Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6727-6734. rész

2014. január 07. 16:00 - julie0812

Kissé lemaradtunk az eseményekben, de most az új évben újult erővel látunk hozzá a történtek dokumentálásához.

Ott vesszük fel a fonalat, hogy Hannácskának végre kezd derengeni, hogy NonStop átveri és a háttérből Peti segít neki a csajozós szövegekkel. Persze először azért hitetlenkedik egy sort Balázs előtt, szerinte a kis Berényi csak féltékenykedik.

1.jpg

Bartha jön örömködni Nóráékhoz, ahol Aranka épp elsírja, milyen szörnyű volt, hogy leégett a házuk. Bartha azt gondolja, hogy milyen jó fej volt, mert amolyan régi szívességből elintézte Béláéknak, hogy mégse vigyék el a fejük fölül a házat, de Nóra közli vele, hogy házból már csak por maradt. Most már csak abban reménykedhetnek, hogy volt rajta biztosítás. Timike meg azon aggódik, hogy ezek a nyakukon maradnak majd. El is panaszolja az apjának a történteket. Miki meglátogatja Barthát, megkéri, helyesebben mondva befenyítit, hogy a továbbiakban ne tegyen nekik szívességet.

2.jpg

NonStop megköszöni Petinek az eddigi támogatást, de úgy gondolja, most már egyedül is elboldogul Hannával. Peti kissé csalódott. Balázs is számon kéri tőle, hogy miért segít NonStopnak, majd kiböki, hogy Hanna még mindig nem közömbös a számára.

3.jpg

Alíz továbbra sem mutathat fel nagy sikereket pasi téren. Megpróbál becserkészni egy fazont, az új áruszállítót. A srác fel is írja a számát, csak épp nem Alíz, hanem KicsiSzabi kezébe nyomja, úgyhogy Alíz sajna ezt is bukta.

4.jpg

Miki felajánlja a segítségét Nórának, majd ő segít új lakást keríteni az apjáéknak, pont látott a múltkor egy jó kis házat. Nóra és Miki meg is nézik a házat, mondjuk nem tudom hány órát tölthettek el odabent, de ez idő alatt lemerült Miki autójának az aksija. Amíg az autómentőre várnak, jól elcsevegnek, majd amikor megérkezik a tréler, Nóra felismeri Igor, azaz Nagysanyi korábbi cimboráját, akivel túszul ejtették őt meg Timikét. Miki gyalogosan üldözőbe veszi a sofőrt, felpattan az autóra, de a fószer a kanyarban lerázza (szó szerint).

5.jpg

NonStop első önálló próbálkozása Hannával nem sikerül túl jól, megpróbál egy verset írni neki. A vers persze kritikán aluli, de legalább Alíznak tetszik. Cseng eközben az udvaron leissza magát fél üveg sörrel, szerelmi bánata van, mert Linda nem gondolta meg magát apáca ügyben. Sajnos böfögéssel sem tudja meggyőzni. De kb 10 perccel később, miután kijózanodott, elmegy vele látogatóba egy újabb apáca rendhez.

6.jpg

Nóra és Miki az autóban az újabb autómentőre várnak. Miki próbálja megnyugtatni Nórát, ő mindig mellette lesz és vigyáz rá, bármi áron, mert számára a család a legfontosabb. Mondjuk ha nagyon akarnák, az autómentő cégnél rendszám alapján megtalálhatnák a pasast, na mindegy. Közben Zsófi és Bartha tovább szövik a cselt, majd a szokásos szarni kell pofával kölcsönösen biztosítják egymást a szerelmükről, nem tudom miért játsszák ezt továbbra is.

7.jpg

Alíz épp a Rózsa irodájában pakol, amikor visszaérkezik Bartha és kéjes tekintettel méregeti. Mivel Alíznak úgyis rossz napja van, együtt felvidulnak kicsit.

8.jpg

Ádi ismét Petinél nyáverog, Peti mondja, hogy majd ő megírja helyette a verset. NonStop egyedül akar boldogulni, de Peti mégis ír egy verset Hannának, majd becsempészi a táskájába a sötét irodában. A levelet a Nagysasszony találja meg elsőként és máris odáig van a verstől. Hanna viszont már sejti, hogy a levelet nem Ádi fiú írta.

9.jpg

Miki és Nóra hazaérnek, közlik Béláékkal a jó hírt: találtak nekik egy házat. Kiderül, hogy volt biztosítás is a leégett házon, úgyhogy minden happy. Nóra teljesen meghatódik, hogy milyen kedves ez a Miki. Apuka látja, hogy a kislánya szerelmes, azt mondja Nórának, hogy még időben vallja be Miklósnak.

10.jpg

Hanna elmondja a verssel kapcsolatos kételyeit Lindának, és egy szent ugye nem hazudhat, úgyhogy Linda kitálal Hannának Petiről és Ádámról. De Hanna most már kíváncsi a Peti érzéseire, úgyhogy mehet tovább a színjáték.

11.jpg

Claudia lánybúcsút szervez Zsófinak, ahol az összes női szereplő ott lesz, sőt, még Novák Laci és beajánlkozik vetkőzős fiúnak (az lenne ám a sírva röhögés, de sajnos nincs ilyen szerencsénk). Zsófi próbaképp felkéri Lindát tanúnak, csak azért, hogy lássa, hogy reagál erre a Bartha. Amíg Zsófira várnak, teljesen fesztelenül beszélget Juli, Nóra és IQ bajnok Alíz, aki beújított egy otromba kék lakkcsizmát a jeles alkalomra. Megérkezik Zsófi is és a „lányok” belecsapnak a lecsóba. Nagysasszony összeállított egy jó kis kvízt a vőlegényről, amire persze Zsófi helyett leginkább Nóra tud válaszolni. Remek buli.

12.jpg

Zsófi küldi is az smst Mikinek, hogy jöjjön érte, majd amikor a vőlegény megérkezik, Nórába fut a villa előtt, aki kicsit túl sok pezsgőt ivott. Nóra arra kéri Mikit, hogy ne vegye el Zsófit és szerelmet vall neki. Miki nem ugrik Nóra nyakába a hírtől, Zsófi meg egyre türelmetlenebb, nagyon lépne már, úgyhogy a bulinak lőttek. Miki végül nem megy érte, Zsófi kénytelen taxizni. Pár órás gondolkodási idő után Miklós végül közli Nórával, hogy nem gondolta meg magát, Zsófit veszi feleségül.

13.jpg

Bözsike süt Lacinak egy diabetikus tortát, de amíg a tányérokat keresik a raktárban, a Szabó ikrek lenyúlják. Épp akkor jön Tóbiás is és újra jól leteremti az alkalmazottait, amiért felügyelet nélkül hagyták a boltot. Kiderül, hogy az ikrek az anyjuk születésnapjára lopták a tortát. Bözsike megsajnálja őket és összeszedi nekik a lejárt szavatosságú élelmiszereket. Tóbi persze rögtön levágja, hogy nem a kukába vinnék a lejárt kaját, hanem haza, úgyhogy Bözsikének ugrott az állása. Laci kiszállna a franchise-ból, de Tóbiás emlékezteti a szerződésre, akkor bukná a boltot.

14.jpg

New Bartha megkapja az iraki állást, amit Miki cimborája intézett neki, persze ez Enikőnek a legkevésbé sem tetszik. Krisztián lakótársai rögtön meg is ünneplik a jó hírt. Enci ontja magából az epés megjegyzéseket, ő aztán biztos nem pénzért menne külföldre, csakis azért, hogy embereken segítsen. New Bartha jól berág, de aztán a gangon azért smárolnak egyet.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.01.08. 10:19:13

Köszke! Rövid, tömör, tetszett.
Ez az Enci lány nem kicsit paranoiás. Kimondhatatlanul fárasztó. Tóbiás jól adta a figurát.... de ilyenek tényleg vannak???

garrett27 2014.01.08. 15:16:29

Enikő és Krisztián párosa a magyar sorozat történelem legfárasztóbb kreálmánya. Ennyi mondvacsinált, erőltetett veszekedést még nem láttam. Ja, hogy megy vele az idő? Igen, mondjuk ez is egy szempont.

hannamontanna 2014.01.08. 16:25:07

A legjobb, amikor lemegy egy sztori, Bözsike beszélget bárkivel, és azonnal elmegy elmesélni akárkinek, tehát egy történést végignézünk/hallgatunk kétszer. Ez normális?

Johnny336 2014.01.08. 16:37:18

@hannamontanna: igen, mivel Bözsike=Magdika alias a ház pletykás vénasszonya.

Ez a sorozat 97-es indulása óta így működik. Illetve az előtted levő hozzászóló megmondta a frankót - ketyeg az adásidő.
süti beállítások módosítása