Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x03 - Árulás

2012. szeptember 06. 15:00 - fuszulykavirág

Ami eddig történt: Amanda apját tönkretették, belőle Emily lett, és visszatért, hogy bosszút álljon Apuért, közben pedig Apu ex-szeretőjének a fiával randizik. Meg persze volt még ez-az, ha nagyon hiányzik, hogyvoltot vissza lehet olvasni, inkább beszéljünk a mai részről. Emily ücsörög a parti házában a titkos doboza fölött, amikor kommandósok rontanak be (pont úgy, mint amikor Apuért jöttek), majd belibeg Victoria királynő is, és leleplezi Amanda személyazonosságát. Aztán persze Emily a kanapén riad fel, mert ez nem lehetett más, csak egy rossz álom. Elpakolja a dobozkáját, és gyanakodva pislog az ajtó felé. Fegyvert vesz elő, hogy megnézze, ki mászkál odakint, a behatoló pedig nem más, mint Sammy, a kutyus. Fegyvert fiókba vissza, de a fiók kihúzva marad.

1_1.JPG

Reggel Victoria próbál bizonyítékot szerezni arra, hogy Lydia férjének (ex már? vagy még válnak? nem is tudom) viszonya volt Emilyvel, de nem jut semmire. Közben a reggeli kávéhoz egy kis figyelmesség is jár Conradtól, egy nyaklánc. Nyilván engesztelésnek szánta a Lydia-viszony miatt, de Victoria nincs lenyűgözve. A Potyautasban a Porter fiúk reggeli közben beszélgetnek az apjukról, aki bizony meghalt, és Declan dühös, amiért utoljára éppen veszekedett az apjával, nem is akar elmenni Jackkel szétszórni a hamvakat. Declan dühösen el, Emily pedig beállít a kutyussal. Jacknek fel se tűnt, hogy nincs meg, nyilván, kisebb gondja is nagyobb volt. Emily együtt érez, de nem marad sokáig. A Grayson házban Charlotte-hoz beugrik a pasija – az ablakon keresztül -, hogy rávegye, menjenek le a partra. Victoria nyit rájuk, Adamet az ágy alá rejtik, de Victoria mindig mindent tud: látta Adamet felmászni az ereszcsatornán. De nincs harag.

Victoria Ashleyvel felszerelkezve éppen egy partit tervez Kingsly szenátornak, aki közeli barátnak tűnik. A szenátor és a neje maradnak is Graysonéknál, és Emily is befut a megbeszélés végére, de addigra már mindent elterveztek. Viszont kiderül, hogy Emily jól ismeri a szenátort, önkéntes volt egy korábbi kampányában. Kingsly akarja, hogy Emily maradjon vacsorára, de a lánynak már tervei vannak Daniellel. És hogy teljes legyen a kép: Kingsly volt az az ügyész, aki Emily apja ellen vezette az eljárást. Utána meg hirtelen megindult a politikai karrierje is. Emily Nolantől kér segítséget, hogy bejuthasson Kingsly tabletjébe, neki meg az ilyesmi nem jelent kihívást. Victoria nem örül a Kingsly házaspár vendégségének a házában, de Conrad rámutat, hogy többel tartoznak a szenátornak, mint amit vissza tudnának adni – Emily apjának hatástalanítása, ugye.

2.JPG

Emily egy videót tölt valahova a szenátorról éppen, amikor Daniel kopogtat az ajtaján. Amíg Emily összeszedi a cuccait, addig Daniel megtalálja a kihúzott fiókban hagyott fegyvert előző estéről, és picit kérdőn tekint újdonsült barátnőjére, de hát egyedül élő nő, mégis mit várt. A Potyautasban Porter Papára emlékeznek a barátai némi iszogatással, Nolan is beugrik, és Declannal elegyedik szóba annak laposra vert képe okán. Meg utalgat rá, hogy visszavághatna – és nem csak ököllel. Graysonéknál éppen családi vacsi zajlik Kingslyékkel, meg némi politikával, amikor a szenátor tabletjén megjelenik egy üzi, hogy talán privátban akarja megnézni, mit kapott. Meg is nézi, egy videó róla, amint bemegy egy épületbe. Hát ez még nem sok, de elég aggódó az arckifejezése. Ja, és persze ez volt az a videó, amit Emily feltöltött éppen, amikor Daniel megérkezett.

3.JPG

Emily és Daniel megérkezik az étterembe, amit Daniel nem ismer. Emily elrejti a kését az asztalról, és egy pincérhez lép, hogy újat kérjen. A pincér visz is egy kést, az asztalnál viszont, ahogy észreveszi Danielt, nagyon dühös lesz, Daniel is lesápad, a pincér fiú pedig kiviharzik az étteremből, és egy golfütővel apróra zúzza Daniel kabriójának a szélvédőjét. Au. Daniel utána szalad, megérti, hogy dühös a pincér fiú, és sajnálja is nagyon a dolgot. A dühös éttermi alkalmazott meg csak annyit mond, hogy nem tőle kéne bocsánatot kérnie, hanem a testvérétől. Ó, sejtem már, Danielnek előző nyáron viszonya volt egy pincérnővel, akit aztán autóbalesetben csúnyán helyben hagyott, és azóta nem iszik az aranyifjú. Na a golfütős fickó lehet a lány tesója.

4.JPG

A szenátor megkapja a videó következő részét is: ő meg egy lány alig ruhában, egy ágy környékén. Semmiképpen nem fest jól. Conrad meg Szögletesarcú Frank megígéri, hogy elrendezik az ügyet. Victoria visszaemlékszik arra az időre, amikor azt akarta bizonyítani Kingslynek, hogy Emily apja ártatlan, Conrad meg a támogatását ajánlotta fel az akkor még ügyésznek, ha hagyja, hogy maguktól menjenek a dolgok. Mentek is. Daniel elmeséli Emilynek a pincérlányt tavaly nyárról, aki még mindig nem épült fel az autóbalesetből, meg hogy megígérte az anyjának, hogy többé nem találkozik vele. Emily arra bátorítja, hogy menjen el hozzá, kérjen tőle bocsánatot. A szenátor problémája nemcsak az, hogy volt egy viszonya, mert az még elő-előfordul, de mielőtt szakított a lánnyal, az terhes lett. Megbeszélték, hogy elveteti a babát, a szenátor finanszírozta ezt. Ez viszont soha nem derülhet ki, tekintve, hogy politikai elköteleződése ezzel erősen ellentétes.

5.JPG

Declan hazafuvarozza a bárból a kissé elázott Nolant, cserébe Nolan megmutatja neki, hogyan állhat bosszút Charlotte pasiján. Pillanatok alatt csatlakozik Adam webkamerájára, ami nyilván éppen úgy van állítva, hogy az ágyát mutassa telibe. Innen aztán bármit rögzíthet Declan, és használhatja tetszése szerint. A laptopot is megkapja hozzá, na. Ashley éppen a szenátor partiján végez utolsó simításokat, Victoria még megborogatja az ülésrendet, hogy Michael és Emily egymás mellé kerüljön, hátha kiderül a nagy titok. Közben megérkezik egy fess fiatalember, aki Tyler, Daniel szobatársa a Harvardról. Kicsit tenyérbemászó, de majd megszokjuk. Declan még mindig nem akar részt venni az apja hamvainak szétszórásában, hiába próbál Jack a lelkére beszélni.

6.JPG

Frank szép fotókkal szórakoztatja Victoriát arról, hogy Daniel meglátogatta a tavalyi pincérnőt a rehabilitáción, és Emily vitte őt oda. Dühös, és még inkább be akarja bizonyítani, hogy Emily miatt vált el Lydia és Michael. Közben Emily Nolannel egyezteti az esti program terveit: amint a szenátor megnyitja a beszédét a tabletjén, elindul a program, amit ők készítettek a számára. Tyler egy ideig marad Graysonéknál, úgy értem, hosszabb távra, Victoria pedig számon kéri egyetlen fián a kórházi látogatást. Meg azt is javasolja neki, hogy lassítson Emilyvel, amíg jobban meg nem ismerik (értsd: amíg ki nem derül, mi nem stimmel vele). Nolan is felbukkan a szenátor partiján, kíváncsi a műsorra. Tyler pedig Ashleyt veszi célba, aki bár adja a közömböst, érdeklődik a lehetőség iránt.

7.JPG

Adam nem annyira jófej, hogy Charlotte-ot szórakoztassa a szenátor uncsi partiján, inkább egy szőkével hentereg addig. Milyen szerencse, hogy Declan ezt pontosan rögzíti is Adam webkameráján keresztül. Daniel elmondja Emilynek, hogy az anyja legalább is figyelteti őket, máshonnan nem tudhat a látogatásukról, meg rájön, hogy ki kell állnia a szülei ellen, és megígéri Emilynek, hogy mindig őszinte lesz hozzá. Nagy szavak. Victoria bemutatja egymásnak Michaelt és Emilyt, de ezek még csak azt se képesek felidézni, hogy hol találkoztak korábban. Sőt, Emily mutatta be egymásnak Michaelt meg az új nőjét. Na akkor erről ennyit szerintem, nem volt ezek közt semmi. A parti csúcspontján a szenátor nagylevegőt vesz, hogy elmondja beszédét, de szavai elakadnak. A tablet kijelzője szerint a piros ruhát keresse, és boldog apák napját. A terem hátsó felében pedig meg is jelenik a szőke nő (akivel viszonya volt) piros ruhában, szép nagy pocakkal, és megérkezik a kijelzőjére a beszédének a módosított szövege is.

8.JPG

A szenátor bejelenti, hogy nem indul az újraválasztáson. A tömeg felmordul, senki se érti. Emily és Nolan győzelemittasan somolyog, és látszólag Victoriának is örömet okoz a fordulat. A szerető azt állítja, hónapok óta levelezett a szenátorral, küldött neki pénzt, azt ígérte, elhagyja a feleségét, és küldött neki ruhát meg repülőjegyet, hogy ott legyen a partin. Ashley lelép, hogy mentse a menthetőt a partiból, Emily is lelép, mert fáradt, Tyler meg Daniel maradnak csak bulizni. Emily még elköszön Victoriától, és indítványozza, hogy a hivataloskodó Mrs Grayson megszólítás helyett mostantól szívesen tegezné. Hát lehet erre nemet mondani? Emilyt Nolan várja a parti háznál, tudni akarja, hogy csinálta ezt az egészet Emily.

9.JPG

Egyszerű a történet: Emilyé az épület, amiben a szerető lakik, a felújítás során pedig bekamerázta. Most pedig kiadja a felvételeket a sajtónak. Nemcsak a karrierjét, az életét is tönkre akarja tenni. A parti után Charlotte kap egy emailt Declantól, benne egy videó, ami nem Adam meg a szőke, hanem Declan meg a naplemente. Szép. Jack végül egyedül hajózik ki szétszórni az apja hamvait, de előtte még Emily visszaviszi neki Sammyt – ismét. Rákérdez a hajó nevére, Jack szerint Sammy nevezte el így. Szögletesarcú Frank jelenti Conradnak, hogy megtalálta az IP címet, ahonnan a bosszantó emailt érkeztek Kingslynek: Conrad gépe. Nyilván nem ő, de valaki, akinek volt hozzáférése és indítéka. Kérem, tegyék meg tétjeiket. Victoria még mindig szeretettel gondol vissza Emily apjára, és azóta is hordja a fülbevalót, amit tőle kapott. Nem mintha ez sokat segítene rajta. 

Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása