Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ray Donovan 2x06 - Viagra (18+)

2014. szeptember 09. 09:00 - AaannnaaA

Kedves Olvasók! Mint látjátok a Ray Donovan aktuális részének hogyvótját a szokásos menetrend helyett ismét én jegyzem: bár írótársam lenne a soros, ő sajnos elárulta kis társulásunkat, mert ahelyett, hogy otthon ülne a seggén és hogyvótot írna, Londonban van éppen, és színpadon bámulja az ÉN kedvenc színészemet; helyette én ülök itthon a seggemen és lesem a monitort. A szemtelenség netovábbja pedig, hogy még arra sem hajlandó, hogy az előadás után készítsen egy jó kis szelfit az amúgy erre mindig kapható, kedves és közvetlen jóemberrel, mert ő ahhoz bártortalan. De ahhoz bezzeg volt bátorsága, hogy elmenjen NÉLKÜLEM! A dög. Hallottatok már ekkora disznóságot?

Nadehogy kellőképpen kimorogtam magam, és lekutyáztam akinek jóelőre megígértem, hogy le lesz kutyázva, lássunk neki az aktuális rész tartalmi ismertetőjének. Szóval. Meglepő jelenetsorral indítjuk a részt, Cochran és Volchek édesnégyesben (!!) vesz részt, a feleségeikkel együtt! De míg a góré lelkesen dugja helyettese nejét, addig az elutasítja az övét...

1.jpg

Conor vidáman megy az étkezőbe, ahol anyja nyomkodja vadul a telefonját – Jimmel kommunikál, de nem tudnak mára találkozót összehozni a lövészklubban, mert a férfi dolgozik. Conor kérdi anyját, tudja-e milyen nap lesz holnap, mire a nő kapásból felel: szombat. Ahogy a fiú lekonyuló vigyorát nézem, nem erre a válaszra számított.

Abby mellett az asztalon ott van Bridget gyémánt fülbevalója, mikor lánya leér a kajáldába felelősségre is vonja menten. A gyerek felesel vele egy kört – közben Ray is belép, neki kell rászólnia, hogy ne szemtelenkedjen. Nem jár sikerrel, Bridget mindenkit kioszt maga körül: nem vele és Marvinnal van a gond, hanem a szüleivel, akik terápiára járnak, meg a faterjával, aki miatt marihuánát találtak az ő táskájában. Ezután a testvérek eltrappolnak a strandra, hogy a szülők kellőképpen kiveszekedjék magukat, hogy utána párbeszéd helyett két ellenkező irányba távozzanak.

2.jpg

Lena érkezik Mickeyhez látogatóba, ellátmányt hozott, kemény háromszáz dolcsi képében – kétheti költőpénz Raytől. Az öreg kiakad, de Lenát nem hatja meg, gyorsan olajra lép. Közben Shorty is előkerül, hogy merengjenek egyet szar helyzetükön.

Terry szokásos orvosi ellenőrzésén van, mikor a doki távozik, kettesben maradnak Francessel. A férfi rögtön gyónna, a nő azonban nem akar semmit hallani, bármit szeretne is mondani.

Ray a múltkor megismert könyvelő kolléganője, Harriet irodájában ücsörög, aki verbálisan nyakon önti egy vödör jeges vízzel: hősünk nem fogja tudni kifizetni az új házat, mert az ehhez szükséges legális pénzt nem tudja kifacsarni az edzőteremből, szóval szíveskedjék más úton lóvét hozni, vagy felejtse el. Ray bosszúsan trappol tova.

3.jpg

Volchek uszodában tekeri a köröket, Lena pancsol mellette, az első pihenőnél szóba is elegyednek; a csaj laza flörttel a szaunába hívja az FBI-ost. Mikor kettesben maradnak a gőzben, a férfi azonnal nyomulni kezd, ám némi nyálcsere után Lena balra el, helyette hősünk sétál be – full öltönyben. Nagyon vagány. Nem sokat kertel: tudok az édesnégyesről. Volchek hiába lépne olajra, Lena odakint egy partvist tett keresztbe az ajtón, szóval nincs kimenetel, míg hősünk úgy nem akarja. Volchek némi kertelés után elismeri a dolgot azzal, hogy Cochran kényszerítette bele, és nem tud kihátrálni, bár egyáltalán nincs ínyére. Ray ígéri, hogy megoldják a problémát. Odakint már Avival beszélné meg a részleteket, de beosztottja tiltakozik: most jóban vagyunk Cochrannal, miért vágunk alá? Azért mert egy gyilkos, és mert én azt mondtam, csattan fel hősünk, Avi pedig beleegyezően bólint és indul bedrótozni Volchek házát.

Ekkor Ashley telefonál, hogy azonnal szüksége van Rayre, illetve nem neki, hanem egy ismerősének, aki bármennyit fizetne mert bajban van. Mondjuk én nem dobnám hanyatt magam a zavarodott kiscsajtól, de a pénz nagy úr, ugye.

4.jpg

Terry a változatosság kedvéért Írországról szóló dokumentumfilmet néz a tévében, Bunchyval együtt. Utóbbinak kapása van, a nemrég megismert anyuka, Patty hívja estére vacsorára, méghozzá úgy, hogy kettesben lesznek. Na erre baromi kíváncsi leszek...

Nem sokkal később Terry egyedül mélázik a teremben lévő szobájában, mikor váratlanul Frances toppan be – nem óhajt beszélgetni, csak egy kiadós kefélésért jött, amit persze meg is kap.

Shorty érkezik Mickey szobájába, füvet hozott, hogy lazuljanak egyet. Az öreg hivatalból kapja a cuccot, de ennél jobbat is tud mesélni: ahonnan az anyagot hozza, rengeteg lóvét tárolnak, ám a széfjük ócska, simán fel tudná törni. Mickey nem igazán vevő az ötletre, meg arra sem, hogy szomszédja a tetőre menne egyet bulizni, ő kicsit vadabb dolgokat képzelt el – persze ez csak szájtépés betépés közepette.

5.1.jpg

5.2.jpg

Ray megérkezik ahova Ashley hívta: a leendő ügyfél neve Steve Knight; valamiféle problémamegoldó, okosságosztó, világmegváltó guru a tag, akiről elsőre üvölt, hogy szerelmes saját magába. Deklaráltan persze Ashley a szerelme (ennyit Stu Feldmanról), el is akarja venni, de addig is el kell válnia a feleségétől, ami nyilván nem lesz egy egyszerű kör. Ám míg oda jutnak, van egy apró probléma az egyik szekrényben: egy összekötözött kezű, leragasztott szájú fószer (Manuel) – ezt az ügyet kellene hősünknek megoldania. Steve távozik, Ray azonban még nem végzett, ezért utánatrappol, és kiosztja: nem ismerlek, és nem vagyok a beosztottad. A férfi azonnal elnézést kér, és szépen kéri a probléma megoldására. Így már más, indulhat a meló, bár nem lesz olcsó.

Okosemberünk színpadra lép a közönség elé, hogy megmondja nekik a tutit – igen így mindenkinek egyben, méghozzá öt órás (!) előadás keretében. Én szimplán csak nárcisztikus fasznak nevezném, de ízlések és pofonok, ugye.

6.1.jpg

6.2.jpg

Terry és Frances a szex után beszélgetnek kicsit, a nő rögtön azzal indít, hogy csak egyszeri alkalom volt, de a férfi ennél többet akar: elvenné feleségül, hogy mindig együtt legyenek. Az nem olyan egyszerű, mert a múltkori eseten a nő nem tud csak úgy túllépni, biztos benne ugyanis, hogy Ray megölte a papot, mi pedig tudjuk, hogy beletrafált. Terry magyarázná a bizonyítványt, miszerint a pap abuzálta mindkét testvérét, de a nő akkor sem tud az esetre legyinteni, hiába szereti a férfit, és lenne vele szíve szerint.

Miután Frances távozik, Terry és Bunchy a közös fürdőszobában beszélgetnek, aholis utóbbi kiböki, hogy randija van ma este, de nem igazán tud mit kezdeni a szituval, mert ahogy ő mondja, szexuálisan anorexiás. Terry elüget, és nem sokkal később Potato Pie társaságában tér vissza, merthogy az öreg tudja a megoldást Bunchy bajára – hozott magával Viagrát, ha oda kerülne a sor, vegye be bátran, aztán olyan lesz, mint a Duracell nyuszi.

7.jpg

Mickey és Shorty még mindig a fű hatása alatt agyalnak azon, hogy juthatnának exta lóvéhoz. Utóbbi azt találja ki, hogy házasodjanak össze, mintha melegek lennének, így Mickey megkapja a nyugdíját, ha ő meghal. Viccből még le is térdel, és megkéri a kezét. A nagy röhögés közepette megszólal Donovanapu telefonja, amit társa vesz fel kislányos hangon belevinnyogva a készülékbe, ám a hívás komoly, ezért az öreg gyorsan átveszi a vonalat. A Paramounttól hívják, de majd csak később tudjuk meg, mint akarnak tőle a filmesek.

Ray kiszedi Manuelt a szekrényből és megszabadítja a köteleitől. Szerencsétlen nem is igazán érti mi történt – kaját hozott Steve-nek, mire az képen vágta. Nos, most nem a „miért”-ek keresése a lényeg, hanem a „hogyan tovább”. Nos, félmillió dollárral már egész boldog lenne, és elfelejtené a feldagadt képét. Némi alkudozással 350 ezerben állapodnak meg. Ray ezután a színpad szélére megy, ahol Steve javában osztja az észt a népnek – a férfi meglátja, és lelép a közönség elől pár percre, hogy beszélhessenek. Hősünk közli, hogy probléma megoldva, Manuel hazamegy Guatemalába, vissza pedig már nem jöhet az usába, mire az idióta ügyfél térdre vágja magát hálája jeléül. Raynek ez roppant kínos, úgyhogy a hála pénzbeli kifejezésére tér rá: százezer dollár lesz a díja, havonta. Merthogy Steve ezentúl állandó ügyfele lesz hősünknek, gondolom 24 órás szolgáltatással. A számlát pedig szíveskedjen Ray nevére kiállítani. Ügyes. Elmenőben Ashleytől még kap egy CD-t, rajta Steve agymenéseivel és autogrammjával. Hehh!

8.1.jpg

8.2.jpg

Terry a szobájában lógatja az orrát – kuffantás megvolt, asszony sehol, még Bunchynak is jobb estéje lesz, mint neki. Potato Pie lép be hozzá, és tart egy kemény fejmosást, miszerint ez nem boxolóhoz méltó viselkedés. Úgy látszik ez hat, mert a férfi felugrik, de nem edzést megy tartani, hanem… Írországba. Egy hivatalnok előtt ülve látjuk őt viszont, ahol magát fényezi, mint leendő ír bevándorlót. Végülis itt boxterme van, önálló bevétele, szóval a hivatali gépezet szemében bizniszmen, ami pozitívnak számít, tárt karokkal várják, mint hazatelepülőt.

Volchek meglátogatja Cochrant az irodájában, és meghívja egy esti közös kuffantásra, ám főnöke hallani sem akar többé a dologról. Miért is? Mert beosztottja nagyon megbántotta a feleségét, mikor előző nap nem dugta meg a nőt. Hát, ez szar ügy, főleg annak fényében, hogy közben Avi már kamerázza befelé Volchek nappaliját. Az FBI-os nemsokára meg is érkezik, és követeli, hogy tüntessék el a kütyüket a házából, nem lesz több szexparty, így nincs értelme az egésznek. Avi azonnal főnökét hívja megoldásért.

9.1.jpg

9.2.jpg

Mickey a Paramount egyik irodájában csücsül a nő előtt, aki korábban hívta, és aki most őszintén elmondja, hogy nem igazán érti, mit akarhatott tőle az elhunyt Sean Walker, mert írni, azt nem tud. Hát nem, de bankot rabolni és fekete nőket kúrni annál inkább, jön a kedélyes válasz, mire a nő elvigyorodik – jó lesz ez még valamire.

Ray útban Avihoz Abbyt hívja, miszerint nagyon sajnálja reggeli összezördülésüket, és estére egy elegáns étterembe hívja vacsizni. Illetve egyelőre csak a rögzítőjét, lévén az asszony ki van kapcsolva.

Terry beront Frances melóhelyére, és iszonyú lelkesen előadja, miszerint Írország tárt karokkal várja, ő pedig elszánt, hogy oda menjen, méghozzá a nővel együtt. Eladja az edzőtermét, a lóvéból ott új életet kezdhetnek, csak Frances szíveskedjen elválni. A fia sem akadály, úgyis kollégiumban lesz, szünetekben meg vígan meglátogathatja őket. A férfi térdre veti magát így kéri, hogy tartson vele és legyen a felesége.

10.jpg

Ray megérkezik Volchek házába, a tulaj dühösen neki ismételgeti, amit eddig Avinak: húzzanak a retekbe, nem lesz több gruppennachtmittag – Cochran besértődött, mert látta rajta, hogy nem akarja dugni a nejét. Hősünk a lelkére beszél: ha meg akarsz szabadulni a felettesedtől, nincs más módja, csak így, szóval hívd fel szépen a nejét, kúrd meg, a képedet majd kitakarjuk a felvételen, és minden rendben lesz. Volchek rááll, felhívja Holly Cochrant azzal a rossz dumával, hogy egy régi szerelmére emlékezteti, aki elhagyta őt, azért nem akarta megdugni, de meggondolta magát, tolná a biciklijét ezerrel, még ma este. A tyúk elérzékenyül, és rááll a dologra.

Abby otthon készülődik az estére, miközben Bridget megy elnézést kérni a szobájába a reggeli cirkuszért. Semmi gond, mondja az anyja, azzal balra el.

11.jpg

Bunchy körül is beindult az este – újdonsült „nője” fodrász lehet, mert hajmosást választott előjátéknak, vagy éppen csak erre indul be, ki tudja. Az első csók után a csávó olajra lép a fürdőszobába, bevenni a kék bogyót, ám pont mikor lenyeli kintről kiabálás hallatszik: Cliff, Patty kisfia hazaérkezett, mert véletlenül bepisilt – azzal már rontanak is be a fürdőszobába, gyerekmosdatás, pizsamafelvétel, aztán közös családi mozizás lesz a vége. A kiscsákó amúgy cuki, mert a kanapén tévézés közben Bunchy ölébe fekszik, bár gyanítom ő inkább anyu fejét látná ott, de hát evvan.

Mickey Shorty közreműködésével otthon vadul ír, ezek szerint kapott melót a Paramounttól, bár nem igazán megy neki, inkább csak nyűglődik. Shorty szerint hagyják a picsába, inkább csináljanak valami balhét, pölö menjenek fel a tetőre (úgy látszik a csávónak ez a mániája). Mickey azonban gorombán leugatja, konkrétan elzavarja a retekbe, mondván ő csak egy rákos fasz. Shorty valóban el is üget, meglehetősen lelombozva. Na most kedvem lenne levágni egy jókorát az öregnek.

12.jpg

Ray megérkezik a kajáldába, ahol ismerősként üdvözlik, asztalhoz ültetik, hogy ott várja meg az asszonyt. Tegye fel a kezét a ki meglepődött: Abby nem érkezik meg, férje pedig hiába hívja, ismét a rögzítője válaszol. Akkor mégis hova csípte ki magát? Nos, egyet találhattok! Igen, Jimmel, rendőr ismerősével jött egy kricsmibe, ahol dartsoznak egy kört, aztán vad csókolózásba kezdenek.

Hősünk immár az irodájában ül egyedül, a szexelő FBI-os párocskákat nézi a gépe monitorján, mikor Harriet hívja, miszerint most beszélt Terryvel, aki el akarja adni az edzőtermet, ezzel pedig ugrik a jó kis pénzmosoda. Ray ígéri, hogy elintézi a dolgot, nem lesz itt semmiféle eladás kérem szépen. Ekkor váratlanul kopognak. Ashley érkezett, akit Ray egy éhes kutya ábrázatával enged be, és nem is kell csalódnia: a csaj már dobja is le a kabátját, ami alatt csupán fehérnemű van.

13.1.jpg

13.2.jpg

A két Donovan gyerek otthon tölti az estét, mikor Conor váratlanul megkérdi: hány óra van? Elmúlt éjfél, jön a válasz, mire a srác csak annyit felel: akkor már 14 éves vagyok. Szóval ez nem jutott reggel az anyja eszébe. Na szép.

Címkék: 18+ Ray Donovan
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tinipuma 2014.09.09. 14:48:41

Mégis mire kéne a szelfi? Engem nem kell nézegetni, a jóemberről meg van mit, nem igaz? :-)

Ami a sorozatot illeti, gondoltam én, hogy ez nem egyszerű félredugás lesz. Annak pedig nagyon örültem, hogy kaptunk egy új karaktert a munka frontra, jó lehet még ez a családi balhék mellett.

AaannnaaA 2014.09.09. 14:51:25

@tinipuma: Azért kéne szelfi, hogy megtapogasd helyettem is, baszki :) Aztán meg elmeséld, hogy milyen volt, én meg cefet irigykedjek az eddigiek mellé :)

tinipuma 2014.09.09. 15:45:26

@AaannnaaA: Á, a tapogatás! Erre nem is gondoltam. :-)
Mindegy, akkor is utálok sorba állni.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2014.09.10. 14:02:37

@tinipuma: Kár, pedig helyettem is megtapogathattad volna, igazán! :D

Is 2017.01.05. 09:22:53

@AaannnaaA: Ha jól értettem, Shorty nem a tetőre akart felmenni, hanem a tetőről behatolva törné fel azt a széfet.
Ray elég aktív nemi életet él mostanság, ha nem is az asszonnyal. Biztos ő is belefáradt már a napi 2-be. :)
Kíváncsi vagyok, hova fut ki Abby meg a rendőr kapcsolata. Ray Donovan feleségeként rendőrrel barátkozni nem jelent jót az álmoskönyv szerint...
Kicsit attól tartok, nehogy Bunchy elsüljön a kiskölyök fejével az ölében, mert soha nem mossa le magáról a perverz pedofil címkét... :)

AaannnaaA 2017.01.05. 09:37:32

@Is: Azt kell mondanom túl sok felnőtt tartalmat nézel mostanában, ha élből ilyesmi jut eszedbe :D

Is 2017.01.05. 12:09:30

@AaannnaaA: "Én? Maga mutat mindig pi*át!" :D

Pácsó Ármándó 2017.01.05. 12:14:10

@AaannnaaA: Nekem küldött egyet, hogy együtt pezsgőfürdőznek, az szelfinek számít? :-)
süti beállítások módosítása