Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x20 - Melyben nem csak a szőrös lábak súrlódnak

2018. november 24. 17:19 - Hoppancs

bscap0006_2.jpg

 

Ezt a hogyvoltot olvasóbarát módon két részre osztottam, így akit már az előző epizódban is fárasztott Csokiék kiruccanása, az nyugodtan átugorhatja őket, akit pedig a villában el- és feltűnő tárgyak hagynak hidegen, befejezheti a művelődést, amint a srácok elhagyják a tanyát. Elmés megoldás, ugy

1. Csoki és Krisztián vidéki kalandja - Második, egyben befejező rész

Az ember azt hinné, egyértelmű, hogy ha valahová két romantikus randira érkező férfit várnak, akkor nem készülnek nekik topless masszőrnőkkel, mert…hát izé, feltételezik, hogy nem lesz rájuk szükség. Hőseink valamiért mégis ilyesmire számítottak, ezért még a szállásra érve is huncut mosollyal keresgélik a bujkáló bulákat, kacc. Csoki reklamál a kamerának, hogy ötcsillagos, jakuzzis királyság helyett egy tök hétköznapi tisztaszobát kaptak, béna pezsgővel és eperrel. Krisztián ellenben értékeli a meleget és a rendet, csak ne lenne útban az általa idehozatott haverja.

bscap0000_2.jpg

Azért mégsem kell kétszer mondani, hogy szálljon be mellé a – láthatóan egyszemélyes - fürdőkádba, persze alsógatyában, mert ha csak egyikük meztelen, az a vonatkozó nemzetközi egyezmények szerint nem valósítja meg a buzulás tényállását. És ha még arra is vigyáznak, hogy semmilyen nagy barna testrész ne kerüljön kontaktusba Krisztián bőrével, akkor ez a kád víz már biztosan nem moshatja le róluk a kőkemény macsóságot. Nem is tudnék mindebbe belekötni, ha nem kínozna egy kérdés, amely még annál is nyugtalanítóbb, mint hogy kihúztam-e a vasalót, mielőtt elmentem otthonról: vajon nem lehetett volna azt a kádat külön-külön is használni? Bár azt hinnénk, ilyen körülmények között kizárt, de a fiúk mégis fáznak, és nem találják a csap meleg oldalát, de mielőtt még EZ történne, pajkos spricceléssel keltik életre fagyos tagjaikat.

froccs.gif

„A fürdés nem tudom, hogy külső szemmel hogy jött le, de számomra gyors és lényegre törő volt. Minden testrészemet bevizeztem, és amint tehettem, elhagytam a placcot. ”

(Krisztián)

Bárhogy is történt, remélem, azért írtak egy legalább háromoldalas szerződést a közös beleegyezésről, nehogy pár év múlva baj legyen. Ráadásul még csak most jön a java, mivel nemcsak ágyból, de takaróból is egy van, így Csokinak „éreznie kell Krisztián szőrös lábát”. A sajátos élmény kihozza belőle a párkapcsolati tanácsadót: "ha komázod a gádzsit, akkor parittyázzatok", javasolja arra célozva, hogy Radics és Vivien elsöprő szerelme a gyászév (=egy villanap) elteltével már nyugodtan múlt időbe tehető.

„Olyan vagy, mint a Cinti, amikor baszni akart”,

céloz Krisztián arra, hogy cimborája lába talán mégis mintha szándékosan közeledne az övéhez. Aztán énekelnek. Csoki erre vonatkozó nyilatkozata nélkül is egyértelmű lenne: ez a kapcsolat visszafordíthatatlanul elmélyült, és amikor másnap együtt súrolják lábbelijükről a kecskekakit, érezzük, hogy innen már nincs visszaút, mint amikor Scully ügynök megmutatta Muldernek a szúnyogcsípéseit.
bscap0001_2.jpg

Az előző napi trauma után Krisztián reméli, hogy már csak valami jobb jöhet. Akkor ugyanis „állatokkal paráztatták” őket. (Az ezen a ponton bekapcsolódó nézők azt hihetik, hogy tigrisszülést kellett levezetniük, esetleg beoltani egy anyamedvét veszettség ellen, pedig....de nem vagyunk egyformák, valakinek az is rémisztő, ha rákacsint egy tehén.) És valóban, egy időre vége a szenvedésnek, a cuki Kati néni csupán a sajtkészítés művészetébe avatja be a fiatalokat. Beöltöznek munkaruhába, majd Krisztián loccsant a tejbe némi „állati eredetű természetes anyagotl”, amely nem kecskehúgy, ahogy ő feltételezi, de azért laikusok számára az sem derül ki, hogy pontosan micsoda. Beköszönt az idill, Krisztiánt a mamájára emlékezteti a kedves hölgy, aki még trágyával sem kente össze. Lám, valóban boldogok a sajtkészítők!

bscap0003_1.jpg

bscap0004_1.jpg

De sajna nem sokáig, mert amíg a produktum utolsó fázisát tölti, mehetnek a frissen letisztított cipellőikben a malacokhoz. Amelyek bizony ürítenek, erről kár lenne vitát nyitni. Sokat. Büdöset. Botrányos módon csak úgy a földre, amikor épp rájuk jön. A két bátor férfi a tojó galamb mozgáskultúráját magáévá téve gereblyézi az exkrementumot, miközben Csoki a lánymalacok felől kérdezősködik. Na, nem maga miatt, csak Krisztián bukik szerinte a 120 kiló fölöttiekre. Cinti épp most töri össze sikítva a család vadiúj, blekkfrájdéjos tévéjét. Vivi majd csak miután kiesett.

bscap0005_1.jpg

 Kati néni sajttal búcsúzik a vendégektől, akik végre kiszabadulhatnak ebből a pokoli börtönből, és visszatérhetnek rendezett, illatos otthonukba. Ennek örömére a kocsiban már Vivi és az ó pótlékjellege a téma, de rég nem figyelek, mert azzal vagyok elfoglalva, hogy gyóóóóó, micsoda szempillája van a teheneknek!

nyammm.gif

pilla.gif

2. Paranormal activity a villában – Második, de biztos nem befejező rész

Odabent eközben Reni és Vivien beszélget „őszintén és nyíltan”, mint nő a nővel, szőke a szőkével, VV a VV-vel. Az van, hogy Reni emlékszik az exmenyasszony kijelentésére, miszerint el fogja üldözni Zsuzsut a házból, és ezt borzongató logikával össze is köti a közelmúlt eseményeivel. Mert…tényleg, nem rosszból, vagy bántásiból, esetleg köcsögségből, de… mi van akkor, ha a kép eltüntetése már e furmányos terv része volt? Vivien köpni, nyelni nem tud, hát ő, tett volna ilyet, aki „emberileg bizonyította, hogy nem is akkora geci”? Nem jött át ez az üzenet? Talán el kéne még ismételnie a Célpont stábjának is szavanként? Vagy mi? Jó, jó, Reni sem gondolta komolyan, csak neki kötelessége az érdeklődés. Természetesen semmivel sem gyanúsítja Vivit, tudja ő, hogy feddhetetlen jellem, a társadalom hasznos tagja. De a jövőben is kérdezni fog - akár az ajtóból visszafordulva - ha kétségek gyötrik.

bscap0006_1.jpg

vivi_1.gifZsuzsu ezerrel keresgél, nem is eredménytelenül: Roli fiókja alól előkerül a fénykép és a szuperképességet igazoló okmány. Lehetne hepiend, de nincs, mert azt a fiókot egyszer már kiszedték, és nem volt ott semmi. Erre szemtanúk vannak. Valaki visszatette, úgy játszadozik Zsuzsuval, mint macska az egérrel, vagy Kund Abigél szegény Bárczi Benővel. Heves kajabálás indul abban a témában, hogy Ginu megmondta: itt valakit bizony félreismernek. Vivien benevezne a hazugságvizsgálatra, mert érzi, hogy a gyanúsítotti kör extra gyorsan szűkült le az ő személyére. A sértettnek ekkor beugrik, hogy Roli is járt a szobában, ahol ő és Vivi szunnyadt édesdeden, és ha ez nem lenne elég, a pasi szekrényében volt a lopott holmi. Valljuk be, zseniális bűnözői húzás lett volna részéről éppen oda tenni, ráterelve a gyanút egy őt besározni készülő ismeretlen tettesre.

bscap0007_1.jpg

bscap0008_1.jpg

Vivi tovább erőlteti a poligráfot, szóval vagy tényleg ártatlan vagy kapott valami speckó CIA-kiképzést. Roli is védekezik, mert csak egy percre nézett be, néhányaknak pedig rémlik, hogy Vivi egy ideig egyedül volt a szobában, mielőtt Zsu is csatlakozott. A bizalmatlanság rátelepszik a villára, mint Kormi a gazdi laptopjára, még Lacika is egy fokkal zaklatottabban kóvályog fel-alá. Reniben ezen a ponton valami megroppan, már nem bírja, hogy akárcsak a csillagkúti rendőrségen, itt sem tudnak semmit kideríteni. Ezért „nyomozóruhába” öltözve fetreng végig a villa padlóján, ami a mezei szemlélőnek olybá tűnhet, mintha a Macskákat próbálná egy olyan művelődési házban, amelytől az önkormányzat megvonta a támogatást.

1.gif

vivi2.gif

bukkkf.gif

A „megfigyelő akció” eredménye: Lacika viselkedik a leggyanúsabban, méghozzá azért, mert sehogy sem viselkedik. De Roli szemében is kigyúlt a rémület fénye, amikor meglátta Renit eszelősen vonaglani a földön, úgyhogy mégis neki kellene hazugságvizsgálatra mennie. Zsuzsu kongat, majd bejön egy lila háttér, a VV zenéjével kísérve. Anikó technikai hibát jelent be. A közjátékot követően visszakapcsolunk a villára, ahol Roli az alibije mellett érvel. Mivel végig kint ült a cselekmény elkövetésekor, és ha ezzel egy időben bent is lett volna, akkor épp most lennénk tanúi a sci-fi reality megszületésének.

"Ez akkora faszság, hogy még én sem hiszem el", mondja.

Egyelőre nem tudjuk meg az igazságot, mert Ginu szuperképessége aktiválódik, azaz beszélgethet a riportszobában az anyukájával. A mama szerint a kislánya „nagyon ügyes”, csak így tovább, ja, és Balázs, a párja is nagyon várja, hogy majd kijöjjön és „megbeszéljék a dolgaikat”. Ha Csintalan Sándor lennék, azt mondanám, nyilván a cseh kettőt nézik. Ginu pityereg, mindenkit szeret, satöbbi, megígéri, hogy megjavul, és Renit sem fogja most már bántani.

bscap0009_3.jpg

bscap0011_2.jpg

Anikó az Agatha Christie-féle Orient expresszéhez hasonlítja a villa nagy bűnügyét, amely ha nem lenne elég, a helyzetet még egy szabálysértés miatti bünti is súlyosbítja. Mivel Krisztián helyett indulás előtt Csoki írta fel az igényeket, másnap a lakók  nem kaptak meg semmit a rendeléseikből. Indul a Survivor Light Powered By VV. Adri azt álmodta, hogy két macska kergette egymást, de egyik sem ő volt, szóval nem kell attól félni, hogy Karinthy Frigyes szelleme kísért a villában, és ő rakosgatja el Zsuzsu személyes tárgyait.  Az álmoskönyv szerint ez azt jelenti, hogy két sunyi ember van most körülötte, szerintem meg azt, hogy szereti a cicákat.

„Nagyon feszült voltam, az idegeim csak úgy táncoltak”,

mondja Adri, és ekkor még nem sejti, hogy említett idegek rövidesen extasyval megtámogatott tiniként fogják ropni.

adriii.gif

Zsuzsu ugyanis először csak megemlíti, hogy neki is van egy uGGGYanolyan bodyja, mint amilyet Adri visel éppen, majd a fokozatosság elvét betartva először finomabban, majd határozottabban, végül egészen hisztérikusan célozgat arra hogy a lány lenyúlta a cuccát. Aki ezt a forgatókönyvet kitalálta (maga az élet, természetesen), bizonyára látta a Jóbarátok A folt című epizódját a 8. szezonból, amelyben Monica bebeszélte magának, hogy a takarítónő ellopta a nadrágját, ráadásul pont előtte hordja, elkövetve ezzel a tökéletes bűntényt. És valóban, ez már majdnem annyira rafinált, mint az, hogy Roli a saját fiókja mögé rejtette a Pinocchio-kártyát. Adri nem akarja elhinni, hiszen neki 8 000 000 azaz NYOLCMILLIÓ bodyja van, miért kéne a másé?

bscap0015_1.jpg

bscap0013_2.jpg

"Ne idegesítsél már fel!", üvölti vörösödő fejjel, és ezt, valamint a röpködő basszamegeket hallva attól tartok, már késő. Közben megérkezik a szakértői cetlivizsgálat eredménye is, mely szerint a márka is uGGGGYanaz, szóval ebből vádemelés lesz. Zsuzsu bodyja márpedig nincs meg.

"Ez a nő nem normális, hát a ruhááááámat hoooordja!"

"Húszmillió csipkés bodym van, húszmillió, baszd meg! Minek nézel te engem????" kiabálja Adri, akinek az idegei már a földhöz verik magukat a képzeletbeli a diszkó padlóján. Ráadásul az előbb még csak nyolcmillió volt. Honnan van a többi tizenkettő?

fogdos.gif

„Ezen a nőn látszik, hogy nem normális, ez elmebeteg”,

 motyogja továbbra is magában a szennyesben elborult arccal turkáló Zsuzsu, és ha valaki, ő aztán tudja.

ruhaaaaa.gif

"Bolond vagy Zsu", rikácsolja Reni.

"Miért lennék bolond, hát nincs a mosókonyhábaaaa’", őrjöng Zsuzsu.

Adri légzőgyakorlattal küzd az egyre közeledő agyvérzés ellen. "Akkor neked adom, legyen neked kettő", mondja, mire Zsu, mint akinél éppen most ütött be egy rendes adag lónyugtató, higgadtra váltva kérdezi: „de miért akadsz ki ennyire?” Adri kifejti, hogy ő először nem bírta Zsuzsut, de megkedvelte, mert megsajnálta, amiért bolond szegény. De most már a dolog kezd kellemetlenné válni, mint egy jóféle lakótársas thrillerben.

bscap0014_2.jpg

A két történetszál Krisztián és Csoki visszatérésével ér össze, Greg rögtön félre is hívja őket, hogy vázolja a kibontakozó ügyet. "Nem mi voltunk", mondják a kemény munkából hazatérő ifjak, majd megegyeznek, hogy egy ideig eltitkolják a szégyenteljes valóságot, inkább teniszezésről, koktélt felszolgáló nőkről és limuzinról szóló mesékkel etetik a népet. Krisztián csókkal üdvözli Vivient, meg azzal a felkiáltással, hogy most lehet, hogy elkezd paritty… taktikázni. Hajrá, elvégre ez eddig is mindenkinek bevált!

 

És egy kis közvéleménykutatás:

 

 

686 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:37:36

Karinthy Frigyes szelleme :))))))))))

Pamutbojt 2018.11.24. 17:51:26

Nagyon jó lett, jók a hasonlatok... :-)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:53:09

@Maximista vagyok: és most ez nekem miért is jó/rossz? hangosabban fogsz kiabálni a dzsakuból, hogy engedjelek be a szaunába?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 17:54:02

csak hogy a poszthoz is hozzászóljak: biztos, hogy Lacika rejtegeti Zsu bodyját

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:00:36

@Maximista vagyok: közben leesett, hogy ki az a vigyori :))) jóvanna, ezerszer inkább is ő, mint az orrpirszinges majomparádé

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 18:01:57

Köszi Hoppancs, élveztem nagyon! :)

Nyuszitársam Angora, ha olvasod, tuti visszamászna Ginura, ha az meg visszafogadja a szerecsen királyt, elment az agya vagy pödzög, de nagyon! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 18:02:56

Szerintem azt a nyomorult bodyt Greg hordja!

Maximista vagyok 2018.11.24. 18:03:42

@úgymond olvasó mmkk: erre meg adok neked egy öribari karkötőt te retek :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:10:40

@Maximista vagyok: ilyen szép körbeudvarolás után nem mondhatok mást, minthogy nesze, egy öribari karkötő, hajjámeg :D

Bekkara 2018.11.24. 18:11:01

Szegény Zsuzsu. Én megértem, hogy feszkós, azért azt nem képzelte, hogy eltűnt a kép meg a szupererő, persze, hogy érzékenyebb lesz a dolgaira, és amúgy látszott, hogy igyekszik visszafogni magát, Adri rendezte a patáliát. A képeket meg Vivi lopta el, elég egyértelmű, hogy ki akarja csinálni Zsut, ne feledjük, hogy Vivi elvileg tudhatja, hogy a közönségszavazáson Zsu volt a legerősebb lány, hiszen utána költözött be, és nem hiszem, hogy annyira ügyeltek a biztonságra. Amúgy hova lett Era? Lacikával ülnek egy olyan sarokban, amit nem vesz a kamera?

Maximista vagyok 2018.11.24. 18:12:09

Hogy on is legyek. A poszt a részhez képest nagyon jó. De kezdek átmenni read only-ba sajnos :/ Hogy verjem bele a villába! Sokkal szórakoztatóbb a HV mint a műsor, ezt remélem olvassák a gyakornokok.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:13:12

Hoppancs ez jó lett bár a rész elég uncsi tényleg, de szuper az írás és a gifek is.
A földön hátrafelé csúszó Reniről nekem egy jóféle horror jutott eszembe.

Maximista vagyok 2018.11.24. 18:14:26

@úgymond olvasó mmkk: udvarlásból kurva jó vagyok, bár van mit tanulnom régi barátomtól aki a lányhoz odalépve annyit mondott, hogy de jól nézel ki a kurvaanyádat. ja, azóta összeházasodtak :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:17:29

@Maximista vagyok: végülis egy fokkal szokatlanabb, mint a "szia cica, van gazdád?" :D

Angora Cardi 2018.11.24. 18:19:35

@Nyuszomuszo83: Olvasom nyulam :)) Csak közben megettem a sültcsirke egy részét :DDD
Sztem kölcsönösen visszafogadnák egymást, azért ne feledjük, ösztönlények, még így is, hogy Ginu láthatólag a kinti Balázsa engedélyével parittyázik.

Ezek a szerencsétlen farmos részek szörnyen szánalmasak de tényleg...

bElannaTorres 2018.11.24. 18:25:06

@szociál: Lacika Greg gatyáját szagolgatja :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:26:22

@Bekkara:
Videót akarooook nem hazugsagvizsgaloooot.

bElannaTorres 2018.11.24. 18:28:29

Adriból simán kinézem, hogy nem tudja megkülönböztetni a bodyjait, Zsuzsuból meg azt hogy pontosan tudja melyik az övé:))

Maximista vagyok 2018.11.24. 18:33:14

A mai műsor vajon a 0 alatt vagy felett lesz?

bElannaTorres 2018.11.24. 18:35:17

@Cleveland55: a gatyával? Igen, :D még korábbi részben mondta greg hogy lacikában van egy kis minimál (melegség:D) mikor gatyát majdnem kölcsönkért tőle egy alsógatyát Lacika.

bElannaTorres 2018.11.24. 18:36:23

Na majdnem kölcsönkért csak utólag írtam be, mert mert végül is nem kért.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:38:09

@bElannaTorres: Greg forgatta a szót úgy, hogy Lacika akart kölcsönadni, vicces volt, de Lacika egyelőre rejtély.

Nekem mindenesetre az elején Greg favoritom volt, de annyira kis sunyi lett a ratyics mellé helyezkedéssel, hogy kiesett a pixisből.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:39:00

keltásra szavaztam de a Lacikás és a Greges is jó opció

hereverő heverő 2018.11.24. 18:40:06

Lóestét.

Hoppancs, komolyan felröhögtem a "két macska voltam és játszottam egymással" hasonlaton, minden elismerésem!

A nyusziknak a tegnapihoz ezt küldöm a kilencvenes évekből, és csakazértsem a retén Scooter how much is the fish?t

www.youtube.com/watch?v=xy4qkciGLYY

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:40:52

@úgymond olvasó mmkk:

Rohadt unalmas ezért mindent kitalál hogy képernyőre kerüljön.
Szánom ezt a Pánpétert.

hereverő heverő 2018.11.24. 18:42:59

@úgymond olvasó mmkk: Ezmiafaszt csinál? Reggel volt egy döglött poloska a lábtörlőn, csak annak nem világított a lába, de ugyanígy nézett ki.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:46:26

@hereverő heverő: Milyen kellemes kis muzsika :DD Köszönjük!

csincsilla72 2018.11.24. 18:46:43

@Maximista vagyok: Én már napok óta read only vagyok :-(
Valamelyik agyhalott szirénázásánál szakadt el a cérna. 3 hete bent vannak, de az óbégatáson és a parittyázáson kívül nem látok mást. Ez viszont nem érdekel. A hogyvoltot követem, hogy ne veszítsem el a fonalat, és ha érdekesebbre fordul a játék, bekapcsolódhassak, de nem tudom, lehet-e erre számítani. Talán a középjátéknál.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:47:08

@hereverő heverő: te lekreténezted a scootert, vagy csak elaludtam és képzelődöm? :)))) Greges videóra: a kutyám szokott féltékenységi jeleneteiben ilyeneket művelni

@szociál: biztos Geronazzo Máriával létesített telepáciás kapcsolatot

@Angora Cardi: ápolja pán lelkét

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:48:33

@úgymond olvasó mmkk:

Az ET-nek világítottak így az ujjai, mint a Gregé.
Mondom hogy UFO-nauta.

bel ami 2018.11.24. 18:49:20

Ketten a hitvesi ágyba’
Csoki és a Krisztiánja.
Nem buzik ők, mondogatják
egymásnak, és bizonyítják:

Csoki mondja, figyelj, faszom!
Zsuzsu bodyjával alszom.
Krisztián se hagyja magát:
én meg hoztam a bugyiját!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:49:23

Közben a Spurs meg kitömi a Cselszit.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:50:10

"Lehet hogy érzelmes ember vagyok de hülye nem"
De Zsu, hülye IS vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:50:16

@szociál: ufópánunikornissellő :) a cselszi meg megérdemli

Angora Cardi 2018.11.24. 18:51:01

@úgymond olvasó mmkk: Remélem körbefingta a szobát azzal távoznak a rossz szellemek.

Angora Cardi 2018.11.24. 18:51:29

Ez a két szánalmas fasz egy kádban meg egy ágyban...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:53:47

@Angora Cardi: azoknak az ágyneműknek már úgyis mindegy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:53:48

@bel ami:

Krisz és Csoki kecskét fejt
Rángatták de nem adott tejt
Mondta a nő hogy ne azt fejd
Szegény kecske is vágott egy fejt

Fejés után locsizás
Krisz és Csoki homizás
Rókáztunk és miegymás

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 18:56:05

@szociál: halmozottan hátrányos helyzetű

Angora Cardi 2018.11.24. 18:57:44

@szociál: Lacika elreppelné.

pinafasz pihafasz
cidálnálak leszophacc
hej

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 18:59:22

@Angora Cardi:

:))

pipipipipipnafasz
cicicicicidálnálak
lelelelelszophacc

heheheh hejj :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:01:24

A szomorú kecske balladája

Azt hittem, szép nap lesz a mai,
korán reggel jött, és megfejt a Mari.
Békésen legeltem a száraz aljnövényzetet,
de éreztem, ma itt még valami történhet.
Megjelent egy nagy fehér batár,
megremegett tőle a határ.
Kiszállt belőle két majom, egy fekete, meg egy fehér,
meglátta ezt, és a távolba rohant egy csapat egér.
Randira jöttek, úgy hallom, azt mondják,
az agykezdeményüket a nadrágjukban hordják.
Rám nézek, én meg rájuk,
mindannyian a feladatot várjuk.
Úristen, egy fekete kéz nyúl felém,
valami itt most nincs a helyén.
- drámai zene -
Menekülnék, ha tudnék, de a Mari nem enged,
hogy én itt máma még meghalok, az lehet.

bElannaTorres 2018.11.24. 19:03:14

@Angora Cardi: ja igen, utána még azt is mondta, hogy csak használtat adjon :)) Gregnek túl unalmas Roli és Hunor, talán ezért is állt át, de valahogy mindig olyan aki inkább középen van

Angora Cardi 2018.11.24. 19:03:15

@úgymond olvasó mmkk: Egyik fekete, másik fehér :DDDD mekkora vagy :D

Angora Cardi 2018.11.24. 19:04:47

@bElannaTorres: Olyan furcsa nekem Greg, mintha tényleg kedvelte volna ratyicsot, vagy annyira unta volna Roliékat, esetleg annyira esélytelennek látta azt az oldalt? De azóta sem állt át, tartja magát Viviék mellett, akit meg ugye kintről nem kedvel.
Azt hittem egy jópofa vicces figura lesz de olyan kis csúszómászó egyelőre.

bElannaTorres 2018.11.24. 19:06:00

Hoppancs köszi ez nagyon jó lett! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:07:27

@szociál: a te nyomodba sosem érhetek, mókuscica

@Angora Cardi: az hosszú lett volna, hogy az egyik rendesen pigmentált, a másik meg felülpigmentált :DDD

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.24. 19:10:49

Basszus ilyen VV még nem volt. A 4-5 után ez a legszórakoztatóbb. Az Öfi jó jelt :)
Határozottan jó tett a műsornak, hogy Radics már nincs bent!

Viszont marhára rühellem, hogy Rolit, Erát és Hunort nem lehet látni... ziher, hogy nem punyadnak a sarokban...

bElannaTorres 2018.11.24. 19:12:28

@Angora Cardi: Roliék olyan komolyak, hogy ott nem tud villogni a különleges pánszexualitásával, meg hülyeségeivel. Meg szerintem is radicsot látta esélyesebbnek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:13:50

A Zsu képét jól eldugták
Keresnék vagy pont leszarnák
Úgy döntöttek keresik
Közben Kriszék megfejik (a kecskét)
Nem találják nagy hiszti van
Greg is segít de pont kan szag van
Ettől a Greg jól felizgult
Zsu közben majd kipusztult

:P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:16:54

@Angora Cardi: lesz még :))

@szociál: duplaiksz. vagy ez már tripla

Angora Cardi 2018.11.24. 19:17:42

@bElannaTorres: Az egyik legunalmasabb karakter lett mister pán péter... Ésszel pedig lehetett volna belőle jó karakter, az elején többen többet vártunk tőle. Szerintem is az erő miatt állt radicshoz.

Most szenvedjük újra a fekete body gate-et.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:17:54

@úgymond olvasó mmkk:

tripla X-es az Ánusz meg a Ratyics :)
ők pornóznak :)

Angora Cardi 2018.11.24. 19:18:25

@úgymond olvasó mmkk: Jó :D Nekem most nincs ihletem de ha lesz beszállok.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:18:29

@szociál: ahogy rányomtam a küldés gombra, rájöttem, hogy nem kellett volna

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:19:03

@Angora Cardi:

csak is a fostos segge miatt állt át Radicshoz, azt hitte kihullanak a fehérek, közben meg a mexikóiak fogyatkoznak.
Ezt benézte.
Kár hogy nem veszik össze senkivel, mert simán kint hagynák.

Angora Cardi 2018.11.24. 19:19:15

Ez a body még trendi ruhadarab? Mindig rühelltem a gondolatot is.

Angora Cardi 2018.11.24. 19:19:57

@szociál: Lehet, hogy anélkül is, annyira unalmas lett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:20:05

@Angora Cardi:

body nagyon pornós, sztem nem sokan viselnek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:20:26

@Angora Cardi: most nekem sincs, jutubozok és énekelek közben, de majd lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:21:04

@Angora Cardi:

az a baj hogy nincs indok miért pakolják meg jelekkel
mert melegpán ?

Angora Cardi 2018.11.24. 19:21:42

@szociál: Néha látom boltban és felröhögve tovább lapozok, de úgy látszik ők még hordják.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:22:48

@Angora Cardi: szerintem ők azt hiszik, hogy szexi

Angora Cardi 2018.11.24. 19:23:04

@szociál: Megpakolni nem is, de kihívni esetleg aki tutira vissza akar jönni. Nincs akkora meleg közösség mögötte szerintem, akik visszaszavazzák...

@úgymond olvasó mmkk: Énekelsz is? De rég énekeltem :D

Angora Cardi 2018.11.24. 19:25:01

@úgymond olvasó mmkk: Mikor meg részegen összehugyozzák magukat mire kibogarásszák magukat belőle..

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:25:27

@Angora Cardi: a kocsiban mindig :))) itthon csak akkor, ha mindenki tisztes távolságban van

Angora Cardi 2018.11.24. 19:25:52

"Menjünk fujatni" mert téged ki fog fújatni Krisztiánka? Mennyire kis egyszerűek vagytok.

Angora Cardi 2018.11.24. 19:26:41

@úgymond olvasó mmkk: Nem is rossz ötlet kis torna mellett zene és éneklés, mindjárt betervezem a mai napra.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:26:43

@Angora Cardi: jó, hát az mellékes, akkor is szexi! rájuk indulnak a pasik! csak ez számít

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:29:52

@Angora Cardi: a kocsiban hajlamos vagyok elfelejtkezni arról, hogy nem mindig vagyok egyedül, szerdán délután a kolléganőmet örvendeztettem meg, szerintem még mindig sokkos állapotban van :D

,, 2018.11.24. 19:29:53

@úgymond olvasó mmkk: utazás közben mindig énekelni akarok, kellemetlen, hogy általában buszozom:S

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:30:51

@úgymond olvasó mmkk:

Greg szalad a tengerparton
Azt álmodja szexi nagyon
Meglátja a Csokoládét
Pánsípjával fuvoláznék
Folyik a nyál szája szélén
Zsu meg rázza ébredjél még :))
De nem akar ő felkelni
Inkább Csokit megtekerni

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:31:16

@,,: egyszer megcsináltam a buszon is, fülhallgatóval.. :DDDDDDDDD

,, 2018.11.24. 19:32:37

@úgymond olvasó mmkk: én néha nagyon halkan dúdolok, ha nem ül mellettem senki:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:32:46

@Angora Cardi:

De miért hívod ki ha nem vagy rosszba vele ?
Mert Greg erre figyel a legjobban hogy ne legyen konfrontáció, sumákol.
Buzikártyájával akar beevezni a döntőbe.

Angora Cardi 2018.11.24. 19:33:52

@szociál: Miért ne hívhatná ki bárki ha gyengébbnek érzi magánál? Szerintem ilyen kitétel nincs, hogy csak vita esetén hívhatnak ki bárkit.

csincsilla72 2018.11.24. 19:34:13

@Angora Cardi: Persze, hogy trendi. Tudod, mennyire jól áll egy hat hónapos kiscsajnak? :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:34:14

@,,: mentségemre szóljon, hogy aznap már a negyedik munkahetem volt szabadnap nélkül, de akkor is.. nagyon ciki volt :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:35:14

@úgymond olvasó mmkk: aznap helyett az, hülye, mérvettélbefogalmazásgátlót

,, 2018.11.24. 19:36:05

@úgymond olvasó mmkk: :P
ha egyszer jó az akusztika:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:37:16

@úgymond olvasó mmkk:
Egy Zámbó Jimmy számmal biztos leadnanak :)

Angora Cardi 2018.11.24. 19:37:43

@csincsilla72: ehehehe nekik valóban nagyon jól áll :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:38:41

@szociál: :PPPP

@,,: most, hogy eszembejutott, megint égek :D

2018.11.24. 19:42:55

@Angora Cardi: Az a baj szerintem, hogy még mindig kell a 9. szériában az álszent viselkedés a nézők felé. Szerintem amiatt nem vállalta be eddig senki sem ezt a "kártyát". Vagyis talán mintha Dávid az előzőben, elmondta, hogy szerinte RetardVivi gyengébb nála. (Megjegyzem, szerintem a Retek nem akarta őt valamiért nyertesnek, messze a legnormálsabb fazon volt bent, akin látszott, hogy nem hülye). Feltételezve a tisztességes szavazást ( :) : ) ), viszont nem feltétlenül volt megfelelő indok. Bár lehet rosszul látom, vagy rosszul emlékszek már dolgokra.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 19:45:10

@,,: volt fél év, amikor hetente 70 órát dolgoztam, vannak ilyen sztorik abból az időszakból :DDD

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 19:50:34

@hereverő heverő: ó drága ez a mjuzik is nagyon bejövős, mi nyuszik szeretjük az ilyen finom muzsikákat, de én csípem a how much is the fish opuszt, az is a telefonomon van ilyen jó zenék társaságában!

Angora Cardi 2018.11.24. 19:51:07

@Cleveland55: Szerintem jól látod, én hajlamos vagyok a saját szemszögemből nézni őket, nem játékos szemmel, de teljesen logikus amit írsz. Dávidot sajnáltam, Soma sosem volt szimpi, Vivire meg bárcsak ne is emlékeznék, a beköltözősben Greggel játszott paplan alattist a tavalyi Vivi... :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 19:54:05

@Nyuszomuszo83:
Greget kilehetne vinni azzal az indokkal hogy Radics mellé állt, ennyi.

Angora Cardi 2018.11.24. 19:57:59

@Nyuszomuszo83: Egészségedre! Imádom a sült tököt. Én csirkét ettem paradicsommal, de délben lángos, úgyhogy egy rossz és egy jó pont :(

El tudom képzelni a fiatalok úgy mentek be a villába, figyelj 36 misiért parittyázok, jó? Jó.

Greggel kapcs egyetértünk, szerintem volt tanácsadója épp egyel feljebb írtam a bemutatkozójában az előző Vivivel játszották el mintha lenne valami a paplan alatt.

De nála okosabban lavíroz jelenlegi védencem, Lacika :D Greg nem érdekes ámde harsány. Lacika sem érdekes, ámde nem sunyi sem.

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 20:02:01

@Angora Cardi: @,,: @úgymond olvasó mmkk: én is énekelek mindig, itthon főleg, van, hogy benn az irodában is, múltkor úgy sikerült, hogy a főnök benn ült a másikba én meg azt hittem nincs, kijött megkérdezni, gyakorlok-e az x-faktorra. Röhögött, én meg égtem. Van aki szerint bár hangom van-bár ne hallanák- vagy szexuális-bassza a fülüket-de van aki szerint tényleg jó, ők süketek szerintem is. Általában pont nem érdekel, szenvedjenek! Én is eljátszottam a füles a fülemben és éneklek a 139-es buszon! De rég volt.... :)
Nyulam köszi! Lángos finom, csirke paradicsommal isteni! (Mellékesen megjegyzem, nem fura hogy ugyanezt ettem???)

bElannaTorres 2018.11.24. 20:03:09

@Angora Cardi: hát annyi már kiderült róla, hogy a haja fontos neki is :D kíváncsi leszek tényleg szövetkezik-e rolival, vagy csak ült ott és bólogatott

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 20:04:21

@szociál: ki lehetne de nem fogják! Őt is erösnek tudják be a melegek miatt!
Amúgy a body ismét divat lett, már 3 éve kb. Én tini koromban viseltem a 90-es évek végén.

Angora Cardi 2018.11.24. 20:06:27

@bElannaTorres: Úgy szeretném hinni, hogy tényleg nekiáll taktikázni :DDD

@Nyuszomuszo83: Én nem merek mások előtt énekelni, még magam előtt sem gyakran :DD
Ugyanezt? :DDDD Telepácia!!!! Nekem már csak a tök hiányzik a menüről.

Akar valaki velem drukkolni Lacikának?

2018.11.24. 20:07:02

Egyébként én annyira örülnék, ha "bejönne Laci tattikája". Mármint hogy meghúzza magát, egymást kinyírják az erősek, meg valaki kizáratja magát. Aztán beül a döntőbe Greggel meg Zsuval. Greg nyilván nem fogja megnyerni, mert azért országunk még nem tart ott, hogy egy "ilyen" megnyerje.( nem kell félreérteni, nekem semmi bajom nem lenne vele ha megnyerné, amennyiben nem ilyen irritáló és sunyi lenne. Nem igazán érdekel ki hova szereti "rakni") . Zsunak 3 hét alatt volt már vagy 10 konfliktusa, mi lesz még addig, illetve azért a 36 millió küszöbén, már lehet egymásnak megy Greg és Zsu. Lacika meg nevető utolsó beköltözőként, 3 hónap alvástól kipihenve áll a döntőben, és akkor majd amikor beakarják játszani a "lássuk Laci konfliktusai" videót rászólnak Bajusz fülére, hogy "hát hülye vagyol, nincs ilyen videjónk". Ő tűnik majd a legnormálisabbnak, elmondja majd, hogy az anyjával él mert szereti őt, és megnyeri. :D Esküszöm, jobban el tudnám őt fogadni nyertesnek mint Rolin kívül bárkit. :) :) Egyértelmű, hogy nekem a "mexikói oldal" az a szívlapátpozitív oldal, de a "fehér oldalon" is Era és Hunor nekem túl "primitív" illetve "nem okos".

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 20:07:29

Puskás Peti ingje az X-ben egyszerűen csodálatos

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 20:07:37

Lacika nem rossz lelkü eddig. Én vele kapcsolatban úgy gondolkodom, hogy próbálja kiismerni a többieket, kicsit külső szemlélőként próbál viselkedni, aztán majd eldönti kit kedvel igazán kit nem... de mivel kiskukát játszik nem tudok nyilatkozni róla maximálisan!

bElannaTorres 2018.11.24. 20:08:20

@Angora Cardi: én meg olyan vagyok mint az x faktor elő-elő döntősök, mi úgy halljuk jó hangunk van , de nincs :)
Itt igazából a hallással van :D

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 20:09:51

@Angora Cardi: ne tökölj nyulam, egyél tököt!

2018.11.24. 20:09:55

@Angora Cardi: Én benne vagyok! Hajrá Laci (Y) :D

2018.11.24. 20:11:07

@Angora Cardi: Én benne vagyok ! Hajrá Laci! :D

Perah 2018.11.24. 20:13:31

@úgymond olvasó mmkk: Greg hatha jóga gyakorlatokat csinál. Régebben én is jógáztam, csak közben nem tartottam lámpát a lábujjaimmal :D.

@Bekkara: Szerintem is Vivi volt, valahogy az egész csaj gyanús. Először is ő támadt Adrira már tegnapelőtt, aztán ő mondta, hogy biztosan valaki más fiókjában lesz meg a lopott holmi. Aztán a legegyszerűbb, ha már az amúgy is gyanúsított Rolira tereli a gyanút. Ráadásul én is emlékszem, hogy az mondta, ki fogja készíteni Zsút, és most nagyon úgy tűnik, hogy errefelé halad. Ráadásul egy csapással több legyet üt, hiszen egymásban sem fognak megbízni ezentúl a többiek, és főleg nem Roliban, akit az ellenségének tekint.

Viszont szerintem az Adris felsővel kapcsolatban nincs igaza Zsúnak, és még úgy is viselkedett, mint valami eszelős. Simán a Lipótba zárattam volna ezt a mai részt látva, ha pszichiáter lennék és még működne az intézmény. Megértettem Adrit, mert nem minden esetben igaz, hogy az kiabál, akinek a háza ég. Én is olyan vagyok, hogy akkor cseszem fel az agyam a legjobban, ha meghazudtolnak vagy olyat állítanak rólam, ami nem igaz. Akkor jobb, ha mindenki menekül, amerre lát, szóval ez nem bizonyíték Adri ellen. Mindenki máshogyan reagál különböző dolgokra.

Azt viszont rendkívül undorító dolognak tartom, hogy bárki is másnak a személyes cuccához nyúljon! A kép és a papír eltüntetése miatt én is rohadt ideges lettem volna, sőt ha bármilyen cuccomat elvennék az engedélyem nélkül.

2018.11.24. 20:23:35

Egyébként tudom, Zsu nagykorú. De basszus, őszintén, szülőként hát nem tudom hogy reagáltam/mit tettem volna ha az egyértelműen szellemi fogyatékos gyerekem jelentkezik egy milliók által hozzáférhető műsorba. (tudom, hogy nem nézik annyian, úgy értem, hogy minden hírportálon van róluk cikk, tehát olyanokhoz is eljutnak a "hírek" akik nem nézik a műsort). Még nagyobb baj(aminek szintén van elég nagy esélye), ha esetleg a szülék szerintem minden rendben van vele, ő csak "makacs, sértődékeny" stb.

Perah 2018.11.24. 20:27:51

Hoppancs, nagyon jó volt az öfi, szétröhögtem rajta magamat! :)

Nekem egyébként tetszett a két agyament romantikus randija, jókat röhögtem rajtuk :D. Oké, az kiverte a biztosítékot, hogy megijedtek egy szerencsétlen őzgidától és a disznó röfögésétől, meg úgy mindegyik állattól, de attól még tetszett a szerencsétlenkedésük :))). Az mondjuk furcsa volt, hogy együtt fürödtek egy akkora kádban, amekkorában még két kisgyerek is nehezen fért volna el... Előbb-utóbb még az is lehet, hogy lesz egy kis hancúr közöttük is, ha már ilyen közel kerültek egymáshoz...

@Angora Cardi: Most már nekem sem szimpi Greg, pedig először bírtam. Először akkor csalódtam, amikor a Radics mellé állt, annak ellenére, hogy a nagy barinőjével (Zsúval) annyira bunkó volt. Mondjuk, Zsu is nagyon gáz, hogy Radicsot támogatta először, akkor írtam le a csajt teljesen. Másodszor pedig akkor csalódtam Gregben, amikor direkt odaküldte Zsút Renihez sz**t keverni, hogy azt mondták rá Eráék, hogy ápolatlan.

bElannaTorres 2018.11.24. 20:31:35

@Perah: Zsu nagyon megsértődött Erára. Azért nem tudott melléállni, radicstól meg azt kapta amire amúgy is számított. Nálam leírva Krisztián van meg reni, Lacika féléknek meg nem tudok drukkolni annyira simulékony.

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 20:33:06

@Perah: én is jót röhögtem a két nyomi romi kiruccanásán, szénné szivatták őket! :)

Lynette21 2018.11.24. 20:33:29

@úgymond olvasó mmkk: Es azt hallottad mit mondott Petire Ramona? Hogy a Dumb es Dumberben levo Peti papagajra emlekezeteti! (Amelyiknek visszaragasztottak a fejet es eladtak a vak kisfiunak!)

,, 2018.11.24. 20:37:16

@Nyuszomuszo83: :)
@Angora Cardi: megcsíptél valami jót blackfridayon? (én nem igazán)

Angora Cardi 2018.11.24. 20:50:19

@Cleveland55: Tetszene egy ilyen végjáték Lackóval. Hajrá Laci :D
Bár nálam még Era Roli is játékban van. Hunor kevésbé.. ő inkább biodíszlet. De Era ügyesen kiherélte radicsot. Roli mozgatná a szálakat, amihez még drukkolok neki, hogy jobban beinduljon.

Zsuval kapcs: Nem lehet, hogy Bükkfürdőn ő egy trendi (nagyköröm, szempilla) felszolgálókislány és anyuka még esetleg bíztatta is, menj csak lányom, megmutatod nekik milyen ügyes vagy te is még meg is nyerheted, felveszed te azokkal a versenyt, nézd meg a divatot is követed, szád is nagy (!!) úgyhogy csak jelentkezzél ha meg megnyered még kis is törhetsz innen.

@bElannaTorres: hehehe nagyon jó vagy :DDD
Én egyszer füldugóval énekeltem és a testvérem rámtört, hogy rosszul vagyok-e mert valami hörgést hallott csak a másik szobából, azóta kicsit szégyellős vagyok...

@Nyuszomuszo83: Bárcsak vettem volna tököt ma a piacon akár most is megsütném.
Jajdejó akkor már hárman vagyunk Lacira, Cleveland-del együtt :DDD

@Perah: Egyetértünk Greggel kapcsolatban. Kár érte egyébként sokat kihozhatott volna magából a játékban de ellaposodott a kis szarkavarásban merül ki, néha van egy két humoros villantása de nem sok. Zsuval pedig nem jó irányba erősítik egymást.

Elnézést a kollektív válaszért, de Castle Rock maratont is nézek :D

Angora Cardi 2018.11.24. 20:52:47

@,,: Meg, egy régóta vágyott forgófejes babyliss hajszárítót :D Sokáig nem volt aktív a m..m.. oldala de aztán egyszer bejött és hupsz le is csaptam. Hasonlóm van csak nem forgófejes és alig vártam, hogy legyen egy ilyenem. Minden másnak ellenálltam. Kicsit minimalizálni akarom a dolgokat magam körül most halmozás helyett, úgyhogy nem akartam sokfelé nézelődni sem. :)))

Angora Cardi 2018.11.24. 20:54:29

@bElannaTorres: Az viszont nem volt szép hogy az Era-Zsu békülést a párbaj utáni napon adták be adásba, ha a párbaj előtt játsszák le, lehet hogy további szavazatok Erának.

Angora Cardi 2018.11.24. 20:55:45

@Nyuszomuszo83: @Perah: Az a romi randi nagyon jó volt: zene, tánc, kurvák, szotyi... az!

2018.11.24. 21:00:29

@Angora Cardi: Hálistennek én már rég nem vagyok kapcsolatban azzal a réteggel mint Zsu. Nyilván vannak ott is kivételek, de nekem nincs túl jó tapasztalatom vidéken felnőtt emberként a NAGYON vidékiekről. Megye székhely stb még ok, de az ilyen nagyon vidékiekkel sosem találtam meg a közös hangot, meg úgy kb beszélgetni sem tudunk az időjáráson kívül semmiről.

Angora Cardi 2018.11.24. 21:01:28

@Cleveland55: Én is hozzád hasonlóan látom ezt... ismertem ilyen Zsukat, akiktől ma már a hideg rázna, szerencsére már befedi a múlt homálya...

bElannaTorres 2018.11.24. 21:03:05

@Angora Cardi: én meg egyedül vagyok era vagy zsu győzelmére
Azt én sem értettem, több lett volna biztos, Zsut azért bírja pár néző Fb kommentek alapján
De hogy csóri vivi megint hogy le lett kurvázva egységesen, oké hát persze hogy van benne valami, de nekem még mindig Ánusz a rosszabb, aki dugd fel az öklödet magadnak kiáltással dobta cintit mert ő annyira szerelmes a kinti nőjébe...

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 21:04:14

@Angora Cardi: kár hogy nem vettél tököt, szezonja van, ráérsz még! 3-an vagyunk, bár én még nem engedtem el Rolit, Hunyor kérdöjel nagyon! Volt minden a romi randin mint a búcsúban: szex (a desznyók tudtátok 30 percig élveznek), kurvák aksrom mondani kecskék és egy jó nagy adag szar! Szarból meg vár nem lesz, így csak azt kapták amilyen teljesítményt nyújtanak! #mármegintgonoszvagyok

bElannaTorres 2018.11.24. 21:06:03

@Angora Cardi: de igazából mindegy ki nyeri meg, radics már kint van, ánusz is remélem repül :)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.24. 21:06:22

Robint is elkönyveltük tujának. Kevesen lettek, kapott műsor időt és nyert!

Hajrá Lacik! Csak könyörgöm ne reppelj, mert baromi primkó szöveget nyomol :(

Angora Cardi 2018.11.24. 21:06:34

@bElannaTorres: Erának drukkolok, Zsut nem tartom oda illőnek. Miért hype-olják a fb-on, mert együgyű?
Mondjuk a Vivi témában van sok igazság. Azért nem mindennapi még ha neki az életében ez akár lehet mindennapi is, hogy bemegy kamerák közé egy játékban és egy hét alatt a második pasival fekszik le. Nyilván Krisztián sem ártatlan. Vicces volt a kádban még az exnőjét vizionálta, ahogy visszaért meg ment rá Vivire. Ez gondolom a maiban lesz leadva. Aki kurvának áll ne sírjon ha megbasszák mondanám Vivire..

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 21:06:40

@bElannaTorres: Erát eldogadnám ha győzne, csaj is lenne győztes és nem selejt egybites! Zsut nem, rühellem, az ilyen embereket kerülöm mint a leprást! Ánusz egy végtermék, a csaja meg a Pumped Gabó, nincs kint semmiféle barátnő! ;)

Angora Cardi 2018.11.24. 21:10:10

@Hedo a szadista szexista anyuka: :DDDDDD
@bElannaTorres: pontyosan! És milyen szép volt elsőnek kiesni :DD szép lenne Ánuszka másodiknak, bármeddig bent van az neki ajándék..

bElannaTorres 2018.11.24. 21:11:10

@Angora Cardi: hát igen, és még csak 18 éves. Fb oldalán még egy mosolygós középiskolás lányt látni, valaki belinkelte a múltkor, pár év múlva meg ez lett.

bElannaTorres 2018.11.24. 21:14:38

@Angora Cardi: biztos azért szeretik zsut, meg oké a táncot lenyomta - nulla nőiességgel:D - de azon kívül nem kurváskodik, bátor, meg naiv. Az hogy hülye csak plusz pont, lehet rajta röhögni.

Angora Cardi 2018.11.24. 21:17:45

@bElannaTorres: Igen ebben lehet valami Zsuval kapcsolatban :D
Szegény nekem inkább sajnálnivaló mint drukkolnék neki..

Vivivel kapcs: Én nem hiszek ebben a 6 éves koromban majdnem meghaltam és azóta úgy élek mintha nem lenne holnap dologban. Azt elhiszem persze ha volt ilyen élménye ami sajnálatos, de sokmindenkinek volt, és mégsem ugranak rá minden szembe jövőre. Pláne nem 18 évesen egy negyvenes rutinjával... ehhez kell "vér" is nem csak hedonizmus. De a főként női szavazóknál ez nem lesz nyerő, és mégsem a radics haverok vannak túlnyomó többségben szavazni.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:21:51

@Angora Cardi: szerintem Bükfürdő az még nagyon nem a vidékbmg kategória, vazsmegye nem egy elmaradott környék

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:23:15

@Hedo a szadista szexista anyuka: lehet csak rappelve tud egymással viszonylag összefüggő mondatokat összerakni :DD

bElannaTorres 2018.11.24. 21:24:47

@Angora Cardi: szerintem most alig van esélye ha kiviszik, nem csak a női szavazók, a pont a radics félék is idegből kurváznak, ahogy radics szokott a hülye videóiban, azt közbe erre költi a pénze jó részét. Vivi sztorija tényleg gyenge hogy azért lett ilyen, a környezete a barátai, stb, azt gondolom volt ott drog is mert nagyon csúnya a bőre.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:26:57

@Angora Cardi: jajj a kommentem másik fele lemaradt. szóval. azt nyilván nem tudhatom, hogy kit mennyire befolyásol egy trauma, van, akit jobban, van, akit kevésbé, de én sem nagyon hiszek abban, hogy csak azért csinálja, mert volt egy halálközeli élménye. a kommented többi részével is egyetértek, úgyhogy már csak egy ekg-t biggyesztek ide :))

Angora Cardi 2018.11.24. 21:27:58

@úgymond olvasó mmkk: A karakterére írtam nem a vidéki mivoltában akartam megsérteni, különösen, hogy abból itt mindig parázs viták alakulnak ki..., inkább elmerülök Castle Rockban.

Angora Cardi 2018.11.24. 21:29:54

@bElannaTorres: Lehet, szerencsére sosem láttam tv-n kívül drogost, de akár ki is vihetnék, mondjuk Zsu, és kint hagyná, az tetszene :D
@úgymond olvasó mmkk: :D Oks. Persze én sem tudok semmit csak okoskodok de visszafogom még elszalad itt velem a ló :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:30:02

@Angora Cardi: értettem én, hogy nem sértésnek szántad :)))) nem is azért mondtam, csak vazsmegyét véleményeztem

2018.11.24. 21:39:09

@Angora Cardi: mire irtad a drogost? Elvesztettem a fonalat

Angora Cardi 2018.11.24. 21:39:45

@úgymond olvasó mmkk: Eccer voltam Vazsmegyében munkaügyben. :D
Hehe ne fogjam vissza? :D Dikk :)
Nézted Castle Rockot? Dilemmázok folytassam-e vagy az ápoltakba nézzek bele ahogy tovább rikácsolják az elveszett cuccokat.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 21:40:29

Két napja az öfiket baromi szarra csinálják, láthatóan nem az anyaggal, hanem a szerkesztésével van a baj.

Angora Cardi 2018.11.24. 21:40:42

@Cleveland55: @bElannaTorres: Itt írta bEllanaTorres, rá reagáltam, hogy Vivinél a drog is játszhat ilyen korán. Lehetséges, nincs tapasztalatom. Neked mi a véleményed Cleveland?

2018.11.24. 21:41:14

@Angora Cardi: Ezt az “ápoltak” kifejezést már töbször láttam itt. Ez honnan ered? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:41:47

@Angora Cardi: én sokszor megyek vazsmegyébe :)))) nem, az xfaktoron szenvedek :((

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:42:42

@Angora Cardi: ápoltjainkat holnap délelőtt tervezem visszanézni, ha lesz elég lelkierőm hozzá

bElannaTorres 2018.11.24. 21:44:39

@úgymond olvasó mmkk: én is, hallgatni még oké, de pp-re alig lehet ránézni, megint ráadtak egy virágos inget

2018.11.24. 21:45:41

@Angora Cardi: figyelj. Ő a Micinek meg a Krisztiannak a baratnoje. Gondolom az ő “erkölcsös” életútjukat nem kel bemutatni. Náluk kultúráltabb közegből jövők között is vannak drogosok, nem lepne meg. Egyébként én kizártnak tartom, hogy ő 18 éves. Ő kommunikáció szakra jár, de most halaszt... Mit, az első félévet? Akkor meg nem mondanám, hogy járok oda. Mellesleg 18 evesen ennyire ribi személyiséggel evek ota tarto parkapcsolat, meg jeggyűrű. Nekem annyira kamunak tunik , mint , hogy Krisztian csajozogep. :)

Angora Cardi 2018.11.24. 21:48:25

@Cleveland55: Egy régebbi VV-ben terjedt el a hogyvoltozók között amennyire emlékszem de évadra és dátumra nem emlékszem :DD

2018.11.24. 21:49:09

@Angora Cardi: Tudom régebben ismolvastam, csak mitől “ápoltak” ? :)

Angora Cardi 2018.11.24. 21:51:27

@Cleveland55: Igaz. Hajlamos vagyok elfelejteni ki kinek a valakije. Az összes játékosról kiderült már, hogy kit ki ajánlott be? Nekem is full kamunak tűnik a 18 éve, ezt már a beköltözésekor itt páran tárgyalták/tuk, ismerek 18 éves lányt, ha nem is mindenki az ő "ártatlan" útját járja de amit Vivi mutat az durva lenne 18 évesnek, remélem a blikk majd kinyomozza az igazságot és elénk tárja :DDD
Krisztián pedig már két hét alatt a második lányt tolja, hozza a rá írt szerepet szépen :D

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 21:52:02

De Arany Timi jó...!!! Ő nem kamu..DDD

Angora Cardi 2018.11.24. 21:52:02

@Cleveland55: Gondolom, a bolondok házára lehet róluk asszociálni :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:52:29

@Cleveland55: gondolom a vella=pszichiátria=ápoltak témakörből jött, de nem tudom, mire én bekerültem a bandába, már ápoltak voltak :)

,, 2018.11.24. 21:52:50

@Cleveland55: ezt nyuszomuszóval megfejtettük, nincs érettségije, a középiskolában halaszt, és vszínű média tagozatos a középsuli

Cimili 2018.11.24. 21:54:08

sziasztok! Köszi Hoppancs, ez jó volt! :)
@úgymond olvasó mmkk: most énekelt a kedvencem, neki drukkcsizok.

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 21:55:37

Alex nyafog...löki a fiukat!

Perah 2018.11.24. 21:55:40

@Udvariatlanbolond: Tényleg jó a Timi (X), remélem kap széket! Ez a golyóálló haj a Giginek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:56:25

@Udvariatlanbolond: szerintem féltékeny, mert ő csak közepesen énekel

Cimili 2018.11.24. 21:56:30

bajuszt csapja má le valaki!

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 21:57:19

@úgymond olvasó mmkk: Képzeld, két napja jöttem rá, hogy az Éneksuliban már volt...,vagy 13 évesen

2018.11.24. 21:57:43

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: Basszus, tök logikus. :D

Jó azért azért, mert két ribizli bevallottan taktikabol megdugatja magat vele, meg nem lesz csajozogep.

@,,: ja, lehet. De attól még kizártnak tartom az életkorát.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 21:57:57

@Perah: Gigi feje olyan, mint egy rossz Beyoncé utánzat, a ruhája meg mint Britney Spears az Oops i did it againben

2018.11.24. 22:00:19

Na kedves kommentelők, kezdődjék az öfi! Hátha pont kerül a Zsuzsu Gate végére(szerintem elhúzzák még ezt legalább holnapig)

Cimili 2018.11.24. 22:00:46

@úgymond olvasó mmkk: egy majmos filmben láttam, h ilyenre volt fésülve a hajuk, mint gigié.

Angora Cardi 2018.11.24. 22:00:53

@Cleveland55: Azért ez is megér egy misét, hogy sír a "nője" után de simán rápattan minden szembejövő pipire, olyan üres szegény ő is..

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 22:03:15

@úgymond olvasó mmkk: Helyes, jól nyomják, de gőzöm sincs , hogy ennyire érett csapat mi keres itt?

Maximista vagyok 2018.11.24. 22:04:09

No lássuk! Hogy Petőfit idézzem: "Ha ez szar lesz, én biza kiverem!"

2018.11.24. 22:07:21

Reni: Már nem leszunk ugyanazok az emberek, VV Zsuzsu- VV Reni... Zsuzsu :“De nem csak a nevünk...”

tvbuzi 2018.11.24. 22:07:27

Undorító ez a póthaj VVV

2018.11.24. 22:08:41

Reni VVVnek : “ Te akarkivel mesz ki, ki fogsz esni” Beszarok :D

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 22:08:55

Tudom, hogy gecivér van bennem...VVV

chiccodoro 2018.11.24. 22:08:56

@Cleveland55: Ideje lenne, uncsi má' nagyon!

Reni nagyon tuGGYA ezt a taTTikát! Szegény buta Zsuzsu meg azt sem tudja, melyik filmben van...

Mók_Ica 2018.11.24. 22:08:56

@Cimili: az a régi majmok bolygója volt :))))

sziasztok :))) hoztam konténert..... sztem kelleni fog :)))

bElannaTorres 2018.11.24. 22:09:23

@Cleveland55: hát nem tudom nekem a legalja a Krisztián. Ahogy szakítás után egy perccel beszélt cintivel, hogy majd kitekerte tánc közben a nyakát Zsuzsinak, meg a többi. Előadta, hogy olyan szerelmes, hogy neki a benti nők csak pótlékok, ahhoz képest első naptól rámozdulna vivire, csak nem tudott radics miatt

Angora Cardi 2018.11.24. 22:09:47

@Cleveland55: Az jó volt :D
Az is hogy Zsu bemutatott a háta mögött és mondta Kabbe :D

Mók_Ica 2018.11.24. 22:09:50

eszek ropit nutellával..... - by vvv

chiccodoro 2018.11.24. 22:10:26

Végre elkezdödik valami taTTikázás. Talán lassan leesik az ápoltaknak, jogy itt jáCCani kéne

tvbuzi 2018.11.24. 22:10:40

Leterelődik a gondolat:DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.24. 22:10:51

Leterelődik a gondolat....DDD,,,Óriási!!!

chiccodoro 2018.11.24. 22:11:27

@Mók_Ica: Én meg mekis fagyit sültkrumplival... XD

chiccodoro 2018.11.24. 22:12:18

@tvbuzi: Ez már így megy? Akkor én is!!! XD

Mók_Ica 2018.11.24. 22:13:39

azé' sutyorognak, mer' akkó' mi nem halljuk??? höhöhöhöhöhö

Mók_Ica 2018.11.24. 22:14:57

@chiccodoro: bakker, azt én is úgy ettem anno :)))) pacsi!!! :)))

@tvbuzi: vip helyed van :)))

ánuszon mi ez a női póló??????????????

tvbuzi 2018.11.24. 22:16:14

@Mók_Ica: aaaaaaaaa, de köszönöm:DDD

,, 2018.11.24. 22:17:16

Ezt a csirke kabátot nem lehetne rituálisan elégetni?

tvbuzi 2018.11.24. 22:18:16

Adri úgy néz ki mint az ifjú Kalán néni

bElannaTorres 2018.11.24. 22:18:18

@Mók_Ica: Nem tudom most nézni, de ez jó hír akkor végre lerohadt róla az előző ami három napig volt rajta

Angora Cardi 2018.11.24. 22:19:06

Lacika odaült hallgatni a patáliát, milyen kedves.

Mók_Ica 2018.11.24. 22:20:08

balhé van.... totya is megmonTTa, hogy balhé lesz..... :))))))

ánusz haja milyen már???? ami kilóg a kapucni alól.....
vivi útszéli módon üvölt... ööööö.... rikácsol.... a kinézete hamarosan olyan lesz, mint ahogyan beszél..... pfffff

Schlomo Goldberg 2018.11.24. 22:20:29

Én már nem tudom miről szól a vita és hogy ki kivel van

chiccodoro 2018.11.24. 22:20:55

Jééééézusom.... Erre már nincsenek szavak. VVV ahogy rikácsol, az epic. Mint egy igazi 8keres banya!

Lynette21 2018.11.24. 22:21:59

Sziasztok! Jajjj de unom mar ezt a ki vitte el a kepet temat....

Mók_Ica 2018.11.24. 22:22:02

@bElannaTorres: de ennek a pólónak kifejezetten női mell része van :)))

csoki szemöldökét greg szedi akkurátusan.....

pomac 2018.11.24. 22:22:29

ez a vivi rosszabb fényévekkel mit radics ...

Angora Cardi 2018.11.24. 22:23:08

Nem akarok további ordibálást.

bElannaTorres 2018.11.24. 22:23:20

@Mók_Ica: Ánusz biztos csokinak akar tetszeni a múltkori fürcsi után :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:23:41

@Mók_Ica: most mi van abba', hogy nutellát eszik ropival? én a mekis fagyit szoktam mekis krumplival, ha félévente eCCer arra vetődök :))))) :***

Mók_Ica 2018.11.24. 22:23:59

@Lynette21: kérsz vip helyet a konténernél??? :)))) fogom a homlokodat......

reklám után ismét balhé......

tvbuzi 2018.11.24. 22:24:28

@chiccodoro: ezt a hadonászást először Jerry S. showban láttam

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 22:25:46

Nem értem, a darkside miből gondolja, hogy ha ők Ginura tesznek, akkor ő megy ki? Csak számolni kellene.

Lynette21 2018.11.24. 22:26:00

@Mók_Ica: Mindenkeppen! Koszi Moki!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:26:06

@tvbuzi: hangosan felröhögtem, bocs :DD

Mók_Ica 2018.11.24. 22:27:38

@bElannaTorres: téLLeg.... :)))))

@úgymond olvasó mmkk: én is ettem.... :)))) lsd fentebb :))) :****

@Angora Cardi: én sem.....túl sok(k) ez már

@chiccodoro: :)))

Lynette21 2018.11.24. 22:27:56

Szoljatok lecci ha folytatjak, addig atnyomtam az x-re! Kooooszcsi!

2018.11.24. 22:28:15

@tvbuzi: nemtom, nekem a bentiek kozul o jon be meg mindig a legjobban meg Ginu(csak neki tokája van). Na nem mintha olyan magas lenne a színvonal

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:28:54

@Mók_Ica: méghozzá a karamellás mcfreeze-t szoktam enni a krumplival, az úgy olyan jó :)))

Mók_Ica 2018.11.24. 22:29:04

@tvbuzi: aztán meg Máóunikánál... :)))

@Lynette21: szivi :)))

Angora Cardi 2018.11.24. 22:30:21

@Mók_Ica: Fülem fáj, az ismétlésben meg szétsípolják az agyamat. Nem is értem minek nézem :D

Lynette21 2018.11.24. 22:30:56

@Cleveland55: En eloszor amikor meglattam Ginut, azt hittem pajzsmirigybaja van. Azoknak szokott ilyen lenni a nyakuk. Nem is ertem,

Angora Cardi 2018.11.24. 22:31:44

Parittyázás sem érdekel.

,, 2018.11.24. 22:31:50

Még mindig nem értem, hogy fszt meg pnát gond nélkül nézhetünk totálban, de azt a kurva videót, ahol elvették a képet, nem. Ja mert hogy talán nem is létezik? Zsóti, te igazságbajnok, szégyelld magad, ha ennek részese voltál

chiccodoro 2018.11.24. 22:31:56

@Lynette21: Most jön a bálhééééé... Tudni már, kik estek ki?

2018.11.24. 22:32:09

@Lynette21: jaja. Viszont attol fuggetlenul nem rossz szerintem. A tobbi nekem nagyon nem jon be, Reni es Zsuzsu egyenesen taszito szamomra.

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 22:32:53

@,,: igy igaz, nincs főiskola, középiskola van érettségi előtt halaszt. Kiégett már, azért látjuk idősebbnek. Szokták volt mondani több f@szt fogott mint kilincset és a ribis viselkedés is erre utal.
Rühellem már ezt a Zsugate vekengést. Nem lehetne lapozni?
Ezek már csak veszekedni tudnak. Rosszabbak mint Dina vafy Iza volt!

Ego0123 2018.11.24. 22:34:04

Hajrá Adri! Erát és Hunort miért nem mutatják? na meg Lacikát?

Lynette21 2018.11.24. 22:34:50

@chiccodoro: Meg nem. Felallitottak a Palit. A ket lany es a rap csapat ul.

Angora Cardi 2018.11.24. 22:35:49

@Ego0123: Lacika néha itt ott ül vagy fekszik. :D

Mók_Ica 2018.11.24. 22:36:02

@Angora Cardi: én sem értem.... de azért nézem.... :)))

remélem vivit küldik párbajra....

Angora Cardi 2018.11.24. 22:36:15

"nőiességes oldalamat" VVV

cudarka670 2018.11.24. 22:36:21

Most akkor kekszelt Ánusz meg VVV?

tvbuzi 2018.11.24. 22:36:37

Nőiességes oldala Vivinek visszajön

chiccodoro 2018.11.24. 22:36:44

VVV póbálja viszahozni a nöiESSéges oldalát. Hát anyám, próbálkozz jobban... o.O

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 22:37:03

Nőiességes oldal? Olyanod sosem volt.

tvbuzi 2018.11.24. 22:37:47

Reni halál vélemény a Csokira:DDDD

Angora Cardi 2018.11.24. 22:38:03

Ez is unalmas, hogy bárki bárkire ránéz vagy hozzászól már megy a hiszti és féltékenységi roham. Be vannak zárva pár négyzetméteren, ha már ránéz valaki a "palijára" megy a hisztéria. Kuss.

chiccodoro 2018.11.24. 22:38:18

Reni is szánalmas a féltékenykedésével...

Mók_Ica 2018.11.24. 22:38:26

reni egy igazi ostobenkó picsa.....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:39:16

@Angora Cardi: nézd inkább a zixfaktort, ott ehhez képest nincs is dráma :)))

uramatyám 2018.11.24. 22:39:39

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Akkor a legnőiességesebb, amikor áll előrehajolva, telipofával rikácsol, és kalimpál a kezével.

Angora Cardi 2018.11.24. 22:39:52

Mint valami több éves kapcsolat két hete ismerik egymást kuss legyen már.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:39:55

@úgymond olvasó mmkk: vagyis inkább a legnagyobb dráma Pornóbajusz bajusza és inge

chiccodoro 2018.11.24. 22:40:16

@Mók_Ica: Ráadásul szerintem Era tudatosan stuffolja Renit ;)

MifoJJikgyöngyösön?????

Angora Cardi 2018.11.24. 22:40:39

@úgymond olvasó mmkk: Jaj azokat a műsorokat egyáltalán nem bírom, megyek szaladok vissza Castle Rockba ahogy tudok :D
@Mók_Ica: mazok vagyunk :D

Schlomo Goldberg 2018.11.24. 22:41:07

a rikácsoló faluszéli ribanc iskolapéldája renike

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:41:23

@Angora Cardi: már csak 35 perc van hátra az x-ből, azt már fél füllel is kibírom :D

Angora Cardi 2018.11.24. 22:41:27

@Mók_Ica: kussoljanak már mert sírok

Ego0123 2018.11.24. 22:41:28

Era, mint előkelő idegen.

chiccodoro 2018.11.24. 22:41:30

Hüha, tolmácsot kérek! XD

tvbuzi 2018.11.24. 22:42:48

Ginu körömreszelés közben úgy nézett ki mintha tüzet csiholna:DDD

Angora Cardi 2018.11.24. 22:43:00

@úgymond olvasó mmkk: szórakozzál jól, Isten segedelmével :))

Angora Cardi 2018.11.24. 22:43:59

@szociál: reni az új zsu :DDD
@Schlomo Goldberg: tökéletes megfogalmazás

Mók_Ica 2018.11.24. 22:45:05

@chiccodoro: kijött reni és csoki "igazi" énje.... 8ker belső..... pffff

@Angora Cardi: inkább hányjunk.... hoztam konténert :)))

bElannaTorres 2018.11.24. 22:45:15

@úgymond olvasó mmkk: nem látom őszintének PP-t az a fő bajom vele, mintha mindig színpadon szerepelne, többiek természetesebbek

Angora Cardi 2018.11.24. 22:46:18

@Mók_Ica: Leesett a konténer vicc végre nekem is...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:46:35

@szociál: mókuscica :)))) :*

@Angora Cardi: nem szórakozok jól, szenvedek, egy rohadt mazochista vagyok :DD

,, 2018.11.24. 22:46:40

Era ki akarja pattintani Ginut

chiccodoro 2018.11.24. 22:46:58

@Mók_Ica: úgyúgy
Jól értem, hogy Csoki magára akarja rakatni a jeleket?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 22:47:36

@bElannaTorres: szerintem sem, bár ez talán egy fokkal jobban megy neki, mint a vv

Mók_Ica 2018.11.24. 22:48:06

eddig 1 vv-ben sem jött be ez a "rakjátok rám a jelet, kiviszem x-et és kinn hagyom a gheccibe'"
nem tanulmányozták az előző szériákat????

chiccodoro 2018.11.24. 22:49:01

@Mók_Ica: Ezek??? Ahogy kéne némi szürkeállomány, már bocsi

Mók_Ica 2018.11.24. 22:49:46

@Angora Cardi: anno virágláda volt az első.....aztán kinőttük fokozatosan.... :))))

pomac 2018.11.24. 22:49:51

era még mindig nem fogta fel hogy nem "erős", csak radicsot nem akarjuk látni , de játssza az eszét :D

Schlomo Goldberg 2018.11.24. 22:50:14

Tegyétek rám a jeleket és kiveszem - az eddigi VV-k során bizonyított tökéletes taktika
Néztek ezek VV-t, legalább egyet mielőtt bementek?

cudarka670 2018.11.24. 22:50:23

Micsoda taTTika!!!
Lesz itt pofára esés!!!

bElannaTorres 2018.11.24. 22:50:24

@úgymond olvasó mmkk: annál igen, viszont Gáspár meg az ellenkezője, ő természetesnek és őszintének tűnik mikor hazudik akkor is :)))

,, 2018.11.24. 22:50:34

Remélem Ginu megy vissza, Era elvágta magát nálam

,, 2018.11.24. 22:51:06

@cudarka670: remélem Era esik pofára

bElannaTorres 2018.11.24. 22:51:49

Csoki visszajönne talán, őt viccesnek látják, radics meg csak nagypofájú volt

pomac 2018.11.24. 22:53:43

még egy hónap sem telt el de szinte már nem maradnak szuperkémességek :D

Mók_Ica 2018.11.24. 22:54:18

zsu hazugságvizsgáló szuperképességét nem adták le..... mi lett vajon az eredmény??? roli hazudott??? óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó..... kilukad az oldalam......

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 22:55:03

Szőke vagyok,nem értem ki mit akar? Csoki magára rakatni a jeleket, kiviszi Ginut. (höhö) Era mióta van ilyen jóba Mókussal és Csokival? Miért Ginut akarja kint látni. Miért nem mondhatják el Rolinak? Mi van a Roli-Era-Hunyor triumvirátussal??? Hülye vagyok???

Schlomo Goldberg 2018.11.24. 22:55:04

tarotkártyás jósnő kristálygömbje egy szocreál fürdőszobai villanybúra volt

chiccodoro 2018.11.24. 22:55:37

@Mók_Ica: TéLLEg!!! Vajon ki a villaszarka?????

Androido 2018.11.24. 22:55:45

@bElannaTorres: Én a nézők helyében Ginut szavaznám vissza Csoki ellenében (is), hogy hadd pörögjön az ápoltak 2 agysejtje, hogy akkor most miaf történt :D
Az sokkal viccesebb lenne, mint Csoki bármikor volz / lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 22:55:52

@pomac: Era úgy használta fel a jokerjét, hogy védett... No komment...

tvbuzi 2018.11.24. 22:55:58

Ez a piros ruhás nő a pakli kártyával tökéletes villalakó így első blikkre

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 22:56:56

Era elbassza, Hunor viszont remélem továbbviszi a gondolatot, miszerint ha a semlegeseket szórják ki, akkor a másik oldalt erősítik. Roli is ezért védi Adrit és Ginut, mert a maguk oldalára tudja állítani őket.

2018.11.24. 22:56:58

@Schlomo Goldberg: akkor nem csk en vettem eszre

tvbuzi 2018.11.24. 22:57:03

@Androido: én biztos Ginura szavazok

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 22:57:29

Komolyan mondom, hogy folyamatosab azt figyeltem, hogy hol van Lacika. Mindig pásztáztam a teljes képernyőt, de soha sem láttam. Bakker ez már egy képesség... :-)

Mók_Ica 2018.11.24. 22:58:10

@Nyuszomuszo83: valószínű nem azt és nem úgy látjuk, ahogy történik :)))

@chiccodoro: hát ez a kínzó kérdés :)))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 22:58:54

Amúgy egy Csoki-Ginu párbajnál egyértelmű a Ginu voks nálam. Pedig Csoki a legkevésbé problémás abból a csapatból. De remélem észhez térnek ezek és Vivit vagy Kriszt küldik ki.

Androido 2018.11.24. 22:59:12

Azt figyeljétek meg, hogy egy héten belül csak azok a szuperképességek maradnak, amelyikeknek még nincs "szezonja". Ostobákok.

bElannaTorres 2018.11.24. 22:59:24

@úgymond olvasó mmkk: nem tudom , de lehet mi nem értjük, lehet sokan rajonganak érte, nem tudom miért nem ül már rég más a székébe :))

cudarka670 2018.11.24. 22:59:49

@,,: nálam nem vágta el magát, bár nem értem mi szükség volt erre, lehet lesz még par csavar...

Era meg Csoki szertem eddig se voltak rosszba, együtt festették ki "tudjukkit" is, biztos volt más ilyen poénjuk is... Jó sok mindent nem láthatunk....

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:00:08

Lacikát azért nem látjuk, mert ő az a stábtag, aki azért van bent, hogy ha valamelyik kamera motorja bedöglik, akkor ő manuálisan forgassa.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:00:42

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Kriszt nem érzem veszélyban most, szerintem cat fight lesz most, azaz nő nőt visz ki.

chiccodoro 2018.11.24. 23:00:53

@Mók_Ica: Annyira kínzó, hogy bizti nem is fogok tudni aludni! XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:01:47

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Vagy van egy varázsköpenye, de hihetetlen. Soha még a semleges sarokban sem látom, mindig távol van az eseményektől. :-)

cudarka670 2018.11.24. 23:02:21

@tvbuzi: én is, bár semmi gondom Csokival, de Ginuval most is tök igazságtalanok+ ezt a "szarkavarást", amit Ginura mondanak, még semmi nem támasztotta alá szertem....

bElannaTorres 2018.11.24. 23:02:21

@úgymond olvasó mmkk: Lefordítom Gáspár Lacit - a nézők hülyék, remélem lesz annyi eszük, hogy nem dobják ki Timit :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 23:03:15

@bElannaTorres: Puskás Peti egyébként jobb énekes, mint BájAlex, csak ma nem bírom elviselni. hajrá Timi!

Lynette21 2018.11.24. 23:03:59

@VV Erőlegény: Keresd meg Valdot jatszik! Es o nyer.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:04:00

@VV Erőlegény: Nem néha ott ül a sűrűjében, sztoikus nyugalomban. Mint egy butoh.

Mók_Ica 2018.11.24. 23:04:24

ezt a kurvajó belevalót - by baukó .....

az viszont már tuti, hogy olvasnak minket :))))

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:05:08

@cudarka670: Ginu ott bassza el, hogy tényleg pletykás és tök nyilvánvalóan jár hallgatózni.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:06:03

@Mók_Ica: Miért mit mondott? Nincs lelkierőm oda kapcsolni.

2018.11.24. 23:06:08

Évá már megint be van nyomva?

Mók_Ica 2018.11.24. 23:06:45

@VV9 Velőtrázó Vélemény: :DDDDDDDD

vivi affektálásától és műcukiskodásától feláll a nem létező szőr a hátamon....

cudarka670 2018.11.24. 23:06:55

De ez a 'rám tegyétek' általában elmúlik.... Ez volt penteken, "messze" még a vasárnap este!!!!!

Lehet kötelező elhasználni ezeket a kártyákat 1 hét alatt? Nagyon fogynak! Tiszta hülyék....

bElannaTorres 2018.11.24. 23:07:48

@úgymond olvasó mmkk: jobb, színházban dolgozik amúgy? Onnan van ez a modoros stílusa? Mert énekesnek tényleg jobb.

tvbuzi 2018.11.24. 23:08:20

Greget kapcsolják már le

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:08:24

Az igazat megvallva most nehezen tudnék szimpátia sorrendet vagy valami olyasmit felállítani. A játék szempontja és a szimpátia baromira összekutyulódott nálam. Inkább csak azt érzem, hogy Vivi, Krisztián és Reni nélkül teljesen új impulzusok lennének.

2018.11.24. 23:09:34

Greg+ Reni broafff...

@Mók_Ica: egyszer egy kb pont ugyanígy cukiskodo affektalo csaj tetszett meg. Nyilvan nem hosszu tavra gondoltam. Meghuztam, aztan azota sem lattam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:09:43

Hát Greg-Reni duóján most hangosan kacagtam a BV-ben. :-DDD

Mók_Ica 2018.11.24. 23:10:04

@VV9 Velőtrázó Vélemény: tegnap győzi lerázott egy betelefonálót, aki megkérdezte, hogy miért nem szólt Peti a villalakókra, hogy takarítsanak.... mi pedig kibeszéltük, hogy csak idióta betelefonálókat engednek adásba

erre reflektált éva, hogy úgy élnek ahogy akarnak.... hisz nálunk is lehet rendetlenség és ők sem szólnak ránk....

,, 2018.11.24. 23:10:40

@cudarka670: nekem úgy tűnik a szerkiknek egész hétre le volt osztva a menetrend. Ezt a 2 témát találták ki: Zsu fényképe és Ginu párbajának előkészítése. Ennyit a spontaneitásról
Úgyhogy nagyon remélem, h lesz csavar, mert ilyen botrányosan szar, átlátszó, böszme szerkesztés még nem volt eddig egy szériában sem

chiccodoro 2018.11.24. 23:10:44

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Sorrendet én sem tudnék felállítani, csak azt tudom, ki idegesít a legjobban. Nálam VVV és Ánusz a legalja momentán.

tvbuzi 2018.11.24. 23:11:07

Ánusz elszólta magát

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:11:17

Szerintem a kártyák elhasználására kaptak utasítást. Az sem kizárt, hogy a Zsu féle balhé is emiatt lett kreálva, hogy játssza ki. No de már senki nem igazán foglalkozik ezzel, de a RTL még lebegteti. A mai öfi elején meg mintha Adri és Zsu arra utaltak volna, hogy megbeszélték a dolgot a tegnapi kapcsán. Mondom én, ez már a harmadik öfi, ahol kurva színvonaltalan a szerkesztés.

cudarka670 2018.11.24. 23:11:32

@VV9 Velőtrázó Vélemény: én még nem nagyon vettem ezt észre, bár nem láttam minden öfit, belevalót meg tán egyet....
Szerintem meg Laci a hallgatózó, mert ő nincs sehol és közbe mindenhol ott van, és még mi sem látjuk...

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:11:38

@Angora Cardi: most megnyugodtam!
Ez ha taktikai lépés, akkor el fogja baszarentani. Oké kiesik Ginu vagy Csoki akkor gondolkodnak. (Dehogyis, egybitesek) De nem ők a "kígyó feje" Nagini! :D Vivi visszanőiesedik, beszarás! :D Persze, hogy úgy vágják ahogy akarják és okuk van rá, de így katyvaz az egész! Ez a villaszarkás dolog már tök uncsi! Megromlott az édes túró Vivi és Reni közt! Lesz itt még f@szcibáló kurvázás! Jaaaj de szíííp lesz! :D #dörzsölömatenyerem Lacikát láttam ül a szaunában -rendelktetésszerűen használják a szaunát-a fiúkkal! ;)

Mók_Ica 2018.11.24. 23:11:44

@Cleveland55: én nem tudom pasi szemmel nézni :)))

2018.11.24. 23:12:09

Krisztiana belevaloban mikozben felmeztelenul ul az osszes srac a szaunaban: “ Ha csak mi fiúk lennénk tök jól ellennénk...”

Mók_Ica 2018.11.24. 23:13:56

lacikát nem égeti az a szíííp lánc a szaunában????

Ecotrans 2018.11.24. 23:13:59

A szaunában, magára locsolja a vizet a debil négerje. Atyavilág.

Mók_Ica 2018.11.24. 23:15:02

ezmiez??? ki volt ez az agyament szerki????

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 23:15:24

@bElannaTorres: rá szavaztam, a másik kettőre nem :(

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:15:27

Ebben most mi a jó, hogy a vágók montázsolják a villalakók ritmusérzékét... ?

chiccodoro 2018.11.24. 23:15:33

@Ecotrans: Jó hogy nem megissza. Mondjuk egy kis eukaliptusz-aromával megturbózva! :D

tvbuzi 2018.11.24. 23:16:03

Kajakra leveszem a hangot amíg Baukó beszél, még nézni is sok

Mók_Ica 2018.11.24. 23:16:47

@VV Erőlegény: pont akkora f@szság, mint ez áramszünet.....

Cimili 2018.11.24. 23:16:53

mókus és az értelmes nézés. :DDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:16:57

@Ecotrans: Nem csak ő... Szaunázni sem tudnak. :-D

cudarka670 2018.11.24. 23:17:06

@chiccodoro: pedig már úgy reméltem, hogy a fehér oldal rászáll VVV-re, mehet párbajozni, aztán nem kell tovább hallgatni az ordíjását.... Annyira irritál, hogy tincsenként tépném a műhaját....

Mók_Ica 2018.11.24. 23:17:29

@chiccodoro: legalább jó lett volna a lehelete :))))

bElannaTorres 2018.11.24. 23:17:42

@úgymond olvasó mmkk: korábban csak egy esett ki egyszerre, jól begyorsították

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:18:00

@cudarka670: Lehet, hogy amit nem hall ki a stáb, azt Lacika feliratozza a riportban utólag. A kamera kezelés mellett természetesen.

chiccodoro 2018.11.24. 23:18:30

@cudarka670: Te kis szadista!!! Különben EKG XD Ö is az a kategória, hogy jobb kint, mint bent :P

KapitányG 2018.11.24. 23:18:34

@Cleveland55: Nem tudom, hány Bétéri Vivien szaladgál a városban. Egy dolog biztos, az a Bétéri Vivien, aki ezt rajzolta, a 2016/17-es tanévben volt tizenegyedikes a BGSZC Budai Középiskolájában
budaimonitor.wordpress.com/tag/palyazat/#jp-carousel-3954
Különdíjat kapott érte az iskolai pályázaton.
budaimonitor.wordpress.com/2017/03/05/siker-az-alkoto-palyazaton/

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:18:43

@Mók_Ica: az egy barakka nyaklánc, kötelező fux egyes szubkultúrában! :D

Mók_Ica 2018.11.24. 23:19:31

kinn alszunk? = dugunk?

chiccodoro 2018.11.24. 23:19:37

Ma most VVV jól kimagyarázza a kurválkodást. Oppardon ;)

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:20:16

Azt hittem rájöttem mi szar, a gyakornokok mellé felvehettek gyakornokokat az RTL-nél, mert az előző széria bent van a villában.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:21:03

Ez meg csak úgy eszembe jutott, de fogalmam sincs mivel kapcsolatban:

Fortélyos félelem igazgat.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 23:21:22

@chiccodoro:
Szereti ha foglalkoznak vele, nem kurva :))))))

Cimili 2018.11.24. 23:21:42

persze vvv, nem vagy kurva. szerinted.

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:22:39

@KapitányG: azért az a rajz jól néz ki ha szabadkézzel rajzolt!

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:22:43

@Cimili: Őt kéne beküldeni a villába, úgyis itt van Pesten. Bár nem garantálnám, hogy Rolin és Erán kívül bárki felismerné. Max, hogy ő az a fura ürge a Feláldozhatókból.

chiccodoro 2018.11.24. 23:23:05

@szociál: Nem k, csak szereti a ...-t :D

Angora Cardi 2018.11.24. 23:24:05

@Nyuszomuszo83: Lacika de kis édes, szaunál :D
Nem néztem a BV elejét most kapcsoltam át hogy vivike magyarázza a bizonyítványt, hogy ő milyen elhanyagolt kapcsiból lépett ki örömmel ehhez képest akkora arccal jött be azzal a gyűrűvel, hogy alig fért be az ajtón az arca. Megmagyarázta miért is kurizált már két fiúval hát örült a kis ártatlan hogy újra szeretve lehet. Hát meg is kell halni ettől az összevissza magyarázástól. Közben a képsorokon láthatjuk amint Ánusz parittyázza gondolom a tele hálóban. "Én nem vagyok kurva" Nem hát = Meg hát.

Várok minden viharos egymás kurvázását a ribiktől :D
Évának ma faszányosan ment a körömlakkja a rucihoz.

Mók_Ica 2018.11.24. 23:24:09

@Nyuszomuszo83: köszi, nem tudtam.... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.24. 23:24:54

@AmanEdi: szekér gergő meg a ricky and the drunken sailors

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:26:11

@Cimili: Én hajlok rá, hogy nem kurva, mert szerintem nincs olyan hülye aki még fizetne is egy ilyen fehérmájúnak. Egyszerűen aki akarja, annak ki kell várnia, hogy rá kerüljön a sor.

Angora Cardi 2018.11.24. 23:27:24

@Nyuszomuszo83: Mert ő egy kis nigga rappa :D

Ecotrans 2018.11.24. 23:27:53

Jahhaj, remélem a radírcs végignézte hogy megpocsékolja a kisszerelmét az egyik legjobb haverja. De sztem még más is meg fogja.

Ego0123 2018.11.24. 23:28:34

És most Radicsnak, bocsánat VV Radicsnak lesz egy új videjója, hogy így is várja VVV-t? de már sógorok lettek Krisszel, vagy továbbgondolva Pumpeddel.
.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:28:57

Akkor most Vivinek hála a hálószoba végképp hágószoba lett?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:29:43

@Ecotrans: Egy jó barát nem hagyja, hogy bepókhálósodjon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 23:30:05

@VV9 Velőtrázó Vélemény:
Kamerák előtt szexelni két palival?
Dehogy kurva, ez a természetes :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:30:24

@Angora Cardi: Hogy VVV mit mond, érdektelen. Az bosszant, hogy őt is nagyon benéztem, amikor sokkal több rafinériát láttam bele az elején. A Radics szex tattikailag még érthető is volt, de Krisz mellett lehorgonyozni, ez teljesen zsákutcába viszi... ?

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:30:51

@Ego0123: Rubik már gondolkodik egy új kirakóson, amely eddig négy elemből áll. PG, Cickány, Radics, Vivi

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:31:39

@Angora Cardi: egyem a kis szivét, kitartott Roli előtt jött csak ki! Vivike játsza a lopott bicikli show-t! Dugják! A 10 centissel! Pffff....Akkora arccal mutogatta azt a gyűrűt, de jól írtad! Meg hát...Többször is! Még bent is elítélik, hogy sír a R. után, majd 5 nap elteltével már más rúdján pörög! Kovinak megvan a következő oscardíjas macája! Ezt simán kamatoztathatja ha kijön! :D

2018.11.24. 23:31:44

Egyebkent Ratyis elmondta mindennek Pumped Gabot... Kivancsi vagyok, mit erezhet most tudvan, hogy egy olyan csavo kurja a nojet, akit Pumped Gabo kúrt meg.

bElannaTorres 2018.11.24. 23:31:48

@szociál: tényleg csak a kamerák miatt van, mert amiket mesélgettek Greg is, meg roli is, voltak a többiek életében még durvább dolgok :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:31:58

@szociál: Nem kúrva, mert nem pénzért csinálja, de nagy melléfogás, különösen a második.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:32:23

@szociál: Nem kettő. Egyszerre csak egy. Szűziesen még csak nem is egy napon.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 23:32:37

@bElannaTorres:
Gregrol ne beszéljünk mert kifordul a belem :O

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:33:16

@VV Erőlegény: Nem rafinéria van benne, hanem csavar, pontosabban spirál.

,, 2018.11.24. 23:33:26

@KapitányG: és ebben a suliban van kommunikáció-média tagozat is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:33:40

Legközelebb a Villanővér remélem, hogy megkérdi a riportszobában VVV-t, hogy szte melyik kan jobb az ágyban?

cudarka670 2018.11.24. 23:34:12

@VV9 Velőtrázó Vélemény: mindenkinek kell egy ilyen jó barát!!!

bElannaTorres 2018.11.24. 23:34:24

@Cleveland55: remélem most is úgy érzi hogy a legjobb nőt kapta meg:D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:35:48

@cudarka670: Ha így folytatja még a kamion is megfordul benne.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.24. 23:35:53

@bElannaTorres: A széria végére minden hím megkapja a legjobb nőt? :-)

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:36:00

@Mók_Ica: long life learning van mmkk!

bElannaTorres 2018.11.24. 23:37:18

@,,: igen nekem az úgy oké, hogy 18, a paplan száj miatt is tűnhet idősebbnek, a bőre meg lehet a pattanások után maradt ilyen, az egyetem lehet fizetős is ahol halasztott, azaz be sem iratkozott.

,, 2018.11.24. 23:37:24

Nem lehetne h Krisz essen ki legközelebb, csak mert kíváncsi lennék, ki lenne a 3as számú szerencsés

cudarka670 2018.11.24. 23:37:48

@,,: de ő nem kommunikáció-pszichológiát beszélt a stúdióba?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.24. 23:38:03

@VV Erőlegény:
Mindenki elmondhatja hogy megvolt a legjobb nő :)
Ratyics meg néz ki a fejéből :))

Angora Cardi 2018.11.24. 23:38:05

@VV Erőlegény: Egyszerű a kis lelkem, de nagy szájjal érkezett, elhittük neki, szerencsére már bemutatta a valódi arcát :)
@úgymond olvasó mmkk: hehehehehe
@Nyuszomuszo83: Hálistennek a munkásságát már nem fogom figyelemmel kísérni :DDDD
@Cleveland55: Egy két video még van a ratyisban az biztos :D

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:38:19

De ma megtudtuk, hogy Roli talpig férfi. Nem szexelni ment be, hanem fingani. Bár lehet, hogy csak Adri túzokponcsója okozza a púzót.

bElannaTorres 2018.11.24. 23:38:47

Ja igen meg ahogy vivi beszél, rengeteg szót rosszul mond, nehezen nézem ki belőle, hogy kettesnél jobb jegyeket kap.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:38:58

@bElannaTorres: a paplan száj a geronazzo, ennek a korcsnak max tapló szája van

Mók_Ica 2018.11.24. 23:39:04

@Nyuszomuszo83: akkor nem is mazo vagyok, hogy vv-t nézek, hanem tanulok :)))

Angora Cardi 2018.11.24. 23:39:27

@Nyuszomuszo83: Tudod mit mondanak erre a 10 centisek? Ki a kicsit nem becsüli... Lám vivike megbecsüli!

,, 2018.11.24. 23:39:51

@cudarka670: hablatyolt ott mindent

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:39:56

@,,: Én félek, hogy megerőszakolná szegény Lacikát.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.24. 23:40:51

@Angora Cardi: Ekkora nulla seggmérethez 5 centi is elég lenne.

Angora Cardi 2018.11.24. 23:41:46

@VV9 Velőtrázó Vélemény: Ki tudja, lehet hogy túloz Ánusz vagy felfele kerekít.

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:41:55

@Angora Cardi: remélhetőleg én sem!
Elvonulok a prime-on megy a pók hálójában kedvenc Morgan Freemann-ammel! Jóóó éjt Nektek! Holnap ismét! :) ahogy hoséármándo elköszönt múlt este: yestödéj, jelentsen ez számára akármit is! :D

Angora Cardi 2018.11.24. 23:43:53

@Nyuszomuszo83: jesztödéj barátom neked is! Én átköltözöm Castle Rock-ba.
További kellemeset elvtársak.

,, 2018.11.24. 23:46:08

@Angora Cardi: jóéjt! Majd holnap referálj, h érdemes-e nézni ezt a castle rockot

Angora Cardi 2018.11.24. 23:47:04

@,,: Jó éjt! Igen érdemes! Már egyszer végig néztem :D

Nyuszomuszo83 2018.11.24. 23:47:19

@Angora Cardi: egy utolsóra. A kicsi de játékos... naaa az a duma visz mindent! Lehet összehasonlítja öket! De nem lenne egyszerűbb ha svédasztalosan kivághatná a fiúkkal aztán választana? Vivike a változatosság gyönyörködtet elvet követi! :D

@Mók_Ica: Neeee csináld, elég ha felveszel egy szemüveget, attól mindenki okosabb! :D

cudarka670 2018.11.24. 23:48:46

@bElannaTorres: most visszanéztem, mikor Bajusz megkérdezi tőle, hogy érettségi meg van már (merthogy csak 18 éves), nem mondja hogy igen, hanem hogy folyamatban lévő tanulmányok, most halasztja a VV miatt a vizsgákat... Szóval vsz középsulis, csak modulokban tanulnak pl, mert magánsuli, ilyesmi, és a modulvégi vizsgáit halasztja....

,, 2018.11.24. 23:49:22

@Angora Cardi: jól van, akkor felírom a listámra:)

bElannaTorres 2018.11.24. 23:49:48

@,,: jah igaz, biztos hogy nincs neki, elég sötét - belül :)))

bElannaTorres 2018.11.24. 23:51:28

@cudarka670: hát jó gyenge suli lehet az is, hogy vivi rendesen beszélni sem tud

Angora Cardi 2018.11.24. 23:52:19

@Ego0123: pá
@Nyuszomuszo83: Vivike mindenevő. Biztos mondta neki Ánusz, azé kicsi hogy ne fájjon. Szép lenne ha egyszer csak összehasonlító elemzést kapnánk róla és ratyisról a kis vivitől..

Semmiextra01 2018.11.25. 00:00:31

Csak én láttam úgy az öfi elején, hogy Adri és Lacika nagyon csókolgatták egymást a kép szélén az ágyon?

BTW szerintem nem ért3em a szerkiket, hogy miért nem mutatják már meg ki a fasz volt a tolvaj...

Semmiextra01 2018.11.25. 00:10:21

@Semmiextra01: update: Visszanéztem Adri Lacika fülét csócsálta

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.25. 00:12:09

@Semmiextra01: Majd kiválasztás előtt élőben, hogy megkavarják őket.

ibsen 2018.11.25. 02:24:41

CSoki és krisztián ideális páros egy melegpornóhoz:D

ibsen 2018.11.25. 02:27:51

Zsu képeltünése lehet hogy csak egy beszervezett játékos csínytevése, de most komolyan ere megy el a műsoridő, meg az ordenáré ordibálásokra a semmiért???

Costanza 2018.11.25. 03:11:02

ezek komolyan ott bangingelnek a tizszemelyes haloszobaban masik szeme lattara? Es mi lesz a kovetkezo, a szoba kozepere szarnak eloadasban?
komoly poszt traumas stressz ert.

Post Modern Prometheus 2018.11.25. 03:19:50

Köszi a postot, ami már önmagában 10/10, de az X-aktás pilot miatt megadom a legendás 5/7-et :D

2018.11.25. 06:13:52

@Costanza: különösen undorito volt , mikor Adri szolt nekik, hogy mi a francert nem mennek ki a nyugiba, ok aludni szeretnenek. Ánusz válasza: “az a bajod hogy teged nem dug senki” . Az ilyen kis senkihaziak szoktak mindig a “biztos irigy vagy” szöveggel jönni mindig. Amikor meg ordibált Adrival, akkor meg úgy megcsapdostam volna... Annyira bírtam mindig ezeket a kefehajú, agyontetovált, 1 éve kondizó, anyucival élő, egy világsztár egójával rendelkező kisgyerekeket... Mikor még kidobó voltam mellékállásban, a legtöbb probléma mindig ezekkel volt. Lejött 3-4 ugyanúgy kinéző gyerek, 3-4 ugyanúgy kinéző csaj(mert hát a converse tornacipő, szaggatott farmer és parka viseléstől egyedinek hiszik magukat) és ezek a kis pojácák mindig balhéztak két feles után vagy másokkal, vagy egymással. Hajigáltuk is ki őket rendesen, kint meg bőgtek ha nem mehettek vissza...

Costanza 2018.11.25. 07:11:44

@Cleveland55: sok sikert neki ezzel a szocialis keszseggel az eletben. Nem semmi sopredek csurhet valogattak ossze, csak nezek nagyokat es keresem a produktumot.. Nekem a Patrick Swayze tetszett az orszaguti disco-ban ha mar bodyguard.. <3

2018.11.25. 07:57:34

@Costanza: Jó hát vagy folytatja a meleg vonalat amíg tudja, vagy beáll a mekibe kb... Bár tele van túlzásokkal az a film, én imádom, mint kb az összes 80-as évekbeli filmet. Egyszerűen olyan hangulata van azoknak a filmeknek, hogy majdhogy' bármiről is szólnak, egyszerűen jó nézni :D . Az a vicces még az ilyen taknyokban, mikor pl. nyomul valaki más nőjére, mert ő alfa, és szól a biztonsági személyzetnek a csaj barátja, hogy csináljunk már valamit, 2x szólás után sem változtat, megy ki a picsába az utcára, utána meg apucival fenyegetőzik, hogy hát ő nem csinált semmit, majd az apja kirúgat, bezáratja a helyet stb...:D Szánalmas egy réteg ez. Sajnálom azokat a fiatalokat, akiket az efféle hülyék miatt néznek le, és "fiatalok" rétegként őket is egy kalap alá vesznek.

Angora Cardi 2018.11.25. 08:18:50

@Cleveland55: Igen undorító volt, ahogy Adrit alázta amiért rájuk szólt.

Pamutbojt 2018.11.25. 09:11:15

Era rendesen elszállt, mekkora napraforgó lett. Most azokkal spanol, akik ki akarták rakni? Saját szövetségesét meg elárulja? Legközelebb Rolit vagy Hunort fogja? Nagyon kéne neki a parittyakirály.
Amúgy Csokif* pont úgy viselkedik(és beszél), mint egy cigányvajda. Mindenki bekussol,mikor ő hőbörög. Mókás lenne, ha Ginu ellen kint maradna.

Pamutbojt 2018.11.25. 09:18:08

@Cleveland55: az ilyen kis buzigyerekek, mint a mókusfejű, mindig csak falkában támadnak. Egyedül gyenge szarok, sírnak-rínak. Úgy próbálbak erősnek tűnni, hogy gyengéket pécéznek ki és aláznak.
Ez köcsög még azt sem értette, miért baj, hogy a többiek előtt/között parittyáznak.

2018.11.25. 09:24:01

@Pamutbojt: Jaja. Nagyon remélem, hogy Hunornak több esze lesz, ahogy az előzetesben mutatták, beszélt Rolival, és remélem, hogy az Erás titkos megbeszélésről volt szó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 09:52:51

nezem vissza a belevalot, 10 masodperc utan okadok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:13:24

@úgymond olvasó mmkk:

Krisz : -Csak fiúk lennénk hú de ellennénk.

:O
Hogy oda nyúlt az ujjacskájával Honyornak, Gregnél ez a csávó melegebb hajjakmegbástya ! :O
Török gőzfürdőkbe látni ennyire homár jeleneteket, úgy ülnek ott mint a muszlimok akik várják a kecskét.

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/eljott-a-pillanat-a-villalanyok-teljesen-magukra-maradtak

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:15:15

@szociál: pont most értem a végére, és katatón állapotba kerültem

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:15:23

Ennél a Greges élvezésnél meg sugárba hánytam :(
De megutáltam ezt a csávót, istenem.

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/reni-mondjal-mocskos-dolgokat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:16:32

@úgymond olvasó mmkk:

Érted a Márkus Istvánnal még vicces lenne, de ezzel.....fujj :rokazik

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:16:58

@szociál: azonnal szükségem van valamire, ami visszabillenti a lelkem egyensúlyát :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:19:20

@úgymond olvasó mmkk:

Már sosem leszel a régi :)
Ezek után, viccelsz ?

@Angora Cardi:
Nézd meg és megerősít abban kire szavazz ha Greg is párbajozni fog :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:22:26

@szociál: Baukó igen sokat képzel magáról, holott az ő IQ-ja is bőven közelebb van a 80-hoz, mint a 90-hez

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:23:46

@Angora Cardi: :|||| - így ülök a laptop előtt még mindig

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:26:41

@úgymond olvasó mmkk:

Baukó legalább olyan primkó mint Reni, ha nem hülyébb.
Két hétig bent lenne Anikó ő is lemenne az ő szintjükre mert lehúznák, egy darabig játszaná az úrinőt utána üvöltözne Renivel mint egy sakál.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:28:28

@szociál: nem is kellene két hét, inkább két nap

Lynette21 2018.11.25. 10:33:09

Az rtl oldalan megneztem azokat a vlogokat, amiket Ani es PP folyton ajanlgatnak... Erdemes volt. Van pl egy amit LACIKA csinalt a tattikajarol! Tovabba Krisz uzenete a kint szerelmenek, Radics elemzi a “baratait”, ja es Zsu is elemzi a bent lakokat, de Lacikat es Adrit kihagyja... A tobbi mondjuk szerintem feledheto.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:34:35

@úgymond olvasó mmkk:

Ezt csak úgy lehet végig vinni ahogy Roli teszi, katatón állapotba, le se szarni mindenkit és csak figyelni a sok örjöngőt.
Különben becsavarodsz.
Azért elég húzós lehet bezárva lenni olyanokkal akiknek legalább a felét nem csíped.
Lásd Reni sminkel.
Aki ezt végig viszi megérdemli a 36 millát.

2018.11.25. 10:35:23

@szociál: Azért a vellában még nem volt meg Ancsa szponzora, akkor még naiv vidéki kislány imidzs volt az aktuális módi . Ott még megujjazta Szandikát, meg azért ordibált is. Azóta már "elfelejtette".

0.5 bit 2018.11.25. 10:35:48

"Era rendesen elszállt, mekkora napraforgó lett. Most azokkal spanol, akik ki akarták rakni?"

Erről a gyalog galopp "trójai" nyula ugrik be:
- Este kitörünk a nyúlból és elfoglaljuk a várat.
- Dehát a nyúl bent van mi meg kint.
- Ööööö

- Kössünk velük szövetséget, hogy először kirakjuk a semlegeseket.
- De akkor ők öten lesznek, mi meg csak hárman.
- Ööööö

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:36:05

@szociál: én tuti nem bírnám ki, mondjuk eszembe sem jutna jelentkezni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:38:39

@Cleveland55:

Bárkiből kilehet hozni az állatot, Puskáspetiből is kijönne néhány hét után.
Egy darabig ironizálna, aztán mikor látná hogy semmi értelme kiosztaná Ánuszt és a többi véglényt hogy hogyan lehet egész nap a parittyáról beszélni, és vagdalkozna :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:40:43

@úgymond olvasó mmkk:

akinek nincs veszteni valója azok jelentkeznek, ha más jellegű lenne pl a VV 10 és a jelentkezők csak érettségivel kerülhetnek be a kásztingra akkor lenne némi esély hogy Ánusz félék nem kerülnének be villalakónak melléd.
De a bezártság még a értelmiségieket is kicsinálná egy idő után, csak ugye nem mindig a baszás lenne a téma.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 10:43:11

@szociál: Greg előbb kihozná belőlem a vadállatot, mint az Ánusz jellegűek

2018.11.25. 10:44:33

@szociál: Nyilván kilehet nem is mondom, én az Ancsa újjabban eltartott ujjal issza a kávét viselkedésére írtam, hogy nem annyira volt mindig ő sem az. ( most sem). Ilyenek, mint Ánusz, meg Vivi rendkívül fel tudnak cseszni, nem tudom meddig bírnám őket. Kiindulva eddigi életemből 1 hónapot szerintem mindenképpen, de azért utána már kb egész nap takarítanék, edzenék, főznék, hogy minél kevesebbet ordítson az arcomba. :D

MacákékIcukája 2018.11.25. 10:57:37

Megneztem az utobbi par reszt, eddig csak hv-t olvastam. Jol latom, hogy ez egy tok aktiv csapat es kegyetlenul tattikaznak meg keverik a sz*rt es csak par tuja van? Hat basszus, vegre valami!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 10:58:23

@úgymond olvasó mmkk:

Greg belőlem nem hozná ki, mert levegőnek nézném, nem foglalkoznék vele, mint ha ott se lenne.

@Cleveland55:
VV1-ben szabi pl gyúrt, mindenki kiakarta baszni, de mindig visszament a párbajról, nekem pl az ő karaktere nem jött be, szobanövény típus és nem is volt vicces.

Viszont itt a VV9-ben ezek között az állatok között én is inkább gyúrnék, de ahogy elnézem basznak ezek súlyokat adni a lakóknak, gondolom inkább egymáson vezessék le a feszkót ez az RTL célja.
Aurélió legalább húzódszkodott, mindig talált valamit, lehetne egész nap fekvőtámaszni is meg főzni.
Ezekkel hiába beszélnél higgadtan, mert ők meg üvöltözve válaszolnak mint Vivike meg Renike, mint a cigányprostik :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:01:12

@MacákékIcukája:

de mindig homok kerül a gépezetbe mert sötétek szegények :)
A sötét oldal bárhogy taktikázik, az esik ki aki a Ratyics pártján állt.
Greg ellen is azért szavaznék mert ratyics fan volt.
Szépen sorban ki fog esni Vivi, Reni, Krisz, Greg, Zsu, Ginu...és utána jön Era .....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:02:17

Lacikát el is felejtettem, ő Zsu előtt fog kiesni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:03:35

@úgymond olvasó mmkk:

Mit nem tudnál csinálni Madárpók, izé Pingvinveréb ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:03:47

@szociál: de genya vagy, pont Lacikát elfelejteni, aki annyit hozzátesz a műsohoz :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:04:17

@szociál: levegőnek nézni bárkit is, Mókuscica

,, 2018.11.25. 11:04:29

megnéztem Lacika vlogját, Lacika egy Kaiser Szóze:))

2018.11.25. 11:06:45

@szociál: Énis húzodzkodnek, feluleseznek, fekvotamaszoznek, guggolnek, nagyon rovid sprinteket csinalnek, korbe korbe futnek, emelgetnem a 6os asbanyvizet, szaunaznek, jacuzziznek. Úgy napi 3 órát. Este meg mielott bulika van, jol bezabalnek, azt kb nem hatna a pia. És akkor kifigyelném őket jobban. Persze ők annyi pia mellett, amennyit betolnak, nem igazan erzekelnek ezt. Nyilvan en is elhulyeskednék, nem lennék annyira tuja mint Laci. Ja tényleg, HAJRÁ LACI!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:08:58

@,,: "vannak itt kakukktojások, de azok úgyis mindig eltörnek" isteni :DDDD

,, 2018.11.25. 11:10:58

@úgymond olvasó mmkk: ezt a mondást én is elraktároztam magamnak:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:13:15

@úgymond olvasó mmkk:

Lacika for prezident

Biribiribiribamm kurvák picsák bambambam
szoszoszopatááááás pariririritttya biribiribamm :)

Legnagyobb rapper, Tupac lófasz hozzá képest.

@Cleveland55:
Így végig lehet vinni, de a gyúrást nem egyedül csinánád mert a fasz Ánusz ott is lökné a süketelést meg méregetné a cerkádat a szaunában, sose elennél egyedül hidd el.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.25. 11:13:36

Na ki lesz a kiválasztott, lehet még tippelni? Szerintem Adri.

,, 2018.11.25. 11:14:35

(lacika->közönséges bűnözők->scary movie)
kedvenc jelentem: www.youtube.com/watch?v=Wf9OqtHv1p4
avagy hogyan lesz egy 1-es fasziból 10-es egészen pontosan 10 másodperc alatt

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:15:53

@szociál: hánszor hallgattad meg, hogy ennyire tudod kívülről, Papagájgólyaveréb? :))

2018.11.25. 11:18:26

@szociál: Igaz :/ “ A Fasz Ánusz” ezen kiégtem :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:23:02

@Angora Cardi: még a végén valaki mást kell találnunk, akin élcelődhetünk :D

Angora Cardi 2018.11.25. 11:24:07

@,,: @Cleveland55: Jó kis csapat!

Igyekszem benézni néha, addig is kellemeset!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:25:11

@,,: @úgymond olvasó mmkk: @Cleveland55: @Angora Cardi:

Lacikának írjunk egy Rap számot, amit elő kell adnia a villában :)
Erről a szerencsétlenről nem tudnak mit bevágni, nem lesznek legszebb pillanatai csak az mikor felment egy csajhoz akinek voltak kígyói :)
Szegény :)

Angora Cardi 2018.11.25. 11:25:23

@úgymond olvasó mmkk: Kijöttél a katatónból Greg után? Oh keresünk újabb tuját élcelődni.
:DDD

MacákékIcukája 2018.11.25. 11:26:38

@szociál: igen, akartam is irni, hogy beszelni nem tudnak. Mindenesetre legalabb van valami mar 3 het utan is, vv4-5-ben is oriasi taktikai balhek voltak.
Persze, hogy ki fognak esni :) de nagyon elvezem, hogy mindenki mindenki ellen van.

Viszont a musor szerkesztese tenyleg rohadtul szar! Rtl lehetne cinkos a nezokkel es megmutathatnak, hogy mi folyik a hatterben vagy valami.

Meg azt is hianyolom, hogy meg mindig nincsenek olyan jatekosok akik elmeselik a nezoknek, hogy mit miert csinalnak, mint anno Attilaek.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:27:02

@Angora Cardi: nem mondom, hogy könnyű volt, de ki :DD

@szociál: attól félek, olyan bonyolult mondatokat hoznánk össze, amiket nem tudna értelmezni :)

,, 2018.11.25. 11:28:13

@VV Erőlegény: beírtam, a kiválasztásig lehet (módosítani is)

bElannaTorres 2018.11.25. 11:31:05

Nem értem erát miért Ginut akarja kidobni. Miért olyan nagy terv 3-5-re kihozni magukat, aztán mehet a harc, csak dobják ki a semlegeseket? Csak lesz Hunornak annyi esze, hogy rájön hogy hülyeség, csóró roli ezt okoskodák ki nélküle

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:32:07

@MacákékIcukája:

Ez a VV9 ebben nem lesz olyan taktika mint a VV5-ben, az megismételhetetlen, ő zseniálisan végig vitte, közben leamortizálta a játékosokat lelkileg, és ő maradt a végén.
Végig geciskedett, amikor kellett megsimizte őket, majd megint beléjük rúgott, és a miértjét szépen elmesélte a riportszobában.
Ezek fogyatékosok, ilyet te nem fogsz látni :)

@úgymond olvasó mmkk:
Majd írunk egyszerűt hogy megjegyezze,biribiribiribamm kukinuni :)

,, 2018.11.25. 11:33:19

@Angora Cardi: ha lacika megnyerné, ezt énekelném:
He walks alone under the big city lights
He always knows just when the time is right
He never shows what he's thinking he keeps it inside
Because he's too cool for school
He comes alive oh, when the sun goes down
He gets it right you know he's always down
He keeps one eye open and his ear to the ground
And he's too cool for school

He's an operator he's a real player
And if you mess with him
You know you'll never win
He's an instigator
Enemy eliminator
And when he knocks you better
You better let him in

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:33:27

@bElannaTorres:

Elhibázott lépés lenne Ginut kivágni, nem értem a tattika lényegét, elment az esze Erának ?
Maradjon a sötét és a fehér oldal, sötétek meg sorra kipotyognak ennyike.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:34:21

@szociál: még a végén nem pingvingólya leszel, hanem babérkoszorús költő :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:35:08

@,,:

ezt ha kérhetnénk 12 nyelven, mert Lacika még urduul is tud.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:36:53

@szociál: én megírom, te meg learatod a babérokat? :)

MacákékIcukája 2018.11.25. 11:39:55

@szociál: tudom, hogy nem lesz, az tenyleg megismetelhetetlen. De abban is eleg aktiv volt a csapat nagy resze.
Irtad a Ginus hsz-t, hogy Eraek ki akarjak dobni. Szerintem Csokival szemben o jonne vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:40:21

@úgymond olvasó mmkk:

Nem.
Te megírod és te fogsz szerepelni a BV-ban Hozé Ármándóval :)
Honnan jött az ihlet kedves hölgy, csak nem viszketett odalent ? -kérdezné győzi azzal a perverz fejével.
Te meg élő adásban alárúgnál úgy hogy elszállna a herezsákja :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:41:46

@MacákékIcukája:

Csoki nem fog mostanában párbajozni, Vivinek viszket a tenyere nagyon, Zsu is esélyes mert kiborít mindenkit.
Csoki megúszós, ő ellavírozik szépen a döntőig párbaj nélkül.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:42:32

@szociál: te a vigyorgóba akarsz engem juttatni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:43:29

@úgymond olvasó mmkk:

úgy tudom már nincs vigyorgó, szabadon mászkálnak köztünk :)
Lásd O.V. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 11:46:18

@szociál: csak a kiváltságos réteg szabad :)

bElannaTorres 2018.11.25. 11:49:18

@szociál: úgy látszik el, Ginut Csoki meg Reni rendesen bemártotta. Era meg elhiszi, hogy Ginu hazudozik vele és Csokival kapcsolatban. Talán azért hiszi el ilyen könnyen, mert tudja hogy Hunor csókolózott Ginuval, és simán féltékeny. Adrira is. Ha kidobja a nőket akikre hunor rányomult, akkor majd csak az övé lesz ? :)))
szegény Roli nincs egyszerű dolga:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 11:54:56

@úgymond olvasó mmkk:

Nincs annyi hely hogy csak a kiváltságosokat engedjék lófrálni.
Stadion legyen minden zsákfaluban, ez a fontos, minden más másodlagos.

@bElannaTorres:
Rolinak van a legtöbb esze sajnos, és túléli ezeket a szerencsétleneket is, Hunornak Era lesz a veszte.

bElannaTorres 2018.11.25. 12:10:36

@szociál: ha már saját gondolata alig van, eddig Rolira hallgatott, most meg Erára.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:10:45

Ha már jutuber
Zsozénak kellett volna bevágtatni a villába, de gyanítom nem vállalta volna :)
Ő legalább nem annyira alja mint a roma ratyics, és nem mellékesen kenterbeveri poén szinten.

www.youtube.com/watch?v=nJovyD3OKhw

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 12:16:09

@szociál: tényleg, nálunk még nincs is stadion :))) (videóra: úristn!!)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:16:29

@bElannaTorres:

Hunyort se az eszéért szeretik a nők odakint :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:18:35

@úgymond olvasó mmkk:

Szerinted Pécsett van ? :)
Igaz visszacsúsztunk a 2. osztályba, de ezeknek mindegy lenne, mert kaptak fosi fosi kulbok is stadiontot :)
Ha ingyen hamburgereket osztogatnának se mennék megnézni ezeket a falábúakat, nem hogy még jegyet is vegyek REÁ :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 12:21:50

@szociál: na jó,de Pécs az én kis putrafészkemhez képest világváros :)

MacákékIcukája 2018.11.25. 12:28:51

Amugy Hunor nagyon emlekeztet Bruce Venture-re :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:30:12

@úgymond olvasó mmkk:

Győr baszod ? :)
Te konkrétan nyugaton élsz :)
Itt rí a jány az osztrák határ mellett :)
Nekem a horvátok meg a szerbek jutottak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:33:45

@úgymond olvasó mmkk:

új-zéland van messze bástya, meg Szidni :)

pirosnyuszi 2018.11.25. 12:37:22

Az a baj hogy Csoki ellen lehet nem jönne vissza Ginu, azt meg tökre nem szeretném. Vivi ellen lehet, de én jobban örülnék ha Adri vagy Ánusz ellen visszajönne. Azt vettem mostanában észre, hogy az utóbbi pont úgy beszél a riportszobában mint anno Soma. Mintha olvasná.

bElannaTorres 2018.11.25. 12:43:56

@szociál: :D még a végén meg is nyeretik vele a női nézők ..

@pirosnyuszi: szerintem se jönne vissza, Csokin röhögnek az emberek mint pákón, csak felhozta magát ezzel a kecsketejivással.. olyan jó lenne ha butaánuszt vinné, tegnap is mit ordibált , kint lenne még lányt is megütne annyira elgurul nála a gyógyszer..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:50:48

@pirosnyuszi: @bElannaTorres: @úgymond olvasó mmkk:

Csoki nagyon erős, annak ellenére hogy néha a bunkó strici oldalát is szereti megmutatni, lásd mikor úgy beszél a nőkkel.
De van mikor a gondoskodó énje is előbukkaNIK, rajta tényleg többet lehet vihogni mint bárki máson a villában.
Szóval Csokit Roli és Hunor tudná megszorongatni, Krisz odakint ultra gyenge, sztem hamarabb kiesne mint Ginu.
Vivi a leggyengébb, utána Reni jön, mert egy állat konkrétan :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 12:56:05

Szurkoljunk a Zsunak, hogy menjen neki a játék.
Ha úgy érzi feladhatja nyugodtan, az nincs megtiltva.
De sztem van olyan a szerződésükben hogy ha nem adják fel a játékot akkor kapnak 300 rugót, csak a nyertes nem mert ő a 36 misit kapja.
És ezért sokan meggodnolják hogy adják e fel vagy sem, mert Zsunak 300 rugó is jól jönne, de az is lehet hogy fél millát is kaphatnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 12:56:17

@szociál: szerintem is döntős lesz, vagy közel a döntőhöz

2018.11.25. 13:02:07

@szociál: Krisz szerintem is halál gyenge. Megnéztem VV Krisztin “rajongói” oldalt. Hát vannak kimmentek... Ha kijön a vellából, lehet menekül majd az országból.

pirosnyuszi 2018.11.25. 13:09:40

Kíváncsi lettem volna Cintike arcára, meg majd VVVre mikor megtudta/ja a Gabós affért :D ja, Csokiéra is a romi ágyjelenet után :D

Itt a kezem nem disznófasz 2018.11.25. 13:42:50

576 hsz. Én szégyellem magam...

Angora Cardi 2018.11.25. 13:46:18

@,,: Jaj de jó vagy eszem a "faszod", így ebéd után kiválóan elszórakoztam.
:DDDDDDDD

Nyuszinak üzenem fasirt volt.

makosnudli 2018.11.25. 13:53:21

Bárhogy is nézem, Lacika valószínűleg az Anikó show “Én is fasza rapper leszek hamar” c. részének felvételére tarthatott, csak rossz ajtón ment be. Azóta azon lamentálgat magában azzal az okos tekintetével,, hogy kik ezek és miért kiabálnak. Viszont ingyen van a cigi, pia, kaja és a látens ratyipúk. Most bujkál, nehogy észrevegyék a szerkik.

2018.11.25. 14:08:27

@szociál: Öhm... nem kicsit...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 14:19:24

hulkenberg mekkorat piruettezett, te jo isten

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 15:55:45

@Maximista vagyok: Alonso távozik! :)))))))))))) és ráadásul még kapott is egy 5 másodperces büntetést búcsúzóul, ha jól láttam, nyehehehe

úgymond olvasó mmkk 2018.11.25. 15:58:11

@Maximista vagyok: akármennyire is rühellem, ez a bekísérés szép volt na

Perah 2018.11.25. 16:15:12

@bElannaTorres: Oké, hogy megsértődött rá, de az is mutatja, hogy milyen ostoba szegény, hogy Era azzal bántotta meg, hogy a tánca kurvás volt (ami igaz is), és ugyanakkor ő is alázta Erát a veszekedés alatt, szóval egálban voltak. Viszont Radics folyamatosan, minden nap többször is ba**tatta ok nélkül, és egy ilyet pasast nem támogatna egy normális gondolkodású nő.

@Nyuszomuszo83: Ja, szerintem is jópofák voltak, és akkor még nem is láttam az együtt fürdésüket és alvásukat :D. Biztosan sokaknál kiverték a biztosítékot, de szerintem komolyan olyan jelenetek voltak a romantikus randijuk alatt, hogy simán elmentek volna egy sírva röhögős filmvígjátékba. Egyedül az zavart, hogy nagyon féltek az olyan állatoktól is, amikhez én ujjongva szaladtam volna oda, hogy megsimogathassam őket. Mondjuk, én minden állatot imádok, még a malacokat is szerettem, amikor volt a mamáméknál kicsi koromban :).

Perah 2018.11.25. 16:25:50

@Angora Cardi: Igen, Greg nagy csalódás, pedig még azt is szerettem benne, hogy néha meditál és jógázik :). Viszont a sz**kavarás nem kellene, mert lealacsonyítja magát Zsuhoz.

Az a nő (Zsu), amit leművelt tegnap Adri body-ja miatt, hát én lehet, hogy levertem volna a fejét a nyakáról, ha velem csinálja ezt... Még akkor is, ha kizárnak érte. Ott egyedül Reninek volt egy kis esze, hogy ő is azt mondta Zsunak, hogy ez már nem normális dolog.

@úgymond olvasó mmkk: Igen, Gigi feje rá is hasonlított, meg a többi emberre is, akiket a többiek írtak. Pl. Peggy a "Rém rendes családból", meg a Majmok bolygójából a szereplőre :D. Nem tudom, hogy miért kell belőlük bohócot csinálni minden hétvégén. A múltkori turbános szerkó is gáz volt, mert szerintem Gigiben a haja a legszebb, pont azt nem kellene engednie, hogy eltakarják vagy fosul csinálják meg!

Perah 2018.11.25. 16:34:20

@MacákékIcukája: Nekem is nagyon hiányzik az előző évadokból, hogy ott többet beszéltek a lakók a riportszobában, és így több mindenről tudtunk mi is. Nem voltak a nézők ennyire vakon... Most például fogalmunk nincs már több öfi óta, hogy ki lopkodta Zsu cuccait, ki rakta vissza őket és miért? Vivi, mert ki akarta készíteni a csajt, ahogy ígérte? Vagy esetleg Roli, mert ilyen viccesen dugta el Reni fésűjét is első nap, vagy Adri, mert csak? Vagy a szerkik kértek fel valakit egy titkos küldetésre? De ha ez utóbbi, akkor mi miért nem látunk-hallunk semmit?! :(

Ez így unalmas, és ráadásul személy szerint én nagyon utálnám, ha bárki is hozzányúlna, ne adj Isten eldugná valamilyen személyes holmimat! Ráadásul ki sem derülne napokig, hogy mi a szitu, csak mindenki gyanúsítana mindenkit. Tök egyszerűen vissza lehetne nézni a kamerán, hogy ki volt az, de talán a szerkik nem akarják, mert ők kértek meg valakit rá, csak nem számítottak ekkora viharra az ügy miatt. Ha olvassák ezt RTL-esek, akkor jó lenne változtatni kicsit a koncepción, és vagy nem belenyúlni ennyire a műsormenetbe, vagy pedig tudatni a nézőkkel, ha igen!

Angora Cardi 2018.11.25. 16:38:40

@Perah: Greget elengedtem, nem lesz már belőle hős...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 16:40:42

Ki lesz a kiválasztott? Kit visz ki?
Tegnapit nincs idegrendszerem visszanézni :(

Köszönöm

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 16:41:26

@Angora Cardi: ezzel én is így vagyok! ratyis apucizás után elvágta magát

bElannaTorres 2018.11.25. 16:46:18

@Perah: Era nemcsak azt mondta, a hülyegyerekezést is ő kezdte, és az egész tőle rosszabbul esett, mert közelebb álltak egymáshoz mint radicshoz. Aztán már radicshoz se szívesen állt be, én már ezen túl is léptem
Egyébként a nők sokkal jobban tudnak egymásra haragudni, főleg ahogy a Fb kommenteket olvasom. Direkt szembe megyek ezzel, mert szerintem ez nem jó így.
Csoki belefolytotta nagy ordibálva a szót már Ginuba kétszer és egyszer sem volt igaza, de ő vicces az embereknek. Nekem zsuzsi vicces, nem hajlik, nem beszél csúnyán - többiekhez képest, és nem ribiskedik.
Rendesen rászálltak a dolgai eldugdosásával, és szerintem Adrin tényleg az ő bodyja volt, de úgy láttam utólag meg is beszélték.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 16:49:07

@Perah:

Most minden kiszakadt belőled :)

@Angora Cardi:

És még magamat ostoroztam az első napján, hogy oké adok neki egy esélyt hátha nem lesz túl buzis meg bunkó.
Erre nem az lett ? :)
Nekem volt igazam :)

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Csoki magára akarja rakatni a jeleket hogy kivigye Ginut, és ezt a tattikát megosztotta Eráékkal, amiről roli még nem tud, de agyfaszt kap ha megtudja :)
Bárkit hív ki Csoki én Csoki ellen fogok szavazni, már csak poénból is, ne érezze már magát ennyire erősnek bakker.
Persze ha Csoki Renit vagy vivit hívja ki akkor a Csokira szavazok , de ez esélytelen.

Costanza 2018.11.25. 16:52:09

@Perah: a szerkesztok? vagy valaki szerkesztoi utasitasra, ami ki fog derulni kb 3 het mulva amig ezt a csontot lehet ragni. Mar reg meg kellett volna mutatni/leplezni hogy fent lehessen tartani az erdeklodest.

bElannaTorres 2018.11.25. 16:52:45

Ráadásul Csokika, csak mert Ginu nem akar már vele lefeküdni ellene hangol mindenkit bent. Valahogy már azt is elérték hogy Era is őt akarja kirakni, szóval hajrá Ginu! :))
Bár csokival szemben még mi is kiesnénk...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 16:53:03

@Costanza:

jah szerintem is azért húzzák, hogy legyen valami történés, azt majd kiderül a nagy semmi mert témát váltanak, mi meg nézünk ki a fejünkből :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 16:54:38

@bElannaTorres:

Sajnos Csoki kint hagyja a f*szbah Ginut.
De nem baj mert elfognak szállni maguktól.

Maximista vagyok 2018.11.25. 16:57:12

@szociál: nem hiszem. az se biztos hogy menni fog a rápakolósdi. én ebben nem lennék partner.

2018.11.25. 16:57:54

@Hedo a szadista szexista anyuka: hát az a szar kep ellenere sem csipesznek, foleg nem egy fejméretű szuperképességkártyának nem tűnik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 16:59:09

@Maximista vagyok:

én se lennék az.
Azért ez parasztság hogy a Roli háta mögött kavar Era, csak saját megát sz*paSSA meg :)

bElannaTorres 2018.11.25. 16:59:56

@szociál: az a baj, hogy elszáll magától, aztán majd megint hozza a viccest és mindent elfelejtenek neki, de szerintem nem tudja megnyerni, mert Renikét hamarabb kiteszik mellőle és unalmasabb lesz.

bElannaTorres 2018.11.25. 17:01:03

Vagyis csak remélem, hogy nem nyeri meg :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:02:01

@bElannaTorres:
Csoki amúgy is elszáll, ezzel nincs baj, hanem az hogy a sötét oldal fog elszállni, pláne Krisz, hogy sorba kint hagynak mindenkit.
Kriszt bárki kivinné kint maradna az Ánusz, csak fostosok, nem mernek bele állni :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 17:05:04

@szociál: ej, ez még soha senkinek nem jött be!
Ha ápolt lennék, szövetkeznék Lacikával. ő rám rakja, én meg rá. Egyikőnk se lesz kiválasztott, és egyikőnk se tett a kiválasztottra, szóval nem mi leszünk a kihívottak :D

2018.11.25. 17:05:17

@szociál: Már “várom”, hogy melyik évadban fogynak el a “Somapajtás melegpornósok”, talán a VV15ben...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 17:06:14

@bElannaTorres: ha kiesne reni, meghúzná csoki erát?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:07:25

@Hedo a szadista szexista anyuka:
:))
Lacika a prezident.

@Cleveland55:

Látod fent vannak a feszbukon egy brancsbol vannak ezek mind ismerik egymást. :(

Perah 2018.11.25. 17:10:03

@bElannaTorres: Hát nem tudom, de persze mindenki máshogy él meg dolgokat. Nem tudom, hogy abban a szituban én mit csinálnék, csak abból tudok kiindulni, hogy az életben milyen vagyok. Egy ilyen veszekedés után én valószínűleg előbb bocsátanék meg Erának, főleg, ha megbeszéljük és bocsánatot kér, mint egy Radicsnak. Akkor más lenne a véleményem róla, ha először sem áll mellé, és azt mondja, hogy inkább senkit sem támogatok. A body-t komolyan nem tudom elhinni, hogy bármilyen épelméjű nő kivenné a szekrényből és felvenné, ha az nem a sajátja. Lehet, hogy az a baj, hogy magamból indulok ki, és ezért tartom ezt kizártnak. Viszont jó lenne, ha egytől-egyig minden kiderülne, hogy pontosan mi történt (legalábbis a nézők számára): ki tüntette el a fotót és a szuperképességet, felvette-e Adri Zsu body-ját, vagy sem? Amúgy azt én kifejezetten utálom, ha valakire ennyire rászállnak. Ez már kb. az iskolai bullying kategória, ha tényleg a többiek szívatják folyamatosan Zsut. Ezért lenne fontos, hogy kiderüljön az igazság, mert az iskolában sem jó, ha ezt hagyják egyes diákoknak a tanárok, ezért itt is fel kellene lépni ellene!

Csokival kapcsolatban olvastam, hogy tegnap nekiment Ginunak, visszanézem nemsokára a tegnapi részt, hogy ne legyek ennyire vakon. Ha nem volt igaza, akkor bármennyire is kedvelem néha a hülyeségeit, akkor is Ginura fogok szavazni, mert utálom, ha valakivel igazságtalanok! Azt sem tudjuk, hogy ténylegesen keveri-e a szart, ahogy a többiek állítják, mert mi semmit sem látunk ezekből az öfikben. Most vagy hülyék a többiek, vagy félreértik Ginut, vagy kihagyják a szerkesztők ezeket a szitukat.

@szociál: Igen, kijött minden belőlem - legalábbis azok, amik nagyon zavartak :D. Azt már meg sem kísérlem, hogy ennyi kommentet egy nap után végig tudjak olvasni, mert nagyon sok. Sajnos a tegnapi öfit nem láttam, nem is voltam gép előtt, ezért válaszoltam mindenkinek csak most.

@Costanza: Ne is mondd, jó lenne, ha már lejátszanák legalább nekünk, a nézőknek, hogy mi hogy volt és ki(k) volt(ak) a "tettes(ek)". Majd minden évadot láttam eddig, de nem volt ilyen egyik évben sem, legalábbis nem emlékszem, hogy volt olyan titkos küldetése valakinek, hogy folyamatosan lopkodnia kellett egy másik személy cuccait. Ha most ez a koncepció, akkor az nagyon gáz...

2018.11.25. 17:12:55

@szociál: Igen, de nem értem, hogy attól még miért kell őket beválogatni. Ne mondja nekem senki, hogy a tobb ezer jelentkezőből ezek.... Most pl VVV Mici es Krisztiannal van joban. És ez miert indok a bekerulesre? Vagy Somának az, hogy Pumpás haverja, vagy Ánusznak, hogy Soma haverja és Pumpás barátnője? Valaki tán azért fogja nézni a VVt minden este, mert látni akarja, hogy Gabó “csaja” hogy alszik? Vagy Mici baratnoje hogy alszik? Lhet hulye vagyok, de valodi indokot nem velek felfedezni mogotte. De lehet én nem vagyok benne ebben a trash mindenki mindenkivel világban( tenyleg nem vagyok benne halistenek

2018.11.25. 17:15:35

@Perah: Osvát “baromi okos és kreatív vagyok” Zsótitol szerintem ne várjunk túl sokat. Egyébként Soma mit “dolgozik” az RTL nél?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:15:54

@Perah:
Nyugi belőlünk is kiszakad :)) @Cleveland55:
Ember nem érti miért ilyen fogyatekosokat válogatnak, mindegyik hallod tesó, hallod geci, ezek együtt bagoznak a telepen.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 17:19:29

Ancsálknál még volt beszavszó, ugye?

2018.11.25. 17:21:17

@szociál: Nem láttam élőben, csak utólag az első két adást, csak olvastam a huszonnégyponthun rola cikket. Azt írták Csokira, hogy magyar-afrikai aki olaszban elt, es olasz tolmacs a civil eletben. Na mondom hatha lesz valami normalis is. Erre bemennek és “gechi bazmeg, gádzsi, bull, parittya, tesó, báttya” kifejezéseket használ. Hát mondom ez a csávó is kb a Nagy Fuvaros utcából esett be a vellába...

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 17:21:30

Üdv Pajtik és Puszinyuszi társak!
Azt hittem már van új posztcsi, hátha megvilágosodom a tegnapi öfivel kapcsolatosan, de szomorúan konstatáltam, hogy nyista! Kiváncsi leszek ki lesz este a befutó!

Angora Cardi 2018.11.25. 17:21:36

@szociál: Én nagyon akartam neki drukkolni de már nem menne. Elengedtem mint a lapos fingot..

bElannaTorres 2018.11.25. 17:24:22

@Perah: Zsu nem teljesen normális, erre mentek rá többen, tényleg pont mint a suliban.
Csoki már korábban kezdte a bunkózást, akkor is ordibált ginuval mikor reni bemártotta az elején, és utána annyi nem volt benne, hogy ne haragudj. Inkább mindenkinek azt terjeszti milyen rosszindulatú a lány. Játszik rendesen igazából, ha abból a szempontból nézzük, még eléri hogy Eráék maguk közül küldjenek ki kettőt :O

Perah 2018.11.25. 17:25:25

@Cleveland55: Somáról nem tudtam, hogy az RTL-nél dolgozik. Zsoltit emlegették többször is, de ha VV-szerkesztő most, akkor innen üzenem neki, hogy majd legyen katonai hét, de előbb mutassák meg, hogy ki a kleptomán vagy bully a villában!

@Hedo a szadista szexista anyuka Igen volt, de ha jól emlékszem, akkor még az Éváéknál is. Azt nem tudom, hogy a legutóbbi VV-nél volt-e, de nem emlékszem rá. Szerintem sem Au-t, sem Robinékat nem a nézők szavazták be.

bElannaTorres 2018.11.25. 17:26:11

@szociál: jó de ha Csoki a fő tesa visszamegy Ginuval szemben, akkor a nézőknek megfelelő volt a válogatás, és következőre még ez alá is lehet menni :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 17:28:26

@Perah: de baukó és ancsa nem egy brancs?

Angora Cardi 2018.11.25. 17:34:56

@Nyuszomuszo83: Koszosak igen, undi. Erről jut eszembe ma mennyi mindent csináltam :DDD
Nem akarom újra átélni ezt a sok heti szart... lehet csak a jelrakást nézem meg ..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:35:55

@Cleveland55:
:))
@Angora Cardi:
:))
@bElannaTorres:
Csoki vicces, csak nem csípem ezt a rakjátok rám majd kiviszem és kint hagyom mentalitást.
Jobb lenne egy Reni Ginu párbaj, Reni kint maradna mint a szél.

Perah 2018.11.25. 17:37:23

@Angora Cardi: Ez jó hasonlat :D .D :D

@bElannaTorres: Zsut néha megsajnálom, főleg, amikor valaki tényleg csak direkt provokálja vagy alázza. Ilyen volt, amikor Radics többször nekiment. Aztán sajnos mindig csinál valami egetrengető baromságot, és akkor nekem is elegem lesz belőle. Meg a gyerekes pofavágásairól leszokhatna, mert olyankor nevetséges és tényleg bolondnak látszik.

Valaki írta, talán pont te, hogy Csokinak az is baja lehet a Ginuval, hogy már nem akar tőle semmit, és ezt bántja a hiúságát. Sajnos ez is megmagyarázná, hogy ilyen bunkó lett vele az utóbbi időben, láttam már ilyet az életben is. Vagy az van, hogy a szerkesztők ennyire rosszul vágják össze az öfiket, és mi semmit nem látunk a sz**kavarásból.

Akiből nagyon elegem van, az a Vivi. Jó lenne, ha őt vinné ki Ginu párbajozni - már amennyiben ő kapja a legtöbb szavazatot - és akkor simán vissza is jönne szerintem. Persze csak akkor, ha nem beépített ember Vivi, mint ahogyan páran írták itt-ott. Viszont én kétlem, hogy pont egy ilyen tanulatlan, fiatal liba lenne a beépített ember, meg akkor jobban vigyázna arra, hogy ne dugjon már a második pasival 1-2 héten belül. Akiről inkább elhinném, hogy beépített ember, az a Roli vagy a Lacika, a néma Levente ikertestvére :D :D.

makosnudli 2018.11.25. 17:41:51

@Nyuszomuszo83: milyen szerencse, hogy BÉvának kell megítélni, hogy rend van-e a villában, hiszen ha jól emlékszem az ő szériájukban rendre leigénytelenkoszosápolatlanrendetlenezték. Otthon az új bejáratott pénzes kan lehet rendet vár... most meg visszaszorított könnycseppekkel és áhitattal nézi minden nap azt az ótvar mocskot a villában

Perah 2018.11.25. 17:44:27

@Hedo a szadista szexista anyuka: Basszus, kész vagyok én is, kellene Bilobilt szednem :D. Nem hogy egy brancs, ha jól emlékszem, akkor végül Baukó hagyta kint Anikót. VV-7 Robinéknál, Fanniéknál (RIP) sem emlékszem, hogy lett volna beszavazás, pedig az előttem van, ahogy örömködik a beköltözés előtt :).

bElannaTorres 2018.11.25. 17:46:45

@szociál: az tényleg jó lenne és csak azon múlik, hogy Rolinak sikerül-e visszafordítania Era agybaját.
@Hedo a szadista szexista anyuka: Erának most csak Hunor van..

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 17:49:03

@Angora Cardi: akkor végére értél és minden tiszta! Én is, már a vasárnapu ebéd nyomait is eltüntettem! Nálam rántott cukkini volt meg sajtral töltött rántott husi, olvastam jogy nálad fasírt! :) Én is lehet csak a végét nézem ha leköt a sztárban sztár! :D cserélem a szart a fosra! ;)
@makosnudli: Alek miatt nem néztem azt a szériát. De jól beszélsz, a nosztalgia nagy úr, amúgy jól kikupálódott akkori kinézetéhez képest Éva. Most kinéz vhogy már nem boglya a feje! :) A tegnapi kék overallos szett a piros övvel trendi volt, nem is állt rosszul rajta! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:49:29

@bElannaTorres:
Talán a riportban jó útra terelik csokit hogy gondolja át még egyszer, ne kockaztasson mert kint maradhat, így vissza lép mert csokis lesz a gatyo és létre jön a Reni Ginu vagy Adri Reni párbaj.

cudarka670 2018.11.25. 17:50:19

@Perah: én a 7-től nézem rendszeresen, és ott már nem volt beszavazás, legalábbis nem emlékszem....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:51:44

@Perah:
Zsut bárki hívja ki mi vissza szavazzuk :)
Döntőig bent tartjuk Zsut :)

cudarka670 2018.11.25. 17:52:35

@szociál: szerintem Ginu most nem vinné Renit, most kibékültek, és Reni meg is védte tegnap...

Angora Cardi 2018.11.25. 17:53:27

@Nyuszomuszo83: Szerintem is jól állt Évikének a ruci tegnap.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 17:54:09

@cudarka670:
Valaki hívja ki Renit és hagyja kint.
:)

cudarka670 2018.11.25. 17:54:14

@szociál: Hát attól is függ, ki viszi ki, de vsz a sötét oldal vagy Adri választaná, akkor "hajrá Zsuzsu!"

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 17:55:00

@Angora Cardi: kell a bjuti, én is elmerülök szerontem egy kád fügés-vaniliás habfürdőben, és addig ülök benne míg ki nem hül. Most nyomtam egy kus meggyes joghurtot! Egészségünkre! Éljen a wellnesfitnessbeauty! :D

bElannaTorres 2018.11.25. 17:55:07

@cudarka670: vihetné vivit is, ánusz utána azt se tudná melyik nőjét pótolja jobban nagy szerelmében

cudarka670 2018.11.25. 17:55:46

@szociál: ezzel egyetértek, néha tök vicces amúgy, meg tegnap jól megmondta VVV-nek, hogy kint maradna, bárki vinné ki...

bElannaTorres 2018.11.25. 18:00:16

@cudarka670: csak aztán később nehogy a belevalóban lássuk mint műsorvezető:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.25. 18:00:19

@cudarka670:
Zsunak lesz végre egy jó napja, feltolti a párbaj kicsit :)
Aztán két nap múlva kikeszit mindenkit :))

Ego0123 2018.11.25. 18:06:48

@szociál: Rajta látszik, hogy teljesen más környezetből jött, mint a bent lévők nagy része, de a hanghordozása, kirohanásai, dohogásai nekem nagyon ellenszenvesek.

cudarka670 2018.11.25. 18:28:01

@bElannaTorres: az nem zavarna, mert a bv-t nem nézem, még Évikét elviselném, de Győzőt? Kizárt! (Pedig a Győzike showt szerettem, de ez az sok elvont duma, hogy almafa, meg ilyenek....

cudarka670 2018.11.25. 18:30:39

@Hedo a szadista szexista anyuka: szerintem tökéletesnek, elvégre ő a villa legjobb nője, stb. Ha nem lenne a sok mű rajta, esetleg.... Nekem még Era is szebb, meg Ginu, főleg mióta ő se kiló vakolat alatt van....

hereverő heverő 2018.11.25. 18:32:29

@Nyuszomuszo83: Kell a bjuti, én most nyomtam egy nagy tál szalonnás babgulyást fehér kenyérrel, és azt hiszem egy barnasört is tolok rá. Aztán friisítő zuhany és befekszem egy nagy ágyikóba és olvasok, meg szarok a farmra :)

Közvetítsetek, nem nézem ma a kiválasztósdit, de Szörnycsi táblázatában én továbbra is fenntartom a Rolit - kiverte a Radicsot (mer az egy nagy fasz), és egyébként is őt látnák sokan kinn szivesen a villából. Nem hiszem, hogy véletlen volt a csipeszgate.

Szép estét mindenkinek, álmodjatok bajszos angyalokkal (nem Freddy Mercury...)

cudarka670 2018.11.25. 18:32:53

@Ego0123: nekem Zsuzsu volt a legszimpibb, amikor bement a studióba, hű mondom egy szimpi csaj, aztán elkezdődött a kisfilm, és elmúlt

Perah 2018.11.25. 18:35:23

@cudarka670: Én majdnem minden évadot néztem, bár inkább amolyan pszichológiai tanulmányként, úgyhogy nem emlékszem mindenkire, csak bizonyos emberekre és szitukra főleg. Most szerintem sem vinné Ginu Renit, sem fordítva, mert kibékültek. Vivinek kell mennie! Az most nekem is tetszett, hogy Reni megmondta az eddigi legjobb barátnőjének (Vivinek), hogy bárki ellen megy ki, kint fog maradni, mert (szó szerint) elbacta a renoméját :).

@szociál: Én alapvetően nem bírom Zsut, úgyhogy nem biztos, hogy rá szavaznék, illetve attól függ, hogy ki ellen párbajozna. Viszont most nézem vissza a tegnapi öfit, és az nagyon tetszett, ahogy Vivinek bemutatott, amikor az kiment a szobából :D :D. Ez nálam most egy piros pont, mert Vivit utálom. Megpróbál mindenkit megvezetni, és mindenki háta mögött keverni a sz**t, nem is értem, hogy nem látják ezt a többiek...

cudarka670 2018.11.25. 18:41:40

@Perah: óh, én arról a beintésről lemaradtam

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 18:45:40

@cudarka670: ha csak a külsőt nézzük, akkor Zsu! Ha mindent együtt, akkor egyik csaj se szép.

cudarka670 2018.11.25. 18:52:11

@Hedo a szadista szexista anyuka: egyetértek amúgy, ha külső- belső számít, akkor nincs ott egy jó csaj se....
Adrin nem tudok még kiigazodni amúgy, hogy akkor ő milyen, valahogy besorolhatatlan, nem tudom eldönteni, hogy csípem-e, vagy nem....

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.25. 18:54:36

@Cleveland55: bocsika, csak kigondoltam, de nem írtam. Zsu jó csaj, a többi bentihez képest, de csak, mert nincs undormány műhaja!!!!

cudarka670 2018.11.25. 18:54:36

@Cleveland55: szép csaj.... Főleg most, hogy leesett a sok pilla meg azok a förtelmes körmök! Hátha mostmán fel tudja majd szelni a paprikát!

cudarka670 2018.11.25. 18:58:52

@Cleveland55: persze.... Amúgy úgy nem jön be, én jány vagyok, ő meg nem pasi....

Nyuszomuszo83 2018.11.25. 18:59:00

@hereverő heverő: Látom Norbi átdét1 dijétán vagy! Egészségedre! Én is a többieket fogom föként majd olvasni!
Én most Ginut, Adri, Vivi vonalat vizionálok, közülük megy párbajozni vki és én Ginut tippelem! Csokival ha megy visszaszavazom Ginut, nem azért mert ő a favorit, hanem megnézni Reni arcát, bár most éppen szar van a palacsintában mert féltékeny, de mint tudjuk cerelmes a lelkem, azért hisztizik!
Mit nem adnék ha a Zsu menne és kiesne, de erre 0, azau nulla esélyt látok!

Perah 2018.11.25. 18:59:35

@cudarka670: Ez a bemutatás még aránylag az elején volt, amikor Reni és Zsu beszélgettek az ágyban fekve, aztán Vivi bement hozzájuk, dumált valamit, kiment és Zsu bemutatott a háta mögött, és még mondott is valami olyasmit, hogy: "persze" - szóval átlátott rajta :). Azon én is meglepődtem, hogy egy november végi esős és hideg éjszaka után miért csodálkozik azon, hogy nyirkosak maradtak a ruhák reggelre. Lehet, hogy eddig burokban nevelték, vagy nem tudom.

@Hedo a szadista szexista anyuka: Amikor nem vág pofákat, akkor szerintem szép arca van a Zsunak. Engem néha emlékeztet a dr. Csont főszereplő színésznőjére, de csak akkor, amikor frissen mosott a haja és nincsenek nagy fekete karikák a szeme alatt :).
media.borsonline.hu/cikk/13/127131/big-lead/650x360/1136304_drbones.jpg

cudarka670 2018.11.25. 19:00:28

Megjött a 21. hogyvoltja!!!

2018.11.25. 19:01:34

@cudarka670: Hú nekem nagyon nem jön be... :/

Perah 2018.11.25. 19:04:22

@Cleveland55: @cudarka670: Nekem sem jön be, pedig frissítettem a főoldalt :S

2018.11.25. 19:07:41

@Perah: Linkeld már be pls , mert sehogy nem látom.

Perah 2018.11.25. 19:17:35

@Cleveland55: Na látom, meglett neked is :). Egyébként szerintem még sokan nem találták meg, mert ilyenkor már több komment szokott lenni, most meg csak 1 van :).

Cimili 2018.11.25. 19:39:54

@Perah: Én a reni helyében nem homályosítottam volna fel vivit. higgye csak azt magáról, h mennyire erős, oszt jól kint maradna.
@hereverő heverő: bajszos angyalok. :DDDDDDDD

Ego0123 2018.11.25. 19:45:13

@cudarka670: Én csak ellene kivéve, ha VVV, Krisztián, Reni megy ellene.

Perah 2018.11.25. 20:09:45

@Cimili: Igen, hülyeség volt Renitől, hogy meg akarta menteni Vivit

ibsen 2018.11.25. 20:21:45

@Perah: Vivi egy ribanc. 18 évesen egy kapcsolata kinn és összefekszik két palival egymás után hogy ki se hült az ágy. Olyan ostoba hogy még.

ibsen 2018.11.25. 20:24:09

Adrinak nem kéne annyira okosnak lennie. Nem sokan vannak mellette. Kapóra jött Viviennek a kinti baljhé jól bele is állt, persze az hogy ő mekkora napraforgó észre sem veszi.

bElannaTorres 2018.11.25. 20:41:32

@ibsen: engem nem zavar ez a része, igaz emiatt utálják sokan. De még így is jobb mint Krisztián.
Adri szeret jól kijönni mindenkivel, ilyen típus, ő nem az a veszekedős, beleállós, inkább konfliktuskerülő. Ha Era, Hunor Ginura tesz, semmivel nem jobbak az inkább hátbaszúrás. Nem úgy tűnik hogy ezek annyira tartós szövetségek, hogy már az elején el kéne dönteni kivel vagyok, miért ne lehetne el egyedül, végül is Lacika is csak annyiban más, hogy egyből beállt radicshoz és ott maradt. De már rolival szövetkezik ha felfogott valamit egyáltalán abból amit roli mondott neki.

Dauda András 2018.11.26. 16:11:18

@úgymond olvasó mmkk: Marad az alkesz finn meg a celebekkel hetyegő Hami.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 16:33:14

@Dauda András: Hamilton nagyon nem a szívem csücske
süti beállítások módosítása