Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x43 - „Te olyan vagy, mint én, csak te más vagy” (18+)

2016. október 09. 10:46 - Scott Pilgrim

Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá tenni szerencsétlen srácot, lassan már lapáttal kell a rettenetes bajszot növesztő gyerekről leszedni. Izgalmas adás volt a szombati.

vlcsnap-2016-10-09-02h55m54s367.png

 Az egyedül árválkodó Lóri kap egy lehetőséget a szerkesztőktől, hogy valakit szobára vigyen, méghozzá azt a személyt, akitől a legrosszabbul esett, hogy nem mögé állt be a párbajon. Tivadart vinné, de mondja, hogy nem viszi, mert kínos lenne, amire Tivadar rögtön becsicskul. Emlékszünk még gondolom arra pár nappal ezelőttről, amikor Micitől személyes támadásként élte volna meg, ha beáll Lóri mögé, hisz az egy áruló geci, meg gondolom arra is, ahogy Somát oktatta, hogy naiv dolog azt gondolni, hogy Lóri ellenfél és nem ellenség. Viszont mostanra már azt is tudjuk, hogy Tivadar annyira következetes, mint amennyire jól bánik a szavakkal, szóval elmondja Lórinak, hogy ő nem haragszik ám, csak ott mélyen belül, valahol a gyomra és a tüdeje közt asszem, fáj neki, amit a már csak politikai értelemben hidrogénezett fejű villalakó vele művelt. Szóval annyira azért még sincs örök harag, illetve ez mindig csak addig tart, amíg az illetékesnek a szemébe néz, onnantól már békülékenyebb. Természetesen most is akad egy csodás aranyköpése a jó Tivadarnak, amivel tényleg nagyon nehéz vitatkozni:

„Te olyan vagy, mint én, csak te más vagy.”

El is indul a fejemben a Splash legendás slágerének a refrénje, hogy „Tedd fel a kezedet, mert én olyan vagyok, mint te, csak én más vagyok”. Persze ez még nem béke, de kétségtelenül megindultak a béketárgyalások, amit Lóri is érez, de erről majd még később, mert lesz még folytatása. Viszont mivel Tivadar nem akar menni vele szobára, ezért Somát viszi, akinek a rettenetes vonalbajszától mind emberileg, mind szakmailag, mind pedig esztétikailag szeretnék itt és most elhatárolódni, annak ellenére, hogy egyébként én sem a dús arcszőrzetemről vagyok ismert, ugyanakkor mindennek van határa, ami sok az sok. Maradjunk annyiban, hogy ez a bajusz valószínűleg Jennifer Lawrence-nek is jobban állna, mint neki. De eskü, hogy Justin Bieber rettenetes öcsibajsza is jobb volt ennél, ha már rettenetes bajszoknál tartunk. Csak hogy éreztessem a helyzet komolyságát. Na de a kis szőrpolitikai kitérőről térjünk vissza a nem túl izgi sufnis értekezletre, amin a szokásos panelek hangzanak el. Lóri nagyon profin játssza a mártírt, Soma pedig olyan csodásan kérdez alá, hogy a kormánymédiánál valószínűleg jegyzetelnek, mert megkérdezi, hogy ez így szar neki, hogy senki nem áll mellette, nem? Szokásos panelek, nem az a rossz, hogy senki nincs mellette, hanem a Dina már nincs, hisz megviseli a politikai értelemben vett szerelme elvesztése. Néha őszintén elgondolkodom, hogy bárki beveszi-e ezt a hősszerelmes mártír dolgot. Ugorjunk.

vlcsnap-2016-10-09-02h51m56s743.png

Ezután jön az unalmas verseny az értelmetlen pontokért, ahogy azt párbajra készülődvén megszokhattunk, amit igazán fel lehetne valamivel dobni, mert ennek így nézőként semmi értelmét nem látom. Mondjuk a vesztes támogatóit meg lehetne szívatni, ami valószínűleg konfliktusokat szülne, és akkor máris lenne az egésznek értelme, de nem. Rudat kell fél kézzel tartani, Zsolti elsüti a létező összes álló botos pénisz viccet. Dávid nyer. Aztán egymást kell elnyomni valami párnaszerű bútordarabbal. Lóri nyer. Aztán egy több szintes feladat jön, első körben szappanba rejtett számokat kell kitisztálkodni a tus alatt, Zsolti elsüti a létező összes leesett a szappanos poént többször is. Aztán a megadott számokkal széfet kell kinyitni, amiben találnak egy kis mondókát, hogy hol a kulcs a széfben található ládához, aki kinyitja először, az nyer. Lóri picivel győz. Szentfazék összeveszik Kicsi Zserbóval, mert Zserbó jó feljelentgetős néniként kifogásolja, hogy a széfkombináció kitalálásánál azt fejtegetik páran, hogy a megadott számokat hány kombinációban lehet kirakni, ami szerinte segítség, Szentfazék meg beszól neki, hogy mit akadékoskodik. Na nem azért, mert szerinte Zserbó téved, szimplán az ő karaktere nagyjából kimerül abban, hogy ő Dávid barátja, és nagyon vehemensen próbálja mindig megdugni a lábát, átvitt értelemben. Zserbó nem érti, hogy Szentfazék mit grillírozik, és én sem, mert meggugliztam, és nem létezik ilyen szó. Ez odáig fajul, hogy Szentfazék a fiatal Kozsóvá változik, és heves gesztikulációval próbál vagány lenni, de mivel ő az a figura, aki szeretne kemény lenni, de az anyukája nem engedi, ezért sikertelenségében elkezd magából kikelve ordibálni, jelezve nekünk, nézőknek, hogy ő még bent van a villában. Ezzel szerintem hibát követ el, mert ha ügyesen meghúzná magát továbbra is, lehet, hogy bejutna a döntőbe, annyira megfeledkezne Dávidon kívül mindenki a létezéséről, max néha ráakasztanának néhány kabátot tévedésből. Na de haladjunk, mert nem ez a mai adás legérdekesebb konfliktusa.

Kapunk még egy nem túl izgi feladatot, amiben a párbajozók össze kell rakjanak egy kapcsolati hálót, hogy mi hogyan fog alakulni, ha az egyik vagy a másik jön vissza párbajról. Miután ezt letudták, Tivadar úgy dönt, elkezdi Zsoltit buziviccekkel basztatni, kitalálja, hogy hívják ezentúl Emmának, majd elkezdi eljátszani a hírhedt videót, mert azt gondolja, hogy a homofóbia mókás dolog. Aztán elkezdi tovább tolni, hogy ő mekkora király az ő fura percepciója és a YouTube videói nagyrészt 12 évesekből álló rajongótábora szerint, amin végül nem Zsolti akad ki, hanem onnan jön a verbális saller, ahonnan a legkevésbé várná. Krisztián megmondja az őszintétet, hogy elég béna a folyamatos önfasszopása, ő kint az ilyen embereket amúgy leüti, nem haragból, csak úgy mondja, és már amúgy is unalmas húszezredik alkalommal a szökikamálna és szerinte már nem csak ő unja, csak a többiek papírkutyák mondani. Tivadar ettől teljesen síkideg lesz, azt mondja, ez a videózás nem egyszer, sokan azt hiszik, hogy ő csak feldobott pár videót, hanem ő ezt megszerkesztette, bár amit én abból láttam, olyan akkor ez, mint a Birdman, mert esküszöm, hogy egy fia vágást sem láttam benne, persze biztos volt, csak ügyesen elrejtve. De ami csodásabb, hogy azt mondja, egy komoly csapat dolgozott rajta, amit egyrészt hagyok most leülepedni, másrészt elképzelem az írószobát, ahogy egy csapatnyi profi vitázik azon, hogy az ostorezaláb után bedobjanak-e még egy szökikamálnatesót, vagy inkább zárják le egy azidőMiamival. Aztán felkérdez mindenkit, hogy ki szerint béna, amit tol, csomóan lapítanak, csomóan jeleznék, hogy őket igen, de Tivadar nem igazán hagy teret válaszra. Tivadar besértődik, a sufniban meg összegyűl a Tiv Tivy Fan Club (Soma, Zserbó, meg Szentfazék ronda takarónak álcázva magát), hogy elmondják, Krisztián teljesen kikelt magából, amikor finoman jelezte, hogy geciunalmas és idegesítő az ikonjuk produkciója, Soma szerint valakit meg fog ütni, mert már tök ideg, szemben a folyton mindenen a vizet felkapó és gecigránátokkal az ellenség védvonalait támadó Tivadar higgadtságával. Szerintem még pár adás, Mici lepippantja, és Krisztián lesz újra a villa zen mestere.

vlcsnap-2016-10-09-02h57m14s856.png

Buli következik, de nem felhőtlen a hangulat, mert Tivadar egója nagyon megsérült, amikor valaki azt merészelte mondani, hogy nem ő a világ legkirályabb csávója, Zserbó meg nyalogatja a sebeit. Vajon mi lesz, ha megtudja a nyugalmazott netceleb, hogy az élet nélküle sem állt le a villán kívül? Szerintem össze fog omlani, és párbajjal fog fenyegetni random járókelőket az utcán. Dávid közben próbálja elmagyarázni Krisztiánnak, hogy csomó embernek szintén tele már a fasza a mííívannegatíííííívval, próbálták is már jelezni, de Tivadar képességei meghaladják ennek megértését, úgyhogy igazából ők már feladták, nincs kedvük hozzá, hogy ez miatt újra és újra kiverje az ovis hisztit. Tivadar nagyon drámai, azt mondja, Krisztián számára halott barátként, ami ha jól sejtem, azt jelenti, hogy max két héten belül újra spanok lesznek. Na és itt jön a képbe a second hand szappanopera főgonosz Lóri, aki látja, hogy az ostorlábú és butafejű játékos maga alatt van, szóval rögtön folytatni kezdi a béketárgyalásokat azzal, hogy ő tudja, min megy át most, hisz ellene fordult az egész villa, pont, ahogy ő ellene fordult szerinte egy darab ember, szóval olyan, mint ő, csak más. Nagyon ügyesen kiszimatolta a pillanatot, mikor kell az egóját legyezgetve visszakerülnie a kegyei közé. Ha nem csinálná ennyire bénán a gyerek a szarkavarást, akkor még szórakoztató genyó is lehetne Lóri, nem csak egy gyökér.

vlcsnap-2016-10-09-02h59m07s810.png

Közben Vivien tovább folytatja Soma megerőszakolására tett kísérleteit, és továbbra sem érti, mi itt a probléma, szerintem lassan a szerkesztők már tényleg beküldhetnék a Szexuális Zaklatás Pandát, hátha egy kis dalocska segítségével valamennyire eljutna a tudatáig, hogy a moleszterálás rossz. Szegény a riportszobában el is mondja, hogy már többször elmondta neki, hogy a nem az nem, akkor is, ha fordított felállású a szituáció. Végezetül kiderül, hogy a nézők megszavaztak a villalakóknak egy cirkuszi előadást, mármint nem nézni, hanem előadni, mert gondolom majd a kígyóktól jajveszékelő villalakók szórakoztatóak lennek, én viszont vagyok annyira mazochista, hogy sajnálom, amiért nem a rádiókabaré lett a befutó, mert hát alapvetően nem szívesen hallgatok ilyesmit, de a világ legrosszabbját és legkínosabbját nagyon szívesen meghallgattam volna. Na mindegy, holnap párbaj. Lórit éreztem legutóbb kiválasztottnak, most meglepne, ha visszajönne, ha mégis, akkor leborulok előtte, hogy másodjára sikerült lenyomnia ezt az egyik héten prosztó seggfej, másik héten szenvedő mártír műsort.

És most csöcs:

Címkék: való világ 18+ vv8
846 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:37:27

@Spitzbauer: de néha el kell engedni a magasabb célért

agimano 2016.10.09. 22:37:55

Nem akartam ma nézni a VV-t, mert holnapra muszáj valamit befejeznem, 9 körül benéztem ide, hogy mi az állás, és akkor láttam, hogy lehet, hogy nem is lesz párbaj, mert nem kezdődött el időben. Muszáj volt bekapcsolnom a tvt:) Elég sűrű és fordulatokkal teli adás volt. Kár, hogy nem valami értelmesebb ember vezeti a BV-t, mert elég durva kérdéseket lehetett volna feltenni Lórinak. Igazából Lóri viselkedéséből semmit sem értek az elejétől fogva, és így, hogy feladta a játékot még értelmetlenebb az egész. El tudom képzelni, hogy amúgy a való életben normális, de a műsor alapján pszichopatának gondolom. Annyira nagy tattikus volt, hogy kitaktikázta a magát a villából. Most is mondott valami olyat, hogy kíváncsi volt, hogy végig lehet-e úgy vinni a játékot, hogy mindenkit maga ellen fordít. Nem tudom, hogy ezeket a dolgokat csak utólag idealizálja-e meg magának, mint pl ahogyan azt is, hogy az ő célja az volt, hogy Dávid vegye le a kendőt. Azt is fullra elhitte, állítom, azt sem tudta, hogy ilyet lehet csinálni... De ki tudja, minden esetre, ha ez volt a célja, akkor úgy megszívta, mint Raszkolnyikov a Bűn és bűnhődésben. Nem jött be a koncepció. Dinán én amúgy a BV-ben lelkiismeret-furdalás, önmarcangolás jeleit véltem felfedezni. Úgy ült ott, mint aki megcsalta Lórit az elmúlt 2 hétben, vagy legalábbis tuti biztosra tudja, hogy semmi sem lesz kettejük között (ami amúgy szinte 100%), és magát okolja, hogy Lóri miatta is hozta ezt a döntést. Jó, hogy megmutatták a szavazás végeredményét is, én 30-40/70-60%-os eredményt vártam, ami be is jött, ha bármi mást mutattak volna, nem hittem volna el. Azt amúgy furcsának találom, hogy egész héten nem mutattak állást, pedig eddig csütörtökön mindig mutattak.

Cimili 2016.10.09. 22:39:02

@ALOKSAKTRHEE: Na neeeee sértődges! :)

Mók_Ica 2016.10.09. 22:39:23

@Spitzbauer: igen :))) egyébként nem bánom, hogy volt ez a mai történés :))))

@Cimili: tudom, ezért írtam :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem tudom..... azt viszont nem értem, hogy miért hivatkoznak rá, ha egyszer megfogadták, hogy nem beszélnek róla..... ez így nem szimpi

2016.10.09. 22:39:39

@Cimili: Az a baj, mindig azt mondjátok, mindenkinek meglehet a saját véleménye. Én ma mondtam egyet. Erre le lettem cseszve. Hogy ítélkezek. Köszönöm. Tényleg elmondhatja az ember a véleményét. Valóban. Már akinek szabad.

agimano 2016.10.09. 22:39:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha rákattintasz a belinkelt nevedre, látod, hogy mire vonatkozik a kérdés. Amúgy az érdekelt, hogy Attila hogy tetette magát hülyének anno.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:42:03

@Cimili: Ne csináld, tessék kicsit destruktív lenni velem szemben. Hát hiába tiltattam ki magam 2x? :-)

2016.10.09. 22:42:50

@agimano: Velős összefoglaló egy hazudós butácska kisfiúról. Remélem, hogy Dinka nem csalta, az már sok(k) lenne.

2016.10.09. 22:43:50

Jó éjt mindenkinek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:43:51

@Mók_Ica: Mert betámadták őket fórumokon és személyesen, ezt vettem le abból amit mondott az általam sem kedvelt nő.

2016.10.09. 22:43:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: MI TÖRTÉNT LÓRI HUGÁVAL? Ez tényleg érdekelne. Köszi!

Cimili 2016.10.09. 22:44:36

@ALOKSAKTRHEE: Én nem csesztelek le, csak elmondtam, h én mit gondolok, de te ezt személyes támadásosnak veszed, nem kéne. Nem meggyőzni akartalak, h rosszul gondolod. Nah :)

2016.10.09. 22:44:38

@PeniValdes: Peny. Neeee, te legalább neeeeee!!! Egy vélemény volt. Komolyan nem lehet? Mert akkor köszi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:45:15

@ALOKSAKTRHEE: Mindig el lehet mondani. Egyet is lehet érteni vele. Meg nem. De itt most szerintem csak a rosszindulat beszélt belőled.

WICKEDWITCH 2016.10.09. 22:45:52

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @Almaka: Köszi! :)
Közben nagyjából visszaolvastalak titeket. Az eredményt nem bánom. :)
Örülnék, ha Zseri Tivyt hívná ki, bár egyelőre Ati tűnik esélyesnek, Tivy meg szerintem most bátran meghúzza majd magát, bár ha elgurul a gyógyszer...
A nagy izgalmakra most asszem, elmegyek aludni. Jó éjt! :)

2016.10.09. 22:45:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Persze. Mert gondolatolvasó vagy. És belelátsz a fejembe.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.09. 22:46:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Pont hogy te ítélkeztél felettem.

Cimili 2016.10.09. 22:46:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ó, csak azt hittem 1x. Akkor ez így mindjárt más.

Brandy9 2016.10.09. 22:47:00

@Plüsscukor: pontosan. Vajon Zsóti ezt miért nem látja??? Az is el van tévedve :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:47:32

@agimano: Ha klikkelek, akkor görgethetek lefelé újra (szar blogmotor, inkább jelenítené meg egy bubiban...) Attila nem került volna be, ha előre tudják, hogy mennyire jól taktikázik. Tudta mit kell mutatnia.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:49:20

@ALOKSAKTRHEE: Ebben a citált hsz-emben hol az ítélet, Virág elvtárs?

Akasa27 2016.10.09. 22:49:58

Lóri egy gyáva szar.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:50:13

@Cimili: Pedig verziószám is van. Egyre tökéletesebb a szoftverem. A hardver bugos, azt elismerem. :-P

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:51:12

@Akasa27: Köszönjük, építő hsz volt, sosem gondoltam volna, hogy így is meg lehet közelíteni. Tömör. Velős. Mint egy agy.

Cimili 2016.10.09. 22:52:37

Na további jókat a maradóknak, léptem.

2016.10.09. 22:52:41

@WICKEDWITCH: Bátor jó szőr Robin, bátran elfutott. :-D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.09. 22:54:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na a nagy elemző még fölényeskedik. :D Gratula. Na húztam aludni, korán kelek. További jó kommentelést.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:55:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért támadták be őket, mert emlegették......

2016.10.09. 22:55:35

@ALOKSAKTRHEE: Mármint a tudodki :-DD

Mók_Ica 2016.10.09. 22:56:38

jó éjt mindenkinek :)))

holnap IGAZI posztcsit szeretnék sixxtől olvasni, van miről írni :)))

2016.10.09. 22:58:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egyszer hasznodat vehettük volna, hogy megírod mi van Vóri hugával... Majd legközelebb.

2016.10.09. 22:59:49

Jójcakát mindegykinek!

pomac 2016.10.09. 23:01:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha a "vissza" nyilat nyomod akkor visszatértsz amire(akire) kattinottál

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:01:31

@ALOKSAKTRHEE: Egyszerűbb lett volna cáfolnod, de nem sikerült, ezért távoztál. Elegáns.

pomac 2016.10.09. 23:03:47

@Spitzbauer: nana mára magamra vállaltam ezt a titulust ,kikérem magamnak :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:06:02

@Spitzbauer: Bár tudom, hogy mi van vele, de nem dobnám ide koncnak, ismerve a közeget. Pár másodperc alatt ki lehet guglizni szerintem.

Brandy9 2016.10.09. 23:06:23

Na akkor. Dávidról a véleményem: nem kell a csajoknak, málészájú, szerencsétlen, most már tudjuk h a kajával játszik, idétlen, uncsi, szájtáti, fölényes, önelégült... Nem mintha nagyon drukkoltam volna Lórinak (mondjuk nekem szimpi), de nálam az döntötte felé a mérleget, hogyha kiejtené Dávidot, akkor nem kéne néznem többet a fejét. Így most sajna megszívtam, mert Lórin kívül senki nem fogja merni kiválasztani/kihívni Dávidot, így nézegethetem a fejét még egészen a döntőig. Szívás

agimano 2016.10.09. 23:06:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerintem, ha ctrl és lefele nyilat nyomsz, visszaugrik lentre, legalábbis macen cmd lefele nyílra ezt csinálja, vagy van még ez az igen hasznos end gomb is. (feltéve, hogy van)

pomac 2016.10.09. 23:06:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az egyszerű szofterüzemeletető meg szakad ilyenkor :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:07:56

Igen, gugli barátunk megmondta pár másodperc alatt, csak jól kellett kérdezni.

pomac 2016.10.09. 23:08:23

@Brandy9: akkor lett volna lóri szimpatikus ha a riportban előre megmondja a tervét nem utólag beállitani hogy igy tervezte,talán akkor ...

agimano 2016.10.09. 23:09:34

@agimano: ja, meg a backspaceszel pont oda, ahol voltál

Costanza 2016.10.09. 23:09:50

Miert nem azt mondta a lori hogy a dina miatt adta fel a jatekot. Sokkal hitelesebb lenne na. Ha mar igy.... Meg paran el is hinnek neki.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:10:12

@agimano: Ez is mac, de számomra szánalmas ez az ugrálgatás.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:10:55

@pomac: Aha, akkor reklamálj a szerkiknél, mert erről nem először beszélt szerintem.

pomac 2016.10.09. 23:11:16

@agimano: vissza nyíl (vagy ha jobb egered van azon is van) annyival praktikusabb hogyha több idézetet vissza ugrottál sorban visszamegy :)

pomac 2016.10.09. 23:13:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem igy láttam ,bal..oknak minek reklamáljak azzal nem lesz jobb majd pont rám hallgatnának :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:13:21

@pomac: Az egyszerű szoftverüzemeltető szerint ez egy jó blogmotor?

Mermancs 2016.10.09. 23:13:22

@agimano: egyetértek, bár Raszkolnyikov tényleg szenvedett, Lórinál talán ez is megjátszott volt.

agimano 2016.10.09. 23:13:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja értem, a görgetés sokkal menőbb:)) vagy az, ha nem tudod, hogy mire vonatkozik valami

agimano 2016.10.09. 23:14:17

@pomac: macen a visszanyíl nem működik erre

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:14:29

@Costanza: Ezt most komolyan gondoltad? Mondd, hogy irónia!

pomac 2016.10.09. 23:14:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én csak használom ,nem írom ,a nagyok dolgába nem szólok bele :)

pomac 2016.10.09. 23:16:18

@agimano:tólag láttam, hogy irja

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:16:39

@agimano: Az én fejem sem káptalan. Amúgy meg persze, két ujjal görgetek, hogy lássam mit írtak be tizenikszen míg megszületett az előző hsz-em. Még akkor ugráljak is?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:19:07

Remélem sixx nem Trumpon pörögve írja majd a hogyvoltot, mert a NOL mellé az már olyan lesz mintha véres méregbe mártaná a pennáját.

Costanza 2016.10.09. 23:20:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ugy gondolom, hogy ha mar kamuzik, akkor legalabb valami szepet

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:20:17

@pomac: na, ezt vajon hányan értették meg most, amit összehordtunk "u""tólag"... :-)

pomac 2016.10.09. 23:20:45

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: már annyit emlegeted sixxet hogy érik a v4.0 :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:22:14

@Costanza: Ez volt a szép, amit mondott, sőt még igazság is volt benne. A te verziódban ez kevesebb igazságot tartalmazott volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.09. 23:22:26

@agimano: Egyetértek veled abban, hogy Lóri játéka teljesen esetleges és kiszámíthatatlan volt, pedig sokáig azt hittem, hogy tudatosan cselekedett, amikor bevállalta az Evelines sztorit és ezzel egyből képernyőre került, de utólag azt hiszem, hog Lóri játékában minden a véletlen műve volt. Ez amúgy Dina kiesése után egyre inkább nyilvánvalóvá válz számomra, ezzel együtt csalódtam benne, hogy feladta a játékot.
Nem szeretem, ha a szerkesztők belenyúlnak a játékba, de ma kivételesen mindkét improvizálásukkal egyetértettem. Örültem egyrészt az új beköltözőnek, másrészt a váratlan kiválasztásnak, így ugyanis a játékosok nem tudtak egymással egyeztetni, és improvizálniuk kellett. Ennek az improvizáviónak esett áldozatul Zseri, akire már most a fantom ellenében ráteszem a szavazatomat és bárkit is fog kihívni nem fogom megváltoztatni a szavazatomat. Az indokom egész egyszerűen az, hogy sajnálom őt. Amúgy azért örülnék, ha Ati, vagy Micit hívná ki!
Még annyit, hogy Zsóti nyavajgásai az abszolút ultra gáz kategória nálam...

Akasa27 2016.10.09. 23:24:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: írhatnék róla esszét is, de minek?:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:28:43

@pomac: Csak az 1.0 kizárás volt részben jogos, mert nem itt volt a helye annak, amit ráolvastam, bármennyire is igaz volt, amit kapott és fennáll ma is. Az más lapra tartozik, hogy nem egy jó moderátori hozzáállás volt, de mind1. A 2.0 egy reflexből kibaszás volt, szánalmas. Minden respektem sixx televíziós munkássága felé, a hibáival együtt. Szerintem sok neki az, hogy Varga Attila, meg VA neveken is munkálkodik, mert kihat sixx írásaira. De ezt még ő is elismeri szerintem, így nem tartok, hogy basznám a csőrét. Ha voksolhatnék, inkább több sixx kéne és kevesebb más.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:32:14

@Akasa27: Kevésbé lenne primitív és zsigeri, mondjuk... meg több elegancia lenne benne. De ha csak erre futja, akkor szerintem ne írd be, szerintem enélkül is tudtam. :-) De persze, írd be mégis, ki vagyok én, hogy megmondjam, hogy mit írj. Ugye? Sokkal jobb is lenne a fórum, ha csak ilyen bejegyzések lennének. Lelki szemeim előtt ez pereg most is, a francba, hogy vizuális alkat vagyok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:36:44

@VV Erőlegény: Zsolti az élő kapcsolásokkor mindig ultragáz, túljátszott gané. Zseri meg Atit viszi, szinte biztos.

Lóri túlvállalta magát, nem volt mindig véletlen műve amit csinált, csak sokszor adta el kifelé taktikának azt is, ami nem volt az. El is vesztette a realitásérzékét. Kevésnek találtatott ebben a pozícióban, amibe navigálta magát.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:39:22

Amúgy érdemes valamit megnézni az elmúlt 2 hétből vagy óriási mázlimra pont egy üresjáratban szólított el a munka?

Costanza 2016.10.09. 23:40:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: meg nem lattam, csak a fent elhangzo tenyekre reagaltam.
meg nem hatott a lelkemre a szomoruszemukutyabeszed..de mindjart megnezem, csak itt meg delutan van, sut a nap. ;)
a csavo egyszeruen unalmas volt, erzelemmentes, egy hangszinben beszel, es nem is egy agytroszt. felolem akarmit mondhat, ugyis csak szerecsenmosdat. sorry ha esetleg szivedcsucske, nemtom.... ?

Akasa27 2016.10.09. 23:42:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nos, én nem vagyok megnemértett újságíró, informatikus énem sincs. stílusom viszont remek, ebben a helyzetben úgy ítéltem ez a megfelelő kifejezési forma.
mint ahogyan te is sűrűn leírod a kéretlen véleményedet, így nem hiszem, hogy releváns a megállapításod. valóban nem tartozol azok közé, akiknek a véleménye, ha mégoly velőtrázó is bármiben befolyásolna.
látod? tudok én szépen is írni, pedig sokkal kifejezőbb lett volna, ha csupán annyit írok: egy barom vagy.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:48:24

@Akasa27: Szerintem a többletinformáció miatt megérte. A rövidebb verzióban nem volt új információ számomra. A megnemértett jelzőt nem értem. A mai napig csinálhatnám, de az élet másfelé vitt, érdekesebb kihívások felé. Bár ha igent mondtam volna akkoriban egy NOL-os invitálásnak, akkor lehet, hogy most én is hoppon maradtam volna.:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:55:35

Gina adatlapját olvasva nem értem, miért lenne Dávid a zsánere. Vicces, türelmes? :-)

MacákékIcukája 2016.10.10. 01:14:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gondoltam valaszolok az elmult ket hetet illetoen, nem tudok aludni :( HV posztokat visszaolvastad?
Szoval Dina kiesese utan volt a hotel-het, kihagyhatatlan ahogy ezek probaltak angolul makogni. Volt szintfelmero is, nezd vissza a videokat, tok vicces :))))
Ezen a heten pedig az volt az erdekes amikor Soma megkapta a lila kendot, onnantol kezdve nagyon felporogtek az esemenyek... Inkabb nem spoilerezek, hatha vissza akarod nezni. :)

Costanza 2016.10.10. 01:32:01

Lori olyan kis exhibicionista introvert maganyoska tipusnak tunik, nem mosolygott soha, tuti nem volt boldog ott, legalabbis abbol amennyit mutattak belole. Valamik zajlanak benne, de mivel csak zavart eroltetett kohoges formaban jon ki, vagy zurzavaros zavgya elbeszelunk egymas mellett szarkeveresek lesznek belole, igy nehez megfejteni.
Nem hiszem hogy olyan rossz gyerek lenne, nemtom mit erolteti ezt a joker badass figurat, nem tunik se onzonek, se vaganynak, se nem rafinalt, se nem elmes, inkabb olyan jo katona forma figura szerepvesztesben, vagy early identity crisisben.
Vagy pedig, ha meg seggfejek vagyunk, az amugy nem egy ereny, nem kell nyomatekositgatni, lehet hogy buszke, de akkora nagy spiler azert nem lehet, mert ha gonosz- ha nem; senki sem tisztelte az elejetol fogva, ugyhogy jol tette hogy angolosan tavozott.
A kikozosites mindenkire nezve, minden minosegben gaz, foleg ilyen hulladek tivy es dina felek reszerol, akiken meg segiteni sem lehet, csak rosszabbak lesznek a korral es altalaban mindig ok vannak tobben.
A masik oldal meg az attila-felek aki lehet joszivu meg minden, de sosem lesz sajat ketlabon allo szemelyisege es olyan langyos hogy azonnal kikopod. Ertem ezt egy TV musorban valo mutogatasra, ehhez kurva nagy nullak kb mindenteren, semmihez nem ertenek, egy dologban se jok.
Na mindegy, ugyhogy Lori sem kimondottan volt odavalo.
Viszont tok jo, hogy bemutatta belulrol a hazat, es David az otthonkaban meg egyszeruen zsenialis. Nekem Krisztian jon be az elso megnyilvanulasatol fogva, kivetel a bemutatkozo videoja, az eleg zorall volt. David es Krisztian jo pali, nem baj hogy nem tokeletesek, nem arcoskodnak, es ez pont eleg mar igy manapsag, vagy ha teszik ezt, akkor azt is olyan dologgal teszik, amit megadok nekik szivesen, mert nem gaz. Nem ferfiatlanodnak el tole, legalabbis eddig.

Azt a lofaszjoska tivit meg remelem minel hamarabb kibasszak onnan, nem feltem, o ugyis elintezi majd maganak, hogy helyere tegye szepen vegre az elet.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.10. 03:11:37

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Azért léptem, mert most itt vagyok. Hajnali háromkor. Ugyanis dolgoznom kell menni. Virág elvtárs. :)

Bakk László 2016.10.10. 03:17:29

Vivien vicc. Soma helyeben mar reg elkuldtem volna a kurva anyjaba de o inkabb turi erre Vivien legyokerezi meg jelet rak ra.Korrekt

Kiss Árpád 2 2016.10.10. 05:01:15

Komolyan, 836 hozzaszolas?:-) az oszodi beszed nem kapott ennyit

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.10. 06:58:10

Kár, hogy Lóri feladta, de legalább Dávidka nem védett.
Egyébként látszik, hogy nincs mitől beszélni,ha a blog motor tulajdonságait elemzitek a VV helyett.

nika222 2016.10.10. 07:45:32

Amikor megláttam Dávid "ételpazarlását" azonnal tudtam, hogy adott egy támadható pontot magán, amit aztán most felhoznak ellene egyfolytában. Szerintem vicces volt.
Lóri és Dina testbeszéde a belevalóban rendkívül érdekes volt.

Verka5 2016.10.10. 10:40:45

Közel egy hónapja van a villában. Tudja egyáltalán ez a Lóri gyerek, hogy hol volt? Nem egy taknyos gyerek, de nem bírja ki mamika napi pelenkázása nélkül. Szerintem tudta nagyon jól, hogy erős ellenfele van, és alulmarad. Egy tök agyatlan, egyszerű, mint az ék. Ha Dinkája megkérte, hogy vigye végig - ameddig tudja -, akkor ezen nem zokogott, hogy ezt nem tudja teljesíteni? Kinek kell a mai világban, a kintiben, egy ilyen nyekergő, anyuka cicije után nyöszörgő, gyenge, a saját lábán megállni nem tudó - a tényleges való világ ennél keményebb -, síró-picsogó óriáscsecsemő. Egy nőnek biztosan nem. Bemegy 36 milláért, majd kijön, mert állítólag nem kap ölelést, majd beállítja, hogy Dávidért tette, mert nem akarta kiejteni. Atyaúristen! Naponta kétszer kér bocsánatot Dinkájától két krákogás között, de most kérhet, hogy feladta. A csaj úgy dobja, mint macskát szarni. Ha egy lepkényi agya is van.

miciur 2016.10.10. 11:44:25

Soma bajusza úgy néz ki, mintha rácuppant volna a srác egy szarral teli befőttesüvegre :/

pomac 2016.10.10. 12:40:28

@Kiss Árpád 2: régebben 1000 fölött volt majdnem mindig :)
süti beállítások módosítása