Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x82 - ...és a távolban felsírt egy gyerek

2014. április 03. 20:00 - sixx

Screen Shot 2014-04-04 at 5.06.37.png

Lilu talpig feketében fogadja a népet A Héten Ami A Legjobb Dolog Ami A Villával Történhetett, de mondjuk ő már látta azt, ami mi csak most fogunk, így nem fair. Nem igazi babákat kapnak a nyomorultak odabent, ezt a döntést megsüvegelem, bár van egy olyan sejtésem, hogy pár év, és élő csecsemőkkel megy majd a móka. A vellában olyan kosz van mint hat legénylakásban összesen, ennek konyhai részét KokkIza azzal magyarázza, hogy nagy a hasa, azért nem tudja az edényekbe száradt kajamaradékot kimosni. Ebben egyébként van valami, azt meg pláne nem értem, miért nem képesek saját maguk után elmosni egy kibaszott tányért, de mit értek én a lovakhoz.

KokkIza magyarázata úgy pattan le a többi lakóról mint Rogán Tóni aktuális vagyonnyilatkozata a liberális sajtóról,

Izabazdmeg, attó’ ho’ valaki tehes, még takarítha’ bazdmeg

mondja Debil azzal a tök beazonosíthatatlan tájszólással, amihez képest Traktoros izomból, oppardon, izumbúl megnyomott tébetűi muzikális élményt nyújtanak. Zsóti is elvicceli a dolgot, így kell várni egy újszülöttet, hadd tudja, mire számíthat, mondja, ahelyett, hogy mosogatna.

 

Vikinek sem tetszik a dolog, és ezt meg is mondja, mint mindent, ami nem tetszik neki, és KokkIza felbaszul, majd jön ez a beszélgetés:

Jóvan akkor.
Ne jóvanozzál, Izabella.
De jóvanozok.
De ne jóvanozzál.
De jóvanozok.
De ne jóvanozzál.

Pólóra kéne nyomtatni, bazdmeg. At meg hab a tortán, hogy mivel KokkIza a vellamester, neki kell behordania a sok szart a kamrából, amiben Viki segít neki csak - a sok izmos fiatalember meg a vasalatlan herezacskót morzsinkálja báva képpel, és hörög hozzá így reggel, de segíteni basznak a tökéletes lakótelepi kismamákká átvedlett, egykori jócsajnak mondott KokkIzának. Amikor mindent behordtak, Zsóti nyugtázza, hogy rend van végre, és felbont egy krémtúrót, amit én KokkIza helyében keresztben dugnék fel a seggébe ott a helyszínen, majd a legközelebbi kamerába közölném, hogy megérte, most már kibaszhattok innen. Azt nagyon halkan jegyzem meg, hogy KokkIza dolga a konyha rendben tartása, és hát ez itten most az ultimate fail minősített esete.

Iza, takarítsál, ha oda vagy beosztva. A terhesek is szoktak takarítani, csak szólok.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.33.41.png

A takarítás-gate folytatódik, Traktoros lesz az, aki a mosogatást elviszi, mert KokkIza megkéri, illetve faszt, azzal a passzív-agresszív módszerrel éri el, amitől a falra tudnék mászni, aszongya, hogy majd akkor ő elmosogat, de olyan hangon és arccal, hogy egyértelműen jelzi: ha Traktoros nem mosogat, nem fogja húzogatni a bűrt a kis pöszörőjén a paplan alatt. Közben Pink és Viki megbeszélik, hogy a jelüket Bugyitlan kapja, mert mostanában egy arrogáns paraszt. Newsflash: Bugyitlan az első perctől fogva egy arrogáns ribanc volt. Remélem, megkapja a jelet, és kiviszi Pinket, akit messze a leggyengébbnek tart itt mindenki, és akkor két jelentéktelen versenyző közül egy tuti kint marad.

Szülünk. Ez annyit tesz, hogy kimennek a kamrába, leveszik a terheshasat, és behoznak egy babát, ami pont olyan nehéz, mint egy újszülött. Debil természetesen megkönnyezi a gyermekáldást.

Olyan apuka akarok lenni, mint pápá. (sír)

Debil mellesleg üvölt folyamatosan, ezt a gyerekek annyira nem viselik jól. Zsófi, a prolimuter nem érzi, hogy ez a baba az ő gyereke lenne, tök meglepő. Miközben Pink szül, KokkIza a mosogatással baszogatja Vikit, aki visszaszól, és ebből lesz egy heveny üvöltözés, amit senki nem bír elviselni, én sem, így ezt most továbbtekerjük, mert a fasz kivan már ezzel. Viki a hálóban puffog tovább, mert nem tudja, hogy a bébimonitoron át KokkIza és Zsóti mindent hall. Pedig de. KokkIza szembesül azzal, hogy első számú közellenség lett, és Debil és Viki is őt fogja kivinni, ahogy lehetőségük lesz.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.41.23.png

Szerinted itt senki nem beszél a másik háta mögött? Akkor te rossz helyen élsz, ember! (Debil)

Traktoros a gyerekáldásról csak annyit mond, hogy sok sikert mindenkinek, aki ilyen fába veri a fejszéjét. És a vellában van mostantól négy csecsemőszimulátor, amikről hamarosan kiderül, hogy elég sok mindent tudnak, sírnak, hugyoznak, büfiznek, és mindezt akár egyszerre is. Ezt két szakember mutatta meg az agyhalottaknak, és adott nekik egy-egy karkötőt, amit hozzá kell érinteni a műgyerekhez, és a műszer méri, mennyit foglalkoznak a babával. Zsóti babája például baszik büfizni, amitől arra gondolnak Vikivel, hogy elromlott, szóval vannak fenntartásaim, az orbáni családmodellel kapcsolatban, talán nem kellene mindenkire ráerőltetni ezt a dolgot.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.50.56.png

Semmi nagy ördöngösség, etetni kell, büfiztetni, tisztába rakni. (Zsóti)

Az összefoglaló második része a sírás jegyében telik, pelenkáznak és büfiztetnek, a legjobb Debil, aki valódi gyerekként kezeli a műanyagdarabot és kisfiamozza folyamatosan, bár a ringatást nem bíznám rá. Pink az egyedülálló anya kifejezetten hősies küzdelmet folytat a gyerekkel, és természetesen senki nem segít neki, tetszett volna kotont használni. Van egy olyan sejtésem, hogy a hét végére ezek olyan szinten ki lesznek készülve, hogy az valami hihetetlen, Pink a gyerek első sírásától kiborul és sírógörcsöt kap például. A bizonyítási vágy munkál benne, mondja. Később feladatot is kapnak a kölyök mellé, altatót kell írni neki, hát, van akinek sikerül, van akinek kevésbé, de aranyosak, és végre nemcsak az üvöltö köcsögség van. Traktoros például konkrétan elérzékenyül, amikor a műanyag csecsemő nevető hangot hallat.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.57.05.png

 

Tegnap vót

Viki és KokkIza álgyerekkel a hasában is tudja kurvaanyázni egymást. Nagyon helyes, a tegnapi adásban tán egyszer sem hangzott el, hogy te faszszopó ribanckurva, ideje pótolni.

Címkék: vv6
373 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2014.04.03. 20:03:52

váóóóóóóóóóóó :) új posztcsi :) hurrrrrrá :)

dr. sziszi 2014.04.03. 20:10:08

Szia Ica és köszike!

Lilith.Inanna 2014.04.03. 20:10:59

Tombolnak a "terhességi hormonok". :D :D

Mók_Ica 2014.04.03. 20:11:14

@dr. sziszi: szia :) reméltem nem maradok sokáig itt egyedül :)

LittlePurple 2014.04.03. 20:11:36

sziasztok :)
most nézem az onlányt, vikkancs és zsóti egy ágyban!!! :O egyszer csak a vikkancs olyan rohadt büdöset fingott, hogy a zsóti hosszú fetrengés után az asztma pipája után kapott! undormáááááááááány (hányás)
ezután arról beszéltek, ki hányszor mosott ágyneműt. dorka: 2 naponta, vajon miért? iza: még nem mosott, vajon miért?

Admiral_General_Aladeen 2014.04.03. 20:14:19

Sziasztok! :)
Az előzetes alapján,Vikinek egy szívlapát általi arconcsapás rendel,így előlegben,MOOST!!! :)

LittlePurple majd eldönti hogy atommeghajtású legyen-e vagy csak sima is elég,tekintve hogy közös kedvencünkkel,Izával veszekszik ;)

Kolbinnyó 2014.04.03. 20:15:08

Istenem, lőj fejbe, valami érdekes nem lesz a héten????

Lilith.Inanna 2014.04.03. 20:15:20

@Mók_Ica: Nem hagyunk egyedül. :)
@LittlePurple: Szia. Kisírtam a szemeim,mikor Zsófia zokogva panaszkodott Vikinek: "De most olyan nehéz." :D

faszent 2014.04.03. 20:18:18

@LittlePurple:

(Ha jól értem, volt egy megállapodás Zsolti és Dorka között, hogy amennyiben Dorka kiesik, akkor Zsolti kizárólag tankkal lesz a páros feladatokban, vagy valami ilyesmi, úgy látszik Dorka csak így érezte biztonságban a területét, a Tankot egyáltalán nem érezte veszélyesnek a területére. Ezért lehetett aztán Zsoltit feltűnően folyton a Tank árnyékában fürdeni, így üzent Dorkának, hogy hűséges hozzá.)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.03. 20:21:45

Sixx, hagyj fel a rezsicsökkentés melletti harccal! Fizessétek le mézescsókot, majd ő rittyent nekünk fasza posztokat. Ahogy ti Gézával unjátok ezt a feladatot, az már nekem is fáj.

és most megyek hessni a picsába

LittlePurple 2014.04.03. 20:28:13

@Admiral_General_Aladeen: szia :) igaz, még nem tudom, hogy miről van szó, de ha a kotonsapkás vikkancsról, akkor első körben egy hatalmas szívlapát, ha még mindig mozog (ez egyértelmű akkora testnél) akkor jöhet a következő atommeghajtású szívlapát is! @Lilith.Inanna: az agyatlan pink amikor megszólal az olyan mint amikor villával karcolgatják a tányért.........zene a füleknek! :D:D:D:D

Lilith.Inanna 2014.04.03. 20:30:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szia Nari. :)
@LittlePurple: Kétszer is megnéztem a videót,komolyan feldobta a napom. :D :D

Dr. Furifangosz 2014.04.03. 20:34:40

Hölgyeim és uraim!

A kommentszám alakulása az első 80 napban.
A piros nyilak az öt párbajt jelölik.

kepfeltoltes.hu/140403/80nap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

XO 2014.04.03. 20:35:35

Oooo dikk,hogy le vagyok maradozva!

Szép estét mindenkinek! :)

LittlePurple 2014.04.03. 20:38:18

@Lilith.Inanna: zsóti nem bírt magával, és míg Aurélio fürdött, a bébiőrbe mindenféle kreténségeket suttogott...aztán iza is "beleélvezett" amit a szokásos hörgéses röhögéssel zárt...
de később milyen rendes volt Auréliotól, hogy megmasszírozta a Teo hátát, majd szépen betakargatta... bár lehet, hogy gondolatban cekcuális dolgok is eszébe jutottak....

XO 2014.04.03. 20:42:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Brad Pittet szeretném,de rövid hajjal! :)))) köszi! Szerinted ráér ma? :)

XO 2014.04.03. 20:45:06

@Mók_Ica: azt nem engedhetjük meg neked, azt a luxust! :)))

Admiral_General_Aladeen 2014.04.03. 20:48:29

@LittlePurple: Szia! Csak megnéztem a fenti videjjót,és annak kapcsán írtam,amit írtam ;)
Egyetértek a biztos ami biztos alapon kiosztott szívlapát ötleteddel :))))
Tegnap nem néztem az öfit,csak felvettem,de asszem nem fogom megnézni mégsem.
A mai adásra meg remélem kiflegmulok ...

LittlePurple 2014.04.03. 20:52:33

@Admiral_General_Aladeen: ja én az éjszakai onlány adásról beszéltem...

XO 2014.04.03. 20:53:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: egy isten van! Mit isten, fél isten! :)))) juhuhuuuuu! :))

XO 2014.04.03. 20:54:41

@Admiral_General_Aladeen: meg kell nézned a tegnapit! Komolyan Zsófikán még mindig röhögök! :)))

XO 2014.04.03. 20:56:17

@LittlePurple: Au semmi másra nem tud gondolni, egy síkon van! :))

Cimili 2014.04.03. 21:13:52

Sziasztok!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Véletlenül nincs még1 Pitted? Gondolom XO viszi mindhármat.:DD

XO 2014.04.03. 21:16:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: oooo, hogy én mennyire imádlak most!!! :DDD Kösziiiiiiii....pfuuuu milyen este lesz ez.....csak semmi szekrény! @Cimili: lásd kivel van dolgod, megosztom veled...de csak szép sorban! :DDDD

XO 2014.04.03. 21:18:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: attól az első képtől teljesen elgyengültem.... :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.03. 21:18:28

@Cimili: te milyet kérsz? :)

@XO: nekem nincs ötletem, h kit kérjek :D

Cimili 2014.04.03. 21:20:48

@XO: Iggggggggen, az első Pitt a legjobb!:)

Cimili 2014.04.03. 21:27:02

@LittlePurple: El is hiszem, hogy megverte Krisz a barátnőjét. Ha nem lennének kamerák, Iza is kapott volna már egy pár taslit.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.03. 21:27:39

Én is voltam tini, amikor képekre izgultam, hehe

LittlePurple 2014.04.03. 21:31:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kissé eléggé nagyon pocsék photoshop :)

XO 2014.04.03. 21:32:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: dupla 18-as! :DD
Milyen dolog, hogy nincs ötleted? :(

XO 2014.04.03. 21:33:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mindig csak a duma és semmi tett....nahát! :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.03. 21:34:29

@LittlePurple: valszeg :D De sssss.........., ne rontsd el hangulatot :D

@XO: nincs olyan pasi, aki tetszene :)

Cimili 2014.04.03. 21:36:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Auuuu, teljesen elpirultam.:) Vajon photoshop?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.03. 21:38:50

@Cimili: nem tudom, h ezek azok-e, de tutkó, h voltak aktjai, arról hallottam.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.03. 21:39:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Akkor ez a kör férfi főszereplőkkel? Szerintem ne vegyétek fel a telefont.

@XO: Ühümm:P

csiberibe 2014.04.03. 21:44:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, időben jöttem, látom.
Pityu a tiétek lehet. Jobb nincs? :P

Lilith.Inanna 2014.04.03. 21:46:35

@csiberibe: Válogatsz?:D Mára ő adatott. :D

csiberibe 2014.04.03. 21:48:02

@Lilith.Inanna: hát akkor én ma magam intézem a dolgaimat. :)

Lilith.Inanna 2014.04.03. 21:52:15

@csiberibe: az sem rossz..Magad uram, ha szolgád nincs.:)

Mók_Ica 2014.04.03. 21:57:37

@XO: ő nekem is bejön :) jobban, mint bradpityi :)

XO 2014.04.03. 21:59:08

@Mók_Ica: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: William Levy....azért így tényleg kiléphetne a képernyőről....nem mondanánk nemet! :DDDD

XO 2014.04.03. 22:00:37

Kezdőddiiiiiiikkk

Mók_Ica 2014.04.03. 22:01:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pityi annyira nem jön be... ennyi
@XO: én sem dobnám ki a paplanom alól ;)

kezdőőőő-dikkk.... lilu van, kis feketében :)

ma megszületnek a nem igazi bébik... mit nem mond lilu...

Mók_Ica 2014.04.03. 22:03:25

most jön a posztcsiban is beágyazott videjóval tarkított első rész :) kupi a konyhában :)
au és zsóti a konyhában: így kell várni egy újszülöttet, legalább tudja, mire számítson :)

viki dagadtnak érzi magát, zsóti mondja, csak terhes vagy :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.03. 22:03:35

@XO: hát nem, bár kjobban szeretem a kevésbé helyes pasikat :)

Mók_Ica 2014.04.03. 22:04:18

viki és iza együtt okádnak a mosatlan edényektől :) a nagy hasától iza nem tud mosogatni, majd csinálja szülés után... hihihihihi

Mók_Ica 2014.04.03. 22:04:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ;) az élőknél én is, de itt a szememet legeltettem :)

Admiral_General_Aladeen 2014.04.03. 22:05:01

Nem szabad jólvanozni-ez a mai nap tanulsága

Cimili 2014.04.03. 22:09:27

Iza hogy dirigál Trakinak mosogatás közben.:DDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.04.03. 22:10:04

iza eszik, traki mosogat
zsófi és viki beszélget a cigis kanapén, viki kérdezi zsófit, teora tennéd s jeled? zsófikát idegesíti teo ezért éppen most rá tenné a jelét

közben traki irtózatosan elfárad a mosogatásban, és ha végez, akkor le akar feküdni.... iza ezalatt eszik-eszik-eszik és természetesen teli szájjal beszél

viki izát önzőnek tartja, szte trakival is úgy beszél, mint a kutyájával

na, megszületnek gyorsan a babákok :)

XO 2014.04.03. 22:10:04

vikinek szívlapááááááááááááááááát!!!!!!!!!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.03. 22:10:34

@Mók_Ica: jaaaaaaaaaaaaa, pontosan,

Jobb, ha megyek aludni :)

Jó éjt!

Cimili 2014.04.03. 22:10:46

Csípem ezt a babahetet.:)

Admiral_General_Aladeen 2014.04.03. 22:11:06

Unalmas az egèsz! Beflegmultam.
Jó èjt!

Cimili 2014.04.03. 22:11:23

@XO: segítek cipelni a lapátot.:DDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.04.03. 22:11:38

1. teo várja a babáját, au drukkkol... ez a baba a raktáron keresztül születik.. :) teo még sosem fogott gyereket a kezében és nagyon csodálkozik hogy milyen nehéz :)

au megfogja és mindenki körbeállja és csodálja .... milyen szép, milyen édes :)

Cimili 2014.04.03. 22:12:56

Zsóficicának jó volt a szülés.:)

Commodore 2014.04.03. 22:13:50

agyhalál! ezek ikrek? hahah

Mók_Ica 2014.04.03. 22:14:17

zsófika is várja a szülést és a szülésről beszél.... áááááááááááááááááááá
ez a baba is a raktárból jön ki.... zsófika rácsodálkozik a bébijére és megfogja.... a gyerekkora jut eszébe, amikor babázott.... :) de érdekes módon nem érzi magát anyának :)

mind a két eddig megszületett babának kék szeme van... hmm.. ki is az apa???
na most jön a 2 perces fenti vidijóó

Cimili 2014.04.03. 22:14:34

Izé megen a mosogatáson lovagol.

csiberibe 2014.04.03. 22:15:05

a zenéről folyton az jut eszembe, mikor az Állj, vagy lő a mamámban énekelt a mama, :)
Csillagfény ragyog ràd sötét fák lombjain át...

Cimili 2014.04.03. 22:15:55

Zsófi becsukja az ajtót, mert a bébi fel fog ébredni a veszekedésre.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:16:14

zsófika be is csukja a háló ajtaját, nehogy felébredjenek a gyerekek :) :)

zsóti és iza bébicsőszön keresztül hallgatja mi folyik a hálóban :) au és viki beszélget a hálóban.... iza rájön a cselszövésre :) hehehehehe

Cimili 2014.04.03. 22:17:30

Vikkancs zsarolja Zsótit. Vagy elmondja mire gondul, vagy nem látja a gyereket.:DDDDDDDDDDD

Cimili 2014.04.03. 22:18:29

Milyen furák, hogy a csajoknak már nincs nagy hasuk.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:19:15

viki még ezt a "kihallgatást2 is a maga javára fordítja izánál, aki au-ra haragszik :)

na, iza szül.... óvatosan fogja, nehogy baja legyen....

viki: mindegyik gyerek ugyanúgy fog kinézni :) :) hihihihi

Cimili 2014.04.03. 22:19:26

Na izé is megszült végre. Traki büszke.:)

Cimili 2014.04.03. 22:20:27

Izé szerint Traki nem veszi komolyan az apaságot. Ezt most a szemébe vágta.

nicu71 2014.04.03. 22:20:46

hogy klattyog Viki "magzatvize" :D megszült!Rozika! :D

Mók_Ica 2014.04.03. 22:21:35

viki is érzi, hogy jön a baba... gondolom nyílik a raktár ajtó hehehehe
a szülésen hamar túl akart lenni.... ez tényleg vicces :)
boldog volt, amikor megfogta rozikát és örült, hogy babusgathatja :) zsóti szerint a legdagadtabb....
zsóti közli, hogy olyan a gyerek, int viki volt főnöke.... ezért kapott biztos olyan sok előléptetést :)

Lilith.Inanna 2014.04.03. 22:21:47

Viki: Jó erős kis pulya. Pffff

Cimili 2014.04.03. 22:21:52

Vikkancs is megszült, Zsóti szerint a Vikkancs volt főnökére hasonlít.:DDDDDDDDDD Már érti a sok előléptetést.:DDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.04.03. 22:23:04

Szavazás: Melyik pár között lesz a legtöbb vita.

Cimili 2014.04.03. 22:24:51

2 Szakértő ment a vellába, segítenek a szülőknek, hogy miket kell csinálniuk, mi van ha fáj a baba hasa stb.

Commodore 2014.04.03. 22:25:03

akkor most lettek ikrek?

Cimili 2014.04.03. 22:25:55

Zsófinak fura a baba ringatása. Fél, hogy elrontja.

Commodore 2014.04.03. 22:26:45

Pálinkáskenyér-büfi + gyrostál pitába az kell!

Cimili 2014.04.03. 22:27:00

Most Izééket oktatják. Ó jaj, sír a bébi, amíg nincs tisztába téve.

Cimili 2014.04.03. 22:28:14

Teo cumiztat, a cumisüvegre rá van írva, h Audittore.:DDDD

Mók_Ica 2014.04.03. 22:28:53

na, mindenkinek beprogramozták a bébijét... megtanultak etetni, pelenkázni, tisztába tenni, büfiztetni, ringatni....

Cimili 2014.04.03. 22:29:45

Teoék már kint vannak a zudvaron, leültek egy padra, de a bébi csak nem akarja abbahagyni a kajálást.:DDDD

Cimili 2014.04.03. 22:30:34

Ica, nem szóltál, h halkítani köll a tv-t.:)

XO 2014.04.03. 22:31:27

Teo milyen gondoskodó: miközben evett, azon gondolkodtam, hogy most már azért abbahagyhatná!

Mók_Ica 2014.04.03. 22:31:31

@Cimili: bocsi :) reklááááám, halkítani köll :)

Lilith.Inanna 2014.04.03. 22:32:29

@Mók_Ica: Ica,hol van Péter? Mit tettél vele az éjszaka?:)

XO 2014.04.03. 22:33:01

@Cimili: vikinek kijárna sok! :S

Ejoy 2014.04.03. 22:34:07

ez a baba szimulátor dolog kezd átfordulni kurvára betegbe! láttam egy dokufilmet, ahol vénasszonyok rendeltek ilyeneket maguknak, és totál igaziként kezelték a mû babákat...

XO 2014.04.03. 22:35:25

Az appon most 88% Iza-Traki fognak vitatkozni a legtöbbet....

Cimili 2014.04.03. 22:36:00

@Ejoy: Durva, de nem ártanak vele senkinek.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:36:20

@Lilith.Inanna: háááááát, reggel még élt és virult... lehet, hogy elfáradt ;) ;)

Mók_Ica 2014.04.03. 22:38:06

elkezdtek sírni a babákok... teo és au tisztába tesz... kicsit bénáznak.. és veszekednek is finoman, au kezd picit türelmetlen lenni... nem a pelus volt a baj, éhes volt :)
zsóti okoskodik, akkor tedd oda neki a cumisüveget...

Cimili 2014.04.03. 22:39:20

Audi nem akarja abbahagyni a sírást, pedig tisztába is tették, ringatták is. Kis zabagép.:))
Zsófi minyá együtt sír a kisZsófival.:DDDD

Cimili 2014.04.03. 22:40:49

A többiek Zsófin röhögcsélnek, h nem bír a bébivel, mindig sír.:)

nemszázas 2014.04.03. 22:41:25

@Ejoy: az USÁ-ban középiskolában használják őket, hogy felkészítsék a szülői felelősségre, még osztályozzák is a párok teljesítményét kb. 1 hét után. Kíváncsi lennék, nálunk milyen hatást érnének el vele.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:41:36

zsófika bébije is sírni kezd... zsófika: jajjj, ne...
zsóti hívja vikit, gyere ez jó lesz :) ő is etet... :) nem tudja meddig kell etetni.... mondják neki, hogy amikor nevet, akkor elég a kaja..

megint sír, mi lehet a baj... büfi, pelenka... zsófi kiabál hagyd már abba..ringatni kezdi...
a többiek röhögnek rajta... viki odamegy és a kaját a szájába nyomja és a baba elhallgat
zsófika bizonyítani akar, hogy egyedül is megbírkózik a feladattal

iza és traki gyereke is bömbölni kezd... . éhes

Cimili 2014.04.03. 22:42:45

Nna Rozalinda is rázendített. Lesz éjszaka alvás? Vikkancs pont mintha nekem válaszolna. Szerinte az ő gyerekük éccakára van beprogramozva.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:43:18

@ő-szinte: oksa :) :)

még nem tudják pontosan mikor mit kell csinálni a gyerekkel, de küzdenek keményen, mert nem akarják a sírást hallgatni.... igen, ez nem egyszerű feladat.... bizony meg kell tanulni :) :)

LittlePurple 2014.04.03. 22:43:19

trak: "annyi gond van velük, hogy meghasad az elmém"

Cimili 2014.04.03. 22:44:21

@LittlePurple: :DDDDDDDDDDDD Ezt pont nem hallottam.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:44:30

@Lilith.Inanna: annyira azért ne sajnáld :)

au szerint durva, hogy szülőnek érzi magát, minden szülőnek szobrot kell állítani :)

Cimili 2014.04.03. 22:45:09

Lilu szerint Krisz jobban tenné, ha nem lötyögtetné a bébit, hanem ringatná.:DDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.04.03. 22:45:24

jajjjjjjjjj... villa altatódalt kell írni a gyerekeiknek :)
párban, zsófikának ezt is egyedül...

Commodore 2014.04.03. 22:45:46

ost kéne beküldeni kiskutyákat is! :-) foxikat! :-)

Ejoy 2014.04.03. 22:46:11

iza gyakorlatilag végig zabálja a mai öfit...

Cimili 2014.04.03. 22:47:09

@Ejoy: Hogy sok teje legyen.:DDDDDDDDDDDD

XO 2014.04.03. 22:47:53

Este van, kék az ég.... :DDD

Mók_Ica 2014.04.03. 22:48:01

au kintről utasítgatja teot, hogy mit csináljon..
iza babája nevetett ammikor iza énekelt neki :)

viki és zsóti altatódalt komponálnak együtt... viki 4 sora cuki, zsóti ölég parasztosra sikeredett.. kis boxos szöveggel...

zsófika cuki pinki szöveget ír, innen-onnan lopkodott szöveget... legviccesebb, hogy éjszaka kék az ég... hihihihii

LittlePurple 2014.04.03. 22:48:16

agyatlan pink, mint egy májogós ovis....vagy az is???
:D

Commodore 2014.04.03. 22:48:42

Én Istenem, Jóistenem,
Lecsukódik már a szemem.
De a tiéd nyitva Atyám,
Amíg alszom, vigyázz reám!

Vigyázz kedves Szüleimre,
Meg az én Testvéreimre,
Mikor a nap újra felkel,
Csókolhassuk egymást reggel.
Amen.

Lilith.Inanna 2014.04.03. 22:49:31

Teó és Au vitatkoznak.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:49:41

au és teo vitatkozva (pont nem érdekel) duma közben írja a dalt... teo szerint au mindent jobban tud.....és nem hagyja teot érvényesülni, teot bántja, hogy au nélküle csinálta meg

Mók_Ica 2014.04.03. 22:50:30

na bassz: audittore juventusnak kezdő fénye... ááááá

Cimili 2014.04.03. 22:51:56

Teo nem ad puszit a gyereknek, mert úgyse érzékeli.:DDD Au szerint nem biztos, h jó feleség és anya válna belőle.

LittlePurple 2014.04.03. 22:52:45

@Mók_Ica: de azért megbeszélték, és bocsánatot kért a "főnöktől" Aurélio....

Mók_Ica 2014.04.03. 22:52:59

teo most puszilta meg először a babát és erre hirtelen ráeszmélt...
au szerint teo mélyen legbelül jó anyuka, de nem olyan odaadó, mint au...

zsóti és viki együtt (szaval) énekel a gyereknek.. zsóti szerint sokkot kapott a dalocskától

iza és traki cuki muki versikét nyom a gyereknek.. kisrafi...

Cimili 2014.04.03. 22:53:46

Aranyosan mondják Izéék az altatódalt. Felváltva egy-egy versszakot.

Mók_Ica 2014.04.03. 22:55:01

@LittlePurple: a riport szobában au azért nem úgy beszélt,, mint aki tényleg megbocsátott.. szerinte teo mindent ráhagy, hogy ő csinálja

holnap keresztelő??? természetesen összeugatással kiegészítve :)

ennyi mára az öfi, jön a BV

Commodore 2014.04.03. 22:55:09

na kiabálnak, üvöltöznek mint a svédek...

Cimili 2014.04.03. 22:55:29

Jó éjt, ha lesz on, jövök.

Ejoy 2014.04.03. 22:55:33

@Cimili: sokat eszik, biztos a szoptatás miatt:))))

XO 2014.04.03. 22:58:02

@Cimili:
@Mók_Ica: Köszönöm a közvetítést! @Lilith.Inanna: @LittlePurple: Jó éjt mindenkinek! :) :*

Mók_Ica 2014.04.03. 22:58:43

@XO: szivi :)
mész aludni te is?

Mók_Ica 2014.04.03. 23:03:45

@Commodore: akár az is... :) de sztem nem tehetnek kárt a babákban, mert az sokba kerülne :)

Mók_Ica 2014.04.03. 23:06:05

@agimano: csak mert kedves, azért kérdez ilyet :) :) vagy nem józanodott ki még a tegnapi szülinapi buli óta...

agimano 2014.04.03. 23:07:20

Béci minden szó elé odarakja a kis szót

Mók_Ica 2014.04.03. 23:11:11

@Commodore: már késő... még születéskor a raktárban le kellett volna venni... :)

LittlePurple 2014.04.03. 23:13:18

@Lilith.Inanna: a papucs az nem itt kezdődik :)
@Mók_Ica: Aurélio kért bocsánatot, a nyugiszobában mondta el a véleményét Teoról, hogy milyen szülő. De Aurélionak áll legjobban a szülői szerep!

Mók_Ica 2014.04.03. 23:16:32

@LittlePurple: au beleadja a szívét :)
sztem viki-zsóti páros is jó

béci: milyen borjú szemekkel nézted a tv-t...
most meg a szülés utáni szexről beszél... kit érdekel, hogy kibírta-e hogy a szülés után nincs szex rögtön... ez teljesen hülye....

Mók_Ica 2014.04.03. 23:19:10

béci totál kattant ma... melyik párra hasonlít a legjobban a gyereke? szegény telefonáló válaszol is, erre béci leoltja, hogy egy játék baba hogyan is hasonlíthatna rájuk....

LittlePurple 2014.04.03. 23:21:24

@Mók_Ica: Bécinek még ez is jobban áll, mint a gyagyászizzent adélnak....

Mók_Ica 2014.04.03. 23:22:11

@LittlePurple: hmmmm... vakok közt a félszemű effektus :)

XO 2014.04.03. 23:23:35

@Mók_Ica: Nem bírom ezt a sok éjszakát alvás nélkül....

Mók_Ica 2014.04.03. 23:25:07

@XO: akkor tényleg pihenned kell :)

Mók_Ica 2014.04.03. 23:48:51

úgy látom , mindenki kidőlt, megyek én is aludni :) jó éjt :)

ő-szinte 2014.04.03. 23:51:42

@Mók_Ica: bakker én most jöttem :-DDDDDDDDDDDD :-S
de akkor jó éjt neked :-)

és akik korábban feküdtek azoknak is ;-)

ha vki nézi a KHF-et az most szójjjon ;-DDDDDDDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.04.03. 23:57:46

Zsófika panaszkodik Zsoltinak, hogy Viki mindenbe beleszól és sokkal jobban tud mindenkinél mindent.

Cimili 2014.04.04. 00:01:54

Au-n baba hordó kenguru, abban vacsizott.
Cigis kanapé. Zsófi szidja Vikkancsot Zsótinak.
Auék kiköltöznek a nyugiba, Teo nem tudja elképzelni, hol fog elférni a gyerekágy. Most a kanapén van a bébi. A földre rakott matracon hasazik Teo, sokadik felülés, én már szédülök.:DDD Ő meg nagyokat nyög.:DDDDD
Többieket mutathatnák, mert ez uncsi.

Cimili 2014.04.04. 00:03:31

Köszi szerkik!:) Háló szoba. Vikkancs alszik, jó ronda. Most mehetne neki a szívlapát.:))))

Commodore 2014.04.04. 00:06:28

kivisznek egy babát az inkubátorba- örökbefogadás? ú

Cimili 2014.04.04. 00:06:44

Zsófika is lefeküdt.
Au. Zsótinak: Asszony vár valamilyen pózban, hátulról szereti mi?
Au Zsótival kiviszi a gyerekágyat a nyugiba. Au szerint tökéletesen elfér. Szerintetek?:DDDD Teo szerint annyi hely sincs, h hugyozni ki tudjon menni.:)

ő-szinte 2014.04.04. 00:06:55

@Lilith.Inanna: és télleg ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.04.04. 00:09:57

Üres nappalit mutatják. Megjött Au és Zsóti. Traki család zuhizik. Au pucéran mászkál, közben a pöppölőjét simogatja.

Cimili 2014.04.04. 00:11:51

Fürdőszoba. Iza fogat mos, közben Zsóti kirobban a wc-ből.- hú de büdöset szartam.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:13:51

Holnaptól Iza fogyózik.
Emberek kidőltem, joccaka mindenkinek. :)

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:14:43

@ő-szinte: Ezen én is elgondolkodtam. :D

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:15:43

@ő-szinte: Nézd már Teó fogmosását. :D na mire emlékeztet? :D :D

ő-szinte 2014.04.04. 00:16:01

izé fültisztítás közben a zuhanyzó Dzsótttit kérdezi, hogy ugyan télleg kövér-e úgymond, mert traki aztat mondta neki...
khm... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.04.04. 00:18:28

Dzsóóótti mossa a brét

Cimili 2014.04.04. 00:18:51

Au felöltözött, svájci zászlónak.:DD Hogy én miért nem hoztam magamnak ilyen pólót Svájcból? Na majd legközelebb. Most kiment cigizni.
Zsóti zuhizik, Teo fogat mos. Bébire ki vigyáz?

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:19:02

@ő-szinte: Erőteljes pöcörő mosás. :D

ő-szinte 2014.04.04. 00:20:07

@Lilith.Inanna: sajna kimaradt nekem :-SS mi volt? :-D
és mit csinál a porszívó az udvaron? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.04.04. 00:20:17

@ő-szinte: A fülpiszka nyaláson én is kiakadtam.:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Cimili 2014.04.04. 00:21:39

Milyen anya már Teo? Lefeküdt, a bébit be se tette a kiságyba, otthagyta a kanapén.

Cimili 2014.04.04. 00:23:01

Szerkik felkapcs a villanyt a nyugiban.:DDDDDDDDD Teo lusta felkelni, h lekapcs.

ő-szinte 2014.04.04. 00:23:57

@Cimili: én is most látom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és a fülpiszkás dolgot még mindig nem tudom hova tenni :-OOOO

Cimili 2014.04.04. 00:25:27

@ő-szinte: Örüljünk, h nem fültisztítás után nyalta le.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:26:02

@ő-szinte: maradjunk annyiban, nem hétköznapi módon tolta a szájában. :D :D
@Cimili: Bébit még csak be sem takarta.

ő-szinte 2014.04.04. 00:28:23

@Cimili: azért az milyen már, hogy teó baszik a gyerekre és most is Au tette be a kiságyba? :-SSSSSSSSSSSSSSSSSS :-/

Cimili 2014.04.04. 00:28:23

Na végre, Aunak volt annyi esze, h betegye a bébit a kiságyba.
KHF

Lilith.Inanna 2014.04.04. 00:28:42

Teó Aunak. : Volt már leszakadva a körmöd? .....Visszanő? ...

ő-szinte 2014.04.04. 00:30:17

@Cimili: nana! én azt néztem volna ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Lilith.Inanna: faszomatbazdmeg és lemaradtam róla :-/////

a kurvaanyázás milyen volt az öfiben? érdemes vissza nézni?

ő-szinte 2014.04.04. 00:33:41

masszív KHF :-//////

Cimili 2014.04.04. 02:02:01

Csak jelzem, még vagyok, de azóta is KHF. Jöhet a reggeli műszak.

hovatovább? 2014.04.04. 03:46:08

Tejó megfázása valszeg ráment a homloklebenyére, mert közel Zsóti szintű poénokat nyomatott több percen keresztül Au-t szívatván, - mintha be lett vóna csiccsentve kissé. Meglepő.

Később:
Gyereksírás, nappali.
Izé és Kr. próbálván megszüntetni a gyereksírás, különböző technikákat vetnek be
(közbe majdnem ráfordulnak az álmosságtól a pelenkázóra)
Pelenkázás: nem nyert.
Izé: Mi a szar van vele?
Etetés: nem nyert.
Ringatás: nem nyert.
Ringatás + etetés (ez vmi ősi technics lehet csak): nem nyert.(elvétve némi káromkodás)
Büfiztetés: nem nyert.
Krisz: Kibaszom a gecibe! (Ezt már hátrálva öt méterről mondta, bizonyára érezte, tényleg megtenné, - kár lett volna, állítólag fél millás a cucc)

És lőn csoda, a gyerek azonnal abbahagyta. . .

Iza szerint a pelus nem vót helyesen visszarakva.
Iza és Kr. egymást hibáztatja
Kr elindul bevenni a nyugtatóját (cigi)

hovatovább? 2014.04.04. 03:59:59

Később:
Zsótit is felkőti a gyerök,
úgy tűnik ő egyedül fél kézzel is megoldja a problémát minimális sírás mellett,
közbe vmi érzékelőkről oktatja Izáékat
mijafasz. . ., illetve dikk.

hovatovább? 2014.04.04. 04:18:34

Szunya ezerrel.
Aurélió mélyalvási periódusban egyik oldaláról a másikra fordul.
És közben vajon hová nyúl?
Nem oda.
Utánozhatatlan hajkoronáját lövi be csukott szemmel!
Ezért sztem testvérek között is jár a Tíz Pont.

XO 2014.04.04. 05:30:56

Jó reggelt! Auditore az előbb keltette fel Teót...most Zsófikát nézhetjük...

XO 2014.04.04. 06:07:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Amilyen jó pasi, annyira flegma....akart lenni, de aztán nem tudott ellenállni! :DDD

XO 2014.04.04. 06:31:09

Babáznak! ...mondjuk Au 20 cm-re cigizik Auditorétól....
www.blikk.hu/galeria/Babaznak_a_ValoVilag_lakoi

XO 2014.04.04. 06:32:24

ON: Rozika éktelenül sír...viki próbál megoldást találni!

XO 2014.04.04. 06:37:58

On: Rozika megnyugodott, viki visszafeküdt aludni

XO 2014.04.04. 06:53:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Lehet kellene már egy szabadnap! :D

XO 2014.04.04. 07:08:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: azért annyira talán ne büntess meg....pont péntek este, mikor másnap aludhat az ember! :DD

Kolbinnyó 2014.04.04. 07:50:51

No, üdvözlet, ez az "így neveld a gépkölyködet" hét lesz az amit teljesen ignorálni fogok, abszolút átérzem,hogy egyik-másik agyat tropára fogja tenni az egész ( ld. Krisz reakciója) és ennél egy sima csecsemő ezerszer bonyolultabb,amitől valószínűleg teljesen kibuknának az így is cérnaszálon függő idegeik miatt. Ötletnek viszont nem volt rossz, kicsit színesebbé teszi az amúgy kicsit langyuló játékot. Csak Au nevezte el a gyerekét,vagy a többiek is? Mondjuk egy Auditore helyett egy Autistore névvel jobban jellemezni tudná genetikai készletének
másolatát. A gyerek ordítása és a hozadékos nyűgjei még tvn keresztül is stresszelnek a mai napig,így ezt a pár napot, amíg kiborítják a vellásokat szépen nyugiban fogom tölteni, esetleg szóljatok,ha valaki olyan szinten megőrűl,hogy felrúgja valamelyiket a csillagos égig, küldök neki egy szimpátia szavazatot:)

LittlePurple 2014.04.04. 08:15:21

sziasztok! :)
Köszi az éjszakai közvetítést :)

Ma reggeli FB lájkállás:

Aurelio: 30072
Krisztián: 12964
Iza: 11452
Zsolt: 10780
Zsófi: 8453
Teo: 5830
Viki: 5525

Conchobar 2014.04.04. 08:19:27

Most már nagyon megérett a helyzet a Zsófi-Teó párbajra, és ha nem változik a Viki-Aurélió-Iza viszony, akkor a Zsófi-Teó párbaj után Zsolttal is történni fog valami

candyperfumegirl 2014.04.04. 08:22:05

@LittlePurple: ez így megerősíti azt, amit éreztem, hogy az első három bárkit verne egy párbajban az alsó csoportból. Ha eszük lenne, most kéne Vikit kirakni.

Conchobar 2014.04.04. 08:34:46

@candyperfumegirl: "Ha eszük lenne, most kéne Vikit kirakni" - Csakhogy Viki egyeztet, meg együttműködésben áll Aurélióval. Krisztiánnal sem tart haragot. Sőt Viki másokkal is egyeztet, úgyhogy mostanság nemigen sem hajlandóság, sem lehetőség (Iza részéről) Viki kiiktatására, vagy egy Viki-ellenes összefogásra

XO 2014.04.04. 08:42:03

viki a bébörzős eset után, hogy mentette magát...én rá is simán dobtam volna a jelet Iza helyében, nem csak Aura! :D

nemszázas 2014.04.04. 08:50:08

Olvastam, hogy vannak akik szerint a nyeremény védettség lesz, és szerintem is jó ötlet lenne, jobb, mint a szokásos vacsi, kirándulás, videóüzenet stb.
Ebben az esetben viszont abban semmi érdekes nem lenne, ha Iza/Krisz nyerne. Au-nak és Teónak drukkolnék, aztán megnézném, hogy Zsófi kit visz ki párbajra.

Mók_Ica 2014.04.04. 08:50:52

jó reggelt :) TGIF :) :)

Mók_Ica 2014.04.04. 08:52:38

@Dr. Lilu: azt mondta IB (vagy Lilu??) hogy olyan nyereményt kap a nyertes, ami még nem volt a vv-k történetében.... ez számomra azt jelenti, hogy nem védettség, nem kinti vacsi/éjszaka, nem rokon látogatás....

nemszázas 2014.04.04. 08:52:58

De valószínűleg nem védettség lesz, mert úgy esetleg túl izgalmas lenne a játék, hanem Iza és Krisz fog nyerni, és nyereményük, hogy kivisziket őket egy romantikus, bekamerázott hotelszobába b@szni.

faszent 2014.04.04. 08:55:23

@candyperfumegirl:

Minden villalakó tudja, hogy Viki a beépített ember, tudják hogy majd kigurul az úgyis magától, ezt majd a VV isten intézi.

nemszázas 2014.04.04. 08:55:32

@Mók_Ica: most már kíváncsi vagyok, mi lehet az.

candyperfumegirl 2014.04.04. 08:57:01

@Dr. Lilu: nekem az a furcsa, hogy bennük fel sem került a védettség. Jobban érdekli őket, hogy végre villán kívüli levegőt szívjanak? Az Éden hotelben (tudom, hogy mindig ezzel jövök, de hát hiányzik, ez van), azért veszik komolyan a leghülyébb játékot is, mert mindig azt remélik, hogy védettség lesz a nyeremény, és ez kimondottan jót tesz a dolognak.

nemszázas 2014.04.04. 08:57:03

@Mók_Ica: de ha behoznak nekik megint nyereményként egy bőségtálat ennek ellenére, kihajítom a tévét.

Mók_Ica 2014.04.04. 08:57:05

@Dr. Lilu: hát én is :) :)

szolgálati közlemény: megragadom az alkalmat, hogy innen is üdvözöljem péntek alakalmából két kollégámat, Jost és Milut, akik olvassák a blogot :) pusssziiiii :)

Mók_Ica 2014.04.04. 08:58:02

@Dr. Lilu: áááááááááááááááááááá, na az rohadt jó nyeremény lenne.... :(

Krétagarbó 2014.04.04. 09:01:48

@Mók_Ica: Jó reggelt! Köszönöm a közvetítést:)

XO 2014.04.04. 09:04:35

@Mók_Ica: pontosítanék: az volt a levélben, hogy olyan "nyereményben részesül, amire még nem volt példa a vv6 történetében!" -Zsóti olvasta fel :)

Krétagarbó 2014.04.04. 09:05:33

@Mók_Ica: Hihihi, én is egy volt kolléganőm révén ismertem meg a blogot anno. (Csak sokáig olvasó üzemmódban működtem)

Krétagarbó 2014.04.04. 09:06:35

@XO: Ha ez volt a levélben, akkor viszont több esélyes, lehet kinti hotel kufirc, de lehet védettség is.

nemszázas 2014.04.04. 09:06:40

@XO: hú, dupla bőségtál!

Krétagarbó 2014.04.04. 09:08:14

@XO: Viki mindig megússza ezeket a szitukat, valahogy kimagyarázza magát, ami egyébként elég bénára sikerül, de a villában úgy tűnik, elég ennyi.

Conchobar 2014.04.04. 09:14:30

@Dr. Lilu: "Olvastam, hogy vannak akik szerint a nyeremény védettség lesz" - Aligha lehet ez igaz, mert akkor 7-ből 3-an védettek lennének. Ezt a mostani babáskodást párban játszák, tehát a játék végén 2-en kapnának plusz védettséget (Izáék, vagy Zsófika esetében persze csak eggyel növekedne a védettek száma)

XO 2014.04.04. 09:19:29

@Krétagarbó: én nem is értem....persze mi másként látjuk a dolgokat (irányított rálátásunk van a szerkesztőkön keresztül), de ez annyira egyértelmű helyzet volt, hogy osztottam volna, mint Bud Spencer a pofonokat! :D

XO 2014.04.04. 09:20:33

@Dr. Lilu: annyira ötlettelen ez a bőségtálas cucc...aaa mondjuk a duplából legalább még viki is jóllakna!

Mók_Ica 2014.04.04. 09:26:17

@Krétagarbó: nincs mit :)
én is sokáig csak "olvasó üzemmódban" működtem de kedvet kaptam a kommenteléshez :) most viszont már nem is tudnám nélkületek nézni az öfiket :) :)

@XO: ja, jól gondoztad a babádat, zabálhatsz :) :)

Conchobar 2014.04.04. 09:27:30

@Krétagarbó: "Viki mindig megússza ezeket a szitukat, valahogy kimagyarázza magát, ami egyébként elég bénára sikerül, de a villában úgy tűnik, elég ennyi" - Vegyük már végre észre, hogy a villában mindegyiküknek megvan a magához való esze, ők bőven átlátnak Vikin (pl. hiába mondogatta az elmúlt napokban Viki Zsoltnak, hogy Iza bukik rá, Izának, hogy Zsolt bukik rá, Auréliónak, hogy minden lány bukik rá, mindannyian legyintettek rá. Másik példa: mikor Zsolt lehallgatta Vikit: senki nem lepődött meg Vikin és Aurélión). Viki nem jelent veszélyt, ha nem adnak át neki bizalmas információt, meg nem ülnek föl a provokációinak

candyperfumegirl 2014.04.04. 09:38:11

@Conchobar: nincsenek rossz gondolataid, de ez a "vegyük már észre" kezdet a hozzászólásaid 99%-ában olyan szinten bicskanyitogató, hogy én mostantól átugrom inkább az összeset tőled, bocs.

Krétagarbó 2014.04.04. 09:47:41

@Conchobar: Ha lehet, szakadj már le a "vegyük már észre" érvelésről, köszönöm. Itt nem akadémiai székfoglalókat írunk, kötetlenül beszélgetünk, amiben mindenki a saját véleményét fejti ki.
Egyébként az, amit írsz, igaz, csak semmit nem von el abból, amit én írtam. Persze, hogy tudják, érzik már, hogy Viki milyen, mégis, minden egyes lebukása után megússza. Miért? Mert még mindig félnek neki menni. Neki x100 többet elnéznek, mint amit másnak (vö. Csárli "taktikái), csak azért, mert erősnek tartják, indokolatlanul, szerintem .

Ronla 2014.04.04. 09:48:03

Nem ez az első évad, amióta olvaslak benneteket. Itt mondok nagy köszit az éjszakai közvetítésekért is, no meg mindenkinek, mert nélkületek bizony unalmas lenne. Főleg a folyamatos "úgymond, dikk, meg improvizál" szavaktól mászna az ember fára, de itt még ezek is jól jönnek ki. :D :D Sőt, lassan beszivárognak az ember tudatalattijába. Írom a saját kis szövegemet, erre az egyik mondatba belekerül kivakarhatatlanul az úgymond, a dikk-et sikerült likvidálni, közben eszembe jut az itteni közösség, és elkezdek röhögni úgymond.

Dikk, azért kiderül, kinek van "érzékelője" a gyerekekhez. Olo...

Conchobar 2014.04.04. 09:51:33

@candyperfumegirl: "én mostantól átugrom inkább az összeset tőled" - Tedd azt

Krétagarbó 2014.04.04. 09:51:38

@XO: Izuka egy-egy jelentéktelen dologba beleáll Vikivel a vitába, de ha arról van szó, egy öri-harira nem vállalkozik. Szerintem erről lehet szó. (Egyrészt erősnek képzelik, másrészt pedig azt tudják, hogy Viki azért náluk okosabb, és félnek attól, hogy egy komolyabb vitában alulmaradnak vele szemben. Félnek a szájától...)

Conchobar 2014.04.04. 09:55:55

@Krétagarbó: "Ha lehet, szakadj már le a 'vegyük már észre' érvelésről, köszönöm" - Vedd már észre, hogy ezzel nem fogsz célt érni

Conchobar 2014.04.04. 10:03:45

@Krétagarbó: "Persze, hogy tudják, érzik már, hogy Viki milyen, mégis, minden egyes lebukása után megússza. Miért?" - Vegyük már észre, hogy igazából Viki nem olyan, mint amilyennek Dávid lefestette (és amilyennek Viki önmagát festi). Viki egyetlen-egy lebukását se úszta meg (most a lehallgatós esetben se: Iza harsányan kiröhögte, Viki meg magyarázkodni kényszerült. Viki semmi szörnyűt, vagy súlyosat nem követett el, azáltal, hogy elmondta azt Auréliónak, amit Iza már úgyis tudott)

Krétagarbó 2014.04.04. 10:08:16

@Conchobar: Pedig csak a saját szókészleted használtam, hátha úgy megérted. Ha nem, hát nem. (Felénk ilyenkor azt mondják, hogy akkor basszál egyedül.)

Conchobar 2014.04.04. 10:09:55

@Krétagarbó: "Mert még mindig félnek neki menni" - Ez így egy szamárság. A többségnek nincs oka nekimenni Vikinek, akinek viszont időnként oka van, az neki is megy (Iza, Krisztián, Aurélió)

Conchobar 2014.04.04. 10:12:16

@Krétagarbó: "Pedig csak a saját szókészleted használtam, hátha úgy megérted" - Biztos, hogy az én készülékemben van a baj, mikor a 'vedd észre', 'vegyük már észre' kifejezéseket használom?

karev 2014.04.04. 10:19:30

@Kolbinnyó: kicsit langyuló? ez??? :)

avasszalonna 2014.04.04. 10:23:59

@LittlePurple: neztem ezt a vv6-os postr weboldalt, hogy ma irnak-e vmit arrol a cikkrol, amit tegnap linkeltel (hogy traki jol megverte az exet es a csaj jelentkezett naluk).
Semmi nincs rola, sot, az eredeti cikket is eltavolitottak, tok fura.

karev 2014.04.04. 10:24:02

@Krétagarbó: évekig én is csak olvastam, de énbp miatt kezdtem írni. :)

Krétagarbó 2014.04.04. 10:43:10

@avasszalonna: feltehetően fele sem lett volna igaz. (még ha egyébként úgy tűnik is, hogy Trakinak nem jelentene gondot pár nevelő célzatú pofont adni családon belül.)
@karev: biztosan sok a "zugolvasó".

Conchobar 2014.04.04. 11:02:57

@avasszalonna: "traki jol megverte az exet es a csaj jelentkezett naluk" - Űgy tűnik ez az eset is bizonyítja, hogy Palácsik Tímea mostmár példaképpé emelkedett

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.04. 11:32:44

6 nőtípus van:

Nagyhasú, aki nem fér a mosogatóhoz
Kishasú, aki beleesik a mosogatóba
Nagytermetű, aki mosogatás közben a szekrénybe veri a fejét
Kistermetű, aki nem éri fel a mosogatót
Hevésséhajlékony, aki nem tudja bepakolni a mosogatógépet és
Gyenge, aki nem tudja azt kipakolni

Van bennük 2 közös tulajdonság:

A hasuk, méretük, és fizikai állapotuk nem akadályozza őket, hogy a bárpultnál egyenek, miközben a pasijuk mosogat.
Az evés nem akadályozza őket, hogy a mosogatás logikai sorrendjét meghatározzák.

Na de, hogy lehet egy pasit rávenni a mosogatásra? Hirtelen egy dolog jut fejembe. Persze hozomra is meg lehet próbálni, de az nem minden nőnek jön be. Izának bejött, meg is kapja tőlem a +2 pontot. Nánási vasmacsónál jött be, ezért jár még 2 pont. Ennyivel bőven vezetni lehet. Mától Iza fan vagyok.

Krétagarbó 2014.04.04. 12:04:45

A múltkor nem arról volt szó, hogy Traki 2 hétéig lesz villamester? Vagy már lejárt volna az a két hét? Mert a héten már Izé lett.

exelensz 2014.04.04. 12:13:18

Megjött a docens fújassatok riadót , éppen jönni akartam de így már inkább megyek :)

Krétagarbó 2014.04.04. 12:15:20

Egyébként ez a takarítás beosztás sem túl igazságos, szerintem. Ha vkit a konyhába osztanak be, az a legnagyobb szívás, hiszen a 7 ember után azért ott folyamatosan van meló, ha nem mosogatják el maguk után a csetreszt, és még annyit sem tesznek meg, hogy berakják a mosogatógépbe.
A nappaliban, vagy a hálóban max. kétnaponta felporszívózik, port törölget az, aki oda van beosztva.

XO 2014.04.04. 12:32:46

@Krétagarbó: viki szájától még én is félek! :D

csiberibe 2014.04.04. 12:34:49

Kicsit sajnálom, hogy Sári kiesett, mert őt megnéztem volna anyának.

csiberibe 2014.04.04. 12:37:48

@Cimili: mit várnak egy olyan gyerektől, akinek egy bőgőmasina az apja huszonévesen???

ő-szinte 2014.04.04. 12:40:31

faszért nem vikit küldik ki párbajozni?
olo

kutyaaszarpor_a_szembe (törölt) 2014.04.04. 13:03:27

ezt ti tényleg nézitek meg kommenteltek

o.O

XO 2014.04.04. 13:06:31

@Krétagarbó: Szerintem alap lenne, hogy mindenki maga után mosogat, mert a konyhában azon felül is több a tennivaló, mint pl a nappaliban vagy a "kertben"...

XO 2014.04.04. 13:13:47

Én Zsófi vagyok...én meg...én meg...én meg...Juliska...jajj, de jó, akkor barátok vagyunk! :DD

never again 2014.04.04. 13:15:29

Komolyan itt tart a magyar társadalom? Mert akkor atomot ide, de gyorsan!

sixx · http://comment.blog.hu 2014.04.04. 13:42:34

@never again: húzzál innen a picsába, de hirtelen.

Krétagarbó 2014.04.04. 13:49:29

@XO: Szerintem is, de a villában ez is másként működik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 14:50:54

@Mók_Ica: a kollegák vagy melózzanak, v kommenteljenek. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mók_Ica 2014.04.04. 15:05:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem kommentelnek :) csendben melóznak és közben néha olvasnak hihihihi :)
munka közben nem könnyű ennyifelé figyelni :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.04. 15:06:58

@Mók_Ica: Akkor megdől a tévhit kezicsókolom, hogy a nők többfelé is tudnak figyelni?:)

Lilith.Inanna 2014.04.04. 15:43:30

@ő-szinte: Annak is eljön az ideje. :)

Mók_Ica 2014.04.04. 15:55:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): vicces :) én tudok... a kollégákról meg ki mondta neked, hoyg fiJuk-é vagy lánykák??? ;) ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 15:59:34

@Mók_Ica: a munka az olvasás rovására megy :-D

Miért nem kommentelnek?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.04. 16:04:44

@Lilith.Inanna: Csókolom :)

@Mók_Ica: Nem tudom, csak sejtéseim vannak :)

@XO: Akkor postázz :)

faszent 2014.04.04. 16:29:36

@XO:

köszi! isten tartson meg jó szokásodban!

Lilith.Inanna 2014.04.04. 17:11:58

....olyan "nyereményben részesül, amire még nem volt példa a vv6 történetében!"
Ki mire tippel?:)

faszent 2014.04.04. 17:21:08

@Lilith.Inanna:

pontosan végtelen számú dologról lehet szó

Krétagarbó 2014.04.04. 17:40:29

Sziasztok!
@Lilith.Inanna: Én vmi kinti dologra, nem feltétlenül romantikus hotelszobára, gondolva az egyedülálló Pinkire, de mindenképpen vmi programra a külvilágban tippelek.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 17:48:51

@Krétagarbó: Romantikus hotelszoba szerintem sem játszik. Mama-papás hét után, esetleg még egy thai masszázst is el tudnék képzelni.

Macropus Rufus 2014.04.04. 18:14:46

ennyi gyíkot egyrakáson. Koszos bagázs. Őket nem zavarja a kosz???
Vagy - ami hihetöbb - ezek a megjátszós lazafiúk, még takarítani sem tudnak. Otthon meg anyuci megcsinálja helyettük. :|

paranyuszi (törölt) 2014.04.04. 18:17:22

@Krétagarbó: Az lesz igazán durva ha még gyerekük is lesz...

Mók_Ica 2014.04.04. 18:37:25

@Krétagarbó: nagyon jó kis házasság lesz majd ez... pláne, hogy benkő dániel f... szlantművész ad simonságnak tanácsot :) :)

Mók_Ica 2014.04.04. 18:40:37

most megyek a dolgomra, este jövök :)

mézescsók 2014.04.04. 18:49:28

@Lilith.Inanna: A győztes pár egyenesen a döntőben találja magát. Ilyen ajcsi még tuti nem volt. Olyan már volt, hogy egy játék győztese védettséget kapott (Kinga - Attila és Péter brusztolta ki neki), vendégjárás is bőven volt a Vv4-5-ben is (a családtagokat már majdnem annyira ismertük, mint a játékosokat), ajándék kinti éjszaka is volt (Jerzy-Gigi - a hölgy születésnapját ünnepelték imigyen), kinti vacsora is (Veronika-Péter, Gergő-Kinga.Seri-Attila, stb,), szinházba is vitték néhányukat (Vv3? - határozottan emlékszem az öltözködésre és a páholyra), élményparkban is jártak (Gigiék), wellneseltek is (Vera, Kinga, Attila).
Bár nem gondolom komolyan.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 18:59:29

@mézescsók: Felsoroltakat figyelembe veszem, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 19:02:00

@mézescsók: Ha figyelembe veszem a felsoroltakat, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom, :)

mézescsók 2014.04.04. 19:25:20

@Lilith.Inanna: Csak a két utolsó Vv-t láttam, ezek előtt lehettek az eddigieknél ütősebb ajándékok is. Lilu viszont akkora lendülettel jelentette be, hogy csak valami különleges lehet, ami még nem volt. És olyan, hogy valaki rögtön a döntőben találja magát, még nem volt.
Ha meggondolom, hogy április van és valahol azt olvastam, hogy májusban akarják befejezni, akkor valamivel fel kell gyorsítani a játékot. Szóval eszerint még igaz is lehetne, de azért nem hiszem. Nagy kitolás lenne a többivel és a szavazókkal szemben is.

dr. sziszi 2014.04.04. 19:25:45

Ha figyelembe veszem a felsoroltakat, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom- hát én sem...

dr. sziszi 2014.04.04. 19:28:30

Sziasztok, mindenkinek szép estét! Szeretném én is megköszönni mindenkinek aki közvetített,istenien szórakozom rajta , imádok minden hozzászólást ,a negativokat is. Remélem továbbra is olvashatunk mindenkit. MINDENKI VENDÉGEM EGY HABOS KÁVÉRA ÉS EGY TÁNYÉR ALMÁSPITÉRE!

kacagó görlice 2014.04.04. 19:34:04

@dr. sziszi:
Inkább pörgessünk egy szalonnát!

Cimili 2014.04.04. 19:38:46

Háj!@dr. sziszi: Egy sütit elvettem és köszcsi!:) Nagyon finom.

dr. sziszi 2014.04.04. 19:39:29

@Cimili: Egészségedre!!!!!!!!!!!!!!!!

Cimili 2014.04.04. 19:39:56

Mikor derül ki az a különleges jutalom? Kíváncsi vagyok én is, h mi lehet az.

faszent 2014.04.04. 19:44:50

@mézescsók:

űrutazás a bébivel? olyan még nem volt...

dr. sziszi 2014.04.04. 19:56:46

Au összefekhet vikkancsal,az milyen? Jutalomnak az is megfelel...dikk

csiberibe 2014.04.04. 19:58:47

@Lilith.Inanna: közlik, hogy itt a vége, te nyertél.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.04. 20:01:20

@mézescsók: Én reménykedem, hogy egy buja, szállodás, kameramentes éjszakát nyernek a legjobb szülők. És bízom a nézőkben is, hogy ezt a Viki-Zsóti párosnak szavazzák meg.

LittlePurple 2014.04.04. 20:01:25

sziasztok! :)
Aurelio egyik barátja mesélt róla....
Bár senki sem gondolt semmiféle aprócska kis komolynak sem vélhető szándékot Aurelio és teo között..
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/valovilag6/vv-aurelio-vv-teo-128680

csiberibe 2014.04.04. 20:02:58

@LittlePurple: jut eszembe, nemhogy nem írtak semmit Krisztián volt nőjéről, de még a beharangozása is eltűnt a nőverős mesének.

mézescsók 2014.04.04. 20:06:13

@faszent: És csak a bébi jöhessen vissza!
@csiberibe: Aztán felezzenek!

LittlePurple 2014.04.04. 20:08:19

@csiberibe: hát nem tudom, mi történhetett valójában, vagy hogy a cikket miért törölték... mindenesetre azért ez is sokatmondó...

Lilith.Inanna 2014.04.04. 20:09:12

@dr. sziszi: Köszi a sütit. :D
@csiberibe: Majd kiderül. :)
@LittlePurple: Szia. :)

dr. sziszi 2014.04.04. 20:10:48

@Lilith.Inanna: Még vehetsz belőle, van elég...dikk sütöttem

XO 2014.04.04. 20:17:45

@mézescsók: a levélben az volt,hogy ilyen nyeremény még nem volt a vv6 történetében. Szóval meríthetnek az előző szériákból ötleteket! :)))

Szép estét mindenkinek! :)

XO 2014.04.04. 20:18:55

@csiberibe: lehet a csaj pénzért mindent mondott volna!

XO 2014.04.04. 20:21:42

@dr. sziszi: oooo! Se kávé, se süti, de már csak azért sem mondanék nemet! :))))

LittlePurple 2014.04.04. 20:28:05

@Lilith.Inanna: most épp azt beszéltük itthon, hogy aki megnyeri ezt a hetet, az kiesik...
:D:D:D:D

dr. sziszi 2014.04.04. 20:28:48

@XO: Minden van, mért nem jöttél? Vártunk ...dikk

csiberibe 2014.04.04. 20:28:56

@mézescsók: az lesz a következő 4 hét témája, megnézzük, hogyan bírnak megegyezni, ha párban nyernek :))))

dr. sziszi 2014.04.04. 20:29:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia drága, tényleg beflegmulok....Mert olyan nehéz gyereket nevelni...dikk

Lilith.Inanna 2014.04.04. 20:35:18

@LittlePurple: Az lenne a hét vicce. :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dottyka. :)
@csiberibe: Mi lesz, ha Zsófika nyer? (tételezzük fel)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 20:38:44

@Lilith.Inanna: szióka.

Tippem-auék nyernek. Csak.

Vikinek drukkcsizom.

A nyereményt nem tom.

csiberibe 2014.04.04. 20:46:21

@Lilith.Inanna: ha Au nyer, azonnal bele fog zúgni TrAuZsóti.

dr. sziszi 2014.04.04. 20:49:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hát újszülöttek, szimulátorok. Most etetem őket ...dikk

dr. sziszi 2014.04.04. 20:52:08

Ha véletlenűl Zsúfika nyer , hát én beflegmulok...pedig nagyon esélyes mert őt nem lehet becsapni, felismeri a csattogó punci hangját...idegállapotba kerülök minnyá...dikk

dr. sziszi 2014.04.04. 20:53:25

Au már most olyan pápá mint pápá,Teo is olyan mámmá mint Au mámmája

dr. sziszi 2014.04.04. 20:54:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Dotykám, nem esküvő lesz hanem keresztelő!!!!!!!!!Én leszek a főpap...faszomatbazmeg

XO 2014.04.04. 20:56:31

@dr. sziszi: Valakinek meg kellett keresni a rávalót! :DD

mézescsók 2014.04.05. 00:34:52

@hovatovább?: Alig egy hónap van vissza? Ezt nem tudtam.Akkor nagyon fel kell gyorsítani az eseményeket. Hetente kettesével mennek ki?
Az ötletem még éppen be is jöhetne.
@XO: Aha! Erre nem figyeltem. Nem mentség, hogy nem láttam az adást, csak a hv-t olvastam, mert Te hsz-edben pontosan írtad. Tehát bármi lehet a jutalom, ami eddig nem volt. Jacuzzi, vacsora kizárva.
@csiberibe: Ez nyereményfüggő.

Megdobbent 2014.04.05. 06:18:19

@Lilith.Inanna: a nyertest vegre elaltatjak, hogy ne szenvedjen.
süti beállítások módosítása