Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x29

2013. március 25. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Múlt héten két újfiú jött, az egyik távozott is menten, Robi meg beállt a király zombihadseregébe gyalogosnak, mert annyi gerinc van benne, mint egy gilisztában ebihalban. Kiesett a Sógor, a hotel bikája, aki a farkába kétszer is belehúzta Pókmajmot, hogy innentől ki fog dugni, azt nem tudom. A T69-est az ágyból rángathatták elő, mert egy fekete hálóingben van, amin átsejlenek a csöcsei is, a szeme alatt karikák, tán a Sógor távozóban vele is összeakadt? Két lány jön a héten titokzatos körülmények között, máris izgulunk.

Keményen indul a reggel, Gábor mossa lelkesen a pöcsét a zuhany alatt, Niki túlméretes kecskebékaként hever a mödanszié mellett és szétálló csöcseit masszírozza, hátha közelebb csúsznak egymáshoz, de nem. Ez csak vágókép, a történések a reggelinél indulnak, ahonnan Pókmajom lelép Robival, Niki meg lebüdösribancozza a biztonság kedvéért, majd a kamerába üdvözli Róbert igyekezetét, hogy próbál a lehető legjobb kesztyűbáb lenni, és a hét végén úgyis kiejti Pókmajmot.

Az ellenség a terasz még mindig összehányt részén Robival beszélget, te, én másfélmilliókat kerestem havonta, mondja, haggyámán. Nem szeretem firtatni mások anyagi helyzetét, de mi a faszomból keresett volna ennyit? A Sógor szerint annyira azért nem volt csudapinája. A pénzt felélte, és ugyan volt egy lóvés pasija, de nem fogadott el tőle pénzt, stb. És ezt ki hiszi el, de most komolyan? Nagyon értett a meneküléshez, mondja, tudatosan nem ártott, csak tudat alatt, ilyenkor viszont megszívta mindig = karma iz ö biccs. Mostantól magát adja, mondja, nem fog taktikázni, és kurva jól érzi magát ahhoz képest, hogy itt utálja mindenki, mint a szart. És elhangzik az epizód tételmondata is: Robi megjegyzi, micsoda filozofikus magasságokba emelkedtek itten, mire Pókmajom: "Én mindig is az voltam. Egy kibaszott Einstein." Epic.

Kristóf és Jennifer szintén Pókmajom esélyeit latolgatja, ami azért vicces, mert még négy nap van addig, kismillió dolog történhet a kiválasztásig, de ennek a kettőnek összesen nincs annyi agya, mint egy imbecilis macskának. A király is csatlakozik hozzájuk, Jennifer bizonytalan megjegyzését, miszerint Robival kellene foglalkozni a terv érdekében, lesepri magról, mint egy poloskát, ültesd már le magad te buta tyúk, majd ha bejönnek a jónők, akkor. Korleóne abban bízik, hogy Robi nem veszi be Pókmajom új színjátékát, hát majd meglátjuk, a pina hatalom. Korleóne odalent Alízt kövér disznónak titulálja, és már arra gondol, hogy esetleg őt kellene bevetni a Pókmajom ellen.

Isaura levelet hoz, a királynak kell olvasnia, bár ne így lenne, mert neki is gondja van a hosszabb szavakkal. Paródiapartit rendeznek, mindenki kihúzza egy kispajtása nevét, elkéri egy ruhadarabját, majd kifigurázza, ez vicces is lehet akár, vagy nagyon-nagyon kínos, én az utóbbiért drukkolok. Szent Dániel örül a feladatnak, mi meg annak, hogy megszabadult a rettenetes bajusztól. Öltözködnek, Niki a szokásos csöcsvillantással járul hozzá az izgalomfaktorhoz. A király Jennifert húzta, és deltás felsőtestére próbál egy falatnyi felsőt felerőltetni, felettébb furmányos (fifikás?) fickó. Jennifer nyávog, kinyúúúúúúúújtooooooood, neeeeemááááár, Kristóf betömhetné már a száját, mert iszonyú irritáló. A pápa a Pókmajom egyik miniruháját ölti magára és rúzzsal erősít rá a feminin vonalra.

A műsor során Dani és a király leginkább egymással van elfoglalva, a homoerotikus vonal egyre erősebb. Gábort a pöcsmosás óta nem láttuk, a sapkája most éppen Kriszta fején vigyorog, de a tulaj sehol. A pápa Pókmajom szabálytalan járását utánozza jól, a király nyávog, mint Jennifer, a Pókmajom a királyt próbálja imitálni, kevés sikerrel. Kristóf a befelé gacsoló, és macsós ökölpacsi-fétisben szenvedő Robiból csinál hülyét hegyes orrú cipőben. A többiekből nem nagyon mutatnak semmit, el sem tudom képzelni például Alízt, ahogy vicces. A Pókmajom szerint nem tudta utánozni a királyt, mert ő nem figyeli meg annyira a többieket, mint azok őt.

A fiúk az esőben a mödansziéban játszanak délután, és kitalálják, hogy le kéne venni Kristófról a fürdőgatyát. Sikerül, a futballedző egy szál faszban lebeg a vízen, és mivel attól tart a hidegben összetöpörödött farkát kiröhögik a nők, nem mer kijönni, hanem egy gumilabdát szorongat a lába között. Nem értem a dilemmát teljesen, hiszen OTT A LÁBAD KÖZÖTT A FARKADAT TAKARÓ GUMILABDA, tehát simán kimászhatna, és felmehetne átöltözni, de futballistában ritka az okos, így inkább szenved, és amikor már a sírógörcs környékezi, Kriszta szánalomból hozzávág egy törülközőt, nesze, takard a hímtagot. A manőver alá a zenei szerkesztő, akinek innen is küldünk egy hatalmas pacsit az eddigi munkájáért, egy olyan nótát játszik be, amiben a kisfaszú csávókról van szó.

Délután döglés van, illetve csak részben, mert Kristóf és Jennifer a legidegesítőbb óvodás udvarlási szertartást folytatja, Kristóf piszkálja a csajt, és a pinájából húzza ki a beragadt gatyát, ehhez csipog bazdmeg, mint valami elbaszott csirke, és még csikolja is, eszem megáll. A vacsoraasztalon maszkabáli kellékek várják a lakókat, és egy levél, tessen beöltözni, és az álarcokat (ilyen madártollas, egész arcot elfedő fajták) egész este magatokon tartani - na, már tudom, milyen titokzatos körülményekről regélt a kialvatlan T69-es.

Kristóf majdnem elájul a ruhák láttán, flitterek, arany, ezüst színek, sok ez neki, mondja, de mindez lófasz az álarcokhoz képest, amiktől még jobban tart, mint a világbékét hangoztató hippiktől, pedig. Az öltözködés alatt Gábort is megmutatják, csak nem fulladt bele a mödansziéba ezek szerint. Kristóf azt mondja Jennifernek, hogy undorító, Pókmajom csöcsöt villant, nem ér ez másfélmilliót, de még ötezret sem. Az álca persze pont olyan, mint Supermané, aki így nem ismeri fel a másikat, az egy idióta. A bár mellett tánc kezdődik, Szent Dániel természetesen nem a nőkkel, hanem Korleónéval lejt, nem mondok én erre már semmit. Mondjuk a nők valami borzalmasan szarul mozognak, lehet a kétségbeesés taszajtja egymás karjaiba a két derék férfit.

Na, megismerjük a két újnőt, az egyiket Lindának hívják, pókerosztó, és a hátán jó nagy varrás díszeleg, valami sárkány, ha jól látom. Erős, sokat látott vonásokkal az arcán érkezik, talán műfogsorral. A férfiak terén magabiztos, megszerzi magának, akit akar, ő választ, mert a faszik tapadnak rá. Ezt nehezen tudom elképzelni, de mindegy. Társa, Detti, 21 éves hostess és egyetemi hallgató, aranyos az arca, 25 milláért mindenre képes és okos, a csípője meg szélesebb, mint egy ZIL-plató. Egész arcot fedő álarcban érkeznek a buli közepébe, szia, Linda, szia, Detti. Niki számított rá, hogy csajok jönnek, ugye, hogy nem reménytelen a csaj. Pókmajom szerint elég rozzant a két tyúk, Robi viszont menten lecsap, és viszi őket körbe a hotelben.

Jennifer védettséget vizionál a egyik újnőnek, Kristóf bizonytalanul azt tippeli, az álarccal lesz kapcsolatban, aztán lemondóan legyint, á, sose találjuk ki. Linda nem nyerte meg a király tetszését, ahol ekkora tetkó van a háton, ott baj van, mondja bölcsen. Ettől még a pápával együtt bevonják a lányokat az össztáncba, ami Nikiben pánikrohamot idéz elő, jajistenem, nehogy elszeressék tőlem a királyt. Detti szerint mindenki nyitott volt, és örült nekik, lesz majd ez így se, meglásd. A király letisztázza a helyzetet: be voltunk baszva, azért voltunk jófejek. A Pókmajom Lindának magyarázza, micsoda faszacsaj is ő, és miért rühellik a többiek, táncoslány vagyok, azért, lenéznek ezek engem.

A bárban persze a király gyúrja Dettit, egy szavát el ne hidd ennek a szakadár ribancnak, hazudik egyre. Eddig geci volt, most jópofozik, téged is átbasz, meglásd. Pókmajom a tetkósnak tömi a fejét továbbra is, eddig csak szerepet játszottam, érzelmi hullámvölgyeket színleltem, ez hogy hazudik bazmeg, eszem megáll. Lindában nem keres szövetségest, mondja, de hasonlóan gondolkodunk, na, a király pont ettől tart. Robi odalent egyre részegebb, Nikire pusztul rá először, de ez csak időleges, jön Pókmajom, a hivatalos párja, akinek szerelmet vall és baszást kér tőle, egészen pontosan ezekkel a szavakkal: "Nem szétkúrnálak, szanaszét basználak." Pókmajom közben azt nyilatkozza, hogy Robi nem jön be neki, mint férfi, azaz dugni fog vele is.

Kristóf Nikit tanítja táncolni, a vak vezet világtalant mondás hirtelen új értelmet nyer. Mivel Robinak nem jön össze Pókmajom elsőre, tovább vedel, és amikor már teljesen bátorra itta magát, Lindára támad, de szép barna szemed van neked, mondja, és simogatja a combját meg a nyakát, aztán meg lenyalja a tequilát a combjáról, nem szarozik na. Egy napja árva a Kúrós trón, és máris beleülne. Gyere csak félre, mondja Robi, beszéljünk. És Linda menten megy is, zsák a foltját? Robi elmeséli Lindának, hogy a király azt akarja, ejtse ki Pókmajmot, de utána úgyis őt akarják innen kivágni majd, amivel nehéz vitatkozni. Linda csókot nyom Robi ujjára, majd a srác szájába nyomja a kezét. Kristóf máris büszke Robira, menj rá a nőre, testvér!

Niki csókot akar a királytól, mert irritálja, hogy leszarja a csöcseit, pedig ő meg már egy hete sárlik, és ha nem történik hamar valami, rámászik egy samponos palackra. A király kifejti, hogy a nők ostobák, és ha ő itten egy csókot elereszt, azt máshogy értelmezik, és máris kész a baj, inkább felmegy, kiveri, oszt jóvan. Szent Dani sem kerüli el sorsát, neki Krisztát kellene megcsókolni, ehelyett inkább Korleóne szájára nyomna egy csókot, s lőn, vonakodva igaz, de megtörténik a smár, Dani becsukja a szemét, Korleóne csók közben megfogja az arcát, erre nincs magyarázat, kérem szépen.

Robi bezzeg a pinát kedveli, és Lindát rángatja, kissé erőszakosan, sőt, nagyon is, de a lány első este nem dug, és kifordul az ölelésből. Ez nem akadály, Robi megy utána az erkélyre, és molesztálja, nem kicsit kényelmetlen látni az erőszakos közeledést, de Linda valahogy elhajtja. Robi ezt követően ismét Nikit találja meg, mire a műcsöcsű leproliparasztozza, és kénytelen Pókmajom ágyáig menekülni. A csaj azzal hajtja el a picsába, hogy ne részegen másszon rá, hanem józanul, mert undorodik tőle. Robi a végén a terasz összehányt részén köt ki, és egy székben alszik, sörösüveggel a kezében.

Címkék: éden hotel
323 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veder1 2011.04.26. 06:31:01

Sixx, jó korán kezdted, respect! Game of Thrones is lesz, vagy egy életre megutáltad a fejlődésben visszamaradt fantasy rajongókat?

Veder1 2011.04.26. 07:03:16

Király!

Ja, és a GYIK a mindig idetévedő újaknak:

- Hogy fognak elfogyni, ha mindig jön be valaki?
- sehogy

- Volt már dugás?
- csak kicsi

- Itt mindenki buzi?
- nem mindenki

- Hogy lehet nézni ezt a szart?
- sehogy

Dr. Bélus___ 2011.04.26. 07:44:13

"mert annyi gerinc van benne, mint egy ebihalban" - Ööö... Egy ebihalban van gerinc... :)

taligas 2011.04.26. 07:48:50

@Bélus___: Van neki gerince, csak nagyon hajlékony. Emiatt olyan fürge a mozgása. Szóval szerintem nem rossz a hasonlat!:)

Ez a Pókmajom még mindig nagyon irritáló. A hülye is érti, hogy ha másfél millát keres havonta (na de ki fizet ezért a testért annnyit????) az kurva. És ő büszkén vállalja, de ha más mondja ezt rá, akkor kikéri magának... A csoda se érti. Sajnos nagyon nem bírom a kétszínű embereket, de ha legalább jól csinálná...mert ahhoz, hogy itt valaki végül tényleg nyerjen, a legfontosabb a kétszínűség.

mandruc 2011.04.26. 07:59:32

Persze az is a király ötlete volt, hogy vegyék le Kristófról a gatyát.

taligas 2011.04.26. 08:15:53

@mandruc: és sajnálkozását fejezte ki, amiért Kriszta bedobott neki egy törölközőt...nagyon szeretett volna látni valamit...

Alex2000 2011.04.26. 08:29:12

De most nagyon komolyan, nézi ezt a fos műsort valaki?

bonobo11 2011.04.26. 08:35:05

A két új csaj szerintem elég gyengén néz ki, de szerintem fejben sem nagymenők. Persze a bentiek sem.

Remélem a hátralévő időben azért a beérkezők között látható lesz valami minőségi javulás, mert eddig elég gyenge volt a felhozatal. Vagy még nem akarták bedobni a jobb csajokat, mert ez is lehet taktika a szerkesztők részéről, de ha nem sajnálom, mert a srácok szempontjából sem lenne utolsó (persze bármire rámennek), hogy valaki olyat küldenek be aki nagyon rendben van és képes lehet csábítani.

Plusz tegnap jót röhögtem, amikor Robi magyarázott részegen az új csajnak, hogy "ezek azt hiszik irányíthatnak" vagy valami ilyesmit mondott. A szomorú hír, nem hiszik, hanem tudják és irányítják is. Robinak védettséggel a zsebében nem volt ekkora arca, aztán védettség elbaltázva, most, hogy ha akarják Ádám vezérletével kiszórhatják, most meg nagy a szája. Hülye gyerek.

Szunya 2011.04.26. 08:37:37

rámészik és sárkény

csak hogy teljesebb legyen az élmény...

naveed 2011.04.26. 08:41:00

Azért azt vártam, hogy egy fél mondat erejéig megemlíted, hogy a fiatalok körtáncot jártak, amibe Juant is bevonták :-)

Lacka929 2011.04.26. 08:44:05

Gyerekek! Ez a Korleóne nem buzi? Nekem egyre gyanúsabb. El is mondják minden nap vagy tízszer, hogy itt minden megtörténhet... Rakják már össze a pápával (hehe, nomen est omen, legalábbis mostanság), oszt rendezzék le egymást...

moncsi007 2011.04.26. 08:49:47

Alex: én is nézem ;)

Micsoda homoparty volt itt kérem :O blöáá
Pasik smárolnak, pöcsre gerjednek ááááá
Még, hogy Gábor meg Levi volt radiátor... ugyan már... ezek apám, ezek igen...
Robi pedig extragusztustalan volt... én kajakra tökön rúgtam volna!
komolyan rókakoma kerülgetett a tvnézés közben...

Kétszínű: lehet Szandra az- mert játszani jött és nyerni, de azért itt a szivárvány az Ádám!!!
Ő nem kétszínű, hanem piszkosul sokszínű. Már az eleje óta irritál!! Nem most kezdte a hazudozást és a képmutatást ez látszik rajta. S utálom az ilyen embereket. Úgy hazudik, mintha olvasná... s ráadásul úgy is néz ki, hogy komolyan mondja és nehogy megvétózza valaki ám a szavát, mert akkor az rögtön áruló és utálatos személy- nem kérem, az okos és átlát a játékán...

áááá és nem láttam Gábor zuhanyzását brühühü - ez a legfájóbb pont most :(

Répatorta 2011.04.26. 08:51:25

Megvan Levi utódja: Robi. Ő sem bír megállni, ha poharat lát, seggrészegre issza magát, ha lehetősége van rá.

Tiszteletes Pókmajom meg kiteregeti szakmáját vagy csak nagyotmondó, esetleg mindkettő. Szegényem annyira jelentéktelen ott bent, hogy még mindig a hetekkel ezelőtti Királyné kiszórását emlegeti. Na ja, azóta nem csinált semmit. Látom, ahogyan 90 évesen is a karosszékben ülve meséli az öregek otthonában a sztorit: mekkora vérengzést vittem véghez !

Az érdekes, hogy időnként egy-egy szereplő valahogy eltűnik (most Gábor) vagy csak így sikerült a vágás.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 08:51:30

A tegnapi rész elég unalmas volt szerintem, még az se dobta fel, hogy Robi saturészegen molesztálta a lányokat, mert inkább durva volt mint vicces.

Amit meg a Pókmajom csinál...kíváncsi vagyok kihúzza-e a jövő hétig. Nagyon gáz.

@Λατζκα: én a legeleje óta ezt mondom már, nem értem, hogy miért nem lehet őket összeengedni. Bár lehet hogy túl sokat látnánk és a tegnapi csókot elnézve nem hiszem hogy jó lenne nekünk.

Twinsy 2011.04.26. 08:52:34

@Λατζκα: Hát mindjárt nem hagy kétséget:) A tegnapi kijelentése: azért fájt, h Dani lehunyta a szemét. ( szájra-puszi commentje) :))Mekkora ökrök ezek:)

doktorkotasz2 2011.04.26. 08:52:39

Nem unalmas már Niki ide-oda imbolygó csöcse?
Tudom, szubjektív, de Pókmajom mellye annál azért jobb! Igaz, valóban nem 1,5millás, de akkor is!
Vagy esetleg a fiúk a rakoncátlan, irányíthatatlan, megfékezhetetlen dudákat akarják megfékezni? Biztos az irigység mondatta velem...

cöcke 2011.04.26. 08:54:29

"kicsit széles a csípője"-hmmm,ahhoz képest,h Alízt lesonkalábúztad,ez elég enyhe megfogalmazás... :)

ratrider02 2011.04.26. 08:56:44

Korleone nem gyengén homár, a pápa meg valószínűleg két kapura játszik.
Azért ilyen gyenge indokot, hogy a csajok félreértenek egy szájrapuszit, és ezért inkább egymással smárolnak, hát nemtom.... Mucsómacsó G Robi nyomulásánál felfordult a gyomrom. ASz oké, hogy részeg ember nem mindig ért a szóból, de ez a gyerek konkrétan a tökönrúgásból sem értett volna.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 08:56:55

@cöcke: jaja én is meglepődtem, az a csípő nem kicsit széles. Alíznak meg tényleg sonkalábai vannak :D

bonobo11 2011.04.26. 09:04:52

@doktorkotasz2:
Unalmas.
De nekem nem az imbolygás a legnagyobb problémám, maga az ember, ahogy kinéz, amit csinál, beszél. Niki irritáló. De a bentieknek úgy látszik tetszett, mert megnyerte a striptease versenyt, meg a szépségversenyt is. Persze szerintem utóbbinál lehet valami védettségre apellálva Ádám győzte meg a többit milyen jó nő Niki. Amúgy szerintem Niki már annyira nem kell senkinek odabent, hiába mutogatja magát. Krisztián volt az egyetlen aki rámászott, de ő kire nem? A többiek közül szerintem Kristóf már megbánta a medencés témát, Ádám meg hozzá nem érne.

zaphodbeeb 2011.04.26. 09:08:33

de mit csinálnak ezek péntek-szomnbat-vasárnap? :)

eric · http://vastagbor.blog.hu 2011.04.26. 09:11:58

korleóne kotta ez már hetek óta nem kérdés.

más: én úgy láttam, hogy robi vízzel ült ki a teraszra, miután pókmajom elhajtzotta...

ratrider02 2011.04.26. 09:15:03

És a Pápa Kriszta duó éjszakáját megfigyelte valaki? Teljesen összegabalyodtak, igaz Dani csak a lábát volt hajlandó átvetni Kriszta nemesebbik felén....

bohumil stejskal 2011.04.26. 09:16:57

kezdem azzal, hogy szombat este MELLETTEM ÁLLT A GERINCTELEN ROBI EGY SZEKSZÁRDI KOCSMÁBAN!!! fúúúú, ahogy Cartmen mondta a Southparkban: "na ki akar megérinteni?!"
Mint kiderült, Éden hotel rajongói találkozó volt a városban, le is fotóztam a rendezvény plakátját, azóta a szívem felett őrzöm a képet... :)
(ott volt a többi akadémikus is)

A T69-es fülében a nyitóképnél valami sneci lóghatott, vagy ha nem igazi hal volt, akkor villantó csali. A helyében nem mennék így be semmilyen vízbe, mer a végén még leharapja a fülét egy csuka... :)

végre a csálécsöcsű bimbókutató újra foglalkozhatott a csöcseivel a mödanszié mellett, már hiányzott a puhony hájas teste. Annyi töpörtyűt ki lehetne sütni ebből a dagadt picsából, hogy egy kisebb etióp falunak fedezné az éves zsíradagját...

lassúnyelvű kristóf óvodásokat ismét megszégyenítő módon udvarolt, böködte a nyafka dzsenifert, mint buzi a faszát. majd amikor kihúzta a csaj a seggéből a budzsit, epic beszólás: "beragadt a grandkanyonba?!" wáháháhááh.... :)

nem értettem, mi a halálért labdát tett a beretvált pöcse elé a félbemaradt fociedző? nem elefánt, hogy akkora legyen a bré, simán kézbe fogta volna, oszt felmegy, de nem, ő inkább a nagy kék lasztival totyogott tanácstalanul a medence partján , mint kezdő buzi a gőzfürdőben. igazi észlény.

a brókerkirálynak se nagyon kéne levelet felolvasni, ő sem rágta át magát általánosban az összes kötelező olvasmányon, a gőgös gúnár gedeon kifogott rajta, aztán hagyta is a picsába az egészet. a tőzsdén ő nem callcenteres lesz, akkor meg minek pörögjön a nyelve? :)

az új pókerosztó csaj hátán az nem egy sárkánytetkó, hanem őt is hátba rúgta egy ló, mint a bimbókutató nikit. egy környékről jöttek, szekszárd nincs messze bajától, sok errefelé a ló na.

kreténkristóf megin ráérzett a dologra, biztos van valami küldetés, le kell szedni a maszkjukat! csak nehogy az legyen, hogy a következőnél szerinte a vakbelüket kell kiszedni, mer akkor a juannak kell beavatkozni (akit ez nem biztos, hogy zavarna, csak fogyjon a férgese). :-))

még szerencse, hogy a király meg a pápa az eszükre hallgattak, és nem csajokkal smároltak, hanem egymással, mer annak beláthatatlan következményei lehettek volna. legközelebb az lesz, hogy "vagy adtok a párotok szájára egy puszit, vagy leszopjátok egymást a medence szélén!" - van egy tippem, melyiket választanák, hisz itt észérvek vannak, kőkemény logika... :D

a bártender gábor valahol máshol nyaralt éppen? az egész részben kb. 3mp jutott neki, egy pöcsvillantáson kívül nem sokat tett hozzá az üdvözüléshez...

RedHotTears 2011.04.26. 09:17:18

Robi úgy nyomult az új fekete csajra, hogy még csak nem is látta az arcát, mert az nem vehette le a maszkot.

cöcke 2011.04.26. 09:17:21

@Benyeszke: az tény,hogy Alíz sonkalábú, de az is,h az új csaj dagi :)

taligas 2011.04.26. 09:19:04

@Benyeszke: Amit Robi művelt az új fekete csajjal az már nem gyengén szexuális zaklatás volt. Egyre biztosabb, hogy nem kellett neki megjátszani múlt héten a gyökeret, mert csak önmagát adta. Ugyanígy viselkedett akkor is!

Az előzetesben tetszett, ahogy Pókmajom az új csajjal veszekedett!:) Robi fog profitálni ebből is, mert majd megmondja, azt a csajt tartja benn, aki előbb és sűrűbben szétteszi a lábát. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de még Mr Nyíregyháza is normálisabb volt ennél a srácnál, mert az csak verbálisan zaklatta a nőket.

moncsi007 2011.04.26. 09:26:04

@taligas: egyetértek :)

Pittát vissza a zÉdenbe :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 09:26:07

@cöcke: pont az jutott eszembe, hogy hol van ilyenkor Lakatos Márk, igazán adhatott volna a csajra valami előnyösebb fürdőruhát.

@RedHotTears: ez az "annyit ivott hogy már teljesen mindegy kivel" kategória

GL-581 g 2011.04.26. 09:48:08

@Benyeszke: Naaaa! Nem is sonkalábú, csak derékon alul divatosan tömzsi. :DD

@Répatorta: Robi inkább egy Levibe oltott Krisztián. Levi szimplán hányni ment a huszadik koktél után, Robiban viszont feléled a szexkiborg, amint bátorrá itta magát. Lesz még ez a gyerek Pitta szintjén, úgy érzem! :D

"Az érdekes, hogy időnként egy-egy szereplő valahogy eltűnik (most Gábor) vagy csak így sikerült a vágás. "

Na igen, ezen én is gondolkodtam már. Gábor akkor is eltűnt, mikor fejest ugrott a 1,2 méteres medencébe és beverte az okos buksiját.

Mostanában viszont nagyon gyanúsak ezek ketten. Mármint az Aliz-Gabi páros. Alig látszanak, fenn döglenek a szobában állandóan.
Ja, és csicsikálós vágókép sincs róluk soha, sem az elején, sem a végén. Tegnap este azt tippeltem, hogy éjjelente kilógnak a dzsungelbe dugni vagy kokaint csempészni... jobb ötletem azóta sincs.
(Aliz mondata, hogy "Most már megint mi bajod?" megvan? Gábor éppen olyan aranyosan húzza a képét az esti álarcosbálra. :D )
Ja, és még valami! Gábor alig iszik! Remélem, nem beteg szegényke...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 10:03:53

@taligas: viszont az is érdekes, hogy a lányok közül egyik sem mondta neki, hogy "öreg, sürgősen hagyd abba mert lecsavarom a töködet" hanem mind "jaaaaj, Robi hagyd már abba, ne már". Én értem, hogy ettől még zaklatás volt, de lehetett volna erélyesebben is elküldeni.

Mekkora gáz amit Pókmajom meg Krisztián nyomnak a "szaksajtóban" az állítólagos nem-dugásokról :D

bohumil stejskal 2011.04.26. 10:11:53

@Benyeszke:
hát ja, az Alíznak olyan lába van, hogy félpályáról fölérúgná a medicinlabdát... :D

ratrider02 2011.04.26. 10:27:28

@bohumil stejskal:
A csajt érthető okokból ritkán is mutatják övön alul....

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.26. 10:31:52

Ha Alíz sonkalábú, Pók meg gebe, akkor mesélje már el valaki,hogy ki minősül jó nőnek?
(mármint alakra)

Nem láttam a tegnapi részt, de ha Róbert tényleg ilyen gyökér, akkor visszavontam minden pozitívat, amit korábban gondoltam róla.

Naná hogy beleszólok 2011.04.26. 10:32:06

A blogot végig figyelemmel kisértem és elolvastam az összes bejegyzést. Gondoltam vicces, úgyhogy a hétvégén egy unalmas félórában megnéztem a legutóbbi részt. Le a kalappal a blogíró előtt, hogy ebből a hihetetlenül unalmas szarkupacból ilyen posztokat ki tudnak hozni. Szerintem az édenesek vizetnek nekik, hogy népszerűsítsék a műsort, mert másképp még a legyek sem szálnának rá.

Mivel csak a blogot olvastam, kissé nehézkes volt az elején, hogy pl. Pókmajom az Szandra. (A műsorban is Pókmajomnak kéne hívni, több benne a fantázia).

A műsorvezető nő egy katasztrófa! Hogy lehet ilyen csúnya disznószemekkel valaki műsorvezető... ezen a kies magyar pusztán már csak ezek maradtak életben??? Biztosan közmunkás volt csernobilban :(

bohumil stejskal 2011.04.26. 10:47:06

@Móka na:
hááát, nem sok mindent tudok elmondani.
gyökérrobi odament a pulthoz a haverjával, lekezelt a pultossal. (akivel előtte ÉN kezeltem le, az meg már olyan, mintha ÉN kezeltem volna le GYÖKÉRROBIVAL!!!) :D
vett egy doboz cigit, szólt pár jó szót a néphez, aztán mivel mindenki leszarta a jelenlétét, továbbállt.
lehet, hogy rajtunk kívül senki nem ismerte volna fel?! atyaég, milyen országban élünk... :)))
most nézem a telefonommal a plakátjukról készített képet, aszongyahogy ottenvót szekszárdon a bélmodell kata (ex-királyné), a bimbókutatós nikolett, a bigfoot kriszta, a magyar nyelv eric clapton-ja (kristófka), a király és a pápa (érdekes, ők egymás mellett vannak a képen, ez lehet azt jelenti, hogy a végén ők tényleg összejöttek...), és természetesen ottanvót a tölcsérmellű gyökérrobi. életem végéig bánni fogom, hogy nem mentem el a rendezvényre... :))

Nagyzee 2011.04.26. 10:50:42

Úgy látszik, a Robi agresszív részeg típus. Kurva gáz volt, amit csinált. Az új csaj akár még fel is jelenthetné zaklatás miatt. Ahogy ott nyúlkált a határozott nem ellenére, az valami gyomorforgató volt.

RedHotTears 2011.04.26. 10:57:12

@Éden Zina: semmit nem vesztettél. Hiába van csak hétfő, ezt a hetet lefutottnak látom. Ha egy szerkesztői csoda folytán mégse Szandra esik ki, akkor sincs már esély az oviscsoport felrázására.

sélli_ 2011.04.26. 11:00:23

'karma iz ö biccs.' és télleg :)))

Móka na 2011.04.26. 11:00:32

@bohumil stejskal: Köszönöm a részletes beszámolót. Amennyiben Robinak a keze valakiben landol, az olyan lesz, mintha szexuális afférod lett volna x, y -nal :)). Én nagyon kiváncsi lennék egy ilyen magasröptű Éden hepajra.. majd egyezkedem Mosollyal ? pl. hogy jelenjünk meg egy ilyenen. Nektek nem szólunk, mert még azt hinnétek, hogy a fizetésemelés maradványaira hajtunk:). Amúgy olyan mintha kissé másnapos vagy harmadnapos lennél :).

Benny sk 2011.04.26. 11:03:25

Tuti hogy egy baszatlan bányarém válogatja a játékosokat. Miért nem tudnak végre beküldeni egy valamire való nőt?

bohumil stejskal 2011.04.26. 11:13:44

@Móka na:
szombat és vasárnap este is ittunk, de ez természetesen nem befolyásolja teljesítményemet.
csak a szívemben tátongó űr, hogy nem mentem el ama csodálatos éden-összeröffenésre, az nem hagy nyugodni... :)))

Nevem Earl 2011.04.26. 11:20:50

Havi másfél millát egy dologból keres egy 20 éves picsa, kurválkodásból. És pont.

Móka na 2011.04.26. 11:22:38

@bohumil stejskal: Hheheh, a kocsmaforgatókönyv ismerős, de hiába tagadod, ma mintha kiegyensúlyozottabb lennél :D. Csatti még be sem ért melóba? Vagy keddi piacnap van?
Szia Vörössssssssssssss :). Róla beszéltem, majd nézd meg miket írt.:)
Valaki tájékoztasson mikor lesznek a következő Éden rajongói összejövetelek Pesten :)

bohumil stejskal 2011.04.26. 11:27:39

@Móka na: csatti itt döglött az előbb az irodámban, és szervezte az ebédet. (hiába, egy egyórás ebédszünetre fel kell készülni...) :)
oszt amikor látta, hogy meg van nyitva előttem a hogyvolt, elindult a helyére, gondolom ír majd valami szépet.

egyébként ez nagyváros, itt minden nap van piac... :)))

MrMojo 2011.04.26. 11:30:18

A Kakas csípjen meg Sixx!!
Miattad leszek valóságsó rajongó. Persze csak itt.
:-D

Ringlósztár 2011.04.26. 11:47:23

@Alex2000:
Minek nézni?
Elég, ha elolvasod a "hogyvolt" blogot.

beacska 2011.04.26. 12:03:31

itt valaki írta, hogy Danink nem csinál semmit. Most megpróbálom emlékezetből a mai rész alapján:
-kupaktanács Ádám-Jenny-Kristóf. Dani is csatlakozik
-Szandra-paródia. folyton ott a rózsaszínben
-Kristófról gatya le-naná, hogy tevékenyen részt vesz
-álarcosbál-folyton képben: nem csak Ádámmal táncol, Nikivel is, az új lányokkal is, körtáncban is
-Robi fűzi Lindát- Dani a csapos
-pompás csók Ádámmal-ezt nem láttam, csak olvastam róla
-+néha mutatják, ahogy Kriszta derekát átfogva beszélget

-és néha a riportban is feltűnik borotváltan!!!

...és ki szerint punnyad a sarokban???;D

beacska 2011.04.26. 12:08:53

egyébként Éva ruháját én is elfogadnám, szép. Kis hibája, hogy a kismellű nőknek való, ő meg nem éppen az, de ez végre szép volt!

nyílegyenes labirintus 2011.04.26. 12:13:50

Na, akkor számoljunk! Ha Pókmajom másfél milkát keresett/hónap, akkor az heti 6 nappal számolva, 8 órás munkaidővel, durván 190 óra. Tehát kb. 8000.- HUF/ órával lehet számolni, ami azért lássuk be, egy forgalmasabb főútvonal bejáratott helyén, átlagos kamionforgalom mellett nem is olyan lehetetlen küldetés számára. Óránként két szaxofon vagy egy komplett. Ránézésre, ez neki semmi.

Kristóf meg azért ácsorgott a mödanszié szélén, labdával pöcs előtt, mert kurvára nem mert Korlelónénak hátat fordítani, aki a vízben állva, állva(muhaha), száját nyalogatva várta, mikor kezdi meg az áldozat a labdával araszolós performanszot... Még a +18ba sem fért volna be a jelenet...

triss 2011.04.26. 12:14:37

csak nem értem néhányan miért hiszik azt, hogy csinosabb lányokkal érdekesebb lenne az egész?

Móka na 2011.04.26. 12:16:01

@bohumil stejskal: Ez a piacos irodád? Vagy mi van? Örülök, hogy kezdtél magadhoz térni ...:o). Elég sokan hiányoznak ma, így nincs valami nagy pörgés, de nem lehetek elégedetlen, mert te egész aktív vagy, ami engem kielégít és persze várható még Csatti is.

szepi79 2011.04.26. 12:18:31

@beacska: nade a kupaktanácson, szandraparódián, kristófnadrágtalanitáson, álarcosbálon, ádámsmáron kivül, mégis mit tettek értünk a rómaiak? :D
@nyílegyenes labirintus: a cikk szerint, ahol PM kurvaságát-e tárgyalták, arról volt szó, hogy inkább külföldi vendégek számára fenntartott luxusvonalon közlekedett a hölgy, az általad kiszámoltnál sokkal borsosabb óradíjért. szerintem másfél millióért nem kellett többet szopnia, mint egy frissházas feleségnek.

Hana30 2011.04.26. 12:19:26

Én azért azon elgondolkodtam, hogy Szandra mennyit keresett és felélte az egészet! Ez tényleg az ostobák jellemzője, hogy ennyi lóvéból képtelen bármit is felmutatni. És még büszke is volt erre! - persze azért, mert ezt egy fiúnak mesélte, szeritem nem lett volna ilyen büszke, ha egy nőnemű társának meséli ugyanezt - egy a lényeg, rohadt nagy spielernek tartja magát, pedig csak ostoba. Beröhögtem azon a hasonlaton, hogy még az unokáinak is azt meséli majd, hogy ő itten pusztított! Szánalmas .

szethi 2011.04.26. 12:23:12

@Nevem Earl: Erről egy vicc jut eszembe.

Kérdezik otthon az útszéli asszonyt
-Na mennyit kerestél?
-8250 Forintot!
-B+! Ki adott má 250Ft-ot??!
- Ki?! Ki?! Hát mindenki!!!!!

Lük 2011.04.26. 12:26:17

Ez a buzi vonal ez most mi ez??? Édes istenem, biztos valami titkos küldetés...

Amúgy a ZIL platós hasonlatot loptam mert burkoltam bánthatok vele olyan lányokat akiknek fingjuk sincs arról h mi az a ZIL.

szepi79 2011.04.26. 12:28:40

@Lük: vagy arról, hogy mi a plató :D

nyílegyenes labirintus 2011.04.26. 12:39:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: Külföldi vendégek, luxusvonal? Nem néztem volna ki belőle. így azért már más a leányzó (Pók) fekvése... (ha másért nem, legalább ágyban ment a numera, nem kamionfülkében)
Akkor a másfél misit simán lehet nettó összeggel is számolni. épp az "adózás" utáni havi fixet számoltam volna ki, de így nincs rá szükség... (strici védelmipénz, gumi, ásványvíz stb.) :)

Eruka 2011.04.26. 12:43:09

@zaphodbeeb: náluk folyamatosan megy a játék 4 naponta, szal csak nekünk van ez egy heti bontásban. Nekik a párválasztó után jön a következő "első nap".
mivel felvételről megy, ezért tök mindegy... ott 1 hét 4 napból áll :)) Kolumbiában repül az idő :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 12:48:38

Jajj hát Szandika milyen kedves mostanában! Nem is átlátszó! Sokszínű, mint egy búgócsiga. Ja és pont egy betévedt vállalkozó fiúnak meséli, hogy az előző párjától nem fogadott el semmit. Ó hát nem is lóg ki a lóláb!
Nem tudom jól érzi-e a pénz szagot Robinál, de remélem ráfarag.

Kristóf meg nem is vette, mennyire bunkó volt vele a Jenni? Továbbra is a szerelemről álmodozik vele.

Alizt ne tessék bántani. Vastag a lába, erről nem tehet, de egyáltalán nem kövér!

Danin jókat kacagtam tegnap, amikor pirosban mókázott, ... amíg nem csattant el a csók brrrr.

Móka na 2011.04.26. 12:57:15

@mosoly73: Hali, már nagy várakozásban voltam :D. Mikor megyünk Éden hotel partyra? Bohumil itt rázta a rongyot, hogy találkozott Robival stb. ..., de lekésett a rajongói találkozóról vagy miről. Most persze ebédelnek a piacon.
Jó volt a pihenés?

szepi79 2011.04.26. 13:00:14

@nyílegyenes labirintus: hát figy, lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de sztem nem néz ki rosszul egyáltalán. mondjuk az óránként 300 eurót tuti nem éri meg, nade nem is én vagyok a célközönség. (azt meg gondolom nem hiszed, hogy a kamionos lányok 8000es órabérét megsápolja a stricije, de 300eurósat meg senki. ugyanúgy van nekik is stricijük, csak azoknak sokkal jobb öltönyre telik, meg biztos más a megnevezés is.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:05:54

@Móka na: Szia :) Olyan csönd volt itt a blogon hétvégén. Néha benéztem. Persze csak a sonka meg a pálinka! :)
Pihentem, az jó volt. Különben a húsvét ünnepe nem izgat. D
e hogy lehet engem felizgatni? Például ha elveszed a csokimat! :) Vagy ha Éden Hotel közben akarnak hozzám szólni. Pszt, figyelek, mert holnap nem tudom miről írnak majd a blogban, pszt! :)

Találkozott Robival? Szegény, rémálmai lehettek utána! :)
Megmondom őszintén én se mentem volna el. Most őszintén kíváncsiak vagyunk rájuk élőben? Á!

Hana30 2011.04.26. 13:09:12

@mosoly73: Jennykének nem szabad ám beszólni, mert akkor aztán rögtön vége a nagy lamournak!!! Csak Kristófnak ez még nem esett le! Hülye picsáéknál pedig így megy.

Móka na 2011.04.26. 13:14:03

@mosoly73: Persze hogy szétröhögném magam egy szórakozóhelyen a távolból, ahogyan jönnek mennek a hotel arcok. Igazából azon szeretnék részt venni, amin Éden Pista is ott lesz. Mondjuk arra is kiváncsi lennék, ki kivel van elfogadható viszonyban a hotel kívül, tuti le lehet szűrni pár dolgot vagy nem??

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:16:42

@Hana30: Hideg (is) ez a nő. Elcicázik Kristóffal, közben meg a kamerába miket mond! Én azt vártam a Kristóf majd a múltkori után le akarja cserélni. Pedig a csaj akarja lecserélni. No az vicces volt, hogy majd később választja Toldit, ha eljön az ideje. Addig csak gekkót egyen, amíg újra Toldit lesz esélye
választani :)

@Móka na: Neked hogy sikerült a hétvége? Kikapcsolódtál?

Hana30 2011.04.26. 13:20:03

Hát nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, engem borzasztóan irritál az, amit Kristóf és Jenny flörtölés címen művel. Ha belegondolok abba, hogy anyámnak a Jenny korában már két pici gyereke volt, munkahellyel, felelőséggel, lakáshitellel és másodállással, fényévekre le van maradva a kiscsaj.
Ádám és Dani homopuszija űbergáz volt. Én mondjuk csókolózást nem láttam, de lehet, hogy én láttam rosszul. Egy biztos, ha felajánlanák nekem, hogy Ádámka vagy megpuszilsz egy csinos nőt, vagy egy szőrős pasit.... és te a szőröset választod, akkor ott nincs mit magyarázni. De legalább a Niki lelke is megnyugodhat végre, női mivoltján nem esik csorba.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.26. 13:21:00

"Nem szétkúrnálak, szanaszét basználak."

Remélem az összehasonlíthatóság végett mindkettőt megjátssza... Gyorsan feledtetni tudná kétperces Krisztiánt!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:22:24

@Móka na: "Mondjuk arra is kiváncsi lennék, ki kivel van elfogadható viszonyban a hotel kívül, tuti le lehet szűrni pár dolgot vagy nem??"

A találgatósdi miatt, értem. :) De persze ki tudja utána kint már más lehet a viszony. Lehet, hogy Dani és Ádám együtt élnek bejegyzett élettársként, Nikit elvette Krisztián, Kristóf még mindig Jenni személyiség-részeit próbálja megtalálni, Kata halálos ítéletekkel fenyeget mindenkit aki csúnyán néz rá, és Aliz legjobb barátnője Pókasszony.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.26. 13:26:30

@Hana30: anyukádnak valószínűleg már gyerekkorában is több ikúja volt,mint dzsenikének huszonévesen.

ez a különbség.

nyílegyenes labirintus 2011.04.26. 13:27:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: Hogy jólE néz ki vagy sem, az relatív. (szerintem nem) Az ipar ezen szegmensét pedig nem vágom, sem a 8000est sem a 300eurósat, egy dolog biztos csak: Ahol a pénz, ott a szerelem!

Móka na 2011.04.26. 13:29:01

@mosoly73: Na ugye ugye.. nem is kellett elmenni és máris milyen jó kis forgatókönyv született :D nagyon tetszik, de remélem Dani és Ádám csak lakótársak... :D, mert Dani jó pasi szerintem:), az meg hogy néha smárolnak vagy ez az, engem nem érdekel :) MÉG.
Amúgy jó volt a Húsvét, kicsit sokat ittunk, mint ilyenkor mindig és tegnap nagy szopás volt a visszaút - balesetek miatt piknik hangulat alakult ki a pályán...

Hana30 2011.04.26. 13:29:20

@mosoly73: elszállt az előző hozzászólásom.
Szóval azt próbáltam leírni, hogy a nyilatkozataik alapján Krisztián és Pókica marhára csíphetik egymást. Az már kiderült, hogy igazából ők nem is csináltak egymással semmit, és azt is csak két perig és az is milyen szar volt.
És mások ezért még fizettek is?

Móka na 2011.04.26. 13:29:45

@nyílegyenes labirintus: Ez egy ilyen fiús megbeszélés? :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 13:30:52

@szepi79 - Harciteknős idomár: ott nem stricinek hívják hanem madame-nak. Ott pasik csak max testőrnek verőlegénynek kellenek. És ők is megvámolják a bevételt rendesen.

Hana30 2011.04.26. 13:32:10

@"the dragon": "Nem szétkúrnálak, szanaszét basználak."
Segítsen már valaki! Mi a különbség?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 13:33:30

@Hana30: pont ezt írtam korábban, hogy mennyire szánalmas ez az adok-kapok az újságban. Mindkettőnek kussolni kellene inkább. A nép úgyis mindent készpénznek vesz amit a "szaksajtóban" olvas, ergo lehet hogy Pókmajomnak nem lesz több kuncsaftja és a Csudálatos Pénisz meg nem kell senkinek ha csak két percig működik :D

Eruka 2011.04.26. 13:34:09

@"the dragon": egyébként ezzel a beszólással végképp pittai magasságokba (mélységekbe) emelte (taszította) saját magát! :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 13:34:52

@Hana30: szerintem ez pusztán a magyar nyelv választékosságának ékes bizonyítéka és azé is, hogy a mai férfiaknak nincs párja ha udvarlásról van szó :DD

Aztán lehet hogy tényleg van különbség, ez esetben engem is érdekel

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:39:15

Utóbbit, ha Robi állapotát nézzük - amikor ki kérte magának - valószínűleg ittasan és bunkón követik el. :)

Móka na 2011.04.26. 13:39:30

@Benyeszke@Hana30: Szerintem a szétkúrnálak - nak még van egy kevés játékos bája, a szanaszét basználak pedig inkább szado-mazo filling. Valószínű Pók tudja mi a külömbség :).

szepi79 2011.04.26. 13:40:54

@Móka na: dehogy, be lehet szállni.
@Benyeszke: végülis az elnevezés meg a szerepkör az mindegy, csak arra próbáltam rávilágitani, hogy amiben sok pénz van, és a legalitás határán táncol (bár ez utóbbi nem is mindig feltétel), azt valaki mindig lerabolja jól.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:42:13

Elhulltanak legjobbjaink, Pitta az ecccerű és Szöszi a szorgosan idióta, de legalább volt műsor. :(

GL-581 g 2011.04.26. 13:43:12

@Móka na: Aliz és Kriszta elvileg tök jó barátnők lettek, együtt járnak edzeni meg ilyenek (valami interjúban mondta Pocok).
Valaki írta itt anno, hogy Niki és Pókmajom barátnők lettek irl.

@Hana30: Ha a Lassúbeszédűnek van egy csepp esze (vagy a Don ad neki kölcsön már gramm szürkeállományt), úgy kivágja a vernyákolós fodrásztanoncot, mint a taknyot.
A legcikibb csaj a házban, inkább néznék még három Pókmajmot. :S Ráadásul bármikor átverné Kristófot, ha épp úgy dobban a kicsi szíve.

szepi79 2011.04.26. 13:44:09

@Benyeszke: nézzed, ha a pók tényleg eszkortozik, akkor most fog csak igazán fellendülni a piaca neki. úgy két hónapig. ha van esze, akkor kihasználja. persze csak ha most is űzi az ipart.

nyílegyenes labirintus 2011.04.26. 13:44:29

@Móka na: Olyasmi. Eszmecsere, az élet nagy kérdéseiről... :)
@Hana30: Az utóbbi a kefélés chimborazoja, non plus ultrája. Ehhez képest egy "szétkurnálak", olyan kevés, mint a hajnali lepkefing.

Girardelli 2011.04.26. 13:45:29

@nyílegyenes labirintus: a valaki által belinkelt Aphrodite "Top Escort VIP" hölgy óradíja 300 EUR-ként van feltüntetve, amiből gondolom, kb. fele az övé is lehetett, az kb. 45-50 ezres óradíj, már egész jó orvosi fizetésnek is. Amiből 1-1 job hónapban valószínűleg kijött az a másfél milla is.
De dugni kellett érte sokat és még többet szopni.

pig01 2011.04.26. 13:50:48

Üdv! Baromi jó ez a blog, néha majd besz.rok a röhögéstől.A TV-t én is csak azért nézem meg, hogy várhassam a másnapi beírásokat. Nekem erről a Kristóf gyerekről ( a beszédtechnikájáról ) mindig a Bicskei Berci ugrik be.Mondjuk egy összetett mondat elmondása alatt könnyedén meg lehetne szabadítani az aranyeres problémáitól.Az egész lassan de biztosan kezd kifulladni. Ha valaki nem akaszt tengelyt a két vezérürüvel, itt nem fog semmi történni.Az új szereplők jönnek, bemutatkoznak, jól kiba.nak Junnal és Izaurával mert folyton cserélgethetik az ágyneműt és húznak délre. Bocs északra. Robinak is szerintem már lehet a repjegyet készíteni. Ekkora lúzer! Nem csípem a PM-t de az néha az agyát is használta. A baj az, hogy lemerülhetett benn az akksi.A többi meg csak punnyad a kolumb luxusban. A párválasztási ceremóniák is dög unalmasak. Én először a védettséget élvező delikventét szólítanám, aztán jöhetnek a többiek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 13:50:55

Jó, gyerekek, betelt a pohár. Liberális vagyok, meg hippi meg minden, de az úrég kíméljen attól, hogy Dani-Korleóne testi szerelmének kiteljesedését kelljen látnom. Ezt.... ezt ne!
Inkább maradjunk annál a vonalnál, hogy Ádámot irritálja Aliz, mert titkon piszkosul bejön neki. Amire kiváló példa a dagadttehénezés.
De istenbiza felvágom az ereimet, ha azt kell néznem ezentúl, ahogy a két apafej lejátssza, hogy most akkor melyikük is lesz a mázas falusi ibrik.

Hana30 2011.04.26. 13:52:01

@GL-581 g: HÁt igen, személy szerint én is jobban el tudom viselni még a Pókmajmot is, mint a Jennyt. Mert a Pókmajmot lehet szeretni, lehet utálni. De a Jenny egyszerűen csak irritál és salsázik az idegvégződéseimen. Az égnek mered tőle minden egyes hajszálam, amikor affektál. De ő állandóan affektál!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 13:53:30

@GL-581 g: de nincs neki semennyi esze sem, így ők együtt fognak maradni hacsak a Don nem ad valamilyen új utasítást. Szerintem Jennifernek csak a szája nagy, nem merné kiejteni Kristófot, mert akkor a következő héten neki is tipli van.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 13:55:04

@neccharisnyás útonálló: :DD pedig eléggé ebbe az irányba haladunk! Én már tegnap is becsuktam a szemem amikor ezek összeborultak

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:56:03

Tegnap már azt hittem Huánt (vagyhogyhijják) is beveszik a táncba. Csak Niki rá ne induljon szegényre. :)

Hana30 2011.04.26. 13:57:14

@neccharisnyás útonálló: Igen, tegnap a megdöbbenés és a röhögés között vaciláltam, amikor megláttam a mézescsuprokat pusziszkodni. Nincs bajom a homokosokkal, volt homár osztálytársam is, csak ne kelljen néznem, hogy mit művelnek egymás között. Ha Ádám és Dani a répától lesznek boldogok, nem gond, csak had ne tapsoljunk hozzá. Sebaj, most már legalább ennek a vitának vége lett, hogy Ádám homár vagy sem. Töredelmesen bevallom, hogy tévedtem, tényleg melegek.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 13:57:34

Tegnap már azt hittem Huánt (vagyhogyhijják) is beveszik a táncba. Csak Niki rá ne induljon szegényre. :)

Hana30 2011.04.26. 13:58:46

@mosoly73: Szerintem ez kedves gesztus volt, hogy Juant is elkapták táncolni.Szegény épp eleget pucerálta ezt a népséget, az nem baj, ha végre emberszámba veszik és tudomást vesznek a létezéséről. Szerintem ez rendben volt.

nyílegyenes labirintus 2011.04.26. 13:59:00

@Scavolas: Nem láttam ezt a linket. De mindegy is, ha a hölgy(?) ebben a műfajban látja karrierje kiteljesedését, akkor tegyen úgy. Etalon lesz a fiatalok előtt...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 14:00:10

@Hana30: "Nincs bajom a homokosokkal, volt homár osztálytársam is, csak ne kelljen néznem, hogy mit művelnek egymás között. "

Ugyanígy érzek! Csináljanak amit akarnak, csak ne lássam! :)

_Molly 2011.04.26. 14:03:45

@Vödör: "Ja, és a GYIK a mindig idetévedő újaknak:"

Ez jóóó.:))))))))

Kéretik ezt a kérdést is a listára tenni:
"de mit csinálnak ezek péntek-szomnbat-vasárnap? :)" (@zaphodbeeb: )

Válasz: nekik folyamatos a játék, csak nekünk csinál a Viasat minden kiválasztás után 3 nap szünetet. (Mivel felvételről megy...)

Köszi.:)

pig01 2011.04.26. 14:06:26

Dani jó fej, de a letolt gatyájából kivillanó dekoltázsától megkímélhetne. Bár lehet, a Don erre gerjed, Dani pegig így kedveskedik neki.

GL-581 g 2011.04.26. 14:07:50

@neccharisnyás útonálló: Nekem valahogy úgy rémlik, hogy Ádám azt mondta, hogy "méér', most mi bajod van Alizzal? most azért mert kicsit meghízott?"
De az igazán érdekes az lenne, hogy kinek milyen szövegére csattant fel ennyire.
(Viszont éjjel, mikor megnéztem felvételről, annál a résznél nagyon felhúztam a szemöldököm. szerintem érdekes és spontán reakció volt Ádám részéről, amit utólag poénnal korrigált - s nem biztos, hogy a dagadtozás a lényeg.)
Na, majd otthon visszanézem. :D

@Hana30: Simán el tudom képzelni, hogy Pókica valahogy mégis bennmarad... és Ádámék egy csavarral kiteszik Dzsenikét a küszöbre. A csajt szerintem azért nem cseszegeti Ádám, mert Kristóf még szejelmes őbeléje.
Ha a Lassúbeszédű ráun az oviszerelemre, Ádám ráébresztheti arra, hogy egy iq-light hisztis kislány nem az a kimondott életbiztosítás ebben a játékban.

_Molly 2011.04.26. 14:14:01

@taligas: "Amit Robi művelt az új fekete csajjal az már nem gyengén szexuális zaklatás volt. Egyre biztosabb, hogy nem kellett neki megjátszani múlt héten a gyökeret, mert csak önmagát adta"

Na, pont erre gondoltam én is!

Amikor GRobi kiabált a fekete csajszinak a szobája előtt, hogy "hülyepicsa, nyisd ki", majdnem hátast dobtam. Ez TÉNYLEG tahó, na!

_Molly 2011.04.26. 14:14:02

@taligas: "Amit Robi művelt az új fekete csajjal az már nem gyengén szexuális zaklatás volt. Egyre biztosabb, hogy nem kellett neki megjátszani múlt héten a gyökeret, mert csak önmagát adta"

Na, pont erre gondoltam én is!

Amikor GRobi kiabált a fekete csajszinak a szobája előtt, hogy "hülyepicsa, nyisd ki", majdnem hátast dobtam. Ez TÉNYLEG tahó, na!

Hana30 2011.04.26. 14:14:43

@GL-581 g: De vajon erre már Ádám is rájött, hogy ez egy hisztis kis hülye? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy kollektíven bírják Jenny süketelését.
Más.
Elgondolkodtatok azon, hogy mi lett volna, ha Robi tovább erőszakoskodik a lányokkal? Javaslatom, hogy ilyen esetre a szerkesztők tartalékoljanak egy egész kommandós hadosztályt, akik berontanak és földre és szét a lábakat....aztán hátulról megoldják, hogy a Robinak egy életre elmenjen a kedve a szextől. Remélem ha kijózanodik, akkor azért lesz benne annyi, hogy bocsátnatot kér az inzultált lányoktól. Egy biztos, ha engem cseszegetett volna, hát felküldtem volna a golyóit mandulának.
Érdekes kérdés továbbá, hogy ha tényleg a lányok akaratán kívül a Robi tett volna valamit ,akkor a csajok jogilag perelhetnék a viasatot nem?

Eruka 2011.04.26. 14:15:12

@szepi79 - Harciteknős idomár: hát ha nem ő nyeri(nyerte) a játékot, akkor kénytelen lesz valamivel megkeresni a betevő falatot.. és ha ecccer ehhez ért, akkor ezzel :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 14:19:06

@Hana30: Én se néztem ki belőle. Úgy néz ki, brókeréknél ez a divat. :)

Jenny meg marhára örüljön, hogy nem vagyok bent, mert már a komplett Révay lexikont hozzávágtam volna, sipítás/kötet sebességgel. Borzalmasan irritál a hangja, a témái, az egész ovis hozzáállása a dolgokhoz, és vazze, ezek a Kristóffal MIKOR FORNIKÁLNAK MÁ????

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.26. 14:20:40

A Pókmajom nem kicsit van tele mindenféle fals önigazolásokkal.

Eruka 2011.04.26. 14:23:56

@Hana30: viszont akkor sztem a Viasat meg joggal rátolhatta volna a Robira... egyébként nem hiszem, hogy megtörténhetne egy komoly erőszak.. sztem a többiek is odacsődülnének, ha a molesztált leányzó hangosan ordít, és sztem csúnyán helyben is hagynák a fiúkát, illetve gondolom van ott valami stáb is, nem?
mindenesetre valóban bőszítő a "tölcsérmellű" robi ténykedése... sztem józanul semmilyen, részegen meg pittán aluli! ki vele!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 14:30:44

@_Molly: "Amit Robi művelt az új fekete csajjal az már nem gyengén szexuális zaklatás volt. "

Node a csaj se azt mondta neki, hogy menj a ...ba, hanem h túl sokan látnak!

triss 2011.04.26. 14:50:47

Hát szerintem azért nehéz lehetett a csajnak, most ment be egy másik nővel, hárman vannak egy fiúra. Az az egy eddig úgy néz ki Robi. Szóval ha elküldi a picsába, akkor talán ki is esik rögtön, ezért szerelte le finomabban, de marhára megijedhetett, amit megértek, mert rögtön behúzott a szobába és valószínű magára zárta az ajtót

triss 2011.04.26. 14:52:10

Gábor ügyesen játszik, annyira nincs szem előtt, hogy senkinek nem jut eszébe őt robbantani :-)

pig01 2011.04.26. 15:06:36

@triss: Hát ne is mert minden könnyes - hunyos lesz.

pig01 2011.04.26. 15:08:00

@triss: Szerintem még midig az inkontinenciájával bajlódik, ezért mellőzi a stáb.

taligas 2011.04.26. 15:08:34

@mosoly73: Nem olyan egyszerű ám az ilyen tolakodó részeg hapsikat elhajtani ám. Szerintem ez volt a legjobb módja, amit a csaj csinált a játék szempontjából. Persze más kérdés, hogy a való életben minimum egy tökönrúgás járt volna neki, de itt nagyon nem ugrálhat egy csaj, amikor ennyivel több lány van a hotelben...

Hana30 2011.04.26. 15:10:42

@neccharisnyás útonálló: az oviban nincs szex, erre ne is várj.
Pedig az a Kristóf nem olyan rossz pali, hogy is mondják, megérne egy-két ajtócsapkodást? A Jennylánytól meg teljesen visszafejlődik.

szepi79 2011.04.26. 15:11:03

@triss: persze, de úgy néz ki, PM is jól látja azt, hogy robi addig van benn, amig őt (PMet) ki nem rúgja, szal próbálják majd egymást benntartani, közös érdekből. már ha van egy kis eszük.

szepi79 2011.04.26. 15:11:58

@Hana30: helyesen: "megérne egy hét ajtócsapkodást"

pig01 2011.04.26. 15:13:24

@Hana30: Hát ja, az ajtót én is rácsapnám, betörne a heftije.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 15:15:47

@Hana30: szerintem ez úgy van helyesen, hogy manapság az oviban is több szex van mint ami ezek között valaha lesz :D

@mosoly73:igen, ha annyira ellenére lett volna, biztos erélyesebben leválasztja magáról, ameddig viszont fontosabb a játék mint a saját testi épsége addig nincs nagy baj.
Juan biztos titokban kung fu mester és bevethető a kényes helyzetekben

pig01 2011.04.26. 15:19:54

@Benyeszke: Juant én is figyeltem, szerintem előbb akasztja horogra vmelyik csajt mint a Boss és haverjai. Vagy majd Niki rámozdul.

oscar dirlewanger 2011.04.26. 15:22:49

én azt rohadtul nem értem, hogy az új játékosok azt honnan tudták, hogy mi van bent a hotelban???mert akkor még nem mentek a tv-ben az összefoglalók, mikor vették fel a műsort....

kerdesek05 2011.04.26. 15:45:49

miért PÓKMAJOM A P Ó K M A J O M ?

pig01 2011.04.26. 15:46:49

@kerdesek05: Úgy néz ki, mint egy pókmajom.

Móka na 2011.04.26. 16:01:55

@Benyeszke: Ezen mindig jól szórakozom :), mert tényleg nagyon hasonlít!!

Eruka 2011.04.26. 16:02:10

@oscar dirlewanger: honnan derült ki, hogy tudják? :)
egyébként azt el tudom képzelni, hogy a kieső játékosnak nem "2 perce van, hogy elhagyja a kontinenst" így aztán mesélhet a bemenőknek. bár ezt meg nehezen tudom elképzelni

panzermeyer 2011.04.26. 16:03:12

Nekem tök fura, mikor valaki zsidózik, de hozzáteszi, hogy semmi baja zsidókkal, és 83000 zsidó barátja van.

Itt ugyanez.
Nem akarjátok nézni a buzikat, de semmi bajotok a buzikkal, osztálytársam is volt már homár, meg csomó homár barátom van.

Lófaszt.
Már miért is ne lehetne kimondani: felfordul a gyomrom a buziktól, ha smárolnak, ha nem. Undorító lények, a természet tévedései. És nincs buzi barátom, ha valamelyikről kiderülne, hogy mégis, többé nem látnám.

Hűha!

pig01 2011.04.26. 16:04:13

@Móka na: Oldaált kicsit szőrtelenítenék, szakasztott mása lenne.Így még talán Dani is közelebb kerülne hozzá.

oscar dirlewanger 2011.04.26. 16:18:56

@Eruka: pld-mikor szandra bekerült, majd nagy hévvel elmagyararázta, hogy szétrobbantsa a legerősebb párt, majd meg is tette!!))))

Elgondolkodtato 2011.04.26. 16:38:12

Ne haragudjatok, de akinek megér egy-két ajtócsapkodást a lassúbeszédű királybérenc hááááááááááát...... Inkább legyen egy pasi csúnya, de férfi mint nyálas pöcs és íkúszökevény. Ámen.
Dzsenike méltó párja, ezek qrvára megtalálták egymást...

U.i.: elnézést minden Kristóf és Jennyke fanntól:)

Elgondolkodtato 2011.04.26. 16:40:19

A másik amin elmerengtem, egy escort lánynak minimális műveltséggel is kéne rendelkeznie, vagy nem? (nem vagyok otthon e téren, csak gondolom akit külföldiekhez küldenek az pl.: legalább egy nyelvet alapfokon beszél - ezt nem nézem ki pm-ból...)

GL-581 g 2011.04.26. 16:43:36

Szerintem egyik sem homár. Csak be voltak baszva egy picinnyét. A két új csajjal is azért voltak kedvesek Ádám szerint. :DD

@mosoly73: Na igen, azért a csaj se semmi. A képsorokat nézve nekem nem a zaklatás volt az első gondolatom, hanem az, hogy mekkora baltaarcú sutyerák kapa ez a Robi. Robikapa... hehe. :D

Utálom az ilyen részegen nyomulós arcokat. Az újcsaj viszont a NEEE-neee-deee-DEEE műsorszámot adta elő, dettó gáz. :S
Mindegy, ma majd biztos nyilatkoznak valami bölcset mindketten, oszt majd megtudjuk, hogy melyikük hogy élte át galamblelke mélyén az affért. :)

Amúgy, ha valamelyik srác vissza akarna élni a helyzetével, tuti beküldenék Juant egy macsetével. Vagy Isaurát puszta kézzel...

Elgondolkodtato 2011.04.26. 16:48:10

@GL-581 g: Én nem láttam még férfiakat csókolózni bebaszva sem, ez alól csak a homár párok képeznek kivételt.....

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.26. 16:55:41

@panzermeyer: Én speciel osztom az Iron Maiden énekesének véleményét, több lány marad nekünk :)
Ellenben a leszbikusokat épp ezért kevésbé bírom. Rám mozduljanak, ne egymásra :)

Eruka 2011.04.26. 16:56:55

@Elgondolkodtato: azért szögezzük le, hogy a Don és a Pápája nem csókolózott, hanem egymáshoz érintették a szájaikat... azért az nem ugyanaz sztem :)

Illetve sztem egy külföldieket szórakoztató escort lánynak/fiúnak nem 1 nyelvet, de semmiképp nem alapfokon kell beszélnie - mert ugye ezek nem csak hancúroznak (sőt főleg nem), hanem ide-oda kísérgetik őket, szórakoztatják... szal a "wanna cum"-nál itt kicsit több kell. szerintem... :)
De igazából nem tudjuk, hogy Pók nem beszél e mondjuk angolul folyékonyan - mert ugye az nem feltétlen intelligencia kérdése...

Eruka 2011.04.26. 16:58:18

@Tzimisce: jah, de azért, ha kettő együtt mozdulna rád, az már más, mi? ;-)))
mellesleg a fiúk mindig tévedésben vannak: egy leszbikus lány SOHA nem fog rájuk mozdulni, mert nem a rudit szeretik! :)))

Elgondolkodtato 2011.04.26. 17:08:46

@Eruka: Bocsánat, nem láttam a műsort, csak az itteni zanza és képek alapján tudtam tájékozódni.
Az escort témában csak azért voltam ilyen visszafogott, mert nem tudtam, hogy nem keverem e össze a szezont a fazonnal:)
Szerintem Pók úgy beszél angolul ahogy modell (az Édenszépségverseny után van egy kevés véleményem:))

Eruka 2011.04.26. 17:11:25

@Elgondolkodtato: én sem nézek ki belőle folyékony angol nyelvtudást, de ki tudja :)
ne ítéljünk ennyi alapján :))))

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2011.04.26. 17:11:52

@Eruka: Azt én pontosan tudom, hogy a leszbikusok nem mozdulnak a fiúkra. DE azok, akik a homokosságot betegségnek tekintik tekintsék annak a lányok esetében is, mert nem szeretem az ilyen megkülönböztetést.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 17:11:57

Valaki kérdezte...
amikor Ádám Kristófékhoz ült a nyugágyaknál és arról beszélt, hogy az újaknak nem is olyan jó bla bla, hogy rájuk erőltetik az akaratukat, pl. te is Kristóf nem örülnél ha rád erőltetnék...
Kristóf közbevág: Alizt?
Ádám meglepődve: Miért, mert meghízott?
(nem szó szerint idéztem)

Elgondolkodtato 2011.04.26. 17:14:10

@mosoly73: :DDD Rendkívűl értelmes beszélgetés lehetett:DDD

Elgondolkodtato 2011.04.26. 17:15:13

@Eruka: Igazad van, az ártatlanság vélelme mindenkinek jár:) Nem ítélek, hogy ne ítéltessek:)

Elgondolkodtato 2011.04.26. 17:20:24

@mosoly73: Ádám oké, de Kristóftól ennél sokkal kevesebbet:DDD

Molnár Sanyi 2011.04.26. 17:27:49

Sírva röhögök azokon, akik buzizzák Corleónét és a Pápát... Tényleg nem veszitek le hogy direkt húzzák a csajokat??? És ennyitől még senki nem lett buzi!!! Azért ha kiderülnek végül a dolgok, kíváncsi lennék ki fogja azt írni a blogon: ,,Tényleg egy fasz vagyok, és én vagyok a látens buzi amiért minden bokorban buzit látok?!,,
Nevetséges ez a sok lúzer fasz aki itt a gép előtt bátran buziz le másokat, közben meg egy dagadt fasz aki csak a gép előtt veri a faszát olyan nőkre, amilyeneket a Corleone és a Pápa meg is dug(tak)nak...
Bocsi, de hetek óta nézem szánalom gyermekei kommentjét és ami eddig viccesnek tűnt az most már fárasztó...

Molnár Sanyi 2011.04.26. 17:30:58

@panzermeyer: neked kifejezetten ajánlom előző kommentemet, te homofób, fasiszta! Bár őszinteséged magával ragadó :)

Dorinda41 2011.04.26. 17:32:09

@panzermeyer: Nem értek egyet. Nekem sincs semmi bajom azzal, ha valaki a saját nemét szereti. De gusztustalannak tartom, ha ezt nyílvánosan, ráadásul ilyen félreérthetetlenül mutatja ki. Ha kézenfogva sétálgatnak, akkor azt mondom aranyosak. De ha csókolóznak bizony elfog a hányinger.
PM pedig biztos legalább németül és angolul tökéletesen beszél. Jobban, mint némelyik itthoni nagyreményű manager. Neki ebből kell megélnie, ráadásul külföldön tölti az ideje nagyrészét, ott pedig ragad rá, mint szamárra a kullancs. Ne nézzétek le ezeket a lányokat. Könyvelek egy-kettőnek, tényleg ennyit keresnek, sokan közülük pedig 4-5 nyelvet beszélnek perfect.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.26. 17:32:31

@Molnár Sanyi: kedves Sanyi! ha nem érted a viccet, akkor nem itt kellene kommentelned. Üdvözöl húgod, Pityu.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 17:38:43

"Ja, és a GYIK a mindig idetévedő újaknak:
Ez jóóó.:))))))))
Kéretik ezt a kérdést is a listára tenni:
"de mit csinálnak ezek péntek-szombat-vasárnap? :)"

GYIK-ba:
- Valamikor fel kell mondani a kamerába is a szólókat. Ezt csinálják hétvégén. :)
- Blogba csak úgy írhatsz, ha sixx legalább egyszer már kidobott, mert beszóltál neki.
- Válassz egy kiesett játékost, akit minden nap követelj vissza a hotelBAN! Még nem ért véget a játék, drukkolunk, hogy te nyerj!
- Kérdezd meg mikor kezdenek el végre fogyni. A válasz: sosem, még mindig vannak kint az erdőben barnára sült elkóborolt magyar fiatalok párjaikat keresve.
- Ha szidni szeretnéd a blogban a műsort, csak akkor teheted ha cserébe felteszel egy reklámot valamiről amit el akarsz adni nekünk!
- Juant, Izaurát és társaikat szidni istenkáromlásnak minősül, megtalálunk!
Jó szórakozást! :)

Elgondolkodtato 2011.04.26. 17:40:44

@Dorinda41: Nem ezeket a lányokat nézem le. Senki nem vagyok, hogy ítélkezzem felettük (mindenki azt csinál amit akar, csak ne hisztizzen utána). Csak Pókot néztem le. És nem azért mert escortlány. Hanem azért amit és ahogy előad a műsorban.

Ljubica 2011.04.26. 18:01:45

@RAMBO:
"A Pókmajom nem kicsit van tele mindenféle fals önigazolásokkal."

Te is felfigyeltél arra az egyedülálló eszmefuttatásra?

Billy a kölyök 2011.04.26. 18:04:26

Szerintem az új lányok közül Detti egész helyes, de az alapján amit eddig láttunk, neki ugyanolyan áldozat szerepet szánnak mint Nikolnak, ÚjDaninak, vagy ÚjSzandrának.
Linda lesz a domináns nőstény, aki majd a védettséget kapja.

Ljubica 2011.04.26. 18:06:34

És ha már izomból buzizunk ugyis :), akkor szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyik fiú tapperolja a legtöbbet a többi fiú, mióta bejött a "luxushotelluxusédenbe"? Na...? Hmmm...

Ljubica 2011.04.26. 18:08:10

többi fiú = többi fiút, pardon

Ljubica 2011.04.26. 18:30:50

ugyis = úgyis
Akkor most elmegyek egy kávéért és csak kiváltom azt a szemüveget...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 18:41:35

@Elgondolkodtato: egyetértek, ez a pasiknál nem úgy működik mint a csajoknál, akik ugye néhány vödör vodka után spontán leszbipartit rendeznek.

@mosoly73: azt is vegyétek bele, hogy keine spoiler mert akkor mindannyiunkat kivágnak innen

@Dorinda41: annak, hogy én lenézem Pókmajmot semmi köze nincs ahhoz hogy esetleg ilyen munkát végez. Egészségére. A probléma az, hogy az utóbbi napokban egy rendkívül sérült és szeretethiányos kislány kezd előtörni belőle ami egyszerre szánalmas és nevetséges.

candyperfumegirl 2011.04.26. 18:47:45

Mi volt Kristóf hármas kommentje a király/pápa smárról? Gusztustalan, gyomorforgató és kiábrándító? Valami ilyesmi...ismételten megvillantotta szónoki képességeit. :)

beacska 2011.04.26. 19:52:34

nem láttam az ominózus csókot, csak az előzményeket, de 40 éves tapasztalattal kijelenthetem, nagyon csalódnék a saját radarjaimban, ha Ádám és Dani akár biszex is lenne. Ezek hóóót heterók, csak tartanak a bent lévő lányokról. ..és ki tudja, hogy nincsenek-e "titkos" küldetések, vagy egyszerűen csak feladatok.

...tudooom, nem voltam trendi, vadul buziznom kellene, de nem megy, no.

Dorinda41 2011.04.26. 20:17:14

@Benyeszke: Ezek a lányok egytől egyig szeretethiányosak és ez a keménykedő viselkedés csak máz, ami, ha találnak valakit akit tényleg szerethetnek és aki viszontszereti őket, úgy olvad el, mint hó a napon. Nem tudom, hogy egy sérült, szeretethiányos lány mióta szánalmas és nevetséges? Vagy csak az a gondod, hogy ez most már látszik is? Elrontották a játékod, hogy nem egy tetű csajt látsz nap, mint nap? Empátiád látom nem sok van. Szerintem pont ettől kezd végre emberi lenni. Részemről pont ezt vártam tőle.

beacska 2011.04.26. 20:22:29

@Dorinda41: nem kéne bántani egymást!
lehet, hogy neked szimpatikus ez a szeretethiányos Szandra, de van, akinek nem jön be ez a duma, amivel álcázza. Őszintén szólva nekem sem tetszik, hogy ezt a nagy "ilyennek adtam elő magam eddig"-dumát csak azóta nyomja, amióta Robi előállt a saját szenya-feladatával.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 20:31:48

@Dorinda41: egyáltalán nem az a szánalmas, hogy szeretethiányos, hanem az hogy az elmúlt hetekben előadta itt a kemény rafkós csajt most meg úgy zuhan össze mint egy kártyavár. Lásd tisztelet-mantra a múlt héten Krisztiánnal. Az nem tetszik, hogy megjátssza magát.

@beacska: köszi :-)

triss 2011.04.26. 20:56:30

szerintem sem melegek, csak szeretik reszelgetni a körmüket és vasalni a hajukat, szerencsekarkötőt és hajráfot hordani, és időnként csókot váltani egymással
nincs ebben semmi :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.26. 21:20:44

Nem hiszem, hogy melegek, csak adják a műsort, mert amíg érdekesek, addig nem teszik ki a szerkesztők.
Szerintem elhatározták, hogy bent nem csajoznak, ennyi. Mondjuk Niki helyett bárki más jó. :) Egyszer magához engedi, elnyeli a porszívó. :)

haruka 2011.04.26. 21:28:25

@beacska: sziaaaa! :) az én fiúhaverjaimból is kijön néha a buziság, mikor mattrészegek, szóval ebből nem kéne következtetéseket levonni. :)) (mint ahogy lányok is szoktak leszbizni részegen a diszkóban. az bezzeg biztos nem fúúúj senkinek! :P)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 21:32:11

1. Rémesen örülök, hogy most meg Robi buzul
2. Linda oda fog állni a srác mögé, aki molesztálta? Vagy a liba ennyire síkhülye? Akkó biztos lesz itt nemi erőszak is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 21:39:05

Robi beszédstílusa is irritál. Nafaja! :/

kisha1 2011.04.26. 21:47:58

@neccharisnyás útonálló: na épp ezt akartam írni, Robi egyre irritálóbb!

Szerintem nem esik messze a stílusa attól, amit eleinte képviselt küldetésből.
Kicsit olyan Szöszis: csajozok, arc vagyok, mindenkivel jóban vagyok, hülyeségeket beszélek típus...irtó fárasztó egy nímand.

kisha1 2011.04.26. 21:50:54

Ja és Linda tetkója "csodálllatos" :)

GL-581 g 2011.04.26. 21:51:49

Ilyen ótvar undorító ribancrendszámot még nem láttam.

delikvens 2011.04.26. 21:52:40

tehat nem buzik,csak viccbol buzulnak egy kicsit?tenyleg naon vicces es jopofa pff...es mar nem eloszor.lehet hogy nem csoratyik de rezeg a lec

répakörte 2011.04.26. 21:52:57

Szandra mikor fogja megtanulni, hogy kell használni a pirosítót? Nagyon csúnyán keni magára.

kisha1 2011.04.26. 21:57:00

Alíz: én tényleg tudok főzni, de megijedtem mikor megláttam h nem kaptunk receptet:)

Alíízzz egy paprikáscsirke a legalapabb kaja Mo.-on, pláne h tényleg tudnál főzni!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 21:57:58

@kisha1: A részeg nyomulása is iszonyat. Rég kilöktem volna már a lehányt teraszról a répahalom közepébe.

Juli-suli élőben! Türkíz körömlakk darabokkal fűszerezve.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 21:59:19

@kisha1: De ő legalább csinál valamit, és nem kertiszékben ücsörögve röhög a saját antifőző talentumán.

GL-581 g 2011.04.26. 22:00:13

Hét fiatal csaj csirkepörit készít. Burleszk. És Aliz elvileg még tud is főzni. Mindjárt elsírom magam...

kisha1 2011.04.26. 22:03:57

@GL-581 g: ja igen:D, azt egyik se vágja h azért lé és fedő nem ártana, h megpuhuljon és íze legyen :)) áááááá!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:05:59

Kemény 6 óra volt, megkűzdöttek vele, de OTT VAN!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:07:13

@GL-581 g: VV-s arcokat nem láttad főzni? Az is nagy show volt.

GL-581 g 2011.04.26. 22:08:17

A legratyibb pöri alkotója hazarepülhet gyakorolni? :D

@neccharisnyás útonálló: Igen, küzd a drága, de amikor hagymát vágott valami bazinagy darabolókéssel, reflexből felszisszentem. :)

*jinx* 2011.04.26. 22:09:18

@kisha1: de igen Szandi tett rá. ;-)

beacska 2011.04.26. 22:10:09

@haruka: sziaa! (integet vadul és ugrál közben)

_Molly 2011.04.26. 22:11:08

Simán lehet, hogy Szandra most kiesik (mármint csütörtökön), de ha Linda lép a helyébe, akkor simán lesz a hotelben egy új Szandra!

Amúgy kíváncsi vagyok marhára, hogy ki lesz a főzőverseny győztese, de arra jobban, hogy mit kap ezért cserébe! Talán védettséget?

És mi lesz két csajszival?...

_Molly 2011.04.26. 22:12:21

@GL-581 g: "A legratyibb pöri alkotója hazarepülhet gyakorolni? :D"

Jujj, ez nekem is tetszene!
Egy hirtelen halál most pont jókor jönne!:))))

beacska 2011.04.26. 22:12:49

jól láttam, hogy tejfölt nem adtak nekik? mondjuk, úgy tudom, nem nagyon van más országokban ez a tejtermék. a horvátoknál pl. nincs is, oda mindig vinni kell.

GL-581 g 2011.04.26. 22:19:01

Oregánó a csirkepaprikásba?! Pocooook! Ne máááár! :DDD

Azért Pókmajomnak is nagy puszi jár: "aszittem Krisztájé lesz a legrosszabb, mert mindent beletett, amit megfogott, például tett bele bort." Óbazmeg...

_Molly 2011.04.26. 22:24:17

Na, holnap lesz hirtelen halál. :D :D :D

Végre valami feszkó.

beacska 2011.04.26. 22:25:40

nem nagyon láttam az elején az ételfotókat a nevekkel. Nem csaltak a szerkik? Krisztáé tényleg jól nézett ki?

, ha tudod, légyszi, tedd be holnap, jó? köszi!!!

beacska 2011.04.26. 22:26:40

ugye nem kell felsorolnom, Dani ma hány akcióban vett részt? ;D

GL-581 g 2011.04.26. 22:27:01

@_Molly: Nem jó mégsem! Pocok lett a legbénább. :(

Niki és Jenny kiborult? Egy lány kiesik? Jaj, ne...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:29:24

Idegbajt kapok, hogy mindég belefutok ebbe a nyomorult sex&ny-ba, ezzel a hörcsögképű madárijesztővel. Fél másodperc belőle is felér 5 óra kemény kínzással!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:31:02

@GL-581 g: Lehet szerkik meghekkelték. Én a fiúk pártján vagyok: Nikiből és Jenny-ből nézem ki a legkevésbé az ehető ételt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:31:32

@GL-581 g: én majdnem elkezdtem sírni ezen a részen, de aztán kiötlöttem, hogy holnap csinálok itthon paprikás csirkét és ez nagyon megnyugtatott.

Annyira bírtam, hogy az összes lány azt mondta, hogy "én tudok főzni, csak...
1. nem szoktam ilyen kajákat csinálni
2. mások a fűszerek (ezt elfogadom, hacsak a magyar stáb nem csempészett Kolumbiába jóféle pirospaprikát)
3. recept nélkül nem megy

Jennifer legalább megmondta, hogy ő aztán nem szokott főzni.

@beacska: a tejföl lett volna a legkevesebb, itt sokkal nagyobb bajok voltak :D

Mondjuk az is észlény aki serpenyőt ad nekik csirkepaprikáshoz.

Na kidühöngtem magam :D

beacska 2011.04.26. 22:36:08

@Benyeszke: meg képzeld el, ahogy azon a kis platnin próbálnak nokedlit főzni...brrr...

mondjuk, ahogy azzal a folyós tésztával szerencsétlenkedtek a kanállal! az is szép látvány volt.

szerintem igazán letölthettek volna nekik a netről receptet! én még ma is előveszem a kiskönyvemet a palacsinta tésztához, mert a gyerekek elvárják, hogy PONT ugyanolyan legyen. pedig már vagy 100* sütöttem.

_Molly 2011.04.26. 22:38:11

@Benyeszke: Szűrőt sem láttam a nokedli kilapátolásához. Úgy láttam, villával piszkálták ki a vízből a megfőtt nokedlit. Azt azért megnéztem volna, hogy hogyan szaggatták bele.;P

beacska 2011.04.26. 22:39:21

@_Molly: mutatták! egyik kanálból piszkálták egy kisebbel. Se vágódeszka, se kés (fejcsóva)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:41:51

@beacska: lehet, hogy a recept tényleg megoldott volna pár problémát, de mondjuk azt nem, hogy Alíz véletlenül oregánót rakott bele paprika helyett :D

@_Molly: ahogy láttam, egy kanálról szaggatták egy másik kanál segítségével.

Morfologista 2011.04.26. 22:43:46

Nem szeretnék nagyon sovinisztának tűnni, de az a magyar lány, aki nem tud elkészíteni egy jó kis csirkepörköltet vagy csirkepaprikást, az annyit is ér. Ha Kolumbiában meg nincs tejföl, adhattak volna nekik tejszínt, annak azért lennie kell!

beacska 2011.04.26. 22:43:50

@Benyeszke: ez az oregánós dolog azért durva. utána már csinálni sem nagyon lehet vele semmit. (kac-kac)

De az 5 órás készítési időt még ki sem beszéltük!!! Naggggyon durva!!!

Jaaa, és nem csoda, hogy Kriszáé lett a legjobb, mert varázsszert használt-belehamuzott ;DDD

Edecker Bürger 2011.04.26. 22:45:26

Üdv mindenkinek!
1. Baltaarcú Linda nekem nem tetszik. Megint reménykedtem, hogy jön egy okos, de nem.
2. Szandra escort lány vagy sem, pont leszarom. Nektek tényleg ez számít a műsor szempontjából?
3. Fájt ahogy főztek, 5 óra alatt 4 db comb + maréknyi nokedli? Itthon felakasztanának. De lehet, kipróbálom, és ezután mindenki magának főz. Nem lenne több gondom.
4. Köszönöm a lehetőséget, de kiléptem a Gábor fan-club tagjai közül. Becsicskult Ádáméknak, méghozzá elég rendesen.
5. Kristóf még mindig a szvithartom, ilyen ember nincs is. Ilyen mondatokat csak forgatókönyv-írók találnak ki. Ő meg saját magától.
6. Detti "Aha!?"-ja elég érdekes volt, amikor a király szopókáival beszélgetett Szandráról. Talán nem áll be a sorba.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:45:29

@beacska: Az a Peggy-Bundy főzési stílus. Előpörköli az alapanyagot.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:46:07

@beacska: na a hamut ne is mondd, aki ennyire nem tiszteli az ételt azzal nem lehet mit kezdeni, ennek ellenére mégis az övé lett a legjobb, aminek mondjuk örülök.

5 órás készítés és volt amelyik nyers maradt! De úgy láttam ilyen tábori villanyrezsón dolgoztak, az se semmi.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:46:43

Egy csomó kommentem elszállt. Remek-remek! :/

_Molly 2011.04.26. 22:49:34

@beacska: Lehet, hogy Alíz petrezselymet akart beletenni. Arra hasonlít egy kicsit az oreganó.

Ha csak egy rezsójuk volt, akkor lehet, hogy ki kellett várniuk, amíg megfő a pöri.:(

beacska 2011.04.26. 22:50:17

@Benyeszke: én baromi sokat tudok bosszankodni, ha a horvát tűzhelyeken főzök, mert minden évben van 1-2 platni, ami sz*rt se ér, én meg ott állok, és várok a főzővízre...de azért lenne türelmetlenkedés, ha 5 órán át szöszmötölnék.

Edecker Bürger 2011.04.26. 22:50:32

@neccharisnyás útonálló: Ja, és visszamenőlegesen a kommentekben: mindenben egyetértek veled. És még mindig top10.

beacska 2011.04.26. 22:52:21

@_Molly: úgy néztem fejenként volt egy. Mondjuk a pöri legfeljebb 1 óra, de ott mehetett el az idő, hogy ÓRIÁSI nagy fazékban tették fel a nokedlit. Egy akkora förmedvény SOHA nem melegszik fel! egy marék nokinak elég lett volna egy kis fazék is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:52:33

@_Molly: nem, mindenkinek volt külön kis edénye meg rezsója és így sikerült 5 órán keresztül alkotni

Félve mondom, mert mindig a fejemet veszi vki de Linda nem olyan mint egy transzvesztita? Elképesztően kemény és férfias vonásai vannak. Azt látta vki hogy a tetoválása mit ábrázol?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:53:32

@Edecker Bürger: Kitűzőket bírod? Csináltatok. ;D

@beacska: Virsli vize kb. 30 perc alatt forrt. A hajam kitéptem.

Aliznál volt nokedliszaggató. A többiek aludtak?

_Molly 2011.04.26. 22:53:53

@neccharisnyás útonálló: Jah, nekem is egész nap ezt csinálja.:(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:58:48

@beacska: nekem a tábori villanyrezsó régen nagy élmény volt, amikor sátorozások alkalmával konzervet akartam melegíteni de a vége kivétel nélkül mindig az lett, hogy hidegen ettük a cuccot, akármi is volt :D

Edecker Bürger 2011.04.26. 22:59:42

@neccharisnyás útonálló: Ígértél képet a rajongói oldalra! (Szeretem azokat az embereket, akiknek van humoruk, és azt röviden, tömören egy komment keretében írásba öntik. Huh, Modor Tibi mindjárt megjelenik ezért a mondatért.) Csináltass. Vagy inkább én finanszírozzam?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:00:04

No, szóval ez a Linda-nő emlékeztet valakire az ismerősi körből. Még nemtom kire.

Időt faragni azzal nem lehetett volna, hogy 2 edényben megfőzik az egész nokedlihalmot vagy mittomén???

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:00:52

@Benyeszke: Ne sipákoljatok már, a tábori rezsó kb. 2 perc alatt melegszik fel, logisztika kérdése a többbi.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:01:42

Kicsit többbbb lett a bbbb.

beacska 2011.04.26. 23:02:07

szóval, ha lesz 2. széria, remélem, a szerkik jobban felkészülnek, és levonják a konzekvenciát, hogy a szegény éhes srácok kedvéért legalább receptet adnak nekik.

apropó, mekkorát ugrott a Dani az egyiktől! mi volt azzal a baj??? égetett? nem hiszem.

beacska 2011.04.26. 23:02:08

szóval, ha lesz 2. széria, remélem, a szerkik jobban felkészülnek, és levonják a konzekvenciát, hogy a szegény éhes srácok kedvéért legalább receptet adnak nekik.

apropó, mekkorát ugrott a Dani az egyiktől! mi volt azzal a baj??? égetett? nem hiszem.

*jinx* 2011.04.26. 23:02:25

@Benyeszke: de hogy lehet a pirospaprikát összekeverni az oregánóval? Alíz színvak vagy mi van?

beacska 2011.04.26. 23:03:00

@Edecker Bürger: nem is a felmelegedéssel van baj, hanem a hatásfokkal!!

*jinx* 2011.04.26. 23:04:27

@_Molly: "Egy hirtelen halál most pont jókor jönne!:)))) "

szerintem ezt az eredmény függvényében döntik el a szerkesztők, hogy védettség vagy hirtelen halál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:05:32

@Edecker Bürger: Modor Tibi lány! És én is szerelmetes volnék belé. :D
Kép rólam nem sok használható van. De ha megelégszel egy ágyból kirángatott, ébredő-szemű verzióval... akkor még őszinte a mosolyom ("Gyilkolok, ha nem adják oda a bögre kávém!")
Pesti, nem-láttam-nőt-ezer-éve, klimaxos szomszéd kölök határozottan letaglózódott tőle, kikászálódva a zsibbadt csengőgombba kapaszkodásból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:07:50

@beacska: Szerintem nyers volt. Azoktól nekem is feláll a hátamon a szőr. Hiába... áentéeszes gyerek rémmesék Csibe és Szalmon Ella barátságáról.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:08:13

@neccharisnyás útonálló: :))))
(Ja, és rendes hetero vagyok.)
Te már láttál engem? A leírás stimmel.

*jinx* 2011.04.26. 23:11:15

@beacska: nyers volt ÖT ÓRÁS FŐZÉS UTÁN WAZZE

Azt észrevettétek, hogy Kristóf is elkezdett nyávogva beszélni Dzsenivel??? :/

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:13:46

@neccharisnyás útonálló: Ha neked is 1 óra kell ébredéstől a normál állapotig, akkor igen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:15:28

@*jinx*: A körömlakkra beszólás az volt?
Amúgy sima fordított pszichológia. Kiválóan lehet vele embert nevelni. Mármint olyan egyedet, aki képes felfogni az összefüggést a viselkedésed és a kiváltó ok között. Mert az imbeciliseknél semmit se ér.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:17:08

@Edecker Bürger: Télen, hidegben, olykor.
Rekord: 15 perc, kagylóban mosdás, ruha, fogmosás, szempingálás, aztán start.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:25:35

@neccharisnyás útonálló: Ilyen nekem is volt, elaludtam. de egész nap nyomasztott a kapkodás.

Olyan kis csalódott vagyok emiatt a HÉ v. ÉH miatt, lelkes voltam az elején, aztán most leültették. Miért? Miért csinálják ezt? Ezek találták ki a Bárt is, bár a második szériát már elcseszték.

Ljubica 2011.04.26. 23:30:24

@Edecker Bürger:
Sziaaa! Csak nem sikerült egy idősíkba kerülnünk? :) Ha még itt vagy...

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:32:21

@Ljubica: Na, már napok óta emlegetlek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:33:01

@Edecker Bürger: Nemtom. Néha kiesik 1-2 rész, akkor megint jó nézni. Kiválasztás meg még mindig WTF nálam. Ki tudja, hogy próbálják majd a szerkik szétszedni a stabil párokat. Bár néhány Pókhoz hasonló taplraesettebb újonc igazán elférne.
Én megsirattam Toldit is. Nem idevaló volt. Tán pont azért (jó, meg másért is) De a világban is pont a hozzá hasonlók társaságát keresem, mert több mindent tudok velük közösen csinálni, mint egy Niki-fajtával. Jenny-t említettem már? :)))
A pasasok meg télleg no comment.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:38:29

@neccharisnyás útonálló: Nem, nem próbálják szétszedni őket, ez valami koncepció lehet náluk. Mi meg beszíjjuk. De ha továbbra is így bosszantanak, nem járnak jól velem, ha mérges vagyok, mindenki menekül előlem.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:39:24

@Ljubica: Most mi van, olyan vagy mint egy átlátszó lény, időnként feltűnsz, azután meg el.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:41:44

@Edecker Bürger: Hüpp-hüpp, barbatrükk! ;)))

Pedig azt látom az egyetlen értelmes szabálynak, hogy az utolsó együtt maradó eredeti pár nyer. De így, hogy ennyi bent a nyaraló... Mint egy floridai nyugdíjasotthon.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:46:23

@neccharisnyás útonálló: Jééé, öcsém kedvenc rajzfilmje volt, alig bírt beszélni, de mindig ezt a mondatot ismételgette. (Le is vertem a fejét néhányszor emiatt.)

És még a gatyák mintája, hossza, meg a Niki melegítője (by Sixx) is stimmel a nyugdíjasokhoz, bár az ottaniakban valószínűleg több élet van.

Ljubica 2011.04.26. 23:46:56

@Edecker Bürger: @neccharisnyás útonálló:
Én is sajnálom, hogy így kifújt, mert jó lehetne ez, csak kéne hozzá egy jó játékmester. És még csak nem is a legrafináltabb fajtából, a játék "természete" miatt menne ez szépen.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:50:01

@Ljubica: Ugye, ugye, jó alternatíva volt/lett volna a másik mellé (nem, azt tényleg nem nézem, bár minden hogyvoltot elolvasok).

Ljubica 2011.04.26. 23:50:08

@Edecker Bürger:
Jó'vanmá', jó'vanmá, öregember nem gyorsvonat... :)
Közben fordítok (egy sz.rt). Látnád, én milyen ideges vagyok... :))

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:52:23

@Ljubica: Namá nemá? Kak gyelá-ról vagy ángilusról? Ha azt mondod mandarint, kevéssé hiszem el.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:53:04

@Ljubica: Bénák az alanyok, mondom. Bár... a korosztályban mocorogva, arra kellett rájönnöm, iszonyat mázlim volt, hogy olyan emberek, barátok vettek körül, hogy csak most szembesültem a general IQ szinttel. Az öregedés edzi az idegeket, és most már nem futok ki a világból akkor se, ha egy bolond kamaszba oltott akaratos hisztikirálynőként viselkedő 30 körüli férjezett nővel hoz össze a sors.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:59:53

@neccharisnyás útonálló: Közvéleménykutatást folytattam az itthon fellelhető huszon korosztály körében. Azt mondták, ez az általános, szokjak hozzá. 30-as (eleje) férjezetlen hisztis picsákkal épp eleget találkoztam, le is rendeztem a lelküket, meg a hülyeségeiket..
Ez az egész a mi generációnk hibája, már úgy generálisan, és túlságosan általánosítva.
Az itt hozzászólók többsége viszont ellentmond ennek, van még remény.

Ljubica 2011.04.26. 23:59:56

@neccharisnyás útonálló:
Én is - ma minden mondatot "énis"-sel kezdek, vajon miért... - sajnáltam Toldit, olyan volt, mint egy kedves, toleráns UFO a Majmok bolygóján. Értelmes szavakat fűzött össze mondatokká, artikulált, gondolkozott, amikor válaszolt egy kérdésre, nem viselkedett egy, mint egy tahó, lehet, hogy még egy lányt előre is engedett egy ajtónál (fikció!, csak szerintem! -mielőtt még valaki megtörtént eseménynek venné :), nem is tudtak velem mit kezdeni a majmok.

Na de a majmokért nézzük... :)

Ljubica 2011.04.27. 00:01:38

@Edecker Bürger:
Na meglepődnél... :)
De ángilus hát, mi más... :(

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:06:30

@Ljubica: Másra már nincs is igény. Elfoglalta a világot, pedig reménykedtem az eszperantóban. Utálom az angol 126 igeidőt. Jó, ez olyan Toldis, világbéke, meg ilyenek. De ha beszéled a mandarint, tökön szúrom magam.

Ljubica 2011.04.27. 00:07:38

Ti mit gondoltok erről a Robiról?
Ha PókmajomSzandra x terápiás óra, akkor ő x + mennyi?
Jaj, csak nehogy ideegye a fene a vérszagra a sanyarúsorsúkurvák szent védelmezőjét/könyvelőjét...

Ljubica 2011.04.27. 00:10:46

@Edecker Bürger:
Azokkal az éles késekkel? :) Nehogy! :)

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:15:00

@Ljubica: És mikor már jó éles, fenek rajta egyet. Akkor jó. Nem vágom bele a tévébe egyiket sem, mert dédelgetem őket, nem mosogatom forró vízben, megatöbbi.

Robi leszerepelt. Részemről.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:17:08

@Edecker Bürger: Ó, nem panaszkodásból mondom. Rengeteg az ellenpélda. Hálistennek. Csak a műsor tökéletesen leképezi a mai viszonyokat, az ottaniak nem kirívó esetek, hanem az átlag.

Pl. nemrég engem néztek UFOnak, meg nem győztek bocsánatot kérni, mikor bekerülve adott társaságba ők néztek emilyennek, én meg vagyok amolyan, és rendesen levertem a palávert a bánásmódtól. Ide jutottunk. De nem olyan elcseszett világ ez. Csak meg kell tanulni a szabályokat, meg ha szükséges, erélyesebben kiállni az igazad mellett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:21:16

@Ljubica: Jó. Csak Toldi megjelenése elindított bennem egy utópiát. De tényleg a majmokért nézzük. ;)

Robi egy állat. Szerintem. Bár a molesztálós részt pont nem láttam. De ezek hozzák belőlem is elő az állatot. Attól meg már ők futnak vonyítva. És szerintem se kellett nagyon megjátszania magát a gyökérkedéshez. Ebben egyre biztosabb vagyok.

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:26:23

@neccharisnyás útonálló: Csak tudod nehéz a sok nyafka/diplomás de buta/tájékozatlan/semmi iránt nem érdeklődő/stb., tetszés szerint folytatható a sor/ közül kiválogatni a normálisabbját. A rutin, meg az évek hozták, hogy rövid idő után el tudom helyezni az illetőt, és ritkán tévedek. Igaz, akkor nagyon nagyot. De be szoktam vallani. Szemtől szembe, az érintettnek.

_Molly 2011.04.27. 00:27:39

A holnapi előzetes szerint Szandra és Linda összevitatkoznak. Pedig milyen jó barátságnak indult, amíg Robi nem lett a "közös pasi".

Nem értem, az a Linda miért pont a legtahóbb faszira szállt rá, esküszöm, nem értem! Ez így túl egyszerű, hogy mindig minden úgy történik, ahogy Ádámék akarják. Ettől uncsi!

Ljubica 2011.04.27. 00:27:49

@Edecker Bürger:
Nagyon ellenszenves volt először, most sem kedvelem, viszont sajnálom. Ott komoly sérülések lehettek. Mindegy, csak személyes megérzés.

Viszont írtad, hogy Kristóf szvíthart továbbra is, nálam is, nagyon szórakoztató, tényleg! :)
Láttad azt, amikor ott állt pucéron a (nagyon csúszós)labdát két kézzel tartva a pöcse (opppááárdon) előtt, és azt mondta valamelyik nagyokos, hogy tegye fel a kezét, aki szerint adják vissza Kristóf gatyáját, és ő föltette?
:)

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:35:11

@Ljubica: Spec nem láttam (konkrétan), mert nem folyamatosan nézem, csak hallgatom inkább, de mindez teljesen természetesen jön neki. Olyan kis okos. A felháborodása az Ádám-Dani pároson mindent vitt. Szerintem már félti a seggét. Remekül szórakoztam.

Ljubica 2011.04.27. 00:37:41

@_Molly:
Szerintem "éles szemmel" kiszúrta a leggyengébb láncszemet. + A hivatalosan egyetlen "szinglit."
Láttad, ahogy mindegyik fiú lesütötte a szemét és/vagy félrenézett, amikor elhangzott a kérdés, hogy kit választ a randira? Senki nem akar/mer? Ádámkánk "cunning plan"-jének keresztbe tenni.
Így tényleg nagyon uncsi. :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:40:04

@Edecker Bürger: Persze. Ilyen az élet. Én se tudom, meddig jutnék a csalhatatlan ösztöneim nélkül.

@_Molly: Linda is olyan, mint a Niki. Bírják az ilyen fazonokat. tán érzik rajtuk a zsetonszagot, tán jóég tudja mi az.

Ljubica 2011.04.27. 00:44:15

@Edecker Bürger:
:)))
Engem néhány megmozdulása Micimackóra emlékeztet. Nem biztos, hogy helytálló. :)

répakörte 2011.04.27. 00:47:54

@Morfologista: Magyar nő vagyok, de gyerekkorom óta undorodom a csirkétől, rosszul leszek a szagától, sosem eszem és még látványától is felfordul a gyomrom, plusz az élő állat közelébe sem megyek, így nem is főzök sose. De akkor - úgy látszik - annyit is érek...

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:48:09

@Ljubica: (Visítva röhög) De, stimmel, a mézescsuprot is a kezébe képzelem.

Ljubica 2011.04.27. 00:51:06

@neccharisnyás útonálló:
Azt mondta, amikor PókmajomSzandrával beszélget (a terasz lehányt részén:), hogy most kezdte harmadszor ő is a nulláról. 25 éves. (?)
Milyen zseton?
(Szerintem.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:55:48

@Ljubica: Jah. Akkor bocs. Beszélek itt hülyeségeket. Fáradt vagyok, ideje mennem lefeküdni, asszem.

Zseton, mint pénz. Merthogy vállalkozó vagy mi a szentem. Ránézésre meg kb. az az alak, aki az aktuális divatbabájával mutogatja magát a diszkóban, night clubban.

Ljubica 2011.04.27. 00:59:59

@neccharisnyás útonálló: @Edecker Bürger:
Hát hogy veletek aztán nem lehet komolyan beszélgetni, miközben a pszichoanalitikus irodalom gyöngyszemeit felhasználva itten komoly analízis folyik... :))
És most már én is röhögök a mézescsupor miatt! :)))

répakörte 2011.04.27. 01:02:13

@neccharisnyás útonálló: Tudom... És sajnálom is nagyon, szeretném, ha szeretném a csirkét :)
És így vagyok a paradicsommal is, rosszul leszek tőle... (az illatát viszont nagyon szeretem)

Így hát egyesek szerint nem sokat érek, de ez van :)

Amúgy: látom, hogy Ti is érzitek, hogy laposodik a műsor. Mióta Levi elment, nem?

répakörte 2011.04.27. 01:06:06

@Edecker Bürger: Az a legszörnyűbb az egészben, hogy a mostani tizenévesek döntő többsége még ennél is lejjebb van :(

Ljubica 2011.04.27. 01:06:07

@neccharisnyás útonálló:
Úgy értem, hogy szerintem nincs ott zseton, szegénynek. A látszat, hát az a látszat...

Jóccakát, látom nyert a MU az óhazából, akkor nálunk ünneplés lesz.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:06:36

@Ljubica: Szívesen elemezgetném a történéseket, de ha egyszer nincs mit ...
@répakörte: Már többször mondtam: Levi a királyfi, csak nincs tünde füle.

Holnap ilyentájt, ugyanitt. Hátha történik valami érdemleges.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 01:07:47

@répakörte: Se csirke, se paradicsom? Jobb, ha pakolod a koffert, és pucolsz a paprikáscsirkét követelő férfiak földjéről! :)))

Tettem egy megállapítást: Levi hányásának döntő befolyása volt a műsor cselekményére nézve! Emlékeztek még az elsőre, mikor két zigóta ámélkodva nézte, ahogy barátunk répaföldet ültet a teraszon?

Ljubica 2011.04.27. 01:09:40

Látom nyert az óhazában a MU, akkor nálunk ünneplés lesz. Jóccakát! :)

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:10:15

@neccharisnyás útonálló: :))))
Így nem lehet benneteket itt hagyni, ha ilyenkor nyomjátok a legjobb dumákat!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 01:11:08

@répakörte: Levi nagyon szimpi volt, amikor távozáskor azt mondta, hogy ami a hotelben történt az ott is marad. Emelt fővel távozott.

Nem az a lényeg, hogy pont ezt a kaját el tudja valaki készíteni. Különben meg ha valaki rendszeresen főz, az ki tud hozni valamit az alapanyagokból. Minimum: nem nyersen tálalja!

répakörte 2011.04.27. 01:13:27

@Edecker Bürger: Levi a királyfi - ez jó, tetszik :)

@neccharisnyás útonálló: Pakolom, pakolom, megyek a zöldség- és tésztaevők (-paradicsom) országába :)
Megállapításod helytálló! :D

Jó éjt Mindenkinek!

Ljubica 2011.04.27. 01:13:35

Azt mutatta, hogy elszállt a hozzászólás, de nem... Ööööö, mindegy. Bocs az ismétlésért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 01:18:00

Vissza a HÁNYÁST a hotelbe!!!!!!!

:)))

Na, most már tényleg pá!

répakörte 2011.04.27. 01:19:30

@mosoly73: Levi - ahogy @Edecker Bürger: mondja - a királyfi! :)))

Én azt hittem, nem nagyon tudok főzni (ritkán szoktam), egészen addig, amíg nem láttam a vv-ben Anikó és Éva szerencsétlenkedését (pl. habverőhasználat), vagy ma ezt. Recept alapján megy, nélküle csak pár étel. Mondjuk, én a csirkéhez hozzá sem nyúltam volna...
A nyers hús tényleg nagyon gáz, arról is árulkodik, hogy a készítő meg sem kóstolta (=lesz@rta a feladatot)

répakörte 2011.04.27. 01:20:18

@neccharisnyás útonálló: Róbert barátunk még nem hányt? Vedelni nagyon tud.

répakörte 2011.04.27. 01:26:31

@Edecker Bürger: 4-es pontra reagálva (kicsit későn, bocs): sajnos, lassan nekem is azt kell mondanom, hogy csalódtam Gáborban. Igaz, keveset mutatják, de akkor szinte mindig Ádámékkal van. Azért én még bízok benne, hogy ez taktika. :)
Levi emlékét így meggyalázni... :D

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:27:17

@répakörte: Na még utoljára. Gordon R. ráöntötte volna, arra, aki nyers csirkét ad fel. Ennek megállapításához nem kell kóstolgatni.
Könnyen pofázok most, de húszévesen sem haladta volna meg a képességeimet egy pár étel megfőzése. És nem azért, mert tudtam főzni, csak elraktam az agyamba, hogyan kell.

répakörte 2011.04.27. 01:31:14

@Edecker Bürger: Jah, Gordon még bele is nyomta volna az arcába az illetőnek. De ha már nem tud főzni valaki, akkor kóstoljon, nem? Ha már máshogy nem megy.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:32:17

@répakörte: Vagy böködje meg egy villával. Bassz, hát soha nem evett ilyesmit?

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:33:18

@répakörte: Jó, te nem, de nem ez az általános, ezzel ugye egyetértesz?

répakörte 2011.04.27. 01:34:11

@Edecker Bürger: Szerintem lesz@rta. Kié volt a nyers?

répakörte 2011.04.27. 01:35:42

@Edecker Bürger: Egyetértek, persze.
Én néhány étel specialistája vagyok csak, de azokat nagyon tudom :))))

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:35:48

@répakörte: Hát, annyira nem figyeltem, ilyen részleteket a kommentekből szoktam megtudni. Arra figyeltem csak fel, hogy Dani köpködött miatta. De hogy kié volt?

répakörte 2011.04.27. 01:38:12

@Edecker Bürger: Holnap sixx hátha megírja :)
Sajnos én sem figyelek mindig, pláne, mióta leült a műsor.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:40:24

@répakörte: Ilyenkor már akár offolhatunk is, írj meg egyet pl., én egyre inkább preferálom a hús nélküli ételeket (besokalltam, de nem vagyok vega), és van itt nálam olyan is, aki a paradicsomot utálja.

répakörte 2011.04.27. 01:49:35

@Edecker Bürger: Házi marcipán :) Kedvenc, és erre vagyok a legbüszkébb, mert elég nehéz csomómentesen kikeverni, sziszifuszi dolog.
Én se vagyok vega, akármennyire is szeretnék, a szervezetem 2-3 hetente igényli a húst.
Kedvenc saját ételek hagyományosak, krumplis tészta, párolt zöldségek ilyen-olyan szószokkal (úgy készülnek, hogy előveszem a receptkönyvet, kinézek egy szószt, aztán persze kiderül, hogy nincs itthon egy-két alapanyag, ezért ízlés/ötlet szerint beleteszek ezt-azt, és persze sosem írom le :))) ), töltött cukkini, zöldségleves, főzelékek, ilyesmik. Ötletet nem nagyon tudnék adni, mert ezek mind átlagos ételek... Extra dolgokat nem nagyon tudok, faluhelyen (bocs, miniváros :) nehéz hozzájutni a különleges dolgokhoz.

Bocs, ha lassú vagyok, vv-videót néztem.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:54:00

@répakörte: Ezt én is így szoktam! És itt sincsenek extra cuccok, néha néznek rám hülyén, miket keresek.
És rendesen darálod a mandulát meg ilyenek? Nem szeretem az édességet, de a marcipánért (igazi) megőrülök, a családom azzal szokott meglepni. Én még nem mertem nekilátni.

répakörte 2011.04.27. 01:54:08

@Edecker Bürger: A paradicsom-utálat a legrosszabb, mert megnehezíti a lecsó-evést (imádom a lecsót).

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:56:20

@répakörte: Szoktam trükközni, hogy a kölök ne vegye észre, néha sikerül is. Pl. eltüntetem a héját. Nyersen utálja, meg ha látható darabokban van az ételben.

répakörte 2011.04.27. 01:59:14

@Edecker Bürger: Nem, sajn csak mandulaaromát rakok bele, és szép zöld színű lesz. Úgy szoktam csinálni (így tanultam Anyukámtól, ő meg a volt szomszédtól, ő meg ki tudja, honnan), hogy a masszát megfelezem, az egyik felébe mandulaaroma, a másikba kakaó megy, és egymásra rétegezem. Sajnos mostanában nem csináltam, fogyókúrázik körülöttem mindenki (én is), nem fér bele... Először nagyon elcsesztem én is, ehetetlen lett. De bele lehet jönni, igaz, tényleg macerás, de megéri! :)
Egy dolgot szeretnék igazán megtanulni: a zserbót elkészíteni. De amíg nem nyerem vissza a normál súlyomat, bele sem kezdek :DDD

répakörte 2011.04.27. 02:02:43

@Edecker Bürger: Dettó :D Én úgy szoktam, hogy jó sok levet hagyok neki, egy részét leszűröm (a másik része normál a többieknek), majd azt öntöm rá a rizsre/tarhonyára.

Edecker Bürger 2011.04.27. 02:02:47

@répakörte: Na abban profi vagyok a házi kritikusok szerint, ha időszerű lesz, szólj. Most is itt van nekik az asztalon, rájárnak, mint a seregélyek a gyümölcsösre.

Edecker Bürger 2011.04.27. 02:05:19

@répakörte: Mostmár tényleg elköszönök, folyt. köv. holnap.

répakörte 2011.04.27. 02:11:03

@Edecker Bürger: Jajjj úrég, dejó nekik! Nagyon szerencsések! :)
Nálunk senki sem tud :( Úgyhogy csak néha-néha eszem, de ha egyszer megtanulom, akkor szerintem kétnaponta csinálhatom majd, mert képes vagyok belőle bármennyit megenni!
Időszerű majd csak valamikor fél év múlva lesz, sajnos. (remélem, addigra sikerül annyit leadnom, hogy nyugodt szívvel teletömhessem magam zserbóval :D )
Nagy kérés lenne, ha most megkérnélek rá - már ha van időd - hogy írd le a receptjét ide? Leírnám, elraknám a kis receptes füzetembe :) Szóval megkérlek rá, de ha most nincs időd, semmi gond! Ilyen későn már biztos feküdnél lassan... És úgyis betévedek még néha (mindig ilyen későn), és nem felejtelek el újra megkérni rá!!! :)

répakörte 2011.04.27. 02:11:52

@Edecker Bürger: Na, akkor kérésem tárgytalan mára, majd még összefutunk itt úgyis, és akkor nyaggatlak vele (ha nem gond) :)

Jó éjszakát!

beacska 2011.04.27. 07:34:18

@répakörte: neked a kedvenc mondásom:
"Utálom az uborkát. És örülök, hogy utálom, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig utálom." ;D

Edecker Bürger 2011.04.27. 11:49:08

@répakörte: Elküldöm privátban, megnézem tudom-e.

répakörte 2011.04.27. 11:52:07

@beacska: :) ez jó! megjegyzem, és alkalmazom a paradicsomra :)

répakörte 2011.04.27. 12:00:47

@Edecker Bürger: Köszönöm! Fogalmam sincs, hogy lehet-e?!

Edecker Bürger 2011.04.27. 13:08:00

Vajon sixx most alszik, vagy lelkierőt vesz? Úgy képzelem, biztatgatja magát, ujjai a billentyűzeten, és mered maga elé a gyönyörű szemeivel, ölében Mötley néha kiereszti alvás közben a karmait a puha mancsából. Crue meg összevissza jön megy.

Twinsy 2011.04.27. 15:49:21

Miért nincs mára HÉ HV?
süti beállítások módosítása