Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x11 - Fényőrzők klubja

2012. november 11. 11:00 - nёmere

Reggel a két idősebb nővér szorgoskodik a konyhában, Prue varázsitalt készít, Piper a reggelit. Az ÁNTSZ imádná: Prue a guanót (!) hajszálpontosan olyan kanállal adagolja, mint Piper a sütőport, közvetlenül egymás mellett állnak az asztalnál, ippeghogy nem közös bödönben kotyvasztanak. A többieknek meg marad a remény, hogy nem cserélik össze a keverőtálat, vagy a kanalakat.

BBO_1_1.jpg

Leo lép be farkas éhesen az irtózatos bűzbe, és bámul az asztalon árválkodó két szem pallerre. Talán most kicsit megbánta, hogy nem halt meg anno a világháborúban, most nem lenne szar a palacsintájában. Kiszőkült Phoebe rohan, most éppen a felügyelővel lesz találkája, aki Cole ügyében nyomoz. Prue neki csinálta a főzetet, egyből a kezébe is nyomja a fiolát, amit hugi el is kezd egyből rázni, hátha a csörög benne valami. Nem, nem zsákba macska, azt az alig feltűnő, lila színű taknyot kell csempésznie a szimat kávéjába, és egyből kiderül, ha démon. Elgyakoroltatják vele, hogy hogyan mondja a rendőr bácsinak, hogy Cole biztos, hogy él, de nem tudja, hol van. Phoebe-nek gyanúsan jól megy a mondóka, és még mindig senkinek nem esik le a társaságban, hogy azért tudja ilyen meggyőzően mondani, mert Cole TÉNYLEG él. Ha más nem, az lehetne nekik gyanús, hogy Phoebe valamit jól csinál. De nem.

BBO_2.jpg

Pipernek most az a baja a fényőrrel, hogy túl sok a titka, eltűnik, nem jelentkezik, Piper nem ismeri a többi védencet, a kollegákat, nem viszi el magával többször a munkahelyére (höhö), a próbaidő sosem ér véget, ezzel kezd tele lenni a csizmája, úgyhogy meg is érdemli, hogy szaros kaját kell ennie. Nem érti meg, hogy a csávója nem egy sales osztályon dolgozik, ahol a team buildingeken el lehet dicsekedni a gyerekek fotóival,hanem frankón nyaktörő meló az övé, ami ráadásul diszkrécióval is jár.

Miközben Piper továbbra is próbálja Leo reggelét megkeseríteni, a város egyik lepukkant gyárudvarán egy fekete bőrnadrág-szaténinges pasi (Keirkan, a pocakos alkimista öltözött ilyen hülyén, meg is lett a büntetése 3X09ben) kerget egy rosszul öltözött háziasszonyt. Utóbbiról kiderül, hogy boszorkány, előbbiről meg, hogy ki akarja nyírni utóbbit, méghozzá egy nagy késsel, mert kell neki az ereje. Ez meg is történik, a boszi ereje a feketebőrgatyósba száll. Épp időben megjelenik a boszi fényőre ahhoz, hogy még melegében lássa volt védencét, még csak meg sem lepődik a kárörvendő szatén rockeren (aki el is tűnik gyorsan), próbálja meggyógyítani a földön heverő boszorkányt, de sajna már nem lehet.

BBO_3.jpg

Ezután megjelenik a Bűbájosok házában a késsel a kezében, ahol félbeszakítja Piper és Leo lehethogykakás reggelijét, és még Prue is majdnem lerúgja, hiszen nem tudják, hogy ki ő, és nem is hívta senki. Elmondja, hogy a legerősebb boszorkányát most nyírta ki egy warlock, és mellesleg le is teremti Leot, mint a pengős malacot, hogy nem volt ott a meetingen, ahol erről a warlockról szó volt, mert állandóan a boszorkány csajával hetyeg, a csajok az Árnyak Könyvét nem tarthatják a padláson, mert az nem oltárterem, semmit sem csinálnak a szabályok szerint, és különben sem zabálhat szolgálat alatt. Meg volt egy magánszámuk fényőr nyelven, ami erősen hajaz a busmanok kattogó nyelvére, és senki nem érti rajtuk kivűl. A busmanok sem. Ezzel a belépővel kiharcolta a csajok vegytiszta ellenszenvét, ráadásul kiderül, hogy a háborúban még halandóként együtt harcoltak Leoval, ez Pipernél végleg beteszi a kaput.

BBO_4.jpg

Közben Phoebe a nyomozóval vekeng egy kávézóban, ahol boszorkányunk bele is csempészi a lila lötyit a kávéba, amitől a pasi nem hal meg (tehát nem démon), csak elkezd fulladozni, de aztán megmarad. Ő azt mondja, félrenyelt, szerintem a guanót érezte meg a kvban, csak nem tudott róla. Meg akarja győzni Phoebet, hogy Cole egy veszélyes csaló, aki kacatos oltárt tartott otthon, és ki tudja még milyen rémségekre képes, Phoebe-t ez látványosan nem érdekli, és le is lép. Rendőrünk tudja, hogy valami nem stimmel, kaka van a palacsintában (azaz a kávéban), de nem tudja mi az, és nem is jutott előre.

BBO_5.jpg

Ezalatt a többiek otthon kiderítik, hogy a warlock neve Eames, és szenvedélyesen gyűjtögeti a különböző képességeket, halott boszorkányokat hagyva maga után. Az elhárítás és az alakváltás már az övé, és klónt is tud csinálni magából (itt megjegyeznék valamit: A Könyv mindig update-eli magát, mégsem veszi észre senki, hogy Belthazor profilján nem volt változás, tehát, nem halhatott meg). Natalie („h” nélkül), a bónusz fényőr, megint elkezd okoskodni, ami megint kiborítja a lányokat, ekkor esik haza Phoebe, szegény megint nem ért semmit. Prue addigra ingával és egy várostérképpel kideríti, hogy hol lehet a warlock, kerület, utca, házszám, minden megvan, indulhatnak is, hogy szétrúgják azt a szaténos hátsóját, ráadásul Phoebe megtaperolja a kést, és látja, amint Eames kinyír egy férfiboszorkányt. Hát, ha Phoebe azt mondja, hogy boszorkány, akkor az is, futás megmenteni. Natalie szerint a tervet még jóvá kell hagyatni a tanáccsal (persze, meg lepecsételni, három példányban aláírni, elküldeni, lefűzni, elveszteni, megint beadni), a csajok úgy tesznek, mintha szerintük is, aztán mikor végre elpárolog a tamáskodó fényőr, le is lécelnek a címre.

BBO_6.jpg

Mire Natalie visszaér a hírrel, hogy ne menjenek, mert akit Phoebe látott meghalni, nem boszorkány, hanem valami gonosz csávó, a csajok már vissza is értek az akcióból. És igen, Natinak igaza volt, nem boszi volt, hanem egy árnyőr (sötét oldal), nem csapdába csalták, hanem megidézték, a warlock stimmelt, ki is kinyírták, de sajna, az csak a klónja volt, és mire felocsúdtak, az igazi (Eames) már meg is szerezte az árnyőr nyílpuskáját miután kinyírta azt. És most itt tartunk. Tehát igazából mégiscsak csapdába csalták. Ezzel a hírrel kicsit felidegesítik a szabályszabina fényőrt, aki fel is hívja a lányok figyelmét briliáns tervükben rejtőzködő buktatókra, de ez már inkább olyan, mint remegős másnaposan azon bánkódni, hogy miért kellet annyit inni előző este. És haszna is pont annyi van.

Na jó, lapátoljátok össze a trágyát, mi léptünk – és ezzel a két fényőr el is párolgott.

Míg a csajok próbálják kideríteni, hogy mi is lehet a célja Eamsnek, a két fényőr „fenn” osztja az angyali eszet egy olyan helyen, ahol nagy a fény, és mindenki óriási kapucnis csuhában sétálgat valamiféle átláthatatlan novemberi ködben. Ez a fényőrök bázisa. A vitának a lényege, hogy Leo pocsék fényőr, a csajok meg olyanok, mint egy gátlástalan tyúkól, a kokas meg a sarokban gubbaszt. Mielőtt Leo meggyőzhetné az ellenkezőjéről, hívást kap Phoebe-től, ott is hagyja veterán spanját.

BBO_7.jpg

Phoebe nagy bejelentéssel várja, amit Leo nem mondhat el senkinek, mivel a papok, dokik és ügyvédek mellett a fényőröket is köti a titoktartás: Cole él, nem ölte meg. Csak így egyszerűen. Szegény fényőrnek a kislábujja körme hegyén a zokni bolyhából odatapadt kosznak az utolsó atomjából is kifut a vér a hír hallatán. Valami rejtélyes okból Phoebe nem hitte, hogy ilyen nagyot fog tarolni ezzel a hírrel, sőt Leo támogatását várta, elvégre csak pár tucat boszorkány és ártatlan ember vére tapad a csávója kezéhez, nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Leo teljesen ki van bukva, ami valahol érthető, Phoebe meg persze megsértődött, mert Leo olyan nagyon ki van bukva.

Leo beleszartálakedvencfotelomba arccal éppen elviharzik Phoebetől, amikor hirtelen rosszul lesz, kiderül, hogy egy boszorkány szenvedését éli át, akit most halálán van, de nem az ő védence, valaki másé. Ha már ilyen lusta a másik fényőr, akkor majd ő jól megmenti, már teleportálna is a helyre, de BölcsPrue megakasztja a dolgot; végre érti az ördögi tervet: Eames azért packázik, mert egy fényőr kell neki, akit kinyírhat az árnyőrtől elvett nyílpuskával (ami a fényőrökre halálosan mérgező nyilakat lő ki), és így megszerezheti a teleportálás képességét, fel is menne vele a górékhoz, és mindenkit hidegre tenne, így fényőrök nélkül a boszik védtelenek lennének. És ez biztos, mint a 4-es metró. Natalie (még mindig „h” nélkül) megjelenik, és közlil hogy minden fényőr teleport access-ét törölték, csak nekik nem, mert ennek a dolognak a végére kell járniuk. Ám szerinte Leo itt inkább csak hátráltatja a munkát, mert az érzelmei túlságosan befolyásolják, most is ment volna ész nélkül a balhéba. Ezért a két fényőr megegyezik, hogy Leo lepasszolja  a csajokat Natinak, nagyobb esélyük van legyőzni a gonosz bőrnacist. A lányok persze nincsenek elragadtatva és pont úgy viselkednek, mint azokban a nézhetetlen moslék tinifilmekben a flegma, affektáló kikent majmok.

 BBO_.8.jpg

Nati virágnyelven közli, hogy ahhoz hogy használhatók legyenek, kis összeszedettség nem ártana, a pudingságot kondira kell cserélni, és igen, hát a ruha: ha Phoebe-t megenné egy sárkány, két hétig rongyot szarna, Prue-nak meg mindene kilóg. Puccparádéban nem lehet démonra vadászni, no, de majd ő megmutatja; ezért elcibálja őket egy koszos sikátorba, hogy military boszikat farag belőlük. Elgyakorolják, hogy mi lenne, ha ott lenne a warlock, meg a fegyver is. A kiképzés mozzanatai kínosabbak az Acapulco H.E.A.T. bármelyik epizódjánál, a lényeg, hogy a csajok elég bénák hozzá képest. Végül, amikor már a klubban szenvednek a gigamegaerős idézet megírásával, megkönyörül rajtuk, és felfedi a bravúros tervet, mielőtt a csajok végleg eltévednének a rím szótárban. Tehát a terv az, hogy ő lesz a csali. Zseniális. Biztos a warlocknak sem jutott még ez eddig eszébe. A lényeg, hogy a legutolsó áldozathoz visszamennek, ő odateleportál, akkor a rossz bácsi megjelenik, hogy megtámadja, mire a csajok támadják meg a warlockot, elveszik a nyílpuskát, és ha minden jól megy, még meg is tudják ölni.

BBO_.9.jpg

És minden így is történik, azzal a különbséggel, hogy a megjelenő warlock csak egy klón volt, az eredetit pedig sehol sem találják, pedig a közelben kellene lennie. Fel is markolják a nyílpuskát, és húznak haza, pedig nagyon gyanús a dolog, túl könnyen sikerült...kakker a pallerban.

Otthon Nati várja őket, át is veszi a fegyvert, valami dicséret féle is elhagyja a száját (önmagához képest), ám ekkor kiderül, hogy miért nem volt sehol a Eames!

Lányok, alakváltó is a srác, hahó! A nyílpuska!

De már késő, a nyílpuska átváltozik a gonosz pasivá, aki gyorsan le is szúrja a nyíllal Natit, majd –miután a lányok pont olyan jól szerepelnek itt is, mint a gyakorlatkor a sikátorban- eltűnik vele. Egy raktárba viszi csóri Natalie-t, és nem kevés élvezettel nézi végig, ahogy az végül eldobja angyali surranóját (szegény utolsó perceit NAGYON előnytelen szögből mutatják).

BBO_.10.jpg

Így megszerezte a felterepoltálás képességét, ki is próbálja gyorsan. Meg is érkezik a ködös helyre, és célba is vesz egy csuklyás fazont, és ekkor jön a meglepetéés! A nyíl lefagy, az egyik kis jawa meg belerúgja a nyílba (ami most már rá is hat). Naná, hogy a boszik! Még elmondják a közösen költött locsolóverset, és Eames már a múlté.

Leo egész hamar túlteszi magát világháborús barátja halálán, a jóért halt meg. Kösz, ez biztos őt is vigasztalná. Na, szóval köszi, hogy megmentettétek az irhánkat, de most tipli van, mert nem szabad itt lennetek.

Zárásképp vissza a klubba: Leot várják a hírekkel. Phoebe mintha fordítva vett volna fel egy egész fűzőt... vagy Xena egyik gyerekkori jelmeze van rajta. Mint egy lego ember.

Amíg én nem hiszek a szememnek, addig Leo befut, és közli a hírt, vége a próbaidőnek! Odafönn megengedték, hogy összeházasodjanak!

 BBO_.11.jpg

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása