Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 8x44 - Mint Jézus a kereszten

2016. október 10. 07:45 - sixx

vlcsnap-00001_11.png

Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida.

Hatalmas üvöltözés fogadta a nagyon furcsa nadrágszoknyába vagy mi a faszomba öltöztetett Anikót, aki addig, míg valami váratlan nem történt a műsorban, kézben tudta tartani az eseményeket és a gondolatait is, amiket ugye, megírtak papírra neki gondos gyakornokkezek. Lesz majd ma egy fontos kérdés is, fenyeget minket, mármint a párbaj mellett, wow. A közönségben ott ül Dina, hol a picsába' ülne, arra számít, hogy majd Lóri eltartja, vagy befogadja, lehetőség szerint a 36 millával a zsebében, szóval nála lelkesebben senki nem drukkol, Laóri, Laóri, üvölti, közben csak úgy csattognak a vadonatúj műkörmök, amikor egymáshoz érnek. Odabent a tegnapi bulika folytatása megy, azaz Vivi magáévá akarja tenni az ifjú Petőfire messziről nagyon hasonlító bajuszt növesztő Somát, aki ezt nagyon nem akarja, és mivel többször ki is nyilvánította (menj már a faszomba, Vivi), ezért az, amit Vivi művel az zaklatás, szexuális értelemben véve is, pont olyasmi, amiért a TV2-t és az Éden hotelt keresztre feszítették. Ja, nem is, ez nem olyan erőszak, itt egy nő akarja magát megbaszatni egy vonakodó férfival, akkor minden rendben van, elnézést, még itt a végén kettős mércét látnék minden bokorban, amit a feministák ültettek a tévé elé.

vlcsnap-00002_10.png

A másik szálon a Gyökér Bros. duó úgy gondolja, hogy annál nem is nagyon van viccesebb, mint egy alkoholt legendásan szarul tűrő nőt leitatni, majd hallgatni, ahogy ordenáré káromkodásokat üvölt bele az éterbe, azaz itatják Micit, aki kurvára nem akarja, de hát ha már a kezébe nyomták jégert, ugye, akkor mit lehet tenni, húzóra három, menten galuskásodik a beszéd. Hogy aztán Attila mi a faszért vitte be a budiba, és támasztotta falhoz, azt nem tudom, mert Attis kevés lesz itt, mint médiacég-tulajban az emberség, meg azt mondja a kamerába, hogy neki kurvára nem jön be Mici egyébként sem. Semmi nem lesz a dologból, Mici mondja is Evelinnek utána, hogy nem hagyta magát, a riportban meg megjegyzi, hogy kurvára tudta, hogy mi a szándék az alkohollal, de baszhatják, mert észnél maradt.

vlcsnap-00003_9.png

Nem mindenki, Evelin és Soma a szokásoknak megfelelően részeg hentergésbe kezd, elsősorban azért, mert Vivi is ott ül kint a cigiscsónakban, és olyan szemeket mereszt Somára, hogy én ijedek meg tőle a tévé előtt. Ja, mindezt azután, hogy megint kivetkőzött magából a nappaliban, bár most csak képletesen, és megpróbálta magába húzni Dávidot, aki már nagyon jól tudja ezt a helyzetet kezelni, és nem szalad el, pedig én speciel ezt a tanácsot adnám neki.

A Soma-Evelin-fetrengés cenzúrázatlan verzióját azért szeretném meghallgatni, mert a sok káromkodást ki kell szedni belőle (a párbajok 8-kor kezdődnek, ugye), így viszont a kötőszókon kívül semmit nem lehet érteni belőle. Az lejött mondjuk, hogy a kölcsönös részeg évődés alatt Evelin lefaszszopózza Somát, de csak kedvességbűl, ugye, mire Soma visszakurvázik egyet, amit az önérzetes részeg Evelin magára vesz, és berág, elcsattan egy kisebb pofon is, de nem lesz kizárás belőle, mert a póverdbájban mindent lehet ezek szerint. A vergődést Vivi is végignézi, de nem az jön le neki, mint nekem, azaz ő ottan az álló fasszal a semmibe meredő kibic vagy harmadik kerék, vagy gyertyatartó, hanem az, hogy Evelin húzzon már be a gecibe, mert neki sürgős megbe(ba?)szélnivalója van Somával. Azzal a Somával, aki ismét eljut arra a pontra, hogy a kurvaéletbe, Vivi, nem akarlak megbaszni, fogjad már fel, és azt hiszi, ez most hatásos lesz.

vlcsnap-00021_11.png

A másnap azzal indul, hogy Vivi és Lóri beszélget egymással, nem tudom miről és nem is érdekel, ahogy az sem, hogy a számomra a legidegesítőbb vellalakó, Tivy mit pofázik Micinek. Ha jól látom egyébként, Mici egy félig megevett rántott hússal nyitja a reggelt, mert miért is ne, ez még nem a sporthét. Szegény Soma Zsoltinak önti ki a szívét, bazdmeg, Vivi mikor fogja már fel hogy nem lesz hegyire a kalandból? Zsót szerint a probléma gyökere Evelinben keresendő, és ha Soma nem évődne látványosan a másikkal, Vivi is lenyugodna. Ez faszság. Mici szépen lassan belopja magát a szívembe, ami a szívén, az a száján, enek megfelelően el is küldi a faszba Attilát a tegnap esti kis manőver miatt. Tivy is hallgatja a beszélgetést, láthatóan nem érti a problémát, ahogy Attila szerint is tök rendben van az, hogy direkt hülyét akart csinálni Miciből. Evelin és Soma is feldolgozza a tegnap estét, ágyban fetrengéses cicázás lesz a vége, de hálistennek most nem ujjaznak meg senkit.

Igenóra, ez jön most, bárki, bármit kér a másiktól, arra igent kell mondani.

- Mici, iszol egy jégert? (Soma)
- Lehánylak! (Mici)

Soma masszírozást követel Evelintől, aki beveteti az ágyát Lórival, aki cserébe elkéri a dugicigit, teccik érteni. Zsóti folyamatosan üvölt, hogy ne hallja, amit kérnek tőle. Attila és Zseri ezen is össze tud balhézni természetesen, ha jól értem, egy kibaszott edény elmosogatásán, pompás. Zsóti száján el kell kenni a szőlőzsírt, Soma ódzkodik a dologtól, mert biztos attól fél, elkapja a buziságot, vagy mittudomén, bezzeg Tivy úgy keni szét a cuccot Zsóti remegő ajkain, ahogy kell. Aztán Zsóti bekrémezi Lóri fejét, mi meg ugrunk, mert nem akarok délutánig itt ülni, legyen elég annyi, hogy Mici a műfűben nyuszi ül a fűben-t énekelt, Zsóti Evelin sminkjét igazítja kifejezetten bohócszerűre, Krisztián meg az egész közepén ül csendben és zabál.

vlcsnap-00031_7.png

Videónaplót forgatnak a párbajhősök, mert csak, unalmas ötlet, volt is már, meg eleve, mi az isten lenne érdekes Lóriban??? Dávidnak is fasza ötleteket adnak:

- Idd meg a pisidet! (Soma)
- Vágd le a szemöldöködet! (Soma)
- Gyantázd le a mellkasodat! (Zsóti)

A gyantázás nyert, Dávid melléről lekapják a szőrt, üvölt is hozzá, kellett neked tévésztárnak lenni, bazdmeg. Lóri közben egyedül biciklizik az udvaron, és egy statívra letett kamerával rögzíti az eseményeket. Lóri a bicajozás után Jokernek sminkeli magát, mert ha már ő itten a gonosz megtestesítője, hát legyen. Joker nem nagyon lett belőle, de az American Horror Storyban simán el tudom képzelni. Dávid természetesen főz, nőnek sminkelve, de eltúlozva a dolgot, szétver egy csirkemellet és egy halom tepertőt, ami nem vicces és nem is érdekes.

Na, Lóri mártíromságának krónikája következik, ami úgy kezdődik, hogy egyszer csak felöltözik, és mivel mindenki leszarja, berongyol a riportba, és közli, hogy nem érzi jól magát, Dina óta nincs senkije, meg van lőve, és mivel a párbajról van esélye visszatérni (nincs), de erre nem hajlandó, így inkább feladja a játékot és szevasztok. Bejelenti ugyanezt a nappaliban a többieknek is, én ide nem akarok visszajönni, mer' nem vagyok szeretve. Mindenki tiltakozik, csak Dávid nem, aki ideges lesz, mert neki kell a diadal, a lejátszás, mert az a férfias. Ez nem tisztességes, sír a riportban, Lóri mártírkodik, elveszi tőlem a párbajt, milyen ez mán. Ügyes, olyan - Lóri a felperzselt föld taktikát követi, és megdögleszti a szomszéd tehenét is. Dávid értelemszerűen nem kap lila kendőt, és ha a szabályok érvényben vannak még, akkor a vella viszont kap egy újabb lakót, mert önkéntes feladásnál ez a menet.

vlcsnap-00041_5.png

Dávid gyáva alaknak tartja Lórit, miért nem a párbaj után áll fel, kérdezi, broáf. Tivy, Krisztián és Attila Lórit gyúrja, ne már, ne add fel, légy kemény. Lóri közben a szabálykönyvet böngészi, abban az van, hogy egy napja van eldönteni a dolgot. Anikó összefoglalja, amit láttunk, mert mi van, ha megvakultunk az utolsó szegmens előtt, milyen jól jön ilyenkor egy gyors recap, ugye. Kapcsoljuk a vellát élőben, Miss Hungary, köszönti Tivy, aki ezek szerint tényleg megvakult. Lóri, gyere ki a riportba, és felelj: párbaj, vagy nem párbaj? Nem párbaj, nem csinálok segget a számból, feladom, szevasztok. Az ok a szerelem rózsaszín köde, ami Dina trágár szájából szállt Lóri szeme elé, a bosszú nem megoldás, én szeretem őt, a gyönyörű nőt, megyek ki. Jó, akkor gyere, mondja Anikó, egy perc alatt búcsúzzál el, majd hogyvoltozik a lakóknak, nem lesz párbaj, Lóri ki. Dávid majd szétrobban a feszkótól. Lóri elköszön, Zsóti sír.

Lóri a stúdióban, Dina sír, Anikó interjúzik a palijával, erősen nyit, mit érzel most? Innen csak feljebb van, gondolom, Lóri bőg, nekem a családom nagyon hiányzik, nincs az a pénz, Semjén Zsolt a tévé előtt zokog, a VV9-et a KNDP fogja póverdbájolni. Amikó megmutatja az eredményt, a várakozásoknak megfelelően Dávid nyert 65-35-re. Lóri bólogat és önostoroz, kiszól a közönségnek, mert onnan beszól valaki, és kimegy a stúdióból. Anikó bekapcsol a vellába, nagyokat sóhajtva konfol, nehéz döntés volt ez Lórinak, ő pontosan tudja, mennyire, és hát most szoptok, mert jön egy új versenyző Lóri helyére. Bazdmeg, ez nem igaz, mondják, de az, Gina megy be a villába, aki eleinte nézte a műsort, és nagyjából képben van. 22 éves, tanul, és műsorvezető akar lenni, egészen pontosan Anikó helyére pályázik, és ezt mondja is, ott, élőben, de hát az ilyenekről mindenki tudja, hogy előre megírt szöveg, nyugi Anikó sem reagál, csak a papírjait nézegeti miközben a csaj ott áll mellette, és ez nekem kínos, mert bazdmeg, műsorVEZETŐ vagy, értem én, hogy pofáznak a füledre, de VEZESD már a műsort, ha lehet, és tegyél már úgy, mint akit érdekel.

vlcsnap-00046_2.png

vlcsnap-00047_3.png

Gina kimegy, Anikó meg láthatóan elvesztette a fonalat, már beszélnie kellene, de csak áll és nézi a papírjait, szerintem most jutott eszébe, hogy az elején ígért valami rettentő fontos döntést, amit a nézőknek kell meghozni, de ez valahogy kiesett az adásból, amiből már csak félóra van hátra. És megint eltelik 20 másodperc, a közönség nem tapsol már, a kamera Anikót mutatja, aki csak áll, fel nem nézne, de azt sem értem, miért nem üvöltik már a fülére, hogy BESZÉLJ BAZDMEG, ÉLŐ ADÁS. Aztán megszólal, de nincs benne köszönet.

- Ööööö, mindjárt meg ööööö látjuk, mit ööööö szólnak a lakók ööööööö Gina öööööö érkezéséhez. Gina ööööö mndjárt beköltözik, de az a helyzet öööööö hogy nem ez az egyetlen ööööö váratlan öööööö meglepetés ma estére.

Közben végig a papírját nézi, de azon semmi nincs, ami segíthetne neki, amit meg mond, az úgy hangzik, mintha a fülébe mondottakat szajkózná, és azért olyan szaggatott a mondókája. Vagy csak most tudta meg, hogy Hajdú Péter és Szabó Zsófi már nem barátok, esetleg a papírjait kicserélték, és faszt rajzoltak rájuk, va lehetőség bőven.

vlcsnap-00049_3.png

A második meglepetés az, hogy ma nem lesz párbaj, de mivel ezek kiutálták a vellából Lórit, a szerkesztők haragosak, és menten kiválasztást rendeztetnek, nem lesz taktikázás, gecó, dobod a jelet zsigerből. És még mindig nem tudja hol van az adásmenetben, már rendesen sajnálom, mert a szemünk előtt esik szét a csaj. Elmennek szünetre, de előtte Gina megy be a házba, azaz van vagy 8 perce Anikónak kibőgnie magát a backstage-ben. Gina bemegy, nagy kiabálás nincs, lepacsizás van. Meg kiválasztás, amitől dobnak egy hátast a vellalakók. Mit szóltok Ginához, kérdezi Anikó, Zsóti szerint régi ismerős, és megvan a csomag gazdája, amit kurvára nem értek, de mindegy. Zsóti körbeszopja Lóri faszát VIRTUÁLISAN, mekkora jellem, micsoda gerinc. Anikó Ginát faggatja, aki nettó 6 perce van bent az ápoltak között, hogy érzed magad odabent? BAZDMEG. Na, akkor hozzátok a táblát, borítékot, írjatok, és válasszatok ki.

vlcsnap-00050_4.png

Vivi Somára tesz, mert nem baszik vele, és ettől megbántódik. Soma Micire rak, az indok zavaros. Mici, aki az alkalomnak illően kurvának öltözött, Zsanérra tesz, mert belepofázik mindenbe, DE NE VEDD TÁMADÁSNAK. Oh. My. God. Zsanér Attira tesz, mert Atti is tett rá jelet korábban, és ha már Atti, Zsanér kap egyet tőle, mert veszekednek. Evelin piros cicanadrág-piros cipő-kék ing kombója a korai kétezres éveket idézi fel, és csak azért nem sírok hangosan, mert már elfogytak a könnyeim akkor, amikor Lóri a saját tenyerébe verte a szögeket nem sokkal ezelőtt. Evelin mérlegelve szavaz, ez új, legalábbis a vellában mindenképpen. Atti kapja, 2-2 a verseny Zseri és Atti között. IZGI. Tivy Krisztiánra pakol, mert csak, szia Krisztián, ma este most mutattak harmadjára, nettó 34 másodpercet kaptál.

Közben odakint a szerkesztők a borítékokat olvassák és enyhe spéttel szólnak Anikó fülére, hogy helló, Krisztián a következő - a sorrend a drámai hatás kedvéért nem mindegy persze. Krisztián Tivyre pakol, mert megbántotta, és mert állandóan pofázik, hogy kiviszlek geci. Dávid, aki a párbajra csokornyakkendőt vett, Micire tesz, mert balhézik. 2-2-2 az állás, Zsóti dönt! Baszki! Zsóti sír, ő nem akarja, hogy bárki is kimenjen! És mivel ő Zserire tesz, így Zseri 3 jellel megy párbajra, és minden bizonnyal Attit viszi ki, ki mást.

ÉS MIRŐL KELLETT VOLNA A NÉZŐKNEK DÖNTENIÜK???

Címkék: vv8
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brandy9 2016.10.10. 21:24:22

@annnya: azt akartam én is kérdezni. Én a Dávid kezén láttam, a Lórin nem tűnt fel. De ha mindkettőn van akkor lehet h azon a párbajos-"harcolós" játékon szerezték.

Betli Szofi 2016.10.10. 21:25:01

@ratsliveonnoevilstars: szia! :) Igen, sejtettem, hogy ez így volt, csak gondoltam felemlegetem, Zsoltinak jó volt a memóriája, vagy épp Ginával volt együtt castingon. :)
Ó, akkor volt ott is új lakó, köszönöm, nem emlékeztem. :)

Betli Szofi 2016.10.10. 21:32:50

@velorex1962: Hát nem tudom ez hol történt, én az rtl moston nézem vissza ha visszanézem, ott darabokban van a felvétel, szóval nem találom az általad megjelölt időt. Amikor Gina bement, ez akkor volt?

Plüsscukor 2016.10.10. 22:06:25

A 38-as bugyi rejtélye...

malevil2050 2016.10.10. 22:06:41

Tivornya körbe hordozta a véres rongyot hihi

Schlomo Goldberg 2016.10.10. 22:07:18

véres szaros hugyos hüvelyfolyásos bugyigate

malevil2050 2016.10.10. 22:07:37

Bye bye lóri kitoltál velem, elmentél és azóta csak a vodkát nyelem.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:08:42

A legeleje ota bugyin veszekednek?

ewita 2016.10.10. 22:08:55

X akták bazzeeg bugyugate! Pff tényleg nem tudnak magukkal mit kezdeni!

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:11:04

Jeeee Vivi tud orditani!!!

Krétagarbó 2016.10.10. 22:14:36

Engem Dávidban Ati zavar nagyon. Elvileg őt tartom a legértelmesebb lemmingnek, de ezt a ffi "barátságot" eskü nem értem.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:16:52

@Krétagarbó: nem baratok, kellett Davidnak egy szovetseges es igy alakult

Plüsscukor 2016.10.10. 22:17:21

@Krétagarbó: Valószínűleg Dávid szociálisan érzékenyebb, és pont ezért barátkozik Atival. Ő is fel tudja mérni, hogy Atival enélkül nem igazán állna szóba senki.

rearwindow 2016.10.10. 22:18:58

@Krétagarbó: davidnak az az érdeke hogy ati minél tovább húzza, annyira súlytalan fazon, ha atinak sikerül beszenvednie magát a döntőbe ott már egy koszos bugyi is legyőzné

Plüsscukor 2016.10.10. 22:21:54

A ma esti öfiben már nem hallatszik a "Gábor gyere!" felkiáltás, tegnap élőben lehetett hallani.

Plüsscukor 2016.10.10. 22:22:45

Jujj de más ez a Gina is smink és frizu nélkül.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:22:48

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ugyan mit szövetkezik vele? Ati egy nulla, mire jó neki? Engem irritál, hogy Ati következetesen barátomnak hívja.
Miért mondják hogy gerinces lépés volt ez Lóritól? Meg az egyetlen helyes döntés? Max nekik annyiból jó lehetett volna, ha nem kapják Újginát.
Ati egy aberrált fasz.

rearwindow 2016.10.10. 22:24:17

Úr isten ez mi volt vivitől?

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:24:45

Jesszus Vivi es David, behalok :,D

Krétagarbó 2016.10.10. 22:24:51

@rearwindow: ennyire sztem nem tudatos a játék ezen szakaszában, aztán ki tudja.

rearwindow 2016.10.10. 22:25:52

@Krétagarbó: Ati egy befolyásolható buta srác, nemhiába jár minden vasárnap a templomba, valakibe / valamibe kapaszkodnia kell

Krétagarbó 2016.10.10. 22:26:22

@Plüsscukor: ez akkor lenne érthető, ha Ati nem tehetne arról, hogy kerülik, mint a büdös zoknit. De vastagon benne van..

Cimili 2016.10.10. 22:27:18

Hajhó! ?) Vivi fél, h elveszti Zsóti barátját? Vagy mi volt ez most?

Krétagarbó 2016.10.10. 22:28:14

@rearwindow: féltékenység, valszeg picsarészegen.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:28:22

@Krétagarbó: tul sokat kerdeztel es pont ofi kozben :D
Ati egy luzer, azert hivja Davidot a baratjanak. Sztem Zseri kihivja es ugyis ki fog esni, szal ne foglalkozz ezzel :)
Lori jol tette h feladta, parbaj utan amugy is fel akarta volna adni. Zsolti mondta neki h David nagyon szeretne folytatni a jatekot.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:29:42

@Cimili: hahooo :) nem, sztem Vivi nagyon akarna szexelni es ezert akart pasit

Krétagarbó 2016.10.10. 22:29:56

@rearwindow: de dávidot lehúzza jelenleg ez a barátság, nagyon lentre pozicionálja Dávid magát ezzel.

malevil2050 2016.10.10. 22:30:29

Semmi bajom a mássággal de ennek zsóti gyeröknek a hangja néha már ídegesítő.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:31:49

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): nem láttam az elmúlt 3-4 adást, Lóri mitől borult meg ennyire?

Plüsscukor 2016.10.10. 22:32:28

Ebben a Lóri hősként/mártírként feladja a játékot dologban azt tényleg nem értem, hogy ha egyszer a család (húg) miatt küzd (ja, persze), akkor miért éppen a családra hivatkozva adja fel? Ez elég nagy önellentmondás. Valószínűleg ez jellemző rá egyébként is a normál életében, egy következetlen, felelősségvállalás nélküli személy.

rearwindow 2016.10.10. 22:32:34

@Krétagarbó: sztem nincs összefüggés aközött hogy Dávidot barátjának tartja Attila, meg hogy ra szavaznak-e a nézők

Krétagarbó 2016.10.10. 22:33:07

@malevil2050: nem hangja, az okoskodása ami sokk nekem. Mindig mindent megmagyaráz mindenkinek.

rearwindow 2016.10.10. 22:33:24

@Krétagarbó: megmutatta neki az RTL a 35%Ot :-)

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:34:08

@rearwindow: sztem sem, David a legnepszerubb jatekos

@Krétagarbó: ajjaj, akkor nezd vissza. Tul sok minden tortent, hv-t olvastad?

mobilos perpetuum 2016.10.10. 22:34:45

@diómió: Amikor a vadászok legyőzték a medvét, zsákmányukat hazacipelték, ünnepelnek, nem kezdik el rugdosni az elejtett vadat.
Most ünnepelni kell a győzteseknek, aki nem ezt teszi az ÜNNEPRONTÓ.

Itt és más helyen is volt olyan téves megjegyzés, hogy szemben megyek a forgalommal.
Mindenkinek szíve joga, hogy a kommentelők épp jelenlévő többségével egyetért, vagy nem.

1. A forgalom iránya, és kik mennek velem együtt arrafelé.
A VV8 szerkesztői, a kameraman-ek, akik napi 24-ben nézik a lakókat, ha valakik, hát ők észreveszik, ki az érdekes, ki érdektelen.
A villalakók többsége, akik nap 24-ben ott vannak. Dina-Dávid párbajnál két lány, Zseri és Evelin nem Dávid személye miatt állt oda, hanem a női rivalizálás okán.Tehát gyakorlatilag egyedül Ati volt akkor Dávid villa-barátja.
A szavazók 35 %-a (mostani, elmaradt párbaj), ami azt jelentené, hogy minden harmadik hozzászóló itt elvileg Dávid ellenes lenne, ha nem érvényesülne az "utáljuk ki" elv.
A "Hogyvolt" írók közül nem nézek mindnek utána, de sixx "tujázta", Chat Géza "szobanövényezte" Dávidot.
Chat Géza :"Dináról: nekem nem volt szimpatikus, ellenben rohadt jó karakter volt. Egyszerű volt, hisz ha reggel rosszat szóltak hozzá, már fröcsögött is a kula a szájából, hogy mégis ki és mi a faszt képzel úgy egyáltalán. Szóval, ha ezt nézem, akkor inkább ő, mint Dávid, aki csak a csirkemegvonástól tudott az első hét után valami érzelmet kiváltani, amúgy egy simulékony fickó"
2. A forgalom másik iránya
Tisztelet azon női szavazóknak, akik nem csupán azt nézik, ki a "jó pasi", hanem azt is, mit tett hozzá, hogy a VV8 ne fulladjon unalomba.
Szerintem ők vanak kevesebben.(VVAttila Fb-oldalán, és az Easypoll hozzászólóit nézve 65-75 %-ban nőket látunk, gyakorlatilag ők döntenek.)
Statisztika, máshol olvastam, nem én gyűjtöttem ki.
A VV-kben eddig 27 párbaj volt nők és férfiak között. 19-8 az állás a férfiak javára. Legdurvább a vv7 volt. Ott nő nem nyert férfi ellen.
"Győzzön a jó" elvet követők. Ők arra gondolnak, kint kit szertünk, de ez showműsor, ami akkor nézhető, ha vannak konfliktus-generátorok. Hónapokig bulikáznának vidáman? Csakhogy ők "hegylakók", csak egy maradhat.
"Győzzön az intelligensebb". Alekoszék szériájában "dokik" kategória, és nem is emékszünk már rá.
ittaletatet.mindenkilapja.hu/html/22923378/render/laszlo

Hogyan futott vakvágányra a VV8?
A szerkesztők nem figyeltek fel arra, hogy nem elég, ha nekik szimpatikus valaki, pl. Dina, de ez át is kell jöjjön a képernyőn.
Nem figyeltek fel rá, hogy most 16-os karika alatt minden trágárság a nézők fülébe jut: Au idején a levett hangok miatt sokszor alig lehetett érteni, mit mond. A f...g...i nem olyan durva, mint a faszomgeci. Kialakult a "rettentően mocskosszájú lány képe, és nem tűnt fel sokaknak, hogy a többi is rondán beszél.
Dina személyisége: a sün stratégia, azért meresztem tüskéimet, mert így védekezek. Kiesése után tudtuk meg Somától, hogy egyedül vele tudott normálisan elbeszélgetni, ha problémája volt. Itt máig sokan azt képzelik, hogy Dina mindenkit támadott: visszaszúrt, ha bántották.
A "majdnem-kizárás"-ról . Mindenki látta, de mindenki átsiklott felette, hogy Soma rácsapott Dina fenekére. Nem azt adták persze le lassítva, és mégegyszer lassítva, hanem amikor ő visszaüt. Nyilván a nézettség szempontjából nem olyan érdekes, ha Soma kizárásáról kellett volna dönteni. Így viszont, bár láttuk mi történt, az agresszív Dina képe rögzült azokban, akik
amúgy se kedvelték.
Megcsalások: Dina bűnös, de Tivy, Krisztián ( kinti barátnőjét ő emlegette), ők nem.
A Dina-Lóri románc erőltetése. Ők ketten elvonultak, ha nem voltak érdekesek, akkor is ment az összefoglalóban. Pedig a VV-kben csak a "viharos kapcsolatok" érdekelték a nézőket.(Iza-Krisztián, Edina-Laci)
Erre már senki nem volt kíváncsi, én se. Villa-románc erőltetés: le kellene szokniuk erről a szerkesztőknek.
Nem tudhatjuk, Lóri maga jött-e rá, hogy Dávid fölényes győzelme előrevetíti az ő vereségét is, vagy súgtak neki. Előbbit se zárnám ki.
Megmenthető még a VV8? Nem tudom, a Hogyvoltokat még el fogom olvasni, hátha kedvet kapok újra hozzá.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:35:50

@Krétagarbó: persze h megmagyarazza nekik, hulyek mint a segg :D

rearwindow 2016.10.10. 22:35:50

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): ki között Dávid a legnépszerűbb játékos? A villában tuti nem, meg sztem idekint se. Azért mert a Dávidot támogatók a leghangosabbak, nem jelenti azt hogy sokan is vannak. Én nem szeretem Dávidot

Krétagarbó 2016.10.10. 22:36:15

Végre: legtávolabb áll TŐLEM by Dave

Krétagarbó 2016.10.10. 22:37:18

@rearwindow: ezt nem hiszem, nem érdeke a rtl nek ilyenkor már a játékoscsere.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:37:38

@rearwindow: nezok kozott. Persze, nem jelenti azt h mindenki szereti :) nezem a fb kommenteket rendszeresen + itt is eleg nagy tabora van

Plüsscukor 2016.10.10. 22:38:16

Zsolti a riportban, és közben Zsófi felirat? :)))

rearwindow 2016.10.10. 22:39:35

Ha egy nő mondana tivinek azt amit Krisztián, már repkednenek a kutyapapagájok

Plüsscukor 2016.10.10. 22:40:05

Ebben a piros nadrágban nem lehet nem észrevenni, hogy Evi mennyire kicombosodott.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:41:52

Tobbiek hol vannak? Olyan kevesen vagyunk ma...

2016.10.10. 22:41:52

@Krétagarbó: Helló Kréta. Mostanában hanyagolsz minket, vagy csak én hanyagoltam az olvasást múlt héten? :-)

Kinek drukkúsz?

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:44:48

Annyira undorito amikor bekakkantanak az emberek a ec-be es nem hasznaljak a kefet utana

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:48:42

@Spitzbauer: kik?

A lany elrontotta, ilyen helyzetben mindig a lanyok tarsasagat kell elobb keresni

Schlomo Goldberg 2016.10.10. 22:49:39

hülye féltékeny picsák

Krétagarbó 2016.10.10. 22:50:01

@Spitzbauer: Helló:) kimaradt pár adás, meg egy csomószor be is alszom, meg aztán a család sem tolerálja igazán, ha ez megy a tv-ben.
Vhogy nem sikerült még választanom, az elején szimpi volt Vivi, de már nem, már Zsolti sem. Dávid a legkulturáltabb közöttük, de eléggé langyos víz. Krisztián viszont kezd feljönni, illetve talán Somát is csipem néha, néha meg nem. Szóval passz.:)

Androido 2016.10.10. 22:50:05

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nem tudom, lehet, igazad van. De amilyen ostobenko bunko modon allnak hozza, nekem se lenne kedvem barizni veluk. (Amugy meg vagyok lepodve, csak nem ertem, miert...)

Plüsscukor 2016.10.10. 22:50:33

Vivi, Mici és Evelin viselkedése is kritikán aluli

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:52:52

@Plüsscukor: azert Vivi baromi vicces, be kell vallani

2016.10.10. 22:53:10

@Krétagarbó: EKG, de ha ma kellene a győztest megszavazni, Dávidra voksolnék. Szerintem Krisztián, Soma és Dávid lesz a döntőben. (Dzsina még nincs felértékelve.)

Androido 2016.10.10. 22:53:29

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Ertem, hogy nem teljesen fair, de a gyoker Lori/szerkesztok huzasa miatt nem a csajt kene baszlatni. De ha ugyes, akkor meglovagolja a tomeges utalatot. Vivit megcsapkodnam, elmult a szimpatiam.

Krétagarbó 2016.10.10. 22:53:53

@Plüsscukor: evelin gyomorforgató

Vivi sztem tudatosan lopja a műsoridőt a hisztijével.

2016.10.10. 22:54:34

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): A 70-es, 72-es, 73-as, ..., 80-as, etc. szóval a TrolIbuszok. :-)))

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:56:25

@Androido: az enyem nem, hozza a stabil Vivi-szintet. Jot rohogtem rajta, netto hulye :))))
Igen, azzal egyetertek h ha sokaig basztatjak, akkor martir-effekt lesz belole

Androido 2016.10.10. 22:58:39

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Nekem mostanában kicsit sok, a Soma-erőszak, meg most ez a hiszti...látom benne a tudatosságot (illetve látni szeretném), de meg is lett mondva, hogy "sose szabad fullba nyomni a kretént". Aztán majd meglátjuk. :D

Plüsscukor 2016.10.10. 22:58:42

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Vicces lehetne, ha nem menne le egy 3 éves szintjére. Főleg, hogy Zsolti igazából okot sem adott erre a viselkedésre. Csak kedves akart lenni az új jövevénnyel, mert látta, hogy a többi lány legszívesebben sodrófával kergetné ki a villából.
Zsolti viszont egészen jól reagált erre az egész hisztire.

MacákékIcukája 2016.10.10. 22:58:45

@Krétagarbó: evelint em sem birom, nagyon rosszindulatunak tunik. De ot mar az elejen sem kedveltem
Es ekg, Vivi rajatszott. Akkor volt pl egyertelmu amikor a kanapen ulve duzzogott es odafordult a kamera fele

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:01:22

@Spitzbauer: höhöhö

@Androido: a Somas az tenyleg sok volt, ez a hisztije nekem viszont siman belefer

@Plüsscukor: egy Vivitol ne vard el h racionalisan gondolkodjon es normalisan viselkedjen :)))) Leginkabbis egyik villalakotol se vard el :P

introverted22 2016.10.10. 23:01:25

No, végre utolértem magam, megnéztem a péntek-szombat-vasárnapot a mai előtt. Vivi kiborulása vicces volt :D Dávid meg aranyosan reagálta le. Továbbra is Dávid a kedvenc.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:02:41

@windsor: ugye hogy ugye? Tok cuki volt, Vivin szakadtam es Zsolti is csak jot rohogott rajta :)))))

2016.10.10. 23:08:33

pffffffff cirkuszos tematikus hét lesz. az jó mert utálom, és helyette alhatok.

Plüsscukor 2016.10.10. 23:11:50

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor lehet, hogy Vivi csak előre gyakorolt a cirkuszos hétre ezzel a cirkusszal :))

2016.10.10. 23:12:59

@Plüsscukor: :)))) de az övé legalább mulatságos volt vhol ;)

introverted22 2016.10.10. 23:14:38

@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): szegediként eleve előnyből indult nálam, de eddig még nem okozott csalódást. Helyes, értelmes, van humora, nem csinál magából gyökeret csak azért, hogy több műsoridőt kapjon.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:16:33

Tanultak a lemmingek es az egybites gyozike is egy uj szot ma: KOMPONENS!!!4!

@windsor: ekg :)

Imadom a Pony-t

mobilos perpetuum 2016.10.10. 23:25:51

@diómió: 1,Ő javasolta Dinának,hogy Dávidot hívja ki

Bent más a sorrend, láttuk ezt már sok szériánál, pl Béci és Olivér volt a király
2,A nézők döntöttek, Dávid menjen vissza

Azt se tudhatjuk, nem voksoltak-e 16 éven aluliak, aki elvileg nem is nézhetnék a műsort. Előzőleg mellékelt statisztikából kiderült, hogy csekély a nők esélye férfival szemben. Nők szavaznak főleg, és szokásuk szerint nőkre nem.
3, lecseszi a nézőket, és bosszút esküszik Dávid ellen

Itt sokan ezen kiakadnak, holott én is azok közül választanék, akik a csajom kieséséhez hozzájárultak.
4, Hetekig nyavalyog egy olyan nőért, akita nézők sok-sok ok miatt utáltak.

Ha már ránézett Evelinre, egyből indult a fantázia, hogy meg fogja csalni. A nézők látnak összevágott 10-15 percet, és "mindent tudnak".
5, megzsarolja a támogatóit (Dina "barátait")

Soma egy balfasz, a lila kendő: hatalom. Ő tartott be Lórinak, a semmiért, Eve nem fogja férfinak látni, aki nem férfi: 22 éves kisgyerek.
6, Mikor Dávid leveszi a kendőt,belehazudik mindenkiképébe,hogy ez volt a célja-ezt többször keveri az Evelin kivitelével

- VV6 Attila hazudott a legtöbbet.
7,Utólagos taktikaként magyarázza,hogy egyedül marad,támogatók nélkül, majd azt mondja, ez az egyedüllét lelkileg tönkretette

- én is tévedek, emberi dolog.
8,Mindig azt mondja, ez egyén ijáték, és a 36 milláról szól,aztán azt mondja 36 milla nem ér annyit, hogy még egy napig ne lássa a családját.

Mások is hiszik, hogy nyernek, de csak hülyét csinálnak magukból ország-világ előtt, és csak magukat kínozzák.
9, Szerinte ő jönne vissza, mégis párbaj előtt mondja fel a játékot,hogy ne kelljen Dávidnak is kiesnie-de azért a védettséget így elveszi tőle.Persze aztán bízik abban, hogy övé a kevesebb...
Nem tudjuk, mi történt, egy fenti képen, amit belinkeltem, pont ott vannak a sérülések, amikor ököllel ütök.

Ez a fiú csupa hazugság,ellentmondás, ostobaság. Borzasztóan gyenge ember. Annyira nem ismeri önmagát, hogy egyáltalán JELENTKEZETT ebbe a játékba. Elvette mástól a lehetőséget, tehát önző is. Messziről kerülöm az ilyet. És most,hogy már nincs ott, igen,jól vagyok. és te?

Senki nem tudja, mire vállalkozott, Dávid még elvesztheti a szériát, akkor minek jelentkezett? Kisfimjéből a lényeges szavak magáról, előre szólok, hogy beköltözéskor a studióban is ezt mondta: "...még bennem van az a dagi kisfiú, akit ... visszautasítottak a lányok, ... van bennem egy kis gátlás, és önbizalomhiány. ... körülnéztek, csinos lányok, és nem merek odamenni, ... elég ciki."

mobilos perpetuum 2016.10.10. 23:29:54

@mobilos perpetuum: Lemaradt: gátlásos, önbizalomhiányos ember ne jelentkezzen ilyen műsorba.

MacákékIcukája 2016.10.10. 23:40:13

@mobilos perpetuum: VV5 Attila, 6-osban Aurelioek voltak

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.10.10. 23:53:24

Nagy trükk volt ez, hogy 2 csávó párbajozott volna, erre az egyik lelépett és helyette jött egy csajszi. Ami kellett is, mert jóval több volt már bent a pasi.

agimano 2016.10.11. 00:12:02

@mobilos perpetuum: Lóri és Dávid keze is sebes, amikor megláttam Dávid kezét, én is arra gondoltam, hogy jé, verekedés volt?! Aztán megláttam, hogy Lóri keze is ugyanott sebes, szerintem attól a taszigálós játéktól sérült meg a kezük.

Komeszka 2016.10.11. 04:30:19

@mobilos perpetuum: Dávid nem "tuja", úgy semmiképpen sem, ahogy pl. Robin volt (egyébként Robin párti voltam VV7-ben). És elég okos is, pl. a lila kendő levétellel zseniális volt, teljesen leszűkítette Lóri mozgásterét, ami hozzájárult erősen ahhoz, hogy Lóri ennyire megtört. E mellett, akármi is lesz a VV8 vége, ő lett az első a VV történelemben, aki levette a lila kendőt. És valójában az is bebizonyosodott, hogy Dávid az igazi taktikus, nem Lóri. A jó taktikus ugyanis nem az, aki mindig elmondja a villatársainak, illetve a nézőknek, hogy ő mekkora nagyon okos, ám "g.ci" taktikus, miközben a legtöbben megutálják és vakon belesétál a tőrbe, hanem az, akit befelé és kifelé is elhiteti magáról , hogy milyen rendes gyerek, miközben szépen feldarabolja az ellenlábasait. És Dávid ezt csinálja, biztos vagyok benne, hogy nagyon figyel és sakkozik agyban, miközben sikeresen eladja a szép-és jófiú karaktert. Nem tudom Dávid mennyire gátlásos a nőkkel igazából (szerintem nem az, hanem ez a vitt karakterének a része), de ez lényegtelen is. A karaktere működik, ellenben ha ő tényleg megcsinálná valamelyik csajt úgy igazán odabent, akkor viszont sokat bukhatna idekint.

Komeszka 2016.10.11. 04:41:09

@rearwindow: Azt nem tudom, hogy pontosan mennyire népszerű Dávid, de az élbolyban biztosan ott van jelenleg. És ne felejtsük el, hogy két komoly ellenfelét is szépen simára vágta már, miközben a szerkik szépen felsz.pták az ellenfeleit a párbajok előtt és Belevalóban is ellene kampányoltak.

Komeszka 2016.10.11. 04:54:03

@Spitzbauer: Igen, reális. Krisztián és Soma is jó karakterek. Krisztiánt még kedvelem is. Egyik sem taktikázik, de szerintem agyban elfogynak a végjátékra. Egyikük sem okos játékos, nem beszélnek jól, mentálisan sem túl erősek, egy intellektuális,verbális versenyhelyzetben Dávid nagyon könnyen föléjük kerekedik. Persze, ha egyáltalán így alakul majd a döntő. Én Zsoltit és Vivient sem írnám még le, az új lány is értelmesnek tűnik. Micinek, Evelinnek, Atinak, Zserinek és Tivynek alighanem kicsengetnek a legjobb 5 előtt.

Komeszka 2016.10.11. 05:12:53

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem ne nézd, meg fog ártani az idegeidnek.

diómió 2016.10.11. 06:53:16

@mobilos perpetuum: Nem értem, mit akartál ezzel...? A véleményem mit sem változott,

diómió 2016.10.11. 07:07:55

@mobilos perpetuum: Tényleg nem értelek.
Honnan veszed,hogy azén favoritom Dávid?
Sosem szavaznék senkire
Lóriról írt véleményem változatlan
Dina -mindegy, hogy miért, de -a női nem szégyene
A néző abból von le következtetéseket,amit lát
Ez egy műsor,ez egy játék
Senkinek nem adnám oda a 36 millát, de ők jelentkeztek
Hagyjuk Dinát és Lórit. már nincsenek ott

mobilos perpetuum 2016.10.11. 08:55:14

@Komeszka: Valamelyik nap leírtam részletesen, hogy Lilu hogyan provokálta Tommyboyt, hogy végül levegye a kendőt. Most rákerestem a neten, más is emlékszik erre forum.index.hu/Article/showArticle?na_order=&na_start=14851&na_step=30&t=9212163
(ikoska 2014.04.19 55736. számú komment)
Semmi sem végleges, lehet Dávidnak olyan arca, amivel nálam is bebizonyítja, hogy tévedtem.

Valahol leírtam, hogy pont az a bajom vele, hogy az elején megláttam, na végre egy értelmes, taktikáról beszéltek, de amit tőle vártam, nem hozta. A kendőlevétel kb annyit ért volna, mint Evelinen a lila, ha Lóri pl. Atit hívja ki.
A "nyuszi vagy McFly" beszólást a filmben a főgonosz teszi. Nem pont így, de számomra ellenszenves módon, beképzelt vigyorral lényegében ilyesmit mondott Dávid. Villalét után Lóri helyében egy sötét helyen odamennék hozzá ezzel a szöveggel.:-D (Na jó, csak viccből. Vagy komolyan.)

mobilos perpetuum 2016.10.11. 09:10:43

@diómió: Lórival különösebben nem foglalkozok, mivel egyre jobban gondolom, hogy a szerkesztőknek nagyon is érdekükben állt egy női játékos beküldése. Az október 8-i adásban még teljes lendülettel küzd, megnéztem.

"Dina -mindegy, hogy miért, de -a női nem szégyene"
Ha neked mindegy, akkor, nekem is mindegy, mit gondolsz.

Női nem szégyenei: Vivi, unalmas, gyomorforgató nyomulása a kisgyerekre.
Evelin aláfeküdt volna Lórinak fogadásból.
Mici hozza viszi a pletykát, hájtömeg.
Zseri odatolja a fenekét Tivynek, az beleüríti a patront, mint a hamutálba odapöccintjük a felesleget.

MacákékIcukája 2016.10.11. 09:22:34

@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: biztos jobb volt mint negyed oran keresztul hallgatni az ertelmetlen vitat arrol a szar bugyirol

BAZINGA2 2016.10.11. 10:20:48

Lóri gyáván megfutamodott, bármit mond. Szerelem nincs köztük, látszott a BV-ben, meg sem csókolták egymást. A Lóri magyarázkodása, hogy nem tud a családja nélkül létezni, hiányzik neki az anyja, a testvérei, a húga??? Hol voltak??? Miért nem az anyja, vagy a testvére ment be a BV-be? Nincs megszabva, hogy hány vendég mehet adásba! Ezzel a Lóri - Dina ügyet lezártam. Nem beszélek többet róluk, már nincsenek bent... Az új lány egyelőre érdektelen, aztán majd elválik. // Mindegyik lány azt mondta, hogy a bugyi a Vivié, neki van "köves" bugyija. Na meg mint tudjuk, megvan a menzesze, most egy hétig nem tud szexelni Somával! =D (igaz, máskor se!) Letagadta, de nem az első eset, hogy hazudik. Meglepődtem, amikor Vivi kiesett a szerepéből, és ordítozott...egészen más Vivi volt, nem az a kis bárgyú. Amúgy már nem kedvelem, egyenesen taszít amikor meglátom a fejét, a tátott száját. Kieshet Ő is!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.10.11. 10:33:33

még mindig Dina,és Lóri után sírtok? Szólok,hogy Dina kiesett...nem rá szavaztak a nézők. tudo,tudom összeesküvés (szánalmas) Lóri meg kiszállt. Felejtsük el őket.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 10:41:38

@BAZINGA2: Ha az RTL ötletelte ki az egészet, akkor Lóri azt mondja, amit vele megbeszéltek.
A BV-ben pont az volt a hiteles, hogy nem játszottak brazil szappanoperát, aki könnyeit nyeldesve egy szót se szól, többet mond.
Vannak lámpalázas típusok, akik nem szeretnek szerepelni.
Mondjuk én nemcsak lámpalázas vagyok, de egy elmebeteg AU-val, Győzikével nem is tudnék társalogni.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 10:55:36

"Dina kiesett...nem rá szavaztak a nézők." Meg a lányosztályból EGY nézi mondjuk a VV-t, de megbeszéli a többiekkel, milyen jól néz ki Dávid, és nyomnak egy-egy szavazatot a kedvéért, plusz a friendeket mozgósítja a facén.
Szólok, hogy attól, hogy vannak összeesküvés-elméletek, még vannak összeesküvések is, a kettő egymást nem zárja ki. A jól megszervezett összeesküvésekre pont az jellemző, hogy sosem derülnek ki. De találsz olyat is a neten, ami kiderült.

diómió 2016.10.11. 12:08:27

@mobilos perpetuum: Nem írnál inkább a jelenről? Olyan uncsi már ez a magyarázkodás a két kiesett (megfutamodott) játékos miatt.

mobilos perpetuum 2016.10.11. 13:36:54

@diómió: @PeniValdes-nek címeztem, csak az lemaradt.

velorex1962 2016.10.11. 13:39:45

@Betli Szofi: Nekem nincs TV-m, ezért a VidToMe-n nézem meg egy nappal később felvételről. Valószínűleg ott más az idő megjelenítése, ezért most megkerestem az RTL oldalán is. Adom a linket:
rtl.hu/most/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-10-09
(balra, alul a negyedik fehér pont, majd 12:15-nél megtalálod)
Számomra ez egyértelmű kinémítás, mégpedig általuk élő adásnak nevezett szakaszban. Az egyik, amit leginkább utálok az, amikor hülyének néznek.

Erzsébet Vásárhelyi 2016.10.12. 20:36:26

@Plüsscukor: én ius hallottam anno és nem értettem....

Betli Szofi 2016.10.12. 20:50:54

@velorex1962: Ó, nahát... Tényleg inkább annak hangzik, mint "hanghibának"... :///
Köszi a válaszod, meg, hogy így megkerested nekem :* :)
süti beállítások módosítása