Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x31 - Ahogy az erotikát a 109-es számú szakmunkásképző intézetben elképzelik (18+)

2014. december 17. 19:06 - sixx

screen_shot_2014-12-17_at_15_33_50.png

Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt zárták rá a villa ajtaját az agyhalottakra, és ugye csak szakaszosan eresztik őket vissza a társadalomba, mert van szívük a szerkesztőknek, Abban mondjuk a tegnapi összefoglaló után biztos vagyok, hogy Pöcök csak azért nem szarta eddig is körbe a Sashegyet, mert a póráz másik végét erős kezek fogták. Na, csapjunk a lecsóba.

Hogy miért megyünk vissza kedden este vasárnapra, azt nem tudom, de az első szegmens arról szól hogy Röné kapott egy kazalnyi jelet, és megy ki párbajozni. Az indoklások, legalábbis Röné szerint gagyik, szerintem meg örüljön, hogy senki nem azt mondta, amit gondol, azaz azt, hogy egy kiállhatatlan picsa vagy, és sajnáljuk a faszidat, mert élete végéig, de legalábbis a válásig tuti szopni fog. (A szopás visszatérő motívum ma este, előre szólunk.) Vasárnapig kell csak elviselni a képét, mert mindegy, kit visz ki, Ádinát vagy Bojlit, kint fog maradni, mert a nézők rühellik. A kínját (mert zavarja, hogy ennyi jelet kapott, az már egyértelmű), Komiszra borítja odakint, gáz ez az Ádiná, de nagyon, mondja Röné, mire Komisz kontrázik:

Az a lúzer geci csicska fasz.

screen_shot_2014-12-17_at_15_37_02.png

Hát ja. A káromkodások egyébként az adásban összevissza maradnak bent és kerülnek kisípolásra, később bazdmegek, szopások és faszok lesznek a vágóasztal martalékévá, de ugató vadászkutya legyek, ha értem, miért. Röné abban bízik, ha jól értem, hogy a nézők őtet szeretik, és ha egy anyát nem küldtek vissza a gyerekéhez, akkor Norbit (a szerencsétlen Mr. Röné, gondolom, hacsak nincs egy kígyója, akit így hívnak) is megkímélik. Komisz szerint Batman, Bojli és Ádiná befolyásoltság állapotában van, és Basszájba manipulálja őket. Igen, ennyire nem látja át a helyzetet. Komisz és Pöcök később a budiban beszéli meg a helyzetet, és ismét kiderül az, amit annyit emlegetünk: fogalmuk sincs, milyen viselkedés az, ami szerintük bejön a jónépnek, és Basszájbét emlegetik, mint legjobb párbajellenfél. Röné pokolbéli napjai a nappaliban folytatódnak, egyszerre négyen mondjék neki, hogy unalmas percemberke, amire Röné kissé sértetten válaszol, és meg van arról győződve, hogy visszajön.

Ez egy matthelyzet (Röné)

screen_shot_2014-12-17_at_15_41_33.png

A szó, amit keresel, a patt. Szívesen. Mutertől is kapja az ívet, de semmi különös, még a szórend is stimmolt, ha jól hallom. Komisz és Jabba a nyugiban sóhajtoznak versenyt, mi lesz, ha nem jön vissza, kérdezi Jabba, és elmorzsol egy zsírszagú könnycseppet,

Röné nélkül én csak egy szellem vagyok,

mondja, majd miután a kamu-alvajárásra kicsit ráunt már, kitalálta, hogy szellemidézéssel fogja felidegesíteni az alacsony szellemi képességű lakótársakat, mert aki ilyenben hisz, az mér elnézést, de egy faéknél nem sokkal életképesebb. A szeánsz egyébként annyi volt, hogy a koromsötét hálóban Jabba perceken át csak liheg és hörög, aztán azt mondja, hogy

fekete, fehér, három szellem, szomorú, sötét, fiú, halott, ágyban fekvés, téged néz

és ez kicsit durva, mert Ádiná ugye az édesapját és a fasziját is elvesztette, és ez betalál nála, de Jabba ezt meló közben nem érzékeli, csak utána, amikor Ádiná egész testében remeg és sír, és ez kibaszottul kínos és szomorú egyben, én sajnálom a csajt, hogy így előszedték a lelke mélyéről a dolgokat. A VV-feliratos stábcuccokban parádézó Jabba (tuti nem volt jó rá a ruhaszponzor kollekciójából semmi, csak a zokni) aszongya nem érti mi történt.

Elmondom én: kurva okosnak képzeled magad, oszt visszaütött. Utána a dohányzókanapén persze magyarázkodik, meg terel, de hiába, Ádiná lelkivilágát visszabillenteni annyira nem lesz egyszerű. Jabba még egy körben érdekelt, amiben Rönét kívánja majd magával vinni a szuperképességes erotikusromantikus éjszakára, aminek, szerintem legalábbis, a világ legnagyobb szóló faszverése lesz a vége, már ha Röné ugye nem hullik el a párbajon 12ker (70-30) vagy Bojli (64-36) arányban.

Na, akkor fotózás. A bigék választanak fasz(i)t, akivel fotóztatják magukat majd, a fotós 12ker lesz, mert neki nem jutott bula. Plasztik Batmannel, Röné Komisszal, Pöcök Bojlival, Ádina Jabbával, Muter meg Basszájbával tolja, és mindenki úgy viselkedik a fotózáson, mintha egy autószerelő-műhelyben magyarázták volna el neki, hogy mitől dögös egy nő. Plasztik még emlékszik rá, hogyan kellett úgy pucsítani, hogy Ali és Mehmed farka ráálljon, és ne egy másik magyar konzumnőre, Batman meg üdvözült mosollyal statisztál a tévén át is hallható szilikonrecsegéshez. Jabba mindenfélét eszik Ádiná testéről, akit láthatóan taszít az egész, amikor valami krémet nyalt le a combjáról, akkor kicsit én is öklendeztem.

page_1_1.jpg

page_2_1.jpg

page_3_1.jpg

page_4.jpg

page_5.jpg

page_6.jpg

page_7.jpg

page_8.jpg

page_9.jpg

Komisz nem szarozik, beleáll a dzsakuba farmerben, letolja a seggéről, és Godzillának nevezett hímtagjának tetejét bevillantja a direkt elmosódott sminkben pompázó Rönének, aki eljátssza a kívánós szukát, nem túl meggyőzően, de a félig tátott száj és pilarebegtetés megvan, kösz. Basszájba és Miss Kiskun etapja kissé furán alakul, mert 12ker azt szeretné, ha a két modell a szoba két sarkában, lehetőleg eszkimónak beöltözve ülne, de semmiképp nem egy szál fehérneműben, széttett lábakkal. Miss Kiskun pedig ezt csinálja, isteni szerencse, hogy egy nagyobb ajak nem villant egy kövéret a bugyi korca mellett. 12ker ideges, Basszájba magabiztos és locsolja a sárló kancaként vonagló Mutert, már megérte a fotózás.

screen_shot_2014-12-17_at_16_24_44.png

Innentől a villa fekete lyuka lesz tereítéken, Bojlival közös fotózása a seggéről és a bepucsított, de textilbe csomagolt pöckéről szól, de nyugi, semmit nem jelentett neki a dolog, még az sem, amikor a csillogó szemű úszómester az ajkait harapdálta, mert Kazal pöckét csak Komisz Godzillája tudja megbizsergetni. Mindez félig-meddig hugyozás közben derült ki, mert Pöcök a budin ülve is képes kommunikálni a pöcökbizsergetővel.

A puncibizsergéstől olyan messzire voltunk, mint a Makó Jeruzsálemtől. Talán egy kis hangyapöcsnyit.

Az utolsó szegmens megint a Nobel-díj jövő évi két várományosáról szól, bemennek a nyugiba, ahol először tényleg csak beszélgetnek. Mert:

Ha összeveszek vele, nem vagyok teljes. Mintha nem lenne rajtam műszempilla.

screen_shot_2014-12-17_at_18_04_04.png

A beszélgetés igen hamar szopásba fordult, aminek krónikéja nagyjából annyi, hogy Komisz megsimítja Pöcök arcát, mire annak kifordul a szeme, és szuggesztíven bekapja a szája elé tett, és mint később kiderül, Komisz seggéből éppenhogycsak előhúzott ujjat, majd szopja. Komisz tudja, hogy nyeregben van, előkapja a takarót, ami alatt Pöcök munkához lát, Komisz szerint mélytorkozás volt izomból, de csak egy ideig, mert Pöcök meggondolja magát félúton, amitől Komisz majdnem szétrobban, mármint agyilag (is), de vállat von (értsd: öt perc múlva kiverem, osztjó), akkor szolizás is csak félig lesz. Öt perc? Annyi. És ha tovább szopom? Akkor hét. Pöcök tehát beárazta magát: 7,5 fél perc szoliért nagyjából leszop egy faszt, ez 690 forint. Ennél olcsóbban cidáztatni Magyarországon momentán nemigen lehet.

- Jól esett, hogy mélytorokra verte (Komisz).
- Faszán, lazán, igazán, de leszippantottam a Komiszt.

Good for you, Fanni, good for you. És az áktus:

Címkék: 18+ vv7
578 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2014.12.17. 19:09:47

most akartam méltatlankodni, hogy jól el lettünk altatva azzal a kis posztközjátékkal, de akkor mégsem ;-DDDDDD

bendeguzhanna 2014.12.17. 19:10:23

véégre!
a reggeli kiszelbaukó gondolatom óta várom, pedig azóta 5 kerületben voltam! :)

ő-szinte 2014.12.17. 19:15:27

hát mégcsak az elején járo de már most sííííírokkk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"és elmorzsol egy zsírszagú könnycseppet"
hátezkéssssssssssssszzzzzzzzzz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akármi Áron 2014.12.17. 19:20:15

@ő-szinte: az egész bömbölős, de nagyon:))) És hasfájós is:)))

tvbuzi 2014.12.17. 19:21:30

A képregény nagyon tetszik. Kajakra sírtam a röhögéstől:)))

bendeguzhanna 2014.12.17. 19:22:34

maci azon a képen olyan mintha ráhányt volna edina hasára egy döglött varangyot majd nem akarja, hogy kárba vesszen...

Gia Gianea 2014.12.17. 19:26:45

"Dani könnyei" :-D :-D

ő-szinte 2014.12.17. 19:27:07

sixx hülyevagybazdmeg :DDDDDDDDDDDDDDD "dani könnyei tegnapról"
szakadok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de a zsú-basszájba képregény alapból gyilkos ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"este meg beleülsz, 12 ker sírni fog - na persze, majd ha kiesésre állok , akkor kúrunk"
késsssssssssssssssszzzzzzzzzz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

verkli 2014.12.17. 19:28:28

@sixx: 12ker-Röné 70-30? na ne röhögtess/ne menj tőzsdézni. 90-10 lesz az.

2014.12.17. 19:32:02

Milyen undorító okádék ez a Jabba! Ez a baromsága nem volt vicces (mondjuk szerintem az alvajárás sem), hanem ocsmány, ízléstelen, tapintatlan... és tudnám még sorolni a jelzőket hosszan. A halál nem vicctéma, főleg mit szórakozik ő mások szerettein???? Féreg.
Fanni meg .... hát ő ilyen...ilyen 690Ft-os. :D :D :D A pornóiparból jól meg tud élni, ha kiesik....végül is szépen előkészíti a karriert. Ügyeske.

párnaevő 2014.12.17. 19:32:24

legjobb poszt!
"mi lesz, ha nem jön vissza, kérdezi Jabba, és elmorzsol egy zsírszagú könnycseppet"
sírok :'D

Aharon 2014.12.17. 19:32:29

Megérte várni, köszi Sixx. :)

"Dani könnyei tegnapról" :)

"oszt Norbi? Nem vagyok rajta az updaten" :))

"Pöcök tehát beárazta magát: 7,5 fél perc szoliért nagyjából leszop egy faszt, ez 690 forint. Ennél olcsóbban cidáztatni Magyarországon momentán nemigen lehet." :)))

Még Kambodzsában sem, baszki :)

Jabba meg rohaggyon meg ahol van. (Nyilván az egyik kanapén.)

párnaevő 2014.12.17. 19:33:05

annyira jó most ez a képregény, hogy meg kell néznem még1x

bendeguzhanna 2014.12.17. 19:35:26

napi álszent:
zsu: nem akartam, hogy dani kellemetlenül érezze magát a fotózás közben, hozzá se értem volna lacihoz inkább, csak hogy ne bántsam meg a kis szívét- szépen tagoltan a kamerába, nézőknek
közben meg élvezte, hogy dani féltékeny, hisz tudta, hogy ha nem őt választja, senki nem fogja és végignézeti vele ezzel méginkább erősítve pozícióját nála...ügyes...

bendeguzhanna 2014.12.17. 19:36:42

@natalja: egyetértek, és nem vagyok bencefan, de rajta is látszott a megvetés maci iránt ezügyben

Aharon 2014.12.17. 19:39:43

Most jött csak át; a két legjobb kocka mégiscsak a "Férfi" és a "Nő". Tökéletes.

Akármi Áron 2014.12.17. 19:40:10

Többszörös olvasást igényel, mert tele-tele görcsoldóval:)
"...a ruhaszponzor kollekciójából semmi, csak a zokni jó.....Jabba aszongya nem érti mi történt" . Minden sora fuldoklós a posztnak, köszcsi:)

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 19:43:40

fasza volt a poszt, minden benne volt, megérte várni, köszönjük sixx

ő-szinte 2014.12.17. 19:43:57

@Akármi Áron: jahhh ;-))))
de ez a szopás a végén max nekünk az ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mert már nem azért de egy szopás nem így néz ki még takaróval betakarva sem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az elején azt hittem pannifanni hat meg, olyan inaktívan és mozdulatlanul "szopott" :DDDDDD
a vége felé meg komisz nézett ki úgy mint egy hulla akinek kilógnak a lábai a hullazsák alól (ez trendi csíkos zsák, mégmielőtt :DDD )
végig azon filóztam, hogy vajon melyik unja jobban? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én akkor hiszem el hogy ezek szexelnek, ha takaró nélkül fogják csinálni, világosban, premierplanban
hát mi volt ez a bábszínház? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

artax 2014.12.17. 19:49:22

Dani könnyeit külön is köszönöm :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.17. 19:49:24

én a férfi-nő képen nevettem nagyot.
ma először, úgyhogy külön köszi!

Aharon 2014.12.17. 19:50:36

@ő-szinte: Pedig príma kis szopás volt az, bő nyállal, csattogó fitymával (bár ezt csak tippelem, mert nekem nincs) és megfelelő fejmozgással, amennyire takarón keresztül meg lehet ítélni. Én megvettem.

2014.12.17. 19:52:22

Én meg most nézem a címet, hát ez egyszerűen zseniális. :D :D:D

Akármi Áron 2014.12.17. 19:53:08

@ő-szinte: :))))) Várjáááá még, jönnek az ünnepek, majd karácsonyi ajiba kapunk egy totált:)))

Akármi Áron 2014.12.17. 19:55:18

@natalja: Köszi, meg se néztem, de télleg, szuper.)))

Mirocska 2014.12.17. 20:02:03

Megérte kiböjtölni! Szuper! :-DDDD

Tapmancs 2014.12.17. 20:05:04

Az egyik legjobb poszt ezidáig! :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 20:18:22

Ááá,ez a poszt nagyon odabacott! :D

Amúgy alig várom a kihívást. Röné vagy magát szopatja meg és kihívja Danit vagy magát szopatja meg és kihívja Ádámot ("eltávolodtunk,rám tetted a jelet meg egyébként is befostam a párbajtól"),de akkor a többiek vasárnapig széééét szívják a vérét,baromira jogosan.
Maci meg egy pszichopata,tudta nagyon jól,milyen hatást fog ezzel elérni. Köcsög dagadék. Nem hiába van olyan jóban St. Rönével. Zsák a foltját.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 20:19:54

Ahhoz képest, hogy ez csak egy beugrós poszt volt sixx, tényleg eléggé fullosra sikeredett! Sok nagy geg-gel és apróbb finomsággal, grat! Amúgy ki volt a renitens mai eredeti posztfelelős?

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.17. 20:23:18

Hát ezen megin' szétröhögtem magam, télleg bejött az írás rendesen. Jól megalapozta már a reggeli előzetes fényképpel is.

alvito 2014.12.17. 20:32:21

@sixx: :D:D:D:D:D:D
Megérte várni, nagy vagy,

hannamontanna 2014.12.17. 20:33:54

Jézus anyám!! :-DDDDDDDDD Hát ez igazán jó volt, hülyére röhögtem magam. Nem tudom ki helyett kellett megírnod, de jobb is... :-)))
Ez a Röné beteg? Vagy tényleg ennyire rosszul gondolja? Hát hogy nem lennék Norbi, az is biztos! Menekülj ember, amíg lehet!
Jabba nyalakodásától meg majdnem behánytam..... és ehhez még a jelleme. Kész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 20:34:39

Ennek az egyébként jól hangzó mondatnak a mögöttes jelentését a bevezetésben nem teljesen értem: "Abban mondjuk a tegnapi összefoglaló után biztos vagyok, hogy Pöcök csak azért nem szarta eddig is körbe a Sashegyet, mert a póráz másik végét erős kezek fogták."

ő-szinte 2014.12.17. 20:36:28

@Aharon: ha ez szerinted egy fasza kis szopás volt...háttt nem tom nálatok hogy megy ez, de csoda, hogy komisz csak félálomba merült közben és nem aludt el teljesen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem volt ott lófasz se, nem hogy szopás :DDDDDDDDDDDDD

kamilla123 2014.12.17. 20:47:57

sixx, ez óriási volt, nagyon köszönjük:-)))

filina 2014.12.17. 20:49:43

Szégyenlem magam, hogy Gyula mellett lakom mert ez az Ádám gyerek olyan puha ,hogy mellette egy meduza kész svédacél.Maci meg menjen a picsába ,ha mások tragédiájából akarja

magát előtérbe helyezni.
He esze van Rönének ( nincs neki ,csak mondom) akkor Macit vinné ki vagy Ádámot .Talán lenne némi esélye vissza menni. Főleg hogy budha így lejáratta magát.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 20:54:12

"...A puncibizsergéstől olyan messzire voltunk, mint a Makó Jeruzsálemtől. Talán egy kis hangyapöcsnyit...."
....
Kevés vagy Ádám
Nálam van az alma,
Mit ér a kígyód,
Ha nulla a hatalma...

Commodore 2014.12.17. 20:54:36

Lesz ma vmi választás?

csincsilla72 2014.12.17. 21:00:02

@Commodore: Ja, ma fogja Rönáta megnevezni, ki fog ellene visszajönni 90 százalékkal.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 21:04:53

@csincsilla72: Most gondoltam bele, ha Ádám lenne, akkor dupla védettséget szerezne, egyet a mostani párbajhősként és még egyet szuperképességként. Azzal már szinte be tudna gyalogolni a döntőbe, messze az eddigi teljesítménye felett!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 21:07:41

Még egy indok, amiért egy esetleges Reni-Ádám párbajon mégis csak Renire kellene tennem az appot...

Baresz83 2014.12.17. 21:07:43

Ááá, kész vagyok, nagyon jó poszt, köszi! :D Ha másért nem, ezért már mindenképp megérte elindítani a vv7-et. :)

Commodore 2014.12.17. 21:07:54

@csincsilla72: Köszi! Izgulok! Maci! takaroggyá kifelé amíg kiférsz, te Jabba! :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.17. 21:11:56

@Commodore: csak a kisbőröndjét viheti mindenki, a bútort nem. én úgy tudtam.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 21:13:55

@Baresz83: Akkor inkább annak drukkolok ma, hogy hívja ki Danit, vagy Edinát! Ezekben az esetekben abszolút nem lesz app dilemma!

csincsilla72 2014.12.17. 21:14:50

@VV Erőlegény: Ööö, még mindig inkább egy tuja a sarokban, aki néha rámozdul Kazalra, mint egy ágytakaró, aki időnként elküld mindenkit a g.cibe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:15:45

:D:D:D megérte várni, köszi, befolyásoltság állapotába kerültem ismét. :D
Bár a Jabbás fotóknál kicsit nekem is kavargott a gyomrom.

csincsilla72 2014.12.17. 21:16:20

@Commodore: Hát, sajna most nem ő lesz soron. Reméljük, sikerül addig Mackónak kijutni, amíg nem szorul rá a kanapéra is.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 21:16:26

@VV Erőlegény:

OK. És aztán? Aztán nézzük a Sinest? És meddig? :(

Gia Gianea 2014.12.17. 21:17:54

@VV Erőlegény: Ennél a Pöckös-Sashegyes mondatnál nekem sem esik le a bokréta..Esetleg valakinek?

Baresz83 2014.12.17. 21:18:21

@VV Erőlegény: megbeszéltük! :)

Amúgy én is ebben reménykedem, de tartok tőle, hogy nincs ekkora bátorsága... Bár lehet, hogy Edinával kapcsolatban azt hiszi, hogy gyenge. Mert persze Zsu-t nagyon le tudta szólni, amiért egy gyengébb ellenfelet választott magának taktikából, de szerintem ő is ilyenben gondolkodik. De persze örülnék, ha meglepne minket! :D

Gia Gianea 2014.12.17. 21:18:40

Ha Maci beszorul,akkor a vv8-ban is szerepelni fog :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:19:12

@ő-szinte: amikor mozdulatlanságot láttál, az lehetett a mélytorkozás. Fanni torokkal rávákuumozott Denisz farkára, az meg nem mert megmozdulni, nehogy Fanni szájzárat kapjon.
Ki nem merevedett volna bele egy ilyen helyzetbe?! :D

Gia Gianea 2014.12.17. 21:19:49

Eleinte milyen idegennek éreztük Maci új nevét..Aztán megJabbásodott. :-D

Baresz83 2014.12.17. 21:20:33

@Gia Gianea: én úgy értelmeztem, hogy a kinti életben a szülei valamennyire tudták terelgetni/kordában tartani Pöcköt és a kettő darab agysejtjét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:22:29

@Gia Gianea: én örülök, hogy lett új neve, mert számomra fizikai fájdalmat okozott leirni , hogy Maci. Mármint őt illetően.

Baresz83 2014.12.17. 21:23:31

@Gia Gianea: :D :D :D

Attól mentsen meg az ég! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 21:23:41

@Gia Gianea: Talán a Fanni szülőkre utalhatott...
@Baresz83: Edina nagyon komolyan és bátran betámadta Rönét verbálisan a kijelöléskor és közvetlenül utána egy vitában, sztem van esély, és indok is, hogy kihívja Röné, Dani meg ugye az alapterv volt, Röné meg az elvek embere!

Gia Gianea 2014.12.17. 21:24:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Háttt,valóban nem hasonlít egy aranyos macikára..Vérmedve.. :-)

k.tigrincs 2014.12.17. 21:26:20

Ez a post...a 'Dani könnyei tegnapról' után 10 percig ugy fuldokoltam a nevetéstől mint felteszem Kazal a Godzillával való beszélgetéstől..ISTENI!

Azért ez a tegnapi Öfi nem a gyenge idegzetűeknek készült...az én gyomromat már Röné ladylike benyúlása is felzavarta, de erre a Maci-s nyalogatásra semmi sem készíthetett fel..

Mirocska 2014.12.17. 21:28:15

@VV Erőlegény: Szerintem még Laci is esélyes a kihívásra, de persze ellene sem jönne vissza!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.17. 21:28:56

@VV Erőlegény:
Annyira lenézi Sines Ádinát is meg Danit is, hogy nehezen képzelem el, hogy mást válasszon. Ha meg tényleg annyira az elvek embere, mint ahogyan hangoztatja, akkor csak Dani lehet a választott. Ha pedig meglepetést okoz, akkor sima, ügyetlen hazug.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 21:36:40

Szerintem Pincsinek egy életre szóló trauma volt ez a fotózás, 50 mikron mélyen biztos beégett a retinájába Kiskun vonaglása, frusztráció a köbön meg egy spontán nappali magömlés. Ha a későbbiekben véletlenül halomra találja lövöldözni diáktársait az egyetemi előadóban, akkor tudjuk hogy miért.

kamilla123 2014.12.17. 21:36:42

amilyen fejet vágott Reni, ahogy a többiek elmondták, kit vigyen ki, teljesen nyilvánvaló volt, h eddig Danin gondolkozott. Mondjuk azt nem értem, hogy miért mindenki Ádámot javasolta. Olyan emberek, akik utálják Rönét, kifejezetten erősebb ellenfelet is javasolhattak volna neki megtévesztésből.
Sztem nincs igaza azoknak, akik Macit kint akarják látni a villából. Maci nagyon ellenszenves játékos, de csomó feszkót ő generál sunyi módon. Vagyis mozgatja a szálakat, amik mentén a tovább tud sokszor gördülni a műsor. Pl most az előzetesben, h Deniszt hergeli Fanni ellen. Sztem ő még egy darabig maradhatna. Mondjuk az a tegnapi nyalogatós fotóbeállás olyan undorító volt, h tényleg elment az ember étvágya, de hát max nem nézünk oda ilyeneknél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:38:38

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:".. á, dehogy... Aharon kolléga véleménye (19:50:36) szerintem sokkal mérvadóbb.. :D

barakka 2014.12.17. 21:39:20

En cseppet se bantam, hogy nem a kollega irta ma a posztot, remelem holnap is Te jossz :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 21:40:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem van egy olyan érzésem,hogy a mai előzetes vidiben azért bőgött,mert felmérte,hogy Danit kivinni hatalmas hülyeség lenne,viszont biztos érzi azt is,hogy kár volt akkora pofával Zsut basztatni,amiért Vikácsút vitte ki. A saját csapdájába esett,hajj de jó lesz ez a mai öfi+kihívás :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:42:23

Sixx vajon tudja, hogy a villa fekete lyukából valójában Fény árad?

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 21:44:46

Vajon Röné mit kotorászott az első képen? Mintha egy tampont tolt volna fel végállásig, csak úgy kutyafuttában.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 21:45:44

@Schlomo Goldberg: gyakori a pasiknál a spontán, nappali magömlés? (ment re)

Gia Gianea 2014.12.17. 21:46:20

@kamilla123: Sixx a Belevalóban?Az faja!

kamilla123 2014.12.17. 21:46:44

én jobban örülnék, ha Évikével beszélgetne. Úgy leoltogatná, h öröm lenne nézni.

Gia Gianea 2014.12.17. 21:47:16

@kamilla123: Szerintem azt Sixx nem vállalta :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 21:48:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én még a diszkoveri csenelen sem halottam eddig ilyet, de Pincsi fejét elnézve kikristályosodott bennem hogy ilyen jelenségnek már bizony léteznie kell.

Mirocska 2014.12.17. 21:50:07

@kamilla123: Óóóóóó.... Pont az előbb gondoltam, hogy ma inkább alszom, mert olyan tré mostanában a BV, de így tuti, hogy fent maradok! :-D

2014.12.17. 21:52:41

Szuper poszt!:)
Röné muffvakarós képe nagy. Jabba egyre inkább hányingerkeltő, Kiszelnek igaza volt, mutogatós bácsi feje van. .
Zsu megmutatta a fotózáson, hogy mégiscsak kurva, Pöcök pedig addig nem nyugszik míg az anyja be nem rohan a villába és a hajánál fogva ki nem húzza ki onnét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:53:19

@kamilla123: pont ezen gondolkodtam... azt szivesen megnéztem volna. :D

Onereality 2014.12.17. 21:55:08

Nagyon jo poszt sixx, sot, szokincsem is bovul, mert a korc meg sarlo szavak nem voltak meg, max. melyhipnozisban lehetett volna felhozni belolem.
En pont azt sajnaltam, hogy Daninak huszoneveskent halvany lila goze sem volt a beallitasoknal az erotikarol (a tobbiektol csak nyugtaztam).
Meg szakadtam a Zsu, ugye nem vagyok kurvas kepen :DDD

kamilla123 2014.12.17. 21:55:33

@Mirocska: igen, vmivel fel kellett már dobniuk a bv-t, mert az utóbbi időben mélyrepülés volt. Igen, én is pont holnap kelek hajnalban. De ez már a holnap problémája :-SS :-))

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 21:55:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: valamiért nem jött meg a re

Sixx vs Debilio a belevalóban, biztos nagy lesz az egyetértés. Ha van egy kis szerencséje még maradt tegnapról pár kiszeltündés naptár.

Baresz83 2014.12.17. 21:56:11

@kamilla123: ma jó lesz a Belevaló! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 21:56:15

Idézet a vv FB-ról: "Röni már annyira izgalomba van, nem mer már senkit kihivni. Lehet ez lesz a VV-k történetének a legnagyobb húzása,és kiballag a saját lábán."
Ez mekkora már. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.17. 21:56:52

@Schlomo Goldberg: Sztem meg nem volt már olyan nagy trauma, egy kicsi még lehetett, de én pl. úgy értékeltem, hogy ezeket a "Ez túl közönséges", "Ne álljatok olyan közel" stb. instrukciókat már poénból mondta. Dani (és Edina) lelkiekben már készül/felkészült rá, hogy már csak a megfelelő alkalom és alkohol függő, hogy Zsu mikor köt ki Laci cerkáján... És egyébként is inkább Lacitól függ, mint Zsun. Laci tett is egy olyan megjegyzést tegnap, hogy nem akarta Danit megbántani. Ad abszurdum azt is el tudom képzelni, hogy az esemény előtt még meg is beszélik egymással majd Dani előzetes jóváhagyását kérve a dologhoz.

Mirocska 2014.12.17. 21:57:00

@kamilla123: Inkább több kávét iszom holnap, de ezt látnom kell! :-D

kamilla123 2014.12.17. 22:00:58

@Mirocska: vaaagy, megnézzük Sixx-t a belevalóban és hajnalig fent maradunk online-t nézni :-))

le sem kell feküdni aludni :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:05:04

Fanni úgy tűnik csak befejezi amit elkezdett. Alapos, derék lány, hiába no.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:05:10

Mi van itt ma?? Mindenki szekszelni akar?
Ádám PVC-t simogatja, Jabba Rönét, Komisz Kazalt...
Kazalék Rönével egy légtérben gerjednek, hát izé... Közben Jabba horkol.

perszepolisz 2014.12.17. 22:05:12

Ma rekordot dönt a BV nézettsége?

Krétagarbó 2014.12.17. 22:06:06

Jabba a szex végén: kész vagytok?? akkor aludhatunk végre:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:06:15

@kamilla123: nincs is szebb annál, amikor reggel a kocsmából megy be dolgozni az ember, ugye... :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.17. 22:06:45

ez a baszó zene
VV5 ben is erre csokiztak Geri és Sheri
helyes!

www.youtube.com/watch?v=Pnb6DDbt64o

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:07:21

Kotonzseton?! :D Ez csak számomra új fogalom vagy Denisznek is?

Krétagarbó 2014.12.17. 22:08:18

@Mirocska: Sőt, szerintem arra élvezett el, ahogy Kazalék dugtak.
Fanni: mit fog szólni anyukám? Komisz alig várja már, hogy megismerje. Kazal szerint Komiszt kicsinálja. Komisznak úgy kell megkérdeznie Kazalt, hogy elment-e??? Szegény.

Onereality 2014.12.17. 22:08:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
hehe, haaat kamaszkorban siman lehet, hogy az ember a gatyajaba elvez :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:10:17

Denisz és Fanni képesek voltak Röné és Jabba mellett dugni a nyugiszobában, majd sapkában és szemüvegben ébredtek.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:10:30

Ádám és Fanni beszélgetnek, de nem igazán értem, miről? Megtudjuk, hogy nem Ádám a helyi Basszájba. Mondjuk ezt eddig is tudtuk, akkor ez most egy Fanni féle kedveskedés?

perszepolisz 2014.12.17. 22:12:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fogasfűrész kolléga már gondolkodik is, hogy mit hozzon ki ebből Fanni védelmében.

Mirocska 2014.12.17. 22:12:19

Fanni megfürdik már végre??? :-D

Krétagarbó 2014.12.17. 22:12:53

Komisz hisztizik, valszeg féltékeny, mert Fannika és Ádám beszélgetése miatt.
Fannika vicces, éles a kontraszt a riportban előadott "nekem aztán nem pofázzon senki férfiembör" és a fürdőben Komisznak előadott könyörgő magyarázkodása között.

perszepolisz 2014.12.17. 22:14:00

Ádámnak amúgy annyi esélye van Fanninál, mint nekem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:14:18

@perszepolisz: á, már előre meg vannak irva a panelek, aztán csak aktualizál rajta egy kicsit a napi öfinek megfelelően.

Gia 2014.12.17. 22:14:37

Vicces,hogy ma valaki épp a bábozást említette.. :-)

Haplo 2014.12.17. 22:15:12

Maci aranykopese: Fanni anyukaja elobb latta a veje farkat mint a vejet :)
meg hogy nem baj, (hogy ott dugtak elotte),egy nagy csaladban vannak :)

Baresz83 2014.12.17. 22:15:50

Ha dugni kell, hát dugni kell... Nincs mese. Mit számít, hogy a másik két nyomorult ott fekszik tőlük 30 centire... Amilyen hülyék, szerintem azt hiszik, hogy a takaró hangszigetel is.

perszepolisz 2014.12.17. 22:16:12

@Haplo: Nekem az jött le, hogy Dennist nem sok minden érdekli a saját farka méretén kívül.

Gia 2014.12.17. 22:16:13

Fanni bammeg.. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:16:27

@Krétagarbó: Na ez az. Ettől válik az is viccessé, amit a Fűrésznő próbál beleláttatni Fanniba... méghogy az van, amit ő akar. Lófaszt. Pitizik betojva, hogy a rajta aktuálisan uralkodó him nehogy besértődjön.

Haplo 2014.12.17. 22:16:31

Fanni a teavajat papirostol melegiti a mikroban :D :D

Baresz83 2014.12.17. 22:16:57

Na most meg felgyújtja a vellát... Istenem...

Krétagarbó 2014.12.17. 22:17:10

Ádám szerint Fannika a legjobb nő a fotókon, valszeg elkezdte azt a nyomulós taktikát, amit megbeszélt Daniékkal.
Ádám és Kazal megnyerte a fotóversenyt, romantikus estét kapnak majd. (vagy csak arról volt szó, hogy mi lenne, ha megnyernék?)
Kazal begyújtotta a mikrót, nem gázsütő az!! PVC örül, hogy nem robbant fel. (azt hogy?)
Ha már tűz van. akkor baj van, mondja IQ nuku Kazal.

verkli 2014.12.17. 22:17:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Ja, sixx vigyázhatna, nála nagyobb arcok is tönkrementek már így. A sötét oldalról nincs visszaút, csak hologramként.

Gia 2014.12.17. 22:18:30

Edináék virágoznak. :-D

Krétagarbó 2014.12.17. 22:19:24

Edinka és Laci jelenet, mindkettő gyerekes, így minden napjukat fel tudják virágozni, by Edinka.
Verekednek a kanapén, Laci húzza Edinka agyát.

Haplo 2014.12.17. 22:19:48

Edinat meg Lacit nagyon birom :) szazszor inkabb oket nezem ovodaskodni, mint Fannit meg Dennist, az is ovoda, de maskent....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.17. 22:20:02

@Onereality: gyerekeket nem dominálok.

@Schlomo Goldberg:?

@verkli: a csapból is ő folyik mostanában ;-) Nem jó, asszem.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:20:29

Vessetek meg, de nekem teccik ez apárocska, pedig tudom, hogy az esélyük nagyjából a 0 felé konvergál.

Haplo 2014.12.17. 22:21:54

na a Zsu meg Dani parocska, rajuk vagyok a legkevesbe kivancsi....

perszepolisz 2014.12.17. 22:22:09

Bónuszként egy Zsu Dani beszélgetés.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:22:55

Edina már annyit mondogatja, hogy téLLeg nem szerelmes a Laciba, hogy már én sem hiszem el.
Zsu Danit megkéri, hogy oldozza fel az alól, hogy ne kelljen már folyamatosan Danira tekintettel lenni. Ez a nő olyan merev, darabos,, hogy húúú. Úl a kanapén, mint aki karót nyelt,, és csak darálja, darálja, darálja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:23:28

@Haplo: tök jó volt, hogy eddig nem voltak, nem is tűnt fel a hiányuk.
Bár már legalább ennyire Fanni-Denisz mérgezésem is van.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 22:23:30

Kiskun magyarázza Pincsinek hogy szakadjon le a gecibe mert ő bizony azzal baszik akivel akar

Commodore 2014.12.17. 22:23:32

de... elhül a kv vazz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:24:10

@Krétagarbó: "Ez a nő olyan merev, darabos,, hogy húúú. Úl a kanapén, mint aki karót nyelt,, és csak darálja, darálja, darálja"
Kiváló műsorvezető lesz a következő széria Belevalójában. :D

Baresz83 2014.12.17. 22:24:50

Én abban reménykedem, hogy annak idején Iza is kijelentette, hogy neki aztán nem jön be Krisztián, aztán tessék...

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 22:25:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: blueballs az amikor felhúznak majd álló farokkal otthagynak, nem tudom mi erre a frappáns magyar szó

Mirocska 2014.12.17. 22:27:16

Maci Fanninak: te soha nem gondolkodsz! :-D

kamilla123 2014.12.17. 22:27:43

@Haplo: igen, Maci most szellemes volt a nyugiban

Haplo 2014.12.17. 22:28:06

@Krétagarbó: meg egyetlen egyszer se lattam oldottan beszelgetni Danival, neagyisten hulyeskedne, de legalabb nevetni.... mint egy ormester, vagy tanitoneni... meg ez a szoveg: teged ne zavarjon hogy... (hogy mas tetszik, elhangzott) Dani kozbevag: mar nem zavar, Zsu erre, de, de teged ELEVE ne zavarjon :) mi van, mar visszamenoleg se zavarhatja? Masik meg: Dani mondja, hogy megertette, remeli hogy azert szovetsegesek maradnak, hozza kozel all Zsu meg remeli o is Zsuhoz, erreZsu: na pont ettol felek, hogy nehogy unszimpatiaba csapjon at. O mar szovetsegesnek se akarja? annyira unom oket, irritalnak, en erzem magam kenyelmetlenul ezektol a jelenetektol, essen mar ki valamelyikuk, lehetoleg Zsu.... de eljutottam oda, hogy tolem mar Dani is mehetne akar.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:28:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ahhoz még a tájszólást ki kell feküdnie. bár elnézve, hogy kikből lehetnek műsorvezetők...

Onereality 2014.12.17. 22:28:32

most akkor sixx is elindul a kiszeltuncis uton?

Skyline79 2014.12.17. 22:29:53

Fannykahh nagy volt megint... észlény ez látszik rajta...
Edinkáék èdesek voltak, nagyon aranyosak.

Mirocska 2014.12.17. 22:30:25

@Onereality: Nem hiszem, hogy lenne nála saját fotós naptár...

kamilla123 2014.12.17. 22:30:41

Hát, Ádám jobban tette, amíg meg sem szólalt egy hónapig. Annyira szarul nyomul, hogy már nekem cikis hallgatni.

Agape Satori 2014.12.17. 22:31:01

Mindjárt kiderül, hogy Röné csak a villa udvar cserepes műcserjéjét meri kihívni, de az ellen is kint marad :)

Haplo 2014.12.17. 22:31:18

@Krétagarbó: Edina meg a legelejetol odavan Laciert, es mar joideje szerelmes is szerintem, azert mondogatja ennyit mert remeli, hogy ha sokat mondja akkor legalabb sajat magat meggyozi :) ha beismerne onmaganak, az akaratlanul is valtoztatna a jatekan, akkor mar nem a fodij lenne a fontos hanem a szerelem, o meg nagyon konkret cellal jott be, nyerni akar. Kivancsi vagyok meddig birja az onamitast :)

Onereality 2014.12.17. 22:33:22

@Mirocska: ami kesik, nem mulik :) szepek lennenek tundivel a 2016-osban :D
...csak szereplojeve valik annak, amit elvileg kritizal...nem gondolom, hogy egybol lejto, csak figyelek :)

csiri bá 2014.12.17. 22:34:15

Sixx az Alávalóban? Így kezdődik egy VV-s karrier... a 8-ban meg majd egyszer csak ott látjuk a kis bőrönddel a kezében és nyílik a villaajtó. :D :D :D

Commodore 2014.12.17. 22:34:50

A beteg,az összes cserepet megrajzolta...

Mirocska 2014.12.17. 22:36:15

@Commodore: Ötévesek így szokták!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:36:22

Dani kicsit megkeverte most a szart. :D

fran7 2014.12.17. 22:36:46

Dani megint felvette öregapja szőlőműves kardigánját. Dani sztorija vicces volt neki lennének kommunikációs képességei, de Zsutól nem látszik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:37:51

Basszus, most ugrott be: Jabba úgy eszik, úgy rág, mint annak idején a nagymamám 96 éves korában, amikor gyakorlatilag már nem volt egy foga sem.

Mirocska 2014.12.17. 22:38:40

Fanni most úgy néz ki, mint egy banya.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:39:06

Feladat: meg kell festeni egy másik vellatárs álmát, azét, akinek a nevét kihúzza a kalapból. Mindegyik fején picassó sapka, attól még nem tudnak rajzolni.
PVC lerajzolja Zsut, amint hazamegy idő előtt a vellából a gyerekéhez
Röné rajza Maci megvalósulhatatlan álmátábrázolja, az ő esküvőjüket. Maci mosolya nem volt őszinte.
Dani: Fannit rajzolja Ádámmal és Komisszal, szerelmi háromszög. Komisz: lehet, hogy csóktesók vagyunk, de luktesók nem. Kazal megbántotta Komiszt azzal, hogy nem titkolta, hogy Ádám is tetszik neki.
Macinak panaszkodik KOmisz, hát pedig ő már x8 meghúzta a csajt!!
Dani persze taktikázott, sikeresen összeugrasztotta Kazalt és Komiszt, Komisz ki is rúgja Fannikát, aki most sír miközben Reni a haját bontja. (Lehet, hogy húzza a haját??)

Haplo 2014.12.17. 22:39:07

Fanni tolja vissza a konnyeit, "akkor se fog kijonni"... de azert mar sir. Most megsajnaljam? kicsit igen, annyira ostoba szegeny, hogy mar faj...

Commodore 2014.12.17. 22:39:53

Fannika is beteg, remélem, nincs szőrös kutyája.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:39:58

Ahhoz képest, hogy Röné készül párbajra, kurvára nem történik vele semmi. Már azon túl, hogy végigaludta (vagy sem) Fanni ismételt megpocsikolását a nyugiszobában.

Baresz83 2014.12.17. 22:40:08

Dennis mit mondott Fanninak, amiért bőgött? Lemaradtam...

Gia 2014.12.17. 22:40:11

Majdnem megsajnáltam a Fannit.De aztán azt mondta,hogy csak az számít,hogy egyenes legyen a haja.. :-))

Haplo 2014.12.17. 22:40:14

es a tegnapi klasszikus, Dennis: hat tetszik neki az Adam, megertem, kinek nem tetszik az Adam? Edina: nekem :D

fran7 2014.12.17. 22:40:16

Reni egyetlen emberi momentuma az volt, hogy együtt érzett Fannival fésülködés közben. Ez lesz a búcsúvideójának fénypontja.

perszepolisz 2014.12.17. 22:40:24

Nem értem ezt a Dennist. Ő az egyetlen aki dug a villában és mégis mindig nyíg itt nekünk.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:40:47

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): de jól tette:)))

Komiszból kezd kijönni az igazi énje, nem szépséges...
Komisz van annyira buta, hogy nem látja át Dani művét és most éppen Edinának és Daninak ecseteli, hogy vége Fannikával.

Haplo 2014.12.17. 22:41:11

@Baresz83: a csok-sogor vagy lyuksogor kerdeskoron, azt mondta, hogy mondhatta volna Fanni, akkor gumit huzott volna a farkara.

Gia 2014.12.17. 22:41:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Valóban alig foglalkoznak Rönével..Nem nagyon pazarolják rá az adásidőt..

Mirocska 2014.12.17. 22:42:10

Dennisz mindenkit kivisz...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.12.17. 22:42:57

Fanni! ahogy vasalták a haját, és közben pityergett, hát imádtam. engem megvett, ha műsorozás is volt is.

Haplo 2014.12.17. 22:43:08

a mai osszefoglalo legjobb pontja, hogy alig latjuk Lilut, meglepoen hosszu bejatszasokat adnak, es nem Lilu magyarazza el hogy mit is kellene latnunk.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:43:15

Jabba még egy kicsit kavart, rohadjak meg, ha nem firigységből. Komiszt arra veszi rá, hogy ne Ádámra haragudjon, hanem Fannira.

Mirocska 2014.12.17. 22:43:16

Faszkalap újratöltve...

Baresz83 2014.12.17. 22:44:17

Faszkalap téma megint...

fran7 2014.12.17. 22:46:00

Dórit érdekli a sztori mint egyszeri munkásembert az Ulysess fordítás műhelytitkai.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:46:11

@Krétagarbó: de amúgy tök jogos volt a felvetése. A pletykák szerint ugye Fanni gerjed Ádámra, ezért kérdezte meg Denisztől, amikor az szájalt, hogy kiviszi a gecibe, hogy akkor miért Ádámra haragszik ezért?

Gia 2014.12.17. 22:47:12

Fannika érdekesen körbeírta Ádámot.. :-o

Haplo 2014.12.17. 22:47:21

Mindenki Adamra feltekeny?

Krétagarbó 2014.12.17. 22:47:28

@Krétagarbó: irigység!!!

Kérdezős-válaszolás fejezet, felmerül a faszkalap gate, Fanni-KOmisz gate, Komisz-Laci fájt (Laci KOmiszt szeretné kivinni párbajra majd), Ádám mekkora arc, miközben Komisz magyarázza neki, hogy mi miatt lett féltékeny Kazalra, Ádám kacsintgat Fannikára.

fran7 2014.12.17. 22:48:49

@perszepolisz: én is ezt akartam megjegyezni. Remélem ez azt jelenti, hogy még marad.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:49:05

Most akkor Robin azt írta körbe, hogy lassan de biztosan mást is látunk takaró alatt dugni és nem csak Komiszékat?

perszepolisz 2014.12.17. 22:50:11

Végre rájöttem: Dani a törpe.

perszepolisz 2014.12.17. 22:50:49

Vége rájöttem: Dani a 8. törpe.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:51:05

Most PVC-nek mi baja van Basszájbával. Az oké, hogy valamikor csúnyán beszélt vele, összevesztek, de miért kell folyamatosan felböfögnie? Ez már gyanússss....

fran7 2014.12.17. 22:51:24

@perszepolisz: Ezt a metafórát nem sikerült dekódolnom. Kifejtenéd?

perszepolisz 2014.12.17. 22:52:52

@fran7: Így már érthető. És nem is olyan komoly metafora. :D

Gia 2014.12.17. 22:53:54

Maci az Ádám mondatának második felét nem mondja el..

pomac 2014.12.17. 22:54:32

mekkora sííínlsz ez a maci :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 22:54:52

Ó istenem, ezek a nyomik Ádám beszólásán vannak kiakadva és milyen elegánsan megfeledkeznek arról, hogy miket mondtak Zsuzsának a párbaj után.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:55:03

@perszepolisz: biztos nem a kuka?

Maci és Ádám fájtolnak, Ádám azt kívánja, hogy vasárnap veszítse el Rönét. Ezt Jabba mellre szíja, ez a téma Komiszék között, Fanni szerint Röné vigye ki Ádámot, ennek Komisz nagyon megörül és elkezdi ölelgetni Kazalt.

Baresz83 2014.12.17. 22:55:46

@Gia: pont ezt akartam én is írni. Jabba már megint keveri a sz..t

fran7 2014.12.17. 22:56:17

@perszepolisz: De így jogos. Levettette a dolgozós kardigánt és felvette az otthoni sapeszt és a feketehajú hölgy elzavarta. Így maradt ki a meséből. True story.

Krétagarbó 2014.12.17. 22:56:20

@Mirocska: sztem is. végre láttunk vmi észt is megcsillanni:))

Gia 2014.12.17. 22:57:20

@Krétagarbó: De az fontos,hogy Ádám azért kívánta ezt,mert szerinte ő lesz a kiválasztott.Tehát ha nem Röné esik ki,akkor ő,amit nyilván nem szeretne..Nem Macinak kívánt rosszat,hanem magának jót.

Baresz83 2014.12.17. 22:58:02

Reniék teljesen meg vannak győződve arról, hogy ők mennyivel különbek a másik csapatnál... lesz itt még koppanás!

Krétagarbó 2014.12.17. 22:58:15

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem nézem ki Maciból, hogy Ádámot bármikor is megvédje. Ez Fanni ellen szólt, sztem bassza a csőrét a kapcsolatuk.

perszepolisz 2014.12.17. 22:58:32

@fran7: :DDDD. Ezt így nem is gondoltam végig.

Gia 2014.12.17. 22:58:53

Rönétől megijedtem.. :-o

Mirocska 2014.12.17. 22:59:43

@Gia: Én meg a Kékszakállútól! :-D

Krétagarbó 2014.12.17. 22:59:47

@Gia: Hát, nekem az azért aféle kimagyarázásnak tűnt utólag, amikor leesett neki a szavai súlya.

Kihívás kezdődött éppen.

pomac 2014.12.17. 22:59:49

jabba szokásos lepedö + festett borosta

Haplo 2014.12.17. 23:00:00

@Gia: azert elegge kimagyarazas ize volt, eleve nem vele fajtolt Maci, hanem asszem Danival, o meg beleugatott a partvonalrol, majd mikor Maci rakerdezett, akkor tette hozza a masodik felet, magyarazatkent. Eredetileg senki se kerdezte, nem kellett volna beleugatni. Szerintem...

Gia 2014.12.17. 23:00:47

Lilu megjegyezte,hogy Rönére ráborult a pirosító.. :-D

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:01:44

Kanapémedve néz ki szarabbul a festett borostával vagy Röné kisminkelve Csárlott ottfelejtett pirosítójával, nem tudom

perszepolisz 2014.12.17. 23:01:45

Maci miatt ül a puffokon szegény Robin, meg Dóri.

Krétagarbó 2014.12.17. 23:02:04

Kiválasztás harmadszorra. Most már én is unom...

fran7 2014.12.17. 23:02:25

@Baresz83: A poén ebben az, hogy az előző párbajnál is elhitték. A nagy szeretett Vikcsut szerintem már el is felejtették.

Baresz83 2014.12.17. 23:02:36

Röné "túlkészülte" magát, sírok...
5 órája ott ül. Na, amúgy sem csinál mást.

perszepolisz 2014.12.17. 23:03:41

@Baresz83: Röné napi 23:50-ben arra készül ami most történik vele.

Haplo 2014.12.17. 23:04:09

Amig az ismetles megy, vizionalok: Reni barkit is visz, kiesik, Daniek csapata meg kettevalik: Laci, Adam, Zsu, a masik meg Dani, Robin, csatlakozik Dori aki egyre kevesbe erzi jol magat a jelenlegi csapataban. Edina meg megint ott marad a ket csapat kozott orlodni, egyikben lesz a ket lelkitarsa Dani meg Robin, a masikban meg a nem-vagyok-szerelmes-bele Laci... majd megint napraforgozhatnak.

Baresz83 2014.12.17. 23:04:15

@fran7: így lesz majd Renivel is :)

Krétagarbó 2014.12.17. 23:04:33

Daninak még senki nem mondta, hogy ez a neonződ sapi iszonyatmódon áll neki???

Onereality 2014.12.17. 23:05:26

Most megneztem a tegnapi belevalot, eloszor ebben a szeriaban. Asszem a mait is megnezem holnap, tobbet nem tervezek, hacsak az illusztris vendegek sora nem bovul.

"En soha nem terdelek egy ferfi elott, a ferfi terdeljen elottem." by Kiszel Tunde

A tisztesseges lanyok nem oboaznak. by Kiszel Tunde

Haplo 2014.12.17. 23:05:39

jajj, de elvezem, Fanni Lilu IQ fajt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:05:39

@Krétagarbó: ez is igaz, de ettől elvonatkoztatva viszont igaza van. Mint azokban a kapcsolatokban, amikor a féltékeny feleség a másik nőt tépi meg, ahelyett, hogy a férje farkát tekerné le.

Baresz83 2014.12.17. 23:05:40

@Haplo: látok a vizionálásodban rációt.

Krétagarbó 2014.12.17. 23:07:02

@Haplo: cuki barinők lennének, Kazalnak lenne hova nyalni, Lilunak meg kit alázni.

csiri bá 2014.12.17. 23:07:31

@Gia: Jabbára meg a takaró. :) Alatta meg vekni kenyér, rúd szalámi, két grillcsirke. :D

pomac 2014.12.17. 23:07:56

össze többi jel zsunak köszönhetö:DD a tudná hogy laci javasolta :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:08:15

Én tökre nem értem Reni miről beszél.

perszepolisz 2014.12.17. 23:08:46

Na végre valami érdekes: a kiválasztott elemez.

Haplo 2014.12.17. 23:08:56

na, most vagyok biztos benne, hogy nem Adamot viszi... Reni az elvek embere...

Gia 2014.12.17. 23:09:01

Röné azt hiszi,hogy Zsu uszította rá a többit,pedig Laci volt az.

pomac 2014.12.17. 23:09:24

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): tényleg az bárcsak filcel pingálta volna ki magát de nem az gondolom :d

Baresz83 2014.12.17. 23:09:32

Reni mennyire rosszul látja az embereket...

Na meg az, hogy azt mondta Edinának, hogy felkötné magát, ha olyan lenne, mint ő. Gusztustalan...

Gia 2014.12.17. 23:10:33

@csiri bá: Megfejtetted a takaró titkát. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:10:40

"Nem azért megyek ki, hogy hősként, de elbukjam a párbajt". Olyat visz ki, aki ellen van esélye....
Aha, és akkor ismét csak a zsuzsás párbaj környéki viselkedése jut eszembe...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 23:10:43

Régi most vezette élő,milyen gyáva és tuti Ádámot viszi. Pfffffffff

Haplo 2014.12.17. 23:10:45

@pomac: nagyon vakon van, hogy klasszikust idezzek :)

Commodore 2014.12.17. 23:11:13

mikor kell kivenni az elemeket, a mikroportból...?

Mók_Ica 2014.12.17. 23:11:33

úristen, röné és sárlott pirosítója most már örökké szimbiózisban maradnak???...... tényleg nem szólt neki senki, hogy ez borzalom????

röné vajon szembeköpi magát vagy felvállalja danit?

Krétagarbó 2014.12.17. 23:11:43

A lelkiismeretes, elvhű lány nem lesz önmaga ellensége, és azt hívja ki, aki ellen vissza is tud majd menni. (olyan nincs, szvsz.)

Mirocska 2014.12.17. 23:11:55

Szerintem Lacit viszi

pomac 2014.12.17. 23:12:12

buliba kitesz magáért o.O nem azt mondták hogy nem tud ellazulni :D

Gia 2014.12.17. 23:12:14

Rönének megy a szexi munka.. :-)

Haplo 2014.12.17. 23:12:28

Reni elkepeszto szerintem, egyik szava uti a masikat.... sooot, mit beszelek, egyik szotag a masikat

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 23:12:52

Ez a csaj olyan mesterkélt,hogy hányok tőle

Haplo 2014.12.17. 23:13:06

na, megnezzuk Reni szerint ki az vele egyenrangu gyenge.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:13:10

Fanni és Lilu kölcsönösen leszopták egymás faszát.
Röné MOST nem akart párbajozni.

Baresz83 2014.12.17. 23:13:17

Jéé, ő azért jött, hogy megnyerje a játékot... De Zsuzsát leoltották, amiért nem erős játékost választott. Szép.

Gia 2014.12.17. 23:13:41

@Mók_Ica: Most szólt neki Lilu a pirosító miatt..

Mók_Ica 2014.12.17. 23:14:05

kanapémedve vagy eszik vagy kajáról beszél...... hogy lesz itt fogyás??? :)))

nicu71 2014.12.17. 23:14:13

olyan kár ezért a lányért...egyáltalán nincs képben sajnos.Pedig nekem tetszik /reni/ de borzasztó természet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:14:18

@Baresz83: jaja, erről beszélek én is. Önszájbaszarás tipikus esete. :D

Krétagarbó 2014.12.17. 23:14:20

@Haplo: sztem meg Ádámot viszi, gyengét, és a szívére hallgat. (Robin és Ádám a bentiek szerint is a leggyengébb, de Robin azért közelebb áll hozzá, ugye vizilabdás...)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.17. 23:15:19

Blablabablabla....gyava vagyok blabla

Baresz83 2014.12.17. 23:15:27

Reni, nagyon hadarsz... Háhá, ez tetszett!! :)

nicu71 2014.12.17. 23:16:26

hogy vonék már lány? :D

Haplo 2014.12.17. 23:16:37

Robin nem tudja mennyire meg akarja ismerni :) (szerintem van sejtese :)) nem viszi ki. Lacit erosnek tartja, nem viszi ki. Adam fel se merult a fejeben amig ra nem tette a jelet, elgondolkodott rajta. Danin is elgondokodott, bla bla bla, nem ertem mirol beszel. Edinat viszi bakker!!!!

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:16:51

Síkagyú Röné, a kék mamuszban de szépen beszél. Senkinek "nem akarja a türelmét húzni"

Mentula 2014.12.17. 23:17:24

bázze, lilu rászólt, hogy hadar (értsd: 3 percig tolnu kell a kontetntet), erre elkezdett lassan beszélni :DD

Mók_Ica 2014.12.17. 23:17:29

köcsög röné :)))) most fog kiesni!!!! :)))) danit viszi, de nem köpte magát szembe :)

Baresz83 2014.12.17. 23:17:35

Dani!!!!! :D beszarás....

Viszlát Reni! :D

Haplo 2014.12.17. 23:17:46

Istenem :D Reni te balfasz :D

Mók_Ica 2014.12.17. 23:18:10

@Gia: helyes :) legalább ő szólt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:18:11

Akik néznek ilyen oldalakat, statisztikákat, stb.... szóval milyen Dani ázsiója mostanság a tőzsdéken?

nicu71 2014.12.17. 23:18:11

azta...ezt benézte

pomac 2014.12.17. 23:18:36

nem esett le neki hogy 2 voltak zsu párbaján és mennyi volt a külömbség :D

tjunior 2014.12.17. 23:18:39

ezt már anno Majka is előadta :) 88-12 kb

Haplo 2014.12.17. 23:19:05

hogy ez mennyire sikhulye, edes istenem :D egy szinten Danival???????

Mók_Ica 2014.12.17. 23:19:14

röni danit gyengének tartja és szellemnek titulálta.... pont röni danit.... höhöhöhöhö

Haplo 2014.12.17. 23:19:49

Mindenki, meg a sajat tarsai is azt mondtak, hogy NE VIDD DANIT TE IDIOTA :D

Mentula 2014.12.17. 23:20:00

Valszeg Dani jön vissza, mint "egyenrangú ellenfél", már ha leveszi ezt a kibaszott zöld satyót.

Mirocska 2014.12.17. 23:20:09

A leghülyébb meg a legeszesebb....

Mók_Ica 2014.12.17. 23:20:19

kedves szavazás csináló kommenttárs, léCCi csinálj egy helyi szavazást!!!!

perszepolisz 2014.12.17. 23:20:44

Egy szó: Szereptévesztés.

Krétagarbó 2014.12.17. 23:21:34

Mondjuk ilyenkor szokott nőni a szemembe az, aki egy erősebbet ki mer hívni, mert elvei vannak, de ez Rönére nem igaz. Ő annyira de annyira vakon van, amikor azt hiszi, hogy egy szinten van Danival.

Párbaj hétfőn?

Gia 2014.12.17. 23:21:34

Hétfőn lesz a párbaj?

agimano 2014.12.17. 23:21:51

sixx lesz a vendégünk

pomac 2014.12.17. 23:21:51

lilu benéz sixx hez :D

pomac 2014.12.17. 23:22:26

felcsináááta ( bocs a kifejezésért)

Mók_Ica 2014.12.17. 23:22:31

na a retek mégsem csinált magának konkurenciát :) szombat-vasárnap xfaktor döntő és hétfőn lesz a párbaj :)

a bvben sixx lesz a vendég..... gyerekek ezek tényleg olvasnak minket :)))

tvbuzi 2014.12.17. 23:22:47

Fanni egyből bekapta a legyet?? :O

Gia 2014.12.17. 23:22:47

Nemá..ilyen gyorsan még a teszt sem mutatja ki,hogy terhes..

Krétagarbó 2014.12.17. 23:23:08

Hát, Fanni csak nem terhes? Most volt meg neki...
Sixxet egy Liluval erősített AU várja a BV-ben...

kamilla123 2014.12.17. 23:23:11

@pomac: sztem ez megint vmi beetetés, mint a szexi fotózás

Mók_Ica 2014.12.17. 23:23:15

@Krétagarbó: aham, mert xfaktor döntő lesz szombat-vasárnap :)

Mirocska 2014.12.17. 23:23:30

Hiszen a múlt héten még menstruált, nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:23:31

Rájöttem. Szerintem azért választotta Danit, mert azt hiszi, hogy a többi fiú ellen azért nem lenne esélye, mert azok jóképűek, stb. és a tinilányok biztosan rá szavaznának.
Dani meg hát nem egy Adonisz, lássuk be és igy talán lehet esélye ellene.

Auréliót nem merték Sixx-re egyedül rászabdulni? De majd Lilu tanárnéni megy és megregulázza mindkettőt, ajaj. :D

perszepolisz 2014.12.17. 23:23:37

Legalább kiderül sixx hogy néz ki.

Skyline79 2014.12.17. 23:24:09

Most fentmaradok!!! Ezt meg kell néznem :-) :-) :-) :-)

Haplo 2014.12.17. 23:24:17

@pomac: dehogy csinalta, kamu az egesz, par napja obegatott hogy nem tud pockolni mert megjot neki. Vagy Dorit szivatjak, esetleg tesztelik, vagy nem tudom, de nem hiszek az RTL bevagasoknak.

Baresz83 2014.12.17. 23:24:19

Szerintem meg akarja szivatni Dennist a terhességi teszttel.

csiri bá 2014.12.17. 23:24:47

sixx a vv8 első beköltözője... ne mondjátok, hogy nem szóltam előre. :D

Mók_Ica 2014.12.17. 23:24:51

@Krétagarbó: tuti nem az.... most vérzett... tegnap (vagy tegnapelőtt) ezért bukott rá godzillára, mert máshová nem lehetett betenni..... vagy rosszul emlékszem? :)))

pomac 2014.12.17. 23:25:25

@kamilla123: lehetséges , de nem kizárt hogy az. ismeöseim között is volt rá példa 2 is hogy lehetséges

Nem Penny hajója 2014.12.17. 23:25:50

A rend kedvéért nyomtam is egy szavazatot Danira... Az előzetes meg szerintem biztos megint valami beetetés, olyan mint múltkor a Reni szopása.

perszepolisz 2014.12.17. 23:26:14

@Gia: Fanni most menstruál. illetve vasárnap-kedden biztos. Dóri valóban múlt héten. Már írjuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:26:21

Fanni szüleinek a tv-ből kell megtudniuk, hogy unokájuk lesz? Semmi rózsaszin babacipő vagy ilyesmi? :D

Mók_Ica 2014.12.17. 23:26:31

@perszepolisz: még nem láttad? van kisképe a hozzászólásainál itt is :))))

Skyline79 2014.12.17. 23:26:44

Egy hete volt mensije, nem lehet terhes.... csak hülye kèrt egy tesztet.... mert még ehhez is ostoba, hogy hogy működik a teste... most nem a lába szétrakására gondoltam

pomac 2014.12.17. 23:26:46

de most akkor sem lennék pöcök anyuka helyében hogy eheti holnapig az ideg

tvbuzi 2014.12.17. 23:26:58

Ha ez így megy tovább Fanni anyukája lebontja a villát banyek...

pomac 2014.12.17. 23:27:34

@Skyline79: nem mondom hogy az de hidd el lehetséges

Haplo 2014.12.17. 23:27:48

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mi az neki, miutan elobb ismertek meg a vejuk faszat mint a vejuket (by Maci) :)

csiri bá 2014.12.17. 23:27:58

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): majd a szponzoroktól kap babakelengyét... sapkát az biztos. :D

Száz stadiont ezeret 2014.12.17. 23:28:13

Renyógenyó élő egyenesben elfűrészelte a saját nyakát.
(Mocskosul meglepődnék, ha nem az lenne az eredmény, amit gondolok, legalábbis...)
A végén meg a felállítom-az-embert-de-mást-viszek poént meg már tucatnyian elsütötték előtte a játékok során, nem mondanám eredetinek. (Csecsemőnek persze minden vicc új.)

Skyline79 2014.12.17. 23:28:16

@perszepolisz: ezt eddig is tudtuk.... csak keress rá a gugliban

Gia 2014.12.17. 23:28:17

@pomac: Én sajnálom Fanni anyukáját.Olvastam,hogy nem tud aludni,nem tud enni..Elhiszem,hogy teljesen kivan.

kamilla123 2014.12.17. 23:28:22

@VV Erőlegény: Na, Drága, akkor ugye visszaveszed Rönéről a szavazatod?? :-)))

amúgy imádom, ahogy Dani beszél.Komolyan, egy élvezet hallgatni, annyira összeszedett és szépen fogalmaz. Ez nagyon bejön nekem, ahogy egy barátom mondja, én agyra gerjedek:-)))

A másik, hogy nemtom feltűnt-e nektek, de ez a Dóri egyre rondább. De komolyan, mint egy horrorfilm figura. A bal szeme pislog vmilyen ütemben, a jobb meg fele olyan ütemben. Ráadásul olyan, mintha mindig fel lennének akadva a szemei, olyan furán alulról néz. Amúgy nagyon nagyon gyenge egyéniségnek látom. Most is, ahogy Laci megemlítette neki, hogy Zsu-val milyen kétszínű volt, megijedt, aztán fel is ugrott az asztaltól,h vége van a beszélgetésnek.

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:28:43

na bassza meg elment a stream, se belevaló, se lófasz

Haplo 2014.12.17. 23:29:06

@Skyline79: ja, ez lehet, es mivel keptelen ertelmezni az eredmenyt, Dorit keri segiteni

Krétagarbó 2014.12.17. 23:29:20

@Mók_Ica: csatlakozom, és hol jársz te mostanság, hm?? :)))

Gia 2014.12.17. 23:29:25

@Száz stadiont ezeret: Az volt a gáz,hogy az mondta Edinának,hogy segítsen Danira kötni a kendőt,de végül mégis ő tette rá.

Haplo 2014.12.17. 23:29:39

@Schlomo Goldberg: kuldok priviben egyet, en onnan nezem, meg megy

kamilla123 2014.12.17. 23:30:31

@Gia: Edina meg teljesen beszart

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:30:33

Fanni tuti menstruál, két napja online Zsu röhögött rajta hogy kilóg a betétje.

pomac 2014.12.17. 23:31:03

de mekkora tré sixx megy a bv egyböl bepofátlankodik lilu :D

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:31:08

@Haplo: a jóisten fizesse meg jóságát kedves uram

Lipton 2014.12.17. 23:31:15

Lehet megvan az eslő VV baba? :D

mervinjminky (törölt) 2014.12.17. 23:31:29

@kamilla123: engem kiráz a hideg attól, ahogy beszél, affektálva beszél

Gia 2014.12.17. 23:32:02

Legalább Lilu navigál..

Mentula 2014.12.17. 23:32:24

király, sixx miatt beküldték lilut :)

Száz stadiont ezeret 2014.12.17. 23:32:45

@Gia:

Gáz az a nő úgy ahogy van, nem csak ez az egy majomkodása.

Krétagarbó 2014.12.17. 23:32:48

Sixx: AU, másik neved Debilio:)))

perszepolisz 2014.12.17. 23:33:02

sixxx vezetékneve Varga?

Krétagarbó 2014.12.17. 23:33:31

Veni vidi vici van AUra tetoválva, beszarok:))

Haplo 2014.12.17. 23:34:10

Au a kifutofiu :D elkuldik vizert amig Lilu beszel Sixxxel :D

Nem Penny hajója 2014.12.17. 23:34:50

Egyébként függetlenül attól, hogy terhes-e (tuti nem, mert ha kilátásban lenne egy abortusz, akkor nem viháncolt volna annyira ma este), szóval ettől függetlenül miért nincs annyi eszük, hogy használják az óvszer-automatát? Nem csak a gyerek miatt. Szerintem Komisz pöcséről egy SOTE-s nemibeteg tankönyv komplett anyagát ki lehetne tenyészteni.

Krétagarbó 2014.12.17. 23:35:05

Sixx-et is feliratozhatnák, mert nem nyissa ki a száját...

Haplo 2014.12.17. 23:35:15

imadom ezt a mai BV-t :D Au beallitva hirdetoplakatnak :D

Krétagarbó 2014.12.17. 23:36:36

Én is az első szériát szerettem a legjobban.

Mók_Ica 2014.12.17. 23:36:39

@Krétagarbó: dobozolás, opera, stb :)

sixx bemondta au hv nevét :))))) debilió:))))))) sixx drága, olvass be innen is kommenteket :)))
lilu alázza aut!!! gáz.... és hogy nyal sixxnek ......pfffff

Schlomo Goldberg 2014.12.17. 23:37:07

@Nem Penny hajója: ha használnának óvszert akkor nem lenne gecis az összes szivacs és ágynemű, amit Denisz valamiért nagyon fontosnak tart

Mentula 2014.12.17. 23:37:15

lilu kőgeci au-val, aki tökéletesen asszisztál, de ezt túltolaták. és ha sixx nem bontakozik ki gyorsan, akkor au-nak lesz igaza: uncsik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:37:23

@Haplo: hogy mit fog Au. kapni Lilutól, amiért a háta mögött izmoskodik, meg gizdázik.. :D

pomac 2014.12.17. 23:37:24

@Nem Penny hajója: persze megrendezett de nelöjjük el a poént .)

Haplo 2014.12.17. 23:37:39

Lecci ne lihegj :D (Lilu Aunak )

Falusi Liba 2014.12.17. 23:37:48

Ez megsemmisítő lesz Renike önérzetének. Képzeljétek, milyen élmény lesz neki, ha már kint szembesül a közkedveltségével... Úúúúú
www.easypolls.net/poll.html?p=549200ffe4b0cdaa8af2923d

Haplo 2014.12.17. 23:38:26

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mar kapja :D ma kivetelesen imadom Lilut hogy alaz, Au-t ha porig alazza az se lenne eleg :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:39:35

Tud ez a belevaló azért kinos is lenni...

Krétagarbó 2014.12.17. 23:39:53

Fanni egy lyuk:))) Mingyá sírok...

Haplo 2014.12.17. 23:40:01

Mirol olvastal? hogy Fanni egy lyuk :D Au ertelmez :D sirok a rohogestol :D

Mók_Ica 2014.12.17. 23:40:48

lilu csak addig örül, amíg saját magáról nem olvas leírást vagy kommentet :))))

Mirocska 2014.12.17. 23:42:00

@Mók_Ica: Szerintem olvas... Amióta itt felvetettem, hogy neki minden elképesztőőőőő, azóta nem nagyon mondja... :-D

pomac 2014.12.17. 23:42:35

ez nagy volt "a fannit ... többe esze van mint gondoltam" dy adam :D

Haplo 2014.12.17. 23:42:57

Maci hagy gugast aszisztalt vegig? kuldjunk be neki gyertyat :) lehetne a beceneve Gyertyatarto

Mók_Ica 2014.12.17. 23:43:04

@Krétagarbó: @Haplo: @agimano: éljen az együtt sírás...... a röhögéstől :)))
kellett sixx a bv-be is.... hiába, no :))))

2014.12.17. 23:43:30

Sixx maradj az írásnál, abban jó vagy, a TV-t felejtsd el!
Lilu szánalmas, Au jó fej, nem akar többnek látszani.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:43:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): most meg kistehén vagy ho-ho-horgász.. :D
Respect a szerkesztőknek. :D

Krétagarbó 2014.12.17. 23:43:49

A lyuk és az ő dugója...

tvbuzi 2014.12.17. 23:43:56

A zene túl hangos, sixx nagyon halk.

Mók_Ica 2014.12.17. 23:44:24

@Mirocska: akkor olvasson többet :))))

fannikáék most dugtak vagy régebben? akkor már nem vérzik......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:45:05

Valamiért az az érzésem, hogy Sixx a Kaszát jobban élvezte.

Mók_Ica 2014.12.17. 23:45:16

lilu lába.... hátrahajlik... jajjjj...nekem fáj.....

Mentula 2014.12.17. 23:45:42

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.12.17. 23:46:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): oszt' vajh miért hívják ennyi helyre sixx-et?? a bv-be már hívhatták volna hamarabb is..... rájöttek, hogy "élő" ember, mert látták Kaszánál???

Haplo 2014.12.17. 23:46:47

Au mint mozgokellek :D

Haplo 2014.12.17. 23:48:02

Sixxx pont azt mondja Edinaekrol amit en is gondolok :)

Mók_Ica 2014.12.17. 23:48:18

tuja1 és tuja2 :)))) a két töltelék :))))

apalbernadett 2014.12.17. 23:48:23

" Tuja 2 rápusztult Fannira.." :DD:D:D:D:D:

Mirocska 2014.12.17. 23:48:27

Lilun telisegges bugyi van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:49:24

Au. a hónaljfegyverrel nyomul a tábla mögül.
Sixx előbb-utóbb lecsapja a gecibe és berakja az ágyneműtartóba.

Haplo 2014.12.17. 23:50:35

@Mók_Ica: az lehet, de ha el is mondja, az azt jelenti hogy egyetert :)

nicu71 2014.12.17. 23:50:46

au meg erekcióval /is/ küszködik?

Mók_Ica 2014.12.17. 23:51:12

drága au, ezt a bv-t konkrétan nem unjuk!!! és nem miattad.... höhöhhö

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:51:31

@Krétagarbó: hát, abból gondolom, hogy ott legalább nem izmozott a Kasza félmeztelenül az orra előtt...

Haplo 2014.12.17. 23:51:43

ezt a szar bevagast.....

Mók_Ica 2014.12.17. 23:52:13

@Haplo: az nem baj :) az jó :)

gyagya au bevágta magát a vv7be :)))) sixx kicsit alázza :)))

Mók_Ica 2014.12.17. 23:53:08

kommentelőkről :))) celebek lettünk :))) holnaptól lesznek új kommenttársak is :))))

Mentula 2014.12.17. 23:53:42

lilut még ilyen kezes, mindenre bólogató alázatos szerepben nem láttam - sixx felé, ám ezt durva dominaként kompnezálja szegény aurélión.

Mók_Ica 2014.12.17. 23:53:50

drága sixx, jól beszélsz :)))

Gia 2014.12.17. 23:54:15

@Mók_Ica: Megmondta,hogy a trollokat gyorsan leosztjuk.. :-D

agimano 2014.12.17. 23:54:41

lekeverték a gecibe

Mirocska 2014.12.17. 23:54:44

Lilu ezzel sem lett szimpibb! :-D

Gia 2014.12.17. 23:54:45

Ezt így hogy???!!

pomac 2014.12.17. 23:54:54

halkanl ehet hallan mit mondanak nekik fülesen fetünt már valakinek

Haplo 2014.12.17. 23:55:12

@Gia: kotott reklamido....

perszepolisz 2014.12.17. 23:55:20

sixx megemlítettet minket. Benne vagyok a tévében. Én már harmadik alkalommal

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:55:21

Bmeg, igy, ilyen prolimódon lekeverni állandóan a BV-t... :D:D
Sixx meg mindjárt felbukkan a Rózsa presszóban a Mátyás téren? :D

2014.12.17. 23:55:24

Ezt a befejezést! cccc!

Gia 2014.12.17. 23:55:39

Nagyon ki van centizve a műsoridő.Se puszi,se pá..

Krétagarbó 2014.12.17. 23:55:40

Azért az látszik, hogy sixx-nek az írás a természetes közege, nem a TV.

Mók_Ica 2014.12.17. 23:55:42

@Mentula: lilu nagyon gáz.....

sixx-et ki osztja itt durván???

retek reklám ideje nagyon drága.... ezek a durva levágásos befejezések iszonyú idegesítőek!!!! pffff

Krétagarbó 2014.12.17. 23:57:03

@Skyline79: sztem nem, nekem tetszett az ösztön oldal és az ész-oldal együtt.

Gia 2014.12.17. 23:57:04

Sixx nagyon jó volt,Au meg nyomi,mint mindig..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.17. 23:57:05

@Mók_Ica: A comment-en szokott ilyen előfordulni, itt nem nagyon...

k.tigrincs 2014.12.17. 23:57:16

Nem tudom eldönteni Au vagy Lilu volt-e ma a gázabb....anyuka aki az elviselhetetlen 5 éves gyerekével elmegy a főnökhöz látogatóba....én érzem magam kellemetlenül

Akromantula · http://www.facebook.com/akromantula 2014.12.17. 23:57:37

Én még sosem írtam, csak olvassuk minden nap, és egyre inkább tűkön ülve várjuk a hogyvoltot.
De jó volt végre megtudni, ki is vagy, sixx! <3

Krétagarbó 2014.12.17. 23:57:46

@Mirocska: Köszi, holnap megnézem:))

Mók_Ica 2014.12.17. 23:58:07

@Gia: de azt is mondta, hogy ő is kap..... (???)

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akkor megnézem a BK-t is :))) hátha ott is jókat fogok röhögni :)))

végre élvezhető volt a bv.... bár nem lilu miatt....:))

tvbuzi 2014.12.17. 23:58:23

Olvasni jobb sixx, bocsika..

Gia 2014.12.17. 23:58:47

@Mók_Ica: Nem itt osztják durván,hanem a comment:com-on.

Ay Mama, Que paso 2014.12.17. 23:59:38

Ó Uram!!Áld meg pantomim prófétáid nagy fényében a mi kis esténként is! Sugározd arcunkba a streamből áradó meghitt érzést, tanaid továbbélését, hogy mi is továbbélhessünk és nagy bölcsességedből tanulhassunk, abból meríthessünk és törekedhessünk a teljesség felé!! Ámen!!

Mók_Ica 2014.12.17. 23:59:55

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): akkor jó, ha nem a hv-ról mondta ezt :)))

@k.tigrincs: találó hasonlat :)))

kamilla123 2014.12.17. 23:59:59

hát, nekem ez nem tetszett a belevaló. Annyira el lett cseszve azzal, h behívták Lilut. Sztem Sixx tök jól eldumált volna Au-val, mert Au szereti, ha folyamatosan beszél a vendége, mivel ő nem tud kérdezni. Így viszont azzal ment el a műsor, h Lilu alázta Au-t. Szegény Sixx meg csak állt, és nézte, mikor szólalhat már meg. Amit mondott, az persze jó volt, de sztem jobban ki tudott volna bontakozni, ha Au vagy Éva van ott. Lilu meg iszonyú ellenszenves. Annyira egy képmutató állat, h Au-val mondatja ki azt a szót, h "fasz". Mintha ő vmi úrinő lenne, akinek ez nem illik a szájába. Nem vállalják fel a kommentelők a VV-t???? Hát Lilu sem vállalja fel, pedig ő ebből él. Hülye picsa.

Krétagarbó 2014.12.18. 00:00:06

@Akromantula: tessék írni, nem csak kukkolni:)))

perszepolisz 2014.12.18. 00:00:19

Azért a párbajról is essen szó: Reni Dani? Hát ez egyesélyes. ki foga vajon Reni mögé állni? Fanni, Dennis, Maci. A többiek nem. Dóri pálfordulásával azért még lehet néhány érdekes percünk.

Mirocska 2014.12.18. 00:00:31

@Krétagarbó: gondolom, ott nem akart csúnyán beszélni, ezért volt feszélyezettebb. De azért jó volt! :-))

candyperfumegirl 2014.12.18. 00:01:42

Lilut sosem láttam még ilyen emberinek, teljesen kiesett a szerepéből - de jó értelemben- és pont úgy elemezgette a műsort, mint egy néző, nem mint olyasvalaki, aki részt vesz benne, és emiatt elő van írva neki, hogy kommunikálhat róla. Au is a hogyvolt idézetek felolvasásával...mit mondjak, zseniális BeleValó volt. :)

SzUser 2014.12.18. 00:01:45

A legjobb BV ez volt ;) Bár én Liliut nagyon csípem, úgyhogy lehet bennem van a hiba? :)
Renógenyónak viszont nagy pofán csapás lesz a 90-10 százalékos párbaj, a vőlegénye tuti elmenekült már és letagadja azt is hogy ismerte valaha.. ha...ha...ha..

Krétagarbó 2014.12.18. 00:01:49

@Ay Mama, Que paso: Ámen! Sok jó online neked, sok jó közvetítést nekünk!

Gia 2014.12.18. 00:01:50

@perszepolisz: Dóri miért ne állna Röné mögé?

kamilla123 2014.12.18. 00:01:51

@kamilla123: Sixx azért aranyos volt persze és örültem neki, csak Lilu jelenléte olyan idegesítő volt, h elvette az örömömet

Zsolt28 2014.12.18. 00:02:41

Jó volt a belevaló. Három teljesen különböző ember, de mint a svájci óra úgy ketyegtek együtt:). Mindenkinek sikerült a jobbik formáját adnia. Az első belevaló, ami kifejezetten tetszett.

perszepolisz 2014.12.18. 00:03:03

@kamilla123: Jó volt ez.
Lilu csak arról beszélt, hogy: "Én nem nézem a valóvilágot, de ez az Alekosz is tegnap" : D
és igen a hogyvolt blog 30-40 állandó lakóján kívül senki nem vállalja fel ezt a dolgot.

kamilla123 2014.12.18. 00:03:40

amúgy a kihívásnál iszonyú szarul nézett ki Fannika. mint egy negyven pluszos nőci. Aszott bőr, beesett arc. És ez a műröhögés. Már most elkezdett lecsúszni a lejtőn, pedig még el sem indult a celeb élete.

kamilla123 2014.12.18. 00:04:56

@perszepolisz: sokkal jobban tetszett volna, ha Lilu Évát csicskáztatta volna.

Trefe 2014.12.18. 00:05:31

Frankón így lett vége a BV-nak?Rohadtul nem szoktam nézni,Sixx miatt lestem csak meg.Szolid volt,oda az most kellett.:)

Krétagarbó 2014.12.18. 00:05:38

@perszepolisz: Ki fog Reni mögé állni? Fűrész barátunk pl., vagy az éjszakai műszakból Morcz. Más nagyom mondjuk nem, az előbb szavaztam a korábban linkelt easypoll-on, 15-85 volt Dani javára. Nagyjából ezt jósolom a végére is.

perszepolisz 2014.12.18. 00:06:14

@Gia: Nm tudom én sem, de szerintem így lesz. Talán mert Dóri a elvek embere és ehhez eddig nagyjából tartotta is magát.

agimano 2014.12.18. 00:06:43

@kamilla123: a szoli tönkreteszi a bőrt, főleg ha annyira tolja valaki, mint Fanni

Haplo 2014.12.18. 00:07:13

@kamilla123: jo volt a pengevaltasa Liluval, ki az aki nem ezt a musort nezi :) beszologatott rendesen, aztan a szunetben valszeg kapta a fejmosast, hogy ezt igy hogy, utana azonnal jott a bocsanatkeres.

KnitKat 2014.12.18. 00:07:35

@kamilla123: Szerintem meg pont, hogy Au nem kellett volna oda, a felét nem értette szerintem annak, amit Sixx mondott, és amúgy is csak magáról képes pofázni. Liluval legalább lényegesebb, értelmesebb dolgokról tudott beszélgetni.

Mók_Ica 2014.12.18. 00:08:27

@candyperfumegirl: én nem láttam emberinek.... sixx-nek kifejezetten nyalt, au-t alázta.... biztos nem akarja, hogy negatív dolgokat írjunk róla.... vagy azt, hogy "milyen kellemesen csalódtam liluban, tök jófej volt" hát nem, nem volt jófej!!!

Haplo 2014.12.18. 00:09:21

@KnitKat: szivembol szoltal, szinte szo szerint ezt irtam (volna) en is, de most hogy mar te megirtad, nekem csak egyetertenem kell. Au-t elkuldhettek volna a francba, de minimum hangtompitot kellett volna ra tenni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 00:09:31

@kamilla123: nem értek egyet. Aurélió alkalmatlan ahhoz, hogy komolyan vegyen bármit is.
És hát kinek hiányzik az, hogy holnap megjelenjen egy vitriolos irás a Commenten.... szerintem maga az ötlet jó volt, hogy Au.-t kicsit semlegesitették Liluval és hogy Au. -szerintem önként, előre jelentkezve-, bevállalta a kellékbohóc szerepét ma estére.

SzUser 2014.12.18. 00:09:49

Dóri amúgy tényleg olyan puffadt arccal bír mostanában mint egy 4 napos vizihulla... a botox duzzad benne a reflektorfénytől vagy mi fene van vele?

kamilla123 2014.12.18. 00:11:16

@KnitKat: jó, mondjuk Au-nak nem volt mit csinálnia, mert csak odatették dísznek. Én nem védem Au-t csak sztem ez a belevaló szar volt. Ami nem újdonság, csak sajnálom, mert sokkal jobb is lehetett volna, és sajnálom, h Sixx-től vették el az időt a faszkodásukkal. Vagy ha már Lilu van csak bent, akkor egy kérdés, egy válasz, és nem ilyenek, h hozzál vizet, meg ilyen értelmetlen bejátszások.

kamilla123 2014.12.18. 00:12:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jó, én örülök, h láttam egyáltalán Sixx-et, ne legyünk telhetetlenek :-)

KnitKat 2014.12.18. 00:14:08

@Haplo: Örülök, hogy kivehettem a szádból a szót, úgymond:D Általában azért nem szoktam kommentelni, mert mire meg fogalmazom a gondolataimat, valaki leírja őket helyettem, és nem akarok folyton csak +1-ezni meg ilyenek:D

candyperfumegirl 2014.12.18. 00:14:45

@Mók_Ica: nem kedvelem Lilut, nagyon nem, tavaly kimondottan irritált az a típusú műsorvezetése, amikor egy ítélkező iskolaigazgató szerepében tetszelegve folyamatosan leereszkedően beszélt a lakókról. Ebből idén visszavett (vetettek vele?), de most először tetszett, hogy hajlandó volt kívülről nézni a műsort, és nem a súgógépre írt faszságokat ismételgetni, mint pl. "tudjuk, hogy ha Fanni azt mondja Dennisnek, hogy nincs több szex, az csak annyit ér, mintha azt mondaná, hogy nincs több szoli" . és társai. Képes volt saját véleményt megfogalmazni, ami ráadásul elég veszélyes terep volt az esélylatolgatással meg a stratégiákkal. Ahogy Au-val bánt, azt leszartam, arra figyeltem, amiket Sixx-szel beszéltek.

Ha ilyen lenne máskor is a Belevaló, még nézhető műsor is válhatna belőle.

kamilla123 2014.12.18. 00:15:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bizony:-DD Sixx poszt (kettő is), Sixx a belevalóban. Mi jöhet még?? :-DD

kis.herceg 2014.12.18. 00:15:38

@candyperfumegirl: ugye? néha elolvadok Lilutól, hogyha az életben mindig ilyen akkor irigylem a férjét :)

kamilla123 2014.12.18. 00:16:54

@candyperfumegirl: hát, ez nem Lilun múlt. Amíg olyan vendégeket hívnak, mint VV Iza, meg VV Ildi...

KnitKat 2014.12.18. 00:18:05

@kamilla123: Pont ezért nem kellett volna egyáltalán ott lennie Aunak, mert semmit nem tudott hozzá tenni a műsorhoz, csak Lilu csicskáztatta őt az elején, meg mikor már nagyon nem bírt magával. Az utóbbi pár elég szürreális BV után azért mindenképpen felüdülés volt ez a mai:)

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:18:16

Sixx ma perzselt! Nagyon röhögtem. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:18:17

Fura volt bentről, meg perszehogy nem az én kozegem. De nem volt vele semmi baj. A veget kar, hogy lekevertek, Au kapott egy vodrot meg egy seprut is...

kis.herceg 2014.12.18. 00:18:32

egyébként sixx-el ismerik egymást, fészen láttam már közös képet róluk.

candyperfumegirl 2014.12.18. 00:19:03

@kamilla123: Iza tök jókat mondott, amikor bent volt, csak ő mindig is érzelmi oldalról közelítette meg ezt a játékot, vele nem lehet taktikáról beszélni. De azzal egyetértek, hogy lehetne színesíteni a meghívottak körét.

kamilla123 2014.12.18. 00:19:24

@sixx: mondták, h hívnak máskor is?

Mók_Ica 2014.12.18. 00:20:44

@candyperfumegirl: ebben igazad van, lazább volt, mint a vv összefoglaló vezetésénél.... de ettől még nekem nagyon úgy tűnt, hogy nyalizni próbált sixx-nek és azért viselkedett így....
de mindegy is, legalább végre tényleg élvezhető, nézhető volt a bv :)))

SzUser 2014.12.18. 00:21:03

@sepörd: Lilu nagyon frankon viszi a műsort és mellé még baromi dekoratív is. Tény, hogy inkább egy lightos Domina stilust vett fel, de neki jól áll ;)

kis.herceg 2014.12.18. 00:21:22

lehetne egy sixx elemzés rovat így kihívás után mindig.

@sixx: király volt a pulcsid :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 00:21:37

@sixx: nem idegesitett Au.? Innen nézve kicsit sok volt.

kamilla123 2014.12.18. 00:23:37

jó éjt mindenkinek! :-)

SzUser 2014.12.18. 00:23:53

Online nem lesz ma?

Haplo 2014.12.18. 00:24:06

@sixx: jo volt nagyon, erdekes volt hallgatni az elemzesedet, (foleg, hogy szinte teljesen egyezik az enyemmel) meg elhallgattam volna egy ideg, kar a kiesett idoert amit Au elcseszett, igazan szabadnapra kuldhettek volna ma...

Mók_Ica 2014.12.18. 00:24:09

@sixx: ez a lekeverés majdnem mindennap van.... elég gáz....
mi viszont roppantul élveztük végre a bv-t :))))) olvass majd vissza :))) üdítő volt, pláne az utóbbi napok szürreális adásai után.... szombati boszorkány só au-val és pinkivel.... egész tegnapig.
szóval köszi :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 00:25:28

@Mók_Ica: A Kiszel-Baukó párost már nem is emlitve.... :)

Mók_Ica 2014.12.18. 00:28:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): leírni sem akartam a nevüket így együtt.... höhöhöhööhö
szürreális együtt a nevük is és ők maguk is együtt a képernyőn..... a barinők.... höhöhöhöh

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:28:07

Sixx, a bekent sportszeletet a futós-leszokós kollégának küldted? Ő lógta el?

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:28:59

Hol volt Sixx?! Belevaló? Benne a tv műsorban??

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:33:39

Au engem nem idegesített, a műsor előtt dumáltunk, tök normális volt. Lilu meg nem nyalt, hanem ugyanolyan fan, mint én, és imádja kibeszélni a műsort valakivel.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:34:41

@Haplo: de hát ez az ő műsora. a cc-n lesz elemzős poszt, ha utolérem magam melóban.

Haplo 2014.12.18. 00:38:12

@sixx: tudom, hogy az ove, de ma mondhattak volna, hogy kicsit pihenjen, mendjen szabadnapra, majd beugrik helyettesiteni Lilu :) na mindegy, csak az idot sajnaltam, varom nagyon az elemzos postot.

Krétagarbó 2014.12.18. 00:39:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem is tetszett ez az ötlet. Mindenki adta magát. Na jó, Lilu domina most kicsit háttérbe szorult, de ez már csak így szokott lenni.

SzaffiChan 2014.12.18. 00:41:32

Sixx, kafa lett a képregény :D Amúgy a pöcök tényleg mekkora egy fekete lyuk....

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:41:57

Pff, valaki szòljon a blogmotornak, hogy nem fain, hogy ad1: a reggelés fél nap mobilról, ad2: mindenféle meglévő nick-ekkel akarta elküldeni a hsz-emet. Ad3: a nickeknek bele tudtam nézni az adatlapjába, email cìm, multi user nevek. Kb.ennyi nem akartam feszegetni a témát. De nem ezért jöttem: Sixx nagy voltàl, isten a pulcsid, és kívülről ùgy nézett ki, hogy Lilu g-pontja a fejében van. Au meg...

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:42:52

Haplo: nem mohaa-ztal veletlenul?

Krétagarbó 2014.12.18. 00:44:36

@sixx: majd belinkeled ide? Köszi előre is.

csincsilla72 2014.12.18. 00:44:56

A Bv-ből most konkrétan Auréliót vágtam volna ki. Idióta, viselkedni nem tud. Lilu legalább tud értelmes dolgokat kérdezni. Sixx jó volt, és még több értelmes dolog is szóba került volna, ha nem a debil napközist kell fegyelmezni.
Röné megvette a vonatjegyét haza. Esküszöm, sajnáltam, hogy nem Edinát vitte. Annyira jó lett volna 1% alatti eredményt látni a párbajon.:-)

MacákékIcukája 2014.12.18. 00:51:06

Mennyire jo poszt es mennyire jo, hogy sixx ott volt a bv-ben!
Au nem kellett volna oda, most tenyleg. Erdekelt volna sixx okfejtese.
Rönének annyi.

Haplo 2014.12.18. 00:55:35

@dzsézön tetem: nem :) de ha te ismersz, ugy illene, hogy en is tudjam te ki vagy :)

csincsilla72 2014.12.18. 00:56:03

@sixx: Nem tudom, miért gondolja Au, hogy neki a debil bohócot kell mmkk alakítania.
Télleg, Lilu, mint fan jelentkezett brainstormingolni?

Aharon 2014.12.18. 00:56:47

@sixx: Ritka irritáló jelenség pedig, nekem már a VV6-ban is az volt.... és itt kifejezetten zavart, hogy az értelmetlen faszkodásával előled és dr. Kovalcsik elől rabolta az értékes műsoridőt. Remélem, hívnak még... az, ahogyan ránéztél, mikor a fekvőket nyomra, és a stább is felröhögött, az nagyon epic volt.. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.18. 00:57:43

@Száz stadiont ezeret:"... felállítom-az-embert-de-mást-viszek..."

Érdekes, eddig mindig elmondta minden kihívónak Lilu, hogy ne állíts fel senki, kérlek. Csak most nem.

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:58:45

@Haplo: Ferke vagyok, vagy Ferkò, vagy szuperferko, vagy Katana. Illetve voltam.

Aharon 2014.12.18. 01:00:02

@csincsilla72:

"Esküszöm, sajnáltam, hogy nem Edinát vitte. Annyira jó lett volna 1% alatti eredményt látni a párbajon.:-)"

Ugyanez.... kifejezetten sajnáltam, és megörültemamikor felállította, viszont el kell ismernem, hogy qrva jó beszédet mondott, és valójában meglepett, hogy Danit vissze, biztos voltam, hogy Bojli, vagy Edina.

csincsilla72 2014.12.18. 01:00:12

@Aharon: Önimádó kiadásban. Rosszul vagyok tőle. Esküszöm, még a Tüncit beszéltető Baukó is jobb volt.

Haplo 2014.12.18. 01:00:18

@dzsézön tetem: ezereve :) regi szep idok :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 01:00:26

az első egy órát már is fel is töltötték a youtubera
feleslege bármit is írni, talán annyit hogy ez a Johnny is zseni volt, pont mint a Rotten, a Cash, a Walker , a Deep és az a Johny aki comes marching home

www.youtube.com/watch?v=JTEFKFiXSx4

csincsilla72 2014.12.18. 01:01:53

@Aharon: Kíváncsi lennék, miért nem Edinát. Fél tőle?:)) Ádinkát gyengének tartják és szegény lyány is annyira híján van az önbizalomnak.

Aharon 2014.12.18. 01:03:33

@csincsilla72: Fel nem fogom, miért nem adnak Attilának legalább ennyi műsoridőt. El tudsz képzelni egy Attila - Kiszeltünci interjút? Világszám lénne.... ehelyett ezt a majmot kéne nézni, meg az alkesz prostit.... nem értem az RTL-t, tényleg nem. No, jóccakát, holnap folyt. köv.

@sixx lécci majd egy hogyvoltot a belevalóról.... köszi :)

Aharon 2014.12.18. 01:05:32

@csincsilla72: Méltóságán alulinak tartotta ez a szerencsétlen hülye.... és igen, ezért is jó lett volna, a 90-10 után lett volna egy kis tartása a kisbékának, mert most nagyon lapul, de nyilván fogalma sem lehet mennyien szeretik és szupportálják idekint.... no, majd egyszer. De engem az sem zavar a párbaj nélkül megy el a döntőig, és nyeri meg brutálisan nagyon :)

csincsilla72 2014.12.18. 01:06:46

@Aharon: Szívemből szóltál.
Na, jóccakát. Holnap még nincs karácsony.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:06:53

@kamilla123: Le sem vettem a Fantomról Kamilla! Ádám esetén gondolkoztam volna el egy kicsit, most viszont inkább be sem kapcsolom a mobilom, nehogy véletlenül átnyomjam a szavazatomat. :-) Reni egy hülye, de az ördög nem alszik, úgyhogy párbajra fel! :-). Jól fog jönni a védettség alatti két hét Daninak, hogy újrarendezze a sorait, mert ez a Zsu a végzet asszonya!

Krétagarbó 2014.12.18. 01:07:17

@csincsilla72: szerintem AU ilyeneken nem gondolkodik, ő ILYEN:))) (én bírom, de ne kérdezd miért.)

csincsilla72 2014.12.18. 01:08:28

@Krétagarbó: Ja, sok ILYEN ember szaladgál a nagyvilágban.:-)

dzsézön tetem 2014.12.18. 01:13:05

@Haplo: :-) még találkozunk! Most megyek tentézni! Jó éjt mindenkinek!

Haplo 2014.12.18. 01:14:28

@dzsézön tetem: joejt, en estenkent ittvagyok, majd priviben meselj, mi tortent veled az elmult evezredben :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:19:26

@kamilla123: Érdekes, nekem meg tetszett! Aurélió képtelen háttérműsort vezetni (Éva ebből a szempontból sokkal jobb, mert ő meg akar felelni). Már szükség volt Lilu profizmusára, hogy AU észrevegye magát, de még így is nehéz volt. Sixx-et egyrészt sztem a hogyvolt blog propagálása, másrészt egy komoly szakértői elemzés miatt invitálták be. A Belevaló AU fan két agysejtes törzsközönségének javarészt valszeg ugyancsak fogalma sincs a nép-nevelő blogunk létezéséről. Sixx is sokkal inkább az írás embere, legalább is egy ilyen röpke 20 perces műsorban, mert azért az F1-es magazinban a spanjaival vág a nyelve is rendesen. Ha őt behívják AU-hoz, akinek fogalma sincsen, hogy ki Ő, és ezért nem is figyel rá, az lehet, hogy kellemetlenül érintette volna. Nekem epic volt, ahogy Lilu AU-t oltogatta. Nagyon profin csinálta és mivel ez volt a rendezői utasítás is, egy cseppet sem zavart a jelenléte sőt...

Lipton 2014.12.18. 01:25:30

@kamilla123: Pedig Lilu jó fej volt, mert az egyik káromkodásnál visszautalt a saját Vivés videójára. :)

sixx valahogy nem volt odavaló, Téblábolt, pótcselekvésnek a kezért fogdosta, pakolgatott az asztalon, folyamatosan lefelé nézett. Ebbe még bele kell rázódni.

verkli 2014.12.18. 01:38:06

Megnéztem az első, egyben utolsó belevalómat sixx miatt. Sixx, ne menj kertévébe többet, kacagva tesznek tönkre percek alatt, akármilyen jó gyerek is vagy.

pulicka 2014.12.18. 01:40:14

sixx elkövette azt a hibát amit Röné: önmagát adta:-D, kicsit kellet volna lazulnia, de majd idővel, ha fog még szerepelni majd belejön.

pulicka 2014.12.18. 01:42:56

@pulicka: amúgy miért pont 109-es, debreceni vagy?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:45:47

Ma eddig egy röpke 15 másodperces online volt eddig, amiben azt láthattuk, hogy Dóri újított, mert most először nem pőrén, hanem egy fitnesz top felsőben zuhanyzott!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:47:06

@pulicka: Be kellett volna dobnia 2 felest, vagy el kellett volna szívnia egy spanglit előtte! :-)

Lipton 2014.12.18. 01:51:56

@VV Erőlegény: Ha többet megy, akkor nem lesz lámpalázas és az a duma fog menni ami a posztokban.

pulicka 2014.12.18. 02:03:32

@VV Erőlegény: vagy mindkettő, bár lehet az már durva lett volna :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 02:08:53

Na bazdmeg érkezik az első életjel a villából tehát még élnek, Fannyka az
Dóri fürdik és van rajta felsőruházat, közben fogat mos, vagy csak fogat mos a zuhany alatt

és sajnos vagy nem de ennyi

le lehet kapcsolni a villanyt, le már, jó van szól Zsu
kint van a Konszern karteleznek
Fanny és Ádámo külön kettesben, ők jönnek ki de csak ketten
Edina nem bírja elvisleni a Lacit, loltja Edinát, aztán izé, Edina visszaolt Laci még jobban ráolt
a don' worry be happy c. számot dudolják
Edinában van egy kis aggódás, mert nem tuja a párbaj kimenetelét
ha menni kel menni kell és egy jön vissza az ajtón - világosodott meg Zsu
majd kint hagyják Danit egy félig szívott cigivel
nappali
bemegyek mosdóba,
most kakálás fürdés után az nem helyes - tanítja az uszómesterek tíz parancsolata
Reni német számol és örül is neki, már a szobában vagyunk Dóri és Robin beszélnek egy pezsgőről és a klikkesedésről
nem tudom most átadni ami történik mert amár a saját villnyelvükön beszélnek
Zsu bejön a dugicigéért, azt most Edinábal felesbe
Dóri felajánlja az ővét csak egy szálat hagyjanak
(Zsu teljesen kinyílt, mint a virág télen)
Robin randira hívja Dórit, de csak gondolkozik rajta, a nyugiba bárba vinné a csajt
újra a Konszern tart igazgatói értekezést kint
Zsu, Edina, Dani
Zsu körmondta körözik
Edina és Laci körül
Zsunak van véleménye de ha kifejti azt az ránézve rossz (Laciról)
nem viselkedhet így hogy hozzá áll pár lányhoz a villában beszélnek a Konszern igazgatói a kültag beszállítójukról Laciról
manipulálni fogják,
Zsu azt fogja mondani, hogy el fogja veszíteni az Edinát, bizalmi szempontból is
Zsu nem akraja koczkáztatni a beszállító elvesztését, mert jó viszony van közütk, és aggódik, hogy Laci eltávoldoik felőle
Zsu nem akarja mert ő lesz a kétszínű, nem ez taktika így hárman vagyunk egy csapat
Zsu cserébe szétoltást kér a többiektől a másik csapat felé
most fogja kihívni a szaunába
Edina azt is szeretne hogy vannak-e Lacinak vele komoly szándékai
Zsu aggódik hogy nincs ilyen kapcsolatban Lacival
Edina szerint tapintson rá, nem fog hazudni
haditerv, taktika, ésszel, Dani bemegy, nem Edina megy, nem kell
Eidna menne és törne zúzna szavakkal
su ki-kiugrasaztja a nyualat a bokorból
Edina kérdi melyikből mrt sok a bokor
ZSu Laciból
EDina szerint tisztán kel látni LAci ügyben
Zsu színészkedi fog és zavarban lévő Zsut fog játszani(mennifog)
ő, azmiatt, és ő kérdezni szeretnék és ő akkor rád térek, hogy hogy áltok, ő akkor rátérek arra ő - gyakorló Zsu Eidna társaságában (de valójában ez nem gyakorlás)
Edina szerint arra kell ráerősíteni, hogy Laci elvesztheti Edinát
Laci szerintük akivel összeveszik azzal hamarosan kibékül
Laci teljes átvilágítása lesz, villaszintű
ki kinek az utánfutója
Edina serint menjen rá mindenre, Edninának tényleg fontos
Zsu megmagyarázza, hogy érzelmi és játék terén is fontos
SOHA nem bővülhet a BT három fő főlé
bemennek
Zsu Ádám, LAci fürdő
hajszárító
SSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSZzzzzzzzzzzzzzzzzSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ - kis szerep, egy nagy dologban

folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 02:33:48

Dani Robin szinkor zuhanyzás
Dani biztatja magát, hogy mindenki álljon ki a véleményéért, legyen egyens, mert szerinte eddig ő így tett és jöjjön aminek jönni kell-ezik
Dani biztos, hogy látni fogja a családját karácsony előtt, ami jó érzés lesz
Robin úgy látja, hogy akire ő jelet rak és az lesz a kiválasztott, akkor ő lesz a kihívott
de jó lesz törti meg a csendet Robin, de a csendnek nem fáj
Robin biztatja Danit,hogy kampányfőnökként helytállt és most sem lesz ez másképp

udvar Zsu Laci
LAci szeritn Zsu gondoksódobb, mint a többi a gesztusai miatt
Zsu ő
szünet
deviszont
szünet
madj "deviszonttal soha nem kezdünk mndatot" kérdi
Laci szerint nem igen
Zsu folytatja, hogy nem ért mndent LAcival szemben
Ediára tér, kérdez
Majd LAci: "Edina kért mg" 8) (Zsu nem jó színész)
Laci szerint még nem látja a saját játékát és nem is tudja mi merre
Laci szerint Zsu ék annyi rést láttak, hogy tudják mi van bent
Laci nem látott egy részt sem, mert nem érdekelte soha (A VV) az egyből látott részeket
Maci meg fanatikus és Laci szerint előnyben van
(Zsu sajnos nem tudja megvalósítani a konszern tervét - majd hazudik valamit)
Robin is megjelenik, mély filozófiai eszmecsere kezdődik, hogy hogyan értik a játékot
erre megjön VV folytatjuk is, mert őt is érdekeli az álláspontjuk és VV folytatjuk nyilván maga is filozófus

nem is hagytatok - kapjuk meg a beszélgetést
Laci Edináról, őszinte lesz és nincs értelme, hogy a renoméjét eljátssza
Vonzódsz hozzá? kérdi Zsu
Igen elkezdtem
akarsz valamit a villában tőle
Isten tervez!!!!!!!!!!! - hangoztatja Laci (8DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
Zsu tanácsot oszt, hogy ne lesz jó, mert az a játék rovására fog menni és Edina is így érzi
(Zsu egy lépéssel közlebb került az igazgatósági ülésen elhangzottakhoz)
majd VV folytatjuk a szerelmedoktor polihisztor érkezik megint, ismét, újra, elölről, oda-vissza, keresztül kasul és át is

Cimili 2014.12.18. 02:34:42

@pulicka: Kíváncsivá tettél, megnéztem. Sztem meg kurva jó volt a Sixx. Vevő volt Au. bohóckodásaira, tök laza volt.

Cimili 2014.12.18. 02:38:59

@Ay Mama, Que paso: Köszi az éccakai beszámolókat! Mi lenne velünk nélküled. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:01:05

Maci szuszog de nincs a képernyőn , viszont a közelben van ugyanis konyhajelenet kezdődik
a fürdőből Edina éneklése hallatszik
Laci pakolgat a konyhában, szerintem Edina neki énekel, csillag vagy a konyhába, de lehet rosszul értem
Ádám kijön és Lacihoz, most akartalak meglátogatni téged (LoL)
megyek szarni, tíz perc megvársz - szól Laci
Ádám a fürdőbe is bemegy Edina cserhátit énekel
Ádám szembeül vele és hallgatja
Teli voltunk élettel ,szabd volt a szívünk
és én úgy hittem, hogy nem kell félnünk
nem ismerik és én sem
Ádám lehet Lacit várja miközben kábelez?
Zsu Edina fürdő
Zsu lehet elbasztam, Ádám észrevett suttognak és recsegnek, utóbbi a baj
kontaktos a port?
Zsu meséli ami az előbb volt kint Lacival,
úgy néz ki dramaturg is ül a streamhelységben
Zsu meséli tudom, hogy tudod és nem kell kimondanod
elég szaggatott a beszéde Zsunak
Edinának kéne odamenni Lacihoz
most jön be most jön be, szétrebbenek mint a madarak a fáról ha lőnek a közelben

-folytatjuk-
de nem ma

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:02:05

@Cimili: 4 perc 33 másodperccel kevesebbet olvasnátok? 8)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:17:07

@Ay Mama, Que paso: de
ropiznak a konyhában Ádám és laci, kólát is fognak inni
nem mindegy mit csinálunk bazdmeg - szól Lacisjtot esznek pörköltszaftal

itt van kint, suttognak a lányok a föürdőben
Edina szerint Laci döntse el
Zsu összeszed a gondolatati - tehát őt nem látjuk már idén
Zsura rájött a hasmenés és ő már nem fog megmenekülni az anyagcserés viccek szorító öleléséből
Edina szárítja a haját a nappaliban, hogy Dóri is hallja
énekl is hozzá az ez a vonat ha elindul c. rigmust
ZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSFFFFFFFFFFFFF
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hosszú a haja na ahhoz kell a sok szárítás, nehogy nem tudom én mi legyen vele
végre
kicsi madár mérgesen lesz az ágra - folgytatja az éneklés majd sprayt használ
SSSS
SSSS
SSSS

csörög zörög
visszatér Zsu és az lényege hogy Edina tisztázza le pontosan, mert tudja hogy érzel
hogy érzek? kérdezi Edina
hát szereted, ZSu paol a törülközüöm bentmaradt bazdmeg
máma s mondta LAci hogy üljetek le beszélni, de te nem ültél ásmndta, hogy kint semmilyen nem jön össze ilyen lányokkal akik így viselkednek
na akkor most mi van - szakítja meg a pontnélküliZsumondatokat Edina
Zsu nem tudja és folytataj azt amit kb az összefoglalóban látunk, talán annyi hogy és akkó ő izé itt többről van szó
Zsu elképesztő kommunikálós csatornákban bujkál
majd Zsu készül a fürdéshezbekopog a betétet cserélő Edinához
sajnos nics rajta mikroport
Edina már nem tud jóban lenni vele (vajon kivel)
és akkor most mi van? Edina
azt nem sikerült kiszedni
Akkor lnyegében nem akar tőlem semmit?Edina kérdi
Zsu másrészt deviszont fél hogy kiesik a csapatból(Laci)
kint nem lesz semmi az biztos, bent elbohóckodás lehet zanzásítok
Edina beszél vele egy keveset
Zsu továbbra is port nélkül suttog
Edina is suttog és leszűrte a lényeget
Edina fogat mos és én is elindulok
Zsu fürdik
és valamit nyomatékosított benne, izé be akar korlátozni

dr. sziszi 2014.12.18. 05:57:09

Nahát, most néztem végig a belevalot, annyira gáz ez a lillu!!!!!!!! Au is buta, nem műsórvezetőnek való,de ahogy ez a gőrbelábu tyúk alázta....hááát.Sixx viszont nagyon tuti volt, bírom.

pulicka 2014.12.18. 08:13:06

@Cimili: szerintem meg pont merev volt egy kicsit, de lehet neked van igazad, de akkor milyen lehet amikor tényleg merev?:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.18. 08:21:55

sixx bazz egy állat vagy. :D:D:D

ezen a mondaton: "Abban mondjuk a tegnapi összefoglaló után biztos vagyok, hogy Pöcök csak azért nem szarta eddig is körbe a Sashegyet, mert a póráz másik végét erős kezek fogták." 10 perce röhögök. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 08:50:01

@Ay Mama, Que paso: "Zsu Ádám, LAci fürdő
hajszárító
SSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSZzzzzzzzzzzzzzzzzSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZ"

"ropiznak a konyhában Ádám és laci, kólát is fognak inni
nem mindegy mit csinálunk bazdmeg - szól Lacisajtot esznek pörköltszaftal"

"Zsu összeszed a gondolatati - tehát őt nem látjuk már idén
Zsura rájött a hasmenés és ő már nem fog megmenekülni az anyagcserés viccek szorító öleléséből"

:D:D asszem Ay Mama-fan vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 08:55:18

@sixx: <3

Lilu sok a műsorba egyébként, túl értelmes.

Falusi Liba 2014.12.18. 09:03:56

@sixx: Azért az a SoA pulcsi kicsit durva volt (bár nekem is van ilyen, csak nőiben, csónaknyakkal, bibí, de sosem mertem még emberek között hordani).:)

Gia Gianea 2014.12.18. 09:43:08

@Ay Mama, Que paso: "töri meg a csendet Robin,de a csendnek nem fáj" Kééész.... :-D :-D

Falusi Liba 2014.12.18. 10:22:56

@sixx: Mondjuk megértem, mert HALÁLOSAN jófej, életvidám, mélygondolatú srácok, akik tisztelik az életet és bolygónk jobbá tételén ügyködnek, nap, mint nap...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:24:40

@Falusi Liba: mármint nemcsak soában talpig, hanem ilyen stílben, érted.

Szigmund Frajd 2014.12.18. 10:29:34

@sixx: A tegnapi belevaló kiváncsivá tett: meg lett beszélve, hogy ekéziket Liluval Debiliót, vagy ez Lilu magánszáma volt? Mert rajtad azt láttam, hogy nem érzed magadénak az "alázzuk meg a hülyegyereket" műfajt, bár beszólogattál Debiliónak, de az inkább élcelődés volt. Lilu viszont tobzódott a szerepben (ha az volt) és nagyon jól érezte magát a gúnyoljuk ki a szellemi fogyatékost játékban... A legrosszabb az egészben az volt, hogy láttam Debilió fején, hogy időnként felderengett nála, hogy itten szopatás zajlik, és ő a fasz rossz végén áll. Ennyire jó színésznek nem tartom, ha az, le a kalappal előtte.
Szóval mennyire volt ez forgatókönyvezve? Vagy Lilu tényleg ennyire kisstílű, hogy meg kell aláznia egy Debilió kaliberű gyereket hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát?

Falusi Liba 2014.12.18. 10:36:53

@sixx: Értem hát, vannak elegen, 2 hónapnyi váltásruhára is (hells angels, diablos, sons of satan, stbstbstb)..:)

Néha megtörhetnéd az imágód egy Gondos Bocsok, vagy Kálmán, az unikornis pulcsival.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:38:31

@Szigmund Frajd: "Vagy Lilu tényleg ennyire kisstílű, hogy meg kell aláznia egy Debilió kaliberű gyereket hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát?'

lófaszt érzi magát annak. ez egy tévéműsor volt, amiben a szereplők pontosan azt csinálták,mait a producerek/szerkesztők és a közönség elvárt tőlük. én voltam az ellensúly, ennyi.

bekov 2014.12.18. 16:30:25

legjobb poszt eddig, gz :D el is teszem egy humorosba

SzaffiChan 2014.12.18. 21:08:15

Na én most tudtam csak megnézni a Belevalót. Jó voltál Sixx :-) Én amúgy bírom Lilut, kicsit mondjuk néha érezni rajta, hogy fárasztják az ovis viselkedésű és értelmi szintű emberek, bár ezt nem csodálom :D:D:D
süti beállítások módosítása