Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x15 – Megszületik Deac kislánya

2019. február 20. 13:00 - szde

Járőr nézi a kosarazó gyerekeket egy Luca lakása szerű környéken, amikor is jön két fegyveres és lelövik a rendőrt. A csipetcsapat épp lőgyakorlaton van, Deac lánya éjjel fog megszületni. Luca és Jimmy csajozni mennek Valentin-nap tiszteletére, Chrisnek randija lesz a párjával, Victor is Bonnie-val, az új barátnőjével megy enni. Mielőtt nekiállnának a következő körnek, szól a csipogó, hogy menni kell. Innen is üzenem a készítőknek, hogy Hondo-nak mondják már meg, hogy nézzen máshogy, mert kezd kicsit elegem lenni belőle, hogy MINDIG ugyanolyan arccal mered maga elé. Vagy felőlem meredjen, de akkor mutassanak valaki mást. Jimmy-t vagy Lucát.

vlcsnap-2019-02-17-10h23m44s292.png

vlcsnap-2019-02-17-10h25m15s736.png

vlcsnap-2019-02-17-10h25m25s470.png

vlcsnap-2019-02-17-10h25m44s442.png

Hondo-nak szerencsére van egy ismerőse, aki szívesen beszél a helyzetről: a rendőrök elég komolyan rászálltak a körzetben lakókra. Az egyik házban lakó nő még figyelmezteti Hondo-t, hogy vigyázzon magára, Jess meg bevonja Mumford és a C-SWAT csapatát is, mert minden emberre szükség lesz. Chris ismerte az áldozatot, és ha lehet, akkor bemenne a kórházba a családhoz. Közben jön a hír, hogy a DEA is érdekelt az ügyben, és ezek szerint egy RICO-ügy felépítése fontosabb, mint egy rendőr élete. Ahol a célszemély rejtőzködik, veszélyes negyed, így a csipetcsapat fentről megy be (aka helikopterrel), és majd a kékek lent hozzák ki őket. Még jó, hogy költségcsökkentés van.

Megvan a csomag, Rockerék is készen állnak arra, hogy kiszedjék őket a forrózónából, de elállják az utat, mintha tudták volna, hogy jönnek. Kábé az egész negyed megtámadta Rockert és Lucát, akik már hanggránátot is bevetettek, de úgy néz ki, esélytelenül. A negyed teljes lakossága kint van, mindenhonnan elállják az utat, de szerencsére jön az erősítés, mert a lakók már Molotov-koktéllal is próbálkoznak. Hondo kirobbant egy falat, ahol meg tudnak lépni, most már értem, miért nem nagyon teszik be ide a lábukat a rendőrök. Sikerül kijutniuk a célszeméllyel, a konvojt már nem akarták megtámadni a lakók.

vlcsnap-2019-02-17-10h25m51s091.png

vlcsnap-2019-02-17-10h25m59s497.png

vlcsnap-2019-02-17-10h26m19s876.png

Luca régen beszélt az apukájával, Jimmy meg még mindig nem beszél az anyjával, hála a jó égnek. Bonnie nagyon készül a lánykérésre, hiszen már együtt is laknak Victorral meg hát elvitte őt a srác Annie és Deac fogadalom-megújítására, tehát akkor a kedvenc étterem Valentin-napon csak egyet jelenthet a lánykéréssel. Victor nem így tervezte, ő csak egy plüssmacit vett. De az legalább nagy. Luca szerint nem gond, van egy felesleges kanapéjuk Jimmy-vel, ha kirúgják az este során. Jessék kihallgatják a célszemélyt, aki nem túl segítőkész, ellenben beszédes, közben meg megint Javi nevében lőnek le egy rendőrt, akinek szerencsére van ideje visszalőni és megsebesíteni egy támadót.

A sérült egy üres irodaházba menekült, és ahhoz képest, hogy kétszer eltalálták, jól bírja a strapát. Az utcán aztán bekerítik, de nem adja meg magát, így a járőrök lelövik. Hondo szomorú, mert élve kellett volna nekik a tag, hogy azonosítsák a másik két elkövetőt. Annie már a kórházban, az anyukája úton, úgyhogy Deaconnek nem kell aggódnia az érkezése miatt. Chris régi társai voltak az áldozatok, és akkoriban járt az egység egyik tagjával, aki a rajtaütések után mindig pénzhez jutott. Lehet ez áll a dolgok hátterében.

vlcsnap-2019-02-17-10h27m01s562.png

vlcsnap-2019-02-17-10h27m29s160.png

vlcsnap-2019-02-17-10h27m56s522.png

Ki is mennek a maradék egységtagokhoz, az egyik biztonságban, a másik nincsen meg, betörés jeleit találják Jimmy-ék. Újabb nyom, miután visszaértek a HQ-ra, Hectort keresik, de csak az apját találják, akit a meglépett rendőr ütött le. Javi a másik fia volt, egy hete a börtönben halt meg, és az egység tagjai csak úgy elvitték egy nap. Wong, akit biztonságba helyeztek, meglépett, hogy találkozzon a társával, aki hozza a két lövészt, megkötözve. Utóbbinak magánnyomozó-irodája van, talán ott rejtőzködnek. Szerencsére időben érkezik a csipetcsapat, megvannak a lövészek meg a piszkos zsaruk is, Chris meg már bánja, hogy nem hat évvel ezelőtt szólt valamit a feletteseinek.

Deac a kórházban, Annie-nál megindult a szülés, de nincsen minden rendben. Bonnie HQ-n várja Victort, és kiderül, hogy csak Luca és Jimmy szórakoztak a fiatalokkal, és közösen zaklatták őket az eljegyzés miatt. A medvének örül a lány, majd elengedi Victort, hogy menjen csak a kórházba. Mindenki a kórházi váróban izgul, majd jön Deac, megszületett a kis Vikki, mindenki rendben van.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása