Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x21 - Szar, szar, szar, ezerszer is szar!

2018. november 25. 18:49 - lulu1.0

screenshot_from_2018-11-15_18-09-02.png

Kezdem rögtön azzal, hogy minden elismerésem az eddigi írói munkálatokért, mert ugyan sokszor elhangzott már az előző évadok során, hogy szarból építjük a várat, de MOST TÉNYLEG. Valahogy egyre inkább nem kóser az, ahogy a műsorszolgáltató lassan már csak abba fektet energiát, hogy évről évre összegereblyéz nekünk egy talicska majmot, illetve kicsicsiázza a villát az éppen aktuálisan trendire. Kedves Szerkik! Nem kell ahhoz Eysenck féle személyiség tipológia teszt, hogy lássuk, a bent tartózkodó humanoidok konkrétan nem bírnak értékelhető ilyennel, ergo az édesanyjukon kívül kábé senki sem érzi őket sem szórakoztatónak, sem jópofának. Az akutális rész is olyan érdekfeszítő volt, hogy többször bólintottam az álommanónak a megtekintés közben, mint gyermekkorunk bólogató kutyusa a zsiguli kalaptartóján. Láthatóan Anikó sem boldog, de még a falra vetített szmájli is rí mögötte. Hát nem véletlenül.

1.jpg

Hoppancs már jelezte tegnap, hogy vélhetően nem ér véget Zsuzsu személyes tárgyainak eltűnéséből kialakult gyanúsítás cunami és milyen igaza lett! S ha nem lenne elég ez a Columbóba oltott X-akták izgalom, hát megfejelik nekünk az eltűnt body rejtélyével is. A félreértések elkerülése érdekében jelzem, hogy ez ebben az esetben nem egy emberi test eltűnése (és milyen kár!), hanem azé a csajosabb, csipkés izéé, amiből már tudhatjuk, hogy milliószám van a villában.

7.jpg

Nekem Roli Lacika ikertornya és fordítva, depláne, ha egymás mellett is fekszenek. Csak a fülbevalók és az ívesre szedett szemöldök az, ami segít rajtuk eligazodni (meg az, hogy mindeközben folyamatosan nézegetem az RTL oldalon kifüggesztett tablóképeket). Tehát Roli kérdezgeti a romantika fellegtanyájáról épp csak visszatérteket, hogy milyenek voltak ott a nők? Hajuk-mellük? Csoki meg pont eddig bírta magában tartani az őket ért trauma részleteit és rákezdett a díszes társaságnak, hogy szart lapátoltunk öcsém, kecskét fejtünk, még a tejet is meg kellett innunk, bár nem mertem lenyelni, inkább kicsurgattam kétoldalt. Lovak és malacok elől menekültünk, a Westworld viszontagságai ehhez képest smafuk!

4.jpg

Csupa szar vagyunk! Szar volt az egész! Kibasztak velünk! Tiszta szar a cipőnk! Letisztítottuk, aztán visszazavartak minket ugyanoda, szart lapátolni!

Most, hogy ennyit szaroztunk és mert az előző írásban már megismerhettétek az egyszerre egy kádban fürdés és egy ágyban alvás minden apró részletét, tovalendülnék arra, ahogy az eddig hallgatóság megindította panaszáradatát, miszerint ők meg itten közben nem kaptak kaját és most annak a kukoricának kinéző túrónak is nagyon örülnek, amit az ifjú titánok a tanyáról hoztak szuvenírként. Mindeközben Adrira rájött a kongathatnék. Ez az az ominózus tevékenység, amikor is az ápolt jelt adhat az ápolóknak, hogy felhasználná a neki osztott szuperképességét, vagyis

Szeretném megkapni holnap a varázsló nénimet!

A riportban pedig arról nyilatkozik, hogy szerinte ez egy úgynevezett jövendő jövő jóslás lesz, meg őt nagyon érdekli, hogy milyen emberek veszik körül a villában. Hát nézz körül csillagom, nézzél körül!!!

6.jpg

Ezt követően Reni a hálóban Zsuzsuval próbál mélyebben szántó gondolatokat megosztani. Ahogy nézem a lány bávatag arckifejezését, egy krumplinyomó jelenik meg  előttem, ahogy a lyukakon irtó lassan és apró darabokban potyog át az infó a beszélgetőtárs ürességtől kongó fejébe. Pedig csak arról folyik a szó, hogy most már minden más lesz, kérem! Ezek a lányok, akik most itt ülnek előttünk a matracokon már nem azok a lányok, akik egykoron beléptek ide. Nevük innentől VV Reni és VV Zsuzsu, akikkel ennek okán fenekestül felfordul a világ. Máshogy süt rájuk eztán a nap, másként záporozza őket az eső. Csak egy sejtelem részemről, de talán Reni a vélelmezett celebséggel járó felelősségről, annak vidám és árnyoldaláról regélt, miközben Zsuzsunak ebből annyi ment át biztosan, hogy oké-oké, a nevükön túl valami még megváltozott, de hogy pontosan mi, azon még egy picit gondolkodni szükséges. Szerencsére nem kellett végignézni ezt a bebútolást, mert jön Adri, aki Zsuzsu ölelgetésébe kezd, és ezzel el is tereli a figyelmét a fentebbi értekezésről.

3.jpg

Most pedig jön egy olyan rész, amiből egy kurva szót nem értek, csak sejtem, hogy az egyik fele még mindig a paranormal activity issue, a másik meg arról szól, hogy Reni jövőbe látókat megszégyenítő módon jósolt az időközben szintén odakucorodó Vivinek, hogy neki már reszeltek, kész, vége, elbaszta, ki fog esni a picsába és csak magára vethet, mert elüzekedte itt a pozitív megítélését. Surranó pályán talán még elkegyeghet picit, de sok jóra ne számítson. Vivi vagy nem fogja fel az elhangzottakat, vagy ő a hidegvér maga, mert az összeomlás helyett egyszerűen logikus érvelésként aposztrofálja az elmondottakat, továbbá elhangzik még számtalan kibogozhatatlan mondat, amit meg fejtsenek meg a Z generációra szakosodott, azon belül is az elkorcsosulásokat vizsgáló nyelvészek. Ha még nincsenek ilyenek, akkor jelzem, hogy itt van ám egy orbitálisan tátongó piaci rés! Ki tudja, lehet, hogy az alfák lecsúszott tagjai már majd újra csak nyekegnek-makognak, elnagyolt mimikával és gesztikulációval kommunikálnak, mint anno és feltételezhetően őseink.

 Közbekérdés: Vivi tényleg mond olyat itt, hogy 18 vagyok és geci vér van bennem!?

  • nem, és húzzak el a fülészetre
  • igen, és keressek rá a gúgliban, hogy mi a szent szar lehet ez a vérbaj
  • igen, és ez annyit tesz, hogy Vivi zsenge kora ellenére is egy kis genyó és még tudja is magáról

8.jpg

 

 Ezután Adri és Reni rántja be Krisztiánt a nyugiba menetekről beszélgetni. Szabadfordításban ez annyit tesz, hogy újfent nekiállnak az eltűnésekről vekengeni. És akkor, ha már nem ezt néznétek és olvasnátok három napja, megint mindenki kavar egyet a szarosbödönben.  A lányok nyomják, hogy Vivi meg Ginu meg esetleg Zsuzsu és önlopás, Krisztán a következő vágásnál már Vivinek és Gregnek, továbbá Ginunak tolja, hogy mit hallott az imént, mindezt úgy, hogy az előző csapatnak még azt mondta, szerinte Ginu itt a legnyomorultabb és legrosszindulatúbb.

Közbevetés: Reni szerint a gondolat leterelődik, a párbaj pedig megúszik.

Valamit tattikáznak a lila kendővel is, de Krisztán agya kábé ennyit bírt befogadni és ekkorra már teljesen kiégett, aminek hangot is adott ekképpen:

Hagyjatok engem ezzel békén, olyan jó volt szart lapátolni, visszamennék!

9.jpg

Pedig még majd csak eztán következik a java. Most meg Ginu és Adri áll neki a teraszon fosni a szót erről az érdektelen semmiről, és közben mind a kettő a másikra mutogat, meg ilyeneket mondanak, hoyg csalódottak lennének, ha kiderülne, hogy a másik volt a hunyó. Aztán ezek is kirántják Krisztiánt, hogy valljon színt, ki kinek mit és hogy mondott. Nem tudom, hogy eljön- e a pillanat, amikor a retardáltnak leesik, ha csendben marad, ugyan okosabb nem, de az estéje mindenképpen nyugodtabb lett volna.  

Közbekérdés: Elképzelhető, hogy Adri VV Zsófika reinkarnációja, de legalábbis távoli rokona?

10.jpg

Mindenesetre tuti diszkomfort az érzése, mert nekiáll üvölteni, és itt szabadul el végleg a pokol, mert kisereglik az összes gyökszi és aztán már mind egyszerre üvölt, szerintem már ők se tudják, hogy mit. Aztán még néhány érdektelen jelenet (szemöldökszedés és éjszakai arcmaszk felhelyezése FÉRFIAKNAK) után végre nyugovóra térnek. Csak a szokásos. Parittyázás és a szoba telefingása következik megbolondítva azzal, hogy a maszatolásba kezdő friss párost a többiek kitágult pupillákkal fókuszálják és nagyra nyitott fülekkel hallgatják, aztán lehúzzák a delikvensekről a takarót, meg felkapcsolják a világítást, mert, hogy savanyú a szőlő. Krisztián szerint legalábbis ez lehet a baj. Semmi esetre sem az, hogy másfél órája tartja nekik a többi a gyertyát.

12.jpg

A reggelt latinos pörgéssel (nem) és az éjszaka eszkalálódott fertő kibeszélésével kezdik a lakók, én meg eközben boldogan fedezem fel a fürdőszoba falain a mostanában kedvenc IKEA lyukacsos falitábla elemeim. Krisztián egy igazi úr (lófaszt) módjára védelmezi (se) újdonsült kedvesét a frissen és helyben megalakult erkölcsrendészet támadásaitól, akik valamiért csak a párocska női tagjának cédaságára vannak kihegyezve, és ilyeneket mondd a szerencsétlennek, hogy neked nem kell itt feltétlenül mindenkivel összeveszni.

13.jpg

Váltunk arra, hogy Reni féltékeny lesz Erára. Kábé semmi arra utaló nem történt, hogy erős szimpátia ütötte volna fel a fejét Csoki és Era vonalon, de Reninek már kész forgatókönyve van arról, hogy ezek itt mit akarnak mahinálni az ő háta megett, vagy esetleg a szeme előtt. Jó, lehet, hogy a CsokiPákó nem, de, hogy az Era rá akar mászni, az ziher. Dráma, cuccdobálás és repedtfazék üvöltözés veszi kezdetét ismét.

14.jpg

 Lezárásként:

  • Itt mindenkinek kacsahangja van.
  • Őszintén szeretném nyakonbaszarintani mind.
  • Ma este kilenc után kiválasztás Péterrel, aminek kapcsán a műsorzáró tattikai megbeszélés eredményeként Ginut és Adrit látná kint első körben Csoki, Krisztián, Era és Hunor. Csoki rajta van, hogy megpakoltatja magát, annak ellenére, hogy ez még nem nagyon jött be eddig. Most épp hat jelere van ígérete. Este kiderül, hogy kik állják a szavukat. Hú de izgi.
  • Vivi Carbonarat készít.
  • Krisztián abban sem bízik meg, aki a világra hozta.
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.11.26. 17:36:39

@Maximista vagyok: ezt a szót életemben eloszor hallottam(hálistennek) és a VVnek köszönhetem szókincsem gyarapodását. Megéri valóságsóóókat nézni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:37:47

@Cleveland55:

Valszeg az van hogy már tudták mi a hazugságvizsgálat eredménye és ezért nem volt hatással a tegnapi kiválasztásra.
De akkor se tudjuk ki tette, mert csak azt hogy roli nem.
Elmennek az anyjukba ezek.
Mutassanak videót máááááár.

Maximista vagyok 2018.11.26. 17:38:06

@szociál: tegnap a táblánál se volt semmi. szerintem nem értette mi folyik itt a nagytétényi úton, így rakott a hamilton utánzatra egy szimpátia plecsnit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:38:45

@Nyuszomuszo83:

seggemmel is felszívtam párat , asztat is tisztíccsa :)

@úgymond olvasó mmkk:

te pingvinegér :P

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:39:39

@szociál: akkor 1000 XL-es konténert kérübk Mókitól hányni!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:41:02

@szociál: fú te aberrált, teeeee kiviszlek a hóra és kint hagylak hogy belegebeccc!-

Maximista vagyok 2018.11.26. 17:41:18

@Cleveland55: de. én viszont Lacika legszebb kiszavazós pillanatait idéztem fel.

2018.11.26. 17:41:27

@szociál: most hánytam Mandelbrot fraktálokat a falra...
nem volt a közelben konténer !!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:42:19

@Nyuszomuszo83: nana, aztAT nem engedem, vigyed a vőlegényed :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:42:28

@szociál: Lac Helloween- kor beöltözött a Láthatatlan embernek és rajtamaradt a hacuka!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:43:37

@Maximista vagyok:

Csoki megásta saját sírját, már csak az RTL tudná jó útra téríteni, de az meg milyen hogy azért rakatta magára a jeleket hogy kivigye Ginut, erre berosál és inkább mást visz ki :))
Remélem kiesik a g*cibe Tsokoládé.

@Nyuszomuszo83:
Még Tenyát kéne behívni a villába hogy gitározzon, nem esne a színvonal, ennél gázabb már nem lehet semmi.

@úgymond olvasó mmkk:
Hernyómajom :)

Rozsgyi 2018.11.26. 17:45:31

@szociál: nem biztos hogy találtak videót. Én kinezem belőlük hogy miután Zsu krobbantotta az ügyet a szerkik osszeneztek hogy "te tudod hogy ki tette el", "nem, de a faszom fog két hét három kameraallast vissza ez i hogy meglegyen" :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:45:40

@úgymond olvasó mmkk: jól van, viszem is a vőlgényem, nem hagyom kint, elvonulunk a nyugiba, ott meleg lesz!

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:46:48

@Cleveland55: Ellenben Radics, csak lebolondozta és undorítónak titulálta, amíg Era 60 millió ember előtt retkes kurvázta...aránypárokat állított fel, mint a matematikusok! Van ott gógyi!!!

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 17:47:24

@szociál: tenyát jimmyként végtelenítve majd bijonceként mikor már unják átmaszkírozva!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:48:24

@Rozsgyi:

De ez nem járja.
Zsu elengedi a témát vagy mi van ?
Mindegy ki tette el ?
Elmennek a f*szomba ha tényleg lekeverik az egészet egy pukizós poénnal :(

@Nyuszomuszo83:
Nyugiba te nem mész, mert ott én vagyok most.
Bömbi helyemre senki se megy.

@úgymond olvasó mmkk:
madárfóka

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:49:01

@Nyuszomuszo83: tegnap ő esett ki a sztárban sztár-(ban?)ból

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:49:35

@szociál: most majdnem mondtam valamit, de Cippzár ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:50:01

@Nyuszomuszo83:

Tenyát nem kell maszkírozni, ezzel a fejjel végig helloweenezheti az évet, mindenki beijed rajta :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:52:14

@úgymond olvasó mmkk: @Udvariatlanbolond:

Csávó a lovai közt él geco.
Ő már hasonlít a lovára, mint a kutyás gazdik a kutyájukra.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:52:28

@Cleveland55: Csak az egyik rap refrénjét gyakorolta..Ja ja gecci,,ja jaaaa!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 17:52:59

@Udvariatlanbolond: szegény lovat kitennéd ilyen sokkhatásnak, mint a vella?

@szociál: nyertél :)

2018.11.26. 17:53:23

@Nyuszomuszo83: anyós ellen, népi gyakorlat szerint Sárkányfű van raktáron
Vállról indítható "Én megmondtam" kísérleti rakéták vannak még, és 2 db Vijjjja felet keringő szabadon bevethető Csillagromboló áll a rendelkezésedre ! Ezeken túlhevített plazma alapú "Body és ÖcsiFénykép" nyomtalanul eltüntető fegyverekkel...

Az "Ásványvíz" és "Mustárbomba" fedőnevű fegyvereken jelenleg is dolgoznak a tudósaink, merrrrrr kicsit fojtogatom őket... :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:53:52

@Cleveland55:

elég indok az hogy Reni mellett horgonyzott le Hamilton, és ezért utálnia kell ginut különben nem lesz este szopika.

Angora Cardi 2018.11.26. 17:54:15

@Cleveland55: Lacika inkognitóban van de nemsoká jön a predátor énje.

2018.11.26. 17:55:25

@szociál: de a tobbiek miamfrancert akartak par nappal ezelott megszorni Ginut?! Meg mielott Csokkancs kitalalta a mestertervet.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:56:43

@Cleveland55: Ráadásul le is hegesztette! Ezek után fő a talány! Mi a pics gondja van Ginuval?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 17:57:45

@Cleveland55:

lövésem nincs, ezek a fogyatékosok se beszélnek róla a belevalóban, hanem nyomoznak meg velneszeznek bameg.
Utoljára néztem BV-t, tegnap is kb 5 percig bírtam.
Semmi értelme.

2018.11.26. 17:58:05

@Udvariatlanbolond: Ráadásul ugy, hogy Csoki mar vagy 5szor hulyezte le meg veszett ossze Zsuval ha jol emlekszem

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 17:59:12

@úgymond olvasó mmkk: Na, hát amikor ráment arra a kislányra a dzsungelben! És ezzel a hernyó-nyál mókusvakítással operálta! Eltettem az összes szúró-vágó eszközt a közelemből!!!

2018.11.26. 17:59:14

@Angora Cardi: "jön a predátor énje"

négyfelébefogkinyílni az arca ???????

magasságos teremtő kvantumelmélet, mi lesz itt még ??!! :))))

,, 2018.11.26. 17:59:46

megnéztem Vivi videóját, be akarja metoozni magát a döntőbe... nagyon vakon van...
igazándiból...megmondom őszintén....

Angora Cardi 2018.11.26. 18:00:38

@mentoros lecsó: Igen, minimum egy olyan produkciót elvárok a lapulós lacitól. :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:01:22

@Cleveland55: Zsu a box-zsák,,lehet vele vakerkodni!!!

2018.11.26. 18:01:54

@szociál: Győzike a Belevalo face oldalan elmeselte, hogy tud ő számolni, csak poenbol mondta a 73-17 et...Egyébként bent volt a Csoki haverja multkor a BVben Évánál, és kb minden válaszát azzal kezdte, hogy “Egyértelmű”. Jó kis jatekot lehetett volna jatszani kozben. 1 feles amikor kimondja, hogy “egyértelmű”

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:03:03

@mentoros lecsó: gondoltam rád hazafele, az osztrák rádión blümchen ment :))

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:05:40

Lányok! Hogy hívják azt a ruhatartó állványt, ami egyszemélyes ? Koma fogas, vagy mi a túró?

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:06:17

@Cleveland55: a lónak a faszát tud számolni. Nem beszélve az igénytelen koszos körméről. Ha már TV, jelenjünk meg valahogyan.

2018.11.26. 18:07:07

@úgymond olvasó mmkk: a Blümchen-t kérlek ne emlegesd itten, meerrr a Zasszony is olvassa, amitől pedig "tűzbe" jön... ma pedig fáj a fejem ! :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:08:06

@Maximista vagyok: hülye, itt nyugtatom a kutyát, mert idegbe' van, de így nem lehet, hogy nevetek! :DDDDDDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:08:25

@Cleveland55: ezt már az előző szériában is lenyomta Győzős! A 45%-hoz rögeszmésen 65-öt akart hozzáadni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:09:31

@Cleveland55:

:))
Mint SV Tamásnál a megmondom őszintén :)
Csatak részegek lennének úgymond :)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:10:02

@úgymond olvasó mmkk: Ez az dikk! Szobainas a Lacika!! Köszönöm!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:10:31

@Maximista vagyok:

jah rázoomoltak és olyanok voltak a körmei mint egy autószerelőnek, broáh

Mate4182 2018.11.26. 18:10:45

En amugy biztos vagyok benne hogy Lacika nem olyan szotlan mint ahogy az esti osszefoglalokbol tunik. Ha igy lenne, ez a csapat kromanyoni egesznap ezzel baszogatna (regen is folyton kipeceztek a csendeseket) viszont itt ezt soha nem hallani senkitol.
Szerintem Lacika sokat dumal, de tartok tole hogy foleg rappel (mar amit o annak hiv) es egyszeruen nem akarjak bevagni mert ... mert pont annyira fos mint Mr Bustat hallgatni az elet barmelyik szakaszaban

amugy nem surgetek en senkit de lesz ma hogyvolt a tegnapi kivalasztasrol?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:11:10

@úgymond olvasó mmkk:

miért van idegben, nálatok már szilveszter van ? :)

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:11:44

@Maximista vagyok: De hogy ez nem jutott eszembe!!! Túl triviális!!!DDDDDD

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:12:03

@Udvariatlanbolond: Lacikát, az új okos férfit beküldték, csak hiányos vagy béta szoftverrel. Ilyen open béta. Most megy a nyílt tesztelése de eddig csak bugokról jött visszajelzés.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:15:12

@szociál: nem tudom, mi baja volt, de túllendült rajta, mert megsértődött :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:15:18

@Maximista vagyok:

Lacika egy hibás robot a Westworldől, lassan kilövik a pitsába :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:15:43

@Udvariatlanbolond: nem mondom, hogy szívesen, mert összetörted a szívemet.

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:16:06

@Maximista vagyok: Ottan komoly a filmszakadás, vagy most jön le a metadonról..DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:16:22

@úgymond olvasó mmkk:

gondolom tacskó és 10-12 éves, azok szokták ezt csinálni :)

pörgesd meg a fejed fölött akkor megnyugszik :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 18:16:29

@szociál: igaz! Gáz pasi! Teee nekünk már seholse nincs helyünk??? Hááát bömbizz, milyen a jacu akkor oszt cshőőő!
@Udvariatlanbolond: nagyon jó ötlet leendő uram! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:17:42

@úgymond olvasó mmkk: Akkor mostan hízelgek! Nekem is van kutyám!!!Bi-bi-bi!!!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:20:06

@Udvariatlanbolond:

nyaka is tele van Sinaloa karteles feliratokkal, hátán meg egy óriási El Chapo arckép, sztem nem is tud magyarul :P

,, 2018.11.26. 18:20:25

@Maximista vagyok: Lacika átmenne a Turing-teszten?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:20:27

@szociál: megsértődött, mert a telefonom felett vinnyogtam ahelyett, hogy elmondtam volna neki, hogy ő a világ legszebb, legbátrabb, leghősiesebb kiskutyája :)

@Udvariatlanbolond: ezzel akarod meglágyítani a szívem?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.26. 18:22:00

@úgymond olvasó mmkk:

szerintem elfelejtettél kaját adni neki már két napja :))
mert mindig a telefonodat prüntyögöd :)

Nyuszomuszo83 2018.11.26. 18:23:58

@Udvariatlanbolond: te egy dzsentlmen vagyol! Megtartalak! :D

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:25:02

@,,: á, a zebrán se tud átmenni

Maximista vagyok 2018.11.26. 18:27:03

Na irány az új poszt alá! Az esti öfi után biztos odarakok egy olyan gusztusos reniset...

Udvariatlanbolond 2018.11.26. 18:30:55

" hát neked se fogom megdugni a lelked"...Hát ezen besírtam!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 18:40:52

@szociál: akárki miatt nem szoktam prüntyölni a telefonom, mormotacinege ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.26. 20:00:05

@Nyuszomuszo83: ha lesz hogyvóóót VV, oda jelentkezz, megyek én is, enni szeretek, jókat enni meg kifejezetten imádok. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.26. 20:54:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: ő főz, én meg sütök, tattikailag bekonyházzuk magunkat a döntőbe és felezünk :))

Cimili 2018.11.26. 22:02:09

jó estét nektek! még nem szavaztam, kivárok.

Cimili 2018.11.26. 22:03:55

reni meglepi reggelit készít a népeknek. megéheztem basszus.

ewita 2018.11.27. 13:05:39

Tényleg semmi nem volt tegnap, csak a Zsu nyekegés, hazugságvizsgálat (Rolit kicsit sajnáltam azért) stb...
én má csak a candy crash adagom közben háttérben nézem :D
A gőzikét nem bírom egy percig sem elviselni, valami förtelem!
Volt előzetes, kőbunkó ősemberek lesznek, adtak rájuk jelmezt is, csak nem tudom minek... eddig is azok voltak :P
süti beállítások módosítása