Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x27

2012. április 19. 01:13 - sixx

Tegnap ikertelenedtünk, egy pete feleződött tovább, és Márk képében maradt a hotelben, ahol Csíra vagy Tazmán, ahogy Hiper hívja, nagyon örül neki. És ha már Hiper, egy gyors tamponcsere után megujjaztatta magát Papuccsal, amihez innen is külön gratulálunk. T69.2 egy ciklámen/tüdőszínű babydollban parádézik a kamera előtt, a lébát permanens kisterpeszbe hajtogatta valaki, a haját hátranyalták, mozogni a tavalyi tapasztalatok alapján csak akkor engedik, ha nagyon nagy baj van. Márk és Dávid összebandázását vizionálja, gecik a régi játékosok, nem fogadnak be senkit. Ki itt a régi? Melák meg Broki, a többi faszi jövevény.

A nappalit morcos arcú takarítóbrigád nyalja fel, biztos ünnepnap van, mert Naiva zsinórtangát húz. Márk füle hámlik, mert leégett, sőt, mindene. Papucs a kamerába a tegnapi heavy pettinget úgy eufemizálja, hogy "kicsit közelebb kerültünk egymáshoz Hiperrel", ja ezt így is lehet mondani. Papucs jól érezte magát, és reméli, ez jót tesz a kapcsolatnak, azaz Hiper bent tartja. Én erre nemhogy az életemet, a Real Madrid labdarúgóiét sem tenném fel. Márk az immáron tiszta nappaliban az mondja ÚjPéternek, hogy a testvére távozásánál keményebb próbatétel nemigen vár rá, hát, ha tényleg komolyan gondolta tegnap, hogy mindenre számított, CSAK ARRA NEM, hogy szétválasztják őket, akkor Márknak nagyobb pofonokat tartogat az élet, mint a Facebook-kommentek miatt agyvérzés szélén táncikáló Bencsik Andrásnak.

Dávid Omárral beszélget a mödanszié mellett, szar a helyzetem, igaz? Az, mondja a szegedi felszolgáló, minek hazudjon. Ha nem vagy védett, szopsz, ez van. Dávid szerint két embernek nem akar keresztbe tenni, Omárnak és ÚjPéternek, persze ezt mondhatja bárkinek bármikor, de nem tűnik olyan link fajtának, talán a behorpadt koponya miatt bízok benne, fasz se tudja. Csíra közben Petrának meg Márknak ekézi Hipert, ezt a köcsögöt bazdmeg, azt hiszi, az övé a hotel, tolerancia, empátia, ismeretlen fogalmak a lófejben. Petra elsőre kajakra azt hiszi, ez neki szól, jézusom. Papuccsal is van baja Csírának, az meg csapkodja a kibaszott ajtót ezerrel, tán gyerekkori trauma? Petra elmeséli Márknak a tegnap esti eseményeket, dráma. Márk úgy véli, ő, Csíra, Petra meg ÚjPéter nagyszerű szövetséget alkot, és majd ők így négyen fogják eltávolítani azokat a hotelből, akik nem szimpatikusak. Mondom, jelen állás szerint négyen vannak nyolc ellen.

Naomi is lejön és azt kérdezi Dávidtól, van-e itt olyan fiú, akit be lehetne áldozni, Érdekes kérdés, ÚjPéternek megvan a válasza, Melák, bazdmeg nincs olyan oltár, ami elbírja. Hiper a körmét lakkozza pultnál, de csak addig míg Naomi oda nem megy pletykálkodni, képzeld, ÚjPéter kihajítaná Melákot Dávid helyett, nahát. Hiper szerint nem tudnak mit tenni, mármint Melák megmentését illetően, hiszen a tervhez kell ÚjPéter is. Naomi nem érti, őszintén szólva én sem. Csíra megszopatná Melákot, kérdi Naomi, Hiper nem biztos benne. Új téma, Hiper vs. Petra, ott van lent Hernyós a mödanszié mellett, és téged kutyáz Csírának, mondja Naomi, mire megáll Hiper kezében a körömlakk, miakurvaistenfaszavan? Nem csapkodtam ajtót! Nem hangoskodtam! És részeg voltam eleve! Amikor szólt Csíra, befogtam! És! Nem leszek tekintettel! Senkire! Mindig! A kamerába meglehetősen idegesen nyilatkozik, Petra nyafka életsítlusától a fasza kivan, az ordas stílusától meg pláne.

Ez a szappanopera folytatódik tovább immáron Papucs bevonásával, mert Hiper valahogy hazakecmereg frissen festett körmein, és kitálal, az a baj, hogy bebasztam, aztán meg azt lihegtem, úristen, amikor a csúnyámban matattál. Hiper szája be nem áll, Papucs egyfajta öntudatlan, már-már katatón állapotban ül és csak néha jön ki belőle egy halk, leginkább elgyötört "aha". Pórul jár, fenyegetőzik Hiper, papucs meg azon kínlódik, hogy ÚjPéterrel nem beszélt két napja. Ez, annak fényében, hogy eleve ki akarják baszarintani a hotelből, teljesen érthető. ÚjPéter Csírának és Petrának magyarázza el, hogy neki az az álma, hogy Melák megy haza, utána Papucs, majd Hiper. Ezt hívják az egyik kártyajátékban színelésnek. Csíra is ilyeneket álmodik, én meg azt, hogy jégkorongozok, pedig még korcsolyázni sem tudok, és két méter magas, 120 kilós bekkek vernek agyon a palánknál.

Melák a nappaliban vakarja a lábszárát, és mintegy mellékesen odaszól Csírának, hogy oszt nehogy olyat szólj be, hogy Márkkal jobban érzed magad, oszt paff, én meg kimegyek. Áááááá, dehogyis. Mondja Csíra. Levél, Juan hozza, Pandora, de előtte még egy kis punnyadás, persze nem mindenkinek, mert Hiper nekiesik Petrának, mit pofázol a hátam megett? Nem ártottam neked semmit, mit ugatol? Petra le van lassulva, de amúgy sem tud válaszolni a vádakra, mert Hipernek szájmenése van már megint és folyamatosan osztja. Bújj vissza a szobádba, mondja neki, mire Petra egy "te beteg vagy" megjegyzéssel balra el, ezt Hiper nemigen hallotta. Naomi segítőkész besúgónak bizonyul és elmondja Hipernek, hogy le lett betegezve frankón. Több sem kell az idegbetegség élő szobrának, az anyád picsáját felkiáltással megindul Petra szobája felé, ez megöli, bazdmeg.

NEM VAGYOK BETEG BAZDMEG, CSAK SZARUL ESETT, BAZDMEG, HALLOD, BAZDMEG! Petra hótt nyugodtan legyint, haggyadmánmagad, higgadj le, ez így nem kóser. HIGGADJAK LE, BAZDMEG, MIT BAZDMEG HIGGADJAK BAZDMEG LE BAZDMEG? Petra elmeséli ÚjPéternek is, mi történt, ez a nő elmebeteg, mondja az, most is üvöltözik a mödanszié mellett. Naominak mondja a faszságait, az meg óvatosan visszaszól, hogy azért te sem vagy eccerű eset, hallod. Petrával próbálok szimpatizálni, de nehéz, mert úgymondozik. Az agyhalottak a Pandorára készülnek, Hiper csöcst mutat. Naomi bikiniben zuhanyzik, wtf? Na, kezdük. Márk, nem félsz, hogy Csíra szopat? Nem, ezt, ami itt van, lehetetlen megjátszani. ÚjPéter szerint ezzel Melák szeme nyílt még nagyobbra, ami szerintem kvázi lehetetlen.

Petra, nem gondolod, hogy kihasználod az aranyosságodat? Én? Aranyos? Ezt tuti Naomi kérdezte, mondja ÚjPéter, és tényleg. Melák, kiben bízol leginkább? Műanyagban, bazdmeg. Az ő hiányában bízok Csírában, akinek bizonyítania kell. Hihetetlen, a nőkön múlik a sorsa, és nem benyal, hanem kioszt, mint egy öntudatos Jobbik-képviselő a melegtörvény szavazása előtt. Dávid, kit dugnál meg a hotelben? Naivát, Noémit meg általában úgy mindenkit. Hiper, kényelmes a Papucs? Nem papucs, hazudja Hiper, én is megteszek érte dolgokat, mondjuk a farkát nem verem ki, de kenhet nekem szendvicst. A kamerába meg azt mondja, Papucs nem papucs, őt arra tartja, hogy neki kényelmesebb legyen a dolga. Aztakurva, ez a nő ostobább, mint Ádám2, Nikolett és Terror egyben.

Csíra, hogy vagy Melákkal? Nagyon hullámzó, de hidat építek, és őt fogom választani. Márk arcára őszinte csalódás ül ki, nem hiszi el, hogy Csíra ennyire jó színésznő lenne, pedig de, előre megbeszélték. Csíra a Fehér Pókmajom bazdmeg. Melák szegény azt hiszi, hogy miután Fehér Pókmajom ezt így kimondta, nem fogja átbaszni. Fehér Pókmajom, milyen érzés, hogy ketten is küzdenek a kegyeidért? Vagy három? Nem érzek ilyet. Ennyi vót, Féliker Márk és Fehér Pókmajom a szobában röhögcsél, mennyire voltam hiteles, kérdi a csaj, nagyon, mondja Féliker és megöleli, de szép szemed van. Ez vak, bazdmeg. Dávid és ÚjPéter a mödanszié mellett pocol, jön le Fehér Pókmajom, kurva anyját mindenkinek, ott csámcsognak a fülembe bazdmeg. ÚjPéter taktikai tanácsot kér Dávidra vonatkozóan, mit tegyen? Hát, mögém be ne álljon.

Féliker a Fehér Pókmajommal megbeszéltek értelmében Hiperrel tárgyal, és persze, hogy Fehér Pókmajmot ekézi, te, én mán nem bízok ebben a vasalt csöcsben, Melákot akarja bent tartani, ilyen jó színész nem lehet. Hiper együtt érez, hát, de szar neked itten, megértem, DE vannak itt még friss párok, hoppácsak, Hiper kombinál, és Félikerre rá akarja tenni az egyik párt? Rá hát, azt mondja neki a szobában., és most tessék nagyon figyelni, mert kurvajó, szóval aszongya, hogy ha védettséget kapsz, állj be Petra mögé, mert az az egyetlen menekülő út neked. A csávónak, akinek védettsége van. Ennyire hülye nem lehet ez a nő, nem hiheti, hogy az alapvetően tufa Féliker beveszi ezt a faszságot. Az persze előadja a hálást, hát, nagyon köszönöm a tanácsokat, naccerűen érzem magam tőlük, és lelép, mire Hiper elkezd röhögni odabent, egyedül, mert azt hitte, megvezette Félikert.

Este Dávid kap egy levelet a riportszobában, és az áll benne, hogy Féliker védett, de a védettséget átadhatja Dávidnak, ha úgy érzi, hogy biztonságban van - ehhez most tessen győzködni a delikvenst, de hirtelen. Dávid ennek megfelelően odamegy Félikerhez és elhívja egy privát csetre a mödanszié mellé, a győzködés első blikkre nem túl meggyőző, leginkább amolyan kesergő féle, léccilécci aggyá' nekem védettséget. Ezzel engem nem tudott volna befűzni, az tuti. A beszélgetés után a pultnál Féliker nagyon nyugodt, ez gyanús Meláknak, bár azt is megjegyzi, hogy amikor meg Féliker tiszta ideg, az biztató valahol.

Petra nem iszik, mert a gyógyszerre nem jó ötlet. Hiper bezzeg vánkozmóplízezik, pedig levelet hoz Juan, kívánságműsor lesz, lehet kérni egy nótát mindenkinek, Hiper ettől extázisba jön és kap valami fos népzenés motívumokkal kiegészített szintipopot, Holdviola a neve, és kibírhatatlan, de Hiper magyar, illetve MAGYAR, gondolom, így köteles ilyet kérnie. A többiek is kérnek és kapnak, nem fárasztok senkit a setlisttel, táncolnak és sikoltoznak, ahogy azt itten kell. A legjobb az egészben az, amikor Naomi szlovák rapszámára Hiper vadul be igazán, és úgy tesz, mint aki ért is, mit karattyol Karel MC vagy hogy a faszba' hívhatnak egy tót rappert, no meg az Omár-Melák-Broki táncpárbaj, amit a kőművesdekoltázsok királya, Broki nyer meg szerintem. Az est fénypontja Melák kiselőadása valami hiphop- vagy rapszámról, az úriember, mondja, sok mindenen keresztülment, és ezt írta ki itt magából, tudok azonosulni vele. Majd felhajtja a kapucnit és átlényegül.

Papucs szerint Dávidnak van védettsége, nem tudom, honnan szedi ezt a sületlenséget. Hiper hullarészeg és felviteti magát Papuccsal, szánalmas. Broki és Naiva huncutkodik egyet a paplan alatt, Broki azt mondja a kamerába, Naiva fel 50 százalék az, amit érez, a többi a játékkal kapcsolatos. Az epizód végén Hiper olyat pucsít a kamerába, mint Kelemen Anna mostanában száz euróért, gratula hozzá, a párducmintás neglizséért meg igazán kijárna egy vödör festék. Holnap párválasztás, juhé.

U.I.: macikánk csak nem pusztul el, amint az agyhalottak elhúztak, birtokba vette a nappalit, de nem talált semmi ennivalót, mert ezek a gecik mindent felzabáltak. 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2012.04.19. 16:18:40

@genevieve: Na majd meglátjuk. Most se vagyok valami friss...

nosce 2012.04.19. 16:20:34

@genevieve:
"de nem küldözgetett szivecskét a kamerába:-)"

azt nem neked küldte ? :)

Banyus83 2012.04.19. 16:21:49

@LoveMy: Na, Pácsó? A kérdés adott... :-) HOgy szereted?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:23:28

@nosce: Na jó.. de Melák két hétig (kb.) siratta az ő Nikijét...nahh kicsit tumacs volt..

LoveMy 2012.04.19. 16:24:38

@Pácsó Ármándó:
JáááJ folyamatosan elszólod magad!
Én nem arra gondoltam! ;)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:24:47

@genevieve: Enyyééémmmm vaaagggyyy !!! :D:D
klasszikus... sajnálom, hogy már nem hallhatjuk többet.. :)

genevieve 2012.04.19. 16:26:12

@paranyuszi: még mindig siratja:-)

azért ha ez nem rántja le a földre szegényt akkor érdekes felnőtt lesz belőle....

LoveMy 2012.04.19. 16:27:17

@paranyuszi:
Még most is!
Melák, ha telihold van:
"Túúúúúúúúúmacs Nikiiiii!
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:29:15

@LoveMy: Sokáig fent voltam az este és egy kicsit indiszponált vagyok. Banyusnak meg a kutya fülét, egyedül nem akart áthívni macskát simogatni :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:29:23

@genevieve: szerintem ő már így is.. eléggé érdekes... :) de igazad van, megnézném kb. 10 év múlva.. :)

genevieve 2012.04.19. 16:30:38

@paranyuszi: ha tényleg sok pénze lesz akkor a barátnője aranykalitkába fog élni...

nosce 2012.04.19. 16:31:46

@paranyuszi:
túúúmács, és ez beszűkítette a játékterét, de ha nem gfagy le, akkor se tudom h mit tehetett volna a játékban maradásért, nem maradt lapja ...miután LMZ megujjazta Anikót ott se lett volna helye...

Banyus83 2012.04.19. 16:32:31

@Pácsó Ármándó: :-) Jöhetsz egyedül is, ha LoveMy nem haragszik... :-P Várlak szeretettel...

@LoveMy: Nem akartam eddig mondani, hogy neked tulajdonképpen tudnod kéne, hogy szeretni... :-)

LoveMy 2012.04.19. 16:34:33

@Banyus83:
az attól függ, hogy ki mire gondol!
;)

kovácspéterke 2012.04.19. 16:34:59

@nosce: én pít helyében jövő héten picit visszafognám magam, már ha marad, mielőtt úgy gondolják, h túl erős vagyok.

ő-szinte 2012.04.19. 16:40:02

@nosce: bizonyos füstjelekből úgy olvastam, hogy igen...

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:41:27

@LoveMy: (Mire gondoltál?) Most nézem a Reluxás vidit.

@Banyus83: Nem haragszik, nagyon modern gondolkodású, kedves lány :-)

@Mrs. Jackman: És ki lép majd fel Píttel szemben? Anikó hatására az újak?

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:43:28

@genevieve: Igen..lehet, hogy aranykalitka..
de mivel nem atomfizikus.. sztem egy átlagos IQ-jú nő simán átveri a palánkon. :D

LoveMy 2012.04.19. 16:44:22

@Pácsó Ármándó:
Majd megbeszéljük a Jaguár szobában! ;)

kovácspéterke 2012.04.19. 16:45:07

@Pácsó Ármándó: nem feltétlen, de ha nagyon szervezkedik és erős, akkor a korábbi szövetségesei is ellene fordulhatnak, pl nem tudom noémi mennyire befolyásolja omárt.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:45:07

@nosce: Rossz időben rosszul történtek a dolgok, az ő szempontjából..Mondhatjuk nem volt szerencsés..De kizárólagosan egy emberre építeni egy taktikát.. nem logikus.. hiszen ez itt az Éden Ho....

genevieve 2012.04.19. 16:47:30

@paranyuszi: feltéve, ha nem félti a testi épségét:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:49:20

@genevieve: Jahh igaz.. Melák valszeg a fizikai meggyőzés híve, nem a verbálisé.. :D:D:D

A-D 2012.04.19. 16:50:12

Pff,most hallottam h Márk és Kíra együtt vannak kint az életben,dúl a lamúúúúr.
Ki látja szép szexi nőnek Kírát?
Lehet velem van a baj...

LoveMy 2012.04.19. 16:50:45

@paranyuszi:
és a szemmelverésé :)

genevieve 2012.04.19. 16:51:18

@LoveMy: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kovácspéterke 2012.04.19. 16:52:10

@A-D: nem szép, de szexi, és van ainek bejön az önbizalom.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 16:52:31

@Mrs. Jackman: Valós a félelem, mert az erősekre rámennek a feltörekvők. Noémi egy életveszély, most Anikónak spionkodik, nem lennék meglepve, ha Petra hatására Pít összekapna vele.

@LoveMy: Rendben MyLove! :-)

@paranyuszi: Edina is egy emberre épít, valóban kockázatos a dolog.

genevieve 2012.04.19. 16:53:09

@paranyuszi: a verbálishoz nem eléggé barátja a szavaknak és a rímeknek:-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:56:44

@Pácsó Ármándó: Pont ez írtam korábban..
ha Máté valamiért kiesne..Edinkának sztem annyi lenne.

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 16:58:25

@LoveMy:
"és a szemmelverésé :)"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez kegyetlen jó volt!!! :D:D::D

A-D 2012.04.19. 16:59:04

@Mrs. Jackman: Szexi?
Hát a szeme esetleg szép,de a szája is lefelé görbül,a mosolya se elragadó, se a teste.Márk sztem jobb pasi,mint csajban Kíra.Kíváncsi vagyok meddig tart a nagy szerelem?!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:00:02

@paranyuszi: Dicsérjétek még, legyen jó kedve estére :-)

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 17:00:08

@A-D: Muhahhhaaaa! :D Ez a mai nap poénja! :D Ha igaz.. :D

kovácspéterke 2012.04.19. 17:00:18

@A-D: nem értem mi baj kira testével, de lehet, h én vagyok elferdülve, vékony, de nem anorexiás, szép a bőre, a feneke sem olyan vészes. sztem messze an attól, h csúnya legyen.

LoveMy 2012.04.19. 17:00:56

@paranyuszi:
azért ezt nem mondanám, rövid ideig biztos maga alatt lenne, de neki is van B terve

paranyuszi (törölt) 2012.04.19. 17:02:16

@LoveMy: És ki a B terve? Juan?? :D
Tényleg van neki amúgy? Én még nem hallottam...De ettől még lehet..

LoveMy 2012.04.19. 17:03:27

@A-D:
Ha együtt vannak, akkor a szegedi ÉH találkozós képek elég érdekes dolgokat mutattak a Csíráról!

LoveMy 2012.04.19. 17:07:33

@paranyuszi:
a Pandorán is megkapta ezt a kérdést (többször is) ahol a megfelelő póker választ adta. De nem is rossz, hogy megkapja ezt a kérdést, mert legalább figyelmeztetik erre, persze ettől még ő is dolgozik ezen!

LoveMy 2012.04.19. 17:08:59

@Pácsó Ármándó:
Lehet, hogy Pít, de most már ott az új, Dévid is, akinek nagyon tetszik!
B1 és B2 ;)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:13:47

@LoveMy: Tulajdonképpen Elemzőnek is tetszik. B3.

Lillian.. 2012.04.19. 17:14:19

@paranyuszi: Nem, csak neked akartam dicsekedni.

Látom bejött...

LoveMy 2012.04.19. 17:18:13

@Pácsó Ármándó:
Ejha!
Ezt nem tudtam!
Mondta neked?
És mi lesz, ha ezt a Hiéna megtudja!
Leveti a bőrét is a gonosz!

Banyus83 2012.04.19. 17:18:20

@LoveMy: na ja...ott arra céloztak, hogy Ádámmal kavarnak valamit :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:18:33

@Banyus83: Krémlikőrt vigyek vagy bort vendégségbe?

Más téma: Ha esetleg Dávid Omárt tenné ki, az megborítaná a PítFőnökhöz fűződő legendás kapcsolatát és halmazati büntetésként megkapná Noémit is.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:20:24

@LoveMy: De, tudtad! Nemrég voltak párok ketten és Ancsika epét hányt a féltékenységtől. Emlékszel?

LoveMy 2012.04.19. 17:24:52

@Pácsó Ármándó:
Ja tényleg ezt már teljesen el is felejtettem! Sry!

LoveMy 2012.04.19. 17:25:44

@Pácsó Ármándó:
Nem ér, a krémlikőröket imádom!
:)))

LoveMy 2012.04.19. 17:27:22

@Pácsó Ármándó:
De Noémi és Dévid között nemcsak szimpátia, hanem valami közös szlovák dolog is van, ha jól emlékszem!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:31:47

@LoveMy: Igen, igen! Akkor már érthetőbb a dolog! Ha guineaiul tudna, akkor Omár párja lenne :-)
Várjunk csak, akkor lehet, hogy Noémi neki küldte a szlovák rapszámot z Önök Kértékben? És az volt a szövege, hogy Déévid, Déévid, én vagyok az anyád, állj be mögém és álljunk át együtt a Hiper oldalra?

(Melyik a kedvenced?)

Banyus83 2012.04.19. 17:34:59

@Pácsó Ármándó: nem iszom alkoholt, úgyhogy amit te innál :-) krémlikőrt meg vigyél LoveMy-nak!!!!

Banyus83 2012.04.19. 17:36:50

@LoveMy: Én gondolok rád is :-))

kovácspéterke 2012.04.19. 17:37:15

@Pácsó Ármándó: sztem ha így lesz, akkor pít örül, h bentmarad, nem akar majd vendettát, annál sztem értelmesebb.

LoveMy 2012.04.19. 17:41:12

@Mrs. Jackman:
ezzel én is egyet értek!
az hogy kiállt Petráért, azzal egy hős férfi képét mutatta, és így biztosított a kapcsolata a játékban.
Ebben az esetben szomorú lesz az igaz, de megértő...
mert ez egy játék!

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:42:30

@Mrs. Jackman: Ha így lesz akkor Omi neve felkerül a Sóhaj Listára N'Rico neve mellé?

@Banyus83: @LoveMy: Igazi jó barátnők vagytok :-)

Sziporka 2012.04.19. 17:42:33

Vajon kivágja Csíra a Krisztiááánt?:))) Úgy izgulok:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.04.19. 17:43:58

Azért Edinának is fasza lehet visszanézni hónapokkal később, ahogy leadja a tévé, hogy estéről-estére levarrja egy jóllakott óvodás, aki itthon meg jól lepattant róla.
Na nem mintha szánnám.

Sziporka 2012.04.19. 17:45:44

Jaj tudja valaki milyen szám megy 8perc 30mpnél?:D

Banyus83 2012.04.19. 17:47:19

@Pácsó Ármándó: Látod :-) Had igyon legalább ő... ;-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:47:47

@Sziporka: Csírának az lenne a legelegánsabb, ha maradna Márk védettsége és azzal ejtené ki Melákot. Ha nem így lesz akkor jön a piszkos munka. Bár az élvezetesebb számára.

kovácspéterke 2012.04.19. 17:48:03

@Pácsó Ármándó: jaja, és pít majd róluk álmodik :D. Szendvicset :P

LoveMy 2012.04.19. 17:49:22

@Banyus83:
Naaaaa, azért csak módjával!
Gyűlölöm az alkeszeket!

A-D 2012.04.19. 17:50:10

@LoveMy: Én a képeket nem láttam.Mi van rajta? De facen dúl a szerelem köztük:) Persze minden nap profilt kell törölniük,és újjal feljönni.

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:50:13

@Banyus83: Vannak nagyon szelíd gyümölcsborok is, egészségesek. Na?

ő-szinte 2012.04.19. 17:50:15

@LoveMy: álmodik a nyomor...;-DDDDDDDDDDDD

Sziporka 2012.04.19. 17:51:05

@Pácsó Ármándó: Iiigen én is erre gondoltam, de ha kivágja Melákot, akkor meg őt fogják kivágni a Mátéék,nem??
Mármint később neki lehet, hogy rosszabb... de nem tudom, mennyire lesz g ci, így, hogy mindkettőnek kvázi ugyanazt mondja:)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:53:23

@LoveMy: Majd kíváncsira isszuk magunkat, semmi alkeszság, meg a végén nem áll fel a párna csücske :-)

@Mrs. Jackman: Szegény emberre rá jár a rúd :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.19. 17:56:03

További jó kommentelést, mentem a dolgomra!

Banyus83 2012.04.19. 18:04:31

@LoveMy: Persze, hogy módjával, én is úgy gondoltam...

@Pácsó Ármándó: Nem lehet... :-D

Banyus83 2012.04.19. 18:05:13

@Pácsó Ármándó: Menj a dolgodra!!! Aztán majd gyere este :-)

nosce 2012.04.19. 18:09:01

@ő-szinte:
én ma broki meg PIT kiesését vizionálom :_)

Cathcart_ezredes 2012.04.19. 18:09:32

Van új post, de aki elsőzni akar, rábaszott:P

A-D 2012.04.19. 18:12:07

@LoveMy: Kööössszönöm:)
Egyébként ha jól látom Márk ott sincs,Kíra meg mindig vmi pasi seggébe van,ezt tudjuk,ő velük érzi jól magát,nem lányokkal.

ő-szinte 2012.04.19. 18:22:02

@nosce: mit szedsz? En is kerek :-DDDD

indianlany007 2012.04.19. 18:22:46

a mai parvalaszto szerintem izgalmas lesz!:))) biztos vmi csavar lesz a dologban,ha meg nem akkor tuti,h szegeny davidnak semmi esely sincs...pedig alapvetüen nem rossz lelkü srac sztem.hat pit elegge szervezkedik,probal mindenkivel joba lenni,maga köre gyüjteni az embereket.egyedül sztem anikot utalhatja.remelem mar kiesik ez a nö vmikor.annyira bolod...fuuuj
petranak amugy szerintetek mü melle van??en nem tudom eldönteni://

kovácspéterke 2012.04.19. 18:56:43

@indianlany007: ha nem pít vagy máté megy, akkor én szeretém, ha dávid bent maradna.

sztem nincs műcicije.

Müszélia 2012.04.19. 19:15:23

mindenki essen ki és monnyon le. ebben a sorrendben.
a maci maradhat.

nosce 2012.04.19. 19:48:19

@ő-szinte:
az mekkora csavar lenne ha a spoiler video fake lenne, és direkt szivárogtatták volna ki, lenne nagy pofára esés :)

mocskosmacska 2012.04.19. 19:56:09

@nosce: Hu, ez nekem is tetszene.
Nem akarom, hogy melák menjen. Én brokit látnám szívesen kint és tüncikét. Nem igaz, hogy egyik agyhalottnak sem esik le, hogy ezek ketten már olyan biztosak, mint az állat és senkinek sem jut az eszébe őket szekálni. Nem igaz, hogy senki nem látja a veszélyét ennek. Ha valaki kiteszi az egyikét és utána jelentkezik a vv-be, küldök rá sms-t.

A-D 2012.04.19. 20:26:26

@mocskosmacska: Aztaa micsoda ajánlat:D
Kár h nem vagyok a Hotelbe,csak miattad mennék utána a Villába,addigra úgyis megszokom h agyhalottakkal vagyok összezárva:)

Banyus83 2012.04.19. 20:42:34

@nosce: Ez már nekem is eszembe jutott... :-)

A-D 2012.04.19. 21:59:13

Miért Omar??????
Hülye ez a Márk...én Elemzőt tettem volna ki,Omar jófej volt.

Twinsy 2012.04.20. 07:46:35

@GL-581 g: mert elment vagy kinnmaradt Ámerikába szerencsét kovácsolni az apjával autószerelésből .talán a bors on olvastam:)
süti beállítások módosítása