Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6723-6726. rész

2013. december 16. 11:00 - Mákszem

Miki könyörög Zsófikának, hogy ne mondja le az esküvőt, de az hajthatatlan. Faképnél hagyja Mikuszt, és egyenesen Claudiához rongyol. Elpanaszolja neki, hogy kezd beleszeretni Miklósba, és nem tudja megtenni vele ezt. A gangon közben Hanna kéri számon Petit, hogy hol voltak. Egy ideig Peti erőlteti a tengerparti ügyet, de Hanna nem hiszi el, végül Peti bevallja az igazat, majd lép, Hanna meg csak pislog. Inkább nem is megy a moziba, pedig az előbb még olyan fontosak voltak azok a reklámok!

1.jpg

A JulAttila rezidencián a kis Máté lelkesedik Peti új frizurájáért, meg a bőrszínéért. Az ikrek az udvaron labdáznak, amikor a Gorilla közli velük, hogy kell neki a mobil, szerezzék vissza a kis taknyok. Eközben Novák nézegeti a kisült telefont, az ikrek anyja meg majd elbőgi magát. Gizi megígéri, hogy vesz majd nekik egy újat. Miki borba folytja otthon bánatát, mikor belép Balázs. Elmondja neki, hogy nem is Horvátországban volt, hanem Petivel a kórházban. Lassan már ki is plakátozhatnák a lépcsőházba. Zsolt az udvaron rendezkedik, mikor jön Gorilla, rossz hírt hozott – gallyra ment a teló, nincs felvétel. Bartha nem is érti, mi ezzel a baj, Gorillának is leesik, hogy ez mégse olyan rossz hír. Miki kapja el Julit az udvaron egy szóra, ha kell segítség, szóljon. Timike és Nóra érkezik, Miki közli, hogy nem lesz esküvő, Nóra csak les. Közben Timi már elhúzott előre, nem akarják valahol elhagyni ezt a gyereket?

2.jpg

A boltban Linda faggatja Balázst, hogy hol voltak Horvátországon belül. Balázs össze-vissza dumál, Lindának is leesik, hogy ez félrebeszélés. Balázst nem kell sokáig noszogatni, gyorsan el is mondja, mi a helyzet. Linda nem sokáig csodálkozhat, mert jön két fenegyerek a rendőrségről, és fapofával közlik, hogy mivel megsemmisítette a felvételt, bűnös, akasztófára vele! Nóra és Miklós sétálgatnak az egyetlen parkban, ami a sorozatban Budapesten található. Nóra szerint a bizalom a kapcsolat alapja. Ha Zsófi szeret, megbocsát, blabla. Zsófi közben a villa erkélyén ücsörög, egy béna odavetítés előtt. A szél fújja a hajukat, de a háttérben a fák levelei meg se moccannak. Claudia világít rá Zsófinál, hogy ebből a helyzetből már nem jön ki jól. Zsolt biztosan beárulja, ha kiszáll.

3.jpg

Gizu mos fel az udvaron, mikor jönnek az ikrek, és hozzájuk vág néhány almát. Közben a fiúk elszólják magukat, hogy Zsolt gorillája fenyegette meg őket. Gizi már el is csípi Zsolti fiút, de nem sikerül kiszednie belőle semmit. Non-stop és Peti tárgyalnak Hannáról, de jön Linda és Balázs. Linda sajnálja Petit, imádkozott volna érte, ha tudja, hogy beteg. Balázs röhög, jó vicc. Novák lepi meg Gizit, egy utazással. Gizi már ugrik ki a bugyiból, mikor Laci benyögi, hogy Ukrajnába szól a jegy. „És mit lehet ott csinálni?” -kérdi Gizi elkeseredve. „Azt nem tudom, de olcsó volt.” így Laci. Hát, ez tényleg romantikus, de lesz ennél még rosszabb is: a te kártyáddal fizettem, ugye nem baj?! Gizi arckifejezése egy „de igen”-t tükröz. Mekkora troll ez a Novák, és egyáltalán mit keres nála Gizi kártyája?

4.jpg

Zsolt és Zsófi randevúznak, Zsófi puhatolózik, szeretsz még? Bartha benyomja a sármos dumáját, a kis butának meg nem esik le, hogy Zsolt csak egy eszköznek használja. Petihez Hanna csenget, sütit meg üccsit hozott neki. Hanna nem sokat kertel, a kórház előtt alakult valami köztük, most akkor mi a franc van? Peti kamuzik, ő csak barátként tekint rá, még mindig a Roxira hajt. Hanna inkább le is lép. Nóra otthon álmodozik – mindhárom Miklóssal köttetett esküvőjét levetíti maga előtt, és közben jókat mosolyog. Aztán egyszer csak csengetnek, apu jött pizsamában, egyenesen a kórházból.

5.jpg

Zsófi végre kegyeskedik haza menni, Miklós Cár pedig folytatja a rimánkodást, mire Zsófi megbocsát. Non-stop és Hanna közben édeleg, Ádám kéjenc mosollyal becibálja Hannát a hálószobába. Nem vagyok meglepve, végülis ha jól emlékszem, Hanna a BK-ban való pályafutását azzal kezdte, hogy befeküdt Géza ágyába, szóval legalább végre kiteljesedhet. Gizuék beszélgetnek az ukrajnai útról, amikor csöngetnek, jöttek letartóztatni, mert meg akar lógni az országból. Köszi Laci, jól elintézted ezt is. Hiába magyarázza a szart, elrángatják Gizit bilincsben.

6.jpg

Nóriéknál is áll a bál, apu meséli, hogy kórházba került a vakbele miatt, aztán meg a kezébe nyomtak egy papírt, hogy írja alá, mely szerint a házát eladja. Közben Novák hívogatja a Gizi ügyével, Nóra kénytelen oda sietni. Miklósék nyáladzását Claudia zavarja meg. Miklós lép is, Zsófi pedig közli a szipirtyóval, hogy folytatják az ármánykodást Zsolttal, mert őt szereti. Hanna és Non-stop bújik elő a szex-szobából, Hanna most kezd el picsogni, hogy kicsit túl gyorsan mennek a dolgok. Ádi nem tudja megnyugtatni, de amikor arról beszél, hogy tartogat még meglepetést a hálószobában, akkor már kurvára nem érdekli, hogy gyors-e, kéjesen vigyorognak egymásra.

7.jpg

A 24.-ik kerületi rendőrkapitányságon Nóra mossa Gizi fejét. Utána Lacival pofázik kint a váróban, ahol egyfolytában csörög a telefon, de a statiszta portás gyerek csak ücsörög sityakban, és papírokat nézeget marha hitelesen. Laci sajnáltatja magát, jaj, mi lesz vele Gizi nélkül. Hannáék most az udvaron rontják a levegőt, mikor érkezik a szipirtyó , és jól lebassza Ádámot, amiért segíteni akart neki felvenni valami szart, amit elejtett. Hanna vonja kérdőre, hogy miért kell mindig utálnia, akivel épp együtt van. Aztán Clau lezárja a témát, megy a Petinek bio kaját vesz. Hanna vágja a fejeket, szóval te is tudod… Hogyne tudnám, mi van a saját unokámmal, így Claudia. Hannácskán meg látszik, hogy eszi a fene, amiért ő volt az egyetlen, aki nem értesült Peti betegségéről.

8.jpg

Bélának Vilmos ad kölcsön néhány ruhát, aztán otthagyja. Miklós érkezik, Béla próbálja magát ajtónak álcázni, de nem sikerül, Miki kiszúrja. Béla először ellenséges vele, de aztán kiönti a kis szívét neki, pont Zsolt füle hallatára. Neki már forognak is az agytekervényei. Ismét Peti és Non-stop.  Ádám eldicsekszik vele, hogy együtt vannak Hannával. Peti leplezi bánatát. Érkezik is az emlegetett szamár, és Peti előtt romcsiznak kicsit. Hanna megint kaját hozott, Peti kurvára örül neki. Hanna kérdőre vonja, hogyhogy mindenki tudott a betegségéről, csak ő nem. Peti beoltja, leukémiás, nem volt ideje az ő lelkével foglalkozni. Hanna szerint akkor nem baj, hogy ő meg az Ádámmal van, ugye? Ló nincs, jó a szamár is, ugye Hannácska? El is megy, Peti pedig fájdalmas arcot vág.

9.jpg

Linda töri az ajtót Barthára, elvitték anyát bilincsben. Zsolt szarik rá, majd elengedik.  Linda kiabál, azért nincs senkid, mert ekkora seggfej vagy. Van benne igazság. Nóra közli Gizikével, hogy valószínűleg a tárgyalásig már nem engedik ki. Gizi vállalja a felelősséget, csak azt kéri, hogy Nóri vigyázzon Lacira. Béla bához Zsolti csenget. Timike kikiabál, mami jött? Igen bazmeg, csenget a saját lakásába. Bartha segíteni jött, de az öreg csak mérgesen meresztgeti rá a szemét. Következő jelenetben Zsolt már Nóránál veri a nyálát, elintézte a faternek, hogy újra az övé a ház. Nóra továbbra is ellenséges. Non-stop fülhallgatóval a fülében nyomatja a szöveget Hannának, aki vagy nem látja ezt, vagy nem érdekli. Közben Peti a lépcsőházból telefonon diktálja a szöveget. Épp arra kolbászol Balázs is, és leesik neki a szitu.

10.jpg

Béla Timikének magyarázza, hogy lenyúlták a házát, Timinek pedig megszólal lelkiismerete, és egyes szám harmadik személyben elmeséli a tabletes sztorit. Béla nagypapa tanmesél neki, Timi pedig szégyelli a ronda pofáját. Nóra közli Novákkal, és Lindával, hogy Gizi vállalja a betöréseket. Laci önsajnálkozik, jaj-jajj, annyi a feladat, és nincs itt Gizike, hogy húzza az igát, mi lesz így vele. Nóra rongyol is haza, de az udvaron Bélába fut, aki Arankát várja, bárki is legyen az. Jön is Aranka, Béla nője, teljes kétségbeesésben, jött egy ember, hozott egy papírt, hogy övék a ház, de aztán meg leégett a frissen visszakapott kéró.

11.jpg

Hanna és Balázs futnak össze a lépcsőházban, elhalad mellettük a Nóra-Béla-Aranka trió, Balázs odaszól, „Á, Béla bá, rég láttam”, ami fura, nem emlékszem, hogy ezek valaha is találkoztak volna, és talán Béla is így van ezzel, mert szó nélkül megy is tovább. Hanna is menne, de Balázs nem engedi, Ádámot gúnyolja, vajon honnan tud rólad mindent? Peti súgott neki, haha. Nem is Ádámmal jársz, hanem Petivel?! Hanna csak néz nagyokat.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.12.16. 15:34:55

Köszke... el ne kiabáljam, mintha jobb lenne a sztori. Mondjuk azt nehezen viselem, hogy Miki még mindig mamlaszkodik, de Peti és Alíz egyre jobb.... Zsolt pedig elég tenyérbemászó lett. Alíz már elszólhatná magát Zsófinak a liezonról Zsolttal... :-)
süti beállítások módosítása