Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6921-6922 - Régi-új üzlettárs

2014. május 14. 16:00 - julie0812

Sajnos a mai részt sem sikerült megúszni Balázs és Linda nélkül, mert még röviden be kellett jelentkezniük, hogy tudjuk, nem vesztek el, de érzem, hogy közel van már az a nap. Csapjunk is a lovak közé.

1.jpg

Nóra a szerelmét bizonygatja Ádi fiúnak, ez már önmagában véve vicces, ráadásul úgy magyaráz neki, mintha Ádám a gyereke lenne. NonStop be is kajálja a magyarázatot: Nóra nem féltékeny Miklósra, csak Timike miatt aggódik, mert ha Zsófi félrelép, az Timit is érinti. Miért is? De ez már mindegy. Nóra még a Zsófi nevére elkövetett szobafoglalást is úgy állítja be, hogy azt kettőjüknek akarta lefoglalni, csak hirtelen felindulásból Zsófi nevét mondta be. Még néhány hízelgő szó Ádámnak és máris jöhet egy kis összebújás.

2.jpg

Miki folyamatosan hívogatja Balázst és közben a levelet szorongatja, persze hiába, Balázs nem veszi fel a telefont. Végül Miki Gizitől tudja meg, hogy Linda és Balázs leléptek – persze nem együtt, úgyhogy senki se tudja, hol van Balázs, de az biztos, hogy Bartha a hibás mindenért, mondja Gizi. Mikinek több se kell, beront a Rózsába és kérdőre vontja Zsoltot. Zsolt elmondja neki, hogy Balázs lenyúlta a lóvéját, majd kölcsönös fenyegetések és a klasszikus „Na mivan??” után majdnem verekedésig fajul a dolog, de szerencsére Atikám, kilincsorrát nem féltve közéjük veti magát.

3.jpg

Nóra és Ádi nagy vidáman jönnek ki a szobából a hirtelen hancúr után, Ádám még kanos, de Nórának dolga van a kisboltban, ott hagyja a habtestűt egy szál faszban (na jó, takaróban) a nappali közepén, míg troll Timike, akinek franciaórán kellene lennie, a kanapé mellett kuporog. Nóra közli Ádámmal, hogy fél órája van, mielőtt a troll hazaér. Ádi el is vonul zuhanyozni, közben Timike lenyúlja a ruháit. Ádám a dereka köré csavart törülközővel kétségbeesve rohangál a lakásban és telefonon próbál segítséget szerezni. Nóra nem veszi fel, mert éppen Mikiről és Balázsról dumál Gizivel és az ugye fontosabb topic. Alízt sikerül csak elérni, aki össze is szed Ádámnak néhány cuccot, de miután Ádám beszól neki, a szöszi inkább lelép és magával viszi a ruhákat is, amiket színpadiasan leszór az udvarra.

4.jpg

Peti teljes depresszióban úszik otthon, pizsialsóban és pólóban kóvályog a lakásban és semmi sem érdekli. Hiába szervezett Juli és Atikám lakásfelújítást New Bartha vezetésével, hátha majd Peti jól részt vesz benne és ettől visszatér az életkedve, az ex-vőlegény csak szenved és még tejért se hajlandó lemenni a boltba. Krisztián maxon hallgatja a rádiót és ez zavarja Petit, úgyhogy kénytelen szóba állni Krisszel. Egy kis lelkifröccs után Peti mégis úgy dönt, hogy beáll segédmunkásnak. Juli örömmel látja a fejleményeket, amikor Peti megcsúszik szerelés közben és ráesik az asztalra, úgyhogy van egy kis ijedelem, de semmi komoly. Azért Juli kihasználja az eseményt és a frászt hozza Hannára, hátha így majd végre hajlandó szóba állni Petivel. Hanna azonnal rohan is az ő Petikéjéhez.

5.jpg

Nóra átmegy Mikihez lelki vigaszt nyújtani Balázs távozása miatt. Azt mondja a Cárnak, hogy neki akkora vonzereje van, hogy képtelenség tőle elszakadni, lám neki sem sikerült és ők mindig egy család lesznek. Mikinek felvillan az agyában valami és a további sóhajtozás helyett átrobog Atikámhoz és az orra alá dörgöli Balázs levelét, amelyben Bali átengedte az üzletrészét neki, úgyhogy újra üzlettársak lettek, majd közli az elképedt Attilával és Nórával, hogy meg fogja szerezni az egész céget. Darkman is back, muhaha.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása