Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x86 - A való világok történetének legnagyobb öklözése készül itt

2019. január 29. 19:26 - Chat Géza

Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy nélkül tolják tovább a kreténség ekhós szekerét az ökörhuggyozás által kivájt böszmeség sugárútján: szóval itt színészkednek teljes beleéléssel, hogy első pelenkázás során összekenték egymást a szart imitáló pudinggal/nutellával/csokis lófasszal. Roli közben puhítja Adrit, hogy ő amúgy picit szerelmes belé. Menjmárafaszombaroland, dehogy vagy te szerelmes! De az vagyok. Te bajod. Mé' te nem tudnál belém szeretni? Kurvaélet, hogy nem. Picit sem? Tojásfej, értsd meg, hogy nem. Oké, pedig én tudnálak szeretni. És itt, ezen a ponton Adrinak a csajozás akadémiáján 3 danos fekete öves PUA-szenszejeken megedződött jég szíve is egy hangyafasznyit megolvadt. Volna, ha Roli nem böfög egy öblöset. Erről ennyit. Az emu tojásoktól búcsút kell venni. De vikingtemetés helyett csak bedobják a tojglikat a raktárba, hogy majd a villamanók abból csinálhassanak másnaposság elleni rántottát maguknak. Nagy világmegváltó újdonságok nem derültek ki: Adri és Roli jó páros lenne taktikai szempontból a villában, Roland a való életben jó apa lenne, csak egy nő kéne alá/fölé/mellé, kiben táptalajra találhatnak magvai. 

Közben volt egy olyan, hogy Greget homlokon csókolta a Múzsa Magdi és valamiért elmondta Rolinak, hogy Adrival majd le fog ülni beszélni, hogy mi ez a nagy haverfelvétel a részéről az ellenség csapatával (Hunorral, Zsuval és Rolival, ugye), amikor úgy jött vissza a párbajról, hogy most aztán a faszát a seggén keresztül kirángatva fogja kibelezni mind mentálisan, mind szakmailag, mind emberileg Rolandot. Ühüm, Roli adja is az értetlen, enyhén rekett keresztapát, majd egy közösségi pisálás szent köteléke alatt elmondja Hunornak a hallottakat. A riportban meg is jegyzi a szegény ember VV Attilája, hogy nem tudja hova tenni Greget, hogy minek fosik egy döntést meghozni, amikor ez egy ilyen játék.

Az előző szegmens kifingott, mint Reni érvelési fegyvertára, ezért már jön is az új blokk. Kebab és Zsu egymás mellett tespednek a legolcsóbb IKEA-s matracon. Kebab megcsöcsörészi Zsuzsut, hogy aszondja, cicire reagál? Nem. Zsuzsu megint gőzerővel lapátolja a szenet a búbánat expresszbe. Eleinte nem is akar róla beszélni - nem is derül ki, hogy miről - majd kiböki Kebab , hogy eltávolodtak egymástól. Ezt Zsuzsu bőszen nyugtázza, hogy, hát, ja. De amikor Kebab színpadiasan kivonul a szobából, mint valami kibaszott primadonna, akkor böki ki Zsuzsu az üres szoba szellemeinek, hogy csak simán rossz a kedve. Nyugi, az igazi csikágózásba oltott ordibálós, patkányféreg kurvaanyázás a végén szabadul el.

Reni emósra sminkelte magát. Sose tudjuk meg miért, és ez így van jól. Jön a levél, hogy irány a tévé elé való ülés - idézet valamelyik Besenyő család szilveszteri számából. Az idézetet mondta: Besenyő István.) ÉNB Lali jelentkezik be a girnyó testével egy még nem vér és pörköltszaftos trikóban, hogy box lesz gyerekek. Lehet készülni a temetésre, mert jön a halálosztó ÉNB Bécy meg a többiek, akikkel lehet egy ilyen nem éppen sztárbox, de valami ahhoz hasonló, telepi bohóckodást rendezni. Vagyis nem lehet, hanem kell, mivel ez a tematikus hét lényege.  A legjobb, hogy Hunor konkrétan a saját tükörképe, de legalábbis az ikertestvére ellen fog harcolni, annyira hasonlít rá az ÉNB-s ellenfele. ÉNB Tivadar, a magyar Robert Pattinson azt üzente ellenfelének, Kebabnak, hogy a magyar tengerben csak egy sellő lubickolhat, és ő, mármint Kebab az intenziven fog csobbanni. Majd a szavainak kellő hangsúlyt adva lefejeli izomból a kamerát. Jön egy tréner aki felméri a szintet. Mint kiderül, azon nagyon nincs mit felmérni, mivel Greg egy tarkóra irányzott ütéssel fektetné meg ellenfelét, Zsuzsu meg az ellenfél homlokát célozná be.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kitérjek Nádai Anikó tegnap esti teljesítményére. Egyrészt úgy köszönt be, hogy Jó estét, jó szurkolást! Értem én, hogy Knézy Jenő egy ikon, de ez itt nem egy sportmérkőzés, hanem egy reality. Még a párbaj napján indokolt is lenne egy ilyen beköszönő, de így, egy sima hétköznapi adáshoz teljesen off beaten van. És erre dobta még rá azt, hogy visszaidézte Reni és egy másik VV-s párbeszédét.

- Ki az az ÉNB Bori?

- Te nem tudod, ki az az ÉNB Bori?

- Nem.

- Hát az ÉNB Bori.

Anikó ezt úgy felmondta, mint egy rövid memoritert, majd hozzátette, hogy "zseniális." Mondja ezt Anikó, aki VV Anikóként kezdte, aztán ÉNB Anikó lett belőle. Meg amúgy tényleg, hogy lehetne jobban jellemezni egy csakis és kizárólag az Éjjel-Nappal Budapestben szereplő embert, mint úgy, hogy szerepel az ÉNB-ben, ő az ÉNB Faszomöccse, ennyi, ezt tudja, de ezt már 4 éve. Ezt tette le az asztalra, hogy 4 éve megállás nélkül képernyőn van, mint ÉNB Jóskapista.

Végül elérkeztünk az adás utolsó részéhez, a kiválasztás előtti és utáni pillanatokhoz. Anikó bejelentkezett, majd amikor Greg felhasználta a saját seggét bevédő lila kendő adta szuperképességet, akkor el is ment rövid szünetre. Ekkor ment ki Greg wc-re, majd egyből hívta maga után Adrit, hogy ott a Domestosos húgyszag rejtekében megbeszéljenek valamit. Na, akkor most bebizonyíthatod, hogy velünk vagy - mondja Greg, mire Adri egyből fordult is ki a budiból, hogy ő ebben nem vesz részt. És mivel ugye Hunorra szavazott, szavazategyenlőség alakult ki Roli és Zsuzsu között, majd a zöld kendő sorsáról Roli úgy döntött, hogy inkább Zsuzsura köti, aki fixen kiviszi Renit, ezért amint lekerült a képernyőről Anikó, máris megkezdődött a patkénygecizés. Greg mondta a magáét Adrinak, hogy összejátszott Roliékkal. Lol. Reni felvette megint Era veszekedési stílusát, így a mindegy, hogy mit, csak jó hangosan elv mentén ismételte újra és újra a semmit, hogy Zsuzsu egy szemét, színházi kellékes, csicska, patkány. A lényeg, hogy Adri áruló, mert nem Rolira szavazott, ezzel hátba is szúrta Kebabot, mármint  Kebab szemszögéből nézve, mert Adri maga úgy látja, hogy halgass a szívedre, szavazz a fideszre tujára, akivel nem tud együtt élni, csak engedi neki, hogy éjjelente megcsöcsöréssze picit. Kebab és Röné majdnem Soros haluzva mondanak őrültebbnél őrültebb összesküvés-elméleteket, mire a cigiskanapé lakói csak néznek, hogy fizikai képtelenség ennyi baromságot összehordani. Plusz mi az már, hogy Reni úgy tartja barátjának Zsut, hogy közben lepatkányozza. Az érthetetlen tömegjelenet csúcspontja még el sem érkezett. A katarzis a ma esti adásban várható, amikor amúgy még Roli meg is fejti, hogy Reni talán arra gyúr, hogy Zsuzsu kimondja, hogy őt viszi ki, és ezzel akár egy lila, védettséget jelentő kendőt is kaphat. Aztán az is lehet, hogy a felkészítő edzéskor egyikük bemos a másiknak, aztán instant ki is zárják érte.

Azért végezetül csak Reni színműre beadható kismonológjának leiratával búcsúznék.

Úristen, hát hova cseppentem, hát kikkel vagyok összezárva?! Nem emberek, nem emberek ezek. NEm baj, anyu megmondta, édesanya megmondta. Maradok ilyen, maradok ó ember. Majd minden eldől a maga idejében. - hatászszünyet -  Úristen, de meg vagyok hízva.

466 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2019.01.29. 19:34:45

No kabbe gyíkok én leléptem.

:integet

2019.01.29. 19:36:31

Géza a végén nem az van, hogy Úristen, de meg vagyok hízva, hanem izzadva.

Angora Cardi 2019.01.29. 19:50:02

@KólaMámor: azt az all starst gyakran emlegetjük, jó széria lenne

Mate4182 2019.01.29. 19:54:15

nem lattam meg a tegnapit, de orommel latom hogy Renyhe tovabb vagja maga alatt a fat (ami mar reg gyufa kategoriaju aprolek csupan) a viselkedesevel

nem hittem volna, de eselyes egy parbaj ahol Zsura szavazok :O

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 19:59:28

@Angora Cardi: tuti nézném. :) Bár valszeg csomó régi játékos nem lenne benne, akikre pedig kíváncsi lennék. (Vagy mert visszavonultak, vagy mert már persona non grata az rtlnél.)
De ha az utóbbi 3-4 szériából merítenének, akkor is lehetne jó kis válogatás.

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 20:02:47

Ettől félek, h bolond Zsizsikes elszólja magát vagy egyértelműen utal rá, hogy Renyhét viszi. Az megkapja a lilát és röhög a markában, hogy már nem viheti ki.
Szerdáig jobb ha Zsunak beragasztják a száját.

Angora Cardi 2019.01.29. 20:03:15

@KólaMámor: Igen mondasz valamit, hogy többen már nem lennének benne.. kár.
De ötletelni jó :D

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:03:51

Gééézuuu ❤ jóóó lett!
Az ebédem csirkenuggets maradványait, szám szerint kettő-tüntetve visszanéztem az utolsó 15 percet. Megállt a számban a kaja egy párszor és nehezen sikerült legyűrnöm azt a két nyamvadt darad hússzerű vmit. Azóta szedálva vagyok! Háááát egek nyíljatok meg! Ezek konkrétan nem komplettek! Renyhe nyomja vég nélkül a faszságot, hogy sziv, gonosz, patkány, szerizlek, míg GeciGreg saját magát stuffolja és járatja csúcsra, mert ő nem tattikázik, csupa szív szeretet, de Adri miért nem raktad Rolira, mondja a főgeci, hogy Adri a főgeci. Személyes sértésnek veszi, hátba támadásként értelmezi hogy nem az lett amit ő akar. Mert ő vette be a szívcsapatba, amiben csak az lehet amit ő akar! Itt nincs egyenjogúság, greguság van, volt, lesz! Hááát elmegy ez a vérzivataros picsába. Mintha nem egyéni játék lenne és nem egyedül akarná hazavinni vmelyik ápolt a zsét.
Ezek a szíves bocsok nem erről a bolygóról származnak. Kívánom ellenségeimnek hogy szeresse őket és legyen barátjuk a Renyhe!
És ez ma még folytatódik???
Azt hiszem fél 10-kor bedobok két rivot attól 10 perc alatt beájulok, ha akarok, ha nem! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.29. 20:07:36

még mielőtt olvasok:
♥ Gézu ♥
pont olvastam az egyik cikkedet a velveten, és eszembe jutott, hogy igazán írhatnál már hv-t. teljesült a kívánságom, ennek tudatában megyek inni minden szavadat

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 20:09:13

Sziasztok. Megyek olvadni, akarom mondani, olvasni, mert látom, Gézu van. :)

Angora Cardi 2019.01.29. 20:10:25

Gézu a csajok bálványa vagy

2019.01.29. 20:11:57

@Nyuszomuszo83: na te sem bírod a pszichkai kiképzést. Pedig ez ha Gregen lesz újra a zöld kendő még rosszabb lesz

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2019.01.29. 20:14:08

Kösz mindenkinek a szép szavakat.

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:14:26

@Paic Róbert: naaa bajszos pasim még sose nem volt! Szakállas és hosszúhajú volt, kettő is, pedig még nem is az esetem. De a hambi jöhet. De szeretnék egy igazi finom hambit enni...Pesten kedvenc volt Majka Burgerland-je, Jancsa Jani Bambamarhája, de a legnagyobb kedvenc Attaboy volt! Jaaaj de hiányzik...
Tescoban pedig a legkisebb is számít tudooood! :D

2019.01.29. 20:14:38

@Angora Cardi: na majd ha Candy lesz én is szerelmetes ódákat fogok zengeni. Mondjuk egy Sixx poszt alatt érdekesebb lenne a hali cuki sellő fiú :-D

2019.01.29. 20:15:47

@Nyuszomuszo83: a valóságban csupi vagyok arc ügyileg.

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:16:38

@Paic Róbert: azt vágom, de én akkor lehet úgy leszek mint a Jimmyvel. Némitva hallgatni, nem nézni!

Szepvoltfiuk 2019.01.29. 20:17:28

na, csak azért jöttem, hogy jelentsem, hogy sikeresen lejöttem az anyagról.

elég régóta tiszta vagyok.

elszomorít azért, hogy egy nárcisztikus pszichopata beteg ember meg tudja nyerni a való világot.

mondjuk egy hunor helyett. tök mindegy, hogy zsótika, az ország, vagy a nemlétező közjegyző miatt.

de szomorú.

üdv nektek és urh, bármit is mondtok.

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:17:41

@Paic Róbert: az jó, de a lábad ne legyen csupi azt nem csipem! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:18:58

@Paic Róbert: én mindegyik poszt írót szeretem-nem mint Renyhe a barátait-egy nem tetszett eddig, a sci-fi. De ez vagyon! :)

2019.01.29. 20:19:29

@Angora Cardi: Candy a house-os avatárjával belopta magát az első pillanatba a szívembe.@Nyuszomuszo83: még nem veszíthetek....

2019.01.29. 20:21:03

@Nyuszomuszo83: meg a lábujjam is xőrös

Angora Cardi 2019.01.29. 20:22:01

@Paic Róbert: összes csajunk vagány, nekem bárki írhat, hálás közönség vagyok.

Tényleg Sixx nem lesz valami Ábel Anitás vagy másfajta műsorban megint?

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:27:15

@Angora Cardi: ha jó volt egészségedre, mióta a majmom szőrt növesztett ellenkezem, de neki tetszik, a hosszú haját is nehezen szoktam meg, a rohadéknak hosszabb a haja mint az enyém, nem keni semmilyen tápláló pakolással, hővédővel két éve nem volt fodrásznál és egy törés sincs rajta. Utálom érte! :D
@Paic Róbert: gyere, sírj a vállamon.... tüdüdüdüm! Te kis jeti! De örülök, hogy nem vagy szőrös talpú! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:29:02

@Szepvoltfiuk: örülökhogy sikeres volt a rehab! :D

Szepvoltfiuk 2019.01.29. 20:32:00

@Nyuszomuszo83:

próbáld ki. esküszöm jót tesz.

elfelejted egy hét után.

szerencsére nekem segített a geronazzos este.

Szepvoltfiuk 2019.01.29. 20:32:30

saját magát írja ki az rtl a médiából.

Szepvoltfiuk 2019.01.29. 20:32:55

zsoltinak FIZETÉSEMELÉST!

javier2 2019.01.29. 20:34:34

@Nyuszomuszo83: barátnőm nem engedte ,hogy borotváljam ,mert a hosszú lovaglásnál zavarta.
Mikor lovaglásból átvált csak csípőmozgásra minimális borosta is zavarja...
hát igen megfelelünk a nőknek..

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:35:32

@Szepvoltfiuk: volt pár estém mostanság mikor a tv nézett engem maximum mert úgy elfáradtam, hogy nem tudtam fenn maradni! Nem éreztem késztetést, hogy nézzem. Kielégít az itt olvasás is, szeretem az itteni pajtikat és itt a Zuram is! :D

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:37:46

@javier2: öööö a trimmelést csipem a pasiknál, a kozáksapka nem az én világom! :D És most ugye az arcodról beszéltünk!

javier2 2019.01.29. 20:46:13

@Nyuszomuszo83: :P

@Szepvoltfiuk: grat öcsém

@KólaMámor: volt már hogy kimondták nem lett retorzió

Nyuszomuszo83 2019.01.29. 20:48:42

@javier2: ne nyújtogasd leharaphatják! :D

javier2 2019.01.29. 20:50:17

futsal válogatottunkkal feltörölték a pályát Spanyolországban...hmhm..
szociál biztos gyászol vagy bannolták..., hogy nem gyászol most itt,,

bElannaTorres 2019.01.29. 20:51:31

Köszi az öfit, nagyon jó lett :)

javier2 2019.01.29. 20:54:33

visszanéztem az öfit kis részletekben
2perc 23 rol - adri cuki párbeszéde
hát csajok adri vádlija hmhm brutál volt....

greg számon kérte adrit miert nem rolira rakott
ha rolira rak roli-renl lesz
zsu-nál szu -reni
greg mindenképpen kimarad
de a következő párbaj sztem greg exodusa lesz

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 21:07:21

@javier2: akkor jó, köszi.
Vagy max nem mutatják öfiben, ha mégis kimondja és akkor nincs népharag se miatta.

Oldfos 2019.01.29. 21:16:19

@javier2: a kis fasszopó is futsalos volt ugye?

Zabkása 2019.01.29. 21:21:14

Imádkozom, hogy Zsú nehogy kimondja Reni nevét, és ne vihesse ki, mert megőrülök már attól a csajtól. És amikor mondogatja, hogy ő jó ember, hogy nem szakad rá valamelyik kamera és üti agyon.... Meg ez a szeretlekezés "merténilyenvagyok", bezzeg más nem lehet önmaga :D

Viszont a srácoknál még van egy lila kendő elvétel, nem? Ergo Reni akkor is vihető maradna

mocskosmacska 2019.01.29. 21:47:35

Gregtől az lett volna szép húzás, ha nem hisztizik, hogy adri nem tehet huncikára, hanem ő is huncikára pakol, meg megkéri renyhét, hogy rakjon ő is a szépfiúra. Így huncikának van három jele, ő meg, és valószínűleg adrit viszi. Aztán greg a következő körbe kihasználja a zsu-renyhe konfliktust, a következőnél meg felveszi a lila kendőt. Jó, persze kintről, utólag tényleg könnyű okosnak lennem.

pomac 2019.01.29. 21:59:21

@KólaMámor: még arra gondoltam ha ki is mondja a nevét ,megkapja a lilát ,akkor hunor leveheti róla az nagy lenne :DD

Cimili 2019.01.29. 22:01:47

De jóóóó, megint ancsát kaptuk. egyáltalán nem hiányzik bajusz.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:02:14

szasztok, renyhe-sóóóóó kezdő-dikkk...... zsu, nehogy kimondd a nevét...... :)))))

Mók_Ica 2019.01.29. 22:03:32

@Cimili: szia cicus, expornóbajusz színházazik, már nem is lesz..... mondta ancsa

renyhe elvesztette a nemlétező eszét...... vmi nyugiteát adjanak már neki a szerkik.... intravénásan......

Cimili 2019.01.29. 22:04:04

zsu, ki ne mondd a nevet! renyhe megborult, mint egy őrült, úgy rikácsol zsuval.

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:05:02

@pomac: és tényleg. Renyhe mekkora patkányozást rendezne akkor. :D

Sevda 2019.01.29. 22:06:00

Jézusom, egy hét kiesés után ráveszem magam, hogy végig nézek egy részt, erre mivel kezdünk? Na mivel? Óbégatással. Persze.

Reni tényleg ki akarja provokálni, hogy zsu kimondja, hogy őt fogja kivinni. Paraszt, akaratos pics*.

Cimili 2019.01.29. 22:06:07

@Mók_Ica: szia Móki! dolgoznom kéne, de majd éccaka, ki nem hagynám ezt most. végre kezd izgi lenni. basszus úgy pofán vágnám renyhét!!

javier2 2019.01.29. 22:06:11

reninek kellene bevinni egy nagy keresztet
amit így vinne..

Mók_Ica 2019.01.29. 22:06:40

@KólaMámor: ennél nagyobbat???? :DDDDDDDDD greggel együtt menjen haza renyhe.....

Cimili 2019.01.29. 22:07:02

renyhe szerint zsu fordult ki önmagából. ahhha

Mók_Ica 2019.01.29. 22:08:12

@Cimili: viszünk ketten egy naaaaaaaaagy lapátot :)))) segítek neked :))))

greg még mindig a jóságával jön....... úristen......

Zabkása 2019.01.29. 22:08:16

Valaki árulja már el nekem, Reni mitől magabiztos?! Bár a nyugiban már felveti, hogy kiesik max leszarja....(persze)
De ő komolyan azt gondolja, hogy ő korrekt és áldott, amikro patkányozik meg minden? Sellőke vele kézenfogva...

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:08:25

@Mók_Ica: nem láttam az elejét, holnap nézem vissza, de elhiszem, hogy olyan műsort nyomott, amit még ő maga sem tudna überelni. :DDD

Cimili 2019.01.29. 22:08:36

@Mók_Ica: de jó, nem köll ide, ki se jöjjön a színházból! :)

Mók_Ica 2019.01.29. 22:09:07

most már csak greg és renyhe a szívcsapat....... ja, szívlapát csapat :)))))

Sevda 2019.01.29. 22:09:17

A szívcsapat maradék részének elment az esze. Greg és a másik hülye azt mantrázza, hogy önző geci zsuzsika, és ők jó emberek, mindenki más kapzsi.

Le tudnám hányni őket.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:10:43

@Zabkása: meg ők - greg és renyhe - nem a pénzért mentek be ...... aham..... elhisszük (nem)

@KólaMámor: aszittem felrobban a feje.... idegállapotba' került teljesen.......

Sevda 2019.01.29. 22:10:59

@Zabkása: elment az esze, teljesen elvesztette a kapcsolatot a világgal, csak ő létezik már a fejében. Elhitte magáról magától azt, amit ő mondott a leghangosabban magáról.
Teljesen megőrült

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:11:12

@pomac: final countdown. Ja nem, az Renyhe párbaj előtt lesz. :)

Cimili 2019.01.29. 22:11:29

@Zabkása: fosik inkább, h ki fog esni.

tvbuzi 2019.01.29. 22:11:32

Kérem szépen a konténert

Mók_Ica 2019.01.29. 22:11:48

greg zsuval beszél..... ő nem taktikázik...... höhöhöhööhöö

Zabkása 2019.01.29. 22:11:59

Szív mindig győz... a patkányszív :D

Mók_Ica 2019.01.29. 22:12:57

@tvbuzi: itt van, gyere :)))) jobban vagy????

megint a pénzéhséggel jön greg..... meNNYen a picsába.......

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:12:59

@Mók_Ica: mazochista vagyok: alig várom, hogy visszanézzem. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:13:10

Baszki, balhé balhé hátán, teCCik. :)

nicu71 2019.01.29. 22:13:23

@tvbuzi: megyek én is .kebabtól mindig rosszul voltam és ez most ért maxra.Vagy lesz még rosszabb is??

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:14:22

Megkopott Greguci rábeszélőkéje. :)

Sevda 2019.01.29. 22:14:51

Most nehezen írom le, de igaza van Zsunak, és örülök, hogy beleáll ebbe most, csak legyen annyi kontroll benne, hogy nem ordítja Reni ostoba arcába, hogy kint hagyja a faszba vasárnap.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:15:10

greg most miért fontoskodik ennyit???? felrakta a lilakendőt magára, ne féljen már ennyire....

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:16:03

Adri most kivel van? Vajon igaz, amit Gregnek mond?

Mók_Ica 2019.01.29. 22:16:19

@KólaMámor: jóóóóó :))) küldök konténert hozzá :))))

@Sevda: ekg, sose gondoltam volna, hogy igazat fogok adni zsunak.....

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:16:23

Ki a faszom ez a Greg h mindenkit felkérdez, hogy mit miért csinálnak????

Sevda 2019.01.29. 22:16:28

Szerintem Greg azt hitte, okos lesz, amiért lilakendőzött, és csalódott, és nem akar tök hülyének tűnni a nézők szemében, ezért fontoskodik.

ewita 2019.01.29. 22:18:00

teccik,h a kis kancsó vagy 10 évet öregedett! :D

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:18:43

Sziasztok!
Hát én készen vagyok, rohadtul remélem, hogy Renyhét viszi ki Zsú :D

Sevda 2019.01.29. 22:18:47

Zsu: "nem vagyok színésznő"

Azért amit kapott kiválasztás után, és beleállt, és most 2 "tábor" szedi szanaszéjjel - na most bőven lenne oka sírni. De nem sír. Zseniális.

Cimili 2019.01.29. 22:18:53

@Mók_Ica: fél, h elveszti egyetlen rajongóját, ráadásul fél a kövi kiválasztástól.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:19:04

greg is elvesztette az önkontrollját......

Mók_Ica 2019.01.29. 22:19:49

@ewita: és még mennyit fog szerdáig :)))))

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:20:56

Az a vicces, hogy Greg pofázza leghangosabban, hogy itt mindenki remeg a pénzért, holott ő remeg a legjobban. Milyen cirkuszt rendezett, hogy Adri nem Rolira rakta a jelét, és nem úgy lett a történet ahogy ő kitalálta.

Cimili 2019.01.29. 22:21:02

most zsu nem kimondta huncinak, h renyhére fogja rakni? vagy nem figyeltem eléggé?

Mók_Ica 2019.01.29. 22:21:27

@Sevda: azért roller odabökte, hogy "de színésznő vagy" de ettől még igaza van zsunak most

hunyor hogy terelgeti zsut a renyhe párbaj felé..... höhöhöööh

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:21:31

@Mók_Ica: elvesztette ember jellegét. :)
Ja, sose volt az. (Csak sellő.)

Zabkása 2019.01.29. 22:21:45

Greg Reni patkányozásáról: Jaj ugyan az ember mond így dolgokat...
Gren Adri szavairól: Adri, van súlya a szavaknak!

Kettősmérce sellőcske buzika

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:22:36

@Zabkása: Itthon Vérnyusszancska Úr is ezt mondta 2 perce. :D Szánalmas az a hülye.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:22:36

@Cimili: a kiválasztó jelről beszéltek, abban erősítette meg hunyor, hogy jól tette :))))

Cimili 2019.01.29. 22:23:13

@Mók_Ica: ügyesen csinálja. még boxolni is tanítgatja.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:23:24

Kis viccesek. Adri nem mondhat dühből csúnyán, mert azt Csillámfasz kikéri magának, de mikor megvilágítják ezerszer, hogy a Renyhe barátként csupa szeretetből patkányozása milyen aljas, azt meg magyarázza.

Sevda 2019.01.29. 22:23:43

@Mók_Ica: igen, és nagyon jól teszi, hogy terelgeti! Én drukkolok

ewita 2019.01.29. 22:23:54

@Vérnyusszancska: amit most renivel a nyugiban letoltak, egy az egyben rájuk igaz!

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:24:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: De krva jó volt, ahogy Zsú átlátott ezen. Idióta Csillámfasz, hogy beégett. Ráadásul mivel nem sikerült meggyőznie Zsút még be is szólt neki, hogy mindent megtenne a pénzért. Idióta. :D

Mók_Ica 2019.01.29. 22:24:31

@KólaMámor: majd geronazzo pozitív energia mária megvigasztalja kint...... :)))))

@Zabkása: a szívcsapat mindig kettősmércézett......

Cimili 2019.01.29. 22:25:02

@Zabkása: pont így, ahogy írod. össze-vissza hadovál, csak hogy mentse a renyhe dagadt irháját.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:25:11

@ewita: Pontosan. Döbbenet ahogy habzó szájjal üvöltik, hogy ők a szeretet, és az univerzum majd nem hagyja, hogy velük rossz történjen. Kéne megint egy konténer. :D

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:25:40

@Cimili: De azért a lila kendőt nem rakta volna rá semmi pénzért. :D Szívbű :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:25:51

@Cimili: nem. Figyel nagyon. A jelrakásról beszélgetnek. A fiúk megbeszélték, hogy csak finoman terelgetik, nem a kihívott felé, hanem a jelrakásról, meg a dühéről, a barátairól.
Nagyon okosan csináljak, Hunci beszél.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:26:12

@Cimili: cuki... olyan kis türelmes zsuval.... :)))

@Sevda: én is :))

@Csakazértis én vagyok a királynő: kettős mérce, mint mindig...... greg tiszta renyhe lett már....

Zabkása 2019.01.29. 22:26:53

alig várom, hogy vasárnap itt össznépi komment-chatben nézzük a 90-10-es Reni kiesést. Mondom ezt úgy, hogy Zsú idegösszeomlásaitól a TVmet dobálom a fotelemmel.... de nem kérdés, hogy Reninek úgy kell mennie, hogy életbe többet ne lássuk

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:26:55

@Vérnyusszancska: ugye? És ülnek azok ott ketten két hülye és azon merengenek, hogy milyen jó emberek is ők.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:27:03

Nagyon remélem, hogy Zsú holnap Renyhét fogja kihívni. Remélem tényleg érzi, hogy ha nem így tenne szembe köpné magát. Na nem mintha ez megingatná a rajongóit, de ettől még ő hiheti ezt bent. :D

Mók_Ica 2019.01.29. 22:27:57

@Zabkása: szívemből szóltál :))) mi is szívcsapat vagyunk???!!! óóóóó :DDDDDDDDDDDD

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:28:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: Jaja. Tipikus az autópályán a tömeggel szembe menő idióta. De csak tolja ezt a nagy jóságot, kb szerintem már a saját anyja nem hiszi el, annyira túltolta.
@Mók_Ica: Megyek, dobok egy nagyobb rókát. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:28:25

@Mók_Ica: lehet, hogy Renyhe is volt, csak jól tudott színészkedni. Eddig tartott. Elvesztette a befolyását Zsu és Adri felett és kivan, mi T a liba. Nincs hozzászokva, hogy nem az van, a.iz ő akar.

Zabkása 2019.01.29. 22:28:52

@Mók_Ica: "jajdeszeretlek gyere ide megölelgetlek" persze, hogy az vagyunk :D
PErsze, ha úgy szavazok, hogy nekem jó legyen, máris taktikus gheci leszek

Cimili 2019.01.29. 22:29:36

@Mók_Ica: majd geronazzo pozitív energia mária megvigasztalja kint..... szakadok:DDDDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:29:42

@Vérnyusszancska: és ezt az érzést tartják benne finoman a fiúk
Adri Gregees beszélgetését nem tudom hova tenni, melyik oldalon mondott igazat?

javier2 2019.01.29. 22:29:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Mók_Ica: @Vérnyusszancska: @Cimili: teljes ekg
amúgy ha reni megjelenik nézhetetlen a műsor és úgy lehallgatod a tvt , hogy a többieket nem hallod
amíg reni ki nem esik ez nézhetetlen lesz

krampy 2019.01.29. 22:29:48

@Cimili: Nincs már bajusz. Színházol

Dr.Zé 2019.01.29. 22:30:40

Szerintem meg kellene várni azt a bizonyos szerdát. Még nincsen meg a nyugta.

gazo 2019.01.29. 22:31:29

Remélem Adri csak kamuzott Gregnek, Zsu teljesen kisámíthatatlan és még simán benne lehet Roller kihívása is ha sokat bubog PUA Zsuszinak

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:31:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: Hát, ha ki akar esni, akkor Gregékhez törleszkedik valóban. :) Nem hiszem amúgy, hogy Zsút meg lehetne győzni, hogy ne Renyhét vigye ki. Azért azt érzi ő is, hogy ez nehezen védhető döntés lenne.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:31:44

@Vérnyusszancska: gyere csak :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: idegállapotba került..... aszitte okos, de hát annyira nem okos....

@Zabkása:

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:31:57

@Zabkása: vasárnap itt lesz mindenki, Renyhe kizuhanását látni kell. Meg utána a bv-ben meghívott Csoki, soha nagyobb nézettségét a Reteknek, mint mikor a bohocra sminkelt bálna üldözi a szerelmével. Az epic lesz. :)

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:32:20

@javier2: Mondjuk most én valami perverz módon élvezem, ahogy folyamatosan rábszik Greggel karöltve. Nagyon remélem, hogy Zsúnak benyomják ezeket a beszélgetéseket kiválasztás előtt. :D

Franky4finger 2019.01.29. 22:32:39

Úgy látom elhasználódtak az emberek. Hunort tippeltem a végére. Rá tud az RTL műsort építeni, a többire nem mert vagy nem dekoratívak, vagy hibbantak. Mondjuk ez cáfolná a véleményemet a szerkesztői dilettanizmusról. Akkor eddig jól manipulálnak minket. Az FB n meg háború van.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:33:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ne is mondd. Ma egész délelőtt bent a munkában csak a VV-t vártam, hogy felnyalogassam Renyhéék hisztikönnyeit. Ha kihívják szerdán, fúúúú, mi lesz akkor. Ez a VV9 csúcshete lesz. :D

Mók_Ica 2019.01.29. 22:33:31

@Dr.Zé: azt várjuk.... de addig drukkolunk :))))

@javier2: szia :)))))) de jó, hogy jöttél :))))

Cimili 2019.01.29. 22:33:46

@Vérnyusszancska: totálisan meghazudtolná a filozófiáját, h szívből játszik.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:33:58

@Franky4finger: Na, mit írnak? Ki mellett állnak? Csak egy pár infót csepegtessél.

Sevda 2019.01.29. 22:34:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: felvillant a vázolt kép a lelki szemeim előtt, és indokolatlanul hangosan röhögtem fel

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:34:33

@Cimili: Jaja, és ő kb erre tette fel az egész játékát. Ezért is hiszek benne, hogy most már nem lesz rükverc. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:34:46

Zsu boxolása kicsit csapkodós macskára hajaz. ;)

tvbuzi 2019.01.29. 22:35:05

Renyhe már színészkedik a nézőnek a vasárnapi párbajra.

Franky4finger 2019.01.29. 22:35:50

@Vérnyusszancska: Renyhe anyukának neki feszült Zsu uncsitesója. Egy feketével akarja seggberakatni a párbaj előtt. Pl.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:36:14

Figyeljetek csak, Renyhe válla ki fog ugrani. Kell a főszerep

ewita 2019.01.29. 22:36:47

na csinálni kell valamit, renyhe máris kivan :D

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:36:58

@Franky4finger: Neee. Hát mindjárt rohanok és beleolvasok. :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem nyert. Az ujja fájdult meg. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:38:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja, most a csuklója. Olvasták a szerkik, hogy nagy alázása lesz, sehogy se nyerheti meg, ezért menekülőút a sérülés és távozhat?

Mók_Ica 2019.01.29. 22:38:16

@Franky4finger: ez komoly??? röhögök nagyon.......:))))

megint renyhéről szól minden...... ugye nem baj, ha várom a kiesését????

javier2 2019.01.29. 22:38:27

@Vérnyusszancska: az a baj ha reni megszólal nincs a tvmen az a hangtartomány ahova le tudom halkítani
greg-reni vonal leáldozott a következő két kieső

@Mók_Ica: édes vagy, itt vagyok :P
@tvbuzi: tipikus romamentalitás ha nem a 6 vs 1 van akkor bizony megindul a színészkedés , mint az egri csillagokban.

Franky4finger 2019.01.29. 22:38:30

Az FB nagyon gáz. Soha nem látott mélységben ölik egymást a presszó cigányok.

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:39:01

@Franky4finger: intelligens kislánykák intelligens rokonsága. Nem véletlenül ilyen Reni is, meg zsu is.

OriginalBlackMamba 2019.01.29. 22:39:51

Nah, Reni megint nem eszik...

javier2 2019.01.29. 22:40:06

@Franky4finger: hát sokan vannak tegyék csak

pomac 2019.01.29. 22:40:32

reni elárulom párbajhét van :)

Mók_Ica 2019.01.29. 22:40:43

párbajhét???? nem most vasárnap lesz a párbaj?

Franky4finger 2019.01.29. 22:42:00

@javier2: igen. Már csak pár száz machetát kellene köztük szétosztani. Egy szebb reggelre ébrednénk.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:42:42

@OriginalBlackMamba: nemáááá..... soha nem szokott olyat :DDDDDD

@pomac: igeeeeeen :)))))

@javier2: :P

javier2 2019.01.29. 22:43:28

de FB-n reniért harcolnak?vagy egymást akarják levágni?

Zabkása 2019.01.29. 22:43:44

Most a nyugiba be egy gránátot. Ezt a szó szerinti rossz buzit meg ezt a retkes sztrippert (ez még mindig nem fér a fejembe) egyszerűen nem bírom tovább nézni.
Alig várom, hogy Greg összeomoljon vasárnap este :D
Adri hazugságvizsgálós ötlete nem is rossz, bár mivel lehetne cinkbe hozni?

Cimili 2019.01.29. 22:43:45

ez a 2 hülye, ahelyett, h nyugtatnák magukat, inkább hergelik egymást.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:43:59

Az durva lenne, ha Renyhét kiküldené hazugságvizsgálatra és azt kérdezné tőle Zsú, hogy valaha kibeszéltél-e Greggel engem? :D

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:44:39

@Zabkása: Igen, végre nem az örömőrjöngését kéne hallgatni. :D

ewita 2019.01.29. 22:45:19

ezek ketten a nyugiban...az a jó szívük, dupla konténert mosmá nekem is plíz !!!!!!!!!!

tvbuzi 2019.01.29. 22:46:24

kreatívabb az ugribugrinál

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:46:47

@Vérnyusszancska: nincs benne ráció? Amennyire tolták és szopkodták, és rájöttek, hogy nagyon nem népszerű, mentik a menthetőt. Máshogy nem tudna nagyobb arcvesztés nélkül távozni. Ha párbaj, kis százalék, ha ideg, akkor kizárják. Sérüléssel kvázi emelt fővel mehet és még sajnálják is.

Ay Mama, Que paso 2019.01.29. 22:47:11

Greg most átlépett egy határt

Franky4finger 2019.01.29. 22:47:16

@tvbuzi: VV világ és bulvár csoport. Alex Csehi csoportja. De Soma oldala is jó.

nicu71 2019.01.29. 22:48:19

Greg azt hiszi hogy még mindig bejön valakinek a csillámos uszonya.hahaha már a valaha volt úgymond kedvelői is mind eltüntek mint Petőfi a ködben...

Zabkása 2019.01.29. 22:48:47

Fogatlan Reni egy kis Vissza jövőbe fless volt, pont ilyen cigányasszony lesz belőle

@Ay Mama, Que paso: melyik határra gondolsz?

Mók_Ica 2019.01.29. 22:48:48

@Zabkása: @Vérnyusszancska: csak annyit kéne kérdezni, hogy szereti-e zsut..... :))) rögtön kiderülne, hogy nem :)))

@ewita: imhol, gyere :))))

pozitív csalódás zsuban ide vagy oda...... de a csaj valóban félkegyelmű :))))

Franky4finger 2019.01.29. 22:49:10

@javier2: Vegyes. De Renyhe rajongói az alpáriabbak, igaz nekik a kultúrához tartozik. És még nincs is kihívva.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:49:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: De, simán el tudom képzelni. Bár szerintem a retek nem a Róbert bácsi, neki többet ér a nézettség, és ha ők ketten tépni fogják egymást vasárnap, akkor azért semmi nem drága. :D

Zabkása 2019.01.29. 22:50:14

Baba, anya... hát a kurva anyád, már ezért jár egy igazi pofon! (sorry for my English guys)

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:50:26

@Mók_Ica: Az is jó lenne. De én kettőt egy csapásra akarok. Derüljön ki az is, hogy Greg sem szerette sosem. :D
@Franky4finger: Mondanám, hogy meg vagyok lepve, de nem.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:50:29

@nicu71: pont, mint az előző vv-ben csillámfaszláma vivi.....

javier2 2019.01.29. 22:50:36

hunor végzett rendőrtisztit?
mert akkor nem lesz rossz a ringben...

Vérnyusszancska 2019.01.29. 22:51:12

@javier2: Úgy tudtam eddig, hogy nem végezte el végül.

Zabkása 2019.01.29. 22:51:15

Dikk a rendőr operatőr... meghaladja a képességeit

pomac 2019.01.29. 22:51:22

de annyi esze rolinak sincs, hogyha nem felé van a kijelző akkor a kamerába nézzen a kis lyukon :D

javier2 2019.01.29. 22:51:29

roli , keresztapa :P

Mók_Ica 2019.01.29. 22:51:30

roller jóóóóóóóóóóóóóóóóóó :))))) röhögök :))))

Zabkása 2019.01.29. 22:51:55

@javier2: egyedül ő tudott szépen ütni edzésen

Cimili 2019.01.29. 22:52:10

teccik is roller kisfilmje.jó ez a hang hozzá.:))))))

nicu71 2019.01.29. 22:52:18

@Mók_Ica: azt is utáltam mint a szrt.Csakhogy ő döntös volt,valahogy kitartott a számomra érthetetlen népszerűsége.Kenbaba meg már a fasorba sincs,hála Istennek.

javier2 2019.01.29. 22:52:39

@Vérnyusszancska: hát én fightoltam ellenük kemény diók :P

Mók_Ica 2019.01.29. 22:52:43

na, ez a mai öfi - hosszú idő óta - egész jó volt :)))))

OriginalBlackMamba 2019.01.29. 22:53:01

Ancsa majdnem bealudt a lekonfba...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:53:37

@Vérnyusszancska: akkor marad a Republic örök slágere: Repül a bálna. :)

tvbuzi 2019.01.29. 22:53:57

Hunor már Adri miatt is beszólt

Cimili 2019.01.29. 22:54:00

óóó, hunci felkérdezi az előzetesben greget, h mit sündörög állandóan roli körül.:DDD

javier2 2019.01.29. 22:54:13

roli hunor közé próbálnak éket ütni holnap azaz már ma

Mók_Ica 2019.01.29. 22:54:44

@nicu71: vivi újdonság volt..... greg már nem az..... vivi és zsóti barátsága is kifulladt, de tovább bírta, mint greg és zsu.....

ewita 2019.01.29. 22:54:52

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Mók_Ica: Köszi, teli raktam! :D :D
Kíváncsi vagyok mennyire lesz komoly ez a box , szívesen nézném ahogy egyet kettőt benyomnak a nagypofájúaknak, csak úgy szívbűl!

Franky4finger 2019.01.29. 22:55:45

Jó dolog a box. Egyetlen szituáció amikor szíves en párban lennék Greggel.

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 22:55:56

Nehogy zavar legyen az erőben (Roli és Hunor között bizalmatlanságról lesz szó a spoiler alapján.)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:56:05

@Vérnyusszancska: lehetne olyan kombinált kérdést feltenni, ami több személyhez kapcsolódó. Ha Zsu okos, meglépi.

Mók_Ica 2019.01.29. 22:56:39

@ewita: csakis szívbűűűl és őőőszintén :))))) de sajna nem egymással fognak harcolni, hanem az énb szereplőkkel......

javier2 2019.01.29. 22:57:44

@ewita: nehéz lesz felpörgetni őket már amit a bevágásból láttunk...

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 22:58:15

@KólaMámor: de a végén mondta Hunor, hogy látja, Greg folyton jár Roli nyakára.
Én azt se tartom már elképzelhetetlennek, hogy megjátsszák egy kicsit a bizalmatlanságot, hogy melyik és hogy kap rajta

tvbuzi 2019.01.29. 22:59:29

Greg feladja ha hozzáérnek a ringben. Félti majd a sminket meg a frizurát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 23:01:21

Na, bv Éva, Roli a téma.
Kíváncsi vagyok, kik telefonálnak.

tvbuzi 2019.01.29. 23:01:29

Ezt a Baukó Évát nem küldené már el a Retek a picsába...?

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 23:02:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: legyen igazad.
Csak amikor a bizalmatlanságot említette roli, olyan volt, mintha csak ketten lettek volna a teraszon. Akkor meg kinek játsszák meg? Szóval emiatt félek h mégis sikerült összeugrasztani őket. Holnapi öfi több dolog miatt is izgi lesz.

Vérnyusszancska 2019.01.29. 23:02:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: xDDD
A hazugságvizsgálót meg meglátjuk. De tényleg nagyon remélem, hogy renyhét viszi Zsú, a következő meg Greg lesz aki kitakarodik. :)

javier2 2019.01.29. 23:02:33

roli elmúlt másfél hétben a e legjobb énjét hozza most a bv megpróbálja lejáratni?

tvbuzi 2019.01.29. 23:04:10

Letakarjam a tükrömet?

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 23:04:14

@tvbuzi: pont ezt akartam írni én is, :))))
Nem fogja vállalni, h a "csinos" kenbaba pofiját szétverjék. Első ütés után megszédül és fel fogja adni.

Mók_Ica 2019.01.29. 23:04:18

@tvbuzi: greg lesz majd a kövi bv10 műsorvezető :)))

@KólaMámor: remélem taktika....

paravilla :))))))))))))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 23:04:55

Azt mondja Zsu, hogy a villába nem tud senki bemenni. Adri meg attól fél, hogy betörnek.

javier2 2019.01.29. 23:05:07

most meg fogtok ijedni
"Kiszálltam a testemből"

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:05:34

Olyat lehet hogy az énbs faszok helyett én boxolok? Nagyon szeretném.

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 23:06:16

@javier2: igen, mert nem ő az rtl kedvence. Baukó meg profi a lejáratásban, ezért kapta ő a megtisztelő feladatot. :P

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:06:46

És benyomták az Adagio For Stringset faszom!!! Tilyesztó!

Mók_Ica 2019.01.29. 23:06:57

@Maximista vagyok: kit választanál ellenfélül?? :))))

javier2 2019.01.29. 23:08:42

@Maximista vagyok: énis szeretnék boxolni persze hunor és roli ellen nem.....

Cimili 2019.01.29. 23:08:55

@Maximista vagyok: nem te ijesztegetted éccaka a villa lakókat? gyanús vagy nekem:)))

Mók_Ica 2019.01.29. 23:08:57

@tvbuzi: :))))) (azért a biztonság kedvéért takard le :))) )

javier2 2019.01.29. 23:09:39

persze greg ellen sem

Lóbelt bácsi 2019.01.29. 23:09:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor erre nem figyeltem, bocs. Meg amúgy azért is igazad lehet abban, h taktika, mert ennyire nem lehetnek hülyék roliék h a vége előtt összebalhéznak.

Cimili 2019.01.29. 23:10:38

@KólaMámor: én is kizártnak tartom.

Mók_Ica 2019.01.29. 23:10:40

azért ezek az énb szereplők is elég gázak :))))

Mók_Ica 2019.01.29. 23:12:14

milyen vicces, hogy énb roli (aki egyébként tökre hasonlít hunyorra) hunyort hívja ki :))))

.iIi. 2019.01.29. 23:13:04

Szerintetek mekkora esély van rá, hogy Zsu nem Renit viszi ki végül?

javier2 2019.01.29. 23:13:39

csókollak titeket jo8

Cimili 2019.01.29. 23:13:51

@Mók_Ica: hú de utálom azt a sorit. sőt én még senkivel nem találkoztam, aki nézné.

javier2 2019.01.29. 23:14:37

@.iIi.: 0%
saját magával baszna ki

Mók_Ica 2019.01.29. 23:14:44

greg és renyhe magát üti...... sírok :))))

tvbuzi 2019.01.29. 23:15:02

Hergelnek a cicikkel ma is

Mók_Ica 2019.01.29. 23:15:52

@javier2: jó éjt neked is :)))

@Cimili: én az elején belepillantottam..... aztán nem tetszett..... foscsi.....

tvbuzi 2019.01.29. 23:16:09

A betelefonálók síkhülyék mindig

Mók_Ica 2019.01.29. 23:16:38

@tvbuzi: az is vicces volt :)))

a bv szerkik jó videókat csinálnak.... szórakoztatóak :)))

Cimili 2019.01.29. 23:16:40

@tvbuzi: hú de nagyon sajnállak!! :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 23:17:20

Hányadékok. Roli gerinctelen? Azért ezt vki kifejthetné. De nyilván a betelefonáló Zsu és Renyhe fán, ezért evidens, hogy Roli gonosz

Cimili 2019.01.29. 23:17:42

@tvbuzi: na pont ezért nem telózik innen senki.

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:18:37

@Mók_Ica: Roli Hunor párost nem. Rolit mert kedvelem, Hunortól kikapnék és nem is akarnám bántani, ha tudnám. Zsut nem. Többi jöhet, Adrit csak szivatnám.

Cimili 2019.01.29. 23:18:50

@Csakazértis én vagyok a királynő: szemetek, mert direkt ilyeneket kapcsolnak be.

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:20:00

@tvbuzi: engem soha nem kapcsoltak be...

Mók_Ica 2019.01.29. 23:22:26

@Maximista vagyok: renyhét verd el..... de nagyon :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: azért gerinctelen, mert tattikázott...... a betelefonáló pedig 1 agysejtű......

a kedvencem... oscar: persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem :))))))))))))))))

tvbuzi 2019.01.29. 23:23:15

Teréz... álarcos Zsuzsu :DDDDD

Mók_Ica 2019.01.29. 23:23:18

renyhe drukker..... még jó, hogy roliról szólt ma bv..... pffffffffffffffffffffffff

Cimili 2019.01.29. 23:23:29

na még 1 renyhe drukker a telefonnál. nóóóóóóórmálisak?

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:23:50

Na, betelfonált a 90 éves hülyekurva narancs. Menj békamenetezni de szutyok, szívből ;)

Mók_Ica 2019.01.29. 23:24:30

drágáim, ma jó volt, szinte már régi hangulatot idézett az öfi :))))
köszi a társaságot :))) pusszancs nektek, jó éjt!!!

tvbuzi 2019.01.29. 23:24:38

A hosszú videóknak hála keveset pofázott ez a hülye picsa Éva.

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 23:25:33

@Mók_Ica: azt a szót se ismerik, hogy gerinctelen. Alap konyhai szókészlettel rendelkeznek. A többi szót csak hallottak tévében, vagy látták a vécében egy keresztényben és így hajigálják egymás után és egymásra, hogy hányok tőlük

Cimili 2019.01.29. 23:25:34

na erőt veszek magamon és folytatom a melót. holnap este tali. jaaaaa, mégsenem. de lécci közvetítsétek! köszipuszi :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2019.01.29. 23:26:41

Na, meg,ék, ápolom a mandulagyulladásomat.
Jóéjt

Cimili 2019.01.29. 23:28:06

@tvbuzi: holnap? jön a barinőm, mint minden szerdán.

Maximista vagyok 2019.01.29. 23:42:50

Zsóti! Ide figyeljé te szarkupac. Megtennétek hogy nem csak az etnikumot meg a full hülyéket, buzikat hagyjátok érvényesülni? Kurva gáz amit műveltek. Te leszel az első akit ráhúzok egy stop táblára a sellővel együtt ha eljön az ideje :) Tudom, tudom, jobban teljesítünk, már többségben vannak a hülyék.

0.5 bit 2019.01.29. 23:55:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: "Roli gerinctelen? Azért ezt vki kifejthetné."

Ha gerinces volna, akkor emelt fővel viselné a zöld kendőt mint a retethetetlen Greg nem pedig taktikából kitérne előle. Utána természetesen csak Hunort hívhatná ki. Amelyikük pedig visszatér az látva tisztaszívű sellőcsapat erkölcsi fölényét, feladná a játékot. Így teljesülne kebab jogos igénye a top4-es összeállításra.
Ebbe rondított bele a gonosz Roli és a robotzsaru, akik taktikai agyhullámaikkal Zsu fejébe férkőztek, ezért nem érdemli meg, hogy szeret nevében kedves aranyos kis patkánynak becézzék őket, hanem gonosz gerinctelenek.

Vagy valami hasonló.

Im just here for the comments 2019.01.30. 05:03:36

Most leesett, ahogy a posztoló Roli nemlétező apai képességeit méltatta, hogy ezek az emberek köztünk élnek, vélhetően gyerekeik is lesznek, és megijedtem.
Olyat nem lehet, hogy idén egyik degenerált sem nyer, csak mind szépen kiesik? Esküszöm még szavaznék is rá.

2019.01.30. 06:21:04

Mea culpa Géza tényleg azt mondta Reni hogy dagadt vagyok. Bocsánatot kérek neked volt igazad.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 06:22:06

Megint előre megírt, többször felvett jeleneteket nézünk!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 06:43:52

@0.5 bit: én még mindig azon vagyok lehidalva, hogy renyhének nem esett le a tantusz! Amint gregi felvette a lilát, renyusznak 33ról 50%ra ugrott az esélye a párbajra! De őt zsú rántotta a szakadékba, a szélére azonban gregi tolta ki!!!

Pamutbojt 2019.01.30. 06:52:59

@Franky4finger: "Úgy látom elhasználódtak az emberek. Hunort tippeltem a végére. Rá tud az RTL műsort építeni, a többire nem mert vagy nem dekoratívak, vagy hibbantak. "

A műsort hogy érted? A VV-játékra? Ahhoz dögunalom. Nekem nem is tetszik, a tekintetéből butaság árad, ráadásul kicsit olyan,mint egy lotyó. Akkor már inkább Roli vagy Adri (bár ez utóbbit sem kedvelem különösebben).
Ha VV utáni időkre gondolsz, én ott sem tufom elképzelni Hunit, csak mert nincs még vágósúlyban.
Iyen alapon akkor Gáspár urat miért alkalmazza a retek? Nem is dekoratív és hibbant is, bár ez a kifejezés az ő esetében kissé finomkodó. Oké, ő nem volt VV-s, de attól még nem való képernyőre.
Több VV nyertesnél is láthattuk, hogy eltűntek, esetleg itt-ott feltűntek ideig-óráig, de ennyi. Ahhoz nem kell nyerni vagy döntőig jutni, hogy alkalmazzák őket. Pl. Ancsa, Majka, Baukó, Zsótika... egy sem nyert.

2019.01.30. 07:06:30

Kihagyták a tegnapi összefoglalóból ami a tegnapelőtti előzetesben volt, minthogy renyhe durván boxol Zsuval és még az edző is rászól. Vajon miért is? Buzi retek

Franky4finger 2019.01.30. 07:19:56

@Pamutbojt: Nem mutatnak belőle sokat, nehogy elhasználódjon ő is, a későbbirkben még felhasználható lehet egy másik műsorban.Mondjuk nem tűnik egyéniségnek, de Soma és VV Anikó sem volt az. Egyébként csak feltételeztem ezt én is, nagyon úgy tűnik hogy nem lesz vv-t követő reality. Az almafa fasz a cigányok miatt van. Sajnos célközönség lettek, ez látszik az FB- n is.

Angora Cardi 2019.01.30. 07:26:26

Visszanéztem a jelölés utáni acsarkodást, sellő is es renate is óriás gáz. Adri viszont jól állta a sarat.

Tegnapin elaludtam de ma visszanézem nem láttam a kommentekben említésreméltó történést, de majd ma a kihívásnál ugrik a majom a vízbe.

Angora Cardi 2019.01.30. 07:30:11

Ahogy renate erős játékosozza magát és sellő hőbörög - két hülye.

2019.01.30. 07:35:40

@Angora Cardi: tudod egy zsuzsu bolondság százat csinál. Csak túl jóra sikerültek a reprodukciók

Angora Cardi 2019.01.30. 07:40:42

Már kezdek drukkolni hogy kiderüljön hogy adri es roli szovetsegben vannak..

2019.01.30. 07:44:59

@Angora Cardi: az elején beszéltek valami ilyet, meg hogy elhitettik azt is hogy rosszban vannak. De ez még az első pár napban volt

ficekence 2019.01.30. 07:59:33

Nagyon jó poszt, köszi.

Franky4finger 2019.01.30. 07:59:45

Ez a Greg a legképmutatóbb játékos a VV történetében. Mindig keres egy ellenségképet amely mantrázásával maga is elhiszi az általa felvázolt gonoszságot. Mindenki a 36 milláért vagy karrier lehetőség miatt van bent, kár ezzel előállni. A következő kártyalapja a buzisága lesz, hogy azért nem nyerhetett mert a társadalom elítélő. Pontosan az ilyen homokosok miatt van bennem előítélet.

Angora Cardi 2019.01.30. 08:26:28

@Paic Róbert: @úgymond olvasó mmkk: nem néztem ki belőlük de ha megjatszották remelem döntősök

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 08:32:19

Elején amikor reni meg greg a nyugiban sutyorog, először kontyban van renyhe haja, aztán jól fésült fél copf!!!
gregi viszi zsuzsut a nyugiba elszámolásra, zsuzsun piros magassarkú, raport után zsú fehér félcipőben rohan ki...

ezek csak engem bosszantanak???

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 08:35:45

sőt az is csípja a szemem, hogy roli elhiszi magáról, hogy képes volt ezt így kavarni!
Ájjunkmámeg! mivel érte el roli, hogy reni és zsú összeugorjon? mit tett roli azért, hogy renyhe menjen, nyomuljon, üldözze zsút?
hol van ebben roli szerepe?

Nyuszomuszo83 2019.01.30. 08:37:33

Jóóó reggelt!
reggelizés közben kutakodtam kicsit! Renyhéről! Renyhe anyja sem valami IQ fighter.A nő menyasszonyi ruhában, fehér esernyőben fotózkodik és ezt írja hozzá: Hamarosan itt a nagy nap!!Csak a megfelelő partner kène hozzà!
Mevel Renyhe neve valahonnan ismerős volt csak nem tudtam honnan, beírtam mit találok facen:

Tuuudddtttaaam, hogy láttam már a képét vhol! Egy facebookos körmös csoportban hirdette magát, nem a testét :D
Renike Beslits

Milyen legyen a körmöm?

Thats What She Said! 2019.01.30. 08:47:08

@Hedo a nokedli szaggató: Reni csak felgumizta a copfjat. Viszont Zsu cipő váltása tenyleg gaz

Ármándójózsi 2019.01.30. 08:57:13

@Hedo a nokedli szaggató: Azért nem tett, nyilván, csak szépen kihasználta, kimaxolta a kialakult helyzetet. Persze kockázatos húzás volt, mondhatni "all-in", mert ha végül Zsu meggondolja magát és őt viszi, akkor "utca ajtó nyílj ki" van neki!

introverted22 2019.01.30. 09:01:20

Az a vicces hogy még ennyi szarság után is Renyhe meg Csillámlófaszláma szentül hiszi, hogy ők a jók, és hogy azért bántják őket... Hát persze.
Meg hogy a nézők mindent látnak, tudják, hogy ők mindenkivel csak jók voltak... Aha... azt is látjuk, amikor valakinek fényesre nyalják a seggét rögtön azután, hogy elhordták minden xarnak. Nagyon remélem, hogy ez a hét a szívcsapat utolsó dobbanását hozza el.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 09:04:38

@Thats What She Said!: nem nem! először kócos kontya van, aztán jól fésült fél copf!

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 09:07:33

@introverted22: én abban bízom, hogy zsuzska jó messzire elhajtja gregit ha a nyertes párbaj után megy seggecskét nyalinkálni!

introverted22 2019.01.30. 09:08:04

@Ármándójózsi: Pont azért támogatják annyira Zsut, meg mondogatják, hogy mennyire jól döntött, hogy hátha akkor megússzák. Beszélték is, hogy erre a vonatra kell felülni, és szerdánál előbbre nem szabad tervezniük. Most már tudják, hogy Zsut kedvességgel, odafigyeléssel "meg lehet venni", ezért Hunor is folyton kedveskedik vele, meg Roli is igyekszik látszólag törődni a lelkével. És nyilván emellett nem hagyják elfelejteni azt, hogy Reni miket mondott, meg lehetőség szerint ráerősíteni bizonyos helyzetekre, hogy újabb feszkó születhessen belőle.
Egyébként azért is nem Renyhére rakták a jelet, mert tudták, hogy akkor Rolinak kell kimennie, és valamiért azt hiszik, hogy Renyhét szeretik a nézők...

introverted22 2019.01.30. 09:13:03

@Hedo a nokedli szaggató: én félek tőle, hogy nem. Renyhének azért nem tud megbocsátani, mert a féltékenység tüskéje ott marad, amíg Greg nem csak az övé, viszont ha már csak ő marad, akkor újra csak kettesben lehet vele... Látod, hogy még ennyi xarság után is egy ágyban maradtak...

Ármándójózsi 2019.01.30. 09:16:07

@introverted22: Jó, ezeket vágom, le is írtam még jó néhány nappal ezelőtt.

moletty 2019.01.30. 09:16:32

Akkor Renyhére igaz a mondás hogy "nézd meg a lányát és EL NE VEDD az anyját (se)!" :D

Tiszta lelki beteg vagyok , ZSú megelőzi nálam a 2 szardarabot így utolsó Renyhe, utolsó előtti G1G !
(És tényleg, ahogy írtátok lassan ez a tetű előítéletessé tesz a buzikkal !)

introverted22 2019.01.30. 09:21:45

@Ármándójózsi: Szerintem Roliék jó úton járnak affelé, hogy ne legyenek veszélyben. Vagyis inkább úgy mondom, hogy ez a másik két hülye folyamatosan tovább hergeli Zsut, mert tényleg azt hiszik hogy van esélyük ellene. Csak arra kellene a két fiúnak odafigyelni, hogy tudatosítsa Zsúban, hogy ki ne mondja, hogy Renit viszi ki. Mert akkor viszont Roli a fax rossz végére kerül.

Ármándójózsi 2019.01.30. 09:24:47

@moletty: EKG mindenre. Kivéve, hogy nálam még Adri is előzi Zsu-t egy hajszállal, mert nem bírom a nőt kezdetektől fogva, bár azt elismerem, hogy így a végére kurva jól játszik. Viszont Te ettől még eszméletlenre nyígathatod!

Ármándójózsi 2019.01.30. 09:29:49

@introverted22: Ne felejtsd el, hogy Zsu eléggé labilis... Simán el tudom képzelni azt is, hogy a végén a kihívásnál elmondja, hogy Reni már nem a barátja és ezt egy jellel tudtára is adta, de azért nem viszi ki, mert valamikor barátok voltak, így a kihívott: Roland...

introverted22 2019.01.30. 09:39:05

@Ármándójózsi: Valóban, ez is benne van a pakliban, ám ahogy azok ketten viselkednek vele azóta is, egyre kevesebb esélyt látok rá. Meg azért ne felejtsük el, hogy Hunor és Adri dolgozik rajta, Roli szeritnem direkt nem, mert Zsu dacos, és a direkt dolgokra csak azért is rosszul reagál. Pont így volt most is. Greg viszont annyira hülye, hogy úgy védi Renit, hogy azzal csak ássák el magukat Zsunál... Én ebben bízom, hogy ők nem kapnak szikrát, hogy változtassanak, míg a másik oldal nem válik túl erőszakossá, így talán van esély egy Reni-Zsu párbajra. Sajnálnám, ha nem így lenne.
Amúgy felmerült bennem az is, hogy vajon ha Zsu kimondja idő előtt, hogy Renit vinné, és ezért arra rákerülne a lila kendő, akkor Hunor vajon azt a lilát is leszedheti a szuperképességgel? vagy ne bonyolítsam már túl?

2019.01.30. 09:46:46

Szasztok!

Nemtom má' volt-e, de azért a szívhölgyek (Renyhe és Süsü) helyében felkérdezném G1G-et, hogy már bocs, "ha minden úgy lett volna, ahogy eltervezted, akkor az nem azt jelentette volna, hogy egyikünket párbajra küldöd Rollerel, miközben te bevéded a seggedet?"
Vagy ennyi észt ne nézzek ki belőlük?

A másik, hogy nem is tudom mikor hányok jobban Renyhétől: amikor patkányférgezik (nem), vagy amikor édibédi a riportszobában (igen).

Maximista vagyok 2019.01.30. 09:47:47

Mik a box párosítások amúgy? Bécy-Roli, Roland-Hunor és a Greg-valami buzi az meg van.

.iIi. 2019.01.30. 09:48:09

Nekem az volt a furcsa, hogy Roli mintha említette volna Zsunak, hogy egy parbajon inkább Reni mögé állt volna korábban. Nem úgy volt hogy Roli/Renyhe több hete kibekithetetlen ellentét?! Vagy csak ennyire tartanak attól hogy Renyhe a legnepszerubb?

.iIi. 2019.01.30. 09:51:25

@introverted22: amit Adri mondott Gregnek hogy most néhány napig megprobalja Zsut Rolira ravezetni, szerintetek taktikai hazugság volt részéről, vagy tényleg Roli kihívást fogja nyomatni?

Franky4finger 2019.01.30. 09:55:06

@.iIi.: szokásos kétkapuzás szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 09:55:10

De kár hogy nem láttam .

(NEM)

A boxolók nem visznek be renyhének egy kis influenzát, hogy a devla rámenjen a torkára ?
Talán mindenki jobban járna.
Mondjuk az megerősítené....akár 20%-ra is feltornászná magát.

2019.01.30. 09:56:38

@.iIi.: Szerintem Roller erősen manipulálja, akit lehet. Helyesen.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 09:57:13

@szociál:

magamba beszélek, és így szoktam írni egyébként is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 09:59:08

@Nyuszomuszo83:

Műköröm az nekem is kéne.
Lehámoznám az arcát renyhének mikor kilép a villaajtón.

Nyuszomuszo83 2019.01.30. 10:06:10

@Paic Róbert: A vers gyönyörű, még mindig! Köszönöm szépen! :*
Amúgy a reggli jó volt, csak ráértem közben! :D
@szociál: Bármikor csinálnak neked, ha elsétálsz egy műkörmöshöz! Stilettot kérj vagy orosz mandulát! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 10:09:05

@Nyuszomuszo83:

Ha megúszok még egy Hősökterést, akkor felrakatok 10 körmöt.

Nyuszomuszo83 2019.01.30. 10:13:21

@szociál: De széééép leszel drága Szociál! Kérdésem annyi lenne hogy ehhez mit szól @úgymond olvasó mmkk: ???? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 10:15:39

@úgymond olvasó mmkk:

:))

Zsebzsiráf :)

@Nyuszomuszo83:

Lepattintja rólam egy erővágóval , csuklóból :)

Nyuszomuszo83 2019.01.30. 10:18:41

@szociál: Köll az neked???? :D

Amúgy nem láttam az esti nyűglődést! Érdemes visszanéznem majd munka után vagy hagyjam a pecshába és éldegéljek a tudatlanságban inkább, jobb lesz az nekem!?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 10:22:11

@Nyuszomuszo83:

Vasárnapig nem érdemes oda kapcsolni.
Esetleg a boxot megnézném, de tuti feladja renyhe mert vállas lesz, Greg meg a haja végett, mert kócos és meg is izzad, az meg undi, nem sellőknek való.
Buzik ne boxoljanak jogos, verjenek faxt, az való nekik.

introverted22 2019.01.30. 10:22:42

@.iIi.: Szerintem csak kavarja a xart ahogy szokta. Valamiért nem gondolnám, hogy Roliék ellen fordulna. Továbbra is úgy érzem, hogy a szív csapatot igyekszik bomlasztani, mondjuk azt már nem nagyon kell... De aztán lehet, hogy tévedek.

Angora Cardi 2019.01.30. 10:22:51

@Spitzbauer: Nők nevében protestálok hogy a sellő a lányok megnevezésbe bekerült.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 10:23:25

Azért a bunyó gecikardiós, hamar bele lehet pusztulni, nem tudod Roli hogy fogja bírni.

Angora Cardi 2019.01.30. 10:25:09

@szociál: Remélem az ellenfele bevisz pár vállast renáténak kezdésként.

MosóMaca 2019.01.30. 10:25:11

@szociál: én azt vettem észre,hogy renyhe válla akkor ugrik azonnal,ha esélytelennek érzi magát,vagy nincs kedve valamihez. Akkor azonnal. Máskor meg eszébe sem jut...

bElannaTorres 2019.01.30. 10:25:31

Reni tényleg nárcisztikus. ő meg Csoki az aki azt sem bírja elviselni, ha kap reakciót a kitöréseire, de csoki legalább lebírt nyugodni, reni meg nem. Még ha alszik is rá egyet, másnap újra provokál aztán a legkisebbre támad. És közben meg van győződve, hogy ő az áldozat, ezt mindenki látja.

@.iIi.: azt mondta gregnek amit hallani akart, később cigi közben már azt mondta Zsunak hogy az első megérzés a helyes - az meg reni :)- csak nem mondta ki

Nyuszomuszo83 2019.01.30. 10:30:00

@szociál: A mai kihívást megnézem. A box dolog engem személy szerint hidegen hagy mert nem olyan mint egy igazi box meccs, szeretem ha tényleg ütnék egymást, de ez simogatás! :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 10:31:15

@szociál: rókamanó :)

@Nyuszomuszo83: felőlem legyen neki, ebbe nem szólok bele :)

Angora Cardi 2019.01.30. 10:36:28

@MosóMaca: jó észrevétel
@bElannaTorres: Reni megkockáztatom csokinál is rosszabb.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 10:36:56

@Angora Cardi: @MosóMaca: @Nyuszomuszo83:

Majd szólnak előre hogy renyhe vállát kíméljék.
Mondjuk azt nehéz szimulálni hogy kiugrik a válla, majd megint visszateszik neki mint mikor csokinak kiakarta verni.
Vagy azt mondja nem ugrott ki,de fáj :))
Ez nem lesz olyan mint a sztárbox, ott Rékasi kapott a bucijába Döglégytől :)
Itt egy találatot se visznek be, elpoénkodják.
Ma este megnevezi renyhét zsuzsika, és robban az atom, idegbeteg lesz, és legyengíti magát 10%-ra.
Hátbaszúrós Greg meg kb (%-ot kap ha viszi bárki :))

@úgymond olvasó mmkk:

Sakálpinty :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 10:38:07

@szociál:
okos vagy, gekkónádiposzáta :)

Maximista vagyok 2019.01.30. 10:47:07

@szociál: én kapásból úgy kezdeném hogy vállon rúgnám, utána meg állon térdelném, így lájtosan úgymond dikk

bElannaTorres 2019.01.30. 10:48:00

@Angora Cardi: igen most már én is így látom.
Közben annyira nem hülye arra is rájött, hogy greggel csak a lilát akarták elhasználtatni, gregnek meg nem esett le. Most benne van amit roli mondott, hogy arra játszik, hogy zsu kimondja a nevét.
Nehogy kimondja! Rendesen félni kell ettől :D

bElannaTorres 2019.01.30. 10:51:53

Ebből a hatosból egyedül reni az aki már verekedett korábban, belőle simán kinézem hogy nekiment valakinek aki felidegesítette :D

introverted22 2019.01.30. 10:53:24

@bElannaTorres: még mindig kérdés bennem, ha emiatt rákerülne Renire a lila, azt Hunor le tudná szedni, vagy erre az esetre nem él a szuperképessége??

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 10:58:29

mostan' láttam a hávégé ponty hún, hogy a tegnapi legyen ön is milliomos nyertese korábban a bors főszerkesztője volt, csak mikor andy vajna lett a főni, reptették. megkapta a végkielégítését utólag. összeérnek a szálak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 11:00:04

@Maximista vagyok:

Elég lenne jól szájon verni, így is olyan mint a Sebajtóbiás, dagadtabb szájjal olyan lenne mint Greonazzo, párbaján jól kinézne :)

@úgymond olvasó mmkk:

Csikoshátúlószúnyog :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 11:01:54

@szociál:
nem voltak eddig se illúzióim, de azért na. mocsárimacskapingvin :)

bElannaTorres 2019.01.30. 11:11:07

@introverted22: jó kérdés, szerintem úgy lenne korrekt ha igen

introverted22 2019.01.30. 11:17:03

@bElannaTorres: szerintem is, hacsak nem utána rakják fel rá, hogy Hunort megkérdezték és nemet mondott... bár az már túl átlátszó lenne... de az rtl-ből kinézem még ezt is.
Mondjuk szerintem kell nekik a show, amihez hozzájárulna a Renyhe-Süsü párbaj...

ficekence 2019.01.30. 11:26:47

@bElannaTorres: Reménykedjünk, mivel önveszélyes is, hogy kicsit lesérül és kiszáll.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 11:32:11

@.iIi.: mert roli meggyűlölte zsút a hazugságvizsgálat miatt és ez szerinte békíthetetlen ellentét közöttük!

2019.01.30. 11:40:06

@bElannaTorres: Persze: PUA tökere leveszi, hogy Greg egy ghecchi. És szépen hagyja is a saját futamatján. A kiválasztás előtti vécés jelenetben persze nem tudott máshogy kibújni, ott nyiltan ellent kellett mondania. És hát ezért (is) G1G hogy oltja Süsünek PUÁ-t. Hát az is megér egy konténert.

bElannaTorres 2019.01.30. 11:40:45

@introverted22: szerencsére renit már nincs értelme megmenteniük, műsor akkor is lesz ha kiesik, jó lesz nézni greg hogyan akarja menteni magát
@ficekence: :D

2019.01.30. 11:45:51

Még egy G1G-s észrevétel: ahogy az előzetesben láttam, nem igazán bírja a kiképzést, le is állítja az edzést, mert üti a fejét Roller, mint bástya a parasztot. Itt rögtön beugrott, hogy fennhangon ujjongva tapsikolt, amikor bejelentették a bokszhetet. Mondjuk a színészi teljesítménye megért vagy három NOBEL-díjat. :-DDDDDDD

2019.01.30. 11:46:47

@Hedo a nokedli szaggató: meg a fésűjét is eldugta Süsünek, az meg Süsü részéről örihari.

szánentáli 2019.01.30. 11:52:19

@Spitzbauer:
Az VV Reni fésűje volt, azt be is vallotta Roli. Zsunak a lila szemöldökcsipesze + a tesó fotó és a szuperképességkártya tűnt el, ezekhez Rolinak elméletileg nincs köze. Ja, meg a body, amiből Adrinak 20 millió van.

Sargabogre 2019.01.30. 11:52:31

@introverted22: +1. nem lehetne hogy mindkettő kiesik?

tvbuzi 2019.01.30. 11:53:16

@Spitzbauer: sztem azért tapsikolt, mert az igen híres ÉNB sztárokkal szerepelhet és ismerkedhet.

Sargabogre 2019.01.30. 11:56:51

@.iIi.: Zsu szerintem nem vinné ki Rolit. szinte teljesen biztos, hogy a patkányozó Renit fogja, a nézők legnagyobb örömére

bElannaTorres 2019.01.30. 12:02:33

@Spitzbauer: :DDDD
Greg játszik a legundorítóbban. Alig várom hogy kiessen reni :) Biztos hogy adrihoz és Zsuhoz fog közeledni újra greg.

kivancsibobojsza 2019.01.30. 12:02:37

Azért mekkora "karrier" már ez is! Reninek is el tudok képzelni hasonlót, bár ő (remélem) nem lesz VV győztes :)
hvg.hu/elet/20190130_Letoltendo_bortont_kertek_a_Valo_Vilag_korabbi_gyoztesere

bElannaTorres 2019.01.30. 12:07:14

@kivancsibobojsza: ez csoki története lett volna ha nem ejti ki magát :)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:14:37

@tvbuzi: ne legyél rosszmájú :) jobban vagy?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 12:25:19

@bElannaTorres:

És mikor közeledne Zsuhoz mutatnának egy bejátszást hogyan beszélte ki a háta mögött a legjobb barátját.
Egyedül maradna a csillámpónis pizsijében.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:28:11

@szociál:
olyan szexi az a pizsi. csak két hétre veszi el a kedvemet mindentől :))))))

Tökös... 2019.01.30. 12:41:56

Szép napot

A tegnapi műsor felejtős nálam, érdemi dolog nem történt csak a szokásos...
Meztelencsigának elrohadt a szíve...
Elvileg ma este megtudjuk, Zsu kivel párbajozik, gyakorlatilag tudjuk na...
vasárnap remélhetőleg kiesik a legokosabb, csupaszív, ékesszájú, retkességéről híres, meztelencsigusz hű társa, a picsaszájú renyha !

Tökös... 2019.01.30. 12:43:54

Ja...
Egyben bocsánat, én nem tudom kik az ÉNB vagy mi a faszom sztárjai, életemben nem láttam őket...

bElannaTorres 2019.01.30. 12:44:52

@szociál: :DDD
Adrinak meg már mindegy hová áll, ha gregre rak a fiúkkal legközelebb az is jó, ha rolira gregékkel az is.

bElannaTorres 2019.01.30. 12:45:58

@Tökös...: nyugi én sem, vagyunk páran ezzel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 12:49:35

@úgymond olvasó mmkk:

Túl buzizza a játékát ez a pánpéter, első nap még azt hitte mindenki hogy normális lesz :)
Ráadásul annyira rosszindulatú kis G napos, hogy tőle tényleg rókázik az ember.

@bElannaTorres:

Adrinak nyitni kéne Roli felé, mert Greg nem tartja barátjának, maradjon hoppon a kiskötsög.

Tökös... 2019.01.30. 12:50:36

@bElannaTorres:

Nekem esküszöm olyan érzésem volt, vagy van,hogy a kultúra része az éjjel nappal sorozat...

bElannaTorres 2019.01.30. 12:56:36

@szociál: igazad van, abból jönne ki adri a legjobban

@Tökös...: :DD egy részt sem láttam belőle, de részleteket párszor, mindig veszekednek benne
Hát lehet erre van igény :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:59:47

@szociál:
nem tudom, mit csinál, meg mit nem, de nem is akarom tudni :))))))))))) fujjj :))))))

moletty 2019.01.30. 13:02:45

@kivancsibobojsza: Aurelio egyébként nem tipikus bűnöző szerintem csak nagyon idióta...
De persze menjen csak sittre ha megérdemli.
Viszont ő az a faszi (lehet ez az én gyengeségem) aki ha azt mondja h. adjak már neki egy ezrest mert le van égve (vagy akár azt hogy mert taxira kell:) akkor adok neki !
Egyébként hasonlít habitusában renhyére... ki ért engem ... magam se :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 13:03:56

@moletty: pedig aurélio renyhe hímnemű kiadása (nem férfi)

hereverő heverő 2019.01.30. 13:05:49

Lónapot. Illetve lóbbat. Ne haragudjatok de nem fogok visszaolvasni, a tökömet befogták a satuba és élvezni tanítanak egész nap.

Maximista vagyok 2019.01.30. 13:19:18

@moletty: nincs egy cigid tezsvírem? vonatra kéne.

Dr.Zé 2019.01.30. 13:49:39

Nagy nap a mai kis uborkák. :)) Bocs lsd hatás.

introverted22 2019.01.30. 13:50:20

@moletty: Aurélió csak "bolond" de szerintem nem sunyi és rosszindulatú, minth Renyhe. Talán emiatt szerethetőbb karakter. Nem mondom, hogy nem idegesítő, mert az, de mégse Renyhe.

Angora Cardi 2019.01.30. 14:09:38

@bElannaTorres: Igen ez most már egy kis izgalom legalább, hogy ne mondja ki Zsu.
Nem gondoltuk pár hete, hogy Zsu előrébb jön a ranglétrán mint sellő és renáte.
:D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:14:52

@Hedo a nokedli szaggató: A nőket nem lehet irányítani, ezt te is tudod. Maximum terelgetni lehet, de még az se biztos.

Amik Roliék csodája: Greg magára rakta a kendőt, nem hagyták, hogy a Rúdlény és Zsu valamilyen különbékét kössenek. Mindamellett segítették Zsút, hogy ne omoljon össze a Rúdlény támadása alatt (tették mindezt csendben és nem üvöltözve)
Valamint az, hogy Adri nem Rolira tette a jelet azt mindenképpen Roli diplomáciai képességét jelzi nekem.

Nem olyan egyszerű ez....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:20:09

@Tökös...: hát, lehet, hogy én vagyok lemaradva, de egy részt sem láttam belőle. Bár egyszer a Bolond Lalival összefutottam egy budapesti apartmanházban. Egyébként ő az egyetlen figura akit megismernék ebből a sorozatból.

moletty 2019.01.30. 14:22:22

@Brigante: EKG !
@Dr.Zé: Mi a fasztól nagy ? (kérdezem érzelgősen :)
@introverted22: EKG!
@Hedo a nokedli szaggató: Rajtam nem múlik a jó (és erős) szándék megvan bennem :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:22:52

@bElannaTorres: valahogy nem érzem, hogy Adri menne legközelebb párbajra.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:26:30

@Tökös...: Figyelj, ha lenne esze Renyének, akkor addig gyúrná Greggel együtt Zsut míg kiviszi Rolit (és akkor szegény Roland kint is maradna vagy legalább is lenne egy 51-49-es párbaj)

moletty 2019.01.30. 14:28:02

@Brigante: Szerintem utána greg-rolli lesz vagy ha most rolli kiesik akkor adri-hunor !

moletty 2019.01.30. 14:29:09

@Brigante: Csak abban bízhatunk , hogy a két tisztaszívűnek NINCS esze ámde nagyon tudják gyűlölni a gonoszokat és a barátait-eláruló csicskageci patkányokat :)

tvbuzi 2019.01.30. 14:33:44

Ha most Zsu vs Renyhe
Akkor legközelebb G1G vs Huncus

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 14:34:27

kő szívemről leszakadt egy kis kavicsdarab, és ennek az üres helyecskének a vv-s vágya egy hunor-greg phárbaj

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:34:52

@moletty: A Sellő már megpróbálta Zsut gyúrni, gondolom tovább viszi. Viszont ha jól láttam akkor Hunorék is dolgoznak az ügyön.
Zsúnak tök mindegy ebből a helyzetből nem tud rosszul kijönni. Viszont ha a Rúdlény valami miatt bennmarad én megmarom magamat.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:36:02

@úgymond olvasó mmkk: :) valahol jó lenne az a Sellő-Robotzsaru harc...

moletty 2019.01.30. 14:44:34

@Brigante: Zsú már a 3-ban van, ez tényállítás !
Kérdés Zsú (ha esetleg taktikázna egy viszonylag tisztább pillanatában) kit tart erősebbnek :
Renyhét vagy Rolit ?
Mondjuk ez a
"Szemenszarnád magad a kifordult végbeled híg fostos bűzölgő szarával ha nem vinnéd ki azt aki lepatkányozott és akire ezért jelet is raktál!"
- mondás elég ütősen hangzik Zsú számára :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 14:44:50

@Brigante: végre egy olyan párbaj lenne, ahol bármelyik kieshetne felőlem :))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:55:23

@moletty: pontosan.... mivel a sellő szarkavaró bűbájtól még félek, ezért nem dobtam még a jelet a lányra...

Mondjuk ha jót akarnánk a többieknek Renyére tennénk a jelet, de magunknak ügye az rossz lenne :)

bElannaTorres 2019.01.30. 15:01:55

@Angora Cardi: ez tényleg nagy fordulat :)
@Brigante: nálam benne van egy greg-adri is, de greg-rolira több esélyt látok. ha greg megy kint is marad mindegy kivel.

Angora Cardi 2019.01.30. 15:20:41

@bElannaTorres: Gregnek mindenképp kinéz még egy, akár akárki ellen is ahogy most áll bent a szénája...

Gia 2019.01.30. 15:23:30

Tegnap mondta Zsu,hogy a fiúk tudták,hogy ő szívesen menne párbajozni,tehát beszéltek erről,ezért is mosolygott Zsu a jelrakásnál,csak nekünk nem mutatták az előzményeket..

Gia 2019.01.30. 15:26:59

Ha Reni kiesik Greg egyedül marad..Várom..De az sajnálatos,hogy Adri bocsánatot kért tőle.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 15:47:45

Amikor adrival beszélt greg, akkor azt mondta sellő, hogy lila nélkül lett volna 2 jele és akkor mi van? Hát az, hogy ha nem teszi fel a lulát, akkor most mwgint zöld kendővel parádézik!
Mert roli és huni 2 jelet rak sellőre
Reni és greg 2 jelet rak rolira
Zsú renire
Adri hunira
Roli dönt nesze neked ződ G1G

Ez tényleg ennyire primitív, hogy nem látja?????

Ármándójózsi 2019.01.30. 16:05:10

@Hedo a nokedli szaggató: Plusz még Roliék megdobhatták volna Sellőt a dupla jellel, ha mindenképpen biztosra akarnak menni...
Igen, ennyire primkó.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:19:06

@Ármándójózsi: és @Hedo a nokedli szaggató:

Vajon Roli és hunor megbeszélték, hogy aki előbb rak, arra rak a másik is? Előre nem tudhatták, hogy G1G lefossa a bokáját, és kell egy B terv is. Mindenesetre én most elégedett vagyok, ha Zsuzsu kiviszi a szívbarátnőjét akkor azért, ha kiviszi Hunyort akkor azért. Ha kihívja Rolit, akkor még érdekesebb lehet a párbaj, presze csak ha a szarosfaszú Zsoltika nem piszkálja meg az eredményt.

lilalibaluna 2019.01.30. 16:20:02

Háát egyetértek azzal, amit valaki megjegyzett fentebb: Rolinak annyira nem volt része a dolgok alakulásában. Hiszen ha jól emlékszem eddig is Zsura tett Hunorral együtt. Őt gondolják ők a leggyengébbnek, a többiektől félnek. Greg kendője pedig inkább Adri munkája volt. De lehet, hogy nem jól látom.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:21:40

@tvbuzi: jaja, így ahogy mondani tetszik! És kész is a hunor-roli-süsü hármas a végére. Akkor Zsuzsit szendvicsbe vágják.

Ármándójózsi 2019.01.30. 16:26:55

@hereverő heverő: És akkor Hunor megpocsékolja Zsuzsu-t és Roli megnyeri a vigaszágról.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:31:37

@Ármándójózsi: Pontosan! Zsuzsu nyer egy jóképű lovagot és egy pár milla ivarsejtet, Hunornak meg már úgyis van egy összematricázott Vespája. Roller pedig vehet magának egy biciklit.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:32:59

@Ármándójózsi: Ja igen, Adri pedig megnyeri Molettyt és egy hétig fog sikítani egyfolytában. Úgyis ez a skillje, hogy minden reggel üvölt

Maximista vagyok 2019.01.30. 16:35:13

@hereverő heverő: Moletty megoldja hogy ne tudjon sikítozni, vannak rá módszerek :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 16:36:06

egy tizes skálán mennyire vagyok állat, ha az öklözésről elsőre sosem a box jut eszembe?

moletty 2019.01.30. 16:40:14

@úgymond olvasó mmkk: Nem állat vagy hanem kívánós :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 16:42:40

@hereverő heverő: annyit beszélhettek meg, hogy greg, ha belilul, akkor zsú.

É2I 2019.01.30. 16:44:03

@úgymond olvasó mmkk: Semennyire. Gézu felütése nem véletlenül ilyen síkos. Ugyanakkor nekem a belem fordul, mert láttam már ilyen "box meccset" és minden jutott róla eszembe, csak a - elvileg - célja nem ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 16:52:03

Meg g1g mindja adrinak, hogy a szavaknak súlya van??? És amit meg ahogy undormány mondott flúgosnak???
Kettősmérce

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 16:52:48

@moletty: honnan tudod, hogy én mire gondolok? :DDD

@É2I: síkos :D

moletty 2019.01.30. 17:14:15

@úgymond olvasó mmkk: Onann tudom h. ÉN ténylege egy 10/10 állat vagyok :)

moletty 2019.01.30. 17:15:25

@Hedo a nokedli szaggató: Addig "ÉNIS"-ezel , amig Téged is elkaplak ! :)

hereverő heverő 2019.01.30. 17:25:23

na azt hiszem mára ennyi nekem, kellenek az agysejtjeim a cégnek. Talán még bekukkantok, mint az urológusom szokta mondani.

Maximista vagyok 2019.01.30. 17:28:18

Hogy az egyik kommentet is idézzem: "looks like a békemenet" :D

9gag.com/gag/aGZEgwn

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 17:45:00

@moletty: írtam neked szépet, de elszállt!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 18:04:13

köszönöm a megerősítéseket.
magamba szálltam, és mélységesen elítéltem saját magamat. kiutaltam részemre öt miatyánkot, fél óra kukoricán térdepeléssel, némi hamuszórással.
természetesen letagadom a továbbiakban ezt a történést, és átmegyek a másik posztba olvasni.
süti beállítások módosítása