Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x66 - Altestek alpári arzenálja 18+

2019. január 09. 14:39 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem szimpatizálok sellőfiúval sem (ha lett volna olyan opció, hogy „takarodjon mindkettő a gecibe”, azt preferáltam volna), de annak örömére igenis pezsgőt bontok, hogy nem kell tovább nézni egy 100%-os ribanc további kibontakozását. Szóval, kedves Özv. Radics KrisztiÁnuszné Két Faszba Ültem Bele Két Hónap Alatt (majdnem négybe) Ribien, ha olvasod ezt: Ha egy dologban nem hazudtál a castingon, és tényleg 18 éves vagy, akkor még bőven van idő arra, hogy megjöjjön az eszed, és többek között felismerd, hogy te ejtetted ki saját magad a VV9 egyik legidegesítőbb karaktere ellen. Nemcsak a kurválkodással, hanem azzal is, hogy hazudtál róla, és láthatóan nem értetted, mi ezzel a problémája bárkinek. Na, ennyit róla, és akkor most jöjjön a fergeteges Özvegybúcsúztató vigasság második, egyben sokkal elborultabb felvonása, amire azért is szükség van, mert szegény Bajusz Petit a vasárnapi párbaj óta rémálmok kínozzák, neki is kell az oldódás.

01_limbo.png

Ahogy azt már megcsodálhattuk, VV Ken tiszteletére (majdnem) mindenki a pink valamely árnyalatában feszít. Az ünnepelt egy puncsszínű öltönyben van, Hunor úgy néz ki, mint aki edzés közben véletlenül az éppen fűzött csaj dekatlonos törülközőjét dobta a nyakába a sajátja helyett, szegény Zsuzsunak meg senki nem szólt, hogy a piros az egy egészen más szín és nem illik a koncepcióba. Mielőtt még végleg elszabadulna a pokol a remek Paulus-SkyBaby koktélok áldásos hatásának köszönhetően, Roli gyors taktikai megbeszélésre hívja az övéit, hogy még józanul fogalmazzák meg a félszövetségesük kiesésének közös interpretációját. Hunor (?) öblös böfögésekkel emeli a beszélgetés színvonalát, majd Roli le lesz szarva hirtelen, mert olyan zseniális zenéket nyomnak, hogy nem lehet kibírni ülve, és pattan is a bulika. Ezeknek a szerencsétleneknek a szerkesztők vajon direkt trollkodásból rakják be minden egyes parti alkalmával ugyanazt a Falusi Lakodalom ’98 playlistet? Vagy úgy vannak vele, hogyha ezek ettől is arconpörögnek, akkor egyszerűen nem érdemelnek egy árnyalattal sem minőségibb zenét, kár beléjük? Most is ott vonatoznak az udvaron Demjén Rózsira a huszonévesek teljes beleéléssel, majd a fiúk pörgetni kezdik a csajokat csárdásra hasonlító mozdulatokkal, ha nem látom, nem hiszem el. Ez a zenei kultúra úgy tűnik, generációról generációra örökítődik, és még egy atomháborút is túl fog élni - ez az igazán elkeserítő gondolat. Reni meg nem bírja tovább, hogy eddig nem irányult elég figyelem rá, meg a húszcentis miniszoknyából kilógó valagára, ezért dob egy olyan szarul sikerült tigrisbukfencet, amitől kis híján kitörik a nyaka, és ez még csak a kezdete a katasztrófaturizmusnak.

Reni és Zsu ugyanis eddig a pillanatig bírták magukon tartani a textilt, máris az asztalon toporzékolnak egy szál melltartóban és zsinórtangában, rezgő hurkák súrlódnak, ormótlan tangás seggek nyomódnak a kamerába, majd Roli is vetkőzik indokolatlanul, valami rögtönzött öltáncverseny indul, és egyik csaj sem bírja a melltartóban tartani a csöcseit. Én végképp kiégtem, de ti sem ússzátok meg, csináltam dupla deluxe galériát. Egy apró spoilerrel pedig közbeiktatnám, hogy másnap Zsu és Lacika megállapítják, hogy az egész társaságból csak Reni és Adri volt részeg, mindenki más józanul borult el ennyire, ezen most gondolkodjunk el egy picit. Egy kisebb közjátékban azt látjuk, hogy Reni és Adri eldugnak egy üveg piát, majd Reni még vállon is veregeti magát a riportszobában, hogy olyan mesterien álcázta ezt a manővert, senki nem vette észre. Én ezt már a korábbi VV-kben sem értettem, ezek tényleg nem fogják fel, hogy húsz kamera veszi minden mozdulatukat 0/24-ben? Itt nincs olyan, hogy eldugsz valamit, majd még el is dicsekedsz a szerkesztőknek a dologgal, és azt gondolod, hogy senkinek nem tűnik fel semmi rendellenes. Ez körülbelül olyan, mint a Gundelt megbízni menzaüzemeltetéssel és napi 850 forintért zabálni gourmet menüt, majd az emberek képébe is dörgölni mindezt, hiszen senkinek nem lehet ezzel semmi problémája.

Egy dolog érdemel még említést a buli záróakkordja előtt, nevezetesen az, hogy Adri kifejezetten pszichopata típusú részeg, most is kikerekedett pupillákkal mondja a kamerába, elég erőszakosan, hogy Hunor (vagy Roli?) ilyenkor mindig meglágyítja a szívét, és NAGYON tudná őt szeretni. Srácok, meneküljetek, nem viccelek. És most következik a Fekete Özvegy bábu megszentségtelenítése és darabokra szedése, ugyanis el kéne búcsúzni a Vivikét jelképező parókás kirakatbabától, de jelenleg ezt senki nem tudja nem ordenáré stílusban megtenni, mert a csaj a kutyának nem hiányzik. Még a szövetségeseitől is az a legkedvesebb, amit mondani tudnak, hogy „ezt elbasztad, tudtuk, hogy ki fogsz esni, de reméljük, majd kint észhez térsz, csá”. Legyünk őszinték, tényleg ez a legpozitívabb, amit lehet neki/róla mondani. Roli és Lacika még megpróbálják kiszedni Hunorból, hogy beakasztotta-e végül a paplan alatt az Özvegynek, de Hunor csak annyit mond, hogy „egyszer sem élveztem el”, amiről Lacika helyesen állapítja meg, hogy nem egészen a „nem történt semmi” szinonimája. Ezek után Hunor leszedi a baba kezét, és azzal moleszterálja a többieket, de ezzel a bábus baromsággal sikerült végképp beölni a bulit, úgyhogy be is döglik az ágyába mindenki.

Ahogy az várható volt, a reggel nyomorúságos, úgy meg különösen, hogy Fluor Tomi ébreszti az egysejtűeket. Adri szerint mondjuk most már minden szép és jó, mert eltűntek a gonosz energiák. Rakodják is Vivi cuccait fekete kukászsákokba módszeresen, hogy az utolsó pentagrammától is megszabaduljanak minél előbb. Lacika meg váratlanul befekszik Zsuzsu mellé az ágyba bazsalyogni kicsit, és a másik két srác ki is használja az alkalmat egy kis négyszemközti taktikázásra. Hunor azt nyomatja, hogy Adrit kéne kibaszarintani innen legközelebb, mert a csaj rohadtul idegesítő. Ezzel nem lehet vitatkozni, de szerintem több van ebben. Én simán el tudom képzelni, hogy Hunor nemegyszer ébredt arra az éjszaka közepén, hogy Adri áll az ágya mellett félmeztelenül, és merev mosollyal őt fixírozza, miközben az egyik kezében egy plüss szívet, a másikban egy konyhakést tart.

Ez a vegetálós délelőtt pont alkalmas lesz arra, hogy beolvassák Ribien végrendeletét, amiben az Özvegy rohadtul átlátszóan próbálja Zsut és Renit egymásnak ugrasztani. Reni egy vállrándítással elintézi a dolgot. De a lényeg az, hogy a szuperképességét, a dupla jelet nem Lacikára, a fogadott tesójára, hanem Rolira hagyományozza! Lacika meg vegye fel végre a láthatósági mellényét, mert nem lesz ez így jó! (Hunornak egy kurva szót nem címez, amit mondjuk nem csodálok, a srác tényleg egy robot.) Az őrült nők ketrece erre persze vérszemet kap, és azonnal el is kezdik Lacikát suttogó propagandával hergelni: tessék, így bízz meg a szövetségeseidben, sokkal jobb lenne neked köztünk. A jelenet alatt Reni mellett az ágyban egy Korpovit keksz és egy ValóVilág feliratú gyógyszer van, utóbbi vajon a megmaradt két agysejt életben tartására szolgál? Lacika mindenesetre tényleg besértődött, gáz volt ez a levél, hülye kurva, jobb is, hogy kint maradt - így füstölög magában. Roli azért óvatosan megjegyzi, hogy volt igazság a levélben, és amikor Lacikát hallótávolságon kívül tudják, rögtön össze is súgnak Hunorral. Gyanús már nekik ez a Lekvár, surranópályán közlekedik, látszattujáskodik, lavírozik, szállítja az infókat A-ból B-e, jó lesz vigyázni vele. Rövid megbeszélés után Hunor már ott tart, hogy ő a kezdetektől fogva nem bízik Lacikában, és mindig is érezte, hogy kígyót melengetnek a keblükön. Az a csalhatatlan rendőrösztön! Tudtam, hogy megmutatkozik egyszer.

Még egy erősen érfelvágós hangulatú műsorblokk hátra van, hála az égnek. A szerkik úgy döntöttek, kellőképpen régen volt a barátságkötő ajándékozás révén jött foscunami és kurvaanyázás, a játék ezen a pontján is itt az ideje egy hasonlónak. Egy baleseti helyszínelő szalagra emlékeztető sárga-fekete szalagot kell annak adni, akit a legjobban rühellnek, szívük csücskének meg egy szép kis pirosat. Hoppá, most esik le, hogy a reggeli ébredezős jelenet alatt Zsu és Greg csuklóján már voltak szalagok (raktam is be róla képet), időhurokba keveredtünk, nincs más magyarázat. Reni valami leírhatatlan állapotban van, szerintem ezt köztelenül az ébredés után vehették fel, és éppen megtehetném, hogy nem leszek szemét és nem teszek be róla képet. A szalagozásnak egy említésre méltó momentuma van, amikor Hunor Lacikának adja szíve piros szalagját, persze azért, hogy rövidebbre húzza egy kicsit a pórázt, nyugtázza elégedetten Roli.

Ő azért még mindig azt érzi, hogy zavarossá vált ez a Lekvár, úgyhogy elbeszélget vele ezek után a biztonság kedvéért. Roli megállás nélkül matekozik itt, ezért tudja, hogy a következő kiválasztáson ő fogja a legtöbb jelet kapni, HACSAK meg nem szóratja Adrit, és akkor szavazategyenlőség esetén a villamester dönt, szóval Adri megy párbajozni. Ennek megvalósulásához két dolog kell: hogy Lacika is biztosítsa, hogy Adrira rakja a jelet (ez menni fog, mert utálja, mint a szart), és hogy elnyerjék a döntés jogával járó villamesteri címet, akkor az Özvegytől örökölt dupla jelet sem kell felhasználni. Jó terv, aminek az ad még némi pikantériát, hogy beindul egy kis évődés Roli és Adri között, és egy Belevalóban az is elhangzott, hogy Hunornak van egy olyan elmélete, hogy Adri és Roli között hosszútávú titkos szövetség van. Ezt egyébként Era is megerősítette, szóval lehet itt még dupla-duplacsavar (NEM), de az nagyon úgy tűnik, hogy Roli egy Adri-Lacika párbajt akar kihozni most.

09_pacsi.png

A végén egy drámai fordulattal Lacika felfedi valódi arcát, ugyanis… wait for it.. megborotválkozik! A szerkik meg feldobják a jelenetet azzal, hogy Strangers In The Night aláfestésre folyton Zsuzsut vágják be, amint pajkosan-flörtölősen lesi a szakálltalanított Lacikát, de lehet, hogy csak azt gondolja, úgy villalakó költözött be hozzájuk váratlanul.

Az előzetessel kapcsolatban pedig van egy kérdésem. Azt látjuk benne, hogy a következő epizódban lesz a külsős program a fitt hét nyerteseinek, vagyis Gregnek, Zsuzsunak, Adrinak és Rolinak. Ahogy én látom, itt két lehetőség van: ez vagy még egy vasárnap este előtt lezajlott dolog, amit a szerdai adásba tettek be; vagy a szerkesztők úgy gondolták, hogy úgyis Vivi esik ki, tehát ráérnek Greg programját a hét eleji uborkaszezonban megjátszani. Ezzel viszont belső spoilert nyomtak volna a játékosoknak. Szóval hogy is volt ez? Szerintetek?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:38:53

@Nyuszomuszo83: Az természetes, hisz örömet okoz nekem is!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:41:53

@UdvariatlanBolondvagyok: Meghálálom és van ylang-ylang és fahéj illatú masszázsolajam is! :D

Pamutbojt 2019.01.10. 15:52:04

Lacika az elején -a saját kisfilm készítésekor - azt mondta, hogy bírja Zsuzsut. Ha ez így van, akkor Lacikát elengedem. Továbbra sem látom, mit lehet bírni ebben az önző, ostoba nőben. Idegesítő minden mozdulata, minden megnyilvánulása. Egyre jobban érezhető, hogy túltolja a debilt.
Adri taktikája elérte a gusztustalan szintet. Mégis működhet? Meglepődnék.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 15:53:55

@Nyuszomuszo83: Kizárólag, résekben nem csípős olajjal dolgozom, mert nyifi lehet ujjelkalandozás esetén...no illó!!!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 15:55:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Ez nem csípős, aromaterápiás masszázsolaj! De tudod mit, Rád bízom! Ha tudsz jobbat elfogadom! A csípést nem szeressem!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 16:01:40

@UdvariatlanBolondvagyok: Az enyémet próbáltam, nem bántott csak csúszka volt, meg kissé mocskos! :D

Cherie 2019.01.10. 16:03:06

@Pamutbojt: a pasik szeretik a buta nőket Zsuzsu nem tolja túl, valóban ilyen buta és mint az efélék ennek ellenkezőjét gondolja magaról, Lacika sem egy észlény, úgyhogy összeillenek

BarBwire 2019.01.10. 16:04:26

Kár hogy nem lehet likeolni a szövegeket, mert annyira tetszik amiket írtok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:08:23

@BarBwire:
az lenne a jó ha lennének szmájlik amiket pc-n is lehetne használni, az index kidolgozhatna egy ilyen rendszert

Sanda.Ipse 2019.01.10. 16:13:16

@Pamutbojt: kedveljük Lacikát, mert ártalmatlan. De amúgy egyszerű, mint a faék, ezért szórakoztatják őt a tisztaszívüek és tetszik neki Zsuzsu. Remélem, hogy nem lesz lehetősége SENKINEK átadni királyi képességét. Kifejezetten kíváncsi vagyok rá hogy és milyen döntéseket hoz önmagától. Ki kell bújnia a megúszós szerepből és megmutatni Lacikát.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 16:14:08

@szociál: Örüljünk, hogy a fészen kívül van hol véleményt cserélnünk:)

,, 2019.01.10. 16:14:21

@szociál: windows billentyű + .(pont) billentyű nem jáccik?

,, 2019.01.10. 16:15:12

@szociál: bocsi, már leesett, olyanra gondoltál, amivel a kommenteket lehet értékelni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:26:42

@Sanda.Ipse:
@,,:
De ha egy szaros párkereső oldalon rogyásig vannak emoji fejek, akkor 2019-ben miért nincs az indexen ?
Egy ilyen oldalt meg pláne feldobna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 16:27:00

@Sanda.Ipse:
@,,:
De ha egy szaros párkereső oldalon rogyásig vannak emoji fejek, akkor 2019-ben miért nincs az indexen ?
Egy ilyen oldalt meg pláne feldobna.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:35:48

@Cherie: Baromira nem szeretem a buta nőket...DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 16:37:00

@Felis minor: Egyetértek ! Adri alapvetően rosszul nyitott azokkal az ordenáré részegen asztalon táncolásokkal, és visítozásokkal a beköltözés környéki adrenalin túltengős fázisban. Utána, nem utolsó sorban a gyenge nyitását kompenzálandó, egy időre eltűnt a játékból, majd elkezdett ide-oda csapódni a létéért küzdve. Aztán elfogadva Hunyor éjszakánként érte nyúló kezét és farkát, nagy boldogan belement a szexvonalba vele, míg rá nem jött, hogy Hunyor nappal legszívesebben a háta közepére kívánná őt, semmint bármilyen módon társának. Azóta viszont egészen lenyugodott és meglehetősen tisztán lát benn, de a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt, és természetesen semmit nem felejt... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2019.01.10. 16:37:37

@Felis minor: Egyetértek ! Adri alapvetően rosszul nyitott azokkal az ordenáré részegen asztalon táncolásokkal, és visítozásokkal a beköltözés környéki adrenalin túltengős fázisban. Utána, nem utolsó sorban a gyenge nyitását kompenzálandó, egy időre eltűnt a játékból, majd elkezdett ide-oda csapódni a létéért küzdve. Aztán elfogadva Hunyor éjszakánként érte nyúló kezét és farkát, nagy boldogan belement a szexvonalba vele, míg rá nem jött, hogy Hunyor nappal legszívesebben a háta közepére kívánná őt, semmint bármilyen módon társának. Azóta viszont egészen lenyugodott és meglehetősen tisztán lát benn, de a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt, és természetesen semmit nem felejt... :-)

2019.01.10. 16:42:02

Le van halva az oldal a digi hálózatban:-(

Itt rendelt valaki napi "Phhhhóóóvered by vers mindenkinek"-et?

Tóth Árpád: Augusztusi ég alatt
Emlékszel még az augusztusi égbolt
Tüzeire? – a cirpelő mezőn
Álltunk, s szemednek mélyén elveszőn
Csillant egy csillagtestvér fény… be szép volt!

S úgy tetszett, hogy hozzánk hajol a félhold,
– Szelíd, ezüst kar – s átölelni jön,
Emelni lágyan, véle lengni fönn,
Hol égi súlyt az éther könnyedén hord…

S a sóhajunk, a fájó földi sóhaj
Szivünkből úgy szállt, mint finom homok
Szitál alá a tűnő ballonokról,

S ajkad lezártam egy oly hosszu csókkal,
Hogy addig mennybe értünk, s angyalok
Kacagtak ránk az égi balkonokról…

Hümérosz 2019.01.10. 16:43:08

@VV Erőlegény:
"a fórum egy jelentős része egymás véleményét támogatja itt"
Nagyon nagy mondat!

mobilos perpetuum 2019.01.10. 16:44:40

@Cherie: Mondjuk olyan típusú buta is van, aki folyton szeret másokat oltogatni. Ezzel azt akarja önmagának bebizonyítani, hogy bezzeg ő micsoda világítótorony a setét éccakába. Az ilyen bemegy a riportszobába, hogy ott is kifejtse, idézem: "érzelmileg, és értelmileg magasabb szinten" áll. (A gyengébbek kedvéért még mutogatta is, merre felé van a lentebb.)

Érzelmileg épp ki akar tenni valakit a villából, aki benne - lehet tattikából - meglátta a férfit.
Nála nincs lentebb.
Esetleg a vakok közt félszemű lenne, de Csoki nem verte ki senki szemét.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:51:13

@Paic Róbert: "Hol égi súlyt az éther könnyedén hord…"- micsoda mondat, Szentmariska!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 16:56:26

@mobilos perpetuum: Butának tartod Rolit?,,,Jelzem a hangsúly érdeklődő és nem számonkérő!

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:02:05

@VV Erőlegény: Nálam Adri talonban...a piros terített durchmarsch fontos kelléke....
Ha most elkerüli a párbajt, könnyen a döntőbe lavírozhatja magát...

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:03:00

@Cherie: Egyszerűen idegesít a butaság...

Cherie 2019.01.10. 17:06:59

@mobilos perpetuum:
Igen a butaságnak vannak fokozatai, és alapból, hogy vki buta az még elfogadható, a buta, de nagyképű idegesítő, a buta és gonosz ennél is gázabb

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:07:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Azért milyen érdekes, hogy az első héten a szimpátiaszavazás során Adri és Cintike voltak az utolsók és Adri seggét Roli mentette meg villamesterként, most meg akár a döntőbe is belavírozhat!

Maximista vagyok 2019.01.10. 17:08:40

@mobilos perpetuum: pedig az a mondat nagyon ült, vitatkozni sem lehet vele. a tények nagyon makacs dolgok. azt meg már így előre látni kéne, hogy a drága Zsuzsának jelenleg ott bent jó. na ez fog majd fordulni amikor kijön (sorry, miután megnyerették vele), jön majd a döbbenet, mert az amit bent "kap" a közelébe nincs annak, amit majd itt kint fog. meglátjuk ezt a kreténséget itt kint meddig próbálja majd cipelni. de ne legyen igazam :)

Más, Reni nagyon szeretne külsős programra menni. Lesz neki nemsokára amikor párbajozni megy, csak már vissza nem lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 17:12:47

@Cherie:

Szerintem Zsu rohadtul túl tolja, az affektálása látszik hogy megjátszás, az hogy bármin felbassza az agyát azt jelenti még antiszociális is.
Ha lenne agya akkor tudná hogy mit tol túl a játékban, de mivel nincs, ebből látszik hogy szefós.
A játék felénél járunk és túl sok, mi vár még ránk ? :)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.10. 17:15:29

Ha hirtelen szőke sellő és az éjsötét zsu olyan, mint bévisz és bathed

,, 2019.01.10. 17:15:56

@szociál: blogmoci nem túl okos ehhez, egyemmeg, azt szeretem, mikor duplázgat, vagy félbevágja a kommenteket, mint egy kis fogyatékos.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:16:42

@Nyuszomuszo83: És de tényleg! Hogy mikre emlékszel!

Cherie 2019.01.10. 17:18:24

@Maximista vagyok: hát pedig rolika se egy észlény, nem kéne okyan nagyra lennie magával... debilek közótt nem nehéz értelmesnek látszani...

Cherie 2019.01.10. 17:20:53

@szociál: Zsu szerintem totál buta, de ezt nem tudja magáról es mivel kifejezetten szép arca van könnyű volt elhitetni vele, hogy ő milyen különleges, gondolj bele ‘ha nem tolná túl’ milyen lenne? -semilyen ezt tudja, ezt csinálja, és eddig sikerrel..

Rozsgyi 2019.01.10. 17:21:44

@mobilos perpetuum: pedig ebben Rolinak igaza volt. Attol miért lenne buta, mert felismeri, hogy a bentlevoknel érzelmileg meg értelmileg magasabb szinten all? (itt valszeg a susu harmasra gondolt egyébként)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:23:02

@UdvariatlanBolondvagyok: de szívem, ezért vagyok én a menyasszonyod, nemde? Mert van némi agyam!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:23:24

@szociál: szerintem már nincs sok hátra. Március közepére végeznek.

Rozsgyi 2019.01.10. 17:25:44

@Cherie: Roli nem egy eszleny, csak átlagos, de ezzel is kilog a bentiek közül. Műveltségben mondjuk nincs a toppon, földrajzi kerdesekben Zsu lekorozi.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:26:54

@Rozsgyi: @szociál: mivel túl vagyunk a felező bulin igy február közepe a befejezés!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:29:53

@Nyuszomuszo83: na raadasnak. De az hogy jön ki? Meg 4 párbaj lesz. A héten még kiválasztás se volt. Jövő hét végén lesz akkor a párbaj, utána meg egy héten belül kiválasztás és kihívás párbaj?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:31:34

@Nyuszomuszo83: A szerelmem!:))))

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:34:00

@Cherie:
Lehet, hogy nem észlény, de eddig az ő IQ és EQ-ja tűnik a legmagasabbnak a bentiek közül.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:36:15

@Rozsgyi: fel szolták pörgetni a végére az előzőnél is ez volt! És ha ezen a nyomvonalon haladunk akkor megjátsszák mint múltkor, párbaj után azonnal kiválasztás, szerdán tetemre hívás vasárnap párbaj! Aztán nincs védettség és végeznek február közepére!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:37:45

@UdvariatlanBolondvagyok: ásó, kapa, nagyharang sem állhat közénk én drágaságom! ❤

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:39:15

@Sanda.Ipse: kezdem vizionálni a szefós gyözelmét!

Maximista vagyok 2019.01.10. 17:40:38

@Nyuszomuszo83: én azon lepődnék meg, ha nem ő nyerné

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:43:28

@Maximista vagyok: a reteknek női győztes kell, így megnyeretik vele, hiszen tudjuk, az nyer akit ők akarnak! Semmi kétség nem fér hozzá!

Rozsgyi 2019.01.10. 17:45:28

@Nyuszomuszo83: szerintem mindenféle beavatkozás nélkül is ő nyerne.

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 17:46:26

@Nyuszomuszo83: Ne!!! Nekem az egy vetkőzés, má nem tudom holis, meg egy bejelentkezés az Amerikai úti gyógyóba!!!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:53:50

@Nyuszomuszo83:
Nagyon úgy néz ki. Pedig egyre szürkébb a játéka.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 17:55:07

@Rozsgyi: akinek ez a színvonala azok majd nyomják az appon a szavazatot! Mivel Mo-n sokan félanalfabéták így miért is lepődünk meg ezen a szellemi szinten? Okostelefonja meg már mindenkinek van, így letölteni az appot már nem nagy varázslat. Megnyereti vele a csőcselék meg a retek! Ennyi!

@UdvariatlanBolondvagyok: kicsim, nem lesz vetkőzésed, max nekem teheted, én meg megírom ide ha megtörtént! Nem mehetsz az Amerikai úti gyogyóba, még nem tudjuk nem-e ott ápol esetleg G1G. Gyere ide adok szakszerű ápolást képzés és képesítés nélkül! Ha Reninek megy tapasztalat nélkül a rúdtánc, akkor nekem is menne az ápolás!

Sanda.Ipse 2019.01.10. 17:55:55

@UdvariatlanBolondvagyok: úgy ám! Nem felejtünk! Majd jól beidézlek:)

,, 2019.01.10. 18:01:41

@Nyuszomuszo83: nem baj nyussszi... mi egy jót beszélgettünk, röhögtünk itt (többnyire), fogjuk fel így. Ha vki meg attól élvez el, h ez a sunyi kis izé győz, egészségére.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:02:13

@UdvariatlanBolondvagyok:
Vetkőzés: Oktogon
Agyműtét: Amerikai út
Bármit is mond a hosszúfülű nyuszika

hereverő heverő 2019.01.10. 18:09:09

Ezt meg csak így itt hagyom, utánaolvasva a délutánnak.
Tele a faszom a _kettős mércével_
Ha valaki utálja Zsuzsut, vagy rávilágít a gyengeségeire, akkor az egy szemét ember, akkor a blog közönsége csak egymás véleményét szajkózza,
Ha valaki utálja Rolit, akkor az üdvözlendő tevékenység, akkor lehet egyetérteni és egymás véleményét szajkózni.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:09:53

@,,: annyira szerizlek! Mindig egyezik a véleményünk!

hereverő heverő 2019.01.10. 18:10:22

@hereverő heverő: és itt most nem a példaként felhozott játékosok személye a lényeg.
Na sziasztok. Éjjeli műszakot üdvözlöm, ölelem.

hereverő heverő 2019.01.10. 18:11:57

@Sanda.Ipse: és @UdvariatlanBolondvagyok: Nem csak vetkőzés, hanem papírtrombitálás is, de ne félj, nem fog odáig fajulni a helyzet. Hunyor fog győzni és majd csak néz a vizenyős szemeivel.

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:12:18

@hereverő heverő:
Pápá! Én is lépek. Mindenkinek pá!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:13:18

@Sanda.Ipse: a nyuszi nem engedi hogy a bolondja bolondot csináljon magából, mert bár jók a kapcsolatai nem akar a böribe répásreszelőtortát és ráspolyos sütit küldeni! Úgyhogy nah: NEM! Válóok lenne a pucérkodás! :D

Sanda.Ipse 2019.01.10. 18:14:37

@Nyuszomuszo83: egye fene! Eltekintek ezúttal tőle:) Csak a te kedvedért nyuszmusz.

bel ami 2019.01.10. 18:15:39

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu menyország!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:16:40

@hereverő heverő: drága írtam még karácsony előtt hogy én jobb ha csak délután firkálok mert délelőtt gyűlnek a zsizsikes fanok. Úgyhogy nyugalom, nem kell kattogni a bolondimádokon, hisz egy szellemi szinten vannak vele!

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:17:34

@Sanda.Ipse: tudtam aranyból van a kicsi szíved! Pussz!

bElannaTorres 2019.01.10. 18:29:26

@Nyuszomuszo83: én nem láttam többet három-négynél, de lehet rosszul figyelek?
különben is annyira nem utálkoznak mint az ellentábor,akiket szintén nem könnyű sokszor olvasni :)

főleg mivel az egyik szarkeverő ugyanazért a másik taktikus és erről szólni az az igazi kettős mérce?
Zsuzsu meg olyan amilyen, most fogalmam sincs mennyi benne a taktika, de szerintem van, és akkor nem is olyan rossz. Ugyanolyan jó taktika , mint hozni a taktikust, ennyi a véleményem, miután megbeszéltük már, hogy szefósnak fogod hívni, nem is szóltam többé emiatt.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:40:24

@bElannaTorres: nézd felölem lehet taktika vagy bármi ő az akivel fél percet nem tudnék egy légtérben eltölteni! Elfogadom, te szeretsz mindenkit, neked mindenki jó meg pozitív és mindenkit fogadjunk el olyannak amilyen, ezzel sincs gond, de én nem ilyen vagyok. Nálam mindenki 100%-ról indul aztán azt lehet leredukálni. A Zsizsikesnek gyorsan összejött. Lehet te azért hiszel az emberekben mert túl sok pozitív dolgot kaptál, én meg túl sok negatívumot, de az Élet egy ilyen játék! Sajátos módon látom én is a dolgokat meg te is, különbözünk, szerencsére! Nem tud vhogy szórakoztatni, mert soha nem szerettem ha vki a hülyét játsza! Felőlem nyerje meg, írtam már, a kenyér sem lesz olcsóbb, én sem leszek gazdagabb, sőt Tihany sem kerül a túlsó partra. Az meg hogy minek hívom?! A nevén! Ennyire egyszerűen!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.10. 18:43:46

@szociál: te azt honnan tudod, mi van a társkereső oldalakon, he? :)))))))))

Ármándójózsi 2019.01.10. 18:45:12

@Nyuszomuszo83: Hagyd, nem érdemes...
Ilyen mondatok után: "főleg mivel az egyik szarkeverő ugyanazért a másik taktikus és erről szólni az az igazi kettős mérce?" meg pláne nem. ;)

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:49:28

@Ármándójózsi: igazad van! Amúgy nem tudom eldönteni milyen korosztályhoz sorolható mert ha fiatal még talán ha nagyon akarom elnézem (nem akkor sem), ha viszont középkorosztály, akkor dobjon nekem is amit szed mert a Rivo nem tud ilyet produkálni! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 18:50:25

@bel ami:

Szét trollkodod szegény Zsuzsikát :))

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 18:50:31

Jaaaa Dzsudibi irt új posztcsit! Tök jó! Gyertek át! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 18:51:59

@úgymond olvasó mmkk:

2001-ben mikor kisbaba voltál volt egy olyan oldal hogy csp (csajozás/pasizás) társkereső de rengetek topic volt benne, kultúra, gumiszoba stb.
Na ott rohadt jó emojik voltak, ugyan ezek megtalálhatók az ncoreon is.

bElannaTorres 2019.01.10. 18:55:14

@Nyuszomuszo83: dehogy kaptam pozitívat, nagyon sok rossz ért :( tudom milyen aggódni valakiért akit szeretek hogy meghalhat. Szüleim is meghaltak már, ahhoz képest fiatalon. Hagyjuk ezt, bőven lehetne sorolni. Egyébként én sem szeretek mindenkit, pl. Survivor Feri, farm Attila pont azok - ilyen volt radics is akiket nagyon nem bírok , őket annyira hogy a játékukat sem tudom nézni, hogy mennyire jó egyébként.
Csak három -négyen vagyunk itt akik leírjuk, hogy a másikat sem kell isteníteni, akik zsunak drukkolnak. Teljesen érthető nekem, hogy nem tudja mindenki kedvelni Zsut, nem vagyunk egyformák. És tévedsz ha azt gondolod szellemi színvonalról szól, sokkal inkább arról van szó, hogy kinek mi az amiért VV-t néz. Survivorben a taktikai húzásokat szeretem , még Gáborral sem volt sok bajom, a bátor játékával, ahogy hozta a rosszfiút. Abban egyetértettünk másokkal, hogy feleslegesen túltolta, ami megmutatta, hogy a valóságban sem lehet egy bárányka :)

bElannaTorres 2019.01.10. 18:55:52

@Ármándójózsi: miért? Te talán nem látod ezt? Nyolc év vv nem volt elég, száz kéne?

UdvariatlanBolondvagyok 2019.01.10. 19:04:28

@bElannaTorres: Azért az mindenképpen tiszteletreméltó és elismerendő, hogy egy látszólag zavartalan, optimista világban élsz, ami már-már paradicsomi, és esetleg a mi zord lelkünknek, akár naivnak tűnhet...Már elnézést a hasonlatért, de valamilyen megfejthetetlen okból, óhatatlanul a Ponyvaregény Nyuszomuszójának (bocs nyulam,de így hívják) rózsaszín világa ugrik be...
De ne vedd komolyan, tudod, hogy én udvariatlan vagyok, ráadásul szemét...:)

mobilos perpetuum 2019.01.10. 19:07:54

A "Lacikát elengedem" projekt beindult, pedig a VVV-t Vissza a Villába projekt (VVV-V-V) még a napokban bukott meg.
De szörnyű, és megengedhetetlen, hogy Lacika némi humort, és némi emberséget mutasson, akkor, amikor két feletteséből ezek hiányzanak.
Neki, mint engedelmes katonának az a dolga, hogy tolja pRoli szekerét.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:12:16

@bElannaTorres: mondhatod nekem a Survivert de 1 azaz egy mp-t sem láttam belőle, nem érdekelt egész egyszerűen, ha tvt nézek akkor nem ilyet, egyedül a VV meg az ÉH, illetve az Ádám keresi Évát néztem meg. Nem fogom azt írni hogy irigyellek az bajaid mistt, de én nem vagyok pozitív az emberekkel, mert amikor szarban voltam megmutatkozott ki van mellettem, kevesen voltak! De nem szimpi ahogy viselkedik, nem az én világom és ennyi!

bElannaTorres 2019.01.10. 19:12:56

@UdvariatlanBolondvagyok: hagyjuk ezt, már az elején elmondtam hogy mindeért szólni fogok, amit az egyiknek elnéznek a másiknak meg nem ennyi. És hogy lánynak fogok drukkolni.
Tudom hogy irritáló, nézz nyugodtan hülyének, ugyanaz a szakmám mint heverőnek.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:13:48

@UdvariatlanBolondvagyok: mi így szeressük egymást babám! ❤

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 19:16:03

@mobilos perpetuum:

Érzem az iróniját :)
De szerintem Lekvár jobban járna ha nem sündörögne annyit a kretének táborában, persze lehet vegyülni de fére vonulni beszélgetni Renyhe típusú játékosokkal talán nem kéne, és a fogyi kislányt is elengedhetné végre, hiába tetszik fogyinak a borotvált Lekvár :)

bElannaTorres 2019.01.10. 19:17:11

@Nyuszomuszo83: világos mindig is értettem miért nem szimpi. Nem is rólad van szó. Hanem arról, hogy pár más vélemény ne zavarjon már annyira senkit, hogy csak azokat látja meg, és azt mondja jön a tábor. Milyen tábor.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:18:34

@szociál: szerintem is jobb lenne lacikának roliék mellett. Őket le tudja győzni, most még zsuzsit nem.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:19:10

A végén szerintem le tudná győzni hunort vagy akár rolit, de zsuzsit csak akkor ha végig a másik oldalt hozza

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.10. 19:22:13

@bElannaTorres:

ja az lenne a legjobb stratégia ha szépen Roliékkal megszabadulnának Renyhétől, és Gregtől, utána Lekvár leváltja Hunort és a végén marad a Roli, Lekvár, Zsu hármas, amit Zsu nem fog megnyerni mert elfárad ,vagy kiakad valamin durván.

bElannaTorres 2019.01.10. 19:28:27

@szociál: szerintem is így lesz, elég egy két rossz húzás a végén és akik neki drukkolnak azok egy része inkább lacikára fog nyomni, mert ő végig kedves tud maradni. Aztán kiderül mire elég roli taktikája, én biztos másképp csináltam volna kicsit, megpróbáltam voltam szimpatikusabb maradni, de nem vagyok ott. Viszont nagyképűséget kerülnie kéne szerintem.

Nyuszomuszo83 2019.01.10. 19:42:53

@bElannaTorres: van, hidd el, nézz csak körül a kommentek közt! ;)
Hidd el nem minden szép és lehet a te lelked szép csak néha a racionalitás kifizetődőbb. És neked azért is válaszolok mert elfogadod az ellenvéleményt ami számomra szimpatikus azért, még ha nem is értünk egyet!

bElannaTorres 2019.01.10. 20:42:03

@Nyuszomuszo83: van persze, azért jóval kevesebb, de tudom hogy egy ember véleménye is sok tud lenni , ha tudod hogy sokan gondolják úgy ahogy ő mondja.
survivorben ugyanezt éltem át, nem is az a kevés dávid szurkoló zavart itt, hanem az a sok néző, aki szerint fanni picsa (mert tangában van és fiatal). Erről persze csillagporszem tudna mesélni, mint dávid szurkoló:)
Ez a nagyon szép lélek igy már nem is igaz, semmivel sem szebb mint bármelyikünké. Csak más az ami zavar minket. :)
süti beállítások módosítása