Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8249-8250. rész

2017. február 06. 12:00 - Gillotte

Ági sík ideg, mert a megrendelt ápoló nem jön, pedig már fél órája ott kéne lennie. Nagy nehezen érkezik egy kiscsaj, de Ági elküldi, mert neki ide nem szakképzett ápoló kell, hanem férfi ápoló, aki fizikailag is alkalmas arra, hogy emelgesse a Herrt, ráadásul egy férfi előtt kevésbé lenne szégyenlős a férje – mondja. A kiscsaj elmegy, majd Ági a Herrnek intézi szavait, miszerint direkt küldte el szegény lányt, mert a Herr perverziójának épp megfelelne, ha egy törékeny lány gondozná. Ági ezután elmegy a Fittlaborba, ahol összefut a balfaszkodó pizzakiszállítóval, a börtőnből ismert szófosós Kerekes Józseffel, azaz Szamárral. Mivel Szamár későn vitte ki a KisSzékbe a rendelt pizzát, Ottó nem hajlandó kifizetni, és amikor az arra járó Áginak elpanaszolja gondját, azt, hogy kirúgják, és ezen felül egész élete fájdalmát, a nő kifizeti neki a pizzát, és még munkát is ajánl neki, méghozzá ápolóit! Hazaviszi Szamarat, s úgy találja a Herrt, ahogy hagyta: magatehetetlenül ülve, fülén üvöltő metálzenével. Szamár előadja magát, nagyjából 150 IQ mínuszban van a Herr mellett, de Ági állítja: ,,a férjem máris kedveli magát”. Szegény Herr, de minden sajnálatom ellenére, Kerekes József gondozóként, hát nagyon jónak ígérkezik!

bk_januar23_1.png

Emília nagyon a szívére veszi, hogy Milán a tőle kapott pofon miatt tűnt el. Hívná a rendőrséget, de családja lebeszéli róla. Petit is beveszik aggódni, abban maradnak, hogy Peti bemegy a KisSzékbe átveszi Natasa műszakját, hogy a lány otthon várhassa Milánt. Sosem tudjuk meg, miért kell várni az érkezésére, de mindegy. Emília malmozik, mert mit tud csinálni, így a rádióműsorban üzen Milánnak.

bk_januar23_2.png

Gizi nem tud dönteni, hogy tanúskodjon-e hamisan Ági miatt, és tartsa a markát a pénzért, vagy ne, és akkor esetleg az hozná rá a bajt, hogy nem szólt arról, hogy gyilkossági kísérleten kapta Ágit (még ha nem is az volt feltétlenül). Laci végül arra jut, hogy álljanak Ági mellé, mert ha a fele igaz annak, amit Ági mesélt a Herr erőszakosságáról, már akkor is szemét ember. Gizi mindenesetre megkéri a Mackókáját, hogy ne pofázzon erről senkinek, mert akkor fuccs az egésznek.

bk_januar23_3.png

Már épp idilli a hangulat Ádámnál és Zsófinál, csakhogy Zsófi Facebookon megpillantja a félmeztelen, alvós fotót, amit Gigi rakott fel Ádámról. Zsófi átmegy ordítozósba, de Ádám nem tudjam megmagyarázni, mert ő sem tudja mi történt, hisz nem emlékszik, hogy mi üthette ki. Zsófi nem várja meg, hogy rájöjjön, kipenderíti a lakásból, de van olyan gondoskodó, hogy a kabátját is utána hajítsa. Ádám a kabátjában átszambázik Gigihez számonkérni őt, de nem hat, mert nyilván, mit tudna csinálni, hisz Ádám ugyebár semmire nem emlékszik. Ádám után Zsófi is elmegy a lányhoz, és mivel a felszólítás, hogy szálljon le Ádámról nem működik, Zsófi elmondja Giginek, hogy Ádám csak kihasználta, valójában csak a széfjére ment, mert infó kellett neki a volt férj egy piszkos üzletéről. Valójában nem értem, hogy Ádám miért nem mondta el, már úgyis mindegy.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása