Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x31 - Ahogy az erotikát a 109-es számú szakmunkásképző intézetben elképzelik (18+)

2014. december 17. 19:06 - sixx

screen_shot_2014-12-17_at_15_33_50.png

Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt zárták rá a villa ajtaját az agyhalottakra, és ugye csak szakaszosan eresztik őket vissza a társadalomba, mert van szívük a szerkesztőknek, Abban mondjuk a tegnapi összefoglaló után biztos vagyok, hogy Pöcök csak azért nem szarta eddig is körbe a Sashegyet, mert a póráz másik végét erős kezek fogták. Na, csapjunk a lecsóba.

Hogy miért megyünk vissza kedden este vasárnapra, azt nem tudom, de az első szegmens arról szól hogy Röné kapott egy kazalnyi jelet, és megy ki párbajozni. Az indoklások, legalábbis Röné szerint gagyik, szerintem meg örüljön, hogy senki nem azt mondta, amit gondol, azaz azt, hogy egy kiállhatatlan picsa vagy, és sajnáljuk a faszidat, mert élete végéig, de legalábbis a válásig tuti szopni fog. (A szopás visszatérő motívum ma este, előre szólunk.) Vasárnapig kell csak elviselni a képét, mert mindegy, kit visz ki, Ádinát vagy Bojlit, kint fog maradni, mert a nézők rühellik. A kínját (mert zavarja, hogy ennyi jelet kapott, az már egyértelmű), Komiszra borítja odakint, gáz ez az Ádiná, de nagyon, mondja Röné, mire Komisz kontrázik:

Az a lúzer geci csicska fasz.

screen_shot_2014-12-17_at_15_37_02.png

Hát ja. A káromkodások egyébként az adásban összevissza maradnak bent és kerülnek kisípolásra, később bazdmegek, szopások és faszok lesznek a vágóasztal martalékévá, de ugató vadászkutya legyek, ha értem, miért. Röné abban bízik, ha jól értem, hogy a nézők őtet szeretik, és ha egy anyát nem küldtek vissza a gyerekéhez, akkor Norbit (a szerencsétlen Mr. Röné, gondolom, hacsak nincs egy kígyója, akit így hívnak) is megkímélik. Komisz szerint Batman, Bojli és Ádiná befolyásoltság állapotában van, és Basszájba manipulálja őket. Igen, ennyire nem látja át a helyzetet. Komisz és Pöcök később a budiban beszéli meg a helyzetet, és ismét kiderül az, amit annyit emlegetünk: fogalmuk sincs, milyen viselkedés az, ami szerintük bejön a jónépnek, és Basszájbét emlegetik, mint legjobb párbajellenfél. Röné pokolbéli napjai a nappaliban folytatódnak, egyszerre négyen mondjék neki, hogy unalmas percemberke, amire Röné kissé sértetten válaszol, és meg van arról győződve, hogy visszajön.

Ez egy matthelyzet (Röné)

screen_shot_2014-12-17_at_15_41_33.png

A szó, amit keresel, a patt. Szívesen. Mutertől is kapja az ívet, de semmi különös, még a szórend is stimmolt, ha jól hallom. Komisz és Jabba a nyugiban sóhajtoznak versenyt, mi lesz, ha nem jön vissza, kérdezi Jabba, és elmorzsol egy zsírszagú könnycseppet,

Röné nélkül én csak egy szellem vagyok,

mondja, majd miután a kamu-alvajárásra kicsit ráunt már, kitalálta, hogy szellemidézéssel fogja felidegesíteni az alacsony szellemi képességű lakótársakat, mert aki ilyenben hisz, az mér elnézést, de egy faéknél nem sokkal életképesebb. A szeánsz egyébként annyi volt, hogy a koromsötét hálóban Jabba perceken át csak liheg és hörög, aztán azt mondja, hogy

fekete, fehér, három szellem, szomorú, sötét, fiú, halott, ágyban fekvés, téged néz

és ez kicsit durva, mert Ádiná ugye az édesapját és a fasziját is elvesztette, és ez betalál nála, de Jabba ezt meló közben nem érzékeli, csak utána, amikor Ádiná egész testében remeg és sír, és ez kibaszottul kínos és szomorú egyben, én sajnálom a csajt, hogy így előszedték a lelke mélyéről a dolgokat. A VV-feliratos stábcuccokban parádézó Jabba (tuti nem volt jó rá a ruhaszponzor kollekciójából semmi, csak a zokni) aszongya nem érti mi történt.

Elmondom én: kurva okosnak képzeled magad, oszt visszaütött. Utána a dohányzókanapén persze magyarázkodik, meg terel, de hiába, Ádiná lelkivilágát visszabillenteni annyira nem lesz egyszerű. Jabba még egy körben érdekelt, amiben Rönét kívánja majd magával vinni a szuperképességes erotikusromantikus éjszakára, aminek, szerintem legalábbis, a világ legnagyobb szóló faszverése lesz a vége, már ha Röné ugye nem hullik el a párbajon 12ker (70-30) vagy Bojli (64-36) arányban.

Na, akkor fotózás. A bigék választanak fasz(i)t, akivel fotóztatják magukat majd, a fotós 12ker lesz, mert neki nem jutott bula. Plasztik Batmannel, Röné Komisszal, Pöcök Bojlival, Ádina Jabbával, Muter meg Basszájbával tolja, és mindenki úgy viselkedik a fotózáson, mintha egy autószerelő-műhelyben magyarázták volna el neki, hogy mitől dögös egy nő. Plasztik még emlékszik rá, hogyan kellett úgy pucsítani, hogy Ali és Mehmed farka ráálljon, és ne egy másik magyar konzumnőre, Batman meg üdvözült mosollyal statisztál a tévén át is hallható szilikonrecsegéshez. Jabba mindenfélét eszik Ádiná testéről, akit láthatóan taszít az egész, amikor valami krémet nyalt le a combjáról, akkor kicsit én is öklendeztem.

page_1_1.jpg

page_2_1.jpg

page_3_1.jpg

page_4.jpg

page_5.jpg

page_6.jpg

page_7.jpg

page_8.jpg

page_9.jpg

Komisz nem szarozik, beleáll a dzsakuba farmerben, letolja a seggéről, és Godzillának nevezett hímtagjának tetejét bevillantja a direkt elmosódott sminkben pompázó Rönének, aki eljátssza a kívánós szukát, nem túl meggyőzően, de a félig tátott száj és pilarebegtetés megvan, kösz. Basszájba és Miss Kiskun etapja kissé furán alakul, mert 12ker azt szeretné, ha a két modell a szoba két sarkában, lehetőleg eszkimónak beöltözve ülne, de semmiképp nem egy szál fehérneműben, széttett lábakkal. Miss Kiskun pedig ezt csinálja, isteni szerencse, hogy egy nagyobb ajak nem villant egy kövéret a bugyi korca mellett. 12ker ideges, Basszájba magabiztos és locsolja a sárló kancaként vonagló Mutert, már megérte a fotózás.

screen_shot_2014-12-17_at_16_24_44.png

Innentől a villa fekete lyuka lesz tereítéken, Bojlival közös fotózása a seggéről és a bepucsított, de textilbe csomagolt pöckéről szól, de nyugi, semmit nem jelentett neki a dolog, még az sem, amikor a csillogó szemű úszómester az ajkait harapdálta, mert Kazal pöckét csak Komisz Godzillája tudja megbizsergetni. Mindez félig-meddig hugyozás közben derült ki, mert Pöcök a budin ülve is képes kommunikálni a pöcökbizsergetővel.

A puncibizsergéstől olyan messzire voltunk, mint a Makó Jeruzsálemtől. Talán egy kis hangyapöcsnyit.

Az utolsó szegmens megint a Nobel-díj jövő évi két várományosáról szól, bemennek a nyugiba, ahol először tényleg csak beszélgetnek. Mert:

Ha összeveszek vele, nem vagyok teljes. Mintha nem lenne rajtam műszempilla.

screen_shot_2014-12-17_at_18_04_04.png

A beszélgetés igen hamar szopásba fordult, aminek krónikéja nagyjából annyi, hogy Komisz megsimítja Pöcök arcát, mire annak kifordul a szeme, és szuggesztíven bekapja a szája elé tett, és mint később kiderül, Komisz seggéből éppenhogycsak előhúzott ujjat, majd szopja. Komisz tudja, hogy nyeregben van, előkapja a takarót, ami alatt Pöcök munkához lát, Komisz szerint mélytorkozás volt izomból, de csak egy ideig, mert Pöcök meggondolja magát félúton, amitől Komisz majdnem szétrobban, mármint agyilag (is), de vállat von (értsd: öt perc múlva kiverem, osztjó), akkor szolizás is csak félig lesz. Öt perc? Annyi. És ha tovább szopom? Akkor hét. Pöcök tehát beárazta magát: 7,5 fél perc szoliért nagyjából leszop egy faszt, ez 690 forint. Ennél olcsóbban cidáztatni Magyarországon momentán nemigen lehet.

- Jól esett, hogy mélytorokra verte (Komisz).
- Faszán, lazán, igazán, de leszippantottam a Komiszt.

Good for you, Fanni, good for you. És az áktus:

Címkék: 18+ vv7
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamilla123 2014.12.18. 00:12:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): jó, én örülök, h láttam egyáltalán Sixx-et, ne legyünk telhetetlenek :-)

KnitKat 2014.12.18. 00:14:08

@Haplo: Örülök, hogy kivehettem a szádból a szót, úgymond:D Általában azért nem szoktam kommentelni, mert mire meg fogalmazom a gondolataimat, valaki leírja őket helyettem, és nem akarok folyton csak +1-ezni meg ilyenek:D

candyperfumegirl 2014.12.18. 00:14:45

@Mók_Ica: nem kedvelem Lilut, nagyon nem, tavaly kimondottan irritált az a típusú műsorvezetése, amikor egy ítélkező iskolaigazgató szerepében tetszelegve folyamatosan leereszkedően beszélt a lakókról. Ebből idén visszavett (vetettek vele?), de most először tetszett, hogy hajlandó volt kívülről nézni a műsort, és nem a súgógépre írt faszságokat ismételgetni, mint pl. "tudjuk, hogy ha Fanni azt mondja Dennisnek, hogy nincs több szex, az csak annyit ér, mintha azt mondaná, hogy nincs több szoli" . és társai. Képes volt saját véleményt megfogalmazni, ami ráadásul elég veszélyes terep volt az esélylatolgatással meg a stratégiákkal. Ahogy Au-val bánt, azt leszartam, arra figyeltem, amiket Sixx-szel beszéltek.

Ha ilyen lenne máskor is a Belevaló, még nézhető műsor is válhatna belőle.

kamilla123 2014.12.18. 00:15:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bizony:-DD Sixx poszt (kettő is), Sixx a belevalóban. Mi jöhet még?? :-DD

kis.herceg 2014.12.18. 00:15:38

@candyperfumegirl: ugye? néha elolvadok Lilutól, hogyha az életben mindig ilyen akkor irigylem a férjét :)

kamilla123 2014.12.18. 00:16:54

@candyperfumegirl: hát, ez nem Lilun múlt. Amíg olyan vendégeket hívnak, mint VV Iza, meg VV Ildi...

KnitKat 2014.12.18. 00:18:05

@kamilla123: Pont ezért nem kellett volna egyáltalán ott lennie Aunak, mert semmit nem tudott hozzá tenni a műsorhoz, csak Lilu csicskáztatta őt az elején, meg mikor már nagyon nem bírt magával. Az utóbbi pár elég szürreális BV után azért mindenképpen felüdülés volt ez a mai:)

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:18:16

Sixx ma perzselt! Nagyon röhögtem. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:18:17

Fura volt bentről, meg perszehogy nem az én kozegem. De nem volt vele semmi baj. A veget kar, hogy lekevertek, Au kapott egy vodrot meg egy seprut is...

kis.herceg 2014.12.18. 00:18:32

egyébként sixx-el ismerik egymást, fészen láttam már közös képet róluk.

candyperfumegirl 2014.12.18. 00:19:03

@kamilla123: Iza tök jókat mondott, amikor bent volt, csak ő mindig is érzelmi oldalról közelítette meg ezt a játékot, vele nem lehet taktikáról beszélni. De azzal egyetértek, hogy lehetne színesíteni a meghívottak körét.

kamilla123 2014.12.18. 00:19:24

@sixx: mondták, h hívnak máskor is?

Mók_Ica 2014.12.18. 00:20:44

@candyperfumegirl: ebben igazad van, lazább volt, mint a vv összefoglaló vezetésénél.... de ettől még nekem nagyon úgy tűnt, hogy nyalizni próbált sixx-nek és azért viselkedett így....
de mindegy is, legalább végre tényleg élvezhető, nézhető volt a bv :)))

SzUser 2014.12.18. 00:21:03

@sepörd: Lilu nagyon frankon viszi a műsort és mellé még baromi dekoratív is. Tény, hogy inkább egy lightos Domina stilust vett fel, de neki jól áll ;)

kis.herceg 2014.12.18. 00:21:22

lehetne egy sixx elemzés rovat így kihívás után mindig.

@sixx: király volt a pulcsid :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 00:21:37

@sixx: nem idegesitett Au.? Innen nézve kicsit sok volt.

kamilla123 2014.12.18. 00:23:37

jó éjt mindenkinek! :-)

SzUser 2014.12.18. 00:23:53

Online nem lesz ma?

Haplo 2014.12.18. 00:24:06

@sixx: jo volt nagyon, erdekes volt hallgatni az elemzesedet, (foleg, hogy szinte teljesen egyezik az enyemmel) meg elhallgattam volna egy ideg, kar a kiesett idoert amit Au elcseszett, igazan szabadnapra kuldhettek volna ma...

Mók_Ica 2014.12.18. 00:24:09

@sixx: ez a lekeverés majdnem mindennap van.... elég gáz....
mi viszont roppantul élveztük végre a bv-t :))))) olvass majd vissza :))) üdítő volt, pláne az utóbbi napok szürreális adásai után.... szombati boszorkány só au-val és pinkivel.... egész tegnapig.
szóval köszi :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 00:25:28

@Mók_Ica: A Kiszel-Baukó párost már nem is emlitve.... :)

Mók_Ica 2014.12.18. 00:28:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): leírni sem akartam a nevüket így együtt.... höhöhöhööhö
szürreális együtt a nevük is és ők maguk is együtt a képernyőn..... a barinők.... höhöhöhöh

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:28:07

Sixx, a bekent sportszeletet a futós-leszokós kollégának küldted? Ő lógta el?

SzilajSzilard 2014.12.18. 00:28:59

Hol volt Sixx?! Belevaló? Benne a tv műsorban??

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:33:39

Au engem nem idegesített, a műsor előtt dumáltunk, tök normális volt. Lilu meg nem nyalt, hanem ugyanolyan fan, mint én, és imádja kibeszélni a műsort valakivel.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 00:34:41

@Haplo: de hát ez az ő műsora. a cc-n lesz elemzős poszt, ha utolérem magam melóban.

Haplo 2014.12.18. 00:38:12

@sixx: tudom, hogy az ove, de ma mondhattak volna, hogy kicsit pihenjen, mendjen szabadnapra, majd beugrik helyettesiteni Lilu :) na mindegy, csak az idot sajnaltam, varom nagyon az elemzos postot.

Krétagarbó 2014.12.18. 00:39:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nekem is tetszett ez az ötlet. Mindenki adta magát. Na jó, Lilu domina most kicsit háttérbe szorult, de ez már csak így szokott lenni.

SzaffiChan 2014.12.18. 00:41:32

Sixx, kafa lett a képregény :D Amúgy a pöcök tényleg mekkora egy fekete lyuk....

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:41:57

Pff, valaki szòljon a blogmotornak, hogy nem fain, hogy ad1: a reggelés fél nap mobilról, ad2: mindenféle meglévő nick-ekkel akarta elküldeni a hsz-emet. Ad3: a nickeknek bele tudtam nézni az adatlapjába, email cìm, multi user nevek. Kb.ennyi nem akartam feszegetni a témát. De nem ezért jöttem: Sixx nagy voltàl, isten a pulcsid, és kívülről ùgy nézett ki, hogy Lilu g-pontja a fejében van. Au meg...

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:42:52

Haplo: nem mohaa-ztal veletlenul?

Krétagarbó 2014.12.18. 00:44:36

@sixx: majd belinkeled ide? Köszi előre is.

csincsilla72 2014.12.18. 00:44:56

A Bv-ből most konkrétan Auréliót vágtam volna ki. Idióta, viselkedni nem tud. Lilu legalább tud értelmes dolgokat kérdezni. Sixx jó volt, és még több értelmes dolog is szóba került volna, ha nem a debil napközist kell fegyelmezni.
Röné megvette a vonatjegyét haza. Esküszöm, sajnáltam, hogy nem Edinát vitte. Annyira jó lett volna 1% alatti eredményt látni a párbajon.:-)

MacákékIcukája 2014.12.18. 00:51:06

Mennyire jo poszt es mennyire jo, hogy sixx ott volt a bv-ben!
Au nem kellett volna oda, most tenyleg. Erdekelt volna sixx okfejtese.
Rönének annyi.

Haplo 2014.12.18. 00:55:35

@dzsézön tetem: nem :) de ha te ismersz, ugy illene, hogy en is tudjam te ki vagy :)

csincsilla72 2014.12.18. 00:56:03

@sixx: Nem tudom, miért gondolja Au, hogy neki a debil bohócot kell mmkk alakítania.
Télleg, Lilu, mint fan jelentkezett brainstormingolni?

Aharon 2014.12.18. 00:56:47

@sixx: Ritka irritáló jelenség pedig, nekem már a VV6-ban is az volt.... és itt kifejezetten zavart, hogy az értelmetlen faszkodásával előled és dr. Kovalcsik elől rabolta az értékes műsoridőt. Remélem, hívnak még... az, ahogyan ránéztél, mikor a fekvőket nyomra, és a stább is felröhögött, az nagyon epic volt.. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.18. 00:57:43

@Száz stadiont ezeret:"... felállítom-az-embert-de-mást-viszek..."

Érdekes, eddig mindig elmondta minden kihívónak Lilu, hogy ne állíts fel senki, kérlek. Csak most nem.

dzsézön tetem 2014.12.18. 00:58:45

@Haplo: Ferke vagyok, vagy Ferkò, vagy szuperferko, vagy Katana. Illetve voltam.

Aharon 2014.12.18. 01:00:02

@csincsilla72:

"Esküszöm, sajnáltam, hogy nem Edinát vitte. Annyira jó lett volna 1% alatti eredményt látni a párbajon.:-)"

Ugyanez.... kifejezetten sajnáltam, és megörültemamikor felállította, viszont el kell ismernem, hogy qrva jó beszédet mondott, és valójában meglepett, hogy Danit vissze, biztos voltam, hogy Bojli, vagy Edina.

csincsilla72 2014.12.18. 01:00:12

@Aharon: Önimádó kiadásban. Rosszul vagyok tőle. Esküszöm, még a Tüncit beszéltető Baukó is jobb volt.

Haplo 2014.12.18. 01:00:18

@dzsézön tetem: ezereve :) regi szep idok :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 01:00:26

az első egy órát már is fel is töltötték a youtubera
feleslege bármit is írni, talán annyit hogy ez a Johnny is zseni volt, pont mint a Rotten, a Cash, a Walker , a Deep és az a Johny aki comes marching home

www.youtube.com/watch?v=JTEFKFiXSx4

csincsilla72 2014.12.18. 01:01:53

@Aharon: Kíváncsi lennék, miért nem Edinát. Fél tőle?:)) Ádinkát gyengének tartják és szegény lyány is annyira híján van az önbizalomnak.

Aharon 2014.12.18. 01:03:33

@csincsilla72: Fel nem fogom, miért nem adnak Attilának legalább ennyi műsoridőt. El tudsz képzelni egy Attila - Kiszeltünci interjút? Világszám lénne.... ehelyett ezt a majmot kéne nézni, meg az alkesz prostit.... nem értem az RTL-t, tényleg nem. No, jóccakát, holnap folyt. köv.

@sixx lécci majd egy hogyvoltot a belevalóról.... köszi :)

Aharon 2014.12.18. 01:05:32

@csincsilla72: Méltóságán alulinak tartotta ez a szerencsétlen hülye.... és igen, ezért is jó lett volna, a 90-10 után lett volna egy kis tartása a kisbékának, mert most nagyon lapul, de nyilván fogalma sem lehet mennyien szeretik és szupportálják idekint.... no, majd egyszer. De engem az sem zavar a párbaj nélkül megy el a döntőig, és nyeri meg brutálisan nagyon :)

csincsilla72 2014.12.18. 01:06:46

@Aharon: Szívemből szóltál.
Na, jóccakát. Holnap még nincs karácsony.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:06:53

@kamilla123: Le sem vettem a Fantomról Kamilla! Ádám esetén gondolkoztam volna el egy kicsit, most viszont inkább be sem kapcsolom a mobilom, nehogy véletlenül átnyomjam a szavazatomat. :-) Reni egy hülye, de az ördög nem alszik, úgyhogy párbajra fel! :-). Jól fog jönni a védettség alatti két hét Daninak, hogy újrarendezze a sorait, mert ez a Zsu a végzet asszonya!

Krétagarbó 2014.12.18. 01:07:17

@csincsilla72: szerintem AU ilyeneken nem gondolkodik, ő ILYEN:))) (én bírom, de ne kérdezd miért.)

csincsilla72 2014.12.18. 01:08:28

@Krétagarbó: Ja, sok ILYEN ember szaladgál a nagyvilágban.:-)

dzsézön tetem 2014.12.18. 01:13:05

@Haplo: :-) még találkozunk! Most megyek tentézni! Jó éjt mindenkinek!

Haplo 2014.12.18. 01:14:28

@dzsézön tetem: joejt, en estenkent ittvagyok, majd priviben meselj, mi tortent veled az elmult evezredben :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:19:26

@kamilla123: Érdekes, nekem meg tetszett! Aurélió képtelen háttérműsort vezetni (Éva ebből a szempontból sokkal jobb, mert ő meg akar felelni). Már szükség volt Lilu profizmusára, hogy AU észrevegye magát, de még így is nehéz volt. Sixx-et egyrészt sztem a hogyvolt blog propagálása, másrészt egy komoly szakértői elemzés miatt invitálták be. A Belevaló AU fan két agysejtes törzsközönségének javarészt valszeg ugyancsak fogalma sincs a nép-nevelő blogunk létezéséről. Sixx is sokkal inkább az írás embere, legalább is egy ilyen röpke 20 perces műsorban, mert azért az F1-es magazinban a spanjaival vág a nyelve is rendesen. Ha őt behívják AU-hoz, akinek fogalma sincsen, hogy ki Ő, és ezért nem is figyel rá, az lehet, hogy kellemetlenül érintette volna. Nekem epic volt, ahogy Lilu AU-t oltogatta. Nagyon profin csinálta és mivel ez volt a rendezői utasítás is, egy cseppet sem zavart a jelenléte sőt...

Lipton 2014.12.18. 01:25:30

@kamilla123: Pedig Lilu jó fej volt, mert az egyik káromkodásnál visszautalt a saját Vivés videójára. :)

sixx valahogy nem volt odavaló, Téblábolt, pótcselekvésnek a kezért fogdosta, pakolgatott az asztalon, folyamatosan lefelé nézett. Ebbe még bele kell rázódni.

verkli 2014.12.18. 01:38:06

Megnéztem az első, egyben utolsó belevalómat sixx miatt. Sixx, ne menj kertévébe többet, kacagva tesznek tönkre percek alatt, akármilyen jó gyerek is vagy.

pulicka 2014.12.18. 01:40:14

sixx elkövette azt a hibát amit Röné: önmagát adta:-D, kicsit kellet volna lazulnia, de majd idővel, ha fog még szerepelni majd belejön.

pulicka 2014.12.18. 01:42:56

@pulicka: amúgy miért pont 109-es, debreceni vagy?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:45:47

Ma eddig egy röpke 15 másodperces online volt eddig, amiben azt láthattuk, hogy Dóri újított, mert most először nem pőrén, hanem egy fitnesz top felsőben zuhanyzott!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.18. 01:47:06

@pulicka: Be kellett volna dobnia 2 felest, vagy el kellett volna szívnia egy spanglit előtte! :-)

Lipton 2014.12.18. 01:51:56

@VV Erőlegény: Ha többet megy, akkor nem lesz lámpalázas és az a duma fog menni ami a posztokban.

pulicka 2014.12.18. 02:03:32

@VV Erőlegény: vagy mindkettő, bár lehet az már durva lett volna :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 02:08:53

Na bazdmeg érkezik az első életjel a villából tehát még élnek, Fannyka az
Dóri fürdik és van rajta felsőruházat, közben fogat mos, vagy csak fogat mos a zuhany alatt

és sajnos vagy nem de ennyi

le lehet kapcsolni a villanyt, le már, jó van szól Zsu
kint van a Konszern karteleznek
Fanny és Ádámo külön kettesben, ők jönnek ki de csak ketten
Edina nem bírja elvisleni a Lacit, loltja Edinát, aztán izé, Edina visszaolt Laci még jobban ráolt
a don' worry be happy c. számot dudolják
Edinában van egy kis aggódás, mert nem tuja a párbaj kimenetelét
ha menni kel menni kell és egy jön vissza az ajtón - világosodott meg Zsu
majd kint hagyják Danit egy félig szívott cigivel
nappali
bemegyek mosdóba,
most kakálás fürdés után az nem helyes - tanítja az uszómesterek tíz parancsolata
Reni német számol és örül is neki, már a szobában vagyunk Dóri és Robin beszélnek egy pezsgőről és a klikkesedésről
nem tudom most átadni ami történik mert amár a saját villnyelvükön beszélnek
Zsu bejön a dugicigéért, azt most Edinábal felesbe
Dóri felajánlja az ővét csak egy szálat hagyjanak
(Zsu teljesen kinyílt, mint a virág télen)
Robin randira hívja Dórit, de csak gondolkozik rajta, a nyugiba bárba vinné a csajt
újra a Konszern tart igazgatói értekezést kint
Zsu, Edina, Dani
Zsu körmondta körözik
Edina és Laci körül
Zsunak van véleménye de ha kifejti azt az ránézve rossz (Laciról)
nem viselkedhet így hogy hozzá áll pár lányhoz a villában beszélnek a Konszern igazgatói a kültag beszállítójukról Laciról
manipulálni fogják,
Zsu azt fogja mondani, hogy el fogja veszíteni az Edinát, bizalmi szempontból is
Zsu nem akraja koczkáztatni a beszállító elvesztését, mert jó viszony van közütk, és aggódik, hogy Laci eltávoldoik felőle
Zsu nem akarja mert ő lesz a kétszínű, nem ez taktika így hárman vagyunk egy csapat
Zsu cserébe szétoltást kér a többiektől a másik csapat felé
most fogja kihívni a szaunába
Edina azt is szeretne hogy vannak-e Lacinak vele komoly szándékai
Zsu aggódik hogy nincs ilyen kapcsolatban Lacival
Edina szerint tapintson rá, nem fog hazudni
haditerv, taktika, ésszel, Dani bemegy, nem Edina megy, nem kell
Eidna menne és törne zúzna szavakkal
su ki-kiugrasaztja a nyualat a bokorból
Edina kérdi melyikből mrt sok a bokor
ZSu Laciból
EDina szerint tisztán kel látni LAci ügyben
Zsu színészkedi fog és zavarban lévő Zsut fog játszani(mennifog)
ő, azmiatt, és ő kérdezni szeretnék és ő akkor rád térek, hogy hogy áltok, ő akkor rátérek arra ő - gyakorló Zsu Eidna társaságában (de valójában ez nem gyakorlás)
Edina szerint arra kell ráerősíteni, hogy Laci elvesztheti Edinát
Laci szerintük akivel összeveszik azzal hamarosan kibékül
Laci teljes átvilágítása lesz, villaszintű
ki kinek az utánfutója
Edina serint menjen rá mindenre, Edninának tényleg fontos
Zsu megmagyarázza, hogy érzelmi és játék terén is fontos
SOHA nem bővülhet a BT három fő főlé
bemennek
Zsu Ádám, LAci fürdő
hajszárító
SSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSZzzzzzzzzzzzzzzzzSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ - kis szerep, egy nagy dologban

folytatjuk

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 02:33:48

Dani Robin szinkor zuhanyzás
Dani biztatja magát, hogy mindenki álljon ki a véleményéért, legyen egyens, mert szerinte eddig ő így tett és jöjjön aminek jönni kell-ezik
Dani biztos, hogy látni fogja a családját karácsony előtt, ami jó érzés lesz
Robin úgy látja, hogy akire ő jelet rak és az lesz a kiválasztott, akkor ő lesz a kihívott
de jó lesz törti meg a csendet Robin, de a csendnek nem fáj
Robin biztatja Danit,hogy kampányfőnökként helytállt és most sem lesz ez másképp

udvar Zsu Laci
LAci szeritn Zsu gondoksódobb, mint a többi a gesztusai miatt
Zsu ő
szünet
deviszont
szünet
madj "deviszonttal soha nem kezdünk mndatot" kérdi
Laci szerint nem igen
Zsu folytatja, hogy nem ért mndent LAcival szemben
Ediára tér, kérdez
Majd LAci: "Edina kért mg" 8) (Zsu nem jó színész)
Laci szerint még nem látja a saját játékát és nem is tudja mi merre
Laci szerint Zsu ék annyi rést láttak, hogy tudják mi van bent
Laci nem látott egy részt sem, mert nem érdekelte soha (A VV) az egyből látott részeket
Maci meg fanatikus és Laci szerint előnyben van
(Zsu sajnos nem tudja megvalósítani a konszern tervét - majd hazudik valamit)
Robin is megjelenik, mély filozófiai eszmecsere kezdődik, hogy hogyan értik a játékot
erre megjön VV folytatjuk is, mert őt is érdekeli az álláspontjuk és VV folytatjuk nyilván maga is filozófus

nem is hagytatok - kapjuk meg a beszélgetést
Laci Edináról, őszinte lesz és nincs értelme, hogy a renoméjét eljátssza
Vonzódsz hozzá? kérdi Zsu
Igen elkezdtem
akarsz valamit a villában tőle
Isten tervez!!!!!!!!!!! - hangoztatja Laci (8DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
Zsu tanácsot oszt, hogy ne lesz jó, mert az a játék rovására fog menni és Edina is így érzi
(Zsu egy lépéssel közlebb került az igazgatósági ülésen elhangzottakhoz)
majd VV folytatjuk a szerelmedoktor polihisztor érkezik megint, ismét, újra, elölről, oda-vissza, keresztül kasul és át is

Cimili 2014.12.18. 02:34:42

@pulicka: Kíváncsivá tettél, megnéztem. Sztem meg kurva jó volt a Sixx. Vevő volt Au. bohóckodásaira, tök laza volt.

Cimili 2014.12.18. 02:38:59

@Ay Mama, Que paso: Köszi az éccakai beszámolókat! Mi lenne velünk nélküled. :)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:01:05

Maci szuszog de nincs a képernyőn , viszont a közelben van ugyanis konyhajelenet kezdődik
a fürdőből Edina éneklése hallatszik
Laci pakolgat a konyhában, szerintem Edina neki énekel, csillag vagy a konyhába, de lehet rosszul értem
Ádám kijön és Lacihoz, most akartalak meglátogatni téged (LoL)
megyek szarni, tíz perc megvársz - szól Laci
Ádám a fürdőbe is bemegy Edina cserhátit énekel
Ádám szembeül vele és hallgatja
Teli voltunk élettel ,szabd volt a szívünk
és én úgy hittem, hogy nem kell félnünk
nem ismerik és én sem
Ádám lehet Lacit várja miközben kábelez?
Zsu Edina fürdő
Zsu lehet elbasztam, Ádám észrevett suttognak és recsegnek, utóbbi a baj
kontaktos a port?
Zsu meséli ami az előbb volt kint Lacival,
úgy néz ki dramaturg is ül a streamhelységben
Zsu meséli tudom, hogy tudod és nem kell kimondanod
elég szaggatott a beszéde Zsunak
Edinának kéne odamenni Lacihoz
most jön be most jön be, szétrebbenek mint a madarak a fáról ha lőnek a közelben

-folytatjuk-
de nem ma

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:02:05

@Cimili: 4 perc 33 másodperccel kevesebbet olvasnátok? 8)

Ay Mama, Que paso 2014.12.18. 03:17:07

@Ay Mama, Que paso: de
ropiznak a konyhában Ádám és laci, kólát is fognak inni
nem mindegy mit csinálunk bazdmeg - szól Lacisjtot esznek pörköltszaftal

itt van kint, suttognak a lányok a föürdőben
Edina szerint Laci döntse el
Zsu összeszed a gondolatati - tehát őt nem látjuk már idén
Zsura rájött a hasmenés és ő már nem fog megmenekülni az anyagcserés viccek szorító öleléséből
Edina szárítja a haját a nappaliban, hogy Dóri is hallja
énekl is hozzá az ez a vonat ha elindul c. rigmust
ZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSFFFFFFFFFFFFF
SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
ZSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

hosszú a haja na ahhoz kell a sok szárítás, nehogy nem tudom én mi legyen vele
végre
kicsi madár mérgesen lesz az ágra - folgytatja az éneklés majd sprayt használ
SSSS
SSSS
SSSS

csörög zörög
visszatér Zsu és az lényege hogy Edina tisztázza le pontosan, mert tudja hogy érzel
hogy érzek? kérdezi Edina
hát szereted, ZSu paol a törülközüöm bentmaradt bazdmeg
máma s mondta LAci hogy üljetek le beszélni, de te nem ültél ásmndta, hogy kint semmilyen nem jön össze ilyen lányokkal akik így viselkednek
na akkor most mi van - szakítja meg a pontnélküliZsumondatokat Edina
Zsu nem tudja és folytataj azt amit kb az összefoglalóban látunk, talán annyi hogy és akkó ő izé itt többről van szó
Zsu elképesztő kommunikálós csatornákban bujkál
majd Zsu készül a fürdéshezbekopog a betétet cserélő Edinához
sajnos nics rajta mikroport
Edina már nem tud jóban lenni vele (vajon kivel)
és akkor most mi van? Edina
azt nem sikerült kiszedni
Akkor lnyegében nem akar tőlem semmit?Edina kérdi
Zsu másrészt deviszont fél hogy kiesik a csapatból(Laci)
kint nem lesz semmi az biztos, bent elbohóckodás lehet zanzásítok
Edina beszél vele egy keveset
Zsu továbbra is port nélkül suttog
Edina is suttog és leszűrte a lényeget
Edina fogat mos és én is elindulok
Zsu fürdik
és valamit nyomatékosított benne, izé be akar korlátozni

dr. sziszi 2014.12.18. 05:57:09

Nahát, most néztem végig a belevalot, annyira gáz ez a lillu!!!!!!!! Au is buta, nem műsórvezetőnek való,de ahogy ez a gőrbelábu tyúk alázta....hááát.Sixx viszont nagyon tuti volt, bírom.

pulicka 2014.12.18. 08:13:06

@Cimili: szerintem meg pont merev volt egy kicsit, de lehet neked van igazad, de akkor milyen lehet amikor tényleg merev?:)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.18. 08:21:55

sixx bazz egy állat vagy. :D:D:D

ezen a mondaton: "Abban mondjuk a tegnapi összefoglaló után biztos vagyok, hogy Pöcök csak azért nem szarta eddig is körbe a Sashegyet, mert a póráz másik végét erős kezek fogták." 10 perce röhögök. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.18. 08:50:01

@Ay Mama, Que paso: "Zsu Ádám, LAci fürdő
hajszárító
SSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZSSSSSSSSSSSZzzzzzzzzzzzzzzzzSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZ"

"ropiznak a konyhában Ádám és laci, kólát is fognak inni
nem mindegy mit csinálunk bazdmeg - szól Lacisajtot esznek pörköltszaftal"

"Zsu összeszed a gondolatati - tehát őt nem látjuk már idén
Zsura rájött a hasmenés és ő már nem fog megmenekülni az anyagcserés viccek szorító öleléséből"

:D:D asszem Ay Mama-fan vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.18. 08:55:18

@sixx: <3

Lilu sok a műsorba egyébként, túl értelmes.

Falusi Liba 2014.12.18. 09:03:56

@sixx: Azért az a SoA pulcsi kicsit durva volt (bár nekem is van ilyen, csak nőiben, csónaknyakkal, bibí, de sosem mertem még emberek között hordani).:)

Gia Gianea 2014.12.18. 09:43:08

@Ay Mama, Que paso: "töri meg a csendet Robin,de a csendnek nem fáj" Kééész.... :-D :-D

Falusi Liba 2014.12.18. 10:22:56

@sixx: Mondjuk megértem, mert HALÁLOSAN jófej, életvidám, mélygondolatú srácok, akik tisztelik az életet és bolygónk jobbá tételén ügyködnek, nap, mint nap...

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:24:40

@Falusi Liba: mármint nemcsak soában talpig, hanem ilyen stílben, érted.

Szigmund Frajd 2014.12.18. 10:29:34

@sixx: A tegnapi belevaló kiváncsivá tett: meg lett beszélve, hogy ekéziket Liluval Debiliót, vagy ez Lilu magánszáma volt? Mert rajtad azt láttam, hogy nem érzed magadénak az "alázzuk meg a hülyegyereket" műfajt, bár beszólogattál Debiliónak, de az inkább élcelődés volt. Lilu viszont tobzódott a szerepben (ha az volt) és nagyon jól érezte magát a gúnyoljuk ki a szellemi fogyatékost játékban... A legrosszabb az egészben az volt, hogy láttam Debilió fején, hogy időnként felderengett nála, hogy itten szopatás zajlik, és ő a fasz rossz végén áll. Ennyire jó színésznek nem tartom, ha az, le a kalappal előtte.
Szóval mennyire volt ez forgatókönyvezve? Vagy Lilu tényleg ennyire kisstílű, hogy meg kell aláznia egy Debilió kaliberű gyereket hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát?

Falusi Liba 2014.12.18. 10:36:53

@sixx: Értem hát, vannak elegen, 2 hónapnyi váltásruhára is (hells angels, diablos, sons of satan, stbstbstb)..:)

Néha megtörhetnéd az imágód egy Gondos Bocsok, vagy Kálmán, az unikornis pulcsival.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.12.18. 10:38:31

@Szigmund Frajd: "Vagy Lilu tényleg ennyire kisstílű, hogy meg kell aláznia egy Debilió kaliberű gyereket hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát?'

lófaszt érzi magát annak. ez egy tévéműsor volt, amiben a szereplők pontosan azt csinálták,mait a producerek/szerkesztők és a közönség elvárt tőlük. én voltam az ellensúly, ennyi.

bekov 2014.12.18. 16:30:25

legjobb poszt eddig, gz :D el is teszem egy humorosba

SzaffiChan 2014.12.18. 21:08:15

Na én most tudtam csak megnézni a Belevalót. Jó voltál Sixx :-) Én amúgy bírom Lilut, kicsit mondjuk néha érezni rajta, hogy fárasztják az ovis viselkedésű és értelmi szintű emberek, bár ezt nem csodálom :D:D:D
süti beállítások módosítása