Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6873-6874 - KicsiSzabi a pókersztár

2014. április 04. 20:16 - julie0812

Atikám épp arról világosítja fel Julit, hogy Balázs már nem dolgozik az irodában, amikor beállít egy rég nem látott szereplő: Kati, aki nem Vilibá lánya, hanem András volt évfolyamtársa és éppen Bandit keresi sürgősen. A képviselő jelöltek tisztességtelen kampányba kezdenek, a lakók így ingyen degeszre tömhetik magukat. Bartha fagyija pedig visszanyal.

1.jpg

Bartha valami Baba nevű lebuj megvásárlásával akarja tisztára mosni a széfben egyre csak halmozódó pénzét és ehhez továbbra is Nórától vár segítséget. Nóra nem igazán akar ebbe belefolyni, akár mennyire is szívén viseli Zsolt sorsát, de azért megadja neki egy ismerőse elérhetőségét, aki járatos ezen a területen. Bartha hálából jól megölelgeti Nórát az udvaron, nem mellékesen azért, hogy a Cárt és Cárnét bosszantsa. Nóra nem díjazza ezt a testi közelséget, megkéri Zsoltot, hogy legközelebb tartózkodjon az efféle heves érzelemkitörésektől, de Zsolt jókedvét semmi sem ronthatja el.

2.jpg

Juli és Atikám beszámolnak Katinak András „balesetéről”. Kati teljesen megzuhan, de azért elmondja miért jött: van egy tehetséges csaj, akinek lóvéra lenne szüksége ahhoz, hogy külföldön tanulhasson építészetet. Andris annyira jó lelkű volt, biztos adna pénzt, úgyhogy Juli el is rongyol Mikihez, adjanak pénzt az alapból ennek az ígéretes tehetségnek. Hát Miki nincs éppen adakozós kedvében, Andris meg már úgyis feldobta a pacskert, úgyhogy beint, adjatok a saját zsebetekből, ha akartok.

Mivel Miklósnál nem járt sikerrel, Juli Claudiához fordul, így megtudunk néhány infót a Nagysasszonyról is, pl. hogy remekül érzi magát és vettek egy kiskutyát. Clau egyébként azonnal jóváhagyja, hogy támogassák az építész palántát, mert Nóra segítségével létrehoztak egy ösztöndíj programot, amit Andrásról neveznek el és így az adományozott összeg csökkenti az adóalapot, úgyhogy semmi gond.

3.jpg

Bartha estére bezárja a Rózsát, mert zártkörű pókerpartit szervez, így akarja elnyerni a kiszemelt nájtklubot. A jelenleg tulaj Tutajos (no comment) és az ő átverésében segédkezik neki Balázs és a Balta nevezetű verőlegény. KicsiSzabi beugrik, mert a telóját ottfelejtette, Tutajos rögtön befogja koktélkészítésre, majd hívja, hogy zsugázzon egyet ő is velük. Bartha nem kifejezetten örül ennek, de Szabikának nem esik le a szitu és örömmel csatlakozik, úgyis van egy kis plussz lóvéja. Ez a Tutajos olyan szerelmes szemekkel méregeti Szabikát, hogy kiráz tőle a hideg.

4.jpg

Ha már úgyis a házban járt, Kati meglátogatja Nórát is. Nóra elmeséli neki Juli és Atikám afférját. Katinak eléggé kikerekednek a szemei és ezek után már annyira nem értékeli a Berényi Kft. támogatását. Atikám szeretne nagy feneket keríteni a pénz átadásának, lehetne valami sajtóhír, stb. De Kati letorkolja, szerinte nem lenne ízléses, hogy a cafka és a szeretője állítanak emléket Andrásnak, akkor már inkább Miklós, bezzeg az ő neve makulátlan. Atikámnak ettől elborul az agya és felvilágosítja Katit Miki szerepéről András halálában. Fúj micsoda fertő.

5.jpg

A képviselőjelöltek elkezdik a kampányt, pár hét múlva lesz a választást, addig mindent be kell vetni. Novák ingyen pogácsát osztogat a vásárlóknak, de csak azoknak, akik a házban laknak. Vilibá és Bözsike az udvaron süteményt osztogatnak. Lacinak nem tetszik ez az egész és azt javasolja, hagyják a tisztességtelen módszereket. Kezet ráznak, de egyik sem gondolja komolyan.

6.jpg

Néhány kör után Tutajosnak mehetnékje támad, KicsiSzabi elnyerte az összes pénzét, pedig állítja, hogy nem tud kártyázni, csak szerencséje volt. Bartha azt mondja Tutajosnak, hát akkor tegye fel a Babát. A fószert nem kell sokáig győzködni, akkor játsszunk nagyban. Izgalmassá válik a helyzet, Tutajos mindent feltesz és Bartha viszi a kört, illetve csak vinné, mert Tutajos megállapítja, hogy Szabi tényleg nem tud játszani, nem vette észre hogy mégis csak ő nyert.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.04.05. 00:13:58

Vili bá gyerekei közül emlékezetem szerint két lány volt: a fiatalabbik Mónika, aki Brüsszelbe vagy valahova arrafelé költözött, a másik Ildikó,aki eredetileg Pécsen lakott, aztán Németországba ment férjhez. Volt két fiú gyerek is: Géza, meg egy másik, akinek nem jut eszembe a neve, de sosem szerepelt a sorozatban. Azt hiszem, hogy az Ő gyereke volt Botond, aki egy ideig unokaként nevelkedett Vili báéknál. Szóval ki is ez a Kati?

julie0812 2014.04.05. 08:33:41

@mézescsók: Ő nem a Tilda anyja? Mert én arra gondoltam...

julie0812 2014.04.05. 08:41:02

@mézescsók: na rájöttem mi zavart meg. Ez a nő a szeressmostban volt a szőke csaj anyja... Most megnéztem, elvileg András volt évfolyamtársa... Úgyhogy bocsi... :)

Johnny336 2014.04.07. 11:56:44

@mézescsók: ez a Kati pont úgy néz ki, mint Janza KAta, aki Vili nagyobbik lányát alakítja (akinek nem tudom a nevét, csak a Mónikát). Először én is azt hittem, hogy Vili lánya. De ez szerintem Emma anyja - vagy mi van?! :D

Vilmos legidősebb gyereke Bálint, aki nem is az övé, mert Magdika félrelépett 40 éve (talán Szombathy Gyula volt a színész, aki játszotta a gaz szeretőt?), és igazából tőle van Vilmos elsőszülött fia, Botond tehát nem Vili unokája, ezért Szombathy Gyula karaktere után ment Kanadába.

Értitek, nem? :DDD

mézescsók 2014.04.07. 13:01:05

@julie0812: Semmi gond. Tilda anyja Ildikó, meg egy Ricsi nevű gyereké, aki egy ideig szintén Vili báéknál nevelkedett.
@Johnny336: A nagyobbik lány neve Ildikó.
Nem Emma anyja, mert az meghalt az apjával együtt, illetve azzal, akit az apjának gondoltak. Emma a nagynénjével élt, amikor András megtalálta és magukhoz vették.De Julie0812 már kiderítette: András évfolyamtársa volt az egyetemen.

julie0812 2014.04.07. 13:40:12

@mézescsók: Ja, tényleg Ildikó. Hát erre már nem emlékeztem... Ember legyen a talpán aki az összes szereplő nevét megjegyzi :) Azt tudtam, hogy Tildának van egy öccse, de az ő nevét sem tudtam volna megmondani :)
@Johnny336: Vilibá legidősebb fia (vagyis nem fia) még sosem szerepelt ugye? Biztos még tartogatják, hátha egyszer szükség lesz valami új sztorira...
süti beállítások módosítása