Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

30 Rock 1x03 - Blind Date

2008. június 30. 13:01 - wayout

Láthatóan a TGS with Tracy Jordan is komoly közéleti mélyfúrásban utazik, hiszen mi fejezhetné ki jobban a mai korszellemet, mint egy robot és egy medve élet-halál harca. Frank szerint nem realisztikus, hogy csak egy medve van, mert egyet simán lenyom egy robot, de ez Lizt már hidegen hagyja és inkább az idegesíti fel, hogy valaki megfejtette a reggeli Sodokuját. A kellemetlenségek azonban még nincs vége, mennie kell Jackhez rapportra. Jack a munkahelyi hatékonyság nevében, valamint, hogy szegény Citrom ne végezze több napos hullaként, akit a szomszéd kutyája fedez fel, vak randit szervez neki. Liz ellenáll, mit pofátlankodik bele az ő sivár magánéletébe Jack, különben is póker este van akkor. Jack erre hirtelen kedvet kap a pókerezéshez, milyen jó móka, kötetlen megismerése az új alkalmazottaknak, én rosszat sejtek.

Ugrunk, este van, Liz magányosan eszi a mirelit kaját a tévé előtt, amikor hirtelen félre nyel és elkezd fuldokolni. Citrom végül megharcol a mócsingal és kimenekül a halál torkából, és az élmény hatására rádöbben, hogy itt az ideje randizni különben nagyon csúnyán végezheti. Másnap a stúdióban megy a kemény meló, mindenki sertepertél, Josh elhívja Tracyt a póker est egy idióta sízős skeccs próbája közben. (zöld háttér meg minden, elvégre ez egy komoly műsor) Liz pedig a lehető legrosszabb emberhez fordul randi tanácsért, Frankhez, aki szerintem kb. akkor randizhatott utoljára, amikor Micheal Jacksont először perelték be gyerek molesztálásért. Frank univerzális válasza az, hogy bármi történjék viselkedjen úgy mint ha egy pornóban lenne és akkor tuti nem lesz gond.

A folyosón Jack jön, aki már profin leszervezte a randit, viszont aggályai támadtak Liz ruházatával kapcsolatban, megkérdi, hogy átöltözik-e munka után. Liz nemmel felel, amire Jack kezében nyom némi pénzt és felszólítja, hogy ebédszünetben mindenképp látogasson el egy NŐI ruhaüzletbe. A vásárlás nem sikertelen, Liz egész dögösen kicsípi magát a randira, míg a többiek a nagy póker játszmára készülnek. Kiderül, hogy Tracynek nemcsak a betűkkel, de a kártyákon szereplő csupa fura jelekkel is gondjai vannak. A játékba Jack is beszáll és elkezd kemény feltételeket diktálni, mert ő igazán kemény fickó és ez férfias játék. Eközben Citrom a liftben megint majdnem megfullad, már másodszor ebben a részben. Eddigre a póker játszma már nagyon eldurvult, Pete a jegygyűrűjét is bedobta, Frank pedig Liz Emmy díját, de minden hiába Jack visz mindent.

Jóllakott ovis kinézete komoly pszichoanalitikus képességeket rejt, simán olvas mindenki gondolataiban. Szegény Frank még a lakbérre valót is eljátszotta, reméljük a mutterja csak nem fogja kidobni. És ekkor érkezik meg Jack méltó ellenfele, Kenneth. Nehéz annak a gondolatait olvasni, akinek egyáltalán nincsenek. Naná, hogy Kennynek azonnal royal flushe van és mindent visz. Liz randija egy kis szépséghibán kívül remek lenne, Jack barátja dögös, okos és nagyon jó a humora csak éppen nőnemű. Citrom nem érti miért nézte Jack őt leszbikusnak, majd a kedves kis gyerekkori flashbackekből kiderül, hogy ő róla pólyáskorában is azt gondolták, hogy milyen cuki kis leszbikus. Másnap számon is kéri Jacken a dolgot, de most inkább Kennethel van elfoglalva. Rejtély számára a srác, pedig a semmin nincs sok megfejteni való. Az írószobában mindenki azt gondolja, hogy bizonyára Liz ijesztette el legutóbbi randi partnerét, tikkeléssel vagy a lábujjai megmutatásával.

Amikor kiderül, hogy nem Liz a hibás és hogy egy csaj volt jól ki is röhögik szegény Citromot, akinek még az Emmyjét is elkártyázták. Otthon Lizre egy újabb Áll az alkus, mirelit kajás este várna, úgy hogy inkább úgy dönt, hogy felhívja Gretchent, Jack leszbi, mérnök ismerősét. Ismét kiviláglik, hogy Gretchen tökéletes lenne Liz számára, csak ne lenne nő. El is mennek újból együtt vacsorázni, a stúdióban pedig Jack szuper póker showdownt rendez csak azért, hogy végre megfejthesse végre Kennethet. Még koktélrákban fürdő koktélrákokból kirakott óriás koktélrák is van, ami Tracyt teljesen lenyűgözi. Megjegyzem kevés Tracy volt ebben a részben, pedig az ő hülyeségéből bármennyit el lehet viselni. Remek hangulatban zajlik a játék, Liz is megérkezik Gretchennel, akit mindeki fantasztikusnak tart. Frank és Pete egyaránt javasolják Liznek, hogy váltson csapatot, mert eddig amúgy is csak nagyon béna pasijai voltak.

A luxus póker este a vége felé közeledik és Jack és Kenneth nagy összecsapását láthatjuk. Kennethről lepereg Jack minden kemény megszerzett gondolatolvasói képességei, mert ugye ami nincs azt nehezen lehet olvasni. A végső körben már Kenneth kifürkészhetetlen munkakörű állasa tét. És sajnos veszít, de rá jellemző megrendíthetetlen optimizmussal tűri. Hopp, hirtelen kiderül, hogy a republikánusoknak is van szíve, és Jack visszaadja kedvenc kis hillbillynknek a munkáját. Kenneth pedig boldogan elbiciklizik a naplementébe a kis kék bringáján. Mire Liz megjegyezné, hogy milyen rendes dolog volt Jacktől, hogy visszaadta Kenneth melóját, Jack megjegyzi, hogy a barátainkat közel, az ellenségeinket viszont még közelebb kell tartani. Mert 5 év múlva vagy mindannyian Kennethnek fognak dolgozni vagy az ő keze által fognak meghalni. Ööööö, ez aztán fogós kérdés, bár én arra tippelnék, hogy második valószínűbb.:)

A rész végére még visszatérünk Liz leszbi csajos kalandjához. Ketten ülnek egy bárban és mivel Gretchen nem szeret hiába hetero csajok után futni benyújtja a leszbi leszel vagy ne találkozzunk ultimátumot Liznek. Citrom viszont jobban kedveli a kopasz foltokat és szőrös hátakat, úgy hogy marad a pasiknál. Azért vigaszként bedobja, hogy ha 25 év múlva nem lesz senkijük lehetnének lakótársak és hagyná neki, leszbikus dolgokat csináljon vele. Na erre vágja rá a csaj, hogy nem bír többet vele lenni, ami azért vicces, mert a pasik is mind ezt mondják Liznek. Itt egy találós kérdés, vajon mit csinál rosszul?:) Az este zárásaképp azért még egy béna, nős pasi megpróbálja felszedni egy éjszakára, ami több mint a semmi, legalább valamilyen hatással csak van a férfiakra.

Címkék: 30 rock
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása