Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7909-7910. rész

2016. június 03. 10:00 - Gillotte

Hanna újságíróskodik, kis színeseket kell írnia, és egy angol nyelvű oldalról szembejön vele egy cikk, miszerint egy férfi kimentett egy gyereket a tengeren, s a csatolt képen a megmentő teljesen úgy néz ki, mint Krisztián. Valószínűleg tényleg Krisztán az, mert habár hetek óta nem volt szó róla, most megint lépten-nyomon emlegeti Zsolt, Alíz és Rudi is. Hiába, fel kell vezetni a dolgot. Alíz és Rudi arról dumálnak, hogy meg kéne keresni Krisztiánt, s amint Hanna felfigyel a gépelésből szól Rudinak, hogy mit talált. Bizonyára Google translate fordította a cikket, mivel van benne pár hiba, és a szöveg is újrakezdődik alulról a nyolcadik sorban, de nyilván nem gondolták, hogy a Krisztián-szerű tengerész hogyvoltja is izgalmas lehet.

bk_majus19_1.png

Hanna jól lebarmolja Natasát amiért beleugatott a dolgába, úgyhogy faképnél hagyja. Natasa emészti magát a dolgon, még Ádámnak is elmondja, amikor a fiú tök másról érdeklődik. Ádám szerint javítsa ki Natasa amit elrontott. A lány az egyetem udvarán odamegy Emánuelhez és bocsánatot kér amiért beleszólt a dolgába, s megígéri, kiszáll a dologból, így akár a tanár úr folytathatja is Hannával. Natasa örömmel meséli Hannának, hogy visszaállította a világ rendjét, de Hannát ez nem hatja meg, ettől még nem lettek barátok.

bk_majus19_2.png

Juliéknál a börtönben szépségverseny lesz, Piros akar nevezni Julival együtt, de Juli csak a szárnysegéd szerepét tölti be, úgyhogy kisminkeli Pirost a kérvényekből kapott sminkcuccokból. Míg Juli fésülgeti Piros haját érzelmeket hallunk, miszerint Pirosnak hiányzik a lánya, s megkéri Julit, hogy amikor kiengedik felkereshetné Stellát, a kislányt, hogy minden oké-e vele. A szomorúságnak véget kell vetni, hisz menni kell a kifutóra a rémségversenyre. Az eredményhirdetés szerint a harmadik helyezett Madarász Joli, vád, könnyű testi sértés. Figyelem, nem bűn, hanem vád, nem mindegy! A versenyt természetesen Piros nyeri, hogy örülhessenek egy kicsit Julival. Juli ezután picit elvonul magába, hogy emlékezzen a börtönben töltött időszakára, ami reményei szerint hamarosan véget ér.

bk_majus19_3.png

Gizi elviszi a hálózsákot az erdőbe az énekelgető Nováknak. A sátor áll, Laci be is invitálja Gizit, hogy emlékeket gyártsanak Laci zarándokútjára. A maci épp bemenne a málnásba, amikor jön Rudi, aki hallotta Gizi hangját, nyilván, de úgy tesz, mintha fogalma nem lenne, hol van Laci. Kicsit szívatja Novákot, aki el akarná küldeni Rudit, hogy Gizi ki tudjon szökni, de Rudi nem megy, hiszen át kell pakolni a sátrat, mert egy vöröshangyaboly tetején van. Gizi erre kirohan félve, nehogy megcsípjék a hangyák! Ismét egy, a történet előre nem haladását támogató jelenet. Laci ezennel fel is adná ezt a túra dolgot, de Gizi rábeszéli, hogy menjen el, hisz ez jót tesz majd, megtisztulást ad testileg és lelkileg, és Gizi otthon fogja várni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása