Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7867-7868. rész

2016. május 12. 10:00 - Gillotte

Ági nekiesik Attilának, amiért egyetlen aláírással kicsinálta a céget, holott Miki szólt, hogy nem kéne belemenni az üzletbe. Miki inkább a megoldásra fókuszálna, s Nórától érdeklődik, hogy talált-e valami kiskaput a jogszabályokban, de Nóra egyelőre nemleges választ ad, hisz épphogy túlélt egy lakástüzet, örül, ha él, majd szól, ha megvan a papírokkal. Emília lelkét is ápolnia kell, mert a magabiztosság ellenére kicsit kikészül (nehéz eldönteni, hogy nevet vagy sír) úgyhogy a reggelit egy konyakkal öblítik le. Megbeszélik, hogy olyan jó hely ez a Mátyás király tér, hogy a legjobb lesz, ha Emília és Natasa Nóránál húzzák meg magukat. Ja, annyira jó hely, hogy elrabolnak, lakást gyújtanak rád, börtönbe kerülsz, liftaknába zuhansz, mindegyik szomszédod ágyában kikötsz, fejbevágnak egy gyertyatartóval… Hát igen…,,boldog élet rád csak Barátok közt vár!”

bk_aprilis19_1.png

Ottó végez az aznapi munkával, küldi Gizit váltásra, de Gizit nem igazán érdekli, hisz mivel Zsolt nem jelenti be, ezért ki sem rúghatja, mi történhet, ha nem megy dolgozni. Ottó után Lacinak panaszolja el, hogy Zsolt nem veszi fel annak ellenére sem, hogy mennyi energiát fektetett abba, hogy megmentse a Rózsát. Novák megy egy kört Zsoltnál, hogy nézze vissza a papírokban, hogy Gizi mennyit gályázott, és igazából Zsolt egy marha, ha megválik egy ilyen munkaerőtől. Míg Zsolt elgondolkodik a dolgon, felhív telefonon egy fickót aki régebben meg akarta venni a Rózsát. Elérkezett az idő, hogy megtegye.

bk_aprilis19_2.png

Hannának délutánra szerkesztőségi programja adódott, úgyhogy cserébe felajánlja bébiszitteri szolgálatait a délelőtti időszakra. Tóbiás árszervezi a napját, posta, fogorvos, miegymás, úgyhogy Hanna kimegy a parkba sétáltatni Bencét. A parkban egy Gergely Róbertre emlékeztető apuka keresi a kisfia maciját, hiszen valahol elhagyták. A gyermek sehol, épp labdázik a pajtásaival. Illedelmesen bemutatkoznak egymásnak Hannával, s sajnos Hanna nemleges választ ad, nem látta sehol a macit. Emánuel dicséri Hanna ,,gyermekét” és felajánlja, hogy csatlakozzanak a mackó kereséséhez. A mackó hamar előkerül, de keresgélés közben szóbakerül, hogy Emánulelné meghalt szülés közben, így egyedül van a fickó a gyerekkel. Érdeklődik, hogy Hannáéknál mi a helyzet, mi van az apukával, de Hanna szemlesütve közli, hogy csak ketten vannak, nincs apuka. Meg is beszélnek egy randit a játszótérre aznap délutánra. Hazaérve Hanna lepasszolja a gyereket Tóbiásnak, majd később szól neki, hogy mégsem lesz értekezlet, ráér délután, úgyhogy sétálni vinné Bencét. Ja, már nem kell – így Tóbiás – Ádám már kivitte. Mire Hanna utoléri Ádámot, ő már nagyban csajozik a kispapa szerepében. Hanna megköszöni a segítséget, majd eltolja Bencét, Ádám rohan utána, de Hannának kell a gyerek. Ádám egyből levágja, hogy csak úgy mint ő, Hanna is ismerkedésre használja a kisbabát.

bk_aprilis19_3.png

Nóra áthívja Zsoltot, aki legnagyobb meglepetésére Emíliával, s lányával fut össze a lakásban. Az ügyvédnő beavatja, hogy tűz volt a pszichonő lakásában, amit Haller gyújtott rájuk, de sajnos nem fogták el, ezért jönnek óránként ellenőrizni Nóráékat. Zsolt szerint nagyon-nagy szarban vannak így is, mert Haller olyanokat reggelizik, akik ellenőrzik Nóráékat, nem fog betojni néhány rendőrtől. Ezen segítendő Zsolt egy fegyvert tol a három nő orra alá, hogy ha kell meg tudják védeni magukat.

bk_aprilis19_4.png

Attila a börtönben van Julinál, s elmeséli, hogy mekkora baromságot csinált: megvettek egy műemléket, amiről nem tudták, hogy az, úgyhogy most a csőd szélén áll a cég. Juli nem teketóriázik, kerek-perec elmondja, hogy Attikám, ezt bizony k’rvára benézted. Attila csalódott, hisz némi vigaszra várt, de Juli szerint kettőjük közül talán nem Attilának van szüksége arra, hogy a sebeit nyalogassák. Ráadásul Miki és Juli is mondta, hogy nem kéne megvenni a víztornyot, úgyhogy tényleg csak Attila hibája. Attila köpni-nyelni nem tud amiért felesége ellene fordul, de Julinak is jólesne egy kis törődés, ha Attila nem csak magáról beszélne, hanem érdeklődne Juli hogyléte felől, hisz fingja nincs, min megy keresztül a felesége. Attila megköszöni a támogatást, és azt is, hogy amúgy Juli elmondta Áginak, hogy haza akarja hozni Lizát. Juli kicsit kioktatja a férjecskéjét: bocs, de ez egy börtön, kisebb gond is nagyobb annál, mint hogy kupi van a nappaliban, vagy nem jól mennek a dolgok az irodában. Ezt alátámasztandó Juli megmutatja a véraláfutásos karját, és megkéri férjét, egy darabig ne jöjjön inkább. ,,Te most szakítasz velem?” – ,,Nem, csak egyszerűen látni se bírlak, míg nem szeded össze magad végre”. Hú, micsoda ripost, jó voltál Juli! Attila még bunkón odaszúr, hogy kíváncsi, ki fogja látogatni Julit, ha elüldözi az egyetlen embert, aki törődött vele. Húha, egy újabb potenciális válás, ami rontani fog az országos statisztikán…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása