Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7797-7798. rész

2016. március 14. 12:00 - Gillotte

A Bartha lakban Rudi és Nikol egymásra szegezett fegyverrel áll, eközben Alíz kiakad, hogy hol van Krisztián, de ez most mellékes. Rudi próbál hatni Nikolra, ne csináljon hülyeséget, mert mindketten ugyanakkora bajban vannak, Haller, a maffiavezér mindkettőjüket kinyírja, vagy összefognak, és egyiküket sem, hisz van Rudinál valami, amivel sittre küldhetik Haller egész bandáját. Rudi megmutatja Nikolnak a hangfelvételt amit Krisztán csinált Hallerról. Elmondja, hogy jópár másolat van különböző helyeken, úgyhogy ha ,,Don Halleróne” kinyírná őket akkor aktivizálják a felvételeket az ismerősök és mindenki jól jár.

bk_februar25_1.png

Peti és Attila Máté nevét kiabálják az utcán, hátha megtalálják. Szerencséjük van, Máté tényleg megvan, már épp bandukol hazafelé, virágot vett Julinak a születésnapjára. Máté sietne haza, hogy még Juli előtt hazaérjenek, úgyhogy Peti elérkezettnek látja az időt, hogy beavassa Mátét: Juli egy olyan helyen van ami olyasmi, mint egy kórház, ahol mások döntik el, mikor mehet haza. Hazaérve Peti tovább ecseteli, hol is van Juli, de Máté leállítja, hisz csak gyerek, nem hülye, úgyhogy Peti elmondhatná már végre, hogy Julit valójában a rendőrségen tartották.

bk_februar25_2.png

Bözsi rakott káposztát visz a tévét bámuló Nórának, majd nekiáll rendet rakni a lakásban, mert hogy néz már ki. Bözsi elkezdi kidobálni a taknyos zsepiket Nóra körül, aki erre idegesen felpattan, és amit csak ér bedobál egy zacskóba. A rohamot csak az állítja meg, hogy Nóra megpillantja Robi kedvenc japán éttermének a szórólapját. Minden pénteken onnan rendeltek, mindig Robi állította össze a menüt, imádta az onnan rendelt csirkét. Nóra újra akarja érezni az ízeket és az illatokat, és ettől Bözsi rakott káposztája sem tántorítja el. Bözsi ott hagyja, Nóra rendel a kajából, majd nekiáll porszívózni, s Robi hangját véli hallani: ,,Nóra, hazajöttem, itthon vagy?” Kikapcsolja a porszívót, odarohan az ajtóhoz, majd megbabonázva bámul a betoppanó Mikire, aki átvette a kajaszállítmányát. Nóra ijesztően boldogan elmondja Mikinek, mennyire örül, hogy látja.

bk_februar25_3.png

Tóbiás a már nem terhes, de még mindig hasát fogdosó Zsófit látogatja meg a kórházban. Megbeszélik egymással a szülés előtti nézeteltérést és bocsánatot kérnek egymástól. Tóbiás elmondja azon aggodalmait, hogy mi lesz, ha Bence nagyobb lesz, és csúfolni fogják amiért az anyja és az apja nem úgy vannak együtt, mint más normális családoknál. Zsófi szerint ez baromság, nem kell törődni egy spicces szipirtyó eszmefuttatásával. Tóbiás ezután Giziékhez veszi az irányt, visszapasszolja a gyakorló gyereket, nem megy ez neki. Elpanaszolja, hogy Csöpi néni hogy beszélt vele, de Gizi megnyugtatja, hisz az ő személyébe is bele lehet kötni anyaként, de Linda akkor is áldás volt neki. Milyen megható, kérdés, hogy Lindának is áldás volt-e Gizi. Tóbiás kénytelen-kelletlen visszamegy a tejfakasztó bulira, Tóbianyu végre elérkezettnek látja lefújni a bulit. S minden jó, ha a vége jó, a már józanabb Csöpi bocsánatot kér Tóbiástól.

bk_februar25_4.png

Alíz teljes pánikban megy le Rudival az udvarra. Amikor senki nem hallja Rudi elmondja Alíznak: Krisztián nem halt meg, csak Nikol előtt nem akarta mondani, s megkéri Alízt is, hogy senkinek ne beszéljen erről. Krisztián haslövést kapott, Rudi elvitte egy dokihoz akit Afganisztánból ismer, s ahol jó kezekben van. Nem sokkal később Rudi és Nikol egy parkolóban találkoznak a maffiavezér Hallerrel, aki Kojak mód nyalókát szopogat. Feltartott kézzel indítanak, de Nikol hamar átáll a sötét oldalra, és fegyvert fog Rudira. Kár volt ugrálni, Rudikám. Az utolsó szó jogán az említett lejátssza a Krisztán által rögzített felvételt, kap is érte egy gyomrost. Rudi kinyögi, hogy ha Haller futni hagyja őt és Nikolt akkor a másolat nem kerül a rendőrség kezébe. Hallernak nincs más választása, futni hagyja mindkettőjüket, de figyelmezteti őket, hogy mindig nézzenek maguk mögé, mert ha kikerül a felvétel rögtön agyon lesznek lőve.Eközben Alíz a kérés ellenére Alíz kikészülve rohan Lucához, hogy Krisztián eltűnt, és teljesen be van tojva, hisz nem tudni, mi lehet vele.

bk_februar25_5.png

Attila, Peti és Máté bemennek Julihoz szülinapi társast játszani a börtönben. A tortát nem engedték át a gonosz őrök, de Máté becsempészik egy gyertyát. A történéseket felügyelő nő beleszól, hogy jaj, azt nem szabad, de nyugi, nem gyújtják meg! Nagyban folyik a társasozás, mikor szól a csengő, jelezvén, hogy eddig tartott a látogatási idő. Juli alig tudja visszatartani a könnyeit a búcsúnál. Mátét azért megkéri, hogy amíg ő nem megy haza, addig legyen Máté a főnök, figyeljen Petire és Attilára.

bk_februar25_6.png

Nóra vacsorára hívja Mikit, s a kedvencét, a japán éttermes csirkét szolgálja fel 32 fogas mosollyal. Miki nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel, de azért kóstol, s ízlik neki. Olyannyira fal, hogy leeszi magát, amit gyorsan ki kell mosni, úgyhogy Nóra leveteti vele az inget (csak semmi meztelenkedés, van alatta póló) és felkínálja neki Robi egyik sárga színben pompázó ingét. Mikinek Robi cipője is feltűnik a mosogatóban, s kérdésére Nóra felvilágosítja, hogy le akarta mosni, mert még szükség lesz rá. Miért is? A vacsora után Nórát hamar elnyomja a félálom, de kéri Mikit, ne hagyja egyedül, sőt, még egy lábmasszázst is kér. ,,Légyszi Robi, csak egy kicsit” – mondja. Miki meg csak les, mint hal a szatyorban, s tényleg: erre hogy kéne reagálni?

bk_februar25_7.png

Rudi telefonon hívja Krisztián orvosát, aki szerint a srác rossz bőrben van, nem tett neki jót a többórás autózás. Ha átvészeli a következő pár napot túlélheti, de a doki nem ad neki sok esélyt. Na tessék…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása