon a tutajon a partra a szereplők, de biztos nem a civilizációból, mert akkor picivel kétségbeesettebbek lennének. Bónusz kötekedés: lehet hogy nagyon Bounty-reklám, de azért kurva szar ám a sós tengervízből előtrappolni, és aztán nem lezuhanyozni. Szerintem Anett, az ügyintéző a nap végére könyörögni fog egy nagy lavor Niveáért.

sixx: A narrátor szerint szokatlan szerelemkísérletről van szó, amiben gátlások- és textilmentes szereplők fogják összeszorított foggal nem egymás pöcsét és pináját bámulni, mert azt nekem senki ne mondja, hogy nem az lesz az első, hogy felmérjék, mivel állnak szemben. Riválisok jönnek a csábítás partjára majd, amit gondolom Csábítás Partjaként kell aposztrofálni, és innen lehet a Szerelem Szigetére jutni, ahol majd beteljesülés lesz, ami jelen esetben azt jelenti, hogy felöltözködnek, és ruhában randiznak.

1.png

sixx: Jóska sokat kúrt, mondja, de ez nem elégítette ki, kell neki a szerelem, amit itt, egy pucéremberes realityben akar megtalálni. Izmos, tetovált csávó, van farka is. Ő az Ádámunk. Évánk meg Anett, az ügyintéző, aki minden pasit megszerez magának, mert kedvességgel mindenkit le lehet venni a lábáról. A nagyon kétségbeesettek közül, de ezt már csak én teszem hozzá, geciségből.

2.png

szabóZ: A narrátor úgy beszél de úgy, mintha a Varjú dombi meséket hallgatnánk, de talán azért játssza túl a szerepét, mert az első, pucér találkozás azért nem sikerült túl izgalmasra. Dzsozi nézi Anettet, Anett meg nagyon nézi Dzsozit, aki egy vízhatlan zsákkal takargatja a csúnyáját.

sixx: Anett nem szégyellős, ami kész szerencse, ugye, mi lenne, ha a kamerák előtt omolna össze, hogy bazdmeg, itt PUCÉRON kell lenni? A narrátor szerint a sors hozta össze Dzsozit meg Anettet, szerintem meg a műsor kreatív főszerkesztője, de felőlem Fate is lehet a keresztneve.

sixx: Anett szerint Dzsozinak olyan alakja van, ami neki bejön, Dzsozi meg aszongya, hogy

Minél közelebb jött, annál többet véltem felfedezni a testéből. Amire először felfigyeltem, az a haja, ami természetes, vizes hatást keltett.

Hogy ez most bók-e vagy sem, azt nem tudom, mindenesetre kurva vicces, ahogy Dzsozi, az alkimista (vagy alpinista, ezt mindig keverem) igyekszik szabatosan fogalmazni,. és nem belehörögni a kamerába, hogy BAZDMEG CSÖCS, BOROTVÁLT PINA, HELLSYEAH.

szabóZ: Dzsozi rögtön belemondja a kamerába, hogy neki nagyon bejött a lány, na nem a melle, hanem a haja, mert izé olyan vizes hatást keltett. Nem tudom, hogy érti-e, hogy az a hatás nem keltve lett itt, hanem hát tényleg vízes a haja. Mert most jött ki a tengerből. Ami vízes.

3.png

sixx: A játékosok nyakában autentikus kagylóhéj nyaklánc alá van rejtve a mikroport. Nesze, kulisszatitok. A legjobb ismerkedő szöveg:

Anett: Te meg mit keresel itt a szigeten?
Dzsozi: Nem is tudom, téged?
Anett: Ennek örülök.

sixx: Dzsozi szerint neki a meztelenség azért megy, mert sportoló volt, és így természetes. Azért egy pucér sakkvilágbajnoki döntőt megnéznék, vagy inkább egy női röplabda olimpiai tornát, ha már választani lehet. Dzsozi szerint az, hogy Anett és ő is magára varratta a saját nevét (nehogy részegen elfelejtsék, gondolom), az égi jel. Vagy véletlen. Na, sziget. Van bár, fekhely, homok, fa, víz. Dzsozi nagyon csodálkozik, Anett a gyümölcsökön hül el, hol éltek ezek eddig? Egy kohászatban?

sixx: Miközben Dzsozi és Anett a Szerelem Szigetén tengődnek, megérkezik szőke Kloé, az első csábító, a beosztásának megfelelően a Csábítás Partjára. Meglepő, de nem bánja a meztelenséget, nincsenek gátlásai, és azért jelentkezett egy pucéremberes műsorba, hogy olyan faszira leljen, aki től tud nézni a testi adottságokon.  A Csábítás Partja bejön neki, van konyha, pia, fekvenyomópad, sikkangat aprókat. A kettővel ezelőtti pornósdivatnak megfelelően neki is pucérra van beretválva a pinája, melle szilikon.

szabóZ: Tudom, hogy most mindenki vadul keresgél a neten, hogy ez a Kloé akkor kicsoda, és mikor vetkőzött a Palyboynak. Google a barátod, de a Hogyvolt még inkább, ezért itt van némi segítség: Kloé Kyra Kole néven pakolgatja a lakossági trancelmezeket, ez itt a honlapja, ez meg itt a gyors link, ahol meg lehet nézni, hogy hogy fest sminkben, némi Photoshop után. Ha ezek után valaki még mindig arra kíváncsi, hogy milyen zenét is nyom a bulikon Kyra, hát itt a legnagyobb slágere. És akkor most képzeljük el, hogy tizenötezer bezselézett hajú olasz egyszerre bólogat erre:

szabóZ: Figyelem! Ha a sok klikkelgetés után már pornóoldalak jönnének fel, akkor sajnos el kell keserítenem mindenkit: Kyra Kole nem ugyanaz, mint Kyla Cole. Utóbbi egy szlovák celeb, aki egy időben próbálkozott a szépen bevilágított felnőttfilmezéssel is.

5.png

sixx: Kloé italozik, Anett és Dzsozi ismerkedik, Anett két éve egyedül van, és PONT MOST érzi úgy, hogy kell valaki. Dzsozi saját hibájából szakított egy éve, mert féltékeny volt. Na nem úgy, idézem, hogy megmondja, mit vegyen fel a párja, nem, “csak ha konkrét esemény volt”, ami nem tudom, mit jelent, rajtakapta a csaját, és akkor lett féltékeny, vagy hogy? Anettnek a vagány pasik jönnek be.

sixx:Kloét nem hagyják magára, jön Petra, a barna, műmellű szoláriumi asszisztens, aki gyönyörű fiúkat akar magának, ehhez eszközként a saját bevallása szerint tökéletes csöcseit veti be, amiben szilikon van, nahát, sokkolva vagyok. Petrának nem szimpatikus Kloé, mert felgma. Kloé szerint Petra 10/4-es, és egyszerű, mint a sárga bögre. Petrát csak a külső érdekli, Dzsozi fiam, sínen vagy.

6.png

szabóZ: Most már biztos, hogy Kloé szívatja Petrát, legalábbis én nem tudom másképp értelmezni, hogy éppen úgy beszél vele, ahogy csak beritalinoztatott óvodásokkal szokás.

7.png

sixx: Anett vad. Ezt onnan tudjuk, hogy ő mondta. De nem megyünk bele jobban, mert jön egy helyi arc egy nagy kagylóval, amit megfúj, és ezzel jelzi, hogy Anett és Dzsizi a Csábítás Partjára költözik, ahol Petra és Kloé a seggét áztatja a tengerben, és arról beszélgetnek, hogy ápolt fiatalembereket szeretnek, illetve Petra, mert Kloé segítségért kiabál a kamerába, help, mondja, szakítsanak ki a szellemi nyomorból. Nem mintha Kloét Nobel-díjra terjeszteném fel, na mindegy.

9.png

sixx: Megjön Dzsozi és Anett, és hopácsak, most hogy sötétebb van, látszik, hogy Kloénak patkolva van a pinája, valami villog odalent, vagy ilyen helyzetjelző, mint a bicikliken, vagy brill. Anettnek is van egy brill az arcában, és rá van kattanva Dzsozira. Isznak, dumálnak, Dzsozi szerint Petrának szép a csöcse, Petra felsorolja a kritériumokat, szép köröm, szép bőr, satöbbi, Kloé meg adja a lovat alá, hátha Dzsozi rájön, mennyire ostoba a csaj. Kloénk van a legtöbb esze eddig.

sixx: Este van, Dzsozi tűzet rak, ami Petrának nagyon bejön. Kloé és Anett közben főz, mert enni azért kell, és közben a faszit beszélik ki, akire Petra úgy rátapadt, mint légy a szaros papírra. Anettet zavarja Dzsozi alacsonysága.

Petra: Jó, hogy mondod, észre sem vettem.

Petra szegény nem a legélesebb kés a fiókban.

szabóZ: Azért a pucér konyhaakrobatika nekem már tényleg olyan mint valami túl szemcsés, túl kínos dokumentumfilm az NDK kempingjeiről. Kloé meztelenül csirkemellett zsírtalanít, innen már tényleg csak egy lépés, hogy elővegyen egy sólet konzervet, a combja közé szorítsa, és nekiessen azzal a hatalmas, több nyéllel és fogaskerékkel felszerelt konzervnyitóval, ami a nyolcvanas években modernnek tűnt, meg félelmetesnek. Csak éppen a konzerveket nem lehetett vele kinyitni.

sixx: Dzsozi figyeli Anettet, illetve azt, hogy milyen hatással van rá az, hogy Petrázik. Semmilyennel.

sixx: Lefekvés, Kloé önként kiszáll a húspiacról, neki nem jön be Dzsozi, talán mert egy fejjel alacsonyabb, talán mert nem akar Petra közelében lenni, kihúzódik az alvókunyhó szélére, nyomassátok a gruppent a túloldalon, én majd elpilinckázok itt egyedül. Anettnek nem gyön be a dolog, bezzeg Petra, ő húzódna feszt közelebb.

11.png

12.png

sixx: Petra éjjel felkel, és aggódik a dzsungel hangjai miatt, máris valami bogarat vizionál, ahogy a pinájába mászik valami szarvasbogár. Nem fog.

szabóZ: Este kiderül, hogy Petra nem csak buta, de hisztérikus is: retteg, hogy bemászik valami éjjel a nunusába. Dzsozi arcát sajnos nem lehet jól kivenni az éjjellátó kamerák hideg zöld képén, de szerintem pont úgy mosolyog, mint annak idején a róka a 80 nap alatt a Föld körül rajzfilmverziójában.

sixx: Reggel Kloé gyúr, pontosabban ugrókötelezik, mutatjuk:

13.gif

sixx: Aztán meg üvölt, hogy mindenki szaladjon, mert óceán, és fasza, és mennek pancsolni, de Petra persze nem tud úszni, miért tudna. Dzsozi tökéletes testű Petráról beszél, miközben a víz alatt tapizza, ahelyett, hogy úszni tanítaná. Ami a legfiurcsább az egészben, hogy Anettet és Kloét kurvára nem érdekli, hogy Petra rá van pusztulva Dzsozira. Kloé érdeklődését viszont pont a beteges féltékenység kelti fel, hát neki legyen mondva.

szabóZ Már nem csak Kloé, de Anett is szívatja szegény Petrát, aki gondolom nem érti az iróniát, mert az olyasmi elég ritkán fordul meg egy szoláriumszalonban. Elég egy elejtett megjegyzés, hogy Dzsozi elég féltékeny típus, és máris elbizonytalanodik Petra: most kell az neki, hogy a srác folyton a sarkában legyen a Balaton Soundon?

sixx: Petra szerint Kloé egy picsa, Kloé szerint Petra ostoba picsa. Nem jutottunk közelebb a megoldáshoz, de az egyértelmű, hogy Kloénak Dzsozi túl egyszerű. Petra közben Dzsozi farkához vészes közelségben masszíroztatja a lábát. 

14.png

sixx: Délután Kloé és Petra takarít, Anett meg megy Dzsozihoz, ahol megtudja, hogy ő titikzatos, felfedezésre váró szőkenő. Anett bólogat, igen, ilyen vagyok. Kloé közben felkúrja Kloé agyát, és baszki, a teljesen meztelen, makkot és szeméremdombot mutató műsorból ki kell sípolni azt, hogy szar.

szabóZ: Hoppá, Anett már lemondott Dzsoziról! Hogy honnan tudom? Hát hogy polgári nevén, per Józsi emlegette, és ez azért már tényleg olyan, mint egy kiadós bélázás!

szabóZ: Kloé már tényleg fullban nyomja Petrának a kretént. Vagy Petrába. Vagy Petráról. A lényeg, hogy amikkor a stáb üzeneteit tartalmazó túlméretezett könyvet meglátja, rögtön azt kérdezi, hogy látott-e már Petra ekkora könyvet. Meg hogy fel tudná-e olvasni. Hát oda a párválasztás izgalma: ugyan Anettnek bókol egy nagyot Józsi, de az adásrendező rögtön agyon is csapja az izgalmakat, mint amikor fingós poénnal oldják a hangulatot egy horrorfilmben. Anett ugyanis a kamerába nézve elmondja, hogy megfordult a fejében, hogy Józsi esetleg őt választja majd, vagyis tudjuk, hogy hiába a feszültségfokozó zene, Petra megy a Szerelemszigetre.

16.png

sixx: Jön a bennszülött, hoz egy nagy könyvet, amiben minden szó szent. Kloé itt is képes belerúgni Petrába, láttál te már ekkora könyvet? Kifestőben nincs ilyen, szóval nem. Az üzenet Ádámnak szól, akinek fontos döntést kell hoznia - egy csajt kell randira vinnie. Ettől teljesen beparázik. A narrátorhang meg elbassza, és azt mondja, kiderül, hogy Anett vagy Petra. Oszt Kloé?

szabóZ: Egy kérdésem van csak: Ki a fasz a harmadik fickó a naplementében suhanó csónakban? Hova tűnik, amikor partot érnek? És hol van ilyenkor a vágó?

sixx: Na, akkor tetemrehívás. Dzsozi Kloét learanyásózza, Petrát leidiótázza, Anettről meg aszongya, félénk, és ez tetszik neki. Na, kit visz már? Petrát. Mákja van Dzsozinak, mert Petra leütötte volna. Na, akkor két beretvált pina távozik, Dzsozi meg Petra meg mehet 24 órát együtt tölteni. És nem, ez itt nem büntetés.

17.png

18.png

sixx: Dzsozinak betanították, hogy mondja azt, hogy reméli, ebből lesz valami komoly, pedig egyértelmű, hogy egy kúrást akar, oszt kalap.

sixx: Este, miközben Kloé és Anett a koromsötétben a parton kóringyál, meglátnak egy palackot (értsd, szólt a kameraman, hogy ott van, geci), amiben van egy üzenet, két pasi mutatkozik be bennük, és a két csak dönti el, ki jöhet a szigetre. Sándor 41 éves, 190/90, jófej. Kloénak ez kell menten. Bence magas, a stílusa oltós. Kloé erőszakos, és ezerrel beszélné rá Anettet a 41 évesre, mert legalább tud fogalmazni, de Anett inkább Bencézne. És hogy ki a választott? Nem tudjuk meg.

19a.png

szabóZ: Anett és Kloé palackpostát kapnak, hogy itt van két pasi, az egyik 40 éves, a másik meg olyan fogalmazást rittyent, ami harmadik általánosban is legfeljebb négyes alá lenne. Na vajon melyik választják?

szabóZ: Miközben a Szerelemszigeten pezsgőznek és vízipipáznak, addig Anett és Kloé lelkiznek: nem tudom, hogy passzol egy pucér párkeresőhöz, hogy az olasz DJ elsírja magát, és elmeséli, hogy volt egy vetélése, de bárhogy is, ez a műsor egyetlen olyan jelenete, amikor nem érezzük azt, hogy azért az egyik szereplőt nem ártana a csillámpónik elé dobni. Ja, talán azért, mert nem szerepel benne Petra.

sixx: Petra és Dzsozi vízipipáznak a parton, istenem, adjon nekik valaki egy kis cracket. Ebből kúrás lesz este. A csábító parton Anett azt kérdezi Kloétól, hogy akkor nem akarsz gyereket? De, terhes volt szegény, de elment a kicsi három hónaposan. Kemény a sztori, Kloé sírás szélén, baszki jön a szoció a végére, Anett unott képpel hallgatja, ahogy Kloé bőg, és arról beszél, hogy nem tud férfiakkal kapcsolatot kialakítani, DE HÁT AKKOR MEG MINEK JÖTT IDE?

20.png

21.png

sixx: Abban egyébként kurvára igaza van a műsornak, hogy a meztelenség egy idő után már senkit nem érdekel, engem legalábbis nem. 

sixx: Petra főz Dzsozinak, amivel imponál. Hamburgert. Petra szerint ők már szerelmesek. Puszilkózás van, ami Petrának korainak tűnt, de belemegy, és lehet aludni, miközben valami karibi ütőshangszeren játszanak egy borzasztó dallamot alájuk.

szabóZ: Este egy kis szárazpettinget flmezhet csak a stáb, reggel Józsi azonban már az esküvőről beszél: tényleg úgy tűnik, hogy a szerelemhez csak pár jó tetoválás kell.

6.png

sixx: Másnap Dzsozi azt mondja, hogy itt esküvőt is lehetne rendezni, és egy kamerával készítenek polaroid fotókat, Petra persze nem tudja az mi, és azt hiszi, befagyott a papír. Jön a bennszülött, és viszi őket a hotelbe, ahol ruhában fognak tovább ismerkedni, és lehet, hogy lesz belőle folytatás, vagy mindenki utazik haza ahogy tanulta.

szabóZ: Petra annyira egyszerű, hogy a polaroidfotót sem tudja előhívni: nézi, nézi, de csak nem akar előbújni az a szelfi. Már kiabálnánk, mint egyszeri óvodás a bábszínházban, hogy vigyázz, vigyázz, a hátoldalát nézed! De aztán Dzsozi kisegíti, látszik, hogy jó páros lesznek.

sixx: DE. Ehhez le kell menni EGY MÁSIK partra, és ott nézegetni egymást, és hát…EZ SZERELEM! De majd csak a következő adásban derül ki, hogy akarják-e egymást.

23a.png

24b.png

szabóZ Furcsa a cliffhanger az első adás végén: lógunk ott a sziklán egy héten át, és fogalmunk sincs, hogy Egyszerű Petra és Tetovált Józsi akkor most egymásba szerettek-e ruhában is.

Na, ez ennyi lett volna. Jövő héten folytatás, liveblog nemigen lesz, hogyvolt viszont tutira.  

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.25. 22:07:02

Muszáj folyton feljönni a 18 éves vagyok-e kérdésnek?

Pácsó Ármándó 2016.04.25. 22:11:11

Hú, a benga nő megeszi reggelire a szolicsajt

Eisenhorn 2016.04.25. 22:12:30

Ejha micsoda szemétégetős darabok.

Lesz itt snu-snu, ha beindul a debella szőke.

perszepolisz 2016.04.25. 22:12:58

A ladikos miért nem meztelen?

Eisenhorn 2016.04.25. 22:20:08

A rókaképű csajnak mi az a csillogó basz a fején?

xming 2016.04.25. 22:21:03

a ladikos alázna azért nem meztelen :D

Eisenhorn 2016.04.25. 22:22:43

@xming: kiderülne, hogy az evezőlapát csak kellék.

will 2016.04.25. 22:25:20

@Sixx, ugyebár a Dzsozi az női név, javaslom, hogy hívjuk inkább Al Pinistának.

will 2016.04.25. 22:26:25

@szabóZ_sixx: ugyebár a Dzsozi az női név, javaslom, hogy hívjuk inkább Al Pinistának.

Pácsó Ármándó 2016.04.25. 22:28:33

Anettnek nem az a jó, ha mellette fekszik a csávó?

will 2016.04.25. 22:44:46

Hajszálra vagyunk attól, hogy újranyissák az amfiteátrumokat, és tigrisekkel etessünk embert szórakozásból. Ez a műsor aggasztó távlatokat nyit. :)

will 2016.04.25. 22:48:23

@szabóZ_sixx: Ugye Petra egy kísérlet, amiben Pókmajmot keresztezték egy búgócsigával?

will 2016.04.25. 22:49:17

@szabóZ_sixx: Dexter filmzene vajon eben is lesz, mint minden Viasat produkcióban?

Eisenhorn 2016.04.25. 22:50:03

Nofene, nem tudtatok valamit elképzelni? Az a hét meg a nyolc.

Skyline79 2016.04.25. 22:59:42

Ahogy ezt Petrát hallgatom... valóban megértünk a pusztulásra. ..

Hori1 2016.04.25. 23:02:05

A szívem a gyomromba ver

szabóZ_sixx 2016.04.25. 23:06:11

na, akkor most ezt szépen megfordítjuk, és meg is van a hogyvót.

őszintee 2016.04.25. 23:11:57

@szabóZ_sixx: Amúgy akkor a Josinak meg Petrának Ennyi volt a műsor?

Skyline79 2016.04.25. 23:31:29

@őszintee: el tetszett.. tévedni... pedig annyira szorítottam ☺☺

olimpiam 2016.04.26. 00:27:46

viasat oldaláról mivel lehet leszedni videokat? régebben lehetett mozzillába épített progival, most ez nem adja
köszi

Jóska Pista 2016.04.26. 00:30:19

Még több Petrákat ide. :)))
Tudom nem pc röhögni a fogyatékosokon, de akkor is!

olimpiam 2016.04.26. 00:33:48

viasat play oldalán lehet hd-ben nézni műsort vagy azt nem lehetséges?

olimpiam 2016.04.26. 00:39:58

@Jóska Pista: 23 éves, még akármi lehet belőle!:)

olimpiam 2016.04.26. 00:46:32

most akkor egy héten egy adás lesz, és a többi ismétlés?

olimpiam 2016.04.26. 00:51:11

@Jóska Pista: így szocializálódott szegény, na de majd most a műsor hatására felkarolja egy ember és kiműveli:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.26. 05:47:11

Legyen már élő hogyvolt, sokkal jobb volt így, na légyszí, légyszí :-)

luis5 2016.04.26. 06:09:44

Itt ismét bejatszik a 120as IQ. A negynek összesen....

Ken Adams79 2016.04.26. 07:05:34

Minden elismerésem a csavonak...
Nekem azért csak meg-meg moccanna, ha 3 dekoratív csaj között flangalok...
Szerencsére 30x év alatt, sem tudtam annyira hozzászokni, a meztelen nő latvanyahoz, hogy ne latszodna, hogy mire gondolok...

megvagyhadnagy 2016.04.26. 08:15:40

A műsort látva megegyeztünk az asszonnyal, hogy rágyúrunk még két gyerekre. Nem, nem a CSOK miatt! Egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy az ilyen Petra-Dzsozi (vagy hogy kell írni), páros "leszaporodja" a világ értelmesebb részét....

Mérnork 2016.04.26. 09:38:15

A kédést inkább így kellett volna feltenni:
"Petrával, a szoláriumszalonos asszisztenssel, mert szereti az agyhalott libákat."
;-))))

conmorientes 2016.04.26. 09:48:34

Csak aztat nem értem, hogy a sixx meg a szabóZ miért a műsorral azonos szinten és stílusban írta meg az ismertetőt ? Sokkal érdekfeszítőbb lett volna, g, p, f, betűs szavak nélkül, mintha ez egy olyan érzelmes, romantikus hangulatú de egyben érdekes műsor lenne, amelyben kultúremberek beszélgetnek életükről és a problémáikról. Tegnap láttam a kétharmadától, valahol ott kapcsolódtam bele amikor a ruha nélkül sem úriembernek tűnő homonculus a kisebb mellű szőke némberrel beszélgetett a szorgos nemi élethez vezető út lassú megtételének szükségességéről. Úgy eltelhetett egy perc és én bevallom akkor már nem tudtam elkapcsolni, beszívott a fehér homokkal kevert vegytiszta dzsuva. Rájöttem, engem ebben a műsorban a casting érdekelt volna. Hogy nyomták ? Futkároztak a Moszkva téren fel és alá az utolsó tavalyi őszi melegben amíg nem találtak néhány szaporodásra alkalmasnak tűnő nőstény egyedet, és az építkezés közelében őgyelgő hozzájuk alkalmas hímet (alpinista, ? Aztán gyia IQ teszt ? 60 alatt párosítsunk tizedespontonként ? Ez ugyanis egészen súlyosan lebilincselő, csak valami aktuálpolitikát kellene beleszúrni azt azért biztos nem hagynám ki. Valószínűleg a következő részt megpróbálom elkerülni....
Eszembe jutott egy trash reality script. Ánuszmasszázs verseny a Emke aluljáróban. Ez úton pénzt is gyűjtenék hozzá.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 09:58:51

@Ken Adams79: nőként nézve nyaktól felfelé az Anett néz ki jól.

Ken Adams79 2016.04.26. 10:23:53

@PeniValdes:
Nekem nyaktól lefelé is ő tetszett...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 10:31:00

@Ken Adams79: úgy értem,hogy nekem mint csaj csak Anett számít jónőnek..tekintve,hogy engem nem lehet megfogni pár mellel:) férfiaknál is nézem a pofázmányt

parazita666 2016.04.26. 10:34:26

Miért megy el valaki ilyen apró fasszal pucérkodós műsorba?

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2016.04.26. 10:58:46

@parazita666: Szerintem az egy sima vérfasz, nem pedig húsfasz! :)

Chuck Νorris 2016.04.26. 12:01:53

a magam részéröl én sokkal rosszabb kezdést vártam, föleg amiatt mert a külföldi szériákban az szereplök átlagosabbnak tüntek, és azt gondoltam ez is ilyen gyuros fiuk, csöcsös csajok gagyivmi lesz.
Ennek ellenére a birkozó külsejü Juzsi igazán szimpatikus gyerek, Anett kifejezetten tetszik, és Kloé is egy értelmes nö.
A butácska "tökéletesek a cickoim mert szilikon" cicuska, akinek ráadásul a segge is lóg (sportosság=0) meg arra jó hogy legyen kin röhögni.
szóval eddig tetszik a müsor, egy jó 10/6 nálam a kezdés :)

jágör68 2016.04.26. 12:04:22

Jessz- de hol vannak ebben a műsorban emberek?
A bennszülött csónakost leszámítva...

Post Modern Prometheus 2016.04.26. 13:50:09

@PeniValdes: +1 megint :D nekem is csaj szemmel ő volt a szimpibb
@jágör68: ha jól emlékszem lakatlan szigeten vannak :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 14:01:16

@Post Modern Prometheus: mekkora szsakállak,meg pszőrök leszbnek ott a végire

Magentax 2016.04.26. 14:02:38

Épp a minap olvastam, hogy a trópusi tengerpartok homokjai tele vannak mindenféle bizbasszal, kórokozóval - ezek meg meztelen seggel üldögélnek ott.
Nem félnek attól, hogy valami komoly nyavalyát összeszednek?

Egyébként meg, ha ez végig így megy, hogy egy nap alatt kiválasztják egymást és vagy lesz láv vagy nem (szintén egy nap alatt) - akkori baromi unalmas és egyhangú lesz ez a műsor.
Kiesni pl. nem fog senki? Összetűzések, ármánykodások?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 14:14:58

@Magentax: remélem hjat nem sós vízzel mosnak,mert annak csúnya eredménye lesz

tantum verde 3 2016.04.26. 14:38:28

"a másik meg olyan fogalmazást rittyent, ami harmadik általánosban is legfeljebb négyes alá lenne"

Akkor szerintem az Index valamelyik újságírója írhatta.
Ja nem, az nem érne hármasnál jobbat.
Titeket is beleértve.

bElannaTorres 2016.04.26. 15:05:03

sokat várok a műsortól a viasat elég jó ebben. Az első rész is jó volt, szórakoztató :) petrának kicsit koravén feje van, előnyösebb lenne világosabb hajjal ettől kicsit varjús.

sans paraben 2016.04.26. 15:28:46

@bElannaTorres: fél agyát is kivehetnék, csak nehezebb tőle a feje.

Magentax 2016.04.26. 16:36:53

@PeniValdes: bár nem mutatták, de feltételezem, csak van vécé és zuhanyzó is. :)

Magentax 2016.04.26. 16:41:07

@bElannaTorres: én meg pont azon aggódom, hogy egyelőre semmi koncepció nem látszik, unalmas lesz ez így.
Egy nap párválasztás, egy nap "próbaházasság" - oszt' kalap-kabát.
Nekik két nap a nyaralás, az a nagy debella pl. meg addig maradhat, amíg végre ki nem halássza valaki?
Nem esik ki senki? Nem lesznek ármánykodások, szövetkezések?
Várjuk ki a végét, de az eddigieket látva, sztem az Éden hotel sokkal érdekesebb volt.

Kopasz Károly 2016.04.26. 16:45:47

... nekem olyan érzésem van, mintha a kedves szereplõk amatõr pornósok lennének ...

lutria 2016.04.26. 16:51:04

Kíváncsi lennék miért ennyire titkos a sziget(ek) neve,ha tényleg annyira lakatlan hogy még a google earth-ön is csak extra kicsi felbontásban látszik akkor nem mindegy?
Esetleg kiderülne hogy annyira lakatlan mint a Celeb vagyok...dzsungelei ahol a tábortól 100 métere 5*-os szállodák voltak?

Pácsó Ármándó 2016.04.26. 17:05:12

@Magentax: Ez messze nem ugyanaz, az ÉH-t 1-2 évig még pihentetik sajnos

Magentax 2016.04.26. 17:38:42

@Pácsó Ármándó: csak az a kár, hogy a tv2 vitte a jogokat, mert alaposan elcseszték a viasatoshoz képest - szvsz. :)

Pácsó Ármándó 2016.04.26. 17:58:09

@Magentax: Egyértelműen elcseszték a 3. részt.
Itt a programigazgató beszél az erről az Ádám&Éváról és az ÉH-ról is. Az jön le belőle, hogy igény szerint folytatni tudnák:
www.origo.hu/teve/20160422-interju-temesvari-marietta-a-sony-pictures-television-networks-regios-programigazgatojaval.html

mollyhooper 2016.04.26. 18:25:02

Több szőrt a műsorba! Szőrős férfi mellkasokat, leszállópályás punikat! Agyrém ez a nagy csupaszság. Férfi lábán nekem szőr legyen! Olyan ideges lettem, le kellett húznom egy Unikumot.
Az is jó volt, hogy a fiúka több ízben kijelentette, hogy Anett mennyire titokzatos és érdekes, és mennyire izgalmas, ez mennyire tetszik neki, aztán gondolkodás nélkül választotta a műkörmös, műcsöcsöst, aki egy faék bonyolultságával bírt. Hülye pasik. :)

251y20dth 2016.04.26. 18:51:43

Néhány selejtes ember sok selejtnek.

Magentax 2016.04.26. 19:10:30

@Pácsó Ármándó: Köszi. :)
Reméljük, lesz még a viasat3-on az Éden hotel. Valahogy egészen más kategória, mint a VV, meg a Big Brother és társai. Ez az Ádám sztem veszett ügy...

Pácsó Ármándó 2016.04.26. 20:26:00

@Magentax: Ez valami naptej- és koktélreklám műsor :-)
Bízom benne én is!

Chuck Νorris 2016.04.26. 20:30:05

@Magentax: én sokkal rosszabb indulásra számitottam ugyhogy kap tölem még esélyt a Jauzsi keresi Petrát :)

Schlomo Goldberg 2016.04.26. 21:23:24

Vettem a bátorságot és stream híján letorrenteztem a premiert.
Petra nagyon mély.
Kemény cucc.

Schlomo Goldberg 2016.04.26. 21:27:10

Kérdésem az lenne, van -e kötelező procedúra a végbélnyílások tisztántartására, ha már mindehova csak úgy leülnek.

Schlomo Goldberg 2016.04.26. 21:33:27

19-ik perc és arra jutottam hogy Petrát csak egy mélytorkos szopatás erejéig lehet bevállalni, mert akkor legalább kussban van.

Nbl 2016.04.26. 23:29:29

@Chuck Νorris: Második rész: Jauzsi keféli Petrát.
Amúgy jól értem, h egy héten keresztül ismételnek egyetlen adást? Baszki, péntekre már mindenki hányni fog az egésztől...

Zephyrous 2016.04.27. 10:55:19

2016-ban azért jól esne egy HD minőség (főleg ebből)... Kár, hogy a Viasat3 sd-ben sugároz, 16:9 szélesvászonra is viszonylag későn álltak át.

szellemlanyka 2016.04.29. 14:36:13

Ezt a posztcsit, csak pucéran lehet olvasni? :)

Pácsó Ármándó 2016.04.29. 16:26:10

@szellemlanyka: Nem, ezt csak úgy lehet írni :-)

szellemlanyka 2016.04.30. 01:20:10

@Pácsó Ármándó: Juuuj, ez így csak piszkos fantázia light. :)

Pácsó Ármándó 2016.04.30. 07:42:04

@szellemlanyka: Light? Ezt nem tudom megerősíteni, mert nem akarom elképzelni ahogy a posztírók ... :-))

szellemlanyka 2016.04.30. 17:23:22

@Pácsó Ármándó: na ezért gondoltam volna én is inkább az olvasó közönségre :)

Pácsó Ármándó 2016.05.01. 12:24:46

@szellemlanyka: Tulajdonképpen igazad van :-)

Ez a jövő hétfői Sanyi ismerős valahonnan, de nem emlékszem rá, hogy honnan. Nem szerepelt már a tévében?

szellemlanyka 2016.05.01. 23:42:55

@Pácsó Ármándó: Szerintem hamarosan megtudjuk. Én csak itt olvasok a tv-ről, nézni nem nézem, nem is annyira ismerem fel a hírességeket. Pedig most ebben az albiban még készülék is van hozzá, csak kéne vagy 20 m koax kábel, hogy a kettővel odábbi szobából átjöjjön jel, szóval, marad a hogyvolt. :) Meg néha letörlöm róla a port. És mivel régi, fényképeket is tudok tartani a tetején. :)

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 18:59:16

@szellemlanyka: Akkor a fantáziádra bízom a dolgot. A light-hard-tiszta-piszkosra :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:01:37

kezdödik a moka mara,
3 pöcs is meglobálja

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:04:42

Valahol belül mi is éreztük, hogy egymásra találnak :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:06:02

Jauzsi megtalálta a párját. Petra is naon boldog, müködik a szerelem szigetének mágikus ereje
jön Sándor a hóditó.

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:07:21

Sanyi!!!!
pácsókám neked bejön? :)

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:07:24

Azt hittem Fördős Zé ment oda is :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:08:49

Cloé 2 évvel idösebb mint Anett :)
Anett azért passzolja a csávot, miszerint korban jobban Cloéhez illik :)

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:09:25

Legalább kétszer felhúzta magát!

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:10:14

ez a 2 csaj azért elég jo fej, Sanyit is probálják oltogatni :)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:11:15

@Pácsó Ármándó: azt csak azért használják hogy szellözzön a honaljuk

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:11:37

Hazamennek és lesz egy fehér téglalap a hátul a nyakuknál :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:13:56

istenem ezek a csávok, a humorbonbonokat dobáló Sanya, meg a dagadt afrikai :)
picit sajnálom a csajszikat
bár ez a kopasz szakállas Bence elsőre szimpi :)

Pácsó Ármándó 2016.05.02. 22:18:13

@Chuck Νorris: Bejön Anett természetes átlagossága? :-)

Chuck Νorris 2016.05.02. 22:20:40

@Pácsó Ármándó: amennyit láttam belöle TVn az tetszik :)
süti beállítások módosítása