Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8199-8200. rész

2016. december 18. 10:00 - Gillotte

Peti és Natasa idilli képek közt szeli a habokat a ,,kölcsönvett” csónakban. Amikor a jelenethez érünk, mintha mi se történt volna, Natasa egyből elkezd pattogni, hogy basszus Peti, elloptunk egy motorcsónakot! Nesze, itt a stresszhelyzet a kutatáshoz, szívesen – mondja Peti. A lányt némiképp meghatja, hogy erre ment ki az egész, de most már mehetnének. Indulnának is, de úgy tűnik, faszául kifogyott a benzin, ím, itt egy újabb szélsőséges stresszhelyzet. Irány egy töltőállomás a kannával. Megvan a benzin, úgyhogy sikeresen visszaszolgáltatják a csónakot, sőt, Natasa még 15 ezer forintot is hagy a csónak szélvédőjén. Nem tudjuk, mi történik a két jelenet közt, de a következőben Emíliát hívják: Natasát őrizetbe vették, irány a rendőrség.

bk_december12_1.png

Félix elég sok pénzt ajánl Rudinak az illegális festményes melóra, de Rudi nem vállalja, egyrészt mert nem tiszta pénz, másrészt mert Ági reklámozta, hogy ő esetleg hajlandó lenne ilyenre. Rudi ki is kéri magának, hogy Ági ilyesmire ajánlgatja, és elég pocsék hangulatban megy haza, amit fokoz, hogy megérkezik a játék, amit a gyerekeinek rendelt, úgyhogy 35 ezret zsebből kéne perkálni. Nincs egy fillérje sem, úgyhogy Krisztián rohan a segítségére, kérés nélkül. Rudi leveszi az utolsó fillérjeit a bankból, abból meg tudná adni barátjának a pénzt, de Krisztián nem fogadja el, hisz ő húzta ki Rudi alól a Babát, majd megadja, ha lesz normális munkája. Rudi ezt nem várja meg, munkára jelentkezik Félixnél. Kéri a bért, és a festmények után bejövő bevételből részesedést, ugyanis ő viszi vásárra a bőrét. Félixnek nem tetszik az ötlet, de momentán ő sem tud jobb megoldást, aki megcsinálná a piszkos munkát.

bk_december12_2.png

Gizi talál valami akciós személyi kölcsönt, amivel egy órán belül pénzhez juthatnak. Mint egy burkolt reklám, épp csak a bank nevét nem mondják be. Lacinak nem tetszik az ötlet, úgyhogy Gizi jön Stellával: Laci, keresztet vethetünk Stellára, ha nem tudunk ételt és fedelet biztosítani neki. Jó érv, pedig arról nem is tudnak, hogy a részeges nagynéni közben megkörnyékezi Stellát. Tóbiás óvná őket ettől, hogy hitelt vegyenek fel, hisz ő tud adni nekik, de Gizi nem hagyja magát.

bk_december12_3.png

Gigi lakatosért telefonál, hisz vészhelyzet van, nem tudja kinyitni az ajtaját, és így nem jut el a ,,pénzügyi hogyishívjákra” ahogy frappánsan fogalmazta. Lakatost nem talált, így Juli érkezik, az ajtón keresztül ledumálják, hogy jött a meghatalmazásért, és Juli hízelgéssel szegény libát, hogy úgyis tudna róla, ha át akarnák venni. Juli megszerzi hát Gigi aláírását, Miki zseniálisnak tartja, szinte a nyakába ugrana, de Attila miatt moderálja magát. Nórának nem tetszik ez az egész, hogy Juli képes lenne Miki és/vagy a vízprojekt miatt kihasználni Gigit, ne legyen olyan, mint Miki, mert az első szemétség után már nincs megállás. Nem tudni, végül mit csinált Juli, a következő jelenetben már Giginél van, aki teljesen odáig van, hogy mekkora angyal Juli, és nem volt igaza a Herrnek, hogy azt mondja, nem szabad bízni a Berényiekben. Julinak elnehezül a szíve ezek hallatán, de hazaérvén Miki küld belé némi alkoholt, hogy jobban érezze magát, amúgy is ünnepelnek. Egyúttal tanórát is tart: nem gondolunk be, hogy milyen rossz a másiknak, és mit tennénk, vagy nem tennénk a helyében, illetve mindig csak magunkra gondolunk. Juli szerint ez durva, de Miki nem aggódik, hisz már túl is van az első ilyenjén Juli, mondhatni a vérében van. A Herr közben meglátogatja Gigit, és elég rendesen leb’ssza amiért Gigi képes volt Julinak meghatalmazást adni. A Herr remeg az idegtől, ostoba nőszemélynek és egyebeknek nevezi Gigit, aki a sarkára áll, és kikéri magának a stílust: ,,Mégis hogy mégis hogy beszélsz te velem?! Lehet, hogy a drágalátos feleségeddel így beszélsz, és ettől érzed magad férfinak, de velem szemben nem engedhetsz meg magadnak ilyen hangot!” – oktatja ki Gigi, a megszeppent Herrt. Jól van, kislány! A Herr feje pedig priceless, egész konkrétan megilletődött, hogy valaki szembeszáll vele.

bk_december12_4.png

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 11:53:46

a Herr feje priceless.
csak én érzem úgy, hogy a Miki-Juli dolog még nem zárult le?

Gillotte 2016.12.18. 12:08:27

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem sem. Biztos újra lesz valami, és akkor Attila megint eljátssza a sértődöttet, mert ugye neki szabad, Julinak nem, pláne nem Mikivel.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 13:11:06

@Gillotte: Attis amennyire jól indult, annyira nem szeretem mostanra

Gillotte 2016.12.18. 13:13:08

@úgymond olvasó mmkk: Igen, ő volt ugye a ,,legkisebb királyfi" a Berényiek közül, és tényleg jófej volt, de mostanában egy öntelt bunkó, szinte annak drukkol az ember, hogy Juli és Miki összejöjjön.

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 13:48:00

@Gillotte: biztos nem véletlen a szakállnövesztés sem, olyan, mintha ő akarna lenni a Berényi klán új feje

Gillotte 2016.12.18. 14:23:24

@úgymond olvasó mmkk: Igen, biztos ezzel jelzik, hogy új ember lett Attila. Amúgy azt is néztem, hogy felcsúszott pár kiló Attilára, emiatt a szakáll annyira nem áll jól neki, jobban látszik a nyaka tőle, vagy nem is tudom. De így, hogy nem Juli kosztján van, lehet, hogy lecsúszik neki az a pár kiló. De lehet, hogy az lesz, hogy Miki és Attila szerepet cserél a végén, vagy Juli ,,hozzáromlik" Mikihez, és ők lesznek a két szellemi vezér, akik az ágyban is kijönnek. Máténak úgyis csak két apukája volt még, és három a magyar igazság!

úgymond olvasó mmkk 2016.12.18. 14:45:19

@Gillotte: dehogyis kettő, három! van a biológiai apja (nemtom mi a neve, Alex talán), volt András és Attila.. Miki csak a ráadás lesz :D
süti beállítások módosítása