Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2x18 - Kongó apja Gergő egy paraszthajszálnyira van Háromgyereks anya Brigi megkanolásától (18+)

2016. április 10. 09:39 - sixx

screen_shot_2016-04-10_at_08_07_24.png

Anikóra valaki rászólt, hogy ne álljon kis terpeszben a felkonf alatt, mert a pajtában kóringyáló birkák már csak poénból is átszaladnak a lába között, ami jó, viszont továbbra is sztreccsfarmerbe öltöztetik, ami meg nem. Jó, erről nem tehet, illetve egyikről sem, a gatya a stylist, a Véber Gyuri szellemét megidéző lábak meg a gének sara, ez van. Ma párbaj, hoppácsak.

De, még mielőtt a tanya két ősi ellensége, Semmirevaló Vivi és Matróna Heni egymásnak feszül, nézzük mi van a szerelemfronton, mert a szerkesztők legnagyobb örömére a szalmakazal vonzása megőrjítette Gergőt és Brigit, és a baszástól tényleg csak egy sóhajtásnyira vagyunk már. A liasonhoz azonban a szaron át vezet az út, mert Andy gazda a legutóbb úgy látta, hogy a budi tele van, így ki kell ganajozni, s lőn, Biszex Szinti, Vivi meg az az ismeretlen testépítő gyerek, akit nem tudok hová tenni már vagy egy hete, gödröt ás, amibe a többik belehordják a szart takicskával, meszet öntenek rá, és fintorognak, mert büdös. A szar már csak ilyen, jelzem. Az ásás közben a testépítő Vivitől a vacsiját kuncsorogja el, szavazatért cserébe. Vivi nem hülye, a “ki, kit vár vissza?” szavazásnak gyakorlati haszna nem van, a kajának igen. A testépítő morcos, és próbál összetett mondatokban fogalmazni, de mint VV Auréliónak, neki sem mindig sikerül.

screen_shot_2016-04-10_at_08_29_33.png

Este van ez a szimpátiaizé, aminek a végeredménye az, hogy ha már muszáj valakinek visszajönnie, akkor inkább Vivi legyen, de lehet nem figyeltem rendesen, mert bealudtam ugyanis, csak így bírtam ki Gyökér Norbit, aki megint úgy beszélt, hogy legszívesebben kivágnám a nyelvét egy életlen késsel. Ja, és a testépítő természetesen Vivit várja vissza, kaja ide vagy oda. Attila cigizés közben azt mondja, hogy Heni egy picsa, de hát mindig ezt mondja, ez a tanya egyik állandója. Na, megjön a traktor az áruval, lehet dőzsölni, kávét inni, cigizni, kolbászt enni szalonnával, de

NINCS KÁVÉ.

screen_shot_2016-04-10_at_08_32_10.png

Miért nincs? Mert Fitnessz Sanyi írta össze, és Vivi tisztázta le a listát, ha ennél tökéletesebben lehet a vak vezet világtalant illusztrálni, tessék megmutatni azonnal. Persze jó magyar szokás szerint szarnak bajnak nincs gazdája.

S: Én azt írtam, amit diktáltatok.
V: Én meg csak másoltam, nem olvastam.

Az a szerencsétek, hogy nem vagyok a tanyán, bazdmeg, kávé nélkül kőt kövön nem hagynék. Attila szerint Sanya hibázott, hiszen csak annyi dóga lett vóna, hogy felírja, hogy kv. Vivi többször sikoltja, hogy ő csak másolt Sanya meg a riportban aszongya, tervezte, hogy kávézni fog, neki sem jó így. Cigizni viszont kv nélkül is lehet, Attila, Norbi, meg Dóra az ablak alatt beszélik ki a románcot, Brigi meg fentről, az ablakból kihajolva mondja, hogy kuss már bazdmeg, mindent hallunk, és visszafekszik Gergő mellé, akivel egyelőre három gyerekről, felelősségről és két és fél év nem levő barátnőről beszélgetnek. Gergő szerintem attól elmenne, ha Brigi a farkához érne, Kongó mindeközben a szomszéd ágyon fekszik és nagyokat sóhajtozik. Gergő, ha jól látom, óvatos mozdulatokkal ujjazza Brigit, akinek a szeme ettől kicsit kifordul, és ezt a Keresztapa ihlette zene sem tudja elfeledtetni velünk, de ha igen, akkor mutatjuk dzsifben, tessék:

Reggel Gergő aszongya, kiszáradt a keze, Brigi megnyalja, oké, értjük. Brigi még nem vetkőzte le a gátlásait, ha ez megtörténik, mindenki látni fogja. Brigi és Dia megy fejni, Brigink ez ma nem jön össze, mert Tina nem partner a dologban, és állandóan arrébb megy, aztán amikor végre elkezdődik a művelet, belelép a tejesvödörbe.

B: A gyerekeimnek is megtanítottam, hogy amikor zabálnak, akkor egy helyben maradnak, a kurva életbe.

screen_shot_2016-04-10_at_08_49_42.png

A nyúl vemhes, lesznek kisnyuszik, mondja Szinti, Gergő a számukról érdeklődik, mert fullba nyomja a kretént, de nem megjátszásiból, hanem kajakra. Szinti nem tudja, honnan a faszból tudná, a vemhesség is csak onnan van meg, hogy duzzadt a nyuszi cicije. Brigi és Gergő középiskolás szerelmespárt alakít a bábjátékban közben, majd Brigi egyszer csak Norbinak (!) önti ki a szívét, és aszongya, hogy neki van otthon gyereke, három is, és rájuk is gondolnia kell, ami szó szerint véve azért kibaszott perverz bazdmeg, Brigi, ne gondolj már a gyerekre, miközben Gergő ujjaz. Brigi kapcsolata nem egyszerű, a kinti faszija ERŐSEN ELKÖTELZETT, de ettől még van egy hat és fél éves gyerekük, mert Brigi nyolc éve a szeretője egy házas faszinak, ügyes. Norbi is mesél valamit, de senkit nem érdekel, őt magát sem szerintem.

screen_shot_2016-04-10_at_08_59_46.png

Brigi haja a következő snittben már befonva, ha valakinek lett volna bármi kétsége afelől, hogy nem időrendben kapjuk a mannát, az most elégedett lehet. Kimegy a kútra, és Gergőzik, azaz hagyja, hogy a faszi farmeren keresztül, lusta de ritmikus mozdulatokkal a csúnyáját masszírozza. ÉS A HÁROM GYEREK, HE?

screen_shot_2016-04-10_at_09_05_07.png

Párbaj, amihez a feladatot ismét a Survivorból kölcsönözték, a se Heninek, se Vivinek nem túl előnyös búvárruhát mondjuk nem értem, de mindegy, a szigetes valóságshowban egy szál alsónadrágban tolták az ilyen feladatokat a versenyzők. A mai cselöndzs az, hogy van egy tuskó leverve a fődbe, azon egy kampó, a kampón át kötél, a kötél két végén a két versenyző, akik egy hevederrel rögzítik magukat a kötélhez. Nem szimpla kötélhúzásról van szó, mert mindkét delikvensnek van egy oszlopa a háta mögött, azon hat patkó, oldalt két láda, aki hamarabb beledobja a patkókat a ládába, az nyer. Vivi arrogáns és beszólongat Heninek, aki ettől menten szimpatikusabb lesz, milyen dolog már a testsúlya miatt ugatni? Mondjuk Vivi foglalkozhatna a feladattal is, ami ugye annyi, hogy meg kell akadályozni a másikat a patkózásban, de hiába mondják neki kintről, hogy mit kell csinálnia, nem hallgat senkire, Heni meg kényelmes tempóban, meg sem izzadva, a fölön araszolva és apróka húzva a kötélen sorba leszedi a patkókat és a dobozba hordja őket. A elképesztő ikszlábú Vivi sír a végén, de ki nem szarja le, mehet haza, szevasz.

Egy apróság így hirtelen: mivel a kieső határozza meg a heti gazda személyét, aki meg cserébe védett, előállhat az a helyzet, hogy teszem azt végig Sanya lesz a gazda, és úgy megy be a döntőbe, hogy nem kellett párbajoznia. Ilyen hatalmat adni a távozó kezébe hiba, bár értem én, így (is) bele lehet nyúlni a játékba, és ha valaki, aki a produkciónak fontos, éppen szarban van, kap egy mentőövet. Sokkal jobb és izgalmasabb lenne, ha a Big Brotherhez hasonlóan lenne egy hetigazda-verseny is, amin az előző heti főnök nem indulhatna.

Vivinek a kecskék fognak hiányozni, sejtettem. Heni azon puffog kicsit, hogy miközben a párbaj ment, nagyon osztották, és nem szépen, van ilyen. Este a szokásos tetemrehívás jön, Sanyának mindenki elmondja, mekkora fasz volt, gyengekezű, lusta fasz, aki a pénzzel sem tud bánni. Ez pontosan így volt, a lóvés rész mondjuk nekem nem stimmol, mert akik baszogatják, a luxuscikkek megvásárlásánál kussba’ voltak, és nem jelentkeztek, hogy nekem nem kell csoki, hanem szavaztak. Erről ennyit. És mos Dia és Szinti borotválja magát, szívesen.

Címkék: 18+ a farm
367 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:36:30

A fitneszterem most lakóotthon lett, sanya szomcsi.

Chuck Νorris 2016.04.11. 19:36:34

Sanya szegény, milyen bánatos :D

aloksak 2016.04.11. 19:37:12

Sanya arca. :D Szegény. :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:37:54

Malakák alszanak a házban. Sanya bánatosan rakja arrébb a vmilyen asztalt, közben a bejáratot erősítik, h Pista n ökjön meg. Norbi ügyeskedik.

Krétagarbó 2016.04.11. 19:38:51

@aloksak: én inkább meglepődést láttam rajta, pihi szempontjából ez neki jó lehet, meg tattikázni is:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:39:04

Sly sanyára bízta a karámépíést, attila ebbe is beleugat, de sanya szerint azért az ő ötlete volt.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:40:10

Atila szénára rakja a kicsiket, kedveskedik. Be is fekszik mellé. egyik disznó a másik mellé. Heniék szerint nagyon érdekes a Pista nagy heréje.

Krétagarbó 2016.04.11. 19:40:21

@aloksak: elvették a játékmaciját:)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:41:31

Mint az óvodában, jó h nem mutogatnak, h jéééééé, mekkora golyók.

Pistét noszogatják egy kicsit. Új helyét el is foglalja. Norbi akar a disznóval foglalkozni, terápia neki.

Commodore 2016.04.11. 19:41:48

Milyen szép nagy traktor!

aloksak 2016.04.11. 19:42:34

@Krétagarbó: Ja ja. :D komolyan megsajnáltam. :D Nem igaz. :))))

aloksak 2016.04.11. 19:44:50

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: szép nagy állat :)) még lehet Briginek is jót tesz, kedvet kap egy kis etye petyéhez. :D

aloksak 2016.04.11. 19:45:26

@aloksak: Gergővel. Ez lemaradt. :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:47:30

@Krétagarbó: az is hozzátartozik, de látszik, h jól tartják, nem vágóállatnak. Nézd meg az izmait, jó kiállású fiú.

@aloksak: lassan mindegy lesz, h gergő, v sem :D

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:51:34

Állatkák kaptak cukker nyakörvet. Kialakultak a párok. Szinti szerintő nyűgös lesz. Párja gábor.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:53:23

Sándor párja Heni, aki a gyerek közelében ordít, h SÁNDOR!!! Neve puritán?

Gergő öében elaludt a pici. Aztán szokniuk kell még. Párja Dóri.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:54:04

Dóriék kisi malacpofit tisztítanak. Aranyos. Kongó nem érti az egészet.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:55:23

Norbi kezében is akar egy. Párja Dia. Dia szerint norbi cukker, bevállalta az éjszakázásst. Amúgy Norbi ügyes nagyon.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:56:35

Attila 4 állattal van a minifarmon, velük is alszik, nem az ágyban.

@aloksak: dede :D

Attila szerint a malacok olyanok, mint a gyerekei, már nmeg is hatódott.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.11. 19:57:55

Attila, norbi összeugat holnap, a tehén fennakad a lamúr hintán :D

aloksak 2016.04.11. 19:58:29

Újabb szájkarate Attila és Norbi között. Holnap.

aloksak 2016.04.11. 20:00:26

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Dia boldog. Végre megkapja Norbit. Ha csak játékból. Akkor is. :))

Rémület 2016.04.11. 20:11:05

Na. Heninek csak egy malacka hiányzott, hogy előjöjjön a kedvesebbik énje. Sanya adja fel! Egy nagy nulla az egész faszi. Vivit még küldjék vissza, hogy Heni is hadd örüljön! Norbit bírom. Hiába idióta gyakran, de amikor épp nem az, akkor még tök jó fej. Bár én annak is örülök, hogy idegesíti Attilát, aki engem idegesít.

Rémület 2016.04.11. 20:12:32

Szerintem is Hurrikán.

lac64 2016.04.11. 20:19:51

@Krétagarbó: Centisre van nyírva. Gyanítom hidegben is jó és napsütésben is

Krétagarbó 2016.04.11. 20:21:17

@lac64: ja értem, köszi. nem emlékszem rá kendő nélkül.

aloksak 2016.04.11. 20:23:43

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Tudom. :)@Rémület: Mintha a számból vetted volna ki a szót. :) Nekem az is tetszett, hogy noha úgy tűnt tart a kandisznótól, Pistától, mégis odakérte magát, mert megszeretné tanulni a dolgokat. Azaz azon van, hogy legyőzze a félelmeit, ha voltak is ezzel szemben. :)

Rémület 2016.04.11. 20:28:09

@aloksak: ja-ja. Nekem is tetszett ez a hozzáállás.

csincsilla72 2016.04.11. 22:21:37

Most nézem vissza a ma estét. Attila igazi seggfejként viselkedik.

aloksak 2016.04.11. 22:35:27

@csincsilla72: Mily meglepő. Nem tud kibújni a bőréből. Bármennyire is igyekszik.

Krétagarbó 2016.04.11. 22:39:46

@csincsilla72: most kezdik Attila rossz pillanatait sűríteni. Attila-Norbi párbaj lesz?

etikette 2016.04.11. 22:39:59

Gábor: attól hogy ilyen nagy...viszonylag izmos vagyok...úgy éreztem tudok én egy ilyen kis kis ilyen kis ártatlan csöppség szépséges tényleg kis malackát tudok úgy fogni hogy nehogy kárt tegyek benne mert...mer...érzéki vagyok!

csincsilla72 2016.04.11. 22:44:20

@etikette: Ezen besírtam:-))))
@Krétagarbó: Hát, nem lepne meg, ha Attilát párbajra zavarnák. Norbi túl nélkülözhetetlen, nem hinném, hogy őt vinné. Ezerszer inkább a fitneszgurut.
@aloksak: Ha legalább igyekezne...

csincsilla72 2016.04.11. 22:48:29

Az ágyban csucsujgatott malacka vajon mennyire szobatiszta?:-)

etikette 2016.04.11. 22:51:57

@csincsilla72: Attila full pszichopata (néha már szinte szerethető aztán újra félelmetes) már csak ezért is fogják sokáig bent tartani, ez kell a nézőknek nem a harmonikus és békés együttlét

Krétagarbó 2016.04.11. 22:58:04

@csincsilla72: igen, ez valószínűbb. A Norbi-Attila párbajra még korán vagyunk.

csincsilla72 2016.04.11. 23:08:08

Ajjaj, Gergő kiönti a szívét, Brigi nehezen fogadja. Meg is lepett, hogy amikor lemászott az átdorbézolt éjszaka után és Dórival beszélgetett, akkor az izgatta, hogy látta-e a családja és a szerelme.
Ezek szerint Brigi részéről szerelem nem jöhet szóba.

alkalmi nyúl 2016.04.11. 23:35:15

Briginek mar terhes bamba Gergo kozeledese, nem veszi komolyan a sracot. Es eddig eleg ugyes gazda. A kis csondes Brigirol majd kiderul h valojaban egy kegyetlen fejermaju domina :) jot tesz a tarsasagnak h neha berugnak, lgalabb nyugi van egy napig. Oribalas helyett jobb a viccelodest hallgatni. Malackak cukik, de a 3 orankent keles miatti kimerultseg meghozza majd a konfliktusokat 1-2 nap mulva.

alkalmi nyúl 2016.04.11. 23:43:01

Fitness Sanya jol bekamuzta h Attila atvette az iranyitast, csak nemtom a nezoknek miert kamuzik, mi lattuk h o benazott. :) Rajottem azert nem csinal semmit mert meg egy szoget sem tud beverni egy lecbe. Ket kerites darab osszeillesztese is problemat okozott neki :D itt az ideje h hazahuzzon nehogy renyhuljenek az izmai itt fitness nelkul :) kar tovabb vesztegetnie itt mindenki idejet. En Vadember- Sanya parbajra tippelek...

Furore Carcosa 2016.04.11. 23:43:38

Benyomások:
Vadember Attis újra teljes gőzzel nyomja a stratégiáját: igyekszik kiborítani és beégetni a többi férfit, ily módon nélkülözhetetlenné téve magát. Ezen belül, úgy látom, a Gergő-Brigi showmance megbontására összpontosít, ami jó taktika.
Brigi nem igazán töri magát a showmance-partnere védelmében, ami szintén jó taktika. A hármas nőszövetségnek nincs szüksége Gergőre – aki az előző szavazásnál az egyik tagjukra voksolt –, találnak helyette lojálisabb és ugyanolyan kompetens szövetségest a többi férfi között. A stratégiai realitások fölülírják a showmance-t. A Szinti-Norbi párosban Szintike keres védelmet a férfipartnernél; a Brigi-Gergő párosban ez fordítva van, mert Brigi pozíciója erősebb a Gergőénél, és nem azért, mert most ő a heti gazda, hanem mert alaptagja az idősebb nők hármas szövetségének. Gergő a védelemért cserébe semmit nem tud felkínálni a szövetségnek, a férfiúi vonzerejétől eltekintve, ami itt kevés lesz. Hatalmas hibát vétett, amikor a legutóbbi kiválasztáson Henire szavazott. Most koppant egy jó nagyot, amikor Brigi demonstratívan nem őt, hanem Henit választotta hálótársnak.
A következő kiválasztásnál az volna a legtaktikusabb forgatókönyv, ha saját kérésükre az alfahímek kapnák a legtöbb szavazatot, aztán Favágó Norbi vagy Vadember Attis kivinnék és kiejtenék Izom Sanyát. Sanyát párbajra küldeni taktikai hiba lenne, mert ő Szintikét választaná ellenfélnek és nagy valószínűséggel visszajönne.

Furore Carcosa 2016.04.11. 23:53:05

Kaszkadőr Gergő azt hitte, hogy a showmance-produkciójával ki tudja vonni Brigit az idősebb nők szövetségéből, aztán alapíthat vele egy újat, ahol ő lenne a domináns fél. Ez a próbálkozása megbukott, és most senki nincs nála elszigeteltebb pozícióban a társaságban, Izom Sanyát kivéve. Vadember Attis már a kezdetektől fogva Gergő meggyengítésére és kiejtésére gyúr, ennek többször hangot adott a riportszobában. A nőszövetség pedig nem fogja megvédeni Kaszkadőr Gergőt, ez már látszik. Így járt szegénykém; Izom Sanya után őt prognosztizálom a következő férfi kiesőnek.

Furore Carcosa 2016.04.12. 00:17:27

Amúgy nagyon érdekes megfigyelni, ahogy Dia és Szintike (mindketten a lassú annihilációra ítélt Gizella-szövetség ex-tagjai) fölmérték az erőviszonyokat, és most már nem Favágó Norbihoz dörgölőznek folyton, hanem az idősebb nők társaságát keresik. Dia szerintem még beférhet a nőszövetségbe, de Szintikéért a kisujjukat sem fogják mozdítani és az első adandó alkalommal beáldozzák. Az alfahímeket meg kell tartani a finálé nyitányáig, mert a múlt heti helycserés támadás megmutatta, hogy a nők önmagukban nem képesek működtetni a gazdaságot, odakint szükség van a férfiak erejére és technikai tudására is. Van egy olyan érzésem, hogy a nőszövetség inkább hajlik Vadember Attis, mint Favágó Norbi felé, mert Attis a múlt héten egész normálisan, káromkodásrohamok nélkül játszotta a kézilányt a konyhában, Norbi viszont továbbra is belebeszélt mindenbe és tolta tovább az atyáskodást. A tehénfejési konfliktusban konkrétan neki volt igaza, de ettől függetlenül nem lopta be magát vele a nőszövetség szívébe.
Kíváncsi vagyok még, mit alakít majd az egyelőre sötét lóként lavírozó Testépítő Gabika, de sokat nem várok tőle, mert tényleg elég sötétnek tűnik. És rohadtul idegesít, hogy a csatorna továbbra is a trash-vonalat nyomja, a bulikázással meg a kukkolással meg a negatív IQ-tartományban mozgó műsorvezetői kommentárokkal.
Végezetül: részemről harsány éljenzés a fitneszcsűr kecskeistállóvá alakításának!

Furore Carcosa 2016.04.12. 01:18:49

No még egy kis monológ itt a hajnali órákban…
A showmance-nek csak akkor van értelme, ha a két fél egyezteti a szavazási stratégiáját. Kaszkadőr Gergő ehhez képest – miközben nagyban bűvölte Brigit – keményen belerondított a nőszövetség elképzeléseibe. (Ők a külső szövetségesüket, Tűzoltó Sanyit szerették volna párbajra küldeni, hogy célzottan választhasson ellenfelet magának.) Komolyan mondom, nem tudom, mi járhatott közben a Nagy Dzsentlemen fejében. Tocsogó bugyijú tinifruskának hitte Brigit, aki annyira elveszti az eszét a feléje sugárzó hímhormonoktól, hogy még arról is megfeledkezik, hol van és miért? Az ég szerelmére, ezt a játékot felnőtt emberek játsszák, akik hellyel-közzel azért gondolkodni is szoktak! (Bár az adó nagyon szeretné nekünk másképpen tálalni az eseményeket.) Én pillanatnyilag látok itt néhány egyéni stratégiát, pár ösztönjátékost és egyetlen funkcionáló szövetséget, amelyiknek ebből kifolyólag jó esélye van a játékmenet irányítására. Kaszkadőr Gergő simán betagozódhatott volna külsős elemként, ő azonban ehelyett egy őstulok kifinomultságával megpróbálta megbontani a szövetséget, nulla taktikai érzékkel, kizárólag az amorózói produkciójára hagyatkozva. Vagy sokkal hülyébb annál, mint amit eddig kinéztem belőle, vagy a maga csendesebb módján úgyanúgy lenézi a nőket, mint úgyszólván az összes férfijátékos, Tűzoltó Sanyi kivételével.

Furore Carcosa 2016.04.12. 05:23:27

A jelölésről: Beléptünk a középjátékba. Most már nem arra érdemes szavazni, akit ki akarunk ejteni – hanem arra, aki kihívja és kiejti nekünk ezt az illetőt. Vagyis a jelölés nem „kit utálok legjobban” alapon fog zajlani, hanem az alkalmi, ill. hosszú távú szövetségesek a legerősebb párbajozókat fogják jelölni maguk közül.
A játékosok nagy része a Gizella-párbaj óta összevissza rakta a jeleket, de van egy ötös blokk, amelyik előre megbeszéli a stratégiát. Legutóbb megosztották a jeleiket Fitnesz Vivi és Tűzoltó Sanyi között, arra bazírozva, hogy Vivit úgyis bevédi majd a heti gazda, és Sanyi (aki közülük való) tetszése szerint választhat ellenfelet. Ebbe a tervbe köpött bele Kaszkadőr Gergő a szavazatával, amikor harmadiknak Henit is feltolta a párbajra küldhetők közé. Utána rómeózott egy sort Briginek, de hiába; Brigi visszazárt az ötös blokkba és ejtette Gergőt, akiből így potenciális szövetséges helyett célpont lett. Gratula a stratégiai érzékéhez.
Mivel most Brigi a heti gazda, a blokknak csak négy szavazata van, de ők döntik el, hogy ki párbajozzon a legtöbb jelet kapó játékosok közül. Ez stratégiailag nagyon stabil pozíció, azt küldenek párbajozni, akit akarnak. Az optimális taktika az lenne, ha megbeszélnék Vadember Attissal (akinek egyáltalán nincs ellenére a jelölés), hogy ejtse ki Izom Sanyát. Vagy lehet, hogy inkább Favágó Norbit kéne küldeni; mert Attisból adott esetben kinézem, hogy rájuk borítja az asztalt és Izom Sanya helyett Tűzoltó Sanyit hívja ki. Cinkesebb pasi az, mint amilyennek tűnik; Favágó Norbi viszont mindig csak egy lépést lát előre.
A jövő héten aztán párbajra küldhetnék Diát, hogy ejtse ki Szintikét. Ez afféle bizonyítási kötelezettség lenne, hiszen ő nem kezdettől fogva tagja a szövetségnek, a Gizella-brancsból igazolt át. Utána meg már csak hátra kell dőlni és végigszemlélni az alfahímek agancsakasztásait, amelyben valószínűleg Kaszkadőr Gergő és Testépítő Gabika lennének az első veszteségek.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.12. 05:38:13

@Furore Carcosa: Kötvehiszem, h ennyire mély gondolatokat kell keresni egy realityben, legfőképpen, h úgyis a bábok azt teszik, amit az rtl mond.

Furore Carcosa 2016.04.12. 05:49:13

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Ezek nem mély gondolatok, csak józan tervezés és előrelátás. A komolyabb realityknek éppen ez a nézőcsábító ereje, nem a pofátlan manipulálás; az inkább ront a dolgokon. És én meg vagyok győződve, hogy legalább néhányan a castból felkészültek előre, mire számítsanak. Nem olyan mesterség végigböngészni a tematikus wikiket és megnézni egy sor YouTube-videót.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 05:52:00

Furcsa, hogy 10 liter bortól ennyire kiütötte magát egy 11 fős társaság. Mondjuk a Tűzoltó lehet, hogy nem ivott, vagy csak keveset (vagy nagyon jól bírja), de szerintem ez valami nagyon rossz minőségű, tele kénezett, lőré lehetett, ha mindenkinek így fáj tőle a feje másnap.

Furore Carcosa 2016.04.12. 05:59:56

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Engem inkább az zavar, hogy a sok kukkolás mellett alig mutatnak olyan jeleneteket, ahol a játékosok a stratégiáról beszélnek – és ha mégis, mindig a férfiak a kezdeményezők. Pedig a nők szintén egyeztetik a terveiket, ez nyilvánvaló. Brigi elmondta adásban, hogy Henivel már az első napokban megalakították a szöszikommandót; Dóri említette, hogy tagja egy hatos szövetségnek. Na, az ilyen megállapodások kialakulását és megvitatását sokkal szívesebben nézném, mint a díszcsődörök mosakodását és lerészegedését.
@VV Erőlegény: Borzalmas vinkókat itatnak velük, ezt már Kaszkadőr Gergő is felpanaszolta egy héttel ezelőtt. Tűzoltó Sanyi egyszerűen nem iszik belőle és kész. Hülye lenne ilyen sovány koszt mellett még a gyomrát is nyírni. Mondjuk nagy koppanás lenne az RTL-klubnak, ha a hetigazda köszönettel átvenné a két demizsont, levinné a kamrába, aztán mindennap kiporciózna belőle egy-egy pohárral munka előtt az ásni küldött játékosoknak...

Furore Carcosa 2016.04.12. 06:17:34

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Különlönben Tépőzáras Gizellát kifejezetten stratégiai játékosnak küldte be az adó. Rögtön úgy kezdte, ahogy a kieséses realitykben kell: szövetséget szervezett és szavazási stratégiát alakított ki. Csak éppen tökéletesen alkalmatlannak bizonyult a szerepre, és a kihullása után a stáb nem tudja, kit mikor kell keresni a kamerával a taktikai snittekhez, mert a szövetségek spontán alakulnak ki, nem a szerkesztők elképzelése szerint. Ez a tanya azért sokkal kevésbé kontrollált környezet, mint mondjuk a VV-villa; a játékosoknak pedig nincs elég tapasztalatuk hozzá, hogy jelet adjanak és odahívják a kamerát, ha megbeszélésre készülnek.

2016.04.12. 06:26:39

@Furore Carcosa: jaj de ekg-n vagyok ezzel, a multkor en is pont ezen nyunnyogtam, h inkabb ezeket a taktikai megbeszeleseket neznem, nem azt, h mi folyik a paplan alatt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 06:48:01

@Furore Carcosa: Nem látom a Kutyás helyzetét ennyire reménytelennek. A tegnapi öfiben a FitneszSanyán kívül szerintem mindenki a pozitív arcát mutatta. Szépen össze is álltak a taktikai szövetségpárok a malacgondozásban: 1, Heni-Tűzoltó (Kréta figyelmébe, egyelőre alkalminak tűnik, de ebben a társaságban azt mondanám, hogy elrendeltetett!), 2, Dia-Norbi (az egyívásúak, Norbi hiába nem veszi tudomásul, de ebben a csapatban csak Dia illik hozzá), 3, Gergő-Dóri (ebből még kialakulhat egy nagyon erős szövetség is, a gyengébbek kedvéért nem szexuális fronton, ha Brigi túlkeménykedi magát, akkor veszítheti Gergőt, de szerintem nem fogja, ez egy triumvirátus lesz egy ideig), 4, Szinti-Gábor (jobb híján szövetség, de szövetség, mert szüksége van mindkettőnek szövetségesre, bár lehet, hogy ők most Attila védőszárnyi alá fognak menekülni és ez is egy triumvirátus lesz) 5, Attila-Sanya (na ez nem szövetség, már csak azért sem, mert Sanya nem fog semmit sem csinálni a héten, úgy érzem, hogy a Fitneszterem lerombolásával a műsorban a Fitnesz résznek vége, ezt Sanya is érzi tudat alatt, és Laura sorsát fogja követni, Attila viszont az egyetlen benn, aki szövetséges nélkül is tud működni).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 06:59:49

Vivi levelét is a szerkesztők diktálták (ha Vivi ennyit tudott volna agyalni, annak látszódnia kellett volna a műsorban is) !

Hortenzia Schneider 2016.04.12. 07:07:22

Amikor Barni meg Babóca beköltöztek a farmfitnesterembe Sanya arcán ez volt látható:
www.youtube.com/watch?v=XyLyyngVBuE

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 07:15:50

@Hortenzia Schneider: Szerintem sokkal több is látszott rajta. Abban a pillanatban rájött arra, hogy ez a játék eddig tartott számára... Tegnap rövid idő alatt két hatalmas pofont kapott, egyet a (szerkesztők által is diktált) Vivi levél miatt, hogy nem lett még egy hétig hetigazda, és természetesen a farmfitnesz felszámolása. Ez volt a Fitneszguru eddigi benti "életműve"... Abban a pillanatban feladta magában a játékot, és az RTL hálás lehet neki, ha kitart még a szombati párbajig...

Krétagarbó 2016.04.12. 07:23:44

Az előzetesben mutatják, hogy nem akar felkelni (beteg? Durci?) és Tűzoltó azt beszéli az egy farmerrel, hogy aki nem dolgozik, az ne is egyék.

aloksak 2016.04.12. 07:38:47

Jó reggelt. :) Köszi a taktikai elemzést. Ezért is szeretek ide járni, a nálam okosabbak gondolatait olvasni. :) Reggeli kávé mellé ez most pont tökéletes volt. Képbe kerültem teljesen. :) Még egyszer köszönöm. :) @VV Erőlegény: @Furore Carcosa:

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 07:40:59

@Krétagarbó: Ha - reményeim szerint - szombaton Sanya búcsúzik a játéktól, akkor el lehet mondani, hogy akik eddig kiestek a játékból (a játékot feladókkal együtt), hatalmas casting hibából kerültek csak a műsorban. A verseny igazán most kezdődik, még akkor is, ha a jelenlegi játékosok között is van néhány tuja, vagy tujább. Úh, ha ez egy közönség szimpátiás kiszavazós párbaj lenne, akkor Sanya mindenidők egyik legnagyobb magyar reality vereség százalékával búcsúzna, bárkivel szemben, a bennlakók közül, és az is nagy pofáraesés lenne a népszerűséghajhászó életművészünknek (egy tipikus higany politikus alkat, a noname parlamenti szavazótáborból ) :-)

Perspektíva 2016.04.12. 07:55:54

@Furore Carcosa: Gergő Heni kihívásával nem csinált hülyeséget, mert szerinted is és lehet hogy szerinte is túl erős az nőszövetség. Brigi azért is játszik Gergővel, mert tudja hogy a párbajban ő lenne a leggyengébb a nők közül, így érzelmi alapon manipulál...eddig jól. A férfioldal szép lassan kiejti majd egymást a farokmutogatás miatt.

Hortenzia Schneider 2016.04.12. 07:58:11

Jó reggelt fiatalok!)
@VV Erőlegény: 'Ez volt a Fitneszguru eddigi benti "életműve"... 'lehet hogy már a kinti hírnéven kombinál, hogy lovagolja meg a farm által szerzett ismertséget.Addig kihasználni az adandó lehetőségeket amíg tart a műsor.Elképzelhető, hogy a mostani viselkedésével arra gyúr hogy kivágják, mint macskát sz@rni.
@Krétagarbó: Úgy-úgy bedurcizott mint akinek elvették a játékát.)

lac64 2016.04.12. 08:11:15

@Furore Carcosa: "Van egy olyan érzésem, hogy a nőszövetség inkább hajlik Vadember Attis, mint Favágó Norbi felé, mert Attis a múlt héten egész normálisan, káromkodásrohamok nélkül játszotta a kézilányt a konyhában, Norbi viszont továbbra is belebeszélt mindenbe és tolta tovább az atyáskodást. A tehénfejési konfliktusban konkrétan neki volt igaza, de ettől függetlenül nem lopta be magát vele a nőszövetség szívébe."
Ugye azt látjuk, amit láttatni akarnak. Ettől függetlenül szerintem túlságosan feketén-fehéren ábrázolod a két embert.
Nézzük Norbit: Henivel való összeugatásakor alapvetően neki volt igaza, és abban a szituációban az istállóban lévő nők is neki adtak igazat. Az a baromi nagy hibája, hogy nem tud leállni és folyamatosan okoskodik, viszont láthatóan minden feladatát nagyon jól végzi el. A nőkkel való kapcsolatáról: Dórival, Brigivel kifejezetten jóban van, a bulin végig Dórival táncolt, Brigi neki öntötte ki a szívét, az RTL-en lévő plusz videókon például Dórihoz megy segítségért tésztagyúrással kapcsolatban. Ő borotválja Dóri lábát, Brigi hónalját, lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem ezt csak annak engeded meg, akivel bizalmi viszonyban vagy. Henire szerintem részben dühből rakott, kíváncsi vagyok, mennyire rendeződik vissza az a viszony. Heni is az ő jelét még valamennyire érthetőnek tartotta, Gábor és Gergő jelén akadt ki.
Attila: Teljesen kiszámíthatatlan, lehet, hogy egy ideig a jó arcát mutatja, de utána kapásból megőrül, az ilyen embert szövetségesnek választani minimum veszélyes. A párbajon Vivit segítette, tehát a Henivel való viszonya legalább annyira kérdéses, mint Norbié.

Egyébként szerintem Attila valóban tudatosabban játszik, nem egyszer a kameráknak (pl. a kismalacokkal történő tündi-bündi tőrödése szerintem egyértelműen azoknak szólt), szerintem az RTL is kedveli, míg azt érzem, hogy Norbit folyamatosan oltják, egyrészt a műsorvezetők kommentjeiben, másrészt pedig pl. most a kieső levelében (nekem legalábbis furcsa, hogy egy kieső a neki szurkolót savazza a levelében).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 08:12:23

@Hortenzia Schneider: Én több, mint kilenc éve heti átlag 2 hetente járok fitneszterembe (spinning), de a Fitneszguru által promótált, vezetett, vagy tulajdonolt terembe, akkor sem tenném be a lábam, ha itt lenne a tőszomszédságomban, ár/érték arányban a legjobban felszerelt lenne a környéken, valamint a legjobb edzők dolgoznának benne.

lac64 2016.04.12. 08:16:31

@VV Erőlegény: Azért kíváncsi lennék, hogy alakultak ki a párok. Kaptak egy levelet, vagy ők választottak. Ha maguk, akkor is érdekelne, hogy milyen sorrendben ki-kit.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 08:17:44

@VV Erőlegény: jav: "heti átlag két alkalommal" :-) Ilyen az, amikor az ember csak fossa az írást, de nem ellenőrzi magát... :-)

lac64 2016.04.12. 08:20:45

@VV Erőlegény: Pont ezen agyaltam én is, mikor láttam, hogy szinte mindenki szeved másnap. Az a bor valami borzalmas kerítésszaggató lehet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 08:21:31

@lac64: Levelet kaptak, abban az állt, hogy 5 malachoz 5 olyan pár (a 11. Brigi), amelyik egy ffi-ből és egy nőből áll. Innentől kezdve szerintem spontán kollektív döntéssel, és lehet, hogy némi Brigi (hetigazda irányítással a konfliktusosabb helyzetekben, ha voltak ilyenek).

lac64 2016.04.12. 08:28:37

@VV Erőlegény: OK, de milyen sorrendben választottak. Ki választhatott először, melyik pár az, amelyik önként, és melyik amelyik kényszerből van együtt. Ugye ez a te szempontodból is érdekes, hiszen a pároknak stratégiai jelentőséget tulajdonítasz. Egyébként az, hogy ki választhatott és utána milyen sorrendben választották az embereket, már gyerekkorban a grundon is megmutatta, hogy a falkában hol helyezkedsz el, te domináns vagy, vagy csak egy fos9-es. :)

,, 2016.04.12. 08:32:53

Az alábbiakban ismertetem benyomásaimat a tegnapi adásról:

Norbi <333

Perspektíva 2016.04.12. 08:34:42

@lac64: Lehet hogy irányított párválasztás volt a kialakult szövetségek megbontása vagy lazítása miatt.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 08:36:21

@lac64: A grund választás nálunk az alábbiak szerint folyt általában: A két legerősebb választott, először a második legerősebb egyet majd a legerősebb kettőt és a második legerősebb kettőt stb... Ha páratlan volt a vége, akkor az ún. "szerencsemalacot", bár gyakorlatilag a legnagyobb szerencsétlenséget, kisorsoltuk... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 08:39:58

@Perspektíva: Sztem is, de Laci azt kérdezte, hogy milyen irányítási tényezők voltak még... Szerintem több tényező nem volt, "szimpátia" szerint alakultak ki a párok, a többi meg a maradék elv szerint, és ha kellett Brigi döntött...

Perspektíva 2016.04.12. 08:49:27

@VV Erőlegény: Ha végignézem a párokat, akkor úgy gondolom a nők választottak maguknak párt és maradt Attila Sanyával.

Krétagarbó 2016.04.12. 08:49:41

@Perspektíva: Szerintem Gergő nem ennyire tudatos játékos. Brigiről pedig egyre inkább azt gondolom, hogy igen. Brigi megeszi ezt a fiút reggelire.

Perspektíva 2016.04.12. 08:55:17

@VV Erőlegény: A választás sorrendje volt a kulcs. Mert ugye Dia is és Cinti is Norbira vágyott. Az kapta, aki előbb választhatott. Szerintem a sorrend volt meghatározva.

,, 2016.04.12. 08:56:51

A héten lehet búcsúzik Bájgúnár Sanya.

Perspektíva 2016.04.12. 09:03:47

@Krétagarbó: Igen, szerintem ő nem annyira visszahúzódó, mint amit az első két héten láttunk. Húzza Gergőt, aztán kicsit pofáraejti. Kiváncsi vagyok mit hoz ki belőle a hetigazda szerep. Gergő meg vagy hülye vagy szerelmes, mert már a pincsikutyára kezd emlékeztetni. Egyébként lehet hogy csak szimplán nem bírta Henit. Bár én azért elgondolkoznék rajta, hogy Brigivel igen jóban van, biztos vannak közös tulajdonságaik.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 09:11:44

@Perspektíva: Az eddigiek alapján én úgy érzem, hogy a kis Szintia szövetséges választásban eléggé "mindenevő", Dia viszont "igényes". Szintiánál az egyetlen párválasztási elv (amíg végleg el nem fogy ez a közösség a Farmon), hogy a párja lehetőleg minél fiatalabb legyen, és 35 minuszos (még az sem számít nála, hogy fiú, vagy lány az illető). Ha nem lett volna egy olyan szabály, hogy ffi és nő alkothatja csak a párost, akkor most látnánk egy Szintike-Dia "kvázi leszbikus" duót is, a zöld "nyakörvű" kismalac nevelésében. Az amúgy bájosan affektáló Szintia kétségtelenül meglevő tattikai érzéke itt ki is merül, azt hiszem...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.12. 09:15:41

@VV Erőlegény: Jah és Dia határozottan lecsapott Gergőre Szintia előtt...
@lac64: "Egyébként szerintem Attila valóban tudatosabban játszik, nem egyszer a kameráknak (pl. a kismalacokkal történő tündi-bündi tőrödése szerintem egyértelműen azoknak szólt), szerintem az RTL is kedveli". Nekem ennyi ripacskodás simán belefér a műsorba, sőt Attila javára írom!

Krétagarbó 2016.04.12. 09:19:58

@Perspektíva: nem feltétlenül kell, hogy hasonlítsanak egymásra a csajok ahhoz, hogy ebben a környezetben "összejöjjenek". A három lány (Dóri, Brigi, Heni) korukból fakadóan egyívású, még akkor is, ha teljesen más környezetből jöttek, ők tudják, miről beszél a másik, már túl vannak egy-két jó pár tapasztalaton, élményen. Ösztönösen is egymáshoz húzódnak, ez szerintem csak félig-meddig lehetett tudatos az elején. Dia talán azért nem fog kilógni a sorból, mert bár fiatalabb, mint ők, de szerintem az élettapasztalata jóval több, mint a hasonló korú társainak. (Azt gondolom, kapott rendesen apukától, családtól, látott már ezt-azt.)

Perspektíva 2016.04.12. 09:20:54

@VV Erőlegény: már azt hittem én emlékszem rosszul:(

Perspektíva 2016.04.12. 09:43:54

@Krétagarbó: Ez akkor derül ki, ha már kevesen vannak és egymást kell jelölni, hogy melyik kapcsolat erősebb.

Berborosz 2016.04.12. 10:53:58

Vajon mi a szerepe a Heavy Tools-nak? A játékosokat is ők öltöztetik? Vagy csak a műsorvezetőket?
Nem várok választ, csak úgy eszembe jutott...

Zsuzsán 2016.04.12. 21:35:21

bocs, szerintem ezt már tuti kérdezte más is, vagy nem tudom,
de ez a Gergő = a Játék határok nélkül új szériák Dániel Gergőjével, ugye?!

beacska 2016.04.13. 10:05:18

@Furore Carcosa: nekem tetszenek az eszmefuttatásaid!!! kisfiú vagy vagy kisleány? gyere homokozzunk együtt!
süti beállítások módosítása