Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x82 - ...és a távolban felsírt egy gyerek

2014. április 03. 20:00 - sixx

Screen Shot 2014-04-04 at 5.06.37.png

Lilu talpig feketében fogadja a népet A Héten Ami A Legjobb Dolog Ami A Villával Történhetett, de mondjuk ő már látta azt, ami mi csak most fogunk, így nem fair. Nem igazi babákat kapnak a nyomorultak odabent, ezt a döntést megsüvegelem, bár van egy olyan sejtésem, hogy pár év, és élő csecsemőkkel megy majd a móka. A vellában olyan kosz van mint hat legénylakásban összesen, ennek konyhai részét KokkIza azzal magyarázza, hogy nagy a hasa, azért nem tudja az edényekbe száradt kajamaradékot kimosni. Ebben egyébként van valami, azt meg pláne nem értem, miért nem képesek saját maguk után elmosni egy kibaszott tányért, de mit értek én a lovakhoz.

KokkIza magyarázata úgy pattan le a többi lakóról mint Rogán Tóni aktuális vagyonnyilatkozata a liberális sajtóról,

Izabazdmeg, attó’ ho’ valaki tehes, még takarítha’ bazdmeg

mondja Debil azzal a tök beazonosíthatatlan tájszólással, amihez képest Traktoros izomból, oppardon, izumbúl megnyomott tébetűi muzikális élményt nyújtanak. Zsóti is elvicceli a dolgot, így kell várni egy újszülöttet, hadd tudja, mire számíthat, mondja, ahelyett, hogy mosogatna.

 

Vikinek sem tetszik a dolog, és ezt meg is mondja, mint mindent, ami nem tetszik neki, és KokkIza felbaszul, majd jön ez a beszélgetés:

Jóvan akkor.
Ne jóvanozzál, Izabella.
De jóvanozok.
De ne jóvanozzál.
De jóvanozok.
De ne jóvanozzál.

Pólóra kéne nyomtatni, bazdmeg. At meg hab a tortán, hogy mivel KokkIza a vellamester, neki kell behordania a sok szart a kamrából, amiben Viki segít neki csak - a sok izmos fiatalember meg a vasalatlan herezacskót morzsinkálja báva képpel, és hörög hozzá így reggel, de segíteni basznak a tökéletes lakótelepi kismamákká átvedlett, egykori jócsajnak mondott KokkIzának. Amikor mindent behordtak, Zsóti nyugtázza, hogy rend van végre, és felbont egy krémtúrót, amit én KokkIza helyében keresztben dugnék fel a seggébe ott a helyszínen, majd a legközelebbi kamerába közölném, hogy megérte, most már kibaszhattok innen. Azt nagyon halkan jegyzem meg, hogy KokkIza dolga a konyha rendben tartása, és hát ez itten most az ultimate fail minősített esete.

Iza, takarítsál, ha oda vagy beosztva. A terhesek is szoktak takarítani, csak szólok.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.33.41.png

A takarítás-gate folytatódik, Traktoros lesz az, aki a mosogatást elviszi, mert KokkIza megkéri, illetve faszt, azzal a passzív-agresszív módszerrel éri el, amitől a falra tudnék mászni, aszongya, hogy majd akkor ő elmosogat, de olyan hangon és arccal, hogy egyértelműen jelzi: ha Traktoros nem mosogat, nem fogja húzogatni a bűrt a kis pöszörőjén a paplan alatt. Közben Pink és Viki megbeszélik, hogy a jelüket Bugyitlan kapja, mert mostanában egy arrogáns paraszt. Newsflash: Bugyitlan az első perctől fogva egy arrogáns ribanc volt. Remélem, megkapja a jelet, és kiviszi Pinket, akit messze a leggyengébbnek tart itt mindenki, és akkor két jelentéktelen versenyző közül egy tuti kint marad.

Szülünk. Ez annyit tesz, hogy kimennek a kamrába, leveszik a terheshasat, és behoznak egy babát, ami pont olyan nehéz, mint egy újszülött. Debil természetesen megkönnyezi a gyermekáldást.

Olyan apuka akarok lenni, mint pápá. (sír)

Debil mellesleg üvölt folyamatosan, ezt a gyerekek annyira nem viselik jól. Zsófi, a prolimuter nem érzi, hogy ez a baba az ő gyereke lenne, tök meglepő. Miközben Pink szül, KokkIza a mosogatással baszogatja Vikit, aki visszaszól, és ebből lesz egy heveny üvöltözés, amit senki nem bír elviselni, én sem, így ezt most továbbtekerjük, mert a fasz kivan már ezzel. Viki a hálóban puffog tovább, mert nem tudja, hogy a bébimonitoron át KokkIza és Zsóti mindent hall. Pedig de. KokkIza szembesül azzal, hogy első számú közellenség lett, és Debil és Viki is őt fogja kivinni, ahogy lehetőségük lesz.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.41.23.png

Szerinted itt senki nem beszél a másik háta mögött? Akkor te rossz helyen élsz, ember! (Debil)

Traktoros a gyerekáldásról csak annyit mond, hogy sok sikert mindenkinek, aki ilyen fába veri a fejszéjét. És a vellában van mostantól négy csecsemőszimulátor, amikről hamarosan kiderül, hogy elég sok mindent tudnak, sírnak, hugyoznak, büfiznek, és mindezt akár egyszerre is. Ezt két szakember mutatta meg az agyhalottaknak, és adott nekik egy-egy karkötőt, amit hozzá kell érinteni a műgyerekhez, és a műszer méri, mennyit foglalkoznak a babával. Zsóti babája például baszik büfizni, amitől arra gondolnak Vikivel, hogy elromlott, szóval vannak fenntartásaim, az orbáni családmodellel kapcsolatban, talán nem kellene mindenkire ráerőltetni ezt a dolgot.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.50.56.png

Semmi nagy ördöngösség, etetni kell, büfiztetni, tisztába rakni. (Zsóti)

Az összefoglaló második része a sírás jegyében telik, pelenkáznak és büfiztetnek, a legjobb Debil, aki valódi gyerekként kezeli a műanyagdarabot és kisfiamozza folyamatosan, bár a ringatást nem bíznám rá. Pink az egyedülálló anya kifejezetten hősies küzdelmet folytat a gyerekkel, és természetesen senki nem segít neki, tetszett volna kotont használni. Van egy olyan sejtésem, hogy a hét végére ezek olyan szinten ki lesznek készülve, hogy az valami hihetetlen, Pink a gyerek első sírásától kiborul és sírógörcsöt kap például. A bizonyítási vágy munkál benne, mondja. Később feladatot is kapnak a kölyök mellé, altatót kell írni neki, hát, van akinek sikerül, van akinek kevésbé, de aranyosak, és végre nemcsak az üvöltö köcsögség van. Traktoros például konkrétan elérzékenyül, amikor a műanyag csecsemő nevető hangot hallat.

Screen Shot 2014-04-04 at 5.57.05.png

 

Tegnap vót

Viki és KokkIza álgyerekkel a hasában is tudja kurvaanyázni egymást. Nagyon helyes, a tegnapi adásban tán egyszer sem hangzott el, hogy te faszszopó ribanckurva, ideje pótolni.

Címkék: vv6
373 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.04.04. 10:09:55

@Krétagarbó: "Mert még mindig félnek neki menni" - Ez így egy szamárság. A többségnek nincs oka nekimenni Vikinek, akinek viszont időnként oka van, az neki is megy (Iza, Krisztián, Aurélió)

Conchobar 2014.04.04. 10:12:16

@Krétagarbó: "Pedig csak a saját szókészleted használtam, hátha úgy megérted" - Biztos, hogy az én készülékemben van a baj, mikor a 'vedd észre', 'vegyük már észre' kifejezéseket használom?

karev 2014.04.04. 10:19:30

@Kolbinnyó: kicsit langyuló? ez??? :)

avasszalonna 2014.04.04. 10:23:59

@LittlePurple: neztem ezt a vv6-os postr weboldalt, hogy ma irnak-e vmit arrol a cikkrol, amit tegnap linkeltel (hogy traki jol megverte az exet es a csaj jelentkezett naluk).
Semmi nincs rola, sot, az eredeti cikket is eltavolitottak, tok fura.

karev 2014.04.04. 10:24:02

@Krétagarbó: évekig én is csak olvastam, de énbp miatt kezdtem írni. :)

Krétagarbó 2014.04.04. 10:43:10

@avasszalonna: feltehetően fele sem lett volna igaz. (még ha egyébként úgy tűnik is, hogy Trakinak nem jelentene gondot pár nevelő célzatú pofont adni családon belül.)
@karev: biztosan sok a "zugolvasó".

Conchobar 2014.04.04. 11:02:57

@avasszalonna: "traki jol megverte az exet es a csaj jelentkezett naluk" - Űgy tűnik ez az eset is bizonyítja, hogy Palácsik Tímea mostmár példaképpé emelkedett

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.04. 11:32:44

6 nőtípus van:

Nagyhasú, aki nem fér a mosogatóhoz
Kishasú, aki beleesik a mosogatóba
Nagytermetű, aki mosogatás közben a szekrénybe veri a fejét
Kistermetű, aki nem éri fel a mosogatót
Hevésséhajlékony, aki nem tudja bepakolni a mosogatógépet és
Gyenge, aki nem tudja azt kipakolni

Van bennük 2 közös tulajdonság:

A hasuk, méretük, és fizikai állapotuk nem akadályozza őket, hogy a bárpultnál egyenek, miközben a pasijuk mosogat.
Az evés nem akadályozza őket, hogy a mosogatás logikai sorrendjét meghatározzák.

Na de, hogy lehet egy pasit rávenni a mosogatásra? Hirtelen egy dolog jut fejembe. Persze hozomra is meg lehet próbálni, de az nem minden nőnek jön be. Izának bejött, meg is kapja tőlem a +2 pontot. Nánási vasmacsónál jött be, ezért jár még 2 pont. Ennyivel bőven vezetni lehet. Mától Iza fan vagyok.

Krétagarbó 2014.04.04. 12:04:45

A múltkor nem arról volt szó, hogy Traki 2 hétéig lesz villamester? Vagy már lejárt volna az a két hét? Mert a héten már Izé lett.

exelensz 2014.04.04. 12:13:18

Megjött a docens fújassatok riadót , éppen jönni akartam de így már inkább megyek :)

Krétagarbó 2014.04.04. 12:15:20

Egyébként ez a takarítás beosztás sem túl igazságos, szerintem. Ha vkit a konyhába osztanak be, az a legnagyobb szívás, hiszen a 7 ember után azért ott folyamatosan van meló, ha nem mosogatják el maguk után a csetreszt, és még annyit sem tesznek meg, hogy berakják a mosogatógépbe.
A nappaliban, vagy a hálóban max. kétnaponta felporszívózik, port törölget az, aki oda van beosztva.

XO 2014.04.04. 12:32:46

@Krétagarbó: viki szájától még én is félek! :D

csiberibe 2014.04.04. 12:34:49

Kicsit sajnálom, hogy Sári kiesett, mert őt megnéztem volna anyának.

csiberibe 2014.04.04. 12:37:48

@Cimili: mit várnak egy olyan gyerektől, akinek egy bőgőmasina az apja huszonévesen???

ő-szinte 2014.04.04. 12:40:31

faszért nem vikit küldik ki párbajozni?
olo

kutyaaszarpor_a_szembe (törölt) 2014.04.04. 13:03:27

ezt ti tényleg nézitek meg kommenteltek

o.O

XO 2014.04.04. 13:06:31

@Krétagarbó: Szerintem alap lenne, hogy mindenki maga után mosogat, mert a konyhában azon felül is több a tennivaló, mint pl a nappaliban vagy a "kertben"...

XO 2014.04.04. 13:13:47

Én Zsófi vagyok...én meg...én meg...én meg...Juliska...jajj, de jó, akkor barátok vagyunk! :DD

never again 2014.04.04. 13:15:29

Komolyan itt tart a magyar társadalom? Mert akkor atomot ide, de gyorsan!

sixx · http://comment.blog.hu 2014.04.04. 13:42:34

@never again: húzzál innen a picsába, de hirtelen.

Krétagarbó 2014.04.04. 13:49:29

@XO: Szerintem is, de a villában ez is másként működik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 14:50:54

@Mók_Ica: a kollegák vagy melózzanak, v kommenteljenek. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mók_Ica 2014.04.04. 15:05:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem kommentelnek :) csendben melóznak és közben néha olvasnak hihihihi :)
munka közben nem könnyű ennyifelé figyelni :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.04. 15:06:58

@Mók_Ica: Akkor megdől a tévhit kezicsókolom, hogy a nők többfelé is tudnak figyelni?:)

Lilith.Inanna 2014.04.04. 15:43:30

@ő-szinte: Annak is eljön az ideje. :)

Mók_Ica 2014.04.04. 15:55:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): vicces :) én tudok... a kollégákról meg ki mondta neked, hoyg fiJuk-é vagy lánykák??? ;) ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 15:59:34

@Mók_Ica: a munka az olvasás rovására megy :-D

Miért nem kommentelnek?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.04. 16:04:44

@Lilith.Inanna: Csókolom :)

@Mók_Ica: Nem tudom, csak sejtéseim vannak :)

@XO: Akkor postázz :)

faszent 2014.04.04. 16:29:36

@XO:

köszi! isten tartson meg jó szokásodban!

Lilith.Inanna 2014.04.04. 17:11:58

....olyan "nyereményben részesül, amire még nem volt példa a vv6 történetében!"
Ki mire tippel?:)

faszent 2014.04.04. 17:21:08

@Lilith.Inanna:

pontosan végtelen számú dologról lehet szó

Krétagarbó 2014.04.04. 17:40:29

Sziasztok!
@Lilith.Inanna: Én vmi kinti dologra, nem feltétlenül romantikus hotelszobára, gondolva az egyedülálló Pinkire, de mindenképpen vmi programra a külvilágban tippelek.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 17:48:51

@Krétagarbó: Romantikus hotelszoba szerintem sem játszik. Mama-papás hét után, esetleg még egy thai masszázst is el tudnék képzelni.

Macropus Rufus 2014.04.04. 18:14:46

ennyi gyíkot egyrakáson. Koszos bagázs. Őket nem zavarja a kosz???
Vagy - ami hihetöbb - ezek a megjátszós lazafiúk, még takarítani sem tudnak. Otthon meg anyuci megcsinálja helyettük. :|

paranyuszi (törölt) 2014.04.04. 18:17:22

@Krétagarbó: Az lesz igazán durva ha még gyerekük is lesz...

Mók_Ica 2014.04.04. 18:37:25

@Krétagarbó: nagyon jó kis házasság lesz majd ez... pláne, hogy benkő dániel f... szlantművész ad simonságnak tanácsot :) :)

Mók_Ica 2014.04.04. 18:40:37

most megyek a dolgomra, este jövök :)

mézescsók 2014.04.04. 18:49:28

@Lilith.Inanna: A győztes pár egyenesen a döntőben találja magát. Ilyen ajcsi még tuti nem volt. Olyan már volt, hogy egy játék győztese védettséget kapott (Kinga - Attila és Péter brusztolta ki neki), vendégjárás is bőven volt a Vv4-5-ben is (a családtagokat már majdnem annyira ismertük, mint a játékosokat), ajándék kinti éjszaka is volt (Jerzy-Gigi - a hölgy születésnapját ünnepelték imigyen), kinti vacsora is (Veronika-Péter, Gergő-Kinga.Seri-Attila, stb,), szinházba is vitték néhányukat (Vv3? - határozottan emlékszem az öltözködésre és a páholyra), élményparkban is jártak (Gigiék), wellneseltek is (Vera, Kinga, Attila).
Bár nem gondolom komolyan.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 18:59:29

@mézescsók: Felsoroltakat figyelembe veszem, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom.

Lilith.Inanna 2014.04.04. 19:02:00

@mézescsók: Ha figyelembe veszem a felsoroltakat, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom, :)

mézescsók 2014.04.04. 19:25:20

@Lilith.Inanna: Csak a két utolsó Vv-t láttam, ezek előtt lehettek az eddigieknél ütősebb ajándékok is. Lilu viszont akkora lendülettel jelentette be, hogy csak valami különleges lehet, ami még nem volt. És olyan, hogy valaki rögtön a döntőben találja magát, még nem volt.
Ha meggondolom, hogy április van és valahol azt olvastam, hogy májusban akarják befejezni, akkor valamivel fel kell gyorsítani a játékot. Szóval eszerint még igaz is lehetne, de azért nem hiszem. Nagy kitolás lenne a többivel és a szavazókkal szemben is.

dr. sziszi 2014.04.04. 19:25:45

Ha figyelembe veszem a felsoroltakat, akkor elképzelésem sincs, mi lesz a jutalom- hát én sem...

dr. sziszi 2014.04.04. 19:28:30

Sziasztok, mindenkinek szép estét! Szeretném én is megköszönni mindenkinek aki közvetített,istenien szórakozom rajta , imádok minden hozzászólást ,a negativokat is. Remélem továbbra is olvashatunk mindenkit. MINDENKI VENDÉGEM EGY HABOS KÁVÉRA ÉS EGY TÁNYÉR ALMÁSPITÉRE!

kacagó görlice 2014.04.04. 19:34:04

@dr. sziszi:
Inkább pörgessünk egy szalonnát!

Cimili 2014.04.04. 19:38:46

Háj!@dr. sziszi: Egy sütit elvettem és köszcsi!:) Nagyon finom.

dr. sziszi 2014.04.04. 19:39:29

@Cimili: Egészségedre!!!!!!!!!!!!!!!!

Cimili 2014.04.04. 19:39:56

Mikor derül ki az a különleges jutalom? Kíváncsi vagyok én is, h mi lehet az.

faszent 2014.04.04. 19:44:50

@mézescsók:

űrutazás a bébivel? olyan még nem volt...

dr. sziszi 2014.04.04. 19:56:46

Au összefekhet vikkancsal,az milyen? Jutalomnak az is megfelel...dikk

csiberibe 2014.04.04. 19:58:47

@Lilith.Inanna: közlik, hogy itt a vége, te nyertél.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.04.04. 20:01:20

@mézescsók: Én reménykedem, hogy egy buja, szállodás, kameramentes éjszakát nyernek a legjobb szülők. És bízom a nézőkben is, hogy ezt a Viki-Zsóti párosnak szavazzák meg.

LittlePurple 2014.04.04. 20:01:25

sziasztok! :)
Aurelio egyik barátja mesélt róla....
Bár senki sem gondolt semmiféle aprócska kis komolynak sem vélhető szándékot Aurelio és teo között..
www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/valovilag6/vv-aurelio-vv-teo-128680

csiberibe 2014.04.04. 20:02:58

@LittlePurple: jut eszembe, nemhogy nem írtak semmit Krisztián volt nőjéről, de még a beharangozása is eltűnt a nőverős mesének.

mézescsók 2014.04.04. 20:06:13

@faszent: És csak a bébi jöhessen vissza!
@csiberibe: Aztán felezzenek!

LittlePurple 2014.04.04. 20:08:19

@csiberibe: hát nem tudom, mi történhetett valójában, vagy hogy a cikket miért törölték... mindenesetre azért ez is sokatmondó...

Lilith.Inanna 2014.04.04. 20:09:12

@dr. sziszi: Köszi a sütit. :D
@csiberibe: Majd kiderül. :)
@LittlePurple: Szia. :)

dr. sziszi 2014.04.04. 20:10:48

@Lilith.Inanna: Még vehetsz belőle, van elég...dikk sütöttem

XO 2014.04.04. 20:17:45

@mézescsók: a levélben az volt,hogy ilyen nyeremény még nem volt a vv6 történetében. Szóval meríthetnek az előző szériákból ötleteket! :)))

Szép estét mindenkinek! :)

XO 2014.04.04. 20:18:55

@csiberibe: lehet a csaj pénzért mindent mondott volna!

XO 2014.04.04. 20:21:42

@dr. sziszi: oooo! Se kávé, se süti, de már csak azért sem mondanék nemet! :))))

LittlePurple 2014.04.04. 20:28:05

@Lilith.Inanna: most épp azt beszéltük itthon, hogy aki megnyeri ezt a hetet, az kiesik...
:D:D:D:D

dr. sziszi 2014.04.04. 20:28:48

@XO: Minden van, mért nem jöttél? Vártunk ...dikk

csiberibe 2014.04.04. 20:28:56

@mézescsók: az lesz a következő 4 hét témája, megnézzük, hogyan bírnak megegyezni, ha párban nyernek :))))

dr. sziszi 2014.04.04. 20:29:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia drága, tényleg beflegmulok....Mert olyan nehéz gyereket nevelni...dikk

Lilith.Inanna 2014.04.04. 20:35:18

@LittlePurple: Az lenne a hét vicce. :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia Dottyka. :)
@csiberibe: Mi lesz, ha Zsófika nyer? (tételezzük fel)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.04. 20:38:44

@Lilith.Inanna: szióka.

Tippem-auék nyernek. Csak.

Vikinek drukkcsizom.

A nyereményt nem tom.

csiberibe 2014.04.04. 20:46:21

@Lilith.Inanna: ha Au nyer, azonnal bele fog zúgni TrAuZsóti.

dr. sziszi 2014.04.04. 20:49:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hát újszülöttek, szimulátorok. Most etetem őket ...dikk

dr. sziszi 2014.04.04. 20:52:08

Ha véletlenűl Zsúfika nyer , hát én beflegmulok...pedig nagyon esélyes mert őt nem lehet becsapni, felismeri a csattogó punci hangját...idegállapotba kerülök minnyá...dikk

dr. sziszi 2014.04.04. 20:53:25

Au már most olyan pápá mint pápá,Teo is olyan mámmá mint Au mámmája

dr. sziszi 2014.04.04. 20:54:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Dotykám, nem esküvő lesz hanem keresztelő!!!!!!!!!Én leszek a főpap...faszomatbazmeg

XO 2014.04.04. 20:56:31

@dr. sziszi: Valakinek meg kellett keresni a rávalót! :DD

mézescsók 2014.04.05. 00:34:52

@hovatovább?: Alig egy hónap van vissza? Ezt nem tudtam.Akkor nagyon fel kell gyorsítani az eseményeket. Hetente kettesével mennek ki?
Az ötletem még éppen be is jöhetne.
@XO: Aha! Erre nem figyeltem. Nem mentség, hogy nem láttam az adást, csak a hv-t olvastam, mert Te hsz-edben pontosan írtad. Tehát bármi lehet a jutalom, ami eddig nem volt. Jacuzzi, vacsora kizárva.
@csiberibe: Ez nyereményfüggő.

Megdobbent 2014.04.05. 06:18:19

@Lilith.Inanna: a nyertest vegre elaltatjak, hogy ne szenvedjen.
süti beállítások módosítása