Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8113-8114. rész

2016. október 18. 14:00 - Gillotte

Miki lemegy Nóra után a tanyára, de Nóra nem kíváncsi Miki problémáira, úgyhogy elhajtja. Miki persze nem megy el olyan könnyen, úgyhogy Roland áll a sarkára, hogy márpedig Nóra nem akar beszélni vele, és pont. Húha, bátor lépés Roland, meg is lesz majd még a böjtje, ugyanis amint Mikinek alkalma van rá, úgy kirúgja Rolandot, mint a sicc, hiába ő a tökéletes munkaerő élő szobra.

bk_oktober10_1.png

Lacinak edzésre kell mennie, Gizi a tanfolyamán van, de az áru kint van az udvaron, valakinek vigyázni kell rá. Bekopog hát Kisbarthához, hogy lenne-e oly bűbáj, hogy vigyáz a cuccra. Krisztiánnak az is elég, hogy elviselje a zsúfolt udvart, nemhogy még vigyázzon is rá. Végül kialkudják, hogy a Rózsáé a kisbolt bevételének 5%-a amíg osztoznak az udvaron, viszont most tényleg kéne vigyázni a boltra egy alkalomra. Krisztián belemegy. Ennek ellenére Novák Rudit is megkéri, hogy figyeljen a boltra, mert nem bízik Krisztiánban és Alízban. Jó, hogy nem az egész ház ezzel van elfoglalva, hogy mi lesz az áruval… Rudi is csak egy egyszeri alkalomra szóló 50%-os kedvezményre feljogosító kuponért cserébe megy bele. Lacinak jót súgtak az ösztönei, ugyanis Alíz folyton bejár nyafogni Krisztiánhoz a Rózsába, ugyanis leesik a karikagyűrű az ujjáról az unalomtól amíg kint ücsörög Laci áruit nézve. Krisztián visszaküldi a nyavalygó lányt, s Rudi is ellenőrizni van, úgyhogy hamar kiderül Alíz számára, hogy Novák nem bízott bennük. És milyen jól tette, ugyanis amint Rudi felmegy a lakásba Alíz megint bemegy a Rózsába, ahol egy vendég sincs épp, úgyhogy kihasználná a helyzetet, Krisztiánra veti magát ,,szex, most!” jeligére. Fájdalom, szex után kétségbeesve veszik tudomásul, hogy Laci áruja közben eltűnt az udvarról.

bk_oktober10_2.png

Hanna áthívja Zsófiék lakásába Gedeont, hogy megmutassa Zsófi ki nem váltott antidepresszánsra szóló receptjeit. Gedi szemében felcsillan a reménysugár, hogy megnyerhetik ezt az egészet, újra össze lehet hívni a tárgyalást. Gedeon örül, Hanna kevésbé, úgyhogy áthívja magához Kristófot, elmondja, mi a helyzet, és egyetértenek abban, hogy nem kéne beállni a sárdobálók közé, nem lenne tisztességes Zsófival szemben. És ez kit érdekel, Zsófi se szarakodna, ha arról van szó! Érthetetlen módon Tóbiás is egyet ért, nem akarja felhasználni a recepteket Zsófi ellen. Gedi közben elmegy Zsófi orra alá dörgölni, hogy birtokában vannak a be nem váltott receptek, és nem fél használni. Zsófi jól maga alá is kullant a félelemtől.

bk_oktober10_3.png

Ági és Félix úton van Szomszédok Jánoshoz, ám egyszercsak az autó Félix, Ági által nem követett mozdulata után leáll. Eltolná Félix a kocsit, de jó lenne, ha Ági a volán mögé ülne addig is. Ahogy az előre sejthető, míg Ági kiszáll, Félix újra gyújtást ad, és elhúz a kocsival, ott hagyva Ágit a földút kellős közepén. Tudom, hogy Félix a rosszfiú, de akkor is kap tőlem egy virtuális vállon veregetést.

bk_oktober10_4.png

Habár Ádám és Hanna már megbeszélték, hogy nem áll a barátságuk közé ez a Tóbiás és Zsófi ellentét, Kristóf és Ádám közt ez már nem működik, ugyanis előbbi verbálisan eléggé nekimegy Ádámnak amiért hátba támadta Tóbiást azzal a felvétellel a tárgyaláson. Ádám látszólag el is szégyelli magát, de nyilván a két barátja közül csak Zsófival lehet koitálni, úgyhogy egyértelmű, kinek szurkol.

bk_oktober10_5.png

Juli Attiláért aggódik, Petitől megtudja, hogy Attila valszeg Miki után ment, és mivel tudvalévő, hogy Miki a tanyán van, Juli is lerohan oda. Már sötét van, mire a földútra ér, ahol egy kiáltozó nőt pillant meg, aki nem más, mint Ági. Mily kicsi a világ, mintha az egész ország egy nagy Mátyás király tér lenne, hogy csak ugyanazok az emberek bukkanhassanak fel mindenhol. Juli felveszi Ágit, és együtt hajtanak tovább, Attilát keresve. Attila közben megtalálja Mikit, s a piától rendesen bebódultan, zombi-mód követi. Miki valamiért az erdő felé veszi az irányt, ahol Attila ,,felcsináltad a feleségemet!” felkiáltással ráveti magát. Juli és Ági autózik a sötétben, csak az autó lámpái világítják meg az utat. Egyszercsak Juli felkiált, fékez, majd kétségbeesetten néznek össze Ágival: ,,mi volt ez?” Csak nem elütöttek valamit? Vagy valakit…

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.10.19. 00:18:45

Szomszédok János =weintraub? Es ő pont arra lakik, mint kommunaRoland?

Gillotte 2016.10.19. 16:17:02

@RTB: Igen, Weintraub, csak nehezebb leírni, meg nekem mindig János marad :) Szerintem nem arra lakik, csak arra van az a víztorony amit eladott Mikinek, és ezzel jól átvágta.
süti beállítások módosítása