Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 10x106 - A fináléhoz a sóhajok hídján át vezet az út

2021. február 28. 08:57 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2021-02-28_5_21_24.png

A jeles alkalomra Péter és Anikó is szabaddá tette magát, így együtt vezetik a finálét, szép lezárást adva azok számára, akik szeretik elemezgetni a két műsorvezető közötti különbségeket, míg VV Puskás Bemindenezett Péter úgy döntött, hogy a mai adásba tényleg mindent belead, és dupla adag mindennel a szervezetében táncol a kameráknak, addig Anikó neki háttal állva, rezzenéstelen mosollyal konferálja fel a műsort. A stúdióban mindenki üvölt, leghangosabban talán Merci nevét kántálják, de én hallani vélek egy kósza Bálint-ot is felhangzani valahonnan a közönség soraiból, remélem szegény nem lesz nagyon csalódott, amikor rájön, hogy Bálint ott ül mögötte két sorral. A hagyományokhoz híven szót ejtenék az öltözékeről is: Anikó ruhája olyan, mint egy C kategóriás jelmezkölcsönző kissé megfáradt darabja, Péter meg kivételesen egyben van, sehol egy női csipkés elem, sehol egy kivillanó bokalánc vagy meglepetés rózsaszín, kicsit csalódott is vagyok. Kapunk egy pillanatnyi állást is, de mielőtt nagyon belemelegednénk, nézzük meg mi történt Mó és Vivcsó párbaja óta (spoiler alert: nagy büdös telibevert semmi).

Tovább
komment

Való Világ 10X105 – Femme fatale + finálé felszopás

2021. február 27. 15:07 - dmr94

Azt hittem újabb hosszú párbajos adásról tudósítok majd de úgy látszik már a szerkesztők is nyíltan vállalják, hogy így a véghajrában még annyira sem foglalják le az ápoltakat, mint az elmúlt bő száz napban, így csak tippelni tudunk, hogy a villalakók csütörtöki napja masszív seggvakarással telt. Nem látunk beállást a párbajozók mögé, se feladatokat és az ezzel járó kötelező köröket, amit mondjuk a legkevésbé sem bánok és valljuk be, feszültség sincs már nagyon odabent. Erre a párbajra is gyakorlatilag teljesen fölöslegesen jönnek ki, le lehetne tolni a kanapéról az egészet. Ezek szerint már beküldték az összes olyan korábbi villalakót, aki pozitív irányba változott szereplése óta/vállalhatóan képes és hajlandó is megjelenni a képernyőn, így én nem írhatok olyan nagyágyúkról, mint Kárszeg, Debílió vagy a szegény ember Pumped Gabója (bár ugyanennyi erővel lehetne PG is a szegény ember Farkas Somája, egyik sem egy nagy elismerés). Cérnalábú Anikó köszönt minket ismét, HÁT PERSZE, HOGY Ő, HÁT Ő ANNO EBBEN A FÁZISBAN ESETT KI, ÉPP A DÖNTŐ ELŐTT EGY NAPPAL, HA VALAKI AKKOR Ő AZTÁN PONTOSAN TUDJA MILYEN ÉRZÉS ILYENKOR KIESNI.

vv10x105_01.png

Tovább
komment

VALÓ VILÁG 10X104 – Addig jár a korsó a kútra...

2021. február 26. 17:03 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó.
Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a végét, mert itt ma bizony exlegjobbbarátok párbaja a főfogás, utána kiválasztódás és a kihívogatás, tehát mindenki kaphat elég adásidőt.

Puskás Pózoló Pizsamás Péter porondmesterkedik és fátyolos tekintetű hercegnőként vonul be valami olyan zenére, amit ismét nem ismerek és bizony, ezt is kitalálhattátok, be van mindenezve.

kepernyofelvetel_1473_egyedi.png

Tovább
komment

VALÓ VILÁG 10X103 – This is SPARTA, avagy itt a lét a tét baszd meg!

2021. február 25. 17:26 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_771.jpg

Ancsa köszönt mindenkit a mai (tegnapi) összefoglaló elején széles kézmozdulatokkal és még szélesebb jókedvvel és gyorsan elhadarja, hogy csütörtökön párbaj, pénteken párbaj, szombaton pedig Lö Finálö, szóval ebből a kis stúdióból utoljára jelentkezik be, mert mostantól igazán felpörögnek az események. 3 nappal a vége előtt el is várom, hogy történjen valami.
Onnan folytatjuk ahol tegnap abbahagytuk. Bálint felkérdezi Robit. Na mit gondolsz? Azt, hogy nem vagyok gyáva. Ahha, jó, akkor hazug vagy. Kb. ezen a vonalon megy a vita. Bálint provokálja Robit, először a kiválasztásról kérdezi, majd amikor ez Robiról lepattan, utána témát vált és hazugnak nevezi. Robi a hazugozásra azzal válaszol, hogy nem akarta Bálintot megbántani és jobbnak látta, ha nem kezdeményez beszélgetést. Bálint őszintézik, nem fogadja el az érvelést és lehet egy véleményezik és van egy véleményemezik, majd megint a 8 milliós feladásos lemezt kezdi pörgetni. Bálint küzdésről beszél, arról, hogy Robi nem tett semmit a 8 millióért, aztán meg mártírkodásról és nem érdemled meg a 36 milliótról, mert elvitted volna a többiektől a 8 milliót. Azért azt fontos megjegyezni, hogy ez a pénz még nincs, teoretikus az egész és mindegyik összepisilné magát a gyönyörűségtől, ha csak 28 milliót is hozzávágnának. Elhangzik az is hogy „emberként jöttem be és úgy is megyek ki”, ami végképp túlzás. Kezdem azt érezni, hogy Bálint csak azért mondja a hülyeségét, hogy Robi kikeljen magából. Amikor a mocsárlényekkel párbajozott egyikkel sem beszélt így, bármikor bármilyen vitája volt, nem viselkedett így. Sőt tovább megyek, kezdi elérni vita közben az általa lenézettek (és azóta btw már kiesett játékosok) szintjét. Robi ugyan ingerült, de továbbra is értelmesen beszél és jól érvel. Bálint nem tudja elviselni, hogy rajta kívül senki nem köt bele Robi döntésébe és juszt is folyamatosan kóstolgatja. Azt felejti el, hogy előtte sokan estek ki emiatt a stílus miatt és nagyon kilóg a vakok között a félszemű a király szerepből, amiben egészen eddig tetszelgett.
Az első blokk vége Robi riportjával zárul, ahol a könnyeivel küszködve beszél a létbizonytalanságról. Arról, hogy milyen nehézzé vált az élet mikor elkezdődött a járvány és igazán sokat jelentett volna neki ez a 8 millió forint. Egészen egyszerűen: a biztonságot.

kepernyofelvetel_774.jpg

kepernyofelvetel_776.jpg

Tovább
komment

VALÓ VILÁG 10X102 – A forgószél, akit Vikinek hívnak, avagy szartál vagy nem?

2021. február 24. 16:56 - Laura Ingalls

kepernyofelvetel_679.jpg

Az előző adás kínzóan égető kérdést hagyott megválaszolatlanul, ami miatt nézők milliói forgolódtak álmatlanul egy éjszakán keresztül, s nem találták helyüket egészen a 102. adás kezdetéig: mi történt Aprajafalván??? Törp papa miért gerjedt éktelen haragra, mit csinálhatott Indián-Táncos Törp? Nos, az egész egy feladattal kezdődött.
A lakóknak arra a kérdésre kellett választ adni, hogy a főnyereményhez képest mennyi pénzért hagynák abba a játékot azonnal? Mindannyian egy papírra írták fel az összeget, amivel hajlandóak lennének kisétálni az ajtón. Természetesen ez az összeg a megnyerhető 36 millió pénzből kerül(ne) levonásra. Ami engem illet simán írtam volna 15 misit. Azért nem többet, mert adózás után ez is szép összeg és a nyertesnek mégis jusson több mint nekem. Ehhez képest mindenki beszariskodott (kivéve Robit), még úgy is, hogy (számomra) egyértelmű volt, hogy ezzel konfliktust akarnak generálni. Jött is a következő levél: valaki a lakók közül 8 millióval gondolkodás nélkül elindulna haza, mielőtt bárki azt mondhatná igazából megmondom az őszintét, de mivel nem eszik olyan forrón a krumpli levest, így a Nagy Testvér szavazásra bocsátotta a kérdést, hisz ez a Való Világ eddig is olyan demokratikus képződmény volt. A többség természetesen úgy szavazott, hogy a(z) - eddig még ismeretlen – delikvens ne kaphassa meg a kívánt összeget, majd jött Róbertünk és elmondta, hogy 1.) én kérném a pénzt, 2.) azért, mert konkrét célokkal érkeztem ide, amik közül az egyik, hogy ezzel az összeggel segíthetnék anyukámon, akinek így ki tudom fizetni a hitelét, 3.) a büszkeségemet és a többi tervemet félre tudom tenni azért, aki nekem a legfontosabb.
Ezután jött a vihar a biliben.

kepernyofelvetel_698.jpg

kepernyofelvetel_683.jpg

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 18/2 - Treasure of the Peacock's Eye / South Pacific, January 1919

2021. február 24. 11:00 - Gabba

Remy már nagyban osztja a lapokat és szépecskén nyer is, Jon Grann, a holland egy idő után megunja és kiszáll, még iszik egyet a bárpultnál aztán felmegy a kabinjába. Időközben Indy már átnézte a másik két fickó kabinját, de a dobozt egyelőre nem találja. Épp Grann ajtaját nyitná, amikor érkezik a holland, hősünk gyorsan elhúz a folyosóról. Hát ez kudarc, lefekvés után Remy dühösködik is egy sort. Ha kevesebbet foglalkoztál volna a csajjal, akkor lett volna időd Grann kabinjára, morogja, miközben Lily édesen alszik felettük a felső ágyon. Még ma este meg kell szerezni a dobozt, mert holnap már Szingapúrba érkeznek, de ki menjen be a holland barlangjába és ki maradjon itt kettesben Lilyvel? Nem tudják eldönteni, ezért úgy határoznak, ketten kutatják át Grann kabinját. Motoszkálásukra azonban felébred a holland és pisztolyt szegez rájuk, de elsütni nincs ideje, mert az ajtót feltépi egy marcona alak és lelövi Grannt. Hát ez mi?

indiana18_2_02.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Jöttem, láttam, buktam 01x07 - Virág

2021. február 23. 15:03 - Fálki

Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben.
Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt természetesen a minőség rosszabb lesz, hisz Ő emelte az előző poszt színvonalán azt, amit én egyszerű HVíró posztoló majomként elrontottam.

„Csapoj bele”, ahogy Borat mondaná, kezdjünk neki.

kepernyofelvetel_1443_egyedi.png

Tovább
komment

Az ifjú Indiana Jones kalandjai Chapter 18/1 - Treasure of the Peacock's Eye / London/Egypt, November 1918

2021. február 23. 11:00 - Gabba

Ezúttal dupla részes kalanddal próbáljuk meg észrevétetni Indy barátunkat a VV10 hömpölygő áradatában. Aki öreg Indyt várja a nyitányban, annak csalódnia kell, ugyanis ez megint egy olyan mozifilm hosszúságú epizód, ami a sorozat eredeti sugárzása idején nem került adásba. Csak 1995 januárjában adta le a Family Channel és a rajongók az 1999-es VHS megjelenéskor vehették először kézbe. Hogyvoltot viszont csak 2021-ben olvashatnak róla, a hosszúsága miatt két részletben, úgyhogy hegyibe!

Remy és Indy újra együtt, a nagy örömöt viszont beárnyékolja, hogy a kémszolgálatból ismét visszaküldték őket a frontra. Ellenséges zárótűzben rohannak a lövészárkokban és keresik egy bizonyos Rajendra Sing tizedes parancsnokát, mert a gyanú szerint a tizedes katonai infókat adott át a németeknek.  Az elöljáró nem boldog, minek emiatt faksznizni, hiszen infói szerint délelőtt 11:00-kor beszüntetik az ellenségeskedést és véget fog érni a háború. Indyék is tudják ezt, de nekik a parancs szerint akkor is elő kell állítaniuk Singet. A parancsnok szerint a tizedes egy előretolt megfigyelőállásban van a senki földjén, ott megtalálják.

indiana18_1_01.jpg

Tovább
Címkék: Indiana Jones
komment

Való Világ 10x101 - Szalajtós biciklivel rohanunk a finálé felé

2021. február 23. 08:21 - Dzsudibí

Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát nyomoronckáink, ráadásul Dani is kiesett, és mi ez, ha nem remek alkalom az ünneplésre. A farsangi karnevállal egybekötött iszogatás apropóján Robi indiánjelmezt kap, aminek nagyon örül (az elmúlt száz nap tapasztalatai alapján Robi szerintem egy a Földet elpusztító zombikkal megpakolt aszteroidának is örülne), mert szerinte az indiánok rettentő bohókás emberek, bár maga sem biztos, hogy mire alapozza eme feltevését, lehet, hogy csak az indiánviccek miatt gondolja így. Mintha olvastam volna egyébként, hogy a kilencvenes évek végefelé a dakota nagyfőnök maga adta postára kézzel írott levelét az általuk írt bestof válogatás viccekből szeretett vezérünknek. 

ke_pernyo_foto_2021-02-23_4_48_11.png

Tovább
komment
süti beállítások módosítása