Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X26 – Elcsábította a szívem egy francia-olasz-porterorikóri!

2018. november 30. 13:10 - Bruti

borito_1.jpg

Tudom, most többen értetlenül merednek maguk elé, azt dünnyögve, hogy „Bruti bazdmeg, te már írtál a héten”, de ez van. Persze én sem önszántamból emeltem duplára az agyhalottakkal töltött óráim számát, hanem mert Sixx kolléga már megint túlvállalta magát valami szarral. Vannak ilyen álláshalmozók, akik nem tudnak nemet mondani, mindjárt itt van pl. Pornóbajszunk, aki szintén hasonló cipőben jár. Ma egy cuki kis mintás ingecskében jelent meg, amin ezer apró figura látható, ettől kicsit olyan, mint az óvodás, aki nem tudja eldönteni, hogy mi a fasz legyen a jele, ezért minden ábrát magára hímeztetett.

vlcsnap-00006_3.jpg

A tematikus hét persze folytatódik, és ma nyert igazán értelmet számomra, a sötét középkor jelentése, hiszen itt aztán tényleg az orrunkig sem látunk a sötétségtől. Amíg a nyertes csapatok két pofára zabálják sülteket, Dzsinuék csapata még mindig paleolit diétán van, és rezignáltan rágcsálják a magvaikat. Tök fura látni, hogy ezzel kapcsolatban Lacikát is meginterjúvolták, és fél mondatnál többet vágnak be tőle. Sok tuja élt már a villában az évek alatt, de ő tényleg tökélyre fejlesztette a láthatatlanságot. Sokan már akkor se veszik észre, ha közvetlen hozzájuk beszél, és állítom, simán kimászhatna a villa kupoláján, egy kamera sem követné.
És hát itt van nekünk Rúdlénylány is, aki olyan szinten azonosult minden feladattal, hogy már rendesen félek tőle. Most éppen középkori style-ban táncol Csokival, Dzsinu megvető pillantásai kereszttüzében. Dzsinu egyébként igen szarul viseli, hogy még mindig a cro magnoni ember szintjén rekedt csapatával, míg a többiek már nagyvonalúan átugrottak pár ezer évet, egyenesen a középkorba. Persze értem én a szerkesztőket is, ezekből görög filozófusokat mégsem csinálhattak… Azzal kell főzni, amit találunk a kamrában. Szóval Dzsinu feladni készül a játékot, de aztán elszív Csokival egy cigit, és minden a helyére kerül. Küzd tovább, egészen a vasárnapi kieséséig.

vlcsnap-00007_3.jpg

Reggel korhű zenével ébresztik az elgyötört arcú, mindenféle betegségek által sanyargatott testű percemberkéket. Komolyan rossz nézni, ahogy görnyedt tartással előmerészkednek óljaikból, és morzsolgatják eseménytelen mindennapjaikat. Főleg Dzsinut és Adrit viselte meg a sors, mindketten kezdenek hajazni egy utolsó stádiumú kolerásra, akik a biztonság kedvéért még elkapták a bubópestist is. Ennek megfelelő a hangulatuk is remek, éppen csak nem vágják fel az ereiket egy aszott répadarabbal.
Kebab és Zsú napozni próbál, mert az segít a depresszió ellen, közben fejtegetik az elmúlt két (2) napot, amikor annyira csórók voltak, hogy már majdnem egymást ették. Zsú egyetértésében olyan hevesen bólogat, hogy attól félek, letörik a feje és begurul a műfűre. Megegyeznek, hogy nem hagyhatják el magukat, mert a többiek megérzik, és „Mint a farkasok, rájönnek”. Hát a farkasok, azok tényleg rájönnek az ilyesmire.

vlcsnap-00009_2.jpg

vlcsnap-00012_2.jpg

Mivel a középkorban központi szerepet játszott a vallás, így a lakók, most mehetnek bűnbocsánatot kérni a nyugiba. Kebab kezdi, és református lévén, kurvára nem tudja használni az imapadot, de a dolog nem kíván agysebészi kvalitásokat, így rövid téblábolás után rájön, hogy hová kell térdelni. Két dolgot bán nagyon, Era felé tanúsított viselkedését és azt, hogy „Zsút többször megbánta”. Szerintem nem véletlen az elszólás. :D
Miközben a villa négere a dohányzóban Michael Jacksonra szívta magát, érkezik gyónni Rúdlénylány, és itt már borítékolható a fetrengés.

„Bánom azt, hogy hagytam, hogy a szívem elcsábíccsa, egy francia-olasz- porterorikóri, nem… porteorikó…poertorikói ööö fekete csávó!”

- rebegi nagy átéléssel, majd kijelenti, hogy igazából azt bánja, hogy nem bán semmit. A dolga végeztével kimegy a kertbe és a párja által prezentált Smooth Criminal dallamára, olyan teátrális imádkozásba kezd a műfüvön, mint Stuart Mária, mielőtt lefejezték egy kurva nagy bárddal. Kész, bazmeg, kiégtem, nem bírom! El kell mennem, aludni. Reggel folyt köv.

vlcsnap-00018_3.jpg

vlcsnap-00004_2.jpg

Az emberrel csodát tesz pár óra alvás, mindjárt színesebben látom a világot, szóval folytassuk Zsúval. Egyem a szívét, neki sem sikerült elsajátítani az imazsámoly rendeltetésszerű használatát, de ez most nem is lényeg, mert a drága túl komolyan vette a feladatot, és sírva fakadt a saját hülye tulajdonságai miatt. Kicsit most megsajnáltam, mert az tiszta sor, hogy fekós a csaj, de legalább a maga üdítő módján csinálja azt. A következő Era, aki berogy a padra és csak annyit bír kinyögni: „Hát… sajnálom”. Ok, jöhet a következő, aki nem más, mint Csoki. Persze ő nem akar meggyónni semmit, hiszen minden faszán csinál, a négus egyszerűen hibátlan.

Újabb feladat érkezik, a két középkori csapatnak címert kell tervezniük. Rúdlényék maradnak, a „különlegesek vagyunk” vonalnál. A riportban el is mondja, hogy olyan ritkák ők, mint a fehér holló, meg a pegazus. A pegazus pl. tényleg kurva ritka, ezt aláírom, de ami még annál is ritkább az unikornis, így ezt választják. A végeredmény viszont egy haltestű ló lett, aminek beleállítottak egy rózsaszín tölcséres fagyit a fejébe, miközben ét kell úsznia egy zöld hulahopp karikán. Mutatom:

vlcsnap-00024_3.jpg
A másik csapat művészeti vezetője Csoki volt, aki egy kardokkal átdöfött vörös szívet alkotott, egyébként nem is bántóan rosszul. Miután elkészültek, új feladat várt rájuk. A fiúk hátán lovagolva, a két főnöknek kellett összeszedni valami karikákat. Kis csalással VV Ribiék nyertek, de a szerkesztők másképp látták, így Rúdlény csapata kapja a jutalmat, ami egy forró jaccuzis fürdés.

vlcsnap-00031_1.jpg

vlcsnap-00030_1.jpg

A következő feladat, zenészként olyan szintű fájdalmat okozott nekem, hogy most reggelre is csak kurva nehezen bírok róla írni. Gregorián éneket kellett előadniuk, de bárcsak ne tették volna. A Rúdlény csapat förtelmes hangon kvartyogott értelmetlenül, míg Dzsinuék, Lacika által, még egyszer leírom: LACIKA által rapba oltott förtelmet tettek le, mint produkciót. Ribi csapata egyszerűen nem tudta eldönteni, hogy melyik volt az elbaszottabb, de végül kihozták Dzsinuékat gyóztesnek.
Az utolsó etapban a kiválasztás körüli történések kaptak helyet. Dzsinu állítólag örül, hogy ő lett a választott, Zsú bocsánatot kért a hülye viselkedéséért, VV Ribi meg Ánuszt masszírozza, hogy most akkor ők csak haverok, vagy lesz több is, mert, ha nem, akkor ő nem élné bele magát. Ánusz közli vele, hogy, ha visszaveszi a csaja, akkor offolja a picsába, majd egymáshoz bújnak szerelmeseink. Szép történet ez is…

Címkék: vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.12.01. 09:12:42

@Nyuszomuszo83: Nálunk a bajnokság minden nyáron egy hétig tartott, minden nap 2-3 futam ha szerencsénk volt. Egyszer, kabalából és fogadásból nem fürödtünk amíg tartott a bajnokság (csak a balcsiban, de nem szappannal). Egyrészt meglepően kevés szagunk volt, bár azért én éreztem magamon, másrészről annyira hiányzott már a rendes tisztálkodás hogy megváltás volt a bajnokság vége. Na ezek meg így élnek, és szeretik.

jóképűkirály 2018.12.01. 09:16:57

Dzsedlik bmeg Dzsedlik.Jól van Era te is odavaló vagy.Nem láttam az esetet te gondolom senki nem javította ki ,hogy az nem Dzsedlik.Istenem.

hereverő heverő 2018.12.01. 09:18:09

@Angora Cardi: úúú csajok de jó hogy mondjátok, nekem is el kell ügetni a boltba. Majd mindjárt megsasolom, mi újság a fridzsiben, aztán rávetem magam a nyugdíjasokra a közértben. A múltkor egy néni válogatta a tojásokat, de úgy, hogy mindegyik dobozban volt bmg. nem nyitotta ki, csak nézte a dobozokat. De odaférni nem lehetett tőle.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 09:25:12

@Angora Cardi: megyek pepkozni, bainőmnek kell vegyek vmi tényleg apróságot, ki tudja nikor látjuk személyesen egymást megint.Én ma jót eszem, volt após ahol dolgozik ott kajálunk! Ugyhogy két nap kb koplalás után ma eszek rendesen. Vigyázok a popómra, ígérem!
@hereverő heverő: megértelek, én nyáron van hogy 3-szor igénylem a zuhit, volt már olyan hogy hulla voltam, beájulram, kimaradt, de reggel ugy húztam tusizni csak úgy füstölt a talpam. Amúgy miért fürödhettek??? A középkorban tisztátalanok, retkesek, tetüsek voltak! Neee fürgyééé le! :D

hereverő heverő 2018.12.01. 09:32:05

na elmegyek visszanézni meg visszaolvasni

bel ami 2018.12.01. 09:44:06

Kerek a Zsuzsu feneke,
jó lenne ha rapnibele!

Perah 2018.12.01. 10:03:46

Mindenkinek igaza van, aki kiakadt Erára a Hunoros esettel kapcsolatban. Konkrétan hányingerem lett a csajtól, amikor ma visszanéztem a tegnapi adást. Megdöbbentő, hogy azt hiszi neki van igaza abban, hogy Hunornak fel kellett volna adnia a bicajos versenyt az ő kedvéért. Meg, hogy szerinte az lett volna a sportszerű, ha nem húzza fel a csapatát a nyeréssel. Ez a nő totál fordítva van bekötve... Még a Reni sem várna el ilyeneket a Csokitól, pedig közöttük tényleg több van, mint barátság, és Csoki tényleg kedveli őt. Hunornak semmit nem jelent Era, semmilyen érzelmi kapcsolat nincs közöttük, csak Era teljesen vakon van. Remélem, hogy ezzel most végleg befejezték a barátkozást, mert Hunornak nem tesz jót az Era, és ez az egész "barátságosdi". El tudom képzelni, hogy az Era hogy viselkedne mondjuk a volt férjével, ha elválnának és miket mondana pl. a közös gyereknek az apjáról... Isten mentse azt a pasit, aki összejön vele komolyan!

Azt viszont nem tudom, hogy kire szavazzak, folyamatosan változik a véleményem. Igazság szerint néha bírom Csoki hülyeségeit és humorát, csak aztán elkezd üvöltözni valamin (bár Erára jogosan akadt ki a biciklis verseny után). Ginu meg szerintem nem szarkavaró, mert Vivi felkérdezésénél is kiállt Hunor mellett, viszont eléggé unalmas a műsorban. Meg amúgy is szeretne hazamenni, emiatt lehet, hogy Csokira fogok inkább szavazni. Adri viszont egy elég nagy kavarógép, most hogy egymásra találtak Erával és közösen szidják és kibeszélik Hunort. A sértett női hiúság mindkettőnél nagyban bejátszik, mert egyiknek sem jött össze, hogy megdugja őket Hunor.

Perah 2018.12.01. 10:14:06

@Bruti: Nehogy foglalkozz már olyan emberekkel, akik csak kötözködni jönnek ide! Az írásaid tök, az ő szegénységi bizonyítványa, ha úgy olvassa a szöveget, hogy mibe tud majd belekötni. Én is háklis vagyok a helyesírásra, de elnézem, ha valaki elüt vagy félreír valamit, mert ilyen mindenkivel megtörténhet néha. Azokra koncentrálj Bruti, akik dícsérnek a vicces posztjaidért, és ne a boldogtalan és elégedetlen trollokkal!

Perah 2018.12.01. 10:15:36

@Perah: Bocs, a "tök" után kimaradt a "jók" :)))

kúszó_lép 2018.12.01. 10:21:27

@nicu71: miiiiicsoda, az egy csodálatos Lexike feldolgozás volt, nem baki! A telefont tényleg rábaszta, amiért amúgy szintén adnék egy Emmy-t, imádom!

A BeleValó a legjobb műsor, nem viccelek.

Gia 2018.12.01. 10:22:50

@ibsen: A konkrét bizonyíték Krisztiánra a meleg vidiben a hátán lévő tetoválás.Először én is kételkedtem,de elmúlt.

,, 2018.12.01. 10:25:09

jó reggeltet! kicsit visszaolvastam, visszanézegettem, pár dolog:

@KapitányG: a rajzos linken, amit először linkeltél, ott van a felkészítő tanár neve, ha rákeresel FB-on, a tanárnő ismerősei között bizony ott van a felnőtt Vivi is. Mivel stimmel az életkor, a kommunikáció-média tagozat, a név, meg amúgy minden, részemről leigazoltnak tekintem Vivi erre vonatkozó sztoriját. A párkapcsolára vonatkozó sztoriban annyira nem hiszek, de nem is érdekel, viszont innentől a dubajozós részt is elvetem. Nekem annál, hogy valaki szerint dubajozott, ezért BIZTOS, hogy dubajozott, kicsit több kell;)

Más:
Ginunak tényleg szép a hangja, szépen beszél, szépen hangsúlyoz, nagyon kellemes, nyugodt a hangszíne, nem affektál, nem énekel, (khm, Ani, Ramóna). Ha elhagyná a szlenget, káromkodást, még bármi lehet.

Era: sztem még nincs lezárva a sztori, arra tipicskézek, hogy Era engesztelésül lepippantja Hunort az első adandó alkalommal:)

Angora Cardi 2018.12.01. 10:29:46

@úgymond olvasó mmkk: Let's all dance tudududududu
@,,: Láttad tipiztem Ginura?

,, 2018.12.01. 10:33:13

@Angora Cardi: be is írom hamarosan, bébibogyó!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 10:38:24

@,,: énisénis, Ginu! :)

@Angora Cardi: clapping seal tududududu

,, 2018.12.01. 10:42:56

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: a Lacika pályázatra küldöm az anyagomat:

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:49:49

@,,: én is leadom vojsom Ginura. :)

Jó reggelt a tisztelt publikumnak. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:55:36

@Gonoszmostoha: @Hedo a szadista szexista anyuka: @d0oriii:
A lényeg az, hogy Renit úgy meghatotta az egy óra csúnyaságmentes beszélgetés és a korhű jelmez, hogy a női elsődleges nemi jelleget nevező szavakkal, illetve finom megközelítéssel emlegeti. :)
Fejlődőképes. :)

(Mondjuk ha én nyilatkozom a saját jellegeimről, akkor se illetem FarÁnusz nevező szavaival

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.01. 10:58:50

@úgymond olvasó mmkk: a szombati munkanapok legnagyobb gecisége, hogy szerencsétlen gyerekek is iskolába annak, mikor nekik ez a kettő már téli szünet.
Én meg nem dolgozhatok, mert kötelező elbombáznom ezekre az értékes szabadnapjaimat. Vááááá

Perah 2018.12.01. 11:08:18

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne is mondjátok ezt a szombati munkanapot, én is nagyon utálom! Mi is aludhatnánk a gyerekkel, de ilyenkor is 6-kor kelés van, ráadásul, ha jól tudom, akkor 2 hét múlva szombaton ugyanúgy suli és munka lesz :(. Nem tudom, hogy miért nem tudják ezt megszüntetni, mert ráadásul tanulmányok mutattak rá, hogy egyáltalán nem hatékony az ilyen napokon a munkavégzés. Amikor multinál dolgoztam még nekem is kötelező volt kivennem ezeket a napokat, de őszintén megmondom, azt jobban szerettem, mint a kötelező bemenetelt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:09:52

@mentoros lecsó:

"...így jártam... a tojók elkezdtek főzőcskézni, én meg egyedül maradtam a mély filiozifám... foliziám... szóval érted... IZÉ..."

De buta vagy, azt úgy kell mondani hogy folizofi....filizofi....bazdmeg, szóval érted.

@úgymond olvasó mmkk:
Mielőtt válaszolsz nekem, gumizd be a hajad bástya.

Tegnapi összefoglaló nagyon megindító volt, annyira gyönyörű és balzsamos.
Csak Erától kivert a ragya, rajta tényleg kijött a kabin láz, egy szaros samponért kinyírná a fegyverhordozóját is.
Azért annyit segítek, nem Hunor nyerte meg a tour de vv-t, hanem Csoki baszta el mert levette a kezét a tarkójáról.
Lassan jobban utálom Erát mint a többi tyúkot, hihetetlen mekkorát tud változni egy ember hetek alatt a bezártságban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:09:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem meg van tiltva a szabadnap az ilyen napokra :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:18:15

@szociál: össze van kötve a hajam tesa, most már válaszolhatok?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:20:16

@úgymond olvasó mmkk:

lökjed.
De vigyázz, mert olyat mondok amit Lacika se mondana ki a villában.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:21:53

@szociál: biztos a dix.. diszk.. dik.. izé.. hátrányos megkülönböztetést akartad mondani

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:26:31

@úgymond olvasó mmkk:

dik majdnem kimondtad csáje, menj vissza iskolába

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:28:01

@szociál: te engem csak ne küldözgessél sehova, tesa

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:28:47

@úgymond olvasó mmkk:

összefoglalóval kapcsolatban van valami mondandód szószátyár Lacika ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:32:27

@szociál: a tegnapival kapcsolatban nincs, nem láttam (felmutatom magamnak a kuss papíromat)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:37:59

@úgymond olvasó mmkk:

én is reggel néztem meg az rtl oldalán coffoskislány :)

bElannaTorres 2018.12.01. 11:40:50

@Sabina Pohl: igen, csak így kívülről nehezen érthető. Hunor nem az akiben úgy elindulna bármi ilyen rövid idő alatt, Era meg nem taktikából bújt mellé, hanem tényleg vonzódik - hunor jóképű, és tényleg era inkább csak átlagos. Sajnos Era egyáltalán nem gondolkozik, rájöhetett volna hogy ebből nem jön ki jól, a nézők úgyis Hunor mellé állnak, kb. Már most megnyerte a srác. Pedig jó nagy paraszt, mert kár volt belemennie az egész kapcsolatba ha úgysem akar semmit, de gondolom már megszokta hogy őt felszedik a nők. Azt sem nézem ki belőle, hogy öt percnél hosszabb kapcsolatai lettek volna, mert semmit nem ért az egészből. Csak annyit hogy le lett csicskázva :D
Most pedig ha szépen elbeszélgetne Erával, hogy neharagudj rám, én nem tudok belemenni kapcsolatba stb akkor bebiztosítaná magát megint jó pár hétre annyit ugrana a népszerűsége :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:40:52

@szociál: más dolgom volt reggel, fentebb már kisiránkoztam magam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:47:23

@bElannaTorres:

Tisztában van Era ezzel hogy snkivel se akar kapcsolatot a villán belül Hunor, ezt kifejtette mindenkinek, csak a hülyülés szintjén.
Jelezném hogy Era néhány napja már kiakart szállni a klánból, és oda húzott ahonnan kapta az ívet.
Vessen magára a csaj.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:47:52

@úgymond olvasó mmkk:

mind a 36799357544988 hszt nem olvastam el :)

Gia 2018.12.01. 11:51:46

Pocsék a szombati meló,de a kereskedelemben itt van a bronz és egyéb vasárnapok is..Nem süti ám..Brühühü... :-(((

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:51:57

@Angora Cardi: majd ha hazaértem, elküldöm a videJót, amit csináltam neked

bElannaTorres 2018.12.01. 11:52:03

@szociál: igen, Era hülye. Hunor meg szépen letisztázta a dolgokat úgy hogy közben minden este összebújnak, szóval elég nehezen érthető. Mondjuk most legalább kiderült, hogy milyen felszínes :) Nem jobb semmivel a többinél, szerinte volt az első élő ember 1500 éve? :D

mobilos perpetuum 2018.12.01. 11:52:39

@szociál: Csoki arcán folyt a verejték, csípta a szemét, azért vette el a kezét a tarkójáról, hogy letörölje.
Nem bírta.
Nem tud veszíteni, utána tör-zúz, mint TivTivy, ha nem nevettek a kín-viccein.
Én tudnék nevetni, ha már most vasárnap kiesne, de még ezt megússza.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 11:53:45

@Angora Cardi: Nyusz megvolt, megint elbacarentottam egy csomó pénzt, pedig megigértem hónap végén visszafogom magam, ma is szoknya lett meg fölső. Ááá nőből vagyok! :D
@Perah: EKG, ugyanígy érzem. Majd holnapra megálmodom! :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: dettó, pedig nem akartam szabin lenni, főnöki zsarnokság folyománya ez! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.01. 11:54:47

@Nyuszomuszo83: most én is arra játszok, hogy elküldjön. olyan jó hallani :D

Angora Cardi 2018.12.01. 11:55:14

@Nyuszomuszo83: Én már kiköltekeztem idénre :DDD jól vásároltál :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 11:57:09

@bElannaTorres:

Trump mondja jól nem kell hinni a tudósoknak, elég az amit ő lát :)
Szerintem is 1500 éves az ősember :)

@mobilos perpetuum:
Azért ebben az összefoglalóban is nézhetőbb volt Csoki Ginunál, de én tartom magam Ginura szavazok, de Csokit várom vissza :)
Ha Csoki esne ki nagyobb csavar lenne a játékon, de ezt nem engedi el az RTL van benne még néhány jó hét.

Nyuszomuszo83 2018.12.01. 12:02:08

@úgymond olvasó mmkk: néha tényleg nagyon jó! ;)
@Angora Cardi: Nyusz előttem az este és ma parééé lesz, költekezés folytatás, még gondolkodom a müszempillám felrakjam-e vagy elég lesz ha sminkelek és 3 óra múlva pandamacivá válok. Ezek a dilemmák. Jaj szegény fejemnek!

bElannaTorres 2018.12.01. 12:18:56

@szociál: akkor hunor még sokra viheti :D

Perah 2018.12.01. 12:19:27

@szociál: Néha azért Erából már előtte is kijött a valós énje. Valaki írta, hogy Era úgy vitázik, hogy 5 percen át darálja, amit mondani akar, aztán lezárja azzal, hogy a másik véleménye már nem érdekli és kimegy. Sajnos az van, hogy Hunor klasszisokkal jobb pasi, mint Era nő, legalábbis ami a külsőt illeti. Belsőleg sem tudjuk, hogy pontosan milyenek, de az látszik, hogy a konfliktusait Era nem igazán tudja normálisan megbeszélni és megoldani. Radics ellen rá szavaztam, de amint kiviszi valaki legközelebb párbajozni, ellene szavazok, hogy maradjon kint.

@Nyuszomuszo83: Én kb. minden nap megváltoztatom, hogy Csokira vagy Ginura szavazok, attól függően, hogy éppen milyen hangulatomban vagyok, és mit láttam az öfiben :). Alapvetően egyikkel sincs bajom, Ginut néha sajnálom is, hogy ilyen kicsi az önbizalma, és azt külön utáltam, amikor kiközösítették - ezt az életben sem viselem el. Csokinak bírom a humorát, de azt nem, amikor nem tud szépen veszíteni, vagy amikor üvöltözik, mint a fába szorult néger. Bocsánat, de olyan szépen rímel az eredetire :D :D.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:23:57

Baukó meg tud beszélni, gondolom nyáron lebarnul a nyelve is, de ilyen műsorvezetéshez spontánabb ember kell - Zének pl. Milyen jól megy. Az a baj, hogy itt megvalósítják az álmaikat egyesek mi meg szenvedünk tőle
Konyhaséfben is hány olyan lassú, koszos ember van aki egyszer éttermet szeretne nyitni. Aztán majd kreatívkodnak ha odaég a hús :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 12:23:59

@bElannaTorres:

:)
De tudjuk hogy presidentből csak egy van, Lacika, tegnap is elnyomott mindenkit a one man showjával.

@Perah:
Ledarálja és a másik véleményére már nem kíváncsi inkább távozik a színről :)
Én is Era ellen fogok szavazni, csak akkor nem ha Ánusz megy vagy Greg.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:27:59

@szociál: :D
Erának nagy hibája, hogy egyáltalán nem kíváncsi a másikra, én is ellene szavazok, kivéve Ánusz és Hunor. Nem sokat számít, mert Hunor úgyis megnyeri, de szerintem ha nem akar semmit egy csajtól aki rá van pusztulva akkor ne is tipitapizza a paplan alatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 12:32:58

@bElannaTorres:

De a tipitapin kívül Erának se kell több én úgy tudom.
Mondjuk amikor nurse volt Era és gyógyítgatta Hunort az cuki volt, de ne legyen már ezért Hunor a csicskása, és tegyen meg mindent az érdekében.
És mint mondtam Rea akart kilépni a fehérek oldalárol, és most be is fog állni a mexikói válogatottba.

bElannaTorres 2018.12.01. 12:44:11

@szociál: több kell neki, azért is bőg annyira, csak az a baj, hogy nagyon önző a csaj, csak magát nézi, egyébként Rolit is átverte ezzel az átállással, közben neki sír. Ááh. Nekem sem szimpi.
Csak Hunor sem az, és bárki másra szavaznék ha hunorral menne ki kivéve Ánusz. Most Reni is egyre szimpibb, annyira beleéli magát minden játékba, meg aranyos volt mikor leápolta Adri nuniját :D

bElannaTorres 2018.12.01. 12:45:43

Pedig annyira nem is bírja adrit, szóval Reni most jön fel

Angora Cardi 2018.12.01. 13:03:16

Era hiszti mögött ott a nagy adag elkeseredettség a haja miatt, néz ő tükörbe és csúfosan fest.

Nekem már az sem tetszett mikor Roli háta mögött csak Hunornak mondott dolgokat a szaunában, "de senkinek nem mondhatod el, Rolinak sem..."

,, 2018.12.01. 13:08:29

@Angora Cardi: eltűnt a pályaművem:)) tisztára mint Lacika, az álcázás nagymestere:)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:09:45

Számomra aggasztó, hogy nem vagyok kíváncsi az események folyására, míg az előző szériákban ez másként volt. Arra jutottam, hogy ez nem engem, hanem a résztvevők silányságát minősíti.
Ha nem volnátok, már húznám a rolót...Mint tudjuk kétféle ember van, aki szabad, kíváncsi, mozog, néz és figyel, és az, aki nem mozdul, merev és gyanakodva méregeti a másikat. Most
nem tudom hová sorolni magam...

Angora Cardi 2018.12.01. 13:14:34

@,,: ej a cica rúgja meg... én még lusta vagyok alkotni mint Laci drukkolni, de majd csak... ha újra alkotnád sztárolnálak érte

Angora Cardi 2018.12.01. 13:16:30

2 órái ismétlést nézi velem valaki?

Androido 2018.12.01. 13:22:06

@Angora Cardi: én nézni fogom, ha ez számít. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:26:28

@bElannaTorres:
Roli túl puha, nem értem miért áll mellé ha a spanját ekézi a nő, az a nő aki meg kiakar szállni a buliból.
Ha már kétszer átállt Csokiékhoz ne már pátyolgassa Roli mert agyvérzést kapok .

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:29:18

@Angora Cardi: Ezért szar! Úgy húzom oda a belem, hogy tudjam miről van szó...

Androido 2018.12.01. 13:29:55

@Angora Cardi: A héten nem nagyon követtem az eseményeket, aztán miközben eltakarítom a saját disznóólam, nézném az övéket :D

Maximista vagyok 2018.12.01. 13:29:57

@,,: Csokkert húzd be nálam pls (sajnos)

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:36:34

@szociál: Itt semmi sem az aminek látszik, és mindent meg kell látás előtt forgatni, mint a kaleidoszkópot.... Roli jó hallgatóság, pont annyi a véleménye, hogy bólogatva jegyzetel.
Mondja csak a bolond varnyú, ezzel lépked a metróalagút mélyére...

bElannaTorres 2018.12.01. 13:40:16

@szociál: Roli úgy jött be hogy muszáj egy szövetséges, akivel végig kitartanak egymás mellett, és okosan erát választotta, mert ha a végén egy csajjal marad akkor ő nyer. Ez nem jött be, most kéne változtatni a terven :) meglátjuk hogy megy neki

RTL sokkal jobban is válogathatott volna, mi van már velük? Műsorvezetők is gyengék, suvivort is elbaszták, pedig ott is azt hitték milyen jól válogattak. Az első Vv-knél volt valamelyiknél, hogy IQ tesztet is írathattak velük, most mi lenne az eredmény? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:40:47

@Udvariatlanbolond:

Sztem Roli nyugodtan bele állhatna Erába, egy fejmosást megérdemelne, max leüvölti a fejét a nő, azt ezzel még jobban begyengíti magát a nézők előtt.
Túl tuja már a Roli, legyen már kemény a golyszija.
Egy utolsó esélyt se adnék már a nőnek, mert olyan mint egy dzsihadita, egyszer bemegy a nyugiba Roliékhoz és rányom a robbantós mellényére :)
Én már nem bízNÁK benne.

Angora Cardi 2018.12.01. 13:40:56

@Androido: Legalább eltakarítod, nekem ma munkát kell mímelni :D Úgyhogy marad holnapra a takarítás.
@Udvariatlanbolond: Ne fáradj, itt a hv :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:42:41

@bElannaTorres:

Nem tudom kik a kásztingosok de hogy egy alomból válogatnak az nem véletlen, az összes valamilyen szinten ismeri a régi villalakókat, ez nem kicsit gáz.
Egyedül Zsu a kakuttojci, ő csak bolond :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:43:13

jah meg Roli és Hunor, ők nem tartoznak a galeribe.

,, 2018.12.01. 13:43:19

@Angora Cardi: majd olvaslak:)
@Maximista vagyok: oké
@szociál: neked is csokit húzzam?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.01. 13:44:58

@,,:

nem köpöm szembe magam, maradok ez elveimnél :)
Ginura szavaztam, de Csoki megy vissza.

etikette 2018.12.01. 13:45:20

Lattatok hogy nez ki a “haloszoba”? Fortelem mintha nem is emberek laknak...ill sok allat tisztabban tartja a kornyezetet... Esk en egy morzsa kajat sem adnek nekik addig amig ragyogo tisztava nem suroltak az egesz kocerajt! Tovabba ami meg felb*sz hogy nappal is fetrengenek az agyban ezt is betiltanam

bElannaTorres 2018.12.01. 13:49:11

@etikette: nem találják a seprűt, porszívót meg elvették tőlük :D

etikette 2018.12.01. 13:51:32

@bElannaTorres: ez komoly? Nemar errol lemaradtam mint villalako az ereccsegirol...

,, 2018.12.01. 13:51:42

@szociál: az a kérdés, hogy ki megy vissza:)

bElannaTorres 2018.12.01. 13:54:07

@szociál: jah biztosra mennek úgy látszik :( egyre gyengébb évről évre. Survivorben is az előző évad ismerőseiből mentek páran, Drjúdás ismerőse volt eszti, de hát attól még hülye volt szegény a játékhoz. De elég volt hogy ismerte Panyikot, az meg jóban van Klauval, aki ugye segített a válogatásnál. Sőt pont ő tette be Esztert. Reméljük még sok balfasz ismerősük van, akkor jövőre is lesz jó műsor.

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 13:54:29

@szociál: Valóban, pRóli belátta a tévedését Veroccsal kapcsolatban. A lányra épített szövetsége instabil konstrukció, amit valahogy kezelni kell. Ez a tűrés időszaka, a robbantós mellényecske miatt. A franca se akarja a némber süvöltését a puhatestű nyakán..,inkább behúzza a csápjait, a későbbiekben bármikor felhasználhatja az infót....

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:00:01

@etikette: Nekem a nyugiban tűnt fel a förtelmes retek...Még a Csoki pizza-est maradványok is ott szineletek a sarokban...Mikor volt? 3 napja?

Udvariatlanbolond 2018.12.01. 14:03:06

@,,: Ugyan nagy az átmozgás, de a két tábor fennmaradása okán Csoki megy vissza.

KapitányG 2018.12.02. 00:41:34

@,,: Köszönöm, eszembe sem jutott a felkészítő tanár FB-ja :)
Szóval akkor ez a Vivien az a Vivien, és valóban 18 éves :)
süti beállítások módosítása