Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Fifteen

2021. március 12. 09:00 - hektor_

Lara békés szándékkal jött a kórházba a bankszámlája kivonatával: na, ki tudod szedni ezt a fejemből, vagy a pénz tényleg nem boldogít? - kérdezi. Seggfej Doki kipattinja neki hologramon az agyát, a tumor elérte az agytörzset, mondja, ezt az operációt még a néhai Dr. Derek Shepherd is neccesen vállalná, úgyhogy sorryka, de viszlát van, mert mi aztán végképp nem tehetünk semmit.

1.png

Maszló drónnal stalkerkedik a diliház körül, de lebukik az egyik ápoló előtt, úgyhogy gyorsan el kell pucolnia. Szveta kollégája vezeti a likvidátorokkal kapcsolatos interjút Toropovval, idősb Szafronov úr ki is kiabál Jegornak, gyeremár, megint apád van a tvben, de az unoka épp a pláza Extreme Digitaljában próbál illegális GPS jeladó eltávolítót vásárolni. Viktor tartja magát a kamuhoz, miszerint Arisza2-t a likvidátorok gyártották, az eredeti természetesen sosem lenne képes embert ölni, ezt ő maga hazudja ott a stúdióban. Maxim kérdésére, miszerint mi lesz a tender 2.fordulóján Vitya elárulja, hogy Arisza műtétet fog végrehajtani, amiről valszeg Szafronov is most hallott először, mert csak pislog, mint pocok a lisztben – majd a backstageben szóvá teszi, hogy 10+évig tanult hogy orvos lehessen, tán nem biztos hogy egy hétvégi gyorstalpaló okj elég lesz rá, hogy Arisza képes legyen eltávolítani egy tumort. A Cronos Kapitánya felkínál egy másik opciót: ha nem tetszik, lehet visszamenni a börtönbe – különben is, a lényeg az, hogy Arisza elcsűrje a beavatkozást, bónusz hogy ha ezt abban a kórházban tesszük, ami a volt melóhelyed, még az exfőnököd, Dr.Balast is meg tudjuk fingatni. Később Toropov a miniszterrel és az ellenlábasával találkozik, aki a saját robotjukat rendőrrobotként indítja a versenyen.

Zsanna úgy megörül Jegor GPS jeladózavaró kutyafaszának, hogy menekülés helyett még ott kezdenek maszatolni a kórházi ágyon. A lány aztán felveszi Jegor ruháit, de a bombabiztos terv előtt - melyben a beázott tetejű, rohadó vidéki Szafronov-kúriában húzódnak meg nulla forinttal – az elejéről csendül fel az “előbb megkeressük Barszt”-dal. Ifjabb Szafronov ekkor tájékoztatja a barátnőjét, hogy drága testvére egyébként fogdán ül, így maximum a KBCS emberei látogathatják – ekkor azonban elkapják őket a rendőrök, mivel nyilvánvaló hogy Jegort átverték, mint szart a palánkon, a GPS zavaróval kapcsolatban.

4.pngSzafronov elmeséli Larának, hogyvolt, aztán Ariszához fordul – aki további megbeszélések előtt közli, hogy akkor vesz részt az orvososdiban, ha a férfi elviszi randizni. Emberünk köpni-nyelni nem tud, a robotlány pedig erőszakos feleségként tájékoztatja hogy márpedig ha tetszik neki, ha nem, ők egy pár lesznek és pont, még akkor is, ha a boldogságot muszáj lesz a megszokásra felváltani. Lara vinnyogva szakad az asztal túlfelén.

Ira beszaratja Suponevet, mikor fellebbenti neki hogy Varlamov bizony magánakcióba kezdett, úgyhogy a srác később összefut Glebbel, a beszélgetésüket meg természetesen Iráék lehallgatják.

5.png

6.png

Viktor már nem éri be azzal, ha lebőgnek a tenderen, a pálfordulás aminek amugy semmi értelme odáig fajul, hogy Arisza nem elég, ha belevág egy élő emberbe, de annak az embernek ki is kell csekkolnia a szikéje alatt. Maszlovszkij közben van annyira idióta, hogy a Cronosban, ráadásul a labor folyosón próbálja meg elérni Szvetát a lefizetett ápolón keresztül, de Viktor épp betoppan a lépcső tetejére, hogy megbízza, készítsen másolatot az Ariszát blokkoló eszközről. Jegor az apját keresi, de csak Larát találja meg, aki segít neki Zsanna lábperecének a feltörésében. Szafronovék eközben belecsapnak a lecsóba, azt mondja Ariszának:

“Na akkor kezdjük az alapokkal: végezz rajta vakbélműtétet!”

Arisza este megnézi a Toropov fiának műtétjéről készült felvételt, és kiszúrja hogy Szafronov valóban hibázott. Lara hazudik róla, hogy megfogják műteni, de közben megegyezik Glebbel hogy mivel érte nem kár, hisz úgyis meghal, ezért Arisza őt “műtse” a tenderen, cserébe kap egy rakás pénzt amit ráhagyhat majd a lányára. Szafronovnak nem tetszik a dolog, de sok beleszólása nincs (bár azért rögvest az eset után elmegy Lara anyjához belekontárkodni a dolgaikba), Arisza viszont rendkívül elégedett, két legyet egy csapásra, szokták mondani.

Maszló megjelenik a hotelben, és kiveszi Ariszából a blokkoló chipjét. Larát meglátogatja a kórházban az anyja, nagy összeborulások, aztán Arisza arra lép be hogy a vörös megint Szafronovval smárol, gondolom most dönti el, hogy inkább a fejét vágná le a hacker csajnak, mint a tumorát – a sort viszont a dokival kezdi, akinek az első adandó alkalommal a nyakába döf egy injekciót, amitől a férfi összeesik. Megkezdődik a tender 2. fordulója.

Varlamovék jól átverik Suponevet, kivetítik magukat egy szobába, ám mikor az ifjú lövéssel indít, egy hanghullámmal kiütik, és elkapják. Szafronov Maszlovszkijnál ébred, összekötözve, mint kiderül, a Cronos jobbkeze megegyezett a robot lánnyal, miszerint amíg a műtétnek vége nincs, addig elteszi a dokit láb alól. A kórházba visszaérve Georgij látja az ünneplést és a seggnyalást az exfőnöke részéről, úgyhogy gyorsan Lara kórtermébe szalad, ahol Arisza elmeséli neki, hogy Borja Toropov esetéből okulva rájött, hol hibázott anno a férfi, és mivel a két eset eléggé hasonlított egymáshoz, a hibát kiküszöbölve meg tudta menteni Lara életét a műtéttel. A doki örömében randevúra hívja a robot lányt, azonban Arisza köszöni, mostmár nem kér a dologból, és elmegy Toropovhoz. Amilyen jól indult ez a sori, annyira elcsépelt lett a vége - de jövőhéten évadzáró!

 

Címkék: better than us
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása