Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Better Than Us - Episode Fourteen

2021. február 24. 09:00 - hektor_

Mutatják, ahogy minden szereplő szunyál valahol, Jegor a nagyfaternál, Szafronov a fogságban, Alláék a kocsi hátsó ülésén – de mind közül Zsannának a legszarabb, aki a legrosszabb rémálmára ébred: a kórházi ágyon az újonnan rátett bokalánc fénye villog pirosan a félhomályban.

1.png

Alla magához szorítja elveszettnek hitt fiát, aztán lebassza fiát hogy miért viselkedik úgy, mint pisis, holott már 16 éves, épp itt az ideje felnőni. Jegor a további cseszegetés elől lelép, és megpróbál bejutni Zsannához kórterembe, de a biztonsági őrök elzavarják. Nagyfater nyugtatja exmenyét, hogy peace yourself, anyukám, ez itt tényleg kettős mérce, tán elfelejtetted hogy Gera mindössze 18 éves volt, amikor összecuccolt veled? 2.png

Gleb rávette Barszot, hogy mondja azt, ő ölte meg Petrenko századost, így Szafronovot nem fogják vádolni, de a dokinak nem tetszik a dolog, hisz eleve nem ő követte el a gyilkosságot, tehát nagyot szarik rá hogy ki vállalja magára, mert nem “helyette” teszi, ráadásul a pultos vallomása bármikor visszavonható. Suponevnél itt telik be a pohár, és már elő is kapja a pisztolyát hogy lelője az ellenkező felet, de Georgij lefegyverzi, ám hiába, mert a stukker egyébként sem volt töltve. Behozzák a csávót, akiről még mindig fogalmam sincs hogy kicsoda, de valami koronatanú lehetett Szafronov ártatlanságával kapcsolatban, mert a helyszínen hátba lövik, aztán Larát bezárják, Georgijt meg kocsiba dugják Ariszával együtt, és útnak indulnak a KBCS-be.

3.pngArisza memóriáját Ira kezdi vizsgálni a KBCS-ben, de nem halad jól vele, közben Suponev sztorija Petrenko eleséséről bedőlni látszik – sőt, odáig fajul a dolog, hogy a Cronos ügyvédje azt mondja, mi perelünk be titeket rágalmazásért! Szafronovot kiengedik.

Lara egy játszótér kerítésénél creepel, a lánya csúszdázik ott a nagymuterral, merthogy anno leadta őt az anyjának mint kiderül, aki most cseppet sem boldog hogy a lánya idejött az unokájához, sőt, rendőrrel fenyegeti, ha mégegyszer meglátja.

- Nem akarom, hogy tudjon rólad.

- Ne aggódj, nem fog. Haldoklom.

- Brühühü, sírva fakadok.

Az kemény, baszki, mint a parasztból lett úr. A játszótér bejáratnánál aztán Gleb csípi nyakon a hackercsajt, egy zsarolós kérdéssel, miszerint tudja-e Szafronov, hogy Lara el akarta adni Ariszát a jogos tulajdonosának Toropovnak?

Jegor betadine(?) koktélt kever magának, hogy szarul legyen és őt is bevigyék a kórházba a csaja mellé, aztán magára hívja a mentőt, de közben befut nagyfater aki átlát a szitán, Idősb Szafronov úr ezt követően eljátssza a kórház bejáratánál a rosszullétet, így Jegor macskaléptekkel be tud osonni az őr háta mögött anélkül, hogy az észrevenné – NA PERSZE! A fiú benyit Zsannához, aki a hős szerelmes láttán megint elégedetlenül pörgetni kezdi a szemeit, majd elküldi a fiút a francba, aki az ígérete ellenére mégis kórházba hozta és nem hagyta meghalni, ezért most árvaházba kerül, szóval közli vele hogy húzhat a vérbe, mert ő többé nem akarja látni. A srác búsan kimegy a papához, aki vigasztalja, hogy tegye azt, amit helyesnek lát, erre Jegor visszamegy a kórterembe és a lábperecről képeket készítve esküdözik, hogy kihozza onnan Zsannát, még az árvaház előtt.

Szafronov Ariszával vitázik, tényleg mint egy rossz házaspár, a lány gondoskodna, a férfi viszont nem kér az állandó anyáskodásból/álfeleségesdiből.

- Nem fogja fel az elektronikus agyad, hogy így nem érzem jól magam?

- A vágyaid gyakran irracionálisak, így figyelmen kívül hagyhatók, a saját érdekedben.

Utóbbit még elrakom későbbre magamnak. Lara bukkan elő köntösben a szomszéd szobából mindenki meglepetésére, és közli két tüskével a kezében, hogy Gleb bizony rájött hogy belenyúlt Arisza processzorába, úgyhogy kifizette neki előre az agyműtéte összegét, annak fejében hogy a 2.forduló után törli Arisza teljes memóriáját – de Lara persze a pénzt felvette, a Cronost meg át akarja verni, mint szart a palánkon. Szafronovnak nem tetszik az ötlet, Ariszának nem tetszik, hogy Lara már megint itt van velük, nekem meg az nem tetszik, hogy túl van tolva ez az egész. 11.png

Loszev úr ki akarja hozni a lányát a diliházból, de annak pszihiátere azt mondja, időbe kerül, míg lehozzák a gyógyszerekről, az öreg meg van olyan hülye, hogy dühében full egyedül beállítson Toropovhoz fenyegetőzni, Viktor viszont nem csak ígérget, hanem helyben bele is fojtja apósát a medencébe. Később szokás szerint Glebet hívja, hogy takarítsa el a holttestet, cserébe megduplázza a fizuját, hiszen Loszev Szvetára íratta minden vagyonát, úgyhogy kamuzzanak be egy autóbalesetet, majd azt mondják, “Szveta beleőrült az apja elvesztésébe” és kész is van, hogyan lesz az összes Cronos tulajdoni hányad Viktoré.

Ira tájékoztatja Varlamovot, hogy Szafronovot elengedték Ariszával együtt, úgyhogy most semmijük sincs, meg még egy csomó időt is elpocsékoltak – de legalább kiderül, hogy Glebék koronatanúja az egyik likvidátor volt, elnézést, ezek mind ugyanúgy néznek ki. A nyomozók körbenéznek a környéken, de kiderül hogy az elmúlt 24 óra összes biztonsági kamerafelvétele eltűnt. Míg Ira ezügyben tárgyal, Varlamov a napszemüvege tükröződésén kiszúrja a rá váró Szafronovot, így utána megy a híd tetejére, ahol a modern kor walkie-talkieja várja, egy gomb nagyságú fülbe tehető chip, ugyanis a doki sem hülye, hogy ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor azonnal bevigyék az örsre, így átállt az autóút másik oldalára. Gera elmondja, hogy Suponev a tégla, de Varlamov nem hisz neki, úgyhogy faképnél hagyja a rend őrét.

Az Alla-szállal szerintem már a készítők sem tudnak mit kezdeni, de valszeg benne van a szerződésében hogy meddig szerepel, így most azt találja ki, hogy Lev hívja fel a főnökét akinél néhány napja felmondott, hogy mégsem mond fel, és inkább mégis elutaznának mindhárman Ausztráliába, Jegor meg itt marad, ha ennyire akar.

Arisza oktató-szexvideót néz, amikor benyit Lara, és a robot féltékeny feleségként lehordja, hogy hagyjon békét Szafronovnak. A vörös úgy csinál, mintha nem érdekelné a férfi, sőt, felajánlja a segítségét is Gera elcsábításához, aztán később míg Arisza tovább nézi a filmet, ő odakint a dokival zabálva a kanapén burkoltan szerelmet vall Szafronovnak. Ribanc. Neki is állnának azonnal tésztás szájjal smárolni, ha nem kopognának az ajtón, de Alla épp jókor fut be, hogy közölje a családot érintő döntését.

Maszlovszkij lebukik, mert Viktor megtalálta Szveta ágya alatt a másik telefonját, illetve Loszev híváslistáját is átnézte. Mivel szüksége van rá, ezért Toropov nem miskárolja ki a helyszínen, hanem elzavarja hogy várja a parancsait, különben Szvetát földig butíttatja a gyógyszerekkel – így megköttetik a deal. Egyelőre.

22.png

Címkék: better than us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása