Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6955-6958 - Vigyázni kell a lovakkal

2014. június 14. 08:56 - julie0812

Elnézést kérek a többrészes csúszásért, de amióta korábbra tették a BK-t, nem tudom nézni. Igyekszem pótolni a lemaradást, kezdjük is egy dupla epizóddal, amiben lesz szerelmes szenvedés, Vilibá átverés és gyilkossági kísérlet is, úgyhogy csapjunk is bele a lecsóba. Vagy körömpörköltbe.

1.jpg

Miki széles vigyorral nézegeti a borkóstolón készült képeket, büszke rá, hogy micsoda jó nő a felesége. Zsófinak meg tövig rágja a körmét, mi lesz, ha Miklós kiszúrja a zalános, szerelmesen pislogós fotót, de nem. Zsolt közben az összes képet kiteszi a Rózsában, gusztusosan ráhányva őket egy táblára a falon. Zsófi érkezik és oda se mer nézni, Ádámot kérdezi, kint van?? Nyugi, AZ a kép nincs kint. AZT a képet éppen Zsolt mutogatja Nórának az irodában, majd oda is adja neki, hátha tud vele kezdeni valamit. Valami jót. De egyelőre nem kezd vele semmit, mert amikor nagyon keres valamit és kiborítja a táskája tartalmát az asztalra, NonStop felfedezi nála a képet. Fú,Nóra, ugye nem Zsófit akartad ezzel fúrni? Dehogy, csak be akartam rakni a családi albumba. Vagyis elkoboztam Zsolttól, hogy mentsem Zsófit. És Ádám elhiszi, miért ne.

2.jpg

Gizi úgy dönt, hogy fuck a közös képviselőség, ő lemond, vagy ha lehet, átadja másnak a feladatot. Laci már dörzsöli is a tenyerét, Gizi pedig bömböl, hiányzik neki Linda. Bözsike próbál lelket önteni belé és Lacit is arra kéri, hogy segítsen neki egy kicsit a melóval, mert így legalább elfoglalja magát. Gizi összeszedi magát és első lépésként kirúgja Vilibát, úgysem tud takarítani a szeme miatt és így legalább lehet költséget csökkenteni.

3.jpg

Bambiról felkerült egy vetkőzős videó a netre, ezért akarják kirúgni a bábozók. És ha nem jár iskolába, nem hosszabbítják meg a vízumát, nem magyar állampolgár, mint kiderült. Azért ez a vízum dolog még mindig nem tiszta, de annyira nem is fontos, valamiért mennie kell, ez a lényeg. KicsiSzabi pityereg, Alíz kárörvend és jól beszól az őzikének, hogy húzzon már el a búsba, mielőtt még több pénzzel lehúzza az öcsikéjét. Mielőtt visszautazik az iskolába (amiről már fogalmam sincs, melyik országban van), Bambi egy kisebb összeget ad Szabinak, a többit majd később. A fiatalok könnyes búcsút vesznek egymástól, mialatt Alíz tapsikolva lesi őket, jaj de csúnya dolog, Bözsike jól le is cseszi.

4.jpg

Zsófit felhívják a borverseny miatt, de Miki is otthon van és ő ugye nem tud róla, hogy Zalánnal beneveztek a versenyre. Zsófi hebeg-habog, majd hirtelen leteszi a telefont, kicsit sem gyanús. Miklós gyorsan visszahívja az utolsó számot és máris kiderül minden. Később Miki és Zsófi kimennek a birtokra, majd Miklós rejtélyesen eltűnik. Zalán rábeszélni Zsófit, hogy menjen vele lovagolni, ezalatt Miki az istállóban egy kis közös almaevés után jól elnyeszeteli az Üstökös nevű ló kantárszárát. Nahát.

5.jpg

Szabi bőszen smsezik Bambival, Alíznak persze puffog. A szöszi rosszkedvét fokozza Nóra és a hőn szeretett Ádikája édelgése a pultnál. NonStop este étterembe viszi Nórát, bezzeg Alízt sose vitte. Bartha azzal nyugtatja a szöszit, hogy Nóra úgyis hamarosan pattintani fogja Ádámot, ő az ilyen szépfiúkat megeszi reggelire. Timike, miután nyafog egy sort a szar kaja miatt, amit Nóra a Rózsából hozott, megkérdezi, hogy Ádám mikor fog odaköltözni hozzájuk. Hát azért még nem mostanában, mondja Nóra. De szereted? – kérdezi a kis troll. Kedvelem – ez a válasz. De hát te mondtad, anyuci, hogy csak akkor szabad ágyba bújni valakivel, ha igazán szeretjük. Ja ja, inkább menj, írd meg a házidat.

6.jpg

Zsófiék romantikusan baktatnak lóháton, Miki pedig lehallgatja Zsófi üzenetét, lovagolni mentem, nemsokára jövök. Vagy nem, gondolja hirtelen Miklós és nekiáll megkeresni Zsófit, aki már le is esett a lóról és nem tud lábra állni. Zalán felkapja és szalad vele, lovak maradnak. Miklós idegesen telefonál, kerítsék elő Zalánt és a feleségét a föld alól is, amikor azok betoppannak az irodába. Miklós módszeresen lecseszerinti drága nejét, minek megy lovagolni az, aki nem tud, majd Zalánt is összeszidja, mert nem ellenőrizte le a felszerelést. A Cár ragaszkodik hozzá, hogy kórházba menjenek, majd otthon is körülugrálja Zsófit. Zalán jön látogatni és bocsánatot kérni, Miki gyilkos pillantásokkal bombázza.

7.jpg

Troll Tímea Lucáéknál picsog sminkelés közben, jaj, mi lesz, ha az Ádám majd egyszer csak odaköltözik. Alíz az udvaron azonnal gratulál is Nórának a jó hírhez, Nóra meg csak pislog, aztán szalad is Ádámhoz, össze akarsz velem költözni? Hát nem igazán, mondja Ádi. De akkor honnan veszi Alíz? Ádi lerohan a szöszihez, mi ez az egész? Fú, nagyon összevesztetek – kérdezi nagy boldogan Alíz. Hát nem, te meg menj a fenébe. Erre aztán Alíz kitalálja, hogy most már tényleg megváltoztatja az életét: nagy cickókat csináltat magának.

8.jpg

Vilibá totál be van parázva a szemműtét miatt, el akarja halasztani hasfájás miatt, de Bözsike nem veszi be ezt a dumát. Végül azzal fűzi Vilmost, hogy főz neki fini körömpörköltet. Az öreg látszólag belemegy, de továbbra is remeg és persze esze ágában sincs a kés alá feküdni. KicsiSzabi és Bözsi mama új cselt eszelnek ki: némi ketchuppal súlyos vérzést imitálva ráveszik Vilibát, hogy vigye be Bözsikét a kórházba. Aztán ha már ott voltak, gyorsan meg is műtötték Vilmos szemét.

9.jpg

Este Zalán az istállóban szomorkodik a Zsófival történtek miatt, amikor jön egy lovászfiú és közli vele, hogy a kantár szárát valószínűleg elvágták, ezért szakad el. Na, vajon Zalánnak összeáll a kép?

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárkány 2014.06.14. 21:07:36

Egy fontos dolog kimaradt a leírásból. Amikor Zalán és Zsófi lovagolnak, akkor Zalán arca teljesen frissen borotvált. Mikor Zsófit cipeli, akkor meg már erősen borostás. :)

julie0812 2014.06.17. 15:52:58

@Sárkány: jogos, valószínűleg Zalán az aggodalom miatt öregedett ilyen gyorsan :D
süti beállítások módosítása