Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better than us - Episode Seven

2020. december 31. 13:21 - hektor_

Visszaugrunk oda, ahol Alla a titokban megszökés közben kiugrott a kocsiból a korlátnál rosszul lenni; megáll mögötte egy autó, ahonnan két faszi udvariasan érdeklődik, hogy segíthet-e valamiben, majd miután az asszony lepattintaná őket, közlik hogy Toropov úr nem igazán örül neki, hogy meg akarja sérteni a megállapodást, így ezt az akciót egy kellemetlen beszélgetés követi a szóban forgó főnöknél. Halálos fenyegetések, meg a szokásos.

1.png

Szafronov a kocsiban tér magához, Arisza tájékoztatja, hogy éppen az ő orvosi könyveiből tanulta a verőér szorítást. Alla éppen ekkor tántorog az otthonuk felé az utcán, Szafronovot azért megnyugtatja hogy nem a lelkiismeret kínzó szorítása kergette hazáig, hanem Vitya szórt rá egy  imperio átkot. Arisza nem érti a férfit, most mit sajnálod, ő okozta a legtöbb galibát, de Szafronov van olyan hülye, hogy még így is mentegeti az exfeleséget.

Szeretem ezt a nőt. Csak nekem van jogom kínozni.

Másnap a párocska együtt megy futni, előtte Allának beugrik a fenyegetés arcmosás közben, amit két lövés követ, de hogy kit lőttek le, nem derül ki. Szafronov megígéri a nőnek, hogy ha vége a tendernek, mindent megtesz, hogy elmehessenek Ausztráliába.

2.png

3.png

Jegor és Zsanna elmennek leadni a levelet Kirill anyjának, de ahogy odaérnek, kiderül hogy a fiút leszúrták. Kirill apja el akarja vinni a tinédzsereket a rendőrségre, miután ők látták utoljára élve a fiát, de amíg átöltözik, Jegorék nyilván lelépnek, majd futás közben a srác rávilágít, hogy tán nem kéne a Bot.Net-be menni, miután valszeg Barsz is benne volt a gyilkosságban. A lánynak jojózik a szeme dühében, és faképnél hagyja a Jegort.

4.png

A Cronosban Viktor tanakodik Maszlovszkyval a tender feladatai felett, ugyanis a 3.tétel szerint a Ariszának le kell fegyvereznie majd egy pengével támadó személyt, ami Arisza korábbi gyilkosságainak fényében kicsit kecskére a káposztát-sztorinak hangzik. Megjönnek a delikvensek, és megelőzvén, hogy ártatlanok sérüljenek az edzésen, Szafronovot szólítják fel hogy mutassa be Ariszával a fogást, végül is ha valakinek véletlenül kiesnének a belső szervei, akkor érte nem kár, sőt, Viktoréknak még jól is jön. Este a család átbeszéli a tender anyagait, Alla nagylelkűen magára vállalja a főzős feladat megtanítását, hiszen

- Ez már a családi ügyünk, igaz, Arisza?

- Nem igaz.

Ekkor Szafronovék jelzik a robot lánynak, hogy az ember bizony csinál néha olyat, amihez amúgy egyáltalán nincs kedve, így kezdődik hogy tudat alatt megtanítják Ariszát hazudni. Jegor közli, hogy senkit sem érdekel, mit gondol egy robot, úgyhogy Arisza utánaviharzik és miközben a háttérben bömböl az orosz Limp Bizkit, elbeszélgetnek a család és a szeretet értékéről, majd Jegor elhívja magával a Bot.Net-be. Persze ennek is sértődés a vége, mert Arisza nem érti mi a különbség a hazugság és aközött, hogy tud valamiről, de magában tartja.

5.png

Közjáték: Zsanna kitálal a Kirill-ügyről, Barsz sehogy nem reagál.

6.png

Ariszát elviszik Alláék egy étterem konyhájába, ahol a séftől kellene tanulnia, de tanulás helyett kiosztja a főszakácsot, hogy majonézes olajos cuccok helyett lehetne kicsit egészségesebb a konyhája. Később a cukros desszerteket kérő vendégeket is inzultálni kezdi, majd egy kövér csajjal alig burkoltan közli, hogy ha nem enné meg ezeket a cuccokat, akkor nem lenne ilyen beles zsírgombóc és csekkolna ki cukorbetegségben hamarost. Később Allát kérdezi, mi volt ezzel a gond, aki megpróbálja neki elmagyarázni, miért hívják az emberek bunkóságnak, amit csinált, példálózva azzal, hogy kurvás a ruhája, szóval nem lenne baj, ha elolvasna pár fashion újságot – és eközben tovább tanítja hazudni.

7.png

8.png

9.png

Közjáték 2: Szafronov meglátogatja Varlamovot, és megmutatja neki a korábban bekért videót Arisza edzéséről, kiélezve hogy Toropovék furcsán viselkedte. A férfiak látják ebben a rációt, de én kétlem, hogy le lehet csukatni valakit azért, mert egy sarokban sutyorog.

10.png

Arisza aztmondja Szafronovnak, gyere Georgij, férfiként van rád szükségem, de mielőtt Szafronov félrenyeli a levest, kiderül hogy valójában egyáltalán nem egy pacák a legmegfelelőbb jelenleg, hiszen öltözködési tippeket akar kérni.

- Na és ő? Rajta van mit nézni?

- Igen, a lábait és a melleit.

- A mell nem ruha.

Szafronovnak mire leesik, hogy mi folyik itt, már menekülne, később aztán Allával meg is beszélik, hogy serdülő tinédzser lett a robot lányukból.

11.png

12.png

Az éjszaka közepén Arisza felkelti Jegort, és elmennek a Bot.Net-be, ahol a lány beáll pultozni, a fiatalok meg kibékülnek. Az egyik srác tequilát akar Ariszától, meg azt, hogy beszélgessen vele, amit a robot nem szeretne, de aztán Sztriga tájékoztatja hogy jó lenne, ha nem riasztaná el a vendégeket, amit csak azért nem értek, mert a tequilás gyerek szintén az egyik ott dolgozó, de mielőtt megvádolnám az oroszokat, hogy nem fizettek elég statisztát, Sztriga megmondja Zsannának hogy szándékos volt, hogy lefoglalja mindkettőt.

13.png

Mindeközben Barsz találkozik Glebbel, és felelősségre vonja a férfit: Kirill hogyan került a föld alá, mielőtt Novoszibirszkbe ért volna? A kopasz szerint ez szükségtelen információ lett volna a pultosgyerek számára, úgyhogy hagyjuk is, de Barsz nem hagyja, így Gleb leckét ad a fiúnak arról, hogy az Ügy fontosabb, mint bármely barátság, és jó lenne ha ezt megtanulná Barsz is, főleg mivel sejtparancsnok.

14.png

A Bot.Net-be visszaérkezve Barsz azonnal ki akarja belezni Ariszát, Zsanna erre ismét hátat fordít a fiújának, és az idegbeteg bátyjával foglalkozik, míg Ariszáék hazakullognak. Másnap Varlamov bokszedzőjéhez viszi el Georgij a robotot, aki valószínűleg valami ázsiai divatlapot ütött fel, ha jó ötletnek tartotta hogy beltéren egy átlátszó esőkabátot viseljen az edzéshez. Kerülgetik egymást egy darabig, majd felteszik a kérdést a lánynak, hogy miért idétlenkedi el az egészet, a feladat az volt, hogy rúgja ki Szafronov kezéből a kést, nem más. Arisza azt mondja, nem tartja szükségesnek, hiszen a doktor nem veszélyes, úgyhogy a következő felállásban maga az edző támadja meg Georgijt, mire a robot úgy fellöki, hogy eltörik a karja, de szerencsére kiderül hogy csak a szervizbe, és nem a kórházba kell vinni a férfit, mert a végtag mű. Varlamovék nem tudnak túllépni Asimov első törvényének ilyen mértékű felrúgásán, így faggatni kezdik a lányt, árthat-e az embereknek, mire az azt mondja, csak a családja védelmében, de aztán a részben szépen felépített események során elhagyja a száját az első igazi hazugság is.

A záró képkockákban Panyin elvtárs barátja és kollégája meglátja az Arisza-reklámot, úgyhogy lesz itt még bonyodalom. BÚÉK!

 

Címkék: better than us
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása