Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x29

2013. március 25. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Múlt héten két újfiú jött, az egyik távozott is menten, Robi meg beállt a király zombihadseregébe gyalogosnak, mert annyi gerinc van benne, mint egy gilisztában ebihalban. Kiesett a Sógor, a hotel bikája, aki a farkába kétszer is belehúzta Pókmajmot, hogy innentől ki fog dugni, azt nem tudom. A T69-est az ágyból rángathatták elő, mert egy fekete hálóingben van, amin átsejlenek a csöcsei is, a szeme alatt karikák, tán a Sógor távozóban vele is összeakadt? Két lány jön a héten titokzatos körülmények között, máris izgulunk.

Keményen indul a reggel, Gábor mossa lelkesen a pöcsét a zuhany alatt, Niki túlméretes kecskebékaként hever a mödanszié mellett és szétálló csöcseit masszírozza, hátha közelebb csúsznak egymáshoz, de nem. Ez csak vágókép, a történések a reggelinél indulnak, ahonnan Pókmajom lelép Robival, Niki meg lebüdösribancozza a biztonság kedvéért, majd a kamerába üdvözli Róbert igyekezetét, hogy próbál a lehető legjobb kesztyűbáb lenni, és a hét végén úgyis kiejti Pókmajmot.

Az ellenség a terasz még mindig összehányt részén Robival beszélget, te, én másfélmilliókat kerestem havonta, mondja, haggyámán. Nem szeretem firtatni mások anyagi helyzetét, de mi a faszomból keresett volna ennyit? A Sógor szerint annyira azért nem volt csudapinája. A pénzt felélte, és ugyan volt egy lóvés pasija, de nem fogadott el tőle pénzt, stb. És ezt ki hiszi el, de most komolyan? Nagyon értett a meneküléshez, mondja, tudatosan nem ártott, csak tudat alatt, ilyenkor viszont megszívta mindig = karma iz ö biccs. Mostantól magát adja, mondja, nem fog taktikázni, és kurva jól érzi magát ahhoz képest, hogy itt utálja mindenki, mint a szart. És elhangzik az epizód tételmondata is: Robi megjegyzi, micsoda filozofikus magasságokba emelkedtek itten, mire Pókmajom: "Én mindig is az voltam. Egy kibaszott Einstein." Epic.

Kristóf és Jennifer szintén Pókmajom esélyeit latolgatja, ami azért vicces, mert még négy nap van addig, kismillió dolog történhet a kiválasztásig, de ennek a kettőnek összesen nincs annyi agya, mint egy imbecilis macskának. A király is csatlakozik hozzájuk, Jennifer bizonytalan megjegyzését, miszerint Robival kellene foglalkozni a terv érdekében, lesepri magról, mint egy poloskát, ültesd már le magad te buta tyúk, majd ha bejönnek a jónők, akkor. Korleóne abban bízik, hogy Robi nem veszi be Pókmajom új színjátékát, hát majd meglátjuk, a pina hatalom. Korleóne odalent Alízt kövér disznónak titulálja, és már arra gondol, hogy esetleg őt kellene bevetni a Pókmajom ellen.

Isaura levelet hoz, a királynak kell olvasnia, bár ne így lenne, mert neki is gondja van a hosszabb szavakkal. Paródiapartit rendeznek, mindenki kihúzza egy kispajtása nevét, elkéri egy ruhadarabját, majd kifigurázza, ez vicces is lehet akár, vagy nagyon-nagyon kínos, én az utóbbiért drukkolok. Szent Dániel örül a feladatnak, mi meg annak, hogy megszabadult a rettenetes bajusztól. Öltözködnek, Niki a szokásos csöcsvillantással járul hozzá az izgalomfaktorhoz. A király Jennifert húzta, és deltás felsőtestére próbál egy falatnyi felsőt felerőltetni, felettébb furmányos (fifikás?) fickó. Jennifer nyávog, kinyúúúúúúúújtooooooood, neeeeemááááár, Kristóf betömhetné már a száját, mert iszonyú irritáló. A pápa a Pókmajom egyik miniruháját ölti magára és rúzzsal erősít rá a feminin vonalra.

A műsor során Dani és a király leginkább egymással van elfoglalva, a homoerotikus vonal egyre erősebb. Gábort a pöcsmosás óta nem láttuk, a sapkája most éppen Kriszta fején vigyorog, de a tulaj sehol. A pápa Pókmajom szabálytalan járását utánozza jól, a király nyávog, mint Jennifer, a Pókmajom a királyt próbálja imitálni, kevés sikerrel. Kristóf a befelé gacsoló, és macsós ökölpacsi-fétisben szenvedő Robiból csinál hülyét hegyes orrú cipőben. A többiekből nem nagyon mutatnak semmit, el sem tudom képzelni például Alízt, ahogy vicces. A Pókmajom szerint nem tudta utánozni a királyt, mert ő nem figyeli meg annyira a többieket, mint azok őt.

A fiúk az esőben a mödansziéban játszanak délután, és kitalálják, hogy le kéne venni Kristófról a fürdőgatyát. Sikerül, a futballedző egy szál faszban lebeg a vízen, és mivel attól tart a hidegben összetöpörödött farkát kiröhögik a nők, nem mer kijönni, hanem egy gumilabdát szorongat a lába között. Nem értem a dilemmát teljesen, hiszen OTT A LÁBAD KÖZÖTT A FARKADAT TAKARÓ GUMILABDA, tehát simán kimászhatna, és felmehetne átöltözni, de futballistában ritka az okos, így inkább szenved, és amikor már a sírógörcs környékezi, Kriszta szánalomból hozzávág egy törülközőt, nesze, takard a hímtagot. A manőver alá a zenei szerkesztő, akinek innen is küldünk egy hatalmas pacsit az eddigi munkájáért, egy olyan nótát játszik be, amiben a kisfaszú csávókról van szó.

Délután döglés van, illetve csak részben, mert Kristóf és Jennifer a legidegesítőbb óvodás udvarlási szertartást folytatja, Kristóf piszkálja a csajt, és a pinájából húzza ki a beragadt gatyát, ehhez csipog bazdmeg, mint valami elbaszott csirke, és még csikolja is, eszem megáll. A vacsoraasztalon maszkabáli kellékek várják a lakókat, és egy levél, tessen beöltözni, és az álarcokat (ilyen madártollas, egész arcot elfedő fajták) egész este magatokon tartani - na, már tudom, milyen titokzatos körülményekről regélt a kialvatlan T69-es.

Kristóf majdnem elájul a ruhák láttán, flitterek, arany, ezüst színek, sok ez neki, mondja, de mindez lófasz az álarcokhoz képest, amiktől még jobban tart, mint a világbékét hangoztató hippiktől, pedig. Az öltözködés alatt Gábort is megmutatják, csak nem fulladt bele a mödansziéba ezek szerint. Kristóf azt mondja Jennifernek, hogy undorító, Pókmajom csöcsöt villant, nem ér ez másfélmilliót, de még ötezret sem. Az álca persze pont olyan, mint Supermané, aki így nem ismeri fel a másikat, az egy idióta. A bár mellett tánc kezdődik, Szent Dániel természetesen nem a nőkkel, hanem Korleónéval lejt, nem mondok én erre már semmit. Mondjuk a nők valami borzalmasan szarul mozognak, lehet a kétségbeesés taszajtja egymás karjaiba a két derék férfit.

Na, megismerjük a két újnőt, az egyiket Lindának hívják, pókerosztó, és a hátán jó nagy varrás díszeleg, valami sárkány, ha jól látom. Erős, sokat látott vonásokkal az arcán érkezik, talán műfogsorral. A férfiak terén magabiztos, megszerzi magának, akit akar, ő választ, mert a faszik tapadnak rá. Ezt nehezen tudom elképzelni, de mindegy. Társa, Detti, 21 éves hostess és egyetemi hallgató, aranyos az arca, 25 milláért mindenre képes és okos, a csípője meg szélesebb, mint egy ZIL-plató. Egész arcot fedő álarcban érkeznek a buli közepébe, szia, Linda, szia, Detti. Niki számított rá, hogy csajok jönnek, ugye, hogy nem reménytelen a csaj. Pókmajom szerint elég rozzant a két tyúk, Robi viszont menten lecsap, és viszi őket körbe a hotelben.

Jennifer védettséget vizionál a egyik újnőnek, Kristóf bizonytalanul azt tippeli, az álarccal lesz kapcsolatban, aztán lemondóan legyint, á, sose találjuk ki. Linda nem nyerte meg a király tetszését, ahol ekkora tetkó van a háton, ott baj van, mondja bölcsen. Ettől még a pápával együtt bevonják a lányokat az össztáncba, ami Nikiben pánikrohamot idéz elő, jajistenem, nehogy elszeressék tőlem a királyt. Detti szerint mindenki nyitott volt, és örült nekik, lesz majd ez így se, meglásd. A király letisztázza a helyzetet: be voltunk baszva, azért voltunk jófejek. A Pókmajom Lindának magyarázza, micsoda faszacsaj is ő, és miért rühellik a többiek, táncoslány vagyok, azért, lenéznek ezek engem.

A bárban persze a király gyúrja Dettit, egy szavát el ne hidd ennek a szakadár ribancnak, hazudik egyre. Eddig geci volt, most jópofozik, téged is átbasz, meglásd. Pókmajom a tetkósnak tömi a fejét továbbra is, eddig csak szerepet játszottam, érzelmi hullámvölgyeket színleltem, ez hogy hazudik bazmeg, eszem megáll. Lindában nem keres szövetségest, mondja, de hasonlóan gondolkodunk, na, a király pont ettől tart. Robi odalent egyre részegebb, Nikire pusztul rá először, de ez csak időleges, jön Pókmajom, a hivatalos párja, akinek szerelmet vall és baszást kér tőle, egészen pontosan ezekkel a szavakkal: "Nem szétkúrnálak, szanaszét basználak." Pókmajom közben azt nyilatkozza, hogy Robi nem jön be neki, mint férfi, azaz dugni fog vele is.

Kristóf Nikit tanítja táncolni, a vak vezet világtalant mondás hirtelen új értelmet nyer. Mivel Robinak nem jön össze Pókmajom elsőre, tovább vedel, és amikor már teljesen bátorra itta magát, Lindára támad, de szép barna szemed van neked, mondja, és simogatja a combját meg a nyakát, aztán meg lenyalja a tequilát a combjáról, nem szarozik na. Egy napja árva a Kúrós trón, és máris beleülne. Gyere csak félre, mondja Robi, beszéljünk. És Linda menten megy is, zsák a foltját? Robi elmeséli Lindának, hogy a király azt akarja, ejtse ki Pókmajmot, de utána úgyis őt akarják innen kivágni majd, amivel nehéz vitatkozni. Linda csókot nyom Robi ujjára, majd a srác szájába nyomja a kezét. Kristóf máris büszke Robira, menj rá a nőre, testvér!

Niki csókot akar a királytól, mert irritálja, hogy leszarja a csöcseit, pedig ő meg már egy hete sárlik, és ha nem történik hamar valami, rámászik egy samponos palackra. A király kifejti, hogy a nők ostobák, és ha ő itten egy csókot elereszt, azt máshogy értelmezik, és máris kész a baj, inkább felmegy, kiveri, oszt jóvan. Szent Dani sem kerüli el sorsát, neki Krisztát kellene megcsókolni, ehelyett inkább Korleóne szájára nyomna egy csókot, s lőn, vonakodva igaz, de megtörténik a smár, Dani becsukja a szemét, Korleóne csók közben megfogja az arcát, erre nincs magyarázat, kérem szépen.

Robi bezzeg a pinát kedveli, és Lindát rángatja, kissé erőszakosan, sőt, nagyon is, de a lány első este nem dug, és kifordul az ölelésből. Ez nem akadály, Robi megy utána az erkélyre, és molesztálja, nem kicsit kényelmetlen látni az erőszakos közeledést, de Linda valahogy elhajtja. Robi ezt követően ismét Nikit találja meg, mire a műcsöcsű leproliparasztozza, és kénytelen Pókmajom ágyáig menekülni. A csaj azzal hajtja el a picsába, hogy ne részegen másszon rá, hanem józanul, mert undorodik tőle. Robi a végén a terasz összehányt részén köt ki, és egy székben alszik, sörösüveggel a kezében.

Címkék: éden hotel
323 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:52:33

@_Molly: nem, mindenkinek volt külön kis edénye meg rezsója és így sikerült 5 órán keresztül alkotni

Félve mondom, mert mindig a fejemet veszi vki de Linda nem olyan mint egy transzvesztita? Elképesztően kemény és férfias vonásai vannak. Azt látta vki hogy a tetoválása mit ábrázol?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 22:53:32

@Edecker Bürger: Kitűzőket bírod? Csináltatok. ;D

@beacska: Virsli vize kb. 30 perc alatt forrt. A hajam kitéptem.

Aliznál volt nokedliszaggató. A többiek aludtak?

_Molly 2011.04.26. 22:53:53

@neccharisnyás útonálló: Jah, nekem is egész nap ezt csinálja.:(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.26. 22:58:48

@beacska: nekem a tábori villanyrezsó régen nagy élmény volt, amikor sátorozások alkalmával konzervet akartam melegíteni de a vége kivétel nélkül mindig az lett, hogy hidegen ettük a cuccot, akármi is volt :D

Edecker Bürger 2011.04.26. 22:59:42

@neccharisnyás útonálló: Ígértél képet a rajongói oldalra! (Szeretem azokat az embereket, akiknek van humoruk, és azt röviden, tömören egy komment keretében írásba öntik. Huh, Modor Tibi mindjárt megjelenik ezért a mondatért.) Csináltass. Vagy inkább én finanszírozzam?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:00:04

No, szóval ez a Linda-nő emlékeztet valakire az ismerősi körből. Még nemtom kire.

Időt faragni azzal nem lehetett volna, hogy 2 edényben megfőzik az egész nokedlihalmot vagy mittomén???

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:00:52

@Benyeszke: Ne sipákoljatok már, a tábori rezsó kb. 2 perc alatt melegszik fel, logisztika kérdése a többbi.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:01:42

Kicsit többbbb lett a bbbb.

beacska 2011.04.26. 23:02:07

szóval, ha lesz 2. széria, remélem, a szerkik jobban felkészülnek, és levonják a konzekvenciát, hogy a szegény éhes srácok kedvéért legalább receptet adnak nekik.

apropó, mekkorát ugrott a Dani az egyiktől! mi volt azzal a baj??? égetett? nem hiszem.

beacska 2011.04.26. 23:02:08

szóval, ha lesz 2. széria, remélem, a szerkik jobban felkészülnek, és levonják a konzekvenciát, hogy a szegény éhes srácok kedvéért legalább receptet adnak nekik.

apropó, mekkorát ugrott a Dani az egyiktől! mi volt azzal a baj??? égetett? nem hiszem.

*jinx* 2011.04.26. 23:02:25

@Benyeszke: de hogy lehet a pirospaprikát összekeverni az oregánóval? Alíz színvak vagy mi van?

beacska 2011.04.26. 23:03:00

@Edecker Bürger: nem is a felmelegedéssel van baj, hanem a hatásfokkal!!

*jinx* 2011.04.26. 23:04:27

@_Molly: "Egy hirtelen halál most pont jókor jönne!:)))) "

szerintem ezt az eredmény függvényében döntik el a szerkesztők, hogy védettség vagy hirtelen halál.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:05:32

@Edecker Bürger: Modor Tibi lány! És én is szerelmetes volnék belé. :D
Kép rólam nem sok használható van. De ha megelégszel egy ágyból kirángatott, ébredő-szemű verzióval... akkor még őszinte a mosolyom ("Gyilkolok, ha nem adják oda a bögre kávém!")
Pesti, nem-láttam-nőt-ezer-éve, klimaxos szomszéd kölök határozottan letaglózódott tőle, kikászálódva a zsibbadt csengőgombba kapaszkodásból.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:07:50

@beacska: Szerintem nyers volt. Azoktól nekem is feláll a hátamon a szőr. Hiába... áentéeszes gyerek rémmesék Csibe és Szalmon Ella barátságáról.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:08:13

@neccharisnyás útonálló: :))))
(Ja, és rendes hetero vagyok.)
Te már láttál engem? A leírás stimmel.

*jinx* 2011.04.26. 23:11:15

@beacska: nyers volt ÖT ÓRÁS FŐZÉS UTÁN WAZZE

Azt észrevettétek, hogy Kristóf is elkezdett nyávogva beszélni Dzsenivel??? :/

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:13:46

@neccharisnyás útonálló: Ha neked is 1 óra kell ébredéstől a normál állapotig, akkor igen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:15:28

@*jinx*: A körömlakkra beszólás az volt?
Amúgy sima fordított pszichológia. Kiválóan lehet vele embert nevelni. Mármint olyan egyedet, aki képes felfogni az összefüggést a viselkedésed és a kiváltó ok között. Mert az imbeciliseknél semmit se ér.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:17:08

@Edecker Bürger: Télen, hidegben, olykor.
Rekord: 15 perc, kagylóban mosdás, ruha, fogmosás, szempingálás, aztán start.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:25:35

@neccharisnyás útonálló: Ilyen nekem is volt, elaludtam. de egész nap nyomasztott a kapkodás.

Olyan kis csalódott vagyok emiatt a HÉ v. ÉH miatt, lelkes voltam az elején, aztán most leültették. Miért? Miért csinálják ezt? Ezek találták ki a Bárt is, bár a második szériát már elcseszték.

Ljubica 2011.04.26. 23:30:24

@Edecker Bürger:
Sziaaa! Csak nem sikerült egy idősíkba kerülnünk? :) Ha még itt vagy...

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:32:21

@Ljubica: Na, már napok óta emlegetlek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:33:01

@Edecker Bürger: Nemtom. Néha kiesik 1-2 rész, akkor megint jó nézni. Kiválasztás meg még mindig WTF nálam. Ki tudja, hogy próbálják majd a szerkik szétszedni a stabil párokat. Bár néhány Pókhoz hasonló taplraesettebb újonc igazán elférne.
Én megsirattam Toldit is. Nem idevaló volt. Tán pont azért (jó, meg másért is) De a világban is pont a hozzá hasonlók társaságát keresem, mert több mindent tudok velük közösen csinálni, mint egy Niki-fajtával. Jenny-t említettem már? :)))
A pasasok meg télleg no comment.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:38:29

@neccharisnyás útonálló: Nem, nem próbálják szétszedni őket, ez valami koncepció lehet náluk. Mi meg beszíjjuk. De ha továbbra is így bosszantanak, nem járnak jól velem, ha mérges vagyok, mindenki menekül előlem.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:39:24

@Ljubica: Most mi van, olyan vagy mint egy átlátszó lény, időnként feltűnsz, azután meg el.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:41:44

@Edecker Bürger: Hüpp-hüpp, barbatrükk! ;)))

Pedig azt látom az egyetlen értelmes szabálynak, hogy az utolsó együtt maradó eredeti pár nyer. De így, hogy ennyi bent a nyaraló... Mint egy floridai nyugdíjasotthon.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:46:23

@neccharisnyás útonálló: Jééé, öcsém kedvenc rajzfilmje volt, alig bírt beszélni, de mindig ezt a mondatot ismételgette. (Le is vertem a fejét néhányszor emiatt.)

És még a gatyák mintája, hossza, meg a Niki melegítője (by Sixx) is stimmel a nyugdíjasokhoz, bár az ottaniakban valószínűleg több élet van.

Ljubica 2011.04.26. 23:46:56

@Edecker Bürger: @neccharisnyás útonálló:
Én is sajnálom, hogy így kifújt, mert jó lehetne ez, csak kéne hozzá egy jó játékmester. És még csak nem is a legrafináltabb fajtából, a játék "természete" miatt menne ez szépen.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:50:01

@Ljubica: Ugye, ugye, jó alternatíva volt/lett volna a másik mellé (nem, azt tényleg nem nézem, bár minden hogyvoltot elolvasok).

Ljubica 2011.04.26. 23:50:08

@Edecker Bürger:
Jó'vanmá', jó'vanmá, öregember nem gyorsvonat... :)
Közben fordítok (egy sz.rt). Látnád, én milyen ideges vagyok... :))

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:52:23

@Ljubica: Namá nemá? Kak gyelá-ról vagy ángilusról? Ha azt mondod mandarint, kevéssé hiszem el.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.26. 23:53:04

@Ljubica: Bénák az alanyok, mondom. Bár... a korosztályban mocorogva, arra kellett rájönnöm, iszonyat mázlim volt, hogy olyan emberek, barátok vettek körül, hogy csak most szembesültem a general IQ szinttel. Az öregedés edzi az idegeket, és most már nem futok ki a világból akkor se, ha egy bolond kamaszba oltott akaratos hisztikirálynőként viselkedő 30 körüli férjezett nővel hoz össze a sors.

Edecker Bürger 2011.04.26. 23:59:53

@neccharisnyás útonálló: Közvéleménykutatást folytattam az itthon fellelhető huszon korosztály körében. Azt mondták, ez az általános, szokjak hozzá. 30-as (eleje) férjezetlen hisztis picsákkal épp eleget találkoztam, le is rendeztem a lelküket, meg a hülyeségeiket..
Ez az egész a mi generációnk hibája, már úgy generálisan, és túlságosan általánosítva.
Az itt hozzászólók többsége viszont ellentmond ennek, van még remény.

Ljubica 2011.04.26. 23:59:56

@neccharisnyás útonálló:
Én is - ma minden mondatot "énis"-sel kezdek, vajon miért... - sajnáltam Toldit, olyan volt, mint egy kedves, toleráns UFO a Majmok bolygóján. Értelmes szavakat fűzött össze mondatokká, artikulált, gondolkozott, amikor válaszolt egy kérdésre, nem viselkedett egy, mint egy tahó, lehet, hogy még egy lányt előre is engedett egy ajtónál (fikció!, csak szerintem! -mielőtt még valaki megtörtént eseménynek venné :), nem is tudtak velem mit kezdeni a majmok.

Na de a majmokért nézzük... :)

Ljubica 2011.04.27. 00:01:38

@Edecker Bürger:
Na meglepődnél... :)
De ángilus hát, mi más... :(

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:06:30

@Ljubica: Másra már nincs is igény. Elfoglalta a világot, pedig reménykedtem az eszperantóban. Utálom az angol 126 igeidőt. Jó, ez olyan Toldis, világbéke, meg ilyenek. De ha beszéled a mandarint, tökön szúrom magam.

Ljubica 2011.04.27. 00:07:38

Ti mit gondoltok erről a Robiról?
Ha PókmajomSzandra x terápiás óra, akkor ő x + mennyi?
Jaj, csak nehogy ideegye a fene a vérszagra a sanyarúsorsúkurvák szent védelmezőjét/könyvelőjét...

Ljubica 2011.04.27. 00:10:46

@Edecker Bürger:
Azokkal az éles késekkel? :) Nehogy! :)

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:15:00

@Ljubica: És mikor már jó éles, fenek rajta egyet. Akkor jó. Nem vágom bele a tévébe egyiket sem, mert dédelgetem őket, nem mosogatom forró vízben, megatöbbi.

Robi leszerepelt. Részemről.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:17:08

@Edecker Bürger: Ó, nem panaszkodásból mondom. Rengeteg az ellenpélda. Hálistennek. Csak a műsor tökéletesen leképezi a mai viszonyokat, az ottaniak nem kirívó esetek, hanem az átlag.

Pl. nemrég engem néztek UFOnak, meg nem győztek bocsánatot kérni, mikor bekerülve adott társaságba ők néztek emilyennek, én meg vagyok amolyan, és rendesen levertem a palávert a bánásmódtól. Ide jutottunk. De nem olyan elcseszett világ ez. Csak meg kell tanulni a szabályokat, meg ha szükséges, erélyesebben kiállni az igazad mellett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:21:16

@Ljubica: Jó. Csak Toldi megjelenése elindított bennem egy utópiát. De tényleg a majmokért nézzük. ;)

Robi egy állat. Szerintem. Bár a molesztálós részt pont nem láttam. De ezek hozzák belőlem is elő az állatot. Attól meg már ők futnak vonyítva. És szerintem se kellett nagyon megjátszania magát a gyökérkedéshez. Ebben egyre biztosabb vagyok.

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:26:23

@neccharisnyás útonálló: Csak tudod nehéz a sok nyafka/diplomás de buta/tájékozatlan/semmi iránt nem érdeklődő/stb., tetszés szerint folytatható a sor/ közül kiválogatni a normálisabbját. A rutin, meg az évek hozták, hogy rövid idő után el tudom helyezni az illetőt, és ritkán tévedek. Igaz, akkor nagyon nagyot. De be szoktam vallani. Szemtől szembe, az érintettnek.

_Molly 2011.04.27. 00:27:39

A holnapi előzetes szerint Szandra és Linda összevitatkoznak. Pedig milyen jó barátságnak indult, amíg Robi nem lett a "közös pasi".

Nem értem, az a Linda miért pont a legtahóbb faszira szállt rá, esküszöm, nem értem! Ez így túl egyszerű, hogy mindig minden úgy történik, ahogy Ádámék akarják. Ettől uncsi!

Ljubica 2011.04.27. 00:27:49

@Edecker Bürger:
Nagyon ellenszenves volt először, most sem kedvelem, viszont sajnálom. Ott komoly sérülések lehettek. Mindegy, csak személyes megérzés.

Viszont írtad, hogy Kristóf szvíthart továbbra is, nálam is, nagyon szórakoztató, tényleg! :)
Láttad azt, amikor ott állt pucéron a (nagyon csúszós)labdát két kézzel tartva a pöcse (opppááárdon) előtt, és azt mondta valamelyik nagyokos, hogy tegye fel a kezét, aki szerint adják vissza Kristóf gatyáját, és ő föltette?
:)

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:35:11

@Ljubica: Spec nem láttam (konkrétan), mert nem folyamatosan nézem, csak hallgatom inkább, de mindez teljesen természetesen jön neki. Olyan kis okos. A felháborodása az Ádám-Dani pároson mindent vitt. Szerintem már félti a seggét. Remekül szórakoztam.

Ljubica 2011.04.27. 00:37:41

@_Molly:
Szerintem "éles szemmel" kiszúrta a leggyengébb láncszemet. + A hivatalosan egyetlen "szinglit."
Láttad, ahogy mindegyik fiú lesütötte a szemét és/vagy félrenézett, amikor elhangzott a kérdés, hogy kit választ a randira? Senki nem akar/mer? Ádámkánk "cunning plan"-jének keresztbe tenni.
Így tényleg nagyon uncsi. :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:40:04

@Edecker Bürger: Persze. Ilyen az élet. Én se tudom, meddig jutnék a csalhatatlan ösztöneim nélkül.

@_Molly: Linda is olyan, mint a Niki. Bírják az ilyen fazonokat. tán érzik rajtuk a zsetonszagot, tán jóég tudja mi az.

Ljubica 2011.04.27. 00:44:15

@Edecker Bürger:
:)))
Engem néhány megmozdulása Micimackóra emlékeztet. Nem biztos, hogy helytálló. :)

répakörte 2011.04.27. 00:47:54

@Morfologista: Magyar nő vagyok, de gyerekkorom óta undorodom a csirkétől, rosszul leszek a szagától, sosem eszem és még látványától is felfordul a gyomrom, plusz az élő állat közelébe sem megyek, így nem is főzök sose. De akkor - úgy látszik - annyit is érek...

Edecker Bürger 2011.04.27. 00:48:09

@Ljubica: (Visítva röhög) De, stimmel, a mézescsuprot is a kezébe képzelem.

Ljubica 2011.04.27. 00:51:06

@neccharisnyás útonálló:
Azt mondta, amikor PókmajomSzandrával beszélget (a terasz lehányt részén:), hogy most kezdte harmadszor ő is a nulláról. 25 éves. (?)
Milyen zseton?
(Szerintem.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 00:55:48

@Ljubica: Jah. Akkor bocs. Beszélek itt hülyeségeket. Fáradt vagyok, ideje mennem lefeküdni, asszem.

Zseton, mint pénz. Merthogy vállalkozó vagy mi a szentem. Ránézésre meg kb. az az alak, aki az aktuális divatbabájával mutogatja magát a diszkóban, night clubban.

Ljubica 2011.04.27. 00:59:59

@neccharisnyás útonálló: @Edecker Bürger:
Hát hogy veletek aztán nem lehet komolyan beszélgetni, miközben a pszichoanalitikus irodalom gyöngyszemeit felhasználva itten komoly analízis folyik... :))
És most már én is röhögök a mézescsupor miatt! :)))

répakörte 2011.04.27. 01:02:13

@neccharisnyás útonálló: Tudom... És sajnálom is nagyon, szeretném, ha szeretném a csirkét :)
És így vagyok a paradicsommal is, rosszul leszek tőle... (az illatát viszont nagyon szeretem)

Így hát egyesek szerint nem sokat érek, de ez van :)

Amúgy: látom, hogy Ti is érzitek, hogy laposodik a műsor. Mióta Levi elment, nem?

répakörte 2011.04.27. 01:06:06

@Edecker Bürger: Az a legszörnyűbb az egészben, hogy a mostani tizenévesek döntő többsége még ennél is lejjebb van :(

Ljubica 2011.04.27. 01:06:07

@neccharisnyás útonálló:
Úgy értem, hogy szerintem nincs ott zseton, szegénynek. A látszat, hát az a látszat...

Jóccakát, látom nyert a MU az óhazából, akkor nálunk ünneplés lesz.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:06:36

@Ljubica: Szívesen elemezgetném a történéseket, de ha egyszer nincs mit ...
@répakörte: Már többször mondtam: Levi a királyfi, csak nincs tünde füle.

Holnap ilyentájt, ugyanitt. Hátha történik valami érdemleges.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 01:07:47

@répakörte: Se csirke, se paradicsom? Jobb, ha pakolod a koffert, és pucolsz a paprikáscsirkét követelő férfiak földjéről! :)))

Tettem egy megállapítást: Levi hányásának döntő befolyása volt a műsor cselekményére nézve! Emlékeztek még az elsőre, mikor két zigóta ámélkodva nézte, ahogy barátunk répaföldet ültet a teraszon?

Ljubica 2011.04.27. 01:09:40

Látom nyert az óhazában a MU, akkor nálunk ünneplés lesz. Jóccakát! :)

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:10:15

@neccharisnyás útonálló: :))))
Így nem lehet benneteket itt hagyni, ha ilyenkor nyomjátok a legjobb dumákat!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.27. 01:11:08

@répakörte: Levi nagyon szimpi volt, amikor távozáskor azt mondta, hogy ami a hotelben történt az ott is marad. Emelt fővel távozott.

Nem az a lényeg, hogy pont ezt a kaját el tudja valaki készíteni. Különben meg ha valaki rendszeresen főz, az ki tud hozni valamit az alapanyagokból. Minimum: nem nyersen tálalja!

répakörte 2011.04.27. 01:13:27

@Edecker Bürger: Levi a királyfi - ez jó, tetszik :)

@neccharisnyás útonálló: Pakolom, pakolom, megyek a zöldség- és tésztaevők (-paradicsom) országába :)
Megállapításod helytálló! :D

Jó éjt Mindenkinek!

Ljubica 2011.04.27. 01:13:35

Azt mutatta, hogy elszállt a hozzászólás, de nem... Ööööö, mindegy. Bocs az ismétlésért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.27. 01:18:00

Vissza a HÁNYÁST a hotelbe!!!!!!!

:)))

Na, most már tényleg pá!

répakörte 2011.04.27. 01:19:30

@mosoly73: Levi - ahogy @Edecker Bürger: mondja - a királyfi! :)))

Én azt hittem, nem nagyon tudok főzni (ritkán szoktam), egészen addig, amíg nem láttam a vv-ben Anikó és Éva szerencsétlenkedését (pl. habverőhasználat), vagy ma ezt. Recept alapján megy, nélküle csak pár étel. Mondjuk, én a csirkéhez hozzá sem nyúltam volna...
A nyers hús tényleg nagyon gáz, arról is árulkodik, hogy a készítő meg sem kóstolta (=lesz@rta a feladatot)

répakörte 2011.04.27. 01:20:18

@neccharisnyás útonálló: Róbert barátunk még nem hányt? Vedelni nagyon tud.

répakörte 2011.04.27. 01:26:31

@Edecker Bürger: 4-es pontra reagálva (kicsit későn, bocs): sajnos, lassan nekem is azt kell mondanom, hogy csalódtam Gáborban. Igaz, keveset mutatják, de akkor szinte mindig Ádámékkal van. Azért én még bízok benne, hogy ez taktika. :)
Levi emlékét így meggyalázni... :D

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:27:17

@répakörte: Na még utoljára. Gordon R. ráöntötte volna, arra, aki nyers csirkét ad fel. Ennek megállapításához nem kell kóstolgatni.
Könnyen pofázok most, de húszévesen sem haladta volna meg a képességeimet egy pár étel megfőzése. És nem azért, mert tudtam főzni, csak elraktam az agyamba, hogyan kell.

répakörte 2011.04.27. 01:31:14

@Edecker Bürger: Jah, Gordon még bele is nyomta volna az arcába az illetőnek. De ha már nem tud főzni valaki, akkor kóstoljon, nem? Ha már máshogy nem megy.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:32:17

@répakörte: Vagy böködje meg egy villával. Bassz, hát soha nem evett ilyesmit?

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:33:18

@répakörte: Jó, te nem, de nem ez az általános, ezzel ugye egyetértesz?

répakörte 2011.04.27. 01:34:11

@Edecker Bürger: Szerintem lesz@rta. Kié volt a nyers?

répakörte 2011.04.27. 01:35:42

@Edecker Bürger: Egyetértek, persze.
Én néhány étel specialistája vagyok csak, de azokat nagyon tudom :))))

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:35:48

@répakörte: Hát, annyira nem figyeltem, ilyen részleteket a kommentekből szoktam megtudni. Arra figyeltem csak fel, hogy Dani köpködött miatta. De hogy kié volt?

répakörte 2011.04.27. 01:38:12

@Edecker Bürger: Holnap sixx hátha megírja :)
Sajnos én sem figyelek mindig, pláne, mióta leült a műsor.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:40:24

@répakörte: Ilyenkor már akár offolhatunk is, írj meg egyet pl., én egyre inkább preferálom a hús nélküli ételeket (besokalltam, de nem vagyok vega), és van itt nálam olyan is, aki a paradicsomot utálja.

répakörte 2011.04.27. 01:49:35

@Edecker Bürger: Házi marcipán :) Kedvenc, és erre vagyok a legbüszkébb, mert elég nehéz csomómentesen kikeverni, sziszifuszi dolog.
Én se vagyok vega, akármennyire is szeretnék, a szervezetem 2-3 hetente igényli a húst.
Kedvenc saját ételek hagyományosak, krumplis tészta, párolt zöldségek ilyen-olyan szószokkal (úgy készülnek, hogy előveszem a receptkönyvet, kinézek egy szószt, aztán persze kiderül, hogy nincs itthon egy-két alapanyag, ezért ízlés/ötlet szerint beleteszek ezt-azt, és persze sosem írom le :))) ), töltött cukkini, zöldségleves, főzelékek, ilyesmik. Ötletet nem nagyon tudnék adni, mert ezek mind átlagos ételek... Extra dolgokat nem nagyon tudok, faluhelyen (bocs, miniváros :) nehéz hozzájutni a különleges dolgokhoz.

Bocs, ha lassú vagyok, vv-videót néztem.

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:54:00

@répakörte: Ezt én is így szoktam! És itt sincsenek extra cuccok, néha néznek rám hülyén, miket keresek.
És rendesen darálod a mandulát meg ilyenek? Nem szeretem az édességet, de a marcipánért (igazi) megőrülök, a családom azzal szokott meglepni. Én még nem mertem nekilátni.

répakörte 2011.04.27. 01:54:08

@Edecker Bürger: A paradicsom-utálat a legrosszabb, mert megnehezíti a lecsó-evést (imádom a lecsót).

Edecker Bürger 2011.04.27. 01:56:20

@répakörte: Szoktam trükközni, hogy a kölök ne vegye észre, néha sikerül is. Pl. eltüntetem a héját. Nyersen utálja, meg ha látható darabokban van az ételben.

répakörte 2011.04.27. 01:59:14

@Edecker Bürger: Nem, sajn csak mandulaaromát rakok bele, és szép zöld színű lesz. Úgy szoktam csinálni (így tanultam Anyukámtól, ő meg a volt szomszédtól, ő meg ki tudja, honnan), hogy a masszát megfelezem, az egyik felébe mandulaaroma, a másikba kakaó megy, és egymásra rétegezem. Sajnos mostanában nem csináltam, fogyókúrázik körülöttem mindenki (én is), nem fér bele... Először nagyon elcsesztem én is, ehetetlen lett. De bele lehet jönni, igaz, tényleg macerás, de megéri! :)
Egy dolgot szeretnék igazán megtanulni: a zserbót elkészíteni. De amíg nem nyerem vissza a normál súlyomat, bele sem kezdek :DDD

répakörte 2011.04.27. 02:02:43

@Edecker Bürger: Dettó :D Én úgy szoktam, hogy jó sok levet hagyok neki, egy részét leszűröm (a másik része normál a többieknek), majd azt öntöm rá a rizsre/tarhonyára.

Edecker Bürger 2011.04.27. 02:02:47

@répakörte: Na abban profi vagyok a házi kritikusok szerint, ha időszerű lesz, szólj. Most is itt van nekik az asztalon, rájárnak, mint a seregélyek a gyümölcsösre.

Edecker Bürger 2011.04.27. 02:05:19

@répakörte: Mostmár tényleg elköszönök, folyt. köv. holnap.

répakörte 2011.04.27. 02:11:03

@Edecker Bürger: Jajjj úrég, dejó nekik! Nagyon szerencsések! :)
Nálunk senki sem tud :( Úgyhogy csak néha-néha eszem, de ha egyszer megtanulom, akkor szerintem kétnaponta csinálhatom majd, mert képes vagyok belőle bármennyit megenni!
Időszerű majd csak valamikor fél év múlva lesz, sajnos. (remélem, addigra sikerül annyit leadnom, hogy nyugodt szívvel teletömhessem magam zserbóval :D )
Nagy kérés lenne, ha most megkérnélek rá - már ha van időd - hogy írd le a receptjét ide? Leírnám, elraknám a kis receptes füzetembe :) Szóval megkérlek rá, de ha most nincs időd, semmi gond! Ilyen későn már biztos feküdnél lassan... És úgyis betévedek még néha (mindig ilyen későn), és nem felejtelek el újra megkérni rá!!! :)

répakörte 2011.04.27. 02:11:52

@Edecker Bürger: Na, akkor kérésem tárgytalan mára, majd még összefutunk itt úgyis, és akkor nyaggatlak vele (ha nem gond) :)

Jó éjszakát!

beacska 2011.04.27. 07:34:18

@répakörte: neked a kedvenc mondásom:
"Utálom az uborkát. És örülök, hogy utálom, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig utálom." ;D

Edecker Bürger 2011.04.27. 11:49:08

@répakörte: Elküldöm privátban, megnézem tudom-e.

répakörte 2011.04.27. 11:52:07

@beacska: :) ez jó! megjegyzem, és alkalmazom a paradicsomra :)

répakörte 2011.04.27. 12:00:47

@Edecker Bürger: Köszönöm! Fogalmam sincs, hogy lehet-e?!

Edecker Bürger 2011.04.27. 13:08:00

Vajon sixx most alszik, vagy lelkierőt vesz? Úgy képzelem, biztatgatja magát, ujjai a billentyűzeten, és mered maga elé a gyönyörű szemeivel, ölében Mötley néha kiereszti alvás közben a karmait a puha mancsából. Crue meg összevissza jön megy.

Twinsy 2011.04.27. 15:49:21

Miért nincs mára HÉ HV?
süti beállítások módosítása