Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8157-8158. rész

2016. november 18. 12:00 - Gillotte

Kristóf a tűzoltó autóban ülvén próbálja összeszedni magát, de végül majdnem elüti a kollégáját, úgyhogy diszkréten lerugdossák a kocsiról, orvoshoz menjen, ne tüzet oltani. Mint kiderül, a felszólítás teljesen komoly: Kristóf felettese nem engedi terepre Kristófot addig, míg orvosi papír nincs arról, hogy minden rendben van vele. Nyomorult Kristóf úgy megy haza az éjszakai műszakból, mint a mosott szar, nincs jó kedve, úgyhogy nem sok jóindulattal megkérdezi Zsófiékat, hogy mikor szándékoznak elhúzni a villából a francba? Később Kristóf elszégyelli magát, de továbbra is szomorú, hogy nem mehet ki vonulni a rosszullétei miatt. Mivel a laboreredmények jók, csak arra tud gondolni, hogy pszichés gondja van. Vajon mi? Csak nem pánikroham?... Ehhez nem kell hozzáértőnek lenni. Tóbiás be is jelenti barátját Emíliához.

bk_november11_1_1.png

Alíz csak pislog a sztriptíz bárban megjelenő Krisztián láttán, közben Rudi kivágja a legjobban fizető vendéget a kulturált szórakozás teljes zárójelbe tétele miatt. Krisztián számon kéri Alízt, mégis mi a francot csinál, ráadásul Rudi is tud erről?! Krisztián annyira kibukik, hogy a továbbiakban nem hajlandó kiszolgálni Rudit a Rózsában. Rudi mindennek ellenére így látja jónak, mert jobb volt így, mintha Alíz ragaszkodik a baromsághoz, és olyan helyre megy pénzt keresni, ahol vigyázni sem tudnak rá. Alíznak sem túl jó a folytatás, mivel Gizitől megtudja, hogy a nagyanyjáék kapnak kölcsönt Irmától, így tök felesleges volt a gürizés, és a vita Krisztiánnal. Pedig Krisztiánnak is van baja elég, ugyebár Zsoltnak kell a pénz, el akarja adni a Rózsát, és azt nem kéne… Krisztián így elhívja azt a Sepsit akit érdekel a Rózsa, és felajánlja neki inkább a Baba bárt.

bk_november11_2_1.png

A Herr Félixet hívja, érdekelné, mi történt Szomszédok János halála körül, de Félix nem veszi fel. A Herr ezután próbálja visszahódítani Ágit egy jófajta pezsgővel, de a nő még mindig nem biztos benne, hogy a Herr jót akar, pedig a férfi még rántottát is csinál kis családjának. Lizának nem nagyon van étvágya, meg semmije, pedig csábítják vásárolni is, de a lány nem akar kimozdulni, jobb nem találkozni senkivel. Ági szerint nincs veszély, de ez elgondolkodtató, hisz anno gyakorlatilag az egész ház szóba került, mint potenciális gyilkos, Nórának a férje halt meg, Juli ült a sitten, Peti is bajba került…ennek ellenére Ági mégis ráveszi lányát, hogy menjen fel a Kisszékbe Petihez, mert ő normális. Liza el is indul, és kivel fut össze a ház előtt? Hát persze, hogy a Svájcból visszatérő Nórával!

bk_november11_3_1.png

Milán továbbra is felszolgálja a házi koktélokat Irmának, aki el van ájulva az ízektől. A fiú tudálékosan és sejtelmesen mondogatja, hogy miből vannak a nedűk, ,,ebből-abból, egy cseppnyi titokból”, hogy oda ne rohanjak... Emíliát is megkínálják, aki aludni küldi a gyereket, majd elmagyarázza Irmának, hogy miért nem helyes egy 16 éves fiútól elfogadni, hogy alkoholokat kutyul. Irma szerint nem tesz jót Emíliának, hogy Félix elment… annyit emlegetik, hátha azért, mert még elő fog kerülni!

bk_november11_4_1.png

Natasa alig észrevehetően (nem…) visszacsempészi a Milán által elemelt piákat. Peti rá is kérdez, de az első hazugság nem jön be, úgyhogy kénytelen beismerni, hogy Milán elvitt pár piát, ezek kerülnek most vissza. Peti baromi mérges Natasára, amiért falaz az unokaöcsinek. Ezt Natasa elpanaszolja otthon, míg nagyanyja beállítja a helyes, nyugtató jógapózt az ujjaknak, ami nyugtató hatású. Milán meghallja, hogy Peti mérges Natasára, úgy tűnik, működni fog a lelkiismerete. Natasával a sarkában elmegy a Kisszékbe, és nem kér bocsánatot, hanem befektetésként definiálja az elvitt piákat, majd prezentálja Petiéknek a kikísérletezett koktélt. Persze a titkos hozzávalót nem mutatja meg, biztos ebben is lesz valami ,,csavar”. A bizonyíték őt igazolja, hisz a koktél gyors, és nagyon ízlik Petiéknek. A titkos receptnek persze ára van: 10% a bevételből. Pff… És 10% a Kisszék teljes bevételéből, vagy csak a koktélból érkezett bevételekből? Nem ártana tisztázni, mert a kis polihisztor tartani fogja a markát…

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.18. 12:20:28

szerintem a Kisszék bevétele meg a koktélok bevétele igen közel van egymáshoz.
azt hittem, Félixet a Herr likvidáltatta, de ha telefonon keresi, akkor valószínűleg nem. kivéve, ha szenilis.
Liza új arca elég idegesítő, mikor lefele rebegteti a hatalmas műszempilláit. van egy olyan érzésem, hogy előbb-utóbb az egész ház megbocsájt neki. nem véletlenül jött vissza. vezekelni akar. anyám. megölt egy embert, tönkretett minimum három családot, ne vezekeljen, hanem menjen vissza Svájcba Troll Tímea mellé

AaannnaaA 2016.11.18. 22:09:16

Plíz, használd a tovább gombot, kedves kolléga! Köszike :)

Gillotte 2016.11.18. 22:10:35

@AaannnaaA: Esküszöm, hogy mikor felraktam, még ott volt a tovább....mea culpa, nem tudom, mi volt...

AaannnaaA 2016.11.18. 22:12:11

@Gillotte: Bocsánat, én vagyok a hunyó, nem Neked akartam ezt bekommentelni, hanem egy másik kedves kollégának. A Tiéd tökéletes, mint mindig :D Na mindjárt :)

Gillotte 2016.11.18. 22:14:07

@úgymond olvasó MMKK: Az új Liza jobban játszik szerintem, mint a régi, csak írásban nem tudom érzékeltetni. De ja, arra jó a visszatérése, hogy az ez által gerjesztett feszültséget elhúzzák pár hónapig.
süti beállítások módosítása