Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7795-7796. rész

2016. március 09. 12:00 - Gillotte

Nikol fegyvert szorít Alíz hátához, úgyhogy ő kénytelen kiküldeni Lucát a lakásból lehetőleg feltűnés nélkül. Luca, menj szépen tanulni a biosz témazáróra – szólítja fel. Nincs is biosz TZ, miről beszél Alíz? Luca, tudod, gólyák, fecskék, költöző madarak…alacsonyan szállnak a darvak – mondja Alíz, és közben meghúzza bal fülcimpáját. Luca kapcsol, ezt a jelet javasolta Bözsi arra az esetre, ha gáz van kiadott szoba foglalójával. El is megy, majd hazafelé menet elgondolkozik, hogy ez vajon segélykiáltás volt-e Alíztól. Aggályait elmondja az öregeknek, de szerintük Alíz csak viccelt, majd ennyiben maradnak, és elviszik sétálni a kutyát, magára hagyva a továbbra is aggódó Lucát.

bk_februar24_1.png

Ági továbbra is Petivel vitatja meg, vajon mi történhetett, tényleg Liza ölte meg Robit, vagy volt valaki más is a szobában, például Ottó. Peti elismeri, elképzelhető, hogy Ottó ott volt, de a jelek mégis arra mutatnak, hogy Liza az elkövető. Ági szerint azonban Liza túl gyenge ahhoz, hogy fejbevágjon valakit, Ottó pedig eléggé jó karban van, ráadásul aznap tudta meg, hogy Robi miatt halt meg az apja, úgyhogy indoka is volt. Peti elismeri, hogy van abban logika, amit Ági mond, el is mondja Attilának, hogy még az is lehet, hogy Ottó volt a valódi gyilkos. Ági ezalatt a rendőrségre siet, hisz Liza nevére érkezett egy levél a rendőrségről, s Ági nem érti, miért kell ilyen nagy feneket keríteni a dolognak. Olíviának ebből az jön le, hogy Liza nem kapta meg a levelet, úgyhogy elkérné a lány svájci címét, hogy eljusson hozzá az idézés, ugyanis ha Liza nem jelenik meg az idézésben feltüntetett napon, kénytelenek lesznek bevonni az Interpolt, és velük hazahozatni Lizát. Ági hazamegy aggódni a Herrnek aki nem győzi nyugtatni kedvesét. Ági nem akarja felzaklatni labilis elméjű lányát, úgyhogy felhívja Ottót. Nem telefontéma, de kéri Ottót, hogy utazzon oda Budapestre, Ági minden költségét állja, csak jöjjön.

bk_februar24_2.png

Tóbiás nagyon örül az anyjának, elmondja neki, hogy nincs felkészülve arra, hogy apa legyen, a kilenc hónap is kevés lett volna, pláne ez a hét, ami megadatott. Tóbimama elmondja, hogy ő is félt, hogy rossz anya lesz, és lám. Javasolja, hogy rendezzenek egy babaköszöntő bulit Tóbiásnak, hátha attól helyrejönnek benne a dolgok. Nem sokkal később már készül a buli a Fittlaborban, estére mindenkit lemondanak, hogy a parti csak baráti és családi hangulatban teljen. A baráti hangulat Tóbimama barátnőit is magában foglalja, hisz ez nekik is ünnep, nagymama lett a barátnőjük. Tóbiás meséli, hogy jön egy idős hölgy aki nagyon szereti őt, úgynevezett Csöpi. (Minden idős néni társaságban van egy Csöpi, fura.) Meg is érkeznek a 60 év körüli nagyorrú hölgyek, Tóbiás a ház gyümölcsleveivel kínálja őket, de ők rögtön felturbózzák egy kis házi pálesszal, s rakják is be a mulatós zenét, hogy a komfortérzetük kielégüljön. Nem sokkal később a hangulat a tetőfokára hág, az alkohol befolyása alatt a már említett Csöpi rákérdez Tóbiásnál, hogy mit fog szólni a kis Bence, ha Tóbiás bepasizik, milyen példa lesz előtte? Na de szól a zene, ez elég a sértegetős Csöpinek, táncba invitálja Tóbiást, kicsit megvillantja a vállait, s azt mondja a táncból menekülő Tóbiásnak, hogy ha egy kicsit fiatalabb lenne biztos elfogná Tóbiást a bizsergés, s akkor nem a kerülőutat járná. Tóbiás úgy felidegesíti magát, hogy elhúz a fenébe.

bk_februar24_3.png

Attila megkéri Petit, hogy mondjanak valamit Máténak arról, hogy hol van Juli, mert nagyon várja haza. Meg is jelenik az említett gyermek, s érdeklődik, mikor mennek el Juli szülinapi tortájáért. Attila és Peti összenéz ,,basszus, ma van Juli szülinapja?!” arckifejezéssel. Eközben Juli a börtönben nézegeti a magánál tartott családi fényképet, amit a cellatárs némi cikizéssel kommentál. Végül azért elbeszélgetnek, a cellatársról már a stílusából kiderül, hogy nem először ül, de azért ehhez képest egész kedves a kezdő Julival, s mesél neki a saját lányáról aki kilenc éves, egy rabkórházban született Tökölön, és az apjával él. (Nem lényeges, csak azért szőttem bele, hogy nehogy aztán még előjöjjön.) Vissza a lakásba, ahová Peti arra ér haza, hogy Máté kisangyal módjára porszívózik, hogy szép tiszta legyen a lakás mire Juli hazaér. Peti ekkor látja elérkezettnek az időt, hogy elmondja Máténak, az anyja nem fog hazajönni egy darabig, ugyanis konferencián van. Máté ennek megörül, hisz legalább lesz idő kitakarítani a lakást. Peti lemegy takarítószerért, mire hazaér Attila otthon van, Máté sehol. Attila hívja a kisfiút a mobilján, aki épp az utcán sétál, s telefonján megjelenik Attila tíz évvel ezelőtti fotója. Beleszól, ,,halló, itt Má…” majd leteszi. Hogy ennek mi értelme volt azt nem tudom, mindenesetre megy tovább az úton.

bk_februar24_4.png

Rudi hívja Alízt, de Alíz telefonjának a végén Nikol van, s biztosítja róla Rudit, hogy menjen el a lányért, különben Alíznak (,,a ribancodnak”) ki lesz dekorálva az arca. Mit van mit tenni, Rudi így is tesz, elmegy a lakásba a Pintyőkéjéért. Kommandós módjára, fegyverrel a kezében lopakodik be a lakásba, hogy aztán a végén Nikollal egymásra fogják a pisztolyt. A beszélgetésből Alíz levágja, hogy valami nagy gáz van Krisztiánnal, így a helyzetet fokozandó kérdésekkel bombázza az egymásra fegyvert fogó Rudit és Nikolt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása