Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x23 - Csoki rájött, hogy hülyeséget csinált

2018. november 27. 15:41 - Chat Géza

Anikó már pizsiben felvezeti az első blokkot, ami az esti kajacsata utáni édes ébredés pillanatait örökítette meg On The Spotba oltott David Attenborogh-i stílusban. 

Miután előző nap minden korábbinál retkes dzsuvásabbá "varázsolták" a lakást és Vivi öt havi minimálbérbe kerülő póthaja is kapott némi fantás mustár szaftot,kénytelenek voltak kiganézni maguk után. Reni a reggeli ébresztőként berakott latin ritmusra kerázás után elkezdett fejedelmi lakomát rittyenteni. Két különböző virsli, három májkrém, több sajt, felvágott, tojás, olyan volt, mint egy három csillagos hotel svédasztalos reggelije - büszkült a riportban Reni, hogy le tuodott főzni 12 sága füstlit és 4 tükörtőjást egy tányérra tudott rakni. Amíg konyhatündéreskedett, addig mindenkit elzavart az étkező környékétől, mert MEGLEPETÉSSEL készül éppen. Greg a haját baszkurálva értetlenkedik, hogy minek, illetve ő inkább külön enne, mert virslit mondjuk nem eszik. NEM BAJ, NEM KÉRDEZTELEK, HÚZZÁL VISSZA A HÁLÓBA! Nehezen, de sikerült elkészíteni a tápot, így megejthették a nagy lakomát. Ebből Ginu kimaradt, mert ő ilyen lázadó kígyó, mindenkit egymásnak ugrasztó szarkeverő geciputtony - gondolják a többiek, de amúgy azért nem ment zabálni, mert pont ő volt az utolsó takarítónő talpon e vidéken, mikor mindenki már rég húzta a patyolat tisztára kihipózott lóbőrt. Ő baja, majd megbánja, hogy nem tudott enni a királyi eledelből. Komolyan mondom, George R.R. Martin legyen a talpán, aki ennél feszkósabb étkezést tud papírra vetni. Merthogy a kedves villatársak basztak meghálálni a kedvességet (még egyszer mondom: a tányérra rakott felvágottakat, a bő vízben megfőzött virsliket, a kávét meg a kakaót), még tápolni is csak fintorogva vonulgattak be a cigizgetésből, hajnali (haj)kefélésből. Gyors vágás és máris a kaja utáni cigiskanapézós taktikai megbeszélés közepette vagyunk. Csokifasz kapitány felteszi a költői kérdést, hogy az itt megjelentek közül mindenki rá teszi-e a jelet, ugye. Igen. Ezzel szinkronban Ginu, Greg, Reni és Zsuzsu az ablak túsó felén fejtik meg az okosságot, hogy vajon mi lesz itt ma. Greg finoman utalgatva elárulja, hogy hiába tervezi itt Ginu, hogy magszórja magát jelekkel, a háttérben már megindult a South Parkból is ismert "Előre a Csoki(K)" offenzíva. Ezen Reni kiakad, mert, ha tényleg így lesz, akkor ő beadja a válókeresetet, elköltözik Csokitól és öri hari, sose bocsi azzal, aki ebben benne volt. Nálam ez plusz ok lenne, hogy csakazértis Csokira szavazzak, de Reni nem agyból, hanem szívből és pinából nyomja ezt a játékot.

Reni el is kezd mindenkivel privizni, hogy ha lehet, akkor inkább ne tegye Csokkerra a jelet. Megtalálta a csokit majszoló (mekkora metafora) Krisztiánt is.

- Megálmodtam, megéreztem, hogy nem jön vissza a párbajról…

- Te, tudod, hogy nekem milyen rémálmom volt, geci?  Hagyjad már magad, fullra lehozol az élteről, bazmeg! 

ke_pernyo_foto_2018-11-27_12_25_57.png

Próbálja Rolit és Erát is megfúrni, de mind a ketten sunnyognak. Ginuval van problémátok, ő kavarja a szart, ugye, akkor pakoljátok rá a jeleket, én meg kimegyek vele, megrendezzük a chicagót, nyugodjatok meg! Jó terv, de azért Ginu valahol Roliék szövetségese, illetve már le lett papírozva VV Stühmer Csokoládéval, hogy ő kapja a mágneses VV-korongot a szeánszon. Ez nekik meg azért jó, mert elvileg akkor ők be lesznek védve minimum egy kihívás/párbaj idejére, hisz Csoki király őszinte és naiv gyerek, nem taktikázza túl a dolgokat, ha azt mondta, hogy Ginut viszi, akkor őt is fogja.

ke_pernyo_foto_2018-11-27_12_29_58.png

Reni úgy néz ki, mint akinek az arcára élvezett Casper, a barátságos szellem. Felolvassa a levelet, hogy Zsuzsu szuperképességét beáldozva Roli húzzon hazugságvizsgálatra. Szakszerű eljárás lesz, szóval komoly a szitu. Gong az eleje, aztán lehet takarodni kifelé a villából. Annyit megjegyeznék, hogy Rolit nem zacskózták be és túráztatták órákig Tiszaeszlárig meg vissza. Megérkezik, ahol vagy egy nagyon jó magánnyomozó, vagy egy nagyon rossz, Barátok közt castingról lecsúszott színész fogadta.

 Miközben Roli kislattyogott a villából, elhangzott a legkeményebb párbeszéd valaha. 

Era: Úgy mennék helyette.

Reni: Én is.

E: Há' annyira... mindig is akartam, annyira kíváncsi voltam, hogy van ez az egész, tudod.

R: Há' én tudom hogy van.

E: Vagyis láttam már, csak így élőben, azé' így magamon.

R: Én tudom élőben magamon...

E: Miért csináltak rajtad ilyet? 

R: Jaaaa, a hazugságvizsgálóról beszélsz? Azt hittem, hogy csak ki akarsz úgy menni (a villán kívülre). 

Era a hazugság-, pardon, én kérek elnézést, nem ravasz, hanem elsütőbillentyű, szóval poligráf készülékes vizsgálatról beszélt. Eközben Reni a villából való kimenetelről, amiről ezek szerint ő TUDJA, ÉLŐBEN KIPRÓBÁLTA MÁR MAGÁN, hogy milyen is az. Úgy látszik, Csoki hülyére parittyázta szegény lányt. Eközben Adri megfejti a játék lényegét: ha hülyénél van a szuperképesség, akkor aztán vizes nyolcas, hogy mi van. Tessék, itt az ékes példa: Zsuzsu arra használta fel, hogy kiderítse, Roli lopta el a fényképet. Megérkezik a hivatalos válasz, Rolinak köze sincs az egészhez. Roli őrjöng, nem hallani Dr. Poligráf szakikám mondókájának végét, ettől Reni picit idegállapotba kerül, de Roli leszarja, mert végre kiereszthette a gőzt, mivel mindenki számára világossá vált, hogy ő nem egy hazug manipulátor, nem egy VV5 Attila 2.0, hanem minimum annak az újrahasznosított anyagból 3D nyomtatott mesterséges intelligenciával felpimpelt változata.

ke_pernyo_foto_2018-11-27_12_44_43.png

Ginu palacsinta sütés közben igazgatja a csöcseit, majd szívecskét küld az esőben álldogáló Hunornak, aki mellett ott áll a nője, Era is. A nő majdnem féltékeny lesz, de rájön, hogy erre megy ki a játék. A gőzölgő palacsinták fölött Roli betársul az emelkedett diskurzusba, amit Ginu a Minek bámul engem folyton ez a hajatlan ribi című nótával vezet fel. Era terve az, hogy Hunor seggében átvészeli a VV9-et, aztán majd a döntőben kibújuk a csávó betyárkörtéi közül és vagy nyer, vagy nem. Ez így nem mehet tovább, így Adri és Ginu meg is kezdik Hunort megfúrni. A verbális konzultációs kérdőiv első pontja, hogy Látja-e ön, hogy Era nem engedi érvényesülni? Hunor tudja, hogy nem nagyon beszélget senkivel, este meg Erával trécsel, de ő az életben is ilyen. Ezt már mikor megmondta, hogy itt nincsenek bartságok, itt mindenki kibeszéli a másikat, ő meg ebben nem partner. Szépen kipattintja magát itt a 100 nap alatt, eltujázgat amennyire csak lehet, aztán majd lesz, ami lesz. Zseniális terv, hisz miért is vinné ki őt bárki, amikor a légynek se árt, nem keveri a szart, meg ilyenek. Max az össze-vissza smárolásból keletkező vetésforgóba adogatott szájpenész és herpesz lehet némi kurvaanyázás forrása.

 Végre megérkeztünk a jelrakás afterhez. Reni úgy lesírja a sminkjét, mintha csak egy keményebb bukake partiból lépett volna ki. Miközben viselhetetlen frekvencián elnyígja bánatát, Krisztián semmibe révedő tekintettel, teljesen leszarom stílusban, minden megértést, empátiát nélkülöző hangnemben próbálja megnyugtatni, hogy "ne sírjál már geci!" A legjobb persze Csokifasz, aki ugyan nem a legélesebb kés a fiókban, de rájött, hogy mekkora baromságot művelt.

Egy jel, két jel, három jel, dikk, gondoltam magamban, lehet, hogy ez nem is volt olyan jó ötlet. Hát akar a faszom kimenni innen! Mi van, ha nem jövök vissza?

Igen, a Való Világok történetében eddig nem sok sikerre vezetett az, ha valaki magára rakatta a jeleket. De talán Csoki lesz a fény az éjszakában, a messiás, aki elhozhatja a változást, aki megtöri az átkot. 

Címkék: való világ vv9
885 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2018.11.27. 16:03:57

Namost. Ha latszolag bent volt egy fodrasz lasd Roli seroja es Csoki koncsitawursztos festett haja akkor a jo feneert nem tudta megfesulni az otvaros kobanyaalson keszitett teszkogazdasagos pothajukat a lanyoknak? Erthetetlen...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 16:04:55

Gézu, nekem te vagy a kedvencem! :)

Angora Cardi 2018.11.27. 16:08:33

Gézu gyere máskor is :)

Angora Cardi 2018.11.27. 16:10:51

@etikette: Biztos fijufodrászt kértek csak aznapra.

Gia 2018.11.27. 16:14:21

Ó,hát én Era és Reni csevelyéről teljesen lemaradtam.Pedig ez az agymenés megér 1-2 misét..

AmanEdi 2018.11.27. 16:16:47

Lattam az adast a tv ben de szuper volt vegigolvasni amugy ma egy erdekes dolgot talaltam aki nezte az x faktort tudja kirol beszelek stone be akart jutni a vv4 ben mikor a parokbol kellett valakit be szavazni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 16:17:25

Miért van az hogy valakin mindig van pakolás, pasi nő mindegy de telibevan kenve ezzel a turhával

O . o

@úgymond olvasó mmkk:

Ez a te szuvenír jogod hogy ki mellett kortárskodol, de nekem meg a Dzsudi :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 16:18:14

@AmanEdi:

Stone terpeszben állna végig a villában, ezért nem lett villalakó :P

Gia 2018.11.27. 16:18:26

@AmanEdi: Emlékszem.Szerencsére nem sikerült.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 16:18:53

@szociál: furcsálltam vóna, ha mást mondasz, egérbárány :)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 16:21:28

@szociál: Casper ondó...DDDD,,nagyon jóóóó!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 16:31:04

@etikette: egy közeli ismerősöm, aki fodrász, azt mondta, nem szívesen nyúlva a benti hölgyemények hajához, pedig nem finnyás

etikette 2018.11.27. 16:32:46

@úgymond olvasó mmkk: mondjuk megertem. De azt is kirugnam aki ilyen tre munkat vegzett. Ritka csunya

2018.11.27. 16:35:44

Chat Géza ez az öfi odab@sz !!!! :))) Hálás köszönet érte ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 16:36:10

@etikette: nem értek a póthajakhoz, de biztos ebből is van "tescogazdaságos" minőségű, meg normális minőségű, ezeken inkább az előbbi van.

2018.11.27. 16:38:50

Mossstmáááá tényleg kíváncsi vagyok, hogy Csoki becsokizik-e ?

Ginu nem ébredt kicsit későn ??? Borítsatok rám két billencses Kamaznyi terméskövet, de nekem tetszik Ginu játéka...

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 16:43:17

@úgymond olvasó mmkk: Van az eredeti haj, amit tömegével hoznak be Kínából, és értelemszerűen megfestenek...Horror drága! Aztán van az a műfaj, hogy mint az üvegvisszaváltóban , becserélik a hajat és regenerálják,,,persze ez lehet, hogy csak városi legenda..Meg van a full műanyag!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 16:46:00

@Udvariatlanbolond: nem vagyok kompetens a témában, soha nem volt póthajam (a sajátomat növesztettem öt évig), de a lányoké inkább tűnik műanyagnak

2018.11.27. 16:47:19

@Udvariatlanbolond: mikor leszen már végre üvegszálból készült, RGB ledes, Arduino Nano vezérelt műhaj, műszáj, műcsöcs, műpina (sic!) ??????

makosnudli 2018.11.27. 16:48:50

@szociál: Kiesett a gyerekem szájából a cumi, úgy felrohogtem ezen :D :D :D

makosnudli 2018.11.27. 16:49:16

Mármint a terpeszallasos Stoneon

2018.11.27. 16:58:53

@makosnudli: az "terepszállás" ! :))))

Mók_Ica 2018.11.27. 17:01:38

sziasztok :) olvasgattalak itten titeket, jókat kuncogtam :))))
@mentoros lecsó: drága Lecsó, a legközelebbi túlélő túrára befizetek hozzátok :)))
a műhajhoz: amit leírtál, az nem is olyan sokára meg fog valósulni.... aztán majd kapkodhatod a fejed, hogy nem védetted le az ötletet :))))

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 17:08:51

Naaa itten is vagyok! Köszi Gézu a korai posztcsit! Arany szívem udvari bolondom, ígérem nézhetsz sportot, vivást, majd elkucorgok max a kanapé szélén! Mivel a tegnapi részt felszinesen néztem és dög unalmas volt ennél jobbat nem nagyon lehet kihozni belőle! :)

2018.11.27. 17:09:22

@Mók_Ica: Ezer +1 pusza ! :))))

Túlélőtúra minden évszakban van, jöheeccc !

Nem védetem le a RGB Pin@ öteletet, mert nem vágyom rá SSKK.
Nekem bőven megfelel a természetes, organikus is... Csak harapjon ! :)))))

Gia 2018.11.27. 17:10:02

Era meg Vivi haja nagyon ótvar.Amikor megjelenik vmelyik feje a képernyőn le sem bírom venni róla a szemem.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.27. 17:15:09

Reni tudja milyen kimenni a villából! Mentő jött érte a válla miatt ;)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.27. 17:17:38

Szerintem csoki kicsokizta magát. Reni rákéreckedik ánusz rudira, csak vígasztalásképp? Tattikából

2018.11.27. 17:18:26

@Hedo a szadista szexista anyuka: a mentőorvos meg is kérdezte tőle, hogy mi történt.

Válasz: csak szét akartam b@szni, és majdnem sikerült is...

én kérek elnézést !

Maximista vagyok 2018.11.27. 17:19:37

Valamiről lemaradtam tegnap? Első képen Adri úgy néz ki mint akinek lebasztak egyet.

2018.11.27. 17:21:42

@Hedo a szadista szexista anyuka: Csoki a saját f@szára akasztotta fel magát a "jelpakoltatással"...

Ánusz alvázán eddig csak pin@t láttam a BV-ben. Szintikét is csak a csiklójával dörzsölgette meg érintőlegesen...

ismét én kérek elnézést !

2018.11.27. 17:23:03

@Maximista vagyok: én csak ZsuZsu szemei alatti fekete foltoktól kapok agyhugykövet...
mint a legrosszabb drogos ébredés után...

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 17:25:27

@Nyuszomuszo83: A vicc az, hogy csinálni jobban szeret(t)em,, mint nézni...., ez más műfajra is vonatkozik, ami a legkellemesebb testmozgások egyike...(no persze itt nem alkalmazandó a múlt idő jele, továbbá az egyéni sport lehetősége! Az adott sportág terén az öngimnasztika besavanyodást okoz,,, hiába fénylik a dörgöléstől a sisakocska-lámpácska !)

2018.11.27. 17:29:16

A Hogyvolt fórumot milyen szerver szolgálja ki ?????
Sorban dobálja a 404-et...
Ez szánalmas 2018-ban !!!!!!!!!!!!!!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 17:32:26

@mentoros lecsó: holnap megyek dolgozni, csinalok neked kepernyokepeket, es a latvanyuktol vissza fogod sirni a 404-et :DDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 17:36:14

Végigolvasni, amennyit írtatok, hát, felért egy Háború és békével. :) Csak sokkal jobb. :D

Amit kiemelnék: Nyuszó, ha van rá óhaj, tarthatjátok a lakodárét az üveghegyen túl, az udvarban. ;) Az ojjjjjjan romantikussssss. :)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 17:39:01

@mentoros lecsó: Radics kiabálta a parkolóból Csokkernak,,,mint Danton óbégatta Robespierrének: "Követni fogsz ezen az úton!"...Tesó!!!

2018.11.27. 17:41:06

@úgymond olvasó mmkk: lenyugodtam nagyjából.... :)))) vizsgálódtam kicsit...
A magenta színű szolgáltatónál van a bibi. (De a HV sem lehet büszke a szervereire!)
"ping" , "DNS response" a béka val@ga alatt van... éljen a magyar szélessáv !

2018.11.27. 17:45:05

@Udvariatlanbolond:

- Csak az ujjammal fenyegetem
- Mondá... ujját a ravaszra téve

(by Sándor György) :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 17:45:54

@mentoros lecsó: ne emlegesd a magenta színű szolgáltatót, mert az asztalra b@szok úgy finoman, úrinősen

Gia 2018.11.27. 17:51:21

Eddig ismételték a Vv-t délután,most miért nem?

Cimili 2018.11.27. 17:51:48

Köszcsi Gézu, megint nagy voltál! :)
@mentoros lecsó: Nekem is feltűnt már, h Zsu szemei körül akkora nagy szürke folt van, mintha előző nap behúztak volna neki.
@úgymond olvasó mmkk: ne csak tervezd! :)

Cimili 2018.11.27. 17:52:46

@Gia: én is most akartam megnézni, de tuti sztrájkolnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 17:53:06

Amitől agyfaszt kapok, a kibontott hajjal a konyhában vonaglás. Két hosszú hajú szőkém van otthon, plusz jómagam, parókányit seprek össze, úgy, hogy folyton copfozok. Mi lehet ezeknek a kajában?

2018.11.27. 17:53:58

@úgymond olvasó mmkk: erről videót kérek !!! :))))))
A magenta ügyfélszoli már egyenesen fél tőlem ! Látják a betárcsázott számomon, hogy "megint itt a telhetetlen gyökér" és automaticccee tapasztalt kollégához kapcsolnak. :)))))))

Tényleg bocsánatot kérek, de szeretném azokat a szolgáltatásokat használni, amik az ÁFSZ-ben rögzítve vannak és FIZETEK érte MagyarPengőForinttal...

2018.11.27. 17:57:03

@Cimili: vki azt írta rá korábban: a "Villa Panda macija" :))))))))))))))))))))

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 17:57:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lefoglaltam a szilánk lakosztályt, ahol a hajnali pír beragyogja a szivárvány csillámporát...Az Óperencia Társasággal kicsit nehézkesen egyeztetem az alternatív programokat,de la. Bukfenc őeminenciája mindenben segít! Halad a szervezés!

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 18:00:08

@Cimili: Súlyos emésztési zavarok....

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 18:00:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem szeretem a borTot :))

@Cimili: oszt mér' ne? :)

@mentoros lecsó: csinálok neked videJJót, amiben felkérdezem a kolléganőimet, hogy mondják el, milyen az, amikor úthenger módba kapcsolok :DD

2018.11.27. 18:01:54

@Csakazértis én vagyok a királynő: Indul a bakterház.. :)))

"Hát micsoda kapcának való rongyot főzött kend ??!" :))))

agika88 2018.11.27. 18:02:01

Honnan jott ez a Tiszaeszlar dolog? Csak m hellyel kozzel onnan szarmazokent erdekel, h masok honnan ismerhetnek ilyen 'isten hata mogott 20 kilometerre, folduton' telepuleseket :D

Maximista vagyok 2018.11.27. 18:03:41

@mentoros lecsó: nálam ugyanez a helyzet csak UPC-vel. szerintem már kaptam egy saját ügyintézőt, azért fizetik hogy csak velem foglalkozzon :D

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 18:04:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Reggel azt tárgyaltuk, hogy Greg a szemétben keresett reggelit! Ezek után érthető az ok!

Cimili 2018.11.27. 18:04:31

@úgymond olvasó mmkk: mert a tervezés csak lófitty. süsd meg mindet, majd mi megmondjuk, h melyik a legfinibb. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 18:08:01

@Maximista vagyok: néha én is úgy érzem, hogy csak azért fizetnek, hogy bizonyos ügyfelekkel foglalkozzak, pedig közöm nincs a UPC-hez :D

@Cimili: hát akkor legyen esküvő :D

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 18:10:16

@agika88: Kenuztunk...talán ott jött szóba!

2018.11.27. 18:11:52

@Maximista vagyok: Hát éljen a foRRAdalom tesssáákkk !

2018.11.27. 18:14:28

Hát.. éljen a foRRAdalom tesssáákkk !

www.youtube.com/watch?v=G89bktisLoE

,, 2018.11.27. 18:15:55

@agika88: azért elég hírhedt név a történelembű

Maximista vagyok 2018.11.27. 18:16:08

@mentoros lecsó: áprilisban elbúcsúzok tőlük. Amikor rákérdeztem hogy pontosan meddig van hűség akkor fel lettem kérdezve hogy ez miért fontos. Mondom azért mert kibaszott elégedett vagyok a szolgáltatásokkal. De amúgy ez becsapós, mert más kerületből jöttünk ide és az előző címen nagyon rendben volt a UPC.

Sabina Pohl 2018.11.27. 18:16:25

A póthajas lányoknak az a fő problémája, hogy a takaró/fedő hajuk túl rövid ( Vivi,Era) ezért az illesztések folyton kilátszanak, valamint hajat sem ártana mosni. A Reni haja is ultragáz, de neki legalább valamennyi saját van, csak ő meg folyton Britniszpírszbe felköti ezért látszik minden egyes illesztése. Egyébként lehet, hogy maga a póthaj jó minőség volt valaha, de látszik, hogy basznak rá. Nekem volt 9 hónapig amíg a sajátom meg nem nőtt rendesen és senki meg nem mondta volna, hogy kamu.

,, 2018.11.27. 18:16:25

Btw, lehet tipicskizéni, csakszólok!

AmanEdi 2018.11.27. 18:17:22

Amugy igy mar tobb ido utan nektek ki a kedvencetek nekem 2 van Ginu,Hunor

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 18:19:04

@Sabina Pohl: ez is eszembe jutott, hogy vajon azt hiszik, hogy nem kell vele ugyanúgy törődni, mint az igazi hajukkal?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 18:21:20

@,,: dilemmában vagyok, erősen :D mikor lesz tetemre hívás?

Maximista vagyok 2018.11.27. 18:24:05

@,,: igen, csak vajon kit visz ki a hóra obama2? ahhoz még bele kell lesni a mai szarparádéba.

2018.11.27. 18:24:39

Kedves HV Kolleginák és Kollégák !

Hazaért a kicsikacsalád, és erős késztetést érzek, hogy néviLEG ABC sorrendben végigverjem az összeset! :)))) Ez bele fog telleni pár órába, meeeerrrrrr nem végzek félmunkát ! :)))

Köszönöm Nektek a kellemes, röhögős perceket ! MMKK TI vagytok a Legjobbak !

Lecsó balra el...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.27. 18:24:39

@,,: legyen Ginu, a kiválasztást már úgyis eltattikáztam

,, 2018.11.27. 18:25:20

@Maximista vagyok: azt nem tiltja a vellaszabályzat:)

MacákékIcukája 2018.11.27. 18:27:26

Milyen fasza kis posztcsi lett ez, koszi Gezu!

Na... egyebkent szerintem eleg jo ez az evad :) Era egy fos lett, Roli es Hunor a kedvenceim, orulok h a legutobbi reszben tobbet mutattak oket. Tok szimpi volt Hunor monologja a csajoknak (akik mellesleg szinten feltekenyek Erara). Megneztem most Roli vlogjat, legalabb van 2 jatekos akik hasznaljak az agyukat.
Ginura kivancsi vagyok milyen lesz kesobb, amugy en tok megertem h inkabb aludt a sok takaritas utan.
Tobbiek gyokerek, majd ugyis kiesnek... Zsu neha szorakoztata flegma nyavogasaval, de nem ertettem miert Rolival veszekedtek miutan mar kozoltek veluk a hazugsagvizsgalat eredmenyet (koltoi kerdes - mert tenyleg gyokerek), szinte mintha csalodtak volna.
Letoltottem az appot megint, hajra fantomkep :D

Sabina Pohl 2018.11.27. 18:34:06

@úgymond olvasó mmkk: tudniuk kéne, hogy de. Elvileg ezt a hajhosszabbítók el szokták mondani. Én teafa olajas sampont vettem rá, mert olyan sampon kell amiben nincs citrussav.Plusz ez a vaddisznó sörtés hajkefe. És 3 havonta újra kell rakatni mert gubancolódik akkor is ha az ember figyel rá.

Kábel Barát 2018.11.27. 18:35:03

Sajnálkozva láttam, hogy Chat Géza írta, szar is lett, mint szokott.

Maximista vagyok 2018.11.27. 18:35:44

De szép fury road alakulna ki ha megkínálná nemvagyokkurvaesküszöm Vivit egy kendővel, imádnám :D

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 18:37:02

@Udvariatlanbolond: egyedül semmi nem jó! Én is a nem nézni csinálni elvet képviselem. Amúgy póthaj, játszottam a gondolattal, de mikor megtudtam hogy ami nekem tetszik és természetes hatást kelt, nem ilyen fos mintminden a benti csajoké, mennyibe kerül letettem róla! Inkább megnő. Azóta elég hosszú már, igy nem érdekel.
Én is akartam nézni a tegnapit, de valami főzős müsor megy azzal a Pierre nevű mókussal, az meg nem érdekel! :)

MacákékIcukája 2018.11.27. 18:40:18

Ja, kedves vv-szerkik, engedjetek meg mindegyik jatekosnak h naponta 1-et vlogolhasson es kommentalhassa az aznapi esemenyeket. Koszcsi

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 18:52:01

Mindenki kidőlt? Én szedek itt egyedül Béres cseppet???

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 18:55:15

@Nyuszomuszo83: És a természetesség sem elhanyagolható...,egyébként nem vagyok ellene a mű-nek, ha az természetes, ellenben a virág is az illatával hódít!

Cimili 2018.11.27. 18:56:08

@MacákékIcukája: jó ötlet, bár sztem napi 1 és nem az összes egysejtű bőven elég. :) Lábad tökéletes?

Cimili 2018.11.27. 18:57:19

@mentoros lecsó: szegény kicsicsalád!! (kacsintós szmájli)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 18:58:22

@Nyuszomuszo83: Hogy az kisbabám, mennyire szar! Én is lököm a reggeli teámba (mint tudjuk 20 csepp), de képtelen vagyok elfogadni a dohos utóízét.

Cimili 2018.11.27. 18:58:46

@Nyuszomuszo83: bérescsepptől mmkk hányingerem van, pedig még a terhességeim alatt se volt.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:00:50

@Nyuszomuszo83: Olyan, mint a rágógumi, amit három napig őrzöl a széktámlán!

MacákékIcukája 2018.11.27. 19:01:07

@Cimili: varj, ezt nem ertem, hogy erted? :D Pont azert kellene napi 1, mert akkor mindenki nezheti a sajat kedvenceit es tobbet megtudhatunk, meg tattikazni is lehet. Regebben tobb riportszobas interju volt, ez ezt helyettesitene.
Koszonom a kerdest! <3 Labam nem tokeletes (sosem lesz mar az), viszont baromira jol szintrehoztam, ezert tuntem el anno januarban a csopibol - rajottem h tudok edzoterembe jarni, hihi. Rengeteg rehab es sulyzos edzesem volt, mar a heti 5-ig eljutottam :) Puszillak!

agika88 2018.11.27. 19:01:43

@Udvariatlanbolond: jah ertem :D csak meglepodtem

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 19:01:46

@AmanEdi: nekem Ginu, Hunor, Roli, Lacika.
Ebben a sorrendben. :)

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:02:36

Sziasztok! :) Múlt csütörtökön láttam utoljára. Nem is értem rá, meg egy kicsit elegem is lett Zsuzsu meg a villaribanc óbégatásából, meg abból, hogy a két idióta mit töketlenkedik szegény állatokkal. Szóval a posztokat elolvastam, meg itt-ott belenéztem a kommentekbe is, de most ennyit nem tudok végigolvasni, úgyhogy bocsi, ha volt már (vagy vak vagyok, és nem vettem észre), de kiderült végül, hogy ki bugázta el a cuccokat?

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:02:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: köszönöm drága királynő, leendő férjuramnak nem tom az elképzeléseit , de ha ő azt írja halad a szervezés rábízom magam! A diplomám meg bebaszom a kukába, 9 hónapot használtam, azóta se nem! Végre valaki helyettem gályázik! De a romantikára vevő vagyok! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:04:15

@Cimili: Ugyi! Nem voltam még terhes, de a vasat szedő kismamák mindegyike azt állítja, hogy olyan, mint a Béres..

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:06:54

@Cimili: @Udvariatlanbolond: Drágáim, ezért szedek én alga kapszulát! Sokkal jobb! Néha pár hétig bedobom a bérest, teába vagy gyümilébe csepegtetve, de csak akkor ha kifogyok az alga ellátmányból! Ez szököévete fordul elő! ;)

Cimili 2018.11.27. 19:06:56

@MacákékIcukája: jobban bele gondolva, igazad van, csak nekem pölö még nincs kedvencem.:)
örülök, h sokkat javult a lábad, kemény volt neked az a tél. Óvatosan a tánccal! :)

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:07:16

@MacákékIcukája: szia, Icuka, örülök, hogy jobban vagy! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 19:07:31

@Sabina Pohl: én nem értem ezt a póthajat amúgy. Ok, van, amikor kell. De nem minden esetben. És ha van, hát azt ápolni kell, egyetértek. Ismerősömnek van pl, és ő copfozza, és neki nem látszik a toldás. Szóval lehet jól is csinálni.
Ez nettó igénytelen, ami itt bent folyik.

etikette 2018.11.27. 19:07:54

@MacákékIcukája: ugyni hajra fantomkep! Kiv ha vivike lesz a kivalasztott mert akkor hesskifelekocosceda

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:09:10

@WICKEDWITCH: Ez tartja a feszkót a villában továbbra is...Roli igazolta magát a poligráfos vizsgálaton, tehát a rejtély maradt a levegőben...

Cimili 2018.11.27. 19:09:41

@Nyuszomuszo83: nekem a d vitamin vált be, mióta rendszeresen szedem sose kapok el semmitsenem.

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:09:59

@Udvariatlanbolond: nincs bóticsöcs, a körmöm sem mű, hosszú saját géllakk. Szöke vagyok, butításként!

Cimili 2018.11.27. 19:11:34

@etikette: én még várok a szavazással, attól függ, kire dobja a kendőt csokoládé.

MacákékIcukája 2018.11.27. 19:12:36

@Cimili: koszike!! Aha, eleg huzos volt, de jol keveredtem ki belole :) Tancolasrol meg mindenfele bulikazasrol mar leszoktam :D

@WICKEDWITCH: haho!!! Koszi neked is <3

@etikette: aha, akkor o esik ki tuti (az mas kerdes h en kire voksolnek... :D)

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:13:01

@Cimili: az nekem már kevés volt meg a c vitamin is, összetett immunerősítő kellett mert pesti életem során a szmogtól mindig beteg voltam. Igy lett ez, elöször egy nagyon drága, majd megtaláltam az ugyanazt tudó nagyon olcsót! :) de kell a változatos, egészséges étkezés, a jobb, nem pesti szmogos, levegő is! :)

Cimili 2018.11.27. 19:13:29

@Nyuszomuszo83: a műszempillán én is gondolkozok, a mágnesest kéne kipróbálni. kínai web shopokban brutál olcsó.

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:14:37

@Udvariatlanbolond: köszi! :) Micsoda izgalmak... Ja, nektek meg sok boldogságot Nyuszómuszóval! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:15:05

@Nyuszomuszo83: Igen, igen, és már munkám is van az Üveghegyen. Felvettek alpinista ablaktisztítónak, a szociológus állás okafogyott egy mitikus világrendben.

etikette 2018.11.27. 19:15:22

@Cimili: legnagyobb epic Reni lenne...de röhögnék istenem

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:16:58

@Nyuszomuszo83: Virágom! Te már odaköltöztél?

2018.11.27. 19:17:20

@Cimili: Nyugodtan rakd rá a másikra, utána még sáfárkodhatsz...

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:18:16

@WICKEDWITCH: Szívünk a fellegekben repes,,,és köszönjük!!!

MacákékIcukája 2018.11.27. 19:20:43

Most olvasom, hogy a hazugsagvizsgalatot haromszor lehet felhasznalni :O

Cimili 2018.11.27. 19:22:19

@Spitzbauer: tudom, csak lusta vagyok. :) mint a cicák általában. :))

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:24:00

@Cimili: arról a wishről alleról rendeltek szerintem olyanok is, olcsó húsnak híg a leve. Inkább egy soros ami fenn is marad, lehet drágább de természetes hatású.
@Udvariatlanbolond: Hova édesem? Privátban megsúgom! ;) Alpinista lettél, mászóöved mindig legyen! Karabíner jól rögzítve, bajod ne essen ám! A bölcsészkar nem divatos már! ;) De ember, meghívunk mindenkit a lakodalomba, dőlni fog a lóvé! ;)
@WICKEDWITCH: Nagyon köszönjük! Várunk az ultragényes esküvőnkre! Pénztárcát ne hagyd otthon!

Sargabogre 2018.11.27. 19:24:04

valaki elárulná, hogy szerencsétlen Ginu mi az istent csinált, amiért ekkora nagy szavakat használnak, hogy 'én nem vagyok képes együtt élni vele', mintha a megtestesült ördög lenne... a adások kapcsán kb a legártalmatlanabb lakó, néha foglalkozik mással is a szarkavaráson kívül. vagy nem vágnak be semmi olyat, amin előjön belőle a gonosz? + rosszul emlékszem, hogy Csoki őt is parittyázta még az elején? akkor még nem volt gáz?

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:24:15

@Nyuszomuszo83: Volt itt már egyáltalán leánykérés, vagy a nagy hevületben, épp történelmet írunk?

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:26:35

@MacákékIcukája: El is fogja Zsu használni. Itten kérem mindennek a végére kell járni!

2018.11.27. 19:27:53

@Cimili: A lustaság fél egészség.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:28:18

@Nyuszomuszo83: Ehh, soha nem is volt az,,,mé nem lettem inkább gázszerelő?

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:30:32

@Nyuszomuszo83: köszönöm a meghívást, ki nem hagynám! Hallom, messze lesz, úgyhogy akkor előkészíttetem az utazóseprűmet. A pénzes tarsolyokat majd a szárnyas majmok hozzák, én ugyan nem cipelem őket... :DDD

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:32:20

@Sargabogre: Bezárta a lehetőségek tárházát Ginu! Szerintem az a parittya lapos volt és egyoldalú...legalábbis a pihegő neszekből ezt hallottam,,,illetve nem hallottam. Csokker elégtételt vesz a pinazárásért!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:33:47

@Udvariatlanbolond: Történelmet irunk, az volt hogy elveszel megígérted, majd randizunk, de aztán már a házasság tervezése van. Gyors ez a tempó! Be fogsz pánikolni! Elhagysz, én meg sírok! Pedig neked adnám a kakaós vagy pizzás csigám közepét!
Jó a gátszerelő, a CNC gépkezelő és a hegesztő is. Én sem lettem szoliban eladó! Picshába! :D

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:34:24

@Sargabogre: jó kérdés. Ameddig láttam, az én népszerűségi listámon kezdett feljönni. Vagy nagyon nem jól szerkesztik a műsort, és nekünk minden kimarad, vagy a többiek közösítik ki, amit szar lehet megélni, viszont sok szavazatot hoz a konyhára párbaj esetén.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:35:11

@WICKEDWITCH: Várunk...,már betonozzák a leszállópályát az exkluzív vendégek számára!

Cimili 2018.11.27. 19:36:11

@Spitzbauer: hirtelen elmúlt, dobtam egyet a fantomra. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:36:18

@WICKEDWITCH: remélem a Grimbusz 2018-as verziód van meg! Én a vélák csikóival érkezem amik csakis tiszta whiskyt isznak! Köszönjük, hogy jössz! De szíííp ez al HVszerelem!

Cimili 2018.11.27. 19:37:17

@Udvariatlanbolond: ja, h exkluzív vendégek is mehetnek? akkor ezt vehetem meghívásnak? :)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:38:51

@Nyuszomuszo83: És a görögdinnye szeletének belső karéját? Mert azért az már valami!
A gyors tempóval kapcsolatban..., mostanában reggelenként nem émelyegsz?

Sargabogre 2018.11.27. 19:39:26

@WICKEDWITCH: nagyon remélem, hogy Csoki őt hívja ki és megszívja. ahogy írták, ez a taktika eddig még nem igazán jött be.

Cimili 2018.11.27. 19:41:16

@WICKEDWITCH: na ezért volt jó, h régebben volt éjszakai onlány, akkor azért sok minden nem maradt titokban.

2018.11.27. 19:41:32

@Sargabogre: Ugyanezt a kérdést soxor feltettem már itt, és a következőket okumláltam ki:
Dzsinu megbánta a parittyázást. Ezek szerint nem volt beájulva a teljesítménytől. Ha nem magasztalod Boldizsár (aki szerecsen király(?)) teljesítményét, az nagyon gonosz dolog. Az is gonosz dolog, hogy a leggonoszabb ribanc (=Renyhe) által kinézett Boldizsárral parittyázol. Bár emlékeim szerint nem a szerecsen király parittyázott, hanem Dávid Góliát ellenében. De ezek másik VV szériában voltak. Az is gonosz dolog, hogy ezek után még mersz beszélgetni bárkivel. Ott volt még az a gonoszság is, hogy nem ment ki Renyhe által kikészített parizert enni (ld. fejjebb). A leggonoszabb dolog egyébként, hogy Renyhének tele van vele a nemlétező faxa. És ő ugye fullba befolyásolja az ork oldalt.

Ennyit sikerült eddig kiderítenem.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:42:33

@Cimili: A pusztulat rágna az epémet (by Radics), ha valaki nem lenne ott! Természetesen Cimli cica, a pedigréd magáért beszél!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:43:02

@Cimili: mag nélkül szervirozom neked, kockázva! Még van két hónap, a reggeli émelygés még várat, nekem esti van!

2018.11.27. 19:43:09

@Cimili: Kapsz tejet-vajat, holnapra is marad.

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:44:33

Amúgy én is reménykedem hogy Renyhe orditva veri szét az akolt és mehet Csokesz után!

Cimili 2018.11.27. 19:44:45

@Udvariatlanbolond: @Nyuszomuszo83: nagyon arik vagytok!! kérhettek bármit nászajiba! :)

Cimili 2018.11.27. 19:47:41

@Nyuszomuszo83: vagy ő is vigaszt keres mókusnál. persze előtte ő is nyígni fog 1 teljes napig.

WICKEDWITCH 2018.11.27. 19:50:07

@Udvariatlanbolond: ó, ez igazán figyelmes tőletek. Csak víz ne legyen a közelben, mert arra... khm... allergiás vagyok. :D
@Nyuszomuszo83: Á, én megmaradtam a Tűzvillámnál. Azóta se tudnak ahhoz foghatót gyártani... Nem értenek ezek már semmihez... A vélák csikóival??? Hát, a menyasszonynak exkluzív járgány dukál. :DDD
@Sargabogre: nem, szerintem még senkinek sem jött be. Ha Ginu lesz a kihívott, én őt szavazom vissza. Csokinak jelenleg nálam VVribanc, Reni, Ánusz és Zsu ellen lenne esélye.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:52:43

@Nyuszomuszo83: Szomorú,,léket kapott a telepácia! Pedig én már azt gondoltam, hogy üregbe magoltam a virtuális kisbabát...

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:56:04

@Cimili: Tekintettel az Üveghegyre, egy teleszkópos napszemüveg jól jönne!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:57:28

@Cimili: jaaaj de cukiii vagy, téged is várunk, jól irja szivszerelmem!
Amúgy ha vigaszt keres, repülni fognak a póthajak, olyan kurvaanyázás lesz, hogy vellatörténelmet irnak VVV-vel!

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 19:59:39

@Cimili: Három napig inni fog! Macskajaj 2!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 19:59:56

@Udvariatlanbolond: választottam, még nem, hiszen C-vitaminnal védekezünk, nem tudod??? A két térdem közé szorítom!

2018.11.27. 20:01:32

Egyébként szerintetek Renyhe miért nem Parittyázott eddig Csokkanccsal? Az első estés Jakuzzi vízsugárszopás után, tőle vártam az első dugást.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:04:31

@Nyuszomuszo83: Ohh,persze a vitaminok! Iszom a Béres csepp-egtette szavaidat!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 20:05:22

@Cleveland55: ez bennem is többször felmerült, pont ma is irtam azt hiszem, hogy nem szexeltek. Ez a tattika. Ginu hamar beadta a derekát.

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:06:30

@Cleveland55: Volt előtte nőgyógyászati vizsgálaton! Jó, tudom, ez csúnya volt!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 20:06:31

@Udvariatlanbolond: na tudtam én hogy rájössz kedvesem, miért nem szökkent még szárba szerelmünk!

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:12:52

@Nyuszomuszo83: Szökkenő szarvas volt a tetoválás?hmm...gyanús ez nekem...honnan jött ez a szó hirtelen? Indiánok, miegymás? Aha, aha, figyelek ám...! DDDD
Dehogy,dehogy, az ex-ekre úriember nem féltékeny!
De akkor ezt most miért írtam le?
Saját egy csapda, gyalogásóval ásva...DDD!!!

Cimili 2018.11.27. 20:13:33

@Udvariatlanbolond: természetesen kettőt viszek. :)

Cimili 2018.11.27. 20:15:01

@Nyuszomuszo83: majd leköptem a monitort. :DDDDDDDDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:15:15

@Udvariatlanbolond: A vicc az, hogy Izraelben valóban van Üveghegy!!DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 20:19:57

@Cleveland55:

Múltkor mikor Csoki "elment rá" Renyhe 2 napig kaparta le magáról spaklival azt a 2 hektóliter dzsuvát, kb olyan mint ha egy slaggal telibevernek, gondold el ezt a nuniba.
Csoki-Renyhe Antikrisztust ereszt a világra ha megfogan a magja ennek a kecskefejőnek .

Angora Cardi 2018.11.27. 20:28:39

@,,: Ginut hivja tipim szerint.

Gia 2018.11.27. 20:29:55

Letöltöttem az appot.Csokito hordja haza magát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 20:30:49

Lacika beszél !
Itt a bizonyíték, nem viccelek !!!!!!!
PREZI ez a LACI :)

rtl.hu/rtl2/valovilag/lacika-vvlog-ragadozo-vv9

Angora Cardi 2018.11.27. 20:32:12

@szociál: Én ezt tegnap már begépeltem szóról szóra :)))

agika88 2018.11.27. 20:35:12

@,,: hat ha megkerdeznek par embert sz-sz-b megyeben h tudjak e ki volt az a Solymosi Eszter, sanszos h egy se tudna :D nem hogy mas megyebol valok. de lehet h csak kishitu vagyok

2018.11.27. 20:36:22

@szociál: Baszod felrenyeltem te állat...

2018.11.27. 20:37:54

@szociál: nézd meg a linket....”lacika vvlog ragadozo”...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 20:39:05

@Angora Cardi:

Lacist ? :)
Ánusz vlog videóját képtelen vagyok elindítani, látom azt a cumizós hombár fejét :broáááááá

@Cleveland55:

Meg ne fulladj, úgy halsz meg hogy nem tudod ki lopta el Zsu szuperképességes fotóját ?

,, 2018.11.27. 20:41:07

@agika88: tényleg? Ez érdekes. Nekem az egyik (kedvenc) tanárom mesélte a sztorit, beleégett a memóriámba.

2018.11.27. 20:41:19

@szociál: gondolom ez a rejtély már soha nem oldódik meg....

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:44:16

@agika88: Pestről tudom, banyek...,de imádom a törit, ez mondjuk sokat számít!

,, 2018.11.27. 20:44:36

@agika88: (de amúgy elég távol lakom)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 20:47:46

@,,: Jogon komoly hivatkozási per- alapanyag, a Tiszaeszlári per...

,, 2018.11.27. 20:50:47

@Udvariatlanbolond: na jogon pont nem került szóba egyszer sem, legalábbis ahova én jártam.

2018.11.27. 21:00:30

Egy időre ismét elbúcsúzom Tőletek ! Mert megint ki fognak b@szni innen...
A mai "Legbátrabb páros" epizód alá tervezek olyan "velős" véleményt írni, amit nem tudok nem magamban tartani...

Előre is mindenkitől bocsánatot kérek !!!
Legyetek rosszak ! Sziasztok !

Lecsó balra el...

WICKEDWITCH 2018.11.27. 21:04:30

@agika88: én Tolna megyéből tudok róla. :) A lány nevére mondjuk már nem emlékeztem, mert régen olvastam a történetet vagy IPM-ben, vagy BBC Historyban, de a Tiszaeszlár névről egyből a per ugrik be.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.27. 21:04:55

@mentoros lecsó:
Még ne spoilerezz mert veszem azt a xart :)

Cimili 2018.11.27. 21:06:39

@mentoros lecsó: ne rosszalkodjál, vagy találj ki hasonló nevet magadnak, h tudjuk, h te vagy te! :)

,, 2018.11.27. 21:07:36

@WICKEDWITCH: legszebb megye:) khm:)

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 21:10:41

@,@,,: Bocsánat! Ez egy másik vallás egyetemének joggyakorlata...,csak nem szerettem volna túlzottan vesézni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 21:13:42

@Nyuszomuszo83: igényt tartotok a tengernyi vendég számára a vendégszobákra?
Tiétek a királyi lakosztály. ;)

Van der Waals 2018.11.27. 21:13:49

Vótmá alinek bejött a csokitrükk?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 21:17:59

@mentoros lecsó: megértelek teljesen. Én az ABC sorrendet mellőzve ástam el a csemetéimet a kertbe. Majd reggel meglátom, melyiket szedem elő.

Angora Cardi 2018.11.27. 21:20:09

@szociál: Lacist jaja :) a kis predátor

Cimili 2018.11.27. 21:35:48

@Van der Waals: tudtommal nem, de lehet, h tévedek.

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 21:36:15

@Udvariatlanbolond: csak a taposóaknákra figyelj drágám! A mi virtuálus kapcsolatunkba holmi ex nem tud bepiszkítani, de tény, hogy mindig egyébiségeket kerestem, nem tucatot! ;) Komolyan van Üveghegy??? Felejcsd el, eladsz a végén 4 kecskére. Szőke vagyok, szeretnének!

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 21:48:10

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én is befestetem minden hónapban meg a szemöldököm is, nincs az az Isten hogy én napont kifessem magam! Nanááá, hogy igényt, a királyi pompára, meg a lakosztályára és alles zusammen mindenre!

Cimili 2018.11.27. 21:57:49

@Spitzbauer: nem lehetne inkább milkát????

tvbuzi 2018.11.27. 22:01:03

Hegyezem a ceruzám

Cimili 2018.11.27. 22:01:38

hol a konténer???, nem bírom nézni bajusz táncát.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:01:54

hello drágáim :))) láttátok az új szponzort??? :)))) műszempillák :))))

@Nyuszomuszo83: @Udvariatlanbolond: remélem a meghívottak között vagyok :)))) viszem a hiperszupergigameganagy konténert, persze nem a broáfoknak, hanem a menyasszonytánc pénzeknek :))))

Cimili 2018.11.27. 22:02:07

@tvbuzi: ez kétértelmű vót. :DDDDDDDD

Mók_Ica 2018.11.27. 22:02:53

@Cimili: imhol :)))

romantikás négyes randi a nyugiban??? pizza party vs. gruppenszex??? óóóóóóóóóóó

csincsilla72 2018.11.27. 22:03:45

Teleszájjal... Jájj...

tvbuzi 2018.11.27. 22:03:56

Mókus feje miatt kérem a konténert! Hajráfot feltettem!!

Cimili 2018.11.27. 22:04:01

fújjj, csámcsognak!!!!!!!!

Mók_Ica 2018.11.27. 22:05:05

@Cimili: mmkk szállítom, tudom hogy NAGY az igény rá :))))

@tvbuzi: jer drága :)))

Mók_Ica 2018.11.27. 22:06:21

zsu miért állt oda fel???

Schlomo Goldberg 2018.11.27. 22:06:38

www.youtube.com/watch?v=HKafdzJW7U0
Az Rtl-nél mindenki buzi
a közjegyző a kreatív producer

Radics szösszenete

Mók_Ica 2018.11.27. 22:07:17

rolinak milyen "szép" a kőműves dekoltázsa..... broáf

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 22:07:44

Annyira tudtam!!! Na mit mondtam!!!

Schlomo Goldberg 2018.11.27. 22:09:10

rám akartok degradálni - Era

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 22:09:11

Rám akartad degradálni!!!---Oh,, ez az imádott szó!!!!

csincsilla72 2018.11.27. 22:09:40

Era talán egyszer megérti, mi a valóvella lényege. :-) Ki akarják készíteni, mit nem hallunk.:-) Kicsit le kellene akadni a Hunor-témáról.

csincsilla72 2018.11.27. 22:10:14

@Schlomo Goldberg: Szép és választékos kifejezésforma :-)

nicu71 2018.11.27. 22:10:34

@Mók_Ica: Lacika meg mintha zsebhokizott volna

Mók_Ica 2018.11.27. 22:10:41

greg fekete körme..... oh my god..... ááááááááááá

Angora Cardi 2018.11.27. 22:11:00

Greginek fekete körömlakkja van.

Schlomo Goldberg 2018.11.27. 22:11:21

Greg Hunorról: Nulla férfiasság van benne

2018.11.27. 22:11:25

@Schlomo Goldberg: Énis hallottam ilyet az előző valogatassal kapcsolatban, hogy a meleg jelentkezo tetszett valamelyiknek, es parosodni akart vele valamelyik

Cimili 2018.11.27. 22:11:26

@Mók_Ica: a popikáját méregette a tükörben.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:12:07

@nicu71: szerencsére nem láttam.....

@Ego0123: az....

Angora Cardi 2018.11.27. 22:12:43

@nicu71: jaj csak megigazította :DDD

csincsilla72 2018.11.27. 22:12:44

Ma is üvöltözés van, Era kezd átmenni Ádinába.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:13:00

@Cimili: még mindig itt tart??? szegénykém......

Cimili 2018.11.27. 22:13:39

@Mók_Ica: megmondta, h nem felejt. :)))))))

Mók_Ica 2018.11.27. 22:13:49

@Angora Cardi: egymás után többször :))))

Mók_Ica 2018.11.27. 22:14:41

@Cimili: bakker, megint mászik..... milyen elegáncsosan csinálja.... hihihiihi

cudarka670 2018.11.27. 22:14:48

Greg egy felszínes .....
Hű, mekkora csalódás, milyen felszínes....

Angora Cardi 2018.11.27. 22:14:51

Peti olyan kellemetlen vagy

cudarka670 2018.11.27. 22:16:17

Akkor ő csak szép fejű emberek lelkébe tud beleszeretni?!

Mók_Ica 2018.11.27. 22:16:33

az a baj, hogy nekem még mindig nincs kedvencem..... :((((((((

nicu71 2018.11.27. 22:16:49

@Mók_Ica: joltette .ez a véleménye, legalább nem cirkuszol hanem levezeti

Angora Cardi 2018.11.27. 22:17:31

Kis óccsó narancslé.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:18:53

@Angora Cardi: még nem néztem meg a vlog-ját :)))

csincsilla72 2018.11.27. 22:19:10

@cudarka670: De minimum szépen sminkeltek lelkébe. Feltéve, hogy nincs mínusz négyes dioptriájú szemüvegük.

Angora Cardi 2018.11.27. 22:19:39

Jaj a műszempilla hogy néz már ki

Schlomo Goldberg 2018.11.27. 22:19:46

@Mók_Ica: @Ay Mama, Que paso: Nekem Ginu a kedvencem, emberileg neki legszebb a puncija

Cimili 2018.11.27. 22:19:51

@Mók_Ica: pont ezt mondtam én is délután. és ilyen még nem volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:19:54

Jajatyám, Era kínai bótos szempillája ferdén áll.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:20:03

@Ay Mama, Que paso: még nem tudom...

@nicu71: csendben, egyedül megoldja..... :)))

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 22:20:14

@Mók_Ica: Nanááá hogy jössz! Ez evidens! :)
Greg szerint 0 férfiasság van hunyorban. Benne meg annyi mint egy csótányban!

Mók_Ica 2018.11.27. 22:21:44

@csincsilla72: @Csakazértis én vagyok a királynő: @Angora Cardi: új szponzort láttátok az elején? :)))) besírtam :)))

@Cimili: még nekem sem

@Schlomo Goldberg: jó érv :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:22:04

A Hunor most hazudik. És az Adri és a Ginu bevédték a seggét, mert nem mondták vissza Erának, amit kint mondott nekik edzés közben.

tvbuzi 2018.11.27. 22:22:05

Jó volt a szaunás cucc

csincsilla72 2018.11.27. 22:22:38

Istenem, ennyi önértékelési zavarral szenvedő idegbeteget....
Hunor és Roli a két értelmes. Forrón remélem, hogy megmaradnak normálisnak.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:22:40

@Mók_Ica: lemaradtam az elejéről. Ki az új szponzor?

nicu71 2018.11.27. 22:23:11

Jaj most Erábol mártírt csinálnak?ne már.Tipikus huzás a vv-ben

Udvariatlanbolond 2018.11.27. 22:23:23

@csincsilla72: Greg ki van rúgva Erára a lila miatt!

tvbuzi 2018.11.27. 22:23:23

Valaki magyarázza már el, hogy hogy a picsába tudnék FELMENNI EGY APPLIKÁCIÓRA??

Mók_Ica 2018.11.27. 22:23:39

reklám után jön a civilizáció :)))) höhöhöhöö

Cimili 2018.11.27. 22:24:45

bal oldalon fent 3 vonal, arra klikk. ott kiválaszt a v-t.ha bejött, alul meg a szavazást.

Cimili 2018.11.27. 22:25:31

@tvbuzi: lásd eggyel feljebb!

cudarka670 2018.11.27. 22:26:10

@csincsilla72: fúj, hát tisztára megutáltam, bár neki a Mária-félék a szépek, az ő lelkét már biztos megkekszelte

tvbuzi 2018.11.27. 22:27:01

@Cimili: a felmenni kifejezéssel van. a problémám. Hegyre szoktam felmenni meg a padlásra.

Commodore 2018.11.27. 22:27:16

@csincsilla72: vmi alapkézés jó lenne...

Mók_Ica 2018.11.27. 22:27:54

@Angora Cardi: tényleg cuki, kár hogy nem szerepel többet

Cimili 2018.11.27. 22:28:33

greg most leszerepelt nálam, hunyor viszont felszerepelt.

cudarka670 2018.11.27. 22:29:02

@tvbuzi: sokszor mondják....
Ez olyan dolog, hogy mamám nem elmosogat, hanem felmosogat, vagy mikor valaki felontja a villanyt....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:29:06

@csincsilla72: ha nem látná mindenkiben potenciális ellenfelet, aki Hunort akarja, akkor könnyebb lenne az élete. De bassza a hiúságát, hogy Hunor nem akarja megdugni, így teljesen rátelepszik, hogy mást se akarjon. De mivel Hunornak a Vivi típusú nők jönnek be, vele még barátkozik is, hogy jól lásson mindent. És mindeközben neki azért Csoki jobban bejön és ott még parittya is kinézne, de ott meg egy másik sárkány őrzi a dákót. Patthelyzet

Cimili 2018.11.27. 22:29:09

@tvbuzi: letöltötted?????????

Nbl 2018.11.27. 22:29:10

Rolinak, a nagy kombinátornak vajon nem jön le, mennyire unszimpatikus, amikor egyes szám első személyben beszél arról, hogy ő kit nem fog kirakni a vellábul?

csincsilla72 2018.11.27. 22:30:14

@Udvariatlanbolond: Hunyor megpróbálta felhívni Era figyelmét arra, hogy ez nem gólyatábor, hanem tattikai játék, ahol azzal lehet megpróbálni előrejutni, hogy megkeresik egymás gyenge pontját. :-) Erának ez új volt, úgy látom.
Most komolyan: ezek egyetlen VV-t sem láttak eddig? Nem értik, hova jelentkeztek?
@cudarka670: Erre gondolni sem akarok :-))

Gia 2018.11.27. 22:30:54

@tvbuzi: Sikerült?Le kell tölteni a Rtl24 alkalmazást,kiválasztani a Valóvilágot és azon belül a szavazást.

katemoss 2018.11.27. 22:31:07

De mit keresett a pizzás doboz az asztalon? Szponzor vagy már pizzát rendelni is lehet nekik???

Angora Cardi 2018.11.27. 22:31:47

@cudarka670: nézd meg a videot amit Schlomo linkelt

csincsilla72 2018.11.27. 22:31:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Na ja. Era kurvagyorsan beleesett abba a csapdába, amibe nem kellett volna. De ehhez kevés a sütnivaló.

Cimili 2018.11.27. 22:31:56

@Gia: @tvbuzi: má rájöttem. :DDDDDDDDDD

cudarka670 2018.11.27. 22:32:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: áh, szerintem meg simán megk...ná Erát, vagy bárkit a nőneműek közül...

Rozsgyi 2018.11.27. 22:32:32

Hunor ha ilyen osszeszedetten tud maradni akkor megnyeri ezt az évadot. Ilyen mentalitással lehet csak atgazolni a neurotikus veglenyek tengeren :)

Mók_Ica 2018.11.27. 22:32:36

@Schlomo Goldberg: no, radicsot sem fogjuk látni bv műsorvezetőként..... meg sehol a retek műsoraiban..... hacsak nem áll be szopkodni..... öööö........nem kér bocsánatot :))))

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2018.11.27. 22:33:08

Én csak annyit akarok mondani, hogy NAGYON VÁROM LACIKA KIESÉSÉT, mert látni akarom a legszebb pillanatait. Azt nem lesz egyszerű összeollóznia a vágónak.

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 22:33:12

@Udvariatlanbolond: szivem, nekem már mindegyik egy nagy kérdőjel! Hunyor is. Na civilizáció hete...

Cimili 2018.11.27. 22:33:16

óóóóó greg, egyre jobban idegesítesz!!

2018.11.27. 22:34:15

@Rozsgyi: Igen. Most kicsit pozitivan csalodtam benne. Ha ilyen marad, es kibirja parittya nelkul, akkor felolem akar viheti a nyeremenyt

Cimili 2018.11.27. 22:34:44

@Chat Géza: pont ezé fogják a végtelenségig bent tartani.

Ay Mama, Que paso 2018.11.27. 22:35:15

Csoki és a 36 milliós ősemberjelmez

Ego0123 2018.11.27. 22:35:31

Zsu. kivan a fél p...ám.

csincsilla72 2018.11.27. 22:35:46

Jájj, Csoki, a behisztizett óvodás.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:36:10

@Cimili: anyagot gyűjtenek :))))))))))))))))))

csoki becsokizott..... höhöhöhöhö

Rozsgyi 2018.11.27. 22:36:27

Zsuzsu megtanulta az ötödikes torikonyv első fejezetet, egyem a szívét :)

2018.11.27. 22:36:53

@csincsilla72: mar most kivan, milesz penteken?!

csincsilla72 2018.11.27. 22:37:02

@Chat Géza: Ugyanmár. Kapunk egy szép, két perces állóképet, ami előtt végigfut a bemutatkozófilmjének szövege :-)

Cimili 2018.11.27. 22:37:08

csak kérdem, az ősember viselt ruhát???

cudarka670 2018.11.27. 22:37:09

@csincsilla72: dehát mi nem is tudjuk milyen a lélekkeksz... Lehet, hogy vmi gyönyörű dolog.... Unikornisok a szivárványhídon átvezetnek, aztán egyesítik lelküket a zűr végtelen felhőágyán....
Minden reggel munkába menet látok hirdetést "auramasszás- és feltöltés"... Ez nagyon érdekel, elmennék, csak nagyon röhögnék, és biztos nem működne...

Mók_Ica 2018.11.27. 22:37:21

reni állandóan könyörög és puncsol csokinak.... elég gáz.... pffff

Mók_Ica 2018.11.27. 22:38:02

@Rozsgyi: de nem lett okosabb, mint egy ötödikes :)))))

Angora Cardi 2018.11.27. 22:38:17

Lányok kaptak egy olcsó Ugg másolatot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:38:18

@csincsilla72: és most Ánusz odaadta a ruháját? Tényleg ovisok.

csincsilla72 2018.11.27. 22:38:19

@Cleveland55: Felvágja az ereit. Lehet, addig mi is :-)

Mók_Ica 2018.11.27. 22:38:46

ha hosszú a löevél, akkor nem olvashatja bárki :)))))

csincsilla72 2018.11.27. 22:39:09

@Cimili: Persze. A jégkorszakban muszáj volt. :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:39:35

Remélem, Ginu Hunort választja elsőnek. :)

Mók_Ica 2018.11.27. 22:39:50

remélem innen fogják válogatni a kommenteket :))))))))))))))))))))))))))))))))))

2018.11.27. 22:40:19

Látom Laciiiiiiiiiit

csincsilla72 2018.11.27. 22:41:42

Ritka, mint a fehér ló :-)))

Cimili 2018.11.27. 22:41:48

@Mók_Ica: a saját fész oldalukat fogják reklámozni, tehát valszeg onnan.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:42:32

@Ay Mama, Que paso: ja..... ezért kevés a herceg is fehér lovon.... höhöhöhöhö

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:42:53

Era nagyon hamar beilleszkedett Csoki mellé.

Nyuszomuszo83 2018.11.27. 22:43:17

Drágáim, írjátok mi volt. Képtelen vagyok nézni!

tvbuzi 2018.11.27. 22:43:21

Melyik törzsnek lesz fasz a toteme?

csincsilla72 2018.11.27. 22:44:13

Tetszik ez a tematikus hét :-)

csincsilla72 2018.11.27. 22:45:13

@tvbuzi: Hát, azért lehet, hogy verekedés lesz. :-)

2018.11.27. 22:45:26

Csoki szerintem feladja...

Cimili 2018.11.27. 22:45:28

@Nyuszomuszo83: első feladat, tüzet köll csiholniuk. Viviék nyertek

Mók_Ica 2018.11.27. 22:45:32

csoki elvesztette az érdeklődését

Schlomo Goldberg 2018.11.27. 22:46:04

a tematika jegyében remélem csak döghúst kapnak

Mók_Ica 2018.11.27. 22:46:37

era kiesett roli és hunyor pixiséből....

csincsilla72 2018.11.27. 22:46:45

Bosszúszomjas tattika á lá Roli :-)

csincsilla72 2018.11.27. 22:47:07

Ó, jön a paleolit étrend :-)

Cimili 2018.11.27. 22:47:17

majomhúst fognak enni??????

Mók_Ica 2018.11.27. 22:47:19

@Schlomo Goldberg: nyertél :))) a vesztesek nyers kaját ehetnek :))))

Mók_Ica 2018.11.27. 22:48:46

csokika besértődött..... remélem büntit kap.....

Rozsgyi 2018.11.27. 22:48:52

@Cimili: spoilereztem mert néhány perc kesessel néztem de mintha Zsuek nyertek volna :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 22:49:38

Na, Csokinak ennyi volt. Most összevesz mindenkivel, ezért lesz indok nem Ginut vinni
De Era hogy bújik hozzá.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:49:41

era lejtmenetben... most ő puncsol csokinak..... pffff

Angora Cardi 2018.11.27. 22:50:33

Csúnya az összes póthaj le kell szedni a picsába.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:50:48

@Cimili: reniék nyertek :))) viviék lettek a 3dikak

Cimili 2018.11.27. 22:51:10

era csokit vígasztalja.

Lynette21 2018.11.27. 22:51:53

Ez a feher smink teszik. Zsuzsunak pl kifejezetten jol ell. Ilyet en is szivesen hordanek.

cudarka670 2018.11.27. 22:52:06

Remélem Csoki rájön, hogy Adrit kell vinni, hogy visszamenjen....

Cimili 2018.11.27. 22:52:23

@Mók_Ica: akkó rosszul láttam. hamut szórok a fejemre, beállok a sarokba. :))))))))

csincsilla72 2018.11.27. 22:52:37

Zsuzsu már megint koncentrál a lényegre :-)

2018.11.27. 22:52:39

“Most akkor mindenkinek meg fog nőni a zizéjje?”

Ay Mama, Que paso 2018.11.27. 22:53:10

@Mók_Ica: ez inkább alap emberi reakció volt mint puncsolás szerintem

Mók_Ica 2018.11.27. 22:53:18

reni most ekézi azokat akik csokira tettek??? há' bakker, csak jóbarát módjára azt tették, amit csoki kért..... höhöhöhöö

zsu szerint most mindenkinek meg fog nőni az izéje..... remélem mi nem fogjuk közelről látni....

holnap zsu megint kiborul....

nicu71 2018.11.27. 22:53:50

Uristen holnap zsuzsit beáldozzák

csincsilla72 2018.11.27. 22:54:01

Köszönjük, hogy tudunk szaporodni - by Zsuzsu.
Hát, mi is ettől félünk :-)

Mók_Ica 2018.11.27. 22:54:30

@Ay Mama, Que paso: ok, ha nem is puncs, de több mint "emberi reakció" era részéről.....

Cimili 2018.11.27. 22:54:42

@Mók_Ica: holnap? minden nap kiborul. :))

csincsilla72 2018.11.27. 22:55:11

@Cimili: Miért, ők nem egy csapat? :-)

cudarka670 2018.11.27. 22:55:37

@Ay Mama, Que paso: meg is mondták, hogy Reni miatt nincsenek annyira jóba.... Szerintem is alap, főleg ha bírja is, mint embert....

Mók_Ica 2018.11.27. 22:56:40

@Cimili: pont akartam is mondani :))) (eszedbe ne jusson!!! :))))) )

@csincsilla72: 3 törzsfőnök: reni, ginu és vivi

Cimili 2018.11.27. 22:56:42

@csincsilla72: én is úgy láttam, de nem igazán tudtam megjegyezni, h ki kivel van.

Cimili 2018.11.27. 22:57:40

@Mók_Ica: 3 törzs van? aszittem 2.

Mók_Ica 2018.11.27. 22:58:37

@Cimili: reniék fehérek, ginuék pirosak, viviék feketék

ibsen 2018.11.27. 22:58:56

szép estét!

era szépen megy a szakadék felé ahová senkinek sem kell belelökni, beleesik magától is. látszik hogy hunor a mindene a két diplomás szarkavó még őt is megvezeti. durva. hunor nem annyira tuja csak épp nem foglalkozik faszságokkal.

Lynette21 2018.11.27. 22:59:10

Reni: Greg, Roli, Zsuzsu
Vivi: Krisz, Csoki, Era
Ginu: Adri, Lacika, Hunor

ibsen 2018.11.27. 23:01:40

@Chat Géza: De már rappelt a szaunában és Adrit tapizta tánc közben. Tud élni! :D

Cimili 2018.11.27. 23:02:18

@Mók_Ica: köszi. sajna nemtok vakon írni, s olyankor nem a tvt nézem.
fordulj fel hozé!!!!!

Mók_Ica 2018.11.27. 23:02:27

kiégtem..... ezmiez a f@szság???

Mók_Ica 2018.11.27. 23:03:40

@Cimili: :)))) hozéval kapcsolatban ekg ....

javították a táblát is :))))

Cimili 2018.11.27. 23:03:41

nincs teló az asztalon hozé előtt.

Lynette21 2018.11.27. 23:04:11

Bakker! Ez a Gyozi mindigis ilyen rohadt hamis volt, megis enekeskent futott be anno...

Mók_Ica 2018.11.27. 23:04:26

lacika de édes :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 23:04:31

@Mók_Ica: Erának nagyon bejön Csoki. Már egy ideje. Csak nem fér hozzá, mert őrzik. ;)

Lynette21 2018.11.27. 23:05:09

Tessek! Lacika mint Jafar huzgalja Greget!

Mók_Ica 2018.11.27. 23:06:08

makk hőmérő vagy maghőmérő???? jesztödéjjj :))))

Lynette21 2018.11.27. 23:07:39

Engem akarnak be titulalni a leghulyebbnek. By Zsu

Mók_Ica 2018.11.27. 23:07:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen ;)

zsu kalandjai a konyhában..... betitulálták.... :)))

Lynette21 2018.11.27. 23:09:22

@Mók_Ica: Csak meg ne lassam ezt a Zsut a Konyhafonokben, mert aztan utok vagok!

Mók_Ica 2018.11.27. 23:09:38

győzi rántott húst klopfol..... én inkább késsel-villával szoktam fogyasztani :)))

ibsen 2018.11.27. 23:10:17

Zsu remélem kap egy főzőműsort ha kimegy :D De melyik csatornán? :-)))

Lynette21 2018.11.27. 23:10:35

Lecci lecci Gyozi ha tudjatok, akkor mutassatok mar meg nekunk ki a lopos!!!!

Mók_Ica 2018.11.27. 23:11:37

@tvbuzi: hozé monTTa :)))

@Lynette21: :))) Zét is kiborítaná.... hát még Jenőt és Ákost :))) tutti nem hívják be

Mók_Ica 2018.11.27. 23:12:03

@ibsen: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nbl 2018.11.27. 23:12:04

Pff, már megint ez a gyökér Almafasz...

2018.11.27. 23:12:34

Ennek az idiótának annyira rosszul állnak ezek a ruhák... Mér' adnak ilyet az X-lábára. Cigányok szégyene...
Tudjuk, hogy nincs érettségid, ne dicsekeggyé'!

Gia 2018.11.27. 23:12:42

Mai gyöngyszem,hogy Reni tábla csokinak nevezte Csokit.

Mók_Ica 2018.11.27. 23:13:31

baszki greg.... miért ment el barack???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 23:14:10

BaraCK. Behalok. :)
Elég velős téma, nem kéne, ebből jól nem jönnek ki. :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.27. 23:14:14

@ibsen: Izaura Tv, Seherezádénak is ott van műsora

Lynette21 2018.11.27. 23:14:15

@nicu71: Sajnos nem en talaltam ki, de nagyon talalo! Es innen is gratula annak aki ezt a hasonlosagot felfedezte!

2018.11.27. 23:14:34

Ez a MókusÁnusz meg mást sem csinál, csak tutujgatja azt a ribancot. Essenek már ki kérlek.
Erát mától offolom. Radics magát ejtette ki, kész.

Gia 2018.11.27. 23:14:41

Szóval Adri a szarka.Jó lenne ha Zsu is tudná.

Ay Mama, Que paso 2018.11.27. 23:15:23

Győzi túl sok időt tölthet Pataky Attissal

Ego0123 2018.11.27. 23:15:48

Washington uralkodása! Vissza a ált. iskolába!

pomac 2018.11.27. 23:16:05

@Gia: eddig csak győző szerint az :D

Lynette21 2018.11.27. 23:16:35

@Mók_Ica: Imadom Zet es Jenot!!!! Anikokankat most nagyon nyomatjak!

Lynette21 2018.11.27. 23:17:58

Istenem! Gyozonek az a par szal haja de szornyuuuu!

Angora Cardi 2018.11.27. 23:18:08

Zsámópell Hose Armando.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 23:18:24

@Ay Mama, Que paso: hátha most mind a kettőt elviszik az ufók. Csak be hozzák vissza. :)

Amúgy nem csoda, ha az ufók úgy jönnek a Földre, hogy itt milyen hülye nép lakik, ha Patakit viszik el és belőle indulnak ki. :)

Mók_Ica 2018.11.27. 23:18:55

@Lynette21: csak mer' tehetCCSéges :))) én is kedvelem őket, de nekem Zé a kedvencem :))

szmoti 2018.11.27. 23:19:25

Győzi gyors visszahúzta a gatyaszárát :D

Mók_Ica 2018.11.27. 23:19:40

@Lynette21: nem csak a pár szál haja.....

ibsen 2018.11.27. 23:20:53

@Ay Mama, Que paso: Szőke már ott akkor lesz egy barna is :-))

Lynette21 2018.11.27. 23:22:24

@Mók_Ica: Tavaly voltam a konyvenek a dedikalasan. Zenek. Pont ugyanolyan laza, kozvetlen, vicces es jo fej volt, mint a teveben.

Maximista vagyok 2018.11.27. 23:23:07

Rohadjak meg nem tudom ki kit szop fel... Ha kérhetem valaki állítsa meg a bolygót le akarok szálni róla. Köszi,puszi,bazdmeg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 23:23:23

Hunor, Hunor, remélem, nem rokon, mert ha igen, téged is vár kint a Gabó.

Lynette21 2018.11.27. 23:24:17

Oooo! Gyozi tenyleg olvassa a kommenteket! Megmutatta hogy nemis koszos a korme! Hohoho

Mók_Ica 2018.11.27. 23:24:20

bakker.... ismét kiderült, hogy olvas minket vmlyik szerki :)))) győzi holnap manikűröshöz megy :)))

Maximista vagyok 2018.11.27. 23:24:33

Anyááádat Győzi! Elbasztad, szutyok vagy a körmöddel együtt! :D

Gia 2018.11.27. 23:25:34

@ibsen: Azt mutatták,hogy Adri milyen fejeket vágott a lopós ügy tárgyalásai során.Nyilván nem véletlen,hanem arra céloztak,hogy ő a hunyó.

Maximista vagyok 2018.11.27. 23:26:50

@Gia: mutatták, de vajon kit érdekel?

nicu71 2018.11.27. 23:26:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: adri meg párnának használta.Lacika csak jót ad mindenkinek

Nbl 2018.11.27. 23:27:43

@Spitzbauer: egyrészt magát ejtette ki, másrészt Era sokat változott azóta és nem éppen előnyére... Nálam is kegyvesztett lett már.

Lynette21 2018.11.27. 23:27:50

Nnnna, majd nezzetek meg a totemeket... rtlklub.hu
Erdemes...

ibsen 2018.11.27. 23:29:36

@Gia: Majd kiderül ez is ha a retek akarja bemutatja. Adri feje inkább fúj egyébként is :D Zsu felvett hülyeségei még szórakoztatnak, addig Adri vért izzad ezekért :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.27. 23:30:17

@Gia: Adriból kinézem, hogy elvette véletlenül mondjuk, azt a ruhát, de utána inkább Zsu bolondériáját kihasználva inkább vitát szított és tagadta. A kép meg sztem még mindig véletlen.

csincsilla72 2018.11.27. 23:36:17

@ibsen: Zsu szegény az egyetlen a csajok között, aki szórakoztat. Pszichopata és hótsötét, de már komikus módon. Ő a tökéletes udvari bolond. Ahogy forgolódott a széken és a poppolóját stírölte, az annyira jellemzi őt, mint semmi más.

csincsilla72 2018.11.27. 23:38:05

@cudarka670: Az asztal tetejét Adri sajátította ki. Zsuzsunak a szék maradt :-)

ibsen 2018.11.27. 23:38:42

@csincsilla72: Igen sokkal nézhetőbb a baromságaival együtt, mint Krisztián, Adri vagy akár Roli. Ő teljesen elszürkült.

Maximista vagyok 2018.11.27. 23:41:30

Az már tényleg az alja ha Zsu szórakoztató.... Tajparaszt senki, de ez az én véleményem :)

ibsen 2018.11.27. 23:44:01

@Maximista vagyok: Bükfürdőn biztos nagy sztár lesz ha hazamegy, vagy költözhet... Ki tudja:D

Maximista vagyok 2018.11.27. 23:46:47

Nekem off. Jobbnak látom ha inkább elrakom magam egy darabig.

csincsilla72 2018.11.27. 23:55:35

@Maximista vagyok: A többi is az. Talán Dani volt az utolsó egyetemista, aki szerepelt a VV-ben. Itt már csak egy- és kétbitesek szerepelnek, utóbbiból is csak kettő van. Zsuzsuban az a szórakoztató, hogy képes a legnagyobb ordítozások és catfight közepette valami orbitális baromságot benyögni. Látszik, hogy ő valami vadvirágos rétre teleportálta magát, és amikor visszajön, megosztja a nagyérdeművel, mi van éppen abban a nagyon sötét agyában.

csincsilla72 2018.11.27. 23:57:00

@ibsen: Remélem, Roli több játékidőt fog kapni, ha újabb baszós távozik a műsorból. :-)

Hümmögő Hammogó 2018.11.28. 00:03:45

@Nbl:
Szerintem amikor Roli egyes szám első személyben mondta a mai összefoglalóban, hogy ő kit nem rak ki a villából, akkor az első hét eseményeiről beszélgettek, amikor ő volt a villamester, és a nézői szavazás alapján lévő két utolsó ember közül (akik végül Adri és Cintike lettek) ő mondhatta meg, hogy melyikük hagyja el a villát és melyikük maradjon. Ezért mondta ma Hunornak, hogy "akkor megmondtam neked,h Erával szemben téged küldenélek ki", vagy valahogy így fogalmazott.:) Mondjuk lehet, hogy ma már máshogy döntene és nem Erát tartaná bent.;)

Hümmögő Hammogó 2018.11.28. 00:09:35

Amúgy sziasztok!
Gondoltam gyorsan beköszönök elalvás előtt.:)
Minden összefoglaló alatt olvasom ám a kommenteket, csak lusta vagyok a géphez ülni, telefonon meg olyan macerás pötyögni... De szakadok rajtatok, olyan jókat írtok!:))

@csincsilla72: Zsun tényleg lehet nevetni, de lehet, hogy félnék is tőle, ha össze lennék vele hosszútávra zárva...:))

nicu71 2018.11.28. 00:13:40

@Lynette21: megnéztem .kb ezt vártam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 01:05:44

Most kezdtem el az ofit, megmondom őszintén hogy a villában a két legnagyobb szarkavaro az Adri és a Ginu, és greg is persze.
Lehet Csokira szavazok ha ezek közül választ.

bElannaTorres 2018.11.28. 01:18:55

A bodyt szerintem adri keverte össze de véletlen, aztán Zsu nekiugrott, attól kicsit kikészült, és akkor még el sem gondolkozott, hogy nem az övé. Később már biztos rájött. Az egészben az a jó, hogy Zsu el sem hitte mekkora pofátlanság az egész, pont aznap tűntek el a dolgai, Adri meg azt nem hitte el, hogy ilyen szarért így neki kell ugrani a másiknak :)) bármelyik másik nap keveri össze nem lett volna ez , a képek meg ettől függetlenek, az már sose derül ki?

Costanza 2018.11.28. 04:01:49

a sult krumplit vilag eletemben labasban kell fozni.

Costanza 2018.11.28. 05:21:33

@Schlomo Goldberg: oh a fb-jan is ranting van hasonlo tema

Costanza 2018.11.28. 05:39:31

ez a masik Soma fogyatekos meg sikositot, kutyakajat, es a sajat hajat eteti valami leepult szerencsetlennel es ezzel nepszerusiti magat. Aki akarja keresse meg, inkabb nem csatolom, inkabb az erdekel hogy az ilyenek miert maszkalnak szabadlabon?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 06:38:23

@Costanza:
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni ékezetek nélkül :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 07:06:01

Tegnap összezavarodtam, kezdtem megkedvelni Renyhét.
Adrit és Ginut utálni.
Hunor szaunás beszéde tetszett, azt csak nem fogta fel az agyával Era, lassan elengedem a kezét a csajnak ha ennyire nem ért semmit.
Csoki meg hiába rinyál meg fosik a párbajtól, lepereg rólam, essen ki a gecci :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 07:07:22

@Costanza:
az előző évadot többek közt pont Soma miatt nem néztem, pumped spanja már eleve unszimpi volt, nem is értem hogy nyer meg egy ilyen egy VV-t, nagyon gáz lehetett a 8-as akkor.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.28. 07:20:27

@MacákékIcukája: Szióka, jó látni Téged is újra! Jó edzéseket, és teljes rehabot! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.28. 07:24:03

@szociál: Hunor szaunás beszéde nagyon emberi volt, és már-már teljesen normális. Nekem is tetszett, és őszintének is tűnt. Reninek is vannak tök emberi oldalai, de nála nagyok néha a visszaesések. Amúgy hiányoltátok a tattikázást a szériából. Hát a kezdeti szexpartik után most valahogy majdnem mindenki behúzta a féket, viszont tattikázik ezerrel. Igaz ez lehet, hogy csak addig tart, amíg be nem dobnak egy kis alkoholt újra a villába.

tvbuzi 2018.11.28. 07:43:20

Ki fog Ginu mögé állni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:01:40

@VV Erőlegény:

És tök normálisan levezette Erának, lement az ő szintjére hogy megértesse a mondandót :)
Erának abban igazat adok hogy tényleg sz*patják a csajok szegényt ezzel hogy betalálják Hunorral, lásd Ginu mikor a konyhában volt direkt küldött egy szivecskét Hunornak aki pont Era mellett állt.
Sztem Ginu szereti a szarkaverést, és sanszos hogy keveset vágnak be róla a szerkik, ekézzük Csokit hogy miért őt pécézte ki magának, azt lehet teljesen jogos tőle.
Azért Ánusz és Vivi egész nap együtt döglenek a paplan alatt, lehet csak reggel 4-szer kiveri neki :)

@úgymond olvasó mmkk:
2-ig néztem én baromállat , mert a BV-t is tekertem, primitív Győzit képtelen vagyok egy percig is nézni.

hereverő heverő 2018.11.28. 08:02:54

@tvbuzi: Majd a Csoki, de csak ha Ginu négykézlábra ereszkedik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:06:11

@tvbuzi:

Egyik oldaléra se állnék.
Mártírt csinálnak Ginuból és vissza megy.
Talán jobb is lenne ha Csoki esne ki, bár kicsit sajnálnám Renyhét, kezd normális lenni, de ez nála múló állapot, 20%-ban jó fej, 80%-ban nem lehet elviselni.

hereverő heverő 2018.11.28. 08:06:11

Lóreggelt nektek, mindenkinek. Frissítettem a Chromet a telefonon, most már tudok írni, viszont nem látom az összes hozzászólást. Maradtam volna a réginél..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:07:29

@hereverő heverő:
Pedig írtuk hogy Lacika beszédet mondott a villában, gyönyörű volt, megkönnyeztem.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 08:08:15

@hereverő heverő: állítsd át asztali nézetre, úgy látszani fognak a kommentek

hereverő heverő 2018.11.28. 08:09:30

@szociál: egy reggeli miatt? Az mondjuk tényleg normális és aranyos volt tőle, hogy megpróbálta összerázni a bandát, de a kivitelezés sajnos felemásra sikeredett (húzz vissza a hálóba, meglepetés). Akkor is jópont neki, és faszkorbács a többieknek mert piszokul nem értékelték.
Sajna ettől még nem kedvelem Renyhét.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 08:11:50

@tvbuzi: egyedül marad, így sokan megsajnálják és 51-49-el vissza megy!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:12:37

@hereverő heverő:

Nem én most pl az ősemberes feladatra gondoltam, tökre összekovácsolódtak roliékkal és élvezi.
És Csokit is próbálja felépíteni, meg pátyolgatni, ez rendi tőle.
A reggelit lexarom, azt sztem az RTL találta ki neki.

@úgymond olvasó mmkk:
Kecskepinty

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 08:13:14

@hereverő heverő: én átállítottam, és ugyanúgy néz ki, mint a gépen, rábökök a "Látni szeretném az összes kommentet" feliratra, és látok mindent

hereverő heverő 2018.11.28. 08:14:51

@szociál: kecskeponty. Vizilózsiráf. Delfinmajom. Kacsacsőrű emlős (az a Renyhe?)

hereverő heverő 2018.11.28. 08:15:24

@szociál: kecskeponty. Vizilózsiráf. Delfinmajom. Kacsacsőrű emlős (az a Renyhe?). Oroszlánkirály.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:15:38

music fm-en most fognak beszélni Alexsándorral a SV-s csajjal, elgázolták ,majdnem megmakkant :simi

hereverő heverő 2018.11.28. 08:16:03

Blogmoci kapja be a csokifaszt de tényleg.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 08:20:46

@szociál: erre megint tudnék mit mondani :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:21:23

tudom de ne offoljuk széjjel :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 08:28:07

Ezek a szedjük szét őket típusú feladatok nekem rohadtul nem jönnek be! Még több lehetőséget kapnak az ordenáré üvöltözésre, összevesznek a semmin, féltékenyek, irigyek :(

nézői visszajelzés? Dikk, há a korábbi évadokban hetente kaptak egy lap blikket nézői üzikkel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:38:55

@Hedo a szadista szexista anyuka:

sztem pont a másik megismerése a cél ezekkel a feladatokkal, látod Roli és Renyhe milyen jól tudtak együtt dolgozni.
Mákjuk hogy nincs náluk Greg, végig buzizná az egészet, a haja a legfontosabb , faszér kap zselét egy ősember ?

csincsilla72 2018.11.28. 08:49:28

@szociál: Azért ez a szaunabéli beszélgetés kicsit szürreál volt. Hunor szépen, szájbarágósan elmagyarázta Erának, hogy ez itt a valóvilág, egy taktikai játék, ahol pszichológiai a hadviselés. Keresi mindenki a többiek gyenge pontját, mert csak egy maradhat, Era meg vinnyog, "de hát aszonták, hogy te nem szereted a póthajat...", meg "nem tetszem magamnak..." Hunor fején látszott, hogy el kell engednie a csajt, mert tattikára alkalmatlan és még mindig nem érti, hogy ez itt nem sulibuli. Kár, mert kellenének a szövetségesek. Úgyhogy a Roli-Hunor duó kénytelen lesz felébreszteni Lacikát, hátha vele többre mennek. :-)
@Hedo a szadista szexista anyuka: A tematikus héttel végre kipottyannak az evés-alvás-parittyázás mókuskerékből és lesz nézhető tartalom. Persze, ordítozással, mert ők máshogy nem tudnak.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 08:51:12

Bakker! Hunor mi logikát villantott a szajunában :) Helló bébi, üdv a játékban. Végre van kinek szurkolni.

csincsilla72 2018.11.28. 08:53:07

@szociál: Tegnap azon gondolkodtam, hogy ha a csokifasz végre eltűnik a villából, Reniből használható játékos válna. Tud Rolival együttműködni, alkalmasabb lenne tattikára, mint Era.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 08:54:40

hajra fantomkep :szaj bevarrva

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:55:44

@csincsilla72:

Roli már elengedte a nőt, menthetetlen sajnos, Lacikát kémpostagalamb, de a szarabbik fajtából, aki ide és oda is leadja az infót :))))))
Tegnap se lehetett kihúzni belőle egy szót se szegényből, Guantanamón se járnának sikerrel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 08:57:39

@csincsilla72:

Lehetséges mert Vivikével a villaprostival már nincs jóban, lehet Roliékhoz csapódna.
Ánuszt is Vivi miatt fogja offolni.
Lehet megjön az esze kacsacsőrű emlősnek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:00:44

@úgymond olvasó mmkk:

Igaz az a Lacika, akkor a fantomkép a försztlédi

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 09:01:01

@csincsilla72: talán még tattikai simi is jutna neki

hereverő heverő 2018.11.28. 09:01:35

@csincsilla72: +1. Eleinte Era eszesebbnek látszott, valószínűleg az is csak már bekattan a villaléttől és a Hunyor oldalán talál valamennyi biztonságot, ez tölti be a világát. Odakinn akár valódi pár is lehetnének, ha Hunor vevő lenne rá. Ellenben ő a másik oldalról közelített: Era eszköz volt-van, szövetséges és társ. Hunyor esélyes a végjátékra, csendben figyel de ugrik majd ha kell. Renyhe addigra kihullik, elég lassú a játékhoz.
És a faszparaszt Radics kiesése óta végre valami van is a vellában, de azért ő csinálta a sót..[köp]

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 09:03:28

@szociál: försztlédiről jut eszembe, szórom az áldást

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 09:11:13

Jóóóó reggelt Mindenkinek Kommenttársak! Mindenkinek nagy cuppanós jóreggeltpusza!
Leendő uramnak csóközön! Nyuszótársaknak nyuszipuszi!

No, tegnap este bokros teendőim voltak- pletykáltam a barátnőmmel- igy sajnos (dehogy sajnos) követhetetlenné vált számomra a bolondok háza.
Néha bele-bele láttam, de ez csekélység. Amiket elkaptam. Hogy néz ki ez a sok gyökér a tematikus hét alkalmából? Zsu még mindig az alakján vekeng. Ennyi idősen, hozzá képest álomnő voltam, igaz elégedett akkor sem voltam magammal, de komolyan a nő egy semmi. modellkárrier cöhh, höh, dikk, faxom!
Erából foszlányokat láttam, de számomra eljött az a pont hogy elengedtem mint a lepkefingot. Szimpi volt, kiállt magáért. De elbaszta. Mi az hogy átállt totál Csokihoz? Elfelejtette, hogy Radics barátja a szerecsen, őt ekézték, rajta röhögtek? Hol a méltóság? Úgy látszik Csokesz csókja kiszívja a női agyból még azt a dióhéjban gondolázó egy borsószemet is, ami az agyuk helyén van. Hunyor vonal. Hunyornak annyira nincs szüksége Erára. Tinilányok majd eljuttatják a végéig, amúgy látja a játékot. Jön fel nálam pozitívan, mint a kőolaj! Rolival még mindig nincs bajom, bár szerintem titkon tetszik neki Era és Adri is. Adri szart kever és az a sunyi nézés.... Kár volt benn tartani, már én is sajnálom Cintikét, pedig eddig sem hiányzott.
Greg sosem sem volt szimpi, ezek után sem lesz, súnyi affektáló majom, egy deka férfias vonás nélkül! Lacikát kétszer láttam egyszer a kanapén feküdt egyszer meg az ágyon, arany szívem milyen kis aktív volt! :D
Egyetértek Gézuval! Én is várom Lacika legjobb pillanatait, a sapkafordítás köztük lesz tuti! :D
Aztán elcsíptem, hogy hozéármándó olvas minket és kipucoltatja az ótvar körmeit!
Győzi, egyem a faszod, kedves barátom, ha már olvasol minket!!! Hidd el nekem, nincs olyan szó, hogy gyümölcsalmafa!!! Van almafa, van körtefa, banánfa, szilvafa stb... Ha sok különböző gyümölcsfát egymás mellé ültetünk, az a gyümölcsös. Ha azt mondom elmegyek gyümölcsfát venni, akkor még nem döntöttem el, hogy milyen gyümölcs teremjen, de valamit veszek! DE BASZD MEG, NINCS OLYAN, HOGY GYÜMÖLCSALMAFA! HOGY SZAKADDJJÁÁÁ MEG!!! Stimm???

@Cimili: köszönöm a közvetítést!
@Csakazértis én vagyok a királynő: Este pont láttam a tükörtojáson volt a hajszál! :D :D :D Istenem milyen finom lehet náluk a kaja, mikor közben köpködik egymás hajszálait! Fúúúúúj! (Mókim, a konténered telehánytam abban a sacc/kb. 6 percben amit láttam!)

Ha ezek a minőségi műszempillák akkor tényleg rendelhetünk a wishről. Ami Erán szét volt csúszva az kb olyan is volt mint a kici occó kínai bóvli. Egyszer próbálkoztam vele, kis pici tincses volt, saját magamnak pakoltam fel, de egy hétig tudtam őket rebegtetni. Úgyhogy egyszer majd, ha visszatér a régi kozmetikusom a szülési szabiról, megcsináltatom! :)
De csajok ha igényt tartotok rá vegyünk és a lakadáré előtt mindenkinek felpattintok egy készletet, hogy rebegtessük pilláinkat a skacoknak! Természetesen az üveghegyen álló üvegpalota wellnessbjuti részlegén a lánybúcsús pizsipartimon! Belépő rózsaszín köntös, rózsaszín bugyika és rózsaszín bollinger pezsgő- dehogy, eperbor! :D Puszi&pacsi!

WICKEDWITCH 2018.11.28. 09:13:17

Jó reggelt! :) Na, tegnap megint megnéztem. Sajnálom Erát, kár, hogy ennyire hagyja magát kiakasztani, és hogy így kifordult magából. És mióta barátkozik VVribanccal?! Hunor jól beszélt a szaunában. Ha Era okos lenne, hallgatna rá, ha már magától nem jutott eszébe, hogy leszarja a szarkavarókat (Adri+Ginu). Greg meg egy gyökér (nem hívom többet Xandírnak, mert az nem ilyen gyökér). Amúgy félelmetes, hogy hogy tudtak ennyi önértékelési zavaros és/vagy mérgező embert összeszedni. Ezek között egy normális ember is megbolondulna.
@Csakazértis én vagyok a királynő: én egy nyugati fekvésű toronyszobát szeretnék, lehetőleg beépített kondérral. :)))
@Nyuszomuszo83: nem találom, hol kérdezted, hogy mi van Tolna megyével, de a tiszaeszlári perről volt szó, és arról, hogy ki hallott róla. agika88 valahonnan onnan származik, és csodálkozott, hogy többen is ismerjük a történetet.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 09:20:38

@WICKEDWITCH: Jó reggelt Boszim! Igen, csak elvesztettem a fonalat! De Solymos Eszter meggyilkolásáról és a perről én is olvastam! Járni sajnos arra még nem jártam, kimaradt az életemből de szerepel a bakancslistán azon felső területek megtekintése! :) Egyetértek veled, Erát én is sajnálom és nem értem a pálfordulást. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:28:23

@Nyuszomuszo83: @WICKEDWITCH:

Nem vagyok tinilány, de a döntőbe beszavazom Hunort én is :)
Az is jó volt amit Adrinak mondott, hogy ő nem színészkedik, csak nem áll le mindenkivel veszekedni mert semmi értelme, és Erának ez lesz a veszte mert előjön belőle ez a hadarós izé és akkor pont lemegy Vivikéjék szintjére, megmondomőszintén jogosnak tartottam a kiakadását úgymond.

Greg pont hogy nem akar férfias lenni, ő Pánpéter aki lelkeket dug....nem lennének kamerák mindenkit leorálozna szó nélkül, és valóban rosszindulatú, ahogy beszélt Era kinézetéről Roli helyében leállítottam volna erélyesen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:29:57

Jó reggelt. :)
Süt a nap. :)
Én bevallom Ginu mögé. Még kedvencem. Adri nem. És nincs is rá jó hatással.
Ahogy én láttam a tegnapi kavarásukat: Ginu gondolta, a sok ekézés után kicsit szivatja Erát, lőtt is Hunornak szívet. Meg eldalolászott.
Kint a cigisben Hunor azért a póthaj nemszeretésénél jóval többet mondott a lányoknak, Eráról is, és a rátelepedéséről. Tetszett is, ahogy akkor is tök jól levezette. Ezt a lányok nem mondták el Gregnek, csak utaltak rá, és amikor Era szembesíteni akarta velük Hunort, Hunor nem vállalta fel Era előtt, amit mondott róla, ergo a lányokat hagyta hazugságban és igazából szóhoz se engedte jutni egyiket se, csak rikácsol, mint Vivike.
Ez nekem nem szarkavarás, nem agyobb, mint a másikoké. És itt a konkrét beszélgetés tartalmát se adták tovább.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:30:24

@Maximista vagyok:

"A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál."

Mekkora csíra, elérte hogy mindenki megutálja, így nem lesz bevétel a csatornából a diszlájkos videókért nem penget a jutub :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 09:30:41

@szociál: pont ő beszél egyébként a kinézetről, hagyjuk már

WICKEDWITCH 2018.11.28. 09:34:32

@Nyuszomuszo83: Erával szerintem az a baj, hogy nem képes kívülről szemlélni a játékot. Persze, kívülről könnyű okosnak lenni, de én biztos nem mentem volna bele ilyen ordibálásba. Mondjanak, amit akarnak (Adriék), ki nem szarja le? Olyan, mintha Erát beszippantotta volna a sötétség... Azért jó lenne, ha kitalálna belőle, de sok esélyt sajnos nem látok rá. Amúgy Csokival előtte is jóban volt, mondta is, hogy együtt szoktak trollkodni, meg Radics párbaja előtt is volt köztük egy beszélgetés, ha jól emlékszem, amikor Csoki mondta is, hogy szerinte Radics túl sok, de ő nem vitatkozik vele.
A pizsiparti remek ötlet, de egy magára valamit is adó boszi sskk nem vesz magára rózsaszín bugyikát. :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:35:09

@úgymond olvasó mmkk:

közben feltűnt hogy ez nem is az ő oldala hanem egy leleményes user lementette, hiába törli Ratyics az oldaláról :)))))))

WICKEDWITCH 2018.11.28. 09:39:28

@szociál: az én tinilány éveim is már a múlt ködébe vesznek, és pasiként nem is tetszik, de játékosként jön felfelé Hunor nálam is. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:40:13

@WICKEDWITCH: én amúgy se értem, hogy ez az dal, az az oldal. Ott élnek pár nm-en 12-en, olyant úgyse tudnak, hogy ignorálnak másokat. Ha Era jól kijön Csokival, miért ne hülyéskedhetne? Mert Reni nem nézi jó szemmel, ezt mondta is Era, hogy a smár óta távolságot kell tartaniuk. De bakker, ha neki hogy viccpartner, miért nem vállalja fel? Ha nem akar semmit Csokitól, miért csicskul be Reninek? Ha nem akarja elárulni a szövetségét, nem kell, de akkor viselkedjen úgy. De nem azt teszi és sztem ez ejti ki őt innen nagyon hamar.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 09:40:32

mekkora lenne, ha csak Hunor állna ginu mögé és kettesben lennének :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 09:43:33

@Csakazértis én vagyok a királynő: érzésem szerint következő kiválasztott Era lesz és kint is marad

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:43:37

@Hedo a szadista szexista anyuka: azt megnézném. :)
Amúgy én pont Ginu és Hunor között lesznek jó szövetséget, mert nem vinnének bele érzelmi szálat, mindkettő elmondta, mit vár a másiktól és mit ad és így végig tudnak vinni Roli mellett a végéig.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:45:20

@Hedo a szadista szexista anyuka: én tuti az ellenfelére szavazok, mert nagyot csalódtam benne.

Maximista vagyok 2018.11.28. 09:45:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha exdoszpotnak van egy kis esze simán viheti a 36 gurigát.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 09:47:11

@WICKEDWITCH: Téééényleg el is felejtettem ezt a momentumot, hogy együtt szoktak trollkodni, csak vajmi keveset látunk ebből. Én belemennék a konfliktba, mert imádok vitázni és veszekedni, de mikor érzem, hogy gyépés az illető hagynám a faszba, okos enged szamár szenved alapon. ginu szívküldését láttam pont, bejött, hogy szivatja Erát, a csak azért is belekeverek a te nagy lamúrodba...
Te mint főboszi, engedélyezem számodra a fekete bugyikát harisnyakötővel, fekete tollboával és combközépig érő csimmával! Kérlek, hozd magaddal a fürdőszobai szocreál gömb lámpaburád, mert meg akarom tudni hogy udvaribolondommal hány pulyát jósolsz és milyen édibédi életünk lesz. Kávézaccot én adom, mert szeretném, ha jósolnál abból is, illetve a cigánykártyára is igényt formálok, mert naggyon akarom látni a jövőt. A macskát ne hagyd otthon, Bagirának veszek tonhalat! És szeretnék a sötét éjccakában repülni egyet a seprűn is! A telepáciában nem hiszek amúgy így ne is próbákozzá vele! Ha megisszuk a sok piát meg fog nekem jelenni már minden úgyis, így kérlek a négykézlábon mászás és a gogotánc közt iktasd be mindezt! Más kérésem perpillanat nincs! előre is köszi! :D :D :D :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:47:54

@Maximista vagyok: csak nem szabad belemennie ilyen hülye szembesítésekbe, ahol nem vállalja fel, amiket kamera előtt mondott. Mert mi láttuk.
Ha nem megy bele ilyen hülye vitákba, vagy egy-egy ilyen Era kirohanásnál pl. lecsillapítha, vagy ha nincs igaza, megmondja neki, az nekem szimpi.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 09:49:20

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tudom viviben buzog-e még a bosszúvágy ratyis miatt, renyhe alig várja, hogy megszórja jelekkel, adri is ráteszi,

Rozsgyi 2018.11.28. 09:49:39

@Nyuszomuszo83: végre valaki más is kiakadt ezen a gyumolcsalmafas okorsegen! Köszönöm hogy helyettem is leirtad! Minden alkalommal felbassza az agyam

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 09:50:34

@Rozsgyi: Halálba idegesít! ;) Eddig senkitől nem láttam, most kaptam az alkalmon! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 09:52:44

@Hedo a szadista szexista anyuka: most Era nagy barinője lett, de így is kinéz neki legalább kettő. Era sztem fel fogja használni a lila kendőt a következőnél, mert úgy érzem, ez a tematikus hét ezzel a felosztással tartogat még nekünk üvöltözést.

Sabina Pohl 2018.11.28. 09:53:26

@szociál: őszintén, Greg nem a kedvencem, de abban igaza volt, hogy kint egy Hunor soha nem állna le egy Erával. Nincsenek egy szinten. Lehet geciség, de Era haja tényleg rettenetes. Én pont arra gondoltam amikor ezt ecsetelte, hogy na végre van aki ezt kimondja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:54:51

@WICKEDWITCH:
Pasi szemmel nekem tetszik, pedig nem vok pán.

@úgymond olvasó mmkk:
Mieeeeeert???
Rokazzak azt szeretned?
:(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 09:56:19

@Sabina Pohl:
Ilyen a póthaj.
De Hunor Vivi meg renyhe felekkek se jönne össze.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:06:48

@szociál: :)))))))))))))))))))) ne haragudj. nem kuncogok. tényleg.

Angora Cardi 2018.11.28. 10:09:31

@úgymond olvasó mmkk: Jaj ez a Grande egy gyöngyvirágszál...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 10:10:59

@Sabina Pohl: greg is olyan, mint renyhe! néha mond jót, de inkább gusztustalan

Angora Cardi 2018.11.28. 10:17:47

@csincsilla72: @Hedo a szadista szexista anyuka: Én egyetértek azzal, hogy kell ilyen feladat is, mert legalább az "extrákért" megemberelik magukat, ha elirigyelik a főtt kaját és kényelmesebb alvást a nyerő csapattól. Legalábbis gondolom ez a cél mi meg reménykedünk.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 10:17:53

Ha már póthaj itt többször volt kérdés, kerestem nekttek! :
greatlengthshungary.hu/2017/03/08/az-igazsag-az-orokito-anyagos-hajhosszabbitasrol/

Nekem ez volt a szimpatikusabb:
hajdusitas-hajhosszabbitas.blog.hu/2015/01/10/hajhosszabbitas_hoillesztessel
Itt látni lehet a vegyszermentes hideg eljárással készültet is, amely a luvnyáknak vann benn valószínűleg. A lényege a dolognak, hogy nem mindegy kontár illeszti-e fel vagy valaki más. Ótvar mindegyiké!

Angora Cardi 2018.11.28. 10:20:43

@úgymond olvasó mmkk: Igen ő aztán tényleg az, és láttad a Ru Paul's Drag Race pályaművét?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:21:09

@úgymond olvasó mmkk:

én meg kérődzöm fel a kaját mint egy tehén miattad :)

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Ha nem lennének megmondó emberek és nem mindig a farkakon járna az eszük akkor esélyesek lennének a kinti életben is jobb karrierre, de így hogy betanulják a brazil szappanoperákból a hisztérikus szófosásokat (Vivike egy az egyben hozza a latin pitsát) nem marad nekik semmi, csak a nőverő palik, és úgy járnak mint Fanni, rosszabb esetben.

Angora Cardi 2018.11.28. 10:21:41

@úgymond olvasó mmkk: Írtam tegnap véleményt a Magnix témakörben.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:22:17

@Angora Cardi: Drag Queen leszek, magyarul, ugye? nem volt szerencsém hozzá, de tudom, hogy mi ez

Angora Cardi 2018.11.28. 10:22:20

@Nyuszomuszo83: szia Nyunyum! Nekem mmkk a természetes haj tetszik, legyen kevesebb és egy dögi kis frizura inkább mint egy kóconfitty műhaj a fejemen.

Angora Cardi 2018.11.28. 10:23:15

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudom magyarul nem vagyok járatos, de néha szembejön egy-két pályamű, mint James Charles-é, és kíváncsiságból ránézek, úgy futottam bele mr unikornisba is :(

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 10:24:39

@Angora Cardi: egyre több videót nézek ahol a hosszú hajú lány rövidre, extra rövidre vált is brutál dögös lesz vele. De ezek Sámsonnak képzelik magukat

WICKEDWITCH 2018.11.28. 10:26:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, ebben teljesen igazad van. Attól, hogy valakivel szövetségben vannak, még ellehetnek a többiekkel is. A lényeg az, hogy a szövetséges tudja, hogy megbízhat az illetőben, de ezt Era most nagyon elbassza Hunorral és Rolival.
@Nyuszomuszo83: persze, ha úgy van, én is megvédem az álláspontomat, de egyrészt ilyen egyszerre kiabálásba nem megyek bele, mert az égvilágon semmi értelme, másrészt meg én is ha látom, hogy gyépés, akkor hagyom a francba, pukkadjon meg. Viszont ennél a konkrét esetnél Era helyében én nem hagytam volna, hogy felhúzzanak. Annyira látványosan ki akarták akasztani, erre az lett volna a jó reakció, ha egyáltalán tudomást sem vesz a csaliról.
Na, ez a szerelés már mindjárt jobban hangzik. És amúgy tényleg fekete macskám van. :DDD Természetesen jósolok nektek, és az ünnepi alkalomból a seprűmet is hajlandó vagyok kölcsönadni a kedves menyasszonynak (amúgy el szoktam átkozni, aki szemet vet rá). Igény esetén bájitalt is keverek, már ha lesz kondér a toronyszobámban...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:26:25

@Angora Cardi: felkérdeztem doktor guglit, bah :hányóssmiley

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 10:28:43

@Angora Cardi: Nekem is az tetszik Nyuszim! EKG! Ezért mondtam le róla. Két éve nő, minden második hónapban le van csípve a vége, olajjal van táplálva, pakolással, mert a szőkére festést azért figyelembe kell venni, hogy igenis károsít. Az én hajmosásom magába egy óra. Hosszú már hónaljig ér! :D Még tervezek egy 3-4 év növesztést! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:29:01

@Hedo a szadista szexista anyuka:

D.Tóth Kriszta pl hosszú hajjal rohadt jól nézett ki, ezzel a röviddel olyan mint ha a kisöcsém lenne, semmi nem mozdul meg a gatyámba.

www.youtube.com/watch?v=0mm1dtopxb4

csincsilla72 2018.11.28. 10:29:30

@Sabina Pohl: Az összes póthaj rettenetes. Nem tudják ápolni, gusztustalan benyomást kelt. Nem értem, miért tragédia, ha rövid, hiszen a kinti életben is röviden hordják. Azt legalább tudnák mosni, fésülni, frizurának megszárítani.
@Angora Cardi: Abszolúte kellenek a tematikus hetek. Szét- és összezilál, új csípésrend, tattikára kényszerítés. Én a jövőre vonatkozóan elvenném a kényelmi ételeket, nincs mirelit pizza, csokihegyek, fagyika. Kapjanak alapanyagokat, főzzenek. A jutifalat legyen tényleg jutifalat azoknak, akik kiérdemelték.
@Csakazértis én vagyok a királynő: Szarkavarás = kissé erősebb tattika. Ez kell ide, nem a parittya 0/24-ben.:-)
De ez még csak nem is szarkavarás volt, egyetértek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:31:51

@Nyuszomuszo83:

én szakállnyíróval mosom a hajam, 0-ásra :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:32:22

@szociál: akkor te sem szeretsz fésülködni :)))

mocskosmacska 2018.11.28. 10:33:04

Mekkora hülyeség, hogy csak a győztes csapat olvashatja el az sms-ket. Ezek 24 órán belül ki fogják kotyogni mindenkinek, hogy mit olvastak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:33:41

@csincsilla72:

De ezek nem Fördős Zék.
Megtudnád enni a főztjüket 6 hónapon keresztül ?
Én feladnám a játékot ha Zsu neki állna főzni nekem.

Maximista vagyok 2018.11.28. 10:34:35

@,,: húzz be nálam egy Adrit pls, köszönöm

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:34:40

@úgymond olvasó mmkk:

szeretnék ha volna mit :)
úgy nő a hajam mint Bruce Villisnek, ha megnőne olyan lennék mint egy hibbant kémikus :)
Ha hajam lenne páváskodnék mint a Kabátpeti.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:35:47

@szociál: adok, én úgysem vagyok barátságban a fésűvel :)))) Kabát Peti meg egy majomparádé

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:36:26

@,,:

Lehet becsokizik Csoki és Ginu helyett Adrit viszi.
Zsut nem meri mert őt viccesnek tartja.
Tippem Adri.

,, 2018.11.28. 10:37:45

+1 a csoportbontásos, csoportátrendezős tematikus hetekre, pont ez lenne a lényeg az ilyen összezártságos kísérleteknek, enélkül tényleg csak a parittya lenne

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 10:38:00

@WICKEDWITCH: Hülye volt Era, hagyja hogy lehúzzák a mélybe mert lealacsonyodott az ő szintjükre. Következő párbajon repülni fog! Ha nem kapja be a horgot, hanem kiröhögi őket, meg az Adrit is, és nem alpárian válaszol: ha baszni akarsz baszasd meg megad, ne könyörögj a faszért! Szimpatikus maradna. Néha sokkal kifizetődőbb apátiát színlelni, mint ordítós cigány asszonyokat megszégyenítő köpködésbe belemenni. Persze van az amikor szakad a cérna és támadsz....
Tudtam én hogy a szereléssel leveszlek a lábadról! A cicát puszilom, imádom a macskákat! Nagyon kedves vagy hogy egy körre kölcsibe adod a seprűd! Kondér lesz, megszerezzük neked, plusz gondoskodom egy másik kondérról, a vödrös mojitot merni köll valamiből! :D De gondolkodom a gumicukros vodkán is! :D

csincsilla72 2018.11.28. 10:41:05

@szociál: Ez is tattika. Szart főzök a többinek, hatha feladják :-) De durva, hogy huszonévesen alig tudnak gondoskodni magukról. Vivit kivéve.
@Nyuszomuszo83:
Hajmosás... Hát, világéletemben hosszú és nagyon dús, hullámos sötétszőke hajam volt. Sűrűn mosom, muszáj ápolni, rendesen fésülni, levegőn szárítani. A zuram tudja otthon, hogy olyankor NEM ÉREK RÁ és szarok a világra.:-)

WICKEDWITCH 2018.11.28. 10:41:08

@szociál: nem csúnya (bár nekem a tetkó nem jön be), de nem is mozgatja meg a fantáziámat. Nem is baj, uncsi lenne, ha mindenki ugyanarra gerjedne... :)
@Rozsgyi: a magam részéről amikor jön a reklám, lenémítom a tévét, mert már tudom, hogy ez jön...
@Sabina Pohl: az oké, hogy a haját fikázza, arról tehet Era. De amikor a szemével jött, meg hogy hogy néz ki smink nélkül, az gusztustalan volt.

csincsilla72 2018.11.28. 10:47:53

@WICKEDWITCH: Egyetértünk. Bunkó dolog valakit a rövidlátásáért ekézni, ugyanúgy, ahogy egy nagyothalló készülék, vagy egy csípőficam miatti torz járás sem igénytelenség.
Greg ostoba, felőlem kihullhat a picsába.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 10:48:00

@csincsilla72: Hinnyeee ezt irtam valamelyik nap én is, nem híznának ha nem a sok szart zabálnák! :D Én beküldenék nekik összeválogatott receptkönyvet, kiválaszthatják mit akarnak főzni, megrendelhetik az alapanyagot, de minden nap el kell dönteni mi lesz másnap a kaja. Ha reggelire granolát akarnak zabálni azt is nekik kéne megcsinálni- nem kell hozzá egyetem- a kenyeret egy kenyérsütőgéppel szintén maguknak kéne sütni! Nem kapnak nasit, mirelit szarokat, max zöldséget. A végére mindegyik úgy főzne sütne mint a kisangyal. Amelyik nem száll be a főzésbe de van más munkája takarítás pl az nem von maga után retorziót, de aki vakarja a picsáját, az nem kap enni, nem cigizhet, kap két liter vizet és ossza be! :D

@szociál: Király vagy! Imponáló nekem! :D (felnyeritettem, meg fog ölni a fönök! pszzzt! :D )

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 10:50:11

@,,: a tematikus hét jó, legyen feladat. csak a direkt összeugrasztásokat nem szeretem.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 10:52:48

@csincsilla72: Az én hajmosás, 25 perc pakolás, lemosás, hamvasító sampon, 5-8 perc várakozás, lemosás, speciális sampon, 10 perc várakozás, lemosás, hajvégre balzsam, 10 perc várakozás, lemosás, finoman átdörzsölés, hővédő spray, olaj a végére, szárítás, másik olaj a végére, vasalás... nincs hajhab, sem hajlakk... Ekkor kész! Rituálé, heti kétszer!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:54:12

@csincsilla72:

Adnának némi mirelit kaját én a köretet mellé simán megtudnám csinálni, fasza kis krumplipüré, rizs, pároltzöldség, pizza helyett biztos jobb lenne.

@WICKEDWITCH:
Arcára értettem, ne nézzük a testét.
arcra se bejövős ?
Képzeld el Woody Allent ezzel a kigyúrt tetovált testtel :)
És fordítvaL, Woody test és Hunor fej :)

@úgymond olvasó mmkk:

De nem sima jeti, pici hörcsög :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 10:55:29

@csincsilla72:
+1
Primitív homár a csávó.
Fujj undorító nézd hogy néz ki abban a kerekesszékben, kb ilyen.

csincsilla72 2018.11.28. 10:55:57

@Nyuszomuszo83: Nagy EKG:-) A főzés miatt is lenne bőven konfliktus, de megérné. Víz meg folyik a csapból, igyák azt. Bár ahogy ezeket a surmókat elnézem, ellennének a szponzorált energiaitalon.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:57:54

@Nyuszomuszo83: jézusom :DD én csak kétszer megmosom, meg ha eszembe jut, teszek rá argánolajat, és ennyi :D ha nincs hideg, még csak meg se szárítom, hagyom úgy megszáradni, ahogy van :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 10:58:35

@szociál: nem lágyítod meg a szívem, mókuscica :) :*

hereverő heverő 2018.11.28. 10:59:05

@Nyuszomuszo83: Már a VV6 óta vesszőparipám (fenét, csak vesszőcsacsi) a tematikus hetek, és benne a hajótörött hét. Amikor is kinn kell aludni a kertben (höhö, az is be van fedve a nagy része), persze kapnának hálózsákot, de derékaljat mondjuk már nem - ellenben mondjuk kapnak szalmát, vagy fenyőgallyat. Ha melegedni akarnak, tüzet kell csiholni. Vizet csak a mosókonyhából hozhatnak, nincs meleg fürdő, meg villany, ilyesmik. Ellenben lehetne egy kosárlabdájuk, wilson :)

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 10:59:31

@Nyuszomuszo83: Jó reggelt Komisok és elsőként jegyzett tündéri jegyesem!
Büszkén jelentem innen, az Üveghegyen túlról, hogy a szervezés megfelelő mód halad!
Vannak persze nehézségek, mint például az üveggyapotból készült szék a Kvarc étteremben, amit némiképp megkifogásoltam, mondván, ahonnan mi jövünk és kedves vendégeink, azoknak fenemód fogja szúrni az ülepét a hevenyészett készség. Ám, az itteni étteremfőnök (egyben igazgató),volt szíves megnyugtatni, az aggályaimat illetően, mondván, az idelátogató párocskák percek alatt behártyázodnak a légkörtől, és aklipicsálnak. Az utolsó szót nem értettem pontosan, de nem akarok mindenáron hülyének tűnni, már az első napon. A nyelv értelmezése sem egyszerű itt, a nagy misztikumban (hogy miért nincs itt velem a Laca?) Ehun az embereket fulguritoknak hívják, és triniti nyelven beszélnek, aminek az a sajátossága, hogy nincs benne mássalhangzó. Ugye most már megértitek drágáim, miért oly nehéz az összehangolás!
A Hotel Kerámiában foglaltam lakosztályt. Kitűnő a kilátás a Szilícium völgyre(AZ eredeti)!
A lányok wellness programját, nem átallottam Bjuti Maszkelin-be megoldani, ahol garantálják a tengeri algák jótékony hatását a genitáliákra.
Momentán itt tartok! Óhaj, sóhaj, egyéb kérés? Még két napig biztos vagyok, innen csak akkor indul a palack-expressz....

Angora Cardi 2018.11.28. 11:00:00

@Hedo a szadista szexista anyuka: Bennük van a régi beidegződés hogy egy nő csak hosszú hajjal lehet nőies, de tudjuk, hogy nem így van, ők még nem..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 11:00:03

Aki ezt nem nézi végig, azzal Greg elfog tölteni egy éjszakát kettesben :)

www.youtube.com/watch?v=dtlS1K-J4L4

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:03:16

@csincsilla72: Szerintem is, lenne ott kurvaanyázás, lásd Zsu féle" julienre vágott" lecsónak való paprika! :D :D :D Én a káros energiaital megvonnám, max jutifaliként kapnák, kávét kapnának, anélkül én sem élek! :D Remélem ha csak egy hétre is, de bedobják a szerkik tematikusnak! :D

@úgymond olvasó mmkk: Ha nem szárítom meg úgy fogok kinézni mint egy belőtt, idegbeteg oroszlán! Inkább rááldozom az időt! :)

Angora Cardi 2018.11.28. 11:04:26

@csincsilla72: Egyetértünk, milyen jó lenne nézni a műsort ha lenne nekik benne kreativitás.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 11:04:44

@Nyuszomuszo83: én úgy nézek ki, mint egy belőtt, idegbeteg oroszlán, de már hozzászoktam :D

hereverő heverő 2018.11.28. 11:06:37

@Nyuszomuszo83: Én meg összefonom inkább a hajamat a hónaljszőrömmel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 11:07:41

@úgymond olvasó mmkk:

az összes fellépő briliánst :)
Ezek lépjenek fel a villában :))))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 11:08:38

@szociál: ki akarsz engem ma idegelni, úgy látom :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.28. 11:08:51

@úgymond olvasó mmkk:

majd míg alszol nyírok egy sávot a fejed közepére, akkor nem úgy fogsz kinézni mint egy oroszlán :)

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:09:03

@úgymond olvasó mmkk: Erről az jutott eszembe, hogy Ózban ott a gyáva oroszlán, meg a Madárijesztő! :D Van amikor arra hasonlítok! Azt hiszem össze kéne koppantanom háromszor a cipőm sarkát! www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

Angora Cardi 2018.11.28. 11:09:28

@úgymond olvasó mmkk: hehehehe nevetőbárány szmájli
@Nyuszomuszo83: Én mióta levágattam sokkal boldogabban telnek a hajmosós napok :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 11:09:45

@szociál: akkor úgy fogok kinézni, mint egy idióta, belőtt, idegbeteg oroszlán :)

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:11:28

@szociál: Dehogy így úgy fog kinézni mint a prodigy énekese Kith Flint www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw :D :D :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.28. 11:11:50

@csincsilla72: Hajrá Vivi!!!

most a hajmosásomról nem írok
erről külön blogon van
(spoiler: víz-sampon-víz)

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:12:02

@Nyuszomuszo83: Keith Flint kihagytam az e betűt ejnye-bejnye!

WICKEDWITCH 2018.11.28. 11:14:37

@Angora Cardi: abszolút ekg
@Hedo a szadista szexista anyuka: az extra rövid mondjuk nekem nőknél nem tetszik, de a pixie haj sokaknak jól áll, a félhosszú meg szinte mindenkinek.
@szociál: én már akkor feladnám, ha együtt kellene élnem Zsuval...
@Nyuszomuszo83: ahogy mondod. Era szerintem alapvetően értelmesebb, és jobb fej, mint a többi csaj bent, de neki is komoly önértékelési zavarai vannak, és nem elég erős ahhoz, hogy hosszú távon kint tudja tartani magát a mocsárból.
Hát, mi leendő macskák öregasszonyok tartsunk össze. ;) Mojito mmkk jöhet, a gumicukros vodkát még nem kóstoltam, de nem lehet rossz... :)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 11:15:32

hajmosásilag nagyon pasi vagyok, van egy flakon izé a kádszélén, az jó hajra, testre, kocsira, bútorra, mosogatásra és hangyairtásra

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 11:15:47

Most mondja itt Obszidián úr ( Ő az étterem főnök), Hogy csak 12 helyre lehet asztalt foglalni!
Kezd villa- filingem lenni! A tegnapi lemming-csörtéhez érdemben alig, tudniillik ez a barom éter kizsigerel. Ne essék most a félreértés, nem barométer, mert az mindenhol ott rohad a falon, gondolom a magas csillámpor-tartalom miatt....

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:15:52

@Angora Cardi: Voltam rövid, bubi, kleopátra, Rihanna még a kanyarban sem volt mikor piros hajam volt elől hosszabb hátul rövid stílusban, aztán úgy holtam most kell a hosszú. a rövidet sem könnyebb ápolni, mert az is tud ordenáré kinézetet adni, ráadásul az én fejem már néha nem fej volt hanm fúj! :D Ennél meg ha úgy érzem nem jó, felfogom, befonom és viszlát! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:18:01

@Udvariatlanbolond: Ó végre megjöttél leendő uram! Errefelé vannak helyek amelyek kapacitása eléri a 200-400 főt is! Mindennek csak a pénztárca szab határt. Ha erre gondoltál egyáltalán! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:20:59

@WICKEDWITCH: Jól látjuk az Erás témát! Mojirtó mmkk nekem is! Gumicukros vodka! Mivel magába szívják a haribok a vodkát, kb olyan mint az aszaltszilvás pálinkából kieszed a szilvákat. Garantált filmszakadás! Mocskos, részegséget produkál. Mivel én imádom a gumicukrot képes vagyok addig zabálni míg van, így egyszer rákeféltem de nagyon! Volt ott sárkány, alagút, bohóc, táncoló elefánt, mindent láttam! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 11:22:00

@csincsilla72: ez az. Ez nem szarkavarás, inkább kissé kezdetleges taktika, de taktika. Ki akarták játszani Hunort Era ellen, de az nem vallott színt. Era viszont kikelt magából és lement a parasztpicha szintre. Jó ez így. :)

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:22:23

@Udvariatlanbolond: Barométer, barom-éter, szenved éjjel, szenvedéllyel! Sopánkaaaaa! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:32:28

@hereverő heverő: Ezeket megenné a retek, a vellát fel kéne dózerolni. Az udvar közepére szarnának hugyoznának! Jaaaj ezt első hétre dobnám be nekik, azonnal 3-4 feladná! :D Én mikor nagyon csúnya akarok lenni a hónaljamba húzom a hajam és megfésülöm mint a horrorra akadva paródiában volt! :D

@Hedo a szadista szexista anyuka: Én arra is rémesen háklis! :D

hereverő heverő 2018.11.28. 11:33:58

@Nyuszomuszo83: Mi ott lenn a vitorlázókkal egy speckó koktélt ittunk: Triple-Sec, Vodka, Gin, fehér rum, 1-1 arányban. Nem keverendő össze a Long Island Ice Teával, ez más, és más neve is van hehe, keressétek meg ha akarjátok ;) És mivel a büfében csak fél decisek voltak, ez 2 deci tömény egyszerre, viszont bögréből ittuk. Szép estéink voltak... Bár gondolom ezek a srácok megszokták a hajót, ezért éjjel kevesebbet hánykolódtunk, mint amit ennyiből gondolna az ember

WICKEDWITCH 2018.11.28. 11:36:05

@szociál: az arca helyes, azt meg kell hagyni, de egyelőre nem kezdek el sóhajtozni, meg nyáladzani a tévé előtt, ha meglátom :) Nem baj, ha nem képzelem el, amiket írtál? Egyelőre még bent tartanám a kacsazsíros kenyeret... :D
Ezt most mindenkinek írom, aki erről beszél: az én hajam a fülem alá ér, kap sampont, balzsamot, és néha egy kis argánolajat, és úgy áll, ahogy akar (néha kicsit madárijesztős, de általában lehet vele emberek közé menni). Teljesen fölösleges lenne megpróbálnom ráerőltetni az akaratomat, kár a gőzért. :DDD

BarBwire 2018.11.28. 11:37:58

@Nyuszomuszo83: mivel nyuszitartó vagyok, tisztelettel üdvözöllek! Ezt a gumicukros vodkát hogy kell csinálni? mennyi ideig kell áztatni? kipróbálnám. Gyerek mondjuk nem fg örülni, hogy a gumicukor készletét felhasználom, de az üvegre majd teszek egy halálfejet, hogy tudja, az anyué.

BarBwire 2018.11.28. 11:38:12

@Nyuszomuszo83: mivel nyuszitartó vagyok, tisztelettel üdvözöllek! Ezt a gumicukros vodkát hogy kell csinálni? mennyi ideig kell áztatni? kipróbálnám. Gyerek mondjuk nem fog örülni, hogy a gumicukor készletét felhasználom, de az üvegre majd teszek egy halálfejet, hogy tudja, az anyué.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 11:40:50

@Angora Cardi: rtl.hu/rtl2/valovilag/ginu-annyira-szanalmas-amit-era-csinal

Röviden: Era méhkirálynő, Hunor csak azzal beszélgethetünk, akivel ő hagyja. Hunor nem bízik senkiben, nincs barátja.Érzi, hogy Era rátelepszik, de az se érdekli, mert neki nincs bent barátja, Era azt csinál, amit akar.
Az viszont lényeges, hogy az utolsó mondatokat már csak Adrinak mondta, szóval Ginu ott se volt, mégis Ginu a szarkavaró.

hereverő heverő 2018.11.28. 11:41:17

@WICKEDWITCH: Nahát, nekem pont fordítva van, az én fülem meg a hajam alá ér.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 11:41:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: Csoki miért van dünnyögőben? Be van szarva a párbajtól?
Hiszen saját magát választotta ki! Most mégis megijedt? Csokipuding! Ehh!

WICKEDWITCH 2018.11.28. 11:43:04

@Nyuszomuszo83: fú, jó anyagnak tűnik. :D Én egyszer ettem diópálinka aljából diót. Az kemény volt...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 11:44:03

@hereverő heverő: játszhatnak Robinsonost, fekete Péntekjük már van.

WICKEDWITCH 2018.11.28. 11:45:53

@hereverő heverő: nahát, hogy mik vannak... :DDD
@Csakazértis én vagyok a királynő: én Adrit látom elég nagy szarkavarónak (már régóta), Ginu meg most mintha csatlakozott volna hozzá, de hiányosak az ismereteim, mert pár részt kihagytam

BarBwire 2018.11.28. 11:49:49

@WICKEDWITCH: Szerintem is Adri a szarkavaró, Ginut meg sorra ekézik, volt, hogy csak ült csöndben a kanapén, és ezért is lecseszték.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 11:49:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ez csak azért lehetett, mert Ginut utálja és még annyira sem bízik benne, mint az Adriban...Az, Hogy Hunyor miért utálja Ginut, ne kérdezd, mert nála se láttam eddig különösebb okát a köpködésnek..Valószínű, hogy beállt az össz-utálók közé!

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:51:00

@Udvariatlanbolond: Nanáááá, hogy szeretlek! Hogyne szeretnélek, hát te sem etted el a reggelim, meg a kávém sem! Szépen is bánsz velem! :D
@hereverő heverő: Én egyszer kétszer ittam maláj sikolyt: 1 dl cola, 1 dl vörösbor 1 dl puerto rico rum. De a vörösbor helyett sherry volt benne! Ritka szar, de brutális! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 11:52:19

@szociál: fantasztikus. :)
Nagyon nehéz választani, hogy ez vagy Greg. :)

Remélem, lesz olyan hetük is, ahol zenélnek. Igaz, azt lenémítva nézem majd, de kíváncsi lennék, mit hoznának ki magukból. :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 11:54:22

@Udvariatlanbolond: pont ezért, mert miután zöld kendőt nyert, leesett neki, hogy párbajozni kell... buta

hereverő heverő 2018.11.28. 11:55:04

@WICKEDWITCH: Mert előtte meg kell törni a diót, a belseje már nem olyan kemény.

@Nyuszomuszo83: A mienknek a rendes neve Bivalybaszó. ...Szerinted?

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:55:40

@BarBwire: Amekkora edényed van, beleöntesz pár zacsi olcsóbb de kemény állagú gumicukrot, macis a legjobb, majd felöntöd egy üveg vodkáva, majd rohasztod hűtőben 5-6 órán keresztül. Furcsa nyálkás lesz a gumicukor, jobb kanállal enni! :D De mikor bekerül a szádba édes a vodka is és robban! Nem gyengén lehet tőle berúgni! :D
@WICKEDWITCH: én az aszaltszilvát az 5 éves pálinkából! A paprikáskrumplis tányérokat hideg vízben akartam elmosogatni, mert megy az nekem! :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:57:36

@BarBwire: A nyuszik cukik, beveszünk a nyuszipártba! Már 3-an vagyunk, te leszel a negyedik! Üdv a klubban! Puszilom a nyuszit!

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 11:58:37

@Csakazértis én vagyok a királynő: Lacika reppülni fog! Kibontakoztathatja tudását! :D Imádni fogom!

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 11:58:40

@Hedo a szadista szexista anyuka: De ezzel a sértődött, durcis kisgyerekkel, saját maga alatt vágja a fát. Hibát hibára halmoz!

hereverő heverő 2018.11.28. 11:59:27

@Nyuszomuszo83: Egy ilyen gumicukorbefőttet beküldenék a villalemmingeknek, eszegessék csak... lennének ott csillámpónifaszok és teletubbik azt hiszem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 12:00:15

@Nyuszomuszo83: vodkás gumicukortól lehet szivárványt hányni.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 12:01:54

@hereverő heverő: Jaaaj ha csak a Vivien szétcsúszott képe, vagy Zsu vonaglása esetleg Renyhe behányása jut eszembe! Istenem de csudálatos lenne!

BarBwire 2018.11.28. 12:02:04

@hereverő heverő: biztos szórakoztatóbb lenne a dolog, mint az ordibálást hallgatni.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 12:06:24

@Nyuszomuszo83: Akkor megnyugodtam! Kezdem magam kínosan érezni, ebben a koktél párbajban...Talán az egyetlen égetett szesz, ami nem bánt, az a jó minőségű házipálinka (nembóti, mert az prácsi, ahogy nagyapám mondta). A páleszba ágyazott gyümikkel kapcsolatba csak annyit, hogy ember a talpán, aki azt a nyelvén tudja tartani. DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 12:08:11

@WICKEDWITCH: Ginuval az a baj, hogy van sapkája, és az is, ha nincs. Ha alszik, akkor az a baj, ha szóba áll vkivel, akkor szarkavaró. Nem hinném, hogy matyóhímzés, de amiket rámondtak, annak több, mint a fele a faszféltő lányok sipítozása, a többi meg fele igaz, fele nem.
Adri meg próbál szerephez jutni, se itt, se ott.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:08:53

vodka rulez. egyszer rugtam be iszonyatosan csunyan, megetettek velem a palinka aljarol a gyumolcsot, fel oran keresztul vilagom nem volt utana. soha tobbet

BarBwire 2018.11.28. 12:11:19

@úgymond olvasó mmkk: én egy kis kupica birsalmapálinkától láttam szivárványosan a világot, életemben nem voltam olyan vidám mint akkor, a kocsiból se tudtam kiszállni.

hereverő heverő 2018.11.28. 12:11:41

@BarBwire: Ne hidd, ordítva hánynának. Az igazi szemrehányás.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:13:18

@Maximista vagyok: engem nehez lenne beginazni, senkitol nem fogadok el semmit :D

@BarBwire: hat ezaz, nem mondhatni, hogy vidam lettem tole, ram forditva hat az alkohol :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.11.28. 12:14:44

@Udvariatlanbolond: gyerekként nem értettem, miért kárálnak a tyúkok az udvaron olyan furcsán, és szédelegnek és mennek össze vissza. Pedig csak meggyet adott nekik anyám. A pálinka alól....
Most már értem. :)
Nem is kapják meg. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:16:30

@,,: ezek szerint megint en ulok forditva a lovon, hogy Ginat tippcsiztem, de mindegy, kitartok mellette csakazertis :D

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:18:29

@úgymond olvasó mmkk: látod látod, beGináztad te saját magad

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 12:18:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: Vizuális típus vagyok....nagyon szellemes!!! Ahogy ott ívelnek a homogén -haribók...!!!!DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:20:03

@Maximista vagyok: saját magamtól már enyhén illuminált állapotban sem fogadok el semmit :DDDDDDDDD

WICKEDWITCH 2018.11.28. 12:26:43

@hereverő heverő: ravasz, ravasz :)))
@Nyuszomuszo83: nézd a jó oldalát: mi lett volna, ha Bivalybaszósat iszol? :DDD
@Csakazértis én vagyok a királynő: Ginuval én még várakozó állásponton vagyok. Adri már régóta sunyinak tűnt nekem, de elég keveset mutatták. Azokból a részekből kiindulva, amelyeket láttam, úgy tűnik, hogy berágott Erára, amiért az nem engedte a csapatába (szerintem jogosan nem engedte), meg mert neki is kellene Hunor, és folyamatosan piszkálja Erát. Tény, hogy Era ezt a lehető legrosszabbul reagálja le, de ettől Adri még nem szimpibb.

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:28:49

Nagyon kemény azért tájgerwúcc unokaöccse. Megpakoltatja magát, aztán még ő sértődik meg mert lehet hogy kiesik :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:30:34

@Maximista vagyok: szerintem meg Hamilton és Tájgerwúcc szerelemgyereke, jó? :D

BarBwire 2018.11.28. 12:32:11

@Maximista vagyok: meg ez a hiszti a ruhával, nem jó rá... persze, mert béna még azt is felvenni, de egy harisnyában képes bohóckodni, meg a ceruzával rajzolt hajával.

GENERATI 2018.11.28. 12:35:54

Amúgy most mondja meg valaki, hogy ez nem megrendezett/megírt többségében... (nem az, hogy annyira hiányzik, de) miért álltak le a - látszólag minden észt nélkülöző, bármikor bárkivel történő - párodosással? csak nem azért, mert beszóltak, hogy erős kezdés kell(ett), de most már nem muszáj egymásnak esni?

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:37:37

@BarBwire: elég vakon van a pali, én amúgy szeretem azt nézni amikor valaki saját magát ejti ki :)

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:40:31

@úgymond olvasó mmkk: aztat bárki mondhassa, a kifejezést meg ánusztól lőttem csak még nem tudom minden alkalommal megfelelő szövegkörnyezetbe illeszteni, mert ahhoz értenem kéne, hogy ez pontosan mit is jelent. este majd kipróbálom a boltban a pénztárnál, megkínálom az eladót egy egyem a faszodat mennyi lesz mondattal.

BarBwire 2018.11.28. 12:41:48

@Maximista vagyok: azt egy hangyafisznyit értékeltem, hogy azt mondta: pakoljátok rám a jelet, kiviszem a ginát, és mogyorósabb-tökösebb csokinak képzeltem. De kezdhet csomagolni.

hereverő heverő 2018.11.28. 12:42:35

Ezek a törzsi nevek meg csatakiáltások, édesfaszom... De a szerkiknek jópont a hozzá társított zenéért (Baby elephant walk - Henry Mancini). Csak most látom át, hogy ez az ősemberes dolog pont faszán stimmel a survivor hétbe, úgyhogy ezek után a szerkesztők is jópontot kapnak. A hogyvoltozók pedig pacsit meg a trademarkot, höhöhö

bElannaTorres 2018.11.28. 12:42:44

Zsuzsut bírom, két napja a seggét nézegeti amióta Hunor azt mondta nagy. És nem azért mert bárkinek is tetszeni akar ott bent, ő csak nem akar kövér lenni a tévében :D
Csoki is becsokizott, kíváncsi vagyok kit visz ki, hátha nem ginut. Hunort biztonságban van, a tinilányok tényleg visszaszavazzák, nálam nem nyerő, még egy szépfiú visz el milliókat, többet nem nézek magyar valóságsót:)) Még taktika sincs ellene, ha nem szólnak hozzá, azért szavazzák vissza, ha meg hozzászólnak legalább lesz mit bevágni róla

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:44:17

@BarBwire: szerintem nem Ginut fogja vinni. Szerintem Reni valamelyik irányba elfogja tolni, bár ez a tegnap esti összefoglalóból nem szűrhető teljes mértékben. Nekem a tippem Adri, aztán lehet hogy én vagyok helikopter.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:46:05

@Maximista vagyok: szerintem ki leszel b@szarintva a boltból hamargyorsan :D

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:48:10

@úgymond olvasó mmkk: áááá, ismernek, tudják hogy egy állat vagyok :D

hereverő heverő 2018.11.28. 12:48:57

És mindenkinek meg fog nőni az izéje.

hereverő heverő 2018.11.28. 12:51:50

@úgymond olvasó mmkk: Hát, mire elérik a civilizációt, talán. Addig meg a szőrzetre gondolt a Zsuzsika törzsi semen.. izé.. sámán.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 12:54:20

@hereverő heverő: ezek sose fogják elérni a civilizációt

Maximista vagyok 2018.11.28. 12:55:02

Zsu retardált, lehet hogy megy a végéig. Ha jól rémlik az előző szériában egy hasonló retardált elment a végéig, a nevét már nem tudom, szőke volt és az akkori radiátorral tattikázott.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 13:02:00

@Udvariatlanbolond: Édesem, a jó házi pálinka finom is! Barack, eper, kökény, áfonya.... a mézeset is szeretem!
@WICKEDWITCH: Ha bivalybaszósat ittam volna csúnyábban bebaszós buli lett volna és lehet detoxban találom magam! :D

Ha hazaérek ma még erőt veszek magamon és megnézem ezt a törzsi sámános lótúrót, ha már a retek sztrájkol és nem vetíti 16:20-tól. Legalább a sok fütty nem fogja bacni a fülecskéim! :D

etikette 2018.11.28. 13:04:39

Nem fura hogy legutobb is a retar.. ize fogya.. marmint nem tul okos vivinek a meleg srac volt a legjobb barija es most a szinten erosen limitalt agyi kapacitasu zsuzsu legjobb oribarija szinten a meleg srac? Valaki el tudja mondani hogy ez miert van?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.28. 13:05:04

@Nyuszomuszo83: Ja és az is tök értelmetlen, hogy ő olyan, mint a gyümölcsalmafa, amit leszednek, megízlelnek, és rászoknak, vagy valami ilyesmi. Legfeljebb az almára lehet rászokni, az almafára nem... Úgyhogy ez a reklám szöveg ez úgy értelmetlen és szar ahogy van....

2018.11.28. 13:06:26

Jóóóóóó Rhhhegggelit !

Kevésszer voltam jobban megijedve az életemben, mint tegnap éjszaka.
Elbóbiskoltam és arra riadtam fel hogy a Zasszony fuldoklik. Azt sem tudtam mihez kapjak hirtelen, amikor leesett hogy csak RÖHÖG ! :))))))
Kómásan buta fejjel néztem rá, hogy ez most WTF ???
Erre felém fordítja a tabletet és visszapörgeti kicsit az adást:
Elkezdődött a tematikus hét. Mindenki ősember ruhában, Csoki duzzog bent a hálóban.
Halad befelé KrisztiÁnusz talpig ősemberben, majd megkérdezi CSOKITÓL (!), hogy "Van banán, hozzak ?!"

Mi ez ha nem Freud ???

Én is felnyerítettem, epic jelenet. :)))))

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 13:08:59

@VV Erőlegény: Nem tudom ki engedélyezte, de monggyon le, ássa el magát! Szefós az is! :D

2018.11.28. 13:11:14

@hereverő heverő: csak a Vijjjjalakóknak nő meg minden izéje, Zsu szerint ? Vagy minDENKINEK minden izéje megnő, még a Nézőké is ???

WICKEDWITCH 2018.11.28. 13:12:00

@VV Erőlegény: szerintem valaki beszívott, és leírták, miket beszél, arról meg nem is beszélve, hogy részemről: leszedem, megízlelem, kiköpöm, kimosom a számat, és többet a közelébe nem megyek, akárminek nevezik is...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.28. 13:12:16

@Chat Géza: Géza, szeretnélek megdicsérni. A tegnapi poszt egész jóra sikerült. Sokkal részletesebb, mint az elmúlt néhány. Lacika legszebb pillanatai = beköltözés a villába (egyelőre) :-)

2018.11.28. 13:13:34

@hereverő heverő: "semen.. izé.. sámán"

nem vitted egy kicsit túlzásba mostanában a PornHubot ??? :))))

hereverő heverő 2018.11.28. 13:14:20

@mentoros lecsó: azon én is röhögtem, nem kicsit. És vajon az ilyenek miért nincsenek kiemelve rtlmost honlapon, tuti emelné a nézettséget

Angora Cardi 2018.11.28. 13:15:28

@etikette: Rákontrázok a reta izé Vivi benne volt Greg beköltöző filmjében.

hereverő heverő 2018.11.28. 13:17:22

@mentoros lecsó: egyelőre te vagy az egyetlen aki észrevette :) és nekem már csak a meleg levegőt fújja, akkor az már túlzás?

2018.11.28. 13:21:25

@hereverő heverő: Őőőőőőőő, hmmmmmm.... nem is tudom miért vettem észre ;) :)))))

Vagy csak én vagyok annyira kültelki betondarab, hogy szóvá is tettem ! :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 13:28:32

@hereverő heverő: úrinő vagyok, nyilván nem teszem szóvá, még ha észreveszem sem

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 13:30:16

Miért kell az ősembernek harizsnya???

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 13:32:19

@mentoros lecsó: Na helyes, itt vagy, nem basszantottak! Már kezdtem aggódni!

Maximista vagyok 2018.11.28. 13:37:21

@Hedo a szadista szexista anyuka: a két lehetséges magyarázat: 1.akkoriban nem szőrösödött a lábuk, tehát ezzel akarják takarni, a szerkesztők így akarják elérni a hitelességét a játéknak. 2.az ősember már hordott harisnyát, sőt ők találták fel.

Nehéz kitalálni melyik a helyes válasz, mert mind a kettő megállja a helyét a tudomány mai álláspontja szerint.

2018.11.28. 13:38:18

@Udvariatlanbolond: meeerrrr még nincs posztcsi az epizódról, ami alá írhatnék ! :))))
de próbálok majd szofisztikáltan fogalmazni, lenyugodtam majdnem...
elvégre az is csak egy szájbatekert TV műsor...

BarBwire 2018.11.28. 13:42:30

@Maximista vagyok: még jó hogy az alsót/fehérneműt nem kobozták el, pedig az se volt az őskorban, sőt, középkorban se nagyon.

csincsilla72 2018.11.28. 13:44:49

@Maximista vagyok: Elnézést, hogy szakmailag belekotyogok, de a mai ember őse, az archaikus Homo sapiens a jégkorszakban alakult ki. Ott minden szőr, ami akár saját, akár idegen létformáké volt eredetileg, jól jött. Harisnyát azért kaphattak az ápoltak, mert ők már civilizált lények és nem hagyják elburjánzani.
No de majd ha kikapcsolják a fűtést a vellában, hadd érezzék a barlanglakók komfortját :-)

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 13:45:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: Mer kurva hideg vót! Nem volt ez a mostan, divatos globális felmelegedős cucc...Most még a tél is enyhe, és ezt még a Tramli is memmondta!

Angora Cardi 2018.11.28. 13:45:59

@úgymond olvasó mmkk: mindenki csak körbetáncolja a témát pedig Zsu nem a lábakra célzott

Maximista vagyok 2018.11.28. 13:46:23

@Hedo a szadista szexista anyuka: én sem. úgy tudom elképzelni, hogy eleinte ilyen Zsu félék rohangáltak. másik bolygóról lettek leselejtezve.

2018.11.28. 13:48:41

@Angora Cardi: Máááár hogy ? Úgy belül ? Sercegne amikor menel, vagy megfogsz vmit... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 13:49:10

@Angora Cardi: nem tudom, milyen szőre lehet Zsuzsunak, ha 1 hét alatt olyan sokat nő

hereverő heverő 2018.11.28. 13:49:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: :))))) Jaja, az őskor az csak amolyan mendemonda. Melyik agyhalott is mondta ezt az előző iskolahét alatt?

@úgymond olvasó mmkk: nyugodtan szóvá teheted, a te úrinőségedben senki sem kétekedik

@BarBwire: Csoki lépten-nyomon orraesne, ha nem lenne alsónemű. Ez balesetveszélyes lenne.

hereverő heverő 2018.11.28. 13:50:43

@úgymond olvasó mmkk: Én sem tudom milyen lehet nekije, de megnézném! :P

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 13:50:51

@mentoros lecsó: A konkurens csatornát ignoráltam...Ez se pite, de jobban eszi a gyomrom!

csincsilla72 2018.11.28. 13:51:36

@Angora Cardi: Tuggyukmire gondolt. Nuniszőr is nőni fog. De arra nem kell harisnya :-)
@Hedo a szadista szexista anyuka: Nono! Ne menjünk át laposföld-hívőkbe :-)

BarBwire 2018.11.28. 13:51:55

@hereverő heverő: Ja hogy azért kapott harisnyát, hogy kordába tartsa! Libidógyilkos.

Angora Cardi 2018.11.28. 13:52:32

@mentoros lecsó: Előtte azt feszegették hogy a bugyiban is körülményes volt leborotválni hát még most hogy borotva sem lesz. Én azt várom, hogy vakarózzanak mint a rühesek.
@úgymond olvasó mmkk: mint a frufruja.. :D

Angora Cardi 2018.11.28. 13:53:26

@csincsilla72: Harisnyát azé kaptak mert nyápicok :DDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 13:53:26

@hereverő heverő: Zsofi baba tanulta...,elsős áldozó korában..

hereverő heverő 2018.11.28. 13:54:30

@Angora Cardi: Ne félj, mindegyik meg fogja találni a megfelelő kant, aki vakargatja neki. A Greg meg majd... nem tudom, lerágja talán

Angora Cardi 2018.11.28. 13:56:16

@hereverő heverő: áháháhá a lerágja résznél felnyerítettem :D majd kapnak úgyis házinyuszit a házihéten

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 13:59:12

@BarBwire: az meg pont hianyzik rola (a bajusz) :DDD

tenyleg, mindjart vege a no shave novembernek, PP vajon leszedi magarol vegre azt az undorito bajszat? leccilecci Peti

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 13:59:28

@Udvariatlanbolond: Édesem! Sütök én neked pitét, milyet szeretnél édeset vagy sósat? Halál komolyan mondom neked, nagyon jó a pitám akarom mondani pitém! :D Készülj fel hogy ki kell váltani a kondibérleted mert megtömlek mint a libát és felhizlallak! Mert csak az éhes kutya jár máshova kajálni! :D

@Angora Cardi: Ginu vakarta magát amelyik valamelyik agyhalottal beszélgetett kekszzabálás közben! Szúrt a mókusszőr! :D

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 13:59:42

@Angora Cardi: Ezt ti nem értitek! A harisnya epilál...

Angora Cardi 2018.11.28. 13:59:59

@úgymond olvasó mmkk: már a Movembert is magyarosítják?

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 14:01:07

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem ne reménykedjünk, valaki azt mondta neki kibaszásból, milyen jól áll neki, erre megtartotta! szerintem a tükrében nincs üveg, hanem csak belenéz és azt látja a villogó ledes feliraton, hogy SZÉP VAGY! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:02:02

@Angora Cardi: szerintem csak en hasznalom ugy, hogy no shave november :D

BarBwire 2018.11.28. 14:02:23

@Angora Cardi: de előtte legyen survivor hét, lééééégysziiiii.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 14:02:47

@Udvariatlanbolond: Milyen szép mikor sündisznóként átfúródik a szálak közt! Bröááf! :D :D :D Vagy mikor már hosszabb lelapul sunyin. Istenem hányszor láttam metróból felfele jövet a mozgólépcsőn! Még az életkedvem is elvettem! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:04:25

@Nyuszomuszo83: ugy nez ki a bajuszaval, mint valami perverz cukrosbacsi

BarBwire 2018.11.28. 14:04:27

@Nyuszomuszo83: Én megértem az öregasszonyokat, a fene akar ezzel is bajlódni, 50 éve még a szőrös volt a divat, és ugyis mi szívunk, nők. Bár én szeretem a borostát pasin.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:08:05

@BarBwire: Van egy nagyon jó haverom, igazi muff mágnes. Ő azt mondta, neki aza dicsőség, ha szőrös nő, mikor először megdugja.
Mert:
- a nő azért nem borotválkozott, hogy legyen lelkiereje nemet mondani
- ő akkor nagy sztár, hogy a szőr ellenére a nő igent mond, csak nehogy eljátsza az esélyét.

:D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:09:40

@hereverő heverő: a pink lédi, aki au csaja is volt egy darabig, neve nem ugrik be :(

Angora Cardi 2018.11.28. 14:11:34

@BarBwire: Legyen, legyen :DDDD
@úgymond olvasó mmkk: már megijedtem :D
@Udvariatlanbolond: Engem nem szokott. :DDD
@Nyuszomuszo83: Jaj egy régebbi jelenetre emlékszem rém gusztustalan, hogy más előtt is, dehát tudjuk őket azt sem zavarja ha más látja hogy telibeqják őket.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 14:12:23

@úgymond olvasó mmkk: A 80-as évek eurodiszkójából itt felejtett perverz sunyi csávó benyomását keltette bennem, vagy tovább megyek, a Magyar Népmesékben láttam a vidéki legénykéknek ilyen szép kackiás bajuszkát rajzolva, már csak Iluska hiányzik mellöle! Szemléltetem!
www.google.com/search?client=firefox-b&biw=1266&bih=849&tbm=isch&sa=1&ei=V5P-W7u-KoKrsAHYuZD4Dg&q=Magyar+n%C3%A9pmes%C3%A9k+leg%C3%A9ny&oq=Magyar+n%C3%A9pmes%C3%A9k+leg%C3%A9ny&gs_l=img.3...170609.172920..173150...0.0..0.123.765.0j7......0....1..gws-wiz-img.......0j0i67j0i8i30j0i24.JTmvwXsyMzQ#imgrc=95PVtPRvlbhC8M:

ilyenekre gondolok! :D

2018.11.28. 14:13:44

@Hedo a szadista szexista anyuka: @úgymond olvasó mmkk: attól a fázistól kezdve, hogy már nem szúrja a nyelvem, különösképp nem érdekel... :P :))))

én kérek elnézést !

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 14:13:58

@Angora Cardi: Szerintem úgy volt vele nincs magánéletem, 0-24-ben vesz a kamera, ember vagyok, faszom ghecci, vakaródzom mert jól esik, ti meg kapjátok be! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:14:37

@mentoros lecsó: ez sokkal tobb volt, mint amit valaha is tudni akartam

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:16:06

@Nyuszomuszo83: DDD..Most tényleg mást olvastam pita helyett! Vicces kedvében van az analitikus gondolataimban Freud! Pedig semmi falhoz szorítás meg egyéb, de kétszer átböngésztem a betűket....pita! Szóval, a sósra jobban vágyom általában, kevésbé vagyok édesszájú (azt meghagyom a saját valójában). Szeretek enni és sokat is tudok, azt mondják az okosok, azért döglenek a nők...Én nem tudom ezt, csak előke nélkül zabálok! A vonalaimra ellenben nagyon ügyelek, nem tűröm, hogy a pocakomon morzsa terpeszkedjen!!!

2018.11.28. 14:16:30

@úgymond olvasó mmkk: azért valld be, hogy sok olyan dolgot tanultál itt, amit nem akartál ! :))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:21:17

@mentoros lecsó: fene tudja, én kimondottan élvezem mikor a borosta birizgálja a csiklóm :) légyen az arcon, szemérem tájékon ...

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:22:46

@mentoros lecsó: Bajusz, szakáll, pofaszőr esetében, a másik fél nem is érdekel? Mert vadulás esetében, ott is fent forog ám a kockán a nyarvigolás!DDDD

hereverő heverő 2018.11.28. 14:22:59

@Hedo a szadista szexista anyuka: Neked az arcodon is van csiklód ?!?!?! :OOOOO

hereverő heverő 2018.11.28. 14:24:19

@Udvariatlanbolond: Ne bőszítsd, úgyis csak hantázik. Persze,ha nem szúrja a nyelvét, aha... Szerinted hogy a p.csába tudná kidugni a nyelvét a légzőrostélyon?

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:24:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: Megkaptam a választ, pedig már majdnem korai volt az öröm!

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 14:24:35

@Udvariatlanbolond: Tudtam én, hogy huncut vagyol! Rendszeresen sütök tejszínes gombás, zöldséges, húsos raguval töltött pitét komolyan szeretem! Tudod egy igazi férfit a hasán meg 10 cm-rel lejjebb lehet igazán megfogni! :D A morzsát majd lesepregetjük, finom hessegető mozdulatokkal!

@Angora Cardi: Nem érdekli már őket, immunisak! :)
@BarBwire: 50 éve lehet divat volt, de nálam nem divat, magamon utálom a szőrt- juj kopasz nyuszi vagyok- pasin én is szeretem, nem kell a csupasz, de ápolt legyen, trimmelt inkább. A kozák sapka nem divat! :D

2018.11.28. 14:24:52

@Hedo a szadista szexista anyuka: a Zasszony évek óta nem engedi hogy babav@lagra borotváljam a pofám... :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:27:16

@mentoros lecsó: az exemnek en sem akartam engedni, de a macska, aki velem parhuzamosan futtatott, elvarta tole a babapopsi simasagot. en akkor meg szelid voltam, nem fenyegettem meg, hogy a gigajara lepek - a macskaval ellentetben -, es a macska nyert.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:30:40

@Nyuszomuszo83: Hasam nincs, körszakállam van! Nyertem!

2018.11.28. 14:30:58

@Udvariatlanbolond: ilyen szép szinonimát is régen hallottam már a pin@ra ! :))

ismét én kérek elnézést !

2018.11.28. 14:33:07

@úgymond olvasó mmkk: naaaa most akkor hogy is volt ez ?? :))) mert belekeveredtem mint majom a házicérnába....

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:34:46

@mentoros lecsó: Teljesen képben vagy,,,!! A vagina-monológoknál tartunk!

Thats What She Said! 2018.11.28. 14:35:24

@mentoros lecsó: a nejed mellé állok, a Zuramnak én sem engedem :) de PP tényleg leszedhetné azt a szőrcsomót onnan. Katasztrófa hogy áll neki :) mondjuk ahogy a csatorna öltözteti őket, ezeket a stylistokat is honnan szalajtották..a Tesco előtti használt ruha bedobóban jobb göncök vannak, állítom!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:35:43

@mentoros lecsó: en azt akartam, hogy ne borotvalkozzon, a velem parhuzamosan futtatott macska meg azt, hogy borotvalkozzon, es a macska nyert :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:36:11

@mentoros lecsó: az én uram is szőrös :) egy ideig Crixsos hasonmás volt. fúúú, de jókat "beszélgettünk" minden éjjel

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:36:42

@mentoros lecsó: Lassan a szőr-gate mindenkit elér, és színt vall!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:38:01

@Udvariatlanbolond: abban is van egy ilyen borotválós rész! Szegény vulva elmeséli, hogy mennyire fáj és milyen rossz neki szőr nélkül ;)

BarBwire 2018.11.28. 14:38:34

@úgymond olvasó mmkk: csak jobban nyivákolt mint te, gondolom normálisabban álltál a dologhoz mint az aktuális.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:39:04

@mentoros lecsó: de most mar Nagyezsda Tabornokova Terminatorova vagyok, a gigajara lepek, ha ellenkezik :DDDDDDDDDDD (nemam. szelid kiscica vagyok)

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:39:45

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hááát, de kurva jó fej vagy, Istenem!!!DDD
Vinnyogok...Kriszkrosz, és jókat dumcsiztunk,,,óriásiDDD

2018.11.28. 14:39:47

@Udvariatlanbolond: ráadásul ÚGY, hogy nem is OFFoljuk a topikot, hiszen a Vijjjja történéseiről beszélgetünk ! :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:40:10

@BarBwire: szerintem normalisabb voltam, ja, de hat a mese vegen a kiralyfi mindig a rossz kiralylannyal lovagol el a naplementebe :DD

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:42:46

@Hedo a szadista szexista anyuka: De én a cimpájába súgom, hogy így vagy szép, kiskagylóm!

hereverő heverő 2018.11.28. 14:42:55

@úgymond olvasó mmkk: Rossz meséket nézel, a jó mesékben a királylány szok lovagolni.

2018.11.28. 14:43:15

@úgymond olvasó mmkk: okéééé ! :)))) eltakartam a szemeim ! #elbújtamnagyon

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 14:44:26

@hereverő heverő: te melyik csatornat nezed, Eletem? :)))))

2018.11.28. 14:44:31

@hereverő heverő: máááááá megint az a kurv@ porNHub !!! :)))

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:44:32

@mentoros lecsó: Ez a legnagyobb poén, hogy arról a retkes harisnya mibenlétéről kezdtünk vakerni, éééés tessék..Hát mi folyik itt Gyöngyösön?

hereverő heverő 2018.11.28. 14:45:23

@úgymond olvasó mmkk: öööö, Lecsó már elárulta, a pornhubot.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:46:48

@Udvariatlanbolond: ó igen, mikor az arcára ülök és eltakarom a légutakat, nem suttogja, üvölti, hogy megfulladok, megfulladok! hmmmm fincsi

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:47:58

@úgymond olvasó mmkk: a rossz királylány a lóval szórakozik ;)

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:50:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: Őrült nőszemély! Jelentkezni lehet Somamama-gésa jeligére!

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:53:30

@hereverő heverő: Akkor, most az eddigiek alapján összefoglalom! Győzött a szőr, éljen Bem apó!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 14:53:33

@Udvariatlanbolond: férjem kedvenc verse József Attila: Levegőt!
:)

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:55:39

@Nyuszomuszo83: Munkálkodsz életem? Olyan kis csendben vagy!

2018.11.28. 14:56:44

@Udvariatlanbolond: ok, akkor mi lesz a következő téma ?

A tiszavirágok fejlődési ciklusai és az ökoszisztémára gyakorolt hatásuk ?

hereverő heverő 2018.11.28. 14:57:36

@Hedo a szadista szexista anyuka: Szerintem így alakult ki a guminő felfújásának szokása is.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 14:58:22

@Hedo a szadista szexista anyuka: Érthető! Valaki megtiltja, hogy bármit is elmondjon!
A háló szent dolog!

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:00:50

@hereverő heverő: DDDD,,,a héliumos,mert hogy hangja is légyen! Így hiteles!

2018.11.28. 15:01:31

@Udvariatlanbolond: A háló egyáltalán nem szent dolog. Nálam be van b@szva egy müa. zacsiba és várja hogy menjünk horgászni...

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:02:22

@hereverő heverő: Valld be, hogy ez a szitu közben jutott az eszedbe!!!DDDD

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:03:50

@mentoros lecsó: Hálló! Ez az intim háló! Így is sok a lyuk, ne tetézzük!!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:06:12

Vajon milyen civilizációkat kell még megélniük kedvenc kis lemmingjeinknek?
Mezopotámia, Egyiptom, Kína, Görögország, Perzsa birodalom, Kelták, Indiánok, Ausztrál őslakosok, Frank birodalom, Római Birodalom?
Egy kis gladiátoros mókának nagyon örülnék :)
Középkor? Megint lesz király, meg zsellérek? Foskilences és a többi?

2018.11.28. 15:06:38

@Udvariatlanbolond: Mit Hállóózól itten ???! Ez egy chat és nem telefon :))))

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:06:45

@Udvariatlanbolond: a sok az biztos, de mennyi a használható?

2018.11.28. 15:08:29

@Hedo a szadista szexista anyuka: Egy Spártai világnak örülnék ! Az életképteleneket nem kiszavazzák, hanem ledobják a kupolából pl...

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:11:14

@mentoros lecsó: hajlani 5kor ébresztő, edzés, kevés kaja, fúúúú naggyon élvezném :D
nézni, csak nézni! Átélni nem akarom

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:11:19

@hereverő heverő: :P

@Udvariatlanbolond: mindég a kurvák meg a pornó. borzasztó!

@Hedo a szadista szexista anyuka: tehát a rossz lány Cicciolina?

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:11:38

@Hedo a szadista szexista anyuka: Amit nem mond, hanem a szemében látsz...,,ÚÚÚ,,de romi, beszédülök!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:12:29

becsukom a szemeim, az ártatlan lelkem, baszki..

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:12:41

@úgymond olvasó mmkk: Ciccolina nem volt lóval :) kígyóval volt dolga.

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:16:30

@mentoros lecsó: Én teljesen jogosan, korhű módon megszüntetném a kommunikációt! Nem harisnyát küldtem volna, hanem szájpecket!

hereverő heverő 2018.11.28. 15:17:02

@Hedo a szadista szexista anyuka: A kígyó jól rábaszott. De fiatal volt, kellett a pénz.

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:17:46

@Udvariatlanbolond: ha kapnak fogfehérítő cumit 1-2 órára lecsendesednek

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:22:42

@Udvariatlanbolond: Jöhetsz! :D Ha még magas is vagy pláne beadom a derekam! :D Munkálkodom szívem kertjének legszebb tulipánja! Meg visszaolvastalak titeket, aztán csak kapkodom a nyuszi fejem és pislogok, hogy mi folyik itt Gyöngyösön? Volt itt minden, minden is! :D És még féltem hogy túlzott szexualitásom végett ignorálva leszek! No akkor vélemény, lehet ti szeretitek a szőrt, de én nem mindenhol. A villám szeret szőrt köpködni! :D Meg halászni, hol is van! :D Arc mellkas oké, hónalj nem oké, láb oké, többi trimmelve minimum!

Én kérek elnézést!
#szégyenlősnyuszivagyok

@hereverő heverő: fúj de ritka ronda példány! Ilyen nem teszek a fejemre sem) sőt sehova se nem!

Angora Cardi 2018.11.28. 15:23:25

A vízilő elment bűvárni.

hereverő heverő 2018.11.28. 15:24:24

De tényleg, meddig kell nekik talpig szőrben parádézni? Holnap rómaiak esznek, fekve esznek és a vesztes törzs (rabszolgák) hordja nekik a kaját? Holnapután pedig középkor, lovagolós királylányokkal? Meg a sok délceg bajszos királyfika, de hova álljanak a Csokik, a középkorban őket egyszerűen kardélre hányták. Aztán jön a felvilágosodás, az úri közönség táncol, és lenyakazza az arisztokráciát a Bastilleban. Mily kellem lengi be a villát, a dieu!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:27:34

@BarBwire: úgy emlékszem Anikóéknál volt ilyen Király, királynő, lovag, udvari bolond, meg jobbágy melódia és a számok határozták meg, hogy ki milyen magasra tör. Akkor mondtam hogy ő egy foskilences

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:28:26

@Angora Cardi: az en vagyok, es eppen peccsel vagyok forrodroton, nem buvarkodok :DD

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:30:11

@hereverő heverő: én is ezen filózok, hogy naponta váltogatják a kútúra fokát vagy egy hétig lesznek ősemberek?
Olyan is dereng, hogy Fanni meg Denisz nem mehettek be a fürdőszobába és dézsában lubickoltak a mosó konyhában. Az mi volt? Cowboyok meg indiánok?

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:30:42

@Nyuszomuszo83: Imádlak kincsem, átmentem a tesztem! Egy hónapja voltam Amszterdamban, ott volt kiállítva a világ legmagasabb embere, valami Persing nevű koma. A lelkem akkora volt ülve, mint én állva, na majd az automatice beindult és a pofa 2,72-re húzta ki magát...,bevallom, igen kényelmetlenül éreztem magam...kvázi, a magasság relatív!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:33:05

@Udvariatlanbolond: 2,72? kicsinek es aranyosnak ereznem magam mellette, hoho

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:35:22

@hereverő heverő: én felőlem lehetnek bob és bobek is, csak történjen valami, ami nem veszekedés, parittya, alvás vagy zabálás.

Angora Cardi 2018.11.28. 15:35:33

@úgymond olvasó mmkk: Én csak a munkában vagyok elmerülve...

Maximista vagyok 2018.11.28. 15:36:41

foskilencest a két rossz lába ellenére is megszeretgetném, nem is kicsit :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:37:14

@Angora Cardi: 2 ota most tettem le a telefont eloszor. szerencse, hogy megtanultam kozben mast is csinalni :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:38:36

@Udvariatlanbolond: Róla már olvastam, ha jól emlékszem a tömege 254 kg volt! Nem etettem és ruháztam volna az biztos! Én cuki kicsi vagyok a 158 cm-mel ezért nem szeretem az 165 magas férfiakat mert hogy a villámban suhanok akkor a magassarkúmban mellette? Amszterdam,... Tehát egyik kedvenc országomban jártál a kedvenc virágom földjén! :D Tetkód is vagyon? Az mostanság igen trendi mint tudjuk. Én megvallom, ebben nem követem a divatot.
Azt figyeltem múltkor, hogy nincs benn a Vellában egyetlen egy olyan sem amelyiknek szűz lenne a bűrkéje! Többnél befigyel a krotáliai is...nem értem...

Udvariatlanbolond 2018.11.28. 15:39:29

Megyek munkálkodóba, mert a társadalom hasznos tagja vagyok, ám! Folytköv...

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:40:46

@úgymond olvasó mmkk: miért??? Te alacsonyabb vagy? Elő a farbával, akarom mondani a centikkel? :D Adri benn szerintem kisebb nálam! :D

Gia 2018.11.28. 15:40:51

Ha Reni még sokat eszik,akkor lesz mammutjuk is.

hereverő heverő 2018.11.28. 15:41:01

@Hedo a szadista szexista anyuka: Jó irányba haladunk azért, ez az ősemberes hét jó kezdés lehetne. Csak nehogy elkeféljék ezt is, mint az öko-hetet, amikor széket kellett építeni petpalackból, broáf. Amúgy nem hiszem, hogy sok másérdekelné őket, mint a veszekedés, parittya, alvás és zaba. Bármi feladat lesz is, vagy elszabotálják mint Csoki a beöltözést, vagy tessék-lássék csinálnak valami szart és visszabújnak a paplan alá, már rettentően megszokták a döglést.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:41:10

@Udvariatlanbolond: Várlak vissza szívem minden melegségével! :D

Maximista vagyok 2018.11.28. 15:41:34

@Nyuszomuszo83: Nincs semmi gond a 158cm-el, azt szokták mondani, hogy a jóból keveset adnak :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:43:48

@Maximista vagyok: Kis törpilla vagyok! Köszönöm!!!! :*

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:44:35

@Nyuszomuszo83: krotália? Mérnök vagy? Te is?

158? fúú 8 centivel magasabb vagy nálam.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:46:11

@Angora Cardi: itt fejlesztettem ki ezt a tehetséget, simán pofázok messengeren, miközben hallgatom az észosztást :D

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:46:11

@úgymond olvasó mmkk: húúúúú te modellalkat vagy akkor! Tudod milyen szar ugrálni a boltban a polcnál, hogy elérjek valamit, vagy a salgo polcnál nyújtózkodni??? Létrára meg nem megyek, nincs az a büdös Isten hogy én felmerészkedjek arra a szörnyre! Úgyhogy neked sokkal jobb ám, higgy nekem! ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:46:43

@Nyuszomuszo83: a modellalkattól nagggyon messze vagyok, maximum a magasságom hasonlatos hozzájuk :D

Ay Mama, Que paso 2018.11.28. 15:47:12

@hereverő heverő: csak le nyilazzanak valakit mert arra téved

hereverő heverő 2018.11.28. 15:47:44

@Hedo a szadista szexista anyuka: A krotália az nem az a műanyag basz, amit a marhák fülébe akasztanak, hogy aztán nyomon lehessen követni őket a vágóhídig?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:48:40

@hereverő heverő: ezt a szót még csak agrármérnöktől hallottam :) de igen, az amire gondolsz.

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:49:16

@Hedo a szadista szexista anyuka: nem, a számok nem az én világom! Vidékfejlesztő a felsőfokúm, a diplomám már bölcsészkaros! :D A desznyóknak meg a bociknak volt krotáliája a telepen ahol gyakorlatoznom kellett! Énnn tudok bocit fejni (is) kézzel! :D :D :D

hereverő heverő 2018.11.28. 15:50:26

@Hedo a szadista szexista anyuka: Hát, pedig én villamosmérnök vagyok. Talán van krotália az elektromos rodeobika fülében is, azért tudom?

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:50:29

@úgymond olvasó mmkk: az első osztály párnázott ám! :D én mindig ezt vallom magamról!

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.28. 15:51:09

@Nyuszomuszo83: én is tudok fejni. Sőt én autó gyárban is dolgoztam, hegesztettem meg minden :)

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:53:37

@Hedo a szadista szexista anyuka: Most olvasom! Te is pici vagy 150 cm? Te nyertél! Autót vezethetsz azért? Vagy van külön engedélyed? (Bocs, bazi magas labda volt)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.28. 15:54:15

@Nyuszomuszo83: mikor vezetni tanultam, mindig egy 146 centis csaj utan jottem en, 10 percbe telt, mire atallitgattam mindent :DD

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 15:57:18

@Hedo a szadista szexista anyuka: gyárban én is voltam diákmunkásként, először krimpeltem, normát hoztam az első nap majd megvertek az ott dolgozók, utána már tojtam bele magas ívben! Hegesztés nem volt, de mosogató szifon szerelés megvolt, elzett zár, wc átfolyó szerelés.... És egy egyedülálló nőnek mi a legjobb barátja? Neeem, nem kis huncutok! Nem az amire gondoltok!
Csavarhúzó, szigszalag, sziloplaszt! :D :D :D :D

Maximista vagyok 2018.11.28. 15:58:42

@mentoros lecsó: :D:D:D

még Emma Watsont és Gal Gadot is mellé csaphatnánk

Nyuszomuszo83 2018.11.28. 16:00:24

@úgymond olvasó mmkk: Nem úgy van a kreszben hogy 150 cm-től lehet elől ülni!????

hereverő heverő 2018.11.28. 16:06:22

@Nyuszomuszo83: És az első 150 centit hogy teszi meg a kocsi, ha hátul ülök?

Costanza 2018.11.28. 18:14:32

@szociál: youtube-on van de kornyezetszennyezo video, ugyhogy csak ovatosan

exelensz 2018.11.28. 23:41:33

Nos csokijuing éppen elég volt belőled ennyi. Minden jót ! Hidd el a kinti levegő jobb.
süti beállítások módosítása