Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x43 - „Te olyan vagy, mint én, csak te más vagy” (18+)

2016. október 09. 10:46 - Scott Pilgrim

Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá tenni szerencsétlen srácot, lassan már lapáttal kell a rettenetes bajszot növesztő gyerekről leszedni. Izgalmas adás volt a szombati.

vlcsnap-2016-10-09-02h55m54s367.png

 Az egyedül árválkodó Lóri kap egy lehetőséget a szerkesztőktől, hogy valakit szobára vigyen, méghozzá azt a személyt, akitől a legrosszabbul esett, hogy nem mögé állt be a párbajon. Tivadart vinné, de mondja, hogy nem viszi, mert kínos lenne, amire Tivadar rögtön becsicskul. Emlékszünk még gondolom arra pár nappal ezelőttről, amikor Micitől személyes támadásként élte volna meg, ha beáll Lóri mögé, hisz az egy áruló geci, meg gondolom arra is, ahogy Somát oktatta, hogy naiv dolog azt gondolni, hogy Lóri ellenfél és nem ellenség. Viszont mostanra már azt is tudjuk, hogy Tivadar annyira következetes, mint amennyire jól bánik a szavakkal, szóval elmondja Lórinak, hogy ő nem haragszik ám, csak ott mélyen belül, valahol a gyomra és a tüdeje közt asszem, fáj neki, amit a már csak politikai értelemben hidrogénezett fejű villalakó vele művelt. Szóval annyira azért még sincs örök harag, illetve ez mindig csak addig tart, amíg az illetékesnek a szemébe néz, onnantól már békülékenyebb. Természetesen most is akad egy csodás aranyköpése a jó Tivadarnak, amivel tényleg nagyon nehéz vitatkozni:

„Te olyan vagy, mint én, csak te más vagy.”

El is indul a fejemben a Splash legendás slágerének a refrénje, hogy „Tedd fel a kezedet, mert én olyan vagyok, mint te, csak én más vagyok”. Persze ez még nem béke, de kétségtelenül megindultak a béketárgyalások, amit Lóri is érez, de erről majd még később, mert lesz még folytatása. Viszont mivel Tivadar nem akar menni vele szobára, ezért Somát viszi, akinek a rettenetes vonalbajszától mind emberileg, mind szakmailag, mind pedig esztétikailag szeretnék itt és most elhatárolódni, annak ellenére, hogy egyébként én sem a dús arcszőrzetemről vagyok ismert, ugyanakkor mindennek van határa, ami sok az sok. Maradjunk annyiban, hogy ez a bajusz valószínűleg Jennifer Lawrence-nek is jobban állna, mint neki. De eskü, hogy Justin Bieber rettenetes öcsibajsza is jobb volt ennél, ha már rettenetes bajszoknál tartunk. Csak hogy éreztessem a helyzet komolyságát. Na de a kis szőrpolitikai kitérőről térjünk vissza a nem túl izgi sufnis értekezletre, amin a szokásos panelek hangzanak el. Lóri nagyon profin játssza a mártírt, Soma pedig olyan csodásan kérdez alá, hogy a kormánymédiánál valószínűleg jegyzetelnek, mert megkérdezi, hogy ez így szar neki, hogy senki nem áll mellette, nem? Szokásos panelek, nem az a rossz, hogy senki nincs mellette, hanem a Dina már nincs, hisz megviseli a politikai értelemben vett szerelme elvesztése. Néha őszintén elgondolkodom, hogy bárki beveszi-e ezt a hősszerelmes mártír dolgot. Ugorjunk.

vlcsnap-2016-10-09-02h51m56s743.png

Ezután jön az unalmas verseny az értelmetlen pontokért, ahogy azt párbajra készülődvén megszokhattunk, amit igazán fel lehetne valamivel dobni, mert ennek így nézőként semmi értelmét nem látom. Mondjuk a vesztes támogatóit meg lehetne szívatni, ami valószínűleg konfliktusokat szülne, és akkor máris lenne az egésznek értelme, de nem. Rudat kell fél kézzel tartani, Zsolti elsüti a létező összes álló botos pénisz viccet. Dávid nyer. Aztán egymást kell elnyomni valami párnaszerű bútordarabbal. Lóri nyer. Aztán egy több szintes feladat jön, első körben szappanba rejtett számokat kell kitisztálkodni a tus alatt, Zsolti elsüti a létező összes leesett a szappanos poént többször is. Aztán a megadott számokkal széfet kell kinyitni, amiben találnak egy kis mondókát, hogy hol a kulcs a széfben található ládához, aki kinyitja először, az nyer. Lóri picivel győz. Szentfazék összeveszik Kicsi Zserbóval, mert Zserbó jó feljelentgetős néniként kifogásolja, hogy a széfkombináció kitalálásánál azt fejtegetik páran, hogy a megadott számokat hány kombinációban lehet kirakni, ami szerinte segítség, Szentfazék meg beszól neki, hogy mit akadékoskodik. Na nem azért, mert szerinte Zserbó téved, szimplán az ő karaktere nagyjából kimerül abban, hogy ő Dávid barátja, és nagyon vehemensen próbálja mindig megdugni a lábát, átvitt értelemben. Zserbó nem érti, hogy Szentfazék mit grillírozik, és én sem, mert meggugliztam, és nem létezik ilyen szó. Ez odáig fajul, hogy Szentfazék a fiatal Kozsóvá változik, és heves gesztikulációval próbál vagány lenni, de mivel ő az a figura, aki szeretne kemény lenni, de az anyukája nem engedi, ezért sikertelenségében elkezd magából kikelve ordibálni, jelezve nekünk, nézőknek, hogy ő még bent van a villában. Ezzel szerintem hibát követ el, mert ha ügyesen meghúzná magát továbbra is, lehet, hogy bejutna a döntőbe, annyira megfeledkezne Dávidon kívül mindenki a létezéséről, max néha ráakasztanának néhány kabátot tévedésből. Na de haladjunk, mert nem ez a mai adás legérdekesebb konfliktusa.

Kapunk még egy nem túl izgi feladatot, amiben a párbajozók össze kell rakjanak egy kapcsolati hálót, hogy mi hogyan fog alakulni, ha az egyik vagy a másik jön vissza párbajról. Miután ezt letudták, Tivadar úgy dönt, elkezdi Zsoltit buziviccekkel basztatni, kitalálja, hogy hívják ezentúl Emmának, majd elkezdi eljátszani a hírhedt videót, mert azt gondolja, hogy a homofóbia mókás dolog. Aztán elkezdi tovább tolni, hogy ő mekkora király az ő fura percepciója és a YouTube videói nagyrészt 12 évesekből álló rajongótábora szerint, amin végül nem Zsolti akad ki, hanem onnan jön a verbális saller, ahonnan a legkevésbé várná. Krisztián megmondja az őszintétet, hogy elég béna a folyamatos önfasszopása, ő kint az ilyen embereket amúgy leüti, nem haragból, csak úgy mondja, és már amúgy is unalmas húszezredik alkalommal a szökikamálna és szerinte már nem csak ő unja, csak a többiek papírkutyák mondani. Tivadar ettől teljesen síkideg lesz, azt mondja, ez a videózás nem egyszer, sokan azt hiszik, hogy ő csak feldobott pár videót, hanem ő ezt megszerkesztette, bár amit én abból láttam, olyan akkor ez, mint a Birdman, mert esküszöm, hogy egy fia vágást sem láttam benne, persze biztos volt, csak ügyesen elrejtve. De ami csodásabb, hogy azt mondja, egy komoly csapat dolgozott rajta, amit egyrészt hagyok most leülepedni, másrészt elképzelem az írószobát, ahogy egy csapatnyi profi vitázik azon, hogy az ostorezaláb után bedobjanak-e még egy szökikamálnatesót, vagy inkább zárják le egy azidőMiamival. Aztán felkérdez mindenkit, hogy ki szerint béna, amit tol, csomóan lapítanak, csomóan jeleznék, hogy őket igen, de Tivadar nem igazán hagy teret válaszra. Tivadar besértődik, a sufniban meg összegyűl a Tiv Tivy Fan Club (Soma, Zserbó, meg Szentfazék ronda takarónak álcázva magát), hogy elmondják, Krisztián teljesen kikelt magából, amikor finoman jelezte, hogy geciunalmas és idegesítő az ikonjuk produkciója, Soma szerint valakit meg fog ütni, mert már tök ideg, szemben a folyton mindenen a vizet felkapó és gecigránátokkal az ellenség védvonalait támadó Tivadar higgadtságával. Szerintem még pár adás, Mici lepippantja, és Krisztián lesz újra a villa zen mestere.

vlcsnap-2016-10-09-02h57m14s856.png

Buli következik, de nem felhőtlen a hangulat, mert Tivadar egója nagyon megsérült, amikor valaki azt merészelte mondani, hogy nem ő a világ legkirályabb csávója, Zserbó meg nyalogatja a sebeit. Vajon mi lesz, ha megtudja a nyugalmazott netceleb, hogy az élet nélküle sem állt le a villán kívül? Szerintem össze fog omlani, és párbajjal fog fenyegetni random járókelőket az utcán. Dávid közben próbálja elmagyarázni Krisztiánnak, hogy csomó embernek szintén tele már a fasza a mííívannegatíííííívval, próbálták is már jelezni, de Tivadar képességei meghaladják ennek megértését, úgyhogy igazából ők már feladták, nincs kedvük hozzá, hogy ez miatt újra és újra kiverje az ovis hisztit. Tivadar nagyon drámai, azt mondja, Krisztián számára halott barátként, ami ha jól sejtem, azt jelenti, hogy max két héten belül újra spanok lesznek. Na és itt jön a képbe a second hand szappanopera főgonosz Lóri, aki látja, hogy az ostorlábú és butafejű játékos maga alatt van, szóval rögtön folytatni kezdi a béketárgyalásokat azzal, hogy ő tudja, min megy át most, hisz ellene fordult az egész villa, pont, ahogy ő ellene fordult szerinte egy darab ember, szóval olyan, mint ő, csak más. Nagyon ügyesen kiszimatolta a pillanatot, mikor kell az egóját legyezgetve visszakerülnie a kegyei közé. Ha nem csinálná ennyire bénán a gyerek a szarkavarást, akkor még szórakoztató genyó is lehetne Lóri, nem csak egy gyökér.

vlcsnap-2016-10-09-02h59m07s810.png

Közben Vivien tovább folytatja Soma megerőszakolására tett kísérleteit, és továbbra sem érti, mi itt a probléma, szerintem lassan a szerkesztők már tényleg beküldhetnék a Szexuális Zaklatás Pandát, hátha egy kis dalocska segítségével valamennyire eljutna a tudatáig, hogy a moleszterálás rossz. Szegény a riportszobában el is mondja, hogy már többször elmondta neki, hogy a nem az nem, akkor is, ha fordított felállású a szituáció. Végezetül kiderül, hogy a nézők megszavaztak a villalakóknak egy cirkuszi előadást, mármint nem nézni, hanem előadni, mert gondolom majd a kígyóktól jajveszékelő villalakók szórakoztatóak lennek, én viszont vagyok annyira mazochista, hogy sajnálom, amiért nem a rádiókabaré lett a befutó, mert hát alapvetően nem szívesen hallgatok ilyesmit, de a világ legrosszabbját és legkínosabbját nagyon szívesen meghallgattam volna. Na mindegy, holnap párbaj. Lórit éreztem legutóbb kiválasztottnak, most meglepne, ha visszajönne, ha mégis, akkor leborulok előtte, hogy másodjára sikerült lenyomnia ezt az egyik héten prosztó seggfej, másik héten szenvedő mártír műsort.

És most csöcs:

Címkék: való világ 18+ vv8
846 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.09. 10:58:21

Másodikkkkkkk????

Mermancs 2016.10.09. 11:01:04

"Vajon mi lesz, ha megtudja a nyugalmazott netceleb, hogy az élet nélküle sem állt le a villán kívül? Szerintem össze fog omlani, és párbajjal fog fenyegetni random járókelőket az utcán."... XD simán benne van a pakliban

2016.10.09. 11:05:25

Jó lett, köszi.

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 11:08:29

Nem csalódtam. Ja F 9..

Nimi 2016.10.09. 11:08:33

Az egészben Tivadar kiesésesét várom már a legjobban a fejét amikor megmutatják a képeket És, hogy vesztett aaah.. Mi giffek lesznek belőle

patburnsred 2016.10.09. 11:10:58

Mondtam én már egyszer, de most újra, Krisztián abszolút öntudatra ébredt a villában, azonnali újraprogramozást neki!

Egyébként imádom Tivadar definiálását a barátságról = nevess rajtam papagájkutya, akkor is, ha van össz-vissz 5 szó a szókincstáramban és csak ezeket szajkózom, ja, hogy a szemembe mondod, ha zavar valami velem kapcsolatban? meghaltál, mint barát. :DD egyszerűen zseniális. Krisztiánt meg tényleg egyre jobban bírom, teljesen jogos volt, amiket mondott és főleg akkor, amikor mindenki előtt mondta, hogy itt senki sem őszinte annyira, hogy elmondják egymásnak ha valami zavar.

Viszont annak ellenére, hogy félig-meddig úgy érzem a mártír dina szerelmem légy az enyém Lóri megy vissza, nagyon remélem, hogy kiesik a faszba, mert ez az állandó takarózása, hogy dina így dina úgy dina amúgy ő a hősszerelmes, aki egyedül lesz a végéig és mindenki azzal zsarol, hogy dina dina dina barátság, dina dina dina, már legalább annyira hótunalmas, mint a málna megszöktetése.

Mirocska 2016.10.09. 11:12:02

Most jött el a pillanat, hogy belenézzek a youtube-on egy tivy videóba...
Kemény 25 másodpercig bírtam! :D

patburnsred 2016.10.09. 11:14:23

ja még annyit, hogy végülis megmondják egymásnak a villalakók ha valami zavarja őket, csak kb. olyan formában és stílusban, mint a tegnapi Zseri vs. nyelvkatrinAtti, "mivan csicsó kipirosodtál, ideges vagy? nyomd el magad tesshó" mindezt persze valamiért üvöltve, ohgy jelezzék, ez egy vita.

Mermancs 2016.10.09. 11:15:05

@Nimi: ès amúgy is az összes rajongója megbosszulja az ő kiesését, mindenki szájon lesz ba#zva meg el lesz intézve, az egész rtlklubb meg fel lesz jelentve stb... ;D

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 11:17:05

@Mirocska: Mazochista. Én 6 mp után őrjöngve kerestem a nyugtató pálinkámat.

Mermancs 2016.10.09. 11:18:38

@Je suis NOL.HU: én meg a nyugtatót ÉS a pálinkát

Cérnahuszár 2016.10.09. 11:27:39

kedvenc szösszeneteim

"Tivadar besértődik, a sufniban meg összegyűl a Tiv Tivy Fan Club (Soma, Zserbó, meg Szentfazék ronda takarónak álcázva magát)"

"Szerintem össze fog omlani, és párbajjal fog fenyegetni random járókelőket az utcán. "

"szerintem lassan a szerkesztők már tényleg beküldhetnék a Szexuális Zaklatás Pandát, hátha egy kis dalocska segítségével valamennyire eljutna a tudatáig, hogy a moleszterálás rossz. "

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 11:27:48

@Mermancs: Csak egyetérteni tudok. Komolyan, ez a Tivi az emberiség mellékvágánya. Ha ilyenek lettek volna az elődeink akkor sosem haltak volna ki a mammutok és a kardfogú tigris is jóllakottan napozna a síkságokon.

2016.10.09. 11:49:28

@Mermancs:
Jaj, de jó ilyeneket olvasni. Azt hittem papírkutya vagyok és valami baj van velem, hogy nem tetszett az a videó (kb 20 másodpercet néztem), amit megtekintettem PrimiTivy-től.
Pedig nyilvánvalóan egy egész, profi csapat dolgozott rajta a háttérben. :)))))
Sajnálom, hogy ilyen kevés kulturális érzékenységgel rendelkezem. Megyek a sarokba, büntibe… :)))

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 11:59:22

@mentolos lecsó: Én azon csodálkoztam, hogy a járókelők már meg se fordulnak utána. Hülye angolok, angol hülyék !
Nyilván nem értik, hogy "mivan fa?"

BAZINGA2 2016.10.09. 12:09:25

Nagyon tetszik a poszt! :) Az este a BV-ben volt a Dávid húga Jól beszélt, még Aurelio is meglepődött. =D Szuper kis csaj volt, nagyon szimpatikus. Hajrá Dávid! Drukkolok.

BAZINGA2 2016.10.09. 12:15:08

Nem lehetne, hogy a következő párbajra - VIVI és TIVY - menjen? Egyiktől megszabadulnánk.

12zahra12 2016.10.09. 12:16:12

Sziasztok! Elég régen írtam már ide.
Ahogy én látom a Tivy-Krisztián összetűzést.
Tivy egy az egyben ugyanaz, mint a 6-os szériában Aurelio. 2 db poénja ill. szavajárása van egész műsor alatt (Tivadar - Málna, papagájkutya; Aurelio - Arturo, ki a Károly). Mindkettő ordít, üvölt, megsértődik, székeket rúgdos, tör zúz, de valójában mindkettő gyáva nyúl. Ezért van az, hogy bent Tivytől senki nem tart bármennyit ordítozik.
Krisztián viszont - bármennyire igaza van Tivyvel kapcsolatban -, sokkal "veszélyesebb". Nem véletlen, hogy több lakó is attól tart, hogy valakit egyszer megüt. Tivadar látványosan kiabál, papagájkutyázik, de veszélytelen. Krisztiánban viszont rengeteg elfojtott dolog van, ami bármikor robbanhat. A tekintete, a testbeszéde árulkodó. Ő egyáltalán nem az a nyugodt valaki, akinek itt nagyrészt próbálja mutatni magát. Párszor már említette is, hogy leütött kint embereket. Ha jól olvastam valahol a dutyiban is verekedésért volt.

Almaka 2016.10.09. 12:28:24

Nem vagyok egy nagy facebookosde Lóri facebook oldalára ránéztem és egy kicsit az a benyomásom, hogy Lóri tettei azért sem szúrnak szemet rokonságában mert ők is ilyenek.
Az oldal nagy része Dávid szidása, Dina miatt kell Lórinak nyerni majd a beteg húga miatt kell nyerni, ki vesz be ilyeneket ? Rajongói körének az az egy érve van Lóri mellett, hogy visszatérve a többek megnyernék. Ez aztán nagyon fontos.
www.facebook.com/vvlorirajongoioldala/

Cérnahuszár 2016.10.09. 12:29:55

@12zahra12: amíg nem üt le valakit addig nem ítélem el olyanért amit nem csinált odabent

Almaka 2016.10.09. 12:31:21

megnyernék helyett meglepődnének

12zahra12 2016.10.09. 12:34:51

@Cérnahuszár: Egy szóval nem mondtam, hogy bárkit is el kéne ítélni.

adamas77 2016.10.09. 12:47:25

@Almaka: Ezt a Lóri kishúga témát nem értem. Ha jól tudom négyen testvérek. Lórinak van egy ikertestvére, egy öccse és egy húga. A húgát Csodó Lorin-nak hívják. Fent van a facen. Semmi jelét nem látom, hogy beteg lenne. Azt sem, hogy kenyéren és vízen élne. Tavaly Egyiptomban nyaralgatott. Szóval ez vagy rohadt nagy kamu vagy rohadt nagy kamu.

2016.10.09. 12:54:15

Kicsit más.
Sajnálom Zserbót (pedig a kedvenc sütim).
Van a baráti körömben, egy rá kísértetiesen hasonlító lány. Nem külsőleg, hanem lelkileg, érzelmileg. Az említett lány is kicsit fiús és állandóan mellényúl a párkapcsolatait illetően. Mindig valami igazi baromarc mellet köt ki, és a baráti kör nem győz a szakítás után vigaszt nyújtani neki. De vmiért nem tud elszakadni az erőszakos, bunkó, önző fiúktól. Nos, ő alkoholista szülők gyermeke és nagyon nehéz gyerekkora volt.
Zserbónál is vmi családi disszonancia állhat a háttérben. Mert egyébként nem tudom elképzelni hogy ez a talpraesett csaj mit akarhat Primitivy-től.

ördi ke 2016.10.09. 13:02:54

@mentolos lecsó: muterja több éven keresztül csalta aza apjàt annak legjobb baràtjàval.Évekig nem beszélt utànna anynàval.

Mermancs 2016.10.09. 13:04:24

@Je suis NOL.HU: hülye angolok nem értik.... A vicc, hogy ő se nagyon az angolokat. :D szóval ha 4 évet kint élt és azt a kérdést hogy mutatkozz be, nem érti, öhöhö... :3
Emiatt a nehezen értés miatt az 5órai teázást megzavarta a kiabálásával és galambok terrorizálásával :(

@mentolos lecsó: én is lesokkolódtam! Egyetlen gondolatom volt: Taigetosz pozitív

Madam. 2016.10.09. 13:05:11

Sztem "brillírozás" volt, grillírozás helyett, ám bármelyik is, epic. És tyvy "békeJOGART" nyújtott. Csak a villaszótár végett

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 13:28:09

Mr Scott Pilgrim: fasza kontent, köszi! :)

Más Ati TÉNYLEG annyira másodrendű szereplő, hogy az is perifériára szorul akinek

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 13:36:06

@Cseszlovák Gyurmafilm: akinek elmesélem. csak belenyúlt a gyermec

2016.10.09. 13:41:22

@ördi ke: nagyon köszönöm az infót ! akkor jól éreztem hogy vmi nem stimmel.
Szerintem Zserbó nagyon szerethető csaj tudna lenni, de ehhez már sajnos szakorvosi segítségséget kellene igénybevennie. Ehhez a laikus, baráti kör már nem elég.
Nem is beszélve az ilyen Tivy féle selejtek kínos közelségéről.

Madam. 2016.10.09. 13:46:48

@mentolos lecsó: perlekedési mánia némi stockholmmal keveredve

Scott Pilgrim 2016.10.09. 13:48:31

@Madam.: a kontextusa alapján az elkezd egyre jobban kiakadnira használja, persze úgy is vicces, hogy amikor valaki stuffolja magát, akkor brillírozza magát (de többször is visszahallgattam, és nekem G-nek hangzik az eleje)

Madam. 2016.10.09. 13:51:33

@Scott Pilgrim: simán. Asszem beépítem a szövegkörnyezetembe. Ha grillírozni akarok, arra az esetre

Obszerváló 2016.10.09. 13:55:50

"Közben Vivien tovább folytatja Soma megerőszakolására tett kísérleteit, és továbbra sem érti, mi itt a probléma"
Érdekes, most valahogy nem hallom a felháborodott kórust, mint tavaly az Éden Hotelnél. Nincs büntetőfeljelentés, a NANE ilyenkor meg sem nyikkan, nincsenek cikkek, tv riportok, a csatorna sem indít vizsgálatot, stb.
Rendben van, fogadjuk el, hogy nem kell a bolhából elefántot csinálni, én ezzel tökéletesen egyetértek. De akkor fordított esetben is fogják be a pofájukat!

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 13:58:58

@mentolos lecsó: azzal együtt hogy tivynek faszkorbács jár, mert valóban fullba nyomja a kretént, a kedves szülőket üvegszilánkra térdepeltetném miközben szaros lapáttal vágnám tarkón őket, balettruhában miközben bosnyák népdalokat énelelnék visszafelé. Mert hogy tivadarunk a tankönyvi példája hogy hogyan lehet elbaszni egy embert tokkal vonóval, visszavonhatatlanul.

Mermancs 2016.10.09. 14:03:08

@Cseszlovák Gyurmafilm: mennyire igaz!...egyszer említette is, hogy a szüleivel most rosszban van, de nem baj, mert úgy is megbocsájtanak neki bármit. Sőt, hogy ő maguk mondták:az se baj fiam, ha börtönbe mész, mi akkor is szeretünk. Ez milyen nevelés már?

Mermancs 2016.10.09. 14:05:55

@PeniValdes: ..ha Dávid menne vissza :)

2016.10.09. 14:11:55

@PeniValdes: Szia Peny. Hol hagytad az udvarlók hadát? :D Zseri valóban egy jó csaj lenne, akármennyire is fiús. Azt nem tudom, hogy alapból ilyen beszédű volt, vagy ezt Tivytől szedte össze. Néha úgy tud pocskondiázni, mint ha az "urát" hallanám.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 14:13:27

@ALOKSAKTRHEE: hát itt vagy te Loksim:)
egy idő után a házastársak alkalmazkodnak egymáshoz.)

2016.10.09. 14:15:44

@PeniValdes: Vagyok. :) Csak mivel csúnya dolgokat műveltem itt nem is régen, képzeld a cicus tengerire térdepeltetett a sarokban, és internetezni sem volt szabadnom. :))Tivy elvette Zserit? :) Mikor? Lemaradtam erről is? :) És milyen, igazi paraszt lagzi volt? :D

2016.10.09. 14:17:46

@PeniValdes: Mihez drága? Imádom mikor rébuszokban beszélsz, és ki kell találnom, most mire is gondolt ez a kicsi lány. :D ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 14:19:04

@ALOKSAKTRHEE: a térdepléshez,én egyébként sem szeretem ezt a stílust

2016.10.09. 14:23:14

@PeniValdes: Rossz fiú voltam. Ez az igazság. De mindenből tud tanulni az ember. Ebből is. :)

adamas77 2016.10.09. 14:25:48

@PeniValdes: @ALOKSAKTRHEE: Most ez komoly? Én azt hittem ez VV fórum, és nem szexpartner vagy társkereső. Ezt miért nem privátban intézitek? Most komolyan...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 14:27:10

@adamas77: én foglalt vagyok,ha erről érdeklődsz

de mi van ha Lóri megy vissza?

adamas77 2016.10.09. 14:30:00

@PeniValdes: Magánügy, hogy foglalt vagy-e vagy sem. Éppen erre céloztam fentebb....

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:31:35

@PeniValdes: Ez a térdeplős stílus beszólás nagyon kétértelmű lett. Gondolom szándékodan ?!

2016.10.09. 14:31:51

@Cseszlovák Gyurmafilm: Ebben én is maximálisan igazat adok neked! Azért nézzük ezeket a csökötteket, mert sajnos a szüleik elbaltázták a velük való foglalatoskodást. Szándékosan nem írtam a nevelés szót.
Édesapám és én jó haverok is voltunk. Rengeteget röhögtünk és kibeszéltük az élet dolgait, úgy hogy elfogadtuk egymás véleményét is. Pedig szegényes panel-proli családba születtem bele.
Mára, jómagam is apaként (ivadékok 9 és 12 éves fiúk), próbálok „haver” is lenni. Néha nehéz követni őket, de egyetlen percet sem mulasztok el abból az időből, amit igazán velük tölthetek.

2016.10.09. 14:32:30

@adamas77: Már megbocsájts de elég régről ismerem Penyt. És ha váltunk pár kommentet, ami éppen nem ide tartozik nehogy leszedd már a fejem, fejünket? :)) Tudod olvasd vissza a régebbi posztok alatti kommenteket, ott is vannak jó páran, akik személyesebb jellegű beszélgetést is folytattak. Ők nekik is szóltál, vagy csak minket tüntettél ki a megtisztelő figyelmeddel? @PeniValdes: Értem. Most már meg sem merek szólalni, mert adams77 mindjárt nekem esik. :(

2016.10.09. 14:34:36

@Je suis NOL.HU: Psssszt!!!!! Mindjárt megleszel szólítva. Csak a témában kommentelhetünk.

2016.10.09. 14:36:23

@PeniValdes: Peny. Annyit kellett volna mondani, rossza az aki rosszra gondol. ;) :D Remélem Dávid megy vissza ma este. Ha Lóri, akkor akkor nem is tudom mi lesz. Eljön az Armageddon. :)

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:37:15

@PeniValdes: Tudod azért snnyira nem mozhat meg a téma. Ahogy egy jó barátom mondta egyszer: Amikor ilyen fiatal voltam mint te, nekem is állandóan a p.na járt az eszembe. De mióta így megöregedtem, a fél életemet odaadnám egy jó f.szért :)

adamas77 2016.10.09. 14:40:06

@ALOKSAKTRHEE: Jaj istenem, ne legyél már gyerekes.... Kiforgatni sem kell a szavaimat, de azt nem hiszem, hogy szexuális jellegű utalgatások, incselkedések éppen erre a fórumra valók. Megvannak ehhez a megfelelő helyek. De ott van pl. privát üzenet lehetősége ilyen-olyan célozgatásokra.

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:43:48

@adamas77: Hagyd, had csinálják. Igazán nem zavaró, meg aztán a gyökereket sem tudjuk egész nap vesézni. Ne vegyünk már mindent vérkomolyan.

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:45:20

@PeniValdes: Tegnap este még nagyon Dávidnak szurkoltál, most miért az engedékenység ?

Cérnahuszár 2016.10.09. 14:45:49

@adamas77: höhö én tegnap simont molesztáltam
és olyan jó volt :D
simán lerázott és meg sajnáltam hogy csak félig voltam berúgva mert hülye módon előtte abbahagytam és csak kicsit voltam vivi
már alig várom hogy jöjjön megent :D

Mermancs 2016.10.09. 14:46:51

Ki várja rajtam kívül Mici és Ati újból egymásra találását? *-* :"D

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:47:30

@PeniValdes: ez nekem könnyen fog menni :)

Cérnahuszár 2016.10.09. 14:47:53

@adamas77: ezzel azt akartam mondani hogy nekem a dávid-lóri párbaj annyira unalmas, nem lehet mit beszélni róla, csak egymást bactatni hogytemiértamásikanakdrukkolsz

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:48:28

@Mermancs: csak Mici és Atti. Meg a Jóisten.

Mermancs 2016.10.09. 14:50:42

@PeniValdes: de még hogy! Smárcsata, Mici a poppolóját Ati arcába dugta, szétnyitott lábakat mutatott....:D

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:52:32

@Cérnahuszár: Ekg. Emelek: nekem bármelyik párbaj közömbös. Ez pedig a csapnivaló castingnak köszönhető, nincs olyan figura benn akit bármilyen szinten visszavárnék. Nemhogy imádni, mint Peny Dávidot :) :P

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:54:32

@Je suis NOL.HU: Na, mostantól nem örül majd nekem...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 14:55:05

@Je suis NOL.HU: én nem imádom. csak szimpatizálok vele,mert szellemtesó

2016.10.09. 14:55:56

@adamas77: Na fejezzük be. Mielőtt febaszod még jobban az agyamat. Tisztelt önkéntes erkölcscsősz.

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 14:56:21

@PeniValdes: Lehet hogy örült neki, mikor Mici az arcán twerkelt zsinórtangában. Megmozdult benne a szakács: uh, 30 kiló szín picsa !

... bocsánat.

2016.10.09. 14:58:17

@Je suis NOL.HU: XDDDDDD én kész vagyok. Ezt látnom kell. XDDDDDD

Mermancs 2016.10.09. 15:01:03

@Je suis NOL.HU: a tangában csak a lábaitnyitotta szét, mikor Ati vetkőztette a konyhaban,nem? :D a twerkimerki picsnaciban volt

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 15:02:21

@Mermancs: ööö... afenetudjamár. Ki jegyzi meg az ilyesmit ?

Cérnahuszár 2016.10.09. 15:11:06

@Je suis NOL.HU: emelek, keressünk némi alkoholt és csapassuk
azt mondták hogy az idő relatív de valahogy nem tudok úgy ébredni hogy már hétfő van és bactatom sixxet miért nem írt hv-t
muszáj rásegíteni

Mermancs 2016.10.09. 15:11:13

@PeniValdes: ő erre izgul...Nem véletlen :x

@Je suis NOL.HU: nekem sajnos beleivódott ahova nem kellett volna :(

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 15:15:38

@Cérnahuszár: tudod a Win10 meg az álommanók, meg a sok chemtrail és...
... és mindjárt én is ki leszek bacva a csipkelődős k. anyámba :) Pedig ma még aktuális nicket is cseréltem

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 15:16:28

@Mermancs: minek nézi aki nem bírja ? :))

BAZINGA2 2016.10.09. 15:22:19

Most az egyszer drukkolok, és szavaztam is! :)

file:///C:/Users/Win7Premium/Desktop/p%C3%A1rbajoz%C3%B3k..jpg

Mermancs 2016.10.09. 15:23:43

@Je suis NOL.HU: nézés közben jön meg a kedv x)

MacákékIcukája 2016.10.09. 15:33:30

@BAZINGA2: ebbol nem lesz link, ez a gepeden van, nem az interneten :))))

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 15:39:15

@BAZINGA2: de legalább tudjuk hogy meg nem frissitettel win10-re, es a parbajozok.jpg a desktopon van kint :))

pinkgirl7 2016.10.09. 15:51:03

@adamas77: van egy down kóros kishúga

Je suis NOL.HU 2016.10.09. 16:03:23

Én viszont beszúrok egy linkelt képet,aki megmondja mi az apropója, annak adok egy puszit:
www.mistnikultura.cz/sites/default/files/clanek/102935/shzmk-recepce1.jpg

MacákékIcukája 2016.10.09. 16:04:53

@Je suis NOL.HU: viszont, kedves uram! Habar hianyolom az eredeti es igen humoros nickjet! :)

Brandy9 2016.10.09. 16:05:37

Jajj annyira szetetném ha Dávid esne ki! Most nézem vissza a pénteki adást, és rosszul vagyok Dávidtól. Kövezzetek meg ezért, de nem bírom a csávót... És mellesleg a többiek is undorítóan viselkednek ezzel a "kiközösítős" magatartással. Elvileg felnőtt emberek lennének... Így óvodában viselkedtünk utoljára. És az "okos" Dávid ezt észrevehetné, és terelgethetné őket a helyes irányba, hamár nekik nincs eszük. De őt is csak az elvakult gyűlölködés hajtja. Jajjj de magas lovon ül...

Rémület 2016.10.09. 16:08:14

Lóri Hurvinek tesója?

hereverő heverő 2016.10.09. 16:10:37

@Rémület: neeeem, de ha azt mondtad volna hogy ugyanolyan fafejű, elfogadom. Nem ez a megfejtés, várjunk még kicsit.

Rémület 2016.10.09. 16:11:09

@Brandy9: nem kövezünk meg. Lóriról csak annyit: aki másnak vermet ás, maga bele potty.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:13:05

@Rémület: aki másnak vermet ás, sírásó vagy földmunkás.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:15:03

@Je suis NOL.HU: Senki ? Legalább próbálkozók lennének... mindenki punnyad vagy gyereket nevel

2016.10.09. 16:15:08

@Je suis NOL.HU: Lórika? Sárga kakastaréj? :D

Lora Sawyer 2016.10.09. 16:18:29

a mai nap margójára: Krisztián for president! végre valaki ki merte mondani ezeket a dolgokat. tivy meg sértett, hisztis kisgyerekként viselkedik állandóan. szánalmas.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:18:45

@ALOKSAKTRHEE: hehe,erre nem is gondoltam, de jó ! :)))

hereverő heverő 2016.10.09. 16:21:09

@Je suis NOL.HU: segítek: hogy hívják a középső szereplőt ?

Mermancs 2016.10.09. 16:21:33

@Je suis NOL.HU: Krisztián balra, aki már adja a balost Tivynek- mellette Soma aki Tivy után mint a kutya lohol. Őket Vivi és Zsolti beszéli ki éppen jobbra x)

hereverő heverő 2016.10.09. 16:21:48

@ALOKSAKTRHEE: ok megegyeztünk. Jár a puszi :)

hereverő heverő 2016.10.09. 16:24:50

@Mermancs: Ez se rossz, de Spejbl nem hasonlít Krisztiánra, hacsak az öltöny miatt nem. Krisztián nem magasabb mint a kutya ülve.

Lora Sawyer 2016.10.09. 16:25:04

@Brandy9: szerintem Dávid se sokkal különb ám rosszindulat terén Lóritól, mármint ugyanúgy generálja a feszültséget közte és a csapat között. minél inkább hangsúlyozza, hogy Lóri mennyire aljas és gonosz, annál inkább az lesz ő is.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:26:16

@Je suis NOL.HU: Na akkor az én verzióm.

A középső szereplő ZSERI KUTYA.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:43:51

@Mermancs: tényleg így hívják. És mikor Tivi elkezdte Zserit kuzyázni,nekem egyből ez a mese ugrott be. Valószínűleg az itt kommentelők túl fiatalok, hogy ismerjék Spejbl és Hurvinek történeteit.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:44:41

@hereverő heverő: mondjuk a mese nálam is jóval öregebb.

ördi ke 2016.10.09. 16:57:54

@Je suis NOL.HU: kutya a zseri,aranyhaj a lóri vsgy kutyàzàs miatt tivi,kopasz krisztiàn?
Csajok talàn evelinke&mici alkatra.

hereverő heverő 2016.10.09. 16:57:55

@Mermancs: Cseburaska? Én mindig gondolkodtam azon, hogy vajon ő micsoda ? Majom ? Mondjuk akkor Lóri... De a szőrmekabátos bundatákolmány mindenképp jó alteregó :)
Na akkor 3 meseszereplőnk már van (Mici ugyebár Miss Röfi). A többiekre kellene még valami de Barbapapa nem játszik, ő bármi lehet.

Mermancs 2016.10.09. 17:01:13

@hereverő heverő: medvemajom :D
Amúgy nem csak a szőrmekabát miatt...Lórinak is azért masszív fülei vannak :D

Szilárd vélemény 2016.10.09. 17:01:36

Véleményem szerint Dávid olyan szinten el van szállva magától, hogy emiatt szavaztam Lórira. Ez a kiközösítés gyerekes és szánalmas.

Ati meg a legszánalmasabb véglény a VV-k történetében. És Ati és Dávid kapcsán még annyit, hogy madarat tolláról...

Madam. 2016.10.09. 17:05:54

@hereverő heverő: vagy gyermekvállalás. De mért vállal ás a gyermek?

hereverő heverő 2016.10.09. 17:22:11

Na ne offoljuk szét a kommenteket. Bár nem nagy a forgalom, de aztán majd kapunk a fejünkre. Már csak pár óra és megélénkül majd a közönség.

BAZINGA2 2016.10.09. 17:23:45

@Cseszlovák Gyurmafilm:
Van okostelefonom is! =D - Azon szavaztam...Néha benézek ide, délelőtt is. A gépet nem hurcolom a munkába. =D

2016.10.09. 17:26:45

@hereverő heverő: Igazad van. Bár ezek ártalmatlan kommentek voltak. :) Nem úgy mint az enyém, és a Penyé. De főleg az én Penynek írott hsz.-eim. :D

hereverő heverő 2016.10.09. 17:39:17

@ALOKSAKTRHEE: pff, mert itt évődtök meg puncsoltok egymásnak. A mások meg akik kimaradnak ebből, féltékenyek. Micsoda erkölcsi fertő ! Akkora mint a Mici fartő.

Almaka 2016.10.09. 17:49:08

@Brandy9: Az embereket a saját tettük alapján ítéld meg ne mások viselkedése miatt. Lóri szemét volt így most ezt visszakapja a játékban ezért nem Dávid a hibás max a "barátai" akiket kijátszott.

Betli Szofi 2016.10.09. 17:49:27

Krisztián faszagyerek volt! Nagyon örültem, hogy végre valaki megmondta a véleményét, de abban igaza van Dávidnak, hogy tök fölösleges, nem jut el az agyáig Tivtivynek... :/
Tetszett még, amikor az asztalnál ülve Krisztián kérdezte, hogy mégis kinek tetszik ez, 5-15-ig bezárólag? :D :D és egészen jól lőtte be. :)

Ma este részemről hajrá Lóri. :) De ha Dávid megy vissza is nézni fogom. ;) *VVfüggő*

2016.10.09. 17:54:26

@hereverő heverő: Jujjjj!!!! Ezt nem kellett volna. Vizuálisan beugrott egy kép a Mici fartőröl. XDD

hereverő heverő 2016.10.09. 17:56:08

No kellemes szurkolást minden kedves kommentelőnek, részemről ennyi volt a mában. Kimegyek a sufniba és ha ott éppen nem Soma gyűri maga alá Evelint akkor ... leveszek a polcról egy őszibarack befőttet a vacsihoz.

2016.10.09. 17:56:12

A ami estére tekintettel. Please vki nem tud egy használható RTLII linket? :))

2016.10.09. 17:57:25

@hereverő heverő: Mi a szösz!! Te a villából komizol? :D Most elárultad magad!! :DD

2016.10.09. 17:58:33

@moletty: Tesó!! Kit szólítól te Cicának? :)

moletty 2016.10.09. 17:58:48

@moletty: Hopp,a picsába ezt Pennynek akartam....
Má mindegy, basszaég ! :)

2016.10.09. 18:02:39

@moletty: Na jó. Azt hittem csak megjátszod a gyökeret. Tévedtem. :D

Betli Szofi 2016.10.09. 18:04:10

Amúgy valaki linkelte Lóri tesóját, Lorint, kicsit stalkerkedtem fb-on, és az öccse meg Leon, az ikertesó meg Roland. Vágjátok? Roland-Lorand a két ikerfiú, és csupa ilyen l-betűs nevek, nagyon meg volt tervezve az elnevezés. :D Rolandról tök jó képek vannak fenn a fb-ján. (www.facebook.com/profile.php?id=1092371469&fref=ts)

BV-t lehet rtlmoston visszanézni? Lemaradtam tegnap Dávid hugáról. Ha Au vezette a műsort, akkor meg is bírom nézni, GYőzikénél azonnal elkapcsolok :S

moletty 2016.10.09. 18:05:37

@ALOKSAKTRHEE: Eztmostmelyikre írtad ? a linkre vagy a cicásra ? :D

BAZINGA2 2016.10.09. 18:06:16

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!):
Igazad van, nem lesz!!! :) =D Kaptam privátban. Tetszett, gondoltam megosztom. :) Ez van!

2016.10.09. 18:06:51

@moletty: Mindkettőre. Te egy beteg ....... vagy. :DD Bocs, de ez van. :DD

Almaka 2016.10.09. 18:09:36

@Betli Szofi:
Nekem még mindig Orbán Győző a kedvencem ebből a szempontból, akinek egyik fia szintén Győző másik meg ennek a magyarosítása Viktor. :)

Betli Szofi 2016.10.09. 18:25:21

@Almaka: Ezt most tökre nem értem :D

Lora Sawyer 2016.10.09. 18:28:28

@Betli Szofi: pacsi! :) egyébként azt nem tudom, honnan szerzett tivy ekkora önbizalmat? mármint persze, sokan látták a videóit. de miért gondolja, hogy amit sokan néznek, egyenlő azzal, hogy minőségi is? :D

Brandy9 2016.10.09. 18:30:03

@Almaka: Dávid abban hibás, hogy minden alapot nélkülözően el van szállva magától. Készpénznek veszi a párbaj győzelmét. És mellette még kárörvendő is. Mindannak ellenére h semmit nem tett le az asztalra. Természetesen a többi gyökér közül kiemelkedik észbeli adottságaival, de lássuk be ez ott nem nagy dicsőség :D De ezen kívül semmi nem mondható el róla...

Almaka 2016.10.09. 18:31:00

Ja nem csodálom elégé nem ide való.
Ahogy te meglepődtél, hogy Lóri családjába mindenkinek hasonló neve. Nekem olyan volt múlt héten a híradó hallottam hogy Orbán Viktor apja Győző és a testvére is Győző. Szóval az apja mind két fiát magáról nevezte el. Nekem ez volt olyan furi mint neked Lóri testvéreinek neve.

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 18:31:16

Ivójáték a Lóri-Dávid párbajhoz

Egy korty ha elhangzik a
- kemény párbaj
- ősellenségek
- férfias küzdelem
- Dina
- ha Istenes Bence a füléhez nyúl

Meg kell inni a pohár tartalmát,
- ha Dina képernyőre kerül
- ha Lóri mosolyog
- ha Lóri pontosan azt mondja, hogy szeretem Dinát

Mindent meg kell inni, ha
Krisztián neve elhangzik a párbajon

Almaka 2016.10.09. 18:35:01

@Brandy9: Miért itt ki mit tett le az asztalra, szerintem egyik játékos sem tett le még semmit az asztalra sem itt sem az életbe, hisz ha igen nem ilyen hülye játékkal akarna nyerni magának pénzt, nevet, sikert.
Dávid győzelmét én is egyértelműnek tartom. Jól kitaktikázta Lóri elől a döntési lehetőséget. Rtl nem akarja direkt benntartani a Lórit akkor esélye sincs. Szerintem részeredmény is azért nem volt mert egyik (Dávid) jelentősen elhúzott.

Betli Szofi 2016.10.09. 18:36:17

@Lora Sawyer: Nincs elég agya ahhoz, hogy pl. realizálja, hogy van, ahova lejáratás miatt, köznevetség tárgyaként linkelték be... :D Kíváncsi vagyok amúgy ténylegesen hogyan teljesítene egy párbajon, ezzel a hírhedt táborral maga mögött... Akkor kiderülne. Alig várom, hogy kiessen. :/

Betli Szofi 2016.10.09. 18:37:39

@Almaka: Jaaa. Hú, tényleg fura. Mondjuk én is találkoztam már olyannal, hogy két testvérnek ugyanaz volt a neve... o.O Az egyiknek a második neve volt ugyan, de ő is azt használta, wtf.

Lora Sawyer 2016.10.09. 18:49:57

@Betli Szofi: hát ez teljesen világos :D de egyébként a rajongóit sem értem, ez mitől vicces, hogy nulla szókincse van és a levegőbe rugdos? vagy az, ahogyan kioszt másokat? illetve hát a lányokat. Krisztiánt érdekes módon nem merte kutyázni, meg párbajjal fenyegetni. csak a háta mögött. igazán férfias.. :D

Brandy9 2016.10.09. 18:50:10

@Almaka: hát persze h egyik sem tett le semmit az asztalra! De Dávid bent még annyit sem, mint a többiek. A többieknek mind van egy rájuk jellemző személyisége (amik természetesen nem pozitívumok) pl. retardált Tivy, bugyuta Vivi, orditozós Zseri, piás Mici, kisgyerek Soma, tuja Ati stb, és szerepltek is a maguk módján (piálnak, csajoznak, pasiznak, vicceskednek, keverik a szart, hülyülnek stb.) De Dávidról semmit nem tudok elmondani. Nem tudni ki ő, nem csinál semmit, a csajoknak se kell, igazából Atin kívül nem szereti senki igazán. Most is csak azért vannak mellette, mert Lóri ellen vannak. És még ha sejti is h ő meg vissza, tarthatna egy kis önmérsékletet. Nekem ez így nem teszi stimpatikussá, sőt.

Betli Szofi 2016.10.09. 18:54:03

@Lora Sawyer: A tinédzserek lehet, hogy tényleg harapnak rá, de nem hinném, hogy ez a hírnév náluk is sokáig tartana, egy-két éven belül már ők is más szlenget nyomatnak, ez tuti. Most is csak annyi szerintem, hogy átveszik ezt a szökikamálnát, meg stb. mondogatják és kész. :) nincs emögött semmi olyan rajongás szerintem, amit a negativy odaképzel. :D
Jajaja, Krisztiánnak nem fenyegetőzött, csak védeni próbálta a popóját a "felkérdezésekkel", de nagyon gáz volt, ahogy kb. senkinek nem hagyta hogy normálisan válaszoljon...

ewita 2016.10.09. 19:01:32

Ez a betegség kártya már a fingós Okinak sem jött be! pedig tényleg beteg volt a kislánya meg is halt szegény! :(

Lora Sawyer 2016.10.09. 19:04:51

@Betli Szofi: remélem nem kell ehhez 1-2 év, inkább csak pár hét.. :D
meg mikor tivy körbekérdez, kit nézett le, hát az is nagyon szép.. zserbó közli, hogy igen, erre az a válasz, hogy "amikor veszekedtünk". hát nem tudom, normális ember nem ilyen stílusban veszekszik, legyen bármilyen dühös. Vivi is közli, hogy megalázta, erre annyi a reakció, hogy oké, köszönöm. wtf.. :D ez a véglény egy emberi zsákutca.

Lora Sawyer 2016.10.09. 19:07:57

@ewita: de nála nem az volt annak idején, hogy nem ment ki a kislánya temetésére a villából? vagy valami hasonló miatt bukta a szimpátiát, úgy rémlik.

Betli Szofi 2016.10.09. 19:11:49

@Lora Sawyer: Hát én is remélem, hogy nem kell annyi, ezzel már egész szleng-trendek kikopására céloztam, úgy rémlik nálunk évente-kétévente volt más a menő szöveg még általános és középsuliban. (hajjj de rég volt :D )
Egy véglény, egy emberi zsákutca, ez milyen szép, be kéne keretezni. :) És egyébként meg szánalom, de tényleg. Egyetértek veled.

Nekem i úgy rémlik, a villa-lét alatt halt meg a lánya Okinak. Hát a szimpátiát így vesztette el, de a játékot meg fel kellett volna adnia a temetés miatt, szóval, akkor meg már mindegy lett volna, hogy szimpatizálnak-e vele. :/

Lora Sawyer 2016.10.09. 19:24:12

@Betli Szofi: nekem sem mostanában sajnos :D majd kérvényezem a polgárjenőhivatalban, hogy írják át tivyke nevét erre :D
én is így gondolom, a feltételezett nyereményét egy ilyen horderejű dolog felé helyezni.. hát az emberileg nem túl szerencsés. én egyébként ismerem őt, de annak idején inkább bb fan voltam, így sok mindent nem tudok az ő vv-s teljesítményéről ezen kívül. :D

ewita 2016.10.09. 19:25:55

@Lora Sawyer: alapból nem volt szimpi mint ember szerintem, de igen az még dobott rá egy lapáttal.(azt hiszem nem mehetett volna vissza utána, szal rtl is geczo volt)

Almaka 2016.10.09. 19:46:47

@Lora Sawyer: VV1-ben volt az Ági neki is beteg volt a testvére senkit nem érdekelt. A tehetségkutatókban imádják a meséket az emberek az egyszerű szegény fiú tehetségével sikert ér el elég csak Gáspár Lacira, Oláh Gergőre vagy Utasi Árpira gondolni de egy vv-ben ezek nem szempontok szerintem az embereknek.
Nekem van a családomban down szindrómás és mondjuk számomra ettől még nem lett szimpatikusabb Lóri. Down szindrómás a saját világában boldog és igen szorul fejlesztésre de ha másik testvér Görögországba nyaral, nyilván telik fejlesztésre. Nagy költség max az lenne ha a lány túl éli szüleit és egyik testvér sem fogadja be a családjába akkor drága az otthon, de most Lóriból az valaki kinézi, hogy ezt a 33 milliót úgy tudja befektetni hogy 30-35 év múlva abból a húgának kitudna fizetni egy normális otthont, én nagyon nem.

ewita 2016.10.09. 19:56:13

@Almaka: itt fentebb írta valaki,hogy a húg tavaly Egyiptomban nyaralt :P , mondjuk attól még lehet beteg, egyébként egyetértek azzal amit írtál!
Nekem is van beteg családtagom, így pl. nem is tudnék bemenni több hónapra egy tv-műsorba!

Cimili 2016.10.09. 20:03:15

Kezdődik a phárbaj.

Mók_Ica 2016.10.09. 20:05:24

halihó :) előbb még megnézzük az öfit @Cimili:, azt hajrá Dávid :)))

Cimili 2016.10.09. 20:05:32

Nyuszika acsarít, de kegyetlenül. :D

Betli Szofi 2016.10.09. 20:05:58

@ewita: igen, fel kellett volna adnia ahhoz, hogy elmehessen rá... :/

Cimili 2016.10.09. 20:06:26

@Mók_Ica: Szijjja Icus, meg többiek is a zesti műszakból.:)

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:06:43

Mit susmorognak ezek?

Jo estet, jo szurkolast mindenki! :) Es hajraaa Daviiid!!

Mók_Ica 2016.10.09. 20:07:30

@Cimili: :)))
Micit próbálják leitatni, hogy behúzzák a csőbe....

2016.10.09. 20:07:48

Jójestét! Atustól ráz a hideg, pedig nem is nő vagyok. Gondolom, a nőket mégjobban...

Cimili 2016.10.09. 20:07:54

Atinak Dávid az esete?

Fu Szekh Li 2016.10.09. 20:08:20

Jó emberek: itassuk le azt a szerencsétlent, hogy röhöghessünk rajta.

Mók_Ica 2016.10.09. 20:09:36

Vivi egyedül csinálja a műsort, nyuszit szopatják....

plüssnyuszi 2016.10.09. 20:09:56

Jó estét, jó szurkolást! :-)

Úgy nézem Micinek és Vivinek is megvannak a maga problémái... :-)

É2I 2016.10.09. 20:10:05

@Akasa27: Izé, ez számít valahova, vagy csak valamilyen egyéni szavazatszámláló?

Nimi 2016.10.09. 20:11:13

Evelin nem pofozkodik túl sokat??

Mók_Ica 2016.10.09. 20:12:22

@Spitzbauer: igen....

@plüssnyuszi: meg bizony .... ehhez csatlakozott Soma is..... Evelint pedig nem lehet érteni a sok kisípolás miatt.....pffff

Nimi 2016.10.09. 20:12:24

@Mók_Ica: Vivi mit meg nem tenne azért, hogy őt itassák le.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:13:16

Mi ertelme ezeknek a jeleneteknek, kb semmit nem lehetett erteni a parbeszedekbol...

pomac 2016.10.09. 20:14:34

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): nagyon idegesítő, mindig azt hiszem nálam van a probléma...

Mók_Ica 2016.10.09. 20:14:55

Anikó jobban teszi ha nem ironizál... sajnos nem tud....

Cimili 2016.10.09. 20:15:15

@Nimi: Hajtja a vére. Lehet, h náluk így szokás.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:15:44

@pomac: nem, nem csak nalad... feliratozhatnanak gyakrabban

Lora Sawyer 2016.10.09. 20:15:55

@ewita: én biztos nem mentem volna vissza egy ilyen után.. ő meg egyáltalán ki sem ment. nem nagyon értem ennek a miértjét, de mondjuk mindegy is most már :D

2016.10.09. 20:16:39

Kérek mindenkit, sajnáljuk Lórit!

Mók_Ica 2016.10.09. 20:16:41

@Nimi: iszik ő magától és műsorozik.....

@Cimili: aham

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): tényleg kellene egy csúnya beszédért bünti hét nekik.....

naezjó... 2016.10.09. 20:16:57

Lóri látta, hogy ki fog borulni.

plüssnyuszi 2016.10.09. 20:17:02

@Mók_Ica: kár, hogy nehéz kitalálni, hogy a sípszók alatt mit mondhat Evelin :-))))

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Mi lesz veled, Icu, ha (neaggyisten) Dávid esik ki?

2016.10.09. 20:17:27

@Spitzbauer: És szavazzuk vissza Dávidot.
Lórinak Dinára van szüksége, punktum!

Cimili 2016.10.09. 20:17:47

@Spitzbauer: Engem kivéve, ugye? :) :P

Mók_Ica 2016.10.09. 20:18:08

@Spitzbauer: ha nem haragszol, én nem sajnálom......

Vivi haja bebarnult / vörösödöt???????????

É2I 2016.10.09. 20:18:37

@plüssnyuszi: Jó estét!
off: Küldtem egy privit.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:18:38

@Mók_Ica: nem, a hangositasra ertettem... persze a folyamatos gecizestol sem lehet semmit erteni

@plüssnyuszi: jaj nem tudom, meg el kell dontenem :(

Mók_Ica 2016.10.09. 20:19:28

@plüssnyuszi: van kb 5 szó, ezeket random behelyettesíthetjük :))))))))))

@Spitzbauer: na így jobban hangzik :))))))))))))))))))))))))))))))

Mermancs 2016.10.09. 20:19:36

@Spitzbauer: igen, de nem jó értelemben

2016.10.09. 20:20:25

@Spitzbauer: Miért is? Mutattak már állást? Nem látom. Vakon vagyok.:)

pomac 2016.10.09. 20:20:41

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): engem a "kontakt hiba zavar" érteni értem amit mondanak :D, nem tudom miért nem lehet előbb párbaj utána összefoglaló ha ennyit "ki fütyülnek " ,na meg az elmaradhatatlan pixelhiba mintha nem tudnánk hogy isznak vagy cigiznek hülyének nézik a 12 éves korosztályt ...

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 20:22:18

Hol tudnám ezeket a csodálatos Deniz ruhákat megvenni?

Cimili 2016.10.09. 20:23:39

@Ay Mama, Que paso: Nincs mese, be kell költöznöd a villába. :)

2016.10.09. 20:23:54

@ALOKSAKTRHEE: Mert sajnáltatja magát. Nem volt még állás.

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 20:24:07

Ezt a részt jelölte az akadémia a 2017-es hangmérnök Oscarra?egyébként?
a különleges hangeffektusban is tarolna szerintem

pomac 2016.10.09. 20:24:39

na lóri feladja remélem :DD

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:24:45

Ati az elso parbajan kb 10%-ot fog kapni

2016.10.09. 20:27:14

@Cimili: Én majd szavazok rá. Csak hogy egy szavazatot kapjon azért már. :))

2016.10.09. 20:27:27

@naezjó?: Lóri mindent előre lát. Holnap valamelyik szennylapnál élőben válaszol kérdésekre, nem? (mármint mindig a kieső :-)))) Szóval, valaki kérje el a lottószámokat nekem, lécci!

Kár, hogy csak utólag mondja meg. Ez kicsit olyan boborjános, nem?

Lora Sawyer 2016.10.09. 20:27:59

@Almaka: szerintem sem szempont. valóban nehezebb lehet így az élet számukra, de mindenkinek lenne mire költeni ezt a pénzt.. szép dolog, hogy segítene rajta, de nekem ő ettől nem lett több, evidensnek tartanám egyébként is a segítséget. ez meg, hogy ki hol nyaral.. ne vonjunk le belőle következtetéseket, ki tudja hogyan jutott ki. :) azt meg egyikből sem nézem ki, hogy ebből a pénzből maradandóbb befektetésekre képesek, nehéz azért ennyi pénzzel tiszta fejjel gondolkodni. meg hát fiatalok még, nem hiszem, hogy érzik a valódi értékét. már lement egy rakat adás, de még mindig nem döntöttem el kinek adnám a nyereményt. azt már inkább, hogy kinek nem. :D

Cimili 2016.10.09. 20:28:08

@ALOKSAKTRHEE: Nem aszontad, h nincs neted? :)

Cimili 2016.10.09. 20:29:12

@Spitzbauer: Nagyon bírtam a Boborjánt.

2016.10.09. 20:29:30

@Cimili: Le voltam tiltva. De már nem. Vagy tévedek? Jó voltam, nem? :)

malevil2050 2016.10.09. 20:29:37

Kiakatt a számláló , annyian nyomták az appot h a rötölö lemeze nem bírta tárolni így meghibásodott , most mentek el egy másikért és még az is tetézi a bajt h a közjegyző berugott , kis türelmet kérnek.

plüssnyuszi 2016.10.09. 20:30:48

@Mók_Ica: Ugye, hogy érted szavát :-))))))

Micit le akarták itatni, jesszus! Nyilván a lányságának elvétele érdekében... :-)))

@É2I: válasz ment

2016.10.09. 20:30:53

Ja, és az, hogy nem mutattak állást, azt jelenti általában, hogy Qrvanagy a különbség.

2016.10.09. 20:31:34

@Cimili: Ja, az értelmk színvonaluk egy.

malevil2050 2016.10.09. 20:32:24

Igen óra , nahhmárcsakezhiányzott ,,,,,,,,,,

Lora Sawyer 2016.10.09. 20:33:00

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): attól függ, kivel megy. ha negativy ellen, akkor bizisten ráveszem az összes ismerősöm, hogy töltse le az appot, mert már nem bírom azt a "színvonalat", amit ez a jutubisten képvisel.. pedig amúgy tujAti is egy nulla. :D

2016.10.09. 20:33:02

@Cimili: Én mindent megtettem. Szóval gyorsan nyomtam is egy szavazatot Dávidra. :P ;)

Costanza 2016.10.09. 20:34:39

@Cseszlovák Gyurmafilm: szerintem mar szuleteskor megnyomorgattak kihuzasnal, latszik is a fejszerkezeten, a szuleinek is nehez dolguk lehetett vele...

Almaka 2016.10.09. 20:34:48

@Lora Sawyer: Igazad van. Mondjuk Milo még csak 19 éves volt és állítólag évekig megvolt neki az össze pénze és végül lakást vett belőle. Az pl értelmes befektetés.

2016.10.09. 20:36:12

Atus komolyan olyan, mint a színészek olyan gyerekdarabokban, ahol bekiabálhatnak a gyerekek az előadásba. Ha értitek miről beszélek...

naezjó... 2016.10.09. 20:37:08

najólvan, mutassák, hogy ki megy vissza, OSZT kész.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:38:39

En nagyon birom a nyusziMicit, mindig megnevettet! :D

2016.10.09. 20:38:42

Mici hihetetlen nagy túlélő, még a végén döntős lesz.

Cimili 2016.10.09. 20:39:11

@Spitzbauer: Most, h mondod, télleg olyan.

Cimili 2016.10.09. 20:40:15

@Spitzbauer: S figyeld meg, a végére le is fog fogyni!

Lora Sawyer 2016.10.09. 20:40:23

@Almaka: na igen, neki volt elég esze ehhez. bár ő normális karakter volt, nem ilyen ergya, mint ezek. :D

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:40:33

Ez vicces volt, vegre hulyultek egy kicsit

Cimili 2016.10.09. 20:41:32

Jutyúbsztár mé nem segít most Dávidnak?

2016.10.09. 20:42:09

@Cimili: Sokat fogyott. Evcsi meg csak hízik és hízik. Ma, bár Evcsi sokat beszél, nem sokat hallani a 12-es karika miatt :-)))

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 20:42:29

@Lora Sawyer: Tyvy a mintapéldája azoknak akik likeokban mérik az életet

naezjó... 2016.10.09. 20:42:54

@Cimili: tegnap elmondta, komoly csapat dolgozik, hogy hitelesen ostor lehessen az a láb, nem ám csak így tessék-lássék...

Nimi 2016.10.09. 20:43:04

@Cimili: mert nincs itt a profi csapata akivel együtt csinálták a videókat.

É2I 2016.10.09. 20:44:02

@plüssnyuszi: Köszi!
Én is válaszoltam.

on:

@Costanza: Ehh, én ezt így nem mertem még leírni, pedig nekem is ez volt már korábban is a gondolatom :S :D

Na megyek, ezt bár timeshiftelve, de megnézem :)

Üdv Mindenkinek! És győzzön akinek sikerül! :D

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 20:44:34

Krisztián úgy tud létezni a villában, hogy amikor mindenkit megmutatnak akkor ő nincs sehol. Teo legalább néha ott feküdt a háttérben.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:45:57

@É2I: nezed? Clarkentnek keszul a superman logo

2016.10.09. 20:46:22

@Cimili: Főleg ha Krisz becserkészi végre. A legjobb testedzést művelnék. :D

2016.10.09. 20:46:57

Peny? Merre vagy? :)

Cimili 2016.10.09. 20:47:14

Na jó ez má uncsi.

Mók_Ica 2016.10.09. 20:47:44

Lóri úgy festi magát, mint aki megmakkant..... azok a mozdulatok..... ijesztő volt....

Mermancs 2016.10.09. 20:48:29

@ALOKSAKTRHEE: Krisztián összeállítana neki egy jó kis gyakorlatot :D

Schlomo Goldberg 2016.10.09. 20:50:40

@Ay Mama, Que paso: egy igazi maffioso kerüli a reflektorfényt, szerintem ösztönösen kerüli a kamerákat.

Mók_Ica 2016.10.09. 20:50:48

miezaf@szság?????????????????????????????,

plüssnyuszi 2016.10.09. 20:51:56

Az maga a szürreál, ahogy Dávid kifestve, leopárdmintás lebernyegben húst klopfol.

Cimili 2016.10.09. 20:52:03

Dávid most tök vicces. :) Hajrá Lóri!

2016.10.09. 20:52:23

Hajrá Dávid, de azért most ő baxxa el az ételt... Ld. Dinka is eljátszotta a kaját, és Dávid csesztette érte. Csak akkor vállalható, ha megeszi...

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:52:35

@Mók_Ica: nemtom, teljesen ertetlenul allok elotte, de rohogok :DD Viszont az baromira nem tetszik h kajaval jatszanak

Mók_Ica 2016.10.09. 20:52:39

Anikó beharangozott vmi kérdést az öfi elején.... amin múlik majd vmi..... én most azt várom..... ez nagyon gáz, ami most megy......

2016.10.09. 20:52:48

@Mermancs: Amit minden éjjel elvégeztetne vele. És lelkiismeretesen felügyelné, sőt segítene neki. XD

Lora Sawyer 2016.10.09. 20:52:51

@Ay Mama, Que paso: jogos. remélem közel 30 évesen nekem is csak ennyi gondom lesz majd, hogy mennyi likeot kapok a közösségi oldalakon.. :D zsákutca ember.

Brandy9 2016.10.09. 20:53:03

Uhhh Dávid játszik az étellel... Áááá

Wednesday7 2016.10.09. 20:53:21

Dávid ezzel a műsorával elérte h átrakom a szavazatomat Lórira (már ha egyáltalán lesz párbaj)

Fu Szekh Li 2016.10.09. 20:53:29

Ez borzalom. Dávid, mint egy rossz travi. Amúgy ezt Laárék jobban csinálták.

szmoti 2016.10.09. 20:53:41

Amit Dávid most csinál szerintem borzasztó

pomac 2016.10.09. 20:54:36

na mit mondtam hogy fel akarja adni :D

Nimi 2016.10.09. 20:54:47

Lori martirkodas lvl max

Mermancs 2016.10.09. 20:54:54

@ALOKSAKTRHEE: hogy rendesen mennyen a guggolás, lábemelés,fej, nyak és csuklókörzés...hogyne!

malevil2050 2016.10.09. 20:55:16

Mecsoda csavar lóóóóóóríííííííííííííííííííííííí

2016.10.09. 20:55:17

@szmoti: EKG
@Spitzbauer: De megkóstolta legalább!

Mók_Ica 2016.10.09. 20:55:20

@Ay Mama, Que paso: @MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): jaja, kajával nem játszunk....

na, Lóri csak kitalált vmit..... egyébként jöjjön is ki..... és maradjon is kint.

malevil2050 2016.10.09. 20:55:45

Fenomenális!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Almaka 2016.10.09. 20:55:51

Lóri miért akar minden áron elérni azt, hogy sajnálják? A többiek meg minek könyörögnek, hát menyél ha akarsz.

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:55:56

Most a kajara vagytok kiakadva vagy arra h travijelmezben van? Mert a kajat megertem, az utobbi viszont netto hulyeseg

2016.10.09. 20:56:20

@Mók_Ica: Mi van? Felakarja adni? Miért?

Mók_Ica 2016.10.09. 20:56:27

@Fu Szekh Li: azt imádtam, az vicces volt :))) párolt füzetcsomag lengyelesen, vérhaskonzerv :))))

Mók_Ica 2016.10.09. 20:57:21

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): az egész értelmezhetetlen volt nekem.... btw, ehhez miért kellett a supermen gyanta????????

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:57:22

@Mók_Ica: nem ertem. El akarta erni h mindenki utalja es most feladja?

Cimili 2016.10.09. 20:57:28

@szmoti: A hús klopfolásáig nekem viccesnek tűnt, de amit utána művelt, az nagyon gáz.

csodalámpa 2016.10.09. 20:57:28

Szerintem nem adja fel Lóri, csak megint próbál egyet kavarni, de ez legalább annyira béna, mint a Dávid főzőcskézése. Egyenlőre még egyikük sem váltott ki belőlem annyi ellenérzést vagy szimpátiát, amiért szavaznék. Jelenleg csak Krisztiánra vagy Tivy ellen szavaznék....

Nimi 2016.10.09. 20:57:48

A szavazas tuti ezzel kapcsolatban lesz amit Lori ugykodik

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 20:58:02

@Spitzbauer: boborján :D edzője a besenyő Dina bácsi:)))

Mók_Ica 2016.10.09. 20:59:03

@ALOKSAKTRHEE: mert szte esélyes, hogy visszajöjjön a párbajról, és jelenleg mindenki ellene van.... úgy meg minek..... sajnáltatja magát....

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): pöcsfej.... most áldozatot játszik

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 20:59:06

Lila-fehér jó estét mindenkinek! Az ember elvonul 2 hétre és mire visszajön, nem ismer a műsorra... Így belepillantva (még hogyvoltokat sem olvastam), átrohanva a címeken, nagyjából az jön le nekem, hogy mindenkit kifordítottak magukból a szerkik, logikátlan, egymásból nem következő lépések voltak. Nagyot tévedek?

MacákékIcukája 2016.10.09. 20:59:53

@Mók_Ica: lehet h csak eljatssza h kimegy, aztan visszajon 1 ora mulva

Mók_Ica 2016.10.09. 20:59:54

@Nimi: én arra szavazok, hogy nyíljon neki az utca ajtó

2016.10.09. 21:00:17

@Mók_Ica: Na akkor ott az ajtó. Dina várja már. :)

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:00:27

Ja masreszt nem fog kimenni, hat ott ulnek a nepek a parbajon

Mók_Ica 2016.10.09. 21:00:40

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): azt Atti (az eredeti, az igazi) játszotta el nagyon jól :))))

Cimili 2016.10.09. 21:01:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Üdv újra itt! :) Hiányoztak már a mély elemzéseid, ha nem is mindig értettem vele egyet.

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 21:01:44

@naezjó?: ezen.mekkorát röhögtem. a Hollywood Hírügynökséges Gergő meg fel is gyújtja a kameráját, és elmegy pultosnak

xukxuk 2016.10.09. 21:01:48

Megjött a docens , most már minden világos lesz , figyeljetek rá. :))))))))))))))))))))))))

Nimi 2016.10.09. 21:01:55

9 ora es nem kezdodik a parbaj.. Itt vmi tortent.

Mók_Ica 2016.10.09. 21:03:22

nem ittam Dina nevének említésére..... már nyuszira ittam volna magam.....

Cimili 2016.10.09. 21:03:51

Lóri, bameg, nem lehetsz ennyire gyáva és hülye!

Mók_Ica 2016.10.09. 21:04:11

a párbaj után is feladná???? hát nagyon nagy bosszú..... pfffff

2016.10.09. 21:05:26

Teli a naci, na!

naezjó... 2016.10.09. 21:05:57

Elfogyott a robitussin, más megoldás nem lehet.

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:06:04

@Cimili: tok durva egyebkent, be kellett volna par szovetsegest biztositania maganak, nem csak dinat. Sajnalom mert nem utalom ot

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:06:22

@plüssnyuszi: nem, a többiek azok, hogy marasztalják
ahelyett, hogy segítenének neki csomagolni és megerősítenék abban, hogy tökéletesen döntött, hogy kimegy magától

Nimi 2016.10.09. 21:06:34

Micsoda izgalmak! Parbaj tuti nem lesz megy az ido

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:06:46

na jólvan most már esen ki a francba, férfi létére hisztizik

annak mi az értelme hogy dávidot kiejti és akkor ő is kimegy?
egy párbajon 2 ember menjen a levesbe?
az egész játékot elbacca

most már a szavazói is meg vannak szivatva, minek szavazzanak rá???

Mók_Ica 2016.10.09. 21:06:56

@naezjó?: ezen már a robitussin sem segít.....

@Spitzbauer: @plüssnyuszi: mindkettő ....

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:07:46

@FrNo90: Lóri feladja, mert
első verzió: ha visszajön sem szeretik bent és akkor minek
második verzió: akkor is kimenne ha szeretnék

mindkettőt Lóri mondta

szmoti 2016.10.09. 21:07:48

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ahogy kinézett az mókásan volt borzasztó, nekem amit a kajával csinált az nem tetszett, mert pont ő az aki eddig a pazrlást ellenezte a legjobban

Almaka 2016.10.09. 21:07:57

Nekem Krisztiánba nagyon szimpi, hogy mindig megvigasztalja azt aki kicsit kivan.

FrNo90 2016.10.09. 21:08:34

Anikó olyan rosszul játssza Lilut, hogy rossz hallgatni.

naezjó... 2016.10.09. 21:08:58

Tudta?
Anikó szerint, ha remegteti a hangját, drámaibb hatást lehet elérni.

malevil2050 2016.10.09. 21:09:00

Mecsoda drámaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:09:01

most basszák el a holnapi összefoglalót

Mók_Ica 2016.10.09. 21:09:16

rebegteti a pilláit Lóri.... és ki is megy....

2016.10.09. 21:09:22

Gyáva nyussszi!

Nimi 2016.10.09. 21:09:49

Nincs parbaj. Egy allast azert megneznek.

Mók_Ica 2016.10.09. 21:10:00

óóóóóóóó...... szerelmi szál.... pfffff.....

FrNo90 2016.10.09. 21:10:00

De ez most akkor tényleg nem taktika.

malevil2050 2016.10.09. 21:10:23

Kérem vissza a jegy árát! Ez eccerűen felháborító!

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:10:24

@Cérnahuszár: ja ez tok nem fair. David erthetoen pipa. Raadasul berendeltek a nepeket a parbajra, most mehet mindenki haza

Plüsscukor 2016.10.09. 21:10:32

És tényleg ráhúzta a füleire a baseball sapkát?

Rémület 2016.10.09. 21:10:38

Gyáva fasz. Hagyd, Lóri, ezt a süketelést!

Schlomo Goldberg 2016.10.09. 21:10:46

Meg a kishugomért bárminnét megtennék?

pomac 2016.10.09. 21:10:55

ezért nem tutattak tegnap állást

Almaka 2016.10.09. 21:11:05

Ugye Dinát nem küldik vissza?
Lórit most én is beépített embernek tartom. Ennyi kitartás nincs benne, nem csoda, hogy az életben semmire sem vitte.

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:11:09

Eldob 36millát egy álromantikus álérzelem kedvéért. Idióta

Beleszeretett Dinába, persze. RTL elővehetné az archívumot úgy három héttel ezelőttről... pffff

Cimili 2016.10.09. 21:11:22

Nem lesz só, szarban a csatorna?

Mók_Ica 2016.10.09. 21:11:24

ő maga "zárta ki" magát a csapatból..... most meg mártír, hogy nem bírta lelkileg...... tényleg jobb, hogy kimegy Dinához

pomac 2016.10.09. 21:11:32

most lesz tiszta 1 órás showja lórinak a stúdióban :D

naezjó... 2016.10.09. 21:11:47

tyvy, mivel a te neved hangzott el a kihívott részéről, ma te mész párbajozni! :D
Lóri tudta ám előre, hogy a szerelem legyőzi a bosszút!!!!4!!!!!444!

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:11:49

kilencven perces lesz a belevaló
Lóri-Dina mélyinterjúval

Plüsscukor 2016.10.09. 21:11:49

Mi lesz így a maradék műsoridővel, reklám reklám hátán?

pomac 2016.10.09. 21:11:54

vajon lesz helyette beköltözőőő :DDD

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:11:54

@FrNo90: sztem a nezok csaladtagok meg baratok

Nimi 2016.10.09. 21:12:06

Nem kuldenek be senkit mert ma igyis ugyis kiesett volna valaki nem rovidul a musor ido.

Cimili 2016.10.09. 21:12:15

Kié lesz a lila kendő?

naezjó... 2016.10.09. 21:13:12

@pomac: Au-ban bennragad ma 1-2 páááábaj, :)

Mók_Ica 2016.10.09. 21:13:19

Dávid nem kicsit bosszús....

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:13:53

Mekkora flash lenne, ha a párbaj molstani állásában Lóri állna jobban. :-)) @MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ezt csak úgy teoretikusan, nem drukkolásilag mondtam :-)

Lóri mámeg a családját hiányolja. Kimegy és vissza se néz.

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:14:06

Hülye fasz.
Egész életét kifogásokkal fogja tölteni?
Jól felbacott...nem küzd bakker

Cimili 2016.10.09. 21:14:08

Azé ez szép, h megtapsolják.

pomac 2016.10.09. 21:14:13

@Cimili: evelinnel van egy ,gondolom nem veszi le :D

pomac 2016.10.09. 21:14:36

@naezjó?: biztos el is sírta magát :D

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:15:16

@plüssnyuszi: jaj bocsi nem emlekszem mi volt :))))

@FrNo90: lehet

FrNo90 2016.10.09. 21:15:44

Hogy hordja azt a baseball sapit.. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.09. 21:16:06

na most hosszú reklámblokk lesz, mire kitöltik az adásidőt :D

Shoyu 2016.10.09. 21:16:14

Szerintem ez volt az első őszinte lépése Lórinak. Az egész játék alatt igyekezett taktikázni, nem ment neki, jobb, hogy kimegy.

naezjó... 2016.10.09. 21:16:21

a párbaj nyertese Dina, és Lóri tudta ezt. :D

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:16:23

Dinácska várta Lórit meg a 36millert. De csak az egyik jött :-)

pomac 2016.10.09. 21:16:44

legalább bekerül a neve a nagy vv könyvbe hogy a párbaj napján csak ő volt aki feladta ..

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:17:40

Dina ha tökönrúgod tök megértem
egyfolytában azon papolt hogy ki árulta el dinát...most meg pont ő

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:17:54

ha tippmixen lehetne fogadni, hogy Lóri-Dina hány hónapot lesz együtt... de nem lehet, mert Lóri azt is előre tudná

Mók_Ica 2016.10.09. 21:18:00

Dina nem a meghatottságtól sír..... sztem elég mérges.... még jó hogy nem beszélhet....
ugyan már..... semennyi pénz ne ér ennyit.... mi a francnak ment be?????????????

pomac 2016.10.09. 21:18:11

@ミラ: tudták hogy ugyis biztos feladja , el ne hidd már hogy nincs megrendezve az rtl részéről

2016.10.09. 21:18:42

Na most azért gyerekek: Ez tényleg egy rohadt gyáva húzás, és rossz az indoklás is, miért nem nyomta le a párbajt? Még így fair? Pfhhhejjjjj!

35-64!!!!

FrNo90 2016.10.09. 21:18:53

Így is kiesett volna. Nem akart beégni. :D

Mók_Ica 2016.10.09. 21:19:00

párbaj állás.... Dávid nyert volna.... nem kicsit.....

ascii 2016.10.09. 21:19:07

szánalmas gyökér fasz ... és mint láthatjuk nem közkedvelt, PANCSERRR!

malevil2050 2016.10.09. 21:19:24

Helyes döntés , lófütty indok. Megmenekült í vereségtől ezt ő jól tutta.

2016.10.09. 21:19:50

@Mók_Ica: Tényleg feladta? Eszem eldobom. Ez hülye.

Nimi 2016.10.09. 21:19:52

Mirol lesz szavazas?

pomac 2016.10.09. 21:19:53

az eredmény láttán meg lóri igazolják hogy úgyis mindegy volt, magyarul nem volt értelme feladni

Mók_Ica 2016.10.09. 21:19:58

utca ajtó.... így csinál hőst a retek egy lúzerből című műsort láthattuk.....

pomac 2016.10.09. 21:20:11

na legyen kiválasztás MOST :d

naezjó... 2016.10.09. 21:20:30

én ilyen béna játékost még nem láttam.

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:20:36

En el tudom kepzelni h Lori huga rakos, az nem latszik egy csomo ideig. Neztem amugy a facebookjat, ugy tunik h tenyleg nagyon csaladkozpontu(ak mindannyian)

FrNo90 2016.10.09. 21:20:46

Bazdmeg lesz új játékos

Schlomo Goldberg 2016.10.09. 21:20:56

Beküldik Simont Lóri helyett.

pomac 2016.10.09. 21:20:57

na ezt is leőre láttam :DDD lóri 2.0 vagyok :DD

Nimi 2016.10.09. 21:20:57

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Mók_Ica 2016.10.09. 21:21:02

na bassz... új beköltöző.....

2016.10.09. 21:21:08

@Ay Mama, Que paso: Semennyit. Dina kipicsázza azonnal.

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:21:15

Anikó sok mindent pontosan tud

pomac 2016.10.09. 21:21:39

megyek lottózni :DDD ,

Plüsscukor 2016.10.09. 21:21:42

Hahaha új lakó... előre sajnálom, mindenki ellene lesz.
Bár, legalább Somának lesz kire rárepülnie újfent :-D

ascii 2016.10.09. 21:21:52

ez csalás, látta a műsort

Almaka 2016.10.09. 21:21:53

Szegény lányt nagyon kifogják utálni.

Mók_Ica 2016.10.09. 21:22:07

rögtön az első párbajnál essen ki.... helyzeti előnye elég nagy.... Gina

malevil2050 2016.10.09. 21:22:09

Gina a jutalomjáték te vagy nekem , de szerintem ad föl most.

Nimi 2016.10.09. 21:22:10

Bazdmeg kajak bekuldenek valakit??? Mindent tud mar a bentiekrol meg azt is h kint kit szeretnek kit utalnak.. Tudja h tivyt ruhellik ki eros ki nem... Ez aztan fair :-D :-D

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:22:24

Asszittem Dinát küldik vissza :-))))

2016.10.09. 21:22:30

Hát ezek a szerkik, te! Milyen aljas egy húzás a játékosok felé...
A Lóri még utoljára jól kibaxott velük. Lehet, hogy mégsem nézem tovább...

Schlomo Goldberg 2016.10.09. 21:22:38

Dzsinát gondolom hermetikusan elzárva tartották eddig egy szállodaszobában

Cimili 2016.10.09. 21:22:44

@Cérnahuszár: Ne ekézzük már, tényleg nem tudhatjuk, h abban a helyzetben, ha nekünk hiányoznának a szeretteink, hogy döntenénk. Lehet, h naiv vagyok, de én megértem.

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:23:02

Baszki, ilyen keson beraknak egy uj jatekost? Pfff mar en is utalom szegenyt

ewita 2016.10.09. 21:23:05

na ez viszont full kibaszás a többiekkel! szar húzás aretektől!

Cimili 2016.10.09. 21:23:15

@Schlomo Goldberg: Peeeeeerszeeeeeeeee. :DDDDDDDDD

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:23:23

bakker a csaj mekkora előnyben van
mindent tud a bentiekről, ők meg semmit róla...
tudja kit menyire értékelnek az emberek kint...azért...ez nem fair

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.09. 21:23:25

@Schlomo Goldberg: hermetikusan elzárva kicsit oxigénhiányos lenne szegény :D

Nimi 2016.10.09. 21:23:28

Lori tudta h kiesik de igy tervezte gondolta odabasz megegyet nekik egy uj lwkovwl :-D :-D :-D

Almaka 2016.10.09. 21:23:28

Kiválasztás is lesz

malevil2050 2016.10.09. 21:23:29

Nashhh mit találtak ki??????????

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:23:36

A meglepik estéje: kiválasztás

FrNo90 2016.10.09. 21:23:37

Csavar csavar hátán... :D Pörög a só

pomac 2016.10.09. 21:23:40

annyira kiszámíthatok már fáj

Mók_Ica 2016.10.09. 21:23:42

óóóóóóóóóóóóó..... ma hirtelen kiválasztás is lesz.....

haruka 2016.10.09. 21:23:52

Hát ez így fos. Mi az,hogy beküldenek valakit?

WICKEDWITCH 2016.10.09. 21:23:53

Bakker, hazaérek, bekapcsolom, hogy nézzem a párbajt, elszörnyedek, hogy mit adtak erre a szegény csajra, aztán Lóri gyászos zene alatt kivonul... vissza kell olvasnom titeket... most meg kiválasztás... Mi van ma????!!!!

Plüsscukor 2016.10.09. 21:23:59

Kiválasztás is lesz ma?
Wow, jól megkeverik a szerkik a fekáliát.

Cimili 2016.10.09. 21:23:59

Na baz, kiválasztás lesz a párbaj helyett. No de lila kendő?????????

naezjó... 2016.10.09. 21:24:04

@Nimi: Dzsinát a villaszabályzat megsértése miatt kizárták. 2 napot töltött a villában - Lóri.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2016.10.09. 21:24:04

bedzsinázzák a lakókat, LOL :D

Almaka 2016.10.09. 21:24:06

Teljesen mindegy úgyis összefognak ellene és kiszavazzák.

rearwindow 2016.10.09. 21:24:10

@plüssnyuszi: ó basssz az mekkora fordulat lett volna lololololl

2016.10.09. 21:24:11

@Cimili: Mi van ha ez a Gina lesz beépített?

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:24:11

Ginara en nem szavazok az fix. Tenyleg mar tud mindent mindenkirol, retekklub monnyonle

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:24:14

Innentől természetesen: Hajrá Gina!

2016.10.09. 21:24:21

Szerintem az egyik buzinő (a férj) a Lóri nővére. Ugggyanaz az arc. "Az arca a baj, az arc a baj"

ewita 2016.10.09. 21:24:36

éés kiválasztás! az új csaj vajon kire rak? :P 5 hete tévézik meg kommentel most eg bemegy pfff vicc az egész!!

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:25:06

@WICKEDWITCH: Lori feladta, David nyert volna, bekuldenek egy uj jatekost

Cimili 2016.10.09. 21:25:10

Gina, remélem sokat fogsz káromkodni, csak hogy megmaradjon a színvonal.

Plüsscukor 2016.10.09. 21:25:18

@Cimili: A lila kendő az új játékosé. Logikus.

malevil2050 2016.10.09. 21:25:37

Innen csókoltatom cerkesztőséget.hihi

Almaka 2016.10.09. 21:25:48

@WICKEDWITCH: Lóri feladta. Mondjuk lehet szerkik súgtak nekik mert Dávid főlényesen vezetett.

KissEnikő 2016.10.09. 21:25:50

Mit is irtam par napja? Hogy sokkolni kellene a villalakokat varatlan esemenyekkel pl kivalasztas...

Koszipuszi ;)

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:26:38

@Cimili:
de ekézem.
megérdemli, és ő is fogja verni a fejét a falba 2 nap múlva.

Costanza 2016.10.09. 21:26:49

@Betli Szofi: szerintem sehogy, vagy a 8-12 eves kategorasok nezhetik ezt a musort?

Cimili 2016.10.09. 21:26:55

@pomac: Igazad van. Mondjuk az nem ma estig érvényes?

Brandy9 2016.10.09. 21:27:03

Jajjjj de kíváncsi vagyok a lakók arcára, mikor megtudják h most lesz a kiválasztás :P :D

FrNo90 2016.10.09. 21:27:14

@ewita: szerintem ő védett lesz és nem szavazhat

rearwindow 2016.10.09. 21:27:19

@Spitzbauer: hanyagolnád a homofóbiádat?

Nimi 2016.10.09. 21:27:44

Lehetne kiválasztás kihivás egyből és mehetne is a párbaj :D

Cseszlovák Gyurmafilm 2016.10.09. 21:27:46

rendben. énmég ilyen kifinomult, célzott, szofisztikált bosszút életemben nem láttam. Nem lennék most Dávid helyében.

BoraBora mi?
(az mialófasz?Borabora? Azt én végképp nem ihatok.) hölgyeim es uraim, ismét egy ember, egy élő szög jovőnk koporsójába.

pomac 2016.10.09. 21:28:21

@Cimili: azt nem tudom hogy meddig érvényes

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2016.10.09. 21:28:35

Új csajnak valahonnan ismerős az arca...ő se (média)szűz!

2016.10.09. 21:28:57

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Jól összefoglaltad, a legalja. Lóri emlékét szántsák fel, és vessék be sóval, és kész.

Nimi 2016.10.09. 21:29:06

Nem értem ma alapból kiesett volna Lóri... miért kell új játékos akkor? :D meg kiválasztás is :DD micsoda izgalmak!

Lora Sawyer 2016.10.09. 21:29:20

utólag nézem vissza az adásokat, de most azért amit itt olvasok.. feladta? hát gratulálok. Lórinak drukkoltam, de most az összes szavazóját arcon köpte kb ezzel a lépéssel. magának kreálta ezt a helyzetet, amiben élt, ne csodálkozzon, hogy lelkileg ezzel taccsra vágta magát. megértem én, hogy így nehéz, de ez amit csinál? kritikán aluli.

Almaka 2016.10.09. 21:30:24

@Nimi: Anikó azt mondta ez van a szabályzatban, hogyha valaki feladja jön az új játékos.

malevil2050 2016.10.09. 21:30:33

@Lora Sawyer: Dehogyis , ezt hívják előremenekülésnek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:30:59

Lóri egy vert helyzetből úgy jött ki, hogy emberileg tartása, játékosként meg egy utolsó, nagyon kemény mélyütése volt a többiek felé. Tökéletesen mérte fel a helyzetét, de azt is elhiszem, hogy ebben a közegben megzuhant,érzelmileg elég instabil a srác. Csak az öfi végét láttam, de már ott látszott, hogy agyal valamin, nincs ott fejben.

2016.10.09. 21:31:22

@rearwindow: Nem vagyok homófób, már írtam neked. Engem nem az érdekel, hogy buzinő, hanem, hogy hogy voltak Lóriéknál a családi szálak. Igaz, mostmár kevésbé érderkel.
Még egyszer a megnyugtatásodra: nem vagyok homofób. Az meg egy buzinő, na :-DDDDDD Kettő. :-DDDDDDDDD

Funk You 2016.10.09. 21:31:22

Lóri egy gyáva puhapöcs.
Új játékost beküldeni meg marhára nem fair.
Ezt a szart....

Rémület 2016.10.09. 21:31:53

Zsolt büszke a Lórira? Mert?

2016.10.09. 21:31:57

@Cimili: Lehet. :) Mekkora lenne. :D

mobilos perpetuum 2016.10.09. 21:32:02

Lóri úgyis kiesett volna, de legalább az önelégült Dávidot nem kellett nézni.

pomac 2016.10.09. 21:32:17

@Lora Sawyer: kiesett volna a % alapján mindegy volt

naezjó... 2016.10.09. 21:32:25

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: tehát ISZONYAT tattikus, vagy nem. Értem :D

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:33:28

Zsolti es David milyen korrekt

Mók_Ica 2016.10.09. 21:33:59

vmi szabályzatra hivatkozott Anikó.... anno Gombi, Maci és Olivér esetében is beküldtek helyettük vkit??? jók ezek a láthatatlan passzusok... pfffff

pomac 2016.10.09. 21:34:26

@Spitzbauer: leszboszorkány :D, boszi nagyon hízelgő lenne :D

Rémület 2016.10.09. 21:34:29

Dávidra pakolnak bosszúból, mert elüldözte Lórit. :)))

plüssnyuszi 2016.10.09. 21:34:42

Némi zavart, illetve zavarodottságot vélek felfedezni a lakók orcáján

malevil2050 2016.10.09. 21:35:06

Nyomjátok a tyvornyára, had szokja

Cimili 2016.10.09. 21:35:24

@Cérnahuszár: Látod, az lehet. Tuti meg fogja bánni, de én akkor is megértem őt.

Plüsscukor 2016.10.09. 21:35:41

@Mók_Ica: de ez most már a bigbrada.

FrNo90 2016.10.09. 21:35:44

Gumiszabályok vannak az efféle műsorokban. :D

Amúgy Zsoltinak akár kinézhet valami karrier rtl-nél, rendesen tud beszélni, akár a rém gyenge és amatőr Anikó helyét is átvehetné.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:36:10

@naezjó?: Szerintem eldöntötte, hogy kijön, de azon agyalt, hogy miként jön ki ebből jól. Úgy gondolom, kitalálta a legjobb verziót.

naezjó... 2016.10.09. 21:36:31

Dávidra rakhatnák a változatosság kedvéért.

DrMengele 2016.10.09. 21:36:33

@Mók_Ica: ha párbajra készülve hangoztatod hogy nem akarsz visszakerülni az nem ugyan az gondolom

pomac 2016.10.09. 21:36:44

vajon szökik-e a málna :)

Mók_Ica 2016.10.09. 21:37:43

@Plüsscukor: az csak a jogdíj miatt.....

2016.10.09. 21:38:10

@pomac: Igen, és akkor se Dzsina, se kiválasztás, plussz Dávidon a lila kendő.
De hát ha így írja szabálykönyv akkor nincs mit tenni. Bruhhhaha :-DD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:38:20

Miért nem fair beküldeni valakit, ilyenkor? Lehet előny, hogy ismeri őket, de hátrány is nagyon sok minden, ezek bőven kioltják egymást.

Mók_Ica 2016.10.09. 21:38:32

@DrMengele: ok, de a párbajon amúgy is kiesett volna 1 játékos....

pomac 2016.10.09. 21:38:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: miért jött ki így jobban ,azt nem vágom ,igy gyávábbnak tűnik nem jobbnak de ezt csak az én véleményem ,ha már úgyis mindegy volt.

FrNo90 2016.10.09. 21:38:46

hát hát hát hát hát hát

2016.10.09. 21:38:54

@Cimili: Fogok is, ha ő az. Felmegyek párbajra is ha úgy alakul. Az első sorban fogok csápolni. :))

Nimi 2016.10.09. 21:38:57

Szerintem Zseri megy ma parbajra es Atit viszi. Tivyt nem fogja

Plüsscukor 2016.10.09. 21:39:08

@Mók_Ica: persze, de emiatt be lehet dobni bármilyen új dolgot is

Funk You 2016.10.09. 21:39:36

Micit lelakott 50-esre sminkelte magát.

Cimili 2016.10.09. 21:40:16

@DrMengele: Nem szoktam ekézni az itt kommentelőket, de neked undorító nicked van! Komolyan hánynom kell.

malevil2050 2016.10.09. 21:40:23

Anikó hagyd el vellát , most , se gong se perc nincsen rá.

pomac 2016.10.09. 21:40:29

@Spitzbauer: lóri előre látta ezt a forgatókönyvet azért volt ilyen borús tegnap ,csak azon gondolkodott hogy lányt vagy fiú menjen be helyette azt ő választhatta ki :DD ,(ez csak fikció de jól hangzik ez is )

Almaka 2016.10.09. 21:40:34

@pomac: Mert így eljátszhatja a mártírt aki a családja és Dina miatt adta fel.

Nimi 2016.10.09. 21:40:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: jogos. Anno bekuldtek egy Davidot Simon helyett aki azonnal parbajra akart menni mert tudta h utaljak kint Vikit a Simonos ügy miatt mègse nyerte meg a párbajt.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:40:54

Csak csendben megjegyzem, de valaki már célzott rá, az adásmenetből is egyértelmű volt, hogy az RTL már tudta Lóri döntését.

Cérnahuszár 2016.10.09. 21:41:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: most az egyszer egyetértek.
dávid nemsokára megbánja hogy azt mondta felnéz lórira, ez igazából kibacás , még egy utolsó, szaloncukor papírba csomagolva

Mók_Ica 2016.10.09. 21:41:37

@Plüsscukor: mindegy is... legalább vmi újdonság, vmi más...

@Funk You: szörnyella.....

Plüsscukor 2016.10.09. 21:41:43

@Funk You: Soha nem értettem, hogy az élő bejelentkezésekhez miért tesznek magukra egy tonna sminket pluszan a fent lévő tonnányi mellé. Ennyire elfelejtik, hogy mindig veszi őket a kamera?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:41:53

@pomac: Nem a te véleményed számít Lóri, mint magánember szempontjából. A saját dolgait nézve, ez volt a helyes döntés.

naezjó... 2016.10.09. 21:41:54

Vivien már az ultragáz kategória

pomac 2016.10.09. 21:42:22

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: lehet el volt szeparálja 2 hónapig ,persze jó gázsiért (pénzért ,nem a szomszédért )

Schlomo Goldberg 2016.10.09. 21:42:45

Soma ezzel a szakmunkásbajusszal ...

naezjó... 2016.10.09. 21:43:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Lóri elvesztette magánember jellegét. :)

pomac 2016.10.09. 21:43:24

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én igy látom, te meg úgy megértettem , no problem :)

2016.10.09. 21:43:35

@pomac: Ez így volt. Holnap megírja a blikk, hogy ő a főszerkesztő, csak inkognitóban. :-DD

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:43:41

egy Ati-Krisztián párbaj megdobná a nézettséget szerintem

Nimi 2016.10.09. 21:44:19

@pomac: nem volt vv7 david se elszeparalva ki is fecsegett par dolgot amiert azt a buntit kapta, hogy csecsemonek oltoztettek orias pelussal.

Almaka 2016.10.09. 21:44:57

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: És egy ember aki már be is kajálta a mesét :)

pomac 2016.10.09. 21:45:36

@Nimi: igazad van ,azt el is felejtettem ,rövid pályafutás volt :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:46:06

@pomac: El is mondta, hogy nézte az elején a VV-t, nem figyeltél?

Lora Sawyer 2016.10.09. 21:46:15

@malevil2050: inkább gyávaságnak hívnám. :)
@pomac: kiesett volna, de nem mindegy, hogy emelt fővel, vagy pedig ilyen formában. @Costanza: hibát ugyan nem találok, de nem is szántam érvelésnek. inkább csak értékeltem a kialakult szituációt. :D

Cimili 2016.10.09. 21:46:43

Persze tívy, te sose vagy hibás.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:47:29

@Almaka: Nem kajáltam be, Lóri elfogyott, egyértelmű volt, hogy kiesik Dávid ellen. Ő is rossz embert hívott ki.

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:47:44

soha ne baszakodj Tyvy nézettségével, mert megjelöl

Plüsscukor 2016.10.09. 21:47:49

Óóó, Tivi megsértődött Krisztiánra, mert a szemébe mondta, hogy mekkora egy gyökér, és rá is rakta a jelet Kriszre.

pomac 2016.10.09. 21:47:55

@Almaka: persze :DD én meg el is hiszem ,a mártírság nem az ő szerepe ezt meg is mondta. de bármi megtörténhet mivel ez a vv 8: ) ,majd holnap kiderül minden az interjúból

VR6 2016.10.09. 21:48:01

Nem látom a VV Gina II. adatlapján a weblapon / applikációban. Frankón gyorsan kellett valakit berángatni :))

Cimili 2016.10.09. 21:48:14

@DrMengele: Attól még ez a véleményem.

pomac 2016.10.09. 21:48:44

@Lora Sawyer: ez tény így végül is azt sérthette meg aki bízott benne (szavazói)

DrMengele 2016.10.09. 21:49:10

@Cimili: Arra írtam, hogy legit

FrNo90 2016.10.09. 21:49:24

Én azt látom, hogy Tivy dühkitöréseitől félnek a többiek.

Plüsscukor 2016.10.09. 21:50:03

Hé, Szerkik, légyszi ne adjatok ennyi közelit Miciről, szegény nagyon nyomorultra sminkelte magát, , mi pedig szenvedünk a látványtól. Köszi.

Cimili 2016.10.09. 21:50:05

@Plüsscukor: S pont ő kérte, h mindig a szemébe mondják, ha bajuk van vele. Hát kössssz.

pomac 2016.10.09. 21:50:19

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem de most már figyelek(nem nőből vagyok hogy kétfelé figyeljek:D)pihizek az írással

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:50:23

Az első őszinte kiválasztás, köszi Lóri!

Almaka 2016.10.09. 21:50:34

@pomac: AZ élő műsorban és az adásban is elmondta ezt.

Nimi 2016.10.09. 21:50:51

Zsolti micirre rak

Mók_Ica 2016.10.09. 21:50:56

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: pedig Lóri állítása szerint ő maga irányította így az eseményeket.... akkor most hogy is van???

FrNo90 2016.10.09. 21:51:10

Zsolti jól játssza a szerepét.

Plüsscukor 2016.10.09. 21:51:50

Zsóti sírdogál :)
Nem az övé a döntés, ugyanez lenne az eredmény, ha nem utolsónak hívják ki őt jelet tenni.

Lora Sawyer 2016.10.09. 21:52:06

@pomac: ekg :) újabb példa az élettől, hogy ne a rosszfiúkat kedveljem. :DDD

Rémület 2016.10.09. 21:52:13

Zsolti kezd az agyamra menni.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 21:52:25

új lány eddig szimpatikus...
azon gondolkodám hogy mici hogy nézett ki eredetileg

na Vivi: Somára....kis hisztis
Soma: Mici a választott
Mici: Zseri
Zseri: Atira..várható
Ati: hülyén néz ki....Zserire ,várható
Evi: Atira
Tivy: Kriszre (egyébként Tivyn miért csak póló van?, Somán meg bunda?)
Krisz: Tivy
Dávid: Mici távol áll tőle
zsolti: dráma....Zseri

Almaka 2016.10.09. 21:52:30

@FrNo90: Szerintem néha már túltolja.

pomac 2016.10.09. 21:52:58

@Almaka: itt minden nap változik minden lehet az ő véleménye is :)

Nimi 2016.10.09. 21:53:02

Kivasztas legelejen megirtam h Zseri lesznes Atit viszi :-D :-D szerdan emlekezzetek erre :-D

Mók_Ica 2016.10.09. 21:53:15

Zseri a kiválasztott.... kiviszi Attit.... jó' van

malevil2050 2016.10.09. 21:53:20

Mici nénnyét tudnám ajánlani , vagy az atikát.

2016.10.09. 21:53:21

Zsernyák-Atus párbaj lesz. Hiperészdekes (idézőjel bezárva)

Rémület 2016.10.09. 21:53:25

Zseri simán kint hagyja Atit.

2016.10.09. 21:53:43

@Mók_Ica: Kamuzott, úgy. Legalább ilyenkor lehetne őszinte és mondhatná, ezt elkúrtam. Nem kicsit, nagyon.

VR6 2016.10.09. 21:53:47

Ha Zseri TujAtit hívja ki, akkor a következő párbajt skipelhetik, és a műsorrend helyreáll :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:53:51

Zseri vagy Ati, tökmindegy, hullik a forgács.

pomac 2016.10.09. 21:54:02

akkor jövőhéz ati irány haza nagy valószínűséggel :)

MacákékIcukája 2016.10.09. 21:54:20

@DrMengele: de most az vagyok :D valojaban a szerkiket utalom

@Ay Mama, Que paso: nem, bement a villaba es ez nem tetszik benne :))))

Ay Mama, Que paso 2016.10.09. 21:54:39

ha szurkoltál a foci Ebn akkor tudod kit kell benntartatod ugye?*

*hacsaknem Vivient hívja ki, de miért tenne olyat?

Plüsscukor 2016.10.09. 21:55:06

Na hát ezzel is megvagyunk. Ki a holnapi posztfelelős, sixx? Lesz bőven miről írnia.

2016.10.09. 21:55:18

@PeniValdes: Na akkor nem te vagy az új csaj. A beköltöző. :))

pomac 2016.10.09. 21:55:44

@Lora Sawyer: mennyivel jobb lett volna dávid szavazóira fújni mint arra akire szavazták ,mekkora gáz :DD

Cimili 2016.10.09. 21:56:09

Tívy most lapítani fog, nehogy őt hívja ki Zseri.

Mók_Ica 2016.10.09. 21:56:12

@ALOKSAKTRHEE: még saját maga sem hitte el, amit mondott.... a pilla rebegtetés pedig mindig ilyenkor volt..... hiteltelen volt

Mók_Ica 2016.10.09. 21:57:13

@Cimili: még szex is lesz... félelemből :))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:57:27

@Mók_Ica: Eltaktikázta és önmaga számára kitűnő mentsvár lett a megzuhanása a kirekesztés miatt, így rá is játszott. Mivel nem néztem az elmúlt 2 hétben, nem tudom, hogy mikor dőlt el, de szerintem már legalább egy hete.

Commodore 2016.10.09. 21:57:42

Puszi! Lemaradtam mindenről, mi történt? Köszi!

Plüsscukor 2016.10.09. 21:58:18

@Cimili: Én nem nézek ki belőle ennyi észt. Sőt, azt még inkább, hogy provokálja Zserit, mert az ő százmilliós rajongótábora úgyis visszaszavazza. Hehe, majd rájön...

Cimili 2016.10.09. 21:58:26

@ALOKSAKTRHEE: Persze, majd bevallja. Ne álmodozz má! :)

2016.10.09. 21:58:48

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Az első alkalom, hogy 100%-ban egyetértek veled.

Nimi 2016.10.09. 21:59:28

Várom a belevalót ahol Lóri elfogja mondani, hogy így tervezte el az egészet. Tudta, hogy instant kiválasztás lesz és, hogy meglesznek zavarodva pl Zsolti h nem Micire tette. Tudta, hogy Zseri lesz a kiválasztott és Atival megy (2 ember aki Dinára rakott) és egymást megnyírják valamint tudta, hogy ha feladja akkor helyette bemegy valaki aki valószínűleg lány lesz a nemek szar aránya miatt így oda szúrhat egy csinos konkurenciával pl Evinek (szintén Dinára rakott) mert Soma esetleg rámozdul és mellőzi Evelint aki kb kizárólag ezért van müsoron mert Soma bepróbálkozik nála. Lóri for president!

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 21:59:36

@Plüsscukor: sixx szerintem gondolatilag elfoglalt a NOL miatt, de elvben ő a soros (jaj, ez de jól hangzik, Soros...) Bocs, kicsit félOFF lett, de sajnálnám törölni. :-)

Plüsscukor 2016.10.09. 22:00:10

@Commodore: Dráma hegyek. Lóri feladta és a párbaj előtt bedobta a törcsit, kiköltözött. Erre beküldtek egy új kiscsajt, Ginát. 5 perccel később meg tartottak egy kiválasztást, ahol Zseri kapta a zöld kendőt. Több izgalom volt, mint az elmúlt 2 héten.

Cimili 2016.10.09. 22:00:19

@Mók_Ica: A pilla rebegtetés kimondottan szexi vót.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:00:28

@Spitzbauer: Ne szokj hozzá, ciki az ilyen errefelé! Bár szinte mindenki leírt már egy ilyet.

Almaka 2016.10.09. 22:00:29

@Commodore: Lóri feladta így elmaradt a párbaj. Beköltözött egy új lány Gina és Zseri lett a kiválasztott mert azt is lezavarták.

Cimili 2016.10.09. 22:01:06

@Commodore: Így legyen ötösöm a lottón. :)

2016.10.09. 22:01:07

@Cimili: Álmodozni jó. :)) Penyről is szoktam. :D Jujjjjmindjárt jön az erkölcscsősz. Hogy megint mit kommenteltem. XD

Lora Sawyer 2016.10.09. 22:01:54

@pomac: nem tartottam amúgy sokra Lórit sem, félreértés ne essék :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:03:06

Milyen érzékkel tértem vissza pont ma... Megérdemlek egy sört! :-)

pomac 2016.10.09. 22:03:09

@Cimili: mondta zseri hogy ő nem akar vele párbajozni

2016.10.09. 22:03:15

@Nimi: Na figyeld meg , így lesz. :D Dina is majd csak helyeselni fogja. :D

Plüsscukor 2016.10.09. 22:03:54

Na, kidobja élő adásban Dina Lórit a fatökűsége miatt? Így nem mennek majd Bora Borára...

pomac 2016.10.09. 22:04:26

@Mók_Ica: úgy mint dinánál ebben összeillenek :D

Cimili 2016.10.09. 22:04:30

@Commodore: Lóri a párbaj előtt feladta, kivonult, helyette meg Gina bevonult. Volt sírás nyivákolás, mutattak állást, Dávidnak majdnem 2x annyija volt. Ja és megejtették a kiválasztást, me ki kell tölteni a műsoridőt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:04:39

@ALOKSAKTRHEE: nem reality személyiség vagyok, túl tuja lennék.)

2016.10.09. 22:04:40

@Cimili: Megyek is gyakorolni a tükörhöz. Ha ezt tudtam volna korábban!! :))

Lora Sawyer 2016.10.09. 22:05:03

Gina
Milyen volt életed legcikibb randija?
Tinderen megismertem egy pasit, taliztam vele a lakásán, boroztunk és a borospoharat a kanapé szélére rakta, mikor dugtunk, az a fejemre borult, csípte a szemem... Borzalmasan néztem ki mikor felkapcsolta a lámpát.

szép történet.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:05:04

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: saját magát zárta el a többiektől.... volt pár aljas megnyilvánulása...

bv-ben Au..... most tényleg sajnáljuk Lórit??? hát nem! pöcsfej volt

pomac 2016.10.09. 22:05:40

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ahhoz képest hogy 2 hete nem nézted elég jól tudod mire gondolhatott lóri :DDD

2016.10.09. 22:05:51

@PeniValdes: Ne legyél kishitű. :)) De örülök hogy maradtál. Itt. Velünk. :))

Commodore 2016.10.09. 22:05:58

Nem akarom a Dina nevét hallani !

plüssnyuszi 2016.10.09. 22:06:23

Most komolyan beszél Lóri??? Direkt magára haragított mindenkit, hogy aztán megfigyelje a reakciókat???? Mégis mit várt?
Nagyon összevissza beszél...

Rémület 2016.10.09. 22:07:01

Hinni kezdtem. T3nyleg volt beépített ember. Lóri. Ilyen gáz magától nemlehetsenki.::)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:07:04

@Lora Sawyer: ebből a tanulság,hogy ne oltsunk lámpát. plusz ne öntsünk idegen anyagot a szemünkre

malevil2050 2016.10.09. 22:07:53

Hej de nagyon kellene egy észjátkos ide (is).

Cimili 2016.10.09. 22:08:11

@ALOKSAKTRHEE: Ne is törődj vele, görgessen tovább, ha nem teccik neki. Nem ő a topic gazda. Ennyike. :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:08:27

@Mók_Ica: Persze, magára rántotta az egészet és megroppant. Ennyi. De legalább volt annyi esze, hogy ne egy vesztes párbajjal jöjjön ki, hanem egy emlékezetes feladással.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:08:29

@Cimili: lehet, csak őszintétlenséget jelez.... :(((

@pomac: majd most egymáséi lehetnek! :)

pomac 2016.10.09. 22:08:31

@Nimi: ezt holnap a blikk ezoterikus rovatának nyilatkozza majd :DDD

2016.10.09. 22:09:03

@Nimi: Ez így van. Belátom.

pomac 2016.10.09. 22:09:17

@Commodore: bár csak hallani ,de még látni is kell

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:09:29

@pomac: Amit előtte láttam hetekig és amit pár perc alatt észrevettem, az bőven elég, nem egy bonyolult lelkek ezek a VV-sek.

Cimili 2016.10.09. 22:09:53

@pomac: Mostantól figyelni foglak! Különösen a jóslataidra. :)

Mók_Ica 2016.10.09. 22:10:38

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nekem nem volt szimpi.... nem nyerő személyiség....

Plüsscukor 2016.10.09. 22:10:59

Juteszembe, mi lett Lóri híres bosszúhadjáratával?

naezjó... 2016.10.09. 22:11:23

ez a páros 2en nem ért 1 egész játékost. Zavart hagytak az űr után. :)

2016.10.09. 22:11:33

És akkor most sixx ezt sem fogja megírni??? :-DDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:11:58

@Mók_Ica: Nekem sem, de a sok faék forma között nem ő volt a legszálkásabb tuskó.

Lora Sawyer 2016.10.09. 22:12:26

@PeniValdes: na igen. bár nem tudhatjuk, lehet már előtte is borzalmasan nézett ki és egy kis borral akart az úriember rásegíteni a látványra.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:13:01

De gáz, kattog a vaku a stúdióban.

2016.10.09. 22:13:06

@PeniValdes: De finoman teccet fogalmazni. Idegen anyag. XD van erre egy rövidebb négy betűs szó is XD :P

Mók_Ica 2016.10.09. 22:13:33

Dina és Lóri..... a testbeszéd nem a nagy szerelmet mutatja....

Lora Sawyer 2016.10.09. 22:13:34

@Cimili: Gina adatlapjáról van :D

pomac 2016.10.09. 22:13:43

@Cimili: ez nem jóslat zseritől loptam :D,tényleg mondta tivinek mikor balhéztak este odament hozzá és mondta ,hogy akkor sem hivja ki ha ő lesz a kiválasztott,de attól még történhet olyan ami miatt kihívhatja :D

Plüsscukor 2016.10.09. 22:14:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Hamar kizavarták a nézőtérről a statisztákat, minden meghallatszik ilyenkor.

Costanza 2016.10.09. 22:14:36

@É2I: pedig hasznos tanacs az ilyet ezentul minel messzebbrol felismerni es elkerulni, megmielott.... lol

2016.10.09. 22:14:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Már kezdjük is az egyetnemértést: Lóri szerintem butus volt. Ehhez a játékoz. Is.

Cimili 2016.10.09. 22:15:15

Lóri kitől fog elbúcsúzni?

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:15:27

Az uj csajnak volt abortusza :-O

Nimi 2016.10.09. 22:15:47

Miert fekete feher minden video?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:16:20

@PeniValdes: Pedig ha ezt írja, akkor már szerzett is volna egy jó pontot...

2016.10.09. 22:16:33

Ez a bocsánatkéregetés is szánalmas volt, nem?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:16:48

Eltelt 22, már mehet a 18-as téma, ugye?

Plüsscukor 2016.10.09. 22:17:00

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): És ezt így kiteszi publicba? Sok esze lehet ennek is, illik a többi villalakóhoz akkor.

pomac 2016.10.09. 22:17:29

@Spitzbauer: de ezt nem látta előre hogy leadják :DD

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:18:08

@Plüsscukor: eleg fura, lehet h a holnapi ofiben mar el is vagja magat.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:18:44

Szegény Gina, a nevéről olyan asszociációk jönnek, nem elég, hogy csak egy betű csere Dinához képest... A "boros" sztori után értem, hogy miért pont G...

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:18:44

@PeniValdes: szerintem is, nagy felelotlenseg

Plüsscukor 2016.10.09. 22:19:18

@Nimi: biztos kifogyott a tintapatron a kamerájukból :)

Mók_Ica 2016.10.09. 22:19:25

@Spitzbauer: ehhez is és egyébként is.... igen, én is így látom....

@Cimili: senkitől, mert nem kiesett, hanem feladta..... ilyenkor nincs búcsú.... meg kitől is búcsúzna???

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:19:59

@Spitzbauer: Hát különben be sem költözhetett volna, ahhoz kell egy szintet alulmúlni. Anno Attila is úgy ment be, hogy hülyének tettette magát a szerkiknek.

2016.10.09. 22:20:11

@PeniValdes: Úgy látod? :) Miből?

introverted22 2016.10.09. 22:20:48

Uhh, 3 napig nem voltam, most is csak a végére értem ide. Erre Belevalóban Lóri-Dina páros... De jó, hogy egyiket sem kell tovább nézni :) Lóri igyekezett eltakarítani a saját szemetét. Tudta, hogy bukná a párbajt, így bele se mert menni. Most meg emiatt fényezteti magát. Dina haján látszik, hogy már nem ingyen van a sampon... Elmaradt a napi x hajmosás.

pomac 2016.10.09. 22:21:20

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @PeniValdes: szerintetek egy kultúrált nő(lány) jelentkezik ide , azt nem várhatjátok el hogy ilyet válogassanak be :D

Mók_Ica 2016.10.09. 22:21:30

ne haragudjatok meg Lóri/Dina fanok, de én annyira örülök, hogy nem kell tovább nézni őket....

na, Sunak igazi érzelmei vannak, ő szereti Lórit..... ezt nem látni Dinán.... ennyi

pomac 2016.10.09. 22:21:40

@Spitzbauer: megjöttek a kedvenceid :DDDDD

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:21:48

@PeniValdes: Művészeti kérdésekről nem nyitok vitát.

Lora Sawyer 2016.10.09. 22:22:02

@PeniValdes: ezen nem veszünk össze, elfogadom az álláspontod. :D

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:22:46

@PeniValdes: mindenkeppen az.

@pomac: mar megint tul sokat varok el, tudom :)))))

Nimi 2016.10.09. 22:23:27

@Mók_Ica: Dina csak par hete ismeri.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:23:48

@PeniValdes: De látta a műsor elejét, így remélem ejti a témát.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:23:59

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: legyen így.... jó, hogy nem kell nézni....

2016.10.09. 22:24:20

@Mók_Ica: Dina a leendő 36 millát és az ismertséget látta benne, semmi többet. De nem hiszem hogy Lóri is valóban igazi érzelmeket táplált volna Dina iránt.@PeniValdes: Ezt ő mondta? Akkor lehet pont ezért küldték be őt. Dávidnak. :D

Almaka 2016.10.09. 22:24:21

Hogy mossák magukat te agya ég.

2016.10.09. 22:25:24

@pomac: Má' nem mertem szó'ni :-DDD

Mók_Ica 2016.10.09. 22:26:36

@Nimi: de szerelmesnek mondta magát.... az azért vmiféle érzelem, nem?

@Cimili: sajnos saját tapasztalat is..... :(((

naezjó... 2016.10.09. 22:26:40

Aunak arany szökik a málna díjat.

adamas77 2016.10.09. 22:26:47

@ALOKSAKTRHEE: Istenem, de szánalmas vagy b+.... Felőlem aztán kiélheted itt a szexuális fantáziádat minden téren ha ez tesz boldoggá. Azok szoktak ugyanis mindig a szexről beszélni, akiknek a való életben nem jut semmi belőle.

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:27:38

@PeniValdes: nem hat. Egyebkent Davidunk erdekeben remelem h nem lesz kozottuk semmi, szerelmi szalasok nem szoktak nyerni

Cimili 2016.10.09. 22:27:56

@ALOKSAKTRHEE: Miért annyira kizárt, h télleg egymásba szerettek?????????

pomac 2016.10.09. 22:28:16

@Spitzbauer: há' méé', valószínű már csak ma kapsz kritikát "miattuk" mert már nem főszereplők innentől :DDD

2016.10.09. 22:28:48

Kár lett volna Evcsinek megdugatni magát Lórival, mert még simán meglesz a 15 :-DD

Tény, hogy Evcsinek csak Lóri tetszett, mind Somától, mind Dávidtól írtózik. Kriszt beengedné a málnásba, ha hajtana rá egy kicsit. Meg ugye fajtatársak is. (Nem, nem vagyok romafób, mielőtt azt írná a nemtomki)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:29:25

@ALOKSAKTRHEE: Este van, már szemellenzős vagy. Hagyd rájuk, majd eldöntik mi van, már nem kell rosszindulatúnak lenni.

2016.10.09. 22:29:31

@Cimili: Ez csak egy vélemény. Te szerinted egymásba szerettek. Ok. elfogadom. Én nem láttam így. Ennyi. Ezen össze ne vesszünk. :)

Mók_Ica 2016.10.09. 22:29:36

@ALOKSAKTRHEE: mindegy is, hogy mit..... majd most kiderül, hogy mit kezdenek egymással.... én minden jót kívánok nekik.....

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:29:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ja,én különben sem csípem a szerelmi regényeket. nem a lovakorban vagyunk

2016.10.09. 22:29:45

@pomac: Még a BV-be behívhatja őket Au sírni-ríni (remélem, nem)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:30:34

akinek van esze az nem lesz szerelmes egy reálitiban

MacákékIcukája 2016.10.09. 22:30:51

@PeniValdes: majd jol kiszavazzuk a csajt, ha nem viselkedik!

2016.10.09. 22:31:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Nem. Nem vagyok az. Bocs, de ebben tévedsz. De megígérem, hogy ha én tévedtem, és ez elé hamar ki fog derülni, akkor megkövetem őket.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:31:26

@Nimi: nézd ha Lóri kipengeti Bora Borát, akkor még van esély a szerelemre :))))))))

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:31:47

@Spitzbauer: Evelint a teste nem állítja meg semmiben, az biztos. Erre a funkcióra épült.

Cimili 2016.10.09. 22:32:17

@ALOKSAKTRHEE: Sokan ezt mondták Krisz és Iza viszonyára is. Akkor is sokan nem hittek benne, volt aki meg igen.

pomac 2016.10.09. 22:32:35

@Spitzbauer: nem mondom, de tudod :DD fóba mániád van ? :DD

Mók_Ica 2016.10.09. 22:33:06

Au miért sírt a bv-ben??? dramatika volt szte :))) költözzön be Au és pocsékoljon meg minden arra áhítozó nőneműt.....

2016.10.09. 22:33:51

@Mók_Ica: Jó kis este volt mindent egybevetve, és mindenben egyetértve. Kár, hogy Dávid nem védett, de mondjuk nincs is rá szüksége. Lóri se ment mennybe, legalább is itt. Azért volt rá egy kísérlet a rajongótáborától...

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:34:54

@ALOKSAKTRHEE: Ők ketten bent egymásra találtak abban a közegben. Most volt egy kényszerszünet és nem tudják hányadán állnak, ennyi. Bármi lehet. De te már most ítéletet mondtál. Ez eddig is az ő dolguk volt, most meg főleg.

2016.10.09. 22:35:08

@Cimili: Na szerintem ebbe ne menjünk bele. Mert soha véget nem érő vitába keveredünk.
Tudod mit. Legyen. Lóri és Dina egymásba szerettek. Valódi érzéseket tápláltak a másik iránt.
Így megfelel?

2016.10.09. 22:35:09

@pomac: Fóba Romániám :-))

Cimili 2016.10.09. 22:35:37

@Mók_Ica: Meg is tenné, naponta váltogatva őket. :) Ennél jobbat nem is kívánhatsz neki

2016.10.09. 22:35:45

@PeniValdes: Láttuk, nem haraxunk. :-DDD

2016.10.09. 22:35:57

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Neked is megírjam? Igazad van. Tévedtem. Így megfelel?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:36:05

@Mók_Ica: Au tudja Lóri húgának a sztoriját, nem érinthette meg?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.09. 22:37:27

@Spitzbauer: de néha el kell engedni a magasabb célért

agimano 2016.10.09. 22:37:55

Nem akartam ma nézni a VV-t, mert holnapra muszáj valamit befejeznem, 9 körül benéztem ide, hogy mi az állás, és akkor láttam, hogy lehet, hogy nem is lesz párbaj, mert nem kezdődött el időben. Muszáj volt bekapcsolnom a tvt:) Elég sűrű és fordulatokkal teli adás volt. Kár, hogy nem valami értelmesebb ember vezeti a BV-t, mert elég durva kérdéseket lehetett volna feltenni Lórinak. Igazából Lóri viselkedéséből semmit sem értek az elejétől fogva, és így, hogy feladta a játékot még értelmetlenebb az egész. El tudom képzelni, hogy amúgy a való életben normális, de a műsor alapján pszichopatának gondolom. Annyira nagy tattikus volt, hogy kitaktikázta a magát a villából. Most is mondott valami olyat, hogy kíváncsi volt, hogy végig lehet-e úgy vinni a játékot, hogy mindenkit maga ellen fordít. Nem tudom, hogy ezeket a dolgokat csak utólag idealizálja-e meg magának, mint pl ahogyan azt is, hogy az ő célja az volt, hogy Dávid vegye le a kendőt. Azt is fullra elhitte, állítom, azt sem tudta, hogy ilyet lehet csinálni... De ki tudja, minden esetre, ha ez volt a célja, akkor úgy megszívta, mint Raszkolnyikov a Bűn és bűnhődésben. Nem jött be a koncepció. Dinán én amúgy a BV-ben lelkiismeret-furdalás, önmarcangolás jeleit véltem felfedezni. Úgy ült ott, mint aki megcsalta Lórit az elmúlt 2 hétben, vagy legalábbis tuti biztosra tudja, hogy semmi sem lesz kettejük között (ami amúgy szinte 100%), és magát okolja, hogy Lóri miatta is hozta ezt a döntést. Jó, hogy megmutatták a szavazás végeredményét is, én 30-40/70-60%-os eredményt vártam, ami be is jött, ha bármi mást mutattak volna, nem hittem volna el. Azt amúgy furcsának találom, hogy egész héten nem mutattak állást, pedig eddig csütörtökön mindig mutattak.

Cimili 2016.10.09. 22:39:02

@ALOKSAKTRHEE: Na neeeee sértődges! :)

Mók_Ica 2016.10.09. 22:39:23

@Spitzbauer: igen :))) egyébként nem bánom, hogy volt ez a mai történés :))))

@Cimili: tudom, ezért írtam :))))

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem tudom..... azt viszont nem értem, hogy miért hivatkoznak rá, ha egyszer megfogadták, hogy nem beszélnek róla..... ez így nem szimpi

2016.10.09. 22:39:39

@Cimili: Az a baj, mindig azt mondjátok, mindenkinek meglehet a saját véleménye. Én ma mondtam egyet. Erre le lettem cseszve. Hogy ítélkezek. Köszönöm. Tényleg elmondhatja az ember a véleményét. Valóban. Már akinek szabad.

agimano 2016.10.09. 22:39:42

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha rákattintasz a belinkelt nevedre, látod, hogy mire vonatkozik a kérdés. Amúgy az érdekelt, hogy Attila hogy tetette magát hülyének anno.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:42:03

@Cimili: Ne csináld, tessék kicsit destruktív lenni velem szemben. Hát hiába tiltattam ki magam 2x? :-)

2016.10.09. 22:42:50

@agimano: Velős összefoglaló egy hazudós butácska kisfiúról. Remélem, hogy Dinka nem csalta, az már sok(k) lenne.

2016.10.09. 22:43:50

Jó éjt mindenkinek.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:43:51

@Mók_Ica: Mert betámadták őket fórumokon és személyesen, ezt vettem le abból amit mondott az általam sem kedvelt nő.

2016.10.09. 22:43:58

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: MI TÖRTÉNT LÓRI HUGÁVAL? Ez tényleg érdekelne. Köszi!

Cimili 2016.10.09. 22:44:36

@ALOKSAKTRHEE: Én nem csesztelek le, csak elmondtam, h én mit gondolok, de te ezt személyes támadásosnak veszed, nem kéne. Nem meggyőzni akartalak, h rosszul gondolod. Nah :)

2016.10.09. 22:44:38

@PeniValdes: Peny. Neeee, te legalább neeeeee!!! Egy vélemény volt. Komolyan nem lehet? Mert akkor köszi.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:45:15

@ALOKSAKTRHEE: Mindig el lehet mondani. Egyet is lehet érteni vele. Meg nem. De itt most szerintem csak a rosszindulat beszélt belőled.

WICKEDWITCH 2016.10.09. 22:45:52

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): @Almaka: Köszi! :)
Közben nagyjából visszaolvastalak titeket. Az eredményt nem bánom. :)
Örülnék, ha Zseri Tivyt hívná ki, bár egyelőre Ati tűnik esélyesnek, Tivy meg szerintem most bátran meghúzza majd magát, bár ha elgurul a gyógyszer...
A nagy izgalmakra most asszem, elmegyek aludni. Jó éjt! :)

2016.10.09. 22:45:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Persze. Mert gondolatolvasó vagy. És belelátsz a fejembe.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.09. 22:46:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Pont hogy te ítélkeztél felettem.

Cimili 2016.10.09. 22:46:47

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Ó, csak azt hittem 1x. Akkor ez így mindjárt más.

Brandy9 2016.10.09. 22:47:00

@Plüsscukor: pontosan. Vajon Zsóti ezt miért nem látja??? Az is el van tévedve :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:47:32

@agimano: Ha klikkelek, akkor görgethetek lefelé újra (szar blogmotor, inkább jelenítené meg egy bubiban...) Attila nem került volna be, ha előre tudják, hogy mennyire jól taktikázik. Tudta mit kell mutatnia.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:49:20

@ALOKSAKTRHEE: Ebben a citált hsz-emben hol az ítélet, Virág elvtárs?

Akasa27 2016.10.09. 22:49:58

Lóri egy gyáva szar.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:50:13

@Cimili: Pedig verziószám is van. Egyre tökéletesebb a szoftverem. A hardver bugos, azt elismerem. :-P

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 22:51:12

@Akasa27: Köszönjük, építő hsz volt, sosem gondoltam volna, hogy így is meg lehet közelíteni. Tömör. Velős. Mint egy agy.

Cimili 2016.10.09. 22:52:37

Na további jókat a maradóknak, léptem.

2016.10.09. 22:52:41

@WICKEDWITCH: Bátor jó szőr Robin, bátran elfutott. :-D

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.09. 22:54:10

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Na a nagy elemző még fölényeskedik. :D Gratula. Na húztam aludni, korán kelek. További jó kommentelést.

Mók_Ica 2016.10.09. 22:55:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: azért támadták be őket, mert emlegették......

2016.10.09. 22:55:35

@ALOKSAKTRHEE: Mármint a tudodki :-DD

Mók_Ica 2016.10.09. 22:56:38

jó éjt mindenkinek :)))

holnap IGAZI posztcsit szeretnék sixxtől olvasni, van miről írni :)))

2016.10.09. 22:58:44

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Egyszer hasznodat vehettük volna, hogy megírod mi van Vóri hugával... Majd legközelebb.

2016.10.09. 22:59:49

Jójcakát mindegykinek!

pomac 2016.10.09. 23:01:28

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ha a "vissza" nyilat nyomod akkor visszatértsz amire(akire) kattinottál

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:01:31

@ALOKSAKTRHEE: Egyszerűbb lett volna cáfolnod, de nem sikerült, ezért távoztál. Elegáns.

pomac 2016.10.09. 23:03:47

@Spitzbauer: nana mára magamra vállaltam ezt a titulust ,kikérem magamnak :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:06:02

@Spitzbauer: Bár tudom, hogy mi van vele, de nem dobnám ide koncnak, ismerve a közeget. Pár másodperc alatt ki lehet guglizni szerintem.

Brandy9 2016.10.09. 23:06:23

Na akkor. Dávidról a véleményem: nem kell a csajoknak, málészájú, szerencsétlen, most már tudjuk h a kajával játszik, idétlen, uncsi, szájtáti, fölényes, önelégült... Nem mintha nagyon drukkoltam volna Lórinak (mondjuk nekem szimpi), de nálam az döntötte felé a mérleget, hogyha kiejtené Dávidot, akkor nem kéne néznem többet a fejét. Így most sajna megszívtam, mert Lórin kívül senki nem fogja merni kiválasztani/kihívni Dávidot, így nézegethetem a fejét még egészen a döntőig. Szívás

agimano 2016.10.09. 23:06:29

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: szerintem, ha ctrl és lefele nyilat nyomsz, visszaugrik lentre, legalábbis macen cmd lefele nyílra ezt csinálja, vagy van még ez az igen hasznos end gomb is. (feltéve, hogy van)

pomac 2016.10.09. 23:06:39

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: az egyszerű szofterüzemeletető meg szakad ilyenkor :)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:07:56

Igen, gugli barátunk megmondta pár másodperc alatt, csak jól kellett kérdezni.

pomac 2016.10.09. 23:08:23

@Brandy9: akkor lett volna lóri szimpatikus ha a riportban előre megmondja a tervét nem utólag beállitani hogy igy tervezte,talán akkor ...

agimano 2016.10.09. 23:09:34

@agimano: ja, meg a backspaceszel pont oda, ahol voltál

Costanza 2016.10.09. 23:09:50

Miert nem azt mondta a lori hogy a dina miatt adta fel a jatekot. Sokkal hitelesebb lenne na. Ha mar igy.... Meg paran el is hinnek neki.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:10:12

@agimano: Ez is mac, de számomra szánalmas ez az ugrálgatás.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:10:55

@pomac: Aha, akkor reklamálj a szerkiknél, mert erről nem először beszélt szerintem.

pomac 2016.10.09. 23:11:16

@agimano: vissza nyíl (vagy ha jobb egered van azon is van) annyival praktikusabb hogyha több idézetet vissza ugrottál sorban visszamegy :)

pomac 2016.10.09. 23:13:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nem igy láttam ,bal..oknak minek reklamáljak azzal nem lesz jobb majd pont rám hallgatnának :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:13:21

@pomac: Az egyszerű szoftverüzemeltető szerint ez egy jó blogmotor?

Mermancs 2016.10.09. 23:13:22

@agimano: egyetértek, bár Raszkolnyikov tényleg szenvedett, Lórinál talán ez is megjátszott volt.

agimano 2016.10.09. 23:13:30

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ja értem, a görgetés sokkal menőbb:)) vagy az, ha nem tudod, hogy mire vonatkozik valami

agimano 2016.10.09. 23:14:17

@pomac: macen a visszanyíl nem működik erre

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:14:29

@Costanza: Ezt most komolyan gondoltad? Mondd, hogy irónia!

pomac 2016.10.09. 23:14:55

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: én csak használom ,nem írom ,a nagyok dolgába nem szólok bele :)

pomac 2016.10.09. 23:16:18

@agimano:tólag láttam, hogy irja

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:16:39

@agimano: Az én fejem sem káptalan. Amúgy meg persze, két ujjal görgetek, hogy lássam mit írtak be tizenikszen míg megszületett az előző hsz-em. Még akkor ugráljak is?

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:19:07

Remélem sixx nem Trumpon pörögve írja majd a hogyvoltot, mert a NOL mellé az már olyan lesz mintha véres méregbe mártaná a pennáját.

Costanza 2016.10.09. 23:20:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: ugy gondolom, hogy ha mar kamuzik, akkor legalabb valami szepet

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:20:17

@pomac: na, ezt vajon hányan értették meg most, amit összehordtunk "u""tólag"... :-)

pomac 2016.10.09. 23:20:45

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: már annyit emlegeted sixxet hogy érik a v4.0 :D

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:22:14

@Costanza: Ez volt a szép, amit mondott, sőt még igazság is volt benne. A te verziódban ez kevesebb igazságot tartalmazott volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.10.09. 23:22:26

@agimano: Egyetértek veled abban, hogy Lóri játéka teljesen esetleges és kiszámíthatatlan volt, pedig sokáig azt hittem, hogy tudatosan cselekedett, amikor bevállalta az Evelines sztorit és ezzel egyből képernyőre került, de utólag azt hiszem, hog Lóri játékában minden a véletlen műve volt. Ez amúgy Dina kiesése után egyre inkább nyilvánvalóvá válz számomra, ezzel együtt csalódtam benne, hogy feladta a játékot.
Nem szeretem, ha a szerkesztők belenyúlnak a játékba, de ma kivételesen mindkét improvizálásukkal egyetértettem. Örültem egyrészt az új beköltözőnek, másrészt a váratlan kiválasztásnak, így ugyanis a játékosok nem tudtak egymással egyeztetni, és improvizálniuk kellett. Ennek az improvizáviónak esett áldozatul Zseri, akire már most a fantom ellenében ráteszem a szavazatomat és bárkit is fog kihívni nem fogom megváltoztatni a szavazatomat. Az indokom egész egyszerűen az, hogy sajnálom őt. Amúgy azért örülnék, ha Ati, vagy Micit hívná ki!
Még annyit, hogy Zsóti nyavajgásai az abszolút ultra gáz kategória nálam...

Akasa27 2016.10.09. 23:24:08

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: írhatnék róla esszét is, de minek?:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:28:43

@pomac: Csak az 1.0 kizárás volt részben jogos, mert nem itt volt a helye annak, amit ráolvastam, bármennyire is igaz volt, amit kapott és fennáll ma is. Az más lapra tartozik, hogy nem egy jó moderátori hozzáállás volt, de mind1. A 2.0 egy reflexből kibaszás volt, szánalmas. Minden respektem sixx televíziós munkássága felé, a hibáival együtt. Szerintem sok neki az, hogy Varga Attila, meg VA neveken is munkálkodik, mert kihat sixx írásaira. De ezt még ő is elismeri szerintem, így nem tartok, hogy basznám a csőrét. Ha voksolhatnék, inkább több sixx kéne és kevesebb más.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:32:14

@Akasa27: Kevésbé lenne primitív és zsigeri, mondjuk... meg több elegancia lenne benne. De ha csak erre futja, akkor szerintem ne írd be, szerintem enélkül is tudtam. :-) De persze, írd be mégis, ki vagyok én, hogy megmondjam, hogy mit írj. Ugye? Sokkal jobb is lenne a fórum, ha csak ilyen bejegyzések lennének. Lelki szemeim előtt ez pereg most is, a francba, hogy vizuális alkat vagyok.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:36:44

@VV Erőlegény: Zsolti az élő kapcsolásokkor mindig ultragáz, túljátszott gané. Zseri meg Atit viszi, szinte biztos.

Lóri túlvállalta magát, nem volt mindig véletlen műve amit csinált, csak sokszor adta el kifelé taktikának azt is, ami nem volt az. El is vesztette a realitásérzékét. Kevésnek találtatott ebben a pozícióban, amibe navigálta magát.

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:39:22

Amúgy érdemes valamit megnézni az elmúlt 2 hétből vagy óriási mázlimra pont egy üresjáratban szólított el a munka?

Costanza 2016.10.09. 23:40:03

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: meg nem lattam, csak a fent elhangzo tenyekre reagaltam.
meg nem hatott a lelkemre a szomoruszemukutyabeszed..de mindjart megnezem, csak itt meg delutan van, sut a nap. ;)
a csavo egyszeruen unalmas volt, erzelemmentes, egy hangszinben beszel, es nem is egy agytroszt. felolem akarmit mondhat, ugyis csak szerecsenmosdat. sorry ha esetleg szivedcsucske, nemtom.... ?

Akasa27 2016.10.09. 23:42:16

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: nos, én nem vagyok megnemértett újságíró, informatikus énem sincs. stílusom viszont remek, ebben a helyzetben úgy ítéltem ez a megfelelő kifejezési forma.
mint ahogyan te is sűrűn leírod a kéretlen véleményedet, így nem hiszem, hogy releváns a megállapításod. valóban nem tartozol azok közé, akiknek a véleménye, ha mégoly velőtrázó is bármiben befolyásolna.
látod? tudok én szépen is írni, pedig sokkal kifejezőbb lett volna, ha csupán annyit írok: egy barom vagy.:)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:48:24

@Akasa27: Szerintem a többletinformáció miatt megérte. A rövidebb verzióban nem volt új információ számomra. A megnemértett jelzőt nem értem. A mai napig csinálhatnám, de az élet másfelé vitt, érdekesebb kihívások felé. Bár ha igent mondtam volna akkoriban egy NOL-os invitálásnak, akkor lehet, hogy most én is hoppon maradtam volna.:-)

VV Velőtrázó Vélemény v3.0 2016.10.09. 23:55:35

Gina adatlapját olvasva nem értem, miért lenne Dávid a zsánere. Vicces, türelmes? :-)

MacákékIcukája 2016.10.10. 01:14:15

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: gondoltam valaszolok az elmult ket hetet illetoen, nem tudok aludni :( HV posztokat visszaolvastad?
Szoval Dina kiesese utan volt a hotel-het, kihagyhatatlan ahogy ezek probaltak angolul makogni. Volt szintfelmero is, nezd vissza a videokat, tok vicces :))))
Ezen a heten pedig az volt az erdekes amikor Soma megkapta a lila kendot, onnantol kezdve nagyon felporogtek az esemenyek... Inkabb nem spoilerezek, hatha vissza akarod nezni. :)

Costanza 2016.10.10. 01:32:01

Lori olyan kis exhibicionista introvert maganyoska tipusnak tunik, nem mosolygott soha, tuti nem volt boldog ott, legalabbis abbol amennyit mutattak belole. Valamik zajlanak benne, de mivel csak zavart eroltetett kohoges formaban jon ki, vagy zurzavaros zavgya elbeszelunk egymas mellett szarkeveresek lesznek belole, igy nehez megfejteni.
Nem hiszem hogy olyan rossz gyerek lenne, nemtom mit erolteti ezt a joker badass figurat, nem tunik se onzonek, se vaganynak, se nem rafinalt, se nem elmes, inkabb olyan jo katona forma figura szerepvesztesben, vagy early identity crisisben.
Vagy pedig, ha meg seggfejek vagyunk, az amugy nem egy ereny, nem kell nyomatekositgatni, lehet hogy buszke, de akkora nagy spiler azert nem lehet, mert ha gonosz- ha nem; senki sem tisztelte az elejetol fogva, ugyhogy jol tette hogy angolosan tavozott.
A kikozosites mindenkire nezve, minden minosegben gaz, foleg ilyen hulladek tivy es dina felek reszerol, akiken meg segiteni sem lehet, csak rosszabbak lesznek a korral es altalaban mindig ok vannak tobben.
A masik oldal meg az attila-felek aki lehet joszivu meg minden, de sosem lesz sajat ketlabon allo szemelyisege es olyan langyos hogy azonnal kikopod. Ertem ezt egy TV musorban valo mutogatasra, ehhez kurva nagy nullak kb mindenteren, semmihez nem ertenek, egy dologban se jok.
Na mindegy, ugyhogy Lori sem kimondottan volt odavalo.
Viszont tok jo, hogy bemutatta belulrol a hazat, es David az otthonkaban meg egyszeruen zsenialis. Nekem Krisztian jon be az elso megnyilvanulasatol fogva, kivetel a bemutatkozo videoja, az eleg zorall volt. David es Krisztian jo pali, nem baj hogy nem tokeletesek, nem arcoskodnak, es ez pont eleg mar igy manapsag, vagy ha teszik ezt, akkor azt is olyan dologgal teszik, amit megadok nekik szivesen, mert nem gaz. Nem ferfiatlanodnak el tole, legalabbis eddig.

Azt a lofaszjoska tivit meg remelem minel hamarabb kibasszak onnan, nem feltem, o ugyis elintezi majd maganak, hogy helyere tegye szepen vegre az elet.

ALOKSAKTRHEE (törölt) 2016.10.10. 03:11:37

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Azért léptem, mert most itt vagyok. Hajnali háromkor. Ugyanis dolgoznom kell menni. Virág elvtárs. :)

Bakk László 2016.10.10. 03:17:29

Vivien vicc. Soma helyeben mar reg elkuldtem volna a kurva anyjaba de o inkabb turi erre Vivien legyokerezi meg jelet rak ra.Korrekt

Kiss Árpád 2 2016.10.10. 05:01:15

Komolyan, 836 hozzaszolas?:-) az oszodi beszed nem kapott ennyit

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.10. 06:58:10

Kár, hogy Lóri feladta, de legalább Dávidka nem védett.
Egyébként látszik, hogy nincs mitől beszélni,ha a blog motor tulajdonságait elemzitek a VV helyett.

nika222 2016.10.10. 07:45:32

Amikor megláttam Dávid "ételpazarlását" azonnal tudtam, hogy adott egy támadható pontot magán, amit aztán most felhoznak ellene egyfolytában. Szerintem vicces volt.
Lóri és Dina testbeszéde a belevalóban rendkívül érdekes volt.

Verka5 2016.10.10. 10:40:45

Közel egy hónapja van a villában. Tudja egyáltalán ez a Lóri gyerek, hogy hol volt? Nem egy taknyos gyerek, de nem bírja ki mamika napi pelenkázása nélkül. Szerintem tudta nagyon jól, hogy erős ellenfele van, és alulmarad. Egy tök agyatlan, egyszerű, mint az ék. Ha Dinkája megkérte, hogy vigye végig - ameddig tudja -, akkor ezen nem zokogott, hogy ezt nem tudja teljesíteni? Kinek kell a mai világban, a kintiben, egy ilyen nyekergő, anyuka cicije után nyöszörgő, gyenge, a saját lábán megállni nem tudó - a tényleges való világ ennél keményebb -, síró-picsogó óriáscsecsemő. Egy nőnek biztosan nem. Bemegy 36 milláért, majd kijön, mert állítólag nem kap ölelést, majd beállítja, hogy Dávidért tette, mert nem akarta kiejteni. Atyaúristen! Naponta kétszer kér bocsánatot Dinkájától két krákogás között, de most kérhet, hogy feladta. A csaj úgy dobja, mint macskát szarni. Ha egy lepkényi agya is van.

miciur 2016.10.10. 11:44:25

Soma bajusza úgy néz ki, mintha rácuppant volna a srác egy szarral teli befőttesüvegre :/

pomac 2016.10.10. 12:40:28

@Kiss Árpád 2: régebben 1000 fölött volt majdnem mindig :)
süti beállítások módosítása