Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 40X10 – Survivor Insanity

2020. május 27. 09:00 - Laura Ingalls

nyito2.jpg

Elérkezett az epizód, amit minden évben megkapunk és a készítők – velem ellentétben – imádják. Vegyétek elő a százas zsebkendőt, jön az érzelmes aláfestő zene és a közeli képek a játékosokról, mert itt vannak a rokonok. Most kivételesen hamar történnek a nagy találkozások, mert még 10 játékos van versenyben. Méltón ünnepelve a 40. évadot nem egy családtag, hanem jóformán az egész pereputty utazhatott. Na jó. Nagybácsik, nagynénik, nagymamák, nagypapák azért nem, de a gyerkőcök – akinek vannak – eljöttek.
Kimhez a férje és a három lurkó jött. Nemcsak Kim sír, mindenki. A gondolattól, hogy találkoznak a szeretteikkel már most összeroppantak. Benhez is a család jön. A kislánya egy „surpriiiiiiise” kiáltással rohan elő a dzsungelből. Cute. Sophie-hoz a vőlegénye jött, Sarahoz pedig a fiúk. Denise-hez a férje és a lánya érkezett, Nickhez a menyasszonya, Tonyhoz a feleség és a gyerekek. Az egész család sír. Tony erről fantáziált rég, hogy az egész családja eljön hozzá. Amikor először játszott a felesége nem tudott eljönni hozzá a szigetre, mert a kislányuk még pólyás volt. Amikor Tony nyert, szintén nem tudott ott lenni, mert a kisfiukkal volt várandós. Most végre mind itt lehetnek. Good for them. Michele-hez a tesója jött, Tysonhoz és Jeremyhez a feleség és a gyerekek. Tysonnak, az egyik kislánya nincs itt, Jeremy meg alig várta, hogy sorra kerüljön. A legutóbbi loved one visitnél mondta el Val (Jeremy felesége), hogy kisfiuk lesz – ő most Jeremy karján ül és azóta született egy 4. gyerkőc is, akit Val tart a kezében. Miután mindenki leült Jeff elsüt egy béna viccet hogyan fog mindenki részt venni a mai játékon, majd elmondja a jó hírt: nem lesz játék, együtt tölthetitek a délutánt mindannyian a táborban. Képek a következő oldalon.

nyito.jpg

Tovább
komment

SURVIVOR 40X09 – War Is Not Pretty

2020. május 26. 09:00 - Laura Ingalls

26-43_rak.jpg

Wendell kiesése után folytatjuk a táborban, ahol Nick és Michele elárulva érzik magukat. Végül is ez történt, az érzés helyénvaló, bár ebben a játékban nem jogos. Michele-nek azért habzik a szája, mert ki akarta szavazni Wendellt, mondta is a többieknek, hogy felőle OK, mégsem szólt neki senki, hogy ne Adamre szavazzon. Nick meg úgy egyébként esküszik bosszút, ahogy egy blindside után mindenki pont ugyanígy csinál. Együtt puffognak a sötétben és Michele felhomályosítja Nicket, hogy egyébként ő is kieshetett volna. Ezek után Nick még jobban felszívja magát, aztán később meglátjuk mikor pukkad ki. Egyedül nincs sok dologra ráhatása lássuk be, hiába puffancskodik.
Ehhez képest Adam hálás, hogy még játékban van, sőt a tanácson észrevett valamit Jeff pódiumán. Egy Bourbon liliom van az emelvényen és Adam arra tippel az egy rejtett védettség, mert pont ilyen formája volt a medálnak amit Denise talált. Ha a következő tanácson még mindig veszélyben van, rá fog próbálni, hátha ki tudja játszani a szavazás után. Ha ez tényleg így van, nagy mozi lesz a tanácson…

Az Edge-en újabb üzenetet kapnak a száműzötteink. Mind nekilódulnak a keresésnek a vers alapján és Natalie javaslatára párokban dolgoznak. Ezzel mindössze az volt a célja, hogy Wendell és Yul kimaradjanak a jóból. Megbeszélik, hogy bármennyi zsetont szereznek ételt vesznek rajta és mivel Yul nincs még rég az Edge-en ergo nem szenvedett eleget, Wendell meg nemrég zabált, csak a régiek kapnak belőle. Ezúttal Danni és Parvati voltak a legokosabbak, megtalálják a szajrét: egy 50/50 érmét. A birtokosa bármelyik tanácson felhasználhatja a szavazás után. Feldobja, mint egy bárakármilyen érmét. Ha „Safe” védett lesz, ha „Not Safe”, akkor úgy járt. Úgy döntenek – a többiekkel kiegészülve - hogy Michele-nek küldik el és 4 tokent kérnek érte.

03-48.jpg

Tovább
komment

SURVIVOR 40X08- Most kezdődik az igazi harc

2020. május 25. 09:00 - Laura Ingalls

00-04_40.jpg

Elérkezett a nap, amit az Edge-en szenvedők annyira vártak, végre megküzdhetnek a visszakerülésért. Egy zsetonért előnyt vehetnek maguknak a játékban és összesen három zsetont költhetnek előnyre. Három zsetonért rejtett védettséget vehetnek, ami nagyon jól jön a visszatérőnek valljuk be. Natalie és Rob vesznek egy előnyt és egy rejtett védettséget, a többiek Amber, Parv és Yul kivételével egy előnyt vesznek. Rob nagyon eltökélt, azt gondolja ha ezt a versenyt most megnyeri, akkor a játékot is meg fogja nyerni. Ilyen önbizalom nélkül nem jutott volna el eddig azt gondolom.

Váltunk az aktív játékosokra. Vigyorogva érkeznek Jeff elé, látják az egyéni versenypályákat, már sejtik mi következik: drop your buffs, we are merged! Yiiihaaa! Picit viszont meglepődnek azon, hogy most nem ők játszanak, hanem az „öregek” akik az Edge-ről érkeznek.
Szépen felsorakoznak egymás mellett, Jeff beszélteti őket kicsit. Natalie a játék eleje óta ott van, az első mélypont az első napon jött el mikor egyedül volt. Tyson, aki minden helyzetet humorral kezel a többiekhez hasonlóan küzd, mert a családjáért vesz részt a játékban és őrlődik, hogy felhúzza-e a vitorlát, hogy otthon lehessen velük, vagy küzdjön tovább a lehetőségért az Edge-en, hogy talán haza viheti nekik a nyereményt. Jeff Robhoz fordul, hogy Amberrel egy szigeten ismerkedtek meg, családot alapítottak, majd most újra egy szigeten van. Van valami romantika benne? Az Edge-en abszolút semmi. Ez a legszörnyűbb hely ahol valaha voltam és meg kellett tudnom, hogy a többiek a feleségemet küldték oda először talán épp miattam. Nézz ránk mind szenvedünk, de egyikünk sem fogja feladni, mind küzdeni fogunk, hogy visszatérhessünk. Legyen ez a végszó és lássuk kinek sikerül!
Jeff elsorolja kinek van előnye, kinek nincs, majd elrajtoltatja a játékosokat. Először egy hálón kell átjutniuk, amire három zsák van különböző helyeken rágörcsölve. A zsákokban fa pálcák vannak. Ezeket össze kell majd kötözniük és a jól ismert kulcs megszerzős feladatban aztán kinyitni egy kaput. A kapun átjutva a már szintén ismerős kígyós golyó egyensúlyozós feladattal zárnak és az elsőként végző játékos visszajut az egyesült törzsbe. Az elején nagyon együtt van mindenki. Tyson és Rob fixen vezetnek, de a többiek szorosan mögöttük vannak.

01-07.jpg

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 15/2 - Daredevils of the Desert / Palestine, October 1917

2020. május 22. 14:30 - Gabba

Indy tehát letörten poroszkál, pár óra múltán azonban utoléri egy ismerős teve, rajta egy ismerős csadorba burkolt ismerős hangú nővel. Maya az természetesen, hát Maya maga hogy tudott megszabadulni a beduinoktól?, kérdezi Indy. Maya nem tér ki a részletekre, a lényeg, hogy visszaszerezte Indy tőrét, de nem ölte meg a beduinokat, csak altatót kevert az italukba, utána meg ellopta a ruháikat, hogy ne tudják üldözőbe venni. Ügyes.

indiana15_1_14.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

SURVIVOR 40X07 – We Are in the Majors

2020. május 22. 12:00 - Laura Ingalls

02-28.jpg

Mivel a 16. estén két játékos is kiesett nem meglepő, hogy az Edge-en kezdjük a mai epizódot. Parvati sztorizik a többieknek a tűznél, nekünk meg a riportban, hogy sajnos mind kiestek: ő is, Ethan is, Rob is, de azért mégis csak kerül egy kis öröm az ürömbe, sőt valamicske elégtétel amikor meglátja Sandra érkezését. Sandra bullshitel, hogy azért adta Denise-nek az idolt, hogy ne legyen még egy nő játékos az Edge-en, aztán meg azt mondja a riportban, hogy az érzelmei irányították, pedig ő sosem játszik érzelmekkel. Ez is BS, mert nagyon sokszor az érzelmei viszik, de most nem ez volt a helyzet, jól átgondolta ő ezt a döntést, de alábecsülte Denise-t, nem gondolta, hogy lehet nála másik idol és azt hitte, Denise hálás lesz azért, hogy megmentette őt. Ehelyett Denise kapott az alkalmon és adios Sandra. Rob is kérdezi Sandrát, hogy miért adtál a kezébe ekkora hatalmat, miért nem döntöttél egyedül? Hagytad neki, hogy eldöntse a sorsodat. Igen, ez nem vall rád – teszi hozzá Amber.
Ezután érdeklődnek az új érkezők hogyan bírják a többiek, mit esznek, mit csinálnak? Elpötyögünk. Kapunk egy tálka rizst naponta, amiért fel kell mászni a hegytetőre. Sandrának nem kell több, eleget hallott, köszöni szépen neki eddig tartott a kaland, véget ért a játék, megtett mindent amit megtehetett, elérte ami elérhető volt, ideje nyugdíjba vonulni. Pardon, hogy tetszett mondani? Jól hallottátok, Sandra nem bumlizik egy tálka rizsért és nem vegetál egy lehetőségért a játékba visszajutásért, ami annyira csekély, hogy szemmel nem is látható. Ez nem fog megtörténni, nem vagyok jó a versenyeken, tudjátok. Nem vesztegetem olyanra az időmet, amiben nem leszek sikeres – mondja. Felvonja tehát a szakadt vitorlát és végleg elköszön a survivortől.

02-50.jpg

Tovább
komment

Odaát 6x06 - Veszélyes igazság

2020. május 22. 09:00 - Szencsike

A sorozat kedvenc éttermében kezdünk, a BigGerson's-ban. Egy szöszi pincérnő élete dilemmáját beszéli meg a nővérével, pasi gondok, de mindenképpen az igazat akarja hallani. A műszakvezető már ideges, hogy sokat csacsog munkaidőben, így a lány visszatér dolgozni. Sajnos a munka valahogy megváltozik, bárkivel, akivel csak beszél, az kegyetlenül őszinte hozzá. Vagyis megtudja, hogy mennyire átlag alatti, idegesítő, lúzer csaj, majd egy idősebb hölgy bevallja, hogy elütött valakit és nem állt meg segíteni, illetve egy 8 éves forma kislány legszívesebben megölné az anyját. Szegény Pincérnőnk nem bírja el, hogy ennyien szidják őt, odamegy a lezárt fiókosszekrényhez és kiveszi belőle a pisztolyt. Felhívja megint a tesóját, hogy vigye haza, mert nem érzi jól magát, de ő is szembesíti őt a kegyetlen igazsággal, utálja őt és a problémáit és egyszerűbb lenne, ha megölné magát végre. A pincérnő teljesen kétségbeesett, előveszi a kötényébe rejtett pisztolyt és mire a nővére kimondja, hogy ölje meg magát, meghúzza a ravaszt. 

1.png

Tovább
komment

Odaát 6x05 - Alkonyattól pirkadatig

2020. május 21. 14:00 - Szencsike

A mostani epizódban kiderül, hogy Sammynek komoly problémái vannak, amit nem lesz egyszerű kezelni és beszólunk az Alkonyat-rajongóknak. Illinois, Limestone városának gót bárjában indítunk, egy fiatal, szinte még tini csajszi nyilvánvalóan hamis személyivel jutott be és még piát is kap, hiába, a csapos sem kérdezősködik. Az ifjú Bella, akit mókás módon Kristennek hívnak (Kristen Stweart után) rátalált az ő Edwardjára, a lány igazi kis poéta, verseket ír, és a srác online kezdett el érte rajongani. Megmutatná neki a verseit, de a papír elvágja a szépre manikűrözött ujjacskáját, Edwardunk meg a vérszagtól megriadva otthagyja a csajt. Eltelt egy kis idő, Bella a bárban maradt és a naplójának meséli, hogy lépett le álmai sráca. Viszont Edward visszatért, hiszen állandóan csak a lányra gondol, ami klassz, mert Bellácska is oda van érte. Edward azonban nem olyan tökéletes, mint amilyennek hiszi őt, nem szabadna együtt lenniük. Bellának ne mondja meg mit tegyen, ő egy döntésképes 17 éves és őt akarja. Oké, de előbb megmutatja neki a szemfogát, ami bizony nem valami ügyes protézis vagy CGI, hanem valódi vámpírfog. Kész, Bella elalél, Edwardot akarja, az ő világában akar maradni, nem akar egy uncsi matekórán felébredni az álomból. Edward megmutatja a világát, elviszi őt az otthonába, ami a lány várakozásaival ellentétben nem egy kacsalábon forgó palota, hanem egy pisiszagú sikátorban megbújó lepukkant épület. Megjelenik a vámpírok vezetője is, ő olyan mint egy hobó, Edward valódi neve Robbie (Robert Pattinson után), meghozta a friss húst, szegény Kristen már tiltakozni sem tud, elkapták…

1.png

Tovább
komment

SURVIVOR 40X06 – The Wicked Witch Is Dead!

2020. május 21. 09:00 - Laura Ingalls

01-15_adam.jpg

A zöldeknél indítjuk a 15. napot: végre azt csinálunk amit akarunk Adam! Mint egy rakás gyerek, akiknek a szüleik elmentek otthonról! – mondja Ben. Bulit kéne szervezni – feleli Adam, majd ránéz Sarahra – ne hívd a rendőröket! A tanács utáni reggelen Rob uralma alól felszabadulva ennél nem is indulhat jobban a napjuk. Míg Ben egyre közelebb kerül Sophie-hoz és Sarah- hoz, Adam mégsem érzi olyan jól magát miután a gonosz boszorkány elhalálozott. Attól tart, ha megint tanácsra kerül a sor könnyen követheti a boszorkányt az Edge-re.
Apropó Edge. Hogy mégse unatkozzanak annyira levelet kapnak az Edge-en lakók. Tyson egy farönkkel bandukol a tábor felé, amire verses üzenetet ragasztottak. Tömören: valamit elrejtettek nekik, minden kő alá nézzenek be és az sem árt ha jókor vannak jó helyen. Rob azonnal megszakérti a dolgot Ambernek, megmondja hol keressenek, hogy saccperkábé 8 millió kő van a szigeten – tudja mert megszámolta - szóval akár egy hétig is eltarthat a keresés. Tyson nem olyan céltalan, mint a többiek, mert rájön, hogy a „jókor jó helyen” az apályra és a dagályra utalhat. Szerencsésen megtalálja amit keresett és kiderül, hogy ez egy idol semlegesítő, amit eladhat valakinek 1 zsetonért. Tyson Parvatit választja, aki örömmel küldi a zsetont az előnyért cserébe. Tyson nem szarozik, ki tudja visszakerül-e a játékba, ezért nem gyűjtögeti a tokeneket rejtett védettségre, hanem vesz magának az étlapról egy üveg mogyoró vajat. Nemcsak a kalória hiányzott a szervezetének, hanem az öröm, hogy erről senki nem tud és rajta kívül senki sem kap belőle.

02-10.jpg

Tovább
komment

Odaát 6x04 - Démoni hétvége

2020. május 20. 14:00 - Szencsike

A mai részben Bobby lesz a főszereplő, ha a tesók kalandjai izgalmasak, mit mondjon ő?! Egy évvel ezelőttről indítunk, valamikor a Nagy Pokolba ugrás után. A tévéből hurrikánokról és árvizekről számolnak be, amelyek mintha egy varázsütésre megszűntek volna. Bobby pedig megidézi magához Crowleyt, a keresztutak királya elégedett a világgal, Sammy ügyességét dicséri, bár Bobbynak ezt jobb ha nem részletezi. Bobby itallal kínálja őt, ám őfelségének derogál elfogadni Bobby löttyét, ő csak a Craigs-re esküszik, az is legyen legalább 30 éves. Viszont a bájolgásnak annyi is, Crowley tudja, hogy az alku miatt hívta ide őt, itt lenne az ideje visszaadni Bobby lelkét. Sajnos erről szó sem lehet, Bobby aláírt egy szerződést, csak az apróbetűs részt nem olvasta el. A szerződés szövege egy intésre megjelenik Bobby bőrén, a kérdéses részlet épp a micsodáján olvasható és eszerint Crowleynak meg kell tennie mindent, hogy visszaadja a lelkét, csak hát ő nem akarja. Megkapja a szokásos 10 évet, de jobb lenne, ha nem az olcsó lőrét inná, ha nem akar rövidíteni. Bobbynak volt B-terve, a padlóra ráfestett egy démoncsapdát, amit csak UV-fénynél lehet látni, egyszerű, de nagyszerű, Crowley majd elácsorog itt. Sajnos Bobby kissé naiv, hogy azt hitte ilyen könnyű, Crowley füttyent, majd egy pokolkutya vicsorgása hangzik. Vagy elfogadja a 10 évet, vagy a kutyus eljátszik vele. Bobby kénytelen elengedni őt, de ez az ügy még nincs lezárva. 

1.png

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 15/1 - Daredevils of the Desert / Palestine, October 1917

2020. május 20. 09:19 - Gabba

Ismét olyan epizódot tárgyalunk, ami annak idején nem került sugárzásra, így öreg Indyt most is kénytelenek vagyunk nélkülözni. Eredetileg ez lett volna a 2x21, és mivel az alkotók számos jelenetet forgattak hozzá, George Lucas úgy döntött, hogy a VHS-re újravágott sorozatnak ezt a részét jól feltuningolja ezekkel, plusz kiegészíti a hasonló témát feldolgozó „The Lighthorsemen” c .1987-es film jópár jelenetével. Ez azért is volt lehetséges, mert az epizódot ugyanaz az ausztrál rendező készítette, mint a mozifilmet: Simon Wincer. Így aztán mozifilm hosszúságú lett ez a rész, ezért a könnyebb emészthetőség kedvéért két részben tárgyaljuk.

A hátországból visszatérünk a frontra, ezúttal a Közel-Keletre, és mindjárt sivatagi csatajelenettel indítunk: a brit-ausztrál seregek támadják a Gázánál állomásozó török csapatokat. A szövetségesek nehéztüzérségi támogatás mellett rohamoznak, a parancsnoki döntés értelmében az ausztrálok hátramaradnak tartaléknak, a britek meg a lovassággal támadnak. Egy adott ponton leszállnak a lóról és kúszva haladnak az ellenséges lövészárkok felé, de a török tűzerő olyan erős, hogy egy idő után kénytelenek visszavonulni.

indiana15_1_01.JPG

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment
süti beállítások módosítása