Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x27

2012. április 19. 01:13 - sixx

Tegnap ikertelenedtünk, egy pete feleződött tovább, és Márk képében maradt a hotelben, ahol Csíra vagy Tazmán, ahogy Hiper hívja, nagyon örül neki. És ha már Hiper, egy gyors tamponcsere után megujjaztatta magát Papuccsal, amihez innen is külön gratulálunk. T69.2 egy ciklámen/tüdőszínű babydollban parádézik a kamera előtt, a lébát permanens kisterpeszbe hajtogatta valaki, a haját hátranyalták, mozogni a tavalyi tapasztalatok alapján csak akkor engedik, ha nagyon nagy baj van. Márk és Dávid összebandázását vizionálja, gecik a régi játékosok, nem fogadnak be senkit. Ki itt a régi? Melák meg Broki, a többi faszi jövevény.

A nappalit morcos arcú takarítóbrigád nyalja fel, biztos ünnepnap van, mert Naiva zsinórtangát húz. Márk füle hámlik, mert leégett, sőt, mindene. Papucs a kamerába a tegnapi heavy pettinget úgy eufemizálja, hogy "kicsit közelebb kerültünk egymáshoz Hiperrel", ja ezt így is lehet mondani. Papucs jól érezte magát, és reméli, ez jót tesz a kapcsolatnak, azaz Hiper bent tartja. Én erre nemhogy az életemet, a Real Madrid labdarúgóiét sem tenném fel. Márk az immáron tiszta nappaliban az mondja ÚjPéternek, hogy a testvére távozásánál keményebb próbatétel nemigen vár rá, hát, ha tényleg komolyan gondolta tegnap, hogy mindenre számított, CSAK ARRA NEM, hogy szétválasztják őket, akkor Márknak nagyobb pofonokat tartogat az élet, mint a Facebook-kommentek miatt agyvérzés szélén táncikáló Bencsik Andrásnak.

Dávid Omárral beszélget a mödanszié mellett, szar a helyzetem, igaz? Az, mondja a szegedi felszolgáló, minek hazudjon. Ha nem vagy védett, szopsz, ez van. Dávid szerint két embernek nem akar keresztbe tenni, Omárnak és ÚjPéternek, persze ezt mondhatja bárkinek bármikor, de nem tűnik olyan link fajtának, talán a behorpadt koponya miatt bízok benne, fasz se tudja. Csíra közben Petrának meg Márknak ekézi Hipert, ezt a köcsögöt bazdmeg, azt hiszi, az övé a hotel, tolerancia, empátia, ismeretlen fogalmak a lófejben. Petra elsőre kajakra azt hiszi, ez neki szól, jézusom. Papuccsal is van baja Csírának, az meg csapkodja a kibaszott ajtót ezerrel, tán gyerekkori trauma? Petra elmeséli Márknak a tegnap esti eseményeket, dráma. Márk úgy véli, ő, Csíra, Petra meg ÚjPéter nagyszerű szövetséget alkot, és majd ők így négyen fogják eltávolítani azokat a hotelből, akik nem szimpatikusak. Mondom, jelen állás szerint négyen vannak nyolc ellen.

Naomi is lejön és azt kérdezi Dávidtól, van-e itt olyan fiú, akit be lehetne áldozni, Érdekes kérdés, ÚjPéternek megvan a válasza, Melák, bazdmeg nincs olyan oltár, ami elbírja. Hiper a körmét lakkozza pultnál, de csak addig míg Naomi oda nem megy pletykálkodni, képzeld, ÚjPéter kihajítaná Melákot Dávid helyett, nahát. Hiper szerint nem tudnak mit tenni, mármint Melák megmentését illetően, hiszen a tervhez kell ÚjPéter is. Naomi nem érti, őszintén szólva én sem. Csíra megszopatná Melákot, kérdi Naomi, Hiper nem biztos benne. Új téma, Hiper vs. Petra, ott van lent Hernyós a mödanszié mellett, és téged kutyáz Csírának, mondja Naomi, mire megáll Hiper kezében a körömlakk, miakurvaistenfaszavan? Nem csapkodtam ajtót! Nem hangoskodtam! És részeg voltam eleve! Amikor szólt Csíra, befogtam! És! Nem leszek tekintettel! Senkire! Mindig! A kamerába meglehetősen idegesen nyilatkozik, Petra nyafka életsítlusától a fasza kivan, az ordas stílusától meg pláne.

Ez a szappanopera folytatódik tovább immáron Papucs bevonásával, mert Hiper valahogy hazakecmereg frissen festett körmein, és kitálal, az a baj, hogy bebasztam, aztán meg azt lihegtem, úristen, amikor a csúnyámban matattál. Hiper szája be nem áll, Papucs egyfajta öntudatlan, már-már katatón állapotban ül és csak néha jön ki belőle egy halk, leginkább elgyötört "aha". Pórul jár, fenyegetőzik Hiper, papucs meg azon kínlódik, hogy ÚjPéterrel nem beszélt két napja. Ez, annak fényében, hogy eleve ki akarják baszarintani a hotelből, teljesen érthető. ÚjPéter Csírának és Petrának magyarázza el, hogy neki az az álma, hogy Melák megy haza, utána Papucs, majd Hiper. Ezt hívják az egyik kártyajátékban színelésnek. Csíra is ilyeneket álmodik, én meg azt, hogy jégkorongozok, pedig még korcsolyázni sem tudok, és két méter magas, 120 kilós bekkek vernek agyon a palánknál.

Melák a nappaliban vakarja a lábszárát, és mintegy mellékesen odaszól Csírának, hogy oszt nehogy olyat szólj be, hogy Márkkal jobban érzed magad, oszt paff, én meg kimegyek. Áááááá, dehogyis. Mondja Csíra. Levél, Juan hozza, Pandora, de előtte még egy kis punnyadás, persze nem mindenkinek, mert Hiper nekiesik Petrának, mit pofázol a hátam megett? Nem ártottam neked semmit, mit ugatol? Petra le van lassulva, de amúgy sem tud válaszolni a vádakra, mert Hipernek szájmenése van már megint és folyamatosan osztja. Bújj vissza a szobádba, mondja neki, mire Petra egy "te beteg vagy" megjegyzéssel balra el, ezt Hiper nemigen hallotta. Naomi segítőkész besúgónak bizonyul és elmondja Hipernek, hogy le lett betegezve frankón. Több sem kell az idegbetegség élő szobrának, az anyád picsáját felkiáltással megindul Petra szobája felé, ez megöli, bazdmeg.

NEM VAGYOK BETEG BAZDMEG, CSAK SZARUL ESETT, BAZDMEG, HALLOD, BAZDMEG! Petra hótt nyugodtan legyint, haggyadmánmagad, higgadj le, ez így nem kóser. HIGGADJAK LE, BAZDMEG, MIT BAZDMEG HIGGADJAK BAZDMEG LE BAZDMEG? Petra elmeséli ÚjPéternek is, mi történt, ez a nő elmebeteg, mondja az, most is üvöltözik a mödanszié mellett. Naominak mondja a faszságait, az meg óvatosan visszaszól, hogy azért te sem vagy eccerű eset, hallod. Petrával próbálok szimpatizálni, de nehéz, mert úgymondozik. Az agyhalottak a Pandorára készülnek, Hiper csöcst mutat. Naomi bikiniben zuhanyzik, wtf? Na, kezdük. Márk, nem félsz, hogy Csíra szopat? Nem, ezt, ami itt van, lehetetlen megjátszani. ÚjPéter szerint ezzel Melák szeme nyílt még nagyobbra, ami szerintem kvázi lehetetlen.

Petra, nem gondolod, hogy kihasználod az aranyosságodat? Én? Aranyos? Ezt tuti Naomi kérdezte, mondja ÚjPéter, és tényleg. Melák, kiben bízol leginkább? Műanyagban, bazdmeg. Az ő hiányában bízok Csírában, akinek bizonyítania kell. Hihetetlen, a nőkön múlik a sorsa, és nem benyal, hanem kioszt, mint egy öntudatos Jobbik-képviselő a melegtörvény szavazása előtt. Dávid, kit dugnál meg a hotelben? Naivát, Noémit meg általában úgy mindenkit. Hiper, kényelmes a Papucs? Nem papucs, hazudja Hiper, én is megteszek érte dolgokat, mondjuk a farkát nem verem ki, de kenhet nekem szendvicst. A kamerába meg azt mondja, Papucs nem papucs, őt arra tartja, hogy neki kényelmesebb legyen a dolga. Aztakurva, ez a nő ostobább, mint Ádám2, Nikolett és Terror egyben.

Csíra, hogy vagy Melákkal? Nagyon hullámzó, de hidat építek, és őt fogom választani. Márk arcára őszinte csalódás ül ki, nem hiszi el, hogy Csíra ennyire jó színésznő lenne, pedig de, előre megbeszélték. Csíra a Fehér Pókmajom bazdmeg. Melák szegény azt hiszi, hogy miután Fehér Pókmajom ezt így kimondta, nem fogja átbaszni. Fehér Pókmajom, milyen érzés, hogy ketten is küzdenek a kegyeidért? Vagy három? Nem érzek ilyet. Ennyi vót, Féliker Márk és Fehér Pókmajom a szobában röhögcsél, mennyire voltam hiteles, kérdi a csaj, nagyon, mondja Féliker és megöleli, de szép szemed van. Ez vak, bazdmeg. Dávid és ÚjPéter a mödanszié mellett pocol, jön le Fehér Pókmajom, kurva anyját mindenkinek, ott csámcsognak a fülembe bazdmeg. ÚjPéter taktikai tanácsot kér Dávidra vonatkozóan, mit tegyen? Hát, mögém be ne álljon.

Féliker a Fehér Pókmajommal megbeszéltek értelmében Hiperrel tárgyal, és persze, hogy Fehér Pókmajmot ekézi, te, én mán nem bízok ebben a vasalt csöcsben, Melákot akarja bent tartani, ilyen jó színész nem lehet. Hiper együtt érez, hát, de szar neked itten, megértem, DE vannak itt még friss párok, hoppácsak, Hiper kombinál, és Félikerre rá akarja tenni az egyik párt? Rá hát, azt mondja neki a szobában., és most tessék nagyon figyelni, mert kurvajó, szóval aszongya, hogy ha védettséget kapsz, állj be Petra mögé, mert az az egyetlen menekülő út neked. A csávónak, akinek védettsége van. Ennyire hülye nem lehet ez a nő, nem hiheti, hogy az alapvetően tufa Féliker beveszi ezt a faszságot. Az persze előadja a hálást, hát, nagyon köszönöm a tanácsokat, naccerűen érzem magam tőlük, és lelép, mire Hiper elkezd röhögni odabent, egyedül, mert azt hitte, megvezette Félikert.

Este Dávid kap egy levelet a riportszobában, és az áll benne, hogy Féliker védett, de a védettséget átadhatja Dávidnak, ha úgy érzi, hogy biztonságban van - ehhez most tessen győzködni a delikvenst, de hirtelen. Dávid ennek megfelelően odamegy Félikerhez és elhívja egy privát csetre a mödanszié mellé, a győzködés első blikkre nem túl meggyőző, leginkább amolyan kesergő féle, léccilécci aggyá' nekem védettséget. Ezzel engem nem tudott volna befűzni, az tuti. A beszélgetés után a pultnál Féliker nagyon nyugodt, ez gyanús Meláknak, bár azt is megjegyzi, hogy amikor meg Féliker tiszta ideg, az biztató valahol.

Petra nem iszik, mert a gyógyszerre nem jó ötlet. Hiper bezzeg vánkozmóplízezik, pedig levelet hoz Juan, kívánságműsor lesz, lehet kérni egy nótát mindenkinek, Hiper ettől extázisba jön és kap valami fos népzenés motívumokkal kiegészített szintipopot, Holdviola a neve, és kibírhatatlan, de Hiper magyar, illetve MAGYAR, gondolom, így köteles ilyet kérnie. A többiek is kérnek és kapnak, nem fárasztok senkit a setlisttel, táncolnak és sikoltoznak, ahogy azt itten kell. A legjobb az egészben az, amikor Naomi szlovák rapszámára Hiper vadul be igazán, és úgy tesz, mint aki ért is, mit karattyol Karel MC vagy hogy a faszba' hívhatnak egy tót rappert, no meg az Omár-Melák-Broki táncpárbaj, amit a kőművesdekoltázsok királya, Broki nyer meg szerintem. Az est fénypontja Melák kiselőadása valami hiphop- vagy rapszámról, az úriember, mondja, sok mindenen keresztülment, és ezt írta ki itt magából, tudok azonosulni vele. Majd felhajtja a kapucnit és átlényegül.

Papucs szerint Dávidnak van védettsége, nem tudom, honnan szedi ezt a sületlenséget. Hiper hullarészeg és felviteti magát Papuccsal, szánalmas. Broki és Naiva huncutkodik egyet a paplan alatt, Broki azt mondja a kamerába, Naiva fel 50 százalék az, amit érez, a többi a játékkal kapcsolatos. Az epizód végén Hiper olyat pucsít a kamerába, mint Kelemen Anna mostanában száz euróért, gratula hozzá, a párducmintás neglizséért meg igazán kijárna egy vödör festék. Holnap párválasztás, juhé.

U.I.: macikánk csak nem pusztul el, amint az agyhalottak elhúztak, birtokba vette a nappalit, de nem talált semmi ennivalót, mert ezek a gecik mindent felzabáltak. 

Címkék: éden hotel
1478 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 17:27:14

na, f.fredericks megint lecsúszott

itt én is szívesen lógatnám a lában pár hétig...

Banyus83 2012.04.18. 17:30:34

Hello!!!!

ÉH FB oldalán a mai kérdés, hogy mit kérhetnek a játékosok a ma esti buliban....gondolom max. zenét :-P

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 17:31:16

@☺ágica:
A vv-s hogyvoltban volt egyszer jatek, es a nyertes bemehetett a villába. Jò lenne, ha sixx itt is le tudná ezt boltolni:)

genevieve 2012.04.18. 17:33:10

ez milyen korán lett megnyitva:-)

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 17:33:13

@Banyus83: :D esetleg megengedik, hogy koktélt keverjenek:)

@Cathcart_ezredes: gyanítom, hogy sikerül neki:) de nem lenne rossz:)

f.fredericks 2012.04.18. 17:34:43

@☺ágica: ja, de ma nem gyúrtam rá. :D

@Banyus83: lehet VODKAORÍÍÍNDZSOT

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 17:36:04

@f.fredericks: jóvan, akkor nincs gond:)

kíváncsi vagyok mit csinál Petra, amin Hiper annyira kiakad

Banyus83 2012.04.18. 17:36:33

@f.fredericks: Jaja, az is lehet :-D

@☺ágica: Koktélt egyszer hagyták már, szerintem többet nem teszik :-D Emlékszem még szegény báros pasi hogy forgatta a szemeit pl. Hiper koktéljánál...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 17:39:06

Pandóra valami új beköltöző csaj?:-)

@☺ágica: Aszongya rá, hogy agybeteg

f.fredericks 2012.04.18. 17:39:12

@☺ágica: esetleg Ákostól a "Halott virágokat?" :DDD

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 17:41:18

@Pácsó Ármándó: ennyin akad ki? azt hittem vmi durvább

@f.fredericks: :DDDD

Banyus83 2012.04.18. 17:42:11

@f.fredericks: huhhúúúú...ihgen...bár, már nincs bent TT :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 17:42:17

@f.fredericks: Azt már én is rég hallottam :-)

Banyus83 2012.04.18. 17:48:46

@Pácsó Ármándó: Nekem is nagy kedvencem, főleg a Bonanza Banzaitól...

LoveMy 2012.04.18. 17:54:22

Pácsó Ármándó
Ne húzd fel magad, tudod, nagy az állatkertje 2x26 végén!
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 17:57:39

@LoveMy: Már csak a 2x26 nincs meg :-)

f.fredericks 2012.04.18. 17:57:44

@LoveMy: mi van a 2x26 végén meló után leléptem onnan és nem néztem át, mert láttam megnyílt az új. Megjelentek az agyhalottak?

Banyus83 2012.04.18. 18:00:50

@Müszélia: hehehe...vagy papucsokat...

LoveMy 2012.04.18. 18:02:38

@Pácsó Ármándó:
Nem baj :)
Nekem így is jó vagy ;)

@f.fredericks:
Agyhalottak eddig is voltak :)
Bár egyre többen öntudatukra ébrednek.
Lásd Petra, de lehet, hogy LMZ is a Pandorán kapott reccsenés után!
:D

f.fredericks 2012.04.18. 18:04:55

@LoveMy: Akkor ma lesz a gépek lázadása? Vagy az holnap?

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:06:39

@Banyus83: De, csak viccelni próbáltam. Tudom béna poén, szlo...

@LoveMy: Kedves tőled!

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:09:11

@f.fredericks: Holnap sima mészáros munka lesz: Melák megy és beáll Csíra mögé, Dévid szintén, Márk színtén a védettséggel és Kíra ártatlan arcal sajnálkozva búcsúztatja Melákot és Dávidot :-)

f.fredericks 2012.04.18. 18:10:57

@Pácsó Ármándó: Melák Csíra mögé? :o Nem úgy volt, hogy Hiperrel cimbiznek? Csírában szerintem nem bízik Melák.

kovácspéterke 2012.04.18. 18:11:03

@Pácsó Ármándó: sztem krisztián anikó mögé áll.

Banyus83 2012.04.18. 18:11:21

Bár a legjobb az lenne, ha Melák, Márk menne Csíra mögé, Márk átadná a védettséget Dévidnek, az meg beállna Csíra mögé :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:12:20

@Banyus83: Csak reménykedem, egy boszival sohasem tudhatja az ember :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:14:27

@Mrs. Jackman: Jó ég, őt is behívja a hátsó ajtón? :-)

@f.fredericks: De ha megszellőztetik Hiper és LMZ együttlétét?

LoveMy 2012.04.18. 18:14:31

@Pácsó Ármándó:
de előtte még mindháromnak eljárja a termékenységi táncot, pucsítás farokrisza, és még mielőtt....
kimondja, hogy a kisköcsög ikerrel játsza! tovább a játékot :)

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 18:14:31

@Banyus83: hú, én nem szeretném ha szocped Dávid bent maradna... Melákot meg még nézném kicsit:) soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet írok:DDD

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:19:28

@☺ágica: Majd lopok neked egy Melák óriásplakátot, az van nálunk kitéve a buszmegállóban. Mindig figyel!

@LoveMy: Szerintem jobban jár, ha megvárja hogy HÉ bejelentse Márk védettségét, mert akkor Ő ártatlan maradhat a többiek előtt Melák kiejtésében

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 18:21:06

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDD de én hallgatni is szeretem:)))

LoveMy 2012.04.18. 18:21:47

@Pácsó Ármándó:
És vajon Pít miért érzi magát veszélyben?

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:25:09

@f.fredericks: Fújjj :-)

@☺ágica: Majd utánozom, hö :-)

@LoveMy: Jó kérdés, majd utánagondolok!

f.fredericks 2012.04.18. 18:25:47

@LoveMy: lehet Hiper az ő csajaihoz szeretné paterolni LMZ-t, vagy a csajok annyira meg akarják menteni Melákot, hogy valakit simán beáldoznának. Vagy HÉ a párválasztó előtt bejelenti, hogy Márknak végzettsége van, és akkor mondja ezt Pít, csak jól vágnak a szerkik. Br utólag belegondolva ez nem lehet, mert akkor ez a csütörtöki ajánlóban menne.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:29:23

@f.fredericks: Milyen végzettsége van Márknak? :-)
Ezeket egyiket se gondolom, viszont jobb ötletem még nincs.

f.fredericks 2012.04.18. 18:31:58

@Pácsó Ármándó: shit! nem megy ma az írás. (d helyett befigyelt a g)
De ahogy elnézem, fodrász vagy masszőr, esetleg valami kommunikációs szak.

f.fredericks 2012.04.18. 18:33:55

:DDDD na jó ez ma sehogy sem jön össze, ha a g helyére beírom a d-t akkor se jön ki a VÉDETTSÉG szó.
Szerintem most én is lépek egy kicsit, a műsorra visszatérek.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:37:03

@LoveMy: Te kis szemfüles, mindent észre veszel! (Kivéve valamit az emileden)

@Mrs. Jackman: És hova áll Dévid? És Anikó kit választ szerinted

beacska 2012.04.18. 18:46:52

@f.fredericks: cipőárusnak titulálta Krisz távollétében ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 18:50:09

@beacska: Ezt se fejtettem még meg miért

ő-szinte 2012.04.18. 18:58:20

@genevieve: strandpapucs?;-DDDDD

kíváncsi leszek:-DDD

beacska 2012.04.18. 18:59:35

@Pácsó Ármándó: "árubeszerző" van a neve mellett, lehet, hogy cipőket szállít ki...

beacska 2012.04.18. 19:01:37

@Pácsó Ármándó: Patrik "árubeszerző", Márk "üzletvezető"-nek van titulálva...ebből is látszik, hogy Márk a talpraesettebb...

ő-szinte 2012.04.18. 19:03:13

@Pácsó Ármándó: de ez csak akkor lehet okés, ha márk melák és dávid után választ...

ő-szinte 2012.04.18. 19:09:50

@Pácsó Ármándó: bocs, csak most olvastam frederikset:-DDDDDDDD

Banyus83 2012.04.18. 19:19:15

@Pácsó Ármándó: Én jó boszi vagyok :-D

@Vadkörte82: Szerintem is...

@☺ágica: Engem is a hideg ráz Dévidtől, de mekkora kicseszés lenne az Ikerrel :-) Már csak azért megérné...Melák meg hátha megy Hiper mögé és megmenekül, LMZ mehet ("A mór megtette kötelességét..." alapon)...

Banyus83 2012.04.18. 19:22:04

@beacska: Spoileres helyen úgy láttam, hogy valóban cipőkkel kereskedik (asszem...).

Valamelyik csaj kérdezte az ajánlóban, hogy akkor ki a beáldozható a fiúk közül...vagy valami ilyesmi.

kerdesek05 2012.04.18. 19:25:48

miért lett CSÍRA TAZ?

kerdesek05 2012.04.18. 19:27:26

"Edina átvedlik fürdőruhába, hát kérem, van picsa alatta bőven."

NAIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)))

Banyus83 2012.04.18. 19:29:01

@kerdesek05: tegnap vagy tegnapelőtt beszéltünk róla itt, van az ikreknek FB oldala...

Banyus83 2012.04.18. 19:30:45

@kerdesek05: Mert valaki (asszem Hiper) tazmán ördögnek titulálta tegnap...

Katicavirág 2012.04.18. 19:30:46

Szerintem ha Dávid tényleg pszichológiát tanult, akkor biztos meg tudja győzni a 20éves srácot(Márkot), hogy átadja a védettségét és akkor marad!Ha ez sikerül neki, akkor abszolút itt a helye az "agyhalottak" között!Ha nem akkor menjen, bár kár lenne érte, mert jó pasi és a hasizma...hmmm, nem dobnám ki az ágyamból!Én még nem találkoztam ilyen hasú szociálpedamókussal! :)Mondjuk szerencsére semmilyennel eddig... :)

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 19:31:02

@kerdesek05: vmelyik részben, ahol Broki ecseteli, hogy nem halna bele, ha Edinka elkerülne mellőle, Edinka a háttérben a tengerben pancsolt. na ott volt neki hatalmas, ahogy elmosódottan látszott az egész teste a távolban

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 19:32:01

@Katicavirág: de nem tudja, hgy átadhatja, vagy igen?

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 19:35:53

@Katicavirág: Dávid (és senki más sem) tudja és tudhatja, hogy Márk védett

LoveMy 2012.04.18. 19:39:27

@Katicavirág:
Hogyan győzné meg, ha nem tudja, hogy miről győzze meg!

LoveMy 2012.04.18. 19:40:53

@Pácsó Ármándó:
Ok ;)
Nem, senki nem tudhatja hogy a kisköcsög iker védett.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 19:44:25

@ő-szinte: Igen, a sorrend nagyon nem mindegy és az sem baj, ha Krisztián még Dávidot is megelőzi.

Banyus83 2012.04.18. 19:44:31

@Pácsó Ármándó: Az, hogy olyan tenyérbemászó.... :-D

LoveMy 2012.04.18. 19:49:55

@Pácsó Ármándó:
Elég tajparaszt stílust mutatott be már az első este: Meláknak beszólt, Edina és Máté befenyítette, és zárásként Csírát egrecírozta agresszív módon!

kerdesek05 2012.04.18. 19:49:58

@☺ágica: annyira jó segge van hogy az már hatalmas!:)
EDINA FANCLUB alapítóit keresi!:)

LoveMy 2012.04.18. 19:51:05

Javítva:

@Pácsó Ármándó:
Elég tajparaszt stílust mutatott be már az első este: Meláknak beszólt, Edina-Mátét befenyítette, és zárásként Csírát egrecírozta agresszív módon!

Banyus83 2012.04.18. 19:51:10

@kerdesek05: Az a fanclub már rég megvan...

@LoveMy: Ennyi...

LoveMy 2012.04.18. 19:54:06

@kerdesek05:
Már itt is több tagja van, ne aggódj!

kerdesek05 2012.04.18. 19:54:34

cipőárus a szerafina cipő a westendből?

Banyus83 2012.04.18. 19:54:48

@Pácsó Ármándó: A végén még túl kiismerhetőek leszünk... :-)

LoveMy 2012.04.18. 19:55:51

@Pácsó Ármándó:
Nem csak AZÉRT na!
Szerinted nem volt TAJ, már az első este?
Nincs dejavud?
Esetleg TT2, de mini méretben?

Banyus83 2012.04.18. 20:01:35

@Pácsó Ármándó: Nem is próbálunk titkolózni :-P

@LoveMy: Szerintem se...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:03:04

@LoveMy: Kicsit az volt, de mint mondottam Pít is az volt első este részegen. Még változhat.
Volt dejavum, de kentem azzal a zölddel és elmúltak a piros pöttyök :-)

@Vadkörte82: Öö.. Másfél? Olyan kiismerhetetlen vagy ma :-)

Banyus83 2012.04.18. 20:05:41

@Pácsó Ármándó: Jaj, te..."Olyan dejavum van!...Mekkora? Megveszem!" :-)

Vadkörte82 2012.04.18. 20:06:17

@Pácsó Ármándó: mikor hogy..néha fél, néha másfél..:)napról napra változik...de Pít forevör!

LoveMy 2012.04.18. 20:06:22

@Vadkörte82:
Nem volt, köszi!
Pít DJ BoBo hasonmás?
Szerintem egyáltalán nem hasonlítanak.
Most már csak az kérdés, hogy Csíra csak beugrott egy szőrtelenítésre Píthez?
Vagy párok egy párcsere után? Vagy melyik szobában vannak?

Vadkörte82 2012.04.18. 20:08:36

@LoveMy: azért picit hasonlítanak..fogjuk rá...biztos valami feladat amit a kreatívok unalmukban kitaláltak...ez Kíra szobája..ilyen gyorsan lecserélte iker2-t?

Vadkörte82 2012.04.18. 20:09:11

@LoveMy: mi ez a szám? vagy titok?

Banyus83 2012.04.18. 20:09:58

@Vadkörte82: Ha jól értem, akkora a dejavu-je :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:10:27

hogy nem esnek le a vízből a szakadékba?

LoveMy 2012.04.18. 20:11:25

@Vadkörte82:
Kicsit titok!
Csak egyszerű kódszám!
;)

LoveMy 2012.04.18. 20:15:25

@Banyus83:
Tuti!
De esetenként lehet több is! :D

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 20:17:22

kicsit nem vagyok, mindjárt elvesztem a fonalat...

Vadkörte82 2012.04.18. 20:18:36

@jadebulgari: ez már nekem is eszembe jutott, főleg amikor matracon vannak..

2012.04.18. 20:18:53

@jadebulgari: Én sem láttam, tehát meg sem történt.

Az nem lehetne, hogy holnap 2 lány menjen haza? Mondjuk Hiper és Edina.

Banyus83 2012.04.18. 20:20:01

@Vadkörte82: @szerivan: De...tegnap az Extrában...ment aludni az Iker aztán olyan stílusban hívta magával Csírát is, ahogy Hiper szokta a Papucsállatkáját...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:21:23

@szerivan: ez is olyan mint a népmese :D
felőlem mind hazamehet és akkor beköltözünk mi? :D
@Vadkörte82: én biztos félnék ott úszkálni kéne alájuk jó kis forgóáramlat :D

LoveMy 2012.04.18. 20:21:52

@jadebulgari:
Hajaj!
A kisköcsög iker elindult alukálni, mert elég részeg volt már, közben Csíra egy csíktangában lejtett termékenységi táncot Meláknak és Máténak egy farokriszával egybekötve. Ahogy ment az iker le a lépcsőn, úgy ordított vissza: Csíra gyere! Hallod? Csíra gyere! MOST!

2012.04.18. 20:22:47

@Banyus83: Arra gondolsz? Az csak féltékenység volt mert a tazmániai Csíra egy szál pink cipőfűzőt rántott a vaginájára és illegette a picsáját Meláknak.

2012.04.18. 20:23:25

@jadebulgari: Alap :D Enyém a Flamingó szoba.

Banyus83 2012.04.18. 20:24:15

@szerivan: Biztos azért volt, de akkor is a büdösparaszt szintet ütötte...

Banyus83 2012.04.18. 20:24:50

@szerivan: Én a tükör szobába szeretnék, ha mehetek...:-D

Katicavirág 2012.04.18. 20:25:11

@Pácsó Ármándó: ez igaz, de viszont csak úgy nem fogja átadni, ha nem egyeznek meg, mivel szövetségest keres...vagy nem?Tegnap arről volt szó

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:25:40

@szerivan: jó, enyém a delfines :D
@LoveMy: az szép, itt minden kan első este berúg és nem bír magával? :D

Vadkörte82 2012.04.18. 20:26:14

@szerivan: én a delfinesben ellennék, ott jó a terasz..

LoveMy 2012.04.18. 20:27:34

Nem tudom, hogy mi a neve annak a szobának, de én azt szeretném, amelyikben lila ágynemű van! ;)

Banyus83 2012.04.18. 20:29:22

@LoveMy: Az melyik?

Szóval akkor Vadkörte és Jadebulgari megy a delfinesbe, Szervian a falmingóba, én a tükörbe...LoveMy még eldönti...

Banyus83 2012.04.18. 20:30:06

@Banyus83: Pácsó! Jössz te is???

ő-szinte 2012.04.18. 20:32:38

Jó, a szobákért nálam lehet jelentkezni ;-DDD

idő közben Krisztián megvette nekem a hotelt...

kerdesek05 2012.04.18. 20:33:58

Mennyiért lehetne kibérelni ezt a villát? Van valakinek hasznos infója erről, mi a villa neve, hol van, egyebek?:)

LoveMy 2012.04.18. 20:34:22

@Banyus83:
Azt hiszem Műanyag-Melák volt ott!
De nagyon szeretem a lila színt :)

☺ágica (törölt) 2012.04.18. 20:34:54

@ő-szinte: milyen gáláns:) tényleg nagy a kasszája:)

Banyus83 2012.04.18. 20:35:10

Van jaguár szoba is, nem?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:35:12

@ő-szinte: hát igen ő olyan jól áll anyagilag nem győzött hőzöngeni a kis 19 éves a szülei pénzével de szánalmas volt :)

Banyus83 2012.04.18. 20:36:04

@LoveMy: Akkor amelyikbe most Csíráék vannak...na az nem tudom melyik...

LoveMy 2012.04.18. 20:36:10

@Banyus83:
Lehet, hogy a Jaguár szobában volt lila színű az ágynemű!

LoveMy 2012.04.18. 20:37:15

@Banyus83:
Úgy rémlik, mintha most Omáron láttam volna lila színű takarót!

Silene 2012.04.18. 20:39:32

Nekem is az a Jaguáros kell! :)

Nyuszika158 2012.04.18. 20:39:38

SIXX! Nem engedj a nyomásnak, már többen is kérték: Kérjük vissza CSÍRÁT, ezerszer találóbb, és viccesebb, mint a Hiper által kitalált Tazmán...

Amikor a legelső részben megláttam a képernyőn a "Kíra" nevet, egyből rávágtam, hogy bazmeg, ez "Csíra". A következő hogyvoltban már viszont láttam, úgylátszik egy rugóra jár az agyunk. :)

Banyus83 2012.04.18. 20:40:40

@LoveMy: Lehet, hogy az a jaguár...sőt...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:42:23

@Katicavirág: Nem látom még Márkon, hogy nyitna Dávid irányában.

@jadebulgari: Már volt aki leesett, ezért szoktak oda a keselyűk :-)

@Banyus83: Már voltam bent szerkiként egy nehéz hónapot :-)

ő-szinte 2012.04.18. 20:43:04

@Silene: nálam lehet licitálni rá...;-D

ő-szinte 2012.04.18. 20:47:20

@jadebulgari: mondhatnék mást azok után, hogy vett egy hotelt nekem?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.04.18. 20:47:45

nekem nem kell külön szoba, majd bebújok valamelyik ágy alá

Banyus83 2012.04.18. 20:47:53

Mexikó szoba, Tenger szoba, Flamingó szoba, Jaguár szoba, Tükör szoba...na meg a Szingli :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 20:48:14

@ő-szinte: más f.szával a csalánt típus ez a te embered :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:48:38

@Banyus83: Ja, kiszavaztak. de erről nem beszélhetek ilyen pletykás Fanklubb előtt :-)

LoveMy 2012.04.18. 20:49:31

@sogeking:
Nem lehet bebújni, mert nem lábon álló ágyak vannak ;)

ő-szinte 2012.04.18. 20:49:58

@sogeking: jó, de arról is tudnom kell;-DDDDDDDDDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:50:16

@sogeking: Csíped a skorpiókat? :-)

@Banyus83: Én a szinglibe mennék :-)

Silene 2012.04.18. 20:50:23

@ő-szinte:
mi az ár? :) De nekem elég a fele is. :P

sogeking 2012.04.18. 20:50:50

@LoveMy: hát úgy tényleg nem lesz olyan kényelmes, de megpróbálom

ő-szinte 2012.04.18. 20:51:10

@jadebulgari: mogyi, most ezt miért?
a jóágomért?:-O
de mostélleg?:-O

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:52:05

@LoveMy: Ezt még nem is figyeltem!

@Banyus83: Ez költői kérdés volt ugye?:-)

LoveMy 2012.04.18. 20:54:57

Na mindegy stipistopi a lilaágyneműs szoba ;D

sogeking 2012.04.18. 20:55:10

@Pácsó Ármándó: remélem ők engem nem :)

na jó, B tervként beköltözök az ormányos szobába

ő-szinte 2012.04.18. 20:55:25

@Silene: nem, nem, nem így megy:-))))
licitálni kell ;-)
ajánlj vmit:-DDDDDD

ő-szinte 2012.04.18. 20:57:25

@LoveMy: nem úgy van az!!
licitáljál rá szépen ;.-))))))

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 20:58:48

@Banyus83: Hát ez a mennyi az annyi vihánc csapat :-) Az ÁrnyékBoszi, KiváncsiKöri és MyLove :-)
(Tessék már érteni a viccet! :-))

LoveMy 2012.04.18. 21:01:11

@ő-szinte:
Majd előbb mutasd be a tulajdoni lapokat, meg a vállalkozói engedélyedet!
Aztán majd utána reklámozd magad!

ő-szinte 2012.04.18. 21:05:36

@LoveMy: persze, nagyon szívesen, a jogi képviselőmnél megtekintheted :-)
DE
akkor is licitálnod kell:-P ;-DDDDDDDDDD

2012.04.18. 21:06:20

Dávid és Levente megy haza?

ő-szinte 2012.04.18. 21:08:57

@szerivan: nem biztos.
mehet melák is, vagy márk...

te nem kérsz szobát?:-DDD
úgy belejöttem a szálloda biznicbe;-DDDDDDDDDDDD

2012.04.18. 21:12:10

@ő-szinte: Nekem már van, a flamingót foglaltam le elsőnek.
Melák maradjon, Melák kell, neki kasszája van, nem tud táncolni de szeret. Egy ilyen ember nem eshet ki!

Silene 2012.04.18. 21:14:27

@ő-szinte:
masszázs napi 2x? :D Vaaagy esténként szendvics... :P

ő-szinte 2012.04.18. 21:14:42

@jadebulgari: ééééén???? :-O ollllynt sohasenem tennék:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.18. 21:15:00

üdv újra

@beacska: na jó, de Melák nem olyan jó emberismerő, mint én. :D
Ő Műanyagra is azt hitte, hogy havi két zacskó szotyi, meg egy összetuningolt kettes Golf már "kassza" neki.

@Katicavirág: hogy tudná meggyőzni, ha nem tudja, hogy van neki?

@Nyuszika158: +1

na szép, mire visszajövök már el is van adva a hotel, sebaj, majd lestoppolom a 3. szériásat ami Thaiföldön lesz. :D (vagy Kubában)

ő-szinte 2012.04.18. 21:17:15

@szerivan: foglaltad, foglaltad...
azé tessék csak licitálni!
(a többit lebeszéljük a szingliben ;-) zsírkutya?)

2012.04.18. 21:17:50

@sogeking: Inkább rászállsz a ruhafogasra.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 21:18:20

@szerivan: Hogy is mondta Melák? Neki kint anyagi körülménye van? :-)

2012.04.18. 21:18:30

@ő-szinte: Mi licit tárgya? Villadella?

2012.04.18. 21:19:15

@Pácsó Ármándó: Édes pofa, olyan kis ostoba :)

sogeking 2012.04.18. 21:20:16

@szerivan: vagy flamingónak álcázom magam :D

Katicavirág 2012.04.18. 21:20:37

@f.fredericks: szerintem meg fogja tudni, amúgy hogy lenne szövetségese?csak úgy átpasszolná?nem hiszem hogy ez a ceremónián derülne ki és adná át!Mire fel?

ő-szinte 2012.04.18. 21:20:38

@Silene: jegyzetelek, de vmi komolyabb ajánltra várok ;-)
ne felejtsd el, hogy ez a legkeresettebb szobám :-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 21:20:52

@szerivan: monyuk a szemöldöke valóban utánhozhatatlan

Ditti82 2012.04.18. 21:22:37

Nem gyenge mödanszié. :D

ő-szinte 2012.04.18. 21:22:57

@szerivan: ugye?;-DDDD
(mit is mondhatnék most, hogy vett egy hotelt...)

Silene 2012.04.18. 21:23:56

@ő-szinte:
hahhh. :D Becsszó nem pisilek az ülőkére... (már csak a nememből kifolyólag)
Meeeeg nem horkolok!!!! :D Meeeeeeeeeeg lealázom cserébe Hipert.
Ennyit ér nekem a Jaguár szoba. :)

ő-szinte 2012.04.18. 21:25:37

@szerivan: én úgy láttam, forintot is elfogadunk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.18. 21:27:09

ez az 'omár vmi tevebaszó kalifa fia?

ő-szinte 2012.04.18. 21:27:10

hát bazdmeg! ennyi előnytelen ruhát, már régen adtak műsorvezetőre!
ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehh

murunga 2012.04.18. 21:27:53

süketnémák a lokál takaritók?

murunga 2012.04.18. 21:28:49

nabazmeg a pacsker tamponzsinórt használ fogselyemnek

murunga 2012.04.18. 21:30:16

csokifaszra is bukik déjvid!

f.fredericks 2012.04.18. 21:31:15

Ejjj ez a Petra se egy észlény.

raspberrypie 2012.04.18. 21:31:18

ennek a márknak jó nagy arca van már most...

murunga 2012.04.18. 21:31:25

gyerekkori trauma lehetett rendesen pacsi-levinél...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.18. 21:32:41

Na, FSZK taktikázik, ez vicces lesz :D

ő-szinte 2012.04.18. 21:32:45

@jadebulgari: igen.
bár azért emlékezzünk, hogy Lilu is megkapta a magáét:-DDDDDD
bár vele inkáb a fodrász és a sminkes szeretett kibaszni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.04.18. 21:32:52

Naaa Ostobenkó megy rögtön köpni Hipernek.

murunga 2012.04.18. 21:33:03

kira márkot választaná? LOL B++++++

murunga 2012.04.18. 21:34:17

hú b+ ez a némber...

ő-szinte 2012.04.18. 21:34:50

anikó milyen átszellemülten mondja a hülyeségét:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.18. 21:35:02

HANGOS VOLT A FITYMACSATTOGÁS! XD

inmemancsi 2012.04.18. 21:35:19

@jadebulgari: hát azért hé-t normálisan felöltöztetni nem kis feladat lenne:))

Ditti82 2012.04.18. 21:36:23

Még nem jött levél? :O

murunga 2012.04.18. 21:36:38

broki és neje csavaroznak?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 21:37:21

@inmemancsi: mircsikeee :) hát mér mert félcsecse nagyobb? hát ugyanmár a mai világban? :D

f.fredericks 2012.04.18. 21:37:26

"Neeem, dehogyis."

ez a Csíra hatalmas.

Öt forintot nem bíznék rá. :D

ő-szinte 2012.04.18. 21:37:33

@murunga: csak uborkát ültetnek:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.04.18. 21:37:35

bendegúznak csótányok vannak a lábfején?

sogeking 2012.04.18. 21:37:39

@jadebulgari: most kezdődött :) mi történt?

murunga 2012.04.18. 21:37:43

na megtekeri picsuka a szerelőt :)))

murunga 2012.04.18. 21:38:49

ecsém, ezek tunnak irni...vay rajzolják a kérdést?

Xtián szemmel hajtogatja

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.18. 21:39:27

Remélem ez a nagy gyerek, bömbi Melák nem esik (még) ki. :D

inmemancsi 2012.04.18. 21:39:36

@jadebulgari: na pedig még most jön vagy 15 perc reklám:)) ezt a hippert lekeverhetnék

ő-szinte 2012.04.18. 21:39:40

@f.fredericks: azért ebből a hangsúlyból le lehetett volna vágni, hogy gáz van:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.18. 21:40:13

érthetetlen sebesség.
távolról jó a tamponella segge

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.18. 21:40:48

FSZK: Azt mondta hogy beteg vagy... baszki mint az oviban :D

szgy 2012.04.18. 21:40:53

na, beindult a shrek-szamár :-)

murunga 2012.04.18. 21:41:13

catfight! :)))

KETAMINT NEKI!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 21:41:19

Hiper nem beteeeeeeeeeg nem beteeeeeeeeeeeeeeg - ááá

f.fredericks 2012.04.18. 21:41:39

@ő-szinte: hát ezért nem bíznék rá semmit, bár Meláknak lehet nem esett le.

mocskosmacska 2012.04.18. 21:41:46

Könyörgöm adjanak anikónak valami nyugtatót!

ő-szinte 2012.04.18. 21:41:50

hiper hatalmas!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiporog 2012.04.18. 21:41:53

vki bassza már ki az anikóóóót!
ki őőő???

indianlany007 2012.04.18. 21:42:56

noemi egy nyomorek komolyan,annyira szanalom...

ő-szinte 2012.04.18. 21:43:06

@f.fredericks: nem lehet, biztos :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiporog 2012.04.18. 21:43:10

@foxglove: this true.
most noemit baszogatja.

murunga 2012.04.18. 21:43:12

@csiporog: vagy baßßa már meg. papucs nem ffi.

monyyuk 'omár háttúról egy szamárfaszt.

sogeking 2012.04.18. 21:43:43

aki a cickóját megmutatja, rossz ember nem lehet :)

inmemancsi 2012.04.18. 21:43:46

@jadebulgari: anorexának is tűnik szerencsétlen

indianlany007 2012.04.18. 21:45:14

ki mutatott cickot?sajna nem vagyok tv közelbe:((

ő-szinte 2012.04.18. 21:46:13

bakker, megint reklám...

murunga 2012.04.18. 21:46:19

a szó-tagg-olva olv-asás bajn-oka

b+ az a 2oldalas szemhúzás az SOKKOLT!!!

Silene 2012.04.18. 21:47:21

... Hipernek már a hangja is idegel. Hát még a rágcsáló pofája. :S Brrrrr.

f.fredericks 2012.04.18. 21:47:31

Hopppá, ez az előzetes egy kicsit sokatmondó volt.
Így teljesen más a leányzó fekvése.

busifa 2012.04.18. 21:47:39

Márk lebukott? Már megint megtéveszt a viaszar!

Ződibaba 2012.04.18. 21:47:44

Ez az Anikó bolond, és ráadásul akkor is hazudik, amikor nem! :)
GYŰLÖLÖM az ilyen embereket!!!!

mex18 2012.04.18. 21:48:34

Petra egyre szimpibb, bár megnézném, hogy viselkedne, ha nem lenne egy olyan erős vki mögötte mint Pít.

LoveMy 2012.04.18. 21:48:37

Hogyan tudta meg Dévid hogy a kisköcsög iker védett??

Donum 2012.04.18. 21:48:59

Ha kiraknák az ikret, nem hagynák ott piálva búcsúzkodni, ez megint valami összevagdalás lesz :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.18. 21:49:20

@ő-szinte: én spec. jobban szórakozom Anikón, mint pl. Csírán. :D
Csíra egy öntelt, randa köcsög. Vagymi.

f.fredericks 2012.04.18. 21:49:32

@LoveMy: lehet a Viasat mondta meg neki.

kerdesek05 2012.04.18. 21:49:58

HIPPPER MENJ A PICSBE!:)

ő-szinte 2012.04.18. 21:50:26

@pushpang (univerziális határeset): én mindkettőn jól szórakozom :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csiporog 2012.04.18. 21:50:29

@murunga: őszintén szólva nem vagyok kiváncsi idegbeteg szexre:)

inmemancsi 2012.04.18. 21:50:52

anikóval van egy kompromisszumom...

f.fredericks 2012.04.18. 21:51:03

hopppá! Ki mondta tegnap a Nikit? Gyanús! :D
Tegye fel a kezét. :DDDDD

kerdesek05 2012.04.18. 21:51:09

Krisztián ruhamárkája miért nincs sose kitakarva? itt nem számít a reklámtörvény?:)

Stella70 2012.04.18. 21:51:10

Melák maradjon, menjen Pít!

ő-szinte 2012.04.18. 21:51:16

@kerdesek05: persze, aztán majd itt unatkozunk :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Atok 2012.04.18. 21:51:27

Ez a Mark sem egy eszleny

murunga 2012.04.18. 21:51:28

1. Niki
2, Kira

na b+ ez menthetetlen...

Stella70 2012.04.18. 21:52:00

Melák maradjon, én jól szórakozom rajta.
Menjen Pít!

murunga 2012.04.18. 21:52:53

pszichoedu csávó_ edina, noémi...de én Pitet választanám

Levente nem pacsker - MEGASTAR!!!

foxglove (törölt) 2012.04.18. 21:53:07

és hogy bólogat a háttérben papucska kivetítőn:DD

szgy 2012.04.18. 21:53:11

ez tényleg beteg "én őt ezért tartom"...

ő-szinte 2012.04.18. 21:53:37

PAPUCS

khm... sixx...khm

csiporog 2012.04.18. 21:54:39

márkika nem való ide... komolyan mondom... hovaaa jött??

sogeking 2012.04.18. 21:55:00

Krisz kicsit egyszerű

Ződibaba 2012.04.18. 21:55:07

@mex18: És nem lenne beszívva :)))
Viccet félre téve, nekem is szimpi. De nálam Kíra a favorit. Én neki drukkolok. Jelenleg. Viszont Aniko a mai műsorban már kb. 10* felqrta az agyam....:)

murunga 2012.04.18. 21:55:38

xxx 1 hét menstrua, 3 hét PMS xxx

kerdesek05 2012.04.18. 21:56:10

HOL VAN MOST HIPPPER?nem lehet megkeresni a hétvégén pesten vagy akárhol? :))

kerdesek05 2012.04.18. 21:56:59

CSÍRA, HIPPER MENJEN APICSBE!

murunga 2012.04.18. 21:57:11

az a melák mindent benyal, noproblemo

ő-szinte 2012.04.18. 21:57:33

márk sunázn csírát, vagy csak puncsol?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.18. 21:57:46

Iker szerint Csíra szép. Elképesztő.

Hurri Kán 2012.04.18. 21:59:34

@pushpang (univerziális határeset):
Feltölteném mojitóval, és átlefetyelném magam egyik partról a másikra. :D

sogeking 2012.04.18. 21:59:35

Kíra egy körben két srácot kiejthet

Ződibaba 2012.04.18. 21:59:47

@murunga:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.18. 22:00:14

@jadebulgari: dehogy buzi:-DDDDD
dávid viszont igen

f.fredericks 2012.04.18. 22:01:14

Naaa itt lehet ökörsütés lesz. :DDDD

murunga 2012.04.18. 22:01:26

megcsinálnám rendesen - és 4kézláb előmászik stupido

murunga 2012.04.18. 22:02:11

na lesz zmrzlina pozor fajcit kufirc?

murunga 2012.04.18. 22:03:16

röhög hájper, pedig berakták a körhintába :)))

Ditti82 2012.04.18. 22:03:30

Ez tuti kettyós... Ja, és húgom ismeri. :D

LoveMy 2012.04.18. 22:03:41

Na ezt jól beszopta a Hiéna :D

f.fredericks 2012.04.18. 22:03:53

ijjj, ha ezt Hiper benyalja... :DDDD

inmemancsi 2012.04.18. 22:04:40

na ha bendegúz nyakába vesziezt az észlény márkot nem sokáig húzza bent

LencsiLány 2012.04.18. 22:04:41

őszintén remélem, hogy Hiper visszanézi a műsort,követi a blogokat... hátha kívülről/utólag helyesen meg tudja ítélni magát, pontosan kell látnia, hogy HIPERGÁZ a viselkedése

LoveMy 2012.04.18. 22:04:41

Ja és kiderült, hogy a Jaguár szoba az enyém a lila ágyneművel ;)

mangalor 2012.04.18. 22:04:53

@murunga: nem lehet, hogy ő is csak falból dumál? és anikóra számít ő is?

Úristen, Hiper nagyon gáz, mintha teljesen bedilizett volna. én már félek tőle:o

És most akkor Omi megcsinálná Naomit vagy nem?

Donum 2012.04.18. 22:04:55

Baszki, mint egy pszichopata, röhög magán, le-fel járkál és magában beszél a tévképzeteiről. Zubbonyt rá! :D

bruu 2012.04.18. 22:05:00

Hiper mit szív, talált a sarokban vmi mák ültetvényt?

Ződibaba 2012.04.18. 22:05:10

@murunga: Reméljük,hogy hazáig pörög...:)

LoveMy 2012.04.18. 22:06:13

@mangalor:
"De hogy szexelünk" - mondta Omár!

murunga 2012.04.18. 22:06:28

@pushpang (univerziális határeset): mind2 szarkavaró kell, mer különben leül a paaaaaartiiii

kerdesek05 2012.04.18. 22:07:11

@LencsiLány: jó lenne ha HIPER követné az agresszív műsorszámait. a való életben kevés pali van aki ezt elviseli.

ő-szinte 2012.04.18. 22:07:16

@LoveMy: rosszul tudod ;-)
ez már az én hotelem, úgyhogy... ehhhehehehehehehehheheh

LoveMy 2012.04.18. 22:07:35

A Noémi meg picha szájú

inmemancsi 2012.04.18. 22:07:37

@jadebulgari: csíra tiszta indul a bakterház, jó lenne a remake ben remélem valaki felfedezi:))

LoveMy 2012.04.18. 22:08:11

@ő-szinte:
Te ezt már rég elbuktad!
:D

kerdesek05 2012.04.18. 22:08:13

@bruu: HIPER IS tuti bélyeges mint MŰANYAG volt

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:08:23

@LoveMy: Szerintem a szerkik mondják el neki,hogy történjen már valami.

murunga 2012.04.18. 22:08:38

@kerdesek05: overdose lenne az bakker...

sogeking 2012.04.18. 22:08:45

Lukréciát a szuszogáson kívül nem is mutatják :)

mocskosmacska 2012.04.18. 22:08:57

Máté és tüncike mehetne már, nagyon unalmasak.

murunga 2012.04.18. 22:09:43

na pszicoedut becsicskitja a stáb!

ő-szinte 2012.04.18. 22:10:23

@LoveMy: hogy buktam volna el?
Krisztián megvette nekem, papírom van róla;-)
úgyhogy csak licitáljál szépen, ha akarsz vmit ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.04.18. 22:10:28

szurkolok ennek a kis hobbitnak, hogy megkapja a védettséget.

bruu 2012.04.18. 22:10:30

Márk alias Iker/2 értelmes fejjel nagy meglepetés
megszerzi a védettséget

mocskosmacska 2012.04.18. 22:10:33

Nem kell márknak odaadni a védettséget. Megdumálják, hogy kira dávidot választja ezen a ceremónián, márk meg kiüt valakit.

f.fredericks 2012.04.18. 22:10:55

hohóóóó, lehet holnap Broki repül!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 22:11:16

ő ez a buzi már megint előadja hogy ő cociálpicológus eridjen már ibizzára táncolni bugyipénzért inkább

mocskosmacska 2012.04.18. 22:11:24

Dávid nagyon arcoskodik a pszichológia szigorlatával.

ő-szinte 2012.04.18. 22:11:30

@sogeking: de az viszont állandó műsorszám:-DDDDDDDDDDDDDDD

murunga 2012.04.18. 22:11:31

szociálápedagógus vok :)))
pittel jóviszony x-szel egyszopa :))))

kerdesek05 2012.04.18. 22:11:48

ÉH1-BEN hányan maradtak a kezdőkből a végére?

Itt vajon hányan maradnak a kezdőkből a végére?

murunga 2012.04.18. 22:12:17

KIB FELIRATOT SZERELŐNEK!

Ződibaba 2012.04.18. 22:12:30

Áááá, szerintem Melák is szív valamit...

sogeking 2012.04.18. 22:12:41

Kírára küldtem egy SMS-t

busifa 2012.04.18. 22:13:20

holnap szülcsi napcsi bulcsi! FB+!!!

f.fredericks 2012.04.18. 22:13:25

És akkor a nap kérdése.

Milyen számot kér Hiper? :DDDD

murunga 2012.04.18. 22:13:36

ez a picsa HÜÜÜÜÜÜÜLYEEEE

bruu 2012.04.18. 22:14:26

Melák és a higanymozgása :)

sogeking 2012.04.18. 22:14:52

Anikónál fantasztikus ez a gólöröm :)

ja, én a Saxobeatet kértem :P

inmemancsi 2012.04.18. 22:15:38

ez a noémi gyps lehetett

murunga 2012.04.18. 22:15:46

Levi örül az asszony örömének & felszabadultságának...szánalom
azér pisilni remélem lehajtott deszkán!

giovanotti yeah!

mocskosmacska 2012.04.18. 22:15:49

@Katicavirág: Az lenne, de sajnos ezeknek ez már túl bonyolult.

@inmemancsi: Igen, itt bukna az egész.

f.fredericks 2012.04.18. 22:16:05

Meláknak hatalmas pirospont Chris Renéért!!!!!

ő-szinte 2012.04.18. 22:16:34

krisztián komolyan aranyos:-)
ahogy így rajong műanyagért

murunga 2012.04.18. 22:16:41

ez belesir a vodkaoránzsba%%%

ő-szinte 2012.04.18. 22:17:07

@pushpang (univerziális határeset): mint tudjuk, szlovákul minden viccesebb;-)

murunga 2012.04.18. 22:18:08

bros - when will i be famous?
soxeretettel márknak (és dévidnek)

Ditti82 2012.04.18. 22:18:17

Pít hogy táncol már... :D

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:18:22

Szerintem Hiper begolyózott... :DDD Vagy agyára ment a bezártság! ... és akkor mindezek után kér egy ilyen számot... XDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.18. 22:18:48

a buzi azt hiszi Edinát oda tunná állítani? nem tudja h Máté keféli? hát ő nem lenne erre képes akkor mi van?

2012.04.18. 22:19:27

OMINAK SOSE HAZUDOK!!!

murunga 2012.04.18. 22:20:08

@mangalor: definitely nem. ez mint egy hintaló.

minnyá dobálja a szivecskéket a kamerának..bocs, NIKINEK

will 2012.04.18. 22:20:08

fél 11,Anikó megy szuszukálni, szu, szu,szu, szuszuszuszuszu, nyííííííí istenhehehem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.18. 22:20:35

@ő-szinte: öööö.... erre csak olyat tudnék mondani, ami miatt nekem is el kellene hagynom az ÉH-t.:D

sogeking 2012.04.18. 22:21:17

hú, ez kinek a csipeje volt? annyira figyeltem, nem láttam, kihez tartozik :)

foxglove (törölt) 2012.04.18. 22:21:23

@jadebulgari: neked mi bajod van hobbitkával amúgy? miért buzizod ennyire?

murunga 2012.04.18. 22:22:05

BROKINÉ VON HINTER?

mocskosmacska 2012.04.18. 22:22:07

Máté és tüncike most hátulról csinálják?
MÁté észrevette, hogy tüncike élvezte. Ez remek.

inmemancsi 2012.04.18. 22:22:32

ez a csaj tuti asztmás

Ditti82 2012.04.18. 22:22:36

Máténak van bőr a képén. :O

murunga 2012.04.18. 22:22:45

ez a broki mekkora kis geci :)))

will 2012.04.18. 22:22:49

"szoktam gondolni a barátnőmre..." - Máté egy lovag bazmeg.

f.fredericks 2012.04.18. 22:22:55

Jééé visszajött a maci.

LoveMy 2012.04.18. 22:23:03

MACIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGREEE!!!

sogeking 2012.04.18. 22:23:07

na végre, ormányos koma kijött az ormányos szobából, gyorsan elfoglalom :)

szgy 2012.04.18. 22:23:07

itt van az állat! :-)))

Grozunol 2012.04.18. 22:23:10

Újra színre lépett a legokosabb szereplő :)

busifa 2012.04.18. 22:23:11

Szoktam gondolni a barátnőmre .....
főleg mikor Edinában vagyok!

ő-szinte 2012.04.18. 22:23:29

@pushpang (univerziális határeset): hát szerintem is az! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bruu 2012.04.18. 22:23:34

Broki vagy elfárad a sok huncutkodásban, vagy megvezetnek minket és azt az egy kufircot adják be álladóan
most nem is mondták,hogy hány 10 est osztottak ki
éljem a maci,ha Márk a maci mellé áll tuti jól jár

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:24:01

Igeeen! Macciiiii! A legjobb szereplő! :) Szerintem vegyünk neki 25 milláért csokit és mindenki szépen hazamegy! :DDD

ő-szinte 2012.04.18. 22:24:06

@busifa: durvus:-DDDDDDDDDDDDDDD

Donum 2012.04.18. 22:24:43

Mindig az ellenkezője van, mint amit az előzetesekben az arcunkba tolnak, szóval Broki marad

Ződibaba 2012.04.18. 22:25:00

Sixx!!! Könyörgöm, ne tedd ki holnap fotóként, Anikó picsáját a tangában!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Elég volt egyszer látni!!!!
:)))))))))))))))

murunga 2012.04.18. 22:25:03

@will: kufirc közben brokiné fülébe súghatná, lenne egy kis rodeoszeksz

Ditti82 2012.04.18. 22:25:04

Mátét kitenni csak védettséggel lehet, Kíra mögé lehet állni anélkül is.

kerdesek05 2012.04.18. 22:25:21

EDINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bugyi nélkül farmert hord.
EDINA FANCLUB HOL VAN?: ))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.18. 22:25:51

Azért Anikó párductangás kamerábapucsítása is odabaszott... mégha a mackó el is vitte a pálmát a végén. :D

szgy 2012.04.18. 22:25:58

márk értelmes megszólalását ismételték: "lehetetlen megjátszani ezt a kapcsolatot ami kialakult köztünk ilyen nagyon rövid idő alatt"

biztos nem látta az előzőt, mit nem tudnak megjátccani.

will 2012.04.18. 22:26:01

Mit énekel amúgy a csaj? "Mindenki nagyon akar valamit, ez a bárpult danamid" , így értem, ami nyilván hülyeség, de akkor mit énekel???

foxglove (törölt) 2012.04.18. 22:26:07

@kerdesek05: uhh, kimondtad az instant kommentgenerátor szót.

ő-szinte 2012.04.18. 22:26:15

@Ződibaba: inkább edina vlaga legyen...?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.04.18. 22:26:43

@kerdesek05: volt rajta:)) csak együtt vette le a nacival:))

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:26:51

@inmemancsi: Igaz! Akkor vegyünk Macikaját! ;) Vagy adjuk oda Hipert! :DDD

murunga 2012.04.18. 22:26:58

ilyenkor áll szembe a kameraman és akkor most faszt igazitunk, 1-es csapó?

Cuddy 2012.04.18. 22:27:07

ormányos maci a legjobb ebben az évadban :) Hyper borzalom Noémi-vel együtt.Nem hiszem el, hogy ez két liba még benn van. Jó lenne ha tőmondat Máté hazamenne mert Naiva arcára kivi lennék :)

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:28:50

@murunga: :DDDD
Nem jó... Kettes csapó! XDDDD

busifa 2012.04.18. 22:29:10

@ő-szinte: de most már úgy érzi h Edinának is jó volt!
Ja, a tizedik alkalom után nagy eredmény!

LoveMy 2012.04.18. 22:29:16

A végén nem tudtam mi az ami betölti a képernyőt, már azt hittem valami csészealj, vagy gömbvillám. De aztán végül is megmozdult a Hiéna oltári valaga! ÁÁÁÁ!

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:30:17

Ha Dávid Edinát szeretné, akkor majd meglepődik, ha megkapja

pink ninja 2012.04.18. 22:30:47

ha én lennék márk, odaadnám a védettségemet az izékének, aki kivágná mátét. ezzel megbosszulnám naiva érzéketlenségét a kiesett tesómmal kapcsolatban (jövő héten mehetne akár naiva is :P) és izéke egyszer úgyis megment a kieséstől a megállapodás értelmében

Sziporka 2012.04.18. 22:31:20

sorban írja le hogy mi vooolt kérlekszépen titeket:)

bruu 2012.04.18. 22:31:22

folyásolja be, nah az öreg folyásol ige befigyelt

murunga 2012.04.18. 22:31:37

ki az akit te befogadsz, buxa?

Cuddy 2012.04.18. 22:32:04

Komolyan sajnálom Melákot. Műanyag olyan fonalat szőtt köré soha nem vergődik ki szegény. Egyébként hiányozna nekem szemben mondjuk Mátéval vagy Leventével. Olyan kis ormótlan gyerek de most esendő lett a játékban totál és lehet rajta nevetni.

ő-szinte 2012.04.18. 22:32:24

@busifa: de csak úgy érzi:-DDDDDDDDDDDDDD
lehet, sosem lesz biztos benne;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bruu 2012.04.18. 22:32:26

tengernél boldog Dávid pofára zuhant

LoveMy 2012.04.18. 22:32:48

Nekem ezerszer szimpatikusabb még így is az Edina-Máté féle aktus, mint a Hiéna-LMZ dominaszerű backdooros eksönje tamponnal szuflázva!

murunga 2012.04.18. 22:32:54

sok az éhes disznyó kedves Édina :)))

f.fredericks 2012.04.18. 22:33:05

Edina: "Nem tudom kinek szúrja a szemét, hogy mi ilyen jól elvagyunk"

Hát baszd meg! Mindenkinek, mert erős pár vagytok, azokat meg szét kell robbantani!

Banyus83 2012.04.18. 22:33:18

@Pácsó Ármándó: Én is vicceltem, mikor azt mondtam, hogy nem...Jaj, Pácsi :-)

ő-szinte 2012.04.18. 22:33:20

@murunga: hát ő bárkit:-DDDDDDDDDDDDDDDD

LencsiLány 2012.04.18. 22:34:14

@Ződibaba: Biztos, hogy SIXX kiteszi a képet :D rögtön erre gondoltam én is

Ditti82 2012.04.18. 22:34:23

@kerdesek05: Kíra Márkot választaná Krisszel szemben, Edina viszont nem választana mást Máté helyett.

vécés jóska 2012.04.18. 22:34:56

@f.fredericks: Figyu már ez melyik Chris Rene szám pontosan, amit Krisz kért? köszi előre is

almafa5555 2012.04.18. 22:35:16

Azt vártam, hogy Márk és Dávid elkezd sakkozni (követek rakosgatni), ki hova álljon...de neeeeeeem!!!!

murunga 2012.04.18. 22:35:39

paksimogyi távolitás

bruu 2012.04.18. 22:35:58

Dávid szív magába amit lehet
Csíra jutattja az üzeneteket
Nem tudja szegény pára, hogy utána Csíra csunyáját kell borotválnia

nosce 2012.04.18. 22:36:02

Végre az ÉH2 föszereplője visszatért :)

szgy 2012.04.18. 22:36:44

@kerdesek05: az új médiatörvény óta nem tiltott a "bújtatott" termékelhelyezős reklám, csak ki kell írni hogy a műsorban termékelhelyezés látható-vagymi. igaz, így is van amit kitakarnak, gondolom olyan italok, stb., amik reklámozásáért nem fizettek.

LoveMy 2012.04.18. 22:36:48

@f.fredericks:
Mindenkinek van oka kitenni a másikat!
Nem törvényszerű, hogy a régiek most már sokat voltak bent, akkor adják át piros masnival átkötve a helyüket!
Az új beérkező meg dolgozzon meg érte!

murunga 2012.04.18. 22:36:54

vibrokis mellbimbó masszázs?

ő-szinte 2012.04.18. 22:37:03

hú bazz, ettől píttől, egyre jobban hányok

nosce 2012.04.18. 22:37:25

@LoveMy:
ma nem csinálta meg LMZ hiénát ? :)

kerdesek05 2012.04.18. 22:37:48

@Ződibaba: de deeeeeeeeeeeee deeeeeeeeeeeee
six tedd ki HIPPER PÁRDUCSZARBA BURKOLT SEGGÉT KÉPBEEEEEEEEEEEEEEEEEE:_)

bruu 2012.04.18. 22:37:51

azért nem örülnék ha Csíra elöttem ülne egy moziban vmi vígjátéknál

nosce 2012.04.18. 22:38:26

@ő-szinte:
"hú bazz, ettől píttől, egyre jobban hányok"

ilyen finom antiszemitázást már rég hallottam :)

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:38:34

Én láttam ilyen Macit élőben Dél-Amerikában kb. 2 méterről! :))))Maci megjelent, egyből mindenki lesz*rta az Iguacu-vízesést és az összes turisa a Macit fotózta ezerrel... :DDD Sajna nem lehetett megsimogatni, mert állítólag nagyon harap... :S

LoveMy 2012.04.18. 22:38:35

Nem fog lemondani a kisköcsog iker a védettségről, hiszen a riportban azt nyilatkozta, az itt a legnagyobb fegyver!

f.fredericks 2012.04.18. 22:38:55

Na Naíva és Ostobenkó megint vicceskedett! :/

sogeking 2012.04.18. 22:38:58

@bruu: miért, ha rosszalkodna, megdobálnád popcornnal :)

2012.04.18. 22:39:38

@ő-szinte: Eztet mondom én is :)

LoveMy 2012.04.18. 22:40:17

@nosce:
Szerintem az ORTT azonnali hatállyal letiltotta, mert annyira UNDI MASZCSI BASZCSI volt!

mangalor 2012.04.18. 22:40:20

jé, a tegnapi csöcsös képen Csíra volt! :))

de jó lenne, ha Dávid kiejtené Brokit, csak sztem Naiva elsorvadna hirtelen... nem hiszem, hogy függetleníteni tudná magát és ezek után a játékra koncentrálni csak.
Ááá, és megint kilóg a segge! Bééénaaaa!

f.fredericks 2012.04.18. 22:40:26

@LoveMy: jó de hogy lehet olyan értetlenül mondani, mint Naíva, hogy nem érti miért bassza mások csőrét az ő párosuk?

bruu 2012.04.18. 22:40:33

@sogeking: jah, csak úgy nyerít mint egy ló

nosce 2012.04.18. 22:40:35

@szerivan:
te mit mondasz puffancs ? :)

Maria Munos Fernandez 2012.04.18. 22:40:44

@kerdesek05: Neeeeeee! Akkor nem csak ma, de holnap is rémálmaim lesznek! :DDDD

Banyus83 2012.04.18. 22:40:49

@LoveMy: Ááá...ettől én is bekészültem...

Egyébként nem tudom ki hiányolta az Edina Fanclubot, de annak javasolnék szemüveget...Edinán volt bugyi, csak a farmerral együtt vette le...tessen jobban megnézni :-D

Pont félrenéztem egy pillanatra, most akkor Mátééknál is volt backdoor??? Vagy mire mondták, hogy azt hitték, ezt itt nem csinálják??
Dévid tuti nem ejti ki Mátét...akkor túl nyilvánvaló lenne az előzetes és nem szokott az lenni :-)

Kíváncsi vagyok, mi lesz itt holnap...

Ja, és megszavazok magamnak egy piripontot...én mondtam, hogy max. zenét kívánhatnak...

ő-szinte 2012.04.18. 22:40:59

@nosce: semmi ilyen nem volt benne mogyi:-) de tényleg kúúúúúúúúúúrvra irritál:-(

sogeking 2012.04.18. 22:41:06

ezért nem hordok női bugyit :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:41:20

Omár! Hiába igazgatod,nem fér bele! :-)

nosce 2012.04.18. 22:42:04

@ő-szinte:
szerintem is nagy szarkavaró :)

Banyus83 2012.04.18. 22:42:33

@kerdesek05: Egyetértek...Sixx!!! Kérjük a képet!!!!...és még mondja valaki, hogy Edina széles...(jó, tudom, hogy ő is...de más is :-D ).

bruu 2012.04.18. 22:42:43

valami seggbevágó csik tangát adhattak volna inkább rá

nosce 2012.04.18. 22:42:56

@Banyus83:
"Pont félrenéztem egy pillanatra, most akkor Mátééknál is volt backdoor??? Vagy mire mondták, hogy azt hitték, ezt itt nem csinálják??"

a dugásra mondta Edina :)

kerdesek05 2012.04.18. 22:43:50

Tudja itt valaki, hol van ez az ÉH2?
Mi a neve?
Ki lehet e bérelni szülinapra?

_________

ahova meghívom HIPPPERT rúdtáncolni?:)

Vadkörte82 2012.04.18. 22:44:05

@Banyus83: tőlem megkaphatod :) amúgy meg lehet farmert bugyigó nélkül hordani..de volt rajta.

nosce 2012.04.18. 22:44:07

@LoveMy:
hát igen, de járna nekik még1 esély :) az ormányos medve is néha megbotlik :)

murunga 2012.04.18. 22:44:09

3 napra ellopták a hajgumim. ez súlyos. melyik punetti volt?

Cuddy 2012.04.18. 22:44:39

az se lenne rossz ha a játékosok műsoridejét kapná maci a maciét pedig a játékosok. Az a két másodperc Noémiből és Hyperből elég is lenne.

Banyus83 2012.04.18. 22:44:41

@nosce: De hát az már megvolt...napokkal ezelőtt...

murunga 2012.04.18. 22:44:46

na ez a déjvid is csira

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:45:10

Dávidból kiesett a Diploma!

mex18 2012.04.18. 22:45:12

tedd ki, málé picsáját is "muszáj" volt nézni

busifa 2012.04.18. 22:45:16

@sogeking: aztán hátrafordulna és megcsapkodna a strandpapucsával!
:DDDDDD

murunga 2012.04.18. 22:45:44

kurva anyátokat 2x

biztos szereti a jányokat ű...

b+ újabb broki qfirc vagy replay?

nosce 2012.04.18. 22:45:45

@Banyus83:
azt hitte azt nem látták, mostanra eshetett le neki :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:46:03

Máté farkincáját kihomályozták? :-)

LoveMy 2012.04.18. 22:46:08

@kerdesek05:
Ajánlom, hogy keresd fel a szemészedet, mert volt Edinán fekete tanga bugyi, és farmerrel együtt húzta le!

sogeking 2012.04.18. 22:46:18

szuszogás kazettát beraktam, már nyomom is a playt

szgy 2012.04.18. 22:46:58

na, edina érett személyisége kibontakozott, a kefélésen kívül már el tudja dugni a parfümöt. egyszer az elején volt hasonló "tündöklése" mikor valakinek összekenték mindenét hogy nehogymá jól érezze magát.

murunga 2012.04.18. 22:47:06

érzik h eljön a búcsúfuck ideje...

Banyus83 2012.04.18. 22:47:12

@Pácsó Ármándó: Jaj...a cociálpszihológus, vagy mi a szar...kész vagyok ettől a dumától, amit levágott MárkyMárknak :-)

sogeking 2012.04.18. 22:47:19

@busifa: akkor leönteném kólával :)

raspberrypie 2012.04.18. 22:48:06

oké, nem tuti :D de ezek után... "nem lesz ez egy kicsit sok? (E)" "ha már úgy is volt... lehet, hogy holnap kiesem :D (M)"

Banyus83 2012.04.18. 22:48:26

@nosce: Na, mások meg backdoor-t emlegetnek...akkor lehet többen nem néztek oda???

@LoveMy: Én már írtam beutalót a szemészetre...

vécés jóska 2012.04.18. 22:48:31

NCore-n fennt vann a holnapi összefoglaló!!! nem tudom hogy, de én most töltöm. Akinek van, az szedje le szerintem. :)

ő-szinte 2012.04.18. 22:48:37

@Pácsó Ármándó: hát, azért az nem épp farkinca kategória:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.04.18. 22:48:41

kírának ha tyúknál több esze lenne, krisztiánt kellene választania, mert őt a már kiesettek semmiképp nem jelölik győztesnek egyedül krisztián miatt nyerhetne...

sogeking 2012.04.18. 22:49:01

Edina a zsebkendőt elrakja emlékbe

LoveMy 2012.04.18. 22:49:49

@Banyus83:
szerintem nem adja a védettségét az iker.

murunga 2012.04.18. 22:49:59

a sok kufirc jót tesz testnek és léleknek, remélem Brokiné folytatja falloszkirály kiesése után is vmi új mukival

Vadkörte82 2012.04.18. 22:50:07

most mindenki azt hiszi Máté megy, közben dehogy..szerkik...jaj

sogeking 2012.04.18. 22:50:32

@ő-szinte: te ezt honnan tudod?? már megint valami másik verziót nézel :D

f.fredericks 2012.04.18. 22:50:32

@kerdesek05: Eldugták az újsrác parfümjét, mert az vicces.

Banyus83 2012.04.18. 22:50:44

@LoveMy: Egyébként szerintem se...nem hiszem, hogy bízik 100%-ra Kírába (bár éppen megtehetné-úgy tűnik).

busifa 2012.04.18. 22:50:59

@Pácsó Ármándó: biztos azért mert álló farkat csak 23 óra után lehet mutatni! :))

ő-szinte 2012.04.18. 22:51:09

@sogeking: eperízű pókemberes danone ital:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.18. 22:51:19

@Vadkörte82: Jaja...én is ezt mondtam... :-) Máté már tuti nem megy...

kerdesek05 2012.04.18. 22:51:26

@LoveMy: távoltról néztem a tévét ezért nem láthattam EDINA bugyingót:)

attól függetlenül hol van az EDINA FANCLUB?:)

nosce 2012.04.18. 22:51:54

@Banyus83:
én csak az "élőt" néztem, az extrán lehet h megvolt a backdoor, bár azt paplan alatt sikosító nélkül nem egyszerű..:)

LoveMy 2012.04.18. 22:52:42

@murunga:
Nem lesz ebben örömöd!
Nem fog kiesni Máté!

mex18 2012.04.18. 22:52:42

Túl sokat dobna a műsoron, ha Dávid megkapná a védettséget, ezért szerintem tuti megkapja.
Foshat Edina, hogy elveszti Broki brókert.

ő-szinte 2012.04.18. 22:52:45

@sogeking: igen, már megy az online!:-)

busifa 2012.04.18. 22:52:56

@sogeking: erre a jelenetsorra befizetnék!! :))

Péter bá 2012.04.18. 22:53:32

De viccesek ezek a lányok!
Edina otthon: "Nézd anyu, ráverték a hasamra!" :)

Banyus83 2012.04.18. 22:54:03

@kerdesek05: Én itt vagyok...

@nosce: Én is csak az "élőt" láttam...amúgy meg azt se mutatják, hogy Máté óvszert húz (ha húz), akkor a síkosítós előkészületet se muszáj :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:54:18

@busifa: Tényleg! Kapcsolom is át a ... :-)

@ő-szinte: Azért,mert nagy homálypötty kellett hozzá?

mex18 2012.04.18. 22:54:30

Mondjuk, annyira nyomják az előzetesben, hogy Máté megy, akkor lehet mégsem :)

LoveMy 2012.04.18. 22:54:56

@kerdesek05:
Itt most perpill Banyus és én :)
a többiek nézik az extrát :)

ő-szinte 2012.04.18. 22:55:33

@Pácsó Ármándó: :-DDDDDDDDDDDDDDDD

azért láttuk már azt homálypötty nélkül is;-DDDDD

2012.04.18. 22:55:35

@nosce: Hogy milyen cuki Melák, hogy bele van zúgva Nikibe.

Péter bá 2012.04.18. 22:55:38

@mex18: Szerintem is marad, megosztó figura, még alakítani fog!Meg amúgy is Márk helye azért elég biztosnak tűnik!Nem?

sogeking 2012.04.18. 22:55:44

@ő-szinte: hányas kamerát nézed?

@busifa: :D:D

nosce 2012.04.18. 22:56:24

@Banyus83:
sztem Broki nem húz óvszert szarik rá :), ha pucéran alszik mindenhol csak nem gondolod h a faszára meg óvszert húz éjszakára :)

LoveMy 2012.04.18. 22:56:59

@Péter bá:
Meséld el mit mond a Hiéna az anyjának?

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:57:07

@Banyus83: Egy kicsit okosabban is viselkedhetne ha kérdezik tőle a védettséget.Nem tagadni kell direktbe, hanem vállat vonni és kérdezni valami más közömbös dolgot

Banyus83 2012.04.18. 22:57:53

@Vadkörte82: Akár lehetett back is :-)

Banyus83 2012.04.18. 22:59:19

@Pácsó Ármándó: De hát hülye szegénykém...

@nosce: Ki tudja...biztos én már öreg vagyok ehhez, az én időmben még adtunk ilyesmire is... :-D

ő-szinte 2012.04.18. 22:59:48

@sogeking: a négyest, az brokiék szobája :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 22:59:48

@ő-szinte: Én nem néztem meg alaposan, bocsi :-)

@szerivan: Szinte szóról szóra tudtam,hogy Krisztián azt a választ adja: "Nikiben bízok meg, de Ő már nincs bent"

LoveMy 2012.04.18. 22:59:57

@nosce:
Biztos hogy húzott óvszert, csak nem kötik azt a te orrodra! :)
LMZ meg piros körmökkel és barna farokkal ébredt! :)

Vadkörte82 2012.04.18. 23:00:04

@LoveMy: +én.
@Banyus83: nem feltétlenül volt az..az azért nem olyan simán, hacsak enm rájuk parancsoltak h reklámozzák a durexet.

nosce 2012.04.18. 23:00:24

@szerivan:
igen Niki megfogta Melákot :)

mangalor 2012.04.18. 23:00:31

@LoveMy: a védettség meddig él? csak a holnapi párválasztóig vagy ameddig fel nem használja?

sztem Broki megy és Krisztián, gyanús, hogy egy arcot sem mutattak a párválasztóról...

LoveMy 2012.04.18. 23:01:54

@Pácsó Ármándó:
ezt hívják terelésnek, de ez is elég feltűnő. Bent szerintem minden gyanús jelre, vagy annak látszó tárgyra figyelnek, ki vannak élezve, még Melák is! :)

kerdesek05 2012.04.18. 23:01:56

@Vadkörte82: nagyon sajnálatos, hogy csak ennyit képesek kitenni az ÉH-Viasat szerkesztői az egész 18+ jelenetekből.

ő-szinte 2012.04.18. 23:02:25

@Pácsó Ármándó: biztos lesz még rá alklmad:-DDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.18. 23:02:52

@LoveMy: :-D

@Vadkörte82: Végülis...oly mindegy is... :-)

Én csak azt furcsállom, hogy most beszélték meg, hogy megfogadták, hogy ilyet nem...holott már nem egy egyértelmű kufircot láttunk...lehet a szerkik vicceskednek :-D Ki tudja...volt 1 görbe éjszakájuk, azt csináltak belőle 10-et :-P

LencsiLány 2012.04.18. 23:02:57

@vécés jóska: de itt légyszi ne jöjjön SPOILER!

nosce 2012.04.18. 23:02:57

@ő-szinte:
eperizű pókemberes gumi is kéne :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:03:14

@mangalor: Csak holnapig él. Krisztián megy és .... (még nem tudtam dönteni)

LoveMy 2012.04.18. 23:03:15

@Vadkörte82:
Bocs, amikor írtam, még nem láttalak!
:)

mex18 2012.04.18. 23:03:36

@Péter bá: pont mert Márk nak tuti helye van, pont ezért megkaphatja a védettséget, csak valeszeg nem Máté megy, hanem vki más
(Ha lenne esze, akkor Pít et ejtené ki, mert ő a legerősebb, bár én nem szeretném)

sogeking 2012.04.18. 23:03:43

@foxglove: a 10-es az ormányosok szobája, de most kicsit szűkösebb, mert én is beköltöztem :)

ő-szinte 2012.04.18. 23:03:51

@foxglove: a 10-es a szingli, te!:-)

nosce 2012.04.18. 23:03:56

@foxglove:
"a 10-es melyik, nem tudod?"

a 10-es az Edina, nem ? :)

mex18 2012.04.18. 23:04:14

Márk üzletvezető, az eladót jelent ?

kovácspéterke 2012.04.18. 23:05:12

Én most számtalan lehetőséget el tudok képzelni, kiváncsi vagyok, h krisztián meglépi-e, h hiper mögá áll be. Ha igen, akkor mondjuk már odaadja a védettséget dávidnak, és megy máté. arra leszek kiváncsi, hogy már akkor fedik fel a védettséget és adja át vagy nem adja át, amikor mindenki beállt mindenki mögé, mondjuk úgy, h még dávid se tudja h megkapja-e vagy nem. remélem, érthető, amit írtam.

mex18 2012.04.18. 23:05:39

Ha Edina 10, akkor 11 az akinek szép bokája van, 12 akinek szép vádlija is ?

Banyus83 2012.04.18. 23:05:58

@mangalor: Olyan volt már máskor is, hogy nem mutattak arcokat...

Na, de majd vécés jóska hamarosan megmondja a tutit, ha már letöltötte a holnapi részt nCore-ról :_D

murunga 2012.04.18. 23:06:19

@Pácsó Ármándó: az máté túrós bukta. de náray csak udvariasságból érdeklődik sztem. vagy le akarja nyúlni brokiné parfümjét

kerdesek05 2012.04.18. 23:06:50

Istenem Naívának milyen csípőmozgása lehet élőben!!!!!!!!!!

Vadkörte82 2012.04.18. 23:06:59

@Mrs. Jackman: én értem. szerintem nem máté megy.de jó csavar lenne ha csak akkor adná át a védettséget amikor már mindenki beállt.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:07:04

@LoveMy: Lehet azt ésszel is csinálni.

Banyus83 2012.04.18. 23:08:34

@Pácsó Ármándó: De akinek nincs, az nem tudja azzal csinálni ... :-)

@Vadkörte82: Na, ez tényleg jó kis csavar lenne...de szerintem se Máté megy...

nosce 2012.04.18. 23:09:46

@Mrs. Jackman:
az lenne a legjobb h Márk átadná a védettséget Dávidnak, de Kira Féltengelyt választaná, akkor a repcsire együtt szállhatna fel Márk a tesójával :), de Kira hülye ehhez h meglépje :)

murunga 2012.04.18. 23:09:55

@ő-szinte: ottapont! nagyobb ribi ez mint gondoltuk. ez lesz az igazi feketeözvegy, nem a hájpersáska...

vécés jóska 2012.04.18. 23:10:12

@LencsiLány: OK nem spoilerezek, csak annyit mondok tényleg meg fog pár ember lepődni holnap. Végre izgi ceremónia volt. De nem értem még mindig hogy lehetett fent 1 nappal korábban a neten.

mex18 2012.04.18. 23:10:37

@nosce: ja:) hát én nagyon remélem.

Banyus83 2012.04.18. 23:10:56

@nosce: Vagy, Markymark átadná a védettséget, Dévid pedig mögé állna...melák menne Hiper mögé és LMZ menne...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:11:21

@Banyus83: Nem biztos,hogy Márk átadja, bár jóljönne neki egyszer,ha visszakapja.
És remélem nem lesz itt kispoilerezve a holnapi kiválasztás!!

mangalor 2012.04.18. 23:12:21

@Pácsó Ármándó: remélem, nem Omi... Dávid a Naomira is rá van kettyenve, és ha megkapja a védettséget Márktól, akkor kiütheti a kedvencemet.

beacska 2012.04.18. 23:12:40

"Krisztián a TÁPLÁLÉKLÁNC legalján van"-by Kíra...:)))

murunga 2012.04.18. 23:12:47

@bruu: :)))))))))))
nyiiiiiiiiiiiiiii!!!

Banyus83 2012.04.18. 23:12:52

@Pácsó Ármándó: Én egyelőre azt hiszem, hogy ez kamu (mármint, hogy fent van...a fenébe, hogy mindíg mindenkit elküldtem a nyílt nCore regisztrációval :-D)...A védettség szerintem is nagy eséllyel Márknál marad.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:13:00

@nosce: Kíra miért adná oda Márkot, akire "eddig várt"?

mex18 2012.04.18. 23:13:07

Hát nekem jó pár hete, meg kellett nézni, hogy mi az a spoiler egy szleng gyűjteményben, mert a nevéből nem tudtam kitalálni :)

mex18 2012.04.18. 23:14:42

@vécés jóska: hát ha már leforgatták az adást, miért olyan meglepő, hogy vhogy felkerül ?
nem ez lenne az első alkalom a neten

Vadkörte82 2012.04.18. 23:15:10

@Banyus83: ha lenne esze odaadná neki..ha egyszer visszakapja az sokat jelenthet a jövőben.

vécés jóska 2012.04.18. 23:15:10

@Banyus83: Aha, ilyen bakira nem emlékszem még soha! ebből szerintem alami balhé lesz :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:15:35

@mangalor: Ettől tartok én is!! Hajrá Omár! (Hajrá Szeged! :-)

@Banyus83: Az a mostani nyíltreg nem a "rendes" nCore volt asszem,hanem valami utánzat.

2012.04.18. 23:16:00

Megnéztem a velvetes videót...:DDD

nosce 2012.04.18. 23:16:02

@Pácsó Ármándó:
Mert Kírát utálja a többi játékos mint a szart, és mivel ők választanak győztest ezért a végén nincs esélye csak népszerű faszival mint Féltengely, de tudom ez túl bonyolult gondolkozás :)

Banyus83 2012.04.18. 23:16:40

@vécés jóska: Aha...és már végig is nézted? Milyen színű HÉ ruhája???

nosce 2012.04.18. 23:16:44

@szerivan:
és backdoor volt pufi ? :)

Banyus83 2012.04.18. 23:17:28

@Pácsó Ármándó: Jó, gondolom...meg nem is akartam eddig se regelni oda, csak most jól hangzott :-)

ő-szinte 2012.04.18. 23:17:45

@szerivan: pufi, mért nem az onlinet nézed?:-O

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:18:23

@beacska: Sokan jóllakhatnak belőle :-)
100kg marhahús :-)

Vadkörte82 2012.04.18. 23:18:26

@nosce: nem bonyolult, logikus...ezt ragozom már hetek óta, h ezt is szem előtt kellene tartania..de erre pít tökéletes nem? márkimárkot átpasszolja petrának.én ezt tenném.

vécés jóska 2012.04.18. 23:18:27

@Banyus83: Nem néztem végig, de belepörgettem. Ha nem hiszed, hogy fenn van, menj fel Ncore-ra. Nem én tehetek róla.

Banyus83 2012.04.18. 23:18:42

@Vadkörte82: Ebben van valami...kérdés, hogy ez eljut-e az agyáig...de vécés jóska ezt is biztos tudja :-D

mangalor 2012.04.18. 23:18:43

@ő-szinte: hol lehet nézni online adást??? a honlapjukon nincs ilyen opció... vagy most én értek valamit félre? %o

mex18 2012.04.18. 23:18:44

Dávid ot nem értem, miért kell kanyázni egy fos parfüm miatt

2012.04.18. 23:19:04

@nosce: Majdnem, de szépen lejáratja magát ez a lyány.
@ő-szinte: Mert nincs netem :(

2012.04.18. 23:20:05

@beacska: Azt a szöveget :DDDDD parádés volt a mai rész!

Banyus83 2012.04.18. 23:20:14

@vécés jóska: Jó-jó...tegyük fel, hogy igaz...akkor milyen színű is HÉ ruhája? Ha letöltötted, csak bele kell nézned az elejébe :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:20:14

@nosce: Erre nem gondoltam még,köszi! Talán Kíra sem ...

mex18 2012.04.18. 23:21:01

@mangalor: nincs online adás, csak az adások felvételei a viasat oldalán

beacska 2012.04.18. 23:21:14

@nosce: én nem úgy látom, hogy Kírát utálja a többi lakó...Pít, Petra tutira nem, Máté szintén, Krisztián óvatos duhaj (de sunázná), Noémivel, Edinával jóban volt...ki van még?...Anikó...ő mindenkire fúj...

vécés jóska 2012.04.18. 23:21:32

Akkor most spoilerezek? Komolyan kérdem. Kék hosszú szoknyában lesz Évi. De más nincs Ncore-n? kajak fenn van, nem vicc.

mex18 2012.04.18. 23:21:37

@Vadkörte82: neki biztos nem, ha magára fújja

murunga 2012.04.18. 23:21:58

@ő-szinte: "máté ajánlásával"
edina télleg elrakta emlékbe a spermás zsepit? :DDD

Banyus83 2012.04.18. 23:22:46

@vécés jóska: Nem kell spoilerezni...ez még talán nem gáz (mármint HÉ ruhája)... :-) :-) :-)

vécés jóska 2012.04.18. 23:23:48

JA és sárga öv van még a kék szoknyán. Nem engem kéne kóstolgatni, nem tehetek róla h felkerült. Inkább örülnétek, hogy nem mondom meg h ki esett ki.

LoveMy 2012.04.18. 23:23:59

@vécés jóska:
Azt áruld el, hogy a kiesők újak vagy régiek?

Banyus83 2012.04.18. 23:24:04

@vécés jóska: Ja, várj, most esik le...ezt tudhatod az előzetesből is... (a franc, pedig azt hittem, kifogok rajtad...)

Vadkörte82 2012.04.18. 23:24:08

@mex18: ja bocs, azé rinyált a parfümért mert ő maga büdös..

2012.04.18. 23:24:30

@LoveMy: Ne áruljon el semmit!

mangalor 2012.04.18. 23:24:31

@mex18: köszi! valamiért úgy jött le, hogy az extrán kívül is van még néznivaló.

LoveMy 2012.04.18. 23:25:31

@Vadkörte82:
És mi van, ha már jövő héten kiesik?
Lesz is alkalma visszaadni?

sirarcheer 2012.04.18. 23:25:56

Fent van.
Megnéztem. Mondjuk úgy eddig még senki nem találta el ki fog kiesni.

sirarcheer 2012.04.18. 23:26:48

@Banyus83: Ha meg beírja hogy ki fog kiesni akkor meg azért lesz szemét. :)

Banyus83 2012.04.18. 23:27:14

@vécés jóska: @sirarcheer: Na, nekem most kezdni cseszni a csőröm...

vécés jóska 2012.04.18. 23:27:24

Most akkor elmondjam vagy nem? idegesit h nem hisztek nekem :) lesz sírás-rívás annyit mondhatok a ceremónián. De ha akarjátok kiirom kik estek ki.

aribeth 2012.04.18. 23:27:46

@vécés jóska:
Én is látok egy holnapi dátummal ellátott videót.

Banyus83 2012.04.18. 23:27:57

@sirarcheer: Én nem mondtam, hogy írja meg, sőt...én csak Éva ruháját kérdeztem...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:28:14

@Vadkörte82: Hát a jó meglátásodért. a szemfülességi dicséret életműdíj :-)

LoveMy 2012.04.18. 23:28:30

@Pácsó Ármándó:
én csak kérdeztem!
Nem kellett volna feldobni ezt az Ncores spoilert!

murunga 2012.04.18. 23:28:32

@LoveMy: az vmi durva nemibetegség lesz...

mangalor 2012.04.18. 23:28:56

@vécés jóska: NEEE, inkább magánban írd meg azoknak, akik kérik. Légyszi, ne rontsd el a mi játékunkat!

Banyus83 2012.04.18. 23:29:05

@vécés jóska: Én szeretnék hinni, de elég hihetetlen...szóval hogy tudhatnám meg a kiesőket anélkül, hogy itt ellőnéd a poént (mert nyilván sokan nem akarják tudni...)

nosce 2012.04.18. 23:29:28

@vécés jóska:
írd ki de visszafelé a nevet, aki nem akarja nem olvassa :)

Vadkörte82 2012.04.18. 23:29:47

@Pácsó Ármándó: köszkösz Pácsó:)
@LoveMy: eddig nem akartam tudni de most már..

vécés jóska 2012.04.18. 23:29:52

@sirarcheer: OK :) csak kicsit fájt, hogy hülyének néztek :/ amugy jobb lett Tv-n nézni, így már nem izgulok. De nagy meglepik lesznek. :)

aribeth 2012.04.18. 23:30:40

@vécés jóska:
Ne írj ki semmit, mert sixx a következő húsz életedre kiterjedő hatállyal kitilt. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.18. 23:30:47

Lehet, hogy Máté kiesik holnap. Naivát sajnálnám.

Ez a féliker állati ellenszenves pöcs, szerencsére az életben az ilyeneket le lehet zúzni. De a dezodormen se olyan szimpatikus, mint első nap volt. Kira nagyon gonosz, de ettől jó a műsor.

Pít nője valami elképesztően ordenáré vidéki liba benyomását kelti. Szerintem ezt a tuskó trampli nézést órákig gyakorolta tükör előtt.

Skizónál elszakadt a cérna, fogalmam sincs miért generálja a feszkót, Elemzőnek nagyobbat kellett volna alakítania tegnap, és így a csaja nem lenne olyan, mint egy baszatlan picsa.

Omár nagyon szimpatikus, Naomi meg nem lett okosabb tegnap óta. Azért a szerecsen legény helyében megrépáznám.

Melák meg... no comment.

Most így átgondolva a dolgot, holnap a féliker és Pít nője essen ki.

busifa 2012.04.18. 23:31:00

@vécés jóska: ha kiírod lehet hogy sixx ki fog baszni innen, csak szólok! :)

Banyus83 2012.04.18. 23:31:07

@vécés jóska: Na, én most már komolyan tudni akarom...megoldás?

kovácspéterke 2012.04.18. 23:31:57

@Banyus83: miért ne lehetne fent? nem értem, miért fáj ez neked.

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:32:45

@LoveMy: Úgy szeretnék agyalni!

@mangalor: Tényleg, írja meg meg magánba!

vécés jóska 2012.04.18. 23:32:55

@aribeth: @Vadkörte82: @nosce: @Banyus83: Nem írok semmit ki. A saját izgulásomat elrontottam, a tietekét nem fogom :) Bocsi h kiirtam h fenn van, csak ledöbbentem

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 23:33:00

Valóban fent van Ncore-on a holnapi rész. (nem szedtem le, de a hozzászólásokban is hitetlenkednek, hogy ez hogy lehet, és tényleg az) Sztem emiatt fejek fognak hullani a viasatnál.
Viszont nagyra értékelném, ha senki nem spoilerezne. Sem bennfentes, sem szereplő, sem ezek ismerőse, se senki. Ne basszuk már el egymás szórakozását, és sztem sok embernek a kommentek is részei: szar lenne ha mostantól nem lehetne olvasni őket a spoilerezés miatt.

Banyus83 2012.04.18. 23:33:10

@aribeth: @busifa: Én is azt mondom...itt nehogy kiírd, mert meg is lincselnek (sixx-en kívül is!!!)

nosce 2012.04.18. 23:33:23

@busifa:
"ha kiírod lehet hogy sixx ki fog baszni innen, csak szólok! :)"

vagy lehet h utána sixx is ncoret néz, hamarabb tudja megírni az öfit :)

Banyus83 2012.04.18. 23:34:55

@Mrs. Jackman: Mondtam, hogy ez nekem fáj??? nem hiszem...csak kétkedve fogadom, mert ez azért nagy gondatlanság...ennyi...szerintem vécés jóska sem látta ezt másként, de ha igen, akkor tőle majd elnézést kérek...

sogeking 2012.04.18. 23:35:20

nagy geciség beírni, hogy mi lesz

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:35:36

@RAMBO: Ezt a féliker kiesést nem értem. Noémi besúgása se volt semmi.

aribeth 2012.04.18. 23:36:51

@vécés jóska:
Tényleg megdöbbentő a dolog, ebből (is) botrány lesz. Semmi gond, hogy szóltál róla, ez is része az ÉH-jelenségnek, csak azt remélem, hogy egy vicces kedvű ember sem próbálja majd lelőni a poént.
Nekünk meg szerencsére nem jövő hétig kell várni, hanem csak holnap estig. :)

kovácspéterke 2012.04.18. 23:37:04

egyébként, amikor sixx szabin volt, legalábbis ezt írta vki kommentbe, akkor is volt hogyvolt, szóval sztem ő nem velünk együtt nézi.

LoveMy 2012.04.18. 23:37:20

Na, én lépek!
Jó éjt!

vécés jóska 2012.04.18. 23:37:21

Az biztos h most a Viasatnál nagy ramazúri lesz szerintem. Már most 1 óra alatt 500an szedték le.

nosce 2012.04.18. 23:37:45

@sogeking:
"nagy geciség beírni, hogy mi lesz"

a lottóötöst is geciség lenne előre beírni ? Kibaszottul elrontaná az izgulást :)

Banyus83 2012.04.18. 23:38:18

@vécés jóska: :-) Én meg írtam privit...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.18. 23:38:21

@Pácsó Ármándó: az a megmaradó ikerpár fél csávó, aki ismeri Kirát régről.

Vadkörte82 2012.04.18. 23:38:23

@Mrs. Jackman: megkapta előre..meg nyilván a velvetnek is nyomatják a promo anyagot.

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 23:39:10

@nosce: aztán mindenki vehetné fel a 300 Ft-ját az ötöséért:)

Vadkörte82 2012.04.18. 23:39:51

@Banyus83: ha megkapod küldd át nekem is..holnapi részt úgysem tudom nézni realtimeban.

mangalor 2012.04.18. 23:39:52

@Cathcart_ezredes: "Ne basszuk már el egymás szórakozását, és sztem sok embernek a kommentek is részei: szar lenne ha mostantól nem lehetne olvasni őket a spoilerezés miatt." teljesen egyet értek, én olyan jókat röhögcsélek itt magamban a kommenteken is, hogy nagyon sajnálnám, ha emiatt letiltanák emiatt. a viasat viszont kezdheti a belső vizsgálatot:)

busifa 2012.04.18. 23:41:18

@Cathcart_ezredes: a 4 találatos jobban fizetne akkor, vagy a 3-as ! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:41:34

@RAMBO: Tudom melyik, de hogy esne ki? Jelenleg védettsége van, ha átadná Dévidnek, az nem rakhatja ki őt, védettség nélkül meg Kíra mögé áll Márk, az meg őt akarja. Vagy úgy érzed, Kíra kiejtené?

sogeking 2012.04.18. 23:41:35

@nosce: azt megírhatod mailben :)

ő-szinte 2012.04.18. 23:41:55

@sogeking: @nosce: @busifa: holnapi párválasztó érdekel? ;-)

Banyus83 2012.04.18. 23:42:13

@Vadkörte82: Persze...a VV-nél is mondták, hogy így szokták...aznap, mikor este adásba ment a műsor, már de. a médiának csepegtettek ezt-azt, hogy meg tudják írni másnapra...

Hát, ha nem bántottam meg a hitetlenkedésemmel, és válaszol, akkor megírom...

ő-szinte 2012.04.18. 23:42:45

@nosce: azért nekem megmondod?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vécés jóska 2012.04.18. 23:42:46

@Banyus83: @raspberrypie: Sajnálom azt csak kamuztam h megnéztem h ki esik ki. :D Jobb szeretek izgulni. Csak belepörgettem az elejébe, bocsi, így nem tudom elmondani. A sok sírást láttam, azt nem ki esik ki.

sogeking 2012.04.18. 23:43:01

@ő-szinte: úgy igen, hogy a TV-ben majd megnézem :)

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 23:43:42

@mangalor:
Szerintem a jó magyar hagyományokhoz méltóan alakítsanak egy vizsgalóbizottságot, akik a megállapításaikat juttassák el egy szakértői kerekasztalhoz, akik miután jól átrágták magukat a 15000 oldalas anyagon (oldalanként 100-100 Ft), nyilvánosan kivégzik az ormányos macit titoksértés miatt. Ja, ez magánszféra, kiment a fejemből:)

busifa 2012.04.18. 23:43:49

@foxglove: valaki aztán mondjon le, de iziben!! :)

murunga 2012.04.18. 23:44:22

@nosce: vagy láthatatlan varázsceruzával, hogy banyus megnyugodjon.

Banyus83 2012.04.18. 23:44:29

@vécés jóska: Oké...értem...szóval kamu volt...remélem azért jót szórakoztál, hogy benyaltam :-)
Máskor hallgatok az okosabbakra...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:44:42

@murunga: Abból is milyen finom erőlevest lehetne főzni! :-)

nosce 2012.04.18. 23:44:43

@Cathcart_ezredes:
nem, mert senki nem szereti itt a spoilert :)

raspberrypie 2012.04.18. 23:45:08

@ő-szinte: neked is meg van? :O el tudod küldeni?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.18. 23:45:15

@Pácsó Ármándó: te ezen akadsz fenn? Szerinted a Pít nője hogyan eshetne ki? (OK, majdnem olyan csúnya, mint egy férfi, de mégis a női mezőnyben indul!)

nosce 2012.04.18. 23:45:39

@murunga: @ő-szinte:
persze h el, első a család :)

Banyus83 2012.04.18. 23:45:51

@murunga: Már bocs, de én nyugodt voltam eddig is szerintem...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.18. 23:46:22

@vécés jóska: a sok sírást én is láttam, de az még a temetkezési vállalkozásos reklám alatt ment.

vécés jóska 2012.04.18. 23:46:42

@Banyus83: Ja az nem kamu, hogy megvan. Akár fél perc mulva tudhatnám ki esik ki, de direkt nem nézem meg. Ne haragudj amúgy :)

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 23:46:54

@nosce:
Nézd, ha valamilyen módon hozzájutnál a mostani nyerőszámokhoz, akkor szerintem életemben először kivételt teszek ebben a dologban, és elküldhetnéd nekem őket (de csak nekem). Na nem a pénz miatt, csak izé, kíváncsiság, kalandvágy..:)

sirarcheer 2012.04.18. 23:47:31

@Banyus83: írj email és megírom megfejtést. :)

vécés jóska 2012.04.18. 23:48:28

@Banyus83: Na látod más megírja, nem lesz itt baj.

Banyus83 2012.04.18. 23:49:10

@Pácsó Ármándó: Hogy jutottatok el odáig, hogy az Iker esik ki, meg Petra????? :-D

Cathcart_ezredes 2012.04.18. 23:50:36

@foxglove:
Most már csak azért is meg fogom játszani ezeket:)

murunga 2012.04.18. 23:50:47

@vécés jóska: Brokiné sirt? :)))

Ha vkinek kellenek a kiesől, irjon privibe, adok egy PayPal számot, oda utalhat és küldöm a megfejtést.

murunga 2012.04.18. 23:52:04

@Pácsó Ármándó: szóval agyvelő nuku.
velőscsont király! Nikit kúrnád te is remélem...

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:53:54

@RAMBO: "te ezen akadsz fenn?" Mármint Noémi viselkedésén? Hát az elején is volt besúgó, most hogy belegondolok, de azért jó nagy ganaj.

Pít mostani nőjét Petrát nem érzem veszélyben egyenlőre, azután majd a jövőheti csajoktól függ a sorsa.

mangalor 2012.04.18. 23:53:55

@Cathcart_ezredes: ááá, a viasat nem állami cég. el tudom képzelni, hogy kártérítést is fizettetnek a kiszivárogtatóval. én a hirtelen halálra szavazok ezen a téren:)

Én csak azt kérem, ha mégis valaki idespoilerezik, írja ki nagy betűvel, hogy spoiler, hogy még véletlenül se olvassa el az, aki nem akarja. köszi!!

na, én is léptem, jó éjt!

murunga 2012.04.18. 23:54:24

@RAMBO: Pit nőjének van a kertben a marijuana ültetvénye, hogy a faszba ejtenék már ki???

Pácsó Ármándó 2012.04.18. 23:56:15

@murunga: Nikiből kettő kéne :-)
Ha az egyik elkopik, legyen másik :-))

@Banyus83: Én sehogy :-)

Banyus83 2012.04.18. 23:57:30

@Pácsó Ármándó: Azt sejtettem, hogy te sehogy...csak azt hittem, érted, hogy ő hogy... :-D

murunga 2012.04.19. 00:00:16

@nosce: ¡ʇsɹıɟ ʎlıɯɐɟ

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 00:00:19

@Banyus83: Azt hiszem még a régebbi beszélgetésünk kapcsán írta.

Elálmosodtam, megyek is aludni. (MyLove is már rég alszik :-)Sziasztok!

ő-szinte 2012.04.19. 00:00:48

VÁRNI KELL MÉG MOGYIK :-)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 00:00:58

Najó, megnéztem a párválasztó tényleg durva volt, meg meglepő:

Lányok ülnek, fiúk állnak sorban, mire megjelenik a báros fickó a ma esti összeborulásos tánc miatt megírt felmondólevelével. Mivel nem kérdezi senki, ezért beállt a fiúk mellé.
Melák elkezdett ordibálni, hogy 8 fiú 5 lány, és sorolni kezdte a sérelmeit, Niki elvesztése, Csíra visszajövetele, ikrek, stb... (a zenei szerkesztők közben bevágták Sting-től a Fragile-t). Aztán HÉ ránézett a bárosra, hogy ő állhat be elsőként, mire ő azt kérdezte, hogy "que?". Ekkor HÉ ordítani kezdett, hogy kurva elege van már a sok beszédhibásból, nem elég hogy Ostobenkó és Melák csak minden második szavát érti, erre most ez is, aztán elkezdte csapkodni a bárost, hogy álljon már be valahova, mire az beállt Hiper mögé (Hiper riportban azt nyilatkozta, hogy Juah neki sötét ló, és nem bízik benne).

Többit nem is írom le, mert félek sixx kivág:)

Banyus83 2012.04.19. 00:01:43

@Pácsó Ármándó: Asszem én is...korán lesz reggel ébresztő! Szép álmokat!

Banyus83 2012.04.19. 00:03:01

@Cathcart_ezredes: Bírom a humorod...tényleg :-))

murunga 2012.04.19. 00:03:50

@Banyus83: simán, ez egy ilyen ország. sztem Schmitt Pál Kövér László nagyapja pl.

murunga 2012.04.19. 00:05:51

@Cathcart_ezredes: schön! brokiék csavaroztak?

ő-szinte 2012.04.19. 00:06:30

@Cathcart_ezredes: ehhhehehehehehhehehehehehehehehehehehheheh

Banyus83 2012.04.19. 00:06:44

@murunga: Akkor tényleg sima liba... :-)

GL-581 g 2012.04.19. 00:08:35

@RAMBO: Szerintem holnap Broki és Elemző megy. Féliker át fogja adni a védettséget, Dévid meg rárepül Naivára.

Amúgy azt hiszem, létrejött az ÉH2 királyi udvara. :DD

A Pít-Petra-Kíra-Márk négyes rohadt sokra viheti még, ha továbbra is megbíznak egymásban. Petra tegnap ügyesen eloszlatta Kíra minden esetleges kétségét Píttel kapcsolatban, ma meg kapásból átlátta, hogy Naomi szivárogtatja az infókat. Ma Márk is bebizonyította, hogy ért azért ehhez a játékhoz: nem elég, hogy felfogta a Pandora után, hogy ő most egy olyan szituban van, amikor _elvárható_ a bizonytalankodás és a segélykérés, de a színjátékot előre egyeztette a párjával, majd mesterien oldotta meg. Úgy átverte a vihogó botsáskát, hogy az utána a saját vállát veregette, hogyaszongya "visszatértem, hehe". Bravó! :D

Melák pedig, ahogy Kíra találóan megfogalmazta, a tápláléklánc legalján van. Pedig ő azt hiszi, ő itt a törvény. Hát lol. :D

nosce 2012.04.19. 00:09:23

@Cathcart_ezredes:
"Aztán HÉ ránézett a bárosra, hogy ő állhat be elsőként, mire ő azt kérdezte, hogy "que?"

az milyen lenne h a bárpultos is beépített ember, aki az utolsó fordulóra menne be védettséggel mert nem leplezték le :)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 00:10:03

@Banyus83: @nosce:
Aztán majd holnap nagyot néztek, mikor kiderül, hogy szóról szóra igaz:)
@murunga: igen, de párcsere volt Hiperékkel.

Banyus83 2012.04.19. 00:10:48

@GL-581 g: Van valami abban, mamit írsz!! És ez még bővülhet olyannak, hogy Pít jóba van Omárral is (meg ugye ostobenkóval), de ugyanúgy Brokiékkal is...

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 00:11:03

@nosce:
Vagy ő a dánoknál volt beépített ember, csak rohadtul elfelejtették, ő meg azóta elmaszatol ott boldogan:)

sirarcheer 2012.04.19. 00:11:28

@GL-581 g: Hogy menne LMZ, ha Dávid védett, és Naiva mögé áll?

Banyus83 2012.04.19. 00:12:02

@Cathcart_ezredes: Én már mindent képes vagyok elhinni... :-D

ő-szinte 2012.04.19. 00:12:16

@nosce: nem:-))))
max 15 perc:-)
legalább is remélem:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.19. 00:13:13

@sirarcheer: Hát úgy, hogy Márk Csíra mögé, de melák Hiper mögé, aki kiteszi LMZ-t...

GL-581 g 2012.04.19. 00:14:01

@nosce: Valamelyik skandináv szériában játszottak meg egy nagyon szemét húzást a pultossal. Elég ordenáré módon mulatoztak esténként az agyhalottak, ezért egy részeg este beküldték az ottani HÉ-t, aki megkérdezte a pultost, ki a legnagyobb tahó. Akire rámutatott, az mehetett is fel csomagolni. :D

vernal 2012.04.19. 00:14:17

Meglepődtem, hogy Melák egy amerikai X-Factor versenyző (Chris Rene) saját számát kérte, ami csak most márciusban jelent meg hivatalosan. Lehet, hogy ő is aktívan követte a műsort? Tőlem egy pluszpont jár ezért.
A holnap adás megosztani nem ér, ugye?

sirarcheer 2012.04.19. 00:15:01

@Banyus83: Hiper is annyira megbízható mint Kira, LMZ már papucs, Krisztián nem tolerálná és kitenné köv. héten.
Remélem most már csak lányok jönnek.

GL-581 g 2012.04.19. 00:15:23

@sirarcheer: Tippem szerint Dávid kiejti Mátét, Melák pedig beáll a Botsáska és Elemző mögé. A csaj pedig a erősebb párt választja a régi papucsa helyett. :)

nosce 2012.04.19. 00:15:27

@Cathcart_ezredes:
jah a dánoknál megnyerte és a fődíj ez a hotel volt, csak beállt pultosnak mert félti a berendezést, h nagyon beisznak a versenyzők és szétütik nagyhirtelen a nyereményt :)

sirarcheer 2012.04.19. 00:16:23

@vernal: Nem.
De ha februárban forgatták akkor hogyan hallotta?

Banyus83 2012.04.19. 00:16:48

@GL-581 g: Ezt én is hallottam már...mekkora húzás!!!

@sirarcheer: Igaz...én csak, mint lehetőséget vázoltam...

nosce 2012.04.19. 00:17:42

@GL-581 g:
a svédek tudnak inni :)

sirarcheer 2012.04.19. 00:19:03

@GL-581 g: De a papucs kényelmesebb és jobb mint a féltengely. Krisztiánnal másodiknak szétszednék egymást.
Azt megnézem amikor Aniko szól Krisztiánnak hogy MOST jöjjön aludni. :)

Banyus83 2012.04.19. 00:23:17

@sirarcheer: Ezzel egyet is értek...csak, mint lehetőség fennállhat az is, hogy melák Hiperhez áll és benn tartja, egyszer megígérte...50-50 % lenne...az már a jövő titka lenne, hogy hogy (nem ) tudnak kijönni...

GL-581 g 2012.04.19. 00:23:50

@Banyus83: Dévid lenne nagyon értékes a csapatnak, csak sajnos nincs párja. Omár és Naomi tökéletes tartalék arra az esetre, ha valaki pár nélkül marad az udvarból, csrébe nem kell taktikázással tölteniük a drága időt (ÉH1-ben ugye Lassú és Pocok töltötte be ezt a funkciót, és vicces módon a végén ők álltak egymással szemben, gömbbel a kezükben :D).

Félő, hogy Naomi ugyanúgy meghülyül, mint ÉH1-Niki. De talán még nem...

A Naiva-Broki párosnál úgy érzem, hogy Broki inkább Hiper és Melák felé húzna, Naivának viszont szimpatikusabb a Naomi-Pít-Kíra vonal. Tehát a srác kiesésével akár még át is állhat (bár a csudapöcs elveszejtését valószínűleg nem bocsátaná meg egyhamar).

GL-581 g 2012.04.19. 00:25:19

@sirarcheer: Fú, az kemény lenne! :DDD De az se lenne laza meccs, ha Melák odaböfögne egy olyat Hipernek, hogy "az van amit én mondok, jóvan?" :D

sirarcheer 2012.04.19. 00:25:39

@Banyus83: A korábbi részek alapján nem nagyon ragaszkodnak a játékosok a másikhoz sokáig. Szóval kicsit szomcsi lenne Anikó Krisz miatt de LMZ mégis ott járt ahol még a madár sem, és Ő azt csinálja amit mondd Neki.

Banyus83 2012.04.19. 00:25:57

@GL-581 g: Akkor lehet, hogy Omár és Naomi is még sokra viszi :-) Szerintem Broki a Pít-féle csapatban is lát opciót, főleg, ha mondjuk Melák holnap megy...

nekem Dévid nagyon nem jön be...úgy remélem, hogy holnap hazamegy...

Banyus83 2012.04.19. 00:26:57

@GL-581 g: Óóó, igen...ezt megnézném!!!!
Meláknak maradni kell!!!! :-D

sirarcheer 2012.04.19. 00:27:51

@GL-581 g: Edina esetén az a gáz hogy hiába lenne mérges Dávidra, mivel valószínű lányok jönnek be, szüksége lesz rá ha nyerni akar.

Banyus83 2012.04.19. 00:29:07

@sirarcheer: Hát igen...ez tény...de igaz bármelyik másik lányra is!

No, én tényleg megyek aludni, mert nagyon fogom átkozni magam reggel...Mindenkinek jó éjt még 1x!!!!

sirarcheer 2012.04.19. 00:30:17

@Banyus83: A igaz. Én is balra el! Bye.

vernal 2012.04.19. 00:33:28

@sirarcheer: A srác már a műsor válogatóján (tavaly szeptember) elénekelte, de mivel végül 3. lett, ezért megjelent kislemez formájában, de csak idén márciusban. Ha Melák ismerte a számot, csak úgy fordulhatott elő, ha ő is követte a műsort.

murunga 2012.04.19. 00:36:59

@sirarcheer: menne is & tele is hányná az ágyat. Hiper/Xman páros brutál szórakoztató lenne - ha összehozzák, puszi a spinmastereknek!

ha nem, akkor Xman mehet az American Gladiatorsba simán egy menetre

murunga 2012.04.19. 00:41:16

Xmant ki, Pokahintaszt be, na hogy tecc?
csak hogy Kirának is jókedve legyen...
meg brokit is ki és lássuk kit fogad be magába brokiné, heh?

GL-581 g 2012.04.19. 00:42:22

@sirarcheer: Ez igaz. Bár a csaj eddig nem sok értelmes húzást tud felmutatni a játékban, lehet, hogy fene nagy gyászában kiejtené saját magát. Viszont én megnézném, hogy mire képes, amikor nem úszik a szeme előtt a rózsaszín köd. Lehet, hogy Máté nélkül elkezdene végre értelmesen játszani - mert eddig a minden esti kéjes szuszogáson kívül nem sokat láttunk belőle. :)

GL-581 g 2012.04.19. 00:43:03

@Banyus83: Remélem, maradni is fog. Szórakoztat. :D

gercy123 2012.04.19. 01:06:31

akit érdekel ncore-on fent van a csütörtöki rész.. :)

indianlany007 2012.04.19. 01:09:43

@RAMBO: te eszmeletlen hülye vagy mar bocs :DDD

ő-szinte 2012.04.19. 01:16:23

EHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEHHEHE

előljáróban csak ennyit mondanék:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.19. 01:18:02

@murunga: igen, arra én i kíváncsi vagyok, hogy brokiné mit alakítana...:-DDDDD

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.19. 01:19:50

ha valaki spoilerezne, ki lesz baszva, a kommentelés meg letiltva. nem szólok még egyszer.

misnikk 2012.04.19. 01:30:38

sziasztok! nem szoktam kommentelni, csak olvasom a posztokat/kommenteket, de most kicsit felhúztam magam.
nem hőzöngésből, de attól nagyobbnak érzi valaki magát, hogy spoilerezik? esküszöm, ezt sosem fogom megérteni. miért kell elbaszni más szórakozását?

ő-szinte 2012.04.19. 02:02:46

@misnikk: már bocsi, de ki szpojlerezett???:-OOOOOOO
te értelmezed is, vagy csak nézed a betűket???

ő-szinte 2012.04.19. 02:05:05

@sixx: az strandpapucs minősített esete lenne ;-DDDDD

ollllyant meg mi nem csinálunk:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.04.19. 02:13:53

@misnikk: bocs , most láttam csak, de korábban nem volt ott:-O
azért nem olvastam vissza mielőtt válaszoltam volna.
de nem értettem, hogy mi bajod, meg sixx-nek is, ezért elkezdtem vissza olvasni, és akkor láttam:-O
tényleg bocs, és tényleg nem volt ott, mikor leléptem, kb egy órája:-OOO

misnikk 2012.04.19. 02:19:36

no problem, csak kicsit érzékenyen érint az ilyesmi :) főleg, h mindig utólag nézem az adásokat, mikor végzek, csak akkor jövök olvasgatni, szóval próbálok nem belefutni semmibe. de hát ilyen az én formám

lemonkeyface (törölt) 2012.04.19. 04:13:32

@keletnyugat: ez így meglehetôsen szarrágóság volt a részedrōl!

Sixx mértnem cenzoroztátok ki ? Szalai Marcsit kell riasztani vagy mivanmá?

Müszélia 2012.04.19. 05:58:41

@Vadkörte82: á, ez olyan, mint a szüzesség, nem lehet visszakapni

független sorozatfüggő 2012.04.19. 07:52:15

Ez a sok direkt belenyúlás.. Most kik játsszák a játékot, a szerkesztők, vagy a játékosok?
Márk védettsége hagyján, de hogy átadhatja Dávidnak, sőt erről utóbbit még értesítik is, nehogy NE ÚGY történjen, ahogy ők eltervezték...
Ennyi erővel be is jöhetnének Melákért és a kivihetnék a fülénél fogva.

Félreértés ne essék, nem a régieket védem. Jöjjön az új, lásson és győzzön- legyen akár hátszele is, ha érdekesebb személyiség, mint akit kiejt.
De nem szívesen nézném azt a műsort, ahol mindenki olyan szürke, jellegtelen, unalmas lenne mint Márk, Dávid, Petra, Elemző. Brrr. (Hajrá Melák)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 07:52:24

És igen! Meg van a kép az ugrásra készülő Pannon Nősténypárducról :-)

beacska 2012.04.19. 08:07:33

@független sorozatfüggő: a játékot a szerkesztők játsszák.

KÖNYÖRGÖM, EZ EGY MEGRENDEZETT SZAPPANOPERA!
fogjátok már fel!!!

beacska 2012.04.19. 08:11:26

Dávid nekem szimpatikus. Megérdemli a védettséget. Szívem szerint azt mondanám, hogy baszarintsa már ki végre Mátét, de nem fogja. Bár, ha szerencséje van, a jövő héten csajok jönnek, és Edina megbékél....de ahogy Anikó mondta: van bent náluk gyengébb pár is...

Az jó húzás volt Anikótól, hogy levágta azt a cirkuszt Petrával, ember legyen az Új talpán, aki ezek után beáll mögé ;)))

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 08:15:43

@beacska: Hacsak nem lesz olyan tökös Dévid, hogy a szocped. tapasztalatában bízva bevállalja Anikót a jövőhétig és kinyomja az esetleg megkapott védettséggel LMZ-t

Átvitel honvéd 2012.04.19. 08:18:14

Csíra egyre inkább Pókmajom 2.0. Mondjuk, Pókmajom jobban tetszett ebben a szerepben. Bár az sem elhanyagolható, hogy ehhez a szerephez Csíra nem egy dubajozós, izé, magas árfolyamú örömlány :-D.

Pókmajomtól annyira magától értetődő volt, hogy geci :-), hogy az ember nem is számított másra. Csíra egyelőre még rejtegeti a kártyákat... amiből elég sok van neki, miközben a lehetséges ellenfelek egy része jól látható mélyponton van. Ebből biztosan zúzás lesz. Melák, Hiper, Papucs, hogy úgy mondjam, aggódhat. Kérdés, hogy mi lesz utána. UP körül biztosan "hatalmi tömörülés" lesz, valószínűleg előbb-utóbb ez lesz a Csíra körüli társaság ellenfele. Kérdés pl. hogy a Naiva-Broki páros hová tagozódik be, vagy előbbiek egyesült erővel kiszórják pl...

beacska 2012.04.19. 08:20:56

@Pácsó Ármándó: nem tudom, miért akarjátok kint látni Leventét. Én bírom...és éppen ezért mondtam, hogy jó húzás volt Anikótól. Ki ne Petrát választaná az után a cirkusz után? báááár, én másképpen látom a vitát, de nem hergelem itt a kedélyeket ;))

-=Flatline=- 2012.04.19. 08:21:56

Remélem a letolthető mai parvalasztós adöst mör mindenki megnézte. Nem, mintha meglepetes lett volna benne annyira...

beacska 2012.04.19. 08:25:56

@-=Flatline=-: nem, nem néztük meg. kéretik HOLNAP kitárgyalni, vagy más felületet keresni hozzá! >(

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 08:26:56

@beacska: Szerintem nem hergeled a kedélyeket vagy ha mégis, hát nyugodtan. LMZ tőlem elfér, neki nagyobb égés amit (nem)tesz, mint nekem :-) Azért raktam ki az előbb virtuálisan, mert az ő helye a kulcs Anikó kirakásához a jövő héten. Áldozat a célért. Dévid nem választja Petrát, mert Pít nője, Naomit mert Pít barátjának Omárnak a nője, Csírát se mert oda Márk fog állni, marad tehát Naiva és Hiper.

kovácspéterke 2012.04.19. 08:27:00

@GL-581 g: mátét nem sikerült átejtenie, bár ő inkább dávidra gyanakszik. remélem, ő bent marad nekem szimpatikus.

ha igaz a spoiler, akkor nagyon kedves attól aki kitette, hiába írod ki, h spoiler, te bunkó. nem értem, ezt minek kell. az meg külön jó lesz, ha nem lehet majd kommentelni. idióta.

sirarcheer 2012.04.19. 08:29:22

Morgen!

@Mrs. Jackman: Szerintem a régiek már mindenkire gyanakszanak. ;)

beacska 2012.04.19. 08:34:15

@Pácsó Ármándó: szóval, én is hasonlóképpen reagáltam volna, mint Anikó: nagyon nem bírom az ilyen hátulról picsogókat. Szemtől szemben bezzeg hogy meg volt szeppenve a kis hülye picsa! Pít sem jelent meg harciasan, úgyhogy betegséget színlelve eloldalgott, de még a bajusza alatt odaszúrta, hogy BETEG...én tán még kicsit meg is téptem volna :)))

bár az egészet Kíra generálta ügyes módon ...méghogy barátnője Petrának :)))

független sorozatfüggő 2012.04.19. 08:35:32

@beacska:
Értem én, hogy a szerkesztők teremtenek egy helyzetet a védettséggel, és a játékosok meg oldják meg, ahogy tudják.
A lényeg inkább az, hogy kit kire cserélnek le. Sótlan játékosoktól nem lesz érdekesebb a műsor.

Átvitel honvéd 2012.04.19. 08:36:18

@-=Flatline=-: nem kell a jaszkari, hogy bezzeg én tudom. Tudjuk, hogy tudod, te meg most már tudod, hogy leszarjuk.

beacska 2012.04.19. 08:39:27

@független sorozatfüggő: szerintem kellenek oda az általad sótlannak nevezettek is...éppen ez az érdekes ebben a "játékban", hogy ki hogyan reagál az egyes szituációkra.

Én pl. nem bírom Krisztiánt és Mátét sem, pedig sokak szerint hűűű, de nagy műsort csinálnak...mégsem követelem a kirakásukat

...éééés, azért a szerkik is hazaküldik azokat, akikben pár nap alatt nem véltek felfedezni semmit (lsd. Adrien, ÚjNiki, Rico)

Lacka929 2012.04.19. 08:42:56

Na, végre volt maci- lassan az egyetlen pozitívum ebben a fosladék bagázsban.

-=Flatline=- 2012.04.19. 08:43:48

Nem terveztem spoilerezni. Aki nem birja ki, ugyis megnezi hamarabb. Szolni szerettem volna, hogy a fullhardkor rajongok hamarabb jussanak a napi fixhez. Ennyi volt a cel.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.19. 08:52:16

@Katicavirág: Ha ez a fickó szociálpszichológiát tanult, akkor tuti megbukott az első félévben. Pókmajom vagy Kira másodpercek törtrésze alatt levágja a dolgokat, ennek a gyereknek meg még mindig nem jött le teljesen, hogy ha a fülig szerelmes Naiva mellől kibassza a mindennapi betevőt, akkor a következő héten már nem lesz biztosító, aki szerződést köt vele a bentmaradására.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 08:52:52

@független sorozatfüggő: Egyetértek! Melák nagy színpad!!!:D akkora faék, de mindig csinál valami hülyeséget! :D

Banyus83 2012.04.19. 08:52:56

Nem tudom, miért volt jó csak kiírni a spoilert...tegnap este kibírta mindenki kiírás nélkül(aki meg ne, az megtudta), de így akarva-akaratlanul is elolvassa az ember....

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 08:53:31

Jahh jó reggelt! :D
Láttam "apu" rátok szólt tegnap. :D

Átvitel honvéd 2012.04.19. 08:54:15

@Pácsó Ármándó: most, hogy mondod (és azt követően, hogy Dávid tud a védettségről, meg arról, hogy ha jót akar, Csíra mögé semmiképp ne álljon be), ez tényleg logikusnak tűnik. Ha így van, akkor a roller letéteményesei Melák, LMZ, + Broki. (Vagy akárki, a fene se tudja megítélni már :-D ).

sirarcheer 2012.04.19. 08:55:35

@Banyus83: Ez legyen a legnagyobb "dicsősége". Viasat reméljük jobban fog figyelni legközelebb.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.19. 08:56:46

@sirarcheer: Hiper mögé áll Krisztián, aki LMZ helyett őt választja.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 08:59:16

@RAMBO: Dávid gyerek nekem is gyanús a tanulmányait illetően...
Csíra előbb összerakja a képet..de még Omar is.. :D

beacska 2012.04.19. 08:59:41

@RAMBO: a tegnapi Máté-búcsúztató rész egy nagy szivatás...Máté és Levente marad, kell anyag az Extrába is ;))

beacska 2012.04.19. 09:00:25

@paranyuszi: ne szidjuk, amíg nem hoz döntést!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.04.19. 09:00:43

Ezért a mondatért nagydíj járna :DDDDDD

"Én erre nemhogy az életemet, a Real Madrid labdarúgóiét sem tenném fel."

Banyus83 2012.04.19. 09:01:54

@beacska: Egyértelmű is...ha Máté menne, nem mutatták volna ezt és így az előzetesbe...ilyen szempontból már kiismerhetők a szekik :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:02:22

@beacska: Nem szidtam, csak jeleztem, hogy szerintem sokat hiányzott a suliból..

LoveMy 2012.04.19. 09:02:27

Hy

Dévid nem fog Edina mögé állni, mert a Pandorán leszűrte, hogy a lánynak a legkedvesebb Máté!
És ha bent is marad, szeretné ha jóban lennének!
Így Dévidnek marad Noémi:)
Szerintem Hiéna az utóbbi napokban csak olyan dolgokat tett és olyan módon, ami egyáltalán nem vet rá jó fényt, főként bent.

Banyus83 2012.04.19. 09:03:00

Sixx! Külön köszönet Hiper párducmintás pucsításáért :-D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:03:21

Nem láttam a tegnap extrát. :(
Valaki nem tudná kicsit zanzásítva leírni, hogy mi történt? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:03:30

@Átvitel honvéd: Igen, sok függ attól, hogy Dévid mennyire okos és mennyire akar benyalni Pítnek. Ha kevésbé, akkor Máté, ha jobban akkor LMZ megy a részéről. Melák meg másrészről. Kár érte :-(

@beacska: Én Téged sohasem hasonlítanálak Anikóhoz! A beteg jelző azért "nyomokban tartalmazhat" igazságot :-)

LoveMy 2012.04.19. 09:03:47

Ja és a Noémi szarkeverése a legtaszítóbb!

Banyus83 2012.04.19. 09:05:12

@LoveMy: :-))

Hát Hiper egyre lejjebb csúszik...ha itt a jövő hétre összeáll valami nagyobb szövetség (teszem azt Pít-Petra-Csíra-Márk...még esetleg Omárék vagy Mátéék), akkor rezegni fog a léc Hiéna alatt...főleg ha jön csaj védettséggel, és még megvezethető is lesz :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.19. 09:05:27

@beacska: Remélem így lesz. Engem Petra és a Féliker idegesít, Melák pedig a faragatlansága miatt felháborít (a nemi erőszak kísérletek undorítottak).

A többi gyagya nem zavar, nem szurkolok senkinek, Naíva és Omar szimpatikus. Megnyugtató a tudat, hogy Hiper és Kira többezer kilométerre van (volt) tőlem.

Kirát megértem, hogy ekkora geciputtony, ilyen kinézettel én is haragudnék a világra, amiért ennyire kibaszott velem. Hiper lófejű ugyan, de szép teste van, tehát neki nem kellene ennyire gonosznak lennie.

LoveMy 2012.04.19. 09:05:34

@Banyus83:
:D
Az összes műholdvevő ráfókuszált, azt hitték ufo és már izzították az földi-légi atomfegyvereket, de 0.001-nél lefújták az akciót!
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:06:04

@LoveMy: Szió!
Ha Dévid kiejti Omit, akkor fasírtba lesz Pít Főnökkel, nem?

Banyus83 2012.04.19. 09:06:53

@RAMBO: Igen hasonlóan látjuk ezt a játékot :-D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.19. 09:06:53

@Banyus83: kivéve, ha tökös csaj jön. Mert az kibassza Csírát, mint a szart. De egy évadban nincs két ilyen erős játékos.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:08:27

@paranyuszi: Összefoglalom neked: Volt Maci!!!

Banyus83 2012.04.19. 09:08:36

@LoveMy: Hahaha...ez Jóóóó!!! :-D

@Pácsó Ármándó: Ebben is van valami...meg jelzem velem is haragba lesz :-)

@RAMBO: Na igen, de most már érik megint csaj, mert valahogy a pasikat jobban szivatják ebben az évadban...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 09:09:37

Most nem is tudom, h örülök-e a spoilernek!

Az adást nem fogom látni, így izgulnom sem kell, nem mintha eddig is tettem volna. De kiírni nem szép dolog.

Az eredménynek meg csak félig örülök.

Kérdezem, h tegnap Naiva egyáltalán nem szerepelt az esti légyotton kívül a műsorban?:D

LoveMy 2012.04.19. 09:10:11

@Pácsó Ármándó:
Lehet, de talán revans lesz, ha olyan is kiesik, akivel Pít nem akar együtt élni. Én is kedvelem Omárt, de hát csak két ember fog maradni a végén! :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:10:14

@Pácsó Ármándó: Ennyi?? :)
Ez volt a legérdekesebb történés?? :)
Azt hittem Hiper és Elemző megint alakított valamit... vagy a Broki Family...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 09:11:08

@RAMBO: Kíra, Anikó, Melák nélkül dögunalom lenne a műsor, ezt be kell látni, sajnos:D

Vadkörte82 2012.04.19. 09:11:15

guten morgen
@beacska:én is erre gondoltam, kell a szerkesztőknek ez a 2 páros, mi lenne az extrában..ahogy a maci oreo kekszet majszol?(lehet jobban járnánk)

@Banyus83: Hiper vállalhatatlan..de jól beszo.ta amit Márk előadott neki. az a rész tetszett.

válaszoltam a mailre:)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:11:37

@Banyus83: Te is bírod Omit? Mitiszol ? :-)

Banyus83 2012.04.19. 09:14:04

@Pácsó Ármándó: Miért? Szerintem az egyetlen viszonylag értelmes abban a kócerájban...egyébként legszívesebben pálinkát :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.19. 09:14:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem láttam őt máskor (de te nézd már meg amit kérdeztem tudodhol)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:15:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Egyetértek.. Csíra és Melák hozzák a showt, de Hiper szerintem már a vállalhatatlan kategória...
Az milyen volt mikor Csíra benyögte Hiperre, hogy ez minden párjával ezt csinálja? És megkérdezte valaki, hogy miért Elemző hányadik párja? És Csíra ilyen kimérten megszólalt, hogy a harmadik..

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:16:49

@paranyuszi: Brokiék kapták a leghidegebb szobát és tegnap este is kénytelenek voltak beszuszogni.
Ne hülyéskedj, a Maci mindent vitt! :-)

@LoveMy: Jelenleg a Pít banda a legnépesebb bent.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 09:20:34

@jadebulgari: írtam:)

Naiva sem egy lényeges játékos:D

@paranyuszi: Szegény Anikó, mindenki csak bántja:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:21:27

@Banyus83: Túl nagy itt az összefonódás. Titko üzenet meg minden .. :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igy van!

Banyus83 2012.04.19. 09:23:09

@Pácsó Ármándó: irigykedsz??, Küldünk neked is titkos üzit... :-) de ebből még nem következik a körte... :-P

Vadkörte82 2012.04.19. 09:24:08

@Pácsó Ármándó: a fan-club összetart Pácsó! :)))
@Banyus83: mondom én, tanuvédelmi programban vesz részt...majd a zödhatáron átlóg ámerikába..

Brianna 2012.04.19. 09:24:35

A Maci a legjobb, mutathatnák többet. :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:24:50

@Pácsó Ármándó: Jajjj már megint??? :D
Nemtom mi lehetett a vége ennek a negédes románcnak, ha a szegedi közönség talin már nem is beszéltek egymással.. :)

Banyus83 2012.04.19. 09:25:28

@Vadkörte82: Tényleg!!!! Aztán felszívódik...biztos nem akar hazajönni majd a záróbulira sem (főleg a Mixxbe :-D ).

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:27:45

@Banyus83: Már nem iszok pálinkát. (Tudom, szívlapát :-))

@Vadkörte82: És mi lesz a Fanklubbal, ha esetleg Matyesz kiesik? Átmegy "Tukmájjuk rá Edinát Pítre" Fanklubba? :-)

Banyus83 2012.04.19. 09:28:18

@paranyuszi: állítólag megpróbálták kint is...ezek szerint nem túl jó eredménnyel :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:30:04

@paranyuszi: Az a vége, hogy Máté kiesik és Edina összejön Juannal, aki a legjobb szuszogtató Nyugat-Mehicoban :-)

Vadkörte82 2012.04.19. 09:30:30

@Pácsó Ármándó: én iszom..cigánymeggyet v barackot...vagy végülis mindegy.
sajnos szerintem Edinka fog repülni,gondolom az elkövetkező hetekben csajok jönnek be..éshát közeledünk a végjátékhoz...egy igazi FAN mindig FAN marad:)

Banyus83 2012.04.19. 09:30:34

@Pácsó Ármándó: Mostanában én sem...

Várj, ez már rég nem Edina-Máté FC szerintem...úgyhogy hulljon a Broki!!!!

fl3sli 2012.04.19. 09:32:26

Szerintem a fiúk közül Omar Melák és Broki a legnagyobb arc, rajtuk legalább lehet röhögni. Az új gyerekek nekem annyira nem jönnek be, Pit pedig még mindig meleg, és az is elég buzis, hogy a Kira borotválja, vmi pajesznyíró szarral.

Hana30 2012.04.19. 09:33:07

@-=Flatline=-: ma nem tudom majd megnézni más elfoglaltság miatt, szóval nekem elküldhetnéd, hogy hol tudom megnézni. Köszi

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:34:26

@Banyus83: Azért ez a "kamera által nem látható helyen.." ez funny..:) Nem hiszem h van ott olyan, meg akkor sok mindenről lemaradnánk.. :D

genevieve 2012.04.19. 09:35:39

@Banyus83: na, ezek szerint akkor nem krisztán nyert:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:36:25

@almafa5555: Ezt most miért kellett???
Én még nem tudtam hogy történt, és nem is szeretném estig tudni!!!

genevieve 2012.04.19. 09:37:23

@jadebulgari: nem csak ő, levente is olyan mintha ott sem lenne:-)

fl3sli 2012.04.19. 09:38:49

Kira egyébként elég nagypofájú lett szóval remélem jövő héten kicsit megizzad :D. Amikor már meleg márk meg ő nem lesz nyerő pozicióba :D

mex18 2012.04.19. 09:40:09

Melák eléggé anyagias lehet, ha Mexikóban már a képben volt, hogy megspórolja az Atlanti óceán átrepülését és onnan megy Floridába :)

fl3sli 2012.04.19. 09:40:56

@mex18: Vagy csak jól tud spórolni :D

mex18 2012.04.19. 09:42:24

Kira tényleg egy kis geciputtony :)

Hana30 2012.04.19. 09:42:54

@Banyus83: Mert nagyot álmodni! Lehet, hogy olyan egyszerű, mint a faék, de jólelkű volt szerintem Melák! Kívánunk neki sok szerencsét, hogy boldoguljon odakinn! Hajrá Melák!

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:44:02

@mex18: Azért ment sztem Floridába egyből, mert ott találhat hasonló Műanyagot mint az édenben... :)

mex18 2012.04.19. 09:45:19

@fl3sli: össze kötötte a kellemest a hasznossal :)

genevieve 2012.04.19. 09:45:33

@mex18: lehet csak nem szeret sokat utazni repülőn:-)

fl3sli 2012.04.19. 09:46:18

@Hana30: Ezzel én is egyetértek, hogy egy kicsit erőszakos volt a Pokahontasszal, de ő meg ahogy néztem elég jól kezelte ezt, viszont mellette, meg nem volt geci, és jólelkűnek tűnt nekem is.

Banyus83 2012.04.19. 09:46:45

@paranyuszi: Igen, ez nekem már anno is ztetszett... :-)

@genevieve: Ezek szerint...

@Hana30: Egyetértek!!!

Amúgy épp az Extrát nézem, és ezen röhögök 2 perce: "...a belső akaratom kinyilvánítását meg tudom ott tenni..." Csíra a PAndorán :-D

hha96 (törölt) 2012.04.19. 09:46:49

Mindenféle spoiler nélkül, elmondható a mai adás eddig az ÉH2 legjobbja.

genevieve 2012.04.19. 09:47:21

@paranyuszi: annak most igen kellemes lehet ezt nézni:-))

mex18 2012.04.19. 09:47:58

@paranyuszi: te biztos érted miért töltik fel magukat az egyébként is szép csajok, én biztos nem.

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 09:48:53

@keletnyugat: Hogy basszon meg egy talicska apró majom te gyökér! Idióta fasz...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:49:08

@Banyus83: Nem láttam az extrát. Elküldenéd nekem hol tudom megnézni, itt vagy priviben? Köszi szépen!!! :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:50:36

@genevieve: Jahh, gondolom nem az ÉH. a kedvenc műsora. :) mint ahogy valszeg nem a Mr.és Mrs Smith Jennifer Anniston kedvenc filmje. :D

Hana30 2012.04.19. 09:50:44

@mex18: Nem biztos,hogy anyagias. Lehet, hogy mielőtt kiment átgondolta. Gondolom azért kaptak valamilyen gázsit is a viasattól, szóval valamennyi pénze összehöhetett, és Florida onnan tényleg közelebb van. Úgyhogy összegyűjtött pénzzel és repülőjeggyel vághatott neki az álmainak. Szerintem ez nem anyagiasság. Sőt inkább megfontoltnak gondolnám.

fl3sli 2012.04.19. 09:51:47

Az jó volt mikor az extrába, a Máténak fel kellett vennie minél több ruhát magára, és mivel ezt megcsinálta az Omarnak meg női bugyiba kellett lennie fél órát :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 09:52:42

@mex18: Én biztos tudom?? :D Köszi a bizalmat! :) Rajtam mondjuk nincs semmi műanyag, de apró szépészeti beavatkozásokkal sztem nincs semmi gond, ha tényleg szebbé tesz...

genevieve 2012.04.19. 09:52:57

@Hana30: mit csinált??:-)
átgondolta?:-DDDD

Banyus83 2012.04.19. 09:54:31

@paranyuszi: Én letöltöttem torrent-oldalról...

Azért a szerkik is hogy benne vannak a poénba...szakadok a röhögéstől, miközben Máté minél több ruhát húz magár :-)) Néha kell iylen is...

Hana30 2012.04.19. 09:55:50

@-=Flatline=-: Bevallom egy számitógépes antitálentum vagyok. Azt írod, hogy elküldted privátba, meg dropboxba. Tudom hogy gáz ilyet kérdeznem, de ezeket hol találom?

mex18 2012.04.19. 09:56:12

@genevieve: fél a repüléstől, kerülővel megy :)

hha96 (törölt) 2012.04.19. 09:56:21

@paranyuszi: viasat6.hu, adás után mindig felteszik 22:40-kor

Hana30 2012.04.19. 09:56:33

@genevieve: néha még ő is hibázhat :)

fl3sli 2012.04.19. 09:56:35

@Banyus83: Erre mondom, hogy rajtuk legalább lehet röhögni, és Omarnak is a kezdetektől voltak jó poénjai.

mex18 2012.04.19. 09:57:12

@paranyuszi: nem úgy gondoltam, csak nekünk ez felfoghatatlan, talán a csajok jobban tudják miért is.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 09:58:18

@Banyus83: Nem is tudtam, hogy van ilyen szerkesztői forródrót, amivel vezérelni lehet a lakókat!

kovácspéterke 2012.04.19. 09:58:50

@Pácsó Ármándó: az kurva vicces volt, én legalábbis nagyon jól szórakoztam :D

Banyus83 2012.04.19. 09:59:05

@fl3sli: jaj, Omár is olyan jól vette a poént...tényleg bírom!!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.19. 09:59:43

A macit a döntőbe!

Nem értem a csavart a védettséggel. Most komolyan. Szerintem nincs az az indok, amiért odaadnám Dávidnak a védettséget Márk helyében...és szerintem nem is adja majd.

Noémiról meg az ugrott be,hogy a vádli szót nem ismeri, de szart keverni már tud magyarul. Gratulálunk.

Ha Anikó nekem feszült volna így, én biztos cifrán elhajtottam volna az anyjába. Szerencséje,hogy Petrát találta be.
Ez az Anikó egy vérszívó. Nem egy sokáig elviselhető darab.

Szerintem ma Elemző és nagyfejű Dávid távoznak. Ha mégis lenne védettség-átadás, akkor meg Máté és Melák, vagy Melák helyett Elemző.

kovácspéterke 2012.04.19. 09:59:56

@mex18: vagy furcsa módon van agya.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 10:00:13

@genevieve: hozzám már nem is szólsz?:)

@nyílegyenes labirintus: látom, jó napod van:P

@jadebulgari: néha a bájos pofija miatt bevágják:)

@paranyuszi: igen, ezért jó karakter, mint Melák is, meg amúgy Csíra meg szemét fajta, azért:D

Banyus83 2012.04.19. 10:01:08

@Pácsó Ármándó: de az mekkora, nem??, HOgy vették az adást egyből...Amúgy ilyen volt az 1ben is...egyszer Ádám és Dani meg is szivatta kristófot, hogy hívták, hogy menjen riportra, cserébe az meg jó sokáig nem jött vissza, és mintha még a szekik is üzentek volna, hogy nem biztos, hogy visszatérhet, aztán már majdnem beparáztak a srácok...ott álltak az ajtóban és várták...

fl3sli 2012.04.19. 10:01:11

@Banyus83: Úgy gondolom, hogy sokkal jobb lenne a műsor ha nem az lenne, mindig, hogy beküldenek egyszerre 2 3 csábítót, és mindig ezen megy a para. Én amikor buliznak sokszor sokkal jobban szórakozok, mert lehet röhögni.

független sorozatfüggő 2012.04.19. 10:01:42

@Hana30:

Lehet, hogy valami rokona vagy ismerőse van Floridában, akit csak meglátogatott, és végül ott maradt.
(Persze Műanyag tudatosította benne -miután a pasija a fejére koppintott-, hogy vissza az egész, mégsem "szereti".
Good luck Melák!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:02:58

@Mrs. Jackman: Vicces volt az igaz, de akkor reggel csörög a telefon, hogy: Jó reggel Anikó+Noémi+Edina, keljetek fel gyorsan és menjetek le a nappaliba spontán táncolni a reggeli zenékre? Vagy Pít, ma zörrenj össze Anikóval direkt?

sixx · http://comment.blog.hu 2012.04.19. 10:04:30

a büdös kurva anyját az összes spoilerező gyökérnek, nem lehet felfogni, hogy mások szórakozását basszák el?

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:05:27

@Alfonzina: Az az indok, hogy Márk Csírában biztos lehet és az átadással lesz egy lekötelezettje, akinek fel kell majd áldoznia magát érte, ha ki akarják a jövőben ejteni. Szóval megéri

kovácspéterke 2012.04.19. 10:05:47

@Alfonzina: hát, sztem, ha biztos kirában, akkor átadja neki. mondjuk az lenne a nagy csavar, ha azután adhatná át a védettséget, h kira mondjuk kimondta, h márkot választja. lehet, h krisztián felrobbant, és azért nincs ott a partikon.

genevieve 2012.04.19. 10:05:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dehogyis nem:-)

csak eddig nem láttam, hogy itt vagy:-)

Banyus83 2012.04.19. 10:06:55

Éden istenem...Dévid kicsit eltúlozta ezt a parfüm ügyet..."Győztem, ribancok", meg "a kurva anyátokat" 5x azért kicsit erős egy ilyen poén miatt, nem? Még Alexa se akadt ki ennyire, pedig annak az összes ruháját összehomokozták. És most nem azt mondom, hogy a poén maga nem infantilis, mert az, csak a lereagálás...ráadásul egy cociálszihológustól :-)

kovácspéterke 2012.04.19. 10:07:44

@sixx: sajnos nem, hiába kértük tegnap este, h ne mondják el. remélem, azért a kommentlehetőség marad.

Banyus83 2012.04.19. 10:08:11

@sixx: Lehet...

@fl3sli: Hát nem? Én úgy emlékszem az 1ben, legalább néha volt 1-1 olyan "hétfő", mikor nem jött senki és kicsit lazultak, nem?

genevieve 2012.04.19. 10:08:17

@Banyus83: hát azok érdekes beszólások voltak:-)

és egyáltalán honnan tudta, hogy csajok voltak akik eldugták?

Banyus83 2012.04.19. 10:08:42

@Mrs. Jackman: Tegnap este ki is bírta mindenki...

K3rnel 2012.04.19. 10:08:59

Azt hiszem a tegnapi résszel lépte át nálam azt a szintet a műsor amit még félelem nélkül tudtam nézni, a tegnapi részben olyan megnyilvánulások voltak, mintha a volt OPNI kihelyezett üdülőjét néztük volna, félelmetesen együgyű buta beteg deviáns bagázs ez, mind egy szálig. Az első részben legalább elhittem, hogy a játékosoknak lehetséges, hogy a kinti életben van egy másik énje amivel életképesek lehetnek, voltak ott is bolondok, de valahogy felnőtt embereknek tűnt a többség. Itt még ezt sem érzem. Békés embernek tartom magamat, de elképzelhető, hogy két nap után én már a hotel medencéjébe próbálnám belefojtani valamelyik agyhalottat, vagy magamat.

A műsor megmutatja, hogy ugyanúgy kellemetlen butának lenni az életben, mint gerinctelennek, illetve azt is megmutatja sajnos, hogy milyen az amikor valaki buta és gerinctelen! Félelmetes...

Párválasztón meg Melák, Máté vagy Dávid, Melák kiesésre számítok. Attól függ, hogy az Iker (nem a Casillas) átadja-e a védettséget.

kovácspéterke 2012.04.19. 10:10:25

@Banyus83: ja, azt tudom. csak úgy extra gyökérség, ha a kommentelőtársak még kérik is, h ne mond el.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 10:11:00

@genevieve: most még ráérek, tehát igen:D Csak nem mondok nagyon okosakat:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:11:59

@K3rnel: Ez a Casillas jó volt! :-)
A védettséget átadni elég logikus döntés lenne.

fl3sli 2012.04.19. 10:12:03

@Banyus83: Igen az nekem is furcsa volt, azért elég durván beszélt. Értem, hogy idegesítette, de nem volt ez olyan durva poén szerintem röhöghetett volna rajta egy jót és kész.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:16:44

@Banyus83: Ez azért volt, mert magát is megfigyeli ebben a szociológiai kísérletben. Most lett egy egyese.

Banyus83 2012.04.19. 10:17:24

@Pácsó Ármándó: Lehet, hogy tényleg úgy van...

@Mrs. Jackman: Szerintem is...de biztos arra nem volt kedve, hogy visszaolvasson vagy 800 kommentet, csak gyorsan közölni a "nagy hírt", amit nem bírt magában tartani...Én sem értem. Én is szerettem volna tudni tegnap este is már, de mások szórakozását elrontani, azt tuti nem akarnám...

Banyus83 2012.04.19. 10:18:20

@Pácsó Ármándó: Hehehe...ez jó! Egyes alá!!!! Mehet Uv-zni :-)

indianlany007 2012.04.19. 10:18:41

@Alfonzina: de odaadhatja a vedettseget neki amiatt,h majd kesöbb jön neki a david.asszem igy volt a levelben.kitudja mikor szorul ilyesmire...:))
hat sztem petra kb megszolalni sem tudott,mert az az idegbeteg pattogott meg be nem allt a szaja.ha leall vele veszekedni soha nem lett vna vege ennek a vitanak...

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 10:18:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Minden rendben, csak a spoilerező köcsög kiverte a biztit...

Vadkörte82 2012.04.19. 10:20:15

@Banyus83: és még csak 1 napja volt bent..mit tett volna 1 hónap után, belefojtja őket a mödansziéba?

Hana30 2012.04.19. 10:20:34

@K3rnel: Egyetértek veled, valószínűleg már én is víznek mentem volna. :) De azért rántottam volna magammal néhány faéket meg tuskót, az úgysem merül el a vízben. :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 10:20:59

Most nézem az extrát.
Omar a pink bugyiban nagyon funny!!! :DDDDDDDD

genevieve 2012.04.19. 10:23:16

@Pácsó Ármándó: az akkor elkerülte a figyelmem

genevieve 2012.04.19. 10:24:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne csüggedj, okosakat kevés ember tud mondani:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.19. 10:24:57

@Pácsó Ármándó: én nem bíznék abban,hogy D. nem Kíra mögé áll a védettséggel. és akkor b.hatja Márk a stabil párját....nem úgy persze.:)
Gentlemens agreement suttyóéknál nincs.

mocskosmacska 2012.04.19. 10:25:33

Szerintem a következők mehetnének:
Tüncike meg mr.tünci, csíra, noémi, LMző. Nem szimpatikusak és ami a legfontosabb, hogy rohadtul unom őket.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:25:55

Anikót csak kétféleképpen tudnák eltávolítani szabályosan a jövő héten a Hotelből. Kirakják most a párját és pótolják egy beépített emberrel vagy az új bejövő csajjal üttetik ki, de csak akkor, ha az rááll és védettsége is van. Az első módszer biztosabb!

Banyus83 2012.04.19. 10:26:38

@Vadkörte82: Hát ez az...de reméljük azt nem tudjuk meg, hogy viselkedik egy hónap után... :-)

K3rnel 2012.04.19. 10:27:56

@f.fredericks: Fent van, le is jött már.... Hatalmas baki :)

Amúgy nem tudom, hogy melyik a rosszabb a bent játékosok viselkedését nézve, ha valakinek nincs személyisége, vagy, ha valakinek több van. Bár, ha csak a játékot nézem, akkor talán annak jobb akinek nincs, mert őt legalább egy erős játékos átrángathatja a párválasztókon, vagy kevésbé szerencsés helyzetben csak szimplán láthatatlanul elvegetál.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 10:29:20

@Alfonzina: Én úgy vettem le a levélből, hogy DuplaD (DiplomásDévid) szigorúan le lesz kötelezve Márknak, ha az átadja a védettségét. Konkrétan fel kell magát áldoznia érte, ha veszélybe kerül.

Banyus83 2012.04.19. 10:29:23

@Alfonzina: Ez a verzió nekem úgy tetszene...de gyaníthatóan nem lesz így :-( MarkyMark marad...de vízionálom a következő nyögdécselős párost :-D

@Pácsó Ármándó: Az első módszer tutkó lenne...Ha Pítnek lenne esze, azt sulykolná Dévidnek, hogy ha védett lesz, álljon Hiper mögé...

GL-581 g 2012.04.19. 10:31:25

Kíra és Pít fogta fel egyelőre a játék lényegét, Máté és Hiper is egész jól játszik, s talán még Petra kezdi kapiskálni a dolgot. A többi csak tereptárgy és szobanövény. :DD

Go Pít, Go! Go GO GOOOO! :DDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 10:31:40

@K3rnel: Szerintem ezt a műsort pont a szélsőséges karakterek teszik érdekessé...
Különben sajnos dög unalom lenne..

mocskosmacska 2012.04.19. 10:32:19

Igazából nem értem, hogy csíráéknak miért melák kibaszása most a legfontosabb, főleg, hogy van védett közöttük, tehát bárkit ki tudnak tenni. Rájöhetnének, hogy nekik nem melákkal kell szórakozni, az a pasi úgyis hamar kiteszi magát azzal, ahogy a lányokkal viselkedik. Nekik mátéra kellene rámenni, neki van biztos párja. Jó, tudom, utána tüncike bosszút állna. Ha tudna, mert valszeg utána lány érkezik, tehát tüncikét is el lehetne távolítani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 10:32:48

@Pácsó Ármándó: miért lenne?

Attól, h megkapta, neki nem kell feltétlenül reninek lenni:D Kíra nem is lenne az, se Szandra:D

mocskosmacska 2012.04.19. 10:34:01

@paranyuszi: Én igazából nem látok szélsőséges karaktereket a műsorban, csak csírát és anikót szélsőségesen rosszindulatúnak, de ez a max.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.19. 10:34:02

@hha96: Na én meg pont most nem láttam :( Na majd ma, a párválasztáson legyen valami izgalom! Szerintem én megfertőződtem az agyhalottsággal, mert fogalmam sincs, hogy az újak meg Melák hova áll, meg ki választja Csírát.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 10:34:27

Ez a parfume jelenet jó volt az extrában..:)
Azt mondja szociálp., hogy a lányok azt mondták, hogy kicsit sokat használok.
Nem. Azt mondták, hogy kiba büdös. :D
Van különbség. :D

fl3sli 2012.04.19. 10:36:04

@GL-581 g: Igazából Kira szerintem nem fogta fel a játék lényegét, mert ha mindenki utálja akkor a végén senki nem fog mögé állni. Én ahogy nézem nem lehet ezt a játékot játszani, mert jönnek a szerkeztők, és keresztbe húznak mindent. Szóval a legjobb taktika, hogy próbálj mindenkivel jóba lenni, és senkinek ne szúrd a szemét, te se meg a párod se. És bízz benne, hogy nem úgy raknak ki mint a Pocahontaszt.

2012.04.19. 10:38:54

Fehér Pókmajom :DDD ÁHÁHÁHHÁÁHHÁÁ-ÁHÁÁHHÁHÁHÁHÁ

GL-581 g 2012.04.19. 10:46:42

@fl3sli: Miért utálná Kírát mindenki? Pít, Petra, Márk és Edina kimondottan jóban van vele, Omárral és Naomival sincs balhéja, Dávid meg épp próbálna teperni hozzá.

Akinek baja van, az max. Melák és Hiper. Utóbbival meg nekem mint nézőnek van bajom. :D

A játék lényegét pedig olyannyira látja, hogy új szövetséget épít és a Pandorán üzenget a kis pajtásainak. Subliminal message rulez. :DDD

genevieve 2012.04.19. 10:47:03

mellesleg HÉ-nak tényleg szuper virgácsai vannak:-)

Banyus83 2012.04.19. 10:49:29

@kertike81: Elmondták már 10-en, és legalább annyit írnál, hogy SPOILER cseszed!!!!! Mit nem lehet ezen érteni?????

GL-581 g 2012.04.19. 10:51:00

@kertike81: Szerintem meg Máté és Levi. A képzeletbeli barátom szerint pedig három kieső is lesz: Szent Johanna, Napóleon és Editke a rák. :P

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 10:52:21

@mocskosmacska: Sztem Melák szélsőségesen egyszerű, Noémi mordor, Hiper szélsőségesen elmebeteg, Csíra pedig kissé rossz indulatú..
Valamennyire azért szélsőségesek.. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 10:53:11

@Banyus83: nyugi, csak egy troll:D

Amúgy megnéztem az adást, a Viasat úgysem engedi, és mégsem írtam ki, nahát! :D

@genevieve: akkor mi butákat mondjunk?:D

@Pácsó Ármándó: én csak kérdeztem, nem tudom, h miről van szó! :)

Banyus83 2012.04.19. 10:53:25

@Pácsó Ármándó: Már mind1...remélem csak azt érik el, hogy sixx kib.ssza őket innen és nem mást...

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 10:54:01

@GL-581 g: Ne már! Editke? Biztos? Megesküdtem volna, hogy Speibl és Hurvinyek esik ki, és Dömdödöm is tuti bent marad...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 10:54:28

@GL-581 g: én tudom, h a képzeletbeli barátod nem is képzeletbeli:P

@Pácsó Ármándó: de ez a nick név csak erre jött létre:P

foxglove (törölt) 2012.04.19. 10:55:51

Most ezt azért csinálják az egykommentes nickek, hogy sixx beszüntesse a kommentelést?

Banyus83 2012.04.19. 10:56:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudom, és azt is, hogy mi lesz az adásban, mert kíváncsi voltam és megkérdeztem valakit privátba...de nem kürtölöm szét, mert tudom, hogy sokan nem akarnák tudni, és akkor jönnek a trollok és még egy spoilert sem tudnak a mondandójuk elé fűzni, mert annyira fontosnak hiszik magukat attól, amit csak ők tudnak...na, most kidühöngtem magam :-9 Bocsi! :-D

shimizu 2012.04.19. 10:56:56

Na, ez óriási! Köszi a spoilerezőnek, így már nem is érdekel a mai adás!

Általában szeretem tudni előre, h kb mi várható pl egy könyvben v filmben, de itt rohadtul idegesít! Ennyi erővel a döntő eredményét is kiírhatta volna, aztán már csak azon kell izgulnunk, h a többiek mikor és kinek köszönhetően esnek ki.
Óriási!
Köszi mégegyszer!

foxglove (törölt) 2012.04.19. 10:57:00

@nyílegyenes labirintus: én úgy tudom Bandika és Melinda. szomorú is vagyok.

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 10:58:07

@paranyuszi: "Te egy veréb vagy! "
Fúúú...Ennyire durván azért nem kéne belegázolnod a fórumtársba! Az utóbbi évek legkeményebb sértése, amit hallottam! :D

fl3sli 2012.04.19. 10:58:37

@GL-581 g: A Kira nem épít szerintem semmit, csak most pont jókor jött neki minden. És ettől csak még nagyobb lett az addig sem kicsi arca, lassan talicskával kell tolni, mert nem fogja elbírni. :D

Charlie100 2012.04.19. 10:59:42

@Alfonzina: Annyi értelme van ennek e védettség átadásos játéknak, hogy motiválná a két újat, hogy legalább összedolgozzanak. Együtt nagy lehetőséget kaptak!
Pl.: a védettség nélküli beáll Csíra mögé és onnan kiejtik Melákot, a védett meg beáll valamelyik régebbi pár mögé és robbant. Így két régi játékost ki tudnának rakni. De nem hiszem, hogy ezt így összehozzák.

pilar ternera 2012.04.19. 10:59:54

Sziasztok!

@kertike81: a stílusod nagyon nem passzol a bandánkba, úgyhogy ÉG VELED!
vannak neked való blogok, keresgélj szorgalmasan!

A többiekhez: ti átadnátok a védettségeteket Márk helyében? :O)

Banyus83 2012.04.19. 10:59:58

@kertike81: Akkor a fasznak jössz ide , csak, hogy megírd, amit nem akarunk tudni, ha amúgy még csak nem is olvasod a blogot???? Kicsit figyelhetnél másokra is, mert az ilyenek miatt majd nem lehet kommentelni az olyanoknak, akik szeretnének (pl. én)...téged meg úgyse látunk itt többet...De nyilván én vagyok a gyökér...ezzel együtt tudok élni...

hha96 (törölt) 2012.04.19. 11:00:17

@Yooha: Öööööö, izé ... én a ma estire értettem :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:00:37

@nyílegyenes labirintus: :D :D
Belegondolva.. sértés a verebekre nézve... :D
De most komolyan tényleg azt hiszik ezek a gyökerek, hogy mi nem tudnánk rákattintani arra a rohadt linkre, ha akartunk volna???
Én mondjuk szerettem volna este megnézni, de én is elvesztettem kissé az érdeklődésem...

beacska 2012.04.19. 11:01:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem veszem igaznak és kész...hiszem, ha látom ;)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:01:49

@fl3sli: egyetértek.

Az jutott még eszembe tegnap, hogy azért rohadt nehéz lehet alapvetően minden nélkül lenni, de ezeknek még zenéje és egy kurva könyve sincsen, én is bekattannék az zicher. És az, hogy itatják őket zene nélkül többször tökéletes terepet alapoz egymás gyilkolására. Lásd tegnap ugrálhattak, senki nem is esett neki senki torkának...ez is egy egyszerű fogás, ha gyilokra mennek a szerkesztők itt a pia beszélgessetek szépen. Hát én nem mennék be az tutit, napi 15 km kellene futnom, hogy ne kaszaboljak le senkit:)))

Banyus83 2012.04.19. 11:02:34

@Pilar Ternera: Én át...elvileg tudhatja, hogy biztos a helye Csíránál és így szerezhet egy szövetségest és lekötelezettet egyben (mivel Dévidnek meg kell hálálni), és kitehetne valakit, akit nagyon szeretne még Melákon kívül...

LoveMy 2012.04.19. 11:02:39

@Banyus83:
erre azt szokták mondani, hogy a diplomával nem jár az intelligencia, valaki alapjáraton bunkó, és még Mátétól kérdezte meg, hogy "színt játszik" Előadja a nagy gentlemanust :) aztán meg lehet aljább, mint Melák, amikor vérbeforgott a szeme :)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:03:16

Azt meg nem tudom elhinni, hogy Dávid heteró.

pilar ternera 2012.04.19. 11:03:16

@Charlie100: sztem pontosan ez fog történni! :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:03:55

@Pilar Ternera: Én átadnám, sztem Márk biztos Csírában, és sztem joggal... Taktikai szempontból is könnyebb egy újonnan alakult párt legyőzni mint egy régi összeszokott összeszuszogottat.. :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 11:04:23

@shimizu: felhívás keringőre?:D

@Banyus83: nyugalom...:D

@Pilar Ternera: igen! Mert tudom, h Kíra ki akarja rakni melákot, ami nekem már tuti párt eredményez, tehát nekem felesleges. A másik meg utána "tartozik" nekem, ahogy már fentebb írták.

@nyílegyenes labirintus: biztosan el is szégyellte magát:D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:04:45

@Dr. Dzsásztisz: elmondtad már egyszer van aki szeret találgatni meg várni a műsort, elhallgatnál?

pilar ternera 2012.04.19. 11:06:13

@Banyus83: én is átadnám, főleg, hogy lesz lesz nekem kötelezve! még ha nem is pontos, hogy ez mit is jelent...

Banyus83 2012.04.19. 11:07:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ó, én egy nyugodt baromarcú pofázós gyökér vagyok :-)

@Macaroon: Egyetértek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 11:07:14

@beacska: akkor gliesenek, nyílnek higggggyyyyyek???????:D Dilemmázok:)

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 11:07:21

@paranyuszi: tündéri volt, jót mosolyogtam. :)

pilar ternera 2012.04.19. 11:07:27

@Macaroon: sztem is kb. 1000-szer melegebb benyomást kelt, mint Pít!

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:08:25

@Dr. Dzsásztisz: Miért kéne h egál legyen? Gyanítom ez is szerki húzás, valszeg több női néző van... Legalábbis én ezt tippelem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 11:09:19

@Dr. Dzsásztisz: ha csak azt nézzük, h mennyi hím jött be, akkor már eleve nincs.

@Pilar Ternera: az ilyen kötelzettség nem hiszem, h jelent bármit is egy ilyen műsorban, de jól jöhet még:D

Lehet, h mert odaadja a védettséget mondjuk, ergo ő lemond róla, jövő héten kapna egyet megint a nagylelkűségért:D

fl3sli 2012.04.19. 11:09:52

@LoveMy: Ja az jó volt, hogy próbálta bizonyitani, hogy mekkora geci a Máté erre pár órával később ezek a rohadt kurvák, ribancok, eltették a parfümöm, jajj most mi lesz velem, itt ez az izmos fiú mellettem így nem fog észrevenni, beszélnem kéne a szerkeztökkel, hogy fiuk is alakíthassanak párt mert ez így negatív diszkrimináció, mondta a pcihologikus tanárom is :D, és akkor végre Pit is az enyém lehetne - mondjuk szerintem ő benne is lenne :d

genevieve 2012.04.19. 11:10:04

@Macaroon: azért elég erősen nyomatja, hogy neki bejönne edina:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:10:11

@nyílegyenes labirintus: Végre egyszer megnevettettelek.;) Már megérte :D

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 11:10:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Simán nekem, Gliese semmi biztosat nem tud! :)
Speibl és Hurvinyek esik ki! Rumcájsz mondta!
Ő meg csak tudja, mert Mankát kúrja...

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 11:10:39

@paranyuszi:
Szerintem egy ilyen beszólással bármelyik agyhalottat két vállra fektethetnéd a hotelban. Képzeld csak el, ahogy Hiper ordít az arcodba, káromkodik, szid, mire te teljes nyugodtsággal odaveted, hogy "Te egy veréb vagy". 15 km-es körzetből kéne összeszedni a maradványait, akkorát robbanna:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.19. 11:10:45

@kertike81: na, megint egy agyhalott.

@Dr. Dzsásztisz: spoilerezés miatt Sixx ki fog nyírni...
ha meg csak vetítesz, akkor meg bármi lehet. nem csak elemző tud ujjazni ánuszban.

@Charlie100: ha összejön az összjáték, akkor Melák és Máté a két kieső.
Vagy Máté helyett Elemző esetleg.

@Macaroon: minden este van zene a piálások alatt..

Sixx, a spoileres nickeket ugye kivágjátok?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:14:18

@Cathcart_ezredes: :DDDDDDDDDDD
Jahh Hipert élvezettel csinálnám ki, ki nem állhatom. :D

The Game 2012.04.19. 11:14:40

Nem tudom ki hogy van vele, de én soha nem ugrálnék tót rapre.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:16:20

@Dr. Dzsásztisz: In real life meg a faszik vannak elkényelmesedve.. :)
Lehet azért csinálták..h MI élvezkedjünk kicsit.. :)

crazyfish 2012.04.19. 11:16:37

Az utóiraton beszartam...:)))...nem ö véletlenül a szálloda igazgató:))

pilar ternera 2012.04.19. 11:17:23

@genevieve: @Alfonzina: sztem nem olyan tökös gyerek ő, hogy beálljon Hiper mögé. rettegne tőle!
még mindig azzal vállalja a legkisebb kockázatot, ha Ostobenkó mögé áll...
szerelemes Edinka mögé is kockázatos lenne, hacsak nem olyan ügyes, hogy jövő héten, mikor a lányok jönnek, kivágja. de ha bejön neki, miért akarná kitenni?

f.fredericks 2012.04.19. 11:17:55

Újgyerek reakciója, számomra meglepő volt. Ekkora feneket keríteni Edina csínytevésének. (más dolog, hogy óvodás poén volt) Az anyázás meg gáz. Még jó, hogy az a két csaj szopatta meg, akikre a Pandorán mondta, hogy bejönnek neki.

Pít vicces volt az Extrában amikor benyögte, miközben Csíra beretválta, hogy mekkora poén lenne, ha Petra meg Féliker mire kimennének smárolnának. Na azon én is röhögtem. :D

Ma estére pedig én tuti azt csinálnám, hogy

Csíra: Márk-Melák (és menne az ótószerelő, ezáltal védettség rászáll újgyerekre)
Naíva: Broki-Újgyerek (védettséggel, pápá Broki :P)
Hiper: LMZ
Petra: Pít
Ostobenkó: Omár

ez lenne szívemnek legkedvesebb ceremónia.

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 11:18:58

@paranyuszi:
Hogy irl mi lennénk elkényelmesedve? Ezen nagyobbat röhögtem, mint a vereben:P

Eruka 2012.04.19. 11:20:05

@Banyus83: minden szavaddal egyetértek :)
engem is teljesen kiakasztott, hogy emiatt kurvanyázni kell....

Illetve a másik: mikor Dévid elkezdett kuncsorogni a védettségért azzal, hogy ő SOKKAL régebben itt van, és mivel szociálpszichológuspedagógus-anyámkínja, ezért mindenkinél jobb emberismerő, amitt természetesen nála jobb helyen a védettség.. :))) elég száni volt! :DD

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:20:07

@Pilar Ternera: mikor jött az angol ficsúrral meg elkezdett énekelni meg a fejmozgatás meg a nyávogás??? Ha nem meleg komolyan feladom...

@genevieve: naná, hogy nyomja hogy bejönne neki Edina, mit mondjon, hogy Píttel bútorozna össze?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:20:57

@Pilar Ternera: Edinka még rosszabb lenne Máté nélkül mint Melák Műanyag nélkül! Ez fix!

Nevem Earl 2012.04.19. 11:21:09

A maci jó arc, már hiányzott.

Katicavirág 2012.04.19. 11:21:46

@Pácsó Ármándó: Anikóra nem létezik megfelelő szakember, tehát a szoped ide nagyon kevés, nem fogja őt választani, annyira nem perverz, csak LMZ ilyen beteg! :p

GL-581 g 2012.04.19. 11:21:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @nyílegyenes labirintus: Higgyétek csak el, Editke a rák órái meg vannak odabenn számlálva. Már nem sokáig csattogtatja a kedves kis ollóit. Ez tuti infó, mert fenn van a zenkóron, meg tegnap megírta a http://www.suttyóetető.com is már. :D

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:21:50

@paranyuszi: az? az a nő a jég hátán is megél szerintem kurva jól adja a hülyét.

pilar ternera 2012.04.19. 11:22:40

@paranyuszi: ez igaz, de azt megnézném! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:22:49

@Cathcart_ezredes: Ez sajnos szomorú tény.
Magyarországon kb. 600.000-el több nő él mint faszi...ebből jött a következtetésem...Megyek is Melák után Floridába! :D

f.fredericks 2012.04.19. 11:24:59

@paranyuszi: sztem, meg összeállna Píttel, és menne Petra a levesbe.

fl3sli 2012.04.19. 11:24:59

@paranyuszi: Az újaknak azt kell észrevenni, hogy aki kirakja a Mátét azon az Edina bosszút akar állni, mint Hiper Kulabán anno. A nők már csak ilyenek. Pocahontas is bosszulta volna Ádám2 -t ha lett volna rá lehetősége, szerintem továbbá ha Melák ment volna előbb lehet őt is megbosszulja, kivéve ha Terror ejtette volna ki.

pilar ternera 2012.04.19. 11:26:07

@Macaroon: ő jó játékos lenne Máté nélkül, ezért én szívesen látnám kint Mátét. kérdés, hogy magához térne-e a gyászból a műsor végéig?

Banyus83 2012.04.19. 11:26:12

@GL-581 g: Akkor tuti infónak tűnik... :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.19. 11:26:46

@genevieve: @The Game: jaja, h lehet ugrálni a rappre?:D (számomra nem is zene)

@Banyus83: de ő meghalt, csak mondom:D

@GL-581 g: jobb ötletem van, rájöttem, h TI ugyanarról beszéltek, csak más szereplőkről:D

És ha ez nem is volt értelmes, amit írtam, de most megnyugodtam, na:D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:26:47

@Macaroon: Szted ott van olyan aki eljátssza, hogy hülye? :) Amúgy most nem vágom melyikre gondolsz..

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 11:27:37

@Katicavirág: Vagy Hiper Elemző kajájába keveri azt a nyugtatót amit neki írtak fel! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:27:44

@f.fredericks: Hmm érdekes.. Csak én hiszem le Pítnek, hogy tényleg kiállna Petra mellett??

fl3sli 2012.04.19. 11:28:02

@Pilar Ternera: Neki is az a taktikája mint a Máténak, hogy minél kevesebb konfliktus, és legyél jóba minél több emberrel.

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 11:28:20

@paranyuszi:
Tetszene az "ENYÉM VAGY!" stílus, mi?:)

Nekem viszont az fura, hogy az itt kommentelők egyike sem vette észre, hogy az nem az eredeti maci volt, hanem az ikertesója... (ez majd csak az ÉH 3. szériájában fog kiderülni, de én már azokat is letöltöttem)

Banyus83 2012.04.19. 11:28:30

@Pilar Ternera: Én is úgy látom, hogy Máté nélkül jobban játszana Edina...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:29:28

@fl3sli: Edinka meg a bosszú?? Hát nemtom..
Sztem nem az a karakter..
Az, hogy műanyag kicsinált volna bárkit aki Melákot elpaterolja tőle, az nem kérdés..

f.fredericks 2012.04.19. 11:30:13

@paranyuszi: szerintem látná, hogy Naívával erősebb pár lenne, mint Petrával, aki tényleg szürke kisegér, és irányítani jobban tudná, mint Ostobenkót.
Főleg, hogy belebegteti neki a bosszút, hogy majd mi együtt, mindenkit, mert szemetek.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:31:32

@Cathcart_ezredes: :DDDDDDDDDDDD
az helyesen:
ENYÉÉÉMMM VAAAGGGYYYYY!
Persze, imádnám... olyan mintha egy gorillával lennék. :D
Bakker tudtam, hogy valamiért gyanús nekem az a maci...:D

fl3sli 2012.04.19. 11:31:35

@paranyuszi: Szerintem kiejtené azt a srácot aki kiteszi Mátét, ha van rá lehetősége. De megkockáztatom, hogy Máté is kitenné azt a lányt aki kitenné az Edinát.

Banyus83 2012.04.19. 11:32:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudom...de a túlvilágról megüzente... :-))

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:33:21

@Pilar Ternera: szerintem túljátssza ez a Mátéval kezdetűt. bárkivel összeállna és ugyanúgy rácuppanna mint Mátévalra.

genevieve 2012.04.19. 11:33:36

mégis jó, hogy nincs kedvencem:-)
igy teljes nyugiban várom a ma esti párválasztót, és bárki is esik ki, nem borul meg a lelkivilágom:-)

genevieve 2012.04.19. 11:34:13

@paranyuszi: nem, azt én is elhiszem:-)

Zafír333 2012.04.19. 11:36:17

@kertike81: Ne haragudj, de ezt miért csináltad? Nem tudtad magadban tartani?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:36:20

@f.fredericks: Én ebben nem vagyok biztos, hogy Naívával erősebb pár lenne mint Petrával..Gondolj bele, Naíva hetekig Broki után vergődne..Plusz még egy dolog.. Edinka bár dinka, de szép, most is rámoccant a sztem is kissé buzis új gyerek.Petrát meg a kutya sem akarná "elvenni" tőle..

ő-szinte 2012.04.19. 11:36:42

@fl3sli: sztem máté leszarná:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

shimizu 2012.04.19. 11:37:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
hehe nem, csak jelzésértékű, h ha vki ír véleményt könyvről, v filmről, akkor tudja, h van olyan, aki szereti az elcsepegtetett konkrétumokat. (már ha akad itt olyan, aki ír ilyeneket)

Habár kecsegtető lenne megtudni, h ki nyer a végén (el is indult a "tudni-akarom-!" hormonom kiválasztása), de ellenállok és inkább végigszenvedem ;)

2012.04.19. 11:37:30

Vártam volna, hogy szerepel a posztban Carlos igazi neve, mert Eloise-nak szólították mikor be akarták vonni a táncba.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:38:58

@fl3sli: Máté???? :D
Ugyanmár.. Edinka kiesne, játszana tovább.. ennyi.

The Game 2012.04.19. 11:39:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Az egy dolog, hogy rapre elvből sem ugrálok (mert az nem zene), de tót rapre meg különösen nem, mert a franc sem érti, hogy miről ugat (és, mivel tótokról van szó, van rá esély, hogy pont minket szid)

nyílegyenes labirintus 2012.04.19. 11:39:53

@Zafír333: nem bírta ki, mert ő egy "veréb"! Mindent elcsipog...

De lehet, hogy mivel megkérdezted, most magába száll, átértékeli az életét és sosetöbbé nem csinál majd csúnya dolgokat. :)

pilar ternera 2012.04.19. 11:39:59

@Macaroon: persze, aztán anyuci tényleg infarktust kapna a TV előtt! ;)
lehet, hogy kicsit túljátssza, de sztem megborul, ha kiesik Máté. kérdés, hogy mennyi időre...

shimizu 2012.04.19. 11:40:11

@Cathcart_ezredes: te is ncore agent vagy, aki népszerűsíteni jött? =D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:40:56

Zafír333 2012.04.19. 11:36:17
@kertike81: Ne haragudj, de ezt miért csináltad? Nem tudtad magadban tartani?
Vannak itt még nálam is "keményebbek" !!!! :DDDDDDDDDDD

fl3sli 2012.04.19. 11:41:12

@paranyuszi: Az ok hogy játszana tovább, én azt mondom, hogy megpróbálná kitenni azt aki miatt kiesett a párja, ha van rá lehetősége. Nem azt mondtam, hogy hazamegy bánatába

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.19. 11:41:56

@Pilar Ternera: fél órára. szerintem. majd meglátjuk mert ha a Koala maci végig megy sose többet nem nézek Édent:)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:42:19

@nyílegyenes labirintus: nahh látod az én "verebem" mennyivel agresszívebb volt??????????????? :D:D:D:D

ő-szinte 2012.04.19. 11:42:33

@szerivan: hogy aludtál a flamingós szobában?

Zafír333 2012.04.19. 11:43:06

@paranyuszi: Valóban! Teljesen elment a kedvem a ma esti adástól, pedig már jött vissza az Éden1 hangulat!Újra tudtam hangosan kacagni, levegőért kapkodni a billentyűzet fölött... Sajnálom Melákot, mégha annyira tágra is nyitotta a szemeit, mint senki más! Legalább nem képmutatásból tette:)Viszont Broki gusztustalan...

2012.04.19. 11:43:33

@ő-szinte: Fárasztó volt egy lábon állni.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:43:59

@fl3sli: Úgy értem játszana tovább, és pont lesz@rná, hogy ki miatt esett ki Edinka.....

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 11:46:43

@paranyuszi:
Most töltöttem le ncore-ról a ma esti élő híradót, amiben azt közvetítik, ahogy 3 ember caplat fel a Szabadság hídra, nyakukban "spoilereztem a hogyvolton" táblával. Állítólag a kemény szavaitok miatt ugráltak le, az egyiknél tisztán hallatszik, ahogy ugrás előtt azt suttogja: "veréb, baszdmeg... veréb... én?"

ő-szinte 2012.04.19. 11:47:20

@paranyuszi: bakker kúúúúúúúúúúrvára röhögök:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
olvasd el a fentebbi kommenemet;-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:48:16

@Cathcart_ezredes: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon hülleee vagy!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.04.19. 11:48:18

@Cathcart_ezredes: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vadkörte82 2012.04.19. 11:48:37

@Pácsó Ármándó: meg Banyus is! hol van MyLove???? :)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:50:23

@ő-szinte:
Bakker!!! :D (má megint ugyanazt írtuk!!! :D)
Te, biztos nem vagyunk mi rokonok????? :D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 11:50:41

@Vadkörte82: Még itt alszik, de nem akarom felkelteni :-)

Banyus83 2012.04.19. 11:52:52

@Cathcart_ezredes: Júúúj.... :-D A másik meg azt, hogy "...nekem mondja, hogy cseszed? A baromarcú gyökér..." Hehehe...

ő-szinte 2012.04.19. 11:53:16

@paranyuszi: én csak szegény kommentelőket sajnálom, mert te nem tudom hogy vagy vele, de belőlem egy is túmacs szokott lenni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

de komolyan elgondolkodtat az eset;-DDDD

pilar ternera 2012.04.19. 11:53:30

@Pácsó Ármándó: bökd oldalba, hogy ilyenkor már "kommentidő van!" >P

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.19. 11:53:31

@Pilar Ternera: közben egy agyas már leírta a történést...sajnos.:s

én MÁtét pakolnám ki a helyében. olyan sok már nincs hátra a játékból.

Banyus83 2012.04.19. 11:54:23

@Vadkörte82: @Pácsó Ármándó: :-D

Pácsó...szólj neki, hogy ne aludjon...aki éjjel legény... :-)

ő-szinte 2012.04.19. 11:54:34

@Pácsó Ármándó: csak hozza a formámat;-DDDD

úgy látszik ikrek vagyunk, vagy mi:-OOO

Zafír333 2012.04.19. 11:55:56

@nyílegyenes labirintus: Köszi:)
Látom ( olvasom), már ismersz... de most éppen ez eszembe sem jutott:)
Sokszor inkább nem kommentelem a látottakat, hallottakat... Nem az mérgez, ami a szánkon bemegy, hanem az, ami kijön rajta.
Akik "elgondolkodtatnak" : Hiper, Broki és a szociálpedagógus-pszichológus ...

pilar ternera 2012.04.19. 11:56:20

@Alfonzina: én is annak örülnék a legjobban, ha máté repülne. de mivel a beharangozóban is ez volt (mintha erre számítanának), sztem nem ez lesz.

és sajnálnám, ha Edinka lesírná azt a szép lila sminket a szeméről! ;)

mex18 2012.04.19. 11:57:18

@Pilar Ternera: ja miután láttad a spoilert :)

Vadkörte82 2012.04.19. 11:57:30

@Banyus83: Pácsóóó, lefárasztottad mi???

pilar ternera 2012.04.19. 11:58:27

@mex18: azt nem veszem komolyan! meglátjuk...:P

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 11:58:29

@ő-szinte: ÁÁÁÁ ...nekem ilyet még sose mondtak!!! :DDDDDDDDDDDD

Hát nemtom, tényleg fura. :D

f.fredericks 2012.04.19. 11:59:14

@paranyuszi: Hát azért Petra is jól néz ki, az Újgyerek meg biztos a maszkulárisabb lányokat szereti.
De ha Pít már a végjátékra gondol, akkor kivel ér el több szimpátia szavazatot? Petrával vagy Noémivel?

genevieve 2012.04.19. 11:59:15

@paranyuszi: nyugi, nem vagytok:-)

ég és föld:-)

f.fredericks 2012.04.19. 12:03:11

@szerivan: csak nem egy freudi Lostos elszólást hallhattunk? :D

2012.04.19. 12:03:26

Fasza, hogy most az adás végéig nem jöhetek ide olvasni ha nem akarok spoilert látni :( Viszlát!

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 12:03:43

@f.fredericks: Hmm, ebben lehet valami..
Bár sztem olyan hű de sok szavazatot Edinka sem biztos, hogy kapna..

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 12:04:42

@Vadkörte82: @Banyus83: @Pilar Ternera: Ha megjelenik csináljatok úgy, mint aki semmiről sem tud! Oké? :-)

@ő-szinte: @paranyuszi: És együtt beköltöztök az ÉH3-ba?

Banyus83 2012.04.19. 12:05:42

@szerivan: sajna úgy tűnik... bár irtjuk őket...

2012.04.19. 12:05:50

@f.fredericks: Nem néztem a Lostot, inkább a hallásom rossz :)

Ditti82 2012.04.19. 12:06:48

Na eldöntöttem, Macié a 25 milla, a lakók mehetnek vissza a balettbe ugrálni. :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 12:07:16

@Pácsó Ármándó: Neeem..
Mondtam, én megyek Melák után Floridába.. :D:D:DD

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 12:07:58

@f.fredericks: Hát Petra szépsége azért erősen szubjektív

ő-szinte 2012.04.19. 12:08:20

@f.fredericks: fiúsabb lányokat... ehhh:-DDDDD
én másra gyanakszom;-DDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.19. 12:09:59

@Pácsó Ármándó: szertnéd, mi?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.19. 12:11:17

@paranyuszi: nah, akkor tényleg különbözünk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 12:11:27

@Pácsó Ármándó: Hát ha ott van, akkor odamegyek. Mindegy, csak vele legyek!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 12:12:31

@ő-szinte: Jahh néha pont ugyanazt írjuk, de ettől még tök mások vagyunk!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 12:13:16

@genevieve: Cuki??? Cuki?????
nahh ez durva volt! :D

f.fredericks 2012.04.19. 12:13:35

@Pácsó Ármándó: így a hét vége felé már-már JOKKA-i magasságokba kerülök női fronton.

Vadkörte82 2012.04.19. 12:13:54

@Banyus83: persze :))) Pácsó te egy donjuán vagy itten úgy látom...

A-D 2012.04.19. 12:16:12

Sztem az lenne jó,ha Dávid állna Csíra mögé,ő kiejti Melákot,Márk a védettségével kiejti Elemzőt,és Hiper párja lesz,és amint új csaj jön be,összeáll vele,és Hiper is mehet a levesbe.

genevieve 2012.04.19. 12:16:27

@Vadkörte82: olyan minden blogba kell egy:-)

vagy kettő:-)

LoveMy 2012.04.19. 12:16:36

@Pácsó Ármándó:
Na, most lebuktunk!
De egyébként nagyon jó volt itt aludni a Jaguár szobában! ;)

f.fredericks 2012.04.19. 12:17:40

@paranyuszi: ez attól függ kik lesznek bent, ha ilyen Ostobenkó félék, akkor van esélye, és Anikó is fúj Petrára (bár még mindig tartom a tegnapi megállapításomat, hogy az műbalhé volt). Igaz a játékosok nagy többsége ki akarja rakni Hipert.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 12:17:42

@f.fredericks: Van ez így néha velem is :-)

@Pilar Ternera: :-DDD, szeretem ha figyelsz!

@Vadkörte82: Dehogy!

Vadkörte82 2012.04.19. 12:18:36

@Pilar Ternera: én is spec. annak örülnék..de szerintem a szerkik megint csak próbáljáka rutinos nézüket átverni.most az lenne a meglepi,ha tényleg brok repülne.

Vadkörte82 2012.04.19. 12:19:26

@LoveMy: gyertek a delfinbe..én ott vagyok a teraszon..

ő-szinte 2012.04.19. 12:19:35

@LoveMy: ha ott aludtál, akkor tartozol, fizess!

LoveMy 2012.04.19. 12:22:23

@ő-szinte:
Tudom, most az az új rendelet hogy nem írnak fel 3 havi adagot! De ne aggódj, hamarosan újra megkapod a gyógyszeradagodat!
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 12:22:34

@LoveMy: Pssssszt! (Paranyuszival különösen vigyázz, mert ma reggel keményre kommentelte magát :-))

@A-D: Ha Márk átadja a védettséget Dávidnak, akkor ugyanez az eredmény ráadásul imádott Csírája is az övé marad, Dévid meg gyakorolhatja Hiperen a tanuktakat!

LoveMy 2012.04.19. 12:23:10

@Vadkörte82:
Igyekszem, csak itt van még valami turpisság ;)

Zafír333 2012.04.19. 12:24:13

Szia SIXX, ha a pete tovább feleződött volna, akkor már négyen lennének:)

pilar ternera 2012.04.19. 12:25:00

@Vadkörte82: a próféta szóljon belőled! :)

Zafír333 2012.04.19. 12:25:35

Sixx! Vagyis hárman...

ő-szinte 2012.04.19. 12:30:30

@LoveMy: te ilyen jártas vagy a gyógyszerekben? értem...;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
teljesen megértem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szükséged is van rájuk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és még az is kiderül a végén, hogy vmi rokona vagy Brr-nek ehhhehehehhehehehehehhehehhehehehehhehe

ő-szinte 2012.04.19. 12:31:42

@Pácsó Ármándó: mondd nyugodtan, hogy őszintére;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

LoveMy 2012.04.19. 12:34:41

@ő-szinte:
Mond meg gyógyszered nevét, és felírom, jó?

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 12:41:46

@paranyuszi: Jajj nekem!! Káposztalepke??? Neee!!! :-)

@ő-szinte: :-DD

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 12:42:18

@Pácsó Ármándó:
Neked lőttek. Mindjárt megkapod, hogy bohóc vagy, vagy akár rigó, aztán mehetsz te is sírni a sarokba:)

ő-szinte 2012.04.19. 12:43:15

@LoveMy: az nem lenne hatásos neked, mert én nem szedek semmit. De inkább keresd fel a pszichiáteredet, ha már a régi gyógyszered nem hat.
Nem szabad csak úgy össze-vissza...
Menj szépen orvoshoz! Ő majd segít rajtad.

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 12:46:03

@bdávid:
Én is tudok egy spoilert: ki leszel innen baszva...

A-D 2012.04.19. 12:53:06

Én szeretem Omar,nem akarom h kiessen.
Hiper,Petra frusztrál a legjobban,de fiú megy,ugyh Elemző és Melák az én sorrendem szerint,akiket nem szívesen látnék bent.

LoveMy 2012.04.19. 12:55:04

@ő-szinte:
Elfelejtetted kirakni a féloldalnyi :D jeleidet, és tudod, nagyon hiányzik!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.19. 12:55:07

"Anikó úgy dűti a picsáját, mint Kelemen Anna fénykorában."

ez a mondat mit jelent?!

genevieve 2012.04.19. 12:58:16

@doggfather: ezzel az erotikus munkájára akart utalni :-)

vécés jóska 2012.04.19. 12:58:55

Most néztem meg a mai összefoglalót, nagyon fasza volt! :) de nem spoilerezek és erre büszke vagyok :)

Silene 2012.04.19. 12:59:17

@bdávid:
ezt most miéért kellett?? Legalább kérdezd meg, érdekel-e valakit!
:(((

Zafír333 2012.04.19. 13:01:25

@bdávid: Szerintem, csak hamukálsz, különben már Sixx letiltott volna!
Remélem, nagyot tévedtél.. és Broki lesz az egyik, aki megy!

genevieve 2012.04.19. 13:02:08

@vécés jóska: mondjuk ha legelőször nem te irod be a dolgot....:-)

LoveMy 2012.04.19. 13:06:31

@Zafír333:
Sajnos nagyon sok fórumon már ugyanazt a két nevet írták ki!
De Máté marad, tuti!

Zafír333 2012.04.19. 13:06:45

@bdávid: ..és majd akkor hiszem el, hogy mennek, ha vége lesz a kiválasztásnak! Mindenféle szóbeszédre nem adok!

vécés jóska 2012.04.19. 13:08:43

@genevieve: Tudom én is hibáztam, csak ledöbbentem hogy felkerült a netre és csak azért írtam ki. De hogy ki esett ki, soha nem árultam el, ha a családom életével fenyegetett volna valaki, hogy áruljam el, akkor se tettem volna :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.19. 13:10:11

@genevieve: jah, így már esetleg sejtem, mit jelenthet.

genevieve 2012.04.19. 13:13:16

@vécés jóska: engem tényleg hidegen hagy ki esik ki...de azért ennyire ne legyen már senki bunkó, hogy direkt elbassza mások szórakozását..

Zafír333 2012.04.19. 13:14:46

@LoveMy: Ha így lesz, nagyon sajnálom!Nem érdekel Máté meztelen feneke, se más testrésze!Többet az adásban nem is látunk belőle... az a pár mondat megnyilvánulása pedig jobb lenne, ha benne ragadna...

Zafír333 2012.04.19. 13:16:51

@vécés jóska: Remélem, EZÉRT( és semmi másért sem) fenyegeti senki a családod életét:)

LoveMy 2012.04.19. 13:16:59

@Zafír333:
De majd ma minden kiderül...
illetve egy időre! Aztán folyt...

Zafír333 2012.04.19. 13:20:49

Jaj, hirtelen felrémlett Anikó képe,amint magában nevet saját gonoszságán! Szegény...

Lacka929 2012.04.19. 13:23:38

@Banyus83: www.borsonline.hu/news.php?eden-krisztian-nem-jott-haza-mexikobol&op&hid=56300

Na most ha Melák haza se jött, akkor Műanyag palija miért és hogyan is zavarta el a nője közeléből? Ez nekem nem kerek...

genevieve 2012.04.19. 13:24:11

@foxglove: parádés?:-)
igen, az:-)

Lacka929 2012.04.19. 13:25:43

Félek, kezdek lesüllyedni az agyhalottak szintjére, annyit néztem már őket, de kezdem elveszíteni a szálat, hogy akkor most éppen ki kivel van és kivel akar kicseszni, és ki mit hisz rosszul vagy jól a bentiek közül kiről... Na mindegy, egyszer csak vége lesz, és majd regenerálódik az agyam...

Zafír333 2012.04.19. 13:27:19

@LoveMy: Lehet, hogy valaki visszajön? Végülis az Éden Hotelben "bármi megtörténhet"!Ha Omár és Krisztián elmennek, akkor mi fog történni az "édenben"( kisbetűvel)? Hogy főnöknőm szavait idézzem: "Krisztián egy jelenség", ha ő meregetni akarja a szép kék szemeit, akkor nem hunyorog ( mint a többi kétszínű), hanem mereget!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 13:27:20

@Λατζκα: a, lehet, hogy hívogatta menjen ki
b, Műa. és a pasija is Floridában vannak
C, Krisztián mégiscsak hazajött

LoveMy 2012.04.19. 13:30:20

@Zafír333:
Ahogy írtad:
Itt báááármi megtörténhet!
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 13:30:21

@Λατζκα: Nem közvetítettél az este ugye? Akkor azért.

genevieve 2012.04.19. 13:32:41

@foxglove: parádésan röhejes és ijesztő:-)

genevieve 2012.04.19. 13:33:34

@LoveMy: nyilván azért kavartak a szerkesztők ezzel a két védettséggel, mert azt akarták, hogy két régi ember menjen ki...

Zafír333 2012.04.19. 13:34:06

@foxglove: Ki vagy?... kérdezném, de nem tehetem... a türelem próbája az idő! Kivárom... hisz úgyis megtudom.

LoveMy 2012.04.19. 13:35:45

@genevieve:
csak egy védett van, perpill az iker, és vagy ő marad, vagy Dévid!

genevieve 2012.04.19. 13:36:52

@LoveMy: szerinte márk átadta a védettségét davidnak

ugye azt is a szerkik erőltették, hogy kiderüljön dávid számára a dolog...nem lehet véletlen

Zafír333 2012.04.19. 13:37:56

@mex18: Ennél rosszabb, sajnos! Csak magában a szobában, elégedetten...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 13:38:48

@genevieve: Vagyis az egy védettség átadhatóságával, és valószínűleg meg akarták könnyíteni az újak beépülését

LoveMy 2012.04.19. 13:40:43

@genevieve:
egyébként ezen héten több olyan dolog történt, aminek tkp. semmi értelme nem volt! Az ikerpár bejövetele, szerepcseréje, majd az egyik visszalépésével kapott a bent maradó védettséget, de erről senkinek nem beszélhet! Majd a szerk. elmondják Dévidnek az iker védettségét, melyet megüzletelhet az ikerrel! Sok hűhó tkp. a semmiért!

ő-szinte 2012.04.19. 13:41:40

@LoveMy: nem felejtettem el;-)
A betegséged komoly dolog, nem lehet elviccelődni...

genevieve 2012.04.19. 13:43:26

@Pácsó Ármándó: szerintem is, és ez csak akkor megy, ha két régi repül

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 13:44:25

@LoveMy: A két egyforma emberrel ellőtték a puskaport és már csak piszkálgatják a dolgokat.

f.fredericks 2012.04.19. 13:44:26

Nagyon belenyúlnak a szerkik a műsorba, csak nem tudom miért. Azzal, hogy elmondják Újgyereknek, hogy kaphat védettséget, tuti kibasznak két régi játékossal. A másik, elgondolkodtam, hogy lehet Nikit azért tették ki, mert féltették a testi épségét Meláktól, mert azért az uccsó este már eléggé erőszakosan romantikázott a srác.

genevieve 2012.04.19. 13:44:43

@LoveMy: gondolom itt is meg volt előre, hogy kit akarnak nyertesnek és mivel nincs szabály (bármi megtörténhet), kénytelenek ilyen hülyeségekkel belenyúlni, ha a sok idióta mégse úgy reagál, mint ahogy akarták volna:-)

LoveMy 2012.04.19. 13:47:55

@genevieve:
Ez több sóra igaz, hogy min. a felénél már lezsírozzák, hogy ki lesz a győztes!
(lásd vv)

zcsi 2012.04.19. 13:48:05

Az nyilvánvaló, hogy Dávid és Iker nem áll ugyanoda.
Ha a védettség utólag derül ki, akkor annyiban melege lehet Dávidnak, hogy Iker kap egy másik pasit, nyilván Melákot maga mellé, és lehet, nem meri rábízni magát Kira döntésére. Ez persze valószínűtlen, így az a gyerek esik, aki még Dávid mellé áll.
Ha a védettség előre kiderül, akkor Dávidnak könnyebb a helyzete, főleg, ha az indok is elhangzik, mert Kira mögé Melák úgysem mer beállni, tudva, hogy Iker lemondott a védettségéről, hiszen biztos a bentmaradásában, azaz a csaj mögött csak Iker lesz, és Dávid oda megy, ahova nem szégyell.
Két csaj jön be neki, Edina és Noémi, de két sráccal nem akar kibaszni, Omárral és Píttel. Azaz marad Edina, és Máté repül a logikát nézve. De hol itt a logika?
A másik kiesőről meg Hiper dönthet: Levente vagy Melák, kétesélyes.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 13:48:10

@f.fredericks: Az a gond, hogy sok dolgot nem mutatnak, ezért nem tudjuk, hogy Melák nyomulása mennyire permanens. Mondjuk akkor Krisztiánt kellett volna kitenni.

foxglove (törölt) 2012.04.19. 13:48:29

@Zafír333: Anikót idéztem. még idézőjeleket is raktam!

ő-szinte 2012.04.19. 13:50:24

@f.fredericks: hát, ez a éden, itt brmi megtörténhet;-) de engem inkább az zavar, hogy g nyúlnak bele a szerkik és ezt úgy tálalja a viaszar, hogy még melák is levenné, pedig az... heheheheheh
szal nem bánnám, ha nem nyomnák a pofánkba, hogy MI IRÁNYÍTJUK A MŰSORT BASSZÁTOK MEG, hanem elhihetném, hogy a játékosok taktikázták idáig magukat. Mer így meg eléggé fintorgós a dolog:--(

f.fredericks 2012.04.19. 13:51:30

@Pácsó Ármándó: de akkor meg ott van az a rész, hogy ő viszi a sót. Niki nagyon nem csinált semmit. Nem fürdött, nem ivott, nem balhézott (annyit), és ha kitették volna Melákot ő nem sírdogált volna utána.

Twinsy 2012.04.19. 13:53:42

bocsi félrement
más titok:)

Zafír333 2012.04.19. 13:53:44

@foxglove: Igen, közben rájöttem, hogy valami nem stimmel.

LoveMy 2012.04.19. 13:53:54

@f.fredericks:
De csinált, minden feladat előtt elvinnyantott egy "nnneeemmmááá"-t! :)

ő-szinte 2012.04.19. 13:55:49

@Pácsó Ármándó: azé, mer nem nézed az éjszakai onlinet:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDé

f.fredericks 2012.04.19. 13:56:36

@LoveMy: biztos nagyon hozta a nézettséget. :DDDDDDD

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:00:10

@Twinsy: Csak nem Amerikába ment egyből? Itt a fórumozók közül többen felismerni vélték a Floridai Szilikon-völgyben :-)

@f.fredericks: Tehát ha rendszeresen a kamera felé fordulva tusol, akkor bent maradhatott volna?

@LoveMy: Te olyan jól tudod utánozni! Hmm.., hmm ... :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:02:00

@ő-szinte: Hát annyi időm már végkép nincs. Meg szebbeket is álmodom annál :-)

f.fredericks 2012.04.19. 14:02:08

@Pácsó Ármándó: határozottan nagyobbak lettek volna az esélyei. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:08:46

Már csak két kérdésre nem tudom a választ tegnapról.1, A levágott szőr eltávolítására biztos, hogy a hajszárítózás a legjobb módszer?
2, Pít azután viszontvágta csírát?

f.fredericks 2012.04.19. 14:11:55

@Pácsó Ármándó:
1. Igen, de csak akkor, ha bokáig érő vízben állsz közben. És a végén beledobod a hajszárítót. (Ők is így akarták, csak nem volt olyan hosszú a kábel)
2. Tuti nem, mert Pítről van szó. :D

GL-581 g 2012.04.19. 14:14:09

@Twinsy: Ez vicces! :)

Miért nincs Melák a partikon?
Miért, nincs Melák a partikon?

:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:15:55

@f.fredericks: :-) 1, Szóval a maradékot lepörkölik :-)
2, Ez az Éd...

Lacka929 2012.04.19. 14:15:55

@Pácsó Ármándó: Nem, fáradt voltam hozzá. Meg látjátok, Nektek már jobban megy megérteni, hogy akkor most éppen ki mit kavar...

f.fredericks 2012.04.19. 14:16:59

@Pácsó Ármándó:
A 2-es pontra miután leírtam, nekem is ugyanez jutott eszembe. :DDDD Hogy itt talán még Pít is becsajozik.

ő-szinte 2012.04.19. 14:20:47

@Pácsó Ármándó: a hajszártó hasznos lehet, de a zuhany alaposabb lett volna;-DDDDDD

Zafír333 2012.04.19. 14:21:01

@Twinsy: Mert Anikó és Papucs szülei "megismerték" egymást 40 éve?
Ma én is melléírok...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:24:15

@Λατζκα: Hiányzott többeknek is a karitatív közvetítés. Tele volt az egész felület összefüggéstelen benyögésekkel minden rendező elv nélkül.

@f.fredericks: Zombina teliholdkor rámászik, miután Naomi elkábította slovák CsákNorrisz viccekkel

Zafír333 2012.04.19. 14:30:51

@Twinsy: Most látom,, hogy nem Papucs, hanem Tamás. Mára inkébb búcsúzom:)

Jó szórakozást este Minden kedves nézőnek!( Tegnap elaludtam, de Anikó kiabálása felriasztott, és neki köszönhetem, hogy teljesen felfrissülve, még olvastam egy félórát a kádban)

Lillian.. 2012.04.19. 14:32:57

Az hogy lehet, hogy én már a mai adást töltöttem le az egyik oldlaról, azaz, tudom mi lett a vége a párválasztónak??

Olvasom a hogyvoltat és nem is ezt láttam...

cöcöcö..

ő-szinte 2012.04.19. 14:37:40

@Pácsó Ármándó: igen, tudom;-)))

mondjuk a fodrász is sokszor hajszárítóval fújja le, szal lehet, hogy onnan a trükk:-)
persze nem az egész testről:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.19. 14:39:27

ismét itt vagyok :-9 Volt egy kis alvás...sajna nem a Tükör szobában...

beacska 2012.04.19. 14:39:30

@LoveMy: hát a VV5-nél PONT nem így volt! végig Csabánk volt a befutó, csak aztán vhogy szar került a lecsóba...azóta is azon törik a fejüket a csatornánál, hogyan fizessék ki az építési vállalkozót (meg a nyertest IS) ;)

szerintem a Viasatnál nekik tök mindegy, ki nyeri, mert itt nem lesz a nyertesből a Csatorna Arca....nekik az a fontos, hogy tudjanak sakkozni az emberekkel. Ha az utána 2. lesz, na bummmm ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:43:56

@Lillian..: Köszönjük Emese h feljöttél!!
:D

Au összes egyszer kommentelő megnézte a ma esti adást előre és feljött ide, hogy ezt elmesélje???????????????????

ááááááááááááá

The Game 2012.04.19. 14:45:12

Drága Edina anyuka, könyörgöm, írja le, hogy mi a véleménye a lányáról most.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:46:53

@Banyus83: Egészségedre Banyus. Vigyázni kell azzal a pálinkával :-)

beacska 2012.04.19. 14:47:43

@The Game: mi lenne? megnyugodott, hogy nem leszbi...

még ha 14 éves lenne megérteném ezt az "anyázást", de így...(fejcsóva)

nem egy sötét sikátorban pippantott le egy vadidegent, hanem szexel a "szerelmével"

TI TÉNYLEG NEM SZOKTATOK????

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:48:01

@☺ágica: Jééééhhh pózt váltottak???:DDDDDDDD
El sem hiszem!!! :DDDD

genevieve 2012.04.19. 14:48:38

@The Game: mi kéne, hogy legyen?:-)

The Game 2012.04.19. 14:49:41

@beacska:

Nem is erről van szó, hanem arról, hogy megígérte, hogy nem.

Vadkörte82 2012.04.19. 14:50:04

@beacska: szerintem is így van ahogy leírtad..meg én tavaly úgy emlékszem, hogy volt valami gömbös-bombás feladat..aminél Daniék kiestek..na azt tényleg nehéz manipulálni..meg végülis tényleg mindegy a csatornának ki nyeri...egy a lényeg a nézettség. a VV-nél sem szabad túl belenyúlni a szavazásba, mert ott meg az sms küldés a lényeg, ha az ellenmegy a 'közakarattal' nem szavaznak.

Banyus83 2012.04.19. 14:50:14

@Pácsó Ármándó: Nem a pálinka hibája...azt mostanság nem iszom... :-)

@The Game: Szerintem Edina anyukája eléggé intelligens ahhoz, hogy erre maximum azt reagálja, hogy jó, hát ez is megtörtént...azt ennyi...Nem tudom, mit kell ebből akkora ügyet csinálni. Szexeltek, biztos jól esett nekik aztán ennyi...

The Game 2012.04.19. 14:50:21

@genevieve:

Nem tudom, ezért vagyok kíváncsi rá.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:51:00

@The Game: :DDDD
Nem hinném, hogy olvassa Hogyvolt-ot.... :D:D:D

Banyus83 2012.04.19. 14:51:38

@Vadkörte82: Ott ProsztóRobiék estek ki, vagyis csak Prosztó.... :-)

Azért volt arra példa, hogy belenyúltak a Vv-s szavazásba...szerintem.

Vadkörte82 2012.04.19. 14:52:08

@Banyus83 @Pácsó Ármándó: : nálam volt/van egy kis munka..de néha benézek..ezért ne lepődjetek meg mikor felbukkanok.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:52:57

@genevieve: Tiszta Kama Szutra!!! :D
Tényleg fontolgatom a lihegős csengőhang business-t..:D lehet, hogy aranybánya lenne :D Meg az sms hangot Brokival: Lécci naaa, léccciiii :D

genevieve 2012.04.19. 14:53:05

@The Game: de neked biztosan van egy számodra elfogadható verzió:-)

ezt akkor anikó anyukájától is megkérdezhetnéd, meg máté és levi anyukájától is:)

beacska 2012.04.19. 14:54:28

@The Game: ja, meg megígérte, hogy nem megy át a piroson...

genevieve 2012.04.19. 14:54:40

@paranyuszi: ááá az csak 1-2 napig érdekes cucc:-)

aztán jön valami újabb és már lejárt lemez:-)

Vadkörte82 2012.04.19. 14:54:40

@Banyus83: tényleg? akkor már a memóriám sem a régi.léyneg h ott lehetett volna bármi.

biztos a vv-nél, az unalmas embereket ki, az érdekesebb(provokáló)arcokat meg bent kell tartani..de nem végeztem média szakot:)..fogalmam sincs h megy ez..

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:54:54

@Vadkörte82: Wow! Vadkörte(30)!
(Későn szóltál, már meglepődtem) :-)

The Game 2012.04.19. 14:55:14

@genevieve:

Nincs semmilyen verzióm, ezért vagyok kíváncsi a leginkább érintettére.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:56:21

@beacska: És az téged nem zavarna, ha a "szerelmed" igazából nem szerelmes beléd és ezt rajtad kívül mindenki látja?? (a kameráról meg a 600 copyról amit így bárki visszanézhet bármikor.. nem is beszélek)

Banyus83 2012.04.19. 14:56:48

@Vadkörte82: Legalább valaki dolgozik is... :-9 Bár talán LoveMy is azt csinálja...vagy, Pácsó? ;-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 14:57:06

@paranyuszi: Persze! (Nyuszi én ma nagyon megkedveltelek! :-))

genevieve 2012.04.19. 14:57:28

@The Game: de valamiért csak szóvá tetted:-)
mert ha normális dolognak tartanád átléptél volna rajta:-)

egyébként meg miért itt kérdezed, miért nem keresed meg személyesen, ha már ennyire kiváncsi vagy a véleményére?:-)

genevieve 2012.04.19. 14:58:24

@paranyuszi: edinát láthatólag nem zavarja:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 14:58:24

@genevieve: Jahh gyorsan kellene kiviteleznem ha pénzt akarnék látni belőle.. :D
Egy hónap múlva már senki sem fogja tudni kik ezek....:D

The Game 2012.04.19. 14:58:53

@genevieve:

És akkor ti hogyan kommentálhatnátok? :D

ő-szinte 2012.04.19. 14:59:05

@paranyuszi: én is megnéztem;-)
és egy kúúúúúrva szót sem szóltam még....:-)

beacska 2012.04.19. 14:59:28

@paranyuszi: sajna, az úgy van, hogy ilyen bármelyikünkkel megeshet. biztosan volt olyan pasim, akibe én voltam szerelmesebb, és volt olyan, akit alig tudtam elhajtani. ilyen ez az ÉLET nevű Hotel...csak a mindennapokban nem hallgatjuk ki a másik gondolatait.
Egy kapcsolatban amúgy is a valamit valamiért elv működik, voltam én már olyan szerelmes, hogy még úgy is simán megérte, hogy a végén én húztam a rövidebbet... ;)))

genevieve 2012.04.19. 14:59:56

@paranyuszi: 1hónap?:-)

bejön egy új csaj, valamelyik srác rányomul és már dobhatod is ki a cuccot:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:00:40

@Pácsó Ármándó: wow. :) Köszi! :) Te is cukker vagy! :D

Vadkörte82 2012.04.19. 15:00:58

@Pácsó Ármándó: de remélem örülsz :)@Banyus83: ..MyLove?:))) takarítja a Jaguár szobát?

genevieve 2012.04.19. 15:01:34

@The Game: nem én vagyok az anyja:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:02:22

@genevieve: Hát.. van egy ipar .. ami lehet, hogy tárt karokkal fogadja Edinkát ilyen casting után... :D

The Game 2012.04.19. 15:02:44

@genevieve:

Nem Edina huncutkodását, hanem az anyja válaszát vagy az én kérdésemet.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:03:11

@ő-szinte: Ne kímélj!! :D
Mi volt az első gondolatod??? :D

ő-szinte 2012.04.19. 15:03:37

@paranyuszi: ne fél, kovi mindig felkeresi az érintetteket;-DDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:03:46

@genevieve: bakker, igazad van.. bele kell húznom.. :D

Banyus83 2012.04.19. 15:03:55

@beacska: Detto!!!! Jól beszéltél :-)

@Vadkörte82: Ejnye...Pácsó elküldte takarítani??? Szép, mondhatom...Vagy azért takarít, hogy ledolgozza a szobabérlet árát... :-P

genevieve 2012.04.19. 15:03:58

@paranyuszi: ugyan:-)

egy kis liba, de nem azért amit a lepedő alatt csinált:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:04:24

@Vadkörte82: Elment virágokat venni a polcra, majd jön. Edináéknál van az a színes porcelánmacsek sorozat? Az nagyon király!

genevieve 2012.04.19. 15:04:48

@The Game: a te kérdésedet már kommentáltam:-)

az anyjáét meg nem tudom, mert nem látom:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:05:59

@beacska: Ühüm... de az élet nevű Hotelben ahogy te említetted..(nagyon jó hasonlat! :) ) max, te röhögsz utána egy jót saját magadon.
Nem pedig a fél ország...

ő-szinte 2012.04.19. 15:06:01

@paranyuszi: hogy HÉ húbazmegaztakúrvanem hiszemelhogyvezethetilyenvkiműsort!:-OOOOO

aztán ért csak a többi csapás:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

de nem írom le mert az már strandpapucs minősített este lenne;-DDDDDDDDDDD

beacska 2012.04.19. 15:07:59

@paranyuszi: hááát, én azért azt hiszem, nem sokan röhögnek rajta. Aki meg igen, az vagy nem volt még szerelmes, és azért szánalomra méltó, vagy igen, csak gyorsan kitörölte az emlékeiből...az meg azért...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:09:15

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDDDDDD
Értem... Szóval T69 megint alakított... :DDDDDDDDD
Komolyan mondom most már kezdek kíváncsi lenni az estére..:D
És köszönöm neked, hogy neked van annyi intelligenciád, hogy nem írtad le 68* is, hogy ki esett ki!!!!!!!! :D:D

LoveMy 2012.04.19. 15:09:35

@beacska:
- a vv4-ben végig Bécit nyomták, hogy ő lesz a befutó, közben a kérdőjel alkoholesz volt mindvégig n1., bár azóta rtl nem is tudja, hogy ki az!
- a vv5-ben Csabával altatták a jó népet, de csak az nem látta, hogy ki volt az abszolut nyertes, Atteszka, aki nem akarta!

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:10:15

@genevieve: Egyetértünk. Dinka, egy libuci.. :D

genevieve 2012.04.19. 15:10:23

@paranyuszi: azért manapság ezen már csak kevesen akadnak fenn:-)

10 éve még szenzáció volt:-)

LoveMy 2012.04.19. 15:10:50

@Banyus83:
egyet értek veled most is! :)

ő-szinte 2012.04.19. 15:11:03

@Pácsó Ármándó: örülök, hogy ezt nem nekem kellet leírnom :-DDDDDD
marketingben amúgy is olyan szar vagyok;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.04.19. 15:12:08

@Pácsó Ármándó: Aha...azért tetszik a Tükör szoba!!!

@LoveMy: Én is így látom...lehetett sejteni hogy alkesz illetve atti fog nyerni...

Vadkörte82 2012.04.19. 15:12:50

@Pácsó Ármándó: abba a sok vázába szedi a kórót?:))

@beacska: nem nevetek rajta, már sajnálom..a sex..meg miért ne csinálnák. sok itt az álszent embör.és igen én voltam ilyen és olyan helyzetben is.

LoveMy 2012.04.19. 15:13:02

@paranyuszi:
És az milyen csengőhang lenne:

"Nekem megvan, vágod! De hátulról, jó!"

beacska 2012.04.19. 15:13:03

@LoveMy: a VV-knél valszeg időközben rájöttek, hogy a két eredeti favoritjuk egy -egy lukas lufi...ezért változtathattak...Attila jó változtatás volt, Alekosz meg bukta...1:1 ;)

ő-szinte 2012.04.19. 15:13:14

@paranyuszi: de hát az nem is fontos nem?:-O ;-DDDDD
a lényeg hogy sóóóóóó legyen ;-))))
na meg a család :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

The Game 2012.04.19. 15:13:31

@genevieve:

Na ebben egyet értünk és én sem ítélem el.

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 15:13:42

@paranyuszi:
Jó, de szerelmes, ez világos. Szerelmesen az ember meg mindenféle hülyeséget csinál, amit csak ő nem lát, vagy nem akar látni. Dug egy pasival, akibe beleesett: na bumm. Ebből a szempontból Máté már sokkal sarasabb, mert nála ugye 50-50% a dolog, de a dolgok már csak így mennek, ösztönök, stb. Edina nekem egyáltalán nem szimpatikus, de azzal hogy mit művel a paplan alatt semmi gondom nincs.
Anikó szüleinek a helyében én sokkal inkább szégyellném magam (nem a szex miatt!)...

genevieve 2012.04.19. 15:13:56

@paranyuszi: de csak a máté témakörben, egyébként meg egy nagyon is ravasz kis picsa:-)

ő-szinte 2012.04.19. 15:16:57

@genevieve: nem inkább sunyi?
mert ha ravasz lenne, már mindenki a kesztyűbábja lenne...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:17:05

@Banyus83: Te abban a szobában vagy? Akkor átugorhatnák néha? :-)

@Vadkörte82: Cserepeset hoz! :-)

genevieve 2012.04.19. 15:20:28

@The Game: nem is vagyunk bírák:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:20:45

@Cathcart_ezredes: @beacska:
Itt valami félreértés van.. Szerelmes lett.. szerelmes lett... hülye lett tőle.. hát hülye lett... :D
Ilyen megtörténik ha nem vagyunk becamezve akkor is..
Szerintem az éjszakai lihegő program a gáz..Vagy nekem, legalábbis az összes bőr leégne az arcomról, az tuti.
Hipert nem minősíteném, mert minősíthetetlen.

Ezredes neked írtam privin egy spoilert, ránézhetnél.. :D

Banyus83 2012.04.19. 15:20:46

@LoveMy: Tudtam, hogy veled egy véleményen leszek!!!

@Pácsó Ármándó: Gyertek nyugodtan... :-)

genevieve 2012.04.19. 15:21:48

@ő-szinte: aki ravasz az nem kesztyűbáb...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:21:58

@genevieve: áááá genevieve leírta h picsa! :D:D:D

genevieve 2012.04.19. 15:22:53

@paranyuszi: nappal nem lehet lihegni:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:23:07

@ő-szinte: Ott a pont.. szerintem is sunyi. :D A ravasz, az tud irányítani.. :D

The Game 2012.04.19. 15:24:02

@paranyuszi:

Az, hogy szex közben liheg miért gáz?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:26:09

@The Game: Aranyos, hogy direkt félreértesz.... :D:D

ő-szinte 2012.04.19. 15:26:46

@genevieve: ez igaz. viszont fordítva nem biztos , hogy helytálló:-D aki nem kesztyűbáb, az nem biztos, hogy ravasz...;-)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 15:26:47

@paranyuszi:
Jó, a lihegés-szuszogás-szörcsögés stb. nekem sem a kedvenc részem, de ha nagyon zavar addig átkapcsolok. Hát csak nem szavazhatunk arról, hogy hogy és miként szexeljen, ez az ő dolga, meg a másiké. Ők ketten élvezzék, aztán a többi le van szarva.

(khm, lehet veréb vagyok, de ha elpusztulok sem tudom, hogy hol kéne a privátot megnézni. Elárulod anélkül, hogy kiröhögnél, vagy kérjek meg másvalakit?:) )

LoveMy 2012.04.19. 15:29:04

@genevieve:
Na, most akkor milyen? Naív, libuci, ravasz, meg még mittudomén....
Egyszerűen egy igazi NŐ, ha kell akkor okos, ravasz, naív, rafinált, szexi, butuska, szerelmes stb
De legyen is inkább ilyen, mint sem olyan velejéig gonosz, mint a Hiéna, aki a ha "senki" nem látja ördögien röhögdél a markába, és azt gondolja, hogy ő sz@rta az ÉH-t, és hogy mindenki felett áll.

Móka na 2012.04.19. 15:29:48

@paranyuszi: Új spoiler? Mert akkor engem érdekelne, köszi :).

Móka na 2012.04.19. 15:30:19

@Cathcart_ezredes: a regisztrált email címedre nézz rá :).

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:31:56

@Cathcart_ezredes: (Elvileg megkapod a regisztrációkor megadott email címedre)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:31:58

@Cathcart_ezredes: Te nem vagy veréb.
:)
Az emilcímed amivel ide beregiztél, arra kellet, hogy leveled érkezzen.:)

Oks.. nem vitatkozom szuszogás ügyben tovább.. :D
Engem nem ért meg senki sem???? :D

genevieve 2012.04.19. 15:33:14

@paranyuszi: úgy értettem, hogy ott a hotelben:-)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 15:35:03

@Móka na: @Pácsó Ármándó: @paranyuszi:

Én meg már majdnem blogot csináltam itt a nagy kattintgatásban, csak hogy rájöjjek... Ezer hála:)

genevieve 2012.04.19. 15:36:19

@LoveMy: naiv libuci, ha mátéról van szó:-)

a többit meg csak villanásra láttuk, mert ő most a máté univerzumban él:-)

anikóval meg nem szivesen lennék egy légtérben:-)

ő-szinte 2012.04.19. 15:36:34

@paranyuszi: igen:-) ő meg csak alattomosan helyezkedik, surranópályán mozog mindig, és hátulról mellbe támad.

genevieve 2012.04.19. 15:37:34

@paranyuszi: nyuszika, dehonnem:-)

szemérmetes erzsók vagy:-)

beacska 2012.04.19. 15:38:23

@paranyuszi: nekem Anikó sem minősíthetetlen. Nekem ő is simán belefér a normálisba...de hát én tutira vagy 15 évvel idősebb vagyok nálad, sokat megéltem, toleránsabb lettem ;))

Banyus83 2012.04.19. 15:39:17

@Cathcart_ezredes: ...lehet az is jó lett volna... :-P

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:39:22

@Cathcart_ezredes: Azért én belenéznék abba a blogba! "Kalandjaim kutyasétáltatás közben" by Cathcart ezredes

aribeth 2012.04.19. 15:40:30

@LoveMy:
"majd az egyik visszalépésével kapott a bent maradó védettséget, de erről senkinek nem beszélhet! Majd a szerk. elmondják Dévidnek az iker védettségét, melyet megüzletelhet az ikerrel! Sok hűhó tkp. a semmiért!"

Szerintem az volt ennek a lényege, hogy a két érintett (Iker, Szociálpedagógus) meg tudja beszélni a dolgot, de mások ne befolyásolhassák őket. Mi lett volna itt, ha csak Kíra megtudja, hogy milyen fegyvert kaptak a srácok... :)

nosce 2012.04.19. 15:41:29

@ő-szinte:
nah szaros strand papuccsal meg lettek már csapkodva a spilerezők ? :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:41:32

@Móka na: Neked már nem új.. az esti adás.. de nem akarok itt erről irkálni..

nosce 2012.04.19. 15:44:07

egyébként a tegnapi spoiler ellenére a viasat nagyon jól tartja-tartatja a titkokat, nem igen szivárog a döntősök meg a győztes neve...

Vadkörte82 2012.04.19. 15:44:40

@Cathcart_ezredes: ez így ok és korrekt :)

@Pácsó Ármándó: kaktusz?

@LoveMy:fanclub.pont.

genevieve 2012.04.19. 15:44:45

milyen népszerű erre a hadsereg:-D

Móka na 2012.04.19. 15:45:17

@nosce: majd fog!!! heheh, ez a tegnapi azért elég nagy dolog volt, talán tavaly is volt mondjuk 1 ilyen...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:45:44

@genevieve: Nahh ettől a mondattól aki ismer engem IRL sztem eldobna mindent a kezéből és fetrengene a földön a röhögéstől...:D
Én pusztán arra utaltam, hogy nem szexualizálnék egy ilyen helyen, cam előtt...:D
Ha ez szemérmetes,akkor az vok! :D

beacska 2012.04.19. 15:46:55

én egyébként Niki helyében kicsit elgondolkodnék rajta, hogy hogy tönkre tette a párja játékát. Marha jó poén volt, hogy magába bolondította, holott tudta, hogy nem számíthat tőle semmire, aztán meg itt hagyta saját romjaiban...Oké, nem számíthatott rá, hogy ukk-mukk-fukk kiteszik, de ennek a játék szempontjából sem volt sok értelme...
1. megértem, ha a pasija zabos
2. el is gondolkodnék a helyében, hogy miért volt Nikinek erre "igénye"...aki hűséget készül fogadni, az nem játszik a KISFIÚKkal direkte ilyet...

LoveMy 2012.04.19. 15:46:56

@aribeth:
ezt én értem, de tkp a "szegény" iker és tesója azért szenvedte végig (szerepcsere, öltözés stb) a napot hogy az egyiknek el kell mennie, sőt az kapott védettséget átadhatja az ellenfelének...nagyon okos megoldás!
Kb. mint ha valaki dolgozik 8 órát és nap végén közlik hogy csak 50%-ot kap, sőt ezt az 505-ot is átadhatja a munkatársának :D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:47:33

@Vadkörte82: Wow! Vadkörte! :-)
Nem, valami szép illatos virágút!

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 15:48:18

@beacska: 34 vagyok de 28-nál egy nappal sem nézek ki többnek! ;) Elég toleráns is vok szerintem...
Hiperről meg csak annyit, hogy nem hiszem h tudnék annyi koktélt inni, hogy egy pasival megosszam egy bárpultnál h mit fogok kicserélni a mosdóban hamarosan....

LoveMy 2012.04.19. 15:50:04

Bocs, javítva:
@aribeth:
ezt én értem, de tkp a "szegény" iker és tesója azért szenvedte végig (szerepcsere, öltözés stb) a napot hogy az egyiknek el kell mennie, sőt a kapott védettséget átadhatja az ellenfelének...nagyon okos megoldás!
Kb. olyan, mint ha valaki dolgozik 8 órát és nap végén közlik hogy csak 50%-ot kap, sőt ezt az 50%-ot is átadhatja a munkatársának :D

Vadkörte82 2012.04.19. 15:50:54

@Pácsó Ármándó: ha már mehikóban vagyunk.:)
@paranyuszi: én sem.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 15:51:41

@beacska: Asszem Niki csak a pénzre hajtott, nem érdekelte hogy az elcsábuló hogy jár. Valamennyi érzelem benne is volt Melák iránt, de a pénz volt az erősebb.

genevieve 2012.04.19. 15:54:29

@Pácsó Ármándó: nemigazán kellett krisztiánt csábítani:-DDD

főleg ahogy kommunikálta, hogy neki ilyen nőjei voltak, és naponta hánnyal és mit csinált:-)

nosce 2012.04.19. 15:54:31

Dinka meg Máté sztem meg kurvára nem játszik jól szarnak bele mindenbe csak dugnak mint a nyulak, pedig a régieknek össze kellene fogniuk Krisztián érdekében h nehogy Kiráék vegyék át az irányítást, Pedig ugye a bamba tekintetű brokinak Márk befenyítette Edinát, az meg csak üres tekintettel bámult vissza, h majd tesz valamit ha kell, de akkor már késő lesz b+...Egyedül Noémi próbált eddig valamit tenni ..

beacska 2012.04.19. 15:56:08

@Pácsó Ármándó: igen, csak nem értem, hogy mi köze volt a játékhoz annak, amit tett? mert azzal nem lehet megnyerni egy játékot, hogy bolondulásig magához láncol vkit...amúgy sem volt túl sok esze szegény Krisznek, de így....ő sem ment vele túl sokra. ennek a taktikához semmi köze nem volt, csak arról szólt, hogy ő milyen faszintos csajszi, és milyen hűséges...érdekes, hogy amióta én a férjemmel vagyok, nem éreztem késztetést, hogy ennek bizonyságát adjam...

LoveMy 2012.04.19. 15:59:06

@nosce:
ja, szállítja ide-oda az infokat a kis picha szájú Noémi :)
Máté akkor pókerarcot vágott és okkal tette ezt!

aribeth 2012.04.19. 16:00:41

@LoveMy:
"Kb. olyan, mint ha valaki dolgozik 8 órát és nap végén közlik hogy csak 50%-ot kap, sőt ezt az 50%-ot is átadhatja a munkatársának :D "

:))))
Voltaképpen a védettséget nem volt kötelező átadnia, és elvileg a későbbiekben egy szép nagy Ádámos önfeláldozást kaphat érte cserébe, mármint Szocpedet a műsor fogja kötelezni arra, hogy vészhelyzetben segítsen rajta. Ezért ez szerintem jó húzás volt.
Mondhatni, most odaadhatod az ötven százalékot a munkatársadnak, cserébe létszámleépítéskor őt fogják kirúgni, nem téged. :)

Az ikres dologgal meg úgy vagyok, hogy *Anikós hangsúly* "egyszerűen hihhhetetlen, hogy a fiúk nem számítottak erre a nagggyon komoly csavarra". :) A fiúk megdolgoztak a védettségért (bár többet izzadtak volna Kíra nélkül), arra meg számítani lehetett, hogy nem maradnak nyolcan a párválasztóig.

Banyus83 2012.04.19. 16:02:25

@Banyus83: Bocs, azt hittem először nem sikerült...

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:03:26

@genevieve: Szerintem sem Niki csábította Melákot... Melák teperte le őt... :D
Legalábbis én így láttam... :)

beacska 2012.04.19. 16:03:27

@nosce: miért kéne az arra alkalmatlanokkal összefogniuk? én úgy láttam, az eszesebbjét későbbre tartogatták. Pít is később jött, Omár is...minek kéne Máténak Krisztiánba kapaszkodni, amikor hasznavehetetlenné vált?
az újak még energikusak, tisztábban látnak, mint a régi dilisek...

LoveMy 2012.04.19. 16:03:56

@Banyus83:
Az sosem baj, ha nyomatékosítod!
Csak keményen! ;)

nosce 2012.04.19. 16:05:46

@LoveMy:
"Máté akkor pókerarcot vágott és okkal tette ezt!"

nem az a baj h pókerarcot vágott sztem inkább bebaszott arc volt, hanem h utána snem csinált semmit, sőt melegítette krisztiánt h ne lőjje el most az Anikó lehetőséget, bizzon meg Kirában...

genevieve 2012.04.19. 16:06:00

@paranyuszi: sőt, nem is niki mászott rá krisztiánra...csak nem akarta szó szerint elküldeni a halál faszára,mert párban akart vele maradni...kicsit rafináltkodott:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:07:58

@genevieve: Azért írtam csábulót és nem csábítottat.

@beacska: Lehet, hogy neki is fázott a lábfeje, mint Anikónak és hasonló taktikára gondolt.

@Banyus83: Azt, azt!

Banyus83 2012.04.19. 16:08:09

@LoveMy: A végén még Pácsó megorrol rám, ha keménykedek... :-D :-D

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:09:09

@genevieve: Niki jól nyomta szerintem is... :) És lássuk be, ő hozta ki, kicsi Melákból a maximumot.. :D
Mert hát azóta.... sokkal gyérebb amiket művel...:D

nosce 2012.04.19. 16:09:26

@beacska:
"miért kéne az arra alkalmatlanokkal összefogniuk? "
Mert egyedül nem játszható ez a játék, a régieket már kiismerhették, megbízhatnak egymásban, de én leszarom h brokiék miért fognak kiesni ha kiesnek, csak úgy mondtam...amúgy sztem Pit is túlkavarta a szart...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:12:16

@aribeth: Jól megfogalmaztad a lényeget!

LoveMy 2012.04.19. 16:12:30

@Banyus83:
Az attól függ, hogy szereti ;)

nosce 2012.04.19. 16:12:36

@paranyuszi:
" És lássuk be, ő hozta ki, kicsi Melákból a maximumot.. :D
Mert hát azóta.... sokkal gyérebb amiket művel...:D"

abban a helyzetben bárkinek a párját vágják ki úgyanúgy lefagy mint Krisztián, broki is, LMZ is , Kira is lafagyott mikor Pétert kivágták...

genevieve 2012.04.19. 16:13:18

@paranyuszi: próbálkozik azért kirával is:-)

beacska 2012.04.19. 16:13:53

@nosce: én úgy értettem, hogy miért az arra alkalmatlanokkal fogjanak össze, ha a később bejövők normálisabbak???

Lacka929 2012.04.19. 16:15:04

@Pácsó Ármándó: Az a baj, hogy ha írom a közvetítést, nem tudok rendesen figyelni.

genevieve 2012.04.19. 16:15:46

@nosce: de nem küldözgetett szivecskét a kamerába:-)

nosce 2012.04.19. 16:15:58

@beacska:
mert nem ismerik és ezért nem bízhatnak bennük, küldetésük lehet stb....

genevieve 2012.04.19. 16:17:35

@Λατζκα: tanulj meg gyorsan, gyorsírni:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:17:54

@Banyus83: Dehogy! A mai nap legkeményebb kommentjén már úgyis túl vagyunk! (Szia Nyuszi! :-)

@LoveMy: Nem emlékszel? Változatosan! :-)

@genevieve: Próbálkozik bárkivel akire rámutat a középső lábával! :-)

Lacka929 2012.04.19. 16:18:40

@genevieve: Na majd meglátjuk. Most se vagyok valami friss...

nosce 2012.04.19. 16:20:34

@genevieve:
"de nem küldözgetett szivecskét a kamerába:-)"

azt nem neked küldte ? :)

Banyus83 2012.04.19. 16:21:49

@LoveMy: Na, Pácsó? A kérdés adott... :-) HOgy szereted?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:23:28

@nosce: Na jó.. de Melák két hétig (kb.) siratta az ő Nikijét...nahh kicsit tumacs volt..

LoveMy 2012.04.19. 16:24:38

@Pácsó Ármándó:
JáááJ folyamatosan elszólod magad!
Én nem arra gondoltam! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:24:47

@genevieve: Enyyééémmmm vaaagggyyy !!! :D:D
klasszikus... sajnálom, hogy már nem hallhatjuk többet.. :)

genevieve 2012.04.19. 16:26:12

@paranyuszi: még mindig siratja:-)

azért ha ez nem rántja le a földre szegényt akkor érdekes felnőtt lesz belőle....

LoveMy 2012.04.19. 16:27:17

@paranyuszi:
Még most is!
Melák, ha telihold van:
"Túúúúúúúúúmacs Nikiiiii!
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:29:15

@LoveMy: Sokáig fent voltam az este és egy kicsit indiszponált vagyok. Banyusnak meg a kutya fülét, egyedül nem akart áthívni macskát simogatni :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:29:23

@genevieve: szerintem ő már így is.. eléggé érdekes... :) de igazad van, megnézném kb. 10 év múlva.. :)

genevieve 2012.04.19. 16:30:38

@paranyuszi: ha tényleg sok pénze lesz akkor a barátnője aranykalitkába fog élni...

nosce 2012.04.19. 16:31:46

@paranyuszi:
túúúmács, és ez beszűkítette a játékterét, de ha nem gfagy le, akkor se tudom h mit tehetett volna a játékban maradásért, nem maradt lapja ...miután LMZ megujjazta Anikót ott se lett volna helye...

Banyus83 2012.04.19. 16:32:31

@Pácsó Ármándó: :-) Jöhetsz egyedül is, ha LoveMy nem haragszik... :-P Várlak szeretettel...

@LoveMy: Nem akartam eddig mondani, hogy neked tulajdonképpen tudnod kéne, hogy szeretni... :-)

LoveMy 2012.04.19. 16:34:33

@Banyus83:
az attól függ, hogy ki mire gondol!
;)

kovácspéterke 2012.04.19. 16:34:59

@nosce: én pít helyében jövő héten picit visszafognám magam, már ha marad, mielőtt úgy gondolják, h túl erős vagyok.

ő-szinte 2012.04.19. 16:40:02

@nosce: bizonyos füstjelekből úgy olvastam, hogy igen...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:41:27

@LoveMy: (Mire gondoltál?) Most nézem a Reluxás vidit.

@Banyus83: Nem haragszik, nagyon modern gondolkodású, kedves lány :-)

@Mrs. Jackman: És ki lép majd fel Píttel szemben? Anikó hatására az újak?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:43:28

@genevieve: Igen..lehet, hogy aranykalitka..
de mivel nem atomfizikus.. sztem egy átlagos IQ-jú nő simán átveri a palánkon. :D

LoveMy 2012.04.19. 16:44:22

@Pácsó Ármándó:
Majd megbeszéljük a Jaguár szobában! ;)

kovácspéterke 2012.04.19. 16:45:07

@Pácsó Ármándó: nem feltétlen, de ha nagyon szervezkedik és erős, akkor a korábbi szövetségesei is ellene fordulhatnak, pl nem tudom noémi mennyire befolyásolja omárt.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:45:07

@nosce: Rossz időben rosszul történtek a dolgok, az ő szempontjából..Mondhatjuk nem volt szerencsés..De kizárólagosan egy emberre építeni egy taktikát.. nem logikus.. hiszen ez itt az Éden Ho....

genevieve 2012.04.19. 16:47:30

@paranyuszi: feltéve, ha nem félti a testi épségét:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:49:20

@genevieve: Jahh igaz.. Melák valszeg a fizikai meggyőzés híve, nem a verbálisé.. :D:D:D

A-D 2012.04.19. 16:50:12

Pff,most hallottam h Márk és Kíra együtt vannak kint az életben,dúl a lamúúúúr.
Ki látja szép szexi nőnek Kírát?
Lehet velem van a baj...

LoveMy 2012.04.19. 16:50:45

@paranyuszi:
és a szemmelverésé :)

genevieve 2012.04.19. 16:51:18

@LoveMy: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.04.19. 16:52:10

@A-D: nem szép, de szexi, és van ainek bejön az önbizalom.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:52:31

@Mrs. Jackman: Valós a félelem, mert az erősekre rámennek a feltörekvők. Noémi egy életveszély, most Anikónak spionkodik, nem lennék meglepve, ha Petra hatására Pít összekapna vele.

@LoveMy: Rendben MyLove! :-)

@paranyuszi: Edina is egy emberre épít, valóban kockázatos a dolog.

genevieve 2012.04.19. 16:53:09

@paranyuszi: a verbálishoz nem eléggé barátja a szavaknak és a rímeknek:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:56:44

@Pácsó Ármándó: Pont ez írtam korábban..
ha Máté valamiért kiesne..Edinkának sztem annyi lenne.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:58:25

@LoveMy:
"és a szemmelverésé :)"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez kegyetlen jó volt!!! :D:D::D

A-D 2012.04.19. 16:59:04

@Mrs. Jackman: Szexi?
Hát a szeme esetleg szép,de a szája is lefelé görbül,a mosolya se elragadó, se a teste.Márk sztem jobb pasi,mint csajban Kíra.Kíváncsi vagyok meddig tart a nagy szerelem?!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:00:02

@paranyuszi: Dicsérjétek még, legyen jó kedve estére :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 17:00:08

@A-D: Muhahhhaaaa! :D Ez a mai nap poénja! :D Ha igaz.. :D

kovácspéterke 2012.04.19. 17:00:18

@A-D: nem értem mi baj kira testével, de lehet, h én vagyok elferdülve, vékony, de nem anorexiás, szép a bőre, a feneke sem olyan vészes. sztem messze an attól, h csúnya legyen.

LoveMy 2012.04.19. 17:00:56

@paranyuszi:
azért ezt nem mondanám, rövid ideig biztos maga alatt lenne, de neki is van B terve

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 17:02:16

@LoveMy: És ki a B terve? Juan?? :D
Tényleg van neki amúgy? Én még nem hallottam...De ettől még lehet..

LoveMy 2012.04.19. 17:03:27

@A-D:
Ha együtt vannak, akkor a szegedi ÉH találkozós képek elég érdekes dolgokat mutattak a Csíráról!

LoveMy 2012.04.19. 17:07:33

@paranyuszi:
a Pandorán is megkapta ezt a kérdést (többször is) ahol a megfelelő póker választ adta. De nem is rossz, hogy megkapja ezt a kérdést, mert legalább figyelmeztetik erre, persze ettől még ő is dolgozik ezen!

LoveMy 2012.04.19. 17:08:59

@Pácsó Ármándó:
Lehet, hogy Pít, de most már ott az új, Dévid is, akinek nagyon tetszik!
B1 és B2 ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:13:47

@LoveMy: Tulajdonképpen Elemzőnek is tetszik. B3.

Lillian.. 2012.04.19. 17:14:19

@paranyuszi: Nem, csak neked akartam dicsekedni.

Látom bejött...

LoveMy 2012.04.19. 17:18:13

@Pácsó Ármándó:
Ejha!
Ezt nem tudtam!
Mondta neked?
És mi lesz, ha ezt a Hiéna megtudja!
Leveti a bőrét is a gonosz!

Banyus83 2012.04.19. 17:18:20

@LoveMy: na ja...ott arra céloztak, hogy Ádámmal kavarnak valamit :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:18:33

@Banyus83: Krémlikőrt vigyek vagy bort vendégségbe?

Más téma: Ha esetleg Dávid Omárt tenné ki, az megborítaná a PítFőnökhöz fűződő legendás kapcsolatát és halmazati büntetésként megkapná Noémit is.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:20:24

@LoveMy: De, tudtad! Nemrég voltak párok ketten és Ancsika epét hányt a féltékenységtől. Emlékszel?

LoveMy 2012.04.19. 17:24:52

@Pácsó Ármándó:
Ja tényleg ezt már teljesen el is felejtettem! Sry!

LoveMy 2012.04.19. 17:25:44

@Pácsó Ármándó:
Nem ér, a krémlikőröket imádom!
:)))

LoveMy 2012.04.19. 17:27:22

@Pácsó Ármándó:
De Noémi és Dévid között nemcsak szimpátia, hanem valami közös szlovák dolog is van, ha jól emlékszem!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:31:47

@LoveMy: Igen, igen! Akkor már érthetőbb a dolog! Ha guineaiul tudna, akkor Omár párja lenne :-)
Várjunk csak, akkor lehet, hogy Noémi neki küldte a szlovák rapszámot z Önök Kértékben? És az volt a szövege, hogy Déévid, Déévid, én vagyok az anyád, állj be mögém és álljunk át együtt a Hiper oldalra?

(Melyik a kedvenced?)

Banyus83 2012.04.19. 17:34:59

@Pácsó Ármándó: nem iszom alkoholt, úgyhogy amit te innál :-) krémlikőrt meg vigyél LoveMy-nak!!!!

Banyus83 2012.04.19. 17:36:50

@LoveMy: Én gondolok rád is :-))

kovácspéterke 2012.04.19. 17:37:15

@Pácsó Ármándó: sztem ha így lesz, akkor pít örül, h bentmarad, nem akar majd vendettát, annál sztem értelmesebb.

LoveMy 2012.04.19. 17:41:12

@Mrs. Jackman:
ezzel én is egyet értek!
az hogy kiállt Petráért, azzal egy hős férfi képét mutatta, és így biztosított a kapcsolata a játékban.
Ebben az esetben szomorú lesz az igaz, de megértő...
mert ez egy játék!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:42:30

@Mrs. Jackman: Ha így lesz akkor Omi neve felkerül a Sóhaj Listára N'Rico neve mellé?

@Banyus83: @LoveMy: Igazi jó barátnők vagytok :-)

Sziporka 2012.04.19. 17:42:33

Vajon kivágja Csíra a Krisztiááánt?:))) Úgy izgulok:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 17:43:58

Azért Edinának is fasza lehet visszanézni hónapokkal később, ahogy leadja a tévé, hogy estéről-estére levarrja egy jóllakott óvodás, aki itthon meg jól lepattant róla.
Na nem mintha szánnám.

Sziporka 2012.04.19. 17:45:44

Jaj tudja valaki milyen szám megy 8perc 30mpnél?:D

Banyus83 2012.04.19. 17:47:19

@Pácsó Ármándó: Látod :-) Had igyon legalább ő... ;-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:47:47

@Sziporka: Csírának az lenne a legelegánsabb, ha maradna Márk védettsége és azzal ejtené ki Melákot. Ha nem így lesz akkor jön a piszkos munka. Bár az élvezetesebb számára.

kovácspéterke 2012.04.19. 17:48:03

@Pácsó Ármándó: jaja, és pít majd róluk álmodik :D. Szendvicset :P

LoveMy 2012.04.19. 17:49:22

@Banyus83:
Naaaaa, azért csak módjával!
Gyűlölöm az alkeszeket!

A-D 2012.04.19. 17:50:10

@LoveMy: Én a képeket nem láttam.Mi van rajta? De facen dúl a szerelem köztük:) Persze minden nap profilt kell törölniük,és újjal feljönni.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:50:13

@Banyus83: Vannak nagyon szelíd gyümölcsborok is, egészségesek. Na?

ő-szinte 2012.04.19. 17:50:15

@LoveMy: álmodik a nyomor...;-DDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.04.19. 17:51:05

@Pácsó Ármándó: Iiigen én is erre gondoltam, de ha kivágja Melákot, akkor meg őt fogják kivágni a Mátéék,nem??
Mármint később neki lehet, hogy rosszabb... de nem tudom, mennyire lesz g ci, így, hogy mindkettőnek kvázi ugyanazt mondja:)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:53:23

@LoveMy: Majd kíváncsira isszuk magunkat, semmi alkeszság, meg a végén nem áll fel a párna csücske :-)

@Mrs. Jackman: Szegény emberre rá jár a rúd :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:56:03

További jó kommentelést, mentem a dolgomra!

Banyus83 2012.04.19. 18:04:31

@LoveMy: Persze, hogy módjával, én is úgy gondoltam...

@Pácsó Ármándó: Nem lehet... :-D

Banyus83 2012.04.19. 18:05:13

@Pácsó Ármándó: Menj a dolgodra!!! Aztán majd gyere este :-)

nosce 2012.04.19. 18:09:01

@ő-szinte:
én ma broki meg PIT kiesését vizionálom :_)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 18:09:32

Van új post, de aki elsőzni akar, rábaszott:P

A-D 2012.04.19. 18:12:07

@LoveMy: Kööössszönöm:)
Egyébként ha jól látom Márk ott sincs,Kíra meg mindig vmi pasi seggébe van,ezt tudjuk,ő velük érzi jól magát,nem lányokkal.

ő-szinte 2012.04.19. 18:22:02

@nosce: mit szedsz? En is kerek :-DDDD

indianlany007 2012.04.19. 18:22:46

a mai parvalaszto szerintem izgalmas lesz!:))) biztos vmi csavar lesz a dologban,ha meg nem akkor tuti,h szegeny davidnak semmi esely sincs...pedig alapvetüen nem rossz lelkü srac sztem.hat pit elegge szervezkedik,probal mindenkivel joba lenni,maga köre gyüjteni az embereket.egyedül sztem anikot utalhatja.remelem mar kiesik ez a nö vmikor.annyira bolod...fuuuj
petranak amugy szerintetek mü melle van??en nem tudom eldönteni://

kovácspéterke 2012.04.19. 18:56:43

@indianlany007: ha nem pít vagy máté megy, akkor én szeretém, ha dávid bent maradna.

sztem nincs műcicije.

Müszélia 2012.04.19. 19:15:23

mindenki essen ki és monnyon le. ebben a sorrendben.
a maci maradhat.

nosce 2012.04.19. 19:48:19

@ő-szinte:
az mekkora csavar lenne ha a spoiler video fake lenne, és direkt szivárogtatták volna ki, lenne nagy pofára esés :)

mocskosmacska 2012.04.19. 19:56:09

@nosce: Hu, ez nekem is tetszene.
Nem akarom, hogy melák menjen. Én brokit látnám szívesen kint és tüncikét. Nem igaz, hogy egyik agyhalottnak sem esik le, hogy ezek ketten már olyan biztosak, mint az állat és senkinek sem jut az eszébe őket szekálni. Nem igaz, hogy senki nem látja a veszélyét ennek. Ha valaki kiteszi az egyikét és utána jelentkezik a vv-be, küldök rá sms-t.

A-D 2012.04.19. 20:26:26

@mocskosmacska: Aztaa micsoda ajánlat:D
Kár h nem vagyok a Hotelbe,csak miattad mennék utána a Villába,addigra úgyis megszokom h agyhalottakkal vagyok összezárva:)

Banyus83 2012.04.19. 20:42:34

@nosce: Ez már nekem is eszembe jutott... :-)

A-D 2012.04.19. 21:59:13

Miért Omar??????
Hülye ez a Márk...én Elemzőt tettem volna ki,Omar jófej volt.

Twinsy 2012.04.20. 07:46:35

@GL-581 g: mert elment vagy kinnmaradt Ámerikába szerencsét kovácsolni az apjával autószerelésből .talán a bors on olvastam:)
süti beállítások módosítása