Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 5x10 - Most élsz

2009. szeptember 04. 12:00 - leeann

Hol is kezdjük a mai részt? Először is tovább harapózik az ellentét a 14-es kezdeményezést támogatók és ellenzők között. Ted továbbra is férjet keres, Brian pedig Ausztráliában készül megünnepelni azt, hogy a leletek szerint is teljesen rákmentes. Mel, Deb, Mikey, Ben, Emm és Justin próbálnak megszervezni egy estet a 14-es ellen. Azért csak próbálják, mert a kiszemelt helyszínük elveszett, úgyhogy nem haladnak jól, pedig már sztárvendéget is találtak Cindy Lauper személyében. Mel és Linds között továbbra is fagyos a hangulat az előző esti forró szex ellenére is.

Közben Ted randizik az egyik netes férjjelölttel, de a fickó nem megy tömegbe, és az árnyékától is halálra rémül. Azért sikerül Tednek elérni, hogy menjen el vele a „Nem kérünk a 14-esből” estre, aminek még nincs helyszíne, de estére biztos kiokoskodik valamit a csapat. Ben és Mikey próbál is helyet találni a rendezvénynek, de a nagy telefonálgatás nem jár sikerrel, ami azt jelenti, hogy csak 1 hely marad a városban, ahol megtarthatják, és az a Babylon. Persze ha a Babylonban akarják megtartani, akkor Mikeynak beszélnie kell Briannel, de erre nem hajlandó, ezért Ben úgy dönt, hogy lemondja a rendezvényt.

Brian éppen benne van egy srácban, de nem jutnak egyről a kettőre, mert valaki úgy dörömböl az ajtón, hogy az majd beszakad, valamint a telefon is rezegni kezd. A dörömbölő és telefonáló egy és ugyanaz a személy, Ted, aki rosszkor jött és rossz hírekkel. Brian cégének a legnagyobb ügyfele, a Brown Athletics dobni akarja Drew Boyd-ot és mást akarnak a kampányba, méghozzá olyat, aki nem meleg. Nem csak emiatt, de Drew nagybajban van. A karrierjét lehúzhatja a wc-n, és már Brian is kirúgta, úgyhogy hivatalosan is elveszített mindent.

Emm próbál egy kis életet verni a focistába, de Drew nagyon le van törve. Az estét Mel megint Corrine-nal tölti, de a lány pontosan tudja, hogy nem jöhet össze ez az egész, mert Mel még mindig Lindsey-t szereti. Közben Brian és Ted talált egy újabb focistát a kampányhoz, úgyhogy az üzlet meg van mentve, de egyszer csak Mikey sétál be az irodába. Brian hűvősen fogadja Mikey közeledését, mert tudja, hogy valamit akar tőle, és nem békülni jött. Brian úgy dönt, hogy bármennyire is szakadékban van a kapcsolata Mikeyval, odaadja a Babylont a rendezvényre ingyen, hogy ezzel járuljon hozzá az esthez, bár szerintem Mikey miatt teszi, és nem a nemes cél érdekében.

Melanie nagy virágcsokorral a kezében állít haza, de Linds éppen Jenniferrel beszélget a ház eladásáról. Emm elég harapós kedvében van Drew miatt, és ezt ki is tölti Brian-en. Kora este Justin még ragasztgatja a plakátokra a helyváltozásról szóló információt, amikor összeakad Briannel, és megtudja, hogy élete szerelme Ausztáliába készül, és nem vesz részt a murin. Kicsit később Mikey és Ben már indul az estre, de egyelőre Deb nélkül, mivel még késik a váltótárs a kajáldában. A Babylonban már gyülekeznek a vendégek és Ted is megjelenik az új pasijával, akinek tömegiszonya van és nem nagyon tud feloldódni.

Justin is ott van már, és megérkezik Jennifer is a pasijával. Természetesen Emm is ott van, hisz ő az est házigazdája. A műsor is elkezdődik, és hatalmas ujjongás fogadja a sosem unalmasan színpadra lépő Cindy Laupert. Mel és Linds is az estre tartanak, de hatalmas késésben vannak, sőt még Mel a kocsiban is hagyta a mobilját, úgyhogy egyelőre nem jutnak el a bejáratig sem. Közben Brian már a reptér felé tart. Egyszer csak hatalmas robbanás rázza meg a környéket, riasztók és szirénák indulnak be, és a még csak a helyszínre tartó Deb sem tudja elképzelni, hogy ez a robbanás mi lehetett.

Hamarosan viszont szinte Briannel egyidőben mi is megtudjuk, hogy mi volt ez, ugyanis az autóban megy a rádió, ahol azonnal bemondják, hogy a helyi meleg klubban, a Babylonban robbanás történt. Brian azonnal a helyszínre megy, ahol már ott vannak a rendőrök, a mentők, a tűzoltók és minden szerv, ami kék villogóval rendelkezik. Hatalmas a káosz, rengeteg a sérült, és ki tudja, mennyi a halott. Amikor Brian odaér, szinte azonnal észreveszi Jennifert és annak barátját, akik látszólag jól vannak, de Justint nem látja körülöttük, és Jennifer szerint még bent lehet szöszike.

Brian azonnal a klub felé veszi az irányt és mindenkin keresztül rohan be az épületbe. Bent hatalmas a fojtogató a füst, de Brian csak kiabálja Justin nevét. Közben a tűzoltók kifelé terelik azokat az embereket, akik képesek járni. Az első, akivel Brian összefut az Ted, aki a nyavalygós új pasival próbál kijutni. Közben Brian tovább keresi szöszikét. és nem hiába, szöszike ugyanis egyben van. Justin éppen próbál kijutni pár túlélővel egyetemben. Brian azonnal magához ragadja szöszit és alaposan megölelgeti. Emm is egyben van szerencsére, de Mikey nincs jól.

Deb, Carl és Ben egy mentőautó körül idegeskedik halálra magukat, amibe éppen betolják Mikeyt, Ben megy vele. Brian azonnal bepakolja Debet a kocsiba, és viszi Mikey után a kórházba. A lányok is jól vannak, egy hajuk szála sem görbült, úgyhogy ők is kórházba sietnek. A kórházban nagyüzem van, és Mikeynak azonnal transzfúzió kell, de AB negatív és az elfogyott, Debnek pedig nem jó a vércsoportja. Brian 0 negatív, ami az univerzális vércsoport, és már tűri is föl az ingét, de a doki nem engedi, hogy vért adjon a HIV miatt. Ben közli a kiabáló Briannel, hogy ha heteró lenne, akkor se adhatna vért, mert rákja volt, úgyhogy feleslegesen támadja meg a dokit.

Közben Drew is a helyszínre ért, ahol nem érdekli egy riporter sem csak az, hogy megtalálja Emm-et. Drew azonnal megölelgeti a pityergő Emmett-et, és örül, hogy jól van az első pasi szerelme. A kórházban a doki elmondja, hogy stabilizálták Mikeyt, de elrepedt a lépe és belső vérzése van, így azonnal műteni kell, és csak remélni lehet, hogy rendbe jön. A lányok már otthon vannak, a gyerekeket ölelgetik és hálásak, hogy túlélték az estét az idegesítő tulajdonságaiknak köszönhetően. A ma éjszakát a gyerkőcök és a lányok együtt töltik négyen.

Deb és Brian a kórház kápolnájában töltenek egy kis időt, majd Brian visszamegy a helyszínre, ahol még mindig nagy a káosz. Justin még ott van, és Brian ismét megölelgeti szöszit, majd elmondja neki, hogy amint meghallotta a hírt azonnal hívni próbálta őt telefonon, de nem vette fel, és ekkor nagyon megijedt. Brian rettegett, hogy történt valami szöszivel, és mindenkit, akit lehetett ott „fent”, arra kért, hogy vigyázzanak Justinra. Ismét megölelgetik egymást és Brian szerelmet vall Justinnak, majd CSÓK és a káosz közepén ott állnak úgy ölelve egymást, mintha soha többé nem akarnák elengedni a másikat.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2009.09.04. 16:20:52

Annyira hihetetlen volt látni, hogy Brian végre ennyi idő után bevallja azt, amit úgyis mindenki tud. Ráadásul nem csak egyszer, hogy aztán azt lehessen mondani, hogy csak kicsúszott, hanem ismételgeti.

leeann 2009.09.05. 04:48:33

Tudom, hogy igazából borzasztó, ami történt ebben a részben, de annyira imádom, amikor Brian semmit nem nézve rohan be Justinért, és mikor ráakad úgy rántja magához, hogy az embernek az az érzése, hogy soha többet el nem engedi azt a kölyköt. Persze Mikeyért is harcol rendesen, de annyira más a kettő.

sunshine66 2009.09.05. 19:23:28

Engem nagyon megrázott ez a rész, amikor először láttam. Olyan erős emberi érzések sorakoznak fel itt 50 percben, ami más sorozatokban 50 rész alatt sem jön össze.
És a végén hihetetlen a kontraszt a káosz-tragédia-halál és a megkönnyebbülés-ölelés-szerelem viszonylatában. Aki ezt így kitalálta...
Köszi a HV-t Leeann!

mándruc 2009.09.05. 20:47:44

Hihetetlen volt ez a rész...

naomi95 2014.12.04. 20:13:17

igen :)) amikor halott a a robbanást probáltalak hívni de nem vetted fel én úgy megíjettem az rájt a fejemben istenem ne hagyd hogy baja essen ......ölelés szeretlek ... szeretlek :)

naomi95 2015.09.16. 12:42:51

heheheheh brian kinney b****ásban hiszek
süti beállítások módosítása