Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 3x17 - Távol az otthontól

2012. június 26. 12:00 - fuszulykavirág

Ma este egy újabb kedves régi ismerős szórakoztat minket, Colin Sweeney, az asszonygyilkos pszichopata, akinek legutóbb Alicia segített kijutni a börtönből idő előtt. A cégét akarja visszaszerezni a még mindig megnyerő modorú milliárdos, Eli és Alicia készíti fel a harcra. Közben egy váratlan telefon fut be Aliciához: az eddig bérelt lakását vagy megveszi, vagy költözik. 90 napja van a költözésig, ha nem akar tulajdonos lenni. Peter elvileg már egy éve tud erről, neki hideg zuhany a bejelentés. De most nincs idő ezzel foglalkozni, Kalinda szerint Sweeney útja nem egyenes a részvényesek szavazásán, egy másik fickó, az új főnök állítólag több szavazatot kaphat – Alicia megpróbálja kideríteni, kitől. Will meg is adja neki a választ, akinek egyébként meg nagyon kell vigyáznia a szájára, hogy miről beszélhet, meg miről nem a felfüggesztésének köszönhetően.

1.JPG

Diane éppen azzal a pasival tárgyalt, aki elpártolt Sweeney támogatói közül, csak ezt elfelejtette megemlíteni, de szívesen visszaáll Sweeney mellé, ha kap egy helyet az igazgatóságban, és nem lesz több Sweeney-dráma. A lakás változásairól amúgy Peter sem tudott semmit, de szerinte Aliciának meg kéne vennie a kérót. Egy névtelen blogger szerint Peter irodájában két kolléga élt nemi életet, és Eli szerint foglalkozni kéne a kérdéssel, mert ez a vád nem mutat jól, figyelembe véve Peter múltját. Sweeney éppen a részvényeseket szédíti (értsd: beszédet mond, és eladja magát, mint tökéletes vállalatvezetőt), amikor a közönségből egy drága hölgy vádolja meg szexuális zaklatással, perrel fenyegeti, illetve felmutat egy gyereket, aki állítólag tőle van. Na ennyit a drámamentes Sweeney-ről.

Caitlin szépen kinőtte magát, ő vázolja éppen a helyzetet: Sweeneynek nem szavaztak bizalmat a részvényesek, így bizonyítani kell, hogy a szexuális zaklatás rágalom, szóval apasági teszt, de gyorsan, hátha nem is tőle van a gyerek. Meg azt is bizonyítani kéne, hogy az új főnök, aki megnyerte a szavazást, az szervezte meg ezt az egészet Sweeney lejáratására, így újra szavaznának, és ezt a gonosz fickót kizárnák az indulók közül. Na ezzel ellesznek egy ideig. Kalinda figyelmezteti Aliciát, hogy vigyázzon Caitlinnel, mert rejteget valamit a lány. Mondjuk nehezen hiszem el, hogy bármi érdekes lehet. Peter összehívja a kollégákat, feladat: kideríteni, ki töltött el egy pásztorórát az irodában. Cary vezeti a „nyomozást”. Be is szól neki az egyik csaj, hogy milyen ironikus, hogy pont ő, hiszen a Dana-val való viszonya miatt simán megüthette volna a bokáját.

2.jpg

Sweeney a bíróságon adja elő a tényeket: nem feküdt le a lánnyal, csak felvette Isobel-t, aztán mikor börtönbe ment, kirúgta, hogy az új fönők a saját embereit vehesse fel. Az új főnök visszavette Isobelt, állítólag lenyűgöző soft pornós múltja miatt. Kalinda egy étteremben nyomoz Isobel és az új főnök viszonya után, ami esélyes, hogy tényleg volt, de kiderül, hogy Sweeney-vel is elég szoros kapcsolatot ápolt a hölgy még korábban. Na ciki. Jó, hát tényleg nem feküdt le vele, csak orál volt. Sokkal jobb a helyzet. Alicia Willtől kér tanácsot, de persze csak virágnyelven, mert Will most csak félember, ha jogról van szó, mindenesetre Sweeney nehéz helyzetbe hozta Aliciát azzal, hogy azt vallotta, nem volt szex, de valamicske meg mégiscsak. Cary közben nyomoz a főnök irodájában pajzánkodók után, és azt ígéri, nem lesz következménye, csak nem történhet meg újra. Mondjuk szerintem ezzel a kijelentéssel csak óvatosan.

3.jpg

Isobel a tanúk padján. Azt mondja, többször együtt volt Sweeney-vel hotelszobákban, majd amikor nem volt hajlandó, Sweeney kirúgta. Sweeney minden állítólagos együttlét idejére talált magának alibit, szóval kettejük szava áll csak egymás ellen. Alicia lakást néz maguknak, ha nem veszi meg a mostanit, keresnie kell újat. Az ingatlanos mellékesen megemlíti: a régi családi házuk épp most került újra piacra. Caitlin nyomul nagyon, saját ötleteként adja el Diane-nek Aliciáét, Diane meg büszke rá nagyon. Mindenesetre Sweeney-t fel kell készíteni, hogy újra tanúskodjon, bár úgysincs élő ember akire hallgatna ez a pszichopata. Alicia egy kis mentorálásban részesíti Caitlint: soha de soha többet ne próbálja a saját munkájaként feltüntetni a nem sajátját. Sweeney-t újra meghallgatja a bíróság, aki ragaszkodik hozzá, hogy nem volt szex. Orális sem. Sőt, azt állítja, bőrbetegsége okán nem is lehetett orális kapcsolata akkoriban senki ember fiával. Lányával.

4.jpg

Alicia köpni-nyelni nem tud, nem kéne itt eskü alatt a csillagokat is lehazudni az égről, de nem tehet semmit, Sweeney önjáró. Cary prezentálja Peternek a nyomozás eredményeit: két férfi kolléga folytatott aktust az államügyész irodájában, ami nem számít, a lényeg, hogy két kolléga nem kefélhet. Ennyi. Cary-t is kezdi gyötörni a lelkiismeret. Sweeney tovább bonyolítja a történetet: az apasági teszt pozitív, tényleg tőle van a gyerkőc, pedig esküszik rá, hogy NEM VOLT SZEX. Akkor egy megoldás van: fecskendő. Isobel orális örömökben részesítette Sweeney-t, majd a végtermékkel megtermékenyítette magát. Ó a romantika. Alicia szerint meg csak azt kell akkor bizonyítani, hogy az új főnök, tudott erről, és máris kizárják az újraszavazásnál.

5.jpg

David Lee letámadja Aliciát, hogy mégis mit csinált Caitlin-nel, mert hogy az ambiciózus szőke beadta a felmondását. Peter kirúgja az egyik pasit, aki céljának nem megfelelően használta az irodáját (és aki a másiknak a felettese volt). A kolléga Cary szemére hányja, hogy Peter kirúgta az irodában szexelő fekete fiút, kirúgta a szintén fekete Wendy-Scott Carrt, visszaminősítette Danat, aki szintén színes bőrű, Cary-t meg előléptette, aki a többiekkel ellentétben fehér. Ez tényleg nem mutat jól. Alicia hazaér a nap végén, a gyerekek nagyon lelkesen várják, nem is érti miért, aztán kiderül: az ingatlanügynök beadta a régi családi ház hirdetését, a gyerekek reménykednek, hogy visszatérnek. De Aliciának el kell keserítenie őket: nincs rá pénzük.

6.jpg

A női szakasz, Diane, Caitlin és Alicia beszélget éppen, Caitlin felmondása a téma: terhes és férjhez megy. Diane elmondja, milyen támogató a cég, hosszú szülési szabadság, kompenzáció, miegymás, de Caitlin a háztartásbeli életmódot választaná inkább. Minek a karrier, ha lehet csak a gyerekekkel foglalkozni. Alicia megígéri, hogy beszél majd vele. A bíróságon arról folyik a vita, hogy Sweeney spermája ajándék volt-e, vagy csak elhagyta, a becsületes megtaláló meg kedve szerint hasznosította. Isobelt kérdezi Caitlin, az új főnök adott neki időnként pénzt, kompenzáció a remek munkaerőnek. És nyilván sosem várt semmi cserébe. De beiratkozott egy kurzusra, ahol a mesterséges megtermékenyítésről tanult.

7.jpg

Alicia beszélget Caitlinnel, de a lány nem akar bizonyítani, csak papás-mamást játszani. Swenney beugrik az irodába új családjával: Isobel és a gyerkőc. A nő aláírta az új főnök részvételét a lejáratásban, így újra szavazhatnak a részvényesek, és Sweeney visszakaphatja a cégét is a család mellé. Idilli. Cary lelkiismerete eddig bírta, Peter elé áll, és bevallja, hogy viszonya volt Dana-val. Ejnye-bejnye, Peter értékeli az őszinteséget, de semmilyen következményt nem szab, amit Cary nem hagy. Nem hagyhatja, mások is tudnak róla. Felajánlja a lemondását, Peter időt kér, hogy átgondolhassa. Aliciának közben kinéz némi fizetésemelés, aminek örömére meg is nézi a régi családi házat. Az ajtógomb pont úgy jár ki, mint régen, a gyerekek magassága ugyanúgy be van rajzolva az ajtó mögé, megrohanják az emlékek.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása