Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x45

2013. április 22. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Az utolsó nagy hurrá indul ma kérem szépen, negyvenmittudoménhánynapja rohadnak a kolumb hotelben honfitársaink és adnak leckét a helyi lakosságnak a magyar virtusból, még négy nap, és kereshetnek más példaképet maguknak. Fehér alapon fekete geometriai mintás ruhában tolják be a T69-est, pornó helyett Vasarely-képeket nézegethettek a karbantartók tegnap éjjel. Nagy robbanással indul a hét, időzített bomba és veszélybe kerülő pár vár ránk 47 percben, nosza. A felkonfok így a vége felé egyre rövidebbek, merül az akksi, mi?

Prosztó vagy lent aludt a nappaliban, vagy csak nem tudja kialudni magát rendesen, mert pont olyan a feje, mint Bak Gyula barátomnak egy húzósabb hétvége után. Bután néz maga elé, és ütemtelenül tapsol valami nóta ütemére, amit csak ő hall a kis fejében. TökösBula is ott van lent, egy cigisdobozt szed cafatokra, és arról beszélgetnek közben, hogy célkereszt van a hátukon. Na jó, ezt én mondom, ők a "minket offolnak majd bazdmeg" fordulattal élnek. TökösBulának viszket a tenyere, Prosztónak egy hete, ekcéma lesz az, kenegetni kéne sűrün. Ők ketten az igazi hírószörvájvörök, állapítják meg, nekik legyen mondva.

Isaura levelet hoz, meg valami baszt mellé, gömbformájút, ez lesz az a bomba, amit a T69-es emlegetett. Graciasz, mondja a világot látott Prosztó lazán, és olvasna, de Niki az istennek nem kerül elő, fene se tudta, hogy ilyen macerás egy zsinórtangát felhúzni. Kristóf gyomra már a gongszó hallatán görcsbe rándul, nem tudom, hogy él végig egy meccset a kispadon. Na végre, megkezdődik Prosztó birkózása a magyar nyelvvel, bombásat játszanak párban. Ez annyit tesz, hogy a bombaalakú basz tízperces váltásokban lesz a pároknál (megkapod, tíz percig tutujgatod, átadod valakinek), míg fel nem robban - azt viszont nem tudni, az mikor lesz, mert Pincsi határozta meg a kiesése után (1 óra 59 perc). Van még egy csavar is, egy védettséget jelentő lap, ha ezt felmutatod, a bombás párnál marad a cucc még tíz percig.

Prosztóék kezdik az első tíz percet, és náluk van a védettség is. Niki keresztet vet (ezt a hármas smárolás alatt nem láttam tőle). A védettséget jelentő kártya is megy körbe, Kristóf és Alíz menten elkezd terveket szőni, milyen ütemben és kinek kellene adni a bombát - úgy, hogy nem lehet tudni, meddig tart a móka, ennek túl sok értelme nincs. Nikiék is agyalnak, Prosztóék taktika helyett kő, papír, ollóval döntik el, hogy Kristófék kapják a bombát a második körre. A lelkes szerkesztők a bomba köré piros dicsfényt rajzolnak digitálisan (vagy megától világít???), ettől olyan lesz a játék mintha egy non-stop mozgó bordély nyílt volna a hotelben.

Na, ez megy két órán keresztül, Niki az egyetlen, aki rájön arra, hogy mivel nem tudni, mikor jár le az idő, tökfelesleges ráparázni a dologra, TökösBula és Kristóf ettől még olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán. Kristóf szerint a vesztüket a túlokoskodás okozhatja, Szent Dani is idegbeteg. Az egyik körben TökösBula rohanás közben megemlíti, hogy kiesik a csöcse a ruhából. A szünetkártya átadása határozta meg végül azt, ki szop, és igen, a várakozásoknak megfelelően a Prosztó-TökösBula duó kezében robban a szerkezet. Nyugi, nem szakadtak le végtagok. Kristóf úgy örül ennek, mintha a csörgőlabdás BL-döntőt nyerte volna meg. TökösBula szerint Prosztó a hibás, mert nem tudta eőre, mikor robban fel a kibaszott bomba, hát honnan a picsából tudta volna?

Este bombaceremónia lesz, ez egyfajta kiválasztás, ennek örömére mindenki kiglancolja magát, Prosztó beatboxozik, TökösBula meg rappel mellé, pedig erről a tevékenységről már egyszer kiderült, hogy semmi jóra nem vezet. TökösBulának nincs hangja, de ezt ő nem tudja. Niki érzi, hogy jön a játék vége. A T69-es ma este aranyban pompázik, és elmondja, hogy a bombás játék vesztesei közül valaki távozik, mégpedig úgy, hogy a másik két páros tagjai egy-egy bombát helyeznek a túlméretes kémcsövükbe, ezzel jelezve, hogy persona non garata lett belőlük. Ezt a módszert javasolnám a Cannes-i filmfesztivál szervezőbizottságának is, nem olyan snassz, mint egy szaros sajtókonferencia.

A T69-es aranyszínű rucija közelebbről megvizsgálva párducmintás, Sheena a dzsungel királynője hordott ilyeneket, amikor nagyon dühös volt valamelyik páviánra. A hajába ad hoc jelleggel fonatokat tekertek ügyes kolumb gyermekkezek, ehhez is gratulálunk, a kameraman teljesítményéhez meg pláne, hiszen egy felvételben Pinokkina pont úgy csillog, mint az egyik Austin Powers-film gonosz szereplője, Aranyszerszám. Prosztó a ceremónia elején elviszi a balhét, én basztam el, én vittem Nikiéknek a bombát, mert bekapzsultam, és szünet kártyát akartam szerezni. Na, akkor tessen bombával jelezni, ki húzzon a hotelből.

Niki Prosztónak adja ez ő bombáját, Alíz nem érti, miért nem TökösBulát akarja kitenni. Én sem, mert ha lány marad facér, akkor lánynak kell távoznia holnap. Niki szerint azért TökösBula maradjon, mert ő szeret itt lenni. Prosztó a kamerába megint birkózik egyet anyanyelvével, Niki részéről kicsit ellentmondásba keveredtem ezzel kapcsolatosan, mondja, köszönjük, Emese. Kristóf is Prosztónak tesz be. Az indok kit érdekel, jön Alíz, ő TökösBulát akarja kitenni, mert van esze, de Szent Daninak megint nincs, így Prosztó távozik, két nappal a 25 miller előtt, elég szar lehet neki. Nem csalódott senkiben, mondta, ez egy játék, de ha iksz lett volna, és nekem kell dönteni, akkor is én megyek, mert én voltam a hülye. Emelt a főm, és távozom, viszem magammal rettentő fekete stricicipőmet is. S lőn. TökösBula sír, mert érzi, hogy holnap ő megy a levesbe.

Este TökösBula egyedül szomorkodik, Alíz szemüveget ölt és úgy kurkássza Nikit, akinek láthatóan kurvára viszket a combja. Alíz figyelmezteti a többieket, hogy nem szabad leírni TökösBulát, mert keménynő. Ez így most nem nagyon látszik, mert ott sír az ágyban egyre. Na, ez a lapos adás ennyi lett volna, remélem, holnap történik is már valami, mert majdnem lefejeltem a billentyűzetet a hogyvolt írása közben.

Címkék: éden hotel
446 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivétel 2011.05.23. 21:13:13

De jó!!!! Elköltöztünk, az új helyen még tv-t nem tudok nézni, viszont így rögtön tudni fogom, hogy mi történik. Remélem, hamar jönnek a kábel tv szerelők, a döntőt már látni kéne azért....

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:27:12

vagyok!
beharangozó alapján: megint láthatom Robit futni?? Király!! vagy nem.

tryclops 2011.05.23. 21:27:19

Menők vagytok, ez aztán a realtime-média!

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:28:56

Hírók vagyunk, anyám!" ez fájt.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:32:06

Már megint keresztet vetett!!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 21:33:12

micsoda stratéga lett ebből a Kristófból! :D

will 2011.05.23. 21:33:38

Robi egy kerek mondatot nem bír kimondani: "Voltaképp az a nagy helyzet, mindazok a hullámok amik itt vannak, azáltal, az is lehet, hogy bármi megtörténhet."

ritus_ 2011.05.23. 21:34:32

@Bubba Rogowski: jah, ez a trendi mostanában? :)))

ritus_ 2011.05.23. 21:35:59

imádkozik!! Ez kész!! És hol a cigi???

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:36:02

@ritus_: én mindjárt kipróbálom, hogy teli felespohárral is ér-e.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:36:07

passzolgatják a bombát, majd lesz bumm! Nem tudni mi a tétje.

Kivétel 2011.05.23. 21:36:12

@ladyandhenk: szép:) XIV. kerület villanegyed.. tegnap... most itt ülök a dobozok és zsákok tetején, és próbálok rendet vágni a lehetetlenségben.. lsz. valaki közvetítse, hogy mi történik....

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:36:19

Bombás játék, viszik egymáshoz a fénylő bombát, nem tudják mikor robban.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:36:39

"Alíz ne piszkáld, ez egy bomba..."

ritus_ 2011.05.23. 21:36:47

@Bubba Rogowski: szerintem simán, de úgy próbáld meg, hogy felespohár + cigi:))

will 2011.05.23. 21:36:55

Niki úgy imádkozik mint a gyufaáruskislány mikor én kicsi pónimat kér karira, kurva idegesítő...
Amúgy ez a rész halál unalmas lesz így. Talán Kristóf értelmetlen spekulálása viheti el a hátán az epizódot. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:38:08

10 perc után váltás, futás. Van szünetkártya joker is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:38:22

@Kivétel: Szívből gratulálok, én is költöznék! Érezzétek jól magatokat és legyetek boldogok! (mármint ha többen vtok összességében) :P

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:39:04

@ritus_: szerintem megoldom.

Eh, Robi fut, de hosszúgatyában. Így nem az igazi.

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:39:18

Átfutottak vele Daniékhoz.

Niki: - Dani és a bomba! Új párod van.

Kivétel 2011.05.23. 21:40:09

@ladyandhenk: köszi szépen:))) Igen, többen, a párom, a fiam meg én...

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:40:25

@will: Ezen egyébként tényleg ennyit kell agyalni, vagy csak én vagyok sárga bögre?

will 2011.05.23. 21:41:00

Hogy parázik Kristóf, hogy elcsúszik a Pókmajom retkes talpától zsírló küszöbön.

Kivétel 2011.05.23. 21:41:39

Mi van, ha felrobban? Kiesnek? Mind a ketten?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:42:00

Kristófék megszerezték a szünet kártyát.

will 2011.05.23. 21:42:03

@Bubba Rogowski: ezen SEMMI agyalnivaló nincs. Ahogy azon sem, hogy milyen sorrendben nyissunk ki bőröndöket, mégis elment vele több évad a TV2-n, nem igaz? :)

ritus_ 2011.05.23. 21:42:09

Kristóf szájából az ideges szócska elég furán hangzik:)))

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:42:18

Legalább taknyoljon valamelyik egyet, az dobna rajta egy kicsit.

vernal 2011.05.23. 21:42:42

Annyira komoly ahogy végigközvetítik ők is mi történt és közben ki mire számított a másik 2 pártól.......

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 21:43:06

A bomba 1.59-kor fog robbanni, most már Alizéknál van a kártya, amivel elutasíthatják a bombát, ha hozzájuk vinnék (a kártya ellenében nem kell nekik átvenni a bombát).

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:43:36

Ezek miért egymásnak adják és nem a Robiéknak?

vernal 2011.05.23. 21:43:49

@will: Sőt abban Niki is szerepelt. Ugye nem véletlen volt a párhuzamod? :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:43:50

A kiesett Attila adta meg a robbanási időt: 1:59

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:44:22

@will: jó, de "teóriákat állítanak fel", meg "stratégiáznak"... meg "ne játssz a bombával".... UNCSI!!!

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:44:45

Robiéknak adták volna, de azoknál volt egy Szünet kártya, azt átadva visszapasszolták a bombát Kristóféknak.

will 2011.05.23. 21:45:36

@vernal: ja, fogalmam nem volt. :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:45:52

1:30 váltás: Robiék -> Kristófék

szgy 2011.05.23. 21:46:22

most imádkozik, később boszorkányhoz mennek albérlet-tanácsért, tiszta ezoterika :-)

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 21:46:23

Kristóféknál már nem lehet... :)

will 2011.05.23. 21:47:26

@ritus_: mert unalmas, és faszság.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:47:50

ezt már kín nézni. Robi állandóan úgy beszél, mintha az agyhalálig be lenne tépve.

will 2011.05.23. 21:48:55

Linda éneklésétől robbant fel.

will 2011.05.23. 21:50:52

na, a szokásos: "ú, én tudtam, de hagytam magam rábeszélni". De primitív az ilyen.

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 21:51:39

Nyikhajnak rohadjon meg az összes befőttje! Mondjatott volna 9 percet is. Ilyen faszságot...

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 21:52:47

Bomba ceremónia lesz, amire nem szabad melltartót húzni. Aliz futását nézve a játéknál is tiltott ruhadarabnak számított.

GL-581 g 2011.05.23. 21:53:38

Pocok ma különösen ari, Lassú ma különösen gyorsan gondolkodik, különös nap. :DD

@will: Na igen, nekem is ez jutott eszembe. :-/

will 2011.05.23. 21:53:41

Kristóf Jedi: bemondásra befolyásolja az emberek akaratát. "Nem, nem minket keresnek"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:53:49

@ladyandhenk: nem tudjuk,de VESZÉLYBEN VANNAK a levél szerint.

beacska 2011.05.23. 21:53:57

szerintem volt rajta agyalni való. ha nem látjátok, akkor TÉNYLEG nem ;DDD

basaja 2011.05.23. 21:54:31

@mosoly73: nemtom...majd a HÉja megmongya:-)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 21:55:20

@ladyandhenk: nem tudjuk,de VESZÉLYBEN VANNAK a levél szerint.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:55:34

@Jozeph Pelikahn: :DDD

Ja, akiknek lesz érkezésük némi nosztalgiázásra, azok figyelmezzenek jövő héttől a Viasat6-ra. Ismétlés.

GL-581 g 2011.05.23. 21:55:48

@Jozeph Pelikahn: LOL! Nem csak Aliz, de Linda is majdnem elhagyta a mellét, mikor rohantak az emeletre. Lehet, hogy tényleg nem része az egyenruhának. :)

beacska 2011.05.23. 21:56:13

szerintem érdekes volt. pláne, ahogy agyaltak, mondjatok bármit is...

will 2011.05.23. 21:56:30

@Jozeph Pelikahn: :)) Szerencse, hogy már nincs Pókmajom, végiggonoszkodta volna a két órát, és 8x esett volna el Kristófék taknyos küszöbén.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 21:57:16

@mosoly73: juj, de szar ez így! Ne essen ki Robi, még a végén megkedvelem!

GL-581 g 2011.05.23. 21:57:39

@will: Végülis Don van Kenobi ereje is beleköltözött, nem? :DD Ha elkezdi gondolathullámokkal lebegtetni Alizt, kezdjünk aggódni...

will 2011.05.23. 21:58:07

Robi félreértette a bombajátékot, ő végig bambajátékot játszott.

will 2011.05.23. 21:58:54

Oké, MINDKETTŐ essen ki!!!!!!!!!!!!

Bubba Rogowski 2011.05.23. 21:59:17

Robi!!! Linda!! Anyátokat!!

ez bűn. komolyan fel vagyok háborodva...és már megint az a cipő.

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 21:59:35

Hogy szokta Sixx mondani?
-És énekel, bazdmeg! :D

basaja 2011.05.23. 22:00:12

niki fél fene kilóg...:-)

will 2011.05.23. 22:00:15

Niki fárad, persze csak a túlsúly miatt. Nehéz felvinni a bombákat az emeletre.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:01:25

Éva haja + ruhája így együtt nagyon büntet.

Külön-külön is, azt hiszem.

will 2011.05.23. 22:01:45

mi a kockázat abban, hogy nem később, hanem előbb töltesz el plusz tíz percet???????? Ha a titkárnő 799 percet mondott volna, akkor is mindegy, nem?

basaja 2011.05.23. 22:02:37

jévánkat megint valami vak stylist meg vak sminkes vette kezelésbe...

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:04:27

Istenem, nézem Nikit, és hogy is mondta Sixx? Az Oroszlán Szonja-csomagot kérte a plasztikai sebésztől?

tryclops 2011.05.23. 22:04:38

Niki bazzeg, mit művelsz???

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 22:04:44

Niki hülyül... Neki a Lindához kellett volna betenni a kókusz bombát... Nem is értem... Mindig utólag világosodik meg.. :p

GL-581 g 2011.05.23. 22:05:33

Hát, a Pókmajom sminkcuccába tett lepketetemeknek külön-külön is több eszük volt, mint Nikinek.

Nagyzee 2011.05.23. 22:05:51

Azt hittem, hogy 2-2 lesz, a lányok a lányt küldenék, a fiúk a fiút, hogy ne legyenek veszélyben.

De nem, Niki kétéves agya feloldotta a patthelyzetet.

énszóltam 2011.05.23. 22:05:58

de hülye a Niki te isten:)

will 2011.05.23. 22:06:04

EGY érv van, nem több, EGY! (Igaz, Niki ezt sem fogta föl)

skylaner88 2011.05.23. 22:06:57

Nagyon sötét ez a Niki te jó isten....

basaja 2011.05.23. 22:07:08

linda bevan szarva rendesen

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:07:10

Mennyire levágnám Kristóf haját...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 22:07:18

Kristóf is. Neki viszont ő ellenfél, érthető.

will 2011.05.23. 22:08:33

Kristóf remek komcsi tartótiszt lehetett volna. Úgy szopat valakit, hogy az ő szájába adja, hogy biztosan ő is a szopást választotta volna. :)

will 2011.05.23. 22:09:54

A mai csavar: Nikinél még van két bomba...

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:10:03

@will: "Úgy szopat valakit, hogy az ő szájába adja, " hát ez magas labda... :DDDDDD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 22:11:04

Dani reklám után szavaz, szerintem Robi megy.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:12:17

Most mi alapján kell elvileg dönteniük? És milyen indokokkal választanak?

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 22:13:19

Ha a Pápa, Robihoz teszi akkor döntős. Ilyen egyszerű... csak Csöcsinek nem volt egyértelmű... nem meglepő. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 22:13:31

Sztem beteszi Műfoghoz, és mindkettő repül :) Minek kockáztassanak, így tuti, hogy döntősök..

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 22:13:33

Párválasztó már nem lesz, a bennmaradó 5dik nem úgy fog kiesni.

GL-581 g 2011.05.23. 22:14:13

Jééé, Aliz rögtön átlátta a helyzetet és a döntés igazi következményét? Még ilyet!!

Niki, a kétéves garanciális agyadtól nem is vártunk mást...

Komolyan mondom, ha egy a nyolcbites Minyonmellű ostobaság a döntőig evickél, kettéharapom az egeremet.

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 22:14:49

Alízt a riportszobás viselete alapján a ceremóniát követően bedobták egy közös szado-mazo buliba - újabb játék? Egyik kiégett kókusz-bombán fognyomok... :-)

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 22:14:53

@ladyandhenk: a lányoknak Lindához kéne tenniük, a fiúknak Robihoz. Logikusan. És akkor sorsolás lenne, gondolom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:14:58

@nyílegyenes labirintus: holnap írok, most annyira izgulok, h csak na, de nem jön be a Viasat, tehát még inkább koncentrálnom kell, nehogy lerágjam a körmeimet:P

GL-581 g 2011.05.23. 22:15:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: Attól tartok, hogy neki is annyi agya van, mint a kedves párjának. És picivel kevesebb, mint egy kertitörpének. :DD

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 22:15:15

Kristóf és Aliz az ellenfelét tette volna ki,ezzel indokolt, Niki agyatlan: mert Linda annyira nem szeretne menni-mondta.

yilane 2011.05.23. 22:15:36

Niki magyarázatát értette valaki?

Azt hittem Robit még bent hagyják egy darabig.

Robi még majdnem meg is köszönte, hogy Kristóf neki adta a bombát...

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 22:15:48

Dani szemei könnyesek: kiejti Robit aztán megpróbálja feláldozni magát... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:18:05

@mosoly73: oh, basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ultraunalmas!!!!

ritus_ 2011.05.23. 22:18:53

az egyetlen férfinek kinéző hímnemű egyed is megy. :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 22:19:50

@GL-581 g: Pont annyi... Nem normálisak ezek komolyan...

will 2011.05.23. 22:20:03

az eddigi második legunalmasabb rész.

basaja 2011.05.23. 22:20:32

linda megláta a fényt az alagútban:-)

szabohajni68 2011.05.23. 22:23:05

HÉ bődületes kérdésekkel bombáz: Milyen érzés hogy kiesik a párod? Milyen érzés itt állni?
Hát, próbáld ki. Szerinted milyen? Hülye kérdésre hülye válasz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:23:23

Na, ennyire ne játszanak már jól a kezdők, h 4en bent vannak még...

Inkább a szerkesztők, meg a többiek balfaszsága tett/tesz róla, gratulálok, de így elég uncsi!!!

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:25:24

Hát ez szánalmas!!!!!

És holnap újabb "kíméletlen fordulat"...

makijoe 2011.05.23. 22:25:47

niki a legsatterebb swing vote akit valaha láttam, fiúknak meg sem kellett dolgozni vidáman pattogva kedvezett nekik, eh..

ilyenek jönnek el ilyen "taktikai" műsorokba

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.23. 22:26:13

Niki bazd, remélem te esel ki.. Akinek annyi esze sincsen, mint a Pókmajom neszesszerében haldokló lepke populációnak, az megérdemli, hogy takarodjon onnan! :P

énszóltam 2011.05.23. 22:26:26

ennyi volt?
ezért kár volt nézni:(

basaja 2011.05.23. 22:26:55

holnap talán lesz némi izgalom...jó8

Viviparus 2011.05.23. 22:27:16

27 van, lökd a posztot, mert már csak ezért vagyok ébren:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.23. 22:27:16

Holnap a csajok döntik el melyik lány menjen haza.
Attól tartok a két agyatlan haza küldi Alizt, és ezek a libák maradnak a döntőre :(

GL-581 g 2011.05.23. 22:27:21

Na, remek. Hála Niki diónyi agyának, holnap hazamegy Pocok. Komolyan mondom, a Minyonmellűt kb. a 3. héten kellett volna kivágni a vérbe! :S

tryclops 2011.05.23. 22:27:26

@ladyandhenk: A fiúk elmennek kirándulni, a lányok meg addig kiszórnak valakit. Nagyot szólna, ha ALíz hazaküldené Nikit. :)

yilane 2011.05.23. 22:28:24

Remélem Niki hülyesége miatt holnap nem Alíz megy...akkor inkább Niki.

Atok 2011.05.23. 22:30:13

Alig varom a holnapi izgalmas, fordulatos nemtudom milyen reszt amikor is Lindat hazakuldi ketto masik... Izgi lesz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.23. 22:30:21

@tryclops: köszönöm, akkor már boldogan megyek aludni:)Jó éjt mindenkinek!

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:30:59

Na, Sixx tényleg csipkedje magát, különben elkezdem kommentelni a Szex és New York-ot...

foxglove (törölt) 2011.05.23. 22:31:06

@ladyandhenk: teljesen egyetértek, ez így nagyon gáz... még ha tudnék szimpatizálni valamelyikkel a négyesből, de így...négyük közül egyedül Aliz érdemelné meg, de csak azért, mert őt végig eszköznek tekintették a többiek

Viviparus 2011.05.23. 22:32:11

@Bubba Rogowski: :D

Amúgy ezt a mait a bin Laden család szponzorálta? Ez a bomba játék több volt, mint szar.

Póniló 2011.05.23. 22:33:32

ezt a fos részt. unalom a köbön, sajnos holnapra sem várok jobbat :-( sajnálatos, hogy ezek közül valaki 25 millát nyer, mondjuk kb Alíz az egyetlen, akinek több esze van Pókmajom lepkéinél, így remélem ő nyer.

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 22:35:20

Szerintem Csöcsit rakják ki holnap. Aliz biztos, hogy nem Tökösbulára tesz, mert ő a gyengébb ellenfél. És Linda is Nikit fogja elküldeni... kivéve ha nem. De szerintem de.

yilane 2011.05.23. 22:38:12

Tippem a holnapi kiesőre: Niki (de ez nem igazi tipp, inkább óhaj). Mehet Linda is, ha akar.

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:42:43

Jó lett nagyon Sixx, pedig hozott anyagból dolgozol...
"Olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán..." hát ehhez nincs is mit hozzátenni, visítok.

Köszi a vidámságot, de a reggeli rituálém (felkelek, csipásan bekapcsolom a gépet, kávét főzök, toporgok, aztán bögrémbe kapaszkodva hajrá)hiányozni fog.

Kivétel 2011.05.23. 22:44:54

"olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán" - ez nagyon jó!!:)))

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:46:01

@Kivétel: látom itt egyre gondoltunk...

Kivétel 2011.05.23. 22:46:07

látom ez a mondat másnak is bejött:))

nyílegyenes labirintus 2011.05.23. 22:48:51

Le a kalappal! Egy ilyen unalamas részből, ilyen penge hogyvolT összehozni. Hát nagyon gratula!

Bubba Rogowski 2011.05.23. 22:51:13

Sheena meg Aranyszerszám is csillagos ötös!

Kivétel 2011.05.23. 22:53:09

és ráadásul ilyen gyorsan:))

beacska 2011.05.23. 23:18:29

hááát, sajnálom, hogy Nikikének megint nem sikerült abszolválni a feladatot...báár , ki tudja, mi lett volna, ha döntetlen: mindkettő megy? és mi lett volna a program akkor a hét további részében???

Jozeph Pelikahn 2011.05.23. 23:36:56

Kívülről uncsi volt ez a játék, de bent, játékosként nem kis feszültséggel járhatott. Kristóf nem hülye, tudta mikor kapják meg a papírt és később a látszólag mellékesen elejtett "Aki mer, az nyer!" Robinál bogár volt a fülben.

A bomba akkorát robbant, hogy egy repesz el is találta Lindát. :-)

GL-581 g 2011.05.23. 23:58:03

@Jozeph Pelikahn: Igen, szerintem is hatott a tudatalatti üzenet: aktiválta Prosztónál a tökösmacsó-idegpályákat. :D

Nem hülye ez a Lassú-Pocok duó, tudnak taktikázni, tudnak játszani, és aranyosan örülnek mindketten. Döntőbe velük! :D

Sajnos attól tartok, Aliz megy holnap. A két luvnya vajon választaná egymást? Nikit kéne kiejteni:
ha egy ennyire atombuta, közönséges, "szívemrehalgattam_meragyamaznincsen" tucatmaca döntőig viszi, ne adj' Isten még meg is nyeri a taktika ellen szintén beoltott párjával, akkor elég nehéz lesz az ÉH2-t "stratégiai játékként" reklámozni jövőre.
Nem lenne túl jó üzenete, no. :(

Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a holnapi "a fiúk kirándulni mennek" dologban is lesz egy csavar. Túúúúl egyszerű lenne, ha a két pali az utolsó héten csak úgy elbulizgat, és kipihenten masírozik a döntőig - ráadásul a tét is minimális, mivel lepaktáltak előre, hogy osztoznak a lén.
Vagyis: nyaraltak másfél hónapot a tengernél, míg itthon vonító farkasok tépték jegesmedvék szügyét a kiskörúti hómezőkön, ittak, buliztak, haverkodtak, hülyültek, és akármit is csinálnak, mindenképp kapnak némi zsebpénzt is mindezért.
Na, ha már a rossz üzeneteknél tartunk... :)

Lehet, hogy lesz ott is egy kiesési lehetőség? Mondjuk a hegy tetején Prosztó várja majd őket fakardokkal... vagy egy sakktáblával. :DDD

CSÉ 2011.05.24. 00:11:54

Kinézem a szerkesztőkből, hogy Pincsivel több ilyen vidit is készítettek különböző időpontokkal, a bomba meg nem időzített volt, hanem távvezérlésű. :)

Műfog elmebeteg basszus, amit az elején összezagyvált, az valami iszonyatos volt. A leghalványabb logikai kapcsolat sem volt a mondatai között.

szepi79 2011.05.24. 00:12:34

@GL-581 g: " Túúúúl egyszerű lenne, ha a két pali az utolsó héten csak úgy elbulizgat"

az utolsó hét az konkrétan 2 nap, de mivel holnap egy csaj még tuti hazamegy, szerintem ők is agyalni fognak.

GL-581 g 2011.05.24. 00:29:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: Az utolsó héten az utolsó pár napot értettem. :) Gyakorlatilag Ádám távozása óta semmit nem kellett csinálniuk a bennmaradásért, sőt előtte sem igazán. Egy ideje biztonságban van a seggük, a csajok meg folyamatosan szívnak, kavarnak, klikkesednek, balhéznak, megint szívnak...
Amúgy meg engem nem érdekel semmi, csak Pocok maradjon. Meg Lassú. S lehetőleg együtt. :DD

CSÉ 2011.05.24. 00:30:18

A kiszavazósdiban Lindát látom a legesélytelenebbnek arra, hogy hazamenjen, mert most ő a leggyengébb. A végjátékban könnyebb lenne ellene küzdeni, mint mással.

szepi79 2011.05.24. 00:54:14

@GL-581 g: ja, úgy igen, úgy igazad van.

_Molly 2011.05.24. 03:29:37

Sixx! Jó voltál már megint.:)))))))

Amúgy az eszem elhagyom, nem arról volt szó, hogy ez egy stratégiai játék? Mégis mi stratégia van abban, hogy "vagy akkor robban a bomba, amikor épp nálam van - vagy nem".:-o

Tegnap nem az óvszergyártónak kellett volna szponzorálni a műsort, hanem a Szerencsejáték Felügyeletnek.

Prosztó önmarcangolásán legalább jót lehetett nevetni, hogy "ha én akkor nem azt mondom, akkor most...", mintha bármit is befolyásolni lehetett volna pusztán józan ésszel? Műfog meg helyesel hozzá, na szép!

Utoljára gyerekkoromban csesztetett jóanyám ilyen elmésen, hogy aszongya, de hülye lottószámokat játszottál meg!...

candyperfumegirl 2011.05.24. 05:38:21

"olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán"

Már jól indul a nap! :D

Azt nem értettem csak tegnap a bombás ceremónián, hogy ezeknek szóltak, hogy nem lehet döntetlen, vagy mi? (adásból nem derült ki ugyebár) Mert ha nem, akkor miért nem próbálták meg x-re kihozni, még az is kisülhetett volna, hogy mindkettő megy a levesbe.

Caravallo · http://nimfoman.blog.hu 2011.05.24. 06:13:29

Ki Prosztó és ki TökösBula? Ezt most nem vágom.

Orvenyhivo 2011.05.24. 06:16:33

@Caravallo: Robi és Linda, avagy őket láthatod a 2. képen.

Dr. Bélus___ 2011.05.24. 06:35:35

Nyilván Niki nem egy IQ fighter, de azért azt is vegyétek figyelembe, hogy oly mind1 volt, h kinek adja, köv. Bula vagy Robi repült volna. Ettől Nikinek nem lesz baja... HACSAK nem csavarnak egyet a szerkesztők... :)

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.05.24. 07:01:49

Eddig az osszes resz tetszett,de a tegnapit 5 percben is ossze lehetett volna foglalni,magasan a legunalamsabb epizod volt.
igaz, 5-6 emberrel mar nem annyira konnyu.

Az meglep,hogy 6 nem tert ki arra,milyen zsenialis dontest hozott - ujra - NIKI.
Sztem ha kapna egy kanna benzint meg ongyujtot es fel kellene gyujtani valakit,akkor magara ontene.

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 07:24:28

@Bélus___: "Nyilván Niki nem egy IQ fighter, de azért azt is vegyétek figyelembe, hogy oly mind1 volt, h kinek adja, köv. Bula vagy Robi repült volna. Ettől Nikinek nem lesz baja... "

Hogy lett volna mindegy? Itt már rég nem szimpátia, meg szeretet alaján kellett döntést hoznia, hanem a saját, kolumbiai napon érlelt narancsbőrös seggét kellett mentenie. Így most olyannyira veszélyben van Niki, hogy szvsz. megy is a levesbe. Ha ésszel szavazott volna mindenki, akkor TökösBula és Prosztó egál, 2-2 és kő-papír-ollóval eldöntik ki megy haza.

beacska 2011.05.24. 07:25:38

hát én nem értelek titeket. Én kombinálom túl ezt a játékot? Szerintem tök jó volt az agyalás. Igaz, hogy volt benne szerencse, de taktika is, hisz el kellett érniük, hogy ne hozzájuk hozzák a bombát, ill. a kártyát...

nekem tetszett, bár tényleg benne van, hogy több időpontot is felvettek.

csak azt nem értem, miért szaladtak??

beacska 2011.05.24. 07:27:57

@nyílegyenes labirintus: hát, Niki agya még csak egy kétéves szintjén van. Kb. most tanulhat beszélni. Járni már tud, enni még nem.

(ennyit a spoilerről ;D)

yilane 2011.05.24. 07:30:41

Niki pálfordulásait tanítani kellene.

Amikor Dani kiesett, valami olyasmit mondott, hogy miatta akarja végigvinni a játékot (Daniért)+ ő volt a legnagyobb Ádám-rajongó, aztán mikor Ádám elment, egy ugrással Szandra leglelkesebb híve lett. Majd Ádám egy szavára újabb fordulat és a pofonnapon már lelkesen szavazott Szandra kiesése mellett.
Robi a barátja és a földije (a múlt heti párválasztón még egy olyan verziót is felvázolt, hogy mögé áll) aztán tegnap simán a kiesésére szavazott.

Szöszit feleennyi sumákságért is feketelistára tették a többiek, de Nikire úgy tűnik senki nem haragszik.

Ez a csaj lehet, hogy nem is moha, hanem olyan ravasz, hogy kavarásait egyszerű ész föl nem érheti.
(á, nem hiszem)

sakraf8 2011.05.24. 07:33:11

Nem volt valami olyan hír, hogy Niki összeköltözik a pókmajommal idekünt? Ergo ő sem nyer....

yilane 2011.05.24. 07:34:47

@beacska: Honnan tudták, hogy lejárt a 10 perc? Ketyegett ez a bigyó (Szent Kézigránát)?
Gondolom azért szaladtak, hogy minél hamarabb megszabaduljanak a bombától.
Én azt nem értem, ha tudták mennyi az idő, miért nem indultak el 9 perc 30 mp-kor és a 10. percben már bele is nyomhatták volna a köv. pár kezébe a cuccot.

Lorem Ipsum 2011.05.24. 07:41:19

Hát ez így már elég laposfos. Kiesett az összes valamirevaló karakter. Pittát vissza a zédenbe! Hogy legyenek mély/magvas gondolatok is a műsorba.

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 07:43:22

@beacska: Azért szaladtak,mert nem tudták mikor robban, és minél előbb megszabaduljanak a bombától és épp ezért teljesen felesleges volt bármiféle "taktika" meg szünet kártya vagy mi a tököm, ez szimplán csak szerencse kérdése volt, hogy kinél lesz a cucc az adott időpontban.
A spoiler még jó. Az nem volt benne, hogy Prosztó nem eshet ki...

beacska 2011.05.24. 07:43:25

@yilane: nem tudták. volt egy gong, és csak akkor hagyhatták el a szobájukat. Szaladni csak azért volt értelme, hogy ESETLEG 1-re végződőkor robban a bomba. De szerintem az egész hotelben bárhova oda lehet érkezni 1 perc alatt kényelmesen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 07:47:13

@beacska: szerintem meg teljesen felesleges volt agyalni:), mert nem tudhatták, h mikor robban, ergo mindegy, h kinél éppen mikor van. Annak lehetett örülni, h épp nem náluk van.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, h mi van, ha vki kezében van, amikor robban. Egyáltalán mekkorát robbant?

yilane 2011.05.24. 07:48:32

@beacska: Ja, tényleg. A bombás résznél néha nem figyeltem.

Tudjátok ki fog nyerni?

Ha a spoileretek a tegnapiak (Robi kiesése) ellenére még jó (igaz nem tudom mi van benne) akkor gyászos következtetéseket vonok le belőle.:(

Pipedli 2011.05.24. 07:50:07

@ladyandhenk: Cijja mindenki ! nem robbant, csak hangjelzést adott, ami Prosztót különösebben nem is zavart, viszont a kártyás spiné idegileg össze roppant.

beacska 2011.05.24. 07:52:54

@ladyandhenk: igen, de TÖREKEDNI lehetett rá, hogy minél kevesebbszer hozzák hozzájuk. És az is fontos volt, hogy kell-e a szünet kártya, vagy inkább elsózod a bombát, biztos, ami biztos.

Szerintem Kristófék ügyesek voltak, Daniéknak fingjuk sem volt semmiről, Robiék meg hiába agyaltak, bebukták. Kár volt 2 óra játéknál már a kártyára hajtani.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 07:53:39

Jó reggelt mindenkinek!
Ha jól értem, akkor tegnap annyi történt, hogy rohangáltak a bombával majd Robi kiesett?
Eléggé ellaposodott a dolog és pont így a végére...

7919nünü 2011.05.24. 08:01:29

Semmi értelme nem volt Danit visszaengedni, onnantól lett dögunalom az egész. Azóta előre kiszámítható minden történés. Az meg, hogy Szandra is kiesett, még az izgalom utolsó morzsáját is elvette. Legalább ment volna Kristóffal együtt, aki ugyanúgy megérdemelte volna, hiszen érzelmi erőszak is van, sőt sokszor az durvább, mint a fizikai.

bpetya75 2011.05.24. 08:05:39

@beacska: Szerintem is hülyeség volt a futkosás. Prosztóék nem rohantak az elején, mégis 30 sec alatt Lassúéknál voltak vele.

Nagyon sajnálom, hogy Robi kiesett, de sajna csúnyán elcseszték. 1:30-nál nagyon nem értettem, hogy miért Pocokék kapták a bombát tőlük és miért nem mentek el a pápáékhoz a védelem kártyáért. Ha így tesznek, nem ők bukják el. Persze nem tudhatták, hogy meddig tart a játék, de 90 perc után nyilván az a lényeg, hogy minél hamarabb megszerezzék a kártyát.

Arra azért naon kíváncsi leszek, hogy hogyan taktikáznak a lányok holnap. A mai alapján it Pocok érdemelné meg a sikert, remélem bent marad és CsCs tiplizik.

Pipedli 2011.05.24. 08:06:59

@7919nünü: öszintén, izgalmi állapotodon mennyiben változtatott volna az a tény , ha
Pókmajom tegnap ott van? Feldugta volna a bombát a seggén ? vagy valami Kolumb gerillával hatástalaníttatta volna?

bpetya75 2011.05.24. 08:07:50

@nyílegyenes labirintus: Azért szaladtak, mert nagyeszű Kristóf elkezdett vele rohangálni, aztán a többiek is azt hitték, hogy így kell ;-)

Egyébként rájöttem, hogy miért kell ilyen gyorsan csökkenteni a létszámot a hotelben. Hogy Lassú egyre nagyobb egója elférjen a falak közt.

bpetya75 2011.05.24. 08:10:04

Ja! Elnézést, jó reggelt mindenkinek! :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 08:23:19

@Pipedli: Mondjuk én mindig izgultam volna, mikor Szandra beszalad a bombával Kristófékhoz...

bpetya75 2011.05.24. 08:26:39

@Pipedli: Na így sem szólítottak még soha :DDD

@Jozeph Pelikahn: Figyelted Lassú milyen figyelmes volt? Mindig szólt Pocoknak, hogy óvatos legyen. PM nagy szolgálatot tett nekik azzal a berohanással :D

Pipedli 2011.05.24. 08:33:08

@Jozeph Pelikahn: hát még akkor hogy izgultál volna, ha Pókmajom műholdas kapcsolatba lép Pincsivel, és kiszedi belőle a nagy durr időpontját :)

Nevem Earl 2011.05.24. 08:42:43

Ez a rész valami mocskosul unalmas volt, remélem, a többit kicsit felpörgetik...

tuono 2011.05.24. 08:55:42

Csodálom, hogy ebből a tegnapi dögunalomból sikerült ezt a hogyvoltot kihozni. respect

AnnaKarenina 2011.05.24. 08:56:50

Niki döntése a teljesen mindegy kategória volt, hiszen számukra az a lényeg, hogy a négyesből megmaradt hármasból nyerjen valaki, és erre most már nagy esélyük van. Alíz nincs benne az üzletben / osztozkodásban (egyelőre), logikusan Lindát és őt kell kiejteni, hogy az Ádám-féle társaság a maximumot hozza ki magának. Ez már unalom, ráadásul a (számomra)legellenszenvesebbek közül fog nyerni valaki.

Pipedli 2011.05.24. 09:00:10

@Jozeph Pelikahn: Ja, és szokása szerint eltaknyol az ajtóban.

kontratenor 2011.05.24. 09:03:35

Niki még mindig szimpátiaszavaz, és ezt Linda is jól tudja. Ezért Linda csak Alízt írhat. Majd reménykedhet.
Alíz pedig pontosan tudja, hogy Linda és Niki gy gondolkozik, ezért eldöntheti, melyiket ejtse ki. Ha nyerni akar, szerintem több esélye van Linda ellen, mert Niki Dani mellett túl hű.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 09:08:38

@kontratenor: és mi van, ha mind3an körbeszavaznak? Akkor kiesik ki? Ki dönt?

pi423 2011.05.24. 09:08:55

Nálam a fiúk közül Robi volt az utolsó, akinél szívesen láttam volna a 25 milliót, a másik kettő nálam már túl unszimpatikus. Így hogy ő kiesett remélem valamelyik lány fogja megnyerni(remélem nem Niki)! Jaj, és mekkora nagy poén lenne már, ha Pókmajmot a végén behívnák, hogy mivel őt kiszavazták, most ő dönthetne, hogy a legvégén ki nyerje meg a 25 milliót :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 09:10:07

@bpetya75: az a holnap az ma, nem?:) Veled is mit tehetett tegnap az asszony, szegény elnyomott férfiú...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 09:11:12

@pi423: hű, az tök jó lenne:), megnézném az arcokat!

bia79 2011.05.24. 09:20:49

én is azon kisebbségbe tartozom beacskaval együtt, akinek tetszett a tegnapi rész :) jópofának és izgalmasnak találtam, csak azt sajnáltam, hogy Robinak kellett mennie.

Nagyzee 2011.05.24. 09:27:10

@beacska: "Kár volt 2 óra játéknál már a kártyára hajtani."

Mert? A játék tarthatott volna 3 vagy 4 órán át is. Annyira bírom az ilyen értelmetlen okoskodást. (Amit amúgy Robiék is levágtak, miután náluk robbant.) Az egyetlen, aminek értelme lehet, hogy minél kevesebbet legyen nálad a bomba, de az meg leginkább a többieken múlik, nem rajtad, szóval totál felesleges azon okoskodni, hogy mikor kellett volna a kártyára menni, mikor nem.

@bpetya75: A fentebbi okfejtésem neked is szól. Totál értelmetlen az okoskodásod, hogy 90 perc után mit kellett volna tenniük. Ez egy szerencsejáték volt.

GL-581 g 2011.05.24. 09:30:35

@yilane: "Szöszit feleennyi sumákságért is feketelistára tették a többiek, de Nikire úgy tűnik senki nem haragszik."

Hát ez az! Pedig PösziCsiga legalább aggyal kavarta a szőrt, még ha nem is ésszel.
Minyonmellűnek egyik sincs. Mer' ő a szívére hallgat - ezzel a dumával általában a legidiótább és legvállalhatatlanabb döntéseket szokták mentegetni.
Ádáméknak rég ki kellett volna vágniuk, az a helyzet. Végül jól kicsinálta őket: a Don hazament, Laca és Lotti is, Műfogat kétszer is megmentette, és Pókmajmot bőségesen ellátta információval.

Továbbra is tartom: ha döntőbe kerül, pláne ha nyer, elég durván odavernek az ÉH2-nek már előre.

Niki meg a stratégia... anyám borogass! :S

@beacska: Nem tudom, egyről beszélünk-e, de a legutóbbi spoilert tegnap este újraolvastam, és nos, eléggé dodonai jóslatnak tűnik. :DDD
Pl. mikor rádöbbentem, hogy "jaaaa! hát nem is biztos, hogy úgy érti, azt, hogy..." akkor tesóm rámnézett mint egy hülyére, hogyaszongya "mér', te eddig úgy értetted?" :D

Morcz 2011.05.24. 09:32:21

Az lenne a jó ha maradna a négyes, és Tökösbula repülne haza, bár szerintem aki most veszélyben van az Pocok - akiben egyébként továbbra sem bízom - és Tökösbula.

Néha azon gondolkodom hogy hHrváth Évának van-e bármilyen beleszólása abba, hogy mit húznak rá, meg hogy cseszik szét a frizuráját, vagy kénytelen ezt eltűrni.
Ha az utóbbi, akkor remélem a műsor után a T-69 lemészárolta a "stylist"-ot.

bpetya75 2011.05.24. 09:38:11

@ladyandhenk: Jóvanna. Akkó' ma. ;-)

@Nagyzee: Nem pusztán szerencsejáték. Mivel a kártyával védelmet szerezhettek a játékosok, az volt az egyetlen járható út, ha mindenki a kártyára hajt. Ezzel lehetett csökkenteni a szerencse szerepét. Ha logikusan játszanak, nem ők esnek ki.

GL-581 g 2011.05.24. 09:38:57

@bia79: @beacska: Akkor már hárman vagyunk. :)

Szerintem is jópofa rész volt, vicces volt Prosztó és Műfog, aranyosan hülyéskedett meg örült Lassú és Pocok. Pl. mikor utóbbi elkezdte simogatni a bombát, hogy "ne robbanj fel, légysziii", mire Lassú rászólt, hogy "Aliz, hagyd békén! Az egy bomba! Nem játék!" :DD

Amúgy észrevettétek, hogy Aliz és Kristóf milyen szeretettel néz néha egymásra? Szerintem nagyon jó haverok lettek a végére, vagy talán barátok.
(Pocok egyik Délmagyaros interjújában, csirkepörkölt-kontextusban volt egy vicces: Pocok állítólag nagyszerűen tud sütni, szokott is a többieknek. Mikor felhívta Kristófot, hogy otthon van-e, mert átvinne egy tálca sütit, Lassú első kérdése az volt, hogy túl fogja-e élni a lakomát. :DD )

bpetya75 2011.05.24. 09:39:14

@bpetya75: Egyelőre még csak ő. Ma kiderül, hogy TB követi-e a párját.

GL-581 g 2011.05.24. 09:44:00

Ja, és Kristófból előtört az edző: megtervezte maguknak a futóútvonalat, hogy hol kell fordulni, hol csúszik a föld stb. :DDD

(Amúgy az ajtajuk előtti Pókmajomcsapdát már igazán feltörölhetnék, a Satnya Testű Gonosz már hazament.)

beacska 2011.05.24. 09:51:21

@Benyeszke: én sem láttam még, pedig néha rákeresek.

beacska 2011.05.24. 09:52:00

@bpetya75: na ugye!!! köszönöm!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.24. 09:57:16

Hú, de izgalmas..
Már így olvasva is elalszom. De a fő,hogy azt a ribanc pókmajmot csak kigolyózták az értelem császárai.:)

Egyébként,ha Alien nyer, az igen fájdalmas lesz.
Ha valaki a bent lévők közül nem érdemli meg a fődíjat, akkor ez a nő az.

beacska 2011.05.24. 09:58:24

@GL-581 g: de Niki is rászólt Danira, ahogy dekázott a bombával :))) az is vicces volt. Bár ők nem olyan aranyos pár, mint Alíz és Kristóf.

Lehet kutyázni Kristófot a Szandra-atrocitás miatt, de én még mindig bírom...

AnnaKarenina 2011.05.24. 09:59:53

@GL-581 g: Niki teljesen jól döntött, ő most már a fiúknak akar megfelelni és nem kimaradni az osztásból, pont az előzőekben mutatott ellenségeskedései miatt. Alíz persze rájöhetne, hogy Niki döntése nem csak "érzelmi", vagy buta, hanem van alapos indoka, de hát ezt nehéz kikövetkeztetni Niki következetlenségei miatt.

Móka na 2011.05.24. 10:02:38

@GL-581 g: Utólsó spoiler? Megtudhatom, hogy miről van szó? Esetleg a péntekiről van szó?

@beacska: Spoiler nálad ???? :)

reloaded 2011.05.24. 10:06:59

Hát mégérné össze gyűjteni, hogy Kristóf mit össze meg vissza kombinált, sírni lehetne rajta a röhögéstől :)
Mondjuk sajnálom Prosztót (melyik srácnak ne lett volna olyan korszaka, hogy a b+ volt a kötőszava :)
Meg ahogy beatboxolt, nagyon jó volt, fasza gyerek, szivesebben látnám Dani helyett, aki sokkal több esélyt kapott, ráadásul már más is feláldozta magát miatta.

GL-581 g 2011.05.24. 10:07:49

@Móka na: Igen, az. :) Amit küldtél privibe. :DD Azóta nem hallottam újat. :(

@beacska: Dani is jó arc volt a bombával. Kristóf nálam is kedvenc, de persze csak Aliz után. POCOKPOWER!!! :DDD

szélfúttahaj 2011.05.24. 10:12:55

@pi423:Teljes egyetértés, a PM ötlet különösen, díjaznám ha nem a megszokott, lezsírozott nagyarcok nyernének! Félek, Danit nem véletlenül hozták vissza, vele akarják a szerkik megnyeretni, így velük is osztoznia kell.

Jasmine2 2011.05.24. 10:13:52

Van egy olyan érzésem, hogy ma Alíz megy haza, mert Nikinek annyi esze van, mint egy csirkecombnak és ezt LófejLinda is nagyon jól tudja. Niki megint "érzelmesen" szavaz, azaz Alízt küldené haza, Lófej meg tudja, hogy Nikit érdemesebb benntartania, mert sokkal könnyebb lesz ellene a legvégén. Csak szerintem ez így nagyon gáz, hogy a másik kettő csak úgy eldönti, hogy ki menjen. Még igazságtalanabb, mint eddig bármelyik döntés. Ha Alíz ilyen módon fog kiesni, engem a továbbiakban nem érdekel ez az egész. Nagyon béna lett a végére. Sokkal érdekesebb módon is kiszórhattak volna egy lányt. Ebben semmi izgalom nincs, unalmas.

Nagyzee 2011.05.24. 10:15:26

@bpetya75: Ha jól emlékszem, a kártya annyit csinált, hogy egy körre vissza lehetett utasítani vele a bombát. Cserébe viszont eggyel többször kellett előtte magadnál tartanod. Ez mégis hogy a fenébe csökkentené a szerencse szerepét? Elmagyaráznád?

Ja, és szakadj már el attól, hogy ha szerinted ideálisan játszanak, akkor nem náluk robban a bomba. Igen, mert 1:59-kor robbant. De ezt mégis honnan a fenéből kellett volna tudni? És ha 2:09-kor robban? Akkor pl. pont jól jöttek volna ki Robi döntéséből. Akkor most azt magyaráznád, hogy a helyes taktikát követték?

Jasmine2 2011.05.24. 10:15:42

@szélfúttahaj:
Szerintem meg nem Dani nyeri, hanem LófejLinda surranópályán.

bpetya75 2011.05.24. 10:16:04

@beacska: Abban azért nem értünk egyet, hogy a pápáék nem értettek semmit. Amikor a 60. percben megkapták Pocokéktól a bombát, akkor szerintem teljesen logikusan visszavitték hozzájuk, megszerezve a kártyát. Ezt kellett volna csinálniuk Robiknak is 90-nél. Vagy ha a bombától akartak szabadulni, le van sz@rva a kártya alapon, akkor ragaszkodni ahhoz. Itt is, mint a gyereknevelésben, a következetesség a legfontosabb.

Vagy ez már télleg túlgondolkodás? ;-)

Nagyzee 2011.05.24. 10:17:47

@pi423: Ez nagyjából így lesz, csak nem egyedül Pókmajom fog dönteni, hanem kb. 10 korábbi játékos. Ami sajnos azt jelenti, hogy ha Linda bekerül a döntőbe, akkor 99%, hogy a teljesen régi pár fog nyerni, kivéve ha visszahívnak egy adag 1-2 napot megélt nímandot.

beacska 2011.05.24. 10:19:03

@Móka na: ááá, csak becsúszott...;D de nem olvastam el :D

wickham40 2011.05.24. 10:20:08

A sorozat történetének leunalmasabb része volt, annyira untam, hogy na. Sőt az előzetes sem tudott igazán kíváncsivá tenni. Amióta elment Ádám és Szandra, nem tudnak érdekes dolgot összevágni sem. Félő, hogy a hét ilyen gagyi játékokkal fog eltelni.

bpetya75 2011.05.24. 10:20:08

@Nagyzee: Nem, ugyanis nem logikus ahogyan játszottak. Két életképes taktika volt. Az első, hogy ahogy lehetséges, meg kell szerezni a kártyát. A másik, hogy amint lehet, meg kell szabadulni a bombától. Ők 90-nél a másodikat játszották, 110-nél meg az elsőt. Ebbe buktak bele.

Oké, hogy az időt nem tudták, és teljesen logikus játék mellett sem lehetett kizárni, hogy náluk robbanjon a bomba, de ők még el is szúrták.

Nagyzee 2011.05.24. 10:20:20

@bpetya75: Az. Az egyetlen, ami egy ilyen jellegű szerencsejátéknál számít, az az, hogy összességében a lehető legkevesebbet legyen nálad a bomba, mert akkor a legkisebb az esélye, hogy nálad robban. De ez meg a többiektől függ, mert ők viszik neked a bombát.

Kürosz 2011.05.24. 10:21:31

Az uccsó hét nagyon el vagyon cseszve, nem túl érdekes egy olyan finálé, ahol a kezdő négyes van benn (köztük a sokszorosan megmentett Danival), és azok is leosztották maguk között a pénzt, tehát szinte nincs is tétje a dolognak, max. az arányok.
(és nem mellesleg rossz példa lesz az Éden2 játékosainak is.)

Akárki akármit mond, nagyon kellett volna még erre a hétre Szandra intrikája, akkor tán nem lett volna (előreláthatólag) ennyire lefutott.

Így olyan az egész, mint amikor egy ígéretes film közepén "meghal/lelepleződik a gyilkos", de a rendezők még húzzák egy háromnegyed óráig, és mindenkiben az marad meg, h vazze, minek kellett még az a háromnegyed óra...

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 10:21:54

@Benyeszke: Kiskegyed is előkerült? Ritkán látjuk, mint húszezrest. :D

beacska 2011.05.24. 10:23:25

@bpetya75: nem. igazad van. Kristófék abban voltak okosabbak, hogy hamarabb váltottak a kártyával, és a kritikus időben Daniék és Robiék közt jojózott a bomba éppen. De ez 10 perc múlva fordult volna.

Nagyzee 2011.05.24. 10:23:31

@bpetya75: Ezek az életképes taktikák mivel életképesebbek, mintha pénzfeldobással döntötték volna el mindig, hogy most éppen ráhajtanak a kártyára vagy pedig sem?

És mégis mit szúrtak el?

bpetya75 2011.05.24. 10:23:43

@Nagyzee: Akkor szerinted a játék indulásakor fel kellett volna tenni a kezüket, hogy úgyis mi vesztünk, mert ti szemetek mindig ide fogjátok hozni az a nyomi bombát? A játék az esélyek maximalizálásáról szólt szerintem. Ez nem orosz rulett volt.

Nagyzee 2011.05.24. 10:25:00

@Kürosz: Igen, a legjobb hatba még kellett volna Szandra. Szerintem a szerkesztők szerették is volna, hogy még itt legyen. Nem hiszem, hogy a pofont ők rendelték volna be, sőt az erőteljesen keresztülhúzhatta a terveiket.

beacska 2011.05.24. 10:27:34

@bpetya75: abban nem értek csak veled egyet, hogy "érzéssel" kellett megállapítani, hogy a játék hol tart. Szerintem 3 szakasz volt:
1. bomba passzolgatás-ekkor még tutira nem robban, nem is kell a szünet
2. kártya szerzés-itt már lehet, hogy robban, de inkább arra kell figyelni, hogy a másik kettőnél legyen a bomba minél többet
3. megint nem kell szünet, minél kevesebbet legyen nálunk a bomba, nagy a rizikó

és az nyer, akinek legjobban kijön a ritmus (ill. az veszített, akinél nem)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 10:27:47

@nyílegyenes labirintus: ó, de kedves, pedig csak ezt a részt hagytam ki (mármint itt a blogon), mert bazi unalmas volt a tegnapi rész, meg kicsit sok sört ittam és el is aludtam rajta :D
Próbálok regenerálódni a hétvégi bicikli ultra után, de nem megy...

beacska 2011.05.24. 10:29:32

@Benyeszke: pedig látod, hogy Petyabácsival milyen jól elsakkozunk rajta? ;D

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 10:29:42

Na, látom megjött a Pókmajom Forever Fan Club...
Mindjárt jön a Fosszórót Pittának Fan Club és az Ide Nekem Csudálatos Pöcs Seggét Fan Club is... :)

Nagyzee 2011.05.24. 10:29:58

@bpetya75: Tessék? Ezt most rohadtul nem értem. Pont annyira kellett volna feltenniük a kezüket előre, mint a másik két párnak. Ugyanolyanok voltak az esélyek, kivéve ha pikkelnek rájuk, és többet viszik nekik a bombát. Ami ellen meg úgy sem tehettek semmit, mert az nem rajtuk áll.

Segítek, azt kellene bebizonyítanod, hogy az általad vázolt két életképes taktika következtében átlagosan kevesebbet lett volna náluk a bomba, mintha véletlenszerűen döntenek. (A többiek döntéseitől függetlenül.)

@beacska: És honnan lehetett volna előre tudni, hogy pont az lesz a kritikus idő? Két matematikusok gyöngye...:s

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 10:30:56

@Benyeszke: hihi... hát erre való a munkahely! Nem tudtad? :D

Móka na 2011.05.24. 10:32:08

@nyílegyenes labirintus: =)), te hová sorolod magad? :D :D

beacska 2011.05.24. 10:32:49

@Nagyzee: neked nem érdemes jelentkezned semmilyen játékra, nehogy JÁTSZANOD kelljen :(((

erre mondtam, hogy "érzésből". Nyilván 1 óránál tovább tart a játék, hisz 24 órából áll a nap, és nyilván 4 óránál kevesebb, hisz az meg fárasztó baromira...

TUNYA 2011.05.24. 10:35:45

Bazz, gyerekek a Sixxx addig addig mondogatta, mig bejött Neki :D:D:D:D
Lehet a Pok az Optimus Prime-uk :D:D:D

index.hu/kulfold/2011/05/24/a_farc_200_embert_tart_elo_pajzskent_fogva/

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 10:36:46

@Móka na: Én a Karaokera Iszom Magam Fan Club tagja vagyok. :D

Nagyzee 2011.05.24. 10:39:31

@beacska: Miért ne tudnék játszani attól, hogy tudnám, hogy ez szerencsejáték?

Abban igazad van, hogy lehet tippelni, hogy milyen hosszú idő lett megadva, de ez is bármi lehet mondjuk 30 perc és 5-6 óra között, szóval kizárólag mák kérdése, hogy "ráérzel-e" arra, hogy 2 óra után jön a végjáték vagy mondjuk 4 után. Szerencse.

És egy érdekesség:
Ha a két régi pár maximalizálni akarta volna annak az esélyét, hogy Robiéknál robban a bomba, és csakis ez érdekelte volna őket, akkor mind Kristófék, mind Daniék egyfolytában nekik vitték volna a bombát. Ebben az esetben pontosan az idő felét Robiéknál töltötte volna a bomba, teljesen függetlenül attól, hogy ők mindig az azonnali visszaadásra mennek, vagy mindig a kártyára, vagy össze-vissza. Csak hogy lássátok, hogy a saját döntéseknek a saját esélyekre mennyire kis ráhatása volt. Mindegyik pár a másik kettő esélyeit tudta befolyásolni azzal, hogy mennyit adja nekik a bombát, a saját esélyeiket nem igazán.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 10:43:49

@nyílegyenes labirintus: az Ide Nekem Csudálatos Pöcs Seggét Fan Club is 1 fővel jelen van :D

OrrSir 2011.05.24. 10:44:47

Niki annyira sötét szegény, hogy írritál mint lábgomba az aranyéren.

beacska 2011.05.24. 10:44:56

@Nagyzee: egyszer mondta is Kristóf, hogy "most Daniékhoz visszük, és aztán kicsaljuk Robitól a kártyát, és onnantól fogva mindig nekik visszük" csak Daniék nem vették ezt, és áthozták hozzájuk...

én azt nem értettem, honnan tudták, hogy éppen kinél van a kártya? simán benne volt, hogy amíg én kushadok a szobámban, ők kártyát cserélnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 10:47:11

@nyílegyenes labirintus: maga fan clubbokat alapít, nekem meg nem ír? Szólok az asszonynak! És hova tennéd, akinek egyik pasi sem kell?

GL-581 g 2011.05.24. 10:48:07

@nyílegyenes labirintus: "Na, látom megjött a Pókmajom Forever Fan Club...
Mindjárt jön a Fosszórót Pittának Fan Club és az Ide Nekem Csudálatos Pöcs Seggét Fan Club is... :) "

Pókfanok??! Jaj!! Hol??! :DD

Én a Hangtompítót Nyafikának Fan Club és a Lotti Késsel Villával Fan Club megalakulását várom. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 10:53:20

@Benyeszke: "az Ide Nekem Csudálatos Pöcs Seggét Fan Club is 1 fővel jelen van :D "

Szinte gondoltam. :D

@ladyandhenk: Írok, csak most dolgozom, nem látod? :)

@GL-581 g: "Lotti Késsel Villával Fan Club" LOL! :D

Zafír333 2011.05.24. 10:59:32

Sziasztok! A rohangálás még érdekes volt, de Robi kiesése elrontotta az egészet! Négy játékos távozása viselt meg : Levi, Ádám, Szandra és Robi.A hangsúly: az AHOGYAN távoztak! Linda nyilatkozata teljesen kiábrándító volt, miszerint azon gondolkodott, hogy Robit lecseréli... majd önmagát siratta. Számomra a játék eddig tartott!

MACISAJT 2011.05.24. 11:04:01

A mai Stop.hu:

STOP: Csodás tengerpart közelében laktatok Kolumbiában, az Éden Hotelben, a vízhez viszont nem igazán jutottatok le. Mennyire lehetett így kiélvezni ezt a szépséget?

Örkényi Alíz: Maga az utazás és a környezet óriási! Gyönyörű volt: ránéztem a tengerre és a tájra, nyugtató hatással volt rám. Az viszont külön kínszenvedés, hogy ott van előttem két hónapig a tenger, minden reggel tengermorajlásra kelek, csak azt látom a hotelből, az erkélyekből, de nem mehetek le a vízhez... Kétszer volt lehetőségünk fürödni: kiköltözés előtt és után tudtunk egy picit pancsolni, így annyira nem élvezhettük ki a Karib-tenger partjait, csak a látványt tehettük magunkévá. "

A stop.hu és Orkényi Alíz jóvoltából most megtudhattuk, Kolumbia partjait a
Karib-tenger áztatja..:)

~XYZ~ 2011.05.24. 11:12:19

Nem tudom ki mit várt eddig a játéktól...de egy biztos. Ez nem igazán taktikai játék. A háttérből a nagy manipulátorok igazgatnak mindent /akár az életben :)/ benn pedig ezek a nyomorultak szenvedik a következményeit és görcsölnek, vagy bele sz@rnak éppen. kevés igazán taktikai elem volt a játékban eddig. Voltak akik nem kaptak igazán esélyt -pl. ha még emlékeztek az elején Norbira- ,vagy lehetőséget és voltak akiknek több is adatott -gondolok itt pl. Danira-, hogy mégis mi alapján és milyen gondolatoktól vezérelve azt csak a csatorna oligarchái tudhatják. :)
Annyi azonban bizonyos, hogy ha nem visznek valami kurflit a történetbe teljesen érdektelenné válik. Nagyon egyértelmű, hogy Lindának ki áll a rúdja, így megint a kápókon múlik, hogy kin és mennyit tekernek a folytatásban. Ez a játék mindenesetre eddig sem az egyenlő esélyekről szólt, s eztán sem fog...ez bizonyos. /Akár az életben.../

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 11:24:51

@nyílegyenes labirintus: Most nem azért, de még sosem láttam; meg ne is áltass, már ne haragudj meg, azzal, h munkálkodsz! Ez nem kifogás. Ha írni kell, írni kell; nyista munka:P:P:P:P

@MACISAJT: ezért mondták, h luxus börtön! A fiúk bezzeg halászhattak is!!! Egyébként nem hiszem, h ők olyan hamar hazajöttek, vélhetőleg csak az szív, aki a végéig bent marad, persze csak ebből a szempontból!!!!!!!:):):D:D

GL-581 g 2011.05.24. 11:25:05

@MACISAJT: Mé', nem ott van? Odébbtolták a manók? :DDD

A cikket köszi, elolvastam. Szóval Pocoknak bátyuskája van, nocsak. :) Valahogy biztos voltam benne, hogy nem egyke a csaj.

beacska 2011.05.24. 11:39:04

@GL-581 g: én baromira nem találom :(((

GL-581 g 2011.05.24. 11:46:25

@beacska: Kolumbiát vagy a Karib-tengert? :)

hu.wikipedia.org/wiki/Kolumbia
"Északon a karibi partvidéken lakik a lakosság 20%-a. Itt a fő kikötők Barranquilla és Cartagena. A vidék nagyrészt alacsonyan fekvő síkság, de itt található a Sierra Nevada de Santa Marta hegylánc is, az ország legmagasabb hegyeivel (Pico Cristóbal Colón, Pico Simón Bolívar), valamint a Guajira-sivatag."

Elvileg a játékosok Santa Marta mellett valami nemzeti park közepén hédereltek.

GL-581 g 2011.05.24. 11:47:25

@beacska: @ladyandhenk: Jaaa! Hogy a cikket!!! :P
Asszem muszáj innom egy kávét. :DD

taktikázó (törölt) 2011.05.24. 11:47:34

@CSÉ: Szerintem ma Lindát küldik haza. Niki tegnap kinyilatkoztatta, hogy Alízzal szeretné "megvívni" a végső csatát, Alíz meg tegnap is Lindát akarta volna kitenni, így Ők ketten kiszavazzák Lindát.
Én 99% biztosra veszem, hogy a játékban az Alíz-Kristóf páros nyerte a pénzt. Ráadásul így mindannyian kapnak valamennyi pénzt a 25 millióból, amit meg is érdemelnek, mert mind végigcsinálták ezt a 40akárhány napot, ami azért nem csak a nyaralásról szólt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 11:54:38

@GL-581 g: hát, na, nem vártunk mást a férfi nemtől:P

@beacska: szívesen!

beacska 2011.05.24. 11:58:20

@MACISAJT: hááát, szerintem az elmúlt 46 adás alatt kb. minden negyediknél elhangzott H.É. szájából, hogy a Karib-tenger mellett vannak, úgyhogy ha nem nézte meg mielőtt elindult, volt ideje Alíznak megtanulni, hogy hol vannak. ....és nekünk is...

Liller 2011.05.24. 12:01:22

@Benyeszke,@beacska: : srácok,kaptam emailt,mehetek a záróbulira!:)ki kapott még?

amúgy csak én vettem észre,h TökösBula kezében az elején,amikor a cigis dobozzal játszott,egy kis pakk volt benne valami fehérrel?!:)de most komolyan

Liller 2011.05.24. 12:06:30

@ladyandhenk: nem tudom,erősen gondolkozom rajta...a barátnőm,aki elkísért volna,nem kapott mailt,tehát ő valszeg nem jutott be,egyedül meg nem hiszem,h odamegyek...meg amúgyis undorító az a hely...de közben meg tudom,h óriási móka lenne:)))
közületek tutira senki nem jön?hát milyen fanok vagytok?!:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 12:09:20

@Liller: szimplán néző, fan azért túlzás:), meg messze van Pest:( Miért undorító az a hely?

bpetya75 2011.05.24. 12:11:21

@ladyandhenk: Bár úgy vélem, hogy GL polgártárs is meg tudja védeni magát, de ezt a gúnyos megjegyzést a nemem nevében kikérem magamnak! Ez a hála azért, hogy időt, energiát nem kímélve próbálunk segíteni nektek, okosítani benneteket? Na jó, csak GL, de akkor is. Nahát! :D

Liller 2011.05.24. 12:12:06

@ladyandhenk: jó,jó,igaz,mindig elfelejtem,h nem mindenki pesten lakik:)én sem utaznék fel ezért pestre,az tuti!
hát ilyen fehér kanapés hely,ahol 1000 forint egy korty víz és ahova csak ilyen fehér ruhás,fukszos kopaszok járnak a szilikonos macáikkal...lehet,h most nem ők lesznek ott,de azért benne van az emailben,h face controll,meg alkalomhoz illő party öltözék kell...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 12:12:37

@Liller: én kaptam emailt, igaz hogy 18 elmúltam de a face control dolog kiakasztó. Meg a dress code.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 12:13:20

@ladyandhenk: a bár meg a táncos része gáz, egyébként nagyon jól főznek, persze elég drága. Sznob hely

Liller 2011.05.24. 12:13:36

@Benyeszke: na igen.én soha nem megyek olyan helyre,ahol face control meg dress code van,elvből...de lehet,h a csudapöcs miatt kivételt teszek:)))

Móka na 2011.05.24. 12:35:23

@Liller: heheh, de akkor miért nem mész el a tánsulijába pl.? Nem mintha én nem mentem volna a Maxbe :(.

GL-581 g 2011.05.24. 12:37:53

@cöcke: :DD

@bpetya75: Köszönöm a támogatást! :)
Én időt és fáradtságot nem kímélve kutattam a neten, hogy válaszoljak egy olyan kérdésre, amit fel sem tettek - és ez a hála? Na szép. :DDD

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 12:41:11

Jaj de tudtam, hogy előkerül még ma Mr. Tesztoszteron segge... ehh, na megyek lottózni... :)

bpetya75 2011.05.24. 12:41:40

@GL-581 g: Szívesen :D A népművelési törekvés akkor is elismerésre méltó ;-)

Láccik, hogy a kisasszony jogásznak készül. Még kezébe sincs a diploma, de már csak a kritika gyüvend kifele a tollából. Vagy a klaviatúrájából :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 12:55:42

@Benyeszke: Dehogy zavar, csak furcsa, hogy ha nők látnak egy korrektnek tűnő ffi hátsót mennyireTeljesenNagyon készen vannak tőle. Ráadásul vagy két hete kiesett, és még "halálában" is kísért. De örülök, ha örültök. :)

Liller 2011.05.24. 13:09:13

@Móka na: azért annyira nincs jó segge,h beiratkozzak miatta egy tánciskolába:)))
de mi,akkor te nem kerülte be?
@nyílegyenes labirintus: nem korrektnek tűnik,hanem TÖKÉLETES!:)az nem ugyan az:)
ha Jennyke genetikailag kerek seggén lehet kattogni,akkor ezen is lehet:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 13:09:29

@bpetya75: mi ez a nyílt hadjárat?:) Fáj az igazság, mi? Látszik, h a nők félszavakból is megértik egymást, csak úgy mondom:) GL bajtársat meg senki nem bántotta, szimplán tényt állítottam:P Az információ halmazt köszönjük neki, de tényleg! :D

yilane 2011.05.24. 13:10:09

@nyílegyenes labirintus:
talán mert ez volt a műsorban az egyetlen férfihátsó, ami huzamosabb ideig megtekinthető volt :)

yilane 2011.05.24. 13:11:41

@Liller: konkrétan a face control mit jelent eg ilyen helyen? Rondákat nem engednek be? Vagy bőrszín alapján szelektálnak?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 13:11:42

@nyílegyenes labirintus: Na, ez is csak sztereotípia részetekről (férfiak), mert ugyan nekem nem jön be Krisztián segge annyira. Nekem bármi jó:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 13:14:46

@yilane: Nálunk, Miskolcon azt jelenti az egyik snob helyen, h beengednek, ha akarnak a kidobók, de alap, h jól kitedd mindened és nézz ki ugyabbúl, mint az utcaszéliek! Néha megnézik a személyit, de ha van pénzed, bemehetsz!

A dressconrol meg azt, h susogóba pl nem, és elég zártba sem!!! stb... Pofára megy és kész!

parttalan 2011.05.24. 13:17:53

"Graciasz, mondja a világot látott Prosztó lazán"

:DDDDD

"TökösBula és Kristóf ettől még olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán"

:DDDDDDDD

"...Sheena a dzsungel királynője hordott ilyeneket, amikor nagyon dühös volt valamelyik páviánra"

:DDDDDDDDDDDD

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 13:20:36

@Liller: "Móka na: azért annyira nincs jó segge,h beiratkozzak miatta egy tánciskolába:)))"
"nem korrektnek tűnik,hanem TÖKÉLETES!:)az nem ugyan az:)"

Jaj de gyönyörű ellentmondás! Bírónő! Nincs több kérdésem! :D

@ladyandhenk: nana,azért ne legyen mind1. A seggeknél is működik a face control... :9

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 13:21:19

@nyílegyenes labirintus: az a segg nem pusztán korrekt, de persze ha te is így rajonganál érte mint mi az komoly baj lenne :D

@Liller: pontosan, tökéletes.

@yilane: ez leginkább a kidobók és a szervezők kedvétől függ

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 13:22:10

A seggeknél is működik a face control..

@nyílegyenes labirintus: hm, ez kissé képzavarosnak tűnik de sebaj

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 13:27:57

Itt az igazi Hotel, a többi amit láttok mind a digitális utótechnika műve:

VIGYÁZAT! KIÁBRÁNDÍTÓ!

www.panoramio.com/photo/13848307

:-)

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 13:30:34

@Jozeph Pelikahn: amúgy a képek dátuma:
Dátum, idő: 2008/02/15 16:24:32

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 13:32:29

@ladyandhenk: És ha kinagyítjátok a képet, Pókmajom már akkor ott várta őket! Tudtam, hogy egy boszorkány! :-)

yilane 2011.05.24. 13:32:34

@GL-581 g: Az valóban kiábrándító lehetett, hogy nem engedték le őket a tengerhez fürödni.

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 13:33:38

@Jozeph Pelikahn: :D

Ez az épület pont jó lesz a Senior Éden Hotelnek...

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 13:36:34

@Benyeszke: nem a kép számít, hanem amit belegondolsz... :p

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 13:37:57

@nyílegyenes labirintus: hát ez az, egy csomó seggfej jutott eszembe, szó szerint! :D

Liller 2011.05.24. 13:38:37

@nyílegyenes labirintus: jó igaz,igaz,nekem is feltűnt:)de akkor úgy mondom,h önmagában tökéletes az a segg,de még egy tökéletes seggért sem iratkozok be egy tánciskolába:)))
@yilane: szerintem is bármit jelenthet...aki nem szimpi a kidobónak,az nem mehet be,ennyi.mondjuk én egy mosolygós kislány vagyok nagy mellekkel,úgyh engem tutira beengednek,de akkor is utálom ezt:)

yilane 2011.05.24. 13:39:41

@ladyandhenk: A susogóssal egyetértek. :)

Liller 2011.05.24. 13:42:13

@yilane: meg elvileg sportcipő sem lehet rajtad...vagy ez csak egy régi bed beaches emlék?:)

yilane 2011.05.24. 13:45:25

@Benyeszke: Mondjuk úgy lenne korrekt, ha előre rögzítené a hely valami "házirend"-félébe, hogy milyen típusú vendégeket nem akar beengedni.

Az, hogy az izompólós kidobó dönti el, hogy ki az aki bemehet és ki az, aki nem - elég ad hoc-nak tűnik.

Gondoljátok, hogy a záróbulin is ez lesz a helyzet? Ez esetben elképzelhető, hogy a kidobó éppen a leglelkesebb ÉH-rajongókat nem engedné be.

Az érdeklődésem egyébként merőben elméleti. :)

Liller 2011.05.24. 13:47:49

@yilane: hát de sajnos Budapest összes puccos helyén így működnek a dolgok:aki nem szimpi a kidobónak,az nem mehet be.sőt,ez még nyugaton is így megy!:))))

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 13:48:04

@nyílegyenes labirintus: Kicsit sok a lépcső, de majd hosszabbak lesznek az összefoglalók - na bumm! :-)

beacska 2011.05.24. 13:57:21

@Jozeph Pelikahn: nnnna ugye ugye, hogy ugye oda van írva, hogy CARIBBEAN SEA...

bpetya75 2011.05.24. 13:58:18

@ladyandhenk: Nyílt hadjárat? Ugyan kedvesem. Ez csak egy szelíd jelzés volt :D

Abban pedig egyetértek veled, hogy az épület érdekes ;-) Kicsit fura, de nekem is tetszik.

beacska 2011.05.24. 14:03:45

@Liller: én nem is kértem. az emberem lefújta a "bulit" egy kategórikus NEMmel. Nélküle meg ugye...

de nem is nagyon hajlottam rá magam sem, kicsit drágállottam a helyet, meg én olyan "magamat feszélyező" fajta vagyok. ;D

Liller 2011.05.24. 14:05:42

@beacska: ja,igen,mondtad,h ő a főnök:)
hát megértem.egyedül én sem megyek el.meg még erősen gondolkodom.pedig olyan vicces lenne...akkor egyedül maradtam,drága hogy voltos társaim?:)sixx se jön?:)

Jozeph Pelikahn 2011.05.24. 14:08:15

@ladyandhenk: Ez az épületrész most is megvan: látszik a galériában is a halászós képeken. Gondolom itt lehet lemenni arra a partrészre.

beacska 2011.05.24. 14:08:33

@Liller: szerintem sixx tutira ott lesz, álruhában, rejtőzködve (mondjuk felőlem akárhogy lehet, úgysem ismerem fel ;D)

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 14:13:09

@Jozeph Pelikahn: Igen, erre én is gondoltam. Nehéz lesz a járókerettel, ha kergetjük a milfeket. Főleg a kanyarokban...:D

beacska 2011.05.24. 14:14:05

@nyílegyenes labirintus: meg még jó, hogy gumi van a végén, mert a medence széle nagyon csúszós ám! ott nagyon kell kapaszkodni!!!:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 14:15:09

Valami isteni közbeavatkozás okán nem láttam a tegnapit. Tán jobb is. Megint bejátszott az IQ a kiválasztásnál, mint látom. Arról nem beszélve, hogy ha Póki távozása után unalmassá vált a műsor, akkor innentől a nézhetőség, mint jelző szívódik fel. Le van játszva szépen minden. Max. az érdekes innentől, milyen arányban juttat a nyertes a többieknek.
Maradok továbbra is lelkes HV-olvasó, de lehet örülni, mert mivel nem nézem, kommentelnem se lesz értelme.

Sixx, keep up the good work!

Liller 2011.05.24. 14:15:42

@beacska: na ez az...én sem ismerném fel:)bár lehet,h már az arcára is kiült a cinizmus,az segíthet felismerni:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 14:18:57

@nyílegyenes labirintus: Na, gyúrtok már a Senior verzióra? Zsírkirály!:D Hogyha Sixx nem ér rá tudósítani, fel lehetne kérni Hadházi Lászlót. 1,5 hónapja térdet csapkodva nevetek a Rám-szakadékban túrázós szösszenetén.

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 14:19:22

@neccharisnyás útonálló: Ne tégy tönkre! Legalább egy pici metaforát, kérlek... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 14:23:07

@neccharisnyás útonálló: én most voltam egy stand-up előadáson ahol Hadházi is fellépett, a villanykörtés sztori magasan veri a Rám-szakadékost! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 14:30:00

@nyílegyenes labirintus: Nem. Ma nem. Mérges vagyok Prosztó kiesése miatt. Hisz tudjátok, fan clubot alakítottam neki. És mivel kicsivel több ész szorult belé, mint a többi hotellakó sültkrumpliba, neki kellett volna megnyerni (feltéve, hogy a madárpók nem csámpázik be, mert akkor meg őneki) De így a műsor csak modern ebadta világunk esszenciális metaforájává vált -mért csodálkozom-, ahol is a hülye hangoskodó nagyszájúak fölkurkásszák magukat a hegytetőre, a nyugodt, szorgalmas, becsülettel dolgát végző népség meg max. kap néhány vállonveregetést a haveroktól, meg önnönmagától, hogy azért mégis van egy morzsányi értelme annak, hogy tevékeny ember.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 14:32:43

@Benyeszke: SZINen az építészmérnök srác volt lent. Az se volt kutya.

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 14:39:09

@neccharisnyás útonálló: ja, gyúrunk vaze'! Hadházi annyira nekem nem gyere be, Kőhalmi, KissÁdi, Bödőcs rulez.
Ne légy bosszús, két nap és vége, nem tök mindegy ki nyer? De. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 14:47:49

@nyílegyenes labirintus: De nekem már elegem lett a gyökerekből. Most már szurkolni szeretnék. Soha senkinek nem tudok. Nincs soha senki, akinek lehetne. :/

yilane 2011.05.24. 14:50:28

@Liller: A kérdéseimből látható, hogy nem járok ilyen helyekre. :)

Liller 2011.05.24. 14:51:15

@yilane: semmit sem vesztettél!:)én se sokszor voltam és nem is tervezek menni...de hát a csudálatos pöcsnek hatalma van,ugye:))

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 14:57:03

@neccharisnyás útonálló: Mi ez az "Az élet egy nagy szaros szendvics! Minden nap egy harapás."- hangulat? Nem szoktál ilyen lenni... ennyit nem ér ez a szar... na hogy vidítsalak fel?
Ugorjak egy bombát párducmintás boxerban? :)

bpetya75 2011.05.24. 15:01:02

@nyílegyenes labirintus: Én vigyorogtam az ötleteden. Hátha ő is ;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:13:49

@nyílegyenes labirintus: Most már azért na, ilyen helyre menjek kuktának? Ezért plusz gázsi kell és egyéb szolgáltatások is!!!

GL-581 g 2011.05.24. 15:16:44

@nyílegyenes labirintus: "Ez az épület pont jó lesz a Senior Éden Hotelnek... "

Áh, sok a lépcső. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:20:24

@nyílegyenes labirintus: Á, mittomén. Ma valami hülyeség motoszkál bennem. Tényleg ugranál nekem egy bombát??? ;)

Liller 2011.05.24. 15:20:37

hú,srácok,most kaptam emailt a záróparty részleteiről:)))nagyon komolyan veszik magukat:)néhány részletet bemásolnék:

Kérjük az alkalomnak megfelelő ruhában jelenj meg (ez laza elegánsat jelent - a face controlnál ezt fogják nézni).

A regisztráció 1 főre szól, kísérőt nem tudsz behozni a rendezvényre, a regisztráltakon kívűl mást nem áll módunkban beengedni a rendezvényre (a party zárt, belépő ellenében sem jöhet be más személy).

keméééééééééééééény

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:23:06

@Liller: Laza elegáns? Akkor mondjuk egy farmer+szolid felső bejátszik? Vagy mellykidobós kell? Lehet áthozzák a biztiőröket a Bahnhofból, és verés is lesz? o.O

Liller 2011.05.24. 15:25:05

@neccharisnyás útonálló: ja,gondolom,attól elegáns,h nem papucsban és rövidnadrágban mész,és attól laza,h mindened kilóg,ami csak kilóghat:)))de sosem értem ezt a laza elegánst...
jaj,egyre kevésbé van kedvem menni...
milyen emberekre számítanak ezek,h ilyen fegyelem kell?!

zcsi 2011.05.24. 15:26:11

Na, közeleg a vég, ezzel együtt az új idény kezdete, a tegnapi borzalmas ellaposodás után néhány felvetés a vezérlőteremnek.

1. Kellemetlen, ha egy hétzáró kiszavazás után az itteni hozzászólások száma a szokásos felét sem éri el (lásd múlt csütörtök), ez azt jelenti, hogy kurvára gyenge volt az adás.
2. Roppant kínos, ha a szerkik képtelenek felkészülni egy-egy váratlan eseményre, és nem úgy manipulálják bent a dolgokat, hogy mi idekint elaléljunk a gyönyörtől (Póki kiszavaztatása, Attila kiejtése, a két új egyikének, Robinak hazaküldése mind törvényszerű volt - hol a csavar, emberek? Négy napja szenvedés a műsor!)
3. Megbocsáthatatlan hiba, ha az ÉH 2 előtt sem tanulnak az első rész félresikerült dolgaiból, nem szerveznek jó előre két, de inkább három klikket, amelyek folyamatosan harcban állnak egymással. (itt egyetlen egyszer volt külön szervezkedés, de a három nőnemű egyed öribariját sikerült egyetlen nap alatt Ádám lelkiztetésével szándékosan szétverni)
4. Totális idiotizmus, ha nem próbálják meg eladni a műsort az itteninél nagyobb közönségnek is, azaz a VV kontra ÉH cikkek aránya a Borsban, Blikkben az eddigi 95-5 helyett legalább a 75-25 felé nem tendálna. Különben nem lesz ÉH 3.

Összességében fogyasztható volt ez a pár hét, de ennél legközelebb sokkal több kell.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:27:18

@Liller: na, ez jó kérdés; főleg, ha minden tele lesz tinikkel (előre röhögök)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:30:18

@ladyandhenk: nem lehetnek bent 18 éven aluliak ezt kb mindenhol hangsúlyozzák, aztán nem tudom mi lesz belőle. Pont most jött még egy levél
Mi a fenét jelent a laza elegáns??

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 15:30:53

@neccharisnyás útonálló: Ugrok!
A lábmosóba, na?
Az eredményt összerakom gif-ben... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:33:35

@Liller: Tudod, mert van olyan felsőm, amiből bár nem lóg ki semmim, egy sima farmert húzva mellé, full elegáns vagyok, mégis kiváló buliba is játszósruhának. ("játszós"= ruha, amit nem sajnálunk, ha véletlen rajtalandol némi folyadék)
Á, szerintem egy klassz felső, meg valami értelmes alsórész teljesen jó. Láttam én már tinit menőhelyről kiszambázni olyan szerkóban, amiben a 100as mellett tolják a munkásnők.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:34:23

@Benyeszke: aztán egy ilyen műsor zárásaként ne lennének?????????? Tele lesz Kristóf, Robi, Pitta, Szöszi imádó tinikkel, nyugi!

Befizetik magukat és kész!

Kérdezd meg Lakatos Márktól:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 15:35:11

@bpetya75: @ladyandhenk: @GL-581 g: @neccharisnyás útonálló: @Benyeszke: Hát gyerek, én már most látom, hogy ez a munka mellett blogolás, nagyon fog nekem hiányozni, ha vége az ÉH-nek. Nincs valami ötletetek,hol lehetne folytatni?
Vagy szétoffoljuk Benyeszke blogját, na? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:39:58

@nyílegyenes labirintus: fú, én, én, én, igazán én benne ebben az illusztris társaságban?????????? (nagyon gyorsan, tán szexin mereget, pislogat szempillát)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:40:24

@ladyandhenk: na de nem lehet ezt mondom. Csak az mehet akinek van regisztrációja, nem lehet jegyet venni mert nem lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:45:29

@Benyeszke: És miből gondolod, h csak a te korosztályod igényelt jegyet?:) Tuti, h tinik is igényeltek. Kaptak stb...

Egyébként azt elfogadom, h annyira nem tudja magát befizetni:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:45:58

@nyílegyenes labirintus: amint összeszedem magam (mondjuk ma estig) fellendítem a blogom aztán jöhettek offolni amennyit akartok :D

bpetya75 2011.05.24. 15:48:32

@zcsi: Korrekt értékelés. Remélem összeszedik magukat, mert ezt egy nézhető műsornak találtam, de tényleg fejlődniük kell nem keveset.

@nyílegyenes labirintus: Én szívesen offolok tovább másutt. :D Amíg ki nem megyünk erdőbe, mert akkor csak esőnapon, meg péntekente leszek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:50:34

@ladyandhenk: Hű, akkor ez ilyen gorilla áll a bejáratnál, kezében lista, mondod nevet és ha stimmt, átenged a kordonon? 8O Kokócsík is lesz odabent a pulton?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:51:03

@bpetya75: azért annyira nem szeretjük egymást, h személyesen is, naaaaaa:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:52:56

@neccharisnyás útonálló: megeshet, attól függ, h kik lesznek a VIP-k...Ha sok lesz a celeb, akár még meg is eshet.:)

carcar 2011.05.24. 15:53:48

LÓ! Mostanában eleve csak szerdán iszok (BL)! Amúgy sem én hánytam vért általában, a közösen elfogyasztott, kisvárdai kishajós rumtól! Tulajdonképpen, akár be is kaphatnád!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:58:09

@ladyandhenk: Olyan helyen még nem voltam. Tudom hol van. De nem voltam. :D

Liller 2011.05.24. 15:58:23

@neccharisnyás útonálló: de asszem az én szakadt nadrág,össze-vissza lecsúszó póló kombóm,amiben biciklizem,azért nem laza elegáns:)))főleg,h izzadok,mint a disznó:)))
nekem is nagyon hiányozni fog ez...mikor kezdődik az ÉH2?

Liller 2011.05.24. 15:59:35

@neccharisnyás útonálló: sztem ezek annyira rákaptak a kólára kolumbiában,h tutira ingyen fogják osztogatni a bejáratnál:)különben miért akarnák ennyire szűrni az embereket?:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 16:03:19

@ladyandhenk: Nopersze. Nem bukom a merdzsókulcs-pörgetésre, sorry.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 16:04:10

@Liller: nem hinném, hogy a kóla miatt...elvégre nem kell beugrót fizetni, minőségi cuccot meg tudsz a Nyugati aluljáróban csencselni a csövesektől. Nem lenne jó biznisz

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 16:04:25

@bpetya75: @Benyeszke: @neccharisnyás útonálló: @ladyandhenk: na jó majd megbeszéljük, ha aktuális lesz... :)

"te vagy Bak Gyula? :DD" Tényleg! :oO akkor nagyon LOL!

ipszilon_x 2011.05.24. 16:07:21

Ma este:
- Niki Alizra tesz, mondta interjúban, tőle jobban tart, mert taktikusabb.
- Linda Alizra tesz. 3 oka is van: mert tudja, hogy Ő az okosabb, vele nincs annyira jóban, Ő nem neki adta a bombát!!

- Aliz bármit csinál két szavazattal kiesik!!!! Kár volt elkezdeni este taktikázni, hogy Lindával vigyázzon, a legnagyobb ellenfelének. :(
Eddig játszotta a bambát, de a végén nem bírta már a feszültséget, és ki jött belőle az igazi énje.

Sajnos, pedig Ő a kedvencem.
EH2 beharangozóban is azért mondják Alizt és Ádámot, mert Ők tutira nem nyertek.

Ez sajnos nem tipp, hanem olyan tuti, ha lehetne fogadni nagy pénzzel megtenném.

Nikivel semmi bajom. Szerintem csinos.
Lehet nem annyira okos, de Igazi NŐ. Olyan anyatigris szerű. Ha szeret valakit azt támogatja, de akit nem akkor igaz g* lesz. Kristófot is a második héten ki akarta tenni, amikor az a havernője helyett Alizt választotta. Emlékeztek, Ő kezdte először a kavarást a házban?
Ez pl. újabb indok, hogy Alizt válassza :)

Bocs, ha már volt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:08:31

no, alig ocsúdok Robi elvesztése fölötti elkeseredésemből, kendtek megmán itt klikkesednek? :)

Sixx, ezt a részt Te is marhára untad, úgy látom, alig vártad, hogy leírhasd az utolsó mondatot...és még van 3 adás :)
a mai sem kecsegtet túl sok trükkel, már ha a lányok kijelentéseit vesszük alapul, de ha véletlenül CScs elkezd gondolkodni, akár Aliz is mehet ma. mondjuk már nem oszt, nem szoroz. azért Baltaarcot nem szeretném győztesnek, túl keveset mocorgott hozzá...

ipszilon_x 2011.05.24. 16:09:55

Ja és nekem speciel tetszett ez a bombás dolog.
Szerintem izgalmas volt, igaz én bele életem magam és érzelmileg is kötődöm a szereplőkhöz.

bpetya75 2011.05.24. 16:11:19

@ladyandhenk: őőőőő, izé, szóval...

Az a tényállás fennforgása, hogy nem értem ezt a bejegyzésedet. Buta vagyok? ;-)

Liller 2011.05.24. 16:14:47

@Benyeszke: ugyan,a Coroba sincs belépő a lányoknak,mégis úszhatsz a kólában,annyi van...állítólag:)

ipszilon_x 2011.05.24. 16:14:49

Milyen furi, két hete még azt hittem Robi fog nyerni, mert Ő szinte minden lánnyal jóban volt bent. Nem úgy mint pl. Dani.
Persze akkor még bent volt Pók. Aztán jött ez a kavarás és Vége.

Hajrá Kristóf!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:15:04

Lehet, h én értettelek félre:

"Amíg ki nem megyünk erdőbe, mert akkor csak esőnapon, meg péntekente leszek. "

Ez nekem feltételezi, h személyesen kell találkozni, de lehet, h nekem van melegem:P:P:P:P:P

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:20:31

@ipszilon_x: igen, ráadásul úgy gondolom, hogy Szandra döntős párnak eleve befűzte volna. mondjuk mindenképp megérte volna, ha pl. a tegnapi ceremóniát vesszük alapul, így Robi 0 bombával simán maradt volna :D

ipszilon_x 2011.05.24. 16:24:48

@ladyandhenk: Mivel már csak KETTEN vannak, eddig most van a legnagyobb sansza neki is, hogy nyerjen :)

De nem lenne fair, ha Ő lenne a győztes.
holnap kiderül.

ipszilon_x 2011.05.24. 16:27:42

SPOILER KÉRDÉS:
Ki ismeri a rendszert? Itt nem olyan a vége mint a Survival, hogy a végén az eddigi ellenfelek mondják meg ki nyerjen?

Mert akkor kezdhetünk számolni...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.24. 16:29:37

Ez tényleg kurvára uncsi adás volt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:29:39

@ipszilon_x: volt ilyen opció is, de biztosat senki nem tud(ott eddig).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 16:32:33

@Liller: Hú, elvből kerülöm a lányoknak ingyen helyeket.

Liller 2011.05.24. 16:36:36

@neccharisnyás útonálló: én is,én is!hajógyári szigeten pl még soha életemben nem voltam

GL-581 g 2011.05.24. 16:47:15

@ladyandhenk: "@ipszilon_x: Bárki, csak ne Dani! "

Bárki, csak ne Aliz! :D

Niki tegnap azt is mondta, hogy ő Alizzal szeretne megmérkőzni a finisben. Pocok pedig az előzetesben puhítgatta Műfogat... majd meglátjuk, milyen eredménnyel.

GL-581 g 2011.05.24. 16:50:47

@ladyandhenk: @GL-581 g: Wáááá! Mellényúltam! :PPP

A kiesésre gondoltam, hogy bárki, csak ne...

Természetesen nem a nyerésre. :D

Nyerésre senki más, csak Aliz. Aliz jó. Aliz okos. Aliz aranyos. Aliz nyerhet. Hajrá Aliz! :DD

Ja, és egyetértünk. Dani győzelme nem lenne túl korrekt dolog... 2x kiesett. Niki győzelme szintén, aki ennyire tökhülye a taktikához, az szégyen, hogy eddig bennmaradt. Hát még ha meg is nyeretik vele! :(

Végezetül megismételném:
Go Aliz, Go! Go-GO-GOOO!!!
POCOKPOWER!
:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 16:57:03

@GL-581 g: GL, láttad még tegnap este, hogy Niki kétéves agyát mindketten a Pókmajom neszeszerében pusztuló rovarokéhoz hasonlítottuk? :D Ma tűnt fel... Micsoda összhang! Biztos az Aliz szeretet miatt jár egy rugóra az agyunk.. :)

Móka na 2011.05.24. 17:00:55

@Liller: sixx ott lesz, lehet már válaszolt valaki... én meg Beácskától függtem, meg gondoltam lesz egy jó kis 5-7 fős csapat, de tuti mindenki csúnya.. és ezért nem jön.
Kivéve téges mosolygós, nagymellű :).

Móka na 2011.05.24. 17:03:25

@nyílegyenes labirintus: Megvolt az ugrás? Mert ha igen ismétlést kérek :):

GL-581 g 2011.05.24. 17:06:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jaja! :D Adta magát a poén, le is csaptunk rá ketten. :)

comment.blog.hu/2011/05/24/itt_az_eden_hotel_kapcsolati_haloja

Ez mindenkinek megvan?

Tudományos bizonyítéka annak, hogy Pocok és Lassú érdemli meg legjobban a győzelmet. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 17:06:06

@Móka na: Gondolod,hogy megmutatom azok után, hogy lecsúnyáztál aTöbbiekkel együtt? :)

Kivétel 2011.05.24. 17:07:40

@Móka na: én is Kivétel vagyok:)))))

Móka na 2011.05.24. 17:07:59

@nyílegyenes labirintus: Köszönjük jópár ember nevében, hogy az off-olásból kimaradtunk, mert pl. ma pont kellett dolgozni, most igyekszem pótolni és csak én írok :)...=)).

Szia Vörös!!

Dr Keynes 2011.05.24. 17:12:54

Elég buta dolog ez a bombás marháskodás. Kidobhatták volna ilyen alapon kockával is, az gyorsabb.
Annak lenne értelme, ha mondjuk a kiesettek szavaznának egyet, az csempészne bele izgalmat - következményei lennének a döntéseknek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 17:13:30

@GL-581 g: Én még nem láttam, érdekes ábra, köszi! :)

Liller 2011.05.24. 17:34:33

@Móka na: akkor mar csak sixxert is megeri elmenni:)kikerem magamnak a tobbiek neveben!:)es azt nem allitottam,h szep vagyok.vagy szamodra ez volt a definicioja a szepsegnek?:)
en akkor is akarok menni,ha ezer csunya ember lesz ott,eleg,h kristof szep:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 17:54:27

@Móka na: Mihez képest vok csúnya?:) Bár lehet, ki tudja. A páromnak viszont tetszem, na...:P

mizrolist 2011.05.24. 18:43:09

A Viasat 6 a jövő héttől ismétli majd az Éden Hotelt. Összedobtak egy promót is... www.youtube.com/watch?v=b55908v6rxU

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 18:46:04

@ladyandhenk: Hagyjad, amúgy sem mennénk át a face controlon, mert azonnal kiszúrják, hogy csúnyák vagyunk. :)
Majd csinálunk Randa-paty-t párhuzamosan a döntővel, tököm se megy szépek közé! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:19:53

Sziasztok :) Van valami új hír? Hogy áll a kavicsozás? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:30:54

@ladyandhenk: szia :) á, csak hazafelé tartanak, de majd csatlakoznak. :)
Ma nézed?
Remélem Aliz marad, a másik két csaj nem érdemli meg szvsz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:32:55

@mosoly73: szándékomban áll nézni, ez majd a kutyáktól is függ:)

Niki menjen most már, mert nagyon uncsi! Bár az egész műsor is:)

Gondolod, h befutnak, kezdek kétségbe esni?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:33:39

Bár ha úgy alakul a döntős párnál ahogy a külföldi adásokból sejtem - hogy az visz mindent aki eldobja a gömböt és a párja üres kézzel mehet haza -, akkor féltem is Alizt a döntőben. Dani - és talán Kristóf is - szerintem, mivel kelléknek nézi, simán eldobja a gömböt és a haverokkal osztozik majd. Az lenne szép ha Aliz vinne mindent és hoppon maradna a szövetség, vicces lenne. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:34:56

@ladyandhenk: Hát ettől a két agyatlantól kitelik, hogy Alizt kiteszik. Niki megjósolhatatlan, képtelen jó döntést hozni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:35:44

Miköze a kutyákhoz? Animal Planetet akarnak nézni helyette? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:38:59

@mosoly73: Nem, hanem megyek ki játszani és velük csak úgy repül az idő:D, aztán még lemaradok!:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:46:52

@ladyandhenk: Nehéz most már érdekesnek kihozni, alig vannak, a nagyobb karakterek kiestek. Valahogy meg szórni kell őket. Ma elmegy egy lány, úgyhogy holnapra még több uncsi marad, a végéig nem lesz több kiesés, gondolom.

A nicked a kutyik nevei?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:52:20

@mosoly73: igen, a régieké. Már eltávoztak közülünk. Lady tavaly, az árvíz során! A másik régebben, sokkal!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:54:43

@ladyandhenk: Részvétem! De télleg! :( Nekem 10 éve eltűnt a kutyám (8 éves volt, kiskorától velem) és megőrjít a dolog, hogy nem tudom mi lett vele. Él-e? Jól bánnak-e vele valahol? Nem érti miért nem megyek érte. :( Nagyon sokszor álmodtam, hogy hazajött. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:59:01

@mosoly73: megnyugtatlak, a kutyák a jelenben élnek. Nem emlékszik rád!
Anno nekünk is elloptak pár kutyát:(
Ladyke párja meg úgyszintén az árvíz következményeként!

Ám, van helyettük 2 új, emlékük megmarad örökké:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 20:03:09

Azon gondolkoztam mi lesz velem ha vége a műsornak? Mit fogok olvasni? Hiányozni fog a blog.
Van itt még olyan téma, sorozat ami érdekes lehet?

bia79 2011.05.24. 20:06:26

@mizrolist: ááá, ez nagyon jó, köszi a linket!:)))

Don Adam Enganoso Agente de Cambio :DD
Senior Daniel Entredador Personal :DD

ez kééész :))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 20:07:27

@ladyandhenk: Talán ő is álmodik rólam, szalad felém és közben jár a lába! :)

Ja és hajrá Aliz! :)))

Kinek drukkolsz? Maradt még számodra szimpi ember?

beacska 2011.05.24. 20:17:56

@GL-581 g: hát ez nem komplett! de milyen jó lett!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 20:25:39

@mosoly73: Én Aliznak drukkolok az eleje óta! Bár szimpatizáltam Szandrával is, mert teljesen az ellentéte:)

Közben kutyáztam:)

A többivel nem szimpatizálok, sőt!!!!!!! Le Danival fan clubba tartozom!

GL-581 g 2011.05.24. 20:46:38

@mizrolist: Hú, hogy azt a vastagtalpú nádvágó halottlátó édesnénjit!!!

Ez kőkemény!!!

LOOOL!

Ez ugye nem komoly? Vagy komoly? Viccnek durva lenne.
De üt! :DDDD

Valaki tud spanyolul? Mit jelentenek az epitheton ornans-ok?

LOOL! Ötször néztem meg. :DDD

GL-581 g 2011.05.24. 20:52:38

@GL-581 g: TKX Google Translate. :DD

Jennifer Marron Estudiante
Christofer Pequeno Entrenador de Futbol
Catherine Rubia Modelo
Norberto Guapo Estudiante de Licenciatura
Alicia Animator de Rojo
Paladin De Pelo Largo Futbolista
Cristina Pelo Negro Periodista
Don Ádám Enganoso Agente De Cambio
Nikoleta de Silicona VenDedora
Senior Daniel Entredador Personal

Jennifer Brown Diák
Christofer Kis foci csapat
Catherine Szőke modell
Egyetemi hallgató Norberto Guapo
Alicia Vörös Animator
Paladin labdarúgója Hosszú haj
Újságíró Cristina Fekete Haj
Don Ádám csalóka módosítása Agent
Értékesítés szilikon Nikoleta
Daniel Entredos vezető tisztviselőit

beacska 2011.05.24. 20:56:01

@GL-581 g: hááát te sem vagy százas :DDD

GL-581 g 2011.05.24. 21:00:57

@beacska: Sosem állítottam ilyet! :DDD

"Guapo, Enganoso Agente De Cambio, Marron"

Ezt a hármat nem értem. A többi a gTrans bikkfafordítása alapján érthető. Pls. egy spanyolszakos... vagy egy Vadangyal-rajongó... :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:18:08

Jók ezek a nevek! :)

Ha jól emlékszem felmary kért közvetítést.
FELMARY! Itt vagy? Olvasod? (hiába nem dolgozom :) )

beacska 2011.05.24. 21:18:59

@mosoly73: nincs még új poszt hely?

Bubba Rogowski 2011.05.24. 21:23:24

Sziasztok, megjöttem. hol az új hely? Mondjuk már nem pököm annyira a markom, mint eddig, de azér' itt vagyok.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:25:22

@beacska: nem tudom, nem láttam.
@ladyandhenk: próbájuk feldobni egymásnak :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 21:25:51

@GL-581 g: No, most írtam a "hang"-nak, hogy ez halálosan komoly-e? :)))

De most APA KEZDŐŐŐŐDIK!! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:27:02

Mire nem számítanak? Beküldenek/visszaküldenek valakit?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 21:34:13

@GL-581 g:

Guapo - jóképű
Enganoso Agente De Cambio - a megtévesztő változás ügynöke (sztem kb "a megtévesztés ügynöke" vagy "mestere" lehet)
Marron - barna

:))

mizrolist 2011.05.24. 21:46:53

@GL-581 g: ez komoly és ugyanígy megy a Viasat6-on is :)
süti beállítások módosítása