Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Valóvilág 9x87 - A szavak súlya

2019. január 30. 17:28 - 6paw

 

Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de visszatértem, úgyhogy induljon egy újabb menet a gyengeelméjű szakasszal.

Anikó vezet be minket a rezervátumba, ahol áll a bál, mert nem úgy alakult a kiválasztás, ahogy azt a szív csapata gondolta (érted, szív-csapat-gondol). Kezdődik is, Rúdlény egy szempillantás alatt varázsolja a villába a posztmodern politikai hangulatot az utcáról. Egyszerűen lehetetlen nem észreveni ugyan azokat a rigmuszokat, amelyeket az akciónyugdíjasok skandálnak tetszőleges oldalon, főleg amikor taposolva rikácsolja, hogy gyááva gyááva.. Erre minden értelmes ember reakciója egyezik Hunoréval, mégpedig: 

ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_28_36.png

Zsu egyébként meglepően értelmesen és érthetően próbálja elmagyarázni ennek a véglénynek, hogy az, ha lepatkányozza, lekutyázza, lefogyatékosozza egyáltalán nem szép és talán nem kéne csodálkoznia, hogy rákerül a jel. Itt jegyezném meg, mennyire életképtelen ez a Rúdlény, mert ha befogná a pofáját és odamenne Zsuhoz, hogy igen, sajnálja amiket mondott, megérti ha nem barátkozik vele, de többé nem baszogatja ígéri, akkor jó eséllyel a büki kivénné Rolit. De ekkora ész nem szorult belé, inkább kormányváltó hangulatba kerül és a lehető legokádékabb módon sivalkodik. Roli a végén ad egy közepesen kellemes elemzést a helyzetről, miszerint jól tette, hogy Rúdlényre tette a jelet, mert egyrészt megóvta őt egy párbajtól, másrészt pedig tényleg nem tudnak együtt élni és elvileg erről szól a kiválasztás... közben a Rúdlény visszatért a tüdőropiról és ordenálé mód fetrengve a kanapén bömböl befelé, hogy 1000% ha őt viszi ki a Zsu, akkor kint is marad (LOL), illetve hogy majd ő kiteregeti a nézők előtt mint a szennyesruhát. Ez vágja, hogy egy bekamerázott diszletben él? 

A szavaknak súlya van - Roli

ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_34_30.png

Miután kiragelte magát a Rudas, már rohannak is a Pánnal a nyugiba, hogy ott fortyogjanak, mártírkodjanak. Greg úgy teszi alá a lovat, hogy lassan Rudi elhiszi, hogy ki sem kell mennie, hogy visszajöjjön. Rudi szerint be vannak remegve a pénzért a Zsuék.. hát nem tudom, ők nem szokták emlegetni. 

Önző gecik - szól a szív hangján a Greg Baxxter

majd számbaveszik azt a lehetőséget, ha esetleg Rudival következik be a párbaj, Greg szerint Zsuzsika hazamegy bükre. Mennyire őszinte barát, nem? Megérte a szív harcosát visszaszavazni, esküszöm ennél még az Özvy is lojálisabb volt Radicshoz. Reni már majdnem elküldi a nézőket is a picsába lendületből, de leesik neki, hogy ez valószínű benne lehet az öfibe, szóval így szól:

Ha őt visszaküldik, tudod mi fog eldőlni? Hogy aki visszajön azt szereti a nézőközönség - Rúdlény, phd hízósztripper

ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_35_41.png

Hunor a konyhában elmeséli, hogy a Villascooter előttük játszotta a keményet, hogy márpedig ő nem fél senkitől, biztosan nem teszi fel a védettséget, meg amúgyis, még az előzőszériából is bárkit kiejtene, annyira nagy a szíve, majd szemrebbenés nélkül feltette a kendőt, mert beszart Rolitól. Csak kurvára elszámolta magát, mert a büki rém fog választani, ilyenkor sajnálom, hogy csak egyet vihet ki.

Ezután a Pán behívja Zsut riportra, ahol közli vele, hogy agymosáson ment át, folytatva ezzel a Rúd elvtárs által megkezdett politikai diszkurzus emelt szinvonalát. Aztán jön a pénzéhesség is, esküszöm már az se lepett volna meg, ha egy-két sorosbérencezés is beficcen. Zsu amúgy az elmúlt időszakban úgy tűnik bevette a valóságtabit, vagy expressz sebességgel elkezdett felnőni, mert a Pán fleoskodásán pillanat alatt átlát és sebészi pontossággal szól a szívünkből, miszerint pont akkor lenne patkány, ha azután ha valaki így beszélt vele, nem tenne rá jelet. Valóban, méltóság is van a világon és senki nem köteles tűrni azt, amit a Rúd elvtárs összevissza ugat. Iletve ismerjék csak fel, a pofázásnak következményei vannak. Lehet fokozni, PUA a soros (nem úgy), Greg behívja őt is, hogy lebassza, miért nem úgy szavazott ahogy szigorúan szívből és nem taktikai alapon megbeszélték. Adrit sem kell félteni, irtózatos szellemi fölényben van. Szar lehet most Pánnak lenni.ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_34_56.png

Greg fiam, kapd össze magad - edző bá

Megy a felkészülés, Rúd elvtárs persze lesérül. Pua extra cuki pokemonként püföli a levegőt. Igazából nem sok érdekesség történik. Ezután a Pán félrehívja Rudat és elmeséli neki, hogy Zsuval milyen jót dumicsiztak, minden ok nélkül kirohant és azt ordította, hogy Renit védi. Persze azt nem teszi hozzá, hogy ez azért történt, mert irgalmatlanul bénán próbál manipulálni és még arra is alkalmatlan, hogy egy ilyen egyszerű lelket is megtévesszen. Felhívja Rúd figyelmét, hogy Zsu jól forgatja a szavakat... bár amit keres szerintem az az, hogy Zsunak igaza van. Rúd beállítja magát mártírnak, mert Ő megvédte a Zsút a Roli ellen anno és így hálálja meg.. hát kérem, nem is értem a fődíjról miért nem mondott le azon nyomban a Zsu. ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_37_14.png

azt használta fel ellened, hogy tudja milyen vagy - Greg Pánszexuál viselkedéskutató, hobbilényeglátó

A Rúd utólag megfejti a taktikát, miszerint Greget beijeszették, hogy magára tegye a kendőt (gyáva volt egyébként magától is) Rúd elvtárs helyett, így Zsu mostmár kiviheti párbajozni, nem kell pótlékként a Rolit kivinnie. Amúgy logikus az eszmefuttatás, csak a problem az vele, hogy egyrész Greg gyávasága kellett a helyzethez, másrészt Rúd elvtárs permanens ugatása, hogy veszélyzónába játsza magát. Most úgy érzik át lettek baszva, ami csak részben igaz, a másikfeléért kemény munkával megdolgoztak. 

Zárásképp láthatjuk, hogy készültek a videóüzengetések az ÉNB hordának, semmi extráról nem szól, csak az álkeménykedés megy. Roli és Hunor videóján tudtam röhögni, azt megéri megnézni ahogy készült, pákk! ke_pernyo_foto_2019-01-30_12_38_42.pngke_pernyo_foto_2019-01-30_12_38_04.png

 

 

 

 

Címkék: 18+ vv9
722 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2019.01.31. 12:26:24

@Nyuszomuszo83: Hát, engem azért érdekelne. Momoa ugye jönne betonozni, Udvariatlan és Maximista meg én pedig sörözünk. Ez már négy pasi... gruppen!

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 12:28:20

@hereverő heverő: És én mi a villámot csinálok? Palacsintát sütök???? :D :D :D Józsit, Javiert és Robit ki ne felejtsd! :D

Angora Cardi 2019.01.31. 12:28:48

@Nyuszomuszo83: na azokról kérem szépen vannak szép történetek

Oh my... 2019.01.31. 12:29:13

nah, újra itt... sziasztok, a munka frontján harcolóknak kitartást, a betegeknek jobbulást - én utóbbi csopit erősítem, igen, már megint! épp hogy meggyógyultam két heti dögrovás után, jól voltam vagy három napig, mire a kicsi hazahozott az oviból egy masszív kórokozót, és ismét betegek vagyunk, immár nagyon nehezen csillapítható magas lázzal, durva torokfájással, szuper!

na de VV, hogy ne mindig csak "ócsmároljuk" (erre emlékszik még valaki? megaszöveg! xDD), szóval, említsük meg a jót is: én most - vasárnap óta - szerfelett elégedett vagyok az öfikkel, asszem a szerkik rátaláltak a helyes irányra, és végre nézhetők az adások számunkra is... például a tegnapi, na az igazán kedvemre való volt, volt benne rengeteg beszélgetés, agyalás, tattikázás, manuperáció (xDD), ordibáció csak éppen hogy, még az elviselhetőség határán belül; Zsizsik se hagyta magát zavartatni a csillámpondró kicsit se átlátszó (áá!;)) manipulatív próbálkozásaitól, tetszett, ahogy kiállt magáért a kihíváson, i ták dálse... mindent egybe vetve, mostanság kedvemre való végre ez az izé - nem hittem volna az utóbbi cca másfél hónap renyhés mélyrepülése után... ;)

2019.01.31. 12:32:23

@mobilos perpetuum: Modom én, hogy régen te jobb fej vótá' ;-)
Itt csak annyit tennék hozzá, hogy Attila igenis alkalmazott lelki terrort. Soxor. Utáltam is. Nézd vissza.

2019.01.31. 12:36:13

@Nyuszomuszo83: Szerintem a négus le se xarja Renyhét, nem menekül, csak esetleg megmondja neki, hogy "hát a vellában sem vótunk együtt, oszt ittkinn se leszük, oszt jóvan". Vagy valami ilyesmit mondott már a BV-ben hót komolyan.

Én nem mute-olok, alig válom a xarcunamit :-DDDDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 12:39:26

@Angora Cardi: Beza!!! 15 éve kb olvastam egy könyvet: Gyalázatosak szentélye a címe. Érdemes elolvasni azt is! ;)

pimasz borz 2019.01.31. 12:41:00

@Nyuszomuszo83: palacsinta jöhet,a többit én is kihagynám ;)

2019.01.31. 12:41:57

@Nyuszomuszo83: Aggyá neki egy pofont. A nevünkben is.

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 12:42:15

@Spitzbauer: Lehet amúgy, csak szerintem renyhe megszállottjává vált Csokinak és nyomulni fog, mert mint látjuk nem ért a szép szóból sem és az ordításból sem.
Én sem fogok némítani, bekészítem a sósmogyit, popcornt, ropit, chips-et. Na jó nem, mert hizlal! :D

2019.01.31. 12:42:46

@Nyuszomuszo83: Télleg aggyá neki egy pofont. Csak nem üt vissza?

hereverő heverő 2019.01.31. 12:43:03

@Nyuszomuszo83: Hát, attól függ neked ki tetszik. Ha én, vagy Maximista vagy az urad, akkor jöhetsz közénk és sörözöl. Ha Momoa tetszik, akkor mehetsz vele betonozni. Vagy rágcsálod a répákat. Vagy kicsi apró bogyókkal hinted tele a kertet, hogy a növények jobban fejlődjenek.
Mert bár öreg vagyok, de a legendák sem mind igazak. Nem igaz, hogy egyszer belopóztam a szultán háremébe, és az összes háremhölgyet megraktam, mert ez nem igaz. Csak kettőt raktam meg, a harmadik sajnos az eunuch lehetett, mert nagyon visított.

2019.01.31. 12:48:14

@oh..my...: EKG. (a második felével)
Nekem most Süsü nőtt a szememeben, mert azért mindenki be volt foscsizva Renyhétől rendesen. Bár az is lehet, hogy szegény Süsü úgy érzi, hogy annak mindenképp és minden áron véget kell vetni, hogy egy légtérben legyen ezzel a véglénnyel, még ha ki is eseik. Illetve, azt azért nem tudjuk, hogy a riportszobában kinek miket súg Zsótti (stábja).

2019.01.31. 12:50:46

@mobilos perpetuum: Mi az how "writeonly"? Itt válaszolgatsz. :-DDDDD Írd, hogy "read and write only"! :-DDDDDDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 12:54:19

@Fridolin a pimasz borz: Akkor sütjük a palacsinták a fiúk kinyalhatják a lekvárt belőle! :D :D :D
(Holnap palacsintát kell süssek, 2 kiló lisztből a fiaimnak :D )
@Spitzbauer: megtenné szerintem, amekkora gyökér! De nem szennyezem be a kacsóim! :D
@hereverő heverő: Te ültél már könnyes szemmel röhögést visszafojtva egy irodában miközben két melletted lévő helyiségben ülnek a főnökeid és nem röhöghetsz hangosan? Vazzzeee háááát potyognak a könnyeim és nem röhöghetek hangosan. vizuális típus lévén elképzeltem ezt a szürreális jelenetet. Mivel a sima sört nem szeretem viszont a lónyál citromost vagy a belga meggyest igen, így beszállok sörözni és röhögni. Jó nyuszi lévén nem bogyozom meg a kertet . Messziről jött ember meg azt mond amit akar- és kurvára fájhat a lába! :D

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 12:57:17

kérem szépen senki se legyenek illúziói, aki udvarol, az dugni akar!

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:00:30

@Hedo a nokedli szaggató: nahát, még ilyet! majd felkérdezem az udvarlómat szabályosan nyelvvel, hogy akkor most dugunk-é, vagy előbb hozza a virágot, és csak utána? :DDDDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 13:03:52

@úgymond olvasó mmkk: ha dugni nem is akar, de egy kooperatív onanizálás még beleférhet!

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 13:06:18

@hereverő heverő: Imádom, karácsonykor mondták itt a fiúk nézzem meg, mert a vezír olyan mint én, csak én ennyire nem vagyok goni, és olyan tudok lenni ám mint a végén lesz a nyuszaaa! :D

hereverő heverő 2019.01.31. 13:09:21

@Hedo a nokedli szaggató: Én csak kilógatom az enyémet.

Ilyenkor télen kirázza a hideg.
Tavasszal majd kiszívja a nap
Nyáron meg majd kivrei a veríték.
és jól is vagyok egy évre megint.

Nyuszomuszo83 2019.01.31. 13:18:43

@Maximista vagyok: Kösziiiii! Bazi nagy röhögés lenne belőle! :D :D :D :D

Angora Cardi 2019.01.31. 13:24:13

@Nyuszomuszo83: Én egyszer elmentem megnézni saját szememmel hát köpedelem.

hereverő heverő 2019.01.31. 13:24:16

@Maximista vagyok: melyik a nagyobb farok? Hm.. technikás!
Én a lovamat nevettettem meg, amikor azt mondtam neki, hogy az enyém is van akkora mint az övé.
Aztán megríkattam, amikor meg is mutattam.

..nem én találmányom, ősrégi vicc cowboyyal.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:24:26

@Hedo a nokedli szaggató: ha a pénz kellene neki, akkor nem engem választott volna, egyelőre még az államigazgatásban nyomulok, az meg nem a jó fizetéséről ismert :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:25:17

@úgymond olvasó mmkk:

Az nem is ember aki nem visz virágot a dugáshoz !
Akinek van szíve és nem tattikus gonosz, az virággal állít be , és még egy bonbont is hozzá csap :)
Ha a légyott nem volt jó ,akkor a bonbon visszajár :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:31:31

Vasárnap letöltöm az appot is rádurrantok egyet Zsu profiljára.
Hátha nem buzizzák meg a szavazatokat Zsótiék.
De utána már nem szavazok, tőlem bárki nyerheti a pénctet.

Maximista vagyok 2019.01.31. 13:31:44

@szociál: dugáshoz faszt illik vinni. csak hallottam, én nem tudom :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:32:15

@szociál: akkor én eddig csak szellemekkel dugtam, gyézusmárja!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:37:08

@Maximista vagyok:

Akkor lehet azért nem dugtam ,mert azt sose vittem magammal ? :O
Tudtam hogy valami hiányzik, virág, bonbon és még valami.......

@úgymond olvasó mmkk:

Ha nem éreztél semmit akkor szellemekkel :)

hereverő heverő 2019.01.31. 13:37:34

@Maximista vagyok: Nekem senki ne hozzon faszt dugáshoz, kérem.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:38:14

@szociál:
azt mondtad, az nem ember, aki nem visz virágot. én sose kaptam. akkor nem lehettek mások, csak szellemek :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:39:05

@úgymond olvasó mmkk:

Egy cső kukoricát viszek a randevúra, az is növény :)
Meg másra is jó ;)

Maximista vagyok 2019.01.31. 13:39:56

@hereverő heverő: nekem se, de nekem vinnem kell magammal :D

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:41:01

@szociál:
leköptem a drága billentyűzetet vízzel :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:42:14

@Maximista vagyok:

Vidd az enyémet, majd elmesélem milyen volt :)
De ne a heverőshöz !

hereverő heverő 2019.01.31. 13:50:25

oroszlánfókalóantilopzebrapintyhiénacserebogárcicacsótánycsörgőkígyólevéltetű

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 13:53:07

Kislány a zongo....izé a dobnál :)
Elég ronda, de jól dobol.

www.youtube.com/watch?v=KSpRHN-n7jo

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 13:55:44

@szociál:
ez nem verseny, tengerisünalpaka

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:08:49

@úgymond olvasó mmkk:

Appot letöltöd, vasárnap szavazol, aztán delete e.
patkánykutyakolibri

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 14:11:53

@szociál:
oszt ki vagy te, hogy utasításokat osztogatol-e? egéregyszarvú

Maximista vagyok 2019.01.31. 14:17:56

www.easypolls.net/poll.html?p=5c4e2bd4e4b00a0f725a957c

Jaj de csúnyán beszopja vasárnap a csálécsöcsüstopposkurva...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 14:19:11

@Maximista vagyok:
88-at felhozza Zsolti 45-re, figyeld meg.

ildacica 2019.01.31. 14:26:03

Tudja valaki hogy eddig mennyi volt a legnagyobb kulombseg egy párbajon? Szerintem Reni rekordot for dönteni. En egy 90-10 Ben reménykedem

moletty 2019.01.31. 14:41:57

@Hedo a nokedli szaggató: Nyaljam recésre a mosolygó kis lukadat Csaj'e !
Visszaolvastam az esti írásodat! Én úgy érzem Temelléd nem kellene nekem még egy csaj
ha csak negyede olyan libidód van, mint az írásod :)
Szép jó reggeltet egyébként mindenkinek ! Én Zsúnak szurkolok és szavaztam is rá akármennyire is ciki Nekem (merthogy azért jócskán szefós állat)

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 14:42:09

@úgymond olvasó mmkk: biztosan tudom, hogy van közöttünk matematikus! ;)

moletty 2019.01.31. 14:42:55

@ildacica: Szerintem 78-12 lesz ! ( Ez a Győző féle világegyetemben értendő persze :)

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 14:47:01

@Hedo a nokedli szaggató:
még egy a virághoz hasonló információ tőled, és a kardomba dőlök :)))))))))))

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 14:49:34

@moletty: háztartásbeli asszonyka kitalálja, hogy mától minden házimunkáért és a szexért pénzt fog kérni a férjétől.Mosogatás 1200Ft, Porszívózás 1500Ft, szex 5000Ft. Ember bele is egyezik,mert mamusz. Éjjel férj közeledik asszonykához, mire az rögtön rá is kérdez: ki tudod fizetni?
- most csak 3500am van, mondja szomorúan a férj és már fordul is a másik oldalára.
Néhány perc mozdulatlanság és néma csend után a feleség keresgélni kezd a kistáskájában.
-mit csinálsz? érdeklődik a férj.
-Adok neked kölcsön!

hereverő heverő 2019.01.31. 14:50:03

@úgymond olvasó mmkk: már tavalyelőtt is beledőltél az elemes kardodba, amikor Orlandót emlegettük. Piha.

Hedo a nokedli szaggató 2019.01.31. 14:50:51

@úgymond olvasó mmkk: ha a pasi zokniban szexel akkor szerelmes, ha le szarná az érzéseid simán hozzád dörgölné a gombás talpát! Ilyenre gondoltál? :)

moletty 2019.01.31. 14:51:56

@Hedo a nokedli szaggató: Akkor adsz kölcsön vagy mi lesz ? :D

moletty 2019.01.31. 14:52:30

@Hedo a nokedli szaggató: Én cipőben szoktam, hátha sietve kell távozni....

hereverő heverő 2019.01.31. 14:54:53

@moletty: én meg a cipőbe. Az sokkal kényelmesebb, és fel se kell mosni utána.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 14:55:31

@hereverő heverő: neked muszáj mindenre emlékezned? :)))

@Hedo a nokedli szaggató: ha eljátszani se tudja legalább azt, hogy pozitív érzései vannak irányomba, akkor baszhatja! (nem engem, ugye)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 15:11:02

Amúgy a többieknek az lesz a ciki amikor megtudják a 90-10-es arányt... az is lélekölő lesz nekik...
Nagyjából olyan érzés lesz mintha kerekes székesként versenyeznél Usain Bolttal

hereverő heverő 2019.01.31. 15:25:09

@Brigante: Na akkor fogja Greg először leszopni magát, amikor kiderül hogy milyen erős játékostól fordult el egy milyen gyenge kedvéért. Aztán másodszorra akkor, amikor Adri, Hunor és Roli jele is felkerül a táblára.

MosóMaca 2019.01.31. 15:29:45

@oh..my...: teljes EKG! Szerintem az elmúlt három adás nagyjából olyan volt, amilyennek a kezdetektől lennie kellett volna! Sok beszélgetés, tattikázás. Mondjuk annyira nem rugaszkódnék el,hogy kijelentsem, hogy ezért érdemes volt végig szenvedni az elmúlt két hónapot, de határozottan jobb az irány. :)

MosóMaca 2019.01.31. 15:31:09

@hereverő heverő: illetve még akkor, ha Zsizsikesnek lesz annyi esze, hogy elhajtsa a vérbe, mikor megpróbál azonnal benyalni neki (nem úgy, perverz banda!) Mert szerintem kb 5 perc sem telik el, már menni fog puncsolni, hogy ő a szíve mélyén tutttttta, annyira tuttttta

hereverő heverő 2019.01.31. 15:37:51

@MosóMaca: jaja, pontosan. Márpedig zsuzsunak van annyi tartása, ez már a mostani kihíváskor kiderült. Arra kiváncsi vagyok, hogy akkor Hunor most rárepül-e a szabad muffra.

Ármándójózsi 2019.01.31. 15:38:48

@MosóMaca: Végül is teljesen mindegy, hogy mit puncsol Zsu-nak, remélem a fiúk rá raknak duplával és akkor mindenképpen megy kifelé. Lényegtelen, hogy kit választ ki. Úgyhogy már felesleges a bükfürdői lánynak nyalni. Ráadásul a nézők is látják, hogy G1G, de még mekkora...

pimasz borz 2019.01.31. 15:52:49

Visszanéztem a keddi és tegnapi öfit,azinte bele sem kellett tekernem.G1G nem hazudtolta meg magát.Szerintem is ráfér a pofájára és puncsolni fog Zsunak.Újra alakul a szívcsopi,de most tényleg és igazán és örökké...

lilalibaluna 2019.01.31. 16:13:23

Az nem egy várható helyzet, hogy Hunor leveszi Zsuról a védettséget, és Rolival ráraknak, Adri Hunorra, Greg Rolira, Zsu Rolira és Hunor döntése nyomán újra Zsu párbajozik? Főleg, ha nem nagy különbséggel megy vissza Zsu. És akkor elindul a manipulátor-lavina, Zsut lebeszélik Roliról kivitetik Greget. Újabb párbaj-kerülés megoldva.

Franky4finger 2019.01.31. 16:13:55

Greg már most meglesz lőve, ha Reni mellé áll korteskedni. Onnan nincs visszaút ha Zsu mrgy vissza. Kap egy jelet Zsutól, Rolitól, Hunortól+ duplázó. Zsu lesz ugyanis a mérleg nyelve.

moletty 2019.01.31. 16:17:23

@Franky4finger: Az biztos ! Mert azt már tudjuk, hogy Zsú NEM FELEJT !

Franky4finger 2019.01.31. 16:21:11

@moletty: ja. Rolira az eldugott fésű miatt neheztel még mindíg. :)

Gia 2019.01.31. 16:35:45

Remélem mutatnak párbaj állást,de úgy,hogy a villalakók is lássák.Be fognak parázni.. :-)))

moletty 2019.01.31. 16:40:34

@Gia: Igen az jó lenne :D G1G biztatná Renyhét a 92:8 -t látva, az meg királykodna. Zsú sírna
Roliék és kisPunás vigasztalgatná.... Aztán Rehyne kiesne a picsába ! :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 16:48:38

@moletty:

Nyavajások úgy se mutatnak állást.
Leszoktak róla, nem futja a keretből.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 16:58:13

nem is emlékszem olyan párbajra, ahol láttunk állást

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 17:00:46

ma diszkriminálva vagyok, úgy érzem

Gia 2019.01.31. 17:14:32

@úgymond olvasó mmkk: A Radicsos párbajnál a bentieknek is megmutatták a százalékokat.Ment is utána a találgatás,hogy kié lehet a több..

mobilos perpetuum 2019.01.31. 17:22:56

"writeonly"
Roli és Spielberg.
Amikor Roli belekezdett a szövegébe, eljutott Spielberg-ig, elkezdett őőő-zni, rájött, hogy a mondatot most nem mondhatja el, mi ketten jobb rendezők vagyunk... Három lehetőség van: 1. Nem ismeri Spielberg filmjeit. 2. Ismeri, de magát túlbecsüli. 3. Elhiszi, hogy miatta hullott szét a sellő-brigád.
Valójában azt Greg és Reni verték szét. Valamelyik HV-ben a szerző írta: egyszercsak látható indok nélkül Zsu kivonult sírni. Megnéztem azt a részt: Reni azt fejtegette Ken_Babának, hogy régi rajongójaként azért nem írt neki levelet, mert nem akart ezeregyedik lenni. Zsu, a "buta", a "szefkós" egyszerűen rájött arra, hogy NEM AKAR, NEM IS TUD részt venni egy sellőseggnyalási versenyben. Inkább beletörődött abba, hogy a szív-csapatban harmadik, majd Adri után a negyedik a sorban.
Hunor Rolinak: csórikámhoz néha fél napig se szólnak.
Villa-spelbergnek esetleg abban lehet szerepe, hogy míg Hunor Adrinak a nuniját használta, Roller az eszét.
Taktikai hibák villa-spielbergnél. Ha pacsiztak, ha csak kezet fogtak, azt az ellenoldal előtt nem kellett volna. Lacikát legyengítették párbaja előtt. Hiba volt látványosan lesz@rni, hogy Vivien, majd Lackó kiesett. Mindkettőre valakik szavaztak, és azok a szavazatok még jól jönnének majd. A beképzelt megnyilvánulások villán belül is, kívül is sokakat taszítanak, ez is egy hiba. Nagy eredménynek nem tekinteném azt, hogy Greg magára rakta a kendőt. Kendővel és kendő nélkül is ő lesz vasárnaptól a leggyengébb, legfeljebb Adrira jelenthet veszélyt, de most úgy tűnik rá se.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2019.01.31. 17:24:07

@úgymond olvasó mmkk: @Spitzbauer: @Gia:

Fészbukos arányokat figyelik, és abból kalkulálnak, sztem az app nem ér semmit.
X-faktor élőbe se a mentorok válogatják be az énekeseket, esetleg egyet-egyet/mentor, de a többit az RTL válogatja ki, az ő pénzük, nem engedhetik meg maguknak hogy Puskás bevigyen az élőbe egy asszonykórust.

úgymond olvasó mmkk 2019.01.31. 17:43:04

@szociál:
persze, hogy tudod, csak itt másodszorra mondom ma, krokodilpinty

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2019.01.31. 21:03:01

@hereverő heverő: nem szoktam fennmaradni ennyi ideig, de esküszöm ezt megnézem élőben vasárnap :)
süti beállítások módosítása