Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x86 - A való világok történetének legnagyobb öklözése készül itt

2019. január 29. 19:26 - Chat Géza

Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy nélkül tolják tovább a kreténség ekhós szekerét az ökörhuggyozás által kivájt böszmeség sugárútján: szóval itt színészkednek teljes beleéléssel, hogy első pelenkázás során összekenték egymást a szart imitáló pudinggal/nutellával/csokis lófasszal. Roli közben puhítja Adrit, hogy ő amúgy picit szerelmes belé. Menjmárafaszombaroland, dehogy vagy te szerelmes! De az vagyok. Te bajod. Mé' te nem tudnál belém szeretni? Kurvaélet, hogy nem. Picit sem? Tojásfej, értsd meg, hogy nem. Oké, pedig én tudnálak szeretni. És itt, ezen a ponton Adrinak a csajozás akadémiáján 3 danos fekete öves PUA-szenszejeken megedződött jég szíve is egy hangyafasznyit megolvadt. Volna, ha Roli nem böfög egy öblöset. Erről ennyit. Az emu tojásoktól búcsút kell venni. De vikingtemetés helyett csak bedobják a tojglikat a raktárba, hogy majd a villamanók abból csinálhassanak másnaposság elleni rántottát maguknak. Nagy világmegváltó újdonságok nem derültek ki: Adri és Roli jó páros lenne taktikai szempontból a villában, Roland a való életben jó apa lenne, csak egy nő kéne alá/fölé/mellé, kiben táptalajra találhatnak magvai. 

Közben volt egy olyan, hogy Greget homlokon csókolta a Múzsa Magdi és valamiért elmondta Rolinak, hogy Adrival majd le fog ülni beszélni, hogy mi ez a nagy haverfelvétel a részéről az ellenség csapatával (Hunorral, Zsuval és Rolival, ugye), amikor úgy jött vissza a párbajról, hogy most aztán a faszát a seggén keresztül kirángatva fogja kibelezni mind mentálisan, mind szakmailag, mind emberileg Rolandot. Ühüm, Roli adja is az értetlen, enyhén rekett keresztapát, majd egy közösségi pisálás szent köteléke alatt elmondja Hunornak a hallottakat. A riportban meg is jegyzi a szegény ember VV Attilája, hogy nem tudja hova tenni Greget, hogy minek fosik egy döntést meghozni, amikor ez egy ilyen játék.

Az előző szegmens kifingott, mint Reni érvelési fegyvertára, ezért már jön is az új blokk. Kebab és Zsu egymás mellett tespednek a legolcsóbb IKEA-s matracon. Kebab megcsöcsörészi Zsuzsut, hogy aszondja, cicire reagál? Nem. Zsuzsu megint gőzerővel lapátolja a szenet a búbánat expresszbe. Eleinte nem is akar róla beszélni - nem is derül ki, hogy miről - majd kiböki Kebab , hogy eltávolodtak egymástól. Ezt Zsuzsu bőszen nyugtázza, hogy, hát, ja. De amikor Kebab színpadiasan kivonul a szobából, mint valami kibaszott primadonna, akkor böki ki Zsuzsu az üres szoba szellemeinek, hogy csak simán rossz a kedve. Nyugi, az igazi csikágózásba oltott ordibálós, patkányféreg kurvaanyázás a végén szabadul el.

Reni emósra sminkelte magát. Sose tudjuk meg miért, és ez így van jól. Jön a levél, hogy irány a tévé elé való ülés - idézet valamelyik Besenyő család szilveszteri számából. Az idézetet mondta: Besenyő István.) ÉNB Lali jelentkezik be a girnyó testével egy még nem vér és pörköltszaftos trikóban, hogy box lesz gyerekek. Lehet készülni a temetésre, mert jön a halálosztó ÉNB Bécy meg a többiek, akikkel lehet egy ilyen nem éppen sztárbox, de valami ahhoz hasonló, telepi bohóckodást rendezni. Vagyis nem lehet, hanem kell, mivel ez a tematikus hét lényege.  A legjobb, hogy Hunor konkrétan a saját tükörképe, de legalábbis az ikertestvére ellen fog harcolni, annyira hasonlít rá az ÉNB-s ellenfele. ÉNB Tivadar, a magyar Robert Pattinson azt üzente ellenfelének, Kebabnak, hogy a magyar tengerben csak egy sellő lubickolhat, és ő, mármint Kebab az intenziven fog csobbanni. Majd a szavainak kellő hangsúlyt adva lefejeli izomból a kamerát. Jön egy tréner aki felméri a szintet. Mint kiderül, azon nagyon nincs mit felmérni, mivel Greg egy tarkóra irányzott ütéssel fektetné meg ellenfelét, Zsuzsu meg az ellenfél homlokát célozná be.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kitérjek Nádai Anikó tegnap esti teljesítményére. Egyrészt úgy köszönt be, hogy Jó estét, jó szurkolást! Értem én, hogy Knézy Jenő egy ikon, de ez itt nem egy sportmérkőzés, hanem egy reality. Még a párbaj napján indokolt is lenne egy ilyen beköszönő, de így, egy sima hétköznapi adáshoz teljesen off beaten van. És erre dobta még rá azt, hogy visszaidézte Reni és egy másik VV-s párbeszédét.

- Ki az az ÉNB Bori?

- Te nem tudod, ki az az ÉNB Bori?

- Nem.

- Hát az ÉNB Bori.

Anikó ezt úgy felmondta, mint egy rövid memoritert, majd hozzátette, hogy "zseniális." Mondja ezt Anikó, aki VV Anikóként kezdte, aztán ÉNB Anikó lett belőle. Meg amúgy tényleg, hogy lehetne jobban jellemezni egy csakis és kizárólag az Éjjel-Nappal Budapestben szereplő embert, mint úgy, hogy szerepel az ÉNB-ben, ő az ÉNB Faszomöccse, ennyi, ezt tudja, de ezt már 4 éve. Ezt tette le az asztalra, hogy 4 éve megállás nélkül képernyőn van, mint ÉNB Jóskapista.

Végül elérkeztünk az adás utolsó részéhez, a kiválasztás előtti és utáni pillanatokhoz. Anikó bejelentkezett, majd amikor Greg felhasználta a saját seggét bevédő lila kendő adta szuperképességet, akkor el is ment rövid szünetre. Ekkor ment ki Greg wc-re, majd egyből hívta maga után Adrit, hogy ott a Domestosos húgyszag rejtekében megbeszéljenek valamit. Na, akkor most bebizonyíthatod, hogy velünk vagy - mondja Greg, mire Adri egyből fordult is ki a budiból, hogy ő ebben nem vesz részt. És mivel ugye Hunorra szavazott, szavazategyenlőség alakult ki Roli és Zsuzsu között, majd a zöld kendő sorsáról Roli úgy döntött, hogy inkább Zsuzsura köti, aki fixen kiviszi Renit, ezért amint lekerült a képernyőről Anikó, máris megkezdődött a patkénygecizés. Greg mondta a magáét Adrinak, hogy összejátszott Roliékkal. Lol. Reni felvette megint Era veszekedési stílusát, így a mindegy, hogy mit, csak jó hangosan elv mentén ismételte újra és újra a semmit, hogy Zsuzsu egy szemét, színházi kellékes, csicska, patkány. A lényeg, hogy Adri áruló, mert nem Rolira szavazott, ezzel hátba is szúrta Kebabot, mármint  Kebab szemszögéből nézve, mert Adri maga úgy látja, hogy halgass a szívedre, szavazz a fideszre tujára, akivel nem tud együtt élni, csak engedi neki, hogy éjjelente megcsöcsöréssze picit. Kebab és Röné majdnem Soros haluzva mondanak őrültebbnél őrültebb összesküvés-elméleteket, mire a cigiskanapé lakói csak néznek, hogy fizikai képtelenség ennyi baromságot összehordani. Plusz mi az már, hogy Reni úgy tartja barátjának Zsut, hogy közben lepatkányozza. Az érthetetlen tömegjelenet csúcspontja még el sem érkezett. A katarzis a ma esti adásban várható, amikor amúgy még Roli meg is fejti, hogy Reni talán arra gyúr, hogy Zsuzsu kimondja, hogy őt viszi ki, és ezzel akár egy lila, védettséget jelentő kendőt is kaphat. Aztán az is lehet, hogy a felkészítő edzéskor egyikük bemos a másiknak, aztán instant ki is zárják érte.

Azért végezetül csak Reni színműre beadható kismonológjának leiratával búcsúznék.

Úristen, hát hova cseppentem, hát kikkel vagyok összezárva?! Nem emberek, nem emberek ezek. NEm baj, anyu megmondta, édesanya megmondta. Maradok ilyen, maradok ó ember. Majd minden eldől a maga idejében. - hatászszünyet -  Úristen, de meg vagyok hízva.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2019.01.30. 10:51:53

Ebből a hatosból egyedül reni az aki már verekedett korábban, belőle simán kinézem hogy nekiment valakinek aki felidegesítette :D

introverted22 2019.01.30. 10:53:24

@bElannaTorres: még mindig kérdés bennem, ha emiatt rákerülne Renire a lila, azt Hunor le tudná szedni, vagy erre az esetre nem él a szuperképessége??

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 10:58:29

mostan' láttam a hávégé ponty hún, hogy a tegnapi legyen ön is milliomos nyertese korábban a bors főszerkesztője volt, csak mikor andy vajna lett a főni, reptették. megkapta a végkielégítését utólag. összeérnek a szálak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 11:00:04

@Maximista vagyok:

Elég lenne jól szájon verni, így is olyan mint a Sebajtóbiás, dagadtabb szájjal olyan lenne mint Greonazzo, párbaján jól kinézne :)

@úgymond olvasó mmkk:

Csikoshátúlószúnyog :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 11:01:54

@szociál:
nem voltak eddig se illúzióim, de azért na. mocsárimacskapingvin :)

bElannaTorres 2019.01.30. 11:11:07

@introverted22: jó kérdés, szerintem úgy lenne korrekt ha igen

introverted22 2019.01.30. 11:17:03

@bElannaTorres: szerintem is, hacsak nem utána rakják fel rá, hogy Hunort megkérdezték és nemet mondott... bár az már túl átlátszó lenne... de az rtl-ből kinézem még ezt is.
Mondjuk szerintem kell nekik a show, amihez hozzájárulna a Renyhe-Süsü párbaj...

ficekence 2019.01.30. 11:26:47

@bElannaTorres: Reménykedjünk, mivel önveszélyes is, hogy kicsit lesérül és kiszáll.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 11:32:11

@.iIi.: mert roli meggyűlölte zsút a hazugságvizsgálat miatt és ez szerinte békíthetetlen ellentét közöttük!

2019.01.30. 11:40:06

@bElannaTorres: Persze: PUA tökere leveszi, hogy Greg egy ghecchi. És szépen hagyja is a saját futamatján. A kiválasztás előtti vécés jelenetben persze nem tudott máshogy kibújni, ott nyiltan ellent kellett mondania. És hát ezért (is) G1G hogy oltja Süsünek PUÁ-t. Hát az is megér egy konténert.

bElannaTorres 2019.01.30. 11:40:45

@introverted22: szerencsére renit már nincs értelme megmenteniük, műsor akkor is lesz ha kiesik, jó lesz nézni greg hogyan akarja menteni magát
@ficekence: :D

2019.01.30. 11:45:51

Még egy G1G-s észrevétel: ahogy az előzetesben láttam, nem igazán bírja a kiképzést, le is állítja az edzést, mert üti a fejét Roller, mint bástya a parasztot. Itt rögtön beugrott, hogy fennhangon ujjongva tapsikolt, amikor bejelentették a bokszhetet. Mondjuk a színészi teljesítménye megért vagy három NOBEL-díjat. :-DDDDDDD

2019.01.30. 11:46:47

@Hedo a nokedli szaggató: meg a fésűjét is eldugta Süsünek, az meg Süsü részéről örihari.

szánentáli 2019.01.30. 11:52:19

@Spitzbauer:
Az VV Reni fésűje volt, azt be is vallotta Roli. Zsunak a lila szemöldökcsipesze + a tesó fotó és a szuperképességkártya tűnt el, ezekhez Rolinak elméletileg nincs köze. Ja, meg a body, amiből Adrinak 20 millió van.

Sargabogre 2019.01.30. 11:52:31

@introverted22: +1. nem lehetne hogy mindkettő kiesik?

tvbuzi 2019.01.30. 11:53:16

@Spitzbauer: sztem azért tapsikolt, mert az igen híres ÉNB sztárokkal szerepelhet és ismerkedhet.

Sargabogre 2019.01.30. 11:56:51

@.iIi.: Zsu szerintem nem vinné ki Rolit. szinte teljesen biztos, hogy a patkányozó Renit fogja, a nézők legnagyobb örömére

bElannaTorres 2019.01.30. 12:02:33

@Spitzbauer: :DDDD
Greg játszik a legundorítóbban. Alig várom hogy kiessen reni :) Biztos hogy adrihoz és Zsuhoz fog közeledni újra greg.

kivancsibobojsza 2019.01.30. 12:02:37

Azért mekkora "karrier" már ez is! Reninek is el tudok képzelni hasonlót, bár ő (remélem) nem lesz VV győztes :)
hvg.hu/elet/20190130_Letoltendo_bortont_kertek_a_Valo_Vilag_korabbi_gyoztesere

bElannaTorres 2019.01.30. 12:07:14

@kivancsibobojsza: ez csoki története lett volna ha nem ejti ki magát :)))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:14:37

@tvbuzi: ne legyél rosszmájú :) jobban vagy?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 12:25:19

@bElannaTorres:

És mikor közeledne Zsuhoz mutatnának egy bejátszást hogyan beszélte ki a háta mögött a legjobb barátját.
Egyedül maradna a csillámpónis pizsijében.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:28:11

@szociál:
olyan szexi az a pizsi. csak két hétre veszi el a kedvemet mindentől :))))))

Tökös... 2019.01.30. 12:41:56

Szép napot

A tegnapi műsor felejtős nálam, érdemi dolog nem történt csak a szokásos...
Meztelencsigának elrohadt a szíve...
Elvileg ma este megtudjuk, Zsu kivel párbajozik, gyakorlatilag tudjuk na...
vasárnap remélhetőleg kiesik a legokosabb, csupaszív, ékesszájú, retkességéről híres, meztelencsigusz hű társa, a picsaszájú renyha !

Tökös... 2019.01.30. 12:43:54

Ja...
Egyben bocsánat, én nem tudom kik az ÉNB vagy mi a faszom sztárjai, életemben nem láttam őket...

bElannaTorres 2019.01.30. 12:44:52

@szociál: :DDD
Adrinak meg már mindegy hová áll, ha gregre rak a fiúkkal legközelebb az is jó, ha rolira gregékkel az is.

bElannaTorres 2019.01.30. 12:45:58

@Tökös...: nyugi én sem, vagyunk páran ezzel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.30. 12:49:35

@úgymond olvasó mmkk:

Túl buzizza a játékát ez a pánpéter, első nap még azt hitte mindenki hogy normális lesz :)
Ráadásul annyira rosszindulatú kis G napos, hogy tőle tényleg rókázik az ember.

@bElannaTorres:

Adrinak nyitni kéne Roli felé, mert Greg nem tartja barátjának, maradjon hoppon a kiskötsög.

Tökös... 2019.01.30. 12:50:36

@bElannaTorres:

Nekem esküszöm olyan érzésem volt, vagy van,hogy a kultúra része az éjjel nappal sorozat...

bElannaTorres 2019.01.30. 12:56:36

@szociál: igazad van, abból jönne ki adri a legjobban

@Tökös...: :DD egy részt sem láttam belőle, de részleteket párszor, mindig veszekednek benne
Hát lehet erre van igény :))

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 12:59:47

@szociál:
nem tudom, mit csinál, meg mit nem, de nem is akarom tudni :))))))))))) fujjj :))))))

moletty 2019.01.30. 13:02:45

@kivancsibobojsza: Aurelio egyébként nem tipikus bűnöző szerintem csak nagyon idióta...
De persze menjen csak sittre ha megérdemli.
Viszont ő az a faszi (lehet ez az én gyengeségem) aki ha azt mondja h. adjak már neki egy ezrest mert le van égve (vagy akár azt hogy mert taxira kell:) akkor adok neki !
Egyébként hasonlít habitusában renhyére... ki ért engem ... magam se :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 13:03:56

@moletty: pedig aurélio renyhe hímnemű kiadása (nem férfi)

hereverő heverő 2019.01.30. 13:05:49

Lónapot. Illetve lóbbat. Ne haragudjatok de nem fogok visszaolvasni, a tökömet befogták a satuba és élvezni tanítanak egész nap.

Maximista vagyok 2019.01.30. 13:19:18

@moletty: nincs egy cigid tezsvírem? vonatra kéne.

Dr.Zé 2019.01.30. 13:49:39

Nagy nap a mai kis uborkák. :)) Bocs lsd hatás.

introverted22 2019.01.30. 13:50:20

@moletty: Aurélió csak "bolond" de szerintem nem sunyi és rosszindulatú, minth Renyhe. Talán emiatt szerethetőbb karakter. Nem mondom, hogy nem idegesítő, mert az, de mégse Renyhe.

Angora Cardi 2019.01.30. 14:09:38

@bElannaTorres: Igen ez most már egy kis izgalom legalább, hogy ne mondja ki Zsu.
Nem gondoltuk pár hete, hogy Zsu előrébb jön a ranglétrán mint sellő és renáte.
:D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:14:52

@Hedo a nokedli szaggató: A nőket nem lehet irányítani, ezt te is tudod. Maximum terelgetni lehet, de még az se biztos.

Amik Roliék csodája: Greg magára rakta a kendőt, nem hagyták, hogy a Rúdlény és Zsu valamilyen különbékét kössenek. Mindamellett segítették Zsút, hogy ne omoljon össze a Rúdlény támadása alatt (tették mindezt csendben és nem üvöltözve)
Valamint az, hogy Adri nem Rolira tette a jelet azt mindenképpen Roli diplomáciai képességét jelzi nekem.

Nem olyan egyszerű ez....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:20:09

@Tökös...: hát, lehet, hogy én vagyok lemaradva, de egy részt sem láttam belőle. Bár egyszer a Bolond Lalival összefutottam egy budapesti apartmanházban. Egyébként ő az egyetlen figura akit megismernék ebből a sorozatból.

moletty 2019.01.30. 14:22:22

@Brigante: EKG !
@Dr.Zé: Mi a fasztól nagy ? (kérdezem érzelgősen :)
@introverted22: EKG!
@Hedo a nokedli szaggató: Rajtam nem múlik a jó (és erős) szándék megvan bennem :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:22:52

@bElannaTorres: valahogy nem érzem, hogy Adri menne legközelebb párbajra.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:26:30

@Tökös...: Figyelj, ha lenne esze Renyének, akkor addig gyúrná Greggel együtt Zsut míg kiviszi Rolit (és akkor szegény Roland kint is maradna vagy legalább is lenne egy 51-49-es párbaj)

moletty 2019.01.30. 14:28:02

@Brigante: Szerintem utána greg-rolli lesz vagy ha most rolli kiesik akkor adri-hunor !

moletty 2019.01.30. 14:29:09

@Brigante: Csak abban bízhatunk , hogy a két tisztaszívűnek NINCS esze ámde nagyon tudják gyűlölni a gonoszokat és a barátait-eláruló csicskageci patkányokat :)

tvbuzi 2019.01.30. 14:33:44

Ha most Zsu vs Renyhe
Akkor legközelebb G1G vs Huncus

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 14:34:27

kő szívemről leszakadt egy kis kavicsdarab, és ennek az üres helyecskének a vv-s vágya egy hunor-greg phárbaj

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:34:52

@moletty: A Sellő már megpróbálta Zsut gyúrni, gondolom tovább viszi. Viszont ha jól láttam akkor Hunorék is dolgoznak az ügyön.
Zsúnak tök mindegy ebből a helyzetből nem tud rosszul kijönni. Viszont ha a Rúdlény valami miatt bennmarad én megmarom magamat.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:36:02

@úgymond olvasó mmkk: :) valahol jó lenne az a Sellő-Robotzsaru harc...

moletty 2019.01.30. 14:44:34

@Brigante: Zsú már a 3-ban van, ez tényállítás !
Kérdés Zsú (ha esetleg taktikázna egy viszonylag tisztább pillanatában) kit tart erősebbnek :
Renyhét vagy Rolit ?
Mondjuk ez a
"Szemenszarnád magad a kifordult végbeled híg fostos bűzölgő szarával ha nem vinnéd ki azt aki lepatkányozott és akire ezért jelet is raktál!"
- mondás elég ütősen hangzik Zsú számára :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 14:44:50

@Brigante: végre egy olyan párbaj lenne, ahol bármelyik kieshetne felőlem :))))))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.30. 14:55:23

@moletty: pontosan.... mivel a sellő szarkavaró bűbájtól még félek, ezért nem dobtam még a jelet a lányra...

Mondjuk ha jót akarnánk a többieknek Renyére tennénk a jelet, de magunknak ügye az rossz lenne :)

bElannaTorres 2019.01.30. 15:01:55

@Angora Cardi: ez tényleg nagy fordulat :)
@Brigante: nálam benne van egy greg-adri is, de greg-rolira több esélyt látok. ha greg megy kint is marad mindegy kivel.

Angora Cardi 2019.01.30. 15:20:41

@bElannaTorres: Gregnek mindenképp kinéz még egy, akár akárki ellen is ahogy most áll bent a szénája...

Gia 2019.01.30. 15:23:30

Tegnap mondta Zsu,hogy a fiúk tudták,hogy ő szívesen menne párbajozni,tehát beszéltek erről,ezért is mosolygott Zsu a jelrakásnál,csak nekünk nem mutatták az előzményeket..

Gia 2019.01.30. 15:26:59

Ha Reni kiesik Greg egyedül marad..Várom..De az sajnálatos,hogy Adri bocsánatot kért tőle.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 15:47:45

Amikor adrival beszélt greg, akkor azt mondta sellő, hogy lila nélkül lett volna 2 jele és akkor mi van? Hát az, hogy ha nem teszi fel a lulát, akkor most mwgint zöld kendővel parádézik!
Mert roli és huni 2 jelet rak sellőre
Reni és greg 2 jelet rak rolira
Zsú renire
Adri hunira
Roli dönt nesze neked ződ G1G

Ez tényleg ennyire primitív, hogy nem látja?????

Ármándójózsi 2019.01.30. 16:05:10

@Hedo a nokedli szaggató: Plusz még Roliék megdobhatták volna Sellőt a dupla jellel, ha mindenképpen biztosra akarnak menni...
Igen, ennyire primkó.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:19:06

@Ármándójózsi: és @Hedo a nokedli szaggató:

Vajon Roli és hunor megbeszélték, hogy aki előbb rak, arra rak a másik is? Előre nem tudhatták, hogy G1G lefossa a bokáját, és kell egy B terv is. Mindenesetre én most elégedett vagyok, ha Zsuzsu kiviszi a szívbarátnőjét akkor azért, ha kiviszi Hunyort akkor azért. Ha kihívja Rolit, akkor még érdekesebb lehet a párbaj, presze csak ha a szarosfaszú Zsoltika nem piszkálja meg az eredményt.

lilalibaluna 2019.01.30. 16:20:02

Háát egyetértek azzal, amit valaki megjegyzett fentebb: Rolinak annyira nem volt része a dolgok alakulásában. Hiszen ha jól emlékszem eddig is Zsura tett Hunorral együtt. Őt gondolják ők a leggyengébbnek, a többiektől félnek. Greg kendője pedig inkább Adri munkája volt. De lehet, hogy nem jól látom.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:21:40

@tvbuzi: jaja, így ahogy mondani tetszik! És kész is a hunor-roli-süsü hármas a végére. Akkor Zsuzsit szendvicsbe vágják.

Ármándójózsi 2019.01.30. 16:26:55

@hereverő heverő: És akkor Hunor megpocsékolja Zsuzsu-t és Roli megnyeri a vigaszágról.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:31:37

@Ármándójózsi: Pontosan! Zsuzsu nyer egy jóképű lovagot és egy pár milla ivarsejtet, Hunornak meg már úgyis van egy összematricázott Vespája. Roller pedig vehet magának egy biciklit.

hereverő heverő 2019.01.30. 16:32:59

@Ármándójózsi: Ja igen, Adri pedig megnyeri Molettyt és egy hétig fog sikítani egyfolytában. Úgyis ez a skillje, hogy minden reggel üvölt

Maximista vagyok 2019.01.30. 16:35:13

@hereverő heverő: Moletty megoldja hogy ne tudjon sikítozni, vannak rá módszerek :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 16:36:06

egy tizes skálán mennyire vagyok állat, ha az öklözésről elsőre sosem a box jut eszembe?

moletty 2019.01.30. 16:40:14

@úgymond olvasó mmkk: Nem állat vagy hanem kívánós :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 16:42:40

@hereverő heverő: annyit beszélhettek meg, hogy greg, ha belilul, akkor zsú.

É2I 2019.01.30. 16:44:03

@úgymond olvasó mmkk: Semennyire. Gézu felütése nem véletlenül ilyen síkos. Ugyanakkor nekem a belem fordul, mert láttam már ilyen "box meccset" és minden jutott róla eszembe, csak a - elvileg - célja nem ;)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 16:52:03

Meg g1g mindja adrinak, hogy a szavaknak súlya van??? És amit meg ahogy undormány mondott flúgosnak???
Kettősmérce

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 16:52:48

@moletty: honnan tudod, hogy én mire gondolok? :DDD

@É2I: síkos :D

moletty 2019.01.30. 17:14:15

@úgymond olvasó mmkk: Onann tudom h. ÉN ténylege egy 10/10 állat vagyok :)

moletty 2019.01.30. 17:15:25

@Hedo a nokedli szaggató: Addig "ÉNIS"-ezel , amig Téged is elkaplak ! :)

hereverő heverő 2019.01.30. 17:25:23

na azt hiszem mára ennyi nekem, kellenek az agysejtjeim a cégnek. Talán még bekukkantok, mint az urológusom szokta mondani.

Maximista vagyok 2019.01.30. 17:28:18

Hogy az egyik kommentet is idézzem: "looks like a békemenet" :D

9gag.com/gag/aGZEgwn

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.30. 17:45:00

@moletty: írtam neked szépet, de elszállt!!!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.30. 18:04:13

köszönöm a megerősítéseket.
magamba szálltam, és mélységesen elítéltem saját magamat. kiutaltam részemre öt miatyánkot, fél óra kukoricán térdepeléssel, némi hamuszórással.
természetesen letagadom a továbbiakban ezt a történést, és átmegyek a másik posztba olvasni.
süti beállítások módosítása