Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VALÓ VILÁG 10X104 – Addig jár a korsó a kútra...

2021. február 26. 17:03 - Fálki

Helló és halló minden kedves és kevésbe kedves olvasónak, itt van a tavasz a nyakunkon, süt a nap, 20 fok van, lassan véget ér ez a csodálatos évad, gondolom Ti is mindannyian tudjátok mi lesz ebből márciusban? Hó.
Szóval lesz még ebből rábaszás, most viszont annyi dolgunk van, hogy nem is látom a végét, mert itt ma bizony exlegjobbbarátok párbaja a főfogás, utána kiválasztódás és a kihívogatás, tehát mindenki kaphat elég adásidőt.

Puskás Pózoló Pizsamás Péter porondmesterkedik és fátyolos tekintetű hercegnőként vonul be valami olyan zenére, amit ismét nem ismerek és bizony, ezt is kitalálhattátok, be van mindenezve.

kepernyofelvetel_1473_egyedi.png



kepernyofelvetel_1474_egyedi.png

kepernyofelvetel_1475_egyedi.png

kepernyofelvetel_1477_egyedi.png

kepernyofelvetel_1480_egyedi.png

A párbaj nagyon szoros:
1_egyedi.png


De ez valószínűleg csak előbemindenezés, mert szombaton a Finálé alatt kell majd igazán nagyot robbantania Ancsa mellett. A szavazás már most rekord és nagyon szoros:

Megyünk is rögtön be a villába, tegnapelőtt reggel van ugye, szerda, ébredeznek – vánszorognak az ápoltak, már mindenki azzal álmodik, hogy költi a pénzt, annyira közel a vége. Bálint még mindig azon rugózik, hogy mennyire felbassza Őt Robi lopási kísérlete, hogy meg akart lépni a 8 Mikulással. S nem, nem vmi elfajzott bulira gondolok itt, aholis Lóbelt 8 Joulupukki társaságában élvezi a bulit, hanem már készülök VV6 Aurelio érkezésére, akinek szavajárása a millióra a mikulás.
Moha is jelzi Bálintnak, hogy sok lesz ez már, hogy minden mozdulatába és szavába belekötsz az embernek, Bálint szerint pedig ez nem véletlen és ha Robi füle mögött nem lenne vaj, akkor felvenné a kesztyűt és nem hagyná magát basztatni.

kepernyofelvetel_1483_egyedi.png

kepernyofelvetel_1484_egyedi.png

kepernyofelvetel_1485_egyedi.png

kepernyofelvetel_1486_egyedi.png



Gina apukáját is érdeklik az események, felülről kémleli ahogy Vivi és Robi a dohányzóteraszon nyekeregnek. Robi az árnyéka önmagának saját bevallása szerint és Vivitől kér egy kijózanító KIS pofont, Vivcsó meg egy olyan parasztlengőt lever neki, amivel komoly esélyekkel indulhatna a pofonosztó világbajnokságon.

kepernyofelvetel_1489_egyedi.png

kepernyofelvetel_1492_egyedi.png



Ki a Káááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááároly?

kepernyofelvetel_1494_egyedi.png
Megérkezik Au, aki akármilyen felbűnöző, drogos és bármi egyéb is, egy magából jó hangulatot árasztó vidám gyerek. Na egy ilyen karakter is nagyon hiányzott idén ebből a Vvből. Nem olyan, aki helikopterezik, hanem aki kedvesen, viccesen flúgos.
Fosoma tegnap elmondta az ápoltaknak, hogy hogyan kell elkölteni a pénzt, Au ma elmondja, hogy hogyan kell a picsájára verni.
Bejátszásokat hoz a nyomorultaknak a családjuktól, közel a vége és nagy a feszkó, kell egy kis pozitív megerősítés kintről.
Mohéknál összegyűlt a teljes MI Gang, jelentsen ez bármit is és szavazásra biztatnak mindenkit, aki eddig bizonytalan volt és azokat is, akik már szavaztak Mohra.
Vivinek anyuka csumpirudizik egyet Martfűről, a tesója kampányol Ciprusról, meg még pár random ember. Ááááááááááááááááááááááááááá.
Au azt hitte, hogy ezek Vivi exei.
Robi szerint az egész nap néznénk :D

kepernyofelvetel_1497_egyedi.png

kepernyofelvetel_1498_egyedi.png

kepernyofelvetel_1499_egyedi.png

kepernyofelvetel_1503_egyedi.png



Kis szünet, Au jól körbenyalja a nyomorultakat – szavakkal!!, ti perverzek-, merthogy az idei a legjobb évad és tudja hogy nagy a feszkó ilyenkor már, de itt mindenki annyira jó és teljesen megjósolhatatlan, hogy ki viszi el a pénzt, de az majd mindent megváltoztat.

Mercikének a két testvére üzen és bizony Robinak mindkét tesó bejön, nagyon szép emberek és Robi szerelmes beléjük és mindkettőt bevállalná. Lelke rajta. Érdekes hogy pont Mercikét nem, aki ott vonaglott előtte 100 napig..
Bálintnak az öccse és a haverjai üzennek, jönnek a mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan-ok, ennyibaszdmeg-ek, dejóóóóóóóóóók és a szlogen: Bálint a pizzafutár, aki mindent visz. Mint snapszerban az ász-tíz-negyven.
Robiéknál összegyűltek 17en, kicsik és nagyok.. nem, ezt nem. Egy életre el akarok felejteni mindent, ami arra a tapló Renátóra emlékeztet… Szóval Robiéknál sokan vannak és az Ő fordított világukban egy kisbaba itatja cumisüvegből az anyukáját. Erre figyeltem, bocsánat, nemtudom mit mondtak, de a végén volt egy közös Hajrá Robi és amúgy nagy a család.

kepernyofelvetel_1503_egyedi.png

kepernyofelvetel_1505_egyedi.png

kepernyofelvetel_1506_egyedi.png

kepernyofelvetel_1510_egyedi.png

kepernyofelvetel_1513_egyedi.png


Au bebassza a gránátot közéjük: Robi, én is hazavittem volna a 8ast, ha ennyien vagyunk.
Bálint azonnal védi az álláspontját, merthogy Au baszdmeg, azt tudod, hogy az a nyereményalapból ment volna, az meg az én pénzem. Abból senki nem kap, az az én dláááágaszáááágom.



Jönnek a személyekhez szólások, ha az a kedves, aranyos, édes, pozitív Viki elmondta hogy ki miért nem nyerhet, akkor Au elmondja, hogy ki miért igen.
Bálint: Seggfej voltál Robival és fogadd el, hogy nem mindenki olyan mint Te. De amúgy hiteles és jóarc vagy, meg kurva jól is nézel ki és jó példa lehetsz.
Moh: Te vagy a tökéletes élsportoló. Egy példakép. Egy olyan faszi, aki bejön ide 4 hónapig és tud uralkodni magán. Te Au, biztos hogy ugyanazt a műsort néztük mi? Mercikével is nagyon korrekt voltál, arról nem beszélünk, amikor hősként hagytad magad leszopni.
Cukika: Te nagyon bonyolult figura vagy. Tesó.. Ne már gecc. A Johari ablak, az bonyolult.
kepernyofelvetel_1514_egyedi.png
Te vagy a legőszintébb és ennyit tudok kipréselni magamból. Biztosan van sok néző, aki hozzád hasonlóan pontegyszerű és együtt tudnak érezni a szenvedéseddel, amibe a Mohval keverted magad, aztennyi.
Vivcsó: Rólad azt hitte mindenki, hogy mennyire butuska vagy, de igazából nem. Te vagy az, aki mindenképpen nyerni fog. Ölelés.
Roberto: Téged sskk nem lehet utálni és tőled fosnék a legjobban egy párbajon. Normális, kitartó és tisztelettudó vagy, sokat lehet tőle tanulni.
Azonnal Bálinton a kamera és látható a testbeszédén, hogy eddig tartott a nagy elbizakodottság, mert ha valaki kintről azt mondja, hogy Robi jó dolgokat mutat, szerethető és valószínűleg népszerű, akkor lehet hogy inkább ki kellene békülni vele.

Közös ölelés, majd Au távozik és felajánlja, hogy egy megosztással bárkinek segít. Mindjárt vége van és mindjárt itt lesz valakinek a 36 mikuláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás. Na végre baszdmeg, ezt vártam már :D

Kihívás utáni megbeszélgetés Robi és Bálint között: Ne legyen köpködés és kutyázás, mindenki gondolhasson amit akar, nem vagyunk egyformák. Konklúzió: Amiben egyetértünk, abban nagyon, amiben pedig nem, abban nagyon nem.

A párbaj még szorosabb:
2_egyedi.png

Besorakozás: Mercike Robi
mögé áll, mert mindkét párbaja előtt Ő támogatta. Moh Bálintot választja.
Vivcsó percek: sírás-rívás-pityergés, az egyiket így szereti, a
másikat meg úgy. Nagyon rosszul áll Vivinek szerintem ez a nadrág. Legyen Robi, mert Bálint mögött már állt háromszor.

kepernyofelvetel_1515_egyedi.png

kepernyofelvetel_1517_egyedi.png

kepernyofelvetel_1518_egyedi.png

kepernyofelvetel_1522_egyedi.png

kepernyofelvetel_1523_egyedi.png

kepernyofelvetel_1525_egyedi.png

kepernyofelvetel_1526_egyedi.png

kepernyofelvetel_1528_egyedi.png


Robi, Te voltál a kiválasztott, gyere ki!
Volt itt minden, élmények, küzdés, szenvedés,
öröm, sírás, nevetés. Gyertek egy közös ölelésre és húzok kifelé, mert nagyon kíváncsi vagyok.
kepernyofelvetel_1529_egyedi.png
Bálint, gyere negyedszer is haver, neked ez már rutin.
Több mint száz nap együtt, ismerjük egymás lélegzetét, bélmozgását, lábszagát. Tudtam hogy hosszú és nehéz lesz, de a dlágaszááááágélt mindent, szóval nem búcsúzok, mert még pár napot kihúzok valahogy veletek.
kepernyofelvetel_1530_egyedi.png

Smalltalkokat a stúdióban szokás szerint átugranám, de van pár mondat, ami szerintem karaktereket kíván.
Hol romlott meg a kapcsolatotok?
B: Robi eltávolodott,
ködösített és én mindent megtettem hogy megtörjem a jeget.
R: Szerintem az egész dolog a Top Secretes dologgal indult és nekem az fáj, ha a megkérdezésem
nélkül alkotnak véleményt rólam.
B: Én nem alkottam véleményt, nekem mondtak egy véleményt.
Mert ugye mindenkinek lehet egy véleménye, mint azt megtanultuk idén. De mi ezt megbeszéltük és igazat adtam neked, ezt ne felejtsd el.

A párbaj nem annyira szoros mint az előbb, de szorosabb mint korábban:
3_egyedi.png

kepernyofelvetel_1533_egyedi.png

kepernyofelvetel_1534_egyedi.png

kepernyofelvetel_1535_egyedi.png



Tényleg megbeszélték? Én lemaradtam ezek szerint róla ésvagy Robi is vagy nem emlékszik rá vagy nekünk nem mutatták. Vagy lehet hogy megbeszélték, de az Robi számára nem volt elegendő magyarázat.

Előpárbaj nem volt, kortársak viszont vannak.
Vivi: Robi egy full egyszerű srác, de egyben maga a csoda. Minden feladatot maximálisan elvégzett és Én felnézek rá. Ő egy személyben a hálótársam, a bizalmasom és a barátom.
kepernyofelvetel_1536_egyedi.png

Moh: Bálint egy jó ember, akinek az a legfontosabb, hogy bele tudjon nézni a tükörbe. Neki az igazság a legfontosabb, akármiről is van szó.
kepernyofelvetel_1537_egyedi.png

Pár szavazat híján 230ezer szavazat, most már elmondja az RTL, hogy ne máshonnan szivárogjon ki.. :D Én azt gondolom, hogy Bálintot visszaszavazza a nép most is, de Robinak drukkolok és be merem vállalni a tippversenyen: Robi 50,4.
Ottvan baszdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg: 50,11 Robi.
Lóbelt teljesen megbokrosodik és egy fetrengés nélküli Baukóévázást mutat be, valamint a tudtán kívül megdönti az egy percen belüli legtöbb pároslábas térdfelhúzás világrekordját.
Robi extázisban, Bálint szúrós szemmel nem boldog.

kepernyofelvetel_1538_egyedi.png

kepernyofelvetel_1539_egyedi.png

kepernyofelvetel_1540_egyedi.png

kepernyofelvetel_1542_egyedi.png

kepernyofelvetel_1543_egyedi.png

kepernyofelvetel_1545_egyedi.png

kepernyofelvetel_1546_egyedi.png


Robi visszaindul, Bálinttal pedig pár mondatos záróinterjú van és bár nem mondja ki, Ő is tisztában van vele szerintem, hogy ezzel a 8 milliós kiakadással elszúrta.

Robinak mindenki örül bent, Ő pedig a végére már nem is emlékszik, de nagy extázis volt.
Egyem azt a vörös rák fejedet – Merci így gratulál.

PP jelentkezik be, kiválasztás-kihívás, amiről szerencsére az ápoltak nem sejtenek semmit. Rendes meglepődés is van, pedig még csak azt tudják, hogy zöld kendőzni kell ma:
Vivi: Moh, mondtál valamit ami nem tetszett
Moh: Vivi, mert ha adtál, akkor kapsz is
Robi: Moh, a két lány mögém állt, Te meg nem
Mercike, szó szerint: „Itt ül velem szembe két nagyon jó barátnőm és egy nagyon-nagyon jó barátnőm. De mivel a két fiúval még nem volt eltávolodásom, így Vivi.” Kérdésem: Hányan ülnek Mercikével szembe? A helyes megfejtéseket a kommentszekcióba légyszi.
kepernyofelvetel_1548_egyedi.png

Így szavazategyenlőség van, Pini a vm, ő dönt.
Magára teszi a zöldet.

A kihívás előtt még egy bejátszás, hogy ki mire költené a 36 milliót.
Robi: mamahotel hitele, kisbuszos eurotrip, önfejlesztés, rászoruló gyerekeknek segítés, ami egyrészt csodálatos dolog, másrészt biztos hogy szerzett most vele egy rakat szavazatot.

Merci: mellműtét, Sisa bár – jelentsen ez bármit is, Párizs - Eurodisneyland

Moh: szemműtét, élmények családdal, barátokkal, mamával; MI GANG stúdió; Játékkonzol; egészhátas VV tetkó – amit idegenek mondhatnak meg, hogy milyen legyen. WTF?

Pini: étteremfelújítás; anyagi függetlenség = „Engem nem érdekel a pénz, de számomra a legfontosabb, hogy legyen nálam mindig pénz”; költene Martfűre is, venne fákat, amit az újszülötteknek ültetnek; kempingbicikli aminek mindegy, hogy milyen a színe; esküvőszervezés ha már 21 éves koráig nem jött neki össze a lamour.

kepernyofelvetel_1549_egyedi.png

kepernyofelvetel_1551_egyedi.png

kepernyofelvetel_1550_egyedi.png

kepernyofelvetel_1552_egyedi.png

kepernyofelvetel_1553_egyedi.png

kepernyofelvetel_1554_egyedi.png

kepernyofelvetel_1559_egyedi.png


Vivi Moht hívja ki.
kepernyofelvetel_1563_egyedi.png


És akkor a a búcsúzás, gong az eleje, gong a vége:
Nekem is ez volt az utolsó VVHV posztom, köszönöm mindenkinek a megtisztelő figyelmet; a gratulációkat ahhoz, amikor elsőzni tudtam :D ; a beszólogatásokat; a savazásokat; az EKG csoporttal való hullámvasutazást és kivétel nélkül minden egyes kommentet, ami az én posztjaim alatt született. S bár tudom hogy velem sem egyszerű, de veletek sem az :D
Ahogy kezdeni szoktam, köszönöm minden kedves és kevésbé kedves olvasónak az egész éves figyelmet és én bizony most fel fogok sorolni minden rengeteg nicket. Nyilván lesz olyan, aki kimarad…:D
Köszönöm nektek, hogy emeltétek a színvonalat:
Alice, VV10 VV, Pipp, Úgymond, Krétagarbó, Malevil, Sirlemming, Metatroll, Lacihogyvoltol, Gia, egyfeju, mozambikizombi, hereverő, ibsen, Ármándó, .Zsu, repulo ezustmokus, qqts, spitzbauer, kosztarika, kozi001, zsidisznó, almaszósz, sarah, pyt, Áderné Irén, Brigante, Ratslive, doktorszoszi, figyuzzka, ppupu, nyunyo, zellerlevél, fornit, hétkilenced, sargabogre, matteo14, budapest23, cérnahuszár, kipcsak, TISZTELET, silversan, ilona12, evacat, pomac, Balu91, fuszekli, mocskosmacska, brigante, cimili2, etikette, naty77, Ármándó, barby03, gézamalac, valinda1, kiégett hobbynyúl, Mokica, gazo, mme chauchat, postmodern, tunderfurtocske, tvbuzi, egykecske, nicu71, szabadezanév, peachcat, charlie100, aliceinchains, ...

És most esik le hogy mennyire lehetetlen küldetésre vállalkoztam akkor, amikor össze akartalak írni benneteket, főleg úgy, hogy ne legyen belőle sértődés. Mondjuk régebben az se érdekelt, ha van...


komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztarika 2021.02.27. 13:59:04

@Ármándójózsi: most Vivire szavaztam a rtl-n, hogy Merci kiessen. Ha újrainditják a szavazást, akkor valószínűleg a bejátszások alapján, vagy hangulatból döntök. Mindkettőjük győzelmének tudnék szívből örülni.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 14:03:02

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: Szavazz csak Lóbeltre, úgyis valamiért nagyon elnyomják most minden szavazáson hátul kullog.

Krétagarbó 2021.02.27. 14:04:55

@Ármándójózsi: akkor nem teszem Mercire, köszi!
De akkor Vivi vagy Robi, Robi vagy Vivi?

Krétagarbó 2021.02.27. 14:06:07

@Kosztarika: látom te sem tudod, mi legyen igazán. Én is bizonytalan vagyok, de hajlom Robi felé.

Kosztarika 2021.02.27. 14:06:37

@Balu91: ez a hármas szavaztatás nagy genyóság, egyébként. sztem. Ha két favoritod van a nyereményre, egyiket mindenképpen "gyengíted" azzal, hogy a másikra szavazol. A Merci ellen szavazók megoszlanak Vivi és Robi között, surranópályán ott lehet a kettőben. :((

Balu91 2021.02.27. 14:08:05

@Kosztarika: Simán lehet hogy női döntő lesz.

Krétagarbó 2021.02.27. 14:10:04

@SelyemSonkaPini: hát mert felejthetetlen vagy?
Na ma többet nem puncsolok, ez is sok volt:)

Kosztarika 2021.02.27. 14:10:16

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: drágám, mindenki arra szavaz akire akar.
A triumvír ettől nem fog feloszlani. :)))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:10:53

@Kosztarika: én is mind a kettőjüknek (Robi és Vivi) tudnék örülni, de Vivire fogok szavazni.

Valaki írta, hogy mennyit szivatták a csajt ... ez pontosan így volt.

Kosztarika 2021.02.27. 14:13:53

@Brigante: én voltam, meg .Zsu és almaszósz.
de a fentiek miatt félek, hogy az esti kiesés nem úgy alakul majd, ahogy várjuk.

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:14:48

@Kosztarika: jókat írtok viviről, csak azért bátorkodtam megjegyezni :)

alma_szósz 2021.02.27. 14:14:57

a VV social team vagy elaludt vagy szándékosan nem posztolnak semmit, hogy ne tudjunk a kommentekből következtetni az esélyekre

TheLynx70 2021.02.27. 14:17:25

Sziasztok! Tegnap elaludtam, ahogy szoktam. :) Szerintem ma is ez lesz a menetrend. :)) Mindegy, tájékozódtam a hozzászólásokból, mint a denevér. :) Nagyjából elengedtem a VV-t, ha mégis döntenem kellene, ne Robi legyen a győztes. :D Persze, ha mégis ő nyer, akkor sem lesznek álmatlan éjszakáim. :D

alma_szósz 2021.02.27. 14:19:44

a tegnapi fókuszos riportban (amit ugye nem néz senki) Vivit tüntették fel a legjobb fényben

Kosztarika 2021.02.27. 14:23:11

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: egy triumvír nem is lehet más, csak bátor, még akkor is, ha ezzel időnként ráb@szik. :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 14:26:31

@alma_szósz: fókusz az mi? a majom csak a kókusz-t ismeri.
@Kosztarika: azt úgy kell írni, hogy rá#Fálkizik. :-)

Fu Szekh Li 2021.02.27. 14:28:42

@Egyfejű: Cseresznyés crumble??? Papanasit nem tudsz?

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:33:18

@Kosztarika: nem tajgetosz, az örök szingliség szakadéka.. :DDDD

Egyfejű 2021.02.27. 14:35:03

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Ma csak ilyen fagyasztóból előrántott desszertre futotta a kedvből :) A papanasi is bejövős, de azt inkább, ha többen vagyunk,s elfogy frissen. Erre a cuccra meg rájárhatok. :)

Kosztarika 2021.02.27. 14:36:12

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt:
Csodálkoztam is, ahhoz kicsit túlkoros vagy. :D
Odalöktek?Nem tudom, ki tett ilyet, de örülj neki :))))
Megválogathatod, kivel, mikor, mit. ;)))

Fu Szekh Li 2021.02.27. 14:38:33

@Egyfejű: Szóljál, ha csinálsz megyünk! :D

MsIreneAdler 2021.02.27. 14:46:52

@alma_szósz: nem is tudtam, hogy a "nagy" csatorna is foglalkozik az ápoltakkal :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 14:51:58

@MsIreneAdler: persze, a new amsterdamot azért szakítják meg rendszeresen, hogy promózzák a vv-t

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:55:13

@ficekence: ha beszart az app, szedd le és rakd fel újra... nálam működött!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2021.02.27. 14:57:29

@Post Modern Prometheus: nézem a szavazást, tegnap is egészen jól modellezte a végeredményt :)

alma_szósz 2021.02.27. 14:59:24

VV9 Zsuzsu Bálint kiesése után nagyon arról posztolt hogy ő nem szavaz senkire, mindegy neki ki nyer, erre most elkezdte nyomni Mercit, azzal a dumával, hogy aki anno rá szavazott az most nyomja Mercire.

érdekes

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:06:24

@alma_szósz: Szines Grimes szosz!
..te szereted ezt a szamot? (Eddig meg nem talalkoztam senkivel, aki igen)
youtu.be/OXor30_XZMY

@Balu91:
Lehet itt meg kuszasag emiatt, hogy Vivi es Robi kozott megoszlanak a szavazataink. Igy viszont legalabb erdekes lesz a finish. :)

úgymond olvasó mmkk 2021.02.27. 15:08:59

@MozambikiZombi #teamPini: igaz, nem tőlem kérdezted, de én igen :)

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:15:30

@úgymond olvasó mmkk #teamlóbelt: DEJO! :D Micsoda nap! Valamiert senkinek sem szokta, en meg de, es nem ertettem, hogy mi lehet a baj.

alma_szósz 2021.02.27. 15:20:50

@MozambikiZombi #teamPini: bevallom neked ezt még sosem hallottam tőle, a refrén nem tetszik de a többi nagyon rendben van

TheLynx70 2021.02.27. 15:44:43

Teljesen off, de most akadtam rá egy hazánkfia vidójára, aki "veszélyes nagyvadat" ejt el. Nem linkelem be, és mindenkit megkérek, ne keressen rá, ne gyarapítsa a kattintások számát, ahogy én is tettem. :( Értelmezhetetlen, miért kell hím oroszlán vadászat Dél-Afrikában... :O Gyűrném pofán, vagy egy egy dárdát adnék a kezébe, nem távcsöves puskát! Nem lehet kommentelni a videó alá, valószínűleg nem véletlenül. Ja, egy halott oroszlán mellett pózol a távcsöves puskájával a "nagy vadász". A gyomrom fordul ki!!

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 15:54:46

@TheLynx70: A szorakozásból vadászókat mindet agyonlőném élen Tömjén zsoltival !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 15:56:26

@alma_szósz: VV9 Zsuzsut be kellett volna falazni a villába vagy kitömni !

MozambikiZombi 2021.02.27. 15:57:58

@kozi001: "Több pénz maradt az Xfaktor kasszába.
Nem kellett őket kivinni se, max sz*rt lapátolni az épület mellé.
Nem kellett behívni senkit. Max Auréliót kikérték, miközben a felügyeleti tisztek vártak a kapuban. :P"

Fodraszt sem kaptak, 3 honapig, csak bekuldtek 1 Renatot meg 2 borbely tanoncot (Robi es Dani szemelyeben) Balint azota is noveszti a hajat. :D :D :D :D

@TheLynx70:

TheLynx70 2021.02.27. 15:58:07

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Engem ez olyan szinten felháborít, hogy elmondani nem tudom. :(

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:01:52

@TheLynx70: Teljesen megértem.
@SelyemSonkaPini: Még volna pár csoport, akikkel ugyanezt kéne tenni...

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:03:39

@TheLynx70: Komolyan mondtam: minden hobbi vadászt ki kellene irtani !
A kurva anyját szórakozik szerencsétlen állatokon, irtsák egymást a rohadékok !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:05:43

@Krétagarbó: Drága Garbóm! Most jöttem vissza és most olvastam kedvességedet.
Hogy puszilgassam a lábad nyomát, igyak pezsgőt a topánkádból ! ::)
Én sem felejtettelek ám el Téged sose !

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:06:31

@Krétagarbó: @Kosztarika: @Brigante: És mindenki aki még nem szavazott!!! Szerintem várjul meg a műsorkezdést, hátha elmondják, hogy megy a szavazás és megmutatják a pillanatnyi állást. Ha két fordulós a szavazás, akkor még mindig lehet variálni, hogy az első körben kire rakjunk.

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:07:58

"Rácz Zsófia helyettes államtitkár, de szerinte diploma sem kell a munkájához"

Szerintem se kell : szopjon jól azt jóvan !

KékCsöcsűPini 2021.02.27. 16:08:46

@Ármándójózsi: Rendben tesó! MEgvárom! CSak még le kell töltenem az app-t !

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:13:53

@SelyemSonkaPini: Hogy TISZTELJE meg minden testnyílását egyszerre egy-egy póniló és annak is aki kinevezte...

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:17:23

@Ármándójózsi: mintha az atomkódok lennének szétszórva a három csajnál és nálad. Egyszerre szavazzunk!

sziasztok!@
TheLynx70: Dél afrikában van olyan háztáji fehér oroszlán tenyésztés , azt jön a paraszt aztán akkor elengedik neki aztán lesz nagy sztori , hogy lett pont véletlen fehér oroszlán trófeám.

TheLynx70 2021.02.27. 16:17:57

@SelyemSonkaPini: EKG! És ez nem Széchenyi Zsigmondról szól, igaz őt sem értettem, hanem három éves videó. Egy gyönyörű hím oroszlán teteme, mellé támasztva egy távcsöves puska, mellette pedig a nagy magyar vadász. Rohadjon meg! :(

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:18:53

én pont három hete nem ittam alkoholt , várom szépüljön az a fehér kényes bőröm.

Kosztarika 2021.02.27. 16:22:31

@SelyemSonkaPini:
@Ármándójózsi:
Én meg nem nyilatkozom, mert nem tudnék finom és nőies maradni ahogy megszoktátok, ezért csak annyit mondok:
Hogy baszódjon meg véres, tűzbe mártott aranydárdával, naponta 50x mig éhen nem hal.

TheLynx70 2021.02.27. 16:23:01

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Akkor máma igyál. :) Úgyis vége a játéknak, ünnepeljük meg. :) Én már ünneplek.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:25:30

@TheLynx70: arra gondolok majd tequila bumbummot iszok és lélekben veletek leszek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:27:23

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én olyan videót akarok látni, hogy az oroszlán széttépi a rohadékot!

evacat 2021.02.27. 16:28:35

@Ármándójózsi: Hogy most hogy lesz a szavazás, nem tudom. De volt olyan, hogy a műsor egy pontján megállitották a szavazást, akinek a legkisebb %-a volt, attól elbucsuztak. A két maradó szavazatát összeadták, ezt egésznek vették, ebből ujabb %.ot számoltak majd lehetett ujabb szavazatokat leadni. De azt hiszem változtatni akkor már nem.
De lehet, hogy most marhaságokat irtam. Csak az megmaradt bennem, hogy sokan azóta se értik hogyan számolták ujra a százalékokat, amikor ketten maradtak.

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:28:47

@Kosztarika: Finom maradtál, nőies és csodálatos!!! <3 <3 <3
De ha jön a kápihuszár és közénk áll újfent, akkor szomorú leszek... :(

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:29:25

Ha már zenedélután van, ez most jött szembe (igen, tudom, hogy már több mint kéthetes :D):
www.youtube.com/watch?v=0RMYCzzCztA&ab_channel=WillieNelsonVEVO

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:30:28

@evacat: Neeeem, össze nem adták soha az első forduló szavazatait a másodikkal. A harmadik kiesett és onnantól (onnastól) új szavazás indult.

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:32:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: youtubeon egyszer láttam olyat 5 méterről lő az oroszlánra , félelmetes milyen gyors amúgy a nagymacska ,a vadásznak remeg keze lába meg a fekete oroszlánfelhajtó, aztán egyszer csak felugrik az oroszlán és elfut.(azért biztos van amikor az oroszlán nyer)

evacat 2021.02.27. 16:33:11

@Ármándójózsi: lehet, nem vagyok matektanár :))
De akkor miért mondta tegnap Anikó, hogy nem lehet módositani?
Este megtudjuk.
Nekem nagyjából mindegy, ha Merci kiesik, onnasttól jöhet bármi.

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:36:23

@evacat: Mert nem lehet, ezt jól mondta, tavaly sem lehetett, nem tudom miért... Talán azért, mert ha itt állást mutatnak, akkor könnyen lehet taktikázni a szavazat átpakolással... Vagy a fene tudja...

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:38:08

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Nekem is tetszett. Meg is lepődtem, hogy az öreg most ilyen Sinatra style-ban nyomja. Diana Krall hangja meg...

De itt egy kis blues is, ha érdekel: www.youtube.com/watch?v=_Dc2Yb7v76E&ab_channel=akikumar

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:40:17

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Én nem leszek olyan kifinomult, mint KosztaRika.
Remegjen is a szájbaFálkizott q annyát a lába a mocskos gyökér faxopó vadászának. Mi a gecinek megy a szemétládája a nagyvadak útjába? Így is minden kis életterületet elvesznek az állatoktól...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 16:41:36

@evacat: Tegnap este szavaztam a döntőre már és MOST nem engedi megváltoztatni. Azért mondta. Nyilván, ha lesz ÚJ szavazás, akkor majd arra lehet megint.

Kosztarika 2021.02.27. 16:42:20

@Ármándójózsi: Attól egy percig se félj. Annak az esélye nem 0, hanem ( hogy stilusos maradjak) - 2 - nem centi - %. Ha arról lenne szó, önként mennék a szakadékba ;)))
Vele tattikáztam, te meg a Moh-ám vagy. Nincs esélyem a sok vetélytárs mellett de én imádlak! :)

Kosztarika 2021.02.27. 16:44:29

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):

Jajjjj neeeeem.!!!! azt hittem Armandóra gondolsz. :DDDDD

Ármándójózsi 2021.02.27. 16:46:37

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!:
Én ezen, a háttér történet tudatában úgy sírtam, nem is sírtam, konkrétan bőgtem, mint Aurelio...

Karel Gott & Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou
www.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4&ab_channel=SUPRAPHON

nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester) 2021.02.27. 16:48:54

@Kosztarika: fuszeklié akkor ármándó?
kezdtek megkeverni . Pedig felvettem a szürke velúr columbo dzsekim

Fu Szekh Li 2021.02.27. 16:52:03

@Ármándójózsi: De akkor írd meg a sztorit is!

Kosztarika 2021.02.27. 16:56:00

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester):
Fuszekli fiú. Barátnője kiingattak nick néven futott 2015-ben, itt jöttek össze, igazából!
Armándó az -egyik - ügyeletes pinabubus, sok barátnővel" . :))

Krétagarbó 2021.02.27. 16:56:49

@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): Fuszekli barátnője most nincs a blogon, régen (vv7?) volt, ott ismerkedtek meg.

Kosztarika 2021.02.27. 17:00:52

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!:
És?? nem szereted a meglepit? Olyat kapnál, mint életedben még soha. ;)))

@Fálki #TEAMPINI:
Ez egy játék, a taktika megengedett. Én nyertem. Viszem a lóvét ;)))))))

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2021.02.27. 17:23:47

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Jó az a séta, de a sörnek már a hűtőben kéne lenni. Vagy kérheted házhozszállítással is. :-)

Ármándójózsi 2021.02.27. 17:44:42

@Fu Szekh Li 36 Mikulás a vége, szaladj Vivi véle!: Te tudod a sztorit? :S

Mindegy, akit érdekel és esetleg nem tudja, annak leírom.
Karel Gott a legendás cseh énekes abban a videóban a 13 éves lányával énekel duettet.
A felvétel 2019 tavaszán készült az énekes apa, aki a videóban is jól láthatóan nagyon bensőséges szülői kapcsolatban van a lányával, fél évvel később 2019 október másodikán elhunyt... El sem tudom képzelni, azt a bánatot, szomorúságot amit az a kislány érzett, hogy elvesztette a szeretett édesapját...

Nekem 3 lányom van, sokan tudjátok ezt itt, és hasonlóan bensőséges nagyon jó kacsolatban vagyok mindegyikükkel, mint amilyet a klippben is láthattatok, ezért is érint meg ennyire ez a tragédia, a gyermek oldaláról... :'( :'( :'(

Fu Szekh Li 2021.02.27. 19:06:55

@Majom1Parádé #Team PINLobelt: Pont az a jó benne, hogy el kell sétálni érte :)

Gia 2021.02.27. 19:09:56

Robi folyamatos indiántáncát betudja vki nekem linkelni??Please...

Gia 2021.02.27. 19:20:57

@Fálki #TEAMPINI: rossz helyre írtam,na!:-)

Qqts #TEAM FANTOMKÉP 2021.02.27. 21:05:43

RANDOM OFF KOMMENT ™️®️©️

pszichomama_ 2021.02.27. 22:08:14

Nem bírtam dönteni, feldobtam egy érmét. Pinire ment a voks.
süti beállítások módosítása