Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x77/2 - Mocskos üzlet, mocskos módszerek

2013. június 05. 13:00 - szétcsapott kozákkucsma

Már kezdtem volna örülni, hogy csak fél rész erejéig kell alámerülnöm ennek az alternatív valóságnak a förtelmes mocsarába, hogy utána napokig ne tudjak kikecmeregni, de már az előzetes emlékeztet, hogy annak ellenére, hogy a részek rövidebbek, a töménység megduplázódott. Redzsit kidobják (pedig Dia Rocco-val nem volt ennyire válogatós!), Redzsi megint jelenetet rendezne, Lali öltönyben hőbörög, Tudjukki és Gombatelep a hopon-hopoff-on megtalálják egymásban a szerelmet, mit hozhat még a tegnapi nap ma leadott második fele? Semmi jót, ezt már az első jelenet az arcunkba vágja, Tudjukkiékról azóta se kerültek le az alsóneműk, gondolom a rendezők is tudják, hogy ha Nóra elereszti a spóráit, ezt a lakás már örökké a nyakukon marad. Rita szerencsére hazaér, de nagyon nem jött be neki a talponálló, inkább dolgozna a Symbolban Tudjukkivel (akin természetesen nincsen póló). Nyomatékosításul rácsavarja csápjait Kristófra, aki a sorozatban először visszakozna, de Rita nem olyan lány, aki ezt hagyná.

1.jpg

A Vigadónál Laller még mindig a pénz szagát érzi, az immár munkanélküli Gabi érkezik lélekszakadva. Lali a palacsintás srácok arcában magyarázza Gabesznak, hogy nyissanak egy palacsintázót két araszra és adják olcsóbban. Ezt viszont nem hagyhatják a palisok, az egyik srác egy hatalmas macsetével hadonászva jön, hogy ez az ő placcuk, és húzzanak a vérbe, mert baj lesz, ha nem. Nem is tudtam, hogy az alvilág keze a palacsintabizniszig elér. Gabinak annyira nem tetszik, hogy Pumukli ezért rángatta oda, miközben Gabesz, ööö... mit is csinált? Azon kívül, hogy semmit? Laller azért még elmondja, hogy a palacsintasütés egy piaci rés és innováció egyben.

2.jpg

Máris leszáll az éj, mit nem adnék, ha ilyen gyorsan telnének a munkanapok! Redzsink nem tudott most az egyszer megülni a seggén, hanem puccba vágta magát és természetesen becsörtet a kricsmibe, mert ők biztos, hogy összetartoznak. Dia ebben annyira már nem hisz, és küldözgetné elfele a vörös hősszerelmest, de Anikó közbeavatkozik és egy olyan érzelmi zsarolással, ahogy a tankönyvben le van írva, sikerült Regit ottmaradtatni. Szerintem nem jó ötlet, de mindegy. A villában Lali már az agykontrollt is beveti, hogy pénz álljon a házhoz, holnap már Rikárdó tarotlátót fogja az emelt díjason. hívogatni, mert milliószoros pénz- és szerencseszorzó van aznap. Gabi nem bírja a magában motyogó idiótát, meg amúgy sincsen olyan vidám kedvében, mert lekéste az állásinterjúját Laller faszsága miatt, aki ezt a hírt egy „nembaj”-jal elintézi. Aki még egy napot nem dolgozott rendszeres állásban, hogyan is élhetné át a munkakeresés gyötrelmeit? Az öltönyben el lehet bújva az egész Közgáz tanári kara, hogy ilyen üzleti szkilleket tanult Lali egy nap alatt, egy egész hotdogos stand üzleti tervét vázolja fel Gabinak, már napi ötszázezer forintos bevételt vízionál, csak éppen a kezdőtőke hiányzik. Itt jönne a képbe Gábor, aki először simán képen röhögi, de aztán belemegy a dologba, tudjuk be a fáradtságnak, mert ráadásul még tetszik is neki az ötlet. Pá-pá száz rugó!

3.jpg

Mondtam, hogy rossz ötlet volt Regit bevenni a buliba, most azon pampog, hogy egy Anita nevű lány megfogta Dita haját, hujujujuj! Vöriben fellobban a féltékenység lángja és menne neki a lánynak, de Anikó időben elkapja, és heves normálisvagyozással akarja észhez téríteni, meglepő módon egyelőre sikerrel, de már látszódnak az elmeháborodottság tünetei.

4.jpg

Az első pár másodpercben frankón azt hittem, hogy Tudjukki a saját fejét vakargatja üzekedés közben, de csak a Karvalycsapás utójátékát látjuk. Tudjukki elmenekül kicsavarni a gyíkot, de rátör Gombász Nóra és abbéli felháborodottságának ad hangot, hogy ott lett hagyva, de nagyon. A kinek-képzeled-te-magad-és-te-kinek játék végére egy újabb pofon csattan Tudjukki arcán, már nem tudom, hogy miből volt több neki, csajból vagy sallerból, de mintha ez tök mindennapos lenne, a következő pillanatban már vadul smárolnak. Illetve, smárolnának, mert Ritának is tele a hólyag, mire Kristóf megint ellöki magától a gombatelepet és az évszázad legrosszabb magyarázatával mindent a nénire ken. Rita először hitetlenkedne, de nem hiába színész Kristóf már majdnem 75 rész óta, ennek a mimikának nem lehet nem hinni. A nappaliba minden szart összefúj a szél, Zsófika is hazaállít, akit szintén meghat Kristóf meztelen felsőteste, és ő se hisz Nórának, hanem inkáb elrohan (???). Galóca utána rohan, a gangon Laller próbálja feltartani, merthogy céget alapítottak, és ezt mindenképpen egy bebaszással kell megünnepelni, de Nórának fontosabb a család.

5.jpg

A famili a Margit hídon egyesül újra, ahol Lófej kiakad, hogy pont azért lépett le Keszthelyről, hogy elkezdje az életét, Nóra pedig csak kiröhögi és elég jól összeszedi Zsófi jelenlegi elkezdett életét: nincs melója (de legalább az kiderült, hogy a szülei pénzelik), nincsen zenei karriere (nem is lesz) és rendes pasija sincsen (nem csoda). Felszakadnak a régi sebek, Zsófi az egész elcseszett gyerekkorát Nórának tulajdonítja, kirakja az albiból és egy „gyűlöllek!” felkiáltással kísérve még egy sallert is kioszt neki, egyet adok, egyet kapok, ez így fair!

6.jpg

Reginek már terminátor üzemmódba lépett, a ribanc Anitát hívja a természet, Anikó figyelmetlenségét kihasználva pedig Regi utánarombol a slozira. A Vörös Hadsereg invázóját a csaj annyira nem érti, meg neki amúgyis azt mondta Dia, hogy ők már nem vannak együtt, de amikor Redzsi kijelenti, hogy „a Dia az enyém” és felvillannak a szemében a lángok, muszáj volt megállítanom a lejátszást és cicás videókat nézegetnem. Közben még egy megszeppent bölcsészlány is pisilne, de Vöri rövid úton elküldi a vérbe, mert most éppen nagy beszélgetés van. A csajszi önti az olajat a tűzre, amikor lebunkózza Regit, aki a parasztdühöngőkben gyakran elhangzó „mondd még egyszer, hogy bunkó vagyok” mondattal együtt egyszerűen felkeni a falra, a hatás kedvéért még a haját is megcibálja, és megfenyegeti, hogy szétveri, ha még egyszer Diához szól. Lehet, hogy nem csak Dzsónak volt maffiamúltja? Mindegy is, szegény lány teljesen meghunyászkodott, és kedves nézőink, immáron hivatalossá vált: Kaszai Reginánál teljesen elgurult a gyógyszer!

7.jpg

A megfélemlítés technikáját még gyakorolnia kell egy kicsit Vörinek, Anita az egész kocsmára ordibálva meséli el egy guantanamo-i osztálykirándulással felérő tortúráját, amit Regi csak egy „kis nézeteltérésnek” aposztrofál, az Obama-adminisztráció szerintem a nyáron meghívja a vöröst kommunikációs tréninget tartani. Diának viszont ez volt az utolsó csepp a pohárban, és már le se köpné Regit, pedig az aztán feltenné a muffinra a cseresznyét, csak kikúrja az utcára a táskáját és soha többé nem akarja látni.

8.jpg

A következő rész tartalmából: Laliék elindítják a bizniszt, Nóra elmeséli ProducerBalázsnak, hogy Zsófi Tudjukkit szereti és, hát, ennyi. Sehol egy jó kis verekedés, sehol egy fincsi hajtépés, de azért reménykedjünk.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.05. 14:38:25

"...és felvillannak a szemében a lángok, muszáj volt megállítanom a lejátszást és cicás videókat nézegetnem." :DDDDDDD

egyébként amit a Gombász Nóra mondott a Lófejnek teljesen jogos :D

se munkája, se egzisztenciája, Balfasz Balázs meg elég gyökér valóban

de ez a Kondás Regina.. :D mondom én hogy kondás! a kondás elkergeti a farkast a disznajától!

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.06.05. 22:17:50

" egyik srác egy hatalmas macsetével hadonászva jön, "

Egy jámbor kis fakanál volt az a macsete amit láttál.. :-)
süti beállítások módosítása